Premier League - souhrn 6. kola

20.09.2019, 22:56, aktualizováno 22.09.2019, 19:27
Komentáře a souhrny
Liverpool vyhrál rovněž nad Chelsea a stále neztratil ani jeden bod. Manchester City si s chutí zatrénoval proti Watfordu, londýnskému soupeři nasázel osm gólů a znovu ukázal svou sílu. Tottenham v Leicesteru vedl, o náskok ovšem přišel a nakonec podlehl 1:2. Manchester United jede s prázdnou z půdy West Hamu, Arsenal otočil duel s Aston Villou...

Arsenal FC - Aston Villa 3:2

22.09.2019 17:30

Góly: 59. Nicolas Pépé (pen.), 81. Calum Chambers, 84. Pierre-Emerick Aubameyang - 20. John McGinn, 60. Wesley Moraes

Papírově snadné utkání proti nováčkovi z pásma sestupu si sice Arsenal zkomplikoval, jak jen mohl, ale i tak nakonec potvrdil roli favorita a vydřel doma proti Aston Ville vítězství 3:2. Kanonýři přitom více než poločas odehráli v deseti po vyloučení Maitlanda-Nilese a dvakrát prohrávali, ovšem v závěrečné desetiminutovce góly Chamberse a Aubameyanga dramaticky strhli bláznivý duel na svou stranu.

Unai Emery po úspěšném vystoupení v Evropské lize dopřál ligový debut Bukayovi Sakovi a tohoto rozhodnutí litovat rozhodně nemusel, neboť osmnáctiletý křídelník patřil v první půli k vůbec nejlepším hráčům Arsenalu na hřišti. K tomu je však nutno dodat, že laťka byla v tomto ohledu pro Saku nastavena velmi nízko, neboť Kanonýři se trápili stejně jako v minulém kole s Watfordem. Aston Villa nemohoucnosti soupeře využila dokonale ve dvacáté minutě, kdy El-Ghaziho centr propadl k nabíhajícímu McGinnovi, jenž šikovně míč usměrnil přesně k tyči mimo dosah bezmocného Lena.

Ani inkasovaný gól však domácí tým neprobral a v závěru poločasu bylo pro Emeryho tým ještě hůře. Ainsley Maitland-Niles totiž za nepřehlednou srážku se soupeřem uviděl od sudího Mosse druhou žlutou kartu a poslal tak Arsenal do deseti. V poločase tuto nepříjemnost odnesl právě zmiňovaný Saka, jenž uvolnil své místo na hřišti Callumu Chambersovi.

Po změně stran již Arsenal předvedl o poznání bojovnější výkon, a dokonce se mu na přelomu hodiny hry podařilo srovnat. Výpad Mattea Guendouziho zastavil Engels jen nešikovným zákrokem, navíc ve vlastní šestnáctce, a Nicolas Pepe ranou do středu brány vsítil svůj první gól v novém dresu od letního příchodu z Lille.

Nadšení tribun Emirates Stadium však mělo jepičí život. Pouhou minutu a půl nato totiž Jack Grealish vybojoval míč na polovině hřiště, namířil si to střemhlav kupředu a přízemním centrem prostrčil míč k Wesleymu, jenž předskočil Davida Luize a na přední tyči jemně tečoval míč do sítě.

V tu chvíli se zdálo, že se Villans podařilo utnout zmrtvýchvstání Arsenalu hned v zárodku a podruhé získané vedení si již proti demoralizovanému soupeři pohlídají, ovšem Kanonýři ze sebe právě v tu chvíli vytáhli to nejlepší. Nejprve aktivní Guendouzi přinutil brankáře Heatona, aby špičkami prstů vytěsnil jeho tvrdou ránu na tyč, a poté domácí i díky nasazení dvou hladových středopolařů Willocka s Torreirou ovládli střed hřiště, sbírání odražených míčů a defenziva Aston Villy najednou byla pod konstantním tlakem.

Když už se po neproměněných šancích Aubameyanga, Luize, Torreiry či Pepeho zdálo, že navzdory vší energii a lepšímu výkonu Arsenal přece jen ostrouhá, přispěchal na pomoc ojedinělý střelec Callum Chambers. Anglický univerzál si na zadní tyči zaběhl na centr Guendouziho, a když jeho pobídku Aubameyangovi zablokovala obrana Villans, Chambers se zmocnil odraženého míče a ladně jej z úhlu umístil nechytatelně pod břevno.

I tentokráte fanoušci Arsenalu po vyrovnávacím gólu nemuseli na další zásah čekat déle než pár minut, ovšem na rozdíl od situace z 60. minuty mohli vypuknout v euforický jásot. Piérre-Emerick Aubameyang si totiž vybojoval na Engelsovi výhodu přímého kopu ze skvělé pozice těsně před šestnáctkou a nabídnutou příležitost beze zbytku využil skrytou ranou okolo hráčské zdi, kterou Heaton vůbec neviděl a mohl jen přihlížet, jak míč mizí za jeho zády.

Emirates Stadium v tu chvíli bouřilo nadšením, ale pořád ještě spolu s dlouhým nastavením zbývalo do konečného hvizdu jedenáct minut a nebyl by to Arsenal, aby ještě nedošlo na další drama. Asi nejblíže měli hosté ke srovnání při výtečné střele Hourihanea, kterou ramenem zablokoval Sokratis a hráči Villans se u neoblomného Mosse jen marně dožadovali odpískání pokutového kopu. Bláznivé utkání tak skončilo vítězstvím Arsenalu 3:2, díky čemuž Kanonýři poskočili s jedenácti body na čtvrté místo, zatímco Aston Villa zůstává osmnáctá.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:2

22.09.2019 17:30

Góly: 71. N'Golo Kanté - 14. Trent Alexander-Arnold, 30. Roberto Firmino

Fotbalisté Liverpoolu jsou i nadále jediným stoprocentním týmem anglické Premier League. Ve šlágru šestého kola zvládli náročný duel na půdě Chelsea, a to díky poměrně brzkým gólům Alexandera-Arnolda a Firmina. Po pauze snižoval Kanté.

Blues nastoupili do zápasu oproti minulému kolu proti Wolves bez zraněného Rüdigera, na jehož úkor startoval ve středu zálohy vyléčený Kanté. Emerson v základu odstartoval místo Alonsa, v útočné trojici nastoupil i Mount. Hosté udělali oproti předchozímu víkendu dvě změny, Henderson zastoupil Oxladea-Chamberlaina, Firmino zase Origiho.

Reds se dostali do vedení po necelé čtvrthodině. Stál za tím velmi chytře rozehraný přímý kop. Salah namísto střely patičkou posunul míč na Trenta Alexandera-Arnolda, který z první vypálil nechytatelně k tyči.

O deset minut později mohli domácí srovnat. Abraham si dobře naběhl na přihrávku za obranu, tváří v tvář Adriánovi ale neuspěl. Lépe už dopadl Azpilicueta, který dostal míč do brány po pohledné a trochu šťastné kombinaci. Jenže videorozhodčí gól přezkoumal a dospěl k závěru, že o pár sekund dříve Mount dostal přihrávku do ofsajdu.

Namísto toho udeřila Kloppova družina - a opět to bylo z nakrátko rozehrané standardky. Po ní odcentroval na malé vápno Robertson, míč si našel Roberto Firmino a zcela osamocen jej hlavou trknul za Kepova záda.

Ve druhé půli měla více ze hry Chelsea. Když byla odehrána necelá hodina hry, pálil po skrumáži z rohového kopu N'Golo Kanté mimo. O pár okamžiků později se už Kanté dočkal. Přebral míč ve střední vzdálenosti, úplně nerušen si jej navedl na střed a pravačkou k tyči bravurně zakončil.

Blues se v závěru snažili vyrovnat. Asi nejblíže tomu byl Batshuayi, jenž si naskočil na úrovní penaltu na Alonsův centr, hlavičkoval však těsně vedle. Alonso centroval i o chvíli později na Mounta, ten pro změnu bránu přestřelil. Liverpool tak těsným rozdílem zvítězil a drží v tabulce vedení o pět bodů před Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 1:1

22.09.2019 15:00

Góly: 46. Leander Dendoncker (vl.) - 90+5. Diogo Jota

Infarktový závěr přinesl duel mezi Crystal Palace a Wolverhamptonem. Domácí dlouho vedli a zdálo se, že dovedou zápas do zdárného konce. Jenže hosté vyrovnali v podstatě z poslední akce utkání. Vlci tak nadále čekají na první výhru v sezóně.

V základní jedenáctce Eagles přenechal Towsend místo McArthurovi, jinak domácí nastoupili ve stejném složení jako před týdnem na Tottenhamu. Sestava Wolves doznala dvou změn. Boly v obraně nahradil Valleja a místo Nevese nastoupil Doherty.

Úvodní pasáže zápasu oku diváka příliš nelahodily. Do šancí se nedostával ani jeden celek a místo kombinace byly k vidění spíš dlouhé, neúčelné nákopy. Až ve 28. minutě nacentroval Jiménez na Dohertyho, jehož hlavičku famózně vytáhl Guaita. O deset minut později si gólman Crystal Palace poradil s pokusem Dioga Joty doprostřed brány. Také další šanci si připsali Wolves. Ve 40. minutě se Doherty natahoval po dalším nebezpečném centru, míč však těsně minul a Guaita tak balón opět lapil.

Téměř okamžitě po změně stran však zasáhla Vlky studená sprcha. Eagles rozjeli útočnou akci, míč se nakonec dostal před pokutové území, kde se do něj opřel Ward a s pomocí nešťastné teče Dendonckera překonal brankáře hostů Patrícia - 1:0. Inkasovaná branka Wolverhampton dost zaskočila, dlouho se nezmohl na pořádnou odpověď. Navíc v 73. minutě se hloupě nechal vyloučit Saïss a Wolves dohrávali utkání v deseti.

Přesilovku mohli orli využít za pět minut. Střídají Benteke se dostal až do šestnáctky, kde jej však vychytal Patrício. Už se zdálo, že domácí si výhru pohlídají. V nastavení mohl druhý gól Palace přidat Schlupp, jenže v tutovce napálil Patrícia. A tak Wolves dostali ještě jednu šanci na bodový zisk, kterou stoprocentně využili. Centr Traorého minul bránící Ward, balón tak propadl k Jotovi, který zblízka zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 2:0

22.09.2019 15:00

Góly: 44. Andrij Jarmolenko, 84. Aaron Cresswell

West Ham překvapil Manchester United a po výhře 2:0 se dostal na páté místo v tabulce. Domácí skórovali pokaždé na konci obou poločasů, přesně se trefili Jarmolenko s Cresswellem. Hosté toho směrem dopředu moc nepředvedli a vcelku po zásluze odjeli z Londýna s prázdnou.

Manažer kladivářů Pellegrini udělal v sestavě svého celku dvě změny. Masuaku uvolnil na levém kraji obrany místo pro Cresswella a Fornals v záloze zacelil místo po absentujícím Lanzinim. Rudí ďáblové ve čtvrtek porazili v Evropské lize Astanu a jejich lodivod Solskjaer obměnil téměř celou jedenáctku. V základu zůstali pouze záložník Matić s útočníkem Rashfordem. V jedenáctce nechyběli ani další opory, jako brankář De Gea, obránci Lindelöf s Maguirem či tvůrce hy Mata.

Začátek duelu přinesl především řadu nepřesností na obou stranách. Až v patnácté minutě se k první střele dostal Matić, našel však pouze náruč gólmana Hammers Fabiańskiho. Úspěšný se svým pokusem nebyl ani Jarmolenko o šest minut později. Ve 36. minutě rozehráli domácí standardní situaci, po které skončil volej Noblea v rukavicích De Gey. West Ham při konci poločasu převzal iniciativu a nakonec se dočkal úvodní branky. Pěknou akci po Nobleovi a Andersonovi zakončil přesnou přízemní střelou Jarmolenko.

Zatímco v úvodu zápasu se dlouho čekalo na větší vzrušení, druhý poločas přinesl velkou šanci již čtyři minuty po svém začátku. Pereira našel v pokutovém území Matu, na kterého zívala prázdná brána, jenže španělský fotbalista nedokázal ve skluzu usměrnit míč do sítě. Poté McTominay přišel s nepřesnou střelou a obdobně si počínal též Haller na druhé straně. Mnohem lépe mířil v 62. minutě Anderson, De Gea byl ale připraven.

Ani Fabiański nechtěl zůstat pozadu. V 67. minutě nejprve kryl ránu McTominaye z úhlu, po následném rohovém kopu se zaskvěl proti Maguierovi, jenž střílel z hranice malého vápna. Pak zase přišly chvíle Aarona Cresswella. V 77. minutě se levý bek West Hamu z přímého kopu ještě zastřeloval, o sedm minut později již ale střílel přesně do šibenice a přidal druhý zásah Hammers.

United už se ve zbývajících minutách nezmohli na odpověď. James v 86. minutě střílel pouze do boční sítě, jinak si hosté velkou šanci nevypracovali. Rudí ďáblové tak museli skousnout druhou porážku v sezóně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion 0:0

21.09.2019 18:30

Góly: -

Šancí málo nebylo, přesto diváci sledující souboj Newcastlu z Brightonem, týmů ze spodních pater tabulky, gól neviděli. V pořadí soutěže se tak oba celky pohybují těsně nad propastí, náskok Seagulls je dvoubodový, Magpies ještě o bod tenčí.

Do první příležitosti se dostal v deváté minutě Maupay, na Dúbravku si však z úhlu nepřišel. Skórovat mohli hosté i o pár minut později, Lascelles si totiž míč přizvedl na břevno vlastní brány. Domácí se osmělili až po čtvrtině zápasu, po letmé kombinaci ovšem Almirón napálil jen Ryana.

Seagulls nadále měli více ze hry, Manquillo však na poslední chvíli zblokoval Maupayovu střelu, hezky za obranu si zase naběhl Montoya, jenže Mooyovi se následná střela vůbec nepovedla. Na opačném konci hřiště si na roh dobře naskočil Joelinton, prostor mezi třemi tyčemi ale ani on netrefil.

Hra se zase přesunula před Dúbravku, který dokonce musel míč lovit ze sítě, naštěstí pro něj a jeho spoluhráče byl hlavičkující Alzate v jasném ofsajdu. Hned po pauze zase zahrozily domácí Straky. Po Almirónově centru si Joelinton počkal na Atsua a poslal mu přihrávku, zakončující hráč ale mířil vedle.

Dúbravka byl překonán dvacet minut před koncem podruhé. Ani tentokrát ovšem smutnit nemusel, neboť poté, co jej Connolly přehodil, vykopl míč z brankové čáry Schär. Slovenský gólman poté vyběhl proti Alzatemu, který se kýžené penalty nedočkal. V závěru na něj ještě pálil Bissouma, ani ten neuspěl a utkání tudíž skončilo nerozhodně.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Norwich City 2:0

21.09.2019 16:00

Góly: 10. Chris Wood, 14. Chris Wood

Ani euforie z fantastického triumfu nad Manchesterem City nepomohla Norwichi k udržení vítězného trendu proti Burnley. Canaries na Turf Moor vůbec nezachytili vstup do utkání, již po úvodní čtvrthodině prohrávali o dvě branky a prohrou 0:2 tak pokračují v trápení na hřištích soupeřů. Hlavním strůjcem výhry domácího týmu byl Chris Wood jakožto autor obou branek.

Zatímco Norwich spadl na patnácté místo jen těsně nad sestupové vody, Burnley si připsalo druhou výhru sezony a poskočilo na sedmou příčku. Přesto je rozdíl mezi oběma týmy na začátku sezony stále jen dvoubodový.

Po strhujícím triumfu 3:2 nad obhájcem titulu čekal tým Daniela Farkeho krutý návrat do reality. Celé utkání na Turf Moor se přitom mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby Teemu Pukki proměnil svůj nečekaný samostatný únik po zaváhání Tarkowského, jenže Nick Pope proti finskému forvardovi vytáhl skvělý zákrok špičkou kopačky a má tak na výhře svého týmu lví podíl.

Jen pár minut nato totiž došlo k průlomu skóre na druhé straně. Skvěle zakroucený rohový kop Westwooda našel přesně hlavu Chrise Wooda a australský forvard si připsal první zásah sezony. O čtyři minuty později pak bylo pro Canaries ještě hůře, neboť Wood se prosadil i podruhé, tentokráte z centru Dwighta McNeila.

Hosté se sice dokázali oklepat a měli ještě do přestávky na dosah snížení prostřednictvím Moritze Leitnera, který naskočil do hry místo zraněného Tetteyho, jenže jeho tečovaná rána k úlevě jen přihlížejícího Popea zamířila pouze do tyče. Anglickému brankáři pak na sklonku první půle pomohl proti nebezpečné ráně Buendíi Ben Mee a poločasový dvoubrankový náskok následně Clarets bezpečně udrželi i po změně stran.

Domácí naopak měli blízko k ještě většímu navýšení skóre, když se po skvělé kombinaci Barnese s Woodem dostal do zakončení první jmenovaný, ale zakroutil svou ránu těsně vedle tyče, a Wood následně pohrdl šancí na hattrick, když nepřesnou ránu namířil přímo do náruče připraveného Tima Krula. Když pak v závěru zapadla Leitnerova střela zpoza šestnáctky těsně vedle vzdálenější tyče, skončilo utkání výhrou Burnley 2:0.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sheffield United 0:2

21.09.2019 16:00

Góly: 40. Yerry Mina (vl.), 79. Lys Mousset

V novém ročníku Premier League není o překvapivé výsledky nouze a celou řadu z nich mají na svědomí ligoví nováčci. Zatímco Norwich si zvládl vyšlápnout na samotného mistra Manchester City, Sheffield United již dříve získal bod ze stadionu favorizované Chelsea a nyní na půdě Evertonu dokonce ukořistil rovnou všechny tři. Žiletky v Goodison Parku podaly soustředěný výkon a díky vlastenci Yerryho Miny a zásahu střídajícího Mousseta zvítězily 2:0.

United se tak posunuli na osmé místo v tabulce a opět prodloužili svou výtečnou venkovní sérii bez porážky na dvanáct utkání v řadě. To Everton naopak čeká řádné zpytování svědomí, neboť sobotní nezdar byl již třetí prohrou z posledních čtyř kol, a to po Aston Ville již letos podruhé podlehl právě nováčkovi. Marco Silva tak bude muset svůj tým urychleně vytáhnout ze čtrnácté příčky vzhůru, nebo jej může ve funkci manažera liverpoolského klubu čekat předčasný konec.

Přestože měli domácí v první půli územní převahu a připsali si i více střeleckých pokusů, jejich finální fáze opakovaně pokulhávala a brankář Dean Henderson se zprvu žádného většího ohrožení nedočkal. Schneiderlinovu slibnou možnost zastavil včasným blokem Fleck, přízemní rána Digneho nebyla dost důrazná ani přesná a Richarlison pro změnu pálil vedle. To hosté byli o poznání efektivnější a skórovali hned ze své první standardní situace. Pět minut před odchodem do kabin poslal Norwood míč na hlavu Robinsona, jenž tím vytvořil na vyběhnuvšího Jordana Pickforda dostatečný tlak na to, aby se v houštině těl míč odrazil od nezorientovaného Miny do vlastní branky.

Silva hned deset minut po přestávce na nepříznivý vývoj zareagoval dvojím střídáním a nasazení Iwobiho s Tosunem málem přineslo okamžitou vzpruhu v podobě vyrovnání, když se do dobré šance procpal Moise Kean, ale Henderson vytáhl kvalitní zákrok nohou. Hosté vzápětí sami sáhli ke střídání, když se na trávník podíval dlouholetý hráč Evertonu Phil Jagielka, který zkušeně přispěl k opětovnému vymazání soupeřovy ofenzivy.

O poklidné dohrání zápasu se pak jedenáct minut před koncem postaral střídající Lys Mousset. Někdejší hráč Bournemouthu využil špičkového pasu Lundstrama za evertonskou obranu a připsal si svůj první zásah v novém dresu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Watford FC 8:0

21.09.2019 16:00

Góly: 1. David Silva, 7. Sergio Agüero (pen.), 12. Riyad Mahrez, 15. Bernardo Silva, 18. Nicolás Otamendi, 49. Bernardo Silva, 60. Bernardo Silva, 85. Kevin De Bruyne

Hodně těžko se muselo hráčům Watfordu odjíždět z Etihadu. Domácím Citizens totiž podlehli 8:0, přičemž hned pět gólů inkasovali v prvních osmnácti minutách. O kanonádu se hattrickem zasloužil Bernardo Silva, po gólu přidali jeho jmenovec David, Otamendi, Mahrez, Agüero a De Bruyne.

Do vedení se domácí dostali prakticky ihned po úvodním hvizdu sudího. Po krátké kombinaci se ujal míče u pravé postranní čáry De Bruyne, jenž poslal zdařilý centr na malé vápno. Tam nabíhal David Silva, jenž jednoduše a zcela sám uklidil míč do sítě. Hornets mohli brzy vyrovnat, Deulofeu si poradil s Otamendim, na Edersona však nevyzrál.

Namísto toho přišel druhý zářez Citizens. Mahrez byl v pokutovém území faulován Fosterem a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Sergio Agüero a mimo dosah gólmana proměnil. Následně bleděmodří znovu udeřili ze standardky. Riyad Mahrez rozehrával přímák těsně za vápnem. Jeho tečovaná střela zaplula na druhou stranu, než stál brankář a znamenala třetí branku týmu.

V patnácté minutě obrana hostí znovu trestuhodně zaspala. De Bruyne rozehrával rohový kop, který se ze skrumáže odrazil na malé vápno ke zcela osamocenému Bernardu Silvovi. Ten se k míči sklonil a hravě překonal Fostera. "Bůra" završil nedlouho po něm Nicolas Otamendi. Přímý kop byl rozehrán po zemi na Agüera, který podél brankové čáry našel argentinského stopera a ten si již s odkrytou klecí věděl rady.

V dalších třech šancích se objevil Agüero, poprvé ale loboval mimo, z těžké pozice poté trefil tyč. Těsně před koncem první půle jej pro změnu vychytal brankář, dorážející Bernardo mezi tři tyče nezamířil.

Trefa číslo šest tak přišla až po pauze. David Silva se s míčem ve vápně šikovně otočil a předložil jej Bernardu Silvovi. Portugalský šikula si ještě obehrál obránce a po zemi k tyči skóroval. Po hodině hry dokonce završil hattrick. De Bruyne jej z pravé strany našel na zadní tyči, Bernardo si míč ještě zpracoval a dostal jej za gólmanova záda.

Poslední slovo měl Kevin De Bruyne, který dostal na vápno přihrávku od Mahreze, navedl si balón na střed a nechytatelně pod víko zakončil. Citizens tak nadále drží v tabulce druhou příčku a stíhají Liverpool, zato Watford je poslední.

Více informací k zápasu

Leicester City - Tottenham Hotspur 2:1

21.09.2019 13:30

Góly: 69. Ricardo Pereira, 85. James Maddison - 29. Harry Kane

Sobotní předehrávka mezi Leicesterem a Tottenhamem slibovala atraktivní podívanou a té se také diváci plnohodnotně dočkali. V zápase plném zvratů a kontroverzních situací nakonec triumfovali domácí, kteří o výhře 2:1 rozhodli brankou Jamese Maddisona pět minut před koncem.

Spurs přitom zdánlivě měli zápas pod kontrolou, když Serge Aurier zvyšoval po úvodní trefě Harryho Kanea již na 2:0, jenže jeho gól nebyl po zásahu videorozhodčího uznán kvůli mimořádně těsnému postavení mimo hru Heung-Min Sona. Foxes této nečekané vzpruhy využili k okamžitému vyrovnání zásluhou Pereiry a vítězný obrat pak korunoval Maddison parádní ranou zdálky. Tottenham tak po zápasech s Arsenalem a Olympiakosem znovu prohospodařil průběžné vedení a prodloužil svou sérii venkovních ligových zápasů bez vítězství, která se táhne již od ledna.

Video hrálo v zápase na King’s Power Stadium velkou roli již v první půli, když pro změnu neuznalo trefu Wilfrieda Ndidiho, a to rovněž kvůli ofsajdu. Místo toho udeřilo na druhé straně, když se Harry Kane nenechal rozhodit ani tím, že jej postrčil Caglar Soyuncu, a navzdory stěží kontrolovanému pádu dokázal brilantně usměrnit míč mimo dosah Kaspera Schmeichela.

Po hodině hry se zdálo, že Spurs míří za vítězstvím, když se gólově ujala parádní dělovka Auriera, jenže Sonovo postavení na začátku gólové akce bylo dle videotechniky rozhodčích nedovolené, byť šlo v tomto případě o pouhé milimetry. Leicester po této kontroverzní chvilce ožil a sotva pět minut nato i vyrovnal, když Vardyho tečovaný centr skončil u Pereiry, jenž nekompromisně napálil míč do sítě.

Závěrečná dvacetiminutovka tak nabídla strhující podívanou se šancemi na obou stranách, ale ujala se z nich jediná. V 85. minutě napřáhl z dobrých třiadvaceti metrů James Maddison a tvrdou ranou přesně k tyči dokonal obrat domácích na 2:1 a přinejmenším dočasný posun Leicesteru na třetí místo v tabulce. Tým Mauricia Pochettina zůstává s osmi body pátý a v příštím kole se pokusí spravit si doma chuť proti Southamptonu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - AFC Bournemouth 1:3

20.09.2019 21:00

Góly: 53. James Ward-Prowse (pen.) - 10. Nathan Aké, 35. Harry Wilson, 90+5. Callum Wilson

Bournemouth poprvé ve své krátké historii v Premier League vyhrál na hřišti Southamptonu. Hosté byli v pátečním utkání nesmírně efektivní a v sezoně již získali deset bodů, naopak domácí se trápili v koncovce a zůstávají na sedmi bodech.

Zraněného Djenepa nahradil v sestavě Saints navrátilec po trestu za červenou kartu Danso. Mezi jedenácti vyvolenými chyběl stoper Yoshida, naopak po vyléčení zranění se hned do základu Redmond. Manažer Cherries Howe učinil jedinou změnu, když místo Lewise Cooka nastoupil od začátku Lerma.

K prvnímu střeleckému projektilu se po sedmi minutách odhodlal domácí Ward-Prowse, jenže o značný kus minul svatyni soupeře. To hosté se radovali v podstatě z první vážnější akce. Aké si v desáté minutě naskočil na rohový kop a hlavičkou překonal Gunna - 0:1. Ještě lépe mohlo být Bournemouthu o čtvrt hodiny později. King se prosadil po přihrávce od Solankeho, jeho zásah ale rozhodčí kvůli ofsajdu neuznal.

Ve 28. minutě pokračovalo zastřelování Ward-Prowse, jenž opět pálil na tribunu. A tak se za sedm minut znova prosadily Cherries. Billing nahrál v pokutovém území pod sebe Harry Wilsona, přízemní střelou dostal balón za Gunnova záda a hosté vedli o dvě branky.

Pět minut po změně stran vyslal další nepřesný pokus Ward-Prowse, tři minuty na to už ale Southampton snížil. Domácí dostali k dispozici pokutový kop, který Ward-Prowse zkušeně proměnil. Saints vycítili svou šanci. Redmond však v 57. minutě pálil vedle obdobně si za pět minut počínal kdo jiný než aktivní Ward-Prowse.

Devatenáct minut před koncem musel zasahovat gólman Bournemourthu Ramsdale proti pokusu Boufala. Domácí s blížícím se koncem stupňovali tlak, jenže řadu nadějných situací nedotáhli do zdárného konce. Naopak v nastaveném čase si brankář Saints Gunn neporozuměl s obráncem, míč snadno uzmul Callum Wilson, jenž definitivně pojistil výhru Cherries.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC660017:518
2.Manchester City641124:613
3.Leicester City63218:511
4.Arsenal FC632111:1011
5.West Ham United63218:711
6.AFC Bournemouth631211:1010
7.Tottenham Hotspur622212:88
8.Manchester United62228:68
9.Burnley FC62228:78
10.Sheffield United62227:68
11.Chelsea FC622212:138
12.Crystal Palace62224:78
13.Southampton FC62136:97
14.Everton FC62135:97
15.Brighton & Hove Albion61325:86
16.Norwich City62049:146
17.Newcastle United61234:85
18.Aston Villa61146:94
19.Wolverhampton Wanderers60427:114
20.Watford FC60244:182

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (690)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trochu kruté pre Southampton. Nehrali tak zle ako napovedá výsledok.

Reagovat
Slavia10

Ten Wilson může být dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

soyuncu ak by k nam bol vlani prisiel tak by bol nas najlepsi stoper

Reagovat
EXoRcIsT

to i Evans

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino von.

Stratiť dvojgolvé vedenie proti Arsenalu, proti Olympiacosu a teraz jednogólové proti Leicestru.

Rose sabotoval nadstavený čas, videli ste to tiež?

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

a koho místo něj?

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně by si ho mohli vzít United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No, že by šel Pochettino k vám, to by se mi nelíbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já to pochopil právě jako přání

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jen to ne

Reagovat
RKBoy

Mourinho.

Reagovat
Whitemedia

Toho už jsem nacpal do Evertonu, Arsenalu a Realu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Jardim.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hag

Reagovat
Kixi Syhimour

To zní velmi zajímavě

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Hokaido

Připadá mi, že Pochemu trochu došla motivace. Ono opravdu musí být strašně složité být v jednom klubu tak dlouho.

Reagovat
Mates_Matesović

Mně spíš přijde, že on je víc stavitel než opravdu hodně kvalitní trenér. Ten tým si vypiplal královsky, ale od jara 2017 se nikam neposouváme. Jakmile se změnily okolnosti (novej stadion, větší tlak, navíc letos dostal i slušný posily), tak mi začal připadat jalovej.

Reagovat
Counter

Jenom etablování v top4 a finále Ligy mistrů no.

Reagovat
RKBoy

ja to už píšem dlhšie, on už s vami to najlepšie zažil..od tej sezony 16/17 ste každú rok horší.. nemyslím ,že tomu má čo ešte dat.. príde mi takticky vyhorený a v tej hre chýba tá potrebná iskra.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Thelvin

Byly to hezké roky, ale je čas jít dál

Reagovat
afc

ešte budete plakať za ním.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

tyve tyhle ukvapený závěry...

Reagovat
Ondiis

Co udělal ten Rose?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem to vysvetliť. Musíš vidieť.

Reagovat
Hokaido

Foxes ♥ Tenhle tým prostě musí mít rád každej.

Reagovat
smazaný uživatel

su skveli

Reagovat
Mastný Chobot

z celej ligy ma momentálne bavia najviac, viac než Liverpool. Škoda toho minulého kola na OT, ten zápas im nevyšiel, ale inak sú super

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Seydou Doumbia

Soyuncu parádní výkon. Zatím letos velké překvapení.

Reagovat
Hokaido

Byl do toho nemilosrdně vhozený, ale zatím to zvládá ve velkým stylu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na tyto verdikty je zřejmě přílíš brzo, ale že by se povedlo Harryho nahradit okamžitým zapracováním tohoto hráče?

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna bude casom patrit k najlepsim stoperom sveta

Reagovat
Counter

V ManCity ho bude koučovat Potter

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

inak neviem ci teraz pozeras brighton ale hraju o dost lepsi futbal ako my

Reagovat
Hokaido

Taky mají za poslední 3 sezony o 40 milionů větší net spend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

proti Newcastlu budete taky vypadat jak Barcelona

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to není tak hrozné ta sezóna zatím, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen díky absurdní výhře na Spurs, herně je to tragédie. Jestli máš žaludek, pust si deset minut dnešního zápasu.. proti jednomu z nejslabších v lize a hrajeme naprosto otřesně.

Reagovat
Counter

Jsem to říkal

Reagovat
cristiano.K.

pořád mají víc bodů než si přejeme. Trochu se obávám, že Watford bude jasný sestupující

Reagovat
Counter

Já ne, Watford má kvalitnější tým a půjde nahoru. A i kdyby náhodou tuhle sezonu zwestbromoval, tak pořád tam jsou další dva fleky...

Reagovat
cristiano.K.

tým mají kvalitnější, ale tam je evidentně něco špatně, fakt jim nevěřím. Jj stejně dřív než 37. kolo se nerozhodne

Reagovat
vodka

bude vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Sice je teprve září, ale sezóna už by zase mohla skončit. Po nególu Auriera všichni vypli, střídání Wanyama jsem teda nepochopil, ten týpek nemá na hřišti co dělat. Eriksen taky směšnej, klasicky se nasral ke všem standartkám a zase je kopal jak někde na okrese.

Jediný na co se teď těšim je, až uvidim v základu Tangangu, Skippa a Parrotta (snad v úterý).

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Svatej

To jsou jmena

Reagovat
icemike

Na Parrotta jde hodně chvály, jsem na něj zvědavý

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja ten VAR nejak nechapu, rikalo se, ze hranicni veci se budou nechavat ve prospech utocicimu tymu a zatim nic. Pak tam Grayovi(?) odpusti cervenou. Furt to nema smysl proste.

A Poche je uplne mimo, ty jeho sestavy a rozestaveni jsou totalne nesmyslny.

Reagovat
Mates_Matesović

Ten dvojí metr je vyloženě směšnej no. Penalty se nepískají ani za šlapáky, červený se nedávaj už vůbec, ale milimetrový ofsajdy se opravujou.

Reagovat
fenixLFC

Tu by ti 99% tvrdilo ze sa ma piskat kazdy milimeter pretoze preco nie

Reagovat
BaggioRoberto

Naopak, s timhle nesouhlasim. Včera ten gól Kinga bych taky uznal. Oni to stopnou podle mě až po doteku přihrávajícího hráče a pak tam čáru přetáhnou přes palec, nos nebo zadek a pískaj var ofsajd. Na takovýhle věci se nemá rozhodčí vůbec volat. To neni žádná výhoda útočícího hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhoda útočíciho hráče je mýtus

Reagovat
fenixLFC

mne to nevysvetluj, ja som tiez proti tomu

Reagovat
Hokaido

Ja ten VAR nejak nechapu, rikalo se, ze hranicni veci se budou nechavat ve prospech utocicimu tymu a zatim nic.

To říkal konkrétně kdo? Jakože FA vydala prohlášení ve stylu: Budeme ignorovat pravidla a pouštět tesné ofsajdy?

Reagovat
Busby babes

me teda spis nedava smysl, ze u penalt klidne nechaj penaltovej zakrok nepotrestany, protoze to neni clear and obvious error rozhodciho, ale u offsidu zmeni rozhodnuti caroveho kvuli 3 milimetrum...

Reagovat
Counter

Offsajd má jasně danou interpretaci a jde si to vyložit tak, že čárový tyhle tři milimetry neměl šanci vidět, a tak mu pomůže video.

Tím neříkám, že je to nastavené dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Nastavený offside dobře je...proste když je, tak je

Ale pentle mají na hovno

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Pri ofsajde je to ako prešľap v atletike, alebo aut v tenise. Tam je to jasné. Buď je, alebo nie je. Rozhodnutie je vec technického zariadenia.

U penalty je to vždy na ľuďoch, to rozhodnutie. Ako to posúdia.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Přál bych Leicesteru, aby Maddison zůstal.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EE_XBvcW4AAEx7Q?format=jpg&name=small

Ja myslim, ze je super, ze jsou tyhle velky nespravedlnosti a chyby rozhodcich ted napravovany pomoci VAR..

Reagovat
Busby babes

Na Spurs jsem zvedavej. Po tom, jak Kane v tydnu rikal, ze delaji stejny chyby jako kdyz Poche prisel k tymu, tak v Guardianu v podcastu rikali, ze to pusobi docela podivne, co se u nich ted deje. Poche treba po sezone out a hodne hracu pak muze premyslet o podobnem. Eriksen, Toby, kdo vi, co pak treba i Lloris nebe Alli...

Reagovat
Mates_Matesović

Alliho odchod by byl asi to poslední, čeho bych litoval.

Reagovat
Thelvin

Já bych toho litoval, protože ten Alli z premiérové sezony u nás v něm furt někde je. Jenže jak to z něj dostat? Mě se zdá, že ho fotbal nějak přestal bavit. A nejsem si jistej, jestli ho ještě někdy bavit začne

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím si, že je hloupost ho prodat za předpokladu, že byste měnili trenéra, Alli by měl zůstat a třeba by to z něho ten nový trenér dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen nech radšej odíde už teraz, ako sa pozerať na jeho výkon. Toby odíde a Alliho nikto nechce.

Reagovat
RKBoy

Alliho jediná velká prednost bola dobrá pozičná hra v 16. vdaka čomu dal tak vela golov... ako tvorivý záložník nemá čo hre ponúknut kedže nie je ani z polovice tak tvorivý ako iný top hráči na jeho pozícii.. Spurs zanho budú určite pýtat pálku ktorú nikto so zdravým rozumom ani nebude brat do úvahy.

Reagovat
Mates_Matesović

Jinak poslední veknovní výhra v PL je z ledna (a to ještě na marny Fulhamu).

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

VAR ❤️

Reagovat
Nikikrew

No to som zvedavy, ako dlho tam Poche vydrzi pri takychto vysledkoch.

Ten offside cisty joke, ten milimeter vobec nemal zaidny vplyv na hru a v tychto pripadoch je utociaci hrac v nevyhode pretoze prirodzenym pobybom dopredu prednou castou tela je po vacsine pripadov za liniou, fakt nechapem ako na tomto moze VAR stavat. Toto by ma pekne sralo byt fanusikom Spurs.

Leicester je vyborny tim a verim, ze vklude mozu bojovat o 5-6 miesto. Doma su neskutocne silni.

Reagovat
Counter

Jinak šílená přeháňka fandů Spurs tady...

Reagovat
Thelvin

Může to tak vypadat, ale nebýt toho, že to loni všechno přebilo finále LM, tak bychom začali nadávat už dřív. Není to dobré už delší dobu

Reagovat
Counter

Dobré to není, ale především v kontextu toho, že jako klub jste šli pod Pochem šíleně nahoru a najednou máte mnohem mlsnější jazýček.

Aktuálně je situace blbá hlavně v tom, že nové posily ještě nejsou zapracované a dlouholetí tahouni jsou naopak s končícími smlouvami na odchodu. Vyhazovat teď Pocheho a s ním i hráče jako Alli je naprostá hovadina.

Reagovat
Thelvin

A? Jsme namlsaní z vzestupu klubu, to je nějak špatně? Já si to nemyslim, naopak. Po hodně dlouhé době máme konečně nějaké ambice.

A že voláme po změně manažera? Občas už to prostě potřebuje změnu, nový směr. Každý není Fergie. A u Pocheho se ty stejné chyby nejen že pořád dokola opakují, ony se dokonce zhoršují. Třeba výběr základní sestavy se u nás už dávno neřídí formou nebo soupeřem. A to je problém. Neschopnost namotivovat Harryho? Taky na jeho triko. Úpadek Alliho? Nesmyslně po něm začal chtít věci, které Alli neumí, a tak přirozeně odešel. A dalo by se pokračovat

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Counter

Ambice máte, dokud vás trénuje Poche. Jakmile odejde, nevěřím, že půjdete výše.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Vy pod Wengerem taky, ne?

Reagovat
Counter

Wengera jsme vyhazovali, když Arsenal spadl na šesté místo 12 bodů od čtvrtého, ne po sezoně, kdy uhrál finále LM.

Reagovat
Mastný Chobot

zato pomaly vyhadzujeme Emeryho, ktorý má zďaleka najvyšší win percentage zo všetkých manažérov Arsenalu v histórii

Reagovat
Busby babes

a to maj teda rikat: no pred deseti lety se nam o LM ani nezdalo, tak je to ted vlastne ok?

Reagovat
Counter

Představ si, že existuje i něco mezi "Everything is fine" a "Poche out"

Reagovat
Busby babes

v dnesni dobe? vubec, jen extremy!!!

Reagovat
Counter

Tak v tom případě jsem taky extrémista, když bojuju proti extrémům

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
mesyas

Spurs, mu, arsenal nebo chelsea. Letos to budou tragédi bojující o LM

Reagovat
mul

aby sa do toho boja aj líšky nezapojili

Reagovat
Mates_Matesović

Everton

Reagovat
Whitemedia

8-0 a Foden ani minutka.. chudák

Reagovat
Gazdo

Sere na to

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MCFC_8

Mal nejake zdravotne problemy, preto nebol ani na lavicke

Reagovat
kiwwi

Najväčší talent akého kedy Guardiola videl...

Reagovat
diastan

Trestuhodne, ze ho nepostavil, kdyz mel sracku

Reagovat
Swarley

Tak to je jasný, ze když konečně po tech dlouhých letech chcete dat šanci někomu z te vaší supermoderní akademie, tak se z toho posere...

Reagovat
diastan

hehe

Reagovat
Swarley

Tak o nic nejde, sejk postaví druhou a třeba to bude lepší...mezitím zakrmte něčím o koncepci a soběstačnosti a frčime dal...

Reagovat
diastan

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

preboha, zvládaj trochu

Reagovat
Swarley

co tam chceš nezvladat, vždyť to je prdel

Reagovat
icka

slusne posledni dobou to nedavas

Reagovat
Gunner14

Co to kurva City ted ta remíza s Watfordem vypadá ještě hůř

Reagovat
BaggioRoberto

No ona špatně vypadala vždycky. Vedli jste 2:0 proti nejhoršímu týmu PL.

Reagovat
Zaschrona

Čas balit kufry, Marco. NSNO.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
BaggioRoberto

Hezky Leicester otočil, City si zastřílelo, Burnley už zase ustálilo obranu, Everton to je fakt beznadějnej klub. Watford letos úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Vladis to s tou ztrátou City dobře pojistil.

Reagovat
Hokaido

xG za celou sezonu

Man City 20,99

Liverpool 10,68

.

.

.

.

.

Everton 7,36

Burnley 6,93

City dnes 6,83

Brighton 6,80

Arsenal 6,21

Leicester 6,10

Wolves 5,94

.

.

.

Newcastle 3,15

To je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton hneď za Liverpoolom

Reagovat
Hokaido

Jj, oni nehrají špatně. Teď se herně docela probudil Boufal a Adams je zatím největší spalovač v PL. I třeba s Liverpoolem hráli parádně. Hasenhuttel je frajer, s ním Saints o sestup hrát nebudou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Šialene su naše čísla. No Mesut no party

Reagovat
Svatej

Kolik máme my?

Reagovat
Hokaido

My jsme 4. v lize s 9,59 xG. Mount a Tammy mají dvojnásobek golů oproti xG, což je super. Na hovno je, že zbytek týmu je úplně k hovnu. Jako že ale úplně, protože krome tý střely Tomoriho (0,02 xG) nedal nikdo jinej gol.

Blbý je, že máme xGA 6,94 (v tom jsme 8. nejlepší), ale dostali jsme už 11 golů. Takže bráníme docela špatně, ale ještě k tomu máme smůlu (třeba Arsenal dostal jen 8 golů, ale má xGA 9,35).

Reagovat
smazaný uživatel

4. 9,59 xG

Reagovat
Maresma

Já tohle pořád nedokážu brát vážně, když třeba včerejší Wilsonův gól má 0,50 xG

https://tinyurl.com/y4v6l8q5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

To jako vážně?

Reagovat
Maresma
Reagovat
Kixi Syhimour

tak to je potom statistika na 2 věci

Reagovat
Losinho

to by mělo mít 2

Reagovat
Hokaido

Hm, fair point.

Reagovat
Maresma

A nevíš jak je to možný?

Reagovat
Hokaido

Vůbec netuším, samotného mě to zarazilo.

Reagovat
Hokaido

https://imgur.com/upload

Tady to má třeba víc, tak kolem 0,8. Ale stejně je to málo.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
fenixLFC

tak 1 ani mat nemoze, vzdy to moze minut.....

Reagovat
Hokaido

To vím, ale kolem 0,95 tohle mít musí.

Reagovat
ajouki

Zdrojový model není úplně přesný, pracuje s malým množstvím podnětů. Pro výpočet této konkrétní situace zahrnuje srovnatelné šance, které jsou ale ve skutečnosti obtížnější. Třeba kdy útočník udělá kličku brankáři, ale jsou tam ještě obránci (nebo jej obránce dostane pod tlak). Když útočník zakončuje, ale nemá míč pod kontrolou.

Pro přesnější vyhodnocení by ten model musel mít informaci o postavení obránců. I takové existují, a tam už ta šance má >80 %.

Velmi pravděpodobně se najde nějaký Morata, který podobnou šanci stejně nedá. Myslím že se i viděl, jak to někdo chtěl napálit a skončilo mu to. Proto to nikdy není 100 % šance. Druhá věc je, že podobných střel zase tolik není a jakýkoliv model je naučen na malém vzorku. Čím menší vzorek, tím větší nepřesnost.

Reagovat
Counter

Reagovat
Maresma

Dík. A kterej model je teda nejpřesnější? Protože jestli understat nebere v potaz postavení obránců, ani brankáře, tak je to šíleně zavádějící statistika...

Reagovat
Counter

Nejlepší bude Opta, ale ti to nemají veřejné. Caley je dobrý, Infogol taky, Hokaido sem dával screenshot z BetweenThePosts, na Arsenal je dobrý třeba Scott Willis.

A rozhodně se hodí sledovat StatsBomb, ti jsou boží obecně.

Hodím ti sem pro srovnání různé modely zápasu AFC s Villou

https://understat.com/match/11702

https://twitter.com/InfogolApp/status/1175825820465676288

https://twitter.com/oh_that_crab/status/1175834417433964544

+ Caley ten svůj k tomuhle zápasu ještě nezveřejnil, ale najdeš ho tady - https://twitter.com/Caley_graphics

Už jen z tohohle jednoho zápasu jde vidět, jak je understat konzervativnější a má ty hodnoty níže.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
smazaný uživatel

Morata by tam mal 0,1 xG, Torres v Chelsea 0,3 xG

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

Některé modely mají své mouchy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je xG pls

Reagovat
Swarley

Kktina

Reagovat
Chazy

Proč?

Reagovat
Swarley

Tak když tam počítají takové ptakoviny a všichni to berou jako svaté číslo, které rozhoduje o všem...

Reagovat
Zaschrona

Jen jestli není problém v těch lidech než v tom xG...

Reagovat
Swarley

Dělají to lidi a blbe se na to vážou taky lidi, tak to bude o lidech

Reagovat
Zaschrona

Tak takhle ale můžeš shazovat skoro všechno, že jo. Podle mě je xG dobrý koncept, který je pořád WIP, jen se ale čím dál tím víc mizerněji interpretuje. Asi i tím, jak se stává víc a víc věcí mainstreamovou.

Reagovat
Swarley

Vsak to tak je, VAR je taky dobrý nápad a pracuje se s tím úplně debilne

Reagovat
Mastný Chobot

takže VAR je kktina? vitaj v klube

Reagovat
Swarley

pokud s tím hodlají pracovat tak, jak to doposud dělají, tak to můžou okamžitě zrušit...

Reagovat
Busby babes

Sunderland loni 17 remiz 1:1, letos za 9 zapasu uz 4krat 1:1. Neco pro sazkare.

Reagovat
SpecialOne

Ten Everton je příšerný, jestli se Villa před rokem zajímala o Strammacioniho pro podobnost se Silvou, tak už vím kam tím mířili.

Reagovat
mimi_united

City

Dúfam že titul zostane aspoň doma v Manchesteri

Reagovat
T..oo..M

Samozřejmě a zlatá kopačka pro Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy v zivote by som nepovedal, ze uvidim fanusikov united stratit vsetku dostojnost fandenim mestskemu rivalovi. Tu len vidiet, do akych sraciek sa united dostali a jedina radost z toho je fandit city

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Busby babes

Liverpool nebo City... meh. rekl bych, ze fandit je dost silne slovo...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

mimi nani se nepočítá

Reagovat
iamek

Takže kdyby hrál o titul United a Everton, tak fans Poolu radši budou přát United ?

Reagovat
smazaný uživatel

A to je nějaká nutnost někomu ho radši přát?

Reagovat
iamek

Wtf ? Já ho přeju City nebo Poolu ? Nepřeju, ale když momentálně dominují PL, tak někoho si člověk asi vybrat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Proč by si člověk musel někoho vybrat?

Reagovat
smazaný uživatel

No lebo Liverpool je odpornost, tak treba si vybrať niečo menej odporne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palike nesklamal

Reagovat
iamek

Takže kdyby se rozhodovalo o titulů mezi nama a Evertonem, tak si nevyberes nikoho. Ani kapanek te to nebude táhnout na jednu stranu. Ok.

Reagovat
Swarley

Hlavně toho bájného respektu tam příště přidej víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanousci MU to radeji preji nam, nez nekomu kdo neni rival z Manchesteru.

Reagovat
BaggioRoberto

Kdo to je ten Alzate? V životě jsem o něm neslyšel, ale simuluje první ligu.

Reagovat
T..oo..M

Neskutečně vyrovnaná Prenier League, každý tým porazí kohokoliv. Nádhera, škoda jen, že nedal Aguero aspoň hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers Ten chlap nie je veľmi docenený, ale jednoznačne jeden z najlepších britských manažérov za poslednú dekádu. S Lestrom zatiaľ robí skvelú robotu a už od Swansea je každý jeho angažmán vydarený, vrátane Liverpoolu, kde na vtedajšie pomery hral tiež výborný futbal.Myslím, že tú LM môže kľudne uhrať, keďže ostatné top kluby sú dlhodobo v útlme a podľa mňa by mal potenciál aj na väčší klub ako Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbožňujem ho, ale počkal by som, ako by dokázal nahradiť opory Lestru, keď prípadne odídu na budúci rok, lebo tento tím zdedil po druhých manažéroch

Reagovat
smazaný uživatel

No. Saint-Maximin vypadá dobře. Joelinton vypadá dobře. Carroll zahrál slušně, škoda, že nedal návratový gol ala Henry, byl by to pěknej příběh.

Kazdopadne ten tym vubec nevi, co ma hrat. Vsechno je na maximalni nahodu. Almiron nejspis v zivote neda gol a bohuzel na nem ta deka je uz hodne znat. Obrana je zoufala, Schaar je fajn, ale sam to nevytrhne. Dummett hraje proste to na co ma. Willems a Manquillo naprosto prumerni az podprumerni. Hayden v zaloze je skvelej, Shelvey a Ki naopak naprosto tragicti. Atsu na PL nema. Snad ma pred sebou posledni sezonu, sanci mel az az.

Reagovat
montaigne33

Když to zrovna CITY sedne- jsou tím největším válcem současnosti- přejedou a zničí každého

Reagovat
montaigne33

Lišky super, zatím dobrá jízda

Reagovat
Spalovač šancí

Everton zatím nic moc, co?

Reagovat
PP

Co se do kripl 4 montuje nějaký Leicester či Bournemouth??

Reagovat
fenixLFC

bournemouth sa do toho miesat nebude, ten zas soci nejaky 12.

Reagovat
Bayern +

A Leicester namiesto Spurs by náhodou bol úplne parádny ťah

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky pre ten klub všetko blizko top10 je nadhera, celý klub robia úžasnú robotu

Reagovat
smazaný uživatel

Pre ten klub? Véd do toho pumpujú milióny libier. Za posledných 5 sezón sú v net spend na 7. mieste. https://www.transfermarkt.com/premier-league/fuenfjahresvergleich/wettbewerb/GB1

Reagovat
smazaný uživatel

Strašné miliony.

Reagovat
fenixLFC

nechcelo sa mi hladat predchadzajuce umiestnenia. kludne si to nahrad cca a zmysel bude rovnaky

Reagovat
smazaný uživatel

Everton to teda jinak rozjel Newcastle chce kde sbirat delat 3 body, kdyz ne doma s Brightonem? S Tottačem hrajou jen 2x v sezone, ty dve vyhry jim stacit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi prestupak no

Reagovat
Counter

Tak oni ten přestupák měli vážně dobrý.

Reagovat
matZz

Zkusím nějakej střízlivej pohled na situaci u nás. V první řadě bych si uvědomil jakejch úspěchů klub vloni dosáhl a kdo je pod tím podepsanej. Za druhý připomenul Pochettinova slova o painful přestavbě. Klub je evidentně v nějakým procesu transformace a to co se týče kádru, tak asi i způsobu hry. Statistika prohraných venkovních zápasů vypadá na první pohled děsivě, na druhou stranu ten tým měl vloni úplně jiný problémy než má letos.

Bohužel, některý věci jdou zatím proti Pochettinovi. Nepřestup Dybaly. Stále zraněný Sessegnon, který by snad mohl nahradit chybujícího Rose. Frustrovaný Eriksen a k tomu zraněný Lo Celso, který by ho měl nahradit. Potenciálně klíčovej muž středové řady NDombele se pořád ještrě trochu hledá, ale to budue v klidu, o něj se nebojím. Mizerný Kane by sice zasloužil posadit na lavičku, na druhou stranu zůstává gólovou jistotou.

Ještě se ohradím proti kecům typu: Alli by jel jít pryč: jenom připomenu, že Alli má plus mínus stejný čísla jako do nebe vynášenej Sané (stejný ročník). Nepovedl se mu jeden ročník po ME, kdy byl neustále zraněnej. Stejně tak Wanyama jako squad player mi přijde adekvátní. Prostě nejsme ManCity. Ale jako jasně, taky mě sere protežování Lamely na úkor Lucase.

Ale jako titulu nemohla bejt letos vůbec řeč, prostě bojujeme o LM. Takže prosím RESPEKT a trochu optimismu!

Reagovat
Kincl

Ale tak ambice na titul maji tymy jako Tottenham a Arsenal kazdy rok, sice do konce září vzdycky skonci ale co

Reagovat
smazaný uživatel

konečně rozumný vyjádření , nechápu místní fans Spurs, trochu pokora, tyhle rychlokvašky kteří fandí cca 4 roky nemá cenu ani komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

pokora prehovorila

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tunkic

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Herry31

Reagovat
Mates_Matesović

Mě nejvíc štve to, že jsem se těšil na zapracování novejch tváří a ono to nepřichází, nebo respektive ne tak, jak by mělo. Sessegnon, Lo Celso a Foyth mimo, KWP se po slibnym začátku taky zranil a Sánchez místo přebírání minut Vertse hraje RB, kde je úplně zbytečnej. V týmu je extrémní množství kvalitních mladejch hráčů a přijde mi, že by se s nima mělo zacházet jinak. Ale třeba se pletu no.

Reagovat
Counter

Tak když jsou ti hráči zranění a přišli až na samém sklonku přestupáku (Levy rulezzz), tak s tím Poche těžko něco udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně frustrující, protože přišli hráči, s kterýma se očekávalo, že uděláme další krok vpřed a místo toho je to mizérie. Ale možná bude potřeba udělat krok zpátky než si to sedne, aby se pak udělaly dva dopředu. Za mě je v tuhle chvíli úvaha o odvolání Pocheho absurdní, i když souhlasim, že je tam dlouhodobější herní regres, tak ten probíhal za podmínek spousty zranění a nedostatečnýho posilování a nahrazování hráčů. Taky je třeba říct, že bez osobnosti Pocheho by hráči jako Ndombelé nebo Lo Celso nejspíš ani nepřišli.

Reagovat
Herry31

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/mrEH98/status/1175751317366726658

Tohle je hodně výmluvné duo záběrů ze včerejška.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych chtěl vidět reakci Maguireho, až Leicester udělá LM a on s United nedá ani EL

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Už ani tím se po téhle sezoně nebudete moct ohánět

Reagovat
Busby babes

rika fanousek Realu? ok...

Reagovat
smazaný uživatel

My se tím budeme moct ohánět kdykoliv... ale z té vaší bídy vás už nic nevytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nepochopil mou myšlenku. Říkám, že my si ty nákupy budeme moct dovolit zkoušet znovu a znovu, dokud se někdo nechytí. Jenže vy i díky Glazzerovcům, kterým jde výhradně o Tampu tu šanci mít nebudete. Ted navíc máte nejméně kvalitní tým, jaký u vás za celou historii PL pamatuju. Když do toho přičtu i nemožnost nákupů a žádné lákadlo v podobě Evropy, tak jste silně v prdeli.

Reagovat
Swarley

jaká nemožnost nákupů?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodali jste Lukaka a ty peníze za něj jste do nikoho nevyložili. Minulé léto jste se na posily taky vysrali. Očividně už to přes nákupy nepůjde. Nemluvě o tom, že určitě není náhoda, že Glazerovci přestali dotovat United, když se jejich Tampě přestalo dařit.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mi k tomu řekneš?

Reagovat
Swarley

Co ti mám na takovou blbost jako napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodně není blbost

Reagovat
Swarley

jj, asi mě tehdy oslnil dávný respekt, když jsem přehlídl dotování United od Glazerů...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemůže být tak blbej, aby vyšel s takhle slabým a úzkým kádrem do sezony

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Kdy presne Glazerove dotovali united? do klubu nikdy nevlozili ani libru, ty kaspare.

Reagovat
bbbauch

Proc vzdycky kdyzte vidim komentovat, tak jsi skalopevne trvas na necem, o cem vubec nic nevis?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nechápu, proč nenakupujete

Reagovat
Busby babes

lol, takze ted jde Glazerum primarne o Tampu, bozi... ono az Florentinovi prestanou banky pujcovat, tak to pak mozna s tema posilama taky nebude tak slavny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že máš smysl pro humor. To bude asi z toho silného potenciálu, který z vás čiší, a ještě z těch výsledků, kterými pravidelně ohromujete. Abyste nesestoupili, ty moulo.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Zaschrona

Díky WHU, taková pomoc v boji o záchranu se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz nic ine v tejto sezóne, tak prosím, Mata a Pereira nikdy viac Ole, prosím.

Reagovat
Busby babes

Kazdorocni hruzostrasnej vykon na WHU bychom teda meli za sebou... Jsem celkem rad, jak jsme ted bez Pogby lepsi a silnejsi no. Ted budem asi silnejsi i bez Rashe.

Takovyhle zapasu letos zazijeme vic, pokud bude Pogba mimo. Bohuzel to neposileni v zaloze a utoku bude znat. Kdyz se k tomu prida neduraz vzadu a zazdeni stoprocentnich golovek na ktery se brutalne nadreme, tak vyhrat nemuzeme. To, co tam dneska zahodil Mata a Harry... byl by to uplne jinej zapas.

Cresswell paradni primak.

Reagovat
iamek

V útoku ti může pobíhat kdokoliv, ale když nedostanou nahrávku, tak je to úplně jedno.

Reagovat
Busby babes

ani ne, kdyz to pak Mata a Pereira zazdi...

Reagovat
avicii

toto sa vam bude stavat aj s Pogbom...

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Pointa je skôr ta, ze niektorí si myslia, že Pogba je ten problém a ze bez neho by to bolo lepšie

Reagovat
avicii

suhlas jediny hrac ktory ma u vas kvalitu v zalohe aj ked ma velke vypadky...kazdopadne si mi pisal ze zo zalohou si spokojny..stale si to slepo myslis?

Reagovat
kiwwi

Nemám problém so zálohou keď je celá zdravá... Problém je práve krídlo, útok a nepremienanie šancí

Ale aj vtedy som vravel, že jeden extra záložník by sa určite uzivil

Reagovat
iamek

Jeden TOP záložník mi tam schází. McTominay - Pogba - TOP CM. Pak by i ten útok měl více příležitosti dát gol.

Reagovat
Busby babes

neni nahrada za Herreru, neni nahrada za Kvetaka. To jsou dva CM. Bude treba nahrada za Matice. to jsou tri...

Reagovat
iamek

Ještě půjde Pogba a Perreira a jsme na pěti

Reagovat
Busby babes

Pereiru uz ani nepocitam. toho muze nahradit Fred the Red.

Reagovat
iamek

Rovnou jeho minuty má dostavat Garner.

Reagovat
kiwwi

Podľa mňa by sme mali hrať na dvoch zaloznikov a Scott s Pogbom mi prídu ako dobra dvojka, chrbát im kryje Fred s Maticom... Proste v tom nevidím najväčší problém. Ten je na pravom krídle a na hrote kde sa tej úlohy nezhostil ani Martial ani Rash

Ak chceme dat priestor mladíkom tak musíme rátať so stratami a nevyrovnanymi výkonmi. Hlavne už treba odstaviť Matu, ten je totálne hotový

Reagovat
Busby babes

ja bych radsi videl to 4-3-3. tam naplno vyuzijeme Pogbu. a rekl bych, ze je na to ten tym obecne lepe poskladany.

Reagovat
Busby babes

btw Matic dneska nebyl ten, v kom byl problem. Ti, co hrali nad nim. Jeho ukol je dostat k nim balon, coz se mu docela darilo. Jen Mata mu ho pak v devadesati procentech pripadu vratil a Andreas krome jednoho super centru nepredvedl vubec nic.

Reagovat
iamek

4 výhry z 18 posledních zápasů v lize ? Pokud twitter nelže. To bych měl lepší bilanci i kdyby hlavní trenér byl busby a asistenti já, mimi a Filip12.

Reagovat
diastan

Reagovat
pobody's nerfect

to i kdybyste vy 4 nastoupili v základu

Reagovat
iamek

Snad ti tři umí fotbal lépe, než já.

Reagovat
Busby babes

dik za duveru. muzu si vybrat jiny asistenty?

Reagovat
Kixi Syhimour

A koho bys bral z místních uživatelů?

Reagovat
iamek

Ty voe já tady z 95% názory souhlasím a taková podpásovka !

Reagovat
Busby babes

tebe bych si nechal.

Reagovat
Busby babes

ale 95 % souhlas by byl prave na obtiz. Potrebujes nekoho, kdo s tebou nebude souhlasit a nutit te premyslet...

Reagovat
Kixi Syhimour

právě, ale jeden by ještě problém nebyl

Reagovat
repkajebuh

My dva by jsme by taky ideál, v téhle rovnici. Nemám tě rád, skeptiku

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jistě bys adeptem byl , ale mě tu nemá rádo více lidí/s více lidmi si nerozumím, takže by tu bylo hodně asistentů

Reagovat
repkajebuh

Neboj, zas tak v žaludku mi nelezis, spíš si čtu diskuze v práci z nudy a štve mě jak se vyjadrujes, nebo se spíš jen smeju.. já moc nediskutuju naštěstí

Reagovat
Counter

Tak to ideálně já a djourou.

Reagovat
smazaný uživatel

psychicky by nas to znicilo

Reagovat
Counter

Nah, byla by to sranda

Reagovat
Busby babes

vam bych neveril nos mezi ocima.

Reagovat
Counter

Tak si ale vyber, co chceš

Reagovat
Busby babes

zadny extremy!!! je siroke pole mezi 95% a 0%

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kiwwi

Mata, Pereira, Matic, Young, bez útočníkov a Pogbu, nečakal som žiaden zázrak ale ta snaha tam proste chyba a na to neexistuje ospravedlnenie. Aj napriek tomu sme si vypracovali väčšie šance ako WHU a to nepremienanie tutoviek nás strašne zráža.

Reagovat
iamek

. Klidně až se prohraje, ale musí hořet trávník.

Reagovat
niflheim

Já jsem si říkal, že je něco fakt v prdeli, když je Matič na kraji šestnáctky a snaží se něco kreativně vymyslet

Reagovat
mato Kreator

Hammers

Reagovat
afc

United sú totálne v piči a ešte aj Rashford out. Budem prekvapený ak daju Top 8 túto sezónu a ak Ole tam vydrží do konca roka.

Reagovat
pobody's nerfect

vydrží do příští repre pauzy, pak poletí

Reagovat
Busby babes

vydrzi. Neni nikdo, koho vzit misto nej. to za prve. za druhe fakt neni reseni neustale vyhazovat managery a doufat, ze se neco zmeni. chce to cas.

Reagovat
pobody's nerfect

zrovna Solskjaer ukazuje, že na to nemá a není schopen se ani přiblížit k potenciálu současného týmu, on není manažer, který by mohl dlouhodobě ten tým jakkoli posunout, na to je potřeba někdo kvalitnější, například Blanc

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri, Mourinho, Blanc, Allardyce asi nejsou trenéři...

Reagovat
kiwwi

Allardyce neni no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má bohaté zkušenosti s bojem o záchranu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Top 8 to je čo?

Reagovat
Dawon

To je umisteni v ligove tabulce do 8. mista

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa klub umiestni na 13tej priečke, to je Top 13?

Reagovat
SCELO

je

Reagovat
smazaný uživatel

ano, napr. minuly rok Huddersfield bol TOP 20

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco by nemali dat aspon top 6 nie su na tom ani lepsie ani horsie nez ostatne timy mimo ManCity a LFC

Reagovat
afc

Mužstvo nemajú vyslovone zlé, ale majú úzky káder a na to doplatia+sú takmer bez útoku, ak sa im zrania Martial a Rashford.

Reagovat
Counter

Ale zase mají lepší obranu než my i Chelsea.

Reagovat
mimi_united

Aspoň vidno ako nám chýba Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

LFC zatiaľ výborne.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

co má říct má ve všem pravdu nedostal hráče, které chtěl je to pán trenér s kopytama dokázal uhrát 2 flek. Doufám, že ještě někde půjde trénovat třeba nás i potopí na hřišti

Reagovat
EXoRcIsT

Hrozostrasny zapas a bude horsie . Rashford nikdy nebude hrot nato nema ale dobre kridlo by z neho mohlo byt . Dalej Mata Matic Pereira odchod to je ako keby mal super o 3 hracov naviac . Kazdopadne nam treba v zime / lete doviest aspon 3 poriadnych zaloznikov . A nechapem preco sa nepriviedol Ibra ked ku nam chcel ist

Reagovat
Busby babes

nechapu tohle neustaly odstrelovani Rashforda. Celej zivot hral na hrotu, dva roky hraje kridlo a najednou uz nemuze byt na hrotu? ach jo, ja se fakt tesim, az tu za par mesicu budete odstrelovat Greenwooda, ze na to nema...

Reagovat
EXoRcIsT

Rashford moze byt super kridlo ale na hrot proste nema tu chladnokrvnost v zakonceni a asi to nikdy nebude hrac co nam da 25g v Pl za sezonu

Reagovat
Busby babes

21 let. vic golu nez ve stejnem veku Kane... ok.

Reagovat
r.mrazik

taky to jsou ale uplne jiny typy hracu...tim tedy nerikam,ze se do toho rash nemusi dostat...klidne muze

Reagovat
Busby babes

ano, to by bylo na jinou debatu. Me jde spis o to, ze se tu odepisuje mladej hrac. V jeho veku malokdo daval 20+ golu za sezonu. A je to o to vtipnejsi, ze tu casto ti sami volaji o vetsim nasazovani mladych. Pak je za pul roku budou vyhazovat s tim, ze na to nemaj, protoze nedavaj gol obzapas?

Reagovat
r.mrazik

taky mi to u rashe prijde zbytecny hejt

se staci podivat,kam se dostal takovy sterling

Reagovat
smazaný uživatel

rashford je walcott vol.2 nic jinýho ránu má pěknou, ale to je tak všechno měl se prodat do tý barcelony za ty prachy to samé kopyto lindelof, kterej prakticky posral už 5 gol v sezoně

Reagovat
EXoRcIsT

A ked tak pozeram na Arsenal vojna kriplov bude mat asi pokracovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, to pořadí se trochu obmění. Takovej Lestr hraje dost slušný fotbal a dal bych ruku do ohně, že minimálně tu EL vybojuje. A co se mě týče, určitě se Tottenham zvedne. Pevně tomu věřím.

Reagovat
EXoRcIsT

u Spurs sa mi zda ze tam v pozadi nieje nieco v poriadku oproti minulym sezonam

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem to před sezonou je to pouhá loutka edíka, a amíku, a další věc co budu tvrdit i kdybychom skončily 12 tak Ole zůstane na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli to Busbymu

Reagovat
smazaný uživatel

bože co chceš vysvětlovat někomu, kterej ani neví kde žije, a kterej tu má druhej účet v podobě iamek. To je hroznej krypl, kterej si hraje na něco na co nemá, ale ubližuje nám

Reagovat
Busby babes

jinak uz nase klasika. 0,53 vs 1,22 ale skore 2:0.

https://understat.com/match/11700

Reagovat
technecium

Takovýhle věci bývají chybou brankáře ne?

Reagovat
vitasrp

Vůbec nemusí být.

Reagovat
Busby babes

vubec. trefili nadhernej primak, DDG si na to sahl, ale je to situace, kterou trefi jednou za deset zapasu, napriklad... (jen priklad, nevim kolik dal Cresswell primaku).

A i ten prvni gol, pekna akce, strela z hranice vapna, perfektne trefena za tyc. taky to neni stopro golovka, ale trefil to super.

My naopak v zakonceni selhali. Mata ma prazdnou branu z maleho vapna a netrefi, Harry na malem vapne dorazi a trefi jen golmana. To pak udela ten rozdil.

Reagovat
technecium

Jasný, v tomhle konkrétním zápase ne. Ale pokud dojíždíte na xG dlouhodobě, tak to bývá chyba brankáře a střelců ne?

Reagovat
Busby babes

to znova zalezi na kontextu. Jednoznacne se to rict neda. U tech strelcu asi vic nez u golmanu. Typickej priklad je BVB v posledni sezone pod Kloppem, kdy se jim to zdanlive uplne rozpadlo. Ale oni meli proste dost smulu. Icardi zazdil hodne sanci, ktere normalne daval (takze ano, muze se to hodit na nej, ale i na jine, Henrikh a dalsi nepromenovali sve sance). a zaroven obzapas obdrzeli nejakej wondergoal z 35 metru.

I proto treba Pool na zaklade dat videl, ze Klopp je ok, ze maj proste velkou smulu. Nikdy nevideli takovej rozdil mezi skutecnyma vysledkama a tim, co naznacovalo xG. I proto se pro nej pak rozhodli.

Reagovat
Kixi Syhimour

Immobile byl asi ten Icardi

Reagovat
Busby babes

samozrejme. I jako I.

Reagovat
r.mrazik

jak nemuze byt prvni gol stopro golovka?

Reagovat
Busby babes

prijde ti, ze kazda strela z hranice vapna z uhlu konci golem? Sance to je, to nerikam, ale takovych je v kazdem zapase nekolik a vetsina golem neskonci.

Reagovat
r.mrazik

tak jejich gol mi prijde golovka totalne jasna...vsak byl sam a stilel z penalty ...zadny vapno nebo uhel

Reagovat
Busby babes

ok, neni to podstatny zas tolik. Chtel jsem rict, ze to nebyla chyba DDG, trefil to dobre.

Reagovat
r.mrazik

jasny...s timhle david nemohl delat vubec nic

Reagovat
mimi_united

Ale hlavne že odstrelili Lukakuho. V Taliansku ukazuje že je TOP útočník.

Reagovat
kiwwi

Zrovna včera som kukal a bol otrasný

Reagovat
EXoRcIsT

on bol zatial kazdy zapas hrozny len dal jednu penaltu a raz brankarovi vypadla lahka strela tak to dorazil inak to bol Lukaku ktore pozname z MU same odskoky lopty od nohy a stale v offside

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je v pohodě, že odešel jen tam je dalších 9 hráčů co nemají ani na PL, ale já už se přestávám rozčilovat když zdejší experti si přejí aby lingard dostal novou smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby naozaj bol. V Taliansku bol hviezda aj Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu je dobrý. O tom žádná.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
r.mrazik

i proti slavii to dokazal

Reagovat
Gedofrey

Twl, Kanté musí dát ten svůj jednou-za-rok-gól zrovna nám

Reagovat
Vopi11

Ale byl to parádní gól, o tom žádná

Reagovat
Hokaido

? Loni ho dal třeba City nebo Spurs v semifinále poháru. Rok předtím Leicesteru, ještě rok předtím v lize i v FA Cupu United.

Reagovat
Gedofrey

Já nemyslel, že ho dává vždycky nám. Šlo jen o tenhle

Reagovat
mimi_united

LiVARpool

Reagovat
SCELO

Reagovat
avicii

Super.. Záver bol veľmi ťažký a dnes sme mali aj stastie..

Reagovat
Coutinho10

tak s tema 3 bodama jsem az tolik nepocital, protoze na Chelsea je to vzdy tezky, ale o to jsem z toho vic nadsenej, protoze za stavu 1:2 jsem se celkem bal, ze to neudrzime...jinak Adrian mel par super zakroku, takze dnes podrzel

Reagovat
Kixi Syhimour

Co dneska, Adrián od zápasu v Southamptonu chytá zatím opravdu dobře

Reagovat
Coutinho10

sice nejsou cisty konta, ale fakt sel hodne nahoru

Reagovat
Vopi11

Proti Neapoli bylo jeho zásluhou, že to nebylo o víc gólů

Reagovat
Mastný Chobot

My sme proste meme klub so všetkým, čo k tomu patrí.

Každopádne, Torreira a Chambers proste v žiadnom vesmíre nemôžu byť horšie voľby než Xhaka s Luizom. Ak ďalší zápas zas budú v základe, tak vyhlásim džihád na Emeryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers ted bude muset zaskocit na RB, nez nabere fyzu Bellerin

Reagovat
masly008

to si piš že hlavně xhaka bude hrát.Ten konec té zálohy je to nejlepší co máme,když odstřelil mesuta.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
masly008

Emery,Xhaka OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Z prdele klika, ale aspon to nevzdali a sli tomu naproti. Villa ten druhy polocas odehrala hodne naivne

Reagovat
Whitemedia

z Tomoriho bude neskutečnej obránce..

Reagovat
PanAu

Reagovat
Heisenberg

Triumf vůle Bez Xhaky byla záloha daleko pohyblivější, snad to Emerymu otevře oči. Guendo absolutorium, pod schopnějším trenérem z něj bude hvězda.

Reagovat
Counter

Emery si zaslouží kredit minimálně za to, že Guendouziho kvality okamžitě rozpoznal a dává mu od začátku moře prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem..dnes bol v druhom polcase genialny ale minuly tyzden bol napr asi najhorsi na ihirsku a pravidelne kvoli nemu dostavame goly...priestor si urcite zasluzi ale neviem ci az taky bezbrehy a bezpodmienecny ako dostava

Reagovat
Counter

V NLD byl taky výborný, když nám teklo do bot. Přesně takového hráče prostě chceš - když je nejhůře, tak se vybičuje k tomu nejlepšímu výkonu.

Všichni mladí hráči dělají chyby - křídelníkům nebo útočníkům to promineš snáze, zato střed zálohy je nekompromisnější - jsi daleko víc na míči, musíš toho víc odbránit, každé zaváhání může vyjít pořádně draho a směrem dopředu tě stejně spousta fanoušků ani nedocení, protože jsi "jen posouvač míče".

A to má pořád teprve 20 roků a je na vrcholové prvoligové úrovni teprve rok a jeden měsíc.

Reagovat
Hokaido

Fanoušci Arsenalu ho dost kritizují nebo říkají, že úplně na top úroveň nemá. Přitom mi přijde, že úplně zapomínají, že má pořád jen 20 let a spoustu let na zlepšení.

Já, jako fanoušek Chelsea, vám ho docela závidím.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia arsenalu su osoby poznacene rokmi romantickeho neuspechu. vacsinou su to sympataci s nizkym sebavedomim zvyknuti na boj s nepriaznou osudu a kopancami od zivota. guendouzi je pravy opak, archetyp priebojneho frajera, ktory si ide za uspechom a nepozera sa ako. je to niekto, aki by sme azda ak potrebovali byt, ale nechceme, lebo nam to neni sympaticke.

Reagovat
smazaný uživatel

TLDR: arsenalski fanusikovia su ako gervinho. guendouzi je typek, ktory gervinha v kolektive sikanuje.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

niekto s ucesom ako geundo bude sikoanovany tiez, nie ze bude sikanovat...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám takú skúsenosť, že sú väčšinou ekonómovia, občas slniečkári a väčšinou teda aj vysokoškolsky vzdelaní ...

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pohoďáci ... čo sa týka spoločenských tém, názoroví oportunisti celkom.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

to, že má Chelsea stejně bodů jako United, je dost smutné hrajou dobře

dnes docela vyrovnaný souboj, první poločas pomohl VAR k příjemnému náskoku, druhý poločas byl prvních 51 minut Liverpool mnohem lepší, ale posledních 15 minut se to zase zcela otočilo. suma sumárum asi spíše remízový zápas, ale se šťastným koncem pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

*15, ne 51

Reagovat
smazaný uživatel

měli porazit i nás, ale to je fotbal

Reagovat
Svatej

Takhle se prohrát může. Rozhodně jsme si zasloužili víc, ale snad si ta ukrutná smůla to svoje období už konečně doklepe, ať máme klid.

Bylo tam úžasný nasazení, individuální výkony i viditelná vůle to zvrátit za každou cenu a za to jsem na kluky fakt pyšnej. Takovýmhle způsobem trápit nejlepší tým světa je za současných okolností hodný pochvaly.

Nejvíc odvařenej jsem teda ale z Kantého a Tomoriho. To, že to bude Kanté takhle ničit tak nějak člověk už skoro očekává, ale že bude Tomori tak nesktuečně dobrej ve všech herních ohledech jsem vůbec nečekal. Salaha tam natřel s jednou výjimkou, ve který ještě navíc hasil za Alonsa, fakt úplně pokaždý. V mých očích jasnej adept na základ i v případě, že budou všichni zdraví.

Máme fakt šílenej los do startu a hromada okolností nám to ještě dost ztěžuje, každopádně furt jsem naprosto spokojenej s tím, kam směřujem. Furt se jen bojim toho, aby ty bandě šílenců ve vedení nehráblo a nechali Lamparda pracovat, protože ten jednoznačně ukazuje, že si vede skvěle.

Reagovat
Svatej

a ještě teda pochválim Williana, byl skvělej.

Reagovat
Talker

Willian byl dneska dobrej, cpal se i do ofenzivy a snažil se i do vápna občas. Kdyby jen měl slušnou koncovku, tak je to TOP křídlo.

Reagovat
protiproudu

Takhle se prohrát může.

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Malresi

Nesmierne ťažký zápas a dôležité víťazstvo. Výkon Chelsea bol dobrý a vytvorili si proti nám pomerne dosť šancí, hlavne po tom Kantého wondergoale sa nakopli a na záver nám to poriadne znepríjemnili. Mo a Sadio dnes odohrali slabší zápas, o to lepšie, že nám tam padli góly zo štandartiek. Bobby opäť skvelý a spolu s Adrianom podľa mňa opäť MOTM. Chelsea sa budúcnosti vôbec nemusí obávať, TOP4 imho uhrajú a ktovie ako to poskladajú o rok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Gunner14

Torreira, Chambers musí základ. Den kdy se Bellé vrátí do základní sestavy, naše hra stoupne tak 100x víc. AMN prostě není obránce.

Reagovat
masly008

ale rdka být neměla.

Reagovat
Gunner14

Moss je kokotko, ale AMN hrál bídu i tak

Reagovat
J0EL

Snad sa Belle rychlo dostane do formy. S nim to bude omnoho lepsie.

Reagovat
cubazi

Ako može Lallana hrať futbal na takejto urovni je pre mna vačšou záhadou ako AREA 51.

Ten hráč už nema nič. Je zneho horší Karhan, mne sa zvyšuje tlak jakmile on nastupi na ihrisko, EFL, FA cupy budiš ale lna igu to je silna káva. Vidim to len ja tak??

Reagovat
SCELO

tak nehral teraz dlho, tak sa to da pochpit - to v LFC hraju DALEKO DALEKO vacsie zahady vesmiru.....

Reagovat
Fenri

Guendovi v druhym polocase najel beast mode, snad to bude ukazovat casteji. Nakopl nas k tomu otoceni, jedina skvrna na jeho vykonu byl ten prvni gol, na kterym mel velkej podil... Jinak MOTM...

Reagovat
Mastný Chobot

v podstate asi jediný, kto si dnes zaslúži výraznejšie pochváliť

Reagovat
J0EL

Guendo je skvely. Nechapem preco sa niekedy boji potiahnut loptu tak ako to robil v druhom polcase.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Golasso

Uff, to bylo napínavé a zanadával jsem si kvalitně. Emery dneska , ať si každý říká, co chce. Góly stupidní chyby, tentokrát ani nijak extra vynucené. Aspoň tím srdíčkem na konci mi ty nervy vynahradili.

Chambers musí hrávat, minimálně jako RB (i když to není jeho nejlepší post), než se vrátí Bellerin. AMN ať si chvilku posedí, i kdyby nebyl zraněný.

Reagovat
masly008

Za co jako Emery

Reagovat
Golasso

Otočili jsme zápas v deseti, mimo jiné díky dobrým střídáním a ty se divíš, že pochválím trenéra?

Ty faily dneska nejdou primárně za Emerym.

Reagovat
masly008

Fail byl už základ s Luizem a Xhakou,to že to pak začne napravovat střídáníma je jako na pochvalu?Vždyť to tak má furt.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Vôbec nechápem ako sme to dnes mohli otočiť.

Reagovat
Mastný Chobot

myslím si, že to, že proti nám hral Grealish, zohralo určite nejakú rolu

Reagovat
jacobT

Ak sa pred zápasom ešte aj odfotil s Drakeom...

Reagovat
miezto

+ nástup Elmohamadyho, s náma prohrál teď už 19. zápas (jestli v řadě už nevím, nepochytil jsem to celé, co říkali...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Guendo, Lucas, WIllock - hrajme tu zalohu takto, a bude to proste lepsi.

Auba je extratrida, vyburcoval tym, dal jeste Pepemu kopbout penaltu, pak to proste zacalo slapat. Prvni polocas katastrofa, druhy velmi solidni. Snad Emery uvidi, kdo dre a jede po prdeli cely zapas, a kdo to ma v pazi.

Reagovat
mr.Silver

+ Kolasinac vyborny zapas.

Reagovat
Mastný Chobot

neviem teda, ale čo urobil Kolašinac? však zajebal skoro každý útok, dobrý center si od neho nepamätám

Reagovat
mr.Silver

Ani nevim, dnes se mi libil, makal dopredu i dozadu, pravou stranou skoro Villa neutocila, i kdyz je fakt ze tam asi nemel zadnou super akci.

Reagovat
jacobT

a ešte často chýbal vzadu

Reagovat
Fenri

To jo, ale mel tam hodne vybojovanych balonu, taky mel podil na tom, ze jsme Villu tak zmackli... Suma sumarum to byl spis lehce nadprumernej vykon.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Talker

Spokojenost s výkonem, škoda výsledku. 2 zranění v prvním poločase, 2 vynucená střídání a nebyla možnost změnit něco navíc v ofenzivě. Lampardovi se lepí smůla na paty, sotva se mu jeden hráč vrátí, 2 se zraní. Šancí a pološancí jsme měli hromadu, jen tam bohužel nic nespadlo.

Každopádně ten extrémně nepříjemný los plný nováčků a týmů, které obírají velké týmy o body máme za sebou a snad se začnou vracet zranění hráči a s příznivějším losem půjdou i výsledky nahoru. S tímhle fotbalem body sbírat budeme, ta hra vypadá dobře, dostáváme se do šancí a střel, defenziva šla nahoru s Tomorim, až se vrátí Rudiger, tak by to mohlo fungovat dobře. Ofenziva se bude zlepšova taky s návratem CHO a RLC.

Každopádně nevím, koho za dnešní výkon kritizovat, od nás se mi líbili fakt všichni. Možná Mount, který měl být více ve hře, Abraham, který měl proměnit tu tutovku? Fakt nemám nikoho, kdo by mi přišel dneska špatný. I Kepa tam chytil toho vlastňáka, který by mohl být.

Reagovat
Svatej

Mě jedinej sral Alonso teda.. Jinak zahráli dobře dle myho všichni.. Snad jen Kovacic byl dost neviditelnej, ale je těžký být vidět, když celej střed hřiště ovládne 170centimetrovej prcek..

Reagovat
Talker

Alonso? Vždyť byl dopředu výbornej, stejně jako minule. Tahal tam míče, centroval přesně, šla přes něj polovina našich šancí, měl tam několik perfektních přihrávek. Kdyby měli takový přehled o pohybu a nábězích ostatních hráčů i ostatní hráči (Kovačič, Willian), tak bychom si pískali.

Kdyby neposral to hlídání Firmina, tak bych neměl jedinou věc ke kritice.

Reagovat
Whitemedia

Nevím už kurva, já asi sleduji jiné zápasy.. Svatej s výborným Willianem, ty s výborným Alonsem...

Reagovat
Talker

Já se soustředil u Alonsa na ofenzivu (on taky do defenzivy běhat ani nemusel, měl tam Tomoriho) a v ofenzivě dělal podle mého (téměř) vše dobře. K tomu tam zastavil tím žlutým faulem brejk 3x2.

Willian hrál taky hodně dobře, tam je průser, že já prostě od něj (nebo jakéhokoliv jiného křídelníka, ať to je Pulišič, Pedro, CHO) čekám goly, asistence a vytváření nějakých reálných šancí. Ve chvíli, kdy ho budu hodnotit podle stejných kritérií jako Jorginha nebo Kovačiče, tak ho budu hodnotit za dnešek jako výborného.

Reagovat
Olafek

Já musim pochválit i Zoumu, dnes nic nezkazil a dozadu byl hodně jistej. Možná se jen hecnul jako kdyby hrál za Everton derby. Snad mu to vydrží, protože díky zraněním bude asi hodně potřeba.

Reagovat
Talker

Zouma byl taky hodně dobrý, i rozehrávka mu šla slušně, k tomu to čistil. Jak jsem psal, nemám koho kritizovat dneska. Ale Tomori mi přijde lepší v rychlosti/zrychlení, kdy je schopný s prstem v nose pokrýt Salaha ve sprinterském souboji a v přesnosti přihrávek, kdy naprosto perfektně nacházel Azpiho a Williana míčem do běhu, kdy to dostal přesně do nohy. Zouma byl taky parádní dneska, ale ty přihrávky občas lítaly trošku výše, trošku za hráče, takže se museli stahovat.

Podle mého je jen otázka času, kdy bude Tomori jasný základ s Rudigerem a nedivil bych se, kdyby byl i jasnou jedničkou na stoperu a budeme se bavit o tom, kdo má hrát s Tomorim místo toho, kdo má hrát s Rudigerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Z najbližších 6 zápasov v lige by to malo byť bez výnimky 6 víťazstiev. V stredu sa vracia aj CHO a prichádza aj očakávaný James Reece. Kante vyzeral byť už v pohode a snáď sa jeho prítomnosť na ihrisku ustáli. Mount tiež nevyzeral zranený. Zo základu by potencionálne teda mohol chýbať len Rudiger a Emerson v najbližšom období. Som zvedavý aj na Christensena, ale ten vzhľadom na Tomoriho výkony chýbať nebude. Každopádne to bude do konca novembra ľahšie obdobie pre Lamparda. Snáď sa nikto ďalší nezrani, lebo už teraz je to na palicu toľko smoly mať.

Reagovat
Talker

6 vítězství nečekám rozhodně, podle mého minimálně jednou klopýtneme. Stále je to PL, stále se ty týmy můžou vyhecovat a zápas blbec může přijít. Newcastle porazil Tottenham, Arsenal ztratil s Watfordem... Ty ztráty budou. Budu rád za 4 výhry, 5 by byla paráda a 6 fantazie.

Ze základu jsi zapomněl na RLC, který bude taky jasný základ, až se uzdraví. Každopádně potřebujeme, aby se ti hráči vraceli a nechyběl stále někdo další. Začíná to být otravné řešit každý zápas někoho nového zraněného.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu RLC. Ak teda bude hrať základ, predpokladám, že miesto Kovacica vo formácii 4-3-3. V takom prípade by Mount zostal na krídle a to podľa mňa môže byť kontraproduktivne, keďže najlepší je na podhrote vo formácii 4231 a tam už miesto pre RLC nevidím. Resp vidím ho tam, kde by inak hral Mount, teda v tejto formácii by si konkurovali. Keby sme mali ľavú stranu pokrytý trojkou Emerson-RLC- Mount, tak budiš, Emerson je ofenzívny bek a šírku ihriska si podrží on. Mount môže ísť do kombinácie v strede ihriska, pripadne do zakončenia. RLC detto. Alonso má svoje limity v tomto smere.

Reagovat
Talker

Alonso není ofenzivní bek? Vždyť byl vždy považovaný za hráče, který má velké limity v defenzivě, ale ofenzivní stránka výborná. Dneska přes něj šla polovina akcí, kdy tam zásoboval neustále Abrahama a spol centry, přihrávkami Mounta atd. Ten nemá vůbec s ofenzivní stránkou problémy.

Co se týče Mounta na křídle - v současnosti hrají Mount i Willian ofenzivní allroundery. Nehrajeme na křídla, ale na 2AM, která mají volnost pohybu a stahují se do středu a vytváří tím prostor pro krajní beky na stranách. Mount se většinou pohybuje v ofenzivní fázi někde na úrovni vápna (co se týče šířky), do pozice křídla se přesouvá jen v defenzivní fázi, kdy vykrývají ten prostor. Třeba výkony Alonsa i Emersona (a dneska i Azpiho třeba) dopředu považuji za výborné i díky tomuto systému, kdy si Mount a Willian stahují krajní obránce někam k vápnu a tím vytváří dálnici pro ty krajní beky, aby mohli centrovat, aby mohli tvořit hru ze šířky.

Co nám podle mého v ofenzivě v současnosti chybí jsou hráči schopní jít do zakončení a mít kvalitní zakončení - Kante dal gol, ale není to prostě hráč, který by chtěl sbírat odražené míče a střílet nebo se hnát do vápna, většinu zápasu se k vápnu moc nepřiblížil. Kovačič a Willian by to možná rádi dělali, ale střílet neumí a Jorginho se k tomu nedostává. Takže RLC je prostě hrozba navíc, je schopný zakončovat, je schopný dávat průnikové přihrávky o třídu lepší, než Willian nebo Kovačič a spolupracovat s ostatními hráči v té ofenzivě.

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa zle vyjadril som tú myšlienku o Emersonovi nedopisal do konca, moja chyba. Som tam nezmienil jeho defenzívu a išiel hneď na Alonsa. No chcel/mal som tam napísať ešte, že Emerson má aj vynikajúci návrat do defenzívy, je rýchly a jeho defenzívna činnosť patrí momentálne k najlepším v lige a v tom je rozdiel oproti Alonsovi. Ach jo, sorry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně snad vždy, když proti nás stojí Chelsea, tak u ní hrají hráči, kteří jsou tu často kritizovaní prostě dobře

Reagovat
smazaný uživatel

*nám

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

celkove jsem to cetl tak 3x

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to moc dobře napsané, to nepopírám

Reagovat
Anacron

Trochu mistr Yoda

Reagovat
J0EL

Andrej Danko approves

Reagovat
smazaný uživatel

chambers musi byt v zaklade. kym sa nevrati belle tak nech je rb, potom miesto luiza ktory nech ide do pitche.

emery bol dnes v extremnom tlaku a zvladol to. dnes mu tie striedania nakoniec fakt vysli ak by sme ligli, tak by mozno aj letel, atmosfera by bola hrozna.

guendo neuveritelny drive v druhom polcase.

auba je kral. ak by sme mali miesto neho tuto sezonu girouda tak sme asi posledny.

Reagovat
Golasso

To s tím Emerym znělo skoro jako pochvala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

emery 1:0 djourou

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ma vytrollil

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze to este polahky dorovnas

Reagovat
smazaný uživatel

uz s potmehuckym usmevom si cital diskusiu ked to tam zacalo sypat jedno emery out, druhy emery out a potom studena sprcha

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale zase..ty bud kludny pan trener, ja nikam neochadzam

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

Chambers zavinil 2 gól, tak prečo by mal byť v základe?

Reagovat
Counter

Tak lidi by ho chtěli vidět v základu na stoperu, ne na RB, kde můžou podobné problémy jako u toho druhého gólu nastat. A neřekl bych, že zavinil druhý gól, jen prostě blbě zpracoval odkop od brány a přišel o míč na půlce hřiště. Není se čím chlubit, ale pořád to za něj mohli/měli uhasit ostatní.

Reagovat
merlick

videl si zakrok Luiza a jeho branenie zakoncovatela? Chlap isiel na mustafiho do suboja

Reagovat
Malresi

Proti MK Dons verím, že to Jurgen poriadne prerotuje a šancu dostanú hráči ako Shaqiri, Brewster, Gomez, Ox, po zranení ideálny zápas pre Keitu. Následne nás čaká vonku Sheffield, doma Salzburg a Leicester a je repre pauza. Bolo by skvelé ísť do pauzy so 100% bilanciou, o to viac, že po nej nás čakajú ťažké zápasy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita bude hrát určitě

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to prerotuje ved v tejto zostave hrame uz snad rok v kuse

Reagovat
Nikikrew

Ja som vedel, preco sa divat na 2 polcas

Kazdopadne hadam Emery vidi, ze Chambers a Torreira hrat musia, Xhaka by si fakt uz mohol sadnut.

Matteo 2 polcas vynikajuci, nato ze je to este taky sopliak si vela dovoluje. Jedine co mi vadi, je jeho filmovanie, trapne gestikulovanie a nekonecne hadky s rozhodcom. To co spravil na Watforde dufam, ze uz nikdy nespravi.

Chambers vyborny, jasny zaklad no matter what. Zlaty Auba, kde by sme boli bez neho

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, no, to isté mi na ňom strašne vadí, takisto aj na Sokratisovi a Ceballosovi, neznášam to. Ale tak čo už

Reagovat
Nikikrew

Aj Sokratis, aj Ceballos, lenze u neho je to viac viditelne. Nie sme ziadny Tottenham dpc, tento klub ma nastavene hodnoty tak nech sa ich drzia

Reagovat
Lacko_Boh

prepac ale nemame nastavene hodnoty. Wenger mal.

Reagovat
Mastný Chobot

si nastav kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

Jinak wtf to nám ten zápas v Ligovým poháru proti Nottinghamu nemohli dát na středu?

Reagovat
niflheim

Mata tvl

Reagovat
blade115

Abych byl fér, tak musím zmínit, že Willian dnes hrál fakt dobře. Gól ani áčko samozřejmě nepřidal, ale oproti svým standardům tohle bylo docela i přínosné a dalo se na to koukat. Jinak k tomu moc co nemám, Liverpool byl jednoduše o třídu lepší. Hrne se mi sice do pusy spousta slov o smůle, zraněních atp, ale je zrovna tak možné, že to je nějaká systémová chyba, že ta obrana hraje takhle mizerně. A že to (možná nejen já) přehlížím, protože se mi po letech konečně plní sen a Chelsea se chová a prezentuje přesně tak, jak už jsem si to dlouho přál. Zmínit ještě musím to, že Abraham nebo Mount ukázali takovou mentalitu, která konečně připomínala ten tým z Mourinhovy éry - bohužel oba jsou (nebo minimálně časem budou) větší lídři jak mnoho jejich zkušenějších spoluhráčů, včetně kapitána Azpiho.

Příští ligový zápas už každopádně bezpodmínečná výhra, jinak to bude hodně blbý. Věřím, že Lampard bude mít určitou extra shovívavost, ale vše má své hranice.

Reagovat
Talker

Willian hrál hodně dobře. Ve chvíli, kdy se hodnotí jako CM, tak se dá jeho dnešní výkon hodnotit jako parádní. Jen chybí ta ofenzivní nadstavba. Možná by stálo za to ho zkusit místo Kovačiče nebo Jorginha jako box2box nebo CM ve 4-3-3.

Reagovat
blade115

Jo, to je problém celé jeho kariéry. On měl být wingback nebo střeďák, rozhodně ne někdo, kdo se defaultně pohybuje v soupeřově třetině hřiště. Ale určitě bych ho už nezkoušel, tohle je jeden zápas z dvaceti, kdy není na zabití. Navíc má úplně příšerný charakter. Jeho čas vypršel, teď musí dostat šanci jiní.

Reagovat
spider_8

Ale tak dneska byla obrana dost v pohodě. Oba góly přišly po standardních situacích, jinak si nepamatuju, že jsme Liverpoolu dovolili něco většího ze hry. Spíš u těch standardek je to systémová chyba, ty bráníme opravdu děsně.

Každopádně, co tak koukám na los, tak teď máme sérii 6 zápasů s týmy z druhé poloviny tabulky. Přitom ztrácíme jen 3 body na 3 místo. To je po takovémhle začátku dar z nebes. Uvidíme, kde se po těch 6 zápasech vynoříme, ale zatím jsme v pohodě v kontaktu s top 4.

Reagovat
Counter

Reagovat
blade115

Máme docela štěstí, že výsledkově se vyloženě daří jen dvěma týmům z celé ligy no.

Reagovat
Counter

Nám se třeba daří nad očekávání

Reagovat
blade115

Pls, s tímhle si provokuj Taigera...

Reagovat
Counter

Já to právěže nemyslel jako provokaci, ale kopnutí do vlastního týmu, že hrajeme otřesně, ale bodů máme docela dost

Reagovat
Talker

Jinak taky nějak nevím, kde byl Liverpool o třídu lepší. Respektive v čem. Jediné větší šance z jejich strany, které si vybavuji, tak byly 2 goly+TAA, jak se snažil po rohu o něco. Ale jinak prakticky k ničemu jsme je nepustili.

V určitých fázích zápasu nás dostali pod tlak, v určitých fázích my je. Šancí jsme podle mého měli více. Navíc zranění jsou pro nás limitující - ať už v rámci zápasu, kdy jsme střídali 2 hráče v prvním poločase, nebo v rámci celého úvodu sezony, kdy čekáme na návraty nejlepšího obránce (Rudiger), v drtivé většině zápasu nám chyběl nejlepší záložník (Kante) , nejlepší ofenzivní hráč vyjma Hazarda loni (RLC), megatalent, který hypuješ (CHO) atd.

Podle mého jsme ještě v klidu a Lampard je safe minimálně pár týdnů. Musí se začít vyhrávat, ale to je podle mého otázka času.

Reagovat
blade115

Lekce z efektivity. Jsou to vítězové a ve druhé půli hráli pasivně, protože si to prostě mohli dovolit.

Reagovat
spider_8

Ale na konci vyloženě hazardovali s vítězstvím, to nebylo žádné kontrolované vedení. Mount nebo Michy měli stoprocentní gólovky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

xG se nemusí líbit každému, ale je to přinejmenším lék na tvrzení jako "stoprocentní tutovka"

Reagovat
spider_8

No dobrá, tak gólovky

Reagovat
spider_8

Btw, expected goals 1.49 x 0.6 pro nás, drsný. I když teda, jen ta samotná šance Firmina z kraje druhého poločasu podle mě stála za víc než 0.6

Reagovat
Counter

To máš odkud? Understat má 1,71 x 1,1, CrabStats mají 1,67 x 0,94, FiveThirtyEight to má trošku odlišnější (Shot-based xG 1.8 x 1.3, Non-shot xG 1.1 x 1.6).

Obecně jsou ta čísla menší, než bys tipoval Když je penalta za 0,76, tak co teprve nějaké střely z hranice šestnáctky nebo hlavičky...

Reagovat
spider_8

Z MotM, na konci to běželo při rozhovorech.

Jako jasný, to jsem trošku nadsadil, protože mi to jejich číslo u Liverpoolu přišlo fakt malý. Ale nepřekvapuje mě, že u většiny odhadů máme tu hodnotu větší.

Reagovat
Counter

jj, měli jste víc šancí. Je to dáno i tím, že Liverpool brzo vedl o dva góly, tak už se nemusel nikam hnát, ale stejně jste si z toho zápasu zasloužili body.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino na zacatku 2. Pule treba?

Reagovat
cristiano.K.

však byl Wilda nejlepší i proti Valencii? Vypadá to,že má formu

Reagovat
Talker

On má teď slušné období, kdy hraje výborně. Není to poprvé v kariéře, většinou to moc dlouho netrvá.

Možná je to i tím, že cítí konkurenci poprvé v životě, doteď to bylo tak, že tam byl on+Pedro a tudíž měl jistotu, že se časem do základu vrátí. Teď tam má Mounta, Pulišiče, Pedra, CHO na 2 (3) posty, takže reálně by mohl sedět na tribuně, když bude hrát na hovno, takže musí fakt makat.

Reagovat
cristiano.K.

tak zase vám odešla jedna konstanta - Hazard, který tedy i hrával v útoku no.

Takže víc hráčů, ale zase tam byl jeden přes kterého nejel vlak. Možná i cítí, že by to měl brát víc na sebe.

Reagovat
Talker

Tak předchozí sezony měl jistotu minimálně lavičky a pozice prvního náhradníka za Pedrem na křídle. Respektive jeho konkurencí na křídle za předchozích 5 let byli Oscar (který tam byl mimo), Schurrle, Cuadrado a Kenedy. Tj minimální konkurence a i tak byl přinejhorším na lavičce.

Momentálně mu k Pedrovi přibyl Pulišič (hráč za 60 mega), CHO (kterého hypuje každý, kdo se kolem CFC nachomýtne) a Mount (který narozdíl od něj střílí goly).

Momentálně je tam 5 variant na 2 pozice, respektive 6 hráčů na 3 podhrotové. K tomu možnost hrát 4-3-3. Tj když odflákne zápas, bude se vztekat, nasere trenéra přístupem nebo jen prostě neodvede kvalitní výkon, tak může jít okamžitě na lavičku (nebo rovnou na tribunu), protože jsou tam další 3 hráči na jeho pozici. Stačí se mrknout na Pulišiče - prvních 5 zápasů, 4 v základu. Poslední 3 zápasy se na hřiště nepodíval. A to byl zraněný (nebo po zranění) Pedro, CHO a stejně se na hřiště nepodíval ani při vynuceném střídání Mounta.

Takže podle mého cítí tlak na svojí pozici/roli v týmu. Nemá jistotu herního času, nemá jistotu ani lavičky.

Reagovat
Lacko_Boh

Strašne by som doprial Aubameyangovi v zime prestup do LFC a vyhrať nejakú trofejku ešte s Kloppom Veľmi dobrý hráčik.

Reagovat
smazaný uživatel

ved EL alebo FA Cup mozno date

Reagovat
Mastný Chobot

chudák chalan, s prehľadom by bol v top 5 útočníkov na svete momentálne, keby nezajebal celú kariéru v Dortmunde a Arsenale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
avicii

Reagovat
mr.Silver

Matteo Guendouzi vs Aston Villa:

96 touches

84 passes

88% completion rate

3 key passes

9/10 long balls completed

4 duels won

1 penalty won

Kdyby jenom nedosral ten prvni gol.

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte tá strela ak by mu tam padla

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Wolves trochu nezvládajú hype tuším. Som na nich zvedavý v Bratislave, ako zvládnu detskú krížovú výpravu

Reagovat
Counter

Reagovat
madlucas

arsenal btw, nikto nechce xhaku? ten chlapec je no-go v arsenale.. skoda ze emery to nevidi

Reagovat
vladis271

toto je úplne unreal.

Adrian je v takej forme, že ak by bol Allison fit tak Klopp musí mať bolenie hlavy koho postaví do najbližšieho ligového zápasu.

Reagovat
Counter

Btw. Frankfurt dneska s Dortmundem 2:2, a my tam s mladíčky a Luizem s Mustafim suchotrikujeme 3:0

Reagovat
Kincl

tak EL :D

Reagovat
mr.Silver

Emery on Xhaka: "We need our supporters to help each player. Xhaka played very well on Thursday; he had a good performance against Watford.

I changed him because he played 90 mins on Thursday. For me he is a very important player. He is improving."

Reagovat
Counter

Tak jako musí se nechat, že v těch posledních zápasech Xhaka skutečně nebyl nejhorší na place. Jen to bohužel zároveň neznamená, že by hrál vyloženě dobře

Reagovat
masly008

asi tak.Fakt bych chtěl vidět aspoň jeden zápas střed zálohy jak jsme dohrávali tenhle zápas.

Reagovat
Counter

V úterý proti Nottinghamu

Reagovat
jacobT

Good performance against Watford? To už máme latku ale sakra nízko.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, nebyť tej straty na Watforde napríklad, máme rovnako bodov ako City šialené

Reagovat
Counter

Stejně tak jsme tři body před Spurs, MU i Chelsea, a to bych řekl, že z téhle čtyřky hrajeme nejhůř Na OT čekám obligátní prohru, Lingard hattrick incoming.

Reagovat
Nikikrew

alebo tam uz konecne aj vyhrat . Naposledy sme vyhrali away zapas proti top6 v 2015 proti City

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to na City zkuste znova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jedině že by se za stavu 10:0 anulovalo skóre.

Reagovat
Kixi Syhimour

Se přepíšou v jedničce při zapisování konečného výsledku

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Busby babes

ty myslis, ze hrajete hur jak my?

Reagovat
Counter

jj, vždyť tady sám bojuješ proti hejtům, že statistiky máte solidní. Stačilo dát proti Wolves a CP penalty + dneska proměnit šance a máte o 6-8 bodů víc. My naopak kolo co kolo jedeme nad plán, všechny bodové zisky byly s odřenýma ušima.

Reagovat
Busby babes

jen jsem prekvapen. jinak jo, mame docela smulu. dneska to byla bida, ale to na WHU uz roky. na druhou stranu, ze by si WHU vytvorilo vic se rict neda. krasnej primak a my zazdime dve tutovky.

vas jsem dneska nevidel, tak jsem myslel, ze jste se v druhe puli zvedli a hrali dobre

Reagovat
Counter

Dobře jsme hráli asi 25 minut. První poločas 11 na 11 to byla tragédie jak s Watfordem, to prostě člověku hlava nebere, jak ten tým může být tak špatný. Spousta lidí na twitteru to brala jako potvrzení, že hráči Emerymu nerozumějí a ani je to nebaví, ale v druhém poločase zas ukázali špičkovou mentalitu a pořádný hlad po vítězství, takže atmoška v týmu špatná nebude...

Reagovat
Mastný Chobot

to snáď ani nie je možné, že by s Aubom v kabíne bola zlá atmoška. Nechápem, ako som si mohol myslieť, že bude problémový

Reagovat
Counter

Přesně.

Reagovat
Kincl

Vy ale bojujete o LM ne o titul :D

Reagovat
cristiano.K.

Vyhráli jsme díky standartkám. Ten výkon byl dobrej, nicméně tam bylo i dost chyb. Gol Kanteho jde jednoznačně za Fabinhem, který jen stínoval a nechal ho otočit. Salah byl dnes koncový hráč, má super náběhy, ale ve finálce dnes šíleně vyhořel, radši bych stáhnul jeho než Maného.

V 92. minutě jsou tři hráči CFC volní a u nich akorát Trent, to by mě jeblo.

Pochválil bych Trenta za ten luxusní gol a taky Robertson po delší době, ten zase v 94. minutě přesprintuje půl hřiště, lví srdce fakt

Jinak úžasný start do sezony - Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Standardky, už se to konečně naučte.

Reagovat
Counter

This is the 4th time Arsenal have scored a penalty and direct free-kick goal in the same PL match - the last three have all been against Aston Villa (also in Nov 2002 and Jan 2004)

Wow.

Reagovat
montaigne33

Výsledky jsou mnohem lepší než současná hra (atraktivita) LFC... Dnes CFC "pouze" zahodila řadu šancí- hra modrých mě docela bavila

Reagovat
Counter
Reagovat
J0EL

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/ManUtd.True.Red.Devils/videos/364601731093043/

Kéž by přišel jako legenda odejde jako ku...

Reagovat
Nikikrew

Btw nechcete si opravit tabulku? Neviem ako vy ale my sme to v 2 polcase otocili

Reagovat
Counter

Tabulka je správně, akorát pod souhrnem se to asi samo od sebe neaktualizuje, tak to tady pořád svítí špatně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže můžete slavit i zítra?

Reagovat
Hokaido

Jinak nevím, jestli to tu už bylo, ale včera poprvé hráli Hudson-Odoi a James za U23. Oba odehráli 76 minut, Chelsea vyhrála 2:0, Odoi dal první gól, James nahrál na druhý.

Reagovat
Whitemedia

Nehráli za U23 po zranění poprvé, ale podruhé

Reagovat
Hokaido

To mi uniklo.

Reagovat
Whitemedia

A nesledoval si tady to druhé utkání? To totiž uniklo zase mně, viděl jsem jen to první a tam se mi James vůbec nelíbil a v poločase šel dolů(ne teda kvůli tomu výkonu, bylo to tak domluvené)

Reagovat
Hokaido

Prý z toho nebyl přenos, viděl jsem akorát góly na Twitteru Sotonu.

Reagovat
blade115

Tak snad budou ve středu už za áčko oba ready. Oba by byli potřeba jako sůl.

Reagovat
Coutinho10

18 bodu po 6 kolech je fakt luxus a i ta tabulka vypada takto zajimavejc, kdyz v top 6 jsou 3 tymy, ktery by tam moc lidi necekalo (mozna Leicester jo), ale je to porad zacatek, tak uvidime co dal

Reagovat
Counter

Liverpool mark Klopp's 150th PL game in charge by setting a new club record of 7 successive away league wins. That's also a club record 15 straight wins in the PL. Liverpool also become the first club to win their opening 6 games in consecutive top-flight seasons.

Užívejte si to plnými doušky, dokud to jde, máte špičkový tým se špičkovým manažerem.

Reagovat
SCELO

toto ta mozno zarazi ale LFC ma trenera kuzelnika a kostru WC - ale su tam aj priemerny ba dokonca podpriemerny hraci....

Reagovat
Coutinho10

teď už to chce dát pouze na to razítko tím titulem, protože hezky se to všechno čte, poslouchá, ale pokud se z toho nepovede vytěžit to, o co nám všem jde, tak to prostě nebude 100 %

hezky hrajeme hodně dlouho, tituly už byly několikrát blízko, ale pořád nic, takže to chce letos prolomit, ale bude to zase nesmírně náročný jako vždy a budou rozhodovat detaily jako loni

Reagovat
cink

Úplně nejhorší co se united stalo bylo že vyhodili Mourinha a jako na potvory ještě Solskjaer tahal hodně výher takže bylo jasné že zůstane a shoří . Úplně přesně jako jsem očekával

Reagovat
smazaný uživatel

MU jde opravdu do sra.ek. Dokonce je spoustu fanousku MU kteri titul/uspechy preji radeji nam.. mestskemu rivalovi.

Vlci zatim hraji tezky prd, Everton jsem cekal o dost lepsi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej normalni fanda MU preje titul spis City nez Liverpoolu, s kterym je historicka rivalita mnohem vetsi. Co je na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

blbost.

Mej pohled jaky chces. Vážně myslis, ze to takhle funguje? Ze Sparta preje Slavii nebo Atlético Madrid preje Realu Madrid pripadne AC Milan preje Interu Milan?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Honza Matoušek

To je jak kdyby jsi řekl, že fanoušci Porta by měli přát titul Benfice, kdyby koupil někdo nějaký menší městský tým a investoval do něj. Každý, kdo anglickou fotbalovou kulturu sleduje víc než 5 let ví, že Liverpool s Man United budou mít rivalitu a pouto nenávisti vždycky silnější. A když už zmiňuješ to Atletico, tak fanoušci Realu rozhodně přejí víc jemu než Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, respektuji to

Muj osobni nazor je ale jiny.

Reagovat
Luc-Luc

to si nemyslim, dej tomu par let a bude pro united vetsi rival City, mestsky derby je mestsky derby...to muze trumfnout uz jenom nabozenskej nebo politickej konflikt, jako kdyz Partizan vycestuje do Zahrebu nebo Izrael do Iranu...

Reagovat
Luc-Luc

to stejny by bylo mezi Evertonem a LFC, pokud by se Evertonu zacalo dlouhodobe darit a vyhravat nedej boze tituly...

Reagovat
Busby babes

neznas historicke souvislosti a to je tvuj problem. Derby s Poolem bude vzdycky vetsi.

Reagovat
Luc-Luc

jake souvislosti, prosim ? jakoze si ty mesta konkurovaly v 19 stoleti ? lol Everton vam taky tak vadi ty rivalito ?

Reagovat
Busby babes

ne, Everton nas nezajima. North West derby je nejvetsi derby v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

btw pro vas je to stejny ne? I kdyz teda Everton bude asi vetsi rival nez pro nas City, byvaly dobry a hrali jste s nima o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej Everton já si nepamatuju Popravdě o Everton se nijak nezajímám, ale derby to je čistá katastrofa..to co vždycky předvádí je hrozný..zdržují od samého začátku,hrajou jak prasata..opravdu zápasy s nima nenávidím. + Teda zasch tomu taky moc nepřidává tím jak se tady snaží furt najít nějakou špínu na LFC a tím jak všechny hypuje..kdybych si měl ale vybrat jestli titul everton nebo MU bude volba vždy stejná a budu volit menší zlo a to je Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no jenze mezi vama a nama je rivalita asi jako mezi Spartou a Viktorkou Zizkov. Ano, vy jste ta Viktorka.

Reagovat
Luc-Luc

v posledni dobe to vypada, ze spis ta Viktorka jste vy

Reagovat
diastan

Vy už ani to ne

Reagovat
LokoLFC

Viktorka jsi ty... mala ujecena holcicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mesta, co jsi zminil, maji 2 historicky silny kluby. V Manchesteru City bylo vzdy do poctu a rivalita se buduje dekady, neni to zalezitost par let. Nevylucuju, ze se to casem zmeni, ale zabere to hodne let. Pokud City bude mit 18 titulu, jak dole kolega zminuje, tak nastupujici generace treba bude vic nesnaset je nez Pool.

Taky zalezi na tom, jak to kterej fanousek ma. V Anglii se podle me nenavist vuci Poolu bude dedit, pokud jde o rodiny, kde se fandi United odveky. Neco jinyho jsou fanousci v Asii a Africe, ti rivalitu vuci Poolu chapat nemusi vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc, vsak City je pre United nic, z jedneho mesta a to je tak akurat vsetko, to snad ani neni rival, je to len odpad z toho isteho mesta.

Reagovat
diastan

Celkove tahle hrana rivalita u ceskych fanousky je vtipná, skoro jako prirovnavani City k Viktorce, v dobe kdy Učka už nelze pomalu považovat ani jako hlasitého souseda...pokud ted neberem v potaz par hysterek tady na EF

Reagovat
mistr129

a bude fanoušek Realu přát více AM nebo Barce?

Reagovat
Pasha

Každému normálnemu fandovi MU je absolútne jedno, kto vyhrá titul. Tento klub sa musí starať najmä sám o seba, pretože zatiaľ čo MU je na stanici v Košiciach, tak ostatní sú niekde na pol ceste.

Reagovat
bbbauch

Kdyz mas na vyber mezi rychlokvaskou (mestsky rival) a dlouholetym rivalem s vyhrocenou minulosti, tak jste mensi zlo, to dokazu pochopit. Na druhou stranu bych skoro napsal, ze by si to liverpool i zaslouzil, ale CL jim musi stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. Vidim to uplne jinak, ale je to Vase volba.

Mestsky rival resp. sok potom ztraci smysl z historickeho pohledu smysl.

Derby je vlastne uplne k ho..u kdyz nam prejete titul jako "kamaradi"

Reagovat
bbbauch

Nikdo vam titul nepreje, jste jen mensi zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Hlavne se zas nerozbrec, jak jsou vsichni na ropaky zly

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do pi.....ty chudaku.

Reagovat
smazaný uživatel

atd.?

To jakože si máme představit podobný jednovětý blábol o všech ostatních klubech v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto dva tymy jsem napsal, protoze jsou pro mne prekvapeni v uvodu sezony.

Reagovat
Mastný Chobot

Sheffield som nečakal hehe, Norwich pekné dresy, Brighton sú buzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

To lze vysvětlit vcelku jednoduchou matematickou nerovnicí: 20>18.

Reagovat
Busby babes

vy jste proste jen paklub, noisy neighbour, Pool je historicky nejvetsi rival, maji 18 titulu, takze nechceme aby se nam priblizili. Vy mate asi 5 nebo kolik.

Ja vam to nepreju, ale chapu, ze vas nekdo vidi jako mensi zlo...

Reagovat
Luc-Luc

az bude mit City 18 titulu, coz bude tak do 20 let nejpozdeji, tak to budete delat, co ? lol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

pokial budu mat City 18 tak MU a aj Liverpool uz budu mat tak po 25 takze tak ci co si myslys ze City dokazu dat 18 titulov za 18 sezon a preto to MU alebo Poolu trvalo desatrocia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

uz se na to kubajs vyser

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci v ČESKÝ REPUBLICE nectěj nějakou městskou rivalitu mezi klubama z Manchesteru? Ty bláho, to je skandál, to ti povím..

Reagovat
Boban

v manchesteru jsem cca 2 roky žil a opravdu je větší rival Liverpool

City mělo akorát jedno slušný období a to se zrovna moc nedařilo MU, jinak nic. Oproti tomu Live je dlouhodobý konkurent z hlediska bojů o trofeje.

Takže radší MC>Live. MC by musel být takto na koni minimálně dalších 10-15let, aby se dal brát jako nějaký velký rival na úrovni Live. Jak z pohledu trofejí, tak i z pohledu bojů o ně proti MU.

Navíc téma ropaci už začíná být ohrané a přestupová politika MC dává smysl (oproti třeba MU, ale tam to je spíše vedením), hrajou super fotbal...

Reagovat
EXoRcIsT

tak za 20r mozno budete vacsi rival ale zatial nato nemate dost titulov atd momentalne ste len taky prd v historii futbalu oproti tomu co uz maju Liverpool , MU a hoc i Arsenal za sebou

Reagovat
pingla

Vsak taky by fans Liverpoolu fandili Evertonu v souboji o titul s nami ne?

Reagovat
nani92

Alexis pustili sme ho na hosťovanie, aby sa dostal do formy, pritom teraz by sa nám zišiel ako soľ, nech by bol v akejkoľvek forme. a najlepšie je, že nehrá ani v tom Interi a ani len tak nebude, kedže do systému 352 sa nehodí, fakt úžasné

Reagovat
jenage

Hovno, takový žoldák u nás nemá co dělat i kdybysme kvůli tomu museli hrát v 10.

Reagovat
C-M@ster

Vššak my hráli v 10.

Lingard je nahovno. On je dobrej jen s Rashem a Martialem a to v tom, že jim běháním vytváří prostor. Je jak takovej ten cyklista, co jezdí před hlavní hvězdou a rozhání jí vzduch.

Reagovat
nani92

tak to sme fakt mohli skúsiť toho Bolta

Reagovat
C-M@ster

Určitě by za posledních 9 měsíců neměl horší PL statistiky, co se týče gólů a áček.

Reagovat
bbbauch

to bylo zas rozhodnuti, fakt nymandi to vedou..

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Nehraje už roky jak drak v 352 v Chille?

Reagovat
nani92

nesledujem Chile a tá formácia tiež nesúhlasí

Reagovat
r.mrazik

byl to proste prestup na hovno uz tehdy a je porad...dalsi debilni rozhodnuti vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

No mne prave pride, ze sa do toho systemu hodi, ved bude hrat vedla Lukakua, akurat nehraje,lebo je z neho uz shit.

Reagovat
Counter

A ještě mu za to platíte 6 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy je to vyhlasenie vitaza zlatej lopty? Budu to davat v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

To co se vyhlasuje dneska neni Ballon d'Or.

Reagovat
Nikikrew

Za 6 kol sme dostali 10 golov, velmi vysoke cislo. Emery musi fixnut obranu asap pretoze takto nemame sancu na uspech. Nastastie mame Aubu, bez neho by sme boli tak 10ti

Reagovat
nani92

ak by sme spojili našu obranu a váš utok,tak by sme mohli získať spoločne titul

Reagovat
smazaný uživatel

titul v nejvíce utracených penězích?

Reagovat
Nikikrew

AWB a Maguira by som bral teda

Reagovat
smazaný uživatel

Leda by hrálo všech 22 najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se duševně upokojuju, ze s Bellerinem a Tierneym to bude o parník lepší. Amen

Reagovat
tunkic

Snad bude Tierney dělo, ale Bellerin poslední 2 roky nehrál nic extra, tam moc nechápu ten přehnanej optimismus..

Reagovat
Front hell

Tak než se zranil minulou sezonu, byl docela dobrej. Svoje si odehrál

Reagovat
tunkic

Ok, já si to pamatuju trochu jinak, sice toho hromadu odběhal, ale ta fotbalovost hodně vázla...takže já od něj nečekám žádnou velkou nadstavbu..

Reagovat
Counter

Bellerín hrál loni před zraněním výborně, vždyť za půlku sezony stihl nasbírat pět asistencí...

Reagovat
tunkic

Áčka samozřejmě dobrý, ale jinak to podle mě zdaleka nebylo takový, jako na začátku, při tom jeho hypu (oprávněným)..

Reagovat
Counter

To je spíš proto, že už máš očekávání jinde. Při nástupu jakéhokoli talentovaného mladíčka jsme všichni jako u vytržení a pár roků nato ho prodáváme, že na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačí aby ta obrana byla Bellerin, Holding, Chambers, Tierney a jsme v klidu.

Reagovat
Mastný Chobot

Teraz mi napadlo, včera komentátor hovoril pri vylúčení AMN po tom zákroku, ktorý podľa viacerých bol úplne čistý, že rozhodca nemôže využiť VAR, lebo nemá v úmysle dať priamu redku, ale iba žltú (hoci teda bude znamenať redku, keďže bude druhá). Čiže v podstate keby ten zákrok AMN vyzeral/bol horší a rozhodca by ho v prvom okamihu vyhodnotil ako priamu redku, AMN by bol paradoxne v lepšej situácii, lebo by rozhodca mohol využiť VAR. Ďalšia kktina v súvislosti s VAR.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch kktin je ohledně VARu více. Doufám, že se budou pravidla vždy po sezóně upravovat, přizpůsobovat hře.

Reagovat
Liveral

Jestli jsem to dobre pochopil z toho co rikal ten komentator tak i v tomhle pripade rozhodcimu rekli do sluchatek neni to "straight red" a on udělil žlutou. Co už mu podle pravidel nemohli říct je, že to není ani na tu žlutou

Reagovat
Mastný Chobot

ešte lepšie

Reagovat
Counter

Tak za tohle ale VAR nemůže, prostě jsou tak nastavená pravidla a jeho použití je do začátku omezené.

Reagovat
r.mrazik

je to prdel...meli jsme ty prachy za lukakua utratit za nekoho jineho nez za stopera...

jinak..vcera maguire nic moc...asi jako kdyby tam byl mike

lindelof uz ma taky tuhle sezonu slusny kiksy...mozna by nebylo marny tam hodit axela...

na matu tu prskam roky a letos se z nasrani dostal do role komika,kteryho je mi lito,ze tam vubec leze...chudak se podepsal jen proto,aby mel kdo hrat

andreas je kopyto,ktery ma leda na druhou ligu....v kterym tymu PL by hral zaklad?????!!!! a on je v zakladu tymu jako byl MU...totalni upadek

a Ole v tom ma taky svuj otisk,kdyz tyhle dva porad stavi...mozna u maty ceka,ze mu zkusenostmi na hristi pomuze,ale andrease neoduvodni nicim...

Reagovat
Busby babes

vcera byl Harry divnej no. Ale jinak stoperi porad docela ok. Vcera jim moc nesla rozehravka, ale branili v pohode. defakto jedina chyba byla u Harryho pri prvnim golu, ale tam se dostal do blby situace... tezko rict, zda to mel predvidat lepe.

Reagovat
r.mrazik

lindelof tuhle sezony dva velky kiksy...maguire taky,kdy lindelofa nezajistil tusim proti palace (??)...vcera nic moc,navic co nedal...

rikam uz dlouhou dobu,ze chybu nevidim primarne ve stoperech a za tim si asi budu stale stat

Reagovat
Busby babes

proto jsem taky psal, ze branili docela v pohode a mluvil jen o vecerejsku. Proti CP ho nezajistil, coz je zatim jeho jedina defenzivni chyba za 6 zapasu. Proti Leicesteru byl treba vybornej.

Reagovat
r.mrazik

jj,proti bejvalym zahral hodne dobre

tak snad nebude mit vykyvy jako Mike

Reagovat
maxton

precov Chelsea nehrava Pulisic ?

Reagovat
Banger

Řekl bych, že u něj Frank ještě vidí nějaké taktické mezery a taky nemůžeme mít v ofenzivě jen samé mlaďochy, takže poslední zápasy padla volba na Williana. A i když si fans už zvykli ho věčně kritizovat, tak za sebe musím říct, že zas tak tragický není. Včera by možná na hřiště šel, kdybychom nemuseli dvakrát střídat už v první půli.

Reagovat
smazaný uživatel

a Hudson bude vysedavat? lebo pochybujem ze nahradi takeho Mounta a za tu palku co predlzil by tiez bolo divne ho davat len niekde do FA Cupu

Reagovat
Banger

Zápasů je hodně. Ani Mount, ani Willian neodehrajou všechny. Obzvlášť pak Willian. Hudson se navíc vrací po dlouhé době, těžko říct jak na tom bude. Tu pozici si bude muset vybojovat zpátky. A hlavně to není hráč jen pro tuto sezonu. Pokud se nepletu, tak Willianovi i Pedrovi končí po sezoně smlouvy, takže toho prostoru ti mladí hráči ještě budou mít až až.

Reagovat
Whitemedia

Mount je především záložník, i když teď naskakuje spíš na křídle, tak po návratu Odoie se přesune zpátky do zálohy a hrát budou oba

Reagovat
r.mrazik

a vubec...mame zatim stejne bodu jak slepice

Reagovat
vodka

úzký kádr, absence, zahozené penalty, překopání stylu, zbytečná panika za mě zatím.

Reagovat
Busby babes

presne. Ty vole, loni jsme se s tebou skoro neshodl a letos porad.

Reagovat
Counter

Jak ses mohl neshodnout s vodkou, suverénně nejrozumnější fanda od vás

Reagovat
Busby babes

to, ze se neshodnem,neznamena, ze ho povazuju za nerozumneho.

Reagovat
vodka

u mjě to dělá dost to, že Mourinha nesnáším a chtěl jsem, ať vypadne co nejdřív

Reagovat
Busby babes

jo, to bude asi ono. Ja uz si moc nepamatuju na cem konkretne jsme se neshodli, jen jsem si pamatoval, ze jsme spolu nesouhlasili docela casto. No, uz je pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je letos jako úspěch?

Reagovat
Busby babes

je na tom videt jak hluboko jsme klesli.

Reagovat
r.mrazik

tak po tom vasem hodne dobrem prestupaku v lete?

Reagovat
smazaný uživatel

namitka zamitnutaa jako zavadejici...2 hlavni prestupy jsou zraneny...

Reagovat
r.mrazik

My máme zraněný půlku kádru

Oni mají ten loňský základ zdravý

Reagovat
Talker

Koho všechno máte zraněného vlastně? Pogba, Martial a tím to končí, ne?

Reagovat
r.mrazik

Pogba, Martial, Shaw, Rashford.... greenwood

Reagovat
Busby babes

Bailly a hlavne Fosu Mensah!!!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

dobre zpravy, Pogba bude hrat proti Rochdale!!! Ale prej asi jen par minut aby byl ready na Arsenal.

Reagovat
r.mrazik

zrovna jsem to cetl...super...aspon na ten arsenal

skoda,ze proti rochdale nebudeme mit utocnika

Reagovat
icemike

Tak je uznání hodné, když při své krizi drží krok s nejlepším týmem na světě včetně třetího brankáře....

Reagovat
tunkic

Co ten Mesut? Toho už Emery asi úplně odepsal co?!

Reagovat
Nikikrew

vyzera to tak

Reagovat
j_mrazik

Průser bude ve chvíli, kdy odejde Ceballos a budeme řešit střed zálohy. Škoda, že asi není šance ho koupit.

Reagovat
Nikikrew

Ja by som teda pockal este so Ceballosom. Mal jeden super zapas proti Burnley. Vcera proti Ville toho moc nepredviedol ale uvidime. Kazdopadne opcia tam nie je takze pochybujem.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

On hraje dobře každý druhý zápas, proti MU bude zase super

Reagovat
Nikikrew

No dufam, uz by sa patrilo konecne vyhrat vonku proti top6

Reagovat
masly008

Střed Torr,Mateo, Willock je super.Snad s emerym odejde i xhaka a jsem klidnější.

Reagovat
Mastný Chobot

tak Ozil by aj tak nebol odpoveď na náš problém v strede zálohy. To by bol Ramsey, keď tak.

Reagovat
Counter

V úterý základ

Reagovat
tunkic

V ligovým poháru s dorostencema?? Určitě bude nadšenej

Reagovat
Counter

Bude předávat zkušenosti

Reagovat
tunkic

Jak nehnout prdelí??

Reagovat
Counter

Tak běhat mají mladí, zkušení pardálové si to vodí v suchém triku

Reagovat
Busby babes

tak aspon, ze mu porad prijde tech250K a bonus za start. Nebo kolik mu to platite.

Reagovat
tunkic

Jojo, má to těžký, kluk

Reagovat
Counter

Jestli má bonus za start, tak aspoň víme, proč ho Emery nenasazuje. Úplně vidím, jak ho Raúl vyfénoval po zápase s Watfordem a pak najednou lup, Özil na EL rested a o víkendu zase nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele