6. kolo
22.09.2019 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Wolves v nastavení vydolovali bod na Crystal Palace

Infarktový závěr přinesl duel mezi Crystal Palace a Wolverhamptonem. Domácí dlouho vedli a zdálo se, že dovedou zápas do zdárného konce. Jenže hosté vyrovnali v podstatě z poslední akce utkání. Vlci tak nadále čekají na první výhru v sezóně.

V základní jedenáctce Eagles přenechal Towsend místo McArthurovi, jinak domácí nastoupili ve stejném složení jako před týdnem na Tottenhamu. Sestava Wolves doznala dvou změn. Boly v obraně nahradil Valleja a místo Nevese nastoupil Doherty.

Úvodní pasáže zápasu oku diváka příliš nelahodily. Do šancí se nedostával ani jeden celek a místo kombinace byly k vidění spíš dlouhé, neúčelné nákopy. Až ve 28. minutě nacentroval Jiménez na Dohertyho, jehož hlavičku famózně vytáhl Guaita. O deset minut později si gólman Crystal Palace poradil s pokusem Dioga Joty doprostřed brány. Také další šanci si připsali Wolves. Ve 40. minutě se Doherty natahoval po dalším nebezpečném centru, míč však těsně minul a Guaita tak balón opět lapil.

Téměř okamžitě po změně stran však zasáhla Vlky studená sprcha. Eagles rozjeli útočnou akci, míč se nakonec dostal před pokutové území, kde se do něj opřel Ward a s pomocí nešťastné teče Dendonckera překonal brankáře hostů Patrícia - 1:0. Inkasovaná branka Wolverhampton dost zaskočila, dlouho se nezmohl na pořádnou odpověď. Navíc v 73. minutě se hloupě nechal vyloučit Saïss a Wolves dohrávali utkání v deseti.

Přesilovku mohli orli využít za pět minut. Střídají Benteke se dostal až do šestnáctky, kde jej však vychytal Patrício. Už se zdálo, že domácí si výhru pohlídají. V nastavení mohl druhý gól Palace přidat Schlupp, jenže v tutovce napálil Patrícia. A tak Wolves dostali ještě jednu šanci na bodový zisk, kterou stoprocentně využili. Centr Traorého minul bránící Ward, balón tak propadl k Jotovi, který zblízka zařídil dělbu bodů.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Pharrell

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

ci niekto videl ten gol? ved obrancovia ho nechali normalne odcentrovat a ten dalsi obranca si normalne lahol predany zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele