8. kolo
16.10.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Daniel Farke (© AFP)

Norwich vybojoval bod s Brightonem

Norwich City remizoval v utkání osmého kola Premier League s Brightonem 0:0. Statistiku držení míče sice ovládli hosté, na střely to však bylo vyrovnané.

Neal Maupay ve 22. minutě při pokusu obejít brankáře lehce škobrtl o Tima Krula a Brighton si žádal penaltu. Sudí se radil s kolegou u videa, Krul však nakonec podle rozhodčích ve vápně nefauloval. Pokutový kop se tedy nekopal. Ve 35. minut byl Brighton blízko vedoucí brance. Leandro Trossard vyslal uvnitř pokutového území krásný křižný volej levačkou. Tim Krul hezkou ránu konečky prstů vytěsnil na břevno.

Chvíli před koncem první půle byli domácí blízko vedoucího gólu. Robert Sánchez vyběhl daleko ze šestnáctky, kde prohrál souboj s Joshem Sargentem. Ten tak střílel z pravé strany po zemi do opuštěné branky. Do zakončení ale trestuhodně nevložil patřičnou razanci, sprintující Shane Duffy ještě na cestě do branky stačil míč odkopnout.

V 64. minutě Max Aarons vysunul průnikovou přihrávkou na pravou stranu velkého vápna Teema Pukkiho. Ten před vybíhajícím brankářem dloubl míč těsně vedle pravé tyče. Deset minut před konce pak Norwich podnikl rychlý protiútok. Pukki už byl téměř před Sánchezem, na poslední chvíli ho perfektním a čistým skluzem připravil o střelu Daniel Burn.

Noriwich je se dvěma body poslední, Brighton je na čtvrté pozici.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V 5. kole jsem tipoval výhru Watfordu. Ted tipuju výhru Brightonu .

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon 0. Jedničku bych rozdýchával hodně dlouho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele