6. kolo
21.09.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel mezi Newcastlem a Brightonem nepřinesl vítěze ani branku

Šancí málo nebylo, přesto diváci sledující souboj Newcastlu z Brightonem, týmů ze spodních pater tabulky, gól neviděli. V pořadí soutěže se tak oba celky pohybují těsně nad propastí, náskok Seagulls je dvoubodový, Magpies ještě o bod tenčí.

Do první příležitosti se dostal v deváté minutě Maupay, na Dúbravku si však z úhlu nepřišel. Skórovat mohli hosté i o pár minut později, Lascelles si totiž míč přizvedl na břevno vlastní brány. Domácí se osmělili až po čtvrtině zápasu, po letmé kombinaci ovšem Almirón napálil jen Ryana.

Seagulls nadále měli více ze hry, Manquillo však na poslední chvíli zblokoval Maupayovu střelu, hezky za obranu si zase naběhl Montoya, jenže Mooyovi se následná střela vůbec nepovedla. Na opačném konci hřiště si na roh dobře naskočil Joelinton, prostor mezi třemi tyčemi ale ani on netrefil.

Hra se zase přesunula před Dúbravku, který dokonce musel míč lovit ze sítě, naštěstí pro něj a jeho spoluhráče byl hlavičkující Alzate v jasném ofsajdu. Hned po pauze zase zahrozily domácí Straky. Po Almirónově centru si Joelinton počkal na Atsua a poslal mu přihrávku, zakončující hráč ale mířil vedle.

Dúbravka byl překonán dvacet minut před koncem podruhé. Ani tentokrát ovšem smutnit nemusel, neboť poté, co jej Connolly přehodil, vykopl míč z brankové čáry Schär. Slovenský gólman poté vyběhl proti Alzatemu, který se kýžené penalty nedočkal. V závěru na něj ještě pálil Bissouma, ani ten neuspěl a utkání tudíž skončilo nerozhodně.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
NuFc23

Povinne tri body

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

3:0

Reagovat
Elmas

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele