8. kolo
16.10.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Armando Broja (© AFP)

Saints doma zdolali Leeds

Southampton porazil v zápase osmého kola Premier League Leeds United 1:0. Duel na začátku druhého poločasu rozhodl Armando Broja.

V 18. minutě se po rohovém kopu k hlavičce dostal Broja, který nezakončil vůbec špatně. I tak ale nějaký ten metr chyběl. O dvě minuty později přišla další zajímavá šance domácího celku po rohovém kopu. Znovu hlavičkoval Broja a tentokrát nechybělo mnoho. Obrana Leedsu se začala pod tlakem domácích prohýbat.

Po půlhodině hry to byl znovu Broja, který si řekl na hranici vápna o míč, dostal jej a vypálil z levé strany. Meslier dokázal úspěšně zasáhnout a míč vyrazit. A tak se domácí dočkali až v 53. minutě. Rychlá akce totiž přinesla úvodní gól utkání. Saints se dostali do přečíslení, které vyřešil Redmond přihrávkou na Armanda Broju a ten dokázal s přehledem vstřelit svůj první gól v Premier League. Oslava vstřelené branky byla ze strany Albánce velice divoká, až musel být následně ošetřován. Po krátké pauze se však vrátil na hřiště.

V 69. minutě však přišla nenápadná akce a Leeds byl velmi blízko vyrovnání. James se dostal za obranu soupeře, překonal i McCarthyho, jeho oblouček ale proletěl jen kolem tyče.

Southampton má po výhře sedm bodů a je patnáctý. Leedsu patří sedmnácté místo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
LeedsUnited

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele