Premier League - souhrn 8. kola: Chelsea se vrátila do čela

16.10.2021, 15:24, aktualizováno 18.10.2021, 22:56
Komentáře a souhrny
Harry Kane (© AFP)
Chelsea zvítězila na půdě Brentfordu a vrátila se na první místo. Liverpool podal velmi dobrý výkon a v poklidu si dokráčel pro vysokou výhru na půdě Watfordu. Londýnský klub inkasoval pět branek, tři z nich si na své konto připsal Firmino. Manchester City si poradil s Burnley, United naopak jedou s prázdnou z Leicesteru. Nic nemá ani Aston Villa, která začala slavit výhru až příliš brzy. Newcastle podlehl Tottenhamu a zůstává v sestupovém pásmu...

Arsenal FC - Crystal Palace 2:2

18.10.2021 21:00

Góly: 8. Pierre-Emerick Aubameyang, 90+5. Alexandre Lacazette - 50. Christian Benteke, 73. Odsonne Édouard

Fotbalisté Arsenalu remizovali v osmém kole Premier League s Crystal Palace 2:2. Kanonýry sice poslal z kraje duelu do vedení Aubameyang, hosté ale poté skóre zásluhou Bentekeho a Edouarda otočili, a tak se v závěru musel trefit Lacazette.

Hosté se sice v osmé minutě ubránili rohovému kopu, brzy poté však inkasovali. Nicolas Pépé si na pravé straně vyměnil míč s Tomijasuem, pak jeho střelu ke vzdálenější tyči brankář Guaita vyrazil, Pierre-Emerick Aubameyang však přesným volejem dorazil míč do sítě.

Po pětatřiceti minutách měli hosté možnost na srovnání. Tyrick Mitchell se protáhl po levé straně pokutového území, pak připravil zajímavou palebnou pozici pro Edouarda, ten ale dostal přihrávku mírně za sebe, míč si tak ještě musel připravit, pak branku přestřelil. Ještě jednu možnost pak měli Orli ve třetí nastavené minutě první půle. Milivojevićův centr byl Gabrielem odhlavičkován ke Gallagherovi, jenž se opřel do parádního voleje, ještě lepším zákrokem ale Aaron Ramsdale vyrazil míč na další roh, který už se nekonal, neboť rozhodčí Dean ukončil první poločas.

Domácí fotbalisté však byli v 50. minutě ještě v kabině, protože Crystal Palace vyrovnalo. Thomase Parteyho při převzetí přihrávky od Tomijasa obral o míč Jordan Ayew, Christian Benteke se pak rozběhl do otevřené domácí obrany a prudkou přízemní střelou nedal Ramsdaleovi šanci zasáhnout.

Za chvíli mohlo být pro domácí ještě hůře. Edouard potáhl míč k pokutovému území Arsenalu, pak se balón s trochou štěstí odrazil k Ayewovi, jenž pálil prudce pod břevno, ovšem na střed branky a Ramsdaleovi se tak povedlo vyrazit míč nad branku. V 72. minutě se zase musel činit hostující gólman. Aktivní Lacazette se dostal ke střele mezi hostujícími zadáky, jeho střelu ke vzdálenější tyči ale bravurním zákrokem vyrazil Vicente Guaita.

V 73. minutě se však Eagles podařilo vývoj duelu zdárně otočit. Po ubráněném rohu Gallagher obral o míč Lokongu, pak právě mladý reprezentant do 21 let rozjel rychlý brejk, míč se přes Oliseho dostal k Odsonnemu Edouardovi, jenž se trefil přesně pod břevno a poslal svůj tým do vedení.

Kanonýři si samozřejmě připravil na závěr mohutný tlak. Pépého centr Lacazette v 87. minutě prodloužil ke vzdálenější tyči, kde byl naprosto osamocený Tierney, jenž prudkou ránou do břevna málem zboural hostující branku. V 95. minutě už to však francouzskému útočníkovi ve službách Arsenalu vyšlo. Pépého roh byl odvrácen zpět k němu, druhý centr hráče z Pobřeží Slonoviny se odrazil k Whiteovi, jehož tečovanou střelu Guaita na brankové čáře vykopl, Alexandre Lacazette však dokázal dorazit míč do sítě a vyrovnat na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 2:3

17.10.2021 17:30

Góly: 2. Callum Wilson, 89. Eric Dier (vl.) - 17. Tanguy Ndombélé, 22. Harry Kane, 45+3. Heung-min Son

V Newcastlu se pod drobnohledem nových majitelů klubu odehrála dramatičtější bitva, než by si kdokoli přál. Vedle hlavního dění na hřišti totiž došlo ke vzruchu také v ochozech, kde zkolaboval jeden z fanoušků. Naštěstí vše dobře dopadlo a zápas se mohl do hrát až do konce, po němž se z bodů nakonec radoval hostující Tottenham.

"Spurs" si sice připsali důležitou výhru, konečný výsledek nicméně tentokrát ustoupil do pozadí. Všichni příznivci kopané totiž pořád mají v živé paměti záběry z letního mistrovství Evropy, kdy o život bojoval dánský záložník Christian Eriksen. I tentokrát se naštěstí hrdiny okamžiku stali včas přivolaní doktoři.

Samotný duel na trávníku pak ovládli hosté z Londýna, kteří přitom velmi rychle prohrávali. Již ve druhé minutě totiž dovolili nacentrovat z pravé strany Manquillovi, na jehož pas si naskočil Wilson, který rozveselil většinu St. James' Parku. Vedení však Newcastlu vydrželo sotva čtvrhodinu. V 17. minutě se na zteč vydal Ndombélé, jenž perfektním obstřelem nedal šancí brankáři "Magpies" Darlowovi.

Za dalších pět minut už se Tottenham ujal vedení. Højbjerg vyhledal za obranou domácích nabíhajícího Kanea a ten přehodil Darlowa. Radost Spurs sice na chvíli pokazil asistent rozhodčího signalizující ofsajd, avšak technologie VAR postavení mimo hru neshledala. Kane se tak dočkal první branky v sezoně.

Ve 39. minutě mohl vedení hostů navýšit Lucas, po rohovém kopu však hlavičkoval do břevna. Krátce poté se odehrálo již zmíněné drama na tribunách, kvůli němž sudí Marriner střetnutí na několik minut přerušil. Návrat na trávníky vyšel lépe Spurs. Ve čtvrté minutě nastavení první půle vyslal Lucas kolmici na Kanea, ten před bránou našel Sona, který už snadno uklidil míč do odkryté poloviny brány.

Po změně stran se dlouho nezdálo, že by Newcastle měl ještě zabojovat alespoň o remízu. Tottenham naopak diktoval tempo hry a Darlow se musel mít nadále na pozoru. Magpies navíc příliš nepomohl střídající Shelvey. Ten za necelých 25 minut svého pobytu na hřišti viděl dvě žluté karty a po předčasném odchodu do kabin oslabil mančaft v černo-bílých dresech.

Přesto domácí dokázali v deseti hráčích snížit. Standardní situaci Newcastlu z 89. minuty totiž do vlastní brány nešikovně nasměroval Dier. I tak Tottenham nakonec uhájil vítězství.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 0:1

17.10.2021 15:00

Góly: 74. Angelo Ogbonna

Utkání plné nepřesných či zablokovaných střel nakonec rozhodl jediný přesný zásah. Šťastný střelec Angelo Ogbonna zajistil ve druhém poločase vítězství West Hamu na půdě Evertonu. Zatímco hosté z Londýna potvrdili, že se jim na hřištích protivníků daří, domácí Toffees okusili hořkost porážky v Goodison Parku vůbec poprvé v ročníku.

Zprvu se obě mužstva jen zastřelovala. V 11. minutě pálil příliš vysoko hostující Benrahma, na druhé straně si o šest minut později nevedl lépe Doucouré. V následujících minutách několikrát vznikl závar v pokutových území, avšak gólmani Pickford s Fabiańskim dál pečlivě strážili své svatyně.

Po půlhodině hry se do zakončení opět dostal Doucouré, jeho hlavička ale proletěla vedle tyče do zámezí. Hned z protiakce se Pickford vytáhl proti střele Bowena, na dorážku Součka už sice nedosáhl, jenže český záložník se nacházel v ofsajdu a jeho branka tedy neplatila. Ve 40. minutě nechali zadáci Evertonu moře prostoru pro Fornalse, ten však komfortu nevyužil a z nadějné pozice pálil nepřesně. Vzápětí dopadla ještě hůř střela ukvapeného Antonia.

Sedm minut po změně stran načechral Townsend míč na hlavu Rondóna, ten však podobně jako Doucouré v první půli těsně minul prostor mezi třemi tyčemi. Pověst Toffees příliš nezlepšili ani Coleman s Iwobim, kteří rovněž marně hledali bránu West Hamu. V 73. minutě už Rondón dostal do akce Fabiańskiho, ten nicméně snadno ukryl balón ve svých rukavicích.

Odpověď hostů byla nečekaně smrtící. Na rohový kop si na přední tyči naskočil Ogbonna, jenž zaskočil Pickforda a konečně rozvlnil síť. Vítězství celku z Londýna mohl ještě pojistit Bowen, toho však Pickford v 89. minutě vychytal. Everton se ale na odpověď nezmohl a v Premier League prohrál podruhé v sezoně.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Chelsea FC 0:1

16.10.2021 18:30

Góly: 45. Ben Chilwell

Chelsea nakonec navzdory drtivému tlaku Brentfordu ubránila hubenou výhru 1:0 a i nadále se udržela na prvním místě. Hosté ale nepodali dobrý výkon, v samotném zápase si vypracovali jen jednu jedinou pořádnou šanci a nebýt skvělého výkonu brankáře Mendyho, odjížděli by z půdy nováčka zklamaní. Naopak domácí ukázali, že se v Premier League skutečně nemusí nikoho bát a vyrovnanou partii mohou odehrát s každým.

První půle mnoho fotbalové krásy nenabídla, Chelsea sice kontrolovala hru, do vyložených příležitostí se ale nedostávala. V úvodní desetiminutovce se do zajímavé pozice dostal útočník Werner. Už se zdálo, že bude v pokutovém území zakončovat ve výhodné pozice, jenže možnost ke skórování mu rychlým návrat vzal obránce Pinnock. Naopak na druhé straně vyhrál právě Pinnock důležitý hlavičkový souboj ve vápně Chelsea, přiklepl míč Mbeumovi a ten pálil zblízka do tyče. Chelsea se až do čtyřicáté minuty zmohla jen na pár nepříliš nebezpečných pokusů zpoza pokutového území, pak ale zničehonic udeřila. Centrovaný míč v podání Azpilicuety ještě dokázala obrana domácích před dotírajícím Lukakuem odvrátit, na hranici velkého vápna si ale míč našel osamocený Chilwell a parádní ranou otevřel skóre duelu.

V druhém dějství mohl skóre navýšit útočník Lukaku, ke kterému doputovala zblokovaná střela Wernera, belgický hrot však ve výhodné pozici z pěti metrů vysoko přestřelil. Asistent rozhodčí sice ofsajd nemával, jak ale ukázal opakovaný záběr, branka by s největší pravděpodobností stejně neplatila.

Poslední dvacetiminutovka pak přinesla strhující podívanou, ve které domácí Brentford jasně kraloval a vytvářel si šanci za šancí. Nejprve pálil po dlouhém autovém vhazování Toney, jeho ránu však Mendy bravurně vyrazil. O chvíli později se do vyložené příležitosti dostal Mbeumo, jenže tváří tvář Mendymu nastřelil znovu jen tyč. V závěrečné desetiminutovce se po centru Toneyho dostal do velké šance Ghodos, jeho ránu však Mendy zablokoval, zatímco dorážku pro změnu z brankové čáry vykopl stoper Chalobah.

V nastaveném čase pak přišel ještě jeden infarktový moment - po centru Pinnocka míč doputoval až k Norgaardovi, který vystřihl parádní nůžky, které Mendy s vypětím všech sil vytlačil na roh a udržel tak pro Chelsea těsnou a nezaslouženou výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 2:3

16.10.2021 16:00

Góly: 48. Danny Ings, 69. John McGinn - 80. Romain Saïss, 86. Conor Coady, 90+5. Rúben Neves

Po bezgólové první půli asi málokdo čekal, co se ve Villa Parku spustí po přestávce. Domácí tam zásluhou Ingse a McGinna šli do dvougólového vedení, nicméně po osmdesáté minutách hry zaveleli hosté k obratu, který se jim díky brankám Saisse, Coadyho a Nevese povedl.

Během první půle měli Lions více ze hry, nicméně k vidění byly za celou dobu jen dva výraznější momenty, po jednom na každé straně. Nejprve po McGinnově skvělém pasu Ingse ještě lepším zákrokem vychytal Sá, zanedlouho pak Traoré obešel čtyři soupeře a z půlky hřiště se dostal až do vápna, odkud ale nevyslal zrovna nejpovedenější střelu.

Po přestávce už se rozpoutaly gólové hody. Hned po dvou minutách se zopakovala souhra z první půle, když McGinn z pravé strany odcentroval na Dannyho Ingse, jehož hlavička na vzdálenější tyč se ukázala být nad brankářovy síly. Po třech čtvrtinách utkání se Johnu McGinnovi dostalo zasloužené odměny za jeho kreativní schopnosti. Po Watkinsově střele se dostal k odraženému balónu, jenž přízemní ranou poslal mezi tři tyče.

Jenže pokud si domácí hráči mysleli, že rázem mají body v kapse, ukázalo se, že jsou na omylu. Wolves začali vystrkovat růžky v osmdesáté minutě. To se ujala velmi pohledná akce, kdy si Podence v pokutovém území naběhl na přihrávku za obranu. Následně ještě předložil do malého vápna k Romainu Saissovi, jenž ve skluzu dopravil míč do sítě.

O pět minut později inkasovala Aston Villa z obdobné situace, jen tentokráte se místo po zemi hrálo vzduchem. V závěru této akce Dendonckner našel v podobném prostoru, z jakého předtím skóroval Saiss, Conora Coadyho. Pro toho už nešlo o náročný úkol.

Dovršení obratu si Vlci nechali až na samotný závěr, do páté minuty nastavení. Pomohla jim notná dávka štěstí, přímý kop Rubéna Nevese by asi gólman měl, nicméně hráči ve zdi srazili balón do Martínezova protipohybu a ten tak nerušeně proskákal až do sítě.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester United 4:2

16.10.2021 16:00

Góly: 31. Youri Tielemans, 78. Çağlar Söyüncü, 83. Jamie Vardy, 90+1. Patson Daka - 19. Mason Greenwood, 82. Marcus Rashford

Rudí Ďáblové od 19. minuty vedli, když se krásnou ranou prosadil Greenwood. Na jeho zásah ale zareagoval ve 31. minutě Tielemans, který využil chyby hostující defenzivy. V druhém poločase se strhla skvělá ofenzivní podívaná. V 78. minutě poslal domácí do vedení Söyüncü ale jen o čtyři minuty později srovnal Rasfhord. Vítězný zásah na 3:2 si však hned v 83. minutě připsal Jamie Vardy a výhru Foxes pečetil v 91. minutě střídající Daka. Leicester tak postoupil na 11. příčku. Naopak United spadli na šesté místo tabulky a mistrovské ambice se jim začínají rozplývat.

Oba trenéři udělali před utkáním několik změn v sestavách oproti předchozímu ligovému kolu. Na straně United se vrátil na post stopera Maguire, jeho nového parťáka Varaneho naopak trápí zranění z reprezentačního zápasu. Dále Solskjaer zcela překopal složení defenzivnějších záložníků, kde místo McTominaye a Freda nastoupil Pogba a Matič. Právě pozice CM, kteří se mají starat o rozehrávku a vypomáhat obraně je achillovou patou Rudých Ďáblů. Na svou pozici na hrotu se také vrátil Cristiano Ronaldo, který trochu překvapivě nehrál od začátku v utkání s Evertonem. Oleho protějšek Rodgers se tentokrát vytasil s formací se třemi stopery, kde vedle sebe nastoupili Söyüncü - Evans - Amartey. Ofenzivu měla obstarávat tradiční dvojice Vardy - Iheanacho.

O něco aktivněji začali domácí, kteří trpělivě kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. První gól ale zaznamenali hosté. V 19. minutě se Greenwood bleskurychle uvolnil na hranici vápna a famózní ranou vymetl levou šibenici - 1:0.

Foxes se ihned snažili o vyrovnání, ale Vardyho slabou střelu De Gea v pohodě lapil a Pereirův pokus na vzdálenější tyč z 27. minuty jen těsně minul cíl. O čtyři minuty už ale domácí srovnali! United poněkolikáté v sezóně spáchali hrubku při rozehrávce, pomalého Maguirea předskočil Iheanacho a po jeho pasu napálil Tielemans míč z voleje naprosto nechytatelným obloučkem k zadní tyči - 1:1. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, ale k výraznější šanci se ani jeden z celků nedostal.

Druhá půle se nesla ve znamení nepřesností a bezpečných kombinací bez náznaku větší brankové příležitosti. Až v 65. minutě se ve výborné pozici v malém vápně zjevil Greenwood. Schmeichel ale bravurně přečetl situaci a Angličana vychytal. V 76. minutě byl blízko své druhé trefě v utkání Tielemans, který využil velké díry v obraně United a z hranice vápna poslal pumelici na hostující branku. De Gea ale hosty podržel a jeho pokus vyrazil na tyč.

Od té doby se strhla na hrací ploše fantastická ofenzivní podívaná. V 77. minutě přišel na hřiště domácí Daka a už o minutu později prověřil pozornost hostující gólmana. O minutu později však šli Foxes do zaslouženého vedení. Daka se po rohovém kopu dostal ke střele, kterou skvělý De Gea reflexivně vykopl. Jeho obrana mu nicméně nepomohla a Söyüncü bez problému dorazil míč do sítě - 2:1.

Trenér Solskjaer na nepříznivý vývoj reagoval posílením útoku a na plac poslal Lingaarda a Mc Tominaye. V té době už byl na hřišti i Marcus Rasfhord, který v 82. minutě spasil Rudé Ďábly. Lindelöf nádherným obloučkem našel nabíhajícího anglického útočníka a ten v úniku prostřelil Schmeichela - 2:2.

Jenže radost hostů zmrazil hned o minutu později fantom anglických trávníků Jamie Vardy. Do bleskurychlé akce Lišek se zapojil Castagne, který na poslední chvíli prostrčil míč na levé straně na Péreze. Bývalá hvězda Newcastlu si skvěle počkala na ideální moment a její zpětnou přihrávku neomylně napálil do sítě Vardy - 3:2.

Místo snahy hostů o vyrovnání ale diváci sledovali zmatky v obraně United, kterou držel jen fantastický De Gea. Ten v 86. minutě vychytal Péreze, nicméně v 91. minutě počtvrté kapituloval. Tielemansův centru do vápna propadl děravou defenzivou Manchesteru na zadní tyč, kde míč bezpečně uklidil Patson Daka, pro kterého to byl první zásah v dresu Foxes - 4:2. Famózní zápas tak skončil zaslouženou výhrou domácích Lišek.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 2:0

16.10.2021 16:00

Góly: 12. Bernardo Silva, 70. Kevin De Bruyne

Manchester City si nakonec poradil s Burnley po výsledku 2:0, byť vítězství se určitě nerodilo lehce. Domácí si sice vypracovali řadu šancí, nicméně jim poněkud haprovala defenziva a hosté si vypracovali také několik možností, které by kvalitnější soupeř s velkou pravděpodobností dokázal potrestat. Pep Guardiola tak určitě nebude s výkonem stoprocentně spokojen, těšit ho ale rozhodně mohou tři získané body.

Citizens do utkání vstoupili velmi aktivně a již po čtyřech minutách pálil aktivní Mahrez, s jeho střelou si ale Pope poradil. Po dvanácti minutách hry ale poprvé kapituloval - po hezké kombinaci mezi Cancelem a Bernardem Silvou našel druhý jmenovaný volného Fodena, jehož střelu ještě Pope s vypětím všech sil vyrazil, ovšem pouze ke zcela osamocenému Bernardu Silvovi, který zblízka snadno skóroval. Pojistku mohl o chviličku později přidat po pasu De Bruyneho volný Cancelo, ten ale nastřelil pouze hostujícího brankáře.

Z ničeho nic tak mohlo udeřit na druhé straně - záložník Westwood vyslal do úniku útočníka Corneta, který v osobním souboji přetlačil Cancela, jenže tváří v tvář Edersonovi neuspěl a následnou dorážku vyslal vysoko nad. Do poločasu si hosté připravili ještě jednu příležitost, když se centr Corka dostal na kopačku Brownhilla, ten ale z osmi metrů nezamířil mezi tři tyče. Do poločasu se ještě o slovo přihlásil Sterling, jeho zakončení z voleje však před brankářem zastavil jeden z hostujících stoperů.

Na začátku druhého dějství se pas De Bruyneho dostal až k Bernardu Silvovi, jehož pokus o obstřel však nedopadl vůbec slavně. Portugalský záložník ovšem zůstával i nadále velmi aktivní a po jeho zpětné přihrávce se v tutovce ocitl Mahrez, místo umístění však volil sílu a balón poslal nad. Citizens si tu a tam neodpustili nepřesnost v rozehrávce, po jedné takové se balón odrazil k Barnesovi, který se ocitl uvnitř pokutového území zcela sám - v nadějné situaci ovšem tak trochu zpanikařil a zvolil slabou střelu, kterou Edersonovi žádné vrásky na čele nepřidělal.

Definitivní rozuzlení zápasu tak přišlo dvacet minut před koncem, to si odražený míč našel v pokutovém území záložník De Bruyne, na nic nečekal a pohotovou a prudkou ranou nedal brankáři Burnley sebemenší šanci na reakci. Zbytek utkání už si celek Pepa Guardioly bez větších problémů pohlídal a do tabulky si připsal další tři body.

Více informací k zápasu

Norwich City - Brighton & Hove Albion 0:0

16.10.2021 16:00

Góly: -

Norwich City remizoval v utkání osmého kola Premier League s Brightonem 0:0. Statistiku držení míče sice ovládli hosté, na střely to však bylo vyrovnané.

Neal Maupay ve 22. minutě při pokusu obejít brankáře lehce škobrtl o Tima Krula a Brighton si žádal penaltu. Sudí se radil s kolegou u videa, Krul však nakonec podle rozhodčích ve vápně nefauloval. Pokutový kop se tedy nekopal. Ve 35. minut byl Brighton blízko vedoucí brance. Leandro Trossard vyslal uvnitř pokutového území krásný křižný volej levačkou. Tim Krul hezkou ránu konečky prstů vytěsnil na břevno.

Chvíli před koncem první půle byli domácí blízko vedoucího gólu. Robert Sánchez vyběhl daleko ze šestnáctky, kde prohrál souboj s Joshem Sargentem. Ten tak střílel z pravé strany po zemi do opuštěné branky. Do zakončení ale trestuhodně nevložil patřičnou razanci, sprintující Shane Duffy ještě na cestě do branky stačil míč odkopnout.

V 64. minutě Max Aarons vysunul průnikovou přihrávkou na pravou stranu velkého vápna Teema Pukkiho. Ten před vybíhajícím brankářem dloubl míč těsně vedle pravé tyče. Deset minut před konce pak Norwich podnikl rychlý protiútok. Pukki už byl téměř před Sánchezem, na poslední chvíli ho perfektním a čistým skluzem připravil o střelu Daniel Burn.

Noriwich je se dvěma body poslední, Brighton je na čtvrté pozici.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leeds United 1:0

16.10.2021 16:00

Góly: 53. Armando Broja

Southampton porazil v zápase osmého kola Premier League Leeds United 1:0. Duel na začátku druhého poločasu rozhodl Armando Broja.

V 18. minutě se po rohovém kopu k hlavičce dostal Broja, který nezakončil vůbec špatně. I tak ale nějaký ten metr chyběl. O dvě minuty později přišla další zajímavá šance domácího celku po rohovém kopu. Znovu hlavičkoval Broja a tentokrát nechybělo mnoho. Obrana Leedsu se začala pod tlakem domácích prohýbat.

Po půlhodině hry to byl znovu Broja, který si řekl na hranici vápna o míč, dostal jej a vypálil z levé strany. Meslier dokázal úspěšně zasáhnout a míč vyrazit. A tak se domácí dočkali až v 53. minutě. Rychlá akce totiž přinesla úvodní gól utkání. Saints se dostali do přečíslení, které vyřešil Redmond přihrávkou na Armanda Broju a ten dokázal s přehledem vstřelit svůj první gól v Premier League. Oslava vstřelené branky byla ze strany Albánce velice divoká, až musel být následně ošetřován. Po krátké pauze se však vrátil na hřiště.

V 69. minutě však přišla nenápadná akce a Leeds byl velmi blízko vyrovnání. James se dostal za obranu soupeře, překonal i McCarthyho, jeho oblouček ale proletěl jen kolem tyče.

Southampton má po výhře sedm bodů a je patnáctý. Leedsu patří sedmnácté místo.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 0:5

16.10.2021 13:30

Góly: 9. Sadio Mané, 37. Roberto Firmino, 52. Roberto Firmino, 54. Mohamed Salah, 90+1. Roberto Firmino

Jednoznačnou záležitostí bylo osmé utkání Liverpoolu v této sezoně Premier League. Na hřišti Watfordu řádilo útočné trio, po hattricku Firmina a dalších brankách Maného se Salahem skončilo utkání výsledkem 0:5.

Hornets nastoupili v rozestavení se třemi stopery. Před Fosterem operovali Cathcart, Troost-Ekong a Rose, na krajích obrany pak Kiko a Masina. Křídelní pozice patiřli Kuckou se Sarrem, střed pole pak Dennisovi a Sissokovi. Na hrotu dostal důvěru Cucho.

Jürgen Klopp při Alissonově indispozici postavil mezi tři tyče Kellehera a před něj defenzivu ve složení Alexander-Arnold, Matip, van Dijk a Robertson. Zálohu utvořili Milner, Henderson a Keita, před nimiž se představilo hvězdné trio Salah, Firmino, Mané.

Na úvodní trefu se čekalo jen do deváté minuty. To na pravé straně udržel Salah balón a famózní křížnou přihrávkou připravil míč na kopačku Sadiovi Manému. Ten z prvního dotyku poslal balón podél Fostera do sítě. O necelou půlhodinu později udeřili Reds podruhé. Tentokráte si Milner narazil o Maného a připravil pro Roberta Firmina snadnou úlohu - Brazilci stačilo z metru doklepnout do odkryté klece.

Ještě před odchodem do šaten mohl navýšit vedení Keita, nicméně jeho pokus skončil na břevně a další góly tak padaly až po přestávce. Ve dvaapadesáté minutě Robertsonovu přihrávku zastavil Cathcart ve skluzu tak, že poslal míč na gólmana. Ten sice kulatý nesmysl vyrazil, nicméně jenom k dobíhajícímu Robertu Firminovi, pro nějž ani tentokrát nebylo skórování velkým problémem.

A jen o pár desítek sekund později začalo být domácím jasné, že mají co do činění s výpraskem. Ve vápně se totiž i proti trojici protihráčů uvolnil Mohamed Salah, který po zasekávačce přesným obstřelem zvýšil na 0:4. Podobným způsobem mohl dvacet minut před koncem korigovat Cucho Hernández, tomu ovšem pár centimetrů od úspěšného zakončení chybělo. Neuspěl následně ani Sarr, jehož zajímavou ránu horko těžko zastavil Kelleher.

Pověstného "bůra" a také svůj hattrick završil v první minutě nastavení Roberto Firmino. Do pokutového území pronikl Williams, jenž připravil balón do podobné pozice jako v úvodu Milner. Firmino tak slíznul smetanu i potřetí a své střelecké konto v této sezoně tak zečtyřnásobil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC861116:319
2.Liverpool FC853022:618
3.Manchester City852116:317
4.Brighton & Hove Albion84318:515
5.Tottenham Hotspur85039:1215
6.Manchester United842216:1014
7.West Ham United842215:1014
8.Everton FC842213:914
9.Brentford FC833210:712
10.Wolverhampton Wanderers84048:812
11.Leicester City832313:1411
12.Arsenal FC83237:1211
13.Aston Villa831412:1210
14.Crystal Palace815210:138
15.Southampton FC81436:107
16.Watford FC82157:157
17.Leeds United81347:156
18.Burnley FC80355:133
19.Newcastle United803510:193
20.Norwich City80262:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (772)

Přidat komentář
Benzema

LFC titul Salah GB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Paráda, snáď potešia aj nejaké straty rivalov

Reagovat
Coutinho10

nastesti se to teda nepotvrdilo...hrali snad jeste hur nez pred vymenou

Reagovat
Kixi Syhimour

, ale správně jsi to zakřikl

Nicméně se ti nedivím, taky jsem si říkal, že to bude z toho důvodu složitý zápas.

Reagovat
Beči

Já jsem říkal, že bych Firminovi dal ještě letos šanci, aby dokázal, že na to stále má. Kloppo mu jí dal a on jí chytil za pačesy, jen tak dál Jinak Salah od stratu sezóny neuvěřitelný, klobouk dolů

Reagovat
Remt

jako tri goly jsou moc pekny, o tom zadna, nicmene herne se mi vetsinu zapasu nelibil, dost kazil :D ale jasne, tezko nejak moc kritizovat hrace s hattrickem :D

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Remt

No co jsem ho viděl já tak minimálně první poločas byl herně hrozný, ztrácel míče pořád, nerozeznával přesně

Reagovat
Bukaj LFC

Tak se rozhodněte, když Bobby hraje skvěle a nedává goly tak je to špatně. Pak je neviditelnej, ale dá hattrick a taky je to špatně. Kdyby dal tyhle 3 goly Ronaldo tak je to masterclass..

Reagovat
Remt

Chci aby hrál skvěle a dával hattricky, chci toho tak moc?

Reagovat
Bukaj LFC

jo to by se mi taky líbilo

Reagovat
Beči

Reagovat
drussbarb

Kdyby je dal CR7, dostane GB

Reagovat
Ranoth

urcite mu pomohla konkurencia v podobe Jotu nez ked vedel, ze ma iste miesto v zaklade

Reagovat
cristiano.K.

Ranieriho je mi líto. Skvělý tréniknkový zápas. Mané 100. gol, Salah nebránitelnej, Bobby hattrick a pochválil bych i TAA.

Reagovat
SunFells

Fakt ti to přišlo nebránitelné? Já se u počínání toho blonďáka u něj musel smát ...messiovský gól, ale taky taková La Liga obrana ...a hle, ten blonďák zrovna přišel z La Ligy

Reagovat
LokoLFC

Vsechno je vzdy branitelne v konecnem dusledku... gol Salaha byl skvelej...

Reagovat
O.Giroud

prumer, ved taky dal minule kolo.

Reagovat
Remt

Jenže jeho průměr je daleko daleko od většiny ostatních hráčů :D

Reagovat
icemike

Jednou průměr, pořád průměr

Reagovat
cristiano.K.

Nepřišlo, nebylo to myšleno na tu jednu individuální akci, ale spíš, že má prostě formu jako kráva.

Reagovat
Bandita_Harry

Ideálny zápas po repre pauze, Watford dosť slabý výkon, až na ten záver keď Liverpool poľavil teraz hurá poraziť Atletico máme im čo vracať Salah je monštrum, celé trio sa dostáva do formy z pred dvoch rokov to je nádhera

Reagovat
O.Giroud

Zachvilu je volny Bruce, mal by sa Ranieri bat o svoje miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten Sóšér to je kvalitka. Jako mít takový tým jaký má a nepředvádět vůbec žádný systém ani náznak to jsem dlouho neviděl. Je momentálně v top klubech horší trenér?

Reagovat
Mönchengladbach

Koeman, Pochettino, Ňuňo...

Reagovat
jk

V top klubech se ptal…

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, ale tu top čtyřku nedáme ani s Ronaldem, pokud zůstane Ole trenérem.

Reagovat
drussbarb

Možná byste měli lepší šanci bez CR7

Reagovat
Infernoqt

Jako dostat čtyři fíky a stejně je golman našim nejlepším hráčem :D ... Tohle bude dlouhá sezona.

Reagovat
zasranej malíř

Kdy že je zase repre pauza?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Cele zle, zacne to tym, ze tam hodia Maguirea, ktory tri tyzdne alebo kolko ani len netrenoval, zaloha zase mimo a tym padom sme bez sance. Tento zreb proste Ole neda, sme uplne mimo herne..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nemůže přežít že ne? Prosím že ne?

Reagovat
Front hell

Musí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ranoth

Reagovat
J0EL

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Swarley

Mám pocit, že z tohohle už se Ole nevykouzlí

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to rovnako, neverim velmi tomu, ze ho odvolaju skor ako po sezone, ale i tak, ked vidim ten zreb a pri nasej forme, mozne je asi aj to ze pojde uz dalsich zapasoch no..

Reagovat
smazaný uživatel

Je hotový, úplně v háji, má top tým a nic s ním nehraje! Každý trenér by s takovým kádrem hrál úplně jiný fotbal!

Vrchol byl když postaví Harryho, který po zranění trénoval asi 10 minut, tohle nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
iamek

Taky tak vidim. Vypadá to, ze to PP nebo Bruna přestalo bavit totalne

Reagovat
Remt

Já teda nevím na jaký zápas jste se dívali vy.. ale mě se ten zápas docela líbil

Reagovat
zasranej malíř

Pro nezaujatého diváka určitě skvělý zápas, pro fans United určitě ne

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

Nič sa nedeje šak Olemu to ide najlepšie keď ma nôž na krku

Reagovat
iamek

Čumel jsem zároveň na MU a Banik, takže jsem neviděl vse, ale co jsem viděl mi stačilo, tak na měsíc . Ten tým nemá absolutně nic a Ole začíná plavat jak nikdy během působení u nás. Nebyt ddg, tak dostaneme snad sedm fiku. Hendo si zachyta maximálně v EL. Všechny branky moc hezké . Jinak nasazení nevyleceneho Harryho total fail. Arteta nakonec vydrží z tria Ole, Lampard a Arteta nejdéle

Reagovat
Kixi Syhimour

za toho Artetu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem spokojený, Svědík je na míle lepší trenér než Ole

Reagovat
Front hell

Tak jediný arteta skončí s pocitem vyhrané trofeje

Reagovat
Svatej

Zrovna oni si tech pocitů z vyhry uz prozili dost

Reagovat
Front hell

víc než dost

Reagovat
SunFells

To se vždy očekávalo, že Arteta vydrží z toho tria nejdéle.

Reagovat
kiwwi

vzhladom na ambicie Arsenalu asi aj ano, pretoze vo faze, kde je teraz Ole bol uz Arteta davno

Reagovat
SunFells

Šak ano. V MU a Čukotce není trpělivost s neplněním krátkodobých cílů.

Reagovat
kiwwi

vidis to a nasmu vedeniu je najviac vytykane, ze ma prilis velku trpezlivost

Reagovat
SunFells

Není to pravda, ale mohla by být?

Reagovat
kiwwi

Je to pravda. Mysli samozrejme zo strany našich fans.

Reagovat
SunFells

Ostatní fans vašemu vedení toto vytýkat nebudou no

Reagovat
misinho7

Co je v tom United tak zle? Trener? Sak kader po tomto lete maju urcite na boj o titul ci? Varane, Sancho a Ronaldo...

Reagovat
Heisenberg

Nedostatečně věří v proces.

Reagovat
Salfovic

Ronaldo.

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo

Reagovat
iamek

Moc dobrých hráčů bývá většinou na škodu. U nás myslím konkrétně útok. Nefunguje momentálně nic kromě golmana.

Reagovat
patas92

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

no problem je, ze Ole ten tim perfektne vycistil, nakupil vsetko potrebne, zastabilizoval zase v top4, ale vyzera to tak, ze ten dalsi krok smerom k City a Liverpoolu urobit asi nebude schopny..

Reagovat
Bayern +

Stavať na stredovej dvojke Tominay - Fred je podľa vás všetko potrebné? Žalostne Vám chyba hrac typu Scholesa alebo Alcantaru vo forme.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba jeden hrac do zalohy, to stale neznamena, ze mame hrat takto ako hrame teraz predsa..

Reagovat
stuff

Uplne zbytocne si svoju najlepsiu liniu rozosrali s cr.

Reagovat
pingla

kdyby to aspoň byla pravda, nepiš tady takové sračky příště

Reagovat
r.mrazik

Však je to pravda...roncek je úplně zbytečný

Reagovat
pingla

úplně zbytečný, proto byl vyhlášený jako nejlepší hráč měsíce září ty jsi taky kus dementa očividně

Reagovat
Salfovic

To je vidět, co je to za sranda ligu.

Reagovat
r.mrazik

Je úplně jedno, co kdo vyhlašuje.

Dneska tam byl úplně k hovnu.

Dementa si nech na doma pro fotra.

Reagovat
pingla

dneska a ostatně ve všech posledních zápasech je k hovnu ten, co to všechno z lavičky vede. Ronaldo je skvělý pořád. a mého otce si do rypáku neber

Reagovat
stuff

Keby si aspon chapal, ze vam ako klubu nechcem zle. Ale ved vy pochopite. Vsetci do jedneho

Reagovat
r.mrazik

Dítě tyvoe

Reagovat
Petr20

Doslova byl Ronaldo, v posledních 4 zápasech za United, jeden z nejhorších na hřišti a ty napíšeš, že je skvělý pořád

Reagovat
pingla

Jestli sis nevšiml, tak Ronaldo hraje na hrotu či z kraje a přicházel ne kvůli tomu, aby tvořil hru, ale aby dával branky. Ronaldo vážně není problém naší hry, on je jen důsledkem toho, že se týmu jako celku nedaří, protože nás vede OGS

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Ronaldo

Reagovat
Shottack

Absence defenzivního záložníka...

Reagovat
El Cid z City

Ronaldo.

Reagovat
ACSeRw!n

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Meet 007.

0 - Tactics

0 - Man Management

7 - Big games bottled this year

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako United nic moc.

Ta papírová síla v útoku je a mám z něho docela respekt, ale přijde mi, že dneska tam nebyl žádný systém (góly ale musím ocenit, Greenwod je prostě skvělý a Lindelöf luxusní přihrávka), stejně jako nebyl plán, jak na delší časový úsek podržet míč a zklidnit hru, bylo to z pohledu United až zbytečně nahoru a dolů. Záloha v některých momentech ani neexistovala. Vše to podtrhává fakt, že Foxes ještě nedali gól z rohu (přičemž sami dostali 4) a dnes skórují ze 2 standardek.

Individuálně bych zmínil de Geu, dnes nejlepší hráč Manchesteru a rozhodně vypadl lépe než loni, naopak Maguire místy tragický - třeba u gólu (nicméně jeho bych nevinil, to spíš rozhodnutí trenérského týmu), Ronaldo velmi malý pohyb na hrotu a nakonec Sancho, na jehož pád po průniku (a následné strkání) bych se podíval ještě jednou, to se mi zdálo dost směšné.

Upřímně musíme nad United za týden vyhrát, každopádně známe to, derby...

Reagovat
Neutron

s tym ako hrame poslednu dobu nas vyplieskate o 3 goly...

Reagovat
Kixi Syhimour

Neřekl bych o tři, ale nelze se schovávat v této situaci za remízu, nicméně upřímně se obávám, že to tak nebude , přeci jen na OT, Solskjaerova situace se zhoršuje, ideální pro vás podat nějaký hektický výkon a vzedmout se.

Reagovat
iamek

Když ti propadá a nepodrzi balon stred zálohy, tak útok je naprosto zbytečný. Nás největší problém bylo DM a my přivedem dva off hráče . Harry nebyl v pohodě a nedivil bych se kdyby hrál přes bolest, což pod Olem není nic obvyklého, ale po bitvě každý general

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Ole tak tvrdohlavě netrval na drahém Ricovi a radši koupil alternativu mezi levnějšíma DM tak ho třeba mohl mít

Reagovat
iamek

Dáte nám bura.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už budeme mít nového trenéra jinak jasná dvojka v handicapu

Reagovat
O.Giroud

Uz sme stratili s Chelsea a da sa povedat aj s ManCity kedze sme 2x viedli. Takze teraz sa musi vyhrat aby sme sa drzali bojua o titul.

Reagovat
vladis271

hlavne sme s nimi stratili doma. Blbo sa to aj píše, hlavne ked sme tam vyhrali minulý rok, ale musíme tam vyhrať opäť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

tiez dobry point. Ale aj tak som rad, ze to dnes vyhral Leicester

Reagovat
Neutron

ty si vymen tu Chelsea v oblubenych za Liverpool...

Reagovat
O.Giroud

naco, ked uz niekto nevie ako reagovat a ma potrebu nieco vytahovat na tvoj oblubeny klub tak nech si pouraza jeden z tychto troch

Reagovat
Neutron

sikovna taktika

Reagovat
O.Giroud

Ale uprimne si myslim, ze od debaklu ich zachrani prave De Gea.

Reagovat
Remt

Já mám hochu ale úplně stejné pocity z toho. Že United sice dnes výkon nic moc ale nejlepší výkon sezony si nechají na LFC. Všichni se budou chtít vytáhnout a snadno z toho může být minimálně remiza

Reagovat
O.Giroud

My sme toto robili roky ked sme o TOP 4 snivali. Netreba sa na to uz teraz vyhovarat a fakt nechapem preco sa taketo veci vytahuju. Akoze keby nie sme LFC tak pridu hrat treningovy zapas, s kopackami naopak?

Reagovat
Remt

ne tak je to uz standart, ze i kdyz MU ve dobe hraje nic moc fotbal s nic moc vysledky, tak nas dokazi hodne potrapit i kdyz my jsme v te dobe ve forme. Stalo se to hodnekrat.

Reagovat
Neutron

motivacia...niekedy to funguje, niekedy nie.

Reagovat
vrabejka

Tak United si můžeme z boje o titul pomalu vyškrtnout. Predikoval jsem že příchod Ronalda nemusí být tak růžový a potvrzuje se to. Solšér upustil od hry v minulých sezónách která slavila úspěch, jejich hra je čitelná, Ronaldo s Brunem to sami nevyhrají. Solšér dál týmu maximum, ale top kouč to prostě není. Čím dříve to vedení pochopí tím lépe, my fanouškové rivalů doufáme že jim to ještě chvíli potrvá. Každopádně pro Roncka škoda, že netráví svá poslední nejlepší léta v klubu, který nemá ani vzdáleně na zisk LM nebo PL

Reagovat
Infernoqt

Stejně to dopadne tak, že v létě začneme budovat nový tým. Hráčům jako Pogba, Lingard, Matič, Mata atd. končí smlouvy, těch změn tam bude moc. Podle mě to bude i s novým trenérem, takže to jde jen nějak letos přelouskat a uhrát tu LM, která je nejvyšší prioritou. Jako nebude to snadný, ale bez LM ta přestavba bude trvat děsně dlouho.

Reagovat
iamek

Mata se počítá s odchodem a oslabení nebude. Lingarda tady většina vyhazuje dva roky. Matic to stejne. Pogba jediný oslabení.

Reagovat
Infernoqt

Cavani a VDB ještě, Dalot a Martial možná, to je solidní čistka.

Jako co si budeme nalhávat, ta hra je špatná od začátku sezony, každej nás přehrál kromě Leedsu a možná Newcastlu. Jsem si téměř stoprocentně jistý, že Ole bude nahrazen. Nevím jen kdy.

Reagovat
iamek

Krome Cavaniho tak pořad nevidím žádné oslabení

Reagovat
smazaný uživatel

budeme furt hledat nové trenéry, furt přestavovat týmy a PL už nikdy nevyhrajeme

Reagovat
Infernoqt

Tak já věřil hodně Mourinhovi. A věřil bych mu i v té třetí sezoně, kdyby prostě nebyl takový magor a nerozesral kabinu, když mu vedení nekoupilo obránce. On prostě přenesl tu svou negativní náladu na hráče a pak se to táhlo. Ale jinak byl Mourinho skvělá volba, a kdyby mu vedení vyhovělo, měl to dobře našlápnuté.

Teď máme lepší základ, lepší obranu než před pěti lety. S Contem bychom do dvou let útočili na titul, věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím že kdyby jsme dnes toho Conteho podepsali tak by ten titul nebo LM možná udělal ještě letos, věřím tomu že každý lepší trenér by z těch nedostatků v záloze udělal přednost..

Reagovat
vladis271

xko by bolo lepšie v zápase Lester MU. Potrebujeme zas vyhrať na OT. A takto pôjdu na krv.

Reagovat
vrabejka

To je naopak super. Vždycky když proti nám hráli prešovský beton, nedopadlo to pro nás nikdy dobře.

Reagovat
O.Giroud

ved Leicester je a bude mimo.

Reagovat
O.Giroud

A jo, tak to je chaba vyhovorka na pripadnu stratu bodov.

Reagovat
vladis271

ja veľmi dobre viem, čo za shitshow sa dokáže premeniť zápas MU vs Liverpool na OT. také výživné 0:0 kedy bolia oči celý svet.

Reagovat
O.Giroud

No snad to nebude nic podobne ako ked Klopp tiez nechapal a musel sa vyhovorit na to, ze sa ManUtd zranilo vela hracov

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Igner Farnsworth

System>individuální kvalita,

Kolik ten tým united ročně stojí, to musí bejt šílená raketa a nechaj to šéfovat Oleho, to je docela zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC with Solskjaer, reminiscent of #CFC under Lampard. Solskjaer has been backed significantly but one point from Villa (h), Everton (h) and Leicester (a), leaves him with nowhere to hide. Consistently, he’s not getting the best from the players. Not good enough. Time to go.

Reagovat
John Obi Mikel

Villa Leicester

Broja

Reagovat
icka

Reagovat
Csaplárova past

United neodehrali moc dobrych zapasu letos. Napada me snad jen prvni kolo s Leedsem. I pres vyhru 4:2 tusim s Newcastlem to bylo herne uplne bidne a od te doby je to stagnace kazdym zapasem.

Reagovat
REPLIKATOR

United Solskjaer Penaldo Ten se vystřílel proti Lucemburkům nebo s kým to hráli, že dnes zase nic.

Reagovat
avicii

Som zvedavý ci ešte niekto zamestná Oleho v PL po jeho vyhadzove

Reagovat
John Obi Mikel

Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo

Reagovat
fenixLFC

tak aj united ho zamestnali len preto lebo za nich hral. po tej biede co predviedol s cardiffom ho tie male kluby nezamestnaju a teraz ukazuje ze na vacsie nema. takze ho zamestna nejaky tottenham alebo niekto podobne zufaly

Reagovat
Seydou Doumbia

kdyz trenuješ nebo hraješ na top adrese piču tak ti stejně ještě daji práci v as řim, interu a dalšich tymech a vyžiješ klidně dalšich 10 let

Reagovat
Talker

No, takový RdM vyhrál LM s Chelsea, dostal jednu sezonu v Schalke a pak trenoval chvíli v Champu.

Reagovat
Seydou Doumbia

ty zkratky u každeho hráče trenéra miluju, vždy luštím co to je zač o něm jsem si ani nepamatoval, kde se po něm slehla zem abych řekl pravdu ale solšér přeci jen vede united kolik 2,5 nebo 3 rok? tak to už je dlouho...takový tragicky fred zraly na brazílii by taky ještě stihl inter, as řím, čínu a má zarobené si myslím proti si myslím že i takovy solšér by dokazal ještě několik let trénovat na solidnich adresach

Reagovat
Talker

Tak on ještě šanci dostane, ale neočekával bych TOP klub, spíš nějaký lepší střed, kde bude muset ukázat, že na to opravdu má.

Reagovat
Seydou Doumbia

nějaky everton, whu si ho umím upe představit nebo lesta

Reagovat
Infernoqt

Strašně se mi nelíbí Sancho. Možná se do toho dostane a možná jen potřebuje jiný herní styl, ale teď se mi prostě strašně nelíbí. Celá ta levá strana vypadala líp před jeho příchodem.

Reagovat
vladis271

čítal somo (nemusí byť pravda), že on exceluje v systémoch jasne daných, naučených mechanizmov. Proste kde tím má tvár a sú jasné určité mechasnizmy ktoré sa opakujú. Naopak Ole a MU stále vyzerá akoby sa v útoku spoliehal na individuálnu jedinečnosť jednotlivých segmentov celku.

Reagovat
Infernoqt

Já si to myslím, že by mu seděla hra do tlaku na takové krátké přihrávky. A je fakt, že nemáme styl. Ten tým byl na něco naučený poslední sezonu, ale příchod posil, zejména Ronalda, to celé změnil. Ole se neumí přizpůsobit posilám, proto to vypadá, že ta hra nemá hlavu ani patu.

Reagovat
$dolar$

On už loni v BVB hrál hovno. Ale přes hype kolem jeho jména to nikdo neviděl.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

*

Reagovat
smazaný uživatel

my uz samozrejme vieme, ze si dolar a teda len tliachas hovna, ale ak by naozaj niekde nebol v obraze, tak len povieme, ze Sancho v minulej sezone 38 zapasov a 16+20, takze urcite hral hovno..

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

a kto se ti jako líbí v tomto Oleho hovne... De Gea? všetci s formy, čím rýchlejšie odíde tým lepšie pre United

Reagovat
Infernoqt

Ten tým hraje individuálně, ne týmově, proto nás každý přehrává. Ale když už se ptáš, rád ti odpovím, ano De Gea se mi líbí, náš nejlepší hráč letos. A líbí se mi i Varane.

Reagovat
Busby babes

Tohle byl asi nejhorsi zapas od konce Mourinha. Aspon pocitove. Na hristi nebyl zadny tym, jen 11 hracu. Nefungovalo vubec nic. Maguire mimo, Pogba mimo, Ronaldo zbytecnej... Ole bohuzel nemel koule na to, je posadit. Podle pozapasovych vyjadreni to trochu pusobi, ze vi, ze to nebude fungovat ale vzal to stylem: tak mi ukazte, ze muze...

Je otazka, jestli ted prijde zmena. protoze neco zmenit musi. Tezko ted rict, jestli na to ma to otocit... Do te repre pauzy jsem si rikal, ze ok, mame pokles formy, ale po dnesku uz si tim nejsem jistej. Hlavne smerem dozadu je to proste otresny... Porad neverim tomu, ze maji Glazerove koule na to udelat nejake zasadni rozhodnuti ted. Kdyz kouknou na tabulku tak se vlastne nic zasadniho nedeje. top4 na dosah a tak... Ole udelal obri kus prace, dal dohromady silnej tym, ale letos se mu nedari z nej vytezit nejakej tymovej vykon...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

co?

Reagovat
iamek

Kdo se ti dostal já účet?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Adam

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Nic zásadního neděje

Reagovat
Grahf

doký tu budú glazers, tak lepšie nebude. Menili sa tréneri, menili sa hráči, len tí chuji navrchu ostávajú. O futbale nevedia nič, o chode klubu nevedia nič, majú minimálne nároky, top4 je pre nich dostatočné. Dokým budú štandardy nastavené nízko, tak sa nepohneme.

Reagovat
Busby babes

posledni dobou to slo dobrym smerem, ale porad to neni ono no. za posledni rok a pul je tezko neco, co by Glazerove meli udelat jinak (krome superligy).

Reagovat
smazaný uživatel

problem s Glazerovcami teraz moze byt to, co pises ty uz dlhsie, ze im staci byt tak v top4 a pokial sa Ole bude drzat niekde okolo top4 celu sezonu, tak ho neodvolaju, mozno az po sezone..ale inak toto uz teraz nie je o Glazerovcoch

Reagovat
r.mrazik

Příště roncek na lavici a útok

Rash -mason- jadon

Reagovat
$dolar$

Jj Ronaldo u vás bude hodně sedět na lavici.

Reagovat
r.mrazik

Nebude no

Reagovat
Busby babes

ten jeho prichod je proste no win scenario. Nechat ho jit do City, tak by to byl pruser a hodne by to poskodilo United do budoucna. ale jinak se nam proste moc nehodi no... zvlast, kdyz tym za nim v tuhle chvili nefunguje

Reagovat
r.mrazik

Nakonec by ten nebo přestup do City nebyl snad ani špatný, vzhledem k tomu jak hraje.

Měl dobrý jen ten první zápas

Reagovat
avicii

Smutné že za to dostal cenu za hráča mesiaca

Reagovat
r.mrazik

Hype kolem něho je obrovský

Reagovat
Busby babes

jenze v City by proste daval spousty golu...

Reagovat
r.mrazik

To se říkalo i u nás, když máš v týmu takové hráče.

Jenže i v city musí běhat a pracovat.

Na anglickou ligu už je starý...ať jde do USA

Reagovat
Busby babes

prave ze ne. City to funguje, tam se jeden takovej pasazer ztrati. U nas je to problem. ale uprimne, je to momentalne asi 25. problem v poradi no... my si muzem dovolit Ronalda, pokud zbytek funguje na 100 procent. bohuzel to neni ted ten pripad.

Reagovat
r.mrazik

Právě že jo, když i v city musí pracovat útočník.

Ani Liverpool nemá stojaka.

Roncek bude k prdu.

Reagovat
Busby babes

ty ale predpokladas, ze by City hrali porad stejne a nijak se neadaptovali na to, ze by meli vysoce efektivniho zakoncovatele na hrotu... To mi prijde, ze neni dobrej predpoklad.

Smerem dopredu by mu vypracovali spousty sanci a smerem dozadu by proste trochu uzpusobili hru aby pokryly jeho slabe stranky... to se treba nam ted vubec nedari no.

Reagovat
r.mrazik

tak k vypracovani sanci mame i my skvele hrace...bohuzel roncek uz neni to,co byval a ani v city by to o moc lepsi nebylo

jak rikam...bez prace a pohybu to nejde nikomu nikde...tohle at si hraje ve stare garde

Reagovat
Busby babes

jenze nam to ted vubec nefunguje. nejsme schopni ty hrace poradne zapojit v tuhle chvili. Nehrajeme vubec jako tym. To by tam mohl na tom hrotu byt Mbappe, Salah kdokoliv a byl by tam k nicemu.

Reagovat
r.mrazik

kdyz za nej musi pressovat bruno a ten pak chybi jinde,tak je to v kelu

byt tam treba cavani,tak bruno nemusi litat za roncka...uz to by stacilo

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze Bruno si tam vzdycky lital jak chtel a casto presoval misto utocniku i loni... ale ok. my obecne nepresujeme jako tym moc dobre, coz jde opet za coaching teamem no.

Reagovat
r.mrazik

Tak si schválně všimni, až tam bude cavani, jaký to bude rozdíl

Reagovat
Busby babes

jenze Ronaldo ma docela dost pohybu. dela hodne kratkych nabehu a tak kdyz utocime. Ano, nenapada, ale to jsme vedeli. Vylozene v tomhle problem imho neni...

Reagovat
twelwer

Cize zacinaju sa prejavovat podobne syndromy ako v Juventuse ?

Reagovat
Busby babes

takhle, ja vas loni moc nesledoval. Jak pisu vejs, u nas byl ted problem, ze proste hrajem blbe celkove. Nedokazem mu dodat nejaky servis, nevytvarime sance. Proti Leicesteru se to uplne rozpadlo, nehrali jsme vubec jako tym ale jkao 11 lidi, co se prvne seslo na hristi... a tohle proste tezko muze byt problem Ronalda. Jen to znamena, ze nedokazem vyuzit jeho prednosti a naopak vice vyniknou nektere jeho nedostatky...

Reagovat
twelwer

Ja niesom juve fanusik, len ked citam diskusie tak rozmyslam. Ale vyzera to mozno podobne. Nevidel som Vas zapas len obcas co kamos kukal vedla mna.

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: "Lately we have not been in great form, lost too many points and that is something we have to look at. We might have to change, do we need more legs in there? What do we need?" [mu] #mufc

Mám chuť se vsadit, že tím myslí přechod na 5 vzadu. Dneska Ole poznal, že mu sestava z hvězd neladí. Bohužel to dopadne tak, že Sancho nenajde místo v základu, ale i mně fakt přijde, že s ním hrajeme ještě hůř...

Reagovat
Grahf

inde hovorí o balance, ronaldo a pogba na lávke další zápas :)

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě si podepíše ortel

Reagovat
Infernoqt

Ole Gunnar Solskjaer has the full backing of the board and his position at Manchester United is 100% secure as things stand. (Source: @David_Ornstein)

Reagovat
Busby babes

nechapu, ze nekdo ceka po dnesku neco jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to nebylo jedním dneska, od začátku sezony to stojí za hovno, každý tým nás přehrál, ani v jednom jsme nedominovali, není jiná možnost než ho vyhodit

Reagovat
Busby babes

koukni se na tabulku. a pak jdi fandit nekomu jinymu nebo aspon prestan predstirat, ze fandis Manchesteru United.

Reagovat
Likan7

Však má pravdu.

Reagovat
Busby babes

nema.

Reagovat
Remt

je pravda, ze adam tu na Olem nenecha nit suchou, na druhou stranu zadny troll to asi nebude ne? Ja tu taky nejsem nijak dlouho, ale co ho tu registruju, tak se vyjadroval pokazdy jako fanda MU.

Reagovat
Busby babes

myslis, to, jak se raduje, kdyz Leicester da gol? jo, tomu rikam fanousek...

Reagovat
Remt

No jemu s tím Okem začalo jebat trochu... To je tak 2-3 měsíce ne?:D Nebo už k němu tuhle " náklonnost" projevuje déle?:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem Olemu dlouho přál, udělal kus práce, myslel jsem že když bude mít lepší hráče tak se posune i on, ale má top tým, dostal hráče které chtěl a on furt stojí na místě, je potřeba se posunout

Reagovat
Busby babes

spis si myslim, ze tim mysli odstaveni Pogby, mozna Ronalda...

Reagovat
Infernoqt

Proti Live, City a PSG dřív hrál na pět vzadu. Myslím si, že s tím průchodákem, co tam máme, se k tomu vrátí. A možná už proti Atalantě, přeci jen těch těžších zápasů tam je teď mnoho.

Osobně si myslím, že nám příchod Ronalda uškodil. Ale nemyslím to tak, že by byl zlej. Myslím to tak, že Ole hraje furt jen jeden styl a nedokáže se přizpůsobit Ronaldovi, aby dokázal využít jeho potenciálu. Ole hrál vždy na rychlý přechod s příležitostným vysokým napadáním. Teď to nemá hlavu ani patu. Stejný problém u Sancha, je to moc pomalý všechno.

Reagovat
Busby babes

jenze pruchodak vzadu neni kvuli malo hracum v obrane, ale protoze je pruchozi zaloha a zbytek tymu moc nebrani... to se nevyresi obrancem navic.

Reagovat
RKBoy

s Benom na lavej strane je to úplne iná pesnička, Alonso proti nemu posobí ako po obrne.

Reagovat
vceradnesazitra

Nastal čas, kdy už Olého úsměvy nestačí. Když je třeba ten tým vyvést z krize, tak se ukazuje, jaký to je amatér. Sancho zatím hrozný flop, to už i ten Martial by předvedl více. Letos United 6. místo.

Reagovat
Whitemedia

Mendy je naprostý bůh.

Reagovat
Remt

já nezapomenu jak jsem z nej byl po jeho prvnich zapasech v Chelsea uneseny, coz ostatne hodne lidi, ale jak se naslo par fans Chelsea, kteri ho po dvou po sobe jdoucich zapasech na jare vyhazovali. Ze pro na Chelsea nema. Za ty prachy opravdu bargain jak prase. Skvely golman.

Reagovat
Whitemedia

Všude máš takové hovada, já třeba už teď čtu o tom, jak je Lukaku hroznej flop a měl by jít.

Reagovat
Remt

Já tyhle unáhlený rozhodnutí nemám moc rád. Kor tedy u hráčů, kteří zrovna ztratili formu, nějakej čas jí hledají a fans by ho vyhazovali. Naštvalo mě i vyhazování Kloppa na jaře pár fandama. To samé bude tohle jaro - zase nadějný podzim, lidi už vidí titul a neuvědomují si že na lavičce není žádná zástupnost. Za což ten trenér nemůže. Po tom co pro ten klub dokazal.. Romelu prisel, ihned ukazal ze dokaze dat gol i z hovna a ze je to tank.. Vase zapasy jsem ted parkrat nevidel, ale neverim tomu ze by se opet nevratil do formy a zacal to tam sazet.

Reagovat
hitZor

U Lukakua to teď hlavně ani moc není o něm, ale o tom, že prostě ze zálohy má prakticky nulový support. Jasně, pár šanci v posledních zápasech nedal, ale všechno nedá ani Lewa, Haaland nebo Benzema.

Reagovat
Talker

Tak ono jaký můžeš chtít support, když se hraje 3-5-2 s 3 neproduktivními box2box záložníky(CM/DM), kdy jediný z nich měl 5 asistencí v lize za sezonu Kova (14/15 v Itálii)?

On se postavil systém na držení míče, defenzivní jistotě s tím, že snad jeden gol dáme, soupeř to otevře a dáme další. Sice se na to nedá většinu zápasu koukat, protože soupeř se snaží bránit, ale body z toho jsou.

Jorginho měl za svých 8000 minut u nás 3 asistence (v PL), Kante posbíral 10 golů a 8 asistencí (za 13000 minut), Saul za >20000 minut posbíral všehovšudy 16 asistencí (a "solidních" 28 golů), Kova 2 goly a 9 asistencí u nás (za 6000 minut) a RLC 10+8 za 6000 minut.

Reagovat
Miguel19

Strašně nezasloužené 3 body.

Tam jde pochválit snad jenom Mendy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Bukaj LFC

Mendy teda famózní výkon, ale Chelsea mi s každým kolem připadá slabší a slabší směrem dopředu..

Reagovat
Jkb

Brentford 16 střel, Chelsea 5, 7 střel na bránu versus 1, 2 tyčky, 2 velké šance nevyužité. Pěkně Brentford, škoda výsledku ale jsou strašně nebezpeční při standartkách.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Brentford má dobrý tým. Dobře napadají a jsou hodně silní ve vzduchu.

Reagovat
Talker

Jako jestli budeme takhle hrát dál, tak to odmítám sledovat. Body sice sbíráme, ale koukat se na to nedá. Navíc Brentford mohl klidně vyhrát.

Doufám, že Tuchel najde koule a něco udělá, protože tohle dlouhodobě vycházet nemůže. Nebo alespon doufám, že nebude, protože by to byl výsměch.

Reagovat
Svatej

fakt hrajeme hodně průměrně, spíš podprůměrně.

Reagovat
Svatej

Tohle jsem hrozne dlouho neviděl, naprosto silenej zapas a brutální klika + bozskej Mendy, ten byl jak Čech v nejlepších letech. Musim si jit lehnout, jsem z toho naprosto vycerpanej.

Mit Rudigera se Silvou ve vzduchu, asi by to vypadalo daleko lepe, nicméně i tak bychom se dost topili. Ten tym ma Brendford neskutečně fyzicky nadupanej.

Lukaku hroznej, z ty ctyrky vepredu semtam neco udelal Werner, jinak to bylo bídný. Loftus znova skvelej

Reagovat
Svatej

Brentford*

Reagovat
spider_8

Pustit Zoumu bez nahrady byla proste chyba. Takovy fyzicky zvire nam ted v obrane chybi

Reagovat
Remt

Ja jsem za nej ve WHU rád, on je proste zvire, hovado obrovsky, co se s tim nesere

Reagovat
Talker

Na druhou stranu Zouma se do toho systému na 3 stopery nehodí...

Reagovat
blade115

Reagovat
icka

Tak je to tezky, kdyz si mava stokrat o balon a nasi to radeji hrajou dozadu..

Reagovat
Pony Slaystation

Lukaku přechází na svůj mód PL

Reagovat
O.Giroud

Neviem co by sa muselo stat aby Chelsea nedala titul.

Reagovat
Talker

Stačí hrát tak jako dneska a titul nebude.

Reagovat
Giwdul

Tohle štěstí právě k těm mistrovským sezónám patří. Několikrát během zápasu jsem si vzpomněl na loňský Liverpool, který nejeden zápas ukopal podobným způsobem. I když ten závěrečný tlak, to byl vážně brutal.

Reagovat
Talker

Hele pokud takové výkony budeme podávat pravidelně, tak z toho titul nebude. Jo, jednou za půl sezony z takové sračky uděláme 3 body, kdy to třeba rozhodne o titulu, ale ne nějak pravidelně.

Reagovat
Giwdul

Tak jasně, všeobecně musí převládat kvalita a kontrolované výkony, ale vyhrát čas od času podobný zápas také není od věci; týmu to dodá hodně sebevědomí. Klidně bych se vsadil, že příští tři zápasy budete jasně dominovat a na ten dnešek si už ani nevzpomenete. Pro mě se po dnešku na favoritovi na titul nic nemění. Celkově vzato mi přijde, že máte kvalitativně nejvyrovnanější všechny tři řady, nikde u vás nevidím momentálně slabinu. Jasně, Werner s Lukakuem třeba konkrétně dnes hráli prd, ale tak se to brát nedá - obecně je to obrovská kvalita, stejně tak skvělá záloha, kterou můžete navíc hodně slušně rotovat a obrana pravděpodobně nejlepší v lize. O Liverpoolu, když nastoupí s tím nejlepším, by se dalo napsat něco podobného, jenže u něj totálně chybí šířka kádru, kterou vy máte výbornou. Vy a City si to rozdáte o titul, to je podle mě jasný scénář. Liverpool by musel mít naprosto ultimátní štěstí na absenci zranění, aby se do tohoto boje mohl zapojit. United budou nejspíš mimo - u nich záleží, jak naloží se Solkšérem a kolik bodů kvůli němu ještě stihnou poztrácet. Vážně bych z toho dnešku nedělal tragédii. Takové zápasy budou, a pokud z nich vezete tři body, tak ideál.

Reagovat
Talker

Tak když to rozložíme do 3 řad, tak ta slabina je naprosto jasná - ofenziva rozhodně není spolehlivá. Pod Tuchelem hraje na vysoké úrovni konzistentně akorát Mount (a i ten má ten začátek sezony dost ospalý). Lukaku je odříznutý od týmu a ač dal nějaké goly, tak nevypadá skvěle. Werner spálí co může a ten zbytek je taková šeď, kde nikdo nepřesvědčil za poslední rok a půl. Záloha je nekreativní, což také nepomáhá.

Defenzivně jsme více než solidní, ale dopředu je to trápení, ač to podle množství vstřelených golů nevypadá. Dneska jsme mohli prohrát, proti Sotonu nás vysvobodila červená karta pro soupeře, která je zlomila. Ono jen pro zajímavost, z těch 17 golů co jsme v lize dali patřilo jen 8 záložníkům či útočníkům.

Reagovat
eder

Snad se k nim štěstěna otočí zády, ke kurwám v rukou ruského mafiána...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

kňů

Reagovat
Baronne

Reagovat
icka

Reagovat
Giwdul

Wow, tak takto famózní výkon brankáře jsem dlouho neviděl - chytil přinejmenším 3 jasné góly. Brentford má neskutečně fyzicky našlapaný tým. Chelsea dnes zázračně ustála to, co se Liverpoolu nepodařilo. Přijde mi, že hlavní devízou Brenfordu je trpělivost, dokážou vyčkávat, nechávají hrát soupeře, ale pak nečekaně přepnou, do každého souboje jdou s daleko větším nasazením než soupeř a jsou z toho rázem problémy. Takto bezmocný tým, jako Chelsea v posledních cca 15ti minutách, se také nevidí často. Připomínalo to finále pohárového zápasu, kdy se prohrávající tým vydá do maxima a soupeře přibetonuje k bráně. Přitom v tomto případě šlo o řadový ligový zápas :) Brenford se zatím profiluje hodně sympaticky. Škoda, mohli i vyhrát.

Reagovat
Bukaj LFC

A v PL teda dneska fakt parádní zápasy.. Už se prosím vykašlete na repre přestávky. Nikoho to stejně nezajímá a tomuhle se to fakt vyrovnat nemůže.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
LokoLFC

Zas po zapase Belorusko-Cesko vypada i zasas Divize jako totalni match...

Reagovat
smazaný uživatel

repre zrusit, strasna umelotina hrat spolu jenom proto, ze ses narodil ve stejne zemi wtf

Reagovat
Salfovic

Někdy ani to ne.

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bakary3

Zato v klubech k sobe urcite hraci citi obrovskou sounalezitost, protože tam jsou jen proto, ze je někdo lip zaplatil, cekaji na konec smlouvy a s podpisovym bonusem pak pujdou jinam jako volny hraci.

Reagovat
fenixLFC

furt budu mat vasiu sounalezitost ku kolektivu s ktorym su cely rok nez ku random zbierke hracov ktorych spaja to ze boli vyvrhnuti v rovnakych umelych hraniciach

Reagovat
Svatej

Fair point

Reagovat
Bakary3

Nemyslim si.

Kdyz jsi prostě povolanej spolu s dalsima několika klukama z tvy zeme, je to prostě prestiz a uvedomujes si, ze to je neco. Ze na ten zapas bude koukat cela rodina, kamaradi, a budou pysny, ge tam jsi.

Repre nevymenis - vetsinou...

Ke klubu nikdy takovou sounalezitost az na pár srdcaru cítit nebudes.

Reagovat
Svatej

Jenze ty asi to tema neuchopujes úplně kompletně, tady nejde o sounáležitost s klubem vs narodakem, ale celkovej vztah klubovej fotbal vs narodni fotbal.

Narodni ma to tebou vyjmenovany - prestiz, narodni hrdost, sounáležitost s bratry atd. (Uplne vynecham to, ze mam celkem vyrazny pochybnosti o tom, ze krom debutu, debutovyho golu a ucasti na zaverecnym turnaji hraci neco takovyho extra citi, ve vysledku je to hrstka zapasu).

Klubovej fotbal te zavre na třičtvrtě roku s jednou partou, se kterou jsi 24/7, dychnes k tamni kultuře, fanousci te sleduji kazdou vterinou, tvuj oblicej je vymalovanej na obrich baracich, klub te platí tak moc, ze zabezpecis rodinu na generace dopredu. Tu soutez sleduji na tydenni bazi miliony lidi a uz jen hraním slavny soutěže ze sebe udelas hvezdu. Jakmile jen hrajes LM, jsi naprosto vyjimecnej a muzu ti garantovat, ze na to se tvoje rodina i pratele podivaji taky

Ja to vidim tak, ze klubovej fotbal ma s vyjimkou ty narodni hrdosti vsechno, co ma repre fotbal a zaroven nabizi mnohem vic. Muzes namitat tim, ze MS je vic nez LM a byl by to validní argument, ale ve výsledku by to u me zdaleka furt nepřevážilo..

Reagovat
Bakary3

Tohle všechno chápu, samozřejmě, že je to postavený tak, že v klubu jsi 90% času a máš za to 90% peněz a repre je tak trochu okrajová záležitost. Tak to je.

Ale i přesto, když vidím, jak hráči na svoje kluby serou a jsou pro ně prostě jen dojná kráva, až dostanou lepší nabídku, jdou za lepším... V tomhle se klubismus vytratil a je tu jen obří pragmatismus... Je to už jen o tom, kdo dokáže na větší prachy utáhnout lepší / věhlasnější hráče.

Na klubovou identitu si už nikdo nehraje.

Největší bizár je to pak v Anglii, kde jsou ty kluby za léto schopný přeskládat půlku týmu.

Neustále se říká, že se něco "buduje", že je třeba něco "přebudovat" - nebuduje se nic, jen se nakupuje hlava nehlava.

Budují kluby typu Ajax, a těch je už sakra málo.

Chápu, že repre x klub je věc osobních preferencí, ok, každý má k něčmu blíž, já jsem asi tak někde mezi a nedokážu se rozhodnout, jestli se raději koukám na klubový, nebo repre fotbal.

Ale co tu lítá za názory, že repre je přežitek a zrušit, ať nemaj nebohý kluby nějaký další zranění, to mě totálně sere.

Reagovat
Kapřík

Názor člověka, který absolutně neví, jak funguje lidská společnost.

Reagovat
Svatej

To je trochu zjednodušující, da se pripnout k hodne vecem v klubovym fotbale

Reagovat
Bayern +

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Nikikrew

A ja že si to myslel ironicky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpecialOne

Tak jsem rád, že tuhle coldy rainy night máme za sebou. Z Brentfordu se budou body dolovat těžko. Těžko našu hru hodnotit, když jakýkoliv pokus o hraní skončil v prvním poločase. Těžko můžeme spoléhat na to, že si celou sezónu budou hráči góly rovnoměrně dělit. Aspoň dva z těch ofenzivní hráčů - Werner, Ziyech, Havertz, Pulišič musí zapnout, jinak máme velký problém.

Reagovat
Dan Gubić

ot: a teraz ide Adam Gawlas. ME v šípkach. Proti svetovej jedničke, pome fandiť Gawlasovi. Nech porazí jednotku: Gerwyn Price. Pome Gawlas!!!

Reagovat
Dan Gubić

live stream (alebo Nova sport 2)

https://www.youtube.com/watch?v=1t1rlJ_sqjY

Reagovat
Dan Gubić

Gawlas vyhrá, 7 kurz, treba rýchlo podať!!! Adam vyzerá mimoriadne koncentrovaný proti Priceovi.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi na RWB

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
vitasrp

Fotbal je stejně úžasnej sport. Loni na jaře jsme pod Tuchelem kolikrát hráli líp než letos, vypracovali si více příležitostí, soupeři dovolili naprosté minimum, ale stejně jsme ztráceli body, klepali se o TOP 4 a poslední ligový utkání v sezóně jsme navzdory vysokému počtu vyložených šancí prohráli.

Letos od první repre pauzy rozhodně nehrajeme dobře, to je nutný si přiznat. Dneska jsme dokonce hráli úplný hovno a body vydolovali jen díky skvělému Mendymu, protože to byl fakt výkon ala Čech v nejlepších letech. Netvoříme si dostatek šancí, soupeři si toho vypracují víc, ale ve finále dáváme víc branek jak loni a ještě méně jich dostáváme. To přece absolutně nedává logiku. Jo a teda je to taky dlouhodobě neudržitelný, no.

Problém je, že jsme zatím nenašli ani správnej systém a ani správný personální obsazení. Zkoušíme klasický 3-4-3, 3-4-1-2 nebo i 3-5-2, ale konzistentních výkonů jsme zatím nedosáhli. Lukaku navíc ztratil formu a obecně vzato teď vůbec nevyužíváme jeho silných stránek - nejvíc mi vadí, když si na kraji otevřeme diagonálu právě na Lukaka, ale pak tam ta přihrávka nepřijde/je nepřesná, případně mu chybí doplnění, takže nemá komu přiklepnout a s kým spolupracovat.

Nicméně zápasu na Brentfordu jsem se bál, viděl jsem je s Liverpoolem a West Hamem, hráli opravdu výborně, hrálo se navíc hned po repre pauze a my jsme ještě nastoupili se značně improvizovanou obranou. 60 minut byl ten výkon ucházející, chyběla tomu lepší hra v ofenzivní třetině, takže nepřicházely skoro žádné šance, ale zápas jsme alespoň měli pod kontrolou. Pak mi ovšem přišlo, že ten tým odešel fyzicky, nechal se zatlačit do velký hloubky, což Brentfordu nahrálo, protože tam mohli sypat centr za centrem a uplatnit fyzickou převahu. Tohle by měla problém uskákat i obrana v tradičním složení, natož takhle. Všichni tři stopeři přitom odehráli kvalitní zápas, ale ten tlak na konci bez šancí ustát už prostě nešlo. Ještě že je Mendy král.

Je ale nezbytně nutný se zlepšit. Jinak zkrátka zákonitě přijdou ztráty, přitom letos to vypadá, že Liverpool a Man City budou docela dominantní.

Reagovat
Maximm9

Jako chudak Lukaku. S takovym systemem, ze ma pod sebou 8 obrancu, tak toho moc nevymysli.

Zapas od zapasu hrajeme hure. Ja treba dneska cekal velice tezky zapas a mozna jen bod, protoze ten Brentford je neskutecny, ale z nasi hry se mi chce brecet.

Chtel bych videt hru s klasickyma krajnima zaloznikama Odoi,Werner,Pulisic,Ziyech (zrovna jsou oba zraneni) a pod Lukakem bych tocil Mounta s Havertzem.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakej chudák. Když netrefí prázdnou bránu z 5 metrů, tak není žádný chudák.

Reagovat
icka

To nemeni nic na tom, ze tam mohl dostat tak 5x a nasi to radeji posilaji alibisticky dozadu. Nikdo ti neda 10 z 10.

Reagovat
cristiano.K.

Brentford je neskutečnej. Ještě ted CFC neví, jak vlastně uhaluzila výhru nebo ví=Mendy a dobře postavené tyče. Takhle CFC patnáct minut před koncem nikdo neškvařil. Remíza by nebyla spravedlivá, protože herně si Brentford zasloužil vyhrát. A teda úžasná atmosféra

Toney bude nejoblíbenější útočník mimo top 6.

Reagovat
Whitemedia

Toney byla ta uválená uplakaná mrtka že?

Reagovat
cristiano.K.

nevím, neviděl jsem úplně celý zápas.

Reagovat
icemike

Všichni 3 jejich, co běhali dopředu, to zkoušeli uskakat na standardku, taktika byla jasná

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Svatej

az na Toneyho, ten bych na ránu

Reagovat
Maximm9

Nevite nekdo co muze byt s tim Ziyech ? Snad od te repre pauzy, kdyz ho poslali domu s tim, ze mel predstirat zraneni nebo co, tak nehraje.

Vcera Tuchel rikal, ze vynechal treninky kvuli bolesti hlavy, tak snad nesimuluje i u nas. V priprave nejlepsi hrac a ted sakra chybi.

Reagovat
cristiano.K.

Tipuji, že po něm půjde NUFC

Reagovat
spider_8

No, je s nim zhruba to, ze krome asi prvnich 3 zapasu u nas nic nepredvedl, nemel kontinualne dobrou formu. Je celkem produktivni, dal par golu, ale jinak je to obecne dost bida a pro me je prvni na rane na odchod.

Reagovat
icka

No ten at klidne jde, strasne naladovej hrac.

Reagovat
cristiano.K.

200. pro titul LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo krása vidět jak United bude táhnout Ronaldo dolů. Nějaké góly da, přínos pro hru bude ale kontraproduktivní. Sebere čísla všem okolo.A hra s ním se stane monotónní. Sem rád že to závaží je pryč a můžeme zase začít pomalu růst. jednoznačně čekám stagnaci a propad MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester City (9.67) 4-2 (0.03) Man United

Reagovat
Remt

?

Reagovat
smazaný uživatel

Expected goals

Reagovat
Jkb

Odkud to máš? Když se podívám na The xG Philosophy tak mají Leicester (2.84) 4-2 (1.01) Man Utd, na FBREF mají 3,1 : 1,3

Reagovat
Jkb

Uvědomuješ si, že to je fake, že jo. Nějakej fanoušek United, spíš hater podle těch věcí co tam má. Rozhodně to není oficiální.

Reagovat
fenixLFC

to bude blbost, za stupidnu hlavicku po rohu by si mal mat 0,06....0,03 by bolo keby to boli dva goly z 35 metrov a okrem toho nic ine nemali

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nechápu ten brekot od fans i haterů, jak hraje Chelsea hnusně a že si takhle dojde nebo nedojde pro titul

Ještě před měsícem před dvěma se tu každý rozplýval, jak hraje fenomenálně, je to válec atd. Forma hráčů nebo týmu vždycky nevydrží a je fenomenální že z toho Tuchel i tak dokáže vytáhnout výhru když se nedaří a uzpůsobit tomu systém.

Reagovat
Remt

Souhlasím. Vyhrávat když je forma umí každej ale když je forma v říti a i tak to ukopes, to je kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tohle prostě pak vyhrává tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

"Real Madrid se prý pokusí příští rok v létě vyměnit Edena Hazarda za útočníka Liverpoolu Mohameda Salaha. Pochopitelně s tučným finančním doplatkem. Informaci zveřejnil turecký novinář Ekrem Konur."

Reagovat
Remt

Nasrat a rozmazat, nikdy:-D nechtěli ho nedávno vyměnit za pravého beka Chelsea Reece Jamese?

Reagovat
smazaný uživatel

jako podle mne má teď Hazard vzhledem k platu a tomu že neměl 2 roky formu tak 20 mega

Reagovat
Remt

Dle transfermarketu mu neuvěřitelně klesla cena, snad ze 120 na 30. To jsem až čuměl když jsem to před týdnem hledal

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k platu to ani nikdo nedá.

Reagovat
Talker

Vzhledem k platu a zraněním ho pošlou max na hostování, podobně jako třeba Balea, Coutinha a spol. Možná by mohl mít zájem Newcastle, ale tam budou mít zajímavější jména.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš pravdu, koupil by ho jenom sebevrah, o Newcastlu jsem už psal, šejkové vždycky nejdřív tahají velká jména až pak kvalitu

Reagovat
Talker

Šejkové budou chtít podle mého nejen jméno, ale i výkonnost. Možná na rok na hostování, kdy by jim mohl teoreticky pomoci, ale i tak pochybuju, no.

Reagovat
fenixLFC

takze dostnaeme tucny financny bonus a tucneho hraca?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

asi neni prdel ho uzivit

Reagovat
kissak

Ronaldo se dohodl s Guardiolou, že zničí konkurenční United.

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/zaiku09/status/1449410487666593805?s=21

Super Harry a super Vole, že ho tam dal po jednom tréninku

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě pod injekcema!!

Reagovat
Remt

Ten tmavej kluk se kolem něj prohnal jako blesk, dyť to nešlo bránit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Remt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
hitZor

Reagovat
avicii

Tak toto už áno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, 80 mega

Reagovat
r.mrazik

nerozehrany po zraneni...buhvi,jak na to je

Reagovat
Kopac

Toto sa fakt neda zhodit nato, ze je nerozohrany..

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...pokazde kdyz jsem hral po delsi dobe,tak to bylo dost poznat,takze kdo vi...

kazdopadne chyba skolacka jak prase

Reagovat
Remt

Za co smazaný uživatel?

Reagovat
Maximm9

Me teda Harry neoslovil ani pred zranenim, dela strasne kiksy, jak v United, tak v repre

Reagovat
r.mrazik

myslis letosni sezonu? preci jen mel vedle sebe noveho spoluhrace,tak beru,ze je potreba se sehrat

a treba lonskou sezonu mel skvelou

Reagovat
Maximm9

Jako muze to byt tim, ze nesleduju uplne kazdy zapas United, ale spis kazdy druhy a mam proste stesti na to, ze Harry neco vysere nebo tam strasne zavari obrane a DeGea to musi hasit.

Ale podle toho co vetsina pise, tak vcera proste nemel hrat.

Reagovat
iamek

Minulou sezónu po špatném začátku byl nás největší držák. Letos taky docela v pohodě. Včerejšek byl total fail, ale tohle potká i nejlepšího stopera v galaxii VVD. Hlavně včera neměl vůbec hrát. Snad stejne neuspisime návrat Varaneho.

Reagovat
Remt

Toho VVD zmiňuješ proč?

Reagovat
O.Giroud

Lebo je to najlepsi stoper, takze aj najlepsi stoper moze mat blby zapas.

Reagovat
iamek

Já ku včerejší výkon nemám za zlé, protože ten blázen malém zničil i Rashe. Nedolecene zranění, injekce, max 1-2 tréninky a hned ho tam hodi. Měl hrát Eric.

Reagovat
SunFells

On už byl v tréninku s áčkem a na zápas mu dali injekce? To je pičovina, ne?

Reagovat
iamek

Měl jeden trénink. Vždyť i podle pohybu šlo vidět, ze je v hajzlu. Ptali se po zápase Oleho na tohle a on řekl jen, ze když nemohl hrát, tak měl zvednout ruku a vystřídat. Což mi bohatě stačí jak to tam teď funguje. Vzdyt to je stejny případ jako Rash. Rameno v hajzlu a půl roku mu dávali injekce, aby vydržel. A předpokládám, ze taky trénoval s ackem.

Reagovat
SunFells

Takže že má nedoléčené zranění a injekce je jen tvoje spekulace?

Reagovat
SunFells

V čem je to stejný případ jako Rash, který se patrně jen rozhodl nejít na operaci, která by ho vyřadila ze hry na delší dobu, když mohl hrát s utlumováky při ne až tak podstatném zranění ...Maquire byl normálně na marodce a má po ní

Reagovat
iamek

Nepodstatné zranění

Reagovat
SunFells

Toto je tvoje odpověď? Jen pořádně přifouknout co jsem napsal? Takže si ty injekce jen vymýšlíš. A jo, ramenem se fotbal primárně nehraje, je to diskomfort který nevyřazuje hráče ze hry - proto ne až tak vážné zranění.

Reagovat
iamek

Nepřijde mi to nepodstatné zranění. Neříkám, ze s tím nejde hrát, ale omezovat to hráče proste nějak musí například v osobních soubojích a podobně. A její výkony od toho zranění idealni nebyly.

Reagovat
SunFells

Ještě abys říkal, že s tím nejde hrát Může, nemusí, mnoho věcí tě omezuje minimálně, tím spíš na utlumovácích a on si to s doktory určitě vyhodnotil líp než vy dva experti.

Reagovat
SunFells

Tak či tak se ti úplně vytrácí tvá pointa jak to souvisí s Maquirem

Reagovat
puji

Kde dochází argumentace, tam přicházejí urážky. Takova klasika už u tebe

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Že jsi teda jinak té argumentace představil

Reagovat
iamek

Já nikdy netvrdil, ze s tím nejde hrát. Hrát jde s horším zraněním, ale už je pak otázka jak to hráče limituje. Ono nebyt Eura, tak věřím, že zbytek sezóny vypustí.

Reagovat
SunFells

A Maquire spěchá na euro?

Reagovat
puji

Podle Google měl zraněné rameno a to mi ke stylu Rashforda přijde dost omezující zranění. Nebyl to letos jeho první zapas? Pokud ano, tak chyběl dost dlouho na údajnou banalitu.

Reagovat
SunFells

Protože měl po operaci ramene kluku.

Reagovat
puji

Takže banální zranění a přesto chyběl x měsíců? Zajímavá dedukce.

Reagovat
SunFells

1) Banální si to nazval sám, můžeš si s iamkem podat ruku 2) Chyběl tak dlouho kvůli tomu, že s tím byl na operaci, rozumíš tomu?

Reagovat
iamek

Kdyby to nebylo banální zranění, tak neschválí tolik týdnu či měsíců. Hned tady můžeš hodit citaci od hráče, kde tohle tvrdí.

Reagovat
SunFells

Nerozumím, zkus ve větách používat předmět, kde je třeba.

Reagovat
puji

Zda to nazval on sám, tak je to v pořádku. Hledat to nebudu. Já osobně dělal závodně na vrcholové úrovni cyklistiku a neumím si moc představit, ze bych odkládal nějaký druh operace. Hlava vždy při vykoně chtě nechte na zdravotní problém myslela.

Reagovat
SunFells

Takže si všechno hodláš aplikovat na své představy ve svém sportě? Sportovat i navzdory zranění není fakt nic výjimečného, jde o povahu zranění a u Rashforda ta povaha byla taková, že se nejednalo o nic akutního, co by si nemohl řešit až po sezóně a tak si to on i vybral.

Reagovat
Svatej

V cem zrovna styl Rashforda je narocnej na rameno? Tohle bych pochopil vic u Drogby jako argument, ne u Rashe.

Reagovat
Busby babes

vsak tech souboju ve sprintu rameno na rameno svadi spousty...

Reagovat
Svatej

Se mi ani nezda naopak z nej ma.dojem, ze je fyzicky silnej, ale ani to telo nepotrebuje, bud se souperi vyhne uplne nebo ho berou pres nohy, ale snad nikdy si olu nej nevybavim soiboj na rameno

Reagovat
icka

Jako clovek si rekne, ze rameno u fotbalisty neni nic vazneho, ale pri pohybu pokud to fakt boli tak ti to prakticky ovlivnuje vrchni pulku tela.

Reagovat
Svatej

V tom se přít nemůžu no, jen me zarazil ten prispevek, ze zrovna u Rashe s jeho stylem je to problem, jinak bych na to asi nereagoval vubec

Reagovat
icka

to máš pravdu

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho rikal? ja videl jen, ze rekl, ze to rozhodnuti jde za nim, ze Harry trenoval, nemel zadnou spatnou reakci a tak se rozhodli to risknout...

Reagovat
Busby babes

jo, vcera mel silenej zapas. tady ho v tom OGS ale dost vykoupal. nemel hrat a pak, mel stridat uz v polocase...

Reagovat
puji

Hele chceme prý Matice od vás. To asi nebude moc posila co?

Reagovat
Busby babes

v hlave to ma, nohy uz moc nebehaj no...

Reagovat
Svatej

To by jste se vztekli

Reagovat
Busby babes

ono je u nich otazka, jake jsou jejich moznosti. Nicmene byt jima tak bych nadseny nebyl, dalsi hrac po 30, ktery uz nepredvadi tak dobre vykony... nic moc no.

Reagovat
Svatej

Přesně, mluvim pochopitelně o jeho současný verzi, dřív by na to celkem v pohodě měl (zas dřív tam ale měli hráče, kteří byli furt vhodnější než on ), ale už pár let ho vnímám spíš jako kotvu než jako tahouna. Často si svoje odehraje a nenasere tě, jenže to úplně není to, co by jsi v týmu jako United nebo Barcelona chtěl mít v první či druhý linii

Podle mě by tam dopadl podobně jako Gomes, prostě by ho tam nesnášeli, i když určitou kvalitu má. Zvlášť v porovnání se De Jongem by Nemanja vypadal hrozně pomalej a stařeckej..

Reagovat
Miguel19

Jako tady z toho vypadá komicky, ale hlavní průser byl Bissaka.

Reagovat
iamek

Ten je letos dost špatný. Směrem dopředu to minulou sezónu docela šlo, ale letos je zase tam kde byl a navíc směrem dozadu taky žádná hitparáda. Jeden zapas zahraje dobre a pak dva hraje tuctově. Se nedivím, že tam Ole už pomalu hledá posilu. Sice se říká, ze back up, ale myslím že kdyby před sezonou přišel Trippier, tak si zahraje hodně.

Reagovat
fenixLFC

RIP ten co trafil soucka do ksichtu, ten dostane na socialnych sietach v cesku strasnu cocku

Reagovat
Bayern +

Soucek hlavne spravil chybu v tom, že ho neprejebal cez členky v tom súboji. Bolo to na polke a Everton mal z toho celkom slušný brejk.

Reagovat
Remt

da sem nekdo odkaz co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme jako Slováci.

Reagovat
Neutron

veru nie, vy mate socialne siete

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Byl to černoch ?

Reagovat
Staenly10

O co se tady tak trapně snažíš?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Lacko_Boh

wtf?

Reagovat
cristiano.K.

lol, že ti ovce nedala?

Reagovat
Side

ty seš neskutečnej kokot to snad ani není pravda

Reagovat
bbbauch

To si clovek rika, ze uz jsi ze sebe dlouho neudelal kokota.. a pak koukne na ef

Reagovat
Kapřík

neni den, aby ses neztrapnil

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce ublížený kokotko na ef

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty jsi šílený tragéd.

Reagovat
icka

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
icka

dobra krec

Reagovat
icemike

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Taiger

kokůtek

Reagovat
PhilipS

Job done. Zasloužená výhra. Snad Souček nebude out dlouho

Reagovat
Bayern +

Neskutočné tri body, obzvlášť z Goodisonu Po domácom prevare proti Brentfordu chválim Moyesa za pripravenosť k dnešnému zápasu. Videl som len druhý polčas, Everton prakticky bez vyloženejšej šance, my sme okrem gólu minimálne jednu tutovku a jeden nájazd mali, takze minimálne za druhý polčas plne zaslúžene.

Reagovat
Gunner14

https://i.redd.it/t0p2i5tky0u71.png Suk tzv na Frankensteina

Reagovat
DieFohlenBMG

pár milimetrů a mohl být tzv na piráta

Reagovat
Remt

to oko... diky bohu ze to dopadlo tak ze snad v poho vidi a bude to jen par stehů

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Trpišovského memoriální zápas pak sehrají skuteční sešívaní.

Reagovat
Busby babes

It's true that Newcastle fans don't get to choose who owns their club and what those people do in other countries. But no one is making them wave the Saudi flag. It is a choice to do that.

lol nekteri fans Newcastlu.

Reagovat
ratusek

Už ho konečně vyrazili?

Reagovat
kulych

Romero bude skvela posila. Jisty na mici, skvely pozicne a Dier vedle neho nezmatkuje (ano zni tonpo tom vlasnaku divne, ale predtim to bylo mnohem horsi). Dnes Newcastle ze hry za cely zapas k nicemu nepustili, coz sice neni tak tezke, ale byl to velky upgrade oproti predchozim zapasum. Hlavne ze snad nebude hravat Sanchez. Jo a Hojbjerg je poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Vsak prvni gol sel pres nej

Reagovat
jk

Jn. On vulbec nestihl začátek zápasu. Když ta obrana byla pod tlakem tak nehrál moc dobře. Naštěstí Newcastle po tom gólu na 2:1 celkem odpadl a ta záloha Hojbjerg Skipp obraně pomohla a tak od 30minuty už byl od Romera docela jistý výkon.

Reagovat
Svatej

Tak proto jsem z něho měl takovej dojem, já to po golu Kanea vypl a šel jsem si zahrát

Reagovat
jk

Ale on z těch posil bude asi nejlepší. Jde vidět, že on si s každým zápasem víc zvyká na tempo PL a nedělá mu to takový problém jako jiným obráncům při přestupu z jiný ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bál som sa, že bude často faulovať a zbierať karty. Aspoň taký reklama na neho išla z Talianska. Ale zatiaľ sa drží.

Reagovat
kulych

Ja jsem zase nevidel zacatek, ale az od 30. min dal :-D

Kazdopadne ten jeho klid v rozehrávce v zaverecnych minutach strasne chybel. Driv sla kazda kombinace dozadu az na Llorise a ten to praskl dopredu a prisli jsme o mic. Vcera Romero nekolikrat krasne prunikove posunoval mic zpet do zalohy a diky tomu jsme nebyli vubec pod tlake. Minuly rok bychom se po tom golu na 3:2 zesrali a zacali odkopavat. Vcera jsem vubce nepochyboval, ze to zvladneme.

Reagovat
Coutinho10

pro WHU hodne dulezity 3 body...uz jsem z toho zapasu mel pocit, ze to bude 0:0

Reagovat
Nikikrew

https://youtu.be/LsbxbvWQ3Vw

Ak.niekto nevidel čo sa včera dialo v TT

Reagovat
blaugrana

Idealna pozvanka pre normalnych ludi, aby prisli na futbal.

Reagovat
Nikikrew

Njn ja dúfam že keď moje deti vyrastú tak títo chuligáni dávno budú mať doživotný zákaz

Reagovat
blaugrana

Ako sa uz pisalo. Malo by sa vyhradit nejake pole alebo maštale pre tento dobytok, tam nech sa pobodaju, skrtia, poskakaju si po hlavach a potom môzu ist naspät domov.

Reagovat
nani92

títo hej, ale budú tam ich deti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TopinB

Reagovat
mikelinos

týpek v 0:47 co doběhne k ležícímu, dupne mu na hlavu a běží pryč musí být za strašného frajera u svých homie

Reagovat
Cobra

Ale s tím tam ti blbečci jdou. Vůbec mi jich není líto a klidně si tam mohli pošlapat hlavy všichni, kteří tam tak vtrhli, kreténi.

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
mistr129

Reagovat
Reggie

Nemyslím si, že kolega toho dementa na zemi lituje, spíš poukazuje na to, co je to ve skutečnosti za šašky a ubožáky. Když tam kopou do ležícího (ač je to samozřejmě stejnej idiot).

Reagovat
r.mrazik

tykraso...toho typka jak vypnul a von pak jeste dostane nakopano na zemi...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Front hell

Vystřílet na místě a pak jenom odvést do předem vykopané jamy.

Reagovat
SunFells

To působí dobře trapně, ty vystrašené gumy byly překvapené, že sekuriťákům ten plat nestojí za nic víc než dělat stín a že jich tam vlastně tak pustili Pak se tam odhodlají k náběhu 20 metrů na borce na zemi, no lol ...pýcha společnosti.

Reagovat
kiwwi

a maju vzorne prekryte horne dychacie cesty...idu prikladom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se sečte IQ všech zúčastněných, pravděpodobně bychom dosáhli průměru.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham včera vyhrál na půdě Evertonu a ani na lavičce se neobjevil Alex Král. Český záložník zůstal doma, měl totiž pozitivní test na covid-19. "Přitom je očkován, je to pro nás tak trochu divné, že měl ve čtvrtek pozitivní test," řekl manažer David Moyes.

Je to debil? Aj očkovaný človek može mať vírus a byť jeho prenášačom. Ľudia jebnutí sú už, úplne. Dno.

Reagovat
Nikikrew

Akože Moyes je jebnuty keď si niečo myslel o vakcíne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Nah, prostě jen není v tomhle ohledu tak vzdělanej, tuhle vědomost má podle mě ve výsledku hrozně málo lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

A preto som napísal ten príspevok, pretože ma to štve. A Moyes, ak to tak naozaj povedal, ešte k tomuto omylu prispieva pretože to sledovali tisícky ľudí. Človek by si myslel, že v dnešnej informačnej dobe bude jednoduchšie k ľudom dostať relevantné informácie, ale nie.

Reagovat
Svatej

Tak není tajemstvím, že jsou hráči v takových izolačních bublinách a v podstatě ke světu ani nečuchnou a trenéři na tom budou asi stejně. Nepřekvapuje mě, že krom věcí jako normální sociální interakce, povědomí o politice, či obecný situace ve světě se k nim nedostanou ani takovýhle informace...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Moyes pripomína amerického prezidenta z Horúcich striel

Reagovat
SunFells

A proč by to nebylo přesně naopak? Pokud to sledovaly tisícovky lidí, tak vědí, že očkovaný člověk se může nakazit.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Front hell

No spousta očkovaných si myslí že už nemusí nosit roušky

Reagovat
smazaný uživatel

To aj neočkovaných

Reagovat
Front hell

No ti na to,ale ve většině případů serou schválně

Reagovat
cristiano.K.

to je blbost

Reagovat
Svatej

??

Reagovat
cristiano.K.

v podstatě ve světě se rok očkuje. Každý ví, že nejsou žádný záruky tzn. i tedy to,že může to každý chytit, to podle mě ví fakt každej nebo skoro každej.

Reagovat
Svatej

No buď žiješ v dobrý společnosti nebo máš v lidi obdivuhodnou víru Je až zarážející, jak často narážím i u naprosto normálních vzdělaných lidí na situaci, kdy zjistím, že o tom furt naprostý kulový vědí

Reagovat
Hlahart

Reagovat
SunFells

Sám to podal "trochu divně", ale děláš z toho zbytečné haló.

Reagovat
smazaný uživatel

pod zbytočným haló si predstavuješ príspevok do bezvyznamnej diskusie o suhrne jedneho kola v anglickej lige na českej doméne? ok.

Reagovat
SunFells

Nazývání Moyese debilem kluku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi hej keď vypustí takú somarinu do médií. A ja ho nenazývam debilom, len sa na to pýtam, či ním náhodou nie je.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mato178178

Reagovat
icemike

V jedné třídě na místním gymplu se objevil covid, tak neočkovani jsou doma, očkování se učí ve třídě dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Haha myslí si že Kral sa ulieva

Reagovat
Mato178178

ten si uz nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Možno len nepostrehol nedávnu zmenu v definícií vakcíny

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš, je to možno provokatér. Že hmm, vakcína a nakazil sa, hmm to je divné...

Reagovat
smazaný uživatel

S provokatérmi strana zatočí. Prísne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Matt Doherty, Joe Rodon, Ryan Sessegnon and Jack Clarke did not make a 20-man Spurs squad at Newcastle today. We spent £65/70 million on the four."

Naše prestupy sú katastrofálne. Nechápem, že nikto z klubu verejne nevystupil a nikto neprijal zodpovednosť. Hitchen a celý jeho štáb mal byť už dávno mimo klub.

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem sem chtěl posílat něco úplně opačnýho z našeho tábora. Tak to píchnu s dovolením pod tebe, ať trochu rozvinu téma a přidám určitý srovnání.

Když pominu plat nebo náklad na rozvoj, stála celá včerejší stoperská trojka Chelsea 0 Ł. Pokud bych to vztáhnul na celou obranu, vyšla v 5 lidech na cca 55mil Ł, z čehož 90% částky obsáhl Chilwell a po střídána Azpiho za Jamese to číslo ještě kleslo.

Škoda, že si to kluci museli bez Rudigera a Silvy takhle odsrat zrovna proti Brentfordu, kterej je ve vzduchu asi nejsilnějším týmem, jakej jsem viděl a i ti dva mazáci by se s nima dost natrápili.

Reagovat
smazaný uživatel

A koľko to peňazí ste mali v útoku, zálohe a na lavičke? Len pre porovnanie.

A vy pumpujete obrovské peniaze do akadémie a v dlhodobo ste kritizovaní, že nedávate šancu hráčom z akadémie. Je to tak?

Reagovat
iamek

Do akademie sice peníze dávají velké, ale taky ty hráče pak prodávají za dost luxusní sumy, které jim může každý závidět. A na to jaky je Chelsea velký klub, tak odchovancu nebo hráčů kteří prošli akademii mají docela dost.

Reagovat
Svatej

V útoku jen ve dvou lidech 144m Ł

záloha 72m Ł ve 3 lidech (po nástupu Havertze cca 90+, nikdo doteď neví přesně jeho částku a liší se ty zdroje dost výrazně)

Lavička se mi nechce počítat, z jedný strany jsou tam bomby jako Kepa a zmíněnej Havertz, z druhý tam byl Saul, Mount, Reece a Odoi, co by průměr snížili.

Hele s pumpováním peněz do akademie bohužel vážně nevím, jak to teď je, tyhle čísla jsem nikdy nestudoval a možná je čas si to vyhledat. Nejsem si teda jistej, že by to byl třeba x násobek toho, co do toho rvou konkurenti, možná se ale pletu.. S těma šancema pro mladý kluky je to teď zas dost na hovno. Po příchodu Lamparda se v tomhle ohledu klub měl nejlépe za dobu, co je sleduju, ale Tuchel je spíš odstřeluje, ve výsledku z tý Lampardovy party zůstal jen Mount, James a teď se střídavě přidává Chalobah..

Reagovat
Svatej

Hmm když to spočítám, tak naše základní sestava stála včera necelých 300 mega, to není vůbec špatný..

Reagovat
Svatej

předevčírem*

Reagovat
fenixLFC

takze len o nejakych 50 mega viac ako ta tottenhamu

Reagovat
Svatej

Wow fakt? To mam zkreslený představy dost pěkně teda

Reagovat
fenixLFC

tiez som cakal ten rozdiel podstatne vacsi

Reagovat
Jkb

Kepa 80, Pulisic 64, Werner 53, Lukaku 115, Ziyech 40, Kovačic 45, Jorginho 57, Havertz 80, Kanté 36 a dalo by se pokračovat.

Reagovat
Svatej

Díky, nikdo tady neví, že tyhle hráče máme v týmu a vlastně ani nesejde na tom, že celou pořizovací cenu kádru tu vůbec neřešíme ani u nás, ani u Tottáče

Reagovat
Jkb

Nemáš zač. Nemusíš se bát, dřív nebo později si koupíte další obránce za velkou sumu, vzhledem k věku některých hráčů a otazníku nad Rudigerovou smlouvou.

Reagovat
Svatej

Jistě jistě, mrknem na to.

- Za Azpiho uz mame Jamese a staci k nemu backup za par drobaku.

- Christensen ožil a střídavě už teď nepouští Silvu do sestavy, ale jasny, možná časem kdyz se ukáže, ze dlouhodobě na to nemá. V takovym případě albude ale nová koupě z velky casti fanncovana právě Andreasem.

- Chilwell ma 24, mozna casem nejakej backup za nej za nejaky drobný. Znovu na ne prispeje odchozi Alonso.

- Na hostovacce jdou na Colwilla ohlasy a chvala, ktera se priblizuje tomu, kterou dostaval James na hostovacce, ale i v případě, ze by se shanela nahrada, je to jen na tomhle postu. To budou panečku randály!

Reagovat
Jkb

Pár drobáků znamená pro Chelsea co, 40? Já to nebral tak jako ty, bral jsem to čistě podle věku Azpilicueta 32 let a Silva 37 let, je fakt, že moje znalosti Chelsea se s tebou asi nedají srovnávat, takže dík za nějaké nové poznatky.

Christensena jsem počítal, že má na základ, ale hrajete na 3 stopery a celé to postavit na mladých nemůžete, byť je tedy fakt, že vaše obrana je hodně dobrá díky systému hry který praktikuje Tuchel, v létě se psalo, že jste se snažili o Koundého myslím, tak bych asi předpokládal, že nějakého stopera budete shánět i v létě, plus pokud neprodloužíte s Rudigerem teda.

Reagovat
fenixLFC

este ze si do toho vyberu hore tych obrovskych prestupov zahrnul aspon jedneho obrancu...

Reagovat
Jkb

OK, máš pravdu, příště se pokusím dát si na to pozor.

Reagovat
icka

Argument uplne mimo misu. Priste se radeji nevyjadruj.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Taky jsem o té naší obraně párkrát přemýšlel, že je fakt low cost a přitom dost slušná kvalita. Ale pak do toho člověk započítá i Kepu a všechno to jde k čertu

Reagovat
jk

Ten hate na Hitchena, který má většina lidí založeny na sledování All or Nothing je vtipnej.

Zařadit tam Sessegnona který byl nebo snad ještě je zraněný, vypovídá o tom příspěvku vlastně vše

Reagovat
smazaný uživatel

Hitchen je/bol vedúci scoutingu od Februára 2017 a bol jeden z troch ľudí, ktorí mali posledné slovo u nákupu hráčov. Viedol scouting tých hráčov, tak neviem kto by mal byť na ráne? viem, že Levy neodíde.

Sessegnon je u nás tretiu sezónu. Prišiel k nám zranený. Potom paberkoval, dal jeden ušmudlaný gól proti Bayernu, potom sa zase zranil. Odišiel na hosťovanie do Hoffenhaimu, znova sa zranil. Teraz v lete premarodil celú prípravu. A kde je teraz? V nemocnici alebo hospici? Mizerný scouting, mizerné obchody.

Reagovat
martin.b

Sessegnona chtěla snad celá Anglie, Clarke byl taky horký zboží... problém bych spíš hledal ve fázi zapracování a ve faktu, že Spurs poslední 2 roky hrají pragmatickej trash se spolíháním se na 2-3 individuality.

Reagovat
jk

Neměl by být na ráně nikdo. A to nebudu zmiňovat, že Clarke i Sess jsou vyloženě Levyho přestupy na kterých chtěl vydělat. Rodona bych vůbec nehodnotil kriticky, nezaslouží si to.

A Doherty je Mourinhův nákup, že je to bek těžící jen ze systému Wolves bylo celkem jasný ale fail abych na základě toho vyhazovat Hitchena? lol

Mě se jeho práce líbí a letošní léto to jen potvrdilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš, že Sess a Clarke su Levyho prestupy. Z kadiaľ berieš tu istotu, že nejaký jk to na EF podáva ako jasnú vec?

A tebe sa jeho práca páči, hej? Super výsledky máme. Na futbal sa dobre pozerý a posledné 2 roky si užívam každú minútu nášho zápasu. Nekecaj.

Je fakt, že posledné roky sme utratili veľa peňazí za hráčov, ktorí sa nevyplatili. Proti tomu jednoducho nemáš argument.

Reagovat
jk

Spis ty nemáš argument proč vyhazovat Hitchena.

První ho tu natřeš za to že přivedl Rodona a dokonce za to, že zraněny Sess není v sestavě a pak mě tu chceš umlátit tím, že Mourinho hraje sračku a je to Hitchenova vina, že ty se na to nemůžeš dívat. Tak se na to nedívej a čum třeba na FK Dolný Kubín.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som kopíroval tweet, s ktorým súhlasím. Daní hráči stáli až 70mil. libier a sú mimo zostavu dlhodobo. Ale s tebou sa nedá. Daj si dole už tie tvoje ružové okuliare.

Reagovat
jk

Když už tak 60m liber. A jsou to 4 hráči. Skoro polovina té sumy je Sessegnon, kterému je 21let, chtěla ho půlka ligy a ty mi tu na základě toho, že nenastupuje zraněnej chceš tvrdit že Hitchen ho napiču vyskautoval. Aha

Jestli je něco provar tak třeba Ndombelé nebo to, že si Poche místo Fernandese vzal radši GLC.

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadne svoju kritiku Hitchena nemierim len práve na týchto štyroch hráčov. To bol len tweet, ktorý som to dnes skopíroval a ktorý ma zarazil. Dlhodobo som kritický k prestupom Tottenhamu a Ndombelé s Lo Celsom sú samozrejme pre mňa najvačšie chyby. Rovnako Davinson, Bergwijn i Aurier. Je málo prestupov, ktoré sa nám podarili od čias nástupu Hitchena. Hojbjerg a? Kto ešte je fakt od februára 2017 podarený prestup. Kto sa nám fakt vyplatil? Llorentne možno. Zabudol som na niekoho? Lucas prišiel ešte pred Hitchenom. Reguilona ešte nehodnotím, je to na vážkach. Minulý rok mal ťažký. Prestupy z leta ešte nehodnotím.

Reagovat
jk

Hele ty tady Hitchena viníš ze špatného scoutingu a nepovedených přestupů. Obviňuješ ho z přestupů, které by se udály i kdyby ke Spurs žádný Hitchen nenastoupil.

Reguilona nehodnotíš, ale Doherty je podle tebe Hitchenův fail. Podle toho jak se ti to hodí. Ten nedostatek respektu který tu vyjadřuješ vůči lidem který pro Spurs odvádí práci je úplně nechutnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reguilona nehodnotím, pretože je ešte príliš skoro. Mal dobré i zlé momenty, zatiaľ je to také nevyvážené. Skor u mňa prevažuju pozitiva, ale to je subjektívne. Všetky tieto veci sú subjektívne. Čo ale nie je subjektívne, že hráči menovaní vyššie stáli 70m a dlhodobo sú mimo zostavu. To je jednoducho fakt. A nebudem za to nikoho chváliť.

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Sessegnonova vývoje je škoda, měl by jít někam hostovat

U Dohertyho mě to překvapuje, když pod Nunem vykvetl u Wolves.

Reagovat
jk

Sessegnona si v Německu hodně chválili. Pokud bude zdravý tak určitě přeskočí Daviese, který by se mohl přesunout na beka nebo na tribunu. Je šle hrozně IP.

Reagovat
SunFells

Davies nehraje beka?

Reagovat
jk

Hraje ale on je fotbalově materiál tak pro WBA nebo CP. Jako nějaký backup třeba i na stopera do pohárů asi cajk ale jinak už by měl šanci dostat právě Sess.

Reagovat
SunFells

Okej, já jen že jsi psal "přeskočí Daviese, který by se mohl přesunout na beka...".

Sessegnona mi na beku přijde škoda, na tom křídle byl dřív dost produktivní a herně zajímavý.

Reagovat
jk

On je hodně podobný typ jako Doherty. Má fakt výborný ty náběhy z druhé vlny a dokáže v tom být produktivní i na beku. Docela mě štve, že nedostal pořádně šanci ale fakt je mu teprve 21, třeba se ještě zbrchá. Son je jasný a pak je tam Gil, který vypadá taky herně super. Bude to mít složité.

Reagovat
SunFells

Zatím ještě se mi zdá kopíruje vývoj Balea, ten taky byl po přestupu dlouho v útlumu než vyletěl.

Reagovat
jk

To by bylo skvělý.

Reagovat
ttopi

Tak poslal někomu fotku no. Ženský to dělají samozřejě taky.

Průser je, že to udělal patrně kolegyni, takže už se to dotýká práce

Reagovat
$dolar$

Tak je rozdil kdyz si s nekym pises a pomalu to smeruje k nejakymu sextingu..

Ale pak je druha vec, kdyz posles dicka na privitanou.

Reagovat
ttopi

Vždyť vůbec neznáme kontext. Víme jen že dostal vyhazov a pak koluje nějaká fotka. Ale třeba s ním předtím flirtovala, čímž mu mohla cosi naznačit. Některé holky to tak bohužel dělají a pak mají strašný problém. Ale třeba ne, třeba je Hošek fakt jen čuně. Zkrátka víme toho málo. Dost by pomohlo, kdyby sám Hošek něco řekl, ale chápu, že včera měl svých starostí dost, hlavně doma asi

Reagovat
kolouch

Hlavně to nebyl ojedinělý případ. Hošek ty dickpicky posílal více kolegyním. Seznam čisté svědomí asi taky mít nebude, když celá kauza začala prosakovat už před 2 měsící.

Reagovat
ttopi

V podstatě jen píšeš to, co povídala jedna bába někde na twitteru. Důkazy žádné. Neříkám že to tak nebylo, ale dokud nedostanu pohled z obou stran, těžko si můžu udělat ucelenej názor.

Reagovat
kolouch

Tak výpovědi jeho kolegyň v rozhovoru do médií nevnímám jako povídala jedna bába někde na twitteru. Já samozřejmě taky čekám nějaké Hoškovo vyjádření a myslím, že mu nic nebrání v tom hodit nějaký post na twitter, který by do celé situace vnesl trochu světla.

Reagovat
ttopi

Kde jsou rozhovory? Rád si to přečtu.

Reagovat
kolouch

Ty vole, vždyť už se přiznal, že je úchyl a že se jde léčit. Co pořád řešíš?

Reagovat
ttopi

Řeším že píšeš o výpovědích kolegyň - chci si je přečíst.

Reagovat
ttopi

Mimochodem já se celou dobu nebavím o tom, že to udělal, k tomu ta fotka stačí. Jde mi o ty povídačky, že to dělal 2 roky a každej to věděl a nikdo nic nedělal.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kolouch

Svědectví o sexuálním obtěžování bylo v redakci známé. Ženy si opakovaně na jeho chování stěžovaly. „V redakci o tom věděla spousta lidí, nikdo s tím nic nedělal. Pokusy o řešení ztroskotaly rychle, takže jsme jen mohly sedět a čekat, kdy nějaká fotka nebo zpráva přijde někomu dalšímu,“ řekla pro iDNES.cz další žena, která s ním pracovala.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/jiri-hosek-seznam-zpravy-se-chysta-lecit-sexualni-obtezovani.A211019_122608_domaci_mkop

Reagovat
ttopi

Tohle jsem četl už včera. Já myslel že existuje něco komplexnějšího

Reagovat
kolouch

Mně je úplně jedno co jsi četl Hodil jsem Ti sem výpověď jeho kolegyně, jak jsi chtěl

Reagovat
ttopi

Promiň, ale jestli tu jednu větu považuješ za výpoveď, tak to potom jo. Já jsem od počátku reagoval na to, že měl Hošek otravovat ženy roky (což nepopírám), tak jsem si myslel, že k tomu existuje více než 1 odstavec na idnesu

Reagovat
kolouch

Jo, je to vypoved zeny, kterou obtezoval, do medii. Nevim co k tomu vic chces, nejake pikantni detaily nebo vic fotek? Myslim, ze to vsechny resily predevsim se svym zamestnavatelem, zadne z ni to urcite neni prijemne a pochybuju, ze je tesi, ze se to propira v mediich. O tom, ze je otravoval roky, jsem nic nenapsal, ale ze jedna o obtezovani vice zen priznal uz i sam Hosek

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako nepopiral? vzdyt jsi to vlakno zacal zlehcovanim, ze zenske to delaji taky a ze to mohlo byt v kontextu, kdy ty zenske s nim flirtovali.

ted kdyz to sam hosek potvrdil, tak otacis a tvrdis, ze nepopiras, ze je obtezoval roky, ale chces okamzite milion vypovedi..

a jeste jako dukaz, ze se to fakt stalo, si jeste vyberes ten nejmene prukazny dukaz, tedy fotku, ktera je zrejme fake.

Reagovat
ttopi

Neumíš číst. Ani jednou jsem zde nenapsal, že by Hošek neměl udělat to, co udělal. A ani bych to napsat nemohl, když jsem včera už hodinu po vydání článku na idnesu viděl tu fotku co kolovala.

Reagovat
Hlahart

Ta fotka jako screen té konverzace? To byl fake, ne?

Reagovat
kolouch

Tak tweet už je tam. Stručná omluva kolegyním. Asi není co řešit...

Reagovat
Busby babes

kontext je v tom clanku docela dobre popsanej, nemyslis?

ři zdroje, které si přály zůstat v anonymitě, potvrzují, že Hošek měl opakovaně obtěžovat své kolegyně. „Posílal třeba nevyžádané fotky svého přirození,“ řekla jedna z jeho bývalých kolegyň. V redakci Seznamu sílil tlak několika žen, které si na Hoškovo chování opakovaně stěžovaly.

Jakej dalsi kontext bys potreboval? Navic to proste posilal desitkam zenskych... btw obdoba: zenska si za to muze sama, skvely.

Reagovat
ttopi

desítkám ženských? To je psáno kde? Jo ta obdoba je skvělá, ale já nic takovýho netvrdím.

Reagovat
r.mrazik

tak na twitteru to pisou znami tech holek,ze tim byl hosek uz roky dost znamy...je to kokot

Reagovat
Kokesh

Zrovna taková kapacita.

Ale péro "můj Angličan" je top.

Reagovat
Remt

.. Tak tak, opravdu jsem hodně zklamanej, Hoska jsem měl hrozně rád, podcast měl za mě největší kvalitu co se týče fotbalových podcastu a když byl v Tiki taka, tak byl vždy super

Reagovat
jk

Ta fotka byla fake. To obviněni ale zřejmě ne.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kolouch

Zrovna u distingovaného a ve všech směrech korektního Hoška bych to nečekal. Ale pod svícnem je tma no..

Reagovat
božský John

Panove, ma tu nekdo zkusenost s kupovanim listku na QPR nebo Fulham? Budu zrovna v Londyne, kdy tihle dva hraji doma a chtel bych se mrknout na jeden ci druhej tym. Dost se ztracim v tom ticketingu skrz membershipy a tak. Poradi nekdo, jak na to? Jde mi o to, jestli si mam koupit membership nebo jestli mi staci byt registrovanej na strance

QPR hraje s Lutonem, Fulham s Barnsley, takze teoreticky by to nemely byt moc exponovany zapasy..

Moc vam dekuju

Reagovat
LFC182

co jsem tak v rychlosti koukal na jejich stránky tak by to mělo jít i bez membershipu, jen se tam zaregistruješ. Problém možná bude že ty lístky většinou doručujou jen na UK adresy co jsem tak dřív kupoval na Lpool nebo chelsea...

Reagovat
vitasrp

Když si koupíš lístky přes ofiko stránky Chelsea nebo Liverpoolu, tak ti je doručí kamkoliv na světě, případně ti je podrží k vyzvednutí na stadiónu.

Teda to bylo před pandemií, teďka už má většina týmů digital tickets, takže si je akorát stáhneš do mobilu a seš vysmátej.

Reagovat
LFC182

ok tak tim líp na tu chelsea to možná bylo omezený adresou v UK že to byl ten zápas se Slávkou a to se v okolí ani člověk nedostal do hospody jak to hrotili a na Lpool jsem to moc nekoumal protože jsem tam žil, ale digitalně to nešlo před koronou

Reagovat
Remt

Za kolik se dá vlastně reálné nejlevněji dostat na zápas LFC doma? Lístky na PL co jsem koukal tak mega drahé, leda tak když přijede nějaký tým ze spodku tabulky. Letenka tam a zpět, to se člověk do 15 nemá šanci dostat se všemi poplatky (plus zřejmě ubytování že) že? Je to můj velký sen jednou se tam podívat:-)

Reagovat
LFC182

tak nejlevněji je možnost udělat si membership a pak máš šanci si koupit lístek v předprodeji ale až v tý poslední vlně, takže šance je hodně malá. Mě se takhle povedlo koupit na Brighton a na carabao cup kam pak nalosovali chelsea. Pak mám kontakt na borce co sežene na jakýkoliv zápas a dá se tak od 100 liber a víc. Já sem to od něj kupoval na poslední chvíli za nákupku když mu nějakej zbyl i na LM. ubytovaní na noc by se dalo kolem 40 liber + letenka. Takže cca do 10k by ses mohl vejít ale i kdyby to bylo víc tak to za to stojí. Dát si k tomu den navíc na prohlídku města a noční život ideální

Reagovat
fenixLFC

je nejaka sanca ze sa tento rok znova dostanes k nejakym listkom na liverpool?

Reagovat
pedroLFC

Nevím kam napsat, tak se omlouvám za reakci, ale nevíte nějaký důvěryhodný servery, kde koupit lístky na Liverpool? Koukám na https://www.livefootballtickets.com , ale nevím abych se nespálil. Chci koupit dva lístky k vánocům na Leeds.

Reagovat
Busby babes

jsou digital, takze si jen doma vytisknes nebo v mobilu ukazes.

Reagovat
vitasrp

Určitě stačí registrace, na tyhle týmy membershipy nepotřebuješ.

Reagovat
Busby babes

na Fulhamu jsem byl. Tusim, ze jsem si u nich zaridil clenstvi a pak koupil listek. Slo to v pohode.

Na Charlton to slo i bez te registrace.

Reagovat
Busby babes

clenstvi = registrace. nic navic krome listku jsem neplatil. jen je to uz 2018.

Reagovat
božský John

Kluci, moc vam dekuju za postrehy!

Reagovat
Hlahart

OT: Nemáte někdo prosím zkušenosti s registrací na 3. dávku očkování? Je v pohodě, když se to tváří jako úplně nová registrace (jak kdyby na první dávku), nebo přehlížím nějaký jiný postup?

Reagovat
Remt

Při nejhorším se regneš znova a dostaneš znovu první a znovu druhou

Reagovat
Hlahart

To je pro prarodiče na velkou vzdálenost, takže bych byl ideálně rád, kdyby na místě nemuseli řešit nějaké kompikace.

sidenote: Někde jsem totiž četl, že se tam mají automaticky doplňovat informace atd., což se mi teda neděje a už když jsem to četl, tak mi to přišlo na ČR jako velký scifi Tak prostě jestli nemá někdo jinou zkušenost...

Reagovat
Remt

Rozumím, já odpověděl jen na odlehčenou, žádné info od toho nemám ale rád si tu přečtu jestli tu někdo zkušenost má. Osobně sám přemýšlím jestli do třetí dávky jít, případně po jaké době když jsem šel na druhou dávku cca koncem července, jestli po tom třičtvrtě roce jak se říkalo nebo kdy jít

Reagovat
Hlahart

Aktuálně můžeš jít po 6 měsících...

Reagovat
Hlahart

Pokud by to někdo řešil v budoucnu - podle 1221 je potřeba úplně nová registrace, ty starý jsou z nějakýho důvodu zrušení, co více, musíte si vzpomenout, na jaké číslo jste si nechávali poslat ten PIN 2, jinak se ta registrace zablokuje a už vám nikdy nepřijde další...

Reagovat
spider_8

Lamps v posledních týdnech solidně otáčí ten trenérský souboj. Pravda, nejvíc mu k tomu přispívá, že už půl roku nikde netrénuje

Lamps > Ole > Artera

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Gunner14

Arteta je taky shit, ale aspoň na rozdíl od těch 2 i něco vyhrál.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

jj, prvni vyhozenej trener, kterej mel k dispozici nejlepsi kadr to otaci.

Reagovat
Čenda

Hroznej butthurt, jako vždy zaprvy je to evidentně nadsázka, kterou ty musíš brát vážně, pač Ole, a zadruhy to, kdo měl nejlepší kádr, je velmi diskutabilní.

Přitom je vcelku jasný, s jemnými detaily, ze jsou všichni stejně tragédi, tak nebuď porad tak dotčenej.

Reagovat
Busby babes

vsak se te nadsazce smeju...

Reagovat
Čenda

A proto si měl potřebu to vysvětlit, i když je to každýmu jasný a stavil by smajlik? Pls

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

velka skoda Palace

Reagovat
Gunner14

Škoda komentovat

Reagovat
Nikikrew

Z bodu uprimne ani radost nemam, unlucky CP ktory boli dnes lepsi a 3 body by si zasluzili. Vieira si dnes Artetu polahky namazal a je jediny trener, ktoremu som tie 3 body prial z ES.

Skoda komentovat dnesny vykon. Stred nula bodov, utok nula bodov. ESR dnes nic nevymyslel, Pepe bez myslienky, Partey a Lokonga hlupe detinske chyby no a Tomyiasu by uz mohol aj zacat hravat dopredu. Ostuda!. Jedine pozitivum dnes urcite Lacca ako to rozprudil a ten gol si zasluzil a aj Ramsdale.

Reagovat
Svatej

Tomiyasu mi přijde fakt hrozne statickej, ten me tim jeho nepohybem dost sral. Sambi v ty druhy puli vypadal, ze nabiha jen tak aby to bylo videt, ale ve skutečnosti některý ty míče v uzkym prostoru ani nechce obdrzet

Každopádně je těžký to Arsenalu přát. Ja bych byl rad, aby zas vyletěli nahoru, ale s Artetou to proste nepujde a bez porazek se jeho vystěhování nepovede.

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem si po delší pauze pustil Arsenal. Navnadilo mě prvních 15 minut, kdy se fakt jezdilo a i Auba makal dozadu, aby vyhrával míče pro tým. Potom přišla klasická nudná pasáž, takže jsem usnul a probudil se kolem 75. minuty, kdy jsme se platonicky tlačili dopředu a nic z toho. V 93. minutě se mi sekl stream, takže jsem se dozvěděl, že jsme vyrovnali až odsud.

Nejvíc mě štve, že ten tým nemá žádnou energii, neumí strhnout (možná jenom mě), abych měl v tom fotbale zase trochu jiný emoce, než jenom pouhý pocit rádoby profesorského výkonu, které korunují 2 minely uprostřed hřiště. Nejvíc mě teda rajcuje jednonohost Pepého, u kterého toho hrozně moc končí. Saka je chudák z formy... Asi by to fakt chtělo vyměnit manažera. Tohle už se fakt nedá. Z NLD bude ale žít ještě půl roku.

Reagovat
Nikikrew

ja som stratili akúkoľvek chuť to pozerať

Reagovat
PhilipS

Má to jednoduchý řešení. Přejdi na West Ham

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si s Uckama muze podat ruce. Brzdí je dva telocvikáří na lavičce

Reagovat
Infernoqt

Až na to, že u nás to s ohledem na kvalitu kádru tak pochopitelné není. Člověk by si řekl, že ten tým musí vyhrávat sám i bez trenéra -.-

Reagovat
Čenda

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
pingla

bohužel

Reagovat
Manik...

Reagovat
$dolar$

Tenhle Arsenal se mi moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

potter in

Reagovat
mithro

At emergency meeting of Premier League today there was an 18-2 vote to ban related party transactions (sponsors related to team owners) for a month while permanent rule changed discussed. Newcastle and Man City (who’ve always claimed Abu Dhabi deals are market value) opposed.

https://twitter.com/tariqpanja/status/1450205568640110596

sokujuce, vsetko predsa market rate deals

Reagovat
Dan Gubić

Fantstický zápas. Ak bude Arsenal v takýchto výkonoch pokračovať tak kľudne môže skončiť v tabuľke vyššie ako Manchester United. A manažér Vieira s touto ofenzívnou hrou bez problému zachráni Crystal Palace.

Reagovat
Dan Gubić
Reagovat
Busby babes

Solskjær: "Just to get the elephant out of the room — we are so unbelievably proud of what Marcus [Rashford] has done on and off the pitch. You know what I said and you made a headline out of one little comment I never intended to be the focus of what I was saying."

a tiskovku vede s Rashem. Takze zas boure ve sklenici vody.

Reagovat
fff

Tak reci, ze Ole skoncil a dalo sa to cakat (vid vyssie) su samozrejme prehnane. To, ze Rashfordovi a spol sa ten Oleho postoj k tomu vobec nepacil je pravda a moc to nezvladol.

Reagovat
Busby babes

to jsou takovy reci... Pokud vim, Rashford se k tomu nikde nevyjadroval, bylo to jen: z jeho kempu jdou reci o nespokojenosti... a hlavne, i ten Ornstein mluvi o lidech okolo nej a ne Rashfordovi. Naprosto nevyznamny, jen proste United, tak se z kazdeho slovicka udela obri story... uz je to nuda.

Reagovat
fff

Ok takto. Ideme teraz do toho, ze Ornstein nie je spolahlivy zdroj, ked je tu roky rokuce vsetkuymi akceptovany ako uplne top zdroj? Ak ano, tak ok, potom nic nie je potvrdene, kym to nepovie sam Rashford. No vzhladom na okolnosti, teda zdroj z ktoreho ta info pochadza, to myslim mozme povazovat za potvrdene.

Reagovat
Hlahart

Bych řekl, že Busby nezpochybňuje nutně Ornsteina jako spíše tvoji interpretaci jeho vyjádření...

Reagovat
fff

Kde je nejaka moja interpretacia jeho vyjadrenia?

Reagovat
Hlahart

"Ideme teraz do toho, ze Ornstein nie je spolahlivy zdroj, ked je tu roky rokuce vsetkuymi akceptovany ako uplne top zdroj? Ak ano, tak ok, potom nic nie je potvrdene, kym to nepovie sam Rashford."

Reagovat
fff

Ty hovoris o vyjadrenie Ornsteina alebo busbyho, ktore podla teba nejako interpretujem?

Reagovat
Hlahart

Ornsteina

Reagovat
fff

A kde prosim interpretujem vyjadrenia Ornsteina? Ved ja len vychadzam z toho co napisal, nijako jeho slova nevykladam, nerozsirujem, nepripajam k tomu iny vyklad nez to, co sam napisal.

Reagovat
Hlahart

Tak předně píšeš, že to má být názor Rashforda, což teda z toho Ornsteinovýho vyjádření nevyplývá. Takže samozřejmě, že ho rozšiřuješ...

Reagovat
fff

V kombinacii s tym co aj pise busby nizsie (vyjadrenie OGS) je zjavne, ze to je nazor Rashorda a jeho tabora.

Reagovat
Busby babes

ne, dokonce jsem doslova psal, ze neni nikde zadna citace Rashe a ze sam Ornstein si dava velkej pozoir aby vsude psal jen: tabor Rashe, lide z okoli Rashe... nikde ani slovo o tom, ze by sam hrac byl nastvany nebo to nejak resil.

Reagovat
Busby babes

ja nerikam, ze je nespolehlivy, je dobrej a rad ho ctu. Na United to expert neni, ale info miva dobre. Jen proste tady se dela z komara velbloud... Ano, Ole kritizoval hrace, tak je jasny, ze dany hrac z toho asi nebude moc happy. Ale preci to neni materska skolka proboha. To jako nekdo vazne mysli, ze by Rashford po takovehle velmi mirne kritice nekde zacal vysilovat a delat problemy? Spis proste nekdo z jeho okli chtel bejt zajimavej a vedel, ze se media takove veci chytnou... jak rikam, deje se to okolo nas porad a je to uz otravny.

Reagovat
fff

Ja nikde nepisem, ze by mal zacat vysilovat a robit problemy. Rovnako neriesim, ci sa z toho robi velbloud.

Ja som len skonstatoval, ze asi je teda pravda (vzhladom na spolahlivost Ornsteina), ze Rashford s tym nebol spokojny, ze sa OGS vo vztahu k tomu tak vyjadril.

Osobne si myslim, ze sa nemal k tomu tak vyjadrovat. Rash urobil vela dobreho v poslednej dobe a osobne mi pride dost nevhodne mu vraviet, ze by sa mal radsej sustredit viac na futbal. Keby to bola situacia, ze miesto hrania PSka do noci alebo zurovania, tak ok, ale v tomto pripade priznam sa moc nechapem co tym chcel OGS docielit.

Reagovat
Busby babes

a ja jen rikam, ze ta nespokojenost mohla mit formu toho, ze prisel z treninku domu, kamos se ho zeptal: jak ti je? a on na to neco ve smyslu: trener me kritizoval, tak dneska nic moc... a druhej den to ani neresil. ale jede se to uz nekolik dni jako tema a prezentuje se to jako rozkol mezi hracem a trenerem.

Reagovat
Busby babes

Navic tohle je to, co rekl:

Solskjaer was not suggesting that the "fantastic things" Rashford has done off the pitch had previously affected his playing career, but the former Manchester United player believes it's time for him to focus more on his footballing career.

"I know that we'll see the best of Marcus in the years to come," Solskjaer said in a press conference. "He's done remarkable things at a young age, but he's now coming into the best age for a footballer.

"He's learning, getting more experienced and he's time to reflect on, you know, what he's done off the pitch as well, because he's done some fantastic things.

"Now maybe prioritize his football and focus on football, because he's got a challenge on his hands here at Manchester United.

"He has a challenge on his hands to play for England, and I think Marcus is one of those who takes up those challenges and is going to do so.

"He's going to express himself and his talent and he knows that we want a lot from him, but we're going to give him the time to get back to what he was and what he can be."

To ani neni zadna kritika. vubec nechpau, ze se to vubec resi.

https://twitter.com/ManUtd/status/1450455283499683850

a tady dnesni Oleho reakce.

Reagovat
fff

Ako jasne, ze OGS to teraz musi nejako obkecat/vysvetlit. Neviem co presne to meni na to, co pisal Ornstein.

A pisem este raz, ja neriesim nakolko toe riesia/nafukuju media, ani ze by mal preto Rash robit problemy, ani ze ma byt nejaky rozkol medzi hracom a OGS.

Ja lenkonstatujem, ze zjavne to co povedal sa Rashovi a spol nepacilo (asi je dovod, preco to Ornstein publikoval) a podla mojho nazoru to bola zo strany OGS hlupost vobec mu daco take vraviet.

Reagovat
Busby babes

no a ja jen rikam ze to nepacilo melo vyznam asi jako ze mu nechutnala vecere... a dela se z toho kauza na tyden. Pripadne, ze to vyslo od nekoho z okoli a ani to nemusel byt Rash.

Reagovat
fff

Nuz v tomto si myslim, ze to zas zlahcujes. A skor nez sa toho niekto chyti, tak nevravim, ze je to nejaka velka kauza. Urcite to nie je hodne toho robit z toho nejaki kauzu, ze by mal byt nejaky problem medzi hracom a manazerom. Na druhej strane si nemyslim, ze to treba tahat do opacneho extremu a sice, ze sa uplne nic nestalo. To co povedal u Rashforda a spol nezarezonovalo dobre a vychadzajuc z toho, ze Ornstein nepise chujoviny a rozhodol sa toto uverjenit, tak daco na tom podla mojho nazoru urcite bude.

Reagovat
Busby babes

no nezlehcuju, protoze i ten Ornstein si dava velkej pozor aby nikde nenapsal, ze byl nastvaje Rashford, ale porad mluvi o sources close to him, his camp atd atd. uplne zbytecne nafouknuty, ani za ten tweet to nestalo.

Reagovat
fff

A tu si prave myslim, ze vzhladom na to aky novinar Ornstein je a teda, ze blbosti nepise, tak skutocnost, ze si on sam vyhodnotil, ze za ten tweet to stalo skor naznacuje, za na tom nieco urcite bude .

Reagovat
Busby babes

no a ja tam proste vidim klasickej clickbait protoze United no. je to porad dokola uz roky.

Reagovat
Dan Gubić

The manager has lost the players

Reagovat
Dan Gubić

Nálada v kabíne Man United je na bode mrazu.

https://twitter.com/utdreport/status/1450155449052012544/

Reagovat
John Obi Mikel

Za to může Ronaldo.

Reagovat
Busby babes

Mitten rika uplne neco jineho. btw na bode mrazu se tam ani nepise. Ted mame spatnou formu, co jako cekas, ze vsichni budou vysmaty jak slunicka?

Reagovat
sejber

Tak bol to taky klasicky zapas tabulkovych susedov zo stredu tabulky. Miestami bol lepsi jeden tym miestami druhy a vo vysledku sa zrodila pomerne spravodliva remiza.

Nechcem sa zbytocne rozpisovat o Artetovi kedze v tom nevidim ziadny zmysel, ale : Vieira mi pripada ze posunul CP viac za tych par mesiacov ako Arteta nas za tych par rokov. Co ma vyslovene irituje je to bezbrehe lipnutie na defenzive. Na polcas sme viedli a zranil sa ofenzivny hrac, Arteta ho nahradil defenzivnym hracom a evidentne sme isli branit 1:0.

Tiez je celkom desive ze za tak priemernych a nerozdielovych hracov ako Partey a Pepe sme dali 130 mega co je snad viac ako dal CP za cely kader.

Celkom sa tesim na 3 zostavajuce zapasy medzireprezentacnej prestavky ktore snad odhalia limity nasich ocakavani. S Aston Villov ma Arteta tragicku bilanciu troch prehier bez streleneho golu, Leicester je nevyspitatelny super na ktoreho nam bude treba vykon ako v NLD

a Watford bude must win zapas. Zatial to teda vyzera na dalsiu Artetovu sezonu ako cez kopirak.

Reagovat
smazaný uživatel

a to tu boli ódy na prestup Parteyho, že to je TEN hráč

Reagovat
J0EL

A stale este moze byt. Zas tu z neho nerobme nemehlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z neho nerobím nemehlo. Nevidel som ho ani poriadne hrať, pretože zápasy Arsenalu nesledujem. Reagujem na užívateľa menom "sejber".

Reagovat
PP

On se docela sehrál se Xhakou, kde Xhaka i přes jeho nedostatky tu poziční hru má dobrou a Partey či i Lokonga to oběhají. Bohužel bez něj tam lítá jak poplašňák, Odegaard vybíhá úplně bez rozmyslu.. Prostě tomu chybí ucelený systém.

Reagovat
Golasso

Je to skvělý hráč, jen včera udělal chybu, takže to bude chvíli v komentářích schytávat . Pár dobrých výkonů a zas bude dobře. Včera hrál v té záloze prakticky sám, jelikož ESR s Odegaardem stáli za prd a Sambi je zralej spíš na pořádnou hostovačku někde, kde na něj nebude takový tlak.

Druhá věc je, že ho nevyužíváme úplně správně, ale to mu nijak nesnižuje kvalitu.

Reagovat
Trand

Jako já vím, že hrát v té naší záloze s tím systémem jaký máme není úplně jednoduché. Ale ještě ani jednou jsem u něj snad neviděl zápas, kdy bych si řekl - jo, za těch 50 mega stál. Ne, že by snad byl špatnej, ale prostě v něm nevidím něco elitního.

Reagovat
Golasso

A to já zase jo. Kdyby každý náš záložník byl kvalitou jako Partey, tak si pískám. I když kvalitou ... ony naši záloze chybí spíš zkušenosti.

Reagovat
bbbauch

Parteyho nejslavnejsi moment v Arsenalu jsou zatim ty jesle pri Lamely rabone

Reagovat
Golasso

Nebo to, jak vymazal zálohu MU ve dvojici s Elnenym

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to, ako zranený vykračoval z ihriska pri protiútoku Tottenhamu, z ktorého padol gólik.

Reagovat
Golasso

Jo, to bylo blbý. Měl sebou tehdy švihnout na zem a rozhodčí by písknul čas na ošetření.

Reagovat
bbbauch

Gratulujeme

Reagovat
Swarley

a Arteta je TEN trenér

Reagovat
Front hell

Tak o ndombelem ses tady taky dočetl jaké to bude v PL neskutečné zvíře. Nevěř všemu co si tady přečteš

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žiadna. sám som sa z Ndombeleho prestupu tešil a čakal som veľké veci. Veľké sklamanie. Ale Ndombele je o tri a pol roka mladší, takže má trochu viac času niečo zkázať či už u nás alebo inde.

Reagovat
Front hell

Tak zase už u vás začíná 3 sezónu,nejvyšší čas aby něco začal ukazovat. Pravda že zatím oba dva spíše zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak např. v neděli Ndombele předvedl víc než Partey za celou dobu.

Reagovat
Front hell

Po 2 celých sezónách, podařený zápas. Neskutečný nákup

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

To víš no, teď jak má Newcastle nové majitele ...

Reagovat
PP

souhlas. Artetův nesystém je šílený. Kdyby aspoň zkoušel pičoviny jako Ole a zjišťoval, co všechno je nesmysl, ale on nedělá nic.

Reagovat
Heisenberg

Arteta se po 5 letech nebo jak dlouho tu už smrdí konečně dostal na Emeryho úroveň před vyhazovem, taky mu musí zachraňovat prdel Lacazette gólem v poslední minutě.

Reagovat
PH8

Co si budeme povídat. Pepé kopyto, Tomiyasu na konci nezpracoval jedinej míč a nezakombinoval (nevím jestli únavou, nebo mu to s míčem prostě tolik nejde), Saka zranění a Lokonga na to prostě nemá - určitě ne v zápasech kdy se i soupeř pere o každý míč.

Reagovat
Cobra

Arteta z NLD bude těžit další půl rok a to stejné nás čeká za 14 dní s Olem. Tottenham je prostě takový záchranný bod manažerů.

Reagovat
PP

nicméně jsou to tzv. Pyrrhova vítězství..

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

ty vole, uz zase vam prijedem dat 3 body? ach jo..

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
iamek

Egypťan Mohamed Salah si podle deníku Telegraph stanovil podmínku, za které podepíše s Liverpoolem prodloužení smlouvy. Háček je v tom, že chce dostat týdenní plat ve výši 400 tisíc liber.

Na Liverpool darda, ale vzhledem k jeho výkonům si to zaslouží. Na druhou stranu pokud to bude smlouva na 5 let, tak docela riziko.

Reagovat
Busby babes

s tim jak hraje mu to musi dat...

Reagovat
iamek

Asi jo. Teď je naprosto neskutečný

Reagovat
SunFells

Na 5 let? To ne.

Reagovat
Busby babes

jo, ta delka je samozrejme otazka, to je moc. ale na pristi dva roky by mu to dat meli.

Reagovat
fff

Ono zas ked nanho clovek pozrie, tak mi nepride nerealne, ze na vrchole tie 3-4 roky este bude.

Reagovat
Busby babes

hele to je klidne mozny, ale byl by to od vas uz docela risk. Spis bych to zkusil nejak strukturovat, ze treba ty posledni dva roky velmi bonusove postavene se zakladem nekde okolo 200K nebo tak neco... treba by to vzal.

Reagovat
Kixi Syhimour

teď je fakt fenomenální, ale 5 let zní opravdu riskantně

Reagovat
Front hell

Takové smlouvy se podepisují jenom v Arsenalu

Reagovat
fff

Ja som niekde cital, ze aby sme sa na sumy na urovni 300tisi a viac vobec mohli dostat, tak by to muselo byt nastavene na zaklad a rozne bonusy a pod., co by davalo zmysel.

Risk by to bol, na druhej strane o zas tiez nebude mat dovod podpisat nejaku kratku zmluvu a tiez bude chciet mat nejaku istotu na viac rokov.

Ako ja osobne fakt nevidim klub, kam by mohol realne odist, na druhej strane je jasne, ze my mu nebudeme moct zaplatit nejake absurdne ciastky, ktore by mozno dostal inde. Nejaky kompromis tam bude a budu podla mna vsetci spokojni nakoniec.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď jo

Reagovat
Svatej

poslední dobou mám v paměti případy, kdy hráči s takhle velkýma smlouvama těsně před třicítkou šli herně do hajzlu

Reagovat
Busby babes

jj a treba v americkcyh sportech je to bezny, ze ty dlouhodoby smlouvy maji v ruzne roky jine platove nastaveni, i kdyz tam to ma i jine duvody, jako platove stropy a tak.

Reagovat
Talker

Tak on má před sebou poslední dlouholetou smlouvu, takže nemá důvod to podepisovat na 2 roky. On mu takovou raketu někdo dá prostě. at už v anglii, Itálii nebo Španělsku (případně PSG).

Reagovat
Busby babes

no, tak uvidime jestli mu to nekdo na 5 let da.

Reagovat
Hlahart

To je teda méně, než co se původně psalo.. Tohle by už klapnout mohlo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

to je teda háček

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu to Liverpool dá, tak jsou hlupáci a vymstí se jim to.

Reagovat
fff

Reagovat
herbage

Özil>Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co s tím má společného ten líbač diktátorských prdelí, ale ok.

Reagovat
Hlahart

O něm je tohle vlákno

Reagovat
Mimalu

o kterém z nich mluvíš?

Reagovat
FUnk

na 3 roky budiz, ale pět

Reagovat
Maximm9

Jako za jeho vykony si 400k zaslouzi. Tohle je presne ten pripad, kdy si fotbalista ty prachy zaslouzi. A ne jak Rudiger, ktery chce udajne taky 400k, snad ho poslou do riti s tim.

Reagovat
Talker

Tak Rudiger podává špičkové výkony teď, jen je to půl roku, v jednom systému, kdežto předchozí rok a půl byl průměr a ten předchozí patřil mezi tu širší špičku, ne úplně world class, kdežto Salah je jedním z nejlepších ofenzivních hráčů na světě už pátým rokem.

Reagovat
iamek

Confirmation from SEC filing last night that Kevin Glazer sold 5m shares + Ed Glazer sold 4.5m during recent offering, netting them a combined $161,310,000.

Roughly £117million.

Reagovat
mithro

krasne chlapci

Reagovat
Lacko_Boh

a ako to ovplyvni MU?

Reagovat
nani92

nás ovplyvnuje už len Ronaldo

Reagovat
Hlahart

Nijak

Reagovat
mithro

Reagovat
Lacko_Boh

som nevedel ci mi nieco neuslo Nemalo by to mat ziaden.

Reagovat
Busby babes

to by na DM stacilo...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Carra23/status/1450172241237446657

docela dobra debata vcera na MNF, si to musim nekde najit cele.

Reagovat
Grahf

Takže dôvody, prečo Gary háji Oleho sú, že je to legenda a jeho kamoš. Seems legit

Reagovat
Busby babes

on rika neco trochu jineho. ze nebude volat po jeho odvolani, protoze jsou proste pratele. Ale i tak rika, ze ted ma problem, ktery musi nutne vyresit, jinak toho padaka dostane...

Reagovat
Busby babes

a jinak ano, to jak nekteri fans United k OGS pristupuji je docela ostudny... i proto to Neville zduraznuje.

Reagovat
Grahf

ja súhlasím s Carragherom, Ole na United ako trener proste nemá.

Reagovat
mithro

njn. ani Mourinho, ani Van Gaal ani Moyes. som zvedavy na toho spasitela, uz teraz mu to nezavidim

Reagovat
Busby babes

byl to Pochettino, ted je to Conte... a na twitteru se zacina rozjizdet Zidane... ale u nej si to nejak nedovedu predstavit, teda pokud sam nenaskoci do zalohy.

Reagovat
mithro

ja som prave zvedavy, nikde netvrdim, ze Ole je riesenie ale zeby nejaky spasitel cakal niekde za rohom, neviem. To bude dalsia loteria, moze a nemusi sa podarit (doteraz vedenie ziadny velky prehlad v najimani manazerov nepreukazalo).

ten zidane, ja vobec netusim co on je za manazera, vyhral tisickrat LM ale do toho nasho bordelu si ho neviem predstavit.

Reagovat
Kenneth

Bordel to byl tehdy i v Realu po Benitezovi. Absolutne nekoukatelny fotbal, udajny neshody v satne mezi hraci a trenery. Prisel Zizou, dal to do kupy a zbytek je historie. Podle me by mu to v United sedlo, otazka je jak je na tom s AJ.

Reagovat
Busby babes

jenze my nemame v zaloze Krose, Casemira nebo Luku Modrice. tam bych videl dost velkej problem.

Reagovat
fff

Tam asi je otazka preco za 3 roky (pricom peniaze boli) Ole tu zalohu este neporiesil.

Reagovat
Busby babes

letos to naboural Ronaldo no.

Reagovat
fff

Letos asi hej, ale tu zalohu mohol a mal riesit skor.

Nevycital by som mu osobne samozrejme to, ze prisiel Ronaldo (to by chcelo manazera v uplne inom postaveni, autoritov, iny klub, aby mohol manazer povedat, ze Ronalda neberieme a podla mna v tomto smere OGS nemal ziadne slovo), ale mal to podla mna riesit ovela skor.

Reagovat
Busby babes

OGS prave mel obri slovo v tom, ze Ronaldo prisel. Uz byl defakto domluveny v City a OGS presvedcil klub, ze by to znamenal velky reputacni problem pro klub na roky dopredu...

Reagovat
fff

Ak v tom mal velke slovo, co som priznam sa nevedel, tak podla mna to skor svedci o tom, ze ako manazer uplne zlyhal.

Vsetci vieme aky je Ronaldo hrac, no jeho prichod podla mna bol pre MU chyba. Ak to malo zablokovat alebo inak ovplyvnit to vyriesenie zalohy, tak o to viac. Hrat s Ronaldom vpredu este o to viac ukaze nedostatky uz tak pochybnej zalohy.

Reagovat
Busby babes

to bylo no win scenario. nechat ho jit do City by pro nas byl pruser taky. Takhle aspon muzem vymyslet neco, aby to fungovalo.

Reagovat
r.mrazik

fakt? v tom pripade si to pohnojil sam sobe...pekne pitome rozhodnuti

Reagovat
Neutron

uprimne z tejto situacie sa podla mna ako vitaz nedalo vyjst...cokolvek by urobil tak by bol zly.

Reagovat
Hlahart

Já bych teda řekl, že s Ronaldem v City byla většina lidí smířená.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fff

Reagovat
Neutron

nemyslim si, isto by mu to vyhadzovali v Anglicku na oci...nechat si odist "syna" k mestskemu rivalovi...nepredstavitelne, to nie je nejaky Tevez...

Reagovat
Čenda

Reagovat
r.mrazik

no...vlastne dalo se z toho vyjit "lehce"...nevzit ronalda a byt nahore v tabulce

rozhodne lepsi,nez vzit ronalda a byt sedmy

Reagovat
Neutron

to su uz iba dohady, pretoze nevies kolki by sme boli bez neho...Oleho ulohou bolo, ked ho uz priviedol prisposobit k tomu aj hru...nestalo sa...ked do toho zapocitas uplne neexistujuci stred zalohy mas z toho toto...navyse Sancho sa potrebuje adaptovat, nechapem kto vlastne do klubu chcel VdB, pretoze to boli uplne vyhodene peniaze, nechapem preco s nim Ole nepracuje, vsak ho museli mat naskautovaneho. Tych problemov je nejak tak viacej mi pride.

Reagovat
r.mrazik

jasne,dohady to jsou...jen rikam,ze kdyby nezval ronalda a byl prvni/druhy,tak to nikdo moc neresi

on vzal roncka a je sedmy...

Reagovat
Neutron

zatial ten bodovy rozdiel nie je brutalny, skor ide o to, co predvadzaju na ihrisku a z toho bolia oci proste a nie je nejak predpoklad, zeby sa malo nieco coskoro zmenit. Uprimne z toho losu bol Leicester z tych hratelnejsich superov a on tam posle Harryho po zraneni, Ronaldo uplne mimo a zbytocny na ihrisku a tak to aj dopadlo, vsak to Salah si vytre s nasou obranou prdel

Reagovat
r.mrazik

Uvidíme...

Jinak souhlas.

Reagovat
fff

Mozno sa z toho nedalo vyjst z pozicii vitaza v ociach kazdeho, no dalo sa z toho podla mna vyjst lepsie, nez je aktualny stav.

Skuseny manazer, ktory ma predstavu o tom aka ma byt vizia timu a ktory ma slovo (ak je pravda, ze OGS v tomto pripade to slovo mal a mal mat vplyv na prichod Ronalda) mal podla man situaciu vyhodnotit tak, ze viac potrebujeme inu poziciu a Ronaldo, nech uz je akakolvke legenda MU a futbalu ako takeho, v aktualnej situacii nie je pre klub najlepsie riesenie.

Reagovat
Neutron

bohuzial nikto nema zakulisne informacie a nepozna odkial isli tlaky a teda by ma zaujimalo odkial to tu Busby vytiahol, ze Ole mal hlavne slovo ohladom prichodu Ronalda, pretoze ten krok mne osobne zmysel nedava co sa tyka toho co chceme za vysledky. Ono totiz nemusis mat s futbalom nic spolocne a vidis, ze zrovna utok nie je pozicia, ktora by potrebovala posilovat --> tak ako hovoris. Ronaldo nemal prist, alebo aspon nie v pozicii utocnika cislo jedna, coz by zase neuniesol on.

Reagovat
smazaný uživatel

to su len take naivne predstavy co tu pises, keby bol trener napriklad Ferguson, priniesol by Ronalda rovnako, myslim, ze je celkom pravdepodobne, že vacsina trenerov by nejak po dohode v celom klube dosla k tomu, ze by sa o Ronalda pokusili tiez...Ronaldo pre nas urcity problem byt moze, ale urcite nie taky aby sme hrali tak, ako hrame posledne tyzdne..

Reagovat
Hlahart

Pogba - Bruno - Kdokoliv ze zbytku je naprosto v pohodě záloha TOP4 týmu, pokud se tomu materiálu trochu přizpůsobí hra...

Reagovat
Busby babes

a resil to i prichod Donnyho, jen to teda vubec nevyslo zatim.

Reagovat
fff

Z mojho pohladu vas problem je Fred/McTominay ako ti defenzivnejsi zaloznici, nie tie ofenzivnejsi. Tam problem podla mna nemate.

Reagovat
Čenda

Takže Kroos, Cas i Modric jsou jasné lepší než Pogba? Modric samozřejmě, Kroos na vrcholu budiz, ale Cas? To mě zajímá, a ano, s ohledem na to, jak stále tvrdíš, že je Pogba extratrida apod.

Reagovat
Busby babes

ano, Casemiro v tom tymu Zidana byl samozrejme daleko lepsi nez Matic nebo Fred.

Reagovat
Čenda

Tak toto..Četl jsi to? Víš, že jsem se ptal na Pogbu? Konkrétně na P9gbu? Jak konkrétněji a jasněji jsem to měl napsat? Jinými slovy, co je sem tahas? Ja se te ptám, jestli si myslíš, že jsou nebo byli Cas, Modric a Kroos lepší než Pogba, zdůrazňuji, POGBA, a ty sem začneš motat tyhle. Zase úplně mimo

to nezmiňuju, ze jsem se v obou případech normálně, slušně zeptal.

Reagovat
Busby babes

"Modric samozřejmě, Kroos na vrcholu budiz, ale Cas?" a proc bych jako defenzivniho hrace porovnaval s Pogbou? ty ses fakt uplne mimo.

Reagovat
Čenda

Konečně jsi v odpovědi i přemýšlel. Ted ještě pořádně přečíst otázku. Pa a dobrou, osobo, ten len se sam nevypleje.

Reagovat
Čenda

Jako vážně, ja to musím číst pořád dokola..osobo,neviděla jste tu děti? Pleju len

Reagovat
Čenda

Máte v záloze Bruna, Pogbu, McTom byl ještě loni nebo předloni vynášen do nebes a vcelku oprávněně, de Beek za 40m, Lingardinho přišel že šunek ve svým top formě, k tomu pripocti Cavaniho, Varana, Harryho, Shawa, Bussaku že kteryho jste loni strikali a taky vcelku oprávněně, i když letos bída, samozřejmě Roncek, Rash, Greenwood..chapes kam mířím, vážně ti tohle připadá jako mancaft na takovyhle vykony?

Reagovat
Busby babes

co to sem tahas? debata je o tom, jestli by to byl typ pro Zidana a ty sem zacnes motat tohle. zase uplne mimo.

Reagovat
Čenda

Viz výše. Ale znovu opakuju, neptal jsem se nijak urážlivě, ofenzivně, arogantně, s urazkami apod..

Reagovat
Čenda

Zkusím to ještě jinak.. proč myslíš, že to v Realu Zizu dal dohromady a u vás by nedal? Čímž neříkám, že dal nebo naopak.

Reagovat
Busby babes

tak jeste jednou a pomalu: protoze v Realu mel zalohu Casemiro, Kroos a hlavne Modric. my takove hrace v zaloze nemame. uz to chapes nebo to chces jeste nekolikrat zopakovat?

Takze Pogba muze byt na urovni Kroose a smerem dopredu je, ale nikde v tymu nevidim nikoho, kdo by byl na urovni Modrice. Uz?

Reagovat
Čenda

Takze co je u vás důvodem předváděný hry? Nekvalitní hráči nebo nekvalitní manazer?

Reagovat
Busby babes

o tom tahle debata vubec neni.... a tohle je posledni reakce na tebe. skoda,z e tu nejde lidi zablokovat.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

A v čem je teda Pogba takova extratrida? Poslední dotaz, nemam rad dětskou debatu se smajliky, urazenim a odpovídáním jak z tiskovek Mynáře.

Reagovat
fenixLFC

jojo bordel po benitezovi, ktory tam bol pol roka....

Reagovat
mithro

skor by ma zaujimalo, preco neskusia nejakeho poriadneho asistenta, jak mal Fergie vzdy niekoho.

ta zostava phelan, carrick, mckenna mi pride slaba, resp by potrebovali asi nejaky impulz, ked uz im vsetkym tak krasne predlzili zmluvy.

Reagovat
Grahf

tak dúfam, že z tých troch ani jeden. Conte je druhý mourinho, Pocheho som chcel, ale v psg je to zatial prdlačka, aj keď tam nemože za to, že mu šejci kupujú lenivé hviezdy.. Zidane je imho trap, sice vyhral toho kopu, ale mal top káder a ten futbal stejne za moc nestál. Chcel by som niekoho mladého, dravého, v prvom rade kouča a taktika a ktorý chce v každom zápase dominovať. Nagelsman je už mimo, ale možno ten Haga, alebo aj niekoho neznámeho

Reagovat
Neutron

toto je velmi zaujimave, kazdy chce niekoho mladeho, draveho, genialneho taktika, zaroven cloveka s aurou, ze si z neho tie hviezdy nebudu robit prdel a este aby predvadzal dominantny futbal v kazdom zapase a ked sa pride k nejakemu menu skonci to u Nagelsmana, ktory je nerealny alebo u ten Haga a to je tak vsetko

Reagovat
Grahf

tak lepšie, než tí, pre ktorých existujú len top3 tréneri a všetko ostatné, čo nespadá do tejto kategorie nás nikam neposunie

Reagovat
Neutron

podla mna nie je dobre ani jedno. Im tam spadaju treneri traja a tebe mozno jeden, a teda samozrejme x dalsich, lenze tych este nikto nikde nevidel pripadne neobjavil

Reagovat
Grahf

wat? Chceš povedať, že lepší ako Ole sú piati treneri?

Inak nie je mojou prácou hľadať toho vhodného.

Reagovat
Neutron

ja nechcem povedat nic ohladom Oleho, ja chcem povedat, ze tu v podstate ides hladat nejaku neexistujucu postavu, to je cele. Nie to mas pravdu nie je.

Reagovat
Talker

Tak přišli po Fergiem k vyčerpanému kádru, který potřeboval masivní přestavbu.

Moyes k tomu prostor a prostředky nedostal, Van Gaal udělal nějaké kroky, ale nebyla trpělivost to budovat a Mourinho se k tomu nehodí, ten potřebuje přijít k připravenému (navíc mu ujíždí vlak).

Reagovat
r.mrazik

ten kadr rok predtim vyhral celkem jasne ligu

masivni prestavba potreba nebyla...bylo potreba to vhodne doplnit

van gaal kupoval schneiderlina a dalsi,u kterych se ukazalo,jak spatne nakupy to byly

Reagovat
Neutron

ono zase niekedy som sa az cudoval s cim dokaze Ferguson hrat...

Reagovat
r.mrazik

Vysoce kvalitní hráči doplnění poctivými pracanty

Reagovat
Neutron

akoze Gibson, Cleverley, Young, O´Shea, Silvestre...co ja viem

Reagovat
r.mrazik

jasny...takovych makacu tam bylo mraky..Park Ji byl velky oblibenec Alexe

Fletcher, Valencia, oba Nevillove, Owen Hargreaves, Brown, Evans, Irwin

Samozrejme to bylo dost i o fotbalovosti,ale ne vsichni byli na takovem levelu jako svetovi hraci...

Rooney pridal k obrovske kvalite jeste schopnost makat pro tym...keane to same

v momentalnim kadru bys k pracantum priradil koho? bissaku,mctoma...plus treba i Bruno dokaze makat zpatky...ostatni...eh...nic uzasnyho

hodne hracicku,malo prace

Reagovat
Neutron

Fred teda nie je velmi hracicka

ale rozumiem...lenze je sranda, ze mame dost hracov co maju radi loptu, ale nijak dominantny vykon aspon smerom dopredu teda nepredvadzame

Reagovat
r.mrazik

na freda jsem zapomnel

Reagovat
SaianSupaCrew

Aston Villa is he biggest net spenders in Europe over last three seasons.

And though that might be offset by the impending 120 million euro departure of Jack Grealish to Manchester City, Villa would still be in the top three for net spend over the past three seasons with that money banked. (Marca)

Šílenost. Strašidelně vedený klub.

Reagovat
Busby babes

strasidelne vedeny tym... jakoze maji dobreho managera, zajimave slozeny tym, ktery mozna letos zabojuje o evropske pohary, loni se v pohode zachranili a i pres prodej nejvetsi hvezdy a tahouna tymu jsou na tom mozna i lip nez loni?

Reagovat
SaianSupaCrew

Jakože utratíš nejvíc v Evropě za 3 roky a výsledky jsou takové, že se v pohodě zachráníš a letos z toho MOŽNÁ budou poháry (jakože spíš ne).

Ale zas máš (akorát na papíře) zajímavej tým a schopného manažera. Chápu.

Mezitím se v širší špičce skvělou prací etabloval Leicester a cpe se tam WHU (které má ten kádr složený asi 10x líp).

Úžasný projekt.

Reagovat
Busby babes

Villa se posledni dva roky chova na prestupovem trhu proste velmi dobre. A vysledky tomu odpovidaji.

A Leucester se v te spicce neetabloval mezitim, ale snazi se o to od toho jejich titulu, coz je 6 let.

Reagovat
SaianSupaCrew

Ano a zatím v lize dominují ve vzdušných soubojích a v počtu žlutých karet.

Ve zbytku statistik patří k podprůměru, ale z nějakého důvodu jsou aspiranty na poháry.

Reagovat
Busby babes

ok, kolik zapasu Villy si videl letos? nebo spis kolik zapasu PL si letos videl?

Reagovat
SaianSupaCrew

Netuším, 4, 5, 6?

Villu jen jednou (se Spurs, kde mohli dostat čtyřku).

Reagovat
Talker

Tak 2 roky zpátky postoupili do pl a teď můžou bojovat o poháry. Já bych počkal s hodnocením až jak dopadnou.

Reagovat
SaianSupaCrew

Co přesně (vyjma masivních investic) nasvědčuje tomu, že by letos měli hrát o poháry?

Reagovat
Talker

Neříkám, že budou, ale můžou. Ten kádr nějakou kvalitu má, minimálně kolem 10. místa by se motat měli, k tomu to ber, že ten kádr je relativně mladý a ti hráči dávají smysl.

Ono když se koukneš na ten netspend, tak do toho nasypali 140 mega, ale to byla přestavba kádru z Champu na kádr na PL. Mě ty přestupy dávají smysl.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuhlasim.

Hlavne ked vezmes v uvahu, ze nakupuju mladych borcov, a nechyti sa len minimum z nich(Wesley). Zvysok uz davno znasobil svoju cenu (Mings, Konsa, Cash, Targett, Watkins...) a hlavne su to vsetko strasne mladi hraci. Cize mozno do nich vrazili 120M, ale teraz maju cenu 240

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Laco mi ten remízový Říjen nevěřil ..

Reagovat
Jardin

a co teprve listopad, 0-1-3

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
Busby babes

aspon, ze nebreci jak je svet nespravedlivej a ridi se do zahuby a jak je dnesni doba precitlivela... toho jsem se docela bal. Dobre formulovany, naprosty minimum co mel udelat.

Reagovat
SpecialOne

To ano, ale některé ty komentáře mi přijdou až moc empatické. Jako "hodně štěstí, doufám, že to zvládnete, chybovat může každý". To mi nepřijde úplně na místě...

Reagovat
Busby babes

ty jsou mimo no. Tu chvalu nechapu. tohle je proste minimalni reakce a to je vsechno. muj puvodni koment neni chvala, spis trochu uleva, ze se nerozhodl s tim nejak bojovat ala: svet je zlej...

Reagovat
mithro

Reagovat
Greny

Postavil se k tomu jako chlap

Reagovat
Neutron

ako spravny Anglican...

Reagovat
r.mrazik

napsal omluvu na twitter...

Reagovat
Golasso

Tak snad z toho, že se k tomu postavil jako chlap, nebude další fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by platilo kdyby to nebyl člověk co prosazoval roky MeToo po dobu co posílal ženským ptáka.

Reagovat
Busby babes

co myslis? ze by platilo? ja ho nehajim, jen rikam, ze ten tweet je dobre formulovanej. nic jineho rict nemohl... nijak to nemeni jeho predchozi chovani.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně ten kajícný tweet nemění jeho pokrytectví, to tam nevidíš? Proto žádnou omluvu neměl a asi by ani nepomohla.

Reagovat
Busby babes

vsak taky nikdo nerika, ze meni jakykoliv pokrytectvi, ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

wow to je hrdina

Reagovat
jk

Měl tam postnout fotku svého péra. Aspoň by jsme zjistili, zda je ta fotka kolující internetem opravdu fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United has called Zinedine Zidane on the recommendation of Cristiano Ronaldo [@elchiringuitotv]

Pojď všechno lepší než tělocvikář

Reagovat
Busby babes

Zinedine Zidane has never been interested in the Premier League and surely never will be #mulive [

@fredhermel

]

https://twitter.com/MrTomMcDermott/status/1450336588534276096

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Conte uz je pass?

Reagovat
Busby babes

tenhle tyden je to Zidane...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

32% futbalistov v PL verí hoaxom

Reagovat
Hlahart

1) ne

Premier League confirms '81% of players have received at least one COVID-19 vaccination dose with 68% now fully vaccinated'.

a za 2)

ne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Taraba to je ale chlap a pravy kresťan ako sa patrí, nechcem nijak moralizovat, ale to sa fakt nemoze k tomu postavit normalne jak chlap a povedat, ok prepacte, prehnal som to, chcel som ju vysmiat...ako hocico keby sa nejak ospravedlnil, tak ok povieme si len, ze je to idiot, ale že to hraje na Mizika a robi zo seba tupeho idiota, ktory ju chcel pochvalit, ako je nadana, to je fakt odpad..

Reagovat
mul

Kto normálny by bol na kandidátke ĽSNS ...

Reagovat
Hlahart

To tak často bývá, že ti největší hrdinové na internetu pak při přímý konfrontaci vyměknou.

Jinak teda nevím, v jakém duchu policie SK vede svoje sociální sítě, ale ta jejich reakce na to mi od orgánu činného v trestním řízení přijde teda taky trochu mimo... čistě komunikačně...

Reagovat
nani92

Policia SK na FB nie je v provom rade polícia, ale nejakí detskí marketéri, ktorí tam všetkých banujú

Reagovat
Hlahart

No, ale úplně... To je vyjádření ve stylu: "konkrétní případy necháváme na posouzení vyšetřování, takže se k nim nebudeme vyjadřovat, ale teda tenhle konkrétní je už za hranou..." Za mě je tohle fakt na zvážení, jestli by ten člověk, co dělá sociální sítě neměl být z mnoha důvodů odstraněn...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele