Premier League - preview 6. kola

20.09.2019, 08:36, aktualizováno 22.09.2019, 09:17
Previews
Šlágr Chelsea s Liverpoolem ozdobí nedělní program 6. kola anglické Premier League. Liverpool je zatím v lize stoprocentní a touha po ukončení dlouhého čekání na mistrovský titul z klubu přímo sálá. Chelsea navíc doma několikrát nečekaně ztratila i se slabšími soupeři. Hrát se ale budou i další zápasy. Arsenal se utká s Aston Villou. Manchester United se představí v Londýně na půdě West Hamu...
Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Wolverhamptonu se po podařené minulé sezóně letos vůbec nedaří, což se promítá i na tabulce Premier League, v níž se pohybuje až na předposlední příčce. Crystal Palace je na tom podstatně lépe, na dostřel pouhého bodu od evropských pohárů.

Eagles příliš nezvládli první dvě kola, ztratili totiž doma s Evertonem a prohráli na půdě nováčka ze Sheffieldu. Poté ale překvapivě vyplenili Old Trafford, na což navázali i domácím vítězstvím nad Aston Villou. Poslední utkání s Tottenhamem jim sice hrubě nevyšlo, na jejich postavení ve středu tabulky to ale vliv nemělo.

Wolves museli od druhého předkola procházet evropskými poháry, což se možná na jejich formě podepsalo. Do Evropské ligy sice postoupili hravě a v prvních třech kolech domácí soutěže získali body za remízy s Leicesterem, Man United a Burnley. Poté však vinou bídné obrany vyhořeli na půdě Evertonu i doma s Chelsea, ve čtvrtek navíc v základní skupině EL podlehli portugalské Braze.

Na vině je i to, že se dosud pořádně nerozjelo útočné duo Jota, Jiménez. Mexický forvard má na kontě alespoň dvě branky a je tak spolu se soupeřovým Ayewem nejlepším střelcem, který do zápasu zasáhne.

Eagles budou postrádat zraněného Wickhame, hosté po návratu vykartovaného Bolyho mohou být v plném složení.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Ward, Cahill, Sakho, van Aanholt - Kouyaté, Milivojević, Schlupp - Zaha, Ayew, Townsend
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Patrício - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jiménez, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.23 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Manchester United  (neděle 15:00)
V rovných 15:00 odstartuje zajímavý duel West Hamu s Manchesterem United, v němž hosté touží prodloužit stávající vítěznou šňůru a posunout se v tabulce na pohárové příčky. Zatímco tým Manuela Pellegriniho strávil celý týden přípravou na svého nadcházejícího soupeře, United mají za sebou úvodní zápas Evropské ligy a musí se vypořádat i s řádkou citelných absencí.

Přestože po angažování Oleho Gunnara Solskjaera United gólově ožili a zároveň pokračovali v inkasování početného množství branek, od nové sezony je tomu zcela naopak. S příchodem Harryho Maguira a Aarona Wan-Bissaky se Manchesteru povedlo stabilizovat defenzivní činnost, o čemž svědčí dosavadní dvě čistá konta a čtyři inkasované góly (spolu s Liverpoolem nejméně v celé Premier League), zatímco v útoku jsou naopak Rudí ďáblové z velké části závislí na proměňování pokutových kopů, jichž se v této sezoně dočkali už rovnou čtyř.

Trápení v koncovce bylo patrné i ze zmíněného utkání Evropské ligy proti kazašské Astaně, které sice Manchester zcela suverénně ovládal, ovšem nakonec bral tři body za těsnou výhru 1:0, kterou až v druhé půli vystřelil domácímu favoritovi mladičký Mason Greenwood. Sedmnáctiletý talent si tak řekl o udržení místa v základní sestavě i pro nedělní klání, obzvláště při absencích Anthonyho Martiala s Paulem Pogbou a nejistým zdravotním stavem Dana Jamese. Mimo hru nadále zůstává i levý bek Luke Shaw.

West Ham čeká oproti minulému zápasu alespoň jedna vynucená změna, neboť karetního hříšníka Arthura Masuakua by měl při odpykávání trestu za vyloučení nahradit Aaron Cresswell, přičemž mimo hru zůstávají i Michail Antonio a Winston Reid. Otazník pak visí nad startem Manuela Lanziniho, jehož zdravotní potíže však byly jen drobnějšího rázu.

Kladiváři se mohou pyšnit kvalitním složením ofenzivy v čele se Sebastianem Hallerem, nejspíše podporovaném trojkou Yarmolenko-Lanzini-Anderson, ovšem v obraně se londýnský klub na úvod sezony trápil. Po sedmi inkasovaných gólech v prvních třech kolech však Pellegriniho družina udržela čisté konto jak proti Norwichi, tak Aston Ville a chilský manažer na předzápasové tiskové konferenci zdůraznil, že právě udržení nabyté defenzivní stability bude klíčové k bodovému zisku i proti United.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Yarmolenko, Lanzini, Anderson - Haller
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young - Matić, McTominay - Pereira, Mata, James - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.63 - 2.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Aston Villa  (neděle 17:30)
Tak trochu ve stínu šlágru kola mezi Chelsea a Liverpoolem dojde v nedělní dohrávce Premier League i na duel Arsenalu s Aston Villou. Přestože není sporu o tom, že favoritem budou domácí Kanonýři, hostům stačí pohlédnout na minulé kolo, kde se tým Unaie Emeryho po bezkrevném výkonu v druhé půli třásl alespoň o remízu proti poslednímu Watfordu. Villans tak sami cítí šanci na překvapení.

Severolondýnský klub si po ztrátě dvoubrankového náskoku na Vicarage Road spravil chuť alespoň ve čtvrtek v Evropské lize, kde na půdě loňského semifinalisty Eintrachtu Frankfurt dokázal v otevřeném zápase plném šancí zvítězit až nečekaně suverénně 3:0. Hvězdou večera byl v Německu teprve osmnáctiletý Bukayo Saka, jenž jeden gól dal a u dalších dvou asistoval. Odchovanec mládežnické akademie Arsenalu si tak hlasitě řekl o udržení místa v základní sestavě i pro ligu, přesto však lze očekávat, že jeho místo spíše zastoupí některý z hráčů, jež Emery šetřil na lavičce.

Dobrou zprávou pro Kanonýry je lepšící se zdravotní stav defenzivního tria Holding-Bellerín-Tierney, kteří již mají všichni za sebou odehrané zápasy juniorské ligy do 23 let, ale jejich nedělní start ještě stále nepřichází v úvahu. Mimo hru pak nadále zůstává Alexandre Lacazette, jenž laboruje s poraněným kotníkem.

Na straně hostí by se mohl vrátit do hry Matt Targett, jenž o boj v základu prožene Neila Taylora, a šanci může po vypršení karetního trestu dostat znova i Trézeguet. Mezi absentéry tak Deanu Smithovi zůstávají již jen Jonathan Kodjia a James Chester.

Přestože Arsenal udržel ve čtvrtek raritní čisté konto, o viditelném zlepšení defenzivní práce hovořit nelze. I Frankfurt měl totiž více než dost příležitostí alespoň ke snížení a Unai Emery tak stále marně bojuje s křehkostí nejisté obrany, která od jeho nástupu do trenérské funkce spáchala již čtrnáct chyb vedoucích ke gólu, stejně jako deset obdržených gólů z penalty, v obou případech nejvíce z celé Premier League. Letošní sezona přitom tyto trendy doposud jen zhoršuje, neboť soupeři Arsenalu měli výhodu pokutového kopu již tři kola po sobě a celkem již branku Bernda Lena zasypali obrovským počtem 96 střel, tedy znovu nejvíce ze všech týmů v anglické první lize.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolašinac - Ceballos, Xhaka - Pepe, Özil, Nelson - Aubameyang
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Heaton - Guilbert, Engels, Mings, Taylor - Nakamba - Trézeguet, McGinn, Grealish, El Ghazi - Wesley
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.23 - 7.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Šlágrem šestého kola Premier League je jednoznačně duel mezi Chelsea a Liverpoolem. Oba dva celky se v dosavadním průběhu sezóny prezentují dobrou hrou, zatímco Blues ale ztrácí body, Reds jsou jako jediní stoprocentní. Oba týmy se už utkaly v evropském superpoháru, kde po penaltách slavil Liverpool.

Chelsea hned na úvod sezóny schytala krutý čtyřgólový debakl na půdě Manchesteru United, od té doby ale vyhrála obě venkovní utkání. Problém je spíše ve ztrátách doma, ačkoliv je v na Stamford Bridge v tomto kalendářním roce stále neporažená. Remíza s Leicesterem je ještě pochopitelná, ne tak zaváhání se Sheffieldem, zvláště poté, co po Abrahamových brankách vedli Blues 2:0.

Právě Tammy Abraham je zatím tahounem omlazeného kádru Chelsea, nastřílel už sedm branek a je nejbližším pronásledovatelem Agüera. Spolu se třígólovým Mountem tak zařídili deset z jedenácti tref svého týmu.

Frank Lampard se pozitivně vyjádřil na adresu Jürgena Kloppa. "Velmi jej respektuji a jsem rád, že jsme se mohli potkat v superpoháru. Tvrdě pracuje a zcela zaslouženě má úspěchy, které si zaslouží," říká legendární záložník.

Reds vyhráli už čtrnáct ligových zápasů v řadě a neprohráli dokonce dvaadvacet, přesto do těžkého duelu nepůjdou v ideální náladě. V Lize mistrů totiž nezvládli závěr a z Neapole si přivezli porážku 2:0. Optimálně na tom zatím není ani defenziva, v osmi soutěžních zápasech udržela jediné čisté konto v duelu proti Burnley.

Hlavní ofenzivní silou je stejně jako v předchozí sezóně útočný trojlístek. Salah a Mané nastříleli v ligové soutěži po čtyřech brankách, Firmino jim vypomohl dvěma trefami a čtyřmi gólovými přihrávkami.

Ani Jürgen Klopp nešetří slovy chvály na svého protivníka. "Frank Lampard odvedl fantastickou práci v Derby, takže mě v Chelsea nepřekvapil. Ale liga je velmi těžká. Někteří lidé nejsou spokojeni s výsledky, ale to rozhodně není jeho vina. Je skvělým manažerem," tvrdí německý kormidelník.

Ten se nemůže spoléhat na zraněné Alissona s Clynem, velmi nepravděpodobný je i start Origiho. Na straně Chelsea visí otazník nad Mountem a Emersonem, naopak nastoupit je připraven Kanté.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Rüdiger, Christensen, Tomori - Azpilicueta, Jorginho, Kovačić, Alonso - Willian, Abraham, Mount
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.87 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Hned šestice týmů v Premier League má na kontě osm bodů. Mezi tyto se řadí i Leicester, u něhož je to spíše nad plán, a Tottenham, pro nějž jsou naopak pouhá dvě vítězství zklamáním. Na King Power Stadium se mu ale daří, vyhrál tam tři z posledních čtyř zápasů.

Hráči "Lišek" před týdnem poprvé v sezóně nedokázali bodovat, na Old Trafford totiž nestačili na domácí celek. Po více než čtyřech měsících tak poznali hořkost porážky, pro tu předchozí si shodou okolností také přijeli do Manchesteru, avšak na Etihad Stadium.

Na co se Foxes budou spoléhat zejména, tím je pevná defenziva před vlastními fanoušky. Od konce února totiž doma v osmi zápasech inkasovali jen pět branek. Ani dopředu to špatné nebylo, sedmnáct gólů je rozhodně dobrou vizitkou. Přidat další trefy bude úkolem zejména jejich dosud nejlepšího střelce v této sezóně Jamieho Vardyho, jenž má na kontě tři branky.

"Nikdy se nenecháváme moc unést. Když prohrajeme, nemůžeme být moc dole, protože se musíme připravit na další zápas," ubezpečuje Brendan Rodgers fanoušky, že poslední porážka nebude mít na tým vliv.

Vstup Spurs do sezóny byl velmi rozpačitý, ačkoliv bodově to zatím není nejhorší. Jediné hladké vítězství se urodilo před týdnem proti Crystal Palace, předtím získali tři body jen za obrat s Aston Villou. Největším průšvihem je jednoznačně domácí porážka od Newcastlu, zato dvě remízy ze zápasů na půdě Arsenalu a Manchesteru City jsou pozitivem, i přesto, že ani v jednom duelu nebyl Tottenham lepším týmem.

Jelikož Chilwell se zřejmě vzpamatoval z drobných zdravotních problémů, je jedinou absencí Foxes Matty James. Za "Kohouty" zůstanou za postranní čarou vinou zranění Sessegnon a argentinské duo Foyth, Lo Celso.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Tielemans, Choudhury, Maddison - Vardy
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Winks - Lamela, Eriksen - Son, Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.50 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Po pěti kolech jsou Burnley a Norwich sousedy v tabulce, nyní se utkají spolu. Případný vítěz by se nejspíše posunul do elitní desítky, poražený by se naopak musel zabývat sestupovými starostmi.

Clarets sice získali zatím pouze pět bodů, žádný průšvih to ale není. Po stoprocentním vstupu proti Southamptonu totiž podlehli jen Liverpoolu a Arsenalu, remízu přivezli z těžkých zápasů ve Wolverhamptonu a Brightonu. Pomoci k dalším bodům by jim teď mohlo probuzení střelce Wooda, za něhož zatím zaskakuje čtyřgólový Barnes.

O navázání na současné výkony promluvil Sean Dyche. "V minulosti jsme viděli, že na této úrovni prvních pět kol v kontextu celé sezóny nic neznamená. Výzvou je udržet úroveň přes celou sezónu. To je ten pravý test," říká manažer Burnley.

Canaries se zatím prezentují hodně ofenzivní hrou, více branek padlo jen v zápasech Manchesteru City a Chelsea. To je ale také hodně zásluhou hráčů Norwiche, ti totiž s Blues prohráli 2:3, stejným poměrem dokázali udolat Citizens. Pět branek padlo i při jejich porážce s Liverpoolem, o jednu méně při vítězství nad Newcastlem.

Všech šest bodů však žlutozelení získali doma. Venku to zdaleka taková sláva není - zatím co na konci minulé sezóny Championshipu přijeli z výjezdů sedmkrát v řadě neporažení, letos mimo své hřiště prohráli dvakrát v lize a dokonce i v poháru, kde nestačili na Crawley.

Potíží pro hosty budou četné absence, chybět jim totiž bude minimálně sedm hráčů, domácí se musí obejít bez Drinkwatera.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Barnes, Wood
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Byram, Amadou, Godfrey, Lewis - McLean, Tettey - Buendía, Stiepermann, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.73 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Sheffield United  (sobota 16:00)
Everton bude chtít prodloužit vítěznou sérii z Goodison Parku i proti Sheffieldu United. Oba celky v minulém kole prohrály a mají tak co napravovat.

Kdyby Karamelky mohly hrát jen ve svém Goodison Parku byly by jistě rády. Everton zvládl oba dosavadní domácí duely, když jedním gólem přemohl Watford a následně zvládl také přestřelku s Wolverhamptonem. Důležité body však Toffees ztrácí při venkovních výjezdech. Pouze v prvním kole vyválčily alespoň bod na Crystal Palace, z půdy Aston Villy a Bournemouthu již ale odjížděli svěřenci manažera Marca Silvy s prázdnou.

Nováček Premier League ze Sheffieldu započal sezónu nadějně, když v prvních dvou kolech vyválčil slušné čtyři body. Vynikající výsledek uhráli United ještě na hřišti londýnské Chelsea, kde remizovali 2:2, zároveň ovšem nezvládli dvě domácí klání s Leicesterem a Southamptonem. Blades tak mají na svém kontě po pěti kolech stejný počet bodů a sídlí jen těsně nad sestupovým pásmem.

Útočník Sheffieldu Billy Sharp viděl v minulém kole červenou kartu a svému mužstvu bude v Goodison Parku chybět. Mohamed Bešić zase u Blades hostuje právě z Evertonu, tudíž podle pravidel nemůže proti svému zaměstnavatelovi nastoupit. Do sestavy United by se naopak měl vrátit útočník Callum Robinson. Karamelky postrádají zraněné záložníky Jean-Philippe Gbamina a André Gomese.

Obě mužstva na sebe naposledy narazila před osmi lety v ligovém poháru, kdy po výsledku 3:1 uspěly Toffees. Poslední vzájemný střet v Premier League se datuje do března roku 2007. Tehdy domácí Sheffield remizoval s Evertonem na Bramall Lane 1:1.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Mina, Digne - Schneiderlin, Delph - Bernard, Sigurdsson, Iwobi - Kean
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - Robinson, McBurnie
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.69 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Watford FC  (sobota 16:00)
Po pěti kolech pět bodů, taková je ztráta obhájce titulu Manchesteru City na vedoucí Liverpool. Úplně opačné starosti má jeho sobotní soupeř Watford, který na vítězství stále čeká a je poslední.

Citizens vstoupili do sezóny vítězstvím v Community Shieldu a z první čtyř kol ztratili jen proti Tottenhamu, minulý týden však přišla studená sprcha v Norwichi, kde i přes góly Agüera a Rodriho prohráli. Náladu si napravili v týdnu v Lize mistrů na půdě Šachťaru, na ligovou tabulku se jim ale dobře nekouká.

Na co se však bleděmodří mohou spoléhat, to je domácí prostředí. Z posledních šestnácti zápasů tam ztratili jen dva body právě proti Spurs, kromě dohromady pěti branek od Kohoutů navíc během této série inkasovali jen třikrát. Podobně se jim na Etihadu daří proti Watfordu, který porazili šestkrát v řadě, pokaždé alespoň o dva góly.

Hornets po třech víkendech byli jediným týmem, který nezískal ani bod. To se v dalších dvou kolech zlepšilo, po remíze v Newcastlu přišel více než zasloužený nerozhodný výsledek proti Arsenalu, na ligové vítězství se však ve Watfordu stále čeká. Z posledních sedmi venkovních zápasů navíc vyhráli jen jednou, proti loni jasně sestupujícímu Huddersfieldu.

"Rád hraju proti velkým týmům. Pokud se podíváte do historie, rád se připravuju na tyto zápasy. Když se připravujete na zápas proti silným, musíte vymyslet něco jiného, být opravdu zkušení," tvrdí manažer Quique Sanchez Flores.

Vzhledem ke zraněné dvojici stoperů Stones, Laporte pravděpodobně uprostřed obrany začne Fernandinho. Jinak by měl být kádr Citizens kompletní, hostům budou chybět Cathcart, Deeney a Success.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sterling
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Dawson, Kabasele, Holebas - Doucouré, Capoue - Hughes, Cleverley, Deulofeu - Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.60 - 25.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Brighton & Hove Albion  (sobota 18:30)
Zatím nepříliš povedenou je probíhající sezóna pro fotbalisty Newcastlu i Brightonu. Zatímco Magpies ale dosud měli velmi těžký los, Seagulls hráli převážně s papírově vyrovnanými soupeři a umístění ve spodní pětce je pro ně zklamáním.

Straky už narazily na tři týmy z loňské nejlepší šestky. Zatímco na Arsenal ani Liverpool po boji nestačily, na půdě Tottenhamu se jim favorita podařilo zaskočit a zásluhou Joelintona zvítězit. Se slabšími soupeři naopak příliš nezazářily, v Norwichi prohrály a doma proti Watfordu pouze remizovaly.

Racci vstoupili do sezóny nadějně, Watford smetli na jeho stadionu jednoznačně o tři branky, a i další remíza proti West Hamu se dala považovat za úspěch. Jenže jen jeden bod z domácích utkání proti Southamptonu a Burnley je bezesporu zklamáním, zvlášť připočteme-li k tomu čtyřgólový debakl na Etihadu.

Od doby, co se oba celky pravidelně střetávají v Premier League, není k vidění příliš branek a úspěšnější ve vzájemných zápasech bývá Brighton, jenž ze čtyř duelů získal osm bodů se skóre 3:1. Ani jeden z týmů se na útočné polovině výrazně neopírá o některého z hráčů, jediný hostující Maupay má na kontě dvě trefy.

Zatímco domácím bude chybět pouze Longstaff kvůli kotníku, soupeř se musí obejít bez Trossarda, Schelotta, Izquierda, Baloguna a Jahanbakhshe.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Lascelles, Dummett, Willems - Almirón, Hayden, Shelvey, Atsu - Joelinton
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Webster, Dunk, Burn - Montoya, Pröpper, Stephens, March - Groß, Maupay, Murray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.19 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - AFC Bournemouth  (pátek 21:00)
Bournemouth v Premier League ještě na hřišti Southamptonu nevyhrál, další pokus bude mít v páteční předehrávce pátého kola. Oba týmy se pohybují ve středu tabulky a případný zisk či ztráta by mohly znamenat výrazný posun nahoru nebo dolu.

V nebývale vyrovnané tabulce (až na výjimku suverénního Liverpoolu) sousedí Southampton právě se svým pátečním soupeřem. Saints i Cherries posbírali po sedmi bodech, Bournemouth je však před "Svatými" o jednu pozici vpřed díky většímu počtu vstřelených branek. Nutno dodat, že stejným bodovým ziskem se mohou pyšnit i jedenáctý Everton s dvanáctým Crystal Palace a na první sestupovou, osmnáctou příčku mají všechna tato mužstva pouze tříbodový náskok. Tak nabitě Premier League započala.

Southampton už má na svém kontě jeden úctyhodný zářez, když o body dokázal obrat Manchester United. Návrat na trávníky po reprezentační pauze Saints také vyšel, před týdnem cestovali na hřiště nováčka ze Sheffieldu a tamní United porazili jedinou brankou Moussy Djenepa. Malijský šikula si po vydařeném sólu připsal již druhý přesný zásah od startu ročníku a je nejlepším střelcem Saints, v sobotu se ale kvůli svalovému zranění nepředstaví.

Bournemouth má ve svých řadách taky takového šutéra, Callum Wilson se již prosadil dokonce třikrát. Dvě branky vsítil anglický reprezentant minulý víkend a byl jedním z hlavních strůjců vítězství nad Evertonem. Pro Cherries šlo o vůbec první tříbodový zisk na vlastním hřišti, pro herní pohodu tak důležitý.

Manažer Bournemouthu Eddie Howe oceňuje práci svého protějška Ralpha Hasenhüttla u Saints. "Southampton se pod svým manažerem zlepšil a o víkendu zahrál velice dobře," řekl Howe. Jeho svěřenci se pokusí prolomit černou sérii ze St. Mary's Stadium, kde během své čtyřleté historie v Premier League ještě ani jednou nezvítězili.

Domácím krom Djenepa neschází žádný další hráč. Problém s kotníkem již vyřešil Nathan Redmond a Kevin Danso se vrací po trestu za červenou kartu. Eddie Howe žádné nové ztráty řešit nemusí, byť ztráta Charlieho Danielse, který si v průběhu ročníku již nezahraje, jej pochopitelně stále mrzí.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Gunn - Bednarek, Yoshida, Vestergaard - Soares, Romeu, Højbjerg, Danso - Ward-Prowse, Redmond - Adams
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Mepham, S. Cook, Aké - H. Wilson, Billing, L. Cook, King - Solanke, C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.57 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC550015:415
2.Manchester City531116:610
3.Tottenham Hotspur522111:68
4.Manchester United52218:48
5.Leicester City52216:48
6.Chelsea FC522111:118
7.Arsenal FC52218:88
8.West Ham United52216:78
9.AFC Bournemouth52128:97
10.Southampton FC52125:67
11.Everton FC52125:77
12.Crystal Palace52123:67
13.Norwich City52039:126
14.Burnley FC51226:75
15.Sheffield United51225:65
16.Brighton & Hove Albion51225:85
17.Aston Villa51134:64
18.Newcastle United51134:84
19.Wolverhampton Wanderers50326:103
20.Watford FC50234:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1514)

Přidat komentář
Taiger

1. pro výhru Chelsea v tomhle kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
nani92

Reagovat
Banger

Reagovat
kiwwi

remiza bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mimalu

Reagovat
eder

Reagovat
blade115

<3

Reagovat
Kenneth

SuperFrankovi bych to sice pral ale Liverpool ten titul letos uz musi urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Frank je oproti Kloppovi samozřejmě looser, ale v jednom zápase by mohl překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Frank nie je ani looser, ani loser.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

mám ve fantě navíc ta chelsea mi je velmi sympatická možná i ten samotnej ban bude to nejlepší co je potkalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
pingla

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Chelsea

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Viete mi vysvetliť čo za štýl hrá Ole ? Príde mi zo zápasov čo som pozeral že je ako tréner veľmi slabý ale bol by vynikajúci športový riaditeľ.

Reagovat
Dawon

Co te vede k myslence, ze by byl vyborny sportovni reditel?

Reagovat
smazaný uživatel

príde mi že má víziu koho chce a koho niie, trošku typologicky hľadá hráčov ktorí môžu dlhodobo tvoriť kostru united, akurát tie trénerské kvality sú pre mňa pochybné

Reagovat
smazaný uživatel

když přišel řídil se co mu říkal WAZZA a spol. nech ty kluky hrát fotbal ať si užívají. Pak to zavázal nějakou jeho rádo by taktikou, a výsledky jsou jaké jsou. Má to těžké hráče má max ta 4-5 co jakž takž jsou dobří zbytek je někde na úrovni brightonu, ale i tak nejhorší trenér od konce SAF

Reagovat
kiwwi

vysoky pressing a rychla priamociara hra - ono to dobre vidno ked hrame proti niekomu, kto hra otvorenu hru...trpime proti timom, ktore hraju low block a treba tam plan B - nejako odomknut obranu

najprv musime drilovat plan A lebo ani ten nie je zatial nic moc a az potom sa mozme sustredit na plan B - sice nas to bude stat vela bodov a utrpenia, ale to je asi jedina cesta ako sa pohnut z miesta a nepreslapovat kvoli bodom na mieste

Reagovat
BaggioRoberto

Trénuje stylem Ole ole ole ole vyhrajeme, vyhrajeme.

Reagovat
PP

Nedá se nic dělat, ale teď půjde fotbal na pár týdnů krapet stranou.. Po 4 letech začíná vrcholová oslava kolektivního sportu a hned od zítřejšího rána začínají naprosto luxusní zápasy rugby!

Reagovat
mul

skoda, ze okrem vikendov to nie je kedy sledovat

Reagovat
Taiger

Laver Cup >

Reagovat
kissak

V tomto kole mají mufani výhru zařízenou, Pogpič mezi zraněnými.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak fred zatím o mnoho lepší to samé i gomes. Ale WHU doma jsou v celku i silní. Navíc Rashford potřebuje tak 9 tutovek aby dal gola což těžko bude mít. Tipuji něco jako s astanou usmolených 1:0 pro nás gomes

Reagovat
Seydou Doumbia

To bude typický United provar a výhra domácích 2:1...takhle to cítím já no

Reagovat
smazaný uživatel

A to je jako pokus o vtip, nebo...?

Reagovat
bbbauch

takhle uplne bez duvodu si zahejtit, proc ne

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=UuJ1I7dSc-s

Super povídání s Carregherem o zápasech s Chelsea v průběhu jeho kariéry. S tím Torresem podle mě trochu přehání, zase tak špatnej před přestupem nebyl.

A nikdy jsem si neuvědomil, že ten incident Suaréze s Ivanovičem stál Liverpool na 99 % titul. To je krásná karma.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by stál Liverpool titul? Však než se vrátil Luis tak se asi až na Swansea vše vyhrálo

Reagovat
Hokaido

I v tom videu říkají, že se ztratilo se Swansea a pak se doma prohrálo se Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 99 % titul nás stál maximálně tak zápas s Chelsea. Ten byl odehraný hrozně.

Reagovat
Bukaj LFC

Tam si, ale spletl ročníky. Se Saints se prohrálo v prvním kole až další sezonu. Jediná ztráta byla Swans venku.

Reagovat
Bukaj LFC

Wow, tak se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na video sem nekoukal a na Saints zapomel. V tom případě je to dost možné. Stejně ale jako hlavní příčinu vidím prohru v Chelsea

Reagovat
vladis271

medzi nimi dvomi je čistá chémia.

Reagovat
smazaný uživatel

“It helps so much [having him around],” said Saka. “Sometimes when I don’t understand, when the coach is trying to communicate with me, I have a better communication with Freddie sometimes, he speaks better English.

“Freddie’s information, he’s been a player at this level before, and it’s vital for me because I play in the same position as me and he’s been a big part in my progress.

“He gives a lot of advice to me every day but one of the most, the best piece of advice he’s given me is to stay humble.

“He’s been with me since I was 15, seen me do amazing things but he always tells me to stay humble, keep working hard because he really thinks I can be a top player.”

takze hraci mu fakt nerozumeju

Reagovat
smazaný uživatel

paci sa mi jak ti sopliaci dnes vybehnu na debut za velky klub bez respektu a zbieraju body.

Reagovat
nani92

lebo nerozumejú manažérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

A Ljungberg umí španělsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale tomu to zase prelozi Bellerin

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

cunter: ale on umi francouzsky a spanelsky, takze v komunikaci problem nebude!

delusional

Reagovat
vladis271

preboha :D ako vyzeral pohovor Emeryho s vedením Arsenalu? To tam mal prekladateľa? Čítam biografiu Kloppa, a tam sú veci ako Henry popisuje, že manažér klubu v PL je podľa neho niečo veľmi podobné ako CEO nejakého nadnárodného koncernu a tak pristupovali aj k procesu hľadania nového manažéra po Rodgersovi.

Ja si nvm predstaviť Emeryho, ktorý síce môže byť skvelý manažér, ale ako predá svoje idee hráčom bez angličtiby aspon na úrovni advanced alebo B2?

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna ten pohovor, co si pamatuju, byl jednim z hlavnich duvodu, proc ho vzali. ze je prekvapil svym pohledem na fotbal a vizi, co by s tymem chtel udelat.

Reagovat
vladis271

hej to som čítal. Ale to ptm ten pohovor nemohol byť v angličtine, alebo tam mal fakt prekladateľa.

Reagovat
bbbauch

Vsak tady fans arsenalu strikali, jak byl Emery neskutecne pripravenej na pohovor, tak mu tam asi museli rozumnet, nebo si ten vystup poradne nacvicil

Reagovat
J0EL

Ved to aj tak bolo.

Reagovat
bbbauch

A ja tvrdim ze ne nebo co tu zkousis?

Reagovat
vladis271

a to sa tu bavíme o ľudoch zarábajúcich milióny Eur ročne v krajine kde je úradná rečť angličtina.

Keby ste prišli na nejaký pohovor na manažérsku pozíciu na Slovensku už za nejaké 2 litre mesačne a poviete im, že neviete po anglicky dostanú hysterický záchvat smiechu a vyvedie Vás von ochranka.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ako sa snaží vytvoriť dojem o výbornom a kvalitnom mužstve Chelsea, to je naozaj úbohé. Liverpool musí Chelsea poraziť a všetko ostatné bude prekvapenie a potupa pre Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontext:Jürgen Klopp: "Chelsea má opravdu vzrušující tým. Připomíná mi trochu můj tým z dob, kdy jsem ještě trénoval Dortmund. Také jsme měli opravdu mladé hráče a lidé o tom neustále hovořili, ale hráli pouze proto, že byli tak dobří. Chelsea přivedla Pulisice, o jehož ceně si nejsem jistý, ale byla tuším 50-60 milionů liber? A všichni ostatní hráči kolem něj mají nyní stejnou hodnotu. Tammy Abraham má hodnotu 60 milionů, Mason Mount určitě také, možná ještě více. Hudson-Odoi měl již dávno takovou cenovku. Jorginho je stále mladý, Kanté vypadá, že může hrát ještě dalších 20 let. Pak jsou tady Kovačić, Barkley, a zkušení hráči jako Pedro, Willian, Giroud. Pokud byl na světě tým, kterého by se zákaz přestupů dotkl nejméně, pak to byla pravděpodobně Chelsea díky své přestupové politice z posledních let. Jsou prostě dobrým týmem a mají můj respekt. V každé soutěži jsou bezpochyby jedním z kandidátů na celkové vítězství. Nyní budeme hrát u nich a chceme si odvést dobrý výsledek."

Reagovat
Talker

"Pokud byl na světě tým, kterého by se zákaz přestupů dotkl nejméně, pak to byla pravděpodobně Chelsea díky své přestupové politice z posledních let."

Já to pochopil tak, že nakupujeme tak blbě, že nás stejně neovlivní, když nepřivedeme bandu průměráků jako předchozí sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

On to říkal i Mourinho a je to pravda, no. Taky se to zatím docela ukazuje

Reagovat
BaggioRoberto

Spíš Chelsea nakupovala super mladé hráče, kteří si pak ale nekopli a teď konečně dostanou příležitost. Akorát teda demence pustit na konci přestupáku Luize s Cahillem. Christensen Zouma to je tak obrana do Stoke City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyhrát musíme, ani ta případná remíza nám podle mě stačit nebude.

Reagovat
blade115

Ten podlý skunk si nás dovolil pochválit......

Reagovat
Whitemedia

a dokonce pochválil i přestupovou politiku Chelsea.. to už je na Chocholouška

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne o tej prestupovej politike z posledných rokov má pravdu. Hneď sa mi vybavia ťahúňi Chelsea ako Drinkwater, Barkley, Morata a Zappacoata.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

“Chelsea brought in Pulisic in the summer, I don’t know about the money but it was 50-60m? All the players around him now have the same value. Tammy Abraham is a 60m player, Mason Mount for sure is 60m, maybe more. Hudson-Odoi was already that.”

Někdo by mu měl vysvětlit, že hráč mimo přestup má nulovou hodnotu nebo jeho hodnota není známa.

Reagovat
Talker

Spíš že by se měl koukat na transfermarkt, tam jsou nejpřesnější informace o hodnotě hráčů.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

potupa zase nie

Reagovat
Talker

Snad vyhrajeme, 3 body by byly skvělé. Mount by mohl být fit, což by znamenalo, že bychom mohli mít i nějakou ofenzivní fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne vyhrať doma by už by sa patrilo a proti Liverpoolu... Sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

To dela porad

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham má zájem o Davida Silvu

Reagovat
SunFells

Tak viděl si Posh.

Reagovat
fabec1222

Southampton trénuje Viggo Mortensen?

Reagovat
eder

Ne, to je Aragorn.

Reagovat
pingla

akéééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson velká škoda že zrovna jemu Klopp nevěří a nezapadá mu do systému..dostaneme za něj ale balík peněz. Snad bude v nastoleném trendů pokračovat.

Reagovat
Benzema

To ti prezradil osobne Klopp, že mu neverí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu věřil tak by šanci dostal.

Reagovat
Benzema

Áno ? A namiesto koho by hral? Len nech je tam kde je a nech si poriadne zahrá a budúcu sezónu nahradí Shaqiriho. Je mladý a potrebuje hrať čo najviac a nie 10 minút týždenne, to by mal v Liverpoole tuto sezónu keby ostal . Pozri na Brewstera , mal dostavať šance a pritom ešte sa nedostal ani na lavičku a nie to do zápasu .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu. Kádr je úzký a zápasů bude mraky. Kdyby mu věřil zůstane. Bohužel v tomhle je vidím Kloppovu slabinu že si jede prostě svoje koně. I toho Shaqa odstavil a nakonec se před něj dostával i Lallana..

Reagovat
Hokaido

Tohle je prostě taky penalta, VAR úplně k hovnu.

Reagovat
Taiger

Ten Rico tam zamrzí

Reagovat
Hokaido

Naštěstí to je bez čistýho konta.

Reagovat
Whitemedia

VAR prostě bude letos řešit jen ofsajdy..

Reagovat
vladis271

OT:

chcem nové auto za 10 k. Mám 3. A rozmýšľam nad dvoma alternatívami, lenže ja sa týmto veciam o úveroch, leasingoch etc.. vôbec nerozumiem. Čo je výhodnejšie? Leasing, alebo úver z banky a vyplatiť ho celé a splácať to banke? Pri tom úvere ma láka, že si môžem splátky rozložiť na dlhšie obdobie a splácať menšie sumy, lenže to asi viac preplatím, či?

Reagovat
Andis

To si děláš srandu jako za 10k Kč? To koupíš leda pekáč co se ti rozsype jak lego. Jinak je pravda že čím dýl splácíš tím víc přeplatíš, jelikož nejdřív splácíš úroky a neubývá jistina. Vždycky sleduj RPSN u každého produktu.

Reagovat
smazaný uživatel

10k € asi. keby mal tri tisic korun a rozmyslal nad pozickou 7tis

Reagovat
Minister

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Budiž zatracena internacionalita eurofotbalu, taky mě napadlo, že bude na splátky kupovat nějakou rozpadlou hnilobu.

Reagovat
Cobra

V tvém případě leasing=úvěr. Operativní leasing - pronajmutí vozidla včetně služeb (servis, zimní obutí), kde vlastníkem je leasingovka. Toto auto ti po skončení leasingu nepatří a vrátíš ho leasingovce. Úvěr - splácíš splátky a auto je v tvém majetku.

Je jedno, jestli to máš z banky nebo od společností, které se přímo zaměřují na vozy. V dnešní době si vždy můžeš vybrat výšku akontace a délku splácení, takový standard je 12-60 měsíců, takže bych se rozmýšlel na základě úrokové sazby, kde ti nabídnou to nejnižší=nejmíň přeplatíš.

Já dělám většinou nové auta a tady je rozdíl ještě v zajišťovacím převodu. Já spolupracuji se ŠkoFinem a výhoda toho je, že když nesplácíš, tak ti vezmou jen to auto a na tvůj majetek ti nesáhnou.

Reagovat
Olafek

Proč chceš nový když už máš 3?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

aby mohl zaflexit na instagramu stojí to za to to potom splácet 6 let za 10 foteček na IG

Reagovat
opretis

Já teď kupoval taky nový, za podobnou cenu jako chceš ty, úvěr s nula procentním úrokem, na dva roky. Ale já měl 50% akontaci, to ty nemáš no. Každopádně mi přijde že skoro všude- ať nový nebo ojetý- ti dají při úvěru lepší cenu než když bys kupoval hotově. Ale nevím jak je to na SK.

Reagovat
vladis271

no, ja by som mal 30 percentnú akontáciu...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
opretis

Ještě jde o to, že ten úvěr by ti měl úplně normálně nabídnout prodejce a měl bys to takříkajíc přehledně na jednom papíře a jak už jsem psal, pravděpodobně bez úroků.

Reagovat
Cobra

Bez úroků? Co to bylo za společnost? Máš k tomu úvěru i pojistku?

Reagovat
opretis

Pojistku musím mít samozřejmě tu nejvyšší.

Reagovat
opretis

Jde normálně o financování bez úroku u nového Hyundai.

Reagovat
Cobra

Tak u většiny značek jde financovat bez úroků od určité výše akontace. Ale nikdy ti nikdo nedá nic zadarmo, takže většinou je to vykoupené tou pojistkou no.

Reagovat
opretis

Jak jsem psal, já měl akontaci 50%, takže tak. A tu pojistku bych si dal tak či tak. pro mě to byla nejlepší možnost vzhledem k finančním prostředkům a tomu, že jsem chtěl nové auto se zárukou a klidem

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

My to v Toyotě měli tak, ze jsme půlku ceny dali hned a druhou splacime měsíčně 3 roky. Bez úroku..

Reagovat
Cobra

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

No schválne aké 3 auta máš na mysli?

Najlepší spôsob je akontácia + splátky s tým, že môžeš hocikedy zvyšnú sumu vyplatiť. Úver na tvojom mieste by som neriešil

Reagovat
vladis271

nie autá :D že mám 3 litre z 10tich ktoré potrebujem. A láka má dacia duster v tej základnej verzii. Čítal som, že v pomere cena/ výkon veľa lepších možností nie je.

Reagovat
jenage

Duster.

Reagovat
vladis271

si niečo o tom prečítaj. Recenzie to má skvelé. A netrtkám bankárovú dcéru, takže si nemožem dovoliť dať 20 litrov za auto.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

tak trtkáš ovci bačo to už by jsi chtěl moc

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Spis si poradne promysli, jakej motor chces, jestli jezdis dalky, nebo spis castejc popojizdis po meste a podobne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Duster

Reagovat
smazaný uživatel

duster ty seš fakt divnej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Ok dalo santo všelijako pochopiť.

Fuha Duster, to nie je šálka mojej kávy ale 100 ľudí 100 chuti.

Otázka je, či potrebuješ auto do mesta alebo skôr využiť prostriedok na dlhšie trasy.

Reagovat
EXoRcIsT

si tu robia srandu z Dusteru ale za tu cenu to je dobre auto co ti posluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Duster bože tebe bych chtěl fakt vidět v reálu

Reagovat
Taiger

Já nejsem zrovna autovej, ale vysvětlil by mi někdo, proč se mu tu lidi za to vysmívají? curious

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že je to dacia vyráběna Renaultem.. Což obecně říct o takovým autu, že je to super cena výkon asi platit nebude (i když konrkétně u toho Dusteru to fakt může být jinak). Jinak vnitřní nekvalitní materiály, šetří se na čem se dá a není to ani moc velkej krasavec.. Obecně dost důchodcovský auto.. Ale ten výsměch mě teda taky překvapil..

Reagovat
smazaný uživatel

*že je to tím, že je to Dacia vyráběná Renaultem

Reagovat
patas92

Spíš je to auto pro dělňase, co se potřebujou dostat ze stavby na stavbu, nějaké zemědělce atd. Není to prý moc auto do města nebo na delší jízdu po dálnici (pohodlí, spotřeba). Funkčně by to ale mělo být v pohodě auto za ty prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

+ si to auto teda podle mě navíc ani nehraje.. třeba ty nový trojky od bmw jsou strašný a pořád se tvářej jako super prémiový sportovní auta

Reagovat
Remt

Jak rikas - auto, ktere si na nic nehraje. Tata si koupil Dacia Dokker, protoze taky na nic lepsiho nemel, chtel auto s vysokym posezem, s co nejvetsim kufrem na rybařinu a Duster pro nej mel moc maly kufr. Jinak o Dusteru jsem videl recenzi v Autosalonu, recenzoval to ten ktery ji sam ma doma a docela ji vychvalil. Jjiny Dacie jsem nevidel, ta nase zevnitr vypada fakt jak extremne delnicky auto - plechy v interieru vypadaj fakt divne Driv jsme meli Scenica a uvnitr vypadal lépe. Ale pokud se s tímto smíříš a nebo ti na tom nezáleží, neřešíš takový věci, tak asi v poho auto pro nenáročnýho člověka. Uvidíme jak rychle se to začne/nezačne srát

Reagovat
Detective

Protože to posuzujou podle toho jak to bude vypadat navenek, co tomu kdo řekne a ne podle toho k čemu to má sloužit.

Reagovat
cristiano.K.

Dacia jsou obecně nejlevnější auta a v minulosti měli hrozné recenze

Reagovat
Bandita_Harry

kamo ale na co ti je ten duster ? niesom odbornik ale za tie prachy zozenies nalozenu octaviu alebo superb

Reagovat
Gazdo

Za 10k novu octavku? Bez sance. Mozno tak trojrocnu ak chces nalozenu a aj to bude nejaky debil predavat iba. I ked ja by som asi tiez radsej jazdenu octavku ako noveho dustera

Reagovat
Bandita_Harry

nemyslel som novu

Reagovat
smazaný uživatel

Kúp si elektricku kolobežku

Reagovat
vladis271

Na tu som strašne veľký hejter.

Reagovat
Lacko_Boh

jazdia na tom kokoti ale musim uznat ze to je dobra vec, musime tomu dat sancu Vladi

Reagovat
vladis271

Nie.. Ľudia by sa mali pohybovať. Teraz je všetko elektrické a za 20 rokov bude všetci obézni.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto si ideš kúpiť auto

Reagovat
alcantara

*Ludia by sa mali pohybovat s autom.

Reagovat
vladis271

nezhadzuj svoju fyzičku na auto Oľo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám skvelú kondíciu, Vladi . No vždy je čo vylepšovať, to je pravda.

Reagovat
anonym

Kdo se chce hýbat, tak prostě bude. To je tak stupidní důvod to hejtit, jako si stěžovat na elektrokola a argumentovat tím, že by lidi měli víc šlapat.

Reagovat
Ondiis

Klasický EF, chceš radu o financování a nakonec musíš obhajovat svůj výběr typu auta nevím jak to funguje na Slovensku, ale cca před 5 lety jak jsem dělal v GE (která měla i divizi GE Auto) tak platilo v drtivé většině že spotřebitelský úvěr měl výhodnější úrok i RPSN. To je to jediné co by tě mělo zajímat. Doporučuju si najít banku, která dělá jak úvěry tak leasingy a prostě si to nech porovnat, na ničem jiném než na konkrétním porovnáním bych své rozhodnutí nezakládal a je to jak říkáš, zpravidla čím delší splácení tím víc dáš na úrocích. Nevýhodnější jsou vysoké úvěry na co nejkratší dobu no

Reagovat
smazaný uživatel

nekupuj si auto, je to stresující záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

*zbytečná

Reagovat
Nikikrew

Ale potrebná do života ak chceš viesť pestrý život

Reagovat
smazaný uživatel

pokud půjdeš do splácení nebo leasingu, tak počítej s tím, že za deset let na servisu a palivu zaplatíš přibližně dalších 10k, spíš víc

Reagovat
Jollae

Tak keď to auto potrebuje alebo len proste chce, je úplne jedno koľko zaplatí za 10 rokov za palivo a prípadný servis, nie? Veď to je cena za užívanie .

Reagovat
smazaný uživatel

tak spoustu lidí cenu užívání auta nevidí nebo podceňují

Reagovat
vladis271

A to by som nezaplatil, ak by som ho kúpil za svoje?

Reagovat
nani92

nie, je to v cene

Reagovat
vladis271

Vysvetli

Reagovat
Gazdo

Robi si prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplatil. Navíc je to hodně demagogický. Nevím teda proč zrovna po "deseti" letech, navíc to auto má přirozeně svoji resale value

Reagovat
kiwwi

Úver je výhodnejší ako leasing vo všeobecnosti. Rátaj s tým, že pri leasingu ti na nútia ich povinnú aj havarijnu poistku. Jednoducho si vyrataj celkovú mesačnú splátku za všetko (splátka plus poistka) a porovnavaj rovnaké obdobia. A nekupuj si nové auto a uz vôbec nie Duster.

Reagovat
vladis271

Súhlasím s prvou časťou príspevku. Lenže do havarijnej chcem ísť tak ci tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky To ale ještě neznamená, že tě na tom u nich nenatáhnou. Zkus klik.cz (sk?) a podobný věci a najdi si orientačně, kolik by tě to mohlo stát mimo..

Reagovat
iamek

Havarijní si dej určitě. U novych aut se to vyplatí na cca 3-5 let. Pak jsem to nedaval. Jinak pojistky přímo od prodejce většinou jsou horší, než když si zajdes na pobočku. Tam uhadas fakt zajímavé sumy. Prodejci novych aut zkoušejí vyšší vysoké sumy = vetsi provize.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme teda u toho, tak proč nový auto? Nepřemýšlel jsi o starším?

Zároveň by mě zajímalo, co by tady kdo obecně doporučil za auto (zřejmě) pro samotného mladšího člověka do 10k€? Taky jsem to dilema poznal

Reagovat
kiwwi

Keby som bol sam, tak idem do nejakej stylovky... S takým rozpočtom by to bol asi ťažký oriešok, ale určite sa dajú zohnať nejaké pekné kúsky... Napr. Ja som mal hyundai coupe a bolo to parádne lacné štýlové auto

Akékoľvek auto hľadáš, odpoveď môže byť vždy golf

Reagovat
Gazdo

posledna veta

Reagovat
vladis271

Mám staršie, a lezie mi na nervy to, že furt do toho vrážaš. A ked kupuješ ojazdené, je to mačka vo vreci. Fakt nevieš kedy sa to dosere.

No ja už mám asi vybrané. Len som chcel vedieť, či je lepší leasing alebo úver. A zatiaľ ma to točí k tomu úveru.

Reagovat
kiwwi

A to si myslíš, že do nového nebudeš vyrážať? Už len ta pravidelná záručná je drahá jak šľak, plus havarijná plus gap plus si rátaj prvotnú investíciu a kazia sa aj nové autá a záruka ti nepokryje všetko

Radšej sa zameraj na jazdenku od dobrého zdroja, niekomu komu môžeš veriť, poznáš to auto a pod.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mám Opla, Insigniu, 4x4 v automatu, dvojlitr a nemůžu si vynachválit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 6 let starý? A nesere se to?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

2014 no. Jako mám jeden problém a to s utěsněním vany na olej, ale to není vada na funkčnosti. Jinak v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

tak super, hezký auto

Reagovat
patas92

Scirocco

Reagovat
Gazdo

Pekne ale predrazene

Reagovat
TheTopFootbaler

To je jen golf pro machýrky.

Reagovat
anonym

To je hodně univerzální otázka. Člověk by to podle mě měl filtrovat tím, kde bude jezdit, na co to bude mít a kolik má na provoz. Jestli s tím chce někdo jen honit vodu, tak bude vybírat hlavně podle vzhledu.

My máme dobrou zkušenost s Fordem Fiestou, ale na všechno budou lidi prskat i chválit.

Reagovat
MCFC_8

Dnes si zastrielat...4:0...Kun a Raheem po gole

Reagovat
smazaný uživatel

Prej dvojka na Norvič ...

Reagovat
smazaný uživatel

Alli ani na lavičke. Znovu Pochettino zvolil diamant, kde sa Sissoko pohybuje niekde na RM a je tam polovičný.

Reagovat
Slavia10

Výborně!

Reagovat
Gareth Bale 11

Pochemu fakt jebe poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za Alliho má palec hore. Ten je úplne mimo a zaslúžene je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

The legend that is Ex-United midfielder: Anderson has retired at the age of just 31.

So for one last time...

Anderson: 4

Gerrard: 0

Reagovat
SpecialOne

Ach ta evropská kuchyně. Měl větší potenciál než čeho individuálně dosáhl. Při tom přestupu jsem ho řadil o dost výš než Naniho.

Reagovat
nani92

Anderson vo forme > Pogba vo forme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

AURIER

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

akurat som to sem chcel dat, oni su neuveritelni, vzdy zdvihnu naladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdo jsou ti dva autoři?

Reagovat
mistr129

Reagovat
spider_8

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nihilister

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzaninga - Aurier, Toby, Verts, Rose - Winks, Sissoko, Ndombelé - Lamela, Son - Kane

Očekávám, že střed zas nebude moc fungovat, Aurier snad naváže na minule

Reagovat
Busby babes

OT: Mame nekde rugby diskuzi, kdyz zaclo MS?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Soyuncu je skvělý

Reagovat
Kixi Syhimour

Leicester

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, offiside

Reagovat
salm0n

Maddison Už se na něj těším v United se Sanchem

Reagovat
Whitemedia

To je prostě drsný, že celý stadion i s hráči oslaví gól a po minutě jsou akorát nasraní

Reagovat
nani92

Fanúšikovia majú sledovať ofsajdovu liniu a nebudú musieť potom oslávovat picoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte viac emócií to prináša do futbalu. Takto sa tešili aj fans Leicestru z gólu aj fans Spurs z rozhodnutia VAR

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Coutinho10

libilo se mi i jak pak rvali: video, video po tom skluzu

jako v nasi lize

Reagovat
vodka

Podle mě byl tento skluz Sissoka úplně čistý

Reagovat
Svatej

1) Slušelo by se teď VAR pochválit, když správným způsobem zrušil gól.

2) Spurs jsou furt stejný prasata

Reagovat
JIMMY-PO

to si si pripomenul na zaklade akeho dnesneho zakroku ty komik

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč prasata? Sissoko měl míč

Reagovat
JIMMY-PO

sak si len potrebuje kopnut, cela ta premisa je kokotina

Reagovat
Svatej

Ani nepíšu, že to bylo na kartu, prostě bezohlednej zákrok přes nohy.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kixi Syhimour

Však šel do míče, Maddison ho neměl pokrytý, Sissoko toho využil, tohle není balet, Sissoko krásně bojuje

Reagovat
Whitemedia

Jak to teda je.. můžu někomu urvat nohu, ale když první trefím míč, tak můžu být v klidu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobře, máš video té akce?

Reagovat
Whitemedia

Jako té, jak někomu rvu nohu přes míč? Ještě ne, nejdřív si musím zjistit, jestli vůbec můžu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Tak já se vůbec nebavím o té akci, ale všeobecně

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale podle mě tam akce vypadala jinak než ji popisuješ, proto se chci znovu podívat, jestli se mýlím

Reagovat
JIMMY-PO

aj ja si to myslim, podla mna mu preletel cez trup a sissokove nohy v tejto konkretnej akcii neboli vobec nebezpecne

Reagovat
Coutinho10

tak v LM Traoreho taky prejel Asamoah, zranil ho a stejne nedostal redku, protoze se trochu dotknul i mice...

Reagovat
Svatej

Já moc tomu chození po nohou nefandim, ani to třeba nemusí bejt správnej pohled. Můžu se slastí posrat, když vidim pěkný souboje na tělo, ale jakmile se jde přes nohy, tak to buď musí bejt takovej Rosickýho elegantní styl skluzu, jinak se mi to uplně nelíbí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mně vadí, když hráč zezadu pře nohu, nebo když jako první prostě trefí nohu. V tomhle případě si to ale podle mě Maddison moc předkopl a Sissoko jen chtěl zastavit rozvíjející se akci, že míč prostě sebral (jako první) a pak teda vzal i Maddisona na kterého ale nešel kopačkou nýbrž jen přední částí nohy. Konec konců mi to připomíná situaci z vápna, kdy gólman vyběhne a sebere míč hráči, který ho nemá pod kontrolou, protože je moc daleko. Útočící hráč pak nadskočí, aby se nesrazil s brankařem, nicméně tady chápu, že James neskákal.

Každopádně bych si to ještě prohlédnul, ale nepřipadalo mi to jako nějaká "prasárna"..

Reagovat
Remt

Jako docela prasárna mě třeba přišel ten skluz v zápase Slavia - Inter. Skluz zezadu, možná i štrejchnul myslím špičkou míč, ale noha Slavisty se docela ošklivě prohnula. Tam vlastně zkoumali možnost červený karty, která podle mě klidně mohla být.

Reagovat
Svatej

Krása češtiny. Těma tebou zvolenýma terminama u toho slovního popisu to vypadá, jako kdyby o něj Maddison skoro přepadl.

Hele já to taky viděl v ty rychlosti a o poločase usnul, takže teď jen jasam nad výsledkem, každopádně v ten danej moment mi to přišlo jako bezmozkovina, která ani neměla účel přímo zranit, ale na zdraví soupeře ohled nebrala. Míč měl Maddison daleko a Sissoko vzal nejdřív právě balón, takže se o faul fakt nehadam. Ve fotbale můžeš protihráče při jistý šikovnosti zranit i "legálně" takže i nefaul neberu jako úplnou nevinu.. Třeba mají kluci ze Spurs pravdu a jen si hledám hůl, takovej jsem prostě měl ten dojem z toho zákroku.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
Mervin

Ty vole, ale jakým způsobem

Reagovat
Svatej

3) a ještě simulanti

Reagovat
jk

Jak dlouho už tu brečíte, že ten modrý cirkus dostal nakopáno? 3 roky?

Reagovat
Svatej

Snad neodufáš, že ten vás hnus jen tak upadne v zapomění

Reagovat
jk

Já nevím, mě je to celkem buřt. Dycky se u toho jen ušklíbnu, že ta pýcha Londýna furt bulí že jim ty mladé pušky natrhly svou agresivitou prdel

Reagovat
Svatej

To vidím, jak je ti to burt. Však jste te zaprvé ten zápas nevyhrali, za druhé i díky němu přišli o titul a za třetí jste si odnesli ten titul prasat, na kterej jste evidentně i přes jistou radost zjevně haklivi. Za to ta nakopana prdel s obrovským přehledem stala.

Reagovat
jk

Jako, že si spurs otitulkovalo prasaty pár ublíženců na EF? Aha

Reagovat
Svatej

Jojo, na Ef...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
JIMMY-PO

to nebol ani faul a on mu dal žltú

Reagovat
Orlandiiik

v pohodě zákrok

Reagovat
Whitemedia

Hezky se to vyhrotilo

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozná bramboračka.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale dost se ta hra přelévá.

Reagovat
Hokaido

Wow, brutální gól.

Reagovat
diastan

woow

Reagovat
Coutinho10

Son captain acko

Reagovat
Taiger

Toho budeš litovat si myslím

Reagovat
Coutinho10

jako ke konci jsem jeste uvazoval, ze to dat na Sterlinga, ale rozhodoval jsem se i podle toho, ze Son v LM byl setrenej, hral asi 20 minut, zatimco Sterling hral cely zapas a myslim si, ze nemusi odehrat cely zapas...jako byl predtim setreny Bruyne, tak ted muze byt treba i on...uvidime

Reagovat
Taiger

Já mám Sterlinga no, ale myslím si, že i Auba bude lepší výběr cpt než Son, no uvidíme.

Reagovat
Coutinho10

Aubu jsem chtel dat, ake zaskocilo me, ze hral v EL taky cely zapas, tak jsem ho radsi nedaval, ale hlavni, ze Son ma aspon zatim to acko , protoze neni nic horsi nez 2 (4) body s paskou , ikdyz cekal jsem vic

Reagovat
Taiger

Uvidíme no, Son zatím nevypadá nic moc bodově

Reagovat
Coutinho10

mel tam 1 tutovku + 2 polosance...to uz pak je tezky, kdyz to nepromeni no

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JIMMY-PO

nenormalny gol

Reagovat
Whitemedia

Kane lol

Reagovat
Svatej

WooooooooooW !!

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry.

Reagovat
Coutinho10

kazdopadne Kane gol skoro ala ta challenge, jak se ti hraci toci dokola a jsou zamotani a skoro netrefi ani mic

Reagovat
patas92

wow Ale Soyuncu mu teda dobře pomohl dostat se před ostatní obránce

Reagovat
JIMMY-PO

a dufam že toto zobudi stareho dobreho Harryho lebo uz ma zacinal srať

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

dával to odrazem od země nebo ne? ale moc pěkně

Reagovat
JIMMY-PO

hej

Reagovat
Svatej

Reagovat
JIMMY-PO

co je vtipne na odpovedi na otazku?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kixi Syhimour

S odrazem myslím

Reagovat
JIMMY-PO

hať ho chcel nechať maddison vyhodiť kokot jeden

Reagovat
Coutinho10

hroznej simulant ten Madisson

Reagovat
Gareth Bale 11

Maddison je hrozna placka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nikikrew

Strasny nesympaticke smrad. Nemám ho vôbec rad

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa z neho stáva hráč United

Reagovat
jk

Každopádně má ten špíl slušný tempo. Ten silný střed který vytláči lišky na křídla celkem funguje, akorát by to chtělo získávat tam těch balónů víc. Jinak teda obrana v tomhle složení je z těch několika posledních pokusů asi nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen mi ale pride tak o tretinu pomalší jak minulu sezónu, ktorú mal skvelú. Ale aspoň to dáva pozične oproti Davinsonovi.

Reagovat
jk

Davinson je dobrej ale někdy ještě hrozně zkratuje, on se potřebuje trošku uklidnit v té svojí hře a bude cajk. Verst je prostě vyzrálejší fotbalista, a taky už není nejmladší, tak možná trochu zpomalil krok

Reagovat
Cobra

Verts>Toby. Mě Toby přijde k ničemu a docela bych se podíval na obranu ve složení Jan-Davinson.

Reagovat
jk

Tobyho mi přijde dobrej ve vzduchu a dokáže dobře rozehrát na delší vzdálenost. To porovnání ale nijak nezpochybňuju.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zápas má hezké tempo a pořád se to přelévá ze strany na stranu, obrana Leicesteru mi dnes přijde mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak bude Mount v neděli hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho štart je otázny.

Reagovat
Kixi Syhimour

A Kanté s Rüdigerem?

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger určite nie a Kante tiež s veľkým otáznikom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, díky

Reagovat
Remt

Co my? budeme v plný síle? koukal jsem že proti Neapoli snad nikoho nešetřil nebo ano?

Reagovat
Kixi Syhimour

Šetřil jenom Wijnalduma asi 60 minut. Jinak jsem ale nečetl nějaké reporty o zranění, jistě bude chybět Alisson s Keitou a pravděpodobně i Origi.

Adrián - Arnold, Matip, van Dijk, RObertson - Fabinho, Wijnaldum, Henderson - Salah, Firmino, Mané

Tohle bude nejpravděpodobnější sestava.

Reagovat
Remt

Origi je tedy taky mimo? vím, ze v jednom z minulych zapasu mel neco s kotnikem tusim? ale nikde jsem necetl na jak dlouho to bude.

BTW: co ta penalta s Neapoli? koukal jsem na zapas dneska a musel sem to z nasranosti vypnout, nohu mu tam Andy dal, ale kokot letel jeste driv nez se nohy dotkl, copak tohle VAR uzná jako penaltu?

Reagovat
Kixi Syhimour

"Their No. 1 is a certainty to miss out, while both Keita and Origi are not likely to feature, though providing an update on the trio at Melwood on Friday, Klopp was more optimistic on the Guinean."

- This is Anfield

Nebyl ani lavičce proti Neapoli + je po zranění, maximálně bude na lavičce, ale do hry nezasáhne podle mě.

Penalta to byla směšná, Callejon tam prostě skočil, ale to VAR ty penalty prostě nějak nezvládá, v PL je těch případů hodně (MUN vs. CRY, LFC vs. NEW, BOU vs. MCFC), na ofsajdy to funguje, řeší i ty milimetrové, kde teda chápu kritiku toho, že nevíš, co je vlastně moment přihrávky a ty setiny tam rozhodují, ale za mě dobré (ohledně ofsajdů). Nicméně na ty penalty a ostatní je to pro mě docela zklamání.

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamelu nepochváli nijaký kohút? Jak ho tu niektorí vyhadzujú po každej zlej prihrávke, tak dnes dal vynikajúci polčas. Moc nechápem, čo by viac od neho chceli, keďže za normálnej situácii (S Allim a Eriksenom) je to len náhradník.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, dnes hraje skvele.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Coutinho10

tyvole Son..to je pak tezky

Reagovat
Coutinho10

Aurieeeeerve fante i draftu

Reagovat
iamek

Čím je Maddison výjimečný?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi anglicky zaloznik o parnik

Reagovat
Mastný Chobot

už vieš?

Reagovat
Taiger

AURIER FANTAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
iamek

Reagovat
Taiger

To si děláš prdel

Reagovat
Coutinho10

tohle uz fakt prehnany

Reagovat
Hokaido

cg mate

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je strašně hop, nebo trop hráč. Skvělý zakončení, ale kdyby skončilo u rohového praporku, nedivil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Toto offside?

Reagovat
iamek

Ofsajd? Wtf??

Reagovat
JIMMY-PO

im musi jebať

Reagovat
iamek

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tohle je ofsajd jo...ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

Akozr som rad ale toto a offside. Choďte do p*ce takto zhnusit futbal. Mam dosť fakt

Reagovat
salm0n

Jo offside... od toho je VAR, čemu se divíte

Reagovat
salm0n

když milimetry rozhodují o vstřeleném golu, tak proč ne o offsidu

Reagovat
fenixLFC

Pretoze tu zalezi na jtorej stotine zaberu to pauznes a ktoru milimetrovu cast oznacis za tu odkial to merat

Reagovat
JIMMY-PO

toto proste nebol offside

Reagovat
Tuard.MUTD

var

Reagovat
Taiger

Tohle je naprostá kokotina

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bylo teda hodne tesny, ale pravidla jsou pravidla.

Reagovat
Gareth Bale 11

*

Reagovat
Cobra

A jde z takové dálky posoudit offside? Jako z toho záběru, co jsme viděli my, tak vůbec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Horcmen

je tam

Reagovat
iamek

Nedáš? Dostaneš

Reagovat
Mates_Matesović

Fú, vzhledem k tomu, že Son ani v brankový příležitosti nebyl, tak dost krutý...

Reagovat
nani92

žiaľ, takéto goly už platiť s VARom nebudú

Reagovat
Coutinho10

misto 0:2 je to 1:1 klasika

Reagovat
C-M@ster

Přál jsem ti ho... už jsem ti to psal v draft roomu... ale do budoucna tě snad potahá.

Reagovat
Coutinho10

uz jsem tam odpovedel...musim jit vejs a zaklad je ta obrana, aby zacala taky sypat body, tak uvidime, co dalsi kola prinesou, ale Aurier je nadejnej hrac

Reagovat
Gareth Bale 11

Výborny no.

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama prišiel, odovzdal loptu a inkasoval.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem upřímně nepochopil, proč ho tam poslal

Reagovat
Cobra

Ten, kdo tu loptu odevzdal bez boje byl Kane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Značně kruté

Reagovat
JIMMY-PO

po tom vare sme iny gol ako cez dva teče ani nemohli dostať

Reagovat
Taiger

Nebo jak Aurier přišel o 12 bodů minimálně

Reagovat
Coutinho10

to me mozna stve vic jak Son

Reagovat
Taiger

Sterling?????

Reagovat
Kixi Syhimour

On nehraje?

Reagovat
Taiger

Na lávce

Fraudiola

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, to jsem nečekal. Guardiola se toho nebojí a zarotoval, nicméně do hry se dostane podle mě.

Reagovat
Taiger

Nesmí

Reagovat
Coutinho10

Haaaaa co jsem rikal

Reagovat
Taiger

Neprovokuj

Reagovat
Coutinho10

aspon se mi povedlo obhajit moje rozhodnuti

tohle by me stvalo vic

Reagovat
Taiger

No nevím

Reagovat
C-M@ster

No R22 (aka Kosťa) dnes v 9:16 prognosticky napsal:

Jsem dal kapitana KdB, snad nezklame

Neco mi rika, ze Sterlinga posetri dnes Pepek

_______

Tak asi to příště konzultuj s ním.

Reagovat
Taiger

Mám KdB VC, tak snad Sterling nenastoupí a City budou pohodlně vyhrávat

Reagovat
Busby babes

ja tho kapitana letos fakt netrefim nikdy.

Reagovat
Mato178178

ved pamatam si ako posudzovali ofside proti united bol tam ovela vacsi rozdiel v ofside a uznali ho aj tak

Reagovat
Heisenberg

Lepší příklad pro změnu pravidel ofsajdu a použití VAR nebo aplikace těchto pravidel snad ani nejde najít, teď uvidíme co se bude dít.

Reagovat
Kixi Syhimour

U Ndombelého tam dneska vidím ten potenciál

Reagovat
Detective

Nejsmutnější je, že to nemůže být přesný ani teoreticky. Pokud hráč běží 20km/h tak za 1/50s urazí asi 11cm (video 50fps) takže když si to video posouvaj po obrázcích, hráč se mezitim posune o 11cm. Míč navíc je mnohem rychlejší takže určení momentu přihrávky má ještě větší rozptyl. Absolutní spravedlnost možná neni a tahle úzkostná snaha ji dosáhnout akorát věci kurví.

Reagovat
JIMMY-PO

toto od Graya bolo asi 2 krat nebezpečnejšie jak sissokova karta

Reagovat
Gareth Bale 11

Za tohle bych ho vylil teda.

Reagovat
diastan

Ederson, Walker, Fernandinho, Otamendi, Mendy, Rodrigo, Silva (C), Mahrez, De Bruyne, Bernardo, Aguero

tak zase Ferna..podle očekávání na Mendyho se těším snad se chytne

Reagovat
Kixi Syhimour

Není Fernandinho lepší na stoperovi jako Stones?

Reagovat
diastan

Jak to vezmeš ..on není Stones jako Stones...

Reagovat
iamek

Maddison vždy jsem ti veril

Reagovat
salm0n

iamek21.09.2019 14:53#

Čím je Maddison výjimečný?

Reagovat
iamek

Tohle jsem nepsal. A ten čas taky nesouhlasí.

Reagovat
salm0n

Reagovat
vladis271

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Ole i kdyby chtěl zpět Bebeho, tak tady za tohle budeš bojovat

Reagovat
Busby babes

nechapu. me jen prislo nesmyslny, ze ti to predhazuje, kdyz je jasny, ze reagujes na tohle, cos psal driv...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nahrál iamkovi na tu reakci nad tebou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastická střela

Reagovat
Hokaido

Gooooooooooollll

Reagovat
Gareth Bale 11

Jeste tenhle picus.

Reagovat
Whitemedia

parádní

Reagovat
Busby babes

Maddisona bych k nam bral.

Reagovat
Likan7

Harry by se mohl přimluvit

Reagovat
Trand

Maddisooooooooooooooon

Reagovat
Whitemedia

další?

Reagovat
Trand

Jsem měl asi o 3 minuty zpožděný stream.

Reagovat
diastan

Je tam Sice zrovna tento nesympaťák

Reagovat
vladis271

City by už mohli dnes konečne stratiť.

Reagovat
Remt

vsak ztratili minule ne? Cekas ze budou ztracet kazde kolo blazne? My budem mit zitra si myslim plny ruce prace s Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Nepřeháněl bych to, nám chybí tolik hráčů..

Reagovat
Remt

Kdo vlastně všechno ? Mount neni jisty, kdo ještě chybí z tech co poslední zápasy hráli

Reagovat
Remt

Ted v expresskach čtu ze Kate nastoupi, to pro nás není moc dobra zpráva

Reagovat
Whitemedia

Odoi, Loftus, James, Emerson, Mount?, Kanté v základu taky není jistý, Rudiger.. prostě ti nejlepší jsou minimálně nejistí

Reagovat
smazaný uživatel

skoro to iste co v superpohari no... tam rozhodne ci bude hrat ten Kante

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Loftuse a Mounta nepotřebujete. Kanté tu zálohu přehraje sám

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

To je stejně prdel, jak takovej mrnavej negolovej srkcek dokáže nahnat hrůzu..

Reagovat
Remt

hlavně nevím jak to dělá ale jeho mají snad rádi úplně všichni, fans Chelsea i fans klubů proti kterým Chelsea hraje

Reagovat
Kixi Syhimour

Taková pr*el to zase není

Reagovat
SCELO

ty asi este zijes v minulej sezone

Reagovat
vladis271

minulé kolo som dal rovnaký príspevok a vyšlo to. Skúšam to zas.

Reagovat
lucius6

Liverpool by už mohl zítra konečně ztratit.

Reagovat
SCELO

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
C-M@ster

Ono je zajímavý, jak se tu kdysi ukazovala ta čísla, jak dřív fotbalisti naběhali 5-6km za zápas a teď naběhají 10-12, ale počet střídání v podstatě zůstal.

Reagovat
wyqinac

takze by se ten pocet mel snizit, kdyz ted hraci zvladnou nabehat vic?

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že by to zvládli naběhat i dřív.

Reagovat
wyqinac

nekdo urcite, ale rozhodne ne vsichni. Dneska jsou ty treninky mnohem vice zamereny na atleticnost, coz podle me driv nebylo, i se trenuje celkove vic bych rekl

Reagovat
Taiger

OT: Nejlepší tenista hitorie x Jeden z největších talentů, právě teď na ČT Laver Cup

Reagovat
Taiger

*historie

Reagovat
Chazy

Nejlepší tenista historie, co má negativní bilanci s oběma svýma rivalama a do 3 let bude mít míň GS titulů jak oba

Reagovat
Taiger

No a co, že má s nima horší bilanci. Jo takže teď se bude hodnotit nejlepší tenista podle toho, co bude za 3 roky, když to nemáme potvrzené?

Není divu, že jsem k vám Elitářům nešel

Reagovat
Chazy

Jako tu bilanci bych neignoroval, s Rafou to má na GS snad 4-9 nebo 5-9, už nevím, tje fakt děs.

A já myslím, že GS sem, GS tam, kor když má Rafa o 1 méně a je o 5 let mladší. Osobně bych nemluvil o GOATovi, ale o 3 GOATech a držel bych se toho, pokud někdo nebude mít třeba o 4 GS víc jak ostatní

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on má Nadal i Olympiádu, což sice není Grand Slam, ale přijde mi to taky podstatné

Reagovat
Chazy

Ale zas má 0 turnajů mistrů a Roger 6

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, to už nesleduju

Reagovat
Taiger

S 3 GOATama souhlasím, jen prostě Roger má za mě menší edge

Ta bilance je za mě irelevantní, prostě mu jeho styl nesedí, Rafa zase prohrává s jinýma že jo, kvalita já nevím cyklistů se taky neporovnává podle toho, jakou mají mezi sebou H2H

Reagovat
Chazy

Když u cyklistů prostě nestojí dva proti sobě, v tenise jo podle mě to fakt ignorovat nejde. Nesedí mu on, nesedí mu Djokovic.

Kdo mu vlastně sedí? Hewittové, Roddickové a podobný sračky, co nic nedokázaly a proti kterým vyhrál majoritu svejch GS

Reagovat
Taiger

Podle mě z toho děláš až moc velký terno, s Rafou to má 16:24 a Novakem 22:26 (Mohlo být 23:25, kdyby si to ve finále Wimbledonusám neprohrál ). Takže ty rozdíly nejsou zas tak markantní.

Hewitt a Roddick sračky? Ale no tak.

Reagovat
Chazy

A tak mluvíme o H2H mezi Rogerem a Rafou, mezi Rogerem a Djokovicem. V kontextu tohodle jsou holt vítězové 1-2 GS naprosto irelevantní, je to podobnej level jako Soderling, Del Potro, Cilic a další, co vyhráli podobně GS..

Asi 30 tenistů vyhrálo v historii aspoň 5 GS, takže Roddick a Hewitt s 1-2 jsou holt v kontextu téhle společnosti tak trochu nuly

Reagovat
Taiger

Podle toho, co jsem napsal a zjistil podtím, je tenhle argument těch dvou též irelevantní.

Reagovat
Chazy

Ani ne, protože tě to dostane ke jménům jako Baghdatis, Fernando Gonzalez, Philippoussis

Reagovat
Taiger

To zas zacházíme dál, protože ty cestou porazili třeba kvalitnější hráče. Už se v tom točíme moc.

Reagovat
Chazy

Žádní takhle kvalitní hráči tehdy nebyli, proto Roger třeba Hewittovi dal v jednom finále 2 kanáry. Kdyby Berdych hrál v té době, tak má třeba 3 GS

Reagovat
Taiger

Takže mi tak nepřímo chceš říct, že se Roger dobře narodil a kdyby se narodil v roce, kdy třeba Djokovič, tak nemá ani zdaleka tolik GS?

Reagovat
Chazy

Víceméně.

Realita je ale taková, že to člověk neví. Protože to, že Roger měl slabý soupeře, moc se nenadřel a vyhrával GS za GS, aniž by se zapotil a někdo ho dostal pod tlak, je možná důvod, proč je psychicky tak slabý a tolikrát zkolaboval v zápase, kde byl lepší, a to hlavně proti Rafovi a Nolemu.

Zatímco oni od mládí museli soupeři s GOATem v jeho podobě a museli se vyrovnat s tím, že někdo je výrazně lepší, permanentě byli pod jeho herním tlakem, tak si vytvořili velice silnou a odolnou psychiku, naučili se snášet špatný momenty, krize a prohry. Rogerovi většinou soupeř odevzdal výhru po 20 minutách a nikdo mu nepomohl toto v sobě najít.

Je tedy možné i to, že kdyby se narodil v době Djokovice, byl by mentálně silný a těch 20 GS by stejně měl.

Ale realita je, že z jeho doby byli generační talenti on, Safin a Nalbandian. No a Safin byl takovej Kyrgios, Nalbandian to měl taky dost v píči

Reagovat
Taiger

A teď si vem, že kdyby jsme to "kdyby" podali i takhle.

Zrušili bychom antuku, kolik by takových GS vyhrál pak Rafa? Prostě by to bylo sotva dvojciferný číslo. Kdy ta jeho hra mimo antuku není tak účinná, i když stále fenomenální.

Souhlas, museli se s tím srovnávat. Ale tak Roger nemusel být pod tlakem? Musel si za tu dobu udržet několikrát psychiku nahoře, vypořádat se s tím, že on je ten nejlepší a musí porážet každýho. Tolik tlaku, co se na něho neslo a on to zvládl. Já bych tady vůbec nezatracoval jeho mentální stabilitu, to, že prostě s Nolem letos vyhořel na Wimbledonu neznamená, že by na tom byl nějak hůř. Kolik zápasů třeba i za nepříznivýho výsledku sám otočil, třeba i s tou GOAT dvojkou.

Reagovat
Chazy

Sorry, ale Roger takhle vyhořel už nejméně 10x ... nikdy nezapomenu semifinále USO s Nolem

Reagovat
Chazy

(2011). A ono prostě i JMDP ve finále 2009... kdykoliv se někdo Rogerovi herně vyrovná, tak znervózní, zpanikaří, rozbrečí se a herně zkolabuje. 2017 slavně sundal Rafu na AO ve finále, ale herní projev byl takovej, že měl vyhrát 3-0 Roger a stejně to bylo pětisetový drama.

Reagovat
Taiger

To AO finále bylo správně dost vyrovnaný, proč měl vyhrát 3:0? Však Rafa hrál famózně, možná to bereš podle AO Rafa x Novak letos, kde ho Novak naprosto zničil. Ale tam ten výkon nebyl ani z poloviny, co hrál 2017 proti Rogerovi.

Reagovat
Chazy

Právě to AO 2017 je zkreslený tím, že Roger nebyl schopnej to odehrát nějak dominantně, i když byl jasně lepší. A tak to je furt. Na W 2007 byl taky podle mě dost jasně lepší, letos na W byl taky úplně brutálně lepší, ale nakonec ty zápasy nikdy nevyhraje jednoznačně. Jo a když je to vyrovnaný, takt to naopak prakticky vždy posere.

Reagovat
smazaný uživatel

Berdych, Ferrer a Tsonga tuhle generaci odsrali asi nejvíc - když teda pominu Del Potra nebo Čiliće, kteří byli ještě o level výš, ale aspoň na ten 1 GS dosáhli. Naopak největší král je Wawrinka, ten svůj potenciál na GS překonal cca o ∞ %

Reagovat
Chazy

I Murray to hrozně odnesl, měl se daleko víc zapsat do historie tenisu. On skoro nikdy nehrál finále s někým jiným než s těma třema

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že to, že má stejně GS jako Wawrinka, je v kontextu obou jejich kariér směšný, Murray měl dlouhodobou výkonností určitě blíž k těm 3 GOATům než zbytku světa, zatímco Wawrinka patřil spíš do toho zbytku. Murray měl smůlu, že když byl Djoker mimo, tak on měl taky zdravotní problémy, klidně mohl uhrát třeba ještě 3 GS, takhle veškerou smetanu slízli jen Federer s Nadalem.

Reagovat
Chazy

Ne asi 14-1 pro Murrayho na výhry masters 1000

Reagovat
smazaný uživatel

Vzájemné zápasy jen ve finálích by bylo lepší možná, ale teda s Rafou to špatné je.

Reagovat
Taiger

A jestli dobře počítám, tak s jedním z toho zmíněného dua vyhrál GS pouze 5, takže majorita to taky není, takže bludy chazíku. Jsem nevěděl, že tě kromě v haxu zničím i v tomhle.

Reagovat
Chazy

Proti Nadalovi a Djokovicovi vyhrál 4 GS ze 14 finále... nezlob se na mě, ale tje tristní. Zbylejch 16 holt vyhrál proti slabším, kteří hlavně v jeho začátcích byli jeho jedinými rivaly

Reagovat
Taiger

Tristní si zas nemyslím, tam je i ten věk dost podstatnej. Murray, Del Potro nebo Čilič nejsou zrovna nazdárci taky že jo.

Reagovat
Chazy

Ten věk podstatnej je, no. Z těch 4 výher byly 3 v době, kdy Roger byl na vrcholu a jim bylo 20 let. Od doby, co Djokovic a Rafa překročili 22. narozky, tak nad nima vyhrál Roger jen jedno GS finále z těch dalších 10 sezon

Reagovat
Taiger

Meh, to se za mě už přehání. Vem si třeba, že 3 prohraný finále s Rafou měl na jeho milovaný antuce a tam prostě nemáš šanci že jo.

Reagovat
Chazy

Tje jasný, ale zas Nole ho třikrát sundal na trávě a vlastně jeho Roger porazil fakt jen na AO 2007, tedy když mu bylo 20

Nole je můj GOAT osobně

Reagovat
Taiger

Se tu bavíme a teď Roger zrovna ztratil 4:0 vedení v tiebreaku.

Já Noleho třeba stavím výš jak Rafu, ale na Rogera prostě nesahat nedotknutelnej

Reagovat
Allianz_Arena

Federer s Djokovičem na sebe na grandslamech naráželi pravidelně v semifinále, takže je to dost zkreslené Problém je hlavně v tom, že Djokovič dosáhl svého vrcholu v roce, kdy už bylo Federerovi 30 let, takže byl Federer automaticky ve velké věkové nevýhodě a už měl navíc všechno vyhráno. Výše píšeš, že Federerovi nesedí ani Djokovič, což není pravda, spíše naopak. Jen se většina těch zápasů odehrála až po roce 2011.

Podle mě, kdyby celá ta trojice byla stejně stará, tak by měl ve vzájemných zápasech navrch Nadal nad Federerem, Djokovič nad Nadalem a Federer nad Djokovičem a bylo by to s počtem jejich titulů dost podobné tomu jak to je.

Reagovat
Chazy

Považovat 30 let za věkovou indispozici, když v tý době Roger dosáhl výkonnostního vrcholu (v letech 2004-2007 prakticky neuměl hrát backhend) a když v tý době Nole vyhraje tolik GS, kolik teď vyhrává, tje fakt divný.

Mi přijde, že si jen narozdíl ode mě neumíte připustit, že náš idol není ten největší talent ... mi to je fuk, Roger je ten nejzábavnější a nejradši se na něj kouknu. Na Rafu s Nolem koukám spíš s úžasem, co se dá dokázat. Rafův topspin je asi ten nejtěžší úder, co sem kdy viděl, nikdy to nepochopím, jak to dokáže. Ale je to prostě míň atraktivní jak Rogerovy halfvoleje

Reagovat
TheTopFootbaler

Mě třeba strašně baví ten Rogerův jednoruční backhand, jak on tím dokáže precizně rohodnout výměnu je až neuvěřitelné.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

ten věk je podle mě nejdůležitější argument

Reagovat
Kaspar

neni vetsi talent Zverev nebo Tsisipas?

Reagovat
Chazy

Když se vezme čistě herní talent a ignoruje se přístup k tomu sportu, což je v mejch očích taky součást talentu, tak je asi Kyrgios fakt největší talent mimo tý big 3.

Když se to bere jako komplex, tak těžko říct, no. Tsitsipas, Auger-Alliasime vypadají nejlíp

Reagovat
Taiger

Kyrgios má za mě větší um, ten jeho přístup je už věc jiná no

Talentově jsou na skělý úrovni třeba i Monfils, Paire, Pouille, bohužel to ale nenaplňujou

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ne, Kyrgios kdyby nebyl ultrakokot, tak už měl minimálně 5 GS a big 3 "staříci" by jeho zápasy komentovali už jen v parku při krmení kachen. Zvereva sráží hlava a pak taky dojíždí na to, že hraje v úvodním týdnu GS nepochopitelně pětiseťáky s "nýmandy" a pak mu proti těžším soupeřům chybí síly. Tsitsipasovi celkem věřím, ten k tomu nemá špatný přístup a hodně jsem zvědavý, jak se bude dál rozvíjet Medvedev, který prorazil relativně pozdě (23 let, předtím nijak zvlášť nezářil), ale teď vypadá, že se postupně zlepšuje a třeba na USO by mě ani nenapadlo, že může sehrát s Rafou vyrovnané finále, spíš jsem čekal podobné skóre jako v zápase Djoković - Nadal na AO.

Reagovat
Coutinho10

oni nedavaj zapas od 16:00

Reagovat
Kixi Syhimour

naštěstí, nehodlám mít někde poblíž zápas City

Reagovat
Coutinho10

tak ja si hodim asi nejaky stream ze sport365, idealne aby to live ukazovalo goly i z ostatnich stadionu, takze z anglicky verze BeIN Sportu

Reagovat
Kixi Syhimour

Já dneska jedu od půl desáté rugby a přecházím na fotbal, ale už toho mám dost

Reagovat
Coutinho10

j tak to chapu me ty jiny sporty tolik neberou, takze jedine fotbal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Chazy

Já nevím, no, podle mě VAR odpustil tomu Grayovi redku. Fakt nějak nevidím přínos toho systému mimo ofsajdy

Reagovat
Front hell

Totenham

To nám ta sobota pěkně začala

Reagovat
Miguel19

Lol, krásně nedám pásku Sterlingovi, abych se pak při pohledu na sestavu Evertonu sesunul pod stůl...

Reagovat
Coutinho10

Iwoby

Reagovat
C-M@ster

Btw je tu někdo, kdo zrušil to O2 a dál mu to jede?

Reagovat
diastan

jak zrušil ? Tak snad vždy dojede předplacené období..

Reagovat
Thelvin

Jop

Reagovat
C-M@ster

A to končí kdy?

Reagovat
Thelvin

Měsíc od poslední platby, takže měsíc od té stržené koruny

Reagovat
diastan

Reagovat
Losinho

Reagovat
Busby babes

jo, kdysi mi to jelojeste asi mesic nebo dva...

Reagovat
Losinho

Super, že Premier Sport dává Champ místo jednoho ze tří zápasů PL

Reagovat
Coutinho10

ale rikal tam, ze radeji vynechaji dnes od 16:00 nez na konci sezony, takze maji nejaky omezeny pocet zapasu a z tohodle pohledu asi teda ok no

Reagovat
Losinho

aha, taky dobrý ale furt lepší než nahrávky z HBO, kde furt točí dokola 10 filmů

Reagovat
Taiger

City rape bez Sterlinga, seru na to

Reagovat
smazaný uživatel

Správní hráči mají Silvu a Aguera

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

* oba Silvy

Reagovat
smazaný uživatel

* a Otamendiho

Reagovat
Kixi Syhimour

co to je na Etihadu?

Reagovat
diastan

wtf nesnáším záchod

Reagovat
diastan

3333333333333 ..dnes to bude asi ošklivé

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
MCFC_8

Nepovolit a nalozit kolko ide...

Reagovat
Taiger

Zasranej Fraudiola

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Však máš taky Sterlinga cpt a vc dokonce Pukkiho

Reagovat
Kluivert9

No a? To neznamená, že musím neunášet na diskuzích...

Reagovat
Taiger

Tak zanadávat si musím ne? Neříkej, že tě Fraudiola nesere Kór při tomhle stavu víš co

Reagovat
Kluivert9

Spíš jsem nasranej na sebe, protože jsem tušil že to tak bude, když Sterling byl do teď jedinej, kdo zatím nerotoval... ale tohle kolo nebylo moc na výběr, koho dát jinýho. Ale vzhledem k tomu, že ho za kapitána má většina, tak to neberu jako žádnou tragédii. Zajímavé to může začít být, až kdyby vůbec nenastoupil...

Reagovat
Taiger

Souhlas, to "vlastnění" Sterlinga hrálo strašně velkou roli, kdyby nastoupil od začátku a já ho kvůli tomu nedal, jakej průser by to byl. Poprvý spolu souhlasíme, fair enough.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Největší problém je poslední kola Kun, který to sype hlava nehlava, zatímco Raheemko strádá.

Reagovat
Taiger

Tvl, já souhlasím s váma oběma

Reagovat
Counter

Protože jsme to posrali všichni úplně stejným způsobem, to je pak snadné

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Ten VC bude zajímavej, v případě, že nenastoupí Sterling

Reagovat
diastan

Střídat bestak bude Mendy, Kun a Bernardo...takže asi do hry půjde na pár minut

Reagovat
Taiger

Huš! Když už, tak aspoň po poločase

Reagovat
Kluivert9

Ok, takže poslední střídání Jesus za Aguera?

Reagovat
Counter

Garcia za Otamendiho... Tak teď ideálně Watford gól

Reagovat
R22

jako já mám C u KdB, ale zatím teda to neni úplně výhra, jen jedno áčko..Pep by mohl zatrolit a dát tam Sterla na minutu nebo tak něco, spláchnout C ostatním

Reagovat
Losinho

Tohle se Watfordu bude blbě otáčet

Reagovat
diastan

ok dnes může být 10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

4:0 v 15. min....jaký je rekord ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Newcastle kdysi 26. minut a nic rychlejsiho si asi nevybavim

Reagovat
diastan

Reagovat
Switchback

ani jedna desítka ... hustý

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyrovnaná liga, no

Reagovat
diastan

Reagovat
LGT

Watford si připravuje půdu pro největší obrat fotbalové historie

Reagovat
diastan

Ale co ten Norwich S námi hrají jak mazáci a tady to zas tak zajebou..

Reagovat
diastan

5555555555

Reagovat
Kixi Syhimour

Nudná liga toto

Reagovat
technecium

Reagovat
SpecialOne

Tak tohle na redtube nenahraju

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim dvacet

Reagovat
Taiger

Dej tam Sterlinga kurva

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

A to nemají Sterlinga

Reagovat
Kluivert9

Možná proto...

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky mě to napadlo, ale místo Mahreze (který má sice gól) by to možná bylo ještě více.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a barca hraje lip bez messiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad se Bernardo Silva vykartuje

Reagovat
Counter

Už se těším, až na Etihad naběhne Arsenal.

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Watford

Reagovat
Counter

= Tým, proti kterému jsme v minulém kole většinu druhého poločasu skoro nepřelezli přes půlku

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Nikikrew

Sak ked dpc kazdy proti nam sa snazi

Reagovat
Taiger

Mám KdB VC, tak aspoň tam Sterlinga nedávej vůbec, jestli ho tam hodíš na posledních 15 minut, tak jdi do prdele

Reagovat
Taiger

Jak hraje Mendy, proč nemá ani bod ještě? (kanadskej)

Reagovat
smazaný uživatel

Není vůbec ve hře.. jen stínuje.

Reagovat
Taiger

Dík

Reagovat
Busby babes

Foden je zranenej ?

Reagovat
diastan

jo, ale měl jen nějakou sračku co jsem čet...

Reagovat
Counter

nemocný

Reagovat
Kincl

Jak pokud nepoleví tak tu desítku dají :D

Reagovat
Anacron

To je ta bájně vyrovnaná liga

Reagovat
Counter

Minulé kolo jsi tady asi nebyl, že?

Reagovat
SCELO

Reagovat
Losinho

Góly!!

Reagovat
diastan

Ještě aspoň 1 do svačiny, ať je šance na rekord

Reagovat
Kixi Syhimour

Zakončíte to esem, nebo to bude dvojchyba soupeře?

Reagovat
Kluivert9

Pak druhej set.

Reagovat
Taiger

Jakej je rekord?

Reagovat
Kixi Syhimour

9:0

Reagovat
Taiger

Díky

Reagovat
Liquid

deset deset do poločasu

Reagovat
gazza62

Bohuzel kdysi ze super anglicke ligy se stala diky arabacum stejna sracka jak ve spanelsku PL zacina byt dobrej humus take

Reagovat
diastan

a to ještě až zjistíš, že ztrácíme na první tým 2 body + zápas k dobru...Máš to těžké

Reagovat
Kincl

Proč jako sakra to že má někdo prachy tak si prostě může koupit tým ne? Tohle už dávno není vesnický fotbal za klobásu

Reagovat
gazza62

Za klobasu ne ale simulovat je tam spanele a jizani vubec naucili ty vesnicane velmi dobre Stejny hnus jak ve spanelsku klobaso At zije arabska PL

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Kixi Syhimour

S tímhle to nevypadá, že by měli City ztratit v Liverpoolu

Reagovat
Taiger

Zase začínáš

Reagovat
Kixi Syhimour

No, spíš chci poukázat na to, že Everton doma prohrává s Sheffieldem

Reagovat
Taiger

Ah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozdiel hrat proti betonarom a ked hra proti tebe tim co rad drzo loptu. Ale Everton proti mancity uz bude s Allardycom takze remiza by byt mohla

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Počkal bych a vynášel soudy az bez tehle stoperske dvojice narazí na lepšího soupeře.. Ale souhlasím ze tým mají City neskutecny a jak už jsem tu minule psal - pokud bych si musel vsadit vsadím si stopro na ne. Ale muže se stát že právě v takto dlouhodobe soutěži muze byt ve výsledku na konci sezony v bodech dost znát ta ztráta Laporteho

Reagovat
Remt

Sorry to mela byt odpověď pro Gerrarda8

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je jinde. Byl by zázrak kdyby vyhrál titul někdo jiný.

Reagovat
vladis271

preboha, toto už je trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel pravdivé. V dlouhodobě soutěži tohle porazit.. vypadl jim Laporte,Stones,Sane,..a stejně jedou jako namazanej stroj a na jejich hře to není vůbec poznat. Vypadnout tolik hráčů komukoli jinému má pěkné problémy..

Reagovat
vladis271

porazuili posledný tím ligy 8:0. No a čo.

Reagovat
Remt

Počkal bych a vynášel soudy az bez tehle stoperske dvojice narazí na lepšího soupeře.. Ale souhlasím ze tým mají City neskutecny a jak už jsem tu minule psal - pokud bych si musel vsadit vsadím si stopro na ne. Ale muže se stát že právě v takto dlouhodobe soutěži muze byt ve výsledku na konci sezony v bodech dost znát ta ztráta Laporteho

Reagovat
gocii

Namazanej stroj by neprohral v norwichi

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde vyhrát vše. Ale ta lehkost s jakou ty soupeře porazí je ukázková. O tom se může komukoliv jinému jen zdát

Reagovat
Taiger

Střídej Aggyho za Sterlinga

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, tak holt ten rekord udělá Newcastle večer.

Reagovat
C-M@ster

Tolik věříš Brightonu? Podle mě tak 0:2, možná 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll dá šest gólů do 15 minut a všechny nůžkama

Reagovat
smazaný uživatel

5 golov a Aguero 1+1 a v 59 min pojde dole. Jebat, nemohol dat aspon hattrick

Reagovat
Kluivert9

Chudák Watford, až potká Norwich...

Reagovat
TheTopFootbaler

Ten zápas dopadne tak 6:11, tak děravý obrany, to snad ani v Champu není.

Reagovat
Counter

ManCity 4 xG za poločas

Reagovat
Hokaido

Víc než Newcastle tuhle sezónu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Henderson

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě vidím, jak toho Silvu vyhodí a proti City bode Everton s asistentem

Reagovat
diastan

uz se to zas rozjelo

Reagovat
Kluivert9

Tak hurá na další set

Reagovat
Kincl

Kanár

Reagovat
Euphael

nekdo stream na Everton pls?

Reagovat
diastan

Ještě 3

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší fanta kolo v životě

Reagovat
Kluivert9

V draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, normální fanta mě s nástupem draftu úplně přestala zajímat

Reagovat
Counter

Proč nehraješ s náma?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to nějak propásl

Reagovat
Counter

Málo jsem to tady propagoval, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Priste letadla s bannery a mozna si toho vsimnu taky.

Reagovat
Kluivert9

Mě taky, proto jsem, začal hrát tu o prachy, aby byla aspoň trochu motivace...

Reagovat
diastan

Bernardo snový hráč

Reagovat
Taiger

KdB

Reagovat
Taiger

Hlavně ne Sterlinga pls

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad slavíš

Reagovat
Taiger

spoiler, mám pomalej stream ale yes

Reagovat
Coutinho10

me tam aspon pujde Rico

Reagovat
Taiger

Nakonec jsem trefil VC líp

Reagovat
Coutinho10

ty 2 acka by teda stacili...ten gol uz je navic

Reagovat
Han střelil první

Silva hype, nemá na to.

Reagovat
Kixi Syhimour

To tu psali? Asi když přestupoval, ne?

Reagovat
Han střelil první

Fantomas ze Silvy docela uchcával, když už šel do Watfordu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo aha, já myslil Bernarda

Reagovat
Kixi Syhimour

To už je 3. střela do brankové konstrukce, ne? A to ještě levá, pravá a břevno?

Reagovat
Taiger

Aggy bez bonusů hahahahaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Mimochodem Huddersfield má jeden bod, posledních 5 zápasů 5 porážek a je poslední ve 2. lize

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Taiger

Everton hype padnul

Reagovat
Taiger

Lundstram ass

Reagovat
Coutinho10

nakonec to nebude spatny kolo, ale problem, ze tyto hrace ma skoro kazdy

Reagovat
Taiger

Někteří ho mají na lávce Ale máš pravdu no

Reagovat
Counter

Everton gonna Everton.

Ve které fázi je momentálně Zasch?

Reagovat
Zaschrona

Moshiri ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak co mám na tohle psát... samozřejmě, že by po tomhle měl jít pryč. Když se na tým píská ještě před koncem zápasu, to snad nejde trenérsky přežít. Proti City snad Unsworth, pak kdo ví. Arteta?

Reagovat
Taiger

KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Nikikrew

Watford dostane 8cku a my sme sa báli u nich na remízu, docela depresívne

Reagovat
Kincl

Tak vy se nemůžete rovnat s tou špičkou PL taky :D

Reagovat
Nikikrew

Špička, nespicka ide tu o princíp

Reagovat
diastan

ještěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyrovnanější liga světa

Reagovat
nani92
Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, tenhle tým byl poražen nováčkem v předchozím kole

Reagovat
RKBoy

a nie ? Watford minulé kolo žmýkal Arsenal ,skoro vyhral a Norwich ktorý porazil City 3:2 teraz prehráva 2:0 na Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to je v každý lize, tohle je mýtus, že je to jenom v PL.

Reagovat
C-M@ster

Však tenhle výsledek to dokazuje.

Ti samí Man City minule padli s Norwichem a Norwich za pár týdnů prohraje s Watfordem.

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

a City padne s Arsenalom

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Kevine Ale i tak, zbožňuju tě

Reagovat
smazaný uživatel

ten poslední gól dávat nemusel

Reagovat
Taiger

VC místo C Sterlinga hehe

Reagovat
chicuita

# MEE TOO

Reagovat
smazaný uživatel

No to já ho mam v normální fantě taky, ale v draftu stahuju vedoucího ligy, co má Mahreze a KDB

Reagovat
MCFC_8

Parada a to este 3 tycky a dalsie tutovky

Reagovat
vladis271

Dúfam, že Liverpool už zajtra konečne stratí.

Reagovat
eder

Liverpool už si tento týden vybral svůj smolný den - ve městě kde hnízdí Camorra.

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles... měli jsme ho prodat, dokud to šlo.

Reagovat
Busby babes

kdyz si vezmu, ze ho nekdo cpal k nam...

Reagovat
smazaný uživatel

On měl výnorný nástup. Mluvilo se dost o zájmu Chelsea. Ale poslední dva roky je to kráčející chyba. Kdyby VAR fungovalo jak má, tak se kopou za jeho bránění rohů dvě tři penalty za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Joelinton je dobrý. Půjde výš brzo.

Reagovat
oli9

Dneska 2:3 pro LFC

Reagovat
diastan

Reagovat
OliKahn

Po dlouhé době je z hráčů Chelsea cítit hlad, hlad po tom, aby nastoupili a po tom, aby vyhráli. Tohle z nich nebylo pořádně cítit od roku 2012. Jsem rád, nejen že Lampard dává příležitosti, ale také za to, že se nebojí nechat sedět stálice minulých let. Dnes, pokud nastoupí Kanté a jeden z dvojice Emerson / Mount, tipuju výhru Chelsea 3:2.

Reagovat
RKBoy

jo a preto od tej doby vyhrali 2x ligu a 2x EL.

Reagovat
Kincl

Ideální scénář prohra ManU, Arsenalu v nastaveni a vyhra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal nekdo, ze meli City po sestym golu prestat a ze je to stejny hanobeni jako Americanky proti Thajkam?

Reagovat
Euphael

Jak dlouho má být zase Rudiger mimo?

Reagovat
Taiger

OT: Nadal odstoupil z Laver Cupu z důvodu zranění za stavu 7:5 pro Evropu. Thiem ho nahradil ve dvouhře proti Kyrgiosovi a Tsitsipas ve čtyřhře, tohle není dobrý pro Evropu.

Reagovat
fff

Naby Keita is targeting a return to match action in the Carabao Cup clash with Milton Keynes Dons on Wednesday night.

Klopp: “Wednesday is the target I will say and then we will see.”

Snad sa uz tentokrat chyti.

Reagovat
smazaný uživatel

*nezrani

Chytat sa uz chytal, len potom prislo zranenie

Reagovat
Kixi Syhimour

To pořád nebylo, co jsme čekali

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

To byla tak polovina toho co bych cekal od kreativniho hrace v zaloze LFC. To co predvedl bylo proste malo. Chtel bych tam hrace jako je Arthur v Barceloně, proste borce co se otoci s micem na petniku a umi rozdavat genialni prihravky za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad.

Adrian - TAA, Matip, VVD, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane

Adrian - Hoever, Gomez, Lovren, Milner - Keita, Lallana, Ox - Shaqiri, Brewster, Origi?

Reagovat
Kixi Syhimour

To ujde, jen jsem chtěl vidět den Berga a to RB z přípravy (?), nicméně Lovren a Gomez taky hrát musejí a Milner je asi pořád lepší.

Jinak Lallana by mohl hrát tu zataženější roli, o které mluvil Jürgen, ale chytat bude Kelleher si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Larouciho? Toho bych taky rád viděl, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
Melda

Není Larouci LB?Tedy alternativa za Roba?

Reagovat
Maresma

Jj, je to tak. Larouci je LB a Hoever RB/CB.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale jiný krajní bek z přípravy mě nenapadá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tak jsem se přehlédl, ale myslil jsem ho , Larouci na LB a Hoever na RB, ale taky si nemyslím, že to Jürgen realizuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ot; kuaaa!!!

Kvôli debilným Maďarom zo Slovenska, ktorí boli medzi slovenskom fanúšikom v Budapešti prídem o zápas SVK-WALES. Lístok mám kúpený.

Reagovat
smazaný uživatel

*slovenskými

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sa ešte odvolať alebo čo?

To je riadna nespravodlivosť...

Reagovat
Nikikrew

Odvolanie sa poda ale šance na úspech sú minimálne

Reagovat
oli9

Nejlepsi jeden koment Bože, šak tie decká sa ozaj nevyspia. Ťažký mesiac ich čaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na teba hore. Joj seká mi mobil

Reagovat
Kincl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Mam 4vlistky..uefa mafia.. Rovnaký trest ako pre Maďarov?

Reagovat
smazaný uživatel

To je v péčku...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

predaj nejakým deťom

Reagovat
vladis271

ako nenápadne sonduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Sovinismus.

Reagovat
iamek

Greenwood ani v nominaci?

Reagovat
Busby babes

treba ho jen setrime, hral dva dny zpatky 90. minut.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Job snov

Reagovat
Busby babes

Manchester United Team vs West Ham: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Young, Matic, A Pereira, McTominay, James, Mata, Rashford.

No sestava nic moc.

Reagovat
Busby babes

a lavicka: Romero, Rojo, Axel, Fred, Gomes, Chong a Lingard.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Pereira Mata dpc

Reagovat
Busby babes

Mason necestoval, protoze ma nabeh na anginu.

Reagovat
kiwwi

Mata a Pereira spolu je pruser... Horšie je, že tam ani nemáme nejakú reálnu alternatívu momentálne. Maximálne by mohol hrať Fred v strede a nehrali by sme na podhrot

Reagovat
r.mrazik

gomes je slusna alternativa

Reagovat
Grahf

mata, matic, pereira...ani neviem, či to mám vôbec pozerať

Reagovat
nani92

Ole je vtip

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Harakan

Tvl ta sestava United je na pěst. Šílený..

Reagovat
Taiger

Jen tak mezi náma, kurz na West Ham je 3,2

Reagovat
erwin

Reagovat
eder

Dnes na programu první domácí prohra modráků pod Fat Frankem v lize.

Reagovat
C-M@ster

Bernarda sjeli, že je rasista

https://pbs.twimg.com/media/EFEaFYRXoAAgwBe?format=jpg&name=4096x4096

Ach ti mileniálové...

Reagovat
Busby babes

Harry tam dneska teda ma veci. uz asi potreti nahral na obsazenyho spoluhrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kamera na WHU je pro me moc nizko

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
salm0n

Rashford Odevzdej plat

Reagovat
Grahf

Reagovat
EXoRcIsT

Boze Rashford zase to jeho hrozne rozhodovanie to mal palit bombu na branu a nie on si nemoze pomoct a musi skusat klucku

Reagovat
Grahf

tie naše štandardky, to už sa ani nedá komentovať

Reagovat
EXoRcIsT

keby aspon trafia 16tku alebo by stacilo zeby to i preletelo okolo nejakeho naseho hraca

Reagovat
Swarley

Gomes to kopal slusne

Reagovat
iamek

Nejlepší hráči z minulého zápasu leští lavičku. Styl alá Olé.

Reagovat
Grahf

útočná fáza ani u jedného mužstva neexistuje, tu padne gol asi len z penalty, alebo po nejakej hrubici

Reagovat
Grahf

ta heat mapa rashforda, všade len nie na hrote

Reagovat
r.mrazik

andreas a mata je silena dvojka

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

zápas dvoch mužstiev hrajúcich u záchranu. Futbalovosť čistá nula.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

aj to ma viac z hry WHU.

Reagovat
iamek

Goooooooooool

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

West Han

Reagovat
Kixi Syhimour

*Ham

Reagovat
nani92

Maguire sracka

Reagovat
smazaný uživatel

a ani to nie je sympatak

Reagovat
nani92

A vo FIFE nepoužiteľný

Reagovat
smazaný uživatel

pravy opak Baillyho

Reagovat
nani92

ale aj on už dostal downgrade

Reagovat
iamek

Perreira je nejstupidnější hráč, co v Manchesteru snad pamatuju. Matu komentovat nemá smysl. Parodie na fotbalistu. Celý systém ( je tam nějaký ) je naprosto směšný. Nebýt tam Olé miláček publika, který i kdyby vystřílel půl stadionu, tak se mu to odpustí, tak brzo lezí.

Reagovat
EXoRcIsT

A sme v p... kto to otoci ? Mata co este nedal prihravku dopredu alebo Andreas co nedal dobru prihravku ani dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

penaltička určite bude zas.

Reagovat
Grahf

hovoril som, že to nemá vobec zapínať. West ham sú tragickí, ale my ešte horší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Z United nejlepší Bissaka, naopak jejich ofenzivní část sestavy nebyl v 1. půli vůbec vidět až na Jamese. West Ham dobrá efektivita

Reagovat
RKBoy

začo má vlastne Rashford tak dobrú zmluvu? a 10. na chrbte? a hrá ako hrot? a prečo vobec hrá základ?

Reagovat
iamek

Zkus přemýšlet a odpovíš si sám.

Reagovat
RKBoy

stupidita.. stačí ako odpoved?

Reagovat
iamek

Tvoje? Tak tím pádem asi ano.

Reagovat
RKBoy

poteším tvoje malé ego a budem s tebou súhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

je mlady, nechaj ho

Reagovat
RKBoy

nič nenasvedčuje tomu ,že by sa mal rapídne zlepšit a už vobec nie ako hrot.

Reagovat
iamek

Taky nechápu proč hraje útočníka, kterého hraje zatím celý život. Měl by jít třeba na RB.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RKBoy

a že mu to teda ide.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Grahf

dokým budú nastupovať sráči ako matič, young, epreira a mata, tak jebem celý united

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. West Ham zatím potvrzuje roli favorita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ví vůbec Ole co chce hrát za fotbal? To je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial to je taktika ziskat penaltu a nedostat gol

Reagovat
iamek

Neví. Je v lese. Oblíbený u fans. To mu asi stačí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

idem si pre pukance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co hodnotíte? Olé s United bojuje o udržení

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

Pereira a Mata uplne mimo. Tim je pak odstrihnuty i Rash. Navic teda vypada, ze taky neni v pohode, vypada, ze toho ma plny zuby...

Matic prekvapive ok, cekal jsem to od nej horsi, ale mel tam par dobrych veci. Harry dneska nejakej nejistej, nervozni. Gol sel taky pres nej... No jsem zvedavej, co s tim Ole udela. Stahl bych Matu a Pereiru, dal tam Freda a asi Angela nebo Lingarda a presel na 4-3-3

Reagovat
iamek

Co s tím Olé udělá ? To co mu jde nejlépe. Nic.

Reagovat
Busby babes

tak urcite. solidni hejt si tu rozjel...

Reagovat
iamek

A kdy dobře v téhle sezóně reagoval ?

Reagovat
Busby babes

Naposledy jen v minulem kole, ale whatever, jedine v cem je dobre je, ze je oblibenej u fans...

Reagovat
EXoRcIsT

ako zatial si nejako Ole pochvali nezasluzi a dost zlych vysledkov ide nanho ako ked tam nezmyselne pchal Lingarda a pereiru na ukor napr Gomesa a Freda

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

takze budem vyhazovat managera kazdej pul rok a divit se, proc to nefunguje? ok no. Co mu dat trochu casu? Ma k dispozici mladej tym, ktery na klicovych postech nebyl doplnenej.

Reagovat
EXoRcIsT

sak ja ho nevyhadzujem len hovorim ze zatial si tuto sezonu nejaku pochvalu nezasluzi

Reagovat
iamek

Souhlas, ale přece musí vidět, že Perreira nezahrál za Manche snad dobrý zápas. Jednou se ukopl a byl gól na konci minulé sezóny. Jeho minuty může dostávat úplně kdokoliv. Úplně. Když chceme údajně hrát na brejky při venkovních zápasech, tak proč hraje Mata ? To už rovnou měl dát Lingarda a Gomese. Lingard sice dřevo, ale aspoň běhá. Gomes je kreativní. Místo toho bude hrát proti Rochdale.

Reagovat
bbbauch

s tim Perreirou je to diletantstvi

Reagovat
r.mrazik

nema to skladat jak picus

Reagovat
diastan

Reagovat
Harakan

Tak ne že by neměl důvod. Zatím je to velký špatný..

Reagovat
EXoRcIsT

Ja by som stiahol Matu a Pereiru a rovno ich poslal na Old Trafford nech si poberu veci a zmiznu s klubu neskutocne brzdy

Reagovat
iamek

Klidně si zaplatím letenky a ty věci jim uklidím sám a na mé náklady pošlu, kde jen budou chtít. Všichni ví, co to jsou za dřeváky a Olé je tam stejně bude cpát

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale tak když Andreas je srdcař, co vždycky snil o hraní za United, a dává pro klub 100 % (stupidních žvástů na instagramu), tak ho tam přece postavím, však co by se mohlo zkazit.

Reagovat
Tuard.MUTD

ať jde už doprdele

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford?

Reagovat
smazaný uživatel

ole's at the wheel

Reagovat
Harakan

United klasicky naprosto zoufalý. Ta bublina okolo Oleho splaskla teda solidně. Mata a Andreas v lese, Rash je mimo a Matic je takovej nijakej..

Reagovat
diastan

Reagovat
avicii

Už sa Nór vyhadzuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic to nezmění. Ten tým potřebuje dobrých osm hotových hráčů a ty nedostane

Reagovat
Whitemedia

M(or)ata

Reagovat
EXoRcIsT

MATAAAAAAAAAA mam dost okamzite vypadni

Reagovat
Svatej

Jestli to takhle půjde dál, tak United vidím na odpadlika tyhle sezóny co se týká top 6... Fakt zoufale tomu chybí kvalita a ani to nasazení není takový, že by to vynahrazovalo zbytek těch nedostatku...

Reagovat
RKBoy

v tom tíme nie je nič čo by nasvedčovalo tomu ,že by mali dat top6.

Reagovat
Svatej

Zadek mají dost solidní, to spíš vepředu je to problém..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
spider_8

Já bych se nedivil nějakému překvápku typu Leicester v top 4.

Reagovat
Svatej

Tak to já asi v top 4 ne, ale vidím tu šanci se porvat do poháru právě přes Ucka, kteri mají tu super kvalitu vepředu jen s Rashem a Martialem, přičemž zrovna druhej jmenovanej je ještě dost naladovej.. Navíc oba teď evidentně zranění.. Takhle tam je jen vyhořelej Mata, solidní James a nejvíc negolovy křídlo světa Lingard.

Pro nás jako dobrý, jen mě prostě zaráží, kam to až nechali dojít. Ten odchod Lukaku je prostě šílenej průser.

Reagovat
Kluivert9

Mají tým na střed tabulky, hrají o střed tabulky... žádné překvapení.

Reagovat
iamek

Proč proboha v tom vápně nestřílí

Reagovat
EXoRcIsT

Boze dokedy tam bude drzat Pereiru a Matu do 80 min a tak tam posle Gomesa alebo Freda

Reagovat
iamek

Rash out ? No nic. Jdu pomalu hledat kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford out, tohle bude divoký ještě

Reagovat
iamek

Naše čtyřka momentálně : Perreira - Mata - James - Lingard

Reagovat
Svatej

Tyvole ještě Rash.. To je pro ně fakt průser..

Reagovat
iamek

Vedení si tohle zaslouží. Prodají x hráčů z útoku a přijde jen jeden hráč z druhé ligy. Dobře jim tak.

Reagovat
Svatej

divím se, že tu nespokojenost fandové v hledišti nedávají víc najevo..

Reagovat
spider_8

A že tady se to obrací zrovna proti Olemu, který s tím nic moc nezmůže.

Reagovat
TheTopFootbaler

Odchod Alexise vůbec nechápu. Ani Lukakua, když na to přijdu, ale my prostě abychom ušetřili POSRANÝCH 50 PROCENT Alexisova platu, zbavíme se další možnosti v útoku.

Reagovat
Taiger

McTominay je lamka hrozná

Reagovat
Grahf

Ole looks like Moyes on the touchline, has Mourinho-like team selections and Van gaal level attacking creativity.

Reagovat
EXoRcIsT

Vyborne Rash out Mason ani na lavicke pre istotu bohovska praca

Reagovat
EXoRcIsT

Hlavne ze nam Ibru netreba ked sa ponukal ze by prisiel bo sak naco by nam bol super strelec

Reagovat
iamek

Mason má anginu.

Reagovat
EXoRcIsT

ok som nevedel

Reagovat
nani92

Berbatov a Anderson by si mohli ten dôchodok rozmyslieť a zachrániť nás

Reagovat
vladis271

ako keby ti to nebolo jedno. Hlavne aby CHelsea dnes vyhrala, či?

Reagovat
Taiger

Kurz 3,2 celkem zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Stav kádru United je jedním slovem otřesný. Ole chce hrát útočný fotbal na rychlé brejky, ale pak v těžkém utkání na West Hamu musí dát pomalou trojici Matič, Mata a Perreira. Zranění snad jen Martial a Pogba a hned totální degradace kvality. Nemají plán B a nemají ani hráče na plán A. Pokud se zranil ještě Rashford, tak to je regulerně tým s kvalitou na boj o sestup. Bude muset urychlit zapracování hráčů z akademie, kteří mají aspoň drajv a techniku. Ale proti silovému WHU by ani to nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Talker

Ten kádr je fakt vtipný. Boj o sestup by to nebyl, spíš nějaký střed tabulky.

Ale tak zranili se jim 2 ze 3 nejdůležitějších ofenzivních hráčů, to by zabolelo brutálně všechny kromě Citizens. I Liverpool by byl jalový, kdyby jim vypadli 2 z trojice Firmino/Salah/Mané. A kdybychom my přišli o Mounta+Abrahama, tak nejsme schopní dát gol taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Salaha a Firmina jsme dali čtyřku Barce

Reagovat
Talker

Tak nejde o 1 zápas, ale o dlouhodobou soutěž a tam byste prostě ztráceli proti týmům, které by to zavřely dozadu.

Reagovat
SCELO

talker ty precenujes salaha, zial ox je zatial mino a shaq nehra, takze skoda, ze to nie je inak....

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné nebylo to myšleno vážně

Reagovat
ajouki

Kdyby vypadl Abraham, tak branky bude dávat Michy. Nedodá takový pohyb, ale ve vápně se prosadí. Pulišič je slabý tělem, ale když hrál, tak kanadské body sbíral.

Ukaž mi ale tým, kde hraje Lingard nebo James falešného útočníka a ten tým nebojuje o každý bod a tím i o sestup.

Reagovat
Talker

Tak podle mého je klíčovým hráčem Mount. Bez něj tam prostě není pohyb, není tam ten drive do vápna a i Abraham by měl méně golů. Pulišič působí spíš jako hráč kvalit Williana/Pedra z mého pohledu a to je prostě brutální downgrade.

Co se týče útočníků, tak bych tipnul, že dvojkou je Giroud a Michy až trojkou. Což je fuk, ale ani jeden z nich by ani zdaleka neměl golovou produkci Abrahama, zvlášť bez Mounta.

Reagovat
ajouki

Samozřejmě je tam zhoršení, ale porovnávat to se zbývající hráči United (James, Mata, Pereira, Lingard) fakt nejde. U Chelsea jsou to hráči řekněme na pohodlný střed tabulky, u United ani náhodou. I Willian/Pedro jsou proti nim špičkoví hráči.

Reagovat
Kluivert9

Vždycky když vidím tu sestavu United, tak si říkám, jestli BAN měla Chelsea, nebo United...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

Jebat United, Ferrari

Reagovat
EXoRcIsT

KONECNE ale charles trochu urazeny

Reagovat
iamek

Aspoň někdo má formu

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Ferrari

Reagovat
RKBoy

Ole sa zachvílu rozplače.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves nakonec jeste spadnou. Maji nakroceno slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

EL ich zruinuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se neco nezmeni, tak behem par kol cekam zmenu manazera. Bohuzel. Santo mi byl vzdycky sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

a to im ani nikto neodisiel

Reagovat
Taiger

United mimo top4? Me likey

Reagovat
EXoRcIsT

zeby sme vobec 6ty boli

Reagovat
diastan

mimo TOP8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
C-M@ster

Ja tu ted nebyl... Rashford se zranil, nebo proč jsme začli hrát na nulu vepředu s tím vemenem?

Reagovat
iamek

Zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

vzdal to

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
diastan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno rict, ze celej zapas vypadal divne. Komentator si toho taky vsiml, ze vypada nemocne, jak kdyby se mel kazdou chvili poblejt. Kdo vi, kde je problem.

Reagovat
iamek

Už v prvním poločase byla na něj kamera x krát a fakt nevypadal ok.

Reagovat
m.sali

tak z jeho posledních výkonů se ani mně nedělá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Třeba má aspoň tu sebereflexi.

Reagovat
iamek

West ham třetí výhra doma za posledních 23 zápasů ? Wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

este je cas

Reagovat
iamek

Harry

Reagovat
Svatej

Ta pravá strana West Hamu je dozadu hrozně pruchodna, tamtudy vede cesta..

Reagovat
bbbauch

My jsme strasny masla

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie ♥

Reagovat
Whitemedia

#CFC Kepa, Azpilicueta, Christensen, Tomori, Emerson, Kante, Jorginho, Mount, Kovacic, Willian, Abraham

Reagovat
smazaný uživatel

Kante a sme v pici

Reagovat
Svatej

Mooount i Kante... Narez

Reagovat
Svatej

A Tomori taky super.

Reagovat
Talker

Extrémní tlak na Mounta a Abrahama. Jediní goloví hráči od nás na hřišti, snad vypomůžou ti další - ať už Tomori nebo Kante.

Každopádně sestava slušná, ještě Rudiger místo Christensena, CHO místo Williana a RLC místo Kovačiče/Jorginha a jsme komplet. Možná ještě James na RB.

Reagovat
RKBoy

mne sa Chris práveže páči a myslím ,že to bude ešte solídny boj o to miesto medzi ním a Tomorim..

Reagovat
Talker

Jo, u těch dvou je mi to asi jedno. Rudiger+Tomori/Christensen je pro mě OK.

Reagovat
Malresi

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Shaqiri, Brewster.

Momentálne asi najlepšia možná. Verím, že to dnes zvládneme za 3 body.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Milner, Gomez, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Shaqiri, Brewster.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se jim vrátil Emerson, Kante i Mount..

Reagovat
smazaný uživatel

fuu, takze to nebude ostuda ak sa nevyhra

Reagovat
Whitemedia

Giroud ani lavička, v zimě čau

Reagovat
smazaný uživatel

neni fer ze sa ho zbavite tak rychlo

Reagovat
Taiger

Leno, AMN, Luiz, Sokratis, Koala, Xhaka, Guendo, Ceba, Saka, Pepe, Auba

Reagovat
Taiger

Saka

Nebudu lhát, ale radši bych místo těch dvou na stoperu viděl Mustafiho a Chamberse Jinak fajn sestava, Torreira ale měl hrát

Reagovat
Gunner14

Sakaaaa, zaslouženě

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc nechápu toho Luize

Reagovat
Taiger

Spíš Sokratise

Reagovat
iamek

Gooooooool . Oléééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Uhm

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
iamek

A já v tipovačce dal 8 místo. Já věčný optimista

Reagovat
EXoRcIsT

Pekny

Reagovat
smazaný uživatel

saka v zaklade. az na guendouziho a chambersa na lavicke spokojnost

Reagovat
Counter

Jako že chceš vidět v základu spíš Xhaku než Guendouziho?

Reagovat
EL Gringo

Cresswell

Reagovat
Gareth Bale 11

Kráááásnej přímák.

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOAAAAAAAALLLLLLLL

Reagovat
Whitemedia

Líbí se mi, jak s námi Tottenham i United drží partu, ještě Arsenal by se mohl přidat..

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na united v obdobi vianoc

Reagovat
smazaný uživatel

Hele oni se udržej, to zase ne že ne. I když je to lákavý, tak prostě přinejhorším to 17. místo nějak ukopou

Reagovat
Taiger

Maguire tam zapadne pěkně

Reagovat
iamek

Nebýt tam on a Bissaka, tak máme maximálně bod.

Reagovat
Chazy

Však je to fakt skvělej hráč já ho samozřejmě nikdy dřív pořádně neviděl hrát, ale dost chápu, proč ho chtěl Pep

Reagovat
Remt

Ze sestřihu ale první gol docela jeho ne? Stal tam jak tvrdy Y mi přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

chyba opět lindelofa to, že maguire tam hlídá hráče za něho tak to pak jde těžko ještě takové sračce dáme novou smlouvu já už fakt jenom doufám, že dáme smlouvu lingardovi abych si mohl hledat novej tým na fandění po 15 letech

Reagovat
m.sali

Glazers OUT

Reagovat
iamek

2 výhry z posledních 11-12 zápasů v lize ? Jaká to bilance .

Reagovat
avicii

Hm škoda ten Kante.. Ešte mohol oddychovat fakt si neviem ten zápas tipnut ako to bude vyzerat

Reagovat
Remt

Pro jistotu bych mu ještě pár dní oddych dal byt trenerem

Reagovat
Tuard.MUTD

ole vedení

Reagovat
iamek

Jak tam to prase Edo sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna penaltička pre United?

Reagovat
iamek

Jsi sice slepice, takže moc rozumu nemáš, ale když se nedostaneš do vápna, tak nemáš šanci penaltu vybojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Slušne nezvládaš.

Reagovat
iamek

Včerejší vaši frašku jsem zvládal solidně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho nebo se přepojí na gaysbyho

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle se nedá zvládat, vždyť je celý klub úplně v plamenech.

Reagovat
EXoRcIsT

Katastrofalny vykon aj poondiaty Brighton by zahral lepsie toto nieje muzstvo ani na top 8 a je to len Oleho vina lebo nemusi mu Lukaku Sanchez zapadat do filozofie ale kurna pokial za nich nemam nahradu tak ich nepredavam tak sme i skoncili zranili sa Pogba a Martial a sme v riti

Reagovat
Setwo

Reagovat
diastan

To jsou tragedi..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tragedov by som nazval West Ham, ale potom neviem ako by som nazval ManU v tomto zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil ve ctvrtek nehral, protoze si musel odpocinout na to, ze dneska bude odpocivat na lavicce

Reagovat
Side

Já fakt nechápu proč jsme si ho nechali.

Reagovat
Mastný Chobot

lebo ho s tým platom nikto nechcel

Reagovat
avicii

Kto miesto gunára? Za mňa Neville

Reagovat
EXoRcIsT

zmna SAF

Reagovat
Svatej

to by byl nářez

Reagovat
Whitemedia

chceš ho zabít?

Reagovat
iamek

Tohle si chudák nezaslouží

Reagovat
Zaschrona

Big Sam

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a vy by ste mohli o týžden už vyhrať. :)

Reagovat
alcantara

Mourinho.

Reagovat
iamek

3,2 kurz zadara. Díky za upozornění v diskuzi

Reagovat
Taiger

Reagovat
Hokaido

Já to nedal, protože jsem viděl WHU v pondělí proti Ville a byli úplně tragicti. Villa jim svým nasazením nedovolila skoro nic. Vy jste dneska hráli o dva levely hůř jak Villa, fakt se nestačím divit. Ole na to nemá ani náhodou.

Reagovat
Taiger

Reagovat
iamek

Já nesázím vůbec. Nemám na to fakt nervy, ale dneska jsem to dal přes kámoše, protože nikde ani nemám účet . Jde vidět, že jsi nás letos moc krát neviděl

Reagovat
Kvooca

Zmar, bída, utrpení.

Klasika

Reagovat
REPLIKATOR

Olééééééééééééééééé

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Roger vs Isner, My vs AV, Chelsea vs Liverpool, těžký tvl

Reagovat
masly008

co je na tom těžké?prostě arsenal ať vidíš jak to emery zase dojebe.Už tou sestavou některé naladil.Mesut je asi málo odpočatý a Cebbalos v těch londýnských vedrech .nevím nevím

Reagovat
Taiger

Cože?

Reagovat
masly008

teď nevím na co se ptáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Som v Tortuna pube, ste tu niekto ?

Reagovat
Taiger

Jj

Reagovat
Talker

Město?

Reagovat
smazaný uživatel

Bratislava.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne Tribúna pub ja nechodím často na takéto akcie, som tu prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

btw emery uplne znicil ozila

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil se zničil sám.

Reagovat
Counter

btw přestaň

Reagovat
Taiger

btw radši přestaň s fantou

Reagovat
Counter

Kdybych s ní přestal, neměl by ses komu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

daj si ma do ignoru

Reagovat
Counter

V Chromu to bohužel nefunguje. A do ignore listu bych si tě nedal i tak, mám tě rád, jen s tebou nesouhlasím

Reagovat
Nikikrew

Ved ma pravdu. O com mu dopekna ide? Na tieto zapasy je ako stvoreny, minuly rok bol to stale on co vytvoril najviac sanci

Reagovat
Counter

Taky bych ho dal dneska do základu. Akorát to je něco trošku jiného od tvrzení "Emery úplně zničil Özila"

Reagovat
Nikikrew

Tak to je prehnane ale Emery si ide svoje a tak to aj vyzera.

Reagovat
Mastný Chobot

Akože super, že Saka v základe, ale príde mi, že Emery vôbec nevie, s kým vlastne chce hrať. Nastúpili sme vôbec pod ním niekedy 2 zápasy po sebe v rovnakej zostave?

Reagovat
Taiger

Ví, že chce hrát se Sakou po tom výkonu, co je špatně tentokrát? Kdyby nechal stejnou, tak mu zas nadáváme, že nic s tím nedělá.

Reagovat
Mastný Chobot

ja nemyslím konkrétne Saku a dnes, ale všeobecne

Reagovat
masly008

Co je špatně?Třeba furt hrající Luiz, furt hrající Xhaka.Zatím nám snad nevyšel žáden zápas jak jsme chtěli krom prvního a ho nenapadne že by to fakt mohlo být Xhakou?

Reagovat
Mastný Chobot

a to, ako zaobchádza s Torreirom a Ozilom už ma trochu aj serie

Reagovat
Counter

Torreiru pořád všichni hajpujeme, ale dodnes vypadá, že není schopný naplno odehrát celých 90 minut, když máme jeden zápas týdně - natožpak když máme jeden ve čtvrtek a druhý v neděli.

Mesut sedí na úkor Saky.

Reagovat
Counter

To si nemyslím, točí to adekvátně a máme všichni jasnou představu o tom, kteří hráči jsou jeho oblíbení a kteří ne. Spíš jde o to, že pravidelně točí i systémy a tomu přizpůsobuje sestavy.

Reagovat
jacobT

Ozila muselo tých 71 minút veľmi zničiť, keď potreboval dostať voľno, aby dnes vôbec dokázal sedieť na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky stream na Arsenal?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budu spokojenej s bodem. Hlavně ať je to pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard nějakej smutnej kukuč asi tuší co se bude dít

Reagovat
Mastný Chobot

Marvelous Nakamba je výborné meno

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se vyhazují trenéři, jak na běžícím páse, ale vemena typu Ole, Emery a Valverde si dřepí u koryta v klidu dál.

Reagovat
Talker

Někd stream na CFC?

Reagovat
off-olda
Reagovat
smazaný uživatel

nefunkcni

Reagovat
off-olda

Mě jede.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sracka, s hentou zalohou proti Chelsea bez sance

Reagovat
mr.Silver

Ainsley wtf

Reagovat
Side

ty vole amn

Reagovat
Taiger

Leno ani tohle nechytil do rukou

Reagovat
jacobT

Je hrozné vidieť ako málo stačí súperovi na prekonanie našej zálohy.

Reagovat
masly008

Jaké zálohy?

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe se na to pekne vysral a hned z toho byla nebezpecna strela... Ale za vse muzou obranci

Reagovat
Taiger

AMN je mimo a není v tom sám

Reagovat
off-olda

Alonso jde místo koho?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Treeeeeeeeeent

Reagovat
pospec7

Trent zdar

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal wow Trent

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Jorginho jak tomu uhnul

Reagovat
Whitemedia

co zkoušel s tím Emersonem...

Reagovat
Counter

A pak že Salah nenahrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak on cakal, ze mu to trent narazi naspat

Reagovat
Malresi

TRENT KRASA

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to na bůra

Reagovat
Svatej

Lamps se už po několikátý spálil s tím uspěchaným návratem..

Reagovat
smazaný uživatel

este aby dohral aj Mount

Reagovat
Luc-Luc

Trent bum

Reagovat
mickey mouse

luxusní přímák

Reagovat
Counter

Reagovat
Horcmen

McGinniesta

Reagovat
hitZor

Henderson

Reagovat
mr.Silver

Guendo

Reagovat
jacobT

Reagovat
Edgewalker

Hrozně špatní jsme

Reagovat
masly008

emery out

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

rolflol

Reagovat
smazaný uživatel

Guendo s Koalou Hlavne na to cumet, kde se tam ten hrac sam vzal

Reagovat
Busby babes

McGinniesta, muj kapitan!

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

Hrajeme pojebaný diamant hraje mesut,hrajeme 4-2-3-1 což je přesně co mesutovi sedí a? mesut sedí.

tohle je nejslabší arsenal co pamatuji a přitom s hodně dobrýma hráčema.

Reagovat
Svatej

přestante to nakopávat krucinál..

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian easy

Reagovat
Fenri

Emery se fakt snazi udelat djouroua prorokem

Reagovat
fabec1222

Tohle bude sezona , La liga v hovnech, PL v hovnech

Reagovat
smazaný uživatel

adrian pocem kam deš

Reagovat
Minister

Čo to bolo za bránenie ty vole?

Reagovat
Coutinho10

Adrian

Reagovat
off-olda

Kurvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

piči, to je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

ok priznavam, guendouziho nemam rad, serie ma a dufam ze ho predame do psg. robi skolacke chyby a pritom sa tvari ako majster sveta

Reagovat
Counter

Reagovat
Heisenberg

Ramsey by měl proti nám už hattrick.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Luc-Luc

Adrian skvele hrozny okno ale

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle nemůže skončit jinak než do pěti let sestupem. Stal se z nás úplně normálně tým na úrovni Evertonu nebo Watfordu. Sem tam překvapíme tým z velké pětky (nebo spíš čtyřky, Arsenal je taky lol), ale bojujeme poctivě o své desáté místo a svádíme (a prohráváme) vyrovnané zápasy s West Hamem.

Ten klub je celý prostě úplně v prdeli, od vedení přes hráče až zaslepené fanoušky. Chudák Ole dostává sodu, ale přitom on je jen malým dílkem v celé apokalyptické skládačce. Nejen že je náš kádr plný přeplacených bývalých hvězd za zenitem (Matič, Mata, Young, Alexis), nýmandů, co na to nikdy neměli (Jones, Rojo, Smalling, McTominay, Pereira, Lingard), ale ani naši mladíci z akademie nevypadají zas tak zapáleně a válečnicky. K tomu Rashford, Martial a James jsou pořád prostě mladí, Anthony bohužel není tak kvalitní jak jsme doufali a Daniel zase brzo sklouzne k našemu průměru. Fredovi se očividně nevěří, takže jediní zbývající s nějakou kvalitou jsou De Gea, Maguire, Lindelof, Shaw a Pogba (a Romero je fajn dvojka). Pogba v nejbližší době odejde a zůstanou nám oči pro pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tohle nemůže skončit jinak než do pěti let sestupem"

Reagovat
TheTopFootbaler

Celý ten odstavec je v trpké lehké nadsázce. Ale abychom se nedivili. Tenhle rok bude zase bez Ligy mistrů a dobří hráči sem prostě nepůjdou. A ti, které přesvědčíme penězi, tu budou jen kvůli platu a ne pro fotbal, což je zase špatně. A touhle spirálou se ani nebude chtít tenhle bordel nikomu trénovat, což všechno povede k velkému pádu a je otazník, kde až bude dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Gunner14

Niles a Guendouzi

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Talker

aZPÍÍÍÍÍ

Reagovat
smazaný uživatel

VAR

Reagovat
mimi_united

YES!

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat
smazaný uživatel

zase mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Var na vas ropaci

Reagovat
Trapper

Azpi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no goal

Reagovat
Coutinho10

VAR

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

MRDAT VAR

Reagovat
mimi_united

LiVARpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

to běž do prdele s tímhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Ty vole... 5 přihrávek zpátky centimetrovej ofsajd. Co se dá dělat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Taiger

Vidíš Niki, přesně proto jsme měli šetřit hráče Podceňovat Villu, smh

Reagovat
Counter

Hah, místo 1:1 je to 2:0 během pár vteřin

Reagovat
Coutinho10

jako vcera u slepic

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

goooooooooool Bobby nedas dostanes

Reagovat
EL Gringo

Bobby Miláčik

Reagovat
blade115

Jako všechno zatím správně posouzený, ale frustrující je to úplně neskutečně. Letos teda 0% štěstí - na zranění, na soupeřovu koncovku, na naši koncovku ... Nejde to na to samozřejmě svádět, ale ty výkony tak nějak aktuálnímu umístění vůbec neodpovídají.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Boooooooobbyyyyyy to je odpoved na VAR

Reagovat
Heisenberg

Guendo a Niles

Reagovat
off-olda

Boží.

Reagovat
RadekVonCZE

Bobby!!!

Reagovat
Counter

Od té doby, co jsem Robertsona vyhodil z fanty, má snad průměr áčko na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ještě do půle, pak dva a konec

Reagovat
mickey mouse

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Seňooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
nani92

VAR a OLE zabijaju futbal

Reagovat
Svatej

Porpvý co tohle píšu, ale s tím VARem si takhle vyližte prdel teda. Normálně bych teď požadoval, aby se při každým obdrženým gólu klidně 5 minut zpětně kontroloval každej dotek.

Reagovat
Counter

Na tohle jsou pravidla, musí to být tuším v rámci jedné akce.

Reagovat
Svatej

To bych chtěl vidět, jak budou takhle kontrolovat 4minutový Guardiolovský dobývání branky, který je v podstatě jedna dlouhá akce... Jsem nasranej, tohle je fakt debilita...

Reagovat
Arbiter

a jak ta "jedna akce" je definovaná?

Reagovat
Counter

attacking team offence in the build-up to or scoring of the goal (handball, foul, offside etc.) + ball out of play prior to the goal.

Reagovat
hitZor

A podle čeho se pozná "jedna akce"? Protože Liverpoolský obránce tam zblokoval Mountovu přihrávku do zadu (a to tak, že ten balon šel k Willianovi, ale ten dotek tam prostě byl).

Reagovat
Counter

Já to neviděl, trpím u Arsenalu.

Reagovat
iamek

Chelsea, Arsenal a Manche letos čeká očividně fajn sezóna.

Reagovat
hitZor

Úplně miluju tyhlety góly z úplně vymyšlených faulů

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak

Reagovat
pospec7

Reagovat
mimi_united

Ale Lampard slušný tragéd, ten poletí veľmi rýchlo

Hurá futbal bez taktiky

Reagovat
TheTopFootbaler

Mlč nebo dostaneš bídu.

Reagovat
fenixLFC

pritom jeho futbal ma vacsiu hlavu a patu nez oleho po skoro roku

Reagovat
spider_8

Achjo, tohle je fakt strašně nešťastný průbeh zápasu.

Reagovat
opretis

tak toto je krutý pro Chelsea...

Reagovat
Malresi

Bobby krása, ale to bránenie hráčov Chelsea

Reagovat
Arbiter

fuck VAR Tohle se má zastavit mnohem dřív. Jinak taková rozhodnutí mají obrovský vliv na psychiku hráčů...

Reagovat
lajka30

Psychiku hráčů.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

a to este kolko energie im zobrala ta radost z golu potom bola vidiet unava z ktoreho pramenil ten faul a nasledny gol

Reagovat
Remt

Já sem hroznej fanoušek, vzdycky kdyz dostanem gola tak to z nasranosti vypnu abych se na chvili uklidnil jenze pak vim hovno co se pak stalo

Takze - co se tam prosimvas stalo, ze sem to v afektu vypnul za stavu 1:1 a je to 2:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

akoze Kepa zas 2 strely 2 goly, ale ak obrana Chelsea pusta superov k takymto sanciam tak sa ani necudujem

Reagovat
jacobT

Xhaka je proste hlupák. Na čo takýto zákrok zase?

Reagovat
masly008

xhaka je fakt vylízaný.taková žlutá

Reagovat
Nikikrew

Mozem byt rad, ze to zatial nevidim?

Reagovat
Taiger

Prý netřeba šetřit

Reagovat
Nikikrew

Ved setril a pozri sa ako to vyzera

Reagovat
Taiger

Aubu neskutečně pošetřil no

Reagovat
Nikikrew

A koho mal tam ako dat? Ved nemame dalsieho utocnika

Reagovat
hitZor

Tohle měla být penalta a žlutá Gólman prostě nemůže jen tak vletět kolenem hráčovi do ramena (a skoro i do hlavy)...

Reagovat
off-olda

Co to meleš? Jasně, že tohle golman musí udělat.

Reagovat
Remt

Nic proti hráči jsem tam neviděl, tohle je normální pohyb brankáře

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Matić

Alonso to je fakt strašnej slimák...

Reagovat
Svatej

Omg, vydrží Christensen aspon jeden zápas bez ošetření?

Reagovat
off-olda

On může za to, že ho Tomori sestřelí...

Reagovat
Luc-Luc

Kde je ta doktorka z Chelsea ? uz tam neni ?

Reagovat
Svatej

Dneska neodcestovala s týmem ani ona, ani Mourinho.

Reagovat
Arbiter

fck, ještě zranění Andrease To je fakt křest ohněm pro Lampse

Reagovat
smazaný uživatel

wenger didnt die for this

Reagovat
Counter

Reagovat
Rohlíček

Výborně Niles

Reagovat
Gunner14

Moss ty jseš dement za tohle žlutou, šašek blbej

Reagovat
Gunner14

AMN samozřejmě taky ocas, za to že s jednou žlutou takhle chodí do soubojů

Reagovat
Counter

AMN

Reagovat
mr.Silver

AMN

Belle pls at uz si zpatky, na toho labila nemam uz silu.

Reagovat
janinho

tierney hra na ktorej strane? som myslel ze on je RB.

Reagovat
smazaný uživatel

L

Reagovat
janinho

dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Každých pět vteřin záběr na hráče chelsea jak se válí na zemi

Reagovat
Minister

Reagovat
Whitemedia

Tomori zrasuje Christensena, lepší už to být nemůže

Reagovat
Mastný Chobot

joj Ainsley ty tupec

Reagovat
Ondiis

2. žlutou nemůže nechat ani přezkoumat ne? Byl to vůbec faul?

Reagovat
Golasso

Bral prvně míč, ale byl to takovej meh zákrok. Určitě tam neměl tak vletět, když měl žlutou.

Reagovat
masly008

by to faul na AMN

Reagovat
iamek

Arsenal vetsi tragedi než my

Reagovat
Gunner14

To zase brzdi, ale snažíme se vás dohnat.

Reagovat
iamek

Tohle je fakt souboj kryplu letos

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

Nechat se vyloučit a ještě se u toho vyrakvit Achievement unlocked

Reagovat
masly008

to je boží.AMN čistě odehraje balon,borec mu prošlápne holeň ale 2 žlutou dostane AMN.komedie,ale i tak snad tohle už emery neustojí.

Reagovat
iamek

Jak neustojí? Vždyť probíhá predstavba. Potřebuje čas. Mate megatalenty a top pepeho a ceballose.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Ja to kašlem, ďalší dosraný zápas

Reagovat
Whitemedia

Letos to vidím na tuhý boj o osmé místo s Arsenalem, United a Tottenhamem..

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis S tim bez do pice

Reagovat
off-olda

Rvačka kriplů mezi MU, Arsenalem, Chelsea a slepicema jede na plný koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis

Reagovat
Mastný Chobot

chod s týmto dopiči Sokratis

Reagovat
mr.Silver

Sokrati s

Reagovat
jacobT

Sokratis

Reagovat
Edgewalker

Sokratis je taky píča.

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrard > Lampard

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka RB

Reagovat
iamek

To smrdí další červenou

Reagovat
Mastný Chobot

táto by ale potešila

Reagovat
Mastný Chobot

asi nemám chuť pozerať druhý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky sokratis

Reagovat
Svatej

co provedl?

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Bože... a ještě ten Guendo za to dávat stopky prostě

Reagovat
patas92

Já bych i čekal, že se třeba chytne za nohu, přecejenom mu ten hráč stojí kolíkama na stehně. Ale ne, on se musí chytit za obličej

Reagovat
janinho

tvl, je toto vobec mozne????

Reagovat
oli9

být jeho trenér tak ho zatohle kopnu doprdele

Reagovat
Ondiis

Mentální mrzáci. Jeden vedle druhého

Reagovat
Mastný Chobot

no tá momentálna obranná štvorka áno Kola je ešte ok ako tak jediný

Reagovat
smazaný uživatel

och saka to musi byt gol aj v offside

Reagovat
Malresi

Pre Chelsea smolný zápas, 2 vynútené striedania, s troškou šťastia to mohlo byť 2:2. Aj napriek tomu si ale myslím, že naše vedenie je zaslúžené a že sme v zápase lepší, aktívnejší. Snáď nepoľavíme a dotiahneme to v pohode do víťazného konca. Adrian podľa mňa zatiaľ fantastický, pri tom "góle" mu obrana moc nepomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

V pici toto, aby od nas byl nejlepsi 17lety chalan, pro ktereho je to prvni start v PL v zakladu

Reagovat
iamek

Jak hraje Pepe?

Reagovat
Mastný Chobot

snaží sa, ale tam nefunguje absolútne nič, čiže ťažko niečo hodnotiť

Reagovat
iamek

A to jsem z vás letos měl i docela strach.

Reagovat
nani92

však ja ho mam stale, myslim, že v boji o zachranu si to s nimi ešte rozdame

Reagovat
jacobT

Vydrží Emery vôbec dokonca sezóny? Hanba toto.

Reagovat
cejen13

Pokud budou dál předvádět tohle, tak by neměl.

Reagovat
Mastný Chobot

akože ak bola toto jeho odpoveď na to, čo sa stalo na Watforde, tak to asi nemá zmysel naťahovať. Horšie pracujúcu zálohu a obranu si nepamätám, jediný spôsob, ako vieme zaútočiť, je nakopnutá lopta na krídlo, každý útok má Aston Villa 100-metrovú voľnú diaľnicu až pred našu šestnástku. Ak to má takto vyzerať, tak fakt to radšej dajme Ljungbergovi... alebo Campbellovi

Reagovat
jacobT

Momentálne mi veru tiež na um neprichádza moc argumentov pre jeho zotrvanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem videl, jak ve 4 minute bezi Grealish sam s balonem stredem smer nase obrana ctyrka

a se Xhakou na zadech, teda 3 metry za Grealishem...., tak jsem pochopil, ze svet zustal

v rovnovaze

Reagovat
jacobT

Je fakt smiešne, ako jednoduché je úplne vyšachovať celú našu zálohu. Stačí jedna dlhšia prihrávka alebo že sa jeden z technicky zdatných hráčov súpera rozbehne stredom...

Reagovat
Golasso

Já být Emerym, tak se na to asi vybodnu sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tam nie je absolutne ziaden naznak nadeje, praveze cim dalej tym hrame horsie. zobrat do konca sezony artetu alebo freddieho nech vidime ci by sa to dalo s nimi, ked nie tak v lete niekoho osvedcenejsieho.

Reagovat
Counter

Pokud to takhle půjde dále, tak ne.

Reagovat
masly008

snad nevydrží ani do konce zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Když ho vyrazí, tak tomu stejně nebude rozumět a na příští zápas zase přijde

Reagovat
nani92

zachviľu bude v PL viac volnych flekov aako dostupných manažerov

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Alonso klasik, zase z něj mám nervy kurva..

Reagovat
Remt

Nechapu proc se tu Chelsea tak smeje tolik lidi, podle me nehraji vubec spatne a jde z nich docela strach, klidne to ted mohlo byt 1:1 uplne bez problemu

Reagovat
Remt

A osobne mi to prijde momentalne i sympaticky klub - sice nemaj moc jinou moznost ale to jak stavi ty 3 mlady kluky tam ted a jak se chytli, to je fajn, preju jim aby letos nedopadli v tabulce moc blbě

Reagovat
Whitemedia

strach z nás jde, hlavně teda z Alonsa jsem dostrašený..

Reagovat
Talker

Alonso tam posral tu standartku, ale dopředu hodně dobrej.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Dvě nový zranění, už to fakt mrdam..

Reagovat
Remt

Christensen a ?

Reagovat
Svatej

Proti tomuhle se prostě nedá bojovat.. Tohle, co se tenhle ročník děje, je fakt absurdita..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Luc-Luc

vedem 2:0, ale neni to optimalni, je tam dost nepresnosti vepredu a ani vzadu to neni 100%, Adrian skvelej dneska do druhyho polocasu bych to zatahl a nechal Chelsea trochu hrat na balonu, prijde mi, ze jsou taky nebezpecnejsi na brejky

Reagovat
Nikikrew

Clovek sa zrani v zapase, ma po jesennej casti a dufa, ze ho aspon potesi Arsenal. Ani hovno. My doma prehravame proti marnej AV, neskutocne. Videl som asi 5 minut tak hodnotit nejdem ale ak toto prejebeme, nech sa Emery zamysli ako dalej.

Cervena karta joke aj ked AMN tam isiel zbytocne riskantne (a to uz mal jednu zltu. Otras!!!

Reagovat
Talker

Škoda. Z naší strany celkem slušný výkon, mohli jsme dát 2 goly, ale Abraham svojí šanci bohužel spálil a druhý gol by před VAR byl naprosto regulérní gol. Ze strany Liverpoolu 2 povedené standartky. K tomu 2 zranění hráči K tomu se ještě jeden španělský kripl snažil zranit Abrahama, ostré koleno do hráče...

Musím za poslední část poločasu pochválit Williana, že se konečně cpe i do vápna. Alonso extrémně aktivní, hodně se mi líbí v té ofenzivní fázi. Záloha taková nejistá, občas nechá soupeři dálnici a třeba Tomori musel vybíhat a sundat Hendersona, protože tam byl absolutně sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Regulerní by nebyl, ale rozhodčí by ho uznal.

Reagovat
Talker

Vždyť do loňska (?) bylo pravidlo, že těsné ofsajdy se mají pouštět. A o moc těsnější být asi nemohl, to byly centimetry.

Reagovat
bbbauch

to byly desitky centimetru

Reagovat
mikelinos

to už se nikdo nedoví, jestli by to před VAR byl gól, rozhodčí to mohl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje dobře.. co to ale melete s tím kolenem

Reagovat
Remt

S tím kolenem to taky nechápu. Byl tam vyloženě pohyb proti hráči? Brankář když vyskakuje pro míč a hráč ho běžně atakuje, nějaký pud sebezáchovy asi má, proto tam všichni brankáři dají takhle nohu. Penalta byla za takový zákrok nedávno (možná to bylo minulý rok myslím) v naší lize ne? Ale tam borec brankář šel proti hráči kopačkou - kolíkama napřed. TAM.. to měla být penalta a taky jí myslím tehdá odpískal, toto penalta neni

Reagovat
bbbauch

Nebyl by to regulerni gol. Nemuzes vedet, jestli pomezni ten offside nevidel, ale pro jistotu (kdyz vi, ze ho var zkontroluje) nenechal hru bezet. Celkove nechapu, co se vam nezda, byl to offside, byl.

Reagovat
Counter

Jediná "sporná" záležitost je v tom, že k ofsajdu došlo o slušný kus času před tím, než ten gól vůbec padl. Zatímco samotný ofsajd je vyloženě binární záležitost, určení, co ještě spadá do "attacking phase of play" a co už ne, stoprocentně jednoznačné není.

Reagovat
bbbauch

Ja reaguju ciste na to, ze by je mel VAR obrat o jinak regulerni gol. To tvrzeni se opira o domnenku, ze pomezni ten offside nevidel, coz vubec nemusi byt pravda. Mohl ho videt, ale nechal hru radeji bezet (nemohl tusit, jak se situace dal vyvine). Dost netradicni situace, ale citit se kvuli tomu takhle ukrivdenej je podle me uplne mimo, zbytecnej brek

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

V takovém případě by ale po vstřelení branky praporek zvedl a odmával ofsajd, aby ho video případně mohlo opravit a branku uznat. Stejně jako kdyžbyly neuznány ty dvě branky v superpoháru.

Reagovat
mr.Silver

Do cervene opet totalni sracka, po ni to uz snad ani nechci videt. Nejlepsi prekvapive Koala, a to mu Saka v obrane teda vubec nepomahal.

AMN snad uz pouze v poharech a sranda Cupech, od zacatku sezony ma konzistentne spatne vykony, no ale kdyz nema na postu konkurenci, tak proc by se mel snazit. Uplne pomijim, ze on hlavne neni RB. Pokud se Belle vrati z formy, tak to jako good luck.

Nemam na Emeryho silu, mel cele leto na to, aby pripravil tym na sezonu, a dosral uz i tu prumernou zalohu, ktera vubec nefunguje, vytratil se z ni pohyb, a hraci nevi, jestli maji jit do presu nebo couvat jako celek. Pak tam je uprosted totalni dira, a souperi toho umi vyuzit.

Cely zapas doufame, co vykouzli Pepe a da Auba, jinak to nema zadnou myslenku.

Nasrat, doufam odvolani Emeryho hned po zapase.

Reagovat
kiciN

Sileny, ja na tom nevidim zadny pozitivum. Verim ze ti sasci do toho zapasu sli na pul plynu protoze nahodou porazili Frankfurt. Jeste horsi vykon nez proti Watfordu...

Reagovat
Matić

Jako nehrajeme nějak úplně špatně, nedá se čekat, že proti Liverpoolu budeme mít 10 šanci za zápas, ale šance jsme měli, hlavně Abraham měl jasně prihravat a Mason by dával do prázdný. Ovšem ta naše obrana je fakt tristní, za 6 necelých zápasů máme 13 obdržených gólů, to si prostě nemůžeme dovolit, pokud chceme bojovat o top4.

No nic, jdeme dal, věřím v lepší druhý poločas.

Reagovat
blade115

To teda fakt přihrávat neměl. Útočník tady musí být prostě sobec a zakončovat, však to nebyla nijak těžká pozice. A Mount by mohl dávat do prázdné, ale taky tu přihrávku mohli zablokovat beci Live a on se nemusel k míči vůbec dostat.

Reagovat
Kincl

United prohra, snad prohraje i Arsenal a Sparta koukám že i neděle může být krásná :D

Reagovat
blade115

Tohle už může zachránit jen Csaplar.

Reagovat
Nikikrew

Pls dajte niekto poriadny link na Arsenal, dik

Reagovat
Counter

To nechceš vidět.

Reagovat
Nikikrew

Fakt som zvedavy, ako si poradime s betonom s 10mi

Reagovat
Counter

Problém je, že to spíš bude beton od nás

Reagovat
Mastný Chobot

fú, akože začneme dobre brániť?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Counter

Ne Jen že budeme zatažení před Lenem a míč bude mít Villa.

Reagovat
iamek

Nějak nás opustil optimismus

Reagovat
mr.Silver

To nechces

Reagovat
Mastný Chobot

ja sa modlím, nech mi začne sekať, nech sa na to vyserem

http://60fps.live/arsenal-vs-aston-villa/?link=1&utm_source=footybite

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Reagovat
jacobT

Mne už seká

Reagovat
jacobT

Ale na všetkých hráme na piču.

Reagovat
PanAu

Tak pane Csaplare , těším se nám obrat

Reagovat
Taiger

Cítím v kostech, že minimálně remízu uhrajem, nevím proč

Reagovat
Counter

Osteoporóza?

Reagovat
Taiger

Nejlepší hráč dolů, super

Reagovat
masly008

on tam toho xhaku nechal

Reagovat
smazaný uživatel

saka dole, jediny hrac ktory nieco hral

Reagovat
off-olda

Kepa

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa

Reagovat
Whitemedia

Kepa něco chytil

Reagovat
Svatej

Konečně Kepa

Reagovat
Malresi

Skoda Bobby, mohlo byt po zapase.

Reagovat
Mastný Chobot

63 sekúnd vydržal Xhaka neurobiť kokotinu... rakovina ten hráč

Reagovat
REPLIKATOR

Proč to zvedl ten šulda na lajně

Reagovat
off-olda

Kepa

Reagovat
Remt

zakrok jak svina

Reagovat
Svatej

Kepa se fakt zbláznil., byo na čase

Reagovat
Whitemedia

Kepa znovu něco chytil, co se to sakra děje

když už nic, tak alespoň gólmana nám rozchytají

Reagovat
Counter

A příští kolo MU x AFC...

Reagovat
iamek

No to bude koncert

Reagovat
masly008

Ceballos vypadá že je mu vedro,bych ho stáhnul radši.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka vyzerá, že behá s radiátorom na chrbte, možno preto

Reagovat
off-olda

Henderson je strašně nesympatická, ubrečená kundička.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal should sack in Emery and bring in Wenger & Mourinho as caretakers for rest of the season and make a reality TV show about it.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Pepeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já byl ještě rychlý, co teprve ti ostatní se zpožděným streamem

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea vystrkuje růžky, je třeba je srazit třetím golem

Reagovat
Remt

hochu ty máš dobrý kecy dokud vyhráváme, chci vidět kde budeš až budeme my 2:0 prohrávat

Reagovat
off-olda

Kanté

Reagovat
iamek

Arsenal nemůže, sudí pomůže

Reagovat
masly008

za 1. byla jasná

za 2. pomohl AV vyloučením AMN

Reagovat
Messier

Reagovat
Mastný Chobot

Guendo super

Reagovat
Svatej

Kurva to fakt chci moc, když chci trochu štěstí už?

Reagovat
jacobT

PEPEEEEEEEEEE

Reagovat
mr.Silver

Pepeeeee

Reagovat
Fenri

Guendo, Pepe pojdme

Reagovat
iamek

Pojďme!

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Gooooool

Reagovat
Golasso

Pepík, konečně

Reagovat
Counter

Achjo

Reagovat
Edgewalker

Pepeeeeeeeeeeee, snad mu to pomůže

Reagovat
RKBoy

pomohlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiciN

prosim at uz tahle sezona skonci

Reagovat
Fenri

Reagovat
Nikikrew

Pekne Guendo

Pepe

Reagovat
RKBoy

počkaj si.....

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

sweet innocence

Reagovat
Nikikrew

to je tvojim delayed streamom

Reagovat
Minister

Luiz celá obrana

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana

Reagovat
Mastný Chobot

meme klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

To je defenzíva dpč

Reagovat
Whitemedia

Mám ten Arsenal rád, vždycky mi zlepší náladu

Reagovat
Counter

jj, ještě že jsme marní všichni a utěšíme se navzájem

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka jistil pohledem

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze keby sme nekupili luiza boli by sme o dost lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

nekúpiť Xhaku s Mustafim, tak Wenger ešte žije

Reagovat
Edgewalker

Tomuhle už chybí jen redka pro Xhaku

Reagovat
Svatej

Poslat tam Pulišiče.... stejně hrajem na dlouhý míče za obranu, to by mu mohlo sendout

Reagovat
off-olda

Přijde Pedrinho.

Reagovat
Svatej

Tomori je fakt užasnej... Salaha maže jako král..

Reagovat
Whitemedia

no jednou si ho tam Salah namazal a Tomori u toho zrakvil Christensena

Reagovat
Heisenberg

V tý mezeře mezi obranou a útokem by si mohli skauti založit tábořiště.

Reagovat
smazaný uživatel

chvilku som sa bal ze by to mohol emery ustat

Reagovat
smazaný uživatel

Robertsonova rozehrávka je dnes více než strašidelná

Reagovat
Mastný Chobot

Sokratis - Luiz má neuveriteľný meme potenciál

Reagovat
Heisenberg

Xhaka má lepší

Reagovat
Trapper

Ten černej dres golmanů LFC je super.

Reagovat
tweek

Pica ten Xhaka, to je fakt silene, on si ani neumi zpracovat balon

Reagovat
Ondiis

Ceballos kokot nedokopneš do vápna?! Moje nervy fakt

Reagovat
masly008

xhaka zapomene balon za sebou v 16.

Reagovat
REPLIKATOR

Střed zálohy Fabinho + Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raylan

N’Golo Bůh

Reagovat
Talker

Kanteeeeee

Reagovat
Counter

Guendouzi v druhé půli výborný, snad si djourou najde jiného fackovacího panáka.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

on ma hlavne serie aky je strasny frajerik

ale v druhom polcase je vyborny. v prvom zavinil gol

Reagovat
Counter

A v druhém měl prsty ve dvou vstřelených.

Reagovat
off-olda

Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
Whitemedia

Kantéééé.. ale raději jsem ještě minutku počkal jestli zase něco nevymyslí VAR

Reagovat
Coutinho10

tolik prostoru

Reagovat
Svatej

Ty krááávo

Reagovat
Trapper

Wtf, Kanté

Reagovat
Svatej

Nejlepší CM na světě prostě...

Reagovat
Mastný Chobot

Guendouzi a Xhakova neschopnosť viesť loptu sú jediné dôvody, prečo to pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

gendo sa ale teraz pekne snazi

Reagovat
Luc-Luc

Kanteho je tam skoda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Guendouzi tuším jediný, ktorého to serie, a ktorý chce otočiť...

Reagovat
jacobT

Podobne sa prezentoval už viackrát, naposledy proti Spurs, tam to bol tiež primárne on, kto nás viedol za vyrovnaním.

Reagovat
diastan

jeste 1 Chelsea

Reagovat
Taiger

PŘIHRAJ WILLCOCKU

Reagovat
oli9

Kante to nemohl udělat líp při tom golu...

Reagovat
Nikikrew

On fakt neda dnes Ozila, no mne jebne.

Chod dopici Emery fakt

Reagovat
Fenri

No dneska by to neslo, mame sanci jen pokud je ubehame...

Reagovat
Nikikrew

Co by neslo? Ved teraz ich prehravame a potrebujeme hraca do ofenzivy, on tam jebne Toreiru

Reagovat
Fenri

Das tam ozila a tu prevahu mit nebudem, cela ta prevaha je o tom, ze nasi zaloznici behaj jak o zivot a zacli hrat agresivne do tela...

Reagovat
Counter

Reagovat
tweek

Reagovat
Golasso

Ten mi tam opravdu nechybí.

Reagovat
Nikikrew

Hej a tak to potom aj s nasimi sancami vyzera...

Reagovat
smazaný uživatel

prehravame a kazde striedanie je defenzivnejsie

Reagovat
Counter

Ale hrajem od té chvíle líp, v deseti je to spíš o energii.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil mohol ist hore

Reagovat
Counter

No myslím, že tohle rozhodnutí Emerymu vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej

Reagovat
mimi_united

Francúzska záloha Kante + Pogba je asi nejlepšia dvojka na svete

Reagovat
off-olda

Kanté > Kanté + Pogba

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na toho pogbu dobrý

Reagovat
off-olda

Pojď Michy, pojď bejku.

Reagovat
Remt

Spravne, Fabinho pozna kdy je treba pouzit poradnej judo chvat za zlutku slozil ho precizne

Reagovat
off-olda

Adrián

Reagovat
jacobT

CHAMBEEEEEEEEEEERS

Reagovat
Minister

gooooooooooooool kurvaaaa

Reagovat
Fenri

Chambeeeeers

Reagovat
mr.Silver

CALUUUUUUUM

Reagovat
Taiger

CHAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

CHAMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERS

Reagovat
Heisenberg

Gueno je dneska úžasný

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby uz mel byt davno dole, prijde mi, ze vubec uz nestiha

Reagovat
jacobT

A znovu Guendouzi

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Očekávám tak do dvou minut gól Villy

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Chambeeers

Reagovat
Svatej

Wow Arsenal

Reagovat
iamek

Aston villa

Reagovat
smazaný uživatel

najs callum. snad bude hravat.

musim uznat ze je to celkom zabavny zapas

Reagovat
off-olda

Olivere, ty kundo!

Reagovat
iamek

Už se bude Emery vynášet do nebes

Reagovat
Svatej

To píská brutálně uzkostlivě tyvole..

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Fenri

Aubaaaa

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Heisenberg

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mr.Silver

AUBAAAAAAAA

Reagovat
Counter

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Whitemedia

tohle od Arsenalu není hezké...

Reagovat
Golasso

Yeeeees Auba a Chambo

Reagovat
tunkic

Nazdáááááár (za jak dlouho asi srovnaj.. )

Reagovat
Nikikrew

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Edgewalker

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil!

Reagovat
Edgewalker

*o

Reagovat
jacobT

Aubu si ale vôbec nezaslúžime.

Reagovat
SunFells

"The changes made by Unai Emery!"

Reagovat
Taiger

AUBIČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Kanté je prostě nenormální úkaz.

Reagovat
Kixi Syhimour

parchant

Reagovat
smazaný uživatel

tak blizko

Reagovat
SunFells

Tak co s tím Luiz ted provede?

Reagovat
kiciN

taky cekam jeste pradnou ostudu

Reagovat
oli9

lalana a Wijnaldum uplně k piči hráči momentálně ted

Reagovat
off-olda

Mount

Reagovat
Raylan

Skoda Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana něco na někoho ví to není možný

Reagovat
SCELO

Reagovat
Counter

Málem další penalta Třetí, čtvrtá v řadě?

Reagovat
jacobT

Sokratis viac šťastia ako rozumu.

Reagovat
oli9

Robertson top

Reagovat
Kixi Syhimour

JOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Whitemedia

Nepřeháněj

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak 3 body ze Stamford Bridge neuděláš každý den

Reagovat
Whitemedia

Letos je zatím pro soupeře "ostuda", když na SB nevyhraješ..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako jsme mírně zaražen, že jste doma ještě nevyhráli, to nepopírám, ale to je asi fakt jen otázkou času.

Reagovat
REPLIKATOR

Joooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Leno tk si curak? zas zlta za zdrzovanie to kde vas ucia v Nemecku?

Reagovat
oli9

3 body mazec čelzí sice poslední pul hodinu kousala ale super, takové zápasy se počítají vydřené, vymakané

Reagovat
masly008

Všichni se chcou zbavit emeryho a mateo to nepochopil

Reagovat
Mastný Chobot

si uvedomuje, že by dohral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Nie vsetci

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Rohlíček

Hledal sem ten komentář.

Reagovat
Counter

Dneska to nakonec byla dobrá sranda, normálně jsem u Aubova gólu na 3:2 prožíval čirou euforii, to se mi už u sledování Arsenalu docela dlouho nestalo

Reagovat
Fenri

Reagovat
Luc-Luc

no se stestim, ale na Chelsea se dal cekat tezkej zapas, jsou prekvapive po nas a City nejsilnejsi tym v lize

Reagovat
Remt

Ale jak tahle Chelsea mohla rupnout 4:0 s aktualnim MU, to teda nechapu

Reagovat
Luc-Luc

palili sance

Reagovat
mr.Silver

uffffff

Reagovat
Remt

Hoši tak ten druhej poločas.. tak tohle už vidět nechci, solidně jsem měl sevřený půlky jak nas Chelsea mačkala

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Kurníík, tohle jsme si fakt nezasloužili prohrát.

Reagovat
masly008

Ale když jsem psal že ten střed zálohy má vypadat jako te%d na konci tak to né.Asi nebude náhoda že jsme se zvedli po odchodu Xhaky že.

Reagovat
Counter

Xhaka záložníky Villy načal a jeho náhradníci dílo zkázy dokonali

Reagovat
masly008

Reagovat
opretis

Chelsea skvěle na konci, Will to tam slušivě rozdával, to byla výjimka ne? Vždycky na něj byl od fandů celkem hate.

Škoda, slušela tomu ta remíza.

Reagovat
Pony Slaystation

Matip je pozičně hrozně mimo, ty dvě velký šance Chelsea byly obě po jeho chybách

Lallana no comment, ten hrál snad se soupeřem...

Reagovat
Gunner14

V poločase jsem vypnul a šel si udělat večeři, kouknu na livesport 1:2 a 5 minut před golem Chamberse jsem zapnul

Reagovat
masly008

To je příběh

Reagovat
Gunner14

Teď to tak budu dělat do doby, kdy to přestane fungovat.

Reagovat
gazza62

dalsi nudna sezona o dvou tymech Presne jako pred tim ve spanelsku Real a Barcelona

Reagovat
Counter

njn, máš tady dva týmy, které jsou na vrcholu, a pak jejich případné konkurenty, kteří jsou všichni ve přestavbě a hrají s extrémně mladými kádry. V Anglii je aspoň dobré, že to nejsou jedny a ty samé dva kluby třeba deset roků v kuse, ale točí se to.

Reagovat
Mastný Chobot

snád sa tam počas môjho života aj my potočíme teda

Reagovat
Counter

Jsem skeptický, ale třeba Stana klepne pepka a Josh to roztočí ve velkém

Reagovat
YNWA__MSN

Proč Klopp vystřídal Maneho místo Salaha?! Vždyť Salah hrál dneska strašně Snad zase chytne formu a taky by mohl začít nahravat

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané nebyl teda vůbec vidět, to i ten Salah více, leč taky nic moc.

Každopádně Mané měl/má prý lehké zranění, ale no "major injury".

Reagovat
Whitemedia

Salah nehrál strašně, jen narazil na obránce, který si s ním věděl rady.. fakt mám z Tomoriho neskutečnou radost a vůbec jsem nečekal, že to bude takové zvíře

Reagovat
Counter

Říkáš, že za 4,5 je to do fanty dobrá volba?

Reagovat
Whitemedia

do fanty jedině Mustafi

ale asi ne, ta hra je divná a neocení mladíka, který hraje jako král, ale tým i tak dostává laciné branky... leda by střílel hodně gólů a to teda nečekám, i když proti vlkům překvapil

Reagovat
Counter

Teď máte dobrý los, z toho by mohlo pár čistých kont kápnout. Akorát nevím, jestli zůstane v základu i s návratem Rüdigera.

Reagovat
Whitemedia

Tomori dnes ukázkově zrakvil Christensena, z toho nějaký ten týden na marodce bude... a zbývá mu tak jen Zouma, který se po té kalamitě ze začátku zvedá, ale na Tomoriho to ani zdaleka nestačí.. takže očekávám Tomoriho v základu s Rudigerem..

Reagovat
Remt

Na Rudigera se docela těším, upřímně jsem Chelsea poslední dobou (roky) vůbec nesledoval, až teď se mi zase začíná líbit, o Rudim se tu píše jako o nejlepším stoperovi Chelsea, tak se rád podívám na nějaký váš zápas až bude hrát a jsem zvědavej jestli právě s tím Tomorim, ten by vedle něj mohl super vyrůst, už je ze zranění ok, začíná trénovat? Kdy se chystá cca jeho návrat?

Reagovat
Whitemedia

On už se Rudiger z toho delšího zranění dostal, dokonce i nastoupil.. jenže po 45 minutách střídal, protože si zranil zase něco jiného.. a teď teda netuším, kdy se vrátí podruhé.. teď v týdnu se hraje ligový pohár a tam stopro nebude, ale bude tam Odoi s Jamesem

Reagovat
Remt

No zrovna Odoi je taky jeden z těch, kterýho tu fandové vynášejí do nebes, na toho jsem taky zvědavej

Reagovat
fenixLFC

zranenie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele