11. kolo
14.11.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 0:0

Fanoušci odcházeli z ONO Estadi zklamaní a posmutnělí, neboť Real Mallorca nedokázal využít celozápasového mírného tlaku a neporazil Deportivo La Coruña, které se v posledních týdnech sice zvedlo, ale na Baleárských ostrovech svou formu rozhodně neukázalo.

Mallorca byla v průměrném utkání skutečně lepší, přičemž hned dvakrát nastřelila tyč za brankou Daniela Aranzubíy. Mallorca byla sice aktivnější, ale i Deportivo mělo několik zajímavých příležitostí a mohla protrhnout střeleckou smůlu či nemohoucnost, které se jako klíšťata držela obou mužstev.

První větší příležitosti měli na kopačce, respektive hlavičce Saul Fernánez a Riki, který měl poněkud větší příležitost, když svou hlavičkou jen těsně minul šibenici Aouateho branky. Mallorca odpověděla tlakem, ze kterého málem vstřelila branky, ale nejprve hlavička Emilia Nsueho, a poté parádní volej Michaela Pereiry skončily na brankové konstrukci. Ještě v prvním poločase zahodili své příležitosti Riki a Alberto Lopo, v ani jednom případě však Dudu Aouateho přímo neohrozili.

Druhá půle nabídla nehezký fotbalový odvar, který byl na španělské poměry velice podprůměrný. Pravděpodobně nejvýraznější šanci na rozhodnutí zápasu měl Fernando Cavenaghi, který se dostal za obranu Deporu a snažil se přehodit Daniela Aranzubíu, který však jeho pokus dobrým zákrokem zneškodnil. Samotný Depor se soustředil spíše na bránění remízy, než na snahu o vstřelení branky, zatímco Mallorce se v ofenzívě nedařilo. Utkání nakonec skončilo mírně nezaslouženou remízou, kterou budou brát domácí fanoušci a hráči jako ztrátu dvou bodů.

Autor: Jiří Lapáček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele