Premier League - souhrn 8. kola

05.10.2019, 15:34, aktualizováno 06.10.2019, 19:28
Komentáře a souhrny
Liverpool zůstává i po osmém kole stoprocentní, když proti Leicesteru City vstřelil rozhodující branku až v nastaveném čase. Reds tím zvýšili náskok na Manchester City, který doma překvapivě nestačil na Wolverhampton. Naplno bodovaly Arsenal i Chelsea, naopak další favorité Tottenham a Manchester United zůstaly bez bodu...

Newcastle United - Manchester United 1:0

06.10.2019 17:30

Góly: 72. Matthew Longstaff

Debut jako hrom prožil záložník Newcastlu Matthew Longstaff. Ten po boku svého staršího bratra Seana poprvé nastoupil v základní sestavě k zápasu Premier League a manažerskému týmu se za odměnu okamžitě odvděčil gólem. Ten byl nakonec vítězný, neboť "Straky" porazily Manchester United 1:0.

Díky Longstaffovi opustili Magpies sestupové pásmo a před reprezentační pauzou okupují šestnácté místo. United jsou na tom o čtyři příčky lépe, ovšem po dalším trapném výkonu nemohou být jejich fanoušci spokojeni. Uvidíme, zda během následující přestávky nedojde u Red Devils k nějakým zásadním změnám, například personální povahy.

"Straky" týden zpět utrpěly pětigólový debakl od Leicesteru, na což manager Bruce zareagoval vyztužením obrany. Do hry se tak dostali zadáci Yedlin, Clark a Willems. Ve středu pole seřadili Almirón, Saint-Maximin a zmínění bratři Sean a Matthew Longstaffové. V útoku pak operoval Joelinton. Lodivod "Rudých ďáblů" Solskjaer nechal ve čtvrtek, kdy jeho mužstvo odehrálo zápas Evropské ligy, odpočívat některé opory. V St. James's Parku se již ale stoper Maguire či forvard Rashford představili od samého začátku.

Úvod zápasu mnoho vzrušení nepřinesl. Až v 28. minutě za to vzal Matthew Longstaff. Mladý záložník se před pokutovým územím parádně opřel do míče a ke své smůle trefil jen břevno brány, kterou hájil gólman De Gea. Jedenáct minut poté se do koncovky hrnul Almirón, ale gólovou radost mu na poslední chvíli překazil důležitý zákrok Maguirea. United se konečně předvedli až těsně před přestávkou. Na rohový kop Younga si naskočil zcela volný Maguire, ovšem z jasné pozice těsně minul tyč.

Krátce po změně stran se iniciativy ujal Almirón, nepálil však přesně. Dlouhé minuty se nic nedělo, až v 72. minutě vybuchl St James's Park nadšením. Willems se dostal do pokutového území, následně předložil míč Matthewu Longstaffovi, který přízemní střelou překonal De Geu a poslal Newcastle do vedení. Pět minut poté střílel i Sean Longstaff, mladšího bratra však nenapodobil, neboť De Gea tentokrát zasáhl. Manchester United se v podstatě nezmohl na žádnou odpověď a jeho krize se čím dál víc prohlubuje.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 1:0

06.10.2019 15:00

Góly: 9. David Luiz

Fotbalisté Arsenalu protáhli svou neporazitelnost na osm soutěžních zápasů. V nedělním duelu anglické Premier League uspěli doma proti Bournemouthu, jedinou branku utkání vstřelil v úvodu Luíz.

Unai Emery nasadil téměř totožnou jedenáctku s tou pondělní na Manchester United, oproti čtvrtečnímu mači s Lutychem tedy provedl hned deset změn. Jako jediný zůstal v základní sestavě Ceballos, Aubameyanga s Pépém v útočné trojici doplnil Saka. Za Cherries nastoupili stejní hráči jako před týdnem s West Hamem.

Hned z první příležitosti zápasu Gunners udeřili. Exekuce rohového kopu se ujal Pépé a centrem našel přesně hlavu na přední tyč nabíhajícího Davida Luíze, který si naskočil perfektně a o zem poslal míč na zadní tyč. Ramsdale byl naprosto bezmocný.

Ze standardní situace mohli skórovat i hosté. Solanke si sice na penaltě naskočil na přímý volný kop, avšak jeho hlavičce chyběla potřebná přesnost. Z následného útoku Arsenalu zakončoval Pépé, prostor mezi třemi tyčemi ovšem netrefil ani on. Tentýž hráč se v závěru první půle poroučel v pokutovém území k zemi, píšťalka sudího však zůstala němá.

Druhá půle nenabídla mnoho fotbalovosti, lepším týmem v ní byl Bournemouth. Jeho největší šance, která se dá nazvat i tutovou, přišla po padesáti minutách hry. Wilson na malém vápně šikovně obešel Lena, ovšem poté místo střely do prázdné brány volil nahrávku pod sebe. K té se Lerma nedostal a gólová radost Třešní nepřišla.

Cherries se už do další tutové šance nedostaly, naopak mohly ještě kapitulovat. V nastavení totiž brankovou konstrukci nastřelil Aubameyang. Gunners se tak dostali na třetí místo a ztrácí pouhý bod na Citizens, Bournemouth uzavírá první desítku.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 0:2

06.10.2019 15:00

Góly: 80. Adama Traoré, 90+4. Adama Traoré

Wolves po čase zase ukázali, že umí být katem favoritů. V osmém kole si vyšlápli na obhájce titulu Manchester City, který na jeho půdě senzačně porazili o dvě branky. "Vlci" zvítězili podruhé v řadě a rychle stoupají ven ze sestupového pásma. Naopak pro domácí znamená bodová ztráta nepříjemnost, neboť před reprezentační pauzou ztrácí na vedoucí Liverpool již osm bodů.

Do obrany Citizens se vrátil pravý bek Walker a Cancelo se přesunul na druhý kraj hřiště. Bernarda Silvu pak na křídle nahradil Sterling. Na straně Wolves se v základní jedenáctce nově objevili záložníci Neves s Vinagrem a útočníkem Cutronem. Jen lavice náhradníků tak zbyla na Dohertyho a Jonny Castra, Neto pak k zápasu nebyl nominován vůbec.

"Vlci" poprvé vystrčili drápy v šesté minutě. Cutrone mohl potrestat minelu obrany domácích, jenže samostatný únik zakončil střelou vedle. Sedm minut poté musel kvůli zranění střídat zadák hostů Saïss, jehož nahradil Bennett. Wolverhampton ale nepolevil v aktivitě a v devatenácté minutě se opět mohl radovat s gólu. Jiménez už pčekonal brankáře Edersona, toho však zastoupil Fernandinho a jeho hokejový rozštěp. 

Až po půlhodině hry si konečně zachytal také gólman Wolves Patrício. Jeho kvality prověřil technickou střelou Sterling. Další velké šance už první poločas nepřinesl. Citizens se dle očekávání drželi více na míči, poněkud překvapivě však naráželi na tuhý odpor houževnatého protivníka.

Po změně stran tlak domácích zesílil a v 67. minutě byl blízko úvodnímu gólu David Silva. Španělský záložník se postavil ke standardní situaci a krásnou střelou orazítkoval břevno. V 80. minutě ale přišel pro fanoušky Man City šok. Hostující Jiménez skvěle potáhl útok vlků a nahrál volnému Traorému, který obstřelil Edersona a dostal Wolves do šokujícího vedení.

Wolverhampton se v závěru ubránil silnému tlaku a v nastavení ještě jedním gólem pojistil vítězství. Adama Traoré opět unikl obraně Citizens, zvolil stejné zakončení jako při svém prvním zásahu a odšpuntoval obrovskou euforii na straně hostů.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:4

06.10.2019 15:00

Góly: 30. Danny Ings - 17. Tammy Abraham, 24. Mason Mount, 40. N'Golo Kanté, 89. Michy Batshuayi

Chelsea si připsala vcelku snadnou výhru v Southamptonu a po osmém kole zaujala v tabulce Premier League osmé místo. Naopak světci potřetí v řadě prohráli a již se propadli těsně nad sestupové pásmo. Utkání se lámalo již v první půli, kde se hrála víceméně vyrovnaná partie, Blues však byli vysoce efektivní a vybudovaný náskok po změně stran ještě navýšili.

Manažer Saints Hasenhüttl se po čase vrátil k formaci se čtyřmi obránci. Do sestavy se tak na úkor Vestergaarda dostal Valery a Boufal zase uvolnil místo pro útočníka Longa. Hosté ve středu zvládli zápas Ligy mistrů v Lille, načež jejich lodivod Lampard učinil jedinou změnu v základní jedenáctce, když Jamese nahradil jiný mladík Hudson-Odoi.

"Svatí" vstoupili do utkání zhurta, krátce po úvodním hvizdu prosvištěla střela Redmonda jen těsně nad břevnem brány, kterou hájil gólman Blues Kepa. Höjbjergův pokus o čtyři minut později již tak povedený nebyl. Chelsea se rozjížděla pozvolna. V jedenácté minutě se Abraham ještě zastřeloval, za sedm minut se již ale útočník hostů prosadil, když si naběhl na pas Hudsona-Odoie, přehodil brankáře Gunna a bránící Yoshida již nestihl míč vykopnout před brankovou čárou - 0:1.

Ve 24. minutě již vedli hosté o dvě branky. Mount se díky Willianovi dostal do pokutového území a taktéž překonal Gunna. Šest minut poté ale Southampton odpověděl. Valery se výborně prosmýkl do šestnáctky, kde našel Ingse, jenž snížil skóre na rozdíl jediné branky. Domácí vycítili šanci, jenže pět minut před přestávkou je hráči Chelsea zase zmrazili. Kantého ránu z dálky tečoval jeden z obránců Saints, tak nešťastně, že Gunn na změnu směru nedokázal zareagoval a znovu musel lovit balón ze sítě. V nastavení první půle se Saints mohli zase dostat soupeři na dostřel. Ings se zničehonic dostal před Kepu, kterého překonal, jeho střelu mířící do brány však na poslední chvíli vykopl Jorginho.

Již čtyři minuty po změně stran mohl další branku hostů přidat Hudson-Odoi, avšak Gunn si tentokrát počínal výborně a balón vyrazil. Domácí v druhém poločase již marně hledali recept, jak duel ještě zdramatizovat. Chelsea si hlídala vybudovaný náskok a v 89. minutě zasadila ještě jeden přesný zásah jako pojistku. Pěknou akci střídajících Pulisice s Batshuayiem zakončil druhý jmenovaný střelou mezi Gunnovy nohy, čímž definitivně uzavřel střelecký účet klání na St Mary's Stadium.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 1:2

05.10.2019 18:30

Góly: 54. Sébastien Haller - 63. Patrick van Aanholt (pen.), 87. Jordan Ayew

Na čísle šest se zastavila série neporazitelnosti hráčů West Hamu v Premier League. Nad jejich síly byl Crystal Palace, který sice prohrával, ale průběh utkání dokázal zvrátit.

Londýnské derby mezi West Hamem a Crystal Palace nabídlo duel týmů, které mohou být s úvodem sezóny spokojeny se svým postavením v tabulce a vítěze zápasu by čekal postup až na příčky zajišťující Ligu mistrů.

Začátek zápasu byl velice opatrný a diváci na Olympijském stadionu se první výraznější šance dočkali až ve 29. minutě, kdy Noble krásnou přihrávkou uvolnil Yarmolenka a ukrajinský záložník naservíroval míč Hallerovi přesně do malého vápna. Domácího útočník ale v jasné šanci trefil pouze připraveného Guaitu.

Velkou šanci dokázali spálit v prvním poločase i hosté. Zaha v 36. minutě začaroval a elegantně se zbavil obránce, Schlupp však jeho přihrávku nezpracoval dobře a zahodil jasnou tutovku. Ve 42. minutě se proti McCarthyho střele zase musel vytáhnout brankář Jimenez.

Do druhé půle vstoupil lépe West Ham. Lanziniho přetažený centr ze standardní situace vracel do ohně Haller a Ogbonna spálenou šancí ukázal, že jeho místo je spíše v obraně. V 53. minutě už se o zakončení postaral útočník a byla z toho gólová radost pro domácí. Fredericks poslal do pokutového území přízemní centr, Haller se uvolnil a i s trochou štěstí otevřel skóre zápasu.

Vstřelená branka Hammers uklidnila až příliš a navrch začali mít hosté. V 61. minutě nastřelil Kouyate v pokutovém území ruku Rice a sudí Oliver nařídil penaltu. K její exekuci se postavil van Aanholt a poslal míč na opačnou stranu, než kterou si vybral Jimenez.

Po vyrovnání se hra opět uklidnila a ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu, která by ho stála alespoň remízu. V 87. minutě ale udeřil Crystal Palace. Townsend našel svým centrem hlavu Kellyho, který nezpanikařil přiklepl míč zcela volnému Ayewovi, jehož zakončení bylo přesné. Gól sice prvně kvůli odmávanému ofsajdu neplatil, ale po přezkoumání situace videorozhodčím byl uznán.

Překvapený West Ham už se na reakci nezmohl a podruhé v ligové sezóně prohrál. Crystal Palace výhra v londýnském derby vyšvihla na čtvrté místo a jedná se o jeho nejlepší start do soutěže od roku 2015.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:0

05.10.2019 16:00

Góly: 72. Jeffrey Hendrick

Hráči Burnley v rámci osmého kola Premier League přivítali Everton. Ten od 57. minuty dohrával bez vyloučeného Colemana. Zápas rozhodl v 72. minutě Jeff Hendrick.

Po pěti odehraných minutách se k přímému kopu postavil Islanďan Sigurdsson. Jeho ránu na přední tyč musel gólman Pope vytáhnout na rohový kop, který už si domácí brankář pohlídal a centr lapil.

Po chvilce poprvé zahrozilo i Burnley. Pieters z levé strany našel ve vápně Gudmundssona, který měl dobrou pozici pro zakončení, ale jeho hlavička mířila jen do rukavic Pickforda.

K míči se ve vápně dostal Iwobi a domácí obrana jeho pokus tak nešťastně blokovala, že málem skončil v síti. Pope si mohl i tentokrát oddechnout.

Po půl hodině hry Burnley dostalo možnost rozehrávat rohový kop. Na zadní tyči situaci skvěle zavíral Hendrick, jehož povedenou střelu musel Pickford vykopnout nohou. Úžasný zákrok anglické jedničky.

Pět minut před poločasovou přestávkou se do obrovské příležitosti dostal Iwobi. Míč se k němu odrazil na malém vápně, ale Pope vytáhl podobně skvostný zákrok jako před tím jeho kolega z protější brány.

Ve dvaapadesáté minutě z vápna po rychlé kombinaci pálil Richarlison, jehož pokus skončil pouze v náruči Popea.

O pět minut později nastal jeden z rozhodujících momentů tohoto zápasu. Hostující Coleman ve vzduchu ramenem srazil soupeře a právoplatně vyfasoval druhou žlutou kartu.

Jeden z dalších rohů domácích rozehrál v 72. minutě Westwood. Centr mířil na zadní tyč, kde opět číhal Jeff Hendrick a ten už se tentokrát prosadil.

Čtvrt hodiny před koncem si přímý volný kop vzal na starost Gudmundsson, který svou střelou na přední tyč překvapil Pickforda. Tomu se na poslední chvíli podařilo míč vyrazit na roh.

V závěru utkání už se nic podstatného nestalo, Everton se tak i nadále v letošní sezoně trápí a drží se jen těsně nad sestupovými příčkami. Burnley se pohybuje ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leicester City 2:1

05.10.2019 16:00

Góly: 40. Sadio Mané, 90+5. James Milner (pen.) - 80. James Maddison

I po osmi odehraných ligových zápasech jsou hráči Liverpoolu stoprocentní. Naposledy si poradili 2:1 s Leicesterem, brankami se na tom podíleli Mané a Milner, za hosty srovnával Maddison. Jejich náskok tak minimálně do neděle vyšplhal na osm bodů.¨

Do první větší šance se ve třinácté minutě dostal Liverpool. Alexander-Arnold si na pravé straně poradil s přesilou a odcentroval na Milnera, jehož volej z dobré pozice však letěl příliš vysoko. Alexander-Arnold nadále zásoboval své spoluhráče přesnými pasy, jeho centr ale nedokázal mezi tři tyče dostat ani Firmino.

Povedlo se to až pět minut před pauzou Sadiovi Manému. Evans propadl při dlouhém pasu Milnera a senegalský útočník postupoval sám na brankáře. Tváří v tvář Schmeichelovi uspěl a poslal Reds do vedení. To mohl před odchodem do šaten ještě navýšit, po kombinaci s Firminem ale trefil pouze gólmana.

I po přestávce měli domácí jednoznačně více ze hry. Trochu více štěstí by potřeboval Firmino, který z otočky pálil směrem na vzdálenější tyč, jenže těsně vedle. Schemichel zase dokázal zneškodnit dělovku Robertsona. Konečně se ozvaly i "Lišky", Praetova rána zpoza vápna prolétla kousek vedle tyče.

Muži z Leicesteru se k překvapení všech branky domohli. Pérez šikovně přebral míč, otočil se s ním a průnikovým pasem za obranu našel Jamese Maddisona, který i s přispěním Adriánova zaváhání srovnal stav utkání. Brzy mohl zareagovat Van Dijk, jenž po rohovém kopu hlavičkoval nad.

V nastavení předvedli hosté obrovské zaváhání. Albrighton ukopl soupeři míč a pokračoval s ním do vlastního vápna, kde ho v Maného prospěch ztratil. Poté jej navíc nesmyslně podkopl a sudí ukázal na penaltový puntík, což mu potvrdilo i video. Exekuce pokutového kopu se ujal James Milner a střelou na druhou stranu, než brankář skákal, rozhodl o konečném výsledku utkání.

Více informací k zápasu

Norwich City - Aston Villa 1:5

05.10.2019 16:00

Góly: 87. Josip Drmić - 14. Wesley Moraes, 30. Wesley Moraes, 49. Jack Grealish, 61. Conor Hourihane, 83. Douglas Luiz

Pompézně pojali první venkovní tříbodový zisk hráči Aston Villy, kteří smetli Norwich na jejich hřišti 5:1 a odskočili ze sestupových příček. Do těch naopak po tomto zápase klesl Norwich.

Začátek utkání byl od obou celků opatrný, ale hosté projevovali větší ofenzivní snahy. Ve 14. minutě kapitán Norwiche Godfrey podskočil El-Ghaziho centr, který si tak zpracoval Wesley a překonal brankáře McGoverna.

Po půlhodině hry opět úřadoval brazilský útočník v dresu Villans. Hourihane zpracoval v pokutovém území prudkou přihrávku potáhl míč k brankové čáře a naservíroval jej zcela nehlídanému Wesleymu do malého vápna a mladý forvard se trefil podruhé.

Velkou šanci na hattrick dostal Wesley v 39. minutě, kdy byl v pokutovém území faulován kapitán Grealish a k exekuci penalty se postavil právě dvaadvacetiletý útočník. Wesley ovšem penaltu nekopl dobře a McGovern jeho střelu zlikvidoval.

Po změně stran pokračovaly oba celky v nastaveném trendu z prvního poločasu. Norwich lacině ztratil míč ve středu hřiště a ujal se ho Grealish, který ho zatáhl až k pokutovému území, narazil si s El-Ghazim a přesnou střelou nedal severoirskému brankáři šanci.

Ani třetí gól nezabrzdil ofenzivní choutky hostů, a ti v 61. minutě udeřili počtvrté. Buendíu obral před velkým vápnem o míč napadající Targett, který přenechal míč Hourihanemu a irský záložník přesnou střelou opět rozvlnil síť domácích.

Norwich nadále zbytečně ztrácel míč při rozehrávce a hosté to dokonale trestali. V 83. minutě se po další ztrátě domácích dostal k míči Douglas Luiz a krásnou technickou střelou zpoza šestnáctky vymetl šibenici, čímž pouze podtrhl výborný výkon Brazilců v zápase.

Až příliš bohorovní byli na konci zápasu hráči Villans a špatnou rozehrávku mezi Heatonem a Mingsem potrestal snadným gólem střídající Drmić, který kosmeticky upravil skóre na finálních 1:5.

Více informací k zápasu

Watford FC - Sheffield United 0:0

05.10.2019 16:00

Góly: -

V rámci osmého kola Premier League poslední Watford na svém stadionu přivítal třináctý Sheffield United a jejich souboj vítěze nepřinesl. Hosté sice měli územní převahu, šance si však vytvářel domácí celek.

Letošní mizérii Watfordu v desáté minutě předvedl Gray. Toho zcela osamoceného našel v brejkové situaci po pravém křídle unikající Pereyra a útočník Hornets na malém vápně nepochopitelně přestřelil prázdnou branku.

Ani jeden z týmů už si žádnou jinou brankovou příležitost v prvním poločase nevytvořil a diváci si moc zábavy na stadionu Vicarage Road neužili.

Pět minut po přestávce už museli fanoušci Watfordu začít propadat v zoufalství. Welbeck na polovině hřiště obelstil svého strážce a namířil si to sám rovnou na branku. Propásl však správný moment pro zakončení a vystřelil pouze do připraveného gólmana Hendersona.

V průběhu dalších minut oba týmy začaly hrát spíše zodpovědně, jako by jim snad bezbranková remíza vyhovovala. Poměr střel na branku po závěrečném hvizdu 2:3 tomu napovídá.

Hlavní rozhodčí Andre Marriner nastavil šest minut a v polovině tohoto času měli domácí ještě jednu obrovskou šanci. Deulofeu našel svým nadýchaným centrem nikým nehlídaného Craiga Dawsona, proti jehož hlavičce z malého vápna vytáhl hostující gólman Henderson výborný zákrok.

Watford si připsal třetí bod v sezoně a z posledního místa se určitě nevyhrabe. Sheffield United je s devíti body na začátku druhé poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 3:0

05.10.2019 13:30

Góly: 3. Neal Maupay, 32. Aaron Connolly, 65. Aaron Connolly

Špatné období zažívají hráči Tottenhamu, kteří po úterním debaklu od Bayernu Mnichov v Lize mistrů prohráli v Brightonu 0:3 a po osmi ligových kolech mají pouhých jedenáct bodů. "Kohouti" navíc přišli o brankářskou jedničku Huga Llorise, který si ošklivě poranil ruku v úvodu zápasu.

Hosté vstoupili do utkání špatně. Už ve 3. minutě nezvládl Lloris zpacifikovat centr Große a míč vyrazil přímo před Maupaye, který na rozdíl od Daviese dohrával situaci a bez potíží dorazil míč do prázdné brány. Francouzský brankář si navíc při dopadu ošklivě poranil ruku a musel být střídán.

V 10. minutě hrozili domácí podruhé. Stephens byl při standardní situaci zcela nehlídaný před pokutovým územím a z voleje napálil míč na bránu Spurs, Vertonghen ovšem obětavě vložil do střely svou hlavu.

Brighton byl nadále nebezpečnější a vyplynula z toho další branka. Connolly si naběhl na Burnův centr, a přestože Gazzaniga jeho patičku vyrazil, Davies dovolil mladému útočníkovi jednoduchou dorážku, kterou Connolly zvládl - 2:0.

Opaření hráči Tottenhamu byli všude později a Brighton mohl klidně přidat do poločasu i třetí branku. V 35. minutě Groß našel v šestnáctce Connollyho, ale ten zatím svůj druhý gól nepřidal. Domácí ostřelovali branku Spurs, ale nemířili přesně, a tak šli do šatny s ošemetným vedením 2:0.

I po změně stran Brighton hru kontroloval, ale na rozdíl od závěru prvního poločasu se nehnali tolik dopředu. Proto také diváci viděli první vážnější příležitost druhé půle až v 61. minutě, kdy byl Großově rohovém kopu opět před šestnáctkou nehlídaný Stephens, ale ani jeho druhá střela z voleje nemířila přesně.

O dvě minuty později byl Groß již v roli střelce, ale jeho snaha překvapit Gazzanigu střelou ze standardní situace z velkého úhlu nepřinesla gólovou radost. Ta přišla až o pár minut později, kdy si Connolly potáhl míč do šestnáctky, udělal kličku Alderweireldovi a jako zkušený mazák přesně zakončil k zadní tyči.

Tottenham paradoxně až třetí obdržená branka donutila k ofenzivní aktivitě, ale Son před Ryanem nedokázal zpracovat míč a vůbec nezakončil. Úspěšný nebyl ani Kane, který se sice kličkou dokázal odpoutat od obránce, ale v dobré pozici přestřelil bránu.

A když Ryan dokázal v 82. minutě díky rychlému vyběhnutí vychytat v tutové šanci Lucase Mouru i jeho nebezpečnou střelu o pár minut později, bylo již jasné, že všechny body zůstanou poprvé v sezóně v Brightonu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC880020:624
2.Manchester City851227:916
3.Arsenal FC843113:1115
4.Leicester City842214:714
5.Chelsea FC842218:1414
6.Crystal Palace84228:814
7.Burnley FC833211:912
8.West Ham United833211:1112
9.Tottenham Hotspur832314:1211
10.AFC Bournemouth832313:1311
11.Wolverhampton Wanderers824211:1110
12.Manchester United82339:89
13.Sheffield United82337:79
14.Brighton & Hove Albion82338:109
15.Aston Villa822413:128
16.Newcastle United82245:138
17.Southampton FC82158:157
18.Everton FC82156:137
19.Norwich City820610:216
20.Watford FC80354:203

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1192)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele