6. kolo
21.09.2019 16:00 CET
8 : 0
(5:0)

Reportáž

Manchester City uštědřil Watfordu osmigólový debakl

Hodně těžko se muselo hráčům Watfordu odjíždět z Etihadu. Domácím Citizens totiž podlehli 8:0, přičemž hned pět gólů inkasovali v prvních osmnácti minutách. O kanonádu se hattrickem zasloužil Bernardo Silva, po gólu přidali jeho jmenovec David, Otamendi, Mahrez, Agüero a De Bruyne.

Do vedení se domácí dostali prakticky ihned po úvodním hvizdu sudího. Po krátké kombinaci se ujal míče u pravé postranní čáry De Bruyne, jenž poslal zdařilý centr na malé vápno. Tam nabíhal David Silva, jenž jednoduše a zcela sám uklidil míč do sítě. Hornets mohli brzy vyrovnat, Deulofeu si poradil s Otamendim, na Edersona však nevyzrál.

Namísto toho přišel druhý zářez Citizens. Mahrez byl v pokutovém území faulován Fosterem a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Sergio Agüero a mimo dosah gólmana proměnil. Následně bleděmodří znovu udeřili ze standardky. Riyad Mahrez rozehrával přímák těsně za vápnem. Jeho tečovaná střela zaplula na druhou stranu, než stál brankář a znamenala třetí branku týmu.

V patnácté minutě obrana hostí znovu trestuhodně zaspala. De Bruyne rozehrával rohový kop, který se ze skrumáže odrazil na malé vápno ke zcela osamocenému Bernardu Silvovi. Ten se k míči sklonil a hravě překonal Fostera. "Bůra" završil nedlouho po něm Nicolas Otamendi. Přímý kop byl rozehrán po zemi na Agüera, který podél brankové čáry našel argentinského stopera a ten si již s odkrytou klecí věděl rady.

V dalších třech šancích se objevil Agüero, poprvé ale loboval mimo, z těžké pozice poté trefil tyč. Těsně před koncem první půle jej pro změnu vychytal brankář, dorážející Bernardo mezi tři tyče nezamířil.

Trefa číslo šest tak přišla až po pauze. David Silva se s míčem ve vápně šikovně otočil a předložil jej Bernardu Silvovi. Portugalský šikula si ještě obehrál obránce a po zemi k tyči skóroval. Po hodině hry dokonce završil hattrick. De Bruyne jej z pravé strany našel na zadní tyči, Bernardo si míč ještě zpracoval a dostal jej za gólmanova záda.

Poslední slovo měl Kevin De Bruyne, který dostal na vápno přihrávku od Mahreze, navedl si balón na střed a nechytatelně pod víko zakončil. Citizens tak nadále drží v tabulce druhou příčku a stíhají Liverpool, zato Watford je poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
MCFC_8

Napravit si chut a rozstrielat ich...4:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Elmas

5:0

Reagovat
Messi the Genius"10"

Ano...uz v 18.minute

Reagovat
Messi the Genius"10"

8:0 nikdo necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo !

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 to je husty..Hraci Watfordu koukali v 18minute,kdy uz bude konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele