Premier League - souhrn 38. kola

12.05.2019, 17:58
Komentáře a souhrny
Manchester City vyhrál na hřišti Brightonu a může se radovat z obhajoby mistrovského titulu. Druhý Liverpool zaostal o jediný bod, jelikož porazil Wolves. Chelsea hrála bez branek s Leicesterem, přesto se může, podobně jako Tottenham, těšit na další ročník Ligy mistrů. Arsenal putuje do Evropské ligy, zatímco zklamaný zůstává Manchester United...

Brighton & Hove Albion - Manchester City 1:4

12.05.2019 16:00

Góly: 27. Glenn Murray - 28. Sergio Agüero, 38. Aymeric Laporte, 63. Riyad Mahrez, 72. Ilkay Gündogan

Chvíli to vypadalo zajímavě, Brighton vedl a Liverpool v ten moment slavil. Jenže to netrvalo ani minutu. Manchester City otočil zápas hned čtyřmi góly a suverénním způsobem si dokráčel pro mistrovský titul!

Opatrnější úvod utkání vzal za své v sedmadvacáté minutě, a zcela oproti předpokladům se do vedení dostal domácí Brighton. Rohový kop Grosse nasměroval hlavou do sítě Glenn Murray. V tu chvíli to s Manchesterem City vypadalo všelijak - Liverpool totiž taky vedl a Citizens potřebovali dva góly.

Jenže jim to trvalo zhruba 10 minut a skutečně byl stav dokonale otočen. Hned po inkasovaném gólu vyrovnával Sergio Agüero, jemuž do vápna přihrál merunu patičkou David Silva. Argentinský kanonýr potom už neměl větší problém propálit míč mezi nohama Ryana až do sítě.

Další štulec mohl uštědřit Bernardo Silva, ale Zinčenkův centr hlavou poslal jen do Ryana. Obrat měl totiž jedno hlavní jméno - Aymeric Laporte. Francouzský stoper dával už při první brance pas Silvovi, no a druhou trefu obstaral sám. Byl to střelec Murray, kdo se vykašlal bránění, a tak mohl Laporte úplně sám vystoupat na Mahrezův roh a stanovit poločasové skóre - 1:2.

Druhá půle vypadala zkraje jako úvod prvního dějství. S tou výjimkou, že Manchester City vedl a mohl si hrát s naprostým přehledem svůj fotbal. Nikam se nehnal, ale drtivě držel míč a nedal soupeři žádnou šanci. Brighton navíc neměl extra motivaci, a byť se nedá mluvit o nějakém odfláknutí, dle očekávání nepoložili Seagulls na hřišti život.

Nebylo se tedy čemu divit, když se Citizens dočkali dalších branek - a byly bez výjimky překrásné. Důležitou třetí branku přidal Riyad Mahrez, který položil na zem Dunka a slabší pravačkou parádně překonal Ryana. Ještě přesnější byl dvacet minut před koncem Ilkay Gündogan, který zazářil ranou z přímého kopu.

Manchester City smetl Brighton na jeho půdě 4:1 a zaslouženě si došel pro mistrovský titul. Zakončil tak takřka neuvěřitelnou "dvouletku", během níž trofej dokázali obhájit. V 76 zápasech nastřádali neskutečných 64 výher a pouhých 6 remíz a porážek. A skóre? 201:50... Tak příjemnou oslavu!

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 1:3

12.05.2019 16:00

Góly: 65. Ashley Barnes - 52. Pierre-Emerick Aubameyang, 63. Pierre-Emerick Aubameyang, 90+4. Edward Nketiah

Rozlučku s ligovou sezonou zvládl Arsenal na výbornou, když dokázal na půdě Burnley v překvapivě hektickém a vypjatém duelu zvítězit 3:1. Ani tento výsledek však Kanonýrům nestačil k ukořistění klíčového čtvrtého místa, jež připadlo rivalovi z Tottenhamu. Ocenění muže zápasu si na stadionu Turf Moor vysloužil jednoznačně Pierre-Emerick Aubameyang, jenž se v posledních týdnech těší excelentní formě a dvěma zásahy v neděli si dokonce přisvojil i Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce Premier League.

Gabonský forvard před posledním kolem ztrácel na prvního Mohameda Salaha právě dva zásahy a toto manko mohl stáhnout hned po pár minutách hry, kdy ramenem usměrnil Mchitarjanův centr do tyče. Po nadějném vstupu hostí do zápasu však převzali herní iniciativu hráči Burnley a sami mohli žehrat na smůlu v zakončení, když se jen do brankové konstrukce opřel v samostatném úniku Chris Wood. Blízko měl k průlomu skóre také Matt Lowton, ale jeho gólovou ránu pro změnu výtečným blokem zastavil Shkodran Mustafi.

Krátce po změně stran však nastalou převahu domácích zcela odrovnal Charlie Taylor, jenž ve snaze o zpětnou přihrávku vyslal do samostatného úniku Aubameyanga, který nastalou příležitostí nepohrdl a s přehledem obstřelil vyběhnuvšího Heatona. Pro nejlepšího střelce Arsenalu šlo v této sezoně o jubilejní třicátý zásah a nezůstalo jen u něj. Aubameyang totiž nedlouho poté vytáhl další excelentní zakončení, když na zadní tyči nekompromisní ranou z voleje usměrnil do sítě centr Iwobiho.

Jelikož v souběžně hraném utkání zvrátil Everton utkání s Tottenhamem, zničehonic ožila takřka nepředstavitelná naděje na zisk čtvrtého místa, k němuž v tu chvíli stačilo "jen" stáhnout pětigólový rozestup ve skóre. Tato už tak malá šance ale vzala za své hned vzápětí, neboť Ashley Barnes po velikém zmatku v pokutovém území Arsenalu dokázal hlavou snížit a Tottenham své vlastní utkání dovedl k remíze 2:2.

Přesto Arsenal zakončil svou ligovou sezonu pozitivně, a to brankou střídajícího mladíčka Eddieho Nketiaha, pro nějž šlo o vůbec první trefu v Premier League. Ještě předtím mohl stejně jako ve čtvrtek proti Valencii vsítit hattrick Aubameyang, jenže v největší šanci celého zápasu sám před Heatonem selhal a poslal Mchitarjanovu gólovou pobídku mimo tři tyče. Nakonec jej to však mrzet nemusí, neboť s dvaadvaceti ligovými zásahy se o titul nejlepšího ligového střelce podělí s liverpoolským duem Salah-Mané a tuto trofej tak shodou okolností dostali tři afričtí forvardi najednou.

Arsenal tedy ročník Premier League 18/19 uzavře na pátém místě se ziskem 70 bodů, což znamená oproti minulé sezoně zlepšení o jednu příčku s šesti body navrch, avšak vytoužená kvalifikace do Ligy mistrů Kanonýrům unikla i pod vedením nového manažera Unaie Emeryho. O úspěchu, či neúspěchu první sezony pod vedením španělského stratéga tak rozhodne až finále Evropské ligy, kde se Arsenal na konci měsíce utká s Chelsea. Burnley zůstává patnácté.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - AFC Bournemouth 5:3

12.05.2019 16:00

Góly: 24. Michy Batshuayi, 32. Michy Batshuayi, 37. Jack Simpson (vl.), 65. Patrick van Aanholt, 80. Andros Townsend - 45. Jefferson Lerma, 56. Jordon Ibe, 73. Joshua King

Mimořádný fotbalový prožitek dopřáli hráči Crystal Palace a Bournemouthu příznivcům v Selhurst Parku v posledním kole. Rozlučka obou týmů se sezónou skončila osmigólovou přehlídkou, po které se z výhry nakonec radovali domácí Eagles.

První z osmi branek padla ve třiadvacáté minutě. Batshuayi si důrazně odstavil protihráče a těžkým kopem přes záda zužitkoval centr z pravé strany. Belgický útočník byl ve formě a za deset minut se radoval z druhé branky, když do sítě tečoval střelu opět zprava. Kanonáda Orlů pokračovala. O čtyři minuty později se na gólmana Traverse řítil znovu aktivní Batshuayi. Travers míč vyrazil pouze do bránícího Simpsona, od něhož pak kulatý nesmysl doputoval do brány - 3:0.

Neději pro hosty vykřesal ještě před přestávkou Lerma, který se z dálky ukázkově opřel do míče výstavní ránou pod břevno snížil rozdíl ve skóre. Tříbrankový náskok mohl Crystal Palace vrátit McArthur, toho však vychytal Travers a gólem neskončila ani následná dorážka. Místo toho se tak za pět minut radovaly Cherries. Ibe vyslal přízemní střelu zpoza pokutového území přesně k tyči a už to bylo pouze o jednu branku.

Záložník Bournemouthu mohl být hrdinou i krátce po hodině hry, tentokrát však jeho pokus do šibenice vytáhl brankář Guaita. Větší klid na kopačky domácích pak vrátil Van Aanholt, jenž si v 65. minutě narazil s Batshuayiem a zblízka přidal čtvrtou branku v Traversově svatyni. Hosté však nesložili zbraně. O osm minut později propadl rohový kop na zadní tyč, kde se prosadil King - 4:3.

Vyrovnání už se ale Cherries nedočkali. Místo toho inkasovaly v 80. minutě popáté. Zaha potáhl míč po levé straně, přenesl hru na Towsenda, jenž křižnou ranou nedal Traversovi nárok. Crystal Palace si tak pojistili konečnou dvanáctou příčku, Bournemouth naopak klesl o jednu pozici na celkové čtrnácté místo.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 0:4

12.05.2019 16:00

Góly: 9. Jonjo Shelvey, 11. Ayoze Pérez, 61. Fabian Schär, 90. Salomón Rondón

Fulham se s účastí v Premier League určitě nerozloučil, jak si představoval, když na vlastním stadiónu utrpěl čtyřbrankový debakl od hostujícího Newcastlu. Rafa Benitez tak může být s konečným třináctým místem v tabulce skutečně nadmíru spokojen, to u Londýňanů začíná příprava na přetěžkou sezónu v Championshipu, odkud se jistě budou chtít co nejrychleji vrátit mezi elitu.

Jestliže se Fulham chtěl s ligovou sezónou rozloučit důstojně, pak tyto plány vzaly za své již po dvanácti minutách hry, kdy Sergio Rico lovil míč již podruhé z branky. Cottagers po zbytek zápasu nekladli vůbec žádný odpor a svým fanouškům před letní pauzou mnoho radosti neudělali.

Utkání odstartoval parádním gólem hostující Jonjo Shelvey, který se po chytře zahraném rohovém kopu ocitl na rohu vápna zcela nehlídaný a parádní pumelicí vymetl pavučinky v šibenici domácí branky. O dvě minuty později vnikl do vápna Atsu, jeho nepříliš prudkou přízemní střelu však Rico nepochopitelně jen vyrazil před sebe, kde si míč našel Peréz a pohodlně upravil na 2:0.

V druhém poločase si na rohový kop naskočil Fabian Schär a přesnou hlavičkou k tyči rozjásal fanoušky hostujícího Newcastle potřetí. Definitivní tečku za sezónou pak napsal v nastaveném čase Salomon Rondon, který se po pasu Peréze dostal za obranu domácích a nadvakrát se mu podařilo dopravit míč do sítě.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 0:0

12.05.2019 16:00

Góly: -

Svěřenci Maurizia Sarriho se s ligovou sezónou rozloučili bezbrankovou remízou na půdě Leicesteru. Poslední utkání krásně zdokumentovalo ofenzivní trápení, s kterým se hráči Blues potýkali prakticky po celou sezónu. Leicester zase ukazuje pod novým koučem Rodgersem potenciál a v příští sezóně bude jistě cíl atakovat minimálně sedmou příčku.

Do zápasu vstoupili lépe fotbalisté Chelsea, když se již po třech minutách po pasu Jorginha objevil za obranou Barkley, ve vyložené pozici však nastřelil pouze brankáře Schmeichela. Vedení Chelsea mohl o pár minut později vystřelit Loftus-Cheek, jeho hlavička však mířila nad. Následně se neujala ani nadějná střela Pedra, která se opět mezi tři tyče o kousek nevešla. Před poločasem si zase slabší chvilku vybral David Luiz, když poněkud vtipně uklouzl a Vardyho pustil do nebezpečného přečíslení 2 na 1. Útočník domácích však v rozhodující chvíli zkazil přihrávku a zakončující Tielemans tak jen nastřelil Caballera. Největší příležitost první půle však spálil v nastavení hostující Higuain. Toho našel centr Alonsa zcela osamoceného na malém vápně, argentinský útočník si však pouze nastřelil stojnou nohu, od které pak míč putoval mimo.

Zkraje druhého dějství pálil pěkně Tielemans, jeho rána však šla těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně zakončoval nepříjemně Barkley, ani jeho pokus však Schmeichela nevyděsil. A když brankou neskončila ani kombinace Loftus-Cheeka s Hazardem, jelikož druhý jmenovaný nedokázal včas vystřelit, dospělo utkání k nudné remíze 0:0. Vzhledem k remíze Tottenhamu však i tenhle výsledek stačil k tomu, aby Chelsea uhájila konečné třetí místo v tabulce.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

12.05.2019 16:00

Góly: 17. Sadio Mané, 81. Sadio Mané

Co se dá dělat. Liverpool odehrál fenomenální sezónu. Prohrál jeden jediný zápas a nasbíral rekordních 97 bodů! Jenže na Manchester City to prostě nestačilo. Reds dnes splnili povinnost a porazili Wolverhampton 2:0, jenže vítězství zapsali i Citizens, a tak vyšla výhra Liverpoolu vniveč. Oba góly dal Sadio Mané, který se tak spolu se Salahem a Aubameyangem stal s 22 góly nejlepším střelcem Premier League.

Plus mínus hotovo tady bylo už po 16 minutách, kdy Liverpool poprvé skóroval a tím jeho těžká facha skončila. Od té doby to bylo o čekání na výsledek Man City. Branku zařídil Sadio Mané, který celou akci rozehrál na Alexander-Arnolda, jenž si narazil s Hendersonem a následně míč poslal do stoprocentní šance Manému.

Ani hosté z Wolverhamptonu ale nehodlali dát kůži lacino. V závěru poločasu měl dobrou šanci ke skórování Matt Doherty, ale bránu minul. Diogo Jota pak ve druhém dějství dvakrát ztroskotal na skvělém Alissonovi. Brazilský gólman si připsal už 21. nulu a získal Zlatou rukavici.

Skóre na konečných 2:0 tak nakonec uzavřel ten, kdo gólový účet načal. A opět u toho byl s famózním centrem Trent Alexander-Arnold, jenž nabírá dechberoucí formu. Takový rohlík, jaký poslal z uctivé vzdálenosti do vápna, byl pro Sadia Maného laskominou a pobídkou ke gólové hlavičce.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Huddersfield Town 1:1

12.05.2019 16:00

Góly: 41. Nathan Redmond - 55. Alex Pritchard

Southampton v nezáživném utkání remizoval s posledním Huddersfieldem a sezónu zakončil na šestnáctém místě. Domácí šli těsně před přestávkou do vedení, krátce po startu druhé půle však využili hosté chybné rozehrávky Světců a zajistili konečný výsledek.

Vůbec první start v Premier League si na St. Mary’s Stadium připsal gólman Terriers Joel Coleman. Jinak Huddersfieldu chyběli obránci Löwe s Durmem, které nahradili Smith a Stanković. Bránu Saints tentkorát střežil Gunn, před kterým nově operovalo trio záložníků Ward-Prowse, Romeu a Redmond.

Úvod duelu se nesl ve velice opatrném duchu. Až ve čtrnácté minutě zahrozil hostující Mooy, jehož tečovaný pokus z dálky skončil nad břevnem. Za další čtyři minuty chtěl na druhé straně ohrozit Colemana Ings, avšak ani on neuspěl. Další zajímavá akce přišla až ve 37. minutě, kdy zkoušel štěstí Bacuna, jenže dopadl podobně jako jeho spoluhráč Mooy a taktéž pálil příliš vysoko.

Lépe si vedl o dvě minuty později Redmond, jenž převzal míč od Ingse a z hranice pokutového území poslal Světce těsně před koncem první půle do vedení utěšeným pokusem do horního rohu brány. Po změně stran však Huddersfield poměrně brzo srovnal krok. Pritchard se v 55. minutě z přímého kopu teprve zastřeloval, následně ale vystihl rozehrávku Southamptonu, obral o míč brankáře Gunna a poslal balón do opuštěné svatyně.

Saints si vedení mohli vzít zpět v 64. minutě, avšak nebezpečný pas z levé strany nakonec nedoputoval ke zcela volnému Valerymu, neboť se na poslední chvíli stačil vrátit bránící Kongolo. Terriers odpověděli za jedenáct minut. Pritchard našel z rohového kopu hlavu Schindlera, jenže ten netrefil cíl. Zanedlouho poté vzal Pritchard odpovědnost sám na sebe, nepočínal si však lépe než jeho spoluhráč. V závěru už obě mužstva především dohrávala sezónu a velké šance se diváci již nedočkali.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:2

12.05.2019 16:00

Góly: 3. Eric Dier, 75. Christian Eriksen - 69. Theo Walcott, 72. Cenk Tosun

Ani čím dál početnější marodka a vyčerpávající zápasy v Lize mistrů neobraly Tottenham o zajištění účasti v milionářské soutěži i pro příští ročník. Spurs sice v závěrečných kolech Premier League pravidelně ztráceli, a nakonec je dokonce stihla předskočit Chelsea, ovšem alespoň čtvrté místo tým Mauricia Pochettina dokázal uhájit před odvěkým rivalem Arsenalem, a to díky remíze 2:2 s Evertonem.

Domácí ještě museli být plní dojmů z dramatického semifinálového duelu s Ajaxem Amsterdam, v němž si zajistili postup do vysněného finále v poslední minutě nastavení, a v posledním ligovém kole sezony je o jistotu čtvrtého místa mohla obrat jen vysoká porážka v kombinaci s rovněž výraznou výhrou Arsenalu v Burnley, ovšem i tak do zápasu naskočili tím nejlepším možným způsobem. Hned po třech minutách hry totiž po Lamelově rohovém kopu udeřil Eric Dier a poslal svůj tým do brzkého vedení.

S přibývajícími minutami však bylo patrné, že už tak hubený kádr Spurs s několika zraněnými a k tomu i vykartovaným duem Son-Foyth své fanoušky na závěr ligového ročníku žádným atraktivním fotbalem nepotěší. Iniciativy se tak chopili hosté a nebýt pohotového zákroku Huga Llorise po půlhodině hry, srovnali by zásluhou přízemní rány Bernarda.

Když ale převaha hostí nepřinášela další brankové příležitosti, sáhl manažer Marco Silva po hodině hry ke dvojímu střídání, jež záhy skutečně přineslo ovoce. V 69. minutě se právě po kombinaci střídajících Gomese s Lookmanem a asistenci Sigurdssona postaral o srovnání na 1:1 Theo Walcott, pro nějž šlo již o desátý gól či asistenci ve vzájemných zápasech s Tottenhamem, což na dálku kvitovali jeho bývalí spoluhráči a příznivci z Arsenalu. Jen chvíli nato pak Toffees dokonce zápas strhli na svou stranu, neboť v šestnáctce po rohovém kopu zareagoval na odražený míč nejrychleji Cenk Tosun a připsal si vůbec první zásah po dlouhém šestnáctizápasovém půstu.

V kombinaci se souběžným vedením Arsenalu tak najednou oba severolondýnské kluby držely tentýž bodový zisk a ve prospěch Spurs již hrála "jen" výhoda lepšího skóre o pět branek, ovšem čtvrthodinu před koncem jakékoli drobné obavy rozptýlil Christian Eriksen. Dánský reprezentant potvrdil pověst špičkového exekutora přímých kopů a jeho přesná rána zaskočila brankáře Pickforda, jenž těsně před rozehráním vykročil opačným směrem a nestihl již zareagovat.

Tottenham tak zakončil své letošní ligové působení na 71 bodech, jež stačí na čtvrté místo, a připsal si kuriózně teprve druhou remízu za celou sezonu. Nejdůležitější však bylo z pohledu domácích, že si nikdo ze zúčastněných hráčů nepřivodil další zranění, a nyní mohou Spurs šetřit síly a připravovat se na klíčový zápas sezony v podobě finále Ligy mistrů proti Liverpoolu. Everton stejně jako loni končí osmý.

Více informací k zápasu

Watford FC - West Ham United 1:4

12.05.2019 16:00

Góly: 46. Gerard Deulofeu - 15. Mark Noble, 39. Manuel Lanzini, 71. Marko Arnautović, 78. Mark Noble (pen.)

Přímý souboj o umístění v horní polovině tabulky skončil jednoznačným výsledkem. Hostující West Ham nedal Watfordu šanci a porazil jej 4:1. Za domácí se prosadil Deulofeu, na druhé straně úřadovali Lanzini, Arnautović a dvěma brankami Noble.

Na úvodní trefu zápasu se čekalo jen čtvrt hodiny. Mark Noble si narazil s Antoniem a pohlednou kličkou obešel bránícího hráče. Díky tomu se objevil sám před brankářem a přízemní střelou k tyči jej překonal.

Druhý gól přišel krátce před poločasem. Antonio z těžké pozice ve střední vzdálenosti dokázal vykouzli parádní střelu. Ta sice skončila na břevně, avšak jediným dobíhajícím byl Manuel Lanzini, který již vrávorajícího Fostera hravě překonal a navýšil vedení svého týmu. V nastavení musel hasit situaci Fabianski, avšak Deeneyho pokus po rohu dokázal zneškodnit.

Hráči Hornets vstoupili do druhé půle velmi dobře. Zabaleta vyrobil při malé domů školáckou chybu. Míče se zmocnil Deulofeu, jenž se šikovně vyhnul gólmanovi a do odkryté klece zakončil. Naděje domácích však netrvaly dlouho. Antonio unikal sám na gólmana, když ho zastavil Holebas a z ruky rozhodčího viděl červenou kartu.

Toho chtěli Kladiváři pochopitelně využít, Arnautovićova levačka skončila těsně nad břevnem. Napodruhé už ale byl rakouský útočník přesnější. Po Zabaletově centru vyškrábl Foster Andersonův pokus na tyč, k odraženému míči se dostal právě Arnautović a ve skluzu uklidil míč za záda brankáře.

Nedlouho poté nařídil sudí po faulu na Antonia penaltu, které se ujal Mark Noble a s přehledem vsítil druhou branku v zápase. V samotném závěru ještě mohl navýšit stav Wilshere, to se mu však nepovedlo a konečný stav tedy byl 1:4.

Více informací k zápasu

Manchester United - Cardiff City 0:2

12.05.2019 16:00

Góly: 23. Nathaniel Mendez-Laing (pen.), 54. Nathaniel Mendez-Laing

Trápení Manchesteru United v závěru sezóny bude ukončeno až letní přestávkou. Nezvládl totiž ani poslední kolo Premier League, když podlehl sestupujícímu Cardiffu 0:2. O obě branky se postaral Mendez-Laing.

Do první šance se přitom dostali Red Devils, konkrétně Greenwood. Ten za obranou číhal na centr Pereiry, avšak hlavičkoval jen do náruče Etheridge. O deset minut později přišla pro domácí pohroma. Dalot ve vápně podrazil Mendeze-Lainga, za což sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný a s přehledem doprostřed proměnil.

V dalších šancích se poté ocitl Greenwood, poprvé byl gólu asi nejblíže, neboť nastřelil tyč. Při té další příležitosti zazdil solidní pozici a vypálil mimo. Činit se v závěru první půle musel i De Gea, jenž likvidoval Murphyho technickou střelu z hranice šestnáctky.

Nedlouho po návratu ze šaten překvapivě navýšili své vedení Bluebirds. K Peltierovu dlouhému aut se dostal Murphy, s míčem prošel až do malého vápna, odkud předložil Nathanielu Mendezovi-Laingovi, který z bezprostřední blízkosti podruhé v zápase rozvlnil síť.

S Rudými ďábly mohlo být ještě hůře, Reidova střela ze šestnáctky totiž jen těsně minula De Geovu bránu. Na opačném konci hřiště se po individuální akci dostal do zakončení i Rashford, avšak ani on nezamířil mezi tři tyče. Velšané se tak rozloučili s Premier League nejlépe, jak mohli, zato Man Utd stále nemá jistotu základní skupiny evropských pohárů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City38322495:2398
2.Liverpool FC38307189:2297
3.Chelsea FC38219863:3972
4.Tottenham Hotspur382321367:3971
5.Arsenal FC382171073:5170
6.Manchester United381991065:5466
7.Wolverhampton Wanderers381691347:4657
8.Everton FC381591454:4654
9.Leicester City381571651:4852
10.West Ham United381571652:5552
11.Watford FC381481652:5950
12.Crystal Palace381471751:5349
13.Newcastle United381291742:4845
14.AFC Bournemouth381361956:7045
15.Burnley FC381172045:6840
16.Southampton FC389121745:6539
17.Brighton & Hove Albion38992035:6036
18.Cardiff City381042434:6934
19.Fulham FC38752634:8126
20.Huddersfield Town38372822:7616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (860)

Přidat komentář
EXoRcIsT
Reagovat
cr7sux
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí na všechny tvé oblíbené kluby.

Reagovat
EXoRcIsT

sak prave

Reagovat
patas92

Pep

Reagovat
Whitemedia

Jorginho tops the charts for Premier League passes in his first season at 3,118. Rudiger, Luiz and Azpilicueta are in the top 10 too. #CFC

Dejte nám trofej

Reagovat
Dr. Admess

Pepek dominance i v PL. Klobouk dolů.

Reagovat
kiwwi

tito sraci uz ma proste neprekvapia...vyjebat jedneho po druhom

aspon ze ten Liverpool to nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný klub, s Mourinhem s vámi aspoň byla sranda...

Reagovat
Swarley

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

To jako fakt MU? To je snad vtip ne? ze i Tottac a Arsenal bude před vámi, to bych teda nečekal

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to bola skvelá sezóna, na ktorú môžu byť aj hráči hrdí. Ťažko sa bojuje s tímom, ktorý vyhrá od januára 16 zápasov za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

ted to jeste dotahnout na dalsich frontach, aby jsme z ty sezony meli i nejaky hmotnejsi vzpominky

Reagovat
Edgewalker

Zajímavá sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Jeho futbal je dokonalosť.

Reagovat
masly008

a přesto se nechá vylít v LM s totáčem kojot.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je o kvalitě, LM o štěstí.

Reagovat
atlee

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ligu pravidelně vyhrávají papírově nejsilnější týmy a do finále LM se dostane třeba Tottenham, který se sotva vejde do TOP 10?

Reagovat
king23

Jasně. A kdyby LM vyhrála Barca, tak to samozřejmě je o kvalitě Běž si radši zahulit.

Reagovat
smazaný uživatel

O kvalitě by se dalo tvrdit, kdyby i v SF a ostatních kolech byli opravdu nejsilnější týmy.

Reagovat
king23

"Ligu pravidelně vyhrávají papírově nejsilnější týmy" - viz Leicester 2016

Namítneš, že se jedná o výjimku. Pak ale nevím, proč nepřiznáš, že v LM se o výjimku jedná zase letos, když např. v tomto desetiletí vyhrál LM 4x Real, 2x Barca, 1x Bayern a 1x Chelsea, což jsou v každém jednotlivém případě top favoriti.

Takže jsi prostě jenom napsal další ze svých nesmyslů.

Reagovat
smazaný uživatel

Real a Chelsea určitě zasloužený nebyli. Jednomu to zařídili rozhodčí a druhý se tam dostal hnusným betonem.

Jinak ligu většinou vyhrají nejlepší týmy. Vezmi si dominanci Barcelony, Juventusu, Bayernu a PSG. Jenom PL vyhrává víc týmů, protože se tam díky porušování FFP kvalita tymů moc často mění.

Reagovat
king23

Takže se zase ukázalo, že jsi sfetovaný, zase jsem ti já blbec dal šanci

Tak já svůj statement upravím, tak aby jsi s ním mohl souhlasit:

"V tomto desetiletí vyhrál LM 4xReal, 2x Barca, 1xBayern a 1x Chelsea. Pouze v případě Barcelony se jedná o zasloužené vítězství dokládající kvalitu týmu. Vzhledem k tomu, že Barca byla zcela objektivně ve všech ročnících nejlepší, tak zbytek vítězů vznikl buď podplacením rozhodčích, haluzí nebo mimozemskými jevy."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi král zhulenců. Tohle už byla na úrovni sira valloira.

Reagovat
redyyz

tie sracky pises na zaklade toho, kdo je vo finale LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale letos se moje tvrzení jasně dokazuje. Třeba takový Ajax postoupil přes mnohem silnější Juventus a Real, Tottenham přes City, atd. Tam jde víc o štěstí a momentální formu než o kvalitu.

Reagovat
redyyz

u Juventusu a Realu by som to pripisal jasnemu podceneniu a Totac a City? kazdy vie, ze Pepek ked je v uzkych tak nema plan B, Poche si ho skratka povodil.

Suhlasim, ze v LM potrebujes viac stastia ako v lige, ale neni to len o tom stasti

Reagovat
Golasso

Tak ligu vyhraje tým, který má kvalitu a optimální šířku kádru, protože je to běh na dlouhou trať. Turnaj ti může vyhrát kdokoliv, pokud má kvalitu a bojovnost, což slepice mají. Na ligu jen prostě nemají šířku kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ángel di María 22

Tottenham nakonec o symbolicky bod před Arsenalem, to je lahoda. Hlavne, at ted Chelsea vyhraje EL.

A United klasicky zakončení sezóny na šašky. Tyhle časy, kdy se spíš do LM nedostanou než dostanou mě začínájí bavit

Reagovat
Taiger

Největší šašek jseš tu ty

Reagovat
Busby babes

tak vzal si nick podle saska, tak to aspon sedi.

Reagovat
cr7sux

komplex

Reagovat
diastan

Pep

Reagovat
Switchback
Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia skvelá sezóna. Ďakujeme.

Na konci síce došiel dych, ale stačilo to. Arsenal 3x za chrbtom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
GarethBaleCZ

V létě už bych to ale viděl na nějaké větší doplnění, jestli chceme dál držet TOP 4. Konec ligy to letos jednoznačně ukázal.

Reagovat
Nikikrew

A hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

to zustalo za chrbtom

Reagovat
Nikikrew

A to možno získať trofej na ktorú vy čakáte 11 rokov ci kolko

Reagovat
smazaný uživatel

U vás to také není žádná sláva. A Spurs vás poslední dobou prostě dává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Le Gunner

Vzhledem k vašemu počínání na přestupovém trhu opravdu respekt. Nechť ve finále LM vyhraje ten lepší.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna super, ale arsenal je mi úplně u prdele dokud jsme v EL. Stejne jako to, te nas predskocila Chelsea, kterou nesnasim úplně stejně. Teď se jen modlit aby se do finále uzdravilo co nejvíc hráčů a snad i Harry a Harry.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Han střelil první

Prostě úžasné, ty body, ty výkony, ta suverenita dvou týmů. Hořčejší konec už to asi mít nemohlo, ale nedá se nic dělat. Příští rok je náš rok!

Reagovat
smazaný uživatel

No, budu se furt dokola opakovat, ale cesta s Giggsem, Olem aspol. jakožto hlavníma koučema není podle mého správná cesta pro současný United. Rád se budu mýlit, ale zatím tomu bohužel nic nenasvědčuje.

A já vím, nemá svůj tým, přípravu atd. atd. Týmy jako Cardiif a Hudersfield by měl porážet i s dorostencema, nehledě na to, že se hraje v podstatě stejnej fotbal jako za Mourinha.

Jo a Moss je největší trapák ligy, fakt nechápu, jak takovej zoufalec může ještě pískat.

Jinak gratulace Liverpoolu a City. Za víceméně stejnou dobu ušly oba týmy obrovskou cestu, my jsme za těch pět let nadále pro smích. A vlastně gratulace i Tottenhamu, obdobně skvělá práce nejen v LM.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
C-M@ster

Solskjaer protrhá plevel a zas to pude.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Grahf

takéto mužstvá by sa mali porážať aj bez trénera. Celý klub je proste v piči, nefunguje vobec nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jaka cesta je ta spravna? Zkuseni a osvedceni treneir jako LVG a Mourinho?

Reagovat
Swarley

jak kdy

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
Counter

Co třeba zkušený a osvědčený trenér, který zároveň není žádný dinosaur?

Reagovat
Busby babes

a to je kdo?

Reagovat
Counter

Poche.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, proc si tu kazdej mysli, ze jsme ho nezkusili, ze by k nam v tuhle chvili sel, ze bychom za nej zaplatili, kolik, 50 milionu liber? A ze by pak nasledne mel uspech a nedopadl stejne jako treba Mourinho?

Reagovat
kiwwi

po prve to ze by k nam siel nie je ziadna istota, po druhe je vo finale LM takze urcite by jednania zacali az po sezone, po tretie boli by sme bez trenera s retardovanym timom a novy v nedohladne...to by bol proste chaos

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim

Reagovat
Busby babes

to je ten, jak letos malem spadl s Monakem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě spadnout pořád může

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě větší šance ze bude správná plus to co říká counter

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. Pochettino byl podle me nedostupnej a navic ani on by nebyl zadnou zarukou... cehokoliv. Alexis, Pogba, Lukaku, Mourinho, ADM, Memphis, LVG... vsichni meli byt zarukou a nebyli/nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy neměli bejt zárukou, ale větší šancí na úspěch, a to je samozřejmě správně.

Reagovat
Busby babes

no vidis, a nebyli. Tak uvidime, co predvede Ole v pristi sezone. Treba to bude stejny jako ted na konci, treba to bude lepsi a spis blizsi tomu, kdyz nastoupil.

11 zapasu v rade nevyhrajes jen proto, ze se na hrace usmivas a placas je po zadech, jak se tu obcas prezentuje. Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrá š síce len preto, ale bolo tam zrazu viac priaznivých okolností. Napr. priaznivý žreb - papierovo slabí súperi. Ďalej tí hráči sa posnažili... logicky aby dokázali, že chyba bola v Josém. Na tej vlne sa urobila tá šnúra.

Reagovat
Busby babes

jj, zatimco ted na konci to byl jeden velkoklub za druhym. Cardiff, Huddersfield...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, asi zas na to kašľali.

Ja mať tú právomoc, tak tých, čo si nevážia, že hrakjú za United vykopnem.

Old Trafford je jedna z najlepších adries kde môže futbalista hrať, tak nech tomu zodpedá aj prístup, ak už opomeniem, že si všetci prídu aj na pekné prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já se nebavím o tom co bylo, nebo nebylo, já říkám, že v současným United bych mnohem raději uvítal, kdyby se nadále šlo cestou rozhodnutí, které mají pravděpodobnostně větší šanci na úspěch v rámci koncepce, než vzít Oleho jako care takera, abych si udobřil fanoušky a pak ho tam nechat natrvalo.

Reagovat
Busby babes

v tuhle chvili si nemyslim, ze to bylo spatny rozhodnuti. Jedina alternativa bych Pochettino a ten s velkou pravdepodobnosti nebyl dostupnej.

Reagovat
Bayern +

Conte alebo Simeone

Reagovat
Busby babes

probuh jen to ne.

Reagovat
Busby babes

Conte je kokot, a jako se rozhadal v Chelsea, tak by se rozhadal s vedenim u nas. V tomhle mi prijde uplne stejnej jako Mourinho. Simeone neni volnej, neumi anglicky a pokud se nadavalo na Mourinha a beton, tak tohle by bylo to same v blede modrem.

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

se mi líbí, jak se to u našich fanoušků i jiných obdivovatelů tak neuvěřitelně mění...jednou to měl být někdo z našich a ne zkušení trenéři, teď je to u Oleho zase všechno naopak...

dejme tomu čas a uvidí se..samozřejmě, že to může být chyba, ale třeba to vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

čím pak to asi bude... fandit United nezačal nikdo ze zahraničních fanoušků asi jen tak... ale chápu je, byly zvyklý na úspěchy... ovšem je třeba vytrvat i v takovéto době, stále se nemáme hůř jak staří fanoušci, co zažili i pád do zkurvený druhý ligy... vždy může být hůř Vždy...

A Ole musí zůstat... jestli ho vedení vyhodí... no tak pak přestanu věřit v lepší zítřky, že jo...

Reagovat
Swarley

hlavně ta dobrá a jistá možnost tady prostě není...být od začátku skeptický a na konci říct, no vidíte, já to říkal, to je jednoduché...dali jsme se na boj s Olem, tak se bude bojovat a uvidíme, co z toho vypadne...

špatný časy to jsou, ale už jsem tu psal stokrát...já za tu kariéru fandění United zažil tolik krásných zážitků, že to trápení už nějak přežiju...a ono to zase půjde nahoru, to strach nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

plně souhlasím Chce to vytrvalost a pokoru... pokud to chce někdo vzdát, tak doporučuji Real a nebo Barcu... to pak dotyční můžou mít klid na duši

Reagovat
Swarley

tak právě i Real nebo Barca jsou dobré příklady, kdy i ty největší kluby mají krizi...je to sice už dávno, ale pamatuji, když se v tom plácali podobně...ta velikost klubu dává nekonečné možnosti to zkoušet znova a znova, jen to musí být ve správných rukou...

Reagovat
Counter

Což v případě MU stále neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano nebudu platit do doby, než se změní majitel... že by jsi na to po těch měsících dohadování přišel ?

Reagovat
Swarley

třeba jo, třeba ne

Reagovat
Busby babes

i slepy kure jednou najde zrno.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dva týmy zmiňuji schválně... v současné době to jsou velmi dobře pracující stroje na peníze, až nebudou věř, že plno těch "fanoušků" přesedlá zase jinam... to jsem měl na mysli

Reagovat
Swarley

jo taak, pak může být

Reagovat
Svatej

furt dokola. Olemu dát šanci a hotovo, vždyť neměl žádnej čas na to, aby s týmem předvedl i něco jinyho, než nějakej vsehochutovej slepenec

Reagovat
Busby babes

asi jedinej rozumnej z ostatnich fans, co zatim vidim.

Reagovat
Svatej

<3

Skoro působim dojmem, že jsem vypočítavej parchant a Olému ve skutečnosti nevěřím, ale není to tak

Reagovat
Swarley

ten závěr byl otřesný a nedá se to ignorovat, ale pořád to nemusí nic znamenat...a třeba to pro Oleho bude včas správná facka, že samo se to jen tak neudělá...stavěl tam Youngy, sem tam podivně střídal a když to na začátku vycházelo, bylo to v pohodě...teď se mu všechno tohle totálně rozjebalo na kostičky a já jen doufám, že konečně uviděl tu pravou tvář a kvalitu toho týmu...pořád to bylo, že kluci hráli super, kluci suprově makají...teď na závěr kluci hráli absolutní sračku, absolutně nemakali a tak má alespoň o čem Ole přemýšlet...

ten závěr je možná i dobrá facka, kdy se všechno nádherně odkrylo, nikdo z těch hráčů se neschoval a z mého pohledu teď nemá absolutně nikdo nic jistý...snad to tak vidí i Ole a lidi kolem něj...

Reagovat
Busby babes

lepsi ze uz ted vidi, kteri hraci jsou dementi a nemaj v klubu co delat. Jeste by hrali dobre celou dobu zacli bychom si myslet, ze na to maji a neni treba tolik posilit.

Reagovat
Swarley

to je právě ono, protože mě celou dobu ten Oleho přístup v tomhle dost sral...všechno super, skvělá parta hráčů, kvalitní...tohle jsem od něj slyšel po každém zápase...když se vyhrávalo, tak to bylo v pohodě, ale postupně to znělo hůř a hůř, až to pomalu přestal říkat úplně...

hráči se ukázali v plné kráse a teď je jen na Olem, co si z toho vezme...ale lepší rozbor svých kvalit mu někteří ani nemohli nabídnout...

a jinak měl Ole nějakou závěrečno řeč na OT? stream skočil na oslavy City, tak jsem to urychleně vypnul...

Reagovat
Svatej

Se tu rozepisuju s dvěma odstavcema a pak si všimnu, že jsi to ve dvou větách popsal uplně stejně

Reagovat
Svatej

Pro vás to v tomhle čistě v tomhle ohledu nemohlo dopadnout líp.

Chytli jste start a Ole ukázal, že dokáže s tím týmem zahrát slušný výsledky i navdzory tomu, že je tam spousta pasažérů a primadon. Nekvalita kádru na několika místech vás proste dohnala a De Gea si vybral předčasnou dovolenou.

Kdyby se ta LM nakonec urvala, tak by jste se dost pravděpodobně x hráčů nezbavovali a dali jim ještě tu klasickou druhou šanci po příchodu novýho trenéra. Takhle se ukázalo, že ani zkušení trenéři, ale ani nová trenérská krev s obrovskou vazbou na klub s tím nehne bez velkých úprav..

Vsadim se, že kdybychom my ten ban neměli, tak bychom stejně nikoho pořádně nekoupili, protože když nám tým s Alonsem, Barkleym a Willianem vykopal LM, tak jsme na tom přece moc dobře.

Reagovat
Swarley

právě mi to smrdělo takovou divnou spokojeností, že ona to taková hrůza není, ti hráči se přece snaží, nějaká kvalita tam je, tak o co jde...nějak to příští sezónu uhaluzíme znova...podepisují hráče jako Jones nebo Smalling, což tuhle myšlenku bohužel jen potvrzuje...

každopádně teď na závěr se všichni hráči krásně ukázali...od všech nekvalitních Youngů, Rojů nebo neperspektivních Matů...ukázali se i Martial s Rashfordem...super talenti, ale pokud nebudou makat a nebudou tomu dávat každý zápas 100%, tak to půjde těžko...ozvlášť Martial byl na facku, pokud chce takhle pokračovat, může vypadnout taky...z hráčů mi přijdou pořád nedotknutelní Pogba a DDG...ale pokud by někdo z nich pípl, že chce odejít, že mají nějaký problém, tak bych s něma vyrazil na první dobrou dveře a ať táhnou...

ten závěr mi přijde jako pořádná facka a i na Olem je vidět, že ho ten závěr trošku nalomil a už ten jeho úsměv je trošku křečovitější...má o čem přemýšlet a celý vedení taky...jestli je tohle neprobere, tak už nevím co...

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer musí skončit. To co on by uhrál i kritizovany Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mu šanci nebere a i s jakýmkoliv slepencem United musí porážet poslední a předposlední tým ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu čas neberu, jen s tím nesouhlasím, a to konstantně, takže se u mě nic nemění

Reagovat
Swarley

Já to nemyslel jen konkrétně na tebe, spíš i na ty následné palcovace...já kdybych měl vybírat, vvyberu taky Pocheho, ale když to chceme zkusit s Olem, tak s tím problém nemám...pár jistot už nám nevyšlo, tak uvidíme, třeba tohle bude nakonec ta správná volba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kraso z tebe vypadne i neco smysluplneho. (celkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Za to u tebe jsme stále v očekávání

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
r.mrazik

Z pohledu MU byla letošní sezóna neskutečná ztráta času na to koukat....pár zápasů se dalo,ale jinak šílenost a zmar

Reagovat
Svatej

My z toho shitrocniku fakt vytáhli 3. místo a dvě finále

Reagovat
Svatej

Kazdopadne je třeba si uvědomit, že je tohle z velký části jedinyho člověka, kterej dost pravděpodobně odchází. Celou tuhle sezónu nás tahal hlavně Hazard a teď tu nejenže nebude, ale ještě jsou na jeho místě úplní prumeraci, pak Odoi a Pulisic. Pokud Sarri u nějakou haluzi nezačne ten systém rychle fungovat, tak neurvem ani to 6. místo.

Nějak nemám dost optimismu na to, abych věřil, že Sarri pošle do prdele Zappu, Barkleyho, kohokoliv z útoku i Williana, aby tam nechal hrát mladý pušky, který udělaly skvělý dojmy na hostovackach, takže se nějak nedokážu na příští sezónu ani těšit. Podle myho máme tu pozici do příští sezóny zdaleka nejhorší, takže jsem dost zvedavej na to, jak všichni zareaguji. Osobně bych si Hazarda nechal a pak ho pustil zadarmo. To, kolik peněz ztratíme jeho nepřítomnosti, nám stejně Real nenabídne, nehledě na to, že bez něj můžeme spadnout do míst, do kterých za nama ani nikdo chtít nebude.

Reagovat
Counter

Myslíš, že je náhoda, že s příchodem Sarriho prožil Hazard statisticky suverénně nejúspěšnější sezonu v CFC?

Reagovat
Svatej

Tak nejde to brát tak jednoduše, doteď hrál v podstatě výhradně pod defenzivníma trenérama a ti mu akorat udělali ustupek v tom, že ho uvolnili z bránění, ale furt se hrál fotbal, kterej mu vůbec nevyhovoval..

Sarri mu dal jeho fotbal, navíc je Hazard zas starší a lepší, než kdy byl. Neberu mu všechny zásluhy, ale určitě bych nechtěl, aby se trenér chválil za to, že dokázal nebrzdit nejlepšího hráče z celyho týmu a ještě jednoho hráče zlepšil, mezitím co ten komplet zbytek byl buď jen podstatně horší, nebo vyloženě nesnesitelně mizernej..

Mít hazard a Chelsea Kloppa, tak má dle myho čísla ještě mnohem lepsi i se stejným týmem..

Reagovat
RadekVonCZE

Doufám, že se udržíte co nejvýš

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri zaslouží uznání

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool titul nikdy nevyhra ani 97 bodova sezona nestaci caka ich dalsich 30 rokov bez titulu. Snad tie hovna prehraju LM a vsetci ich uzasnu sezonu zabudnu. Modlite sa vsetci so mnou aby Liverpool prehral finale LM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak Ole at the wheels nefunguje tak sa môžete utešovať len týmto. A budúci rok budete zas od začiatku fandiť City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty svina

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

takovej menší chyták, co budete dělat vy příští rok...?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát fotbal a bojovat o tituly. Neznas, co?

Reagovat
Swarley

popravdě jsem takových narážek čekal víc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok bude jejich jako každý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

obdobie temna vas caka chlapecku

Reagovat
Martas30

United

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund

Reagovat
Martas30

Pořád je ještě šance na titul, sice minimální, ale je, LM si taky zahrajeme a na rozdíl od vás máme pořádného trenéra, který ví, co chce hrát.

Reagovat
Kluivert9

A jak by fanoušci United tam rádi nakupovali

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona prohrála s Liverpoolem, který prohrál se city titul, který prohrál s Tottenhamem, který prohrál s United, který prohrál s Cardiffem= Cardiff>Barcelona

Reagovat
Swarley

= Messi by se nechytal ani v championship

Reagovat
Kluivert9

Slabé i na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 xddddd

Reagovat
Kluivert9

Od Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Everton byl na konci sezóny úžasný, zatímco my jsme hráli hovno, takže tohle mi nevadi.

Reagovat
Nikikrew

City prajem absolútne nič, plášti club

Blahoželám Liverpool za úžasnú sezónu. 97 bodov a neziskat titul je kruté, každopádne majú na com stavať budúcu sezónu. Fanúšikovia môžu byť hrdý

Fakt som nečakal dnešnú výhru ale na Burnley to vieme. Bod za Spuds fakt nasere ale môžeme si zato len sami.

Zregenerovať na finále a pokiaľ vyhráme, bude to úspešná sezóna

Reagovat
TerriersSKCZ

a ked nie, asi by Kloppa mali kopnut do prdele ...

Co je na tom, ze hrraju pekny futbal, ked na ziadne trofeje a vitazstva nemaju :(

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlasím

Reagovat
vladis271

Gratulácia City. Titul sme stratili na OT. Neva ak zvládneme finále bude to úspešná sezóna. Cez leto doplniť káder a o rok si ideme po ligu a môžete sa tu začať tmeliť koľko chcete.

Reagovat
avicii

po rokoch mame sancu udrzat sa na vrchole, nevyzera to na odchod klucovych hracov a na trhu si pociname ovela lepsie ako kedysi

Reagovat
Swarley

on už ten vtípek po třiceti letech docela ztrácí na síle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

titul sme stratili v zapasoch so city

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vec názoru. Ja si myslím, že to nebolo rozhodujúce, ale napr. domáca remíza s Leicestrom. A nasledujúce remízy s WHU a Evertonom. Aj na Old Trafford sa patrilo vyhrať. Tam sa lámal chlieb, vo februári, začiatkom marca.

Reagovat
cristiano.K.

Everton

Reagovat
redyyz

Myslím, že titul sme nestratili na OT ale tým, že sme neporazili City

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno jen si nedokážete priznat, že vás o titul obral někdo, kdo skončil 6. Že?

Reagovat
fenixLFC

Nevies si priznat ze svet sa netoci okolo vas?

Reagovat
nani92

Reagovat
R22

Gratz City Jinak skvělá sezona z naší strany, snad zvládneme tu CHL, zasloužilo by si to nějakou tu trofej už

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá nic jiného jak City pogratulovat k šestému titulu... to je tak jediný, na co se v současné situaci zmůžu...

a my ? To se nedá ani komentovat... není to trenérem a nikdy nebude... za všechny současné výsledky můžou ty naše přeplacený primabaleríny, pro něž je UNITED jako klub a značka nic neříkající pojem... tohle bude bolet možná i další roky, protože obětním beránek se tutově stane maximálně Ole a ne ty rádoby hvězdy...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
zidane78

Ziskali titul len preto lebo mali o jeden bod viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Inak kto dostane teraz trofej krala strelcov?

Reagovat
Acquanni

Měla by být sdílená myslím, což je vlastně fajn.. (Ale podle minut na gól by to bylo lepší)

Reagovat
J0EL

je zdielana.

Reagovat
Acquanni

Tak jsem si myslel dobře. Na jednu stranu škoda, že se nejede podle minut, no na druhou stranu by se mohlo jet taky podle asistencí při shodě, takže to, že je sdílená beru

Reagovat
Counter

Auba.

Reagovat
nani92

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

1. Kane claims it

2. Celtic

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k trofeji "Každú inu sezonu by sme s týmito bodmi vyhrali ligu"

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

pripajam sa. Ale skoda, Kloppovi, Oxikovi a chalanom z EF to clovek praje ale ten kader a cela ta atmosera okolo nich, meh.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyby Cardiff vyhrál na tou Chelsea.....

Leč je fakt, že to byl až 2. gól co dávala Chelsea, nicméně mohlo to být jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strasne skoda.

Uz len to ze rozhodlo 18mm ukazuje aka uzasna sezona to bola.

Reagovat
juveforever

výpredaj United može začať

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu, alexise a lukakua si klidně vemte. Spíše rebuild může zacit

Reagovat
Hokaido

Chtěl bych vyzdvihnout Rafu a Vardyho. Jeden udělal v suchým triku 13. místo v hroznych podmínkách a druhý tak nenápadně skončil 5. v tabulce střelců s krásnými 18 góly. Škoda, že ani to Foxes nestačí na EL.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
opretis

Reagovat
nani92

mohol by prísť Vardy k nám

Reagovat
smazaný uživatel

*Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy, Maguire, Trippier by k vám mohli prísť. K tomu pustiť Pogbu a De Geu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je najväčší frajer a mimo top 6 klubov najlepší hráč. Snáď ostane v Leicestri a bude ich legenda, zaslúži si to

Reagovat
Hokaido

Myslím, že Vardy, Kasper a Andy už legendy jsou.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Vlci take skvele umisteni a celkove vykony v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

dve finale v LM + 97 bodu a stejne nic ,tohle neni smula ale velka tragicnost jmenem pul litru, jdu se ozrat a vam to taky radim, SPURS jsi jdou pro LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Co přesně jste vyhráli vy?

Reagovat
smazaný uživatel

LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Saturday, 1 June 2019

Reagovat
Kixi Syhimour

United získali o 2 body více než v sezóně 13/14,

Reagovat
Busby babes

Na to leto jsem fakt zvedavej. Pokud se nezmeni pristup a fungovani klubu jako takoveho a to zejmena na pozicich nad managerem, tak je vlastne uplne fuk, kdo tam je, nic se nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže otázku sis odpověděl sám... nezmění se nic, dokud to pořád Glazerům vydělává tak máme my fanoušci smůlu...

Reagovat
Busby babes

uvidime, porad si necham par procent na to, ze nekoho na ten sportovni usek privedou. nebo ze nejakym zazrakem trefi spravny hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš můžeme doufat v nějakou obměnu hráčského personálu, jak toho managerského... smutné, ale horší sezóna snad už být s "našim finančním kapitálem" nemůže...

Reagovat
Busby babes

kdyz ten financni kapital je trochu i problem. Bojim se, ze to vedeni bude chtit resit nejakym drahym overenym hracem... co na tom, ze to bude 15. leve kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude ta horší varianta no Ovšem já sám už nevím, koho a kam přivést... jako by tady všechny ty hvězdy od odchodu SAFa pouze dohrávali a brali pouze prachy... nikdo se moc nechytil

Reagovat
Luc-Luc

united mimo CHL, druhy misto a finale Ligy mistru, zas tak uplne spatna sezona to neni Ted odpovinout, dolecit a hura na slepice

Reagovat
Busby babes

jinak City a Pool super sezona, hezkej souboj o mistra. Nastesti to Pool nedal, tak aspon neco.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad se zvládne to finále, už aby byl přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nádherná sezóna PL, to že s 97 body se nevyhraje titul, to už je holt... ehm... smůla no, v sezóně byly zbytečné ztráty, ale taky kupa štěstí (hehehe Everton ). Já si to užil, Klopp vybudoval za ty sezóny naprosto parádní mužstvo, které bojuje, nevzdává se a nechá na hřišti úplně všechno. Děkuju. No a... sezóna ještě nekončí... ještě tu máme jednu nedokončenou práci...

Reagovat
smazaný uživatel

bez titulu si mozes celu tvoju sezonu strcit do analu.

Reagovat
tony223

Reagovat
Trapper

Reagovat
Setwo

musíš všetkých okomentovať? otravný trapko

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu

Reagovat
fenixLFC

gloryhunter

Reagovat
Luc-Luc

ja bych nemluvil o smule, ve spouste zapasu jsme meli docela stesti, city vyhrali diky sirce kadru, nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Povinnost kvalifikace do LM přes PL splněna, teď už jen vysloveně neposrat finále. Spokojenost.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak Pep na pocet trofeji dneska predstihnul Mourinha a to odkoucoval o 37 % min zapasu :)

Reagovat
Luc-Luc

umi si lip vybirat, kam pujde trenovat no

Reagovat
Atlético de Madrid

a taky ho nikdy nevyhodili pro neschopnost

Reagovat
Kixi Syhimour

To sic ne, ale Mourinho měl horší podmínky. Pepovi jeho úspěchy neberu, ale už jen kolik jich má z Německa, ta čísla dost přikrášluje

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslim, ze jadro problemu je spis v tom, ze Pep pokazdy dokazal udrzet kompaktni kabinu a nesel vysledkove dolu na dele nez par zapasu. Ostatne Mourinho jeden rok vyhral titul a druhy rok ho z toho vitezneho tymu hnali s ulevou pryc

Reagovat
Kixi Syhimour

To nepopírám. Ale tahle statistika nic moc nevypovídá. Oba měli jiné podmínky a to to celé shazuje

Reagovat
Atlético de Madrid

To je samozrejme pravda.

Reagovat
Luc-Luc

vzdyt pisu, ze si umi vybrat, kam jit trenovat, hlavne teda, aby tam byly neomezeny financni moznosti

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak jde snad i o to, jak ty finance vyuzije, ne? Nakoupit hrace za miliardu taky neni uplne jednoduchy, protoze pak z tech dvaceti hvezd musis udelat funkcni tym. Jemu z tech posil nevyhorel prakticky nikdo, to je taky ukazka spickovych manazerskych i trenerskych kvalit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bravo

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, ten se nepovedl.

Reagovat
Spalovač šancí

Bravo nebyl posila

Reagovat
Kixi Syhimour

Bravo byl koupený jako 1. brankář

Reagovat
Luc-Luc

ja nerikam, ze to je nejakej kaspar, ale sel prakticky do nejbohatsich tymu svych lig, u City to je o parnik, to je pak hned vsechno jaksi jednodussi ze, kdyz vedeni koupi na koho si ukazu

Reagovat
Atlético de Madrid

Jednodussi to je, nepopiram. Nevidi ale duvod, proc by se melo nekomu vycitat, ze dovede spickove trenovat muzstva slozena z drahych hvezd a mackat z nich rekordni vykony. Plynou z toho zase uplne jine problemy - musis najit pro kazdou hvezdu pozici v tymu, musis si umet poradit s tim, ze cely tym odjizdi na repre pauzy, nemuzes si dovolit, aby nektery z tech hracu byl uplny flop.. To zase nedovede spousta jinych treneru. Dalsi vec je ta, ze cenovka je pouze nejaka cifra, kterou na hrace nalepi agenti a manazeri. V realu tam mas pred sebou dvacet lidi, se kterymi musis komunikovat a resit kazdodenni problemy tak, aby byli vsichni spokojeni, adekvatne herne vytizeni. To dela Pep skvela. A posledni muj point se tyka faktu, ze pod Pepem ti hraci uplne neskutecne rostou. Jedna vec je koupit nadejnyho mladyho fotbalistu, druha vec je udelat z nej jednoho z nejlepsich hracu souteze.

Reagovat
smazaný uživatel

plus jeste mnohem vetsi tlak na samotneho trenera od majitelu/medii, aby byly okamzite uspechy

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně ani Bayernu tolik neutrácel.

Reagovat
zidane78

urcite ano,len keby to bolo take jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Pepkovi. Ale Mou je o parník před Kloppem třeba

Reagovat
fabec1222

Nádhera s Cardiffem, doufám že půjde celé vedení a všichni hráči někam aspoň měsíc kopat kanály.

Zlatý sezony s Moyesem, mám obavu, že dno příjde ale až příští rok, OGS bude ve výsledku takovej Norskej Straka.

Reagovat
nani92

Titul ostal v Manchestri

Reagovat
Busby babes

The last three times a PL team has been top on Christmas Day and not won the league:

Liverpool 08-09

Liverpool 13-14

Liverpool 18-19

jsou konzistentni, to se jim musi nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

takže 23-24 budú zase druhý?

Reagovat
LokoLFC

najdi si holku

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte z toho druhyho místa reds snad větší radost, naz kdybyste tam byli vy.

Je škoda, že sem přestal chodit ten nymand prospero. Ten byl v tomhle nejhorší. Teď by si to mohl zkusit zase z druhé strany, ale to by musel mít alespoň jednu kouli.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná třešnička na umístění je naše 666 v tabulce, jak symbolické pro klub a jeho hodnoty Poprvé v historii

Reagovat
dextroza_m

Hmm, je to celkem pech nevyhrát titul s 97 body

Reagovat
Counter

Auba suverénně nejvíc zahozených tutovek a stejně nejlepší střelec PL

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Robertson

...hej no,ale tá zahodená penalta proti Spurs má teraz serie najviac

Reagovat
Counter

Zpětně to dost zamrzí no. Mohli jsme teď v suchém triku slavit St. Totteringham's Day a emeryhejtři by neměli skoro do čeho píchnout.

Reagovat
Golasso

Tady je pár exemplářů, kteří by si vždycky něco našli u nich je to snad i osobní

Reagovat
Robertson

,next year ...čítal som,že jemu a Lacovi,chce vedenie v lete predĺžiť zmluvu a navýšiť platy rovnako na 250.000...a pre Lacu,by to chcelo aj toho Fekira ,snáď zostanú obaja...

Reagovat
Nikikrew

Ale mali. Počet inkasovaných gólov, to je katastrofa

Reagovat
Lacko_Boh

vynikajuci nakup, ten sa podaril

Reagovat
Mastný Chobot

tieto posledné zápasy je úplne úžasný, snáď ešte má niečo na finále EL

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta nektreativni zaloha a neexistujici kridla..

Reagovat
Le Gunner

Mám ten pocit, že Liverpool letošní sezony bude litovat úplně stejně jako my mistrovské sezóny Leicesteru. Trochu jiné okolnosti, ale ty okolnosti a přiblížení se k titulu velmi srovnatelné.

Gratulace mistrům a Liverpoolu i Tottenhamu, díky nim velmi atraktivní sezóna a reprezentace anglického fotbalu v Evropě. Teda tu fanoušci, no... Ale čert to dnes vem.

Premier League nejlepší liga na světě.

Reagovat
Busby babes

kdyby si k nam neprijeli pro bod, byli mistry.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemá smysl řešit, nebýt Pickforda a Llorise

Reagovat
Counter

Liverpool nemá čeho litovat, překonali očekávání a dosáhli na neuvěřitelné body.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se v budoucích letech honbě za titulem příblíží asi jako Spurs tuhle sezónu, tak ano... takováto šance nebývá často

Reagovat
Counter

Klopp přišel proto, aby taková šance byla pravidelně. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co si myslím o všech těch predikcí do budoucna ? Jsou to strašný hovna... ukaž mi, kdy speciálně v Anglii se něco potvrdilo dlouhodobě ? Moc toho nebude... a proto ten fotbal pořád sleduji, vždy přijde něco v co člověk nedoufá a někdy i nechce

Reagovat
Counter

Trend je neúprosný, překvapení ubývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš... v případě takové ekonomické krize, pujde na odstřel jako první sponzorství sportu, pak může nastat pořádný tóčo... nikdy není nic jistý, to si pamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

vy ste vtedy vyhoreli, my sme uz realne viac nemali co spravit

Reagovat
Le Gunner

Mohli jste získat o dva body víc. Proto jsem psal, že se okolnosti liší, ale mrzet vás to bude jako tehdy nás.

Reagovat
fenixLFC

povedat ze sme mohli ziskat viac bodov ked dame treti najlepsi vysledok historie je kravina. vas to mrzi kvoli tomu ze ste mali vsetko k tomu vydlazdene vsetci boli mimo a aj tak vam to vyfukol leicester. nehovoriac o tom ze v tej sezone ste sa na druhe miesto dostali az posledne kolo ked uz o nic neslo. my sme o to bojovlai do posledneho kola. mrziet nas to bude ale neporovnal by som to s tou vasou sezonou, to je uplne odlisny pripad

Reagovat
Swarley

mohli jste získat o dva body víc, to je pravda...

Reagovat
Swarley

a tím s to vyhrát...tady se není na co vymlouvat, že City mají takovou a makovou sezónu, náskok jste měli...

Reagovat
Le Gunner

... I kdyby měli druhý nejlepší výkon v historii, titul prostě nemají, to je holý fakt a reálně jde pro výhru vždy udělat více, i když v to za těchto okolností zní téměř absurdně.

Reagovat
Le Gunner

To snad není možné. Okolnosti jsou jiné, mrzet vás to bude stejně, čemu na tom nerozumíš? Dlouho jste tak blízko o titulu neměli, stejně jako my ve zmíněné sezóně.

Reálně jste mohli získat o dva body více, rekord nerekord, prostě to bylo reálně možné a ne že ne. A obhajovat se tím můžete jak chcete, v historických tabulkách to bude svítit hezky a snad každý vám tu za to uznal respekt. Ale vitrína je stále prázdná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitrína je prázdna...no popravde, ona je dosť naprataná.

A ešte tam múže niečo pribudnúť, ešte sa o niečo v tejto sezóne hrá.

Vyhrať môže len jeden. Ale na toto sa bude dlho spomínať, dlho to ostane v pamäti, bez pocitu blenu, na túto sezónu.

Reagovat
Le Gunner

Myslel jsem to samozřejmě symbolicky ve vztahu k letošní ligové sezóně. jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool parádní práce, ale Pep je kouzelník. Moc mu to preju.

Reagovat
LAM

V 10 seznách který zatim trénuje vyhrál 8 ligovejch titulů

Reagovat
smazaný uživatel

Pep si s PL vytrel prdel tak ako s kazdou ligou a to sme sa mu smiali po prvej sezone ze jeho hadzana sa v Anglicku neujme. Ked sa mu bude chciet trenovat dalsiu dekadu urcite bude povazovany za najlepsieho trenera vsetkych cias. Pochybujem ze by v Juve alebo PSG nevyhraval tonu trofeji kazdy rok

Reagovat
Kixi Syhimour

Pep ať si toho dokáže víc než tituly s Bayernem, PSG a Juventusem, SAF by byl asi stále před ním.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jde na jistotu. Jako i tyhle štace se dají dojebat a nikdo z ManCity neudělal takovou obludu, i když se tam lily prachy horem dolem už dřív. Utratil hromadu peněz, ale prakticky mě nenapadne hráč, který by za tu cenu nestál. SAF byl v MU ctvrt století a tu obludu z nich udelal postupně, i když si pak taky počínal jako nejsilnější predátor v revíru. Ten jeho poslední titul byl jeho masterpiece, ten tým stál totiž za hovno.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
tunkic

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

to si vyžaduje strašné= kúzla, ked len za obranu vysolil v jednom prestupáku sumu za ktorú by si si mohol dovoliť kúpiť klub v PL:

Reagovat
lucius6

Ale prismtě, opravdu máš tohle zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase brekot na "velké utrácení" soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

tim ktory posunul na tuto urven nakup van Dijka za raketu

Reagovat
Kixi Syhimour

To chceš jako srovnávat nás a MCFC?

Reagovat
lucius6

Nikdo vás neporovnává, ale když tenhle argument začnete vytahovat v situaci, když jste dali největší částku v historii fotbalu za brankáře i stopera, tak pak je prostě logické, že to někdo zmíní.

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem sic nakoupili, ale i tak vám ty finance neuvěřitelně pomohli. Je zbytečné nad tím zoufat, jen je prostě pravda, že v tomto ohledu zaostáváme

Reagovat
lucius6

To nepochybně, vy jste taky udělali několik velmi dobrých nákupů, díky kterým jste pak nemuseli utrácet znova, viz. Salah, Mané, Robinson, atd.. City naopak udělao pár přešlapů, ale pořád je pravdou, že i vy utrácíte ohromné peníze oproti "normálním" týmům, když někoho chcete, tak máte finanční sílu ho přivést, ikdyž to bude za obrovské peníze, což je podle mě v dnešní době nezbytný faktor k tomu, aby mohl tým být na špičce. Navíc pochybuju, že City bude do budoucna utrácet tolik, spíš se ta top 6 vyrovná, uvidíme.

Reagovat
lucius6

*Robertson

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt, pomohli nám trefy do černého, ale náhoda to není, Klopp to dokázal u VvD. Finanční sílu máme velkou, ale tady čekám méně utrácení jako u vás.

Reagovat
Luc-Luc

jenze Liverpool taky prodava svoje nejlepsi hrace za kotel, vime ? Suarez, Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale není to spíš proto, že ti hráči z Liverpoolu chtějí odejít sami? Hlavně Couts. Kdo z hráčů City řekl, že chce odejít pryč? Mě nenapadá nikdo, kdo by byl jasnej hráč základu a chtěl odejít někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

tam je veľa premenných pri tomto porovnávaní ale nejdem sa do toho púšťať a už vôbec nie teraz.

Reagovat
SCELO

tak musi sa nejak utesit, ja sa mu nedivim, aj mne je luto, ze ani 97b nestaci na titul, ale tak co, vies ako sa vravi. next year...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

hele to je hrozne fajn, jak najednou to je agrument, ze jo?

Reagovat
Swarley

já ani netušil, kolik mám tajných obdivovatelů, kteří sdílí můj názor, ale jen si to v tichosti nechávají pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Teoretik

To fakt povíš potom, co jste pořídili Alissona a VVD jako nejdražšího brankáře a obránce v historii?

Reagovat
Teoretik

Tak to že vám ty přestupy pokryl z velké části ten matlák, kterého nyní fandové na Camp Nou vypískávaj, nepopírám

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda až na toho matláka

Reagovat
Teoretik

Reagovat
vladis271

hrá dnes? Pískajú nanho ked sa dotkne lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostával tam dneska kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nátlak byl v PL jeden z nejlepších hráčů PL

Reagovat
Teoretik

Nj, ale kolik toho třeba vyhrál? Mně teda nikdy nijak extra neuchvátil a že vás nikdy nedovedl k žádnému titulu přeci jen trochu potvrzuje můj dojem. Nicméně si myslím, že zrovna já ho takřka nekritizuju a jsem jeden z mála, který chce jeho setrvání do příští sezóny. Ok, ten matlák byl přehnaný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrál v Liverpoolu, tam se toho poslední dobou moc nevyhrává. K titulu nás neměl šanci dovést, tým okolo byla většinou banda tragédů a v sezóně 13/14 (kde to i tak nebylo s kvalitou kádru o moc lepší) byl platným hráčem a to tu byl chvíli. Byl to jeden z nejlepších hráčů v PL a opustil nás v době, kdy jsme se zvedali, ale já jeho krok chápu. Do Barcelony ale chodit neměl. Na křídle není využitý jeho plný potenciál a v záloze to je takovej horší Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl v záloze horší Messi, tak by byl na úrovni Iniesty na vrcholu.

Reagovat
Luc-Luc

lol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

debilko

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
zidane78

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to si to užijte

Reagovat
herbage

3 nejlepší střelci ligy na děleném prvním místě z Afriky

Reagovat
Counter

A přitom Arséne říkal, že nejlepší útočníci jsou dneska zásadně z Jižní Ameriky

Reagovat
johnnie_boy

Tak mě tak napadá, stalo se někdy aby tým, který v sezóně prohrál jen jednou nevyhrál titul?

Reagovat
Tywin Lannister

Urcite ne, tohle je fakt extremni situace..co se tyce bodu tak za poslednich 20 let jen lonsky city prekonavaj letosni liverpool. Ani my v nasi sezone invincibles jsme nemeli tolik bodu, tusim 91

Reagovat
Tywin Lannister

Liverpoolu sem ten titul pral hrozne moc, az na lonsky City sem za 12 let sledovani PL nevidel lepe hrajici muzstvo, tohle musi bejt pro celej liverpool fakt k vzteku, navic City to vyhravaj furt. Tak hlavne at jim klapne LM

Co se tyce nas, tak nedat lwtos top 4 vzhledem k forme nasich trech dalsich konkurentu beru jak obrovsky selhani, tu sezonu muze spravit castecne jen vyhra v EL. Myslim ze cistka je proste na miste. Hraci jako Mustafi,Chambers,Elneny,Lichtsteiner okamzite out, klidne bych jim pribalil i Ozila pac je to lina mrdka kterej si jen spokojene bere svuj kralovskej plat a zbytek ma v pici. Do toho Rambo, welbeck a Chech konci...zlast u Ramseyho me to desne mrzi, ten letos ukazal vyborny vykony a Emeryho styl mu sedi. Tudiz by to chtelo stopera, druhyho golmana, CM(nejlip hodne behavej b2b co umi i projit pres hrace), kridlo a nejlip i AM a levyho beka..minimalne prvni ctyri pozice jsou naprosta nutnost. Co vubec na trhu je zajimavyho a moznyho vzhledem k financim a ambicim pripadnych posil?

Reagovat
Lacko_Boh

no ved to. Jedina dobra vec sa stala, ze Chelsea dostala ten ban, tak mozno nebude uplne nerealne kupit nejake slusneho hraca + mozno Laca ostane aj ked nedame (dame) CL lebo nebude mat kam? ( )

Tipujem ze Mustafi ostane v zaklade.

Reagovat
Tywin Lannister

Ja se obavam toho ze taky,nepujde, i kdyz prej jsou nejaky spekulace ohledne jeho odchodu do AC..prosim at to vyjde, to by me potesilo asi tak stejne jak prichod top obrance

Snad Holding navaze na to svy letosni skvely vykony nez se zranil, ale i tak bude prichod top stopera naprosta nutnost.

Reagovat
blade115

Tohle je prostě drsný. Ale Scouseři můžou být fakt pyšní, Klopp a vedení odvedli neskutečný kus práce, ještě loni by tenhle počet bodů trhl rekord za celou historii PL. Nevyhrát s tím titul je skoro zázrak. Držím všechny palce, ať dopadne alespoň ta LM. Zakončit to bez trofeje si to prostě nezaslouží. Tak či tak, tleskám, už jen pro tu zábavu při sledování.

City ale bohužel zaslouženě, udělat takovou šňůru bez ztráty, to je neuvěřitelný. Guardiola z toho tady udělal takovou La Ligu... S jejich výhrou nemám problém, jen že to už vyhráli loni, tak jsem to přál spíš Liverpoolu. Neskutečně dominantní týmy, oba.

Chelsea, Arsenal, MU a Spuds spíš bída. Tottenham trochu omlouvá to, že Poche nedostal žádné posily - přesto uhrát Top 4, to je docela úspěch. Od Wolves jsem přesně tohle čekal, i přesto, že je to de facto jen Mendesova hračka, docela baví a nechá se na ně dívat. Dál pak nic moc nestojí za komentář, sestupující naprosto v pořádku, za rok je snad bude následovat Burnley.

Celkově dobrá a zábavný ročník. Když k tomu člověk připočte anglická finále v Evropě, můžeme tu být víceméně všichni spokojeni. Až na MU samozřejmě, ti ať se v té pachuti utopí. :*

Reagovat
vladis271

klub ide správnym smerom. Verím, že v lete nikto neodíde a naopak posilníme. V sezóne 08/09 každý vravel, že budúci rok ideme na titul. Bohužiaľ nás tvrdo zasiahol odchod Xabiho. 13/14 a nasledujúca sezóna bola ovplyvnená nezvládnutým preinvestovaním penazí za Suareza.

Teraz jednoducho nesmie odísť nik z jadra tímu. Ak sa to podarí môžeme budúci rok zabojovať zase.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

verím, že doplníme káder. Potrebuje okysličiť. Hráči zo seba vydali absolútne maximum. Za to klobúk dole pred hráčmi a hlavne pred Kloppom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OUT: Moreno,Lovren,Lallana,Ings,Studge

IN. LB,Tarkowski,Fraser,Werner

Reagovat
Counter

Reagovat
Nihilister

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne zakonceni skvele sezony ! Hosi dekuju od roku 2002 toho uz pamatuju dost ! Dekuji

Reagovat
Pesojen

snad od roku 1880

Reagovat
popltak

2002 ses narodil, to si nemůžeš pamatovat

Reagovat
Setwo

Liverpool City

Sezóna Príchody Odchody Príchody Odchody

2018/2019 164 34,6 65 42

2017/2018 151 166 285 82

2016/2017 72 76 192 31

2015/2016 113 81,5 187 67

2014/2015 136 89 79 27

2013/2014 52 29 104 10

Spolu 688 476,1 912 259

Rozdiel 211 mil. 653 mil.

Je náročné poraziť City ostatným klubom PL, keď utrácajú ďaleko najviac... to sa potom dá spraviť 100 bodová sezóna, keď tam je aj kvalitný tréner a dostane každého hráča na ktorého si ukáže a pri tom nemusí nikoho predať.. aj preto uznávam Kloppa, že dokázal so City držať krok až do posledného kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty týmy na topu PL nemají potřebu ty hráče dneska prodávat z finančních důvodů. Ti hráči chtějí naopak z těch týmů sami odejít, z City ne a to není platem, protože ti hráči v těch klubech často berou i víc než ti nejlíp placení hráči v City, případně stejně. (v té době)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Mohli bychom zkusit třeba toho Mourinha tedkon. První sezony nemá špatný, druhé ještě lepší, na tu třetí už ho můžeme vyhodit.

Jinak prdel je, že nám v tom rozdílu pro LM (top čtyřku) chyběl nejvíc Herrera a Fellaini. Olé není taktik, nechápu jeho střídání. Fella by nám vydřel pár bodíků navíc. Ted máme takové výkony, že se člověk bojí, jestli by to stačilo na udržení. Nechci to domrdat nějakýma posilama za Swansea apod., aby se to náhodou nepotvrdilo.

Reagovat
drussbarb

Vždyť jste jej už zkusili a jak to dopadlo

Reagovat
Busby babes

btw bud enejake posezonni Premier league v kostce nebo tak neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Chelsea

United

Reagovat
smazaný uživatel

Olé stratil volant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Škoda.. konečně po letech zábavná sezona pro nás, ale City a Liverpool jsou jinde než zbytek ligy. Jsem rád za Emeryho, byť mi byl krajně nesympatický. Ten 4.flek by moc potěšil, zvlášť když stačilo 1 z 5 zápasů neposrat.. Teď dát hezkou náplast výhrou v EL a za mě spokojenost.

Reagovat
Counter

Za mě pořád platí, že bych raději Jardima, ale Emery rozhodně nezklamal, snad to teď dotáhne do zdárného konce.

Reagovat
Golasso

To jo, je to sakra blízko ta TOP 4 letos , ale Emery fakt válí, na to, že je tu první sezonu. Drželi jsme se v boji o TOP 4 prakticky až do konce se suverénně nejslabším kádrem z první šestky a jsme ve finále EL. Snad to finále zvládneme a podívame se do LM. Teď jsou potřeba peníze a dobrý přestupák, ať se zbavíme odpadu a nakoupíme aspoň nějakou kvalitu.

Reagovat
masly008

suveréně? jako že chelsea má o parník lepší tým?nemá. a totáč bez lavičky?děláš jak kdyby jsme měli tým na úrovni castlu.

Reagovat
Golasso

A však obranu máme na úrovni CP a i ten Newcastle dostal míň gólů než my . Chelsea měla víceméně celou sezonu solidní obranu, Kantého a Hazarda. Co víc potřebují? To je skoro celá osa týmu, pokud Hazard gólově nahradí dobrého hrota (což vlastně celou sezonu dělal).

Totáč bez lavičky . Za a) mají aspoň dobrý základ a za b) co na té lávce máme my? Se tam podíváš, vidíš Elnenyho, Jenkinsona, Lichta a chce se ti akorát brečet.

Reagovat
masly008

ok totáč.ad chelsea - ono né vše se dá hodit na obránce,dost toho dělá i systém.Chelsea má před stoperama furt 1 hráče, většinou jorginho.My naše střeďáky necháváme ve 2 a oba musí hrát dost vysoko, protože to zabíjíme 3 stopery.

Stopeři pak hrají jakoby pozičně místo osobně a spoléhají jeden na druhého.

A to vlastně nemáme ani jednoho stopera potičně dobrého, všichni 3 jsou to soubojové typy.

Jediný vybadá holdini, ale víme jak dopadl.

Oni hráli celou sezonu bez hrota a když neudělal nic hazard tak nikdo.

U nás ve hře dopředu se to rozdělilo aspoň na ty 2.

Oni mají obranu taky špatnou, ale lepší systém pro obránce.

Reagovat
Golasso

To by dávalo smysl, ale podle mě to není chyba systému - ten se podle mě zlepšil, bráníme organizovaněji.Spoustu zbytečných gólů jsme dostali po individuálních chybách a to je vinou nekvality těch hráčů v obraně. V Chelsea Jorginho dělá rozehrávku a v obraně je často platný jako mrtvému zimník. Kante zase často pod Sarrim hraje výš.

Rozestavení na 3 stopery je ok, je normálně hratelné a bránit se s ním dá v pohodě. Je to rovněž asi nejschůdnější varianta pro hráče, které máme teď v kádru a nejsou zranění. Hrát na klasické krajní beky by nám s AMN a Kolasinacem spíš uškodilo.

Zranění v obraně to taky dost ovlivnila, kdyby hrál Belle a nemusel se čtvrt sezony prakticky "zaučovat" AMN, bylo by to o něčem jiném. Takto v zápasech často naše pravá strana vůbec neexistuje dopředu a někdy ani dozadu.

To je pravda, že kdyby Hazard něco nevymyslel, tak nikdo, ale problém je, že on něco skoro pokaždé vymyslel ... Vyhráli třeba 1:0, ale vyhráli. U nás by to obrana pravděpodobně prodrbala.

Individuální kvalita obránců v Chelsea je lepší...

Reagovat
blade115

No to teda určitě neválí, kádr máte minimálně stejně tragickej jako Chelsea a Tottenham zas vůbec neinvestoval. Pokud dá EL, je to fajn, pokud ne, tak je to docela neúspěch. Zrovna letos se do té Top 4 dostat dalo a nebylo to tak neřešitelné jak loni nebo předloni.

Reagovat
smazaný uživatel

excuses …..

Reagovat
Golasso

Tak určitě ...

Reagovat
Golasso

A co že Totáč neinvestoval, když mají ten kádr i tak lepší? My vyhodili nedávno 35 mega za mistra světa no a suprově nám to pomohlo

Chelsea má solidní obranu, na které se dá aspoň něco postavit. Určitě nemají slabší tým. Hodně rozhodovala individuální kvalita Hazarda.

Reagovat
blade115

Chelsea fakt nemá solidní obranu. Má skvělého Rudigera a bojovného Azpiho, který je ale už druhou sezónu mimo. Pak tam hrál kiksař Luiz a Alonso, pro kterého příště systém s čtyřčlennou obranou moc není. Na tom se určitě stavět nedá, vždyť spolu vydrží nejdéle dva roky a i to bude zázrak.

A je jen váš problém, že peníze neumíte vhodně investovat.

Reagovat
Golasso

Chelsea dostala 39 a my 51 gólů . To je trochu rozdíl, nemyslíš? Navíc si vezmi, že mraky z těch 51 gólů byly naprosto stupidní individuální chyby, takže se to ani moc nedá svádět na systém bránění. Vy jste měli hodně zápasů, kdy jste vyhrávali třeba 1:0, když vás obrana relativně podržela a Hazard rozhodl. My tyhle zápasy často pro*ebali, kdy obrana tyhle potenciální výhry prodrbala. To je ten rozdíl. A je mi jedno, jestli spolu budou rok, dva nebo si budou větrat čokověnce šťastně až do smrti, bavím se o síle kádru v této sezoně.

A to je jasný, že je to náš problém však minulé vedení za tyto faily kritizuji horem spodem. Jenže za a) jak za to může Emery a za b) co to mění na tom, že máme slabý kádr?

Reagovat
oddy

Problém klubu, ne Emeryho, který si ho nepřivedl.

Reagovat
Acquanni

Já osobně Emeryho ani moc nesoudím zatím. V dost zápasech ukázal dobrou taktickou přípravu, ale zase prosral některé "menší" zápasy, ale to může být i první sezónou v PL, kde je prostě náročný každý zápas a to hlavně fyzicky je kolikrát těžší zápas i s posledními, než s těmi na vrchu. Doufám, že do další sezóny si prostě a jednoduše zvykl. Druhá věc je i to, že ten kádr není nějak extra široký. Další věc taky ta, že ho nechci moc soudit, pokud nedostane pořádné prostředky na to, aby mohl prosadit svou vizi a uzpůsobit si ten kádr, první posily mu vesměs vyšly, kromě Lichta samozřejmě, ale tak ten byl zadarmo, takže taková ztráta z toho není a jednoduše se ho zase zbavíme. Prostě dokud nedostane Emery opravdové možnosti na to s tím něco udělat, tak nevím nevím, jak bych ho hodnotil, zatím je to celkem pozitivní, ale je to dost těžký nějak více "zanalyzovat". Druhá věc samozřejmě je, kdyby odešel a po něm by někdo s minimálními změnami dokázal o dost více, to by se pak dal soudit jako špatná volba. Ale věřím, že další sezónu se to zlepší tak či tak a pokud ty prostředky dostane, věřím i v slušný postup nahoru

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
merlick

tie peniaze asi bohuzial nedostane, ved len logikou pritiahnut slusneho trenera aj nato ze dostane peniaze na prestupy sme ho tu nedostali, kedze dostal na svoj prvy prestupak 40 mega. Tak ked to nedostal v prvej, tak v druhej sa lady neprelomia urcite..

Reagovat
Acquanni

Jinak to je pro mě i důvod k sympatií k němu. Když si vezmu, že vlezl k nám po špatné špatné sezóny, po neuvěřitelně změně při odchodu AW a dostal hovno, takže za mě za odvahu palec hore a hlavně nějakou dobrou vizi misi v hlavě mít, jinak by se nám na to vysral. I po vyhazovu z PSG by se dočkal i jiných nabídek. Uvidíme co případná LM do příští sezony změní, kdyby dostal řekněme 120M + to, co by se dokázalo prodat, tak za mě slušný schod nahoru. Jestli dostane 60M, tak hold spustit hon na Kroenkeho

Reagovat
vladis271

Aspon, že MU nezvládli situáciu okolo Pocheho.

Reagovat
Infernoqt

No, na sky sports psali, že pokud nedáme cardiff, tak můžou Olého odvolat. Ještě bych to nebral jako finální rozhodnutí.

Reagovat
mimi_united

Liverpool vyhráva cenu za tragédov sezóny

Reagovat
masly008

to jako že by ji vzali nám a utd?

Reagovat
drussbarb

No moment, a co potom ManU?

Reagovat
mimi_united

Mať 97 bodov a nemať titul, ešte k tomu keď im ujde o bod?

Hlavne že sa vyhovárajú na peniaze City a majú najdrajšieho obrancu a brankára na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemame

Reagovat
Kixi Syhimour

Za posledních 5 let jste utratili o 200 mil. víc a uhráli jste v PL méně jak my, o LM nemluvě. S takovým kádrem, který jste si vybudovali bych čekal lepší umístění než 6. místo.

Reagovat
Infernoqt

S takovým kádrem můžeme být rádi, že jsme to šesté místo vůbec ještě uhráli. Měli jsme bejt daleko níž.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ale váš problém, že jste do teď investovali naprosto tragicky

Reagovat
Infernoqt

Však ono se to postupně rozprodá a jedem znovu.

Reagovat
Martas30

Jak se těšíš na EL v příští sezóně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta patří nám trolle...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si podrazdena, choď Olemu volant pohľadať

Reagovat
Acquanni

Tragédi sezóny byli letos rovnou 4 s tím, že dva jsou na konci sezóny šťastnější než ti další dva, ale pořád tragéd vedle tragéda od 3. do 6. místa

Reagovat
smazaný uživatel

se podivej na svuj tym.

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal měl sic na začátku sezónu štěstí, ale ve výsledku stačilo dát jednu penaltu. Nechápu kritiku Emeryho, zaostal o pouhý bod za Spurs, s horším kádrem a dokázal předskočit i United. Po 20 letech se v Arsenalu měnil trenér a jste ve finále EL a 5. v lize. Vemte si třeba příklad z United, kteří skočili 7. a pokořili řadu rekordů a to měl Moyes k dispozici mistrovský (leč přestárlý) kádr. Chápu, že hra nemusí být ideální a výsledky na hřištích soupeřů pokulhávají, ale vzhledem k letošní kvalitě vaší obrany a minimálnímu rozpočtu si Emery zaslouží kredit.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

Však ho nikdo nekritizuje za body,nebo umístění, ale za to jak hraje.Většinou se na to nedalo dívat bohužel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Sic vás nesleduji, ale máte 3. nejvyšší počet gólů za letošními nedostižnými City a LFC. A moc si nedovedu představit, co bys vlastně chtěl. K hezčí hře je třeba kvalitní záloha, která u vás mírně pokulhává a dobrá spojka mezi útokem a právě zálohou, nebo křídla. Emery nemohl s takovým rozpočtem nikoho koupit, hrál sezónu bez normálních křídel a zbyl mu Iwobi a na CAM Özil, který už nemá takové kvality a MS ho odrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bez křídel se hrát nedá a už vůbec ne bez obrany. Takže to chce dve křídla a stopera

Reagovat
masly008

on na tu spojku nehraje,chce hrát na křídla které nemáme.a ano golu dost,ale i v naší síti že.

Reagovat
Kixi Syhimour

Počet gólů ve vaší síti moc nesouvisí s krásou hry. Spojku má v Mesutovi což je dost specifický hráč, který letos šanci i několikrát dostal a nevypadá to, že by se na něm dala znovu stavět hra. To že hraje na křídla je mínus, na druhou stranu jak to vypadalo bez nich?

Reagovat
masly008

mesut hrál dost zápasů i z křídla,bez křídel se hrát dá, zvlášť když máš takové 2 hroty jako my.

A ano, mesut je specifický hráč, kterého když dostaneš mezi linie a má aspoň někoho v dobrém náběhu tak je schopen toho využít, ale my většinou hráli strašně pomalý fotbal,krom začátku sezony.

Reagovat
Acquanni

Jenže on to má Emery těžký. Možná nejčastější kritika je, že hrajeme 3-4-2-1 nebo 3-4-1-2 to je jedno, prostě na 3 stopery. Ale ono je to těžký, když Bell je už jak dlouho mimo, Sead je na LB slabý a mnohem lepší je na LWB i přesto, že teď ke konci sezóny nějak odpadl. Ainsley je taky vhodnější na wingbacka, on prostě není obránce. K tomu Licht, Jenkinson a Monreal, který většímu sezóny taky nebyl dobrý. Lucas hodně pomáhal celé záloze, ale očividně na něj postupně dolehla klasická první sezóna v PL a druhou půlku už nepodával takové výkony, jako na začátku. K tomu byl kus sezóny bohužel mimo i Auba, na kterém ležela deka jak sviň a Laca se sice rve, ale taky mu to nepadalo neustále. Ozil klasicky zahraje jednou skvěle a 5x žalostně, navíc když má špatný den, tak je úplně k ničemu, protože ani nebojuje, nechce se mu napadat, prostě nic. Miky je taky kapitola sama o sobě, on má své kvality, ale je taky dost nespolehlivý a jeho forma se střídá týden co týden. Leno si taky prošel špatnou fází i když později zase dokázal zachraňovat, zvedl se. Sokratis první půlku sezóny spolehlivý a zvedal tu obranu, ale stejně tak postupně začal přidávat špatně zápasy, taky zažil první PL sezónu. K tomu faktor Mustafi, o kterém netřeba cokoli víc psát než jeho jméno. ale hlavní je prostě to, že ze začátku fungovala výborně hlavní osa Sokratis, Lucas, Laca, Auba. Pro tři z nich to byla první anglická sezóna, Auba měl minulý rok jen půl sezónu v Anglii bez Vánočního období, které novým hráčům v Anglii rozhodně dává zabrat nejvíc. Když pak fungoval 100% aspoň co se týče workratu jen Laca, který ale někdy taky spálí i skoro nemožné, tak se s tím těžko něco dělá. Uvidíme další sezónu, snad dostane Emery prostředky, jinak je to k hovnu a může trénovat třeba Klopp s Guardiolou dohromady.

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

Thanks za normální rozumný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat výsledky s MU po Fergusonovi je hodně nízká laťka teda. Všichni trenéři mezi 3-6 místem zaslouží kritiku, protože výkony všech týmů byli pod očekáváním, minimálně v lize.

U Emeryho špatnou a dobrou sezonu dělí výhra EL, pokud nevyhraje, kritiku zaslouží 100%.

Reagovat
Kixi Syhimour

Moyes se sice v United jevil jako tragédie, ale na víně byla i taková doba s jedním trenérem, všechno se muselo změnit a to nezvládl ani klub ani trenér. V Arsenalu to zvládají vcelku dobře, Emery má kádr srovnatelný maximálně s Chelsea a United, Spurs jsou jinde. United i Chelsea mají hromadu peněz narozdíl právě od Arsenalu. Možná že ta sezóna není ideální, ale nevím, co kdo jako čekal.

Reagovat
Golasso

Taky nevím, co kdo čekal. Já se vážně ještě teď divím; že jsme byli do konce v boji o top 4 a jsme ve finále EL. To mi někdo říct před sezonou, tak ho mám za blázna.

Reagovat
Kixi Syhimour

A za co si zaslouží kritiku Pochettino? Bez posil, které nedostal kvůli nedostatku peněz, domácí zápasy ve Wembley, první půlku sezónu konkurence v boji o titul, postup do finále LM téměř bez výdajů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, a to mají Emeryho chválit za páté místo?

Reagovat
smazaný uživatel

jake stesti? to bych mohl pak rict o komkoliv, ze meli stesti..

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, byly tady řeči o štěstí, tak jsem to zmínil, neberu vám to, ty body byly zasloužené, to bylo spíše zvolání k těm, co to tvrdí, mně to je jedno

Reagovat
bbbauch

Dokazal predskocit united to neni zadna vyhra letos, s nasi sezonou povinnost

Reagovat
merlick

kritizuje sa primarne ta sracka bezzuba co je predvadzana. V druhom rade najma hraci, kde je polovica kadru na povazenie, a tiez pristup

Reagovat
Mates_Matesović

Letos nám v PL chyběl drive (po přestupácích bez posil není divu), ale naštěstí to na LM stačilo. Teď hurá do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru pro Aubameyanga, který v jeho první sezoně v Anglii získala Golden boot pro nejlepšího střelce!!

Reagovat
drussbarb

Jinak gratulace City a vlastně i Live, zápas na Evertonu nakonec rozhodl.

Jinak ohromná škoda koncovky Arsenalu, takhle to posrat na konci...

Byla to ohromně zajímavá sezóna

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SunderlandAFC/status/1127609678014365696

tolik asi k tomu, proc ten titul City nevadi tolik, jakoby vadil ten Poolu. A Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

jak vy budete za 20 let brecet...

Reagovat
Busby babes

proc? za dvacet let Pool ten titul uz asi da, jen City uz budou zpatky ve druhy lize...

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby /oboji /

Reagovat
smazaný uživatel

Stat: The last time Newcastle won away in the top flight on the last day of the season was in 1976. The title was won by Liverpool, beating Wolves on the final day.

City a Guardiola to nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Liverpoolu k zisku Putting the pressure on Trophy.

Reagovat
masly008

kdy jim tu trofej předáváte. Po finále?

Reagovat
fenixLFC

este aj o tuto trofej pridete

Reagovat
Pony Slaystation

počkám si na DVD

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skončila sezóna a už se honem rychle soustředit na další. Člověk si říká, jaký to má vlastně smysl. Je to všechno dost pomíjivý

Reagovat
C-M@ster

Však vás čeká ještě finále?

Reagovat
smazaný uživatel

To budou akorát nervy s naší obranou

Reagovat
Teoretik

Teď Pep nepřímo kritizoval Messiho pozici v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Link?

Reagovat
Swarley

jestli si chce ještě do City dotáhnout Messiho, tak můžeme Olemu dát s klidem celou příští sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi at si zustane tam kde je !

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klopp - ďakujem (e) za skvelú ligovú sezónu...

Reagovat
SCELO

Reagovat
Coutinho10

jeste neni konec

Reagovat
stas87

United teda vyhlasi ako ciel v buducej sezone vyhru v EL, nie? Pochybujem, ze to daju cez ligu.

Reagovat
Busby babes

proc by ne? zalzezi jake zmeny nastanou v lete. v tuhle chvili je to vesteni z koule. Naopak si mysli, ze bude prioritou liga a ne EL. Pro klub jako jsme my je cil top4 malo, jakkoliv to bude realita.

Reagovat
Swarley

vždyť ta TOP 4 byla pro Oleho málem na dosah i s tím mankem, co v zimě přebíral...v létě dostane spoustu peněz, může si kádr vylepšit a TOP 4 bude rozhodně reálný cíl...s ničím menším ani do sezóny jít nemůžeme...

Reagovat
stas87

Ja to nemyslel ako nejaky vysmech voci United. City, Liverpool, Tottenham aj Arsenal budu tiez posilovat. A kadre maju v tuto chvilu podla mna lepsie a Tottenham cez leto tiez pusti nejaku tu libru na nakupov. Budete to mat tazke a ja vam uprimne neverim, ze skoncite na prvych styroch miestach. Najviac posil spomedzi tych mancaftov budu potrebovat prave United a nejako sa mi nezda, ze by peniaze vyriesili uplne vsetko. Samozrejme si uvedomujem, ze to moze dopadnut presne naopak, Woodward trafi posily a s prehladom mozu United skoncit na tretom mieste a taky Arsenal s mankom na piatom. V tuto chvilu ale vidim United ako najslabsi tim z tych piatich mancaftov, s cukotkou neratam prakticky vobec.

Reagovat
Swarley

já samozřejmě zase budu doufat v tu příznivější variantu pro nás...

ale ta otázka byla, co má být náš cíl do příští sezóny a tam to prostě musí být minimálně TOP 4...nemůžeme ani uvažovat o čemkoliv menším...

Reagovat
stas87

Cielov mozes zmenit po tretine, polke aj tristvrte sutaze vzhladom k okolnostiam,to je na tom to kuzelne. Asi by som v pozicii fanusika United taktiez mal za ciel skoncit v prvej stvorke, ta EL vam ale moze dost pomoct v tom, ak by ta strata bola nestiahnutelna.

Reagovat
Swarley

já hlavně doufám, že nebude v plánu se na EL nějakým způsobem vysrat...může to fungovat i jako pojistka proti nezdaru v lize, ale hlavně je to pohár jako každý jiný a i tahle trofej se počítá...

ale primární cíl musí být prostě TOP 4...a pokud ten kádr na to nemá kvality, tak ať se pánové nahoře k-rva rychle snaží tu kvalitu přes léto doplnit...když už dalo vedení Olemu šanci, tak mu teď musí jít ve všem na ruku...

Reagovat
Busby babes

Trochu se tu zapomina, ze City tech 98 bodu prakticky udelali bez KDB. ten letos nastoupil k pulce zapasu, casto jen na cast. minutazi odehral v lize necelych 14 zapasu.

Reagovat
Luc-Luc

vzdyt se tu psalo nekolikrat, ze maji siroky kadr

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl mít široký kádr a hrát bez skoro celou sezónu bez nejlepšího CM ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná sezóna za nami. Hoci som videl asi 5 celých zápasov

City úplná dominancia. Aj napriek tomu, že ich vedie Guardiola a majú takmer dokonalý tím je to fakt obdivuhodná sezóna. Mrzieť ich ale môže Európa, tam to škrípe Guardiolovi už dlhšie - vlastne od odchodu z Barcelony. Čo je na trénera jeho kalibru trochu sklamanie.

Liverpool je zase v úplnom tranze, hrajú skvelo. Tá pohoda v tíme a sebavedomie hráčov sú úchvatné. Začali sa prebúdzať aj zatracovaní hráči, proste tvoria fakt tím, nie je to o individualitách. Kloppovi sa to zlepšuje so sezóny na sezónu a začalo to skvelými nákupmi a uvidíme kam ten tím dovedie, uvidíme čo liga masjtrov. Každopádne by mohol dostať Liverpool na úplný vrchol, na dlhšiu dobu, narozdiel od Dortmundu je Liverpool finančne silný. Uvidíme, nie je mi síce vôbec sympatický, za tú prácu ale má môj maximálny rešpekt.

Ak sa im podarí vyhrať ligu majstrov, tak si dovolím povedať že majú lepšiu sezónu ako City.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte by som dodal, že Kloppov liverpool mi príde psychicky stabilnejší ako Pepove City.

Reagovat
smazaný uživatel

To se snad nedá moc posuzovat objektivně a už vůbec ne z pohledu fandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olafek

Nevim jak je to možný, ale dnes se mi zdálo o tom jak City vyhrajou 4:1 a nedávno zas o druhém zápase Juve-Ajax, který dopadne 2:1 pro Ajax.

PS: Neberu drogy a ani prášky na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš řadu? Začni sázet

Reagovat
smazaný uživatel

Pep to Jurgen: You know what they say: "second place is the first loser"

Reagovat
Busby babes

'If you are first you are first. If you are second you are nothing.'

Reagovat
fenixLFC

neskutocna hrdost na ten tim, tato sezona je aj bez toho titulu uzasna. bavit sa tyzden co tyzden na tej hre, to nam nikto nezoberie. skoda, titul by to vysperkoval, ale toto city je najlepsi tim v historii ligy. ako rpvy to dokazal obhajit a v oboch pripadoch vytvorit najlepsie vysledky v historii ligy. na toto sa ani fergusonov united nikdy nechytal. pepovi zagratulovat, uplne zasluzene. skoda ze sme nevyhrali ejden z tych vzajomnych zapasov, tam sa to lamalo...

kazdopadne teraz musime vyhrat LM. jednak kvoli tomu aby to nemalo spurs a najma by bola neskutocna skoda keby tato generacia a tento tim skoncia bez jedinej trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že stále je nejlepším kritériem pro nej tým projít ligou bez prohry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

čemu se směješ?vždyť má pravdu.titul už obhájilo několik týmů,ale bez prohry to daly jenom 2.

Reagovat
fenixLFC

Nema, ist na neprehru vie aj kdrjaky maly tim. Ist na vyhru a vizastva chce ovela vuac umu. Takze pocet bodov je viac nez sa k titulu preremizovat

Reagovat
masly008

Když s nikým neprohraješ tak v té sezoně jsi nejlepší nad všema.vy ani city nejste.oba vás někdo porazil a v tom jednom zápase byl lepší.

Reagovat
fenixLFC

vyhrali viac zapasov nez hocikto iny. vy ste napriklad neporazili ani raz portsmouth a united. takze su de facto rovanko dobri ako vy lebo ani raz s vami neprehrali. preto je to bullshit. najdolezitejsi je pocet bodov. ja viem ze enchcete aby vam niekto spochybnil invincibles ale vyhra a prehra je furt viac ako dve remizy

Reagovat
masly008

ano je výhra víc.ale prostě s nikým neprohrát je víc magické, teda pro mě.

vem si že o invincibles se mluví pořád než jsou všichni poraženi.myslíš že o vás na 2 místě s nejvíc bodama se bude takhle mluvit?

Jako že kdo udělá víc bodů než vy a nevyhraje titul?asi těžko.

A co by jsi bral ty?neprohrát a mít titul?nebo mega bodů a být 2.

A to fakt nemyslím posměšně.

Hlavně vyhrejte LM ať to nevyhrají spurs.

Reagovat
fenixLFC

ja nehovorim o nas. hovorim o city. a ziskat viac bodov je viac nez byt neporazeny celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

SAF by i tohle City porazil a ten titul by urval

Reagovat
Kixi Syhimour

Na základě čeho soudíš, takovou Barcelonu za Pepa neporazil, byla-li to teda v roce 2008 Rijjkaard.

Reagovat
Swarley

zainvestoval by víc, sehnal by lepší hráče...on by si už nějak poradil, vždycky věděl, co bude stačit...

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím nesouhlasím, 2x nevěděl, co by mělo stačit. I kdyby zainvestoval, City by to dorovnali

Reagovat
Swarley

nesouhlasit můžeš, ale to je tak všechno...

Reagovat
Kixi Syhimour

No, kdybys to ještě něčím podložil

Reagovat
Swarley

vždycky si poradil, už jsem ti to psal...

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2012 si neporadil.

Reagovat
Swarley

ale poradil, užívá důchodu

Reagovat
kiwwi

vsak to mala byt jeho posledna sezona a to ho nakoplo aby ostal este jednu a tam si s prehladom poradil

Reagovat
Dr. Admess

A proto proti Pepkovi v obou zápasech úplně vyhořel a nedokázal na něj nijak zareagovat? Nevím, myslím, že ani SAF by tohle City nedal.

Reagovat
Swarley

pohár není liga, úplná blbost tohle srovnávat

Reagovat
Swarley

a navíc tehdy ta Barca byla vůbec ten nejlepší tým, který jsem kdy viděl...určitě lepší než tohle City...

Reagovat
Dr. Admess

Jo, jako jasný, mohl by to uhrát na body i s tím, že by ve vzájemných prohrál. Ale právě v tomto je Pepkova síla, on umí motivovat i na slabší zápasy a ligu jen tak neztrácí se slabšími. Těžko říct, no.

To je zase pravda.

Reagovat
Swarley

jako před Pepkem klobouk dolů, o tom žádná, on je fakt naprosto fantastický trenér a tím nechci absolutně nějak znevažovat jeho kvality...

ale cokoliv do PL přišlo, s tím se dokázal SAF vypořádat a hlavně dlouhodobě...Arsenal, nástup ropáků s Mourinhem, další ropáci....vždy dokázal postavit nový tým, který těm novým výzvám dokázal vzdorovat a překonat je...

Reagovat
Dr. Admess

Jako já samozřejmě nechci taky znevažovat SAFa, ale stejně se můžeme jen dohadovat. Škoda že se ještě nepotkali a ideálně i na víc sezón. Ale osobně si myslím, že například v měřítku pěti sezón by Pep bral titul třikrát, jednou SAF a jednou někdo jinej, tak nějak cca.

Reagovat
Swarley

tak jasný, z důchodu už ho povolávat snad nebudeme...

ale poradil by si s Pepkem líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že by s nima bojoval podobně jako Klopp letos, ale jestli by tohle City dokázal nějak pravidelně porážet, to nevím. To si myslím, že spíš ne.

Reagovat
Swarley

já nepíšu, že pravidelně a že by City bylo každou sezónu pod SAFem...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, to já neříkám, že to píšeš. Jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor.

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
messi80

Všetci vieme že sir je absolútna legenda ale zase nepreháňaj.nevyhral 20 titulov za sebou,istý čas ho zatienil Wenger ,potom Mourinho .ale uznávam že bol lepší tréner od oboch.ale napr. To čo sa vyčíta pepovi ,že nevyhráva lm mimo nás ,tak on to vyhral za tie roky len dva krát.

Reagovat
messi80

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to prvosezonne. Toto City je najdominantnejsi tím, aký PL hral. SAF by spotreboval akurát tak viac zuvaciek.

Reagovat
Swarley

tak by poskládal ještě dominantnější tým

Reagovat
Nihilister

Reagovat
tomasinho

To je tajová píčovina, že tomu ani sám nevěříš. A jenom to sumarizuje, kam jsi na tom fóru klesl v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějakou sezonu by je nejspíš porazit dokázal. Držel se na špičce hrozně dlouho a někdy by to určitě vyšlo.

Reagovat
fenixLFC

keby bol mozno ale tie jeho timy by nikdy neporazili to co predviedol pep psoledne dve sezony. ani jeden z jeho timov nebol tak silny ako tento

Reagovat
smazaný uživatel

No to nebyl, protože to nikdy nepotřeboval.

Reagovat
fenixLFC

to ze nidky tak silny tim nepotreboval ale znamena ze nikdy tak silny tim nemal a to je to co tvrdim, ziadny z timov ktore mal by s tymto nemohlo bojovat. a obhajovat to tym ze by fas mal vyratane kolko bodov potrebuje je hovadina. nikdy sa tomuto ani nepriblizil

Reagovat
messi80

A na to si preboha prišiel ako?Barca z 2011 je jeho najsilnejšíe mužstvo.nie predtým ani potom ,ale 2011

Reagovat
fenixLFC

co tym chcel basnik povedat?

Reagovat
messi80

Tak sorry zle som pochopil,oslavoval som trosku

Reagovat
Swarley

mám tendence někdy trošilinku provokovat a přehánět, ale věřím, že i tohle by prostě dal...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
messi80

Generácia asi bez trofeje neskončí ,Liverpool bude teraz dlho dobrý,ale Lm vyhrá Spurs!!majú to niekde napísané proste tento rok.

Reagovat
redyyz

Gratulacia City k titulu. O ten bod boli lepší a o to viac to mrzí.

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Cardiff attempted 11 shots in the first half against United - the most by an away team at Old Trafford in the first half of a Premier League game this season.

Cardiff won an away league match against United at Old Trafford for the first time since April 1954, ending a run of seven games without a win (W0 D2 L5).

To je hrozný ale :D

Reagovat
Grahf

zajtra tomu bude rok, čo sme naposledy doma vyhrali na nulu

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

Eddie prosím, nech tohto nedojebeme

Reagovat
Ranoth

som rad ze sme spravili fanusikom united aspon nejaku radost cez tuto ich zubozenu sezonu inak paradna sezona urcite sa nemame zaco hambit a samozrejme gratulacia city

Reagovat
Grahf

tak ty by si sa určite mal hanbiť, že si odflákol školu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem TAA 13 asistencí. To je nejvíc, co kdy obránce měl v PL ne?

Reagovat
tomasinho

Myslím, že jo. Že minule jsem četl, že měli s Robbem po 11 a to bylo vyrovnání rekordu u obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte v něm poklad.

Reagovat
Wazza228

v obou krajních becích mají poklad, my máme Younga

Reagovat
cristiano.K.

Baines, vic by ti rekl asi Zaschrona

Reagovat
Dr. Admess

Neví někdo, prosím, co teda Pep řekl nepřímo k tomu Messimu a jeho pozici?

Reagovat
Tywin Lannister

TOP 11 sezony za mě: 4-2-4 + backup

Allison(Ederson) - Alexander-Arnold(Walker),Van Dijk(Rudiger),Laporte(Vertonghen),Robertson(tady neni konkurence) - D.Silva(Fernandinho),Bernardo(Fabinho) - Mane(Salah),Sterling(Son),Aguero(Lacazette),Hazard(Richarlidson)

sestava zklamání(tragédů):

Lloris - Lichsteiner,Smalling,Mustafi,Young - Pogba,Fred,Ozil, - Morata,Lukaku,Martial

Reagovat
Kixi Syhimour

Digne na LB jako back-up

Do tragédů de Gea

Reagovat
Tywin Lannister

DeGea mel letos na nej az nezbykle vyraznych zavahani, ale zase spostukrat tym podrzel..u Llorise sem si vsiml veskrze pouze prumernych vykonu a taky pomerne dost chyb, jak on tak DDG sli letos dolu, ale celkove mel podle me DDG lepsi sezonu..JJ Digne hral dobre, i kdyz mimo top 6 sem az tolik ty hrace nesledoval, max spis statistiky..takze Robertson byl o 3 tridy dal nez jini a z toho zbytku sem vybral nedokazal :))

Reagovat
smazaný uživatel

Lichsteiner přišel jako 34 letý hráč a backup, takový hráč do zklamání nepatří.

Reagovat
Tywin Lannister

ještě mě napadl Trippier, ale Lichtak byl tak tragickej, ze ho tam neslo nedat

Reagovat
Golasso

Dej tam Jenkinsona, to je bída bez výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

No mít Pogbu v sestavě zklamání mi přijde trošku nefér. 13+9 z pozice záložníka zklamání snad být nemůže.

Reagovat
Tywin Lannister

jenze vuic nez pulku z tech bodu nasbiral behem 2 mesicu..na podzim tragedie, pak skvela zima a pak uplna tragedie, hrac ktery ma tahnout tym si tohle nemuze dovolit, vidim to stejne jak Ozila..urcite byli na tech postech horsi hraci, ale vzhedem k ocekavani a platu jsou oba dost velky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

ono to taky pekne zkresluje, 7 golu dal z penalt

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Young není zklamání, my víme, co umí

Reagovat
smazaný uživatel

z poslední dvojky bych jednoho vyhodil a dal tam Aubu, statistika excelentní a v závěru naprosto skvělý

a Kompanyho místo Rudigera, sice neodehrál tolik zápasů, ale pořád klíčový stoper

jinak není co dodat, trefný výběr

Reagovat
YoungPyo1882

Lloris co chytal penalty, byl jistotou a patříl zase mezi nejlepší brankáře ligy?

Reagovat
Miguel19

Ne nepatřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos byl právě super no. Ale jako fanoušek Chelsea ho máš letos určitě víc nasledováno...

Reagovat
Miguel19

Tjn. Byl tak super, že ho tu většina fans Spurs dávalo na lavičku, protože nic nechytil.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto když ti PO SKONČENÍ sezóny píšou dva fandové Spurs, že se mýlíš, vybereš si radši, co se ti hodí do krámu. Ale kdo chce kam...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec ligy nic? Hmm.....

Reagovat
Ondiis

D. Silva letos neměl tak dobrou sezónu imho

Reagovat
smazaný uživatel

Pep je paradny trener a sympatak, ale Klopp je momentalne u mna vyssie za to co dokazal s LFC. ManCity zasluzene o ten chlp lepsi, prehralo sa to asi vo vzajomnom zapase. Prehra sice jedna, ale co z toho ked dost remiz. Som rad, ze to je ManCity ked nie LFC a takyto boj nebol s Chelsea ci ManU.

A stazovat sa na peniaze moze leda tak KFC. Nikto nezakazuje majitelom kupit hraca na lavicku za 60 mega. A ak je problem s FFP tak to nech riesia kompetentni.

Reagovat
danielfc

ManCity gratulácia. LFC skvelá sezóna, najviac bodov v histórii novodobej PL, krásny útočný futbal, najlepší brankár PL, Virgil najlepší CB a súčasne hráč PL, najlepší RB a LB v PL a Mané najlepší útočník a král strelcov PL..22 gólov a nekopal ani jednu penaltu! Čerešničkou na torte je zopakovanie finále LM a dúfame konečne v zaslúženú trofej! YNVA!

Môžeme o to

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné shrnutí, v tom konečném výsledku není ani promile nějaké nespravedlnosti, oba týmy famózní, většinou nádherný fotbal, oba aktuálně nejlepší v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

jj k tomu nejlepší uklízečka, nejlepší údržbář stadionu i nejlepší sekač trávníku a stejně máte prd

Reagovat
danielfc

tak vyhrat môže len jeden,...s tou najlepšou uklizeckou to vyzeralo na OLEho v ManU.. ked to zobral po tom Egovi.... ale nakoniec to upratal iba na 6. miesto...,... pre nas este sezona neskončila 1.6.2019 za môžeme ešte radovať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
xjert02

Nejlepsi stoper je ten s nejvetsim srdcem, a to ma Kompany. Brankar Ederson. A utocnik... Aguero je nekde jinde a pan fotbalista. A prave proto byli nakonec City o 1 bod lepsi.

Reagovat
Tolstobik

Ropa bohuzel znovu zvitezila A MU....no, Ole bude mit moc prace, snad se mu to pres leto podari poradne prekopat at nejsme zase pro smich pristi sezonu.

Reagovat
Wazza228

Sezóna je konečně za námi. Teď přes léto nabrat síly (a hlavně posily) a vzhůru za další sezónou… snad jsme dnes viděli některé hráče naposledy, i když si spíš myslím, že tohle jsou hráči, kterým Ole důvěřuje do další sezóny. Dneska to byl propadák, ale nejvíc mě štve, že Ole furt vyhlašuje, jak chce dávat šanci hráčům, kteří klepou na dveře A týmu… přesto tam dal 1 (!) a pak dalšího poslal z lavičky… Dneska to celý bylo na náhodu, zatím v Olého hře nevidím smysl. Nevím, co chce hrát za rozestavení, taktiku, nic… Doufám, že si to přes léto utřídí v hlavě a podle toho přijdou posily a konečně začneme zase hrát fotbal.

Jinak gratulace City k titulu. Liverpool se ale nemá za co stydět, to se hold ve fotbale stává... Pozitivní pro ně je, že mají na čem stavět do příští sezóny, to my nemůžeme a jako už skoro každý rok, přestavbu začínáme od znova...

Reagovat
nani92

skvelý pocit dať konečne to modré tričko zo seba preč

Reagovat
blade115

Tak zase až za rok.

Reagovat
nani92

snad budete bojovať vy o titul, bude sa to potom doma lahšie vysvetlovať

Reagovat
Swarley

No ty čmáranice na tričku se někomu mimo fotbal budou vysvětlovat blbě

Reagovat
blade115

Jinak, 63 vstřelených gólů, to je ohromný krok vpřed co se týče toho hezkého ofenzivního fotbalu. Příjemná změna oproti těm nekoukatelným 62 z loňska pod Contem. A chtělo to jen tři posily do základu. Podle mě to Hazarda rozhodně přesvědčí, aby zůstal - konečně se hraje tak, jak vždycky chtěl, a na hřišti se musí cítit vyloženě skvěle. Ani se nemusí tahat s žádnou medailí jako dřív, že jo.

Reagovat
RKBoy

Morata bol Conteho flop ktorého polroka musel trpiet aj Sarri a ten zas spravil flop s Higuaínom... obaja mali Williana ,Pedra a Girouda.. s tým vela vody nenamelieš.. to ,že s tým útokom paberkoval Conte aj Sarri ukazuje ,že je chyba v prvom rade v materiály s ktorým boli nútený pracovat.

Reagovat
Whitemedia

Conte měl jako první volbu Lukakua a vsadím se, že ho bude mít jako první volbu i v Itálii..

Reagovat
Swarley

Už jsem četl pár spekulací

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

to nič nemení na fakte ,že Morata bol jeho prestup.

Reagovat
Whitemedia

jojo, ale až poté, co jeho přestupový cíl vedení nezvládlo přivést.. stejně jako ve všech ostatních případech.. s Bakayokem taky očividně neměl problém, ale ještě předtím si řekl o jiná jména

Reagovat
blade115

Reagovat
RKBoy

je snád normálne ,že má manažér viac mien na nejaký post a nie len jedno.. to bol aj Conteho problém, on chcel hlavne hráčov za ktorých pýtali neskutočné prachy a boli v podstate nepredajný resp. nemali záujem príst.. Vidal,Nainggolan Bonucci, Koulibaly,Sandro atd.. a Moratu si vyslovene dal sám do zoznamu spolu s Romeluom a Belottim.. tj. niekoho možno preferoval viac,ale stále to boli jeho výber...nie vždy ti vyjde ten hlavný prestup čo chceš, preto treba mat alternatívy a tie bud Conte nemal alebo si vybral zlé...Sarri dostal len Jorginha a v zime po tej katastrofe s Moratom Higuaína..ale chcel aj Hysaja, Insigneho či Chiesu..obaja mali útok ktorý sa poriadne nedoplnil roky , Conte mal len "štastie" v tom ,že ked prišiel tak si Willian a Pedro vybrali poslednú sezonu na top výkonnostnej úrovni.

Reagovat
Whitemedia

Conte štístko

Reagovat
RKBoy

máš zatmenie?

Reagovat
Whitemedia

ze Sarribálu

Reagovat
RKBoy

to povedz fanúšikom ktorý si ten pojem vymysleli.

Reagovat
Whitemedia

tak z moderního ofenzivního Sarriho fotbalu

Reagovat
RKBoy

tak zober špekačku a bež na Zlín.

Reagovat
RKBoy

tou sezonou myslím ked sa vyhral ešte titul.. ja ale Conteho nijak nedegradujem, to čo tu spravil bolo famozne a bodaj by ostal dlhšie, ale vzhladom na okolnosti to bolo nereálne.. v prvom rade je vina na strane vedenia ,že káder neposilnilo už roky poriadnymi akvizíciami ,predali sa opory a náhrady zlyhali ale hlavne sa kvalitatívne nerozšíril káder.. na tom Conte trpel v druhej sezone a Sarri to zdedil.. a jedna posila na tom nič nemení.. s tým čo mal Sarri k dispozícii spravil maximum čo mohol.. možno sme niekde mohli získat nejaké 2-3 body navyše, ale to že tento tím druhý rok nedal viac ako 80b , dal v oboch sezona 62-63 golov a mal najvačší počet zahodených šancí v lige už nie je o smole či manažérovi a jeho taktike ale vyložene o nedostatočnej kvalite na niekolkých postoch.

Reagovat
blade115

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jedinou radost mi dělá, že Real je taky relativně v prdeli ještě bez Ronalda. Kdyby tam nevzali zpátky toho Zidana, tak bych i věřil, že by Eden zůstal a zkusil vykopat tu LM u nás. Takhle je to ale asi už jistý

Reagovat
spider_8

Je to vtipný no Zvlášť když si vezmeš, že Conte loni uzpůsobil druhou polovinu sezony stavu kádru a začal hrát výrazně defenzivněji. I ty 2 body navíc oproti loňsku jsou teda neuvěřitelný počin, když vezmeme v úvahu, že se Sarrimu po celou sezonu vyhýbali zranění, dostal oproti Conteho týmu 2 nové hráče (plus v zimě vysněného Higuaina), netrucoval mu Luiz, atd.

No nic, ať už je přespříští sezona

Reagovat
Svatej

ten druhej odstavec je super

Reagovat
Talker

Tak tohle je trošku nefér.

Do základu přišla jedna opravdová posila (Jorginho).

Kepa se jako posila brát nedá, tam je to přímá náhrada a je otázka, jestli byl celou sezonu na úrovni toho, co nám dával belgičan. Kovačič byl úplně k hovnu, na tom se asi všichni shodneme. Pak by se dalo spekulovat o Higuainovi, který přišel v půlce sezony a byl prostě špatnej stejně jako Morata.

Takže realisticky přišla jedna posila, do ofenzivy nepřišel jediný nový hráč (až Higuain v lednu). Naopak Willian s Pedrem zestárli zas o rok a i oproti tomu Sarri dokázal z Hazarda vyždímat jeho životní maximum (prozatím).

Ve výsledku prostě s podobným kádrem (jeden opravdový rozdíl) podobný výsledek - o 2 body více, o 2 pozice výše. Žádný zázrak, ale podle mého prostě nemůžeme být zklamaní. Potřebujeme se zbavit veškerého toho bordelu a pak se můžeme posouvat. S tímhle kádrem by ani Guardiola prostě o moc víc neudělal.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
blade115

Tou třetí měl být Higuaín, ten Kepa je pro mě tak nějak nepodstatná výměna za Courtoise, nemyslím si, že s Thibautem by to vypadalo výrazně jinak. A Higuaín určitě přicházel jako posila do základu, Kovačič v něm taky prakticky celý podzim strávil, tak proč to relativizovat? Však nejvíc zápasů ze střeďáků mají odehráno Kanté, Jorginho, Kovačič. I na minuty mají tihle tři nejvíc. Takže tři posily do základu plus Kepa, sorry. Že byl Higuaín špatnej, to už jde podle mě dost na vrub trenéra a jeho výběru posil. Měl to být pan ideální, žádný jiný útočník jeho systém tak dobře nezná a žádný v něm nebyl lepší.

Willian s Pedrem mi třeba přijdou úplně stejně k ničemu jak loni, nemyslím, že ten rok je zas tak nějak extra zhoršil. Navíc měl Odoie, kterého akorát odmítal používat. Kdo chce kam...

O 2 pozice výše, ale loni ani předloni by ten samý počet bodů nestačil. Přijde mi prostě fér to říct, že letos ta konkurence nebyla tak velká jak dřív.

Jasně, že by s tím Guardiola nic neudělal, on by to ani nebyl ochoten trénovat. A o tom to víceméně je - pokud máš takový kádr, přijde mi na hlavu si zvát kouče jako Sarri, pokud nejsi ochoten zainvestovat a ten kádr mu přizpůsobit. Což očividně klub není. A nejspíš ani nebude moct.

Reagovat
Talker

Nevím, přijde mi zbytečné zminovat Kovačiče, který přišel na poslední chvíli pravděpodobně díky přestupu Courtoise, jako posilu do základu. Pro mě je to podobný příchod jako DD nebo Baka. Prostě hráč, který na to nemá a nedá se brát jako posila - jde o náhradu za Bakayoka, tudíž náhradu za Matiče.

Higuain byl náhrada za Moratu v zimě. Na půl roku, bez přípravy. Podle mého nešlo o to, že by si vymodlil Higuaina Sarri, ale že si Morata vymodlil odchod do Španělska a Higuain byl logickou náhradou.

Snad tyhle dva experimenty skončí v červnu a už je v modrém následně neuvidíme.

Odoie nakonec začlenil více, než kterýkoliv jiný kouč začlenil jiného mladého hráče. A nebýt zranění, tak by měl výrazně více minut. Stejně tak konečně jako první kouč začlenil RLC, na kterého kompletně mrdali jak Mourek, tak Conte, i když byl starší, když byli u týmu - je mu kolik? 24? Když přišel Conte, bylo mu 21/22 a on nebyl schopný ho začlenit a poslal ho na hostování.

Ta konkurence byla podobná, jen United potopil Mourek klasickou třetí sezonou a Tottenham a Arsenal díky vytížení v Evropě ztráceli více, než loni - vždyť jsme ten postup udělali v posledních 3 kolech - tam jsme z toho vyšli jako vítězové.

Podle mého dostaneme odklad a budeme moci nakupovat letos - tam šlo o to, jestli dá rozhodnutí UEFA včas, abychom se odvolali k CAS. A ta nám to podle mého prostě odloží. Jen nevím, jestli chci, aby u toho týmu Sarri zůstal - přizpůsobovat tým manažerovi, který málem vyletěl už v březnu mi nepřijde jako skvělý nápad. Na druhou stranu, dokdy bychom našli trenéra?

Reagovat
blade115

Jakože kdyby přišel v červnu, tak už to posila je? Prostě je to příchod a hrál v záloze s Jorginhem a Kantém nejvíc, slovíčkař si jak chceš. Náhrada za Bakayoka, a tudíž náhrada za Matice... Hazard byl taky teda vlastně jen svého času náhrada za Maloudu, ne? Kdy vlastně teda nějaký trenér dostal opravdovou posilu? A teď největší záhada - proč se tahle logika uplatňuje poprvé až teď?...

Říkej si co chceš, Higuain fakt logickou volbou nebyl. V té chvíli hostoval z Juve v ACM, což je neobvykle náročné vyjednávání, pokud ho chceš v tu chvíli získat. Být na lavičce kdokoliv jiný než Sarri, prostě by nepřišel. Mohl přijít Belotti, mohl přijít Piatek, atd.

Loni Conte začlenil Christensena, kterého letos Sarri zase odčlenil. Tolik k tomu výjimečnému počinu. Který navíc stejně musím zpochybnit, Odoiovi nedal na podzim nic a v lednu, pod tlakem okolností a hrozícíhi odchodu do Bayernu mu tam smrknul pár zápasů. Po konci přestupů zpátky na tribuně. Teď se ovšem naštěstí zranil, protože máme aspoň prostor polemizovat, že jinak by stoprocentně zaručeně pod Sarrim hrál nejmíň každý zápas !

Conte bohužel neměl tolik prostoru jak Sarrri, první rok nehrál žádnou podřadnou EL, kde by se mladíci tolik nabízeli. Druhý rok dal do základu Christensena, to jsem bral po tolika letech jako velký úspěch, kvůli kterému jsem mu odpustil i toho RLC.

Ta konkurence byla úplně k smíchu, stejně jako až nechutně moc výsledků Chelsea. Nemám k tomu lepší ukazatel, než že loni a předloni by to na top 4 nestačilo a Sarri by třeba letěl.

Reagovat
Talker

Já napsal sakra dlouhou odpověd, neodeslala se a nějak se mi to nechce psát znova.

Ohledně posil - reálně je posilou jeden hráč - Jorginho. Jinak jsou to náhrady, podobně jako Baka/DD za Matiče, Morata za Costu atd. Podobně to měl i Conte. Ten dostal Rudigera jako posilu do základu (a Christensena).

Ohledně Christensena a mladých - Christensen měl 2 roky zkušeností v BL a v LM, měl 7.5k minut tam. Pro porovnání - RLC měl doteď za celou karieru polovinu. CHO bylo do prosince 17 let. Prostě Christensen je odchovanec, ale jeho zapracování bylo jednodušší, než CHO či RLC.

Co se týče toho, že ho odpálil Sarri - je 3. stoperem, změnil se systém a sami vidíme, proč je trojkou. Luiz je prostě lepší a Rudiger ještě o parník dál. Ty jeho problémy se skryly v systému loni, ale letos se neskrývají.

Co se týče úspěšnosti sezony - cíl (výsledkový) splněn - 3. místo. Co se týče hry, tak tam jsme na tom pořád stejně - prostě s Kovačičem, Willianem, Pedrem, Barkleym, Moratou/Higuainem/Giroudem prostě nic skvělého nebude. Tohle ale jde na triko vedení, které podcenilo situaci. Prostě ten kádr se musí komplet překopat (především vepředu).

Reagovat
blade115

Takže podle tebe prostě Sarri dobrá práce - za to špatné můžou vždy hráči nebo vedení, ne především on. Fair enough, já s tím prostě jen nesouhlasím.

Reagovat
Talker

To jsem napsal?

Co se týče výsledků – srovnatelná sezona s tou loňskou. Rozdíl je, že jsme (i díky neschopnosti konkurence) skončili třetí. Loni FA Cup, letos finale EL. Tady si stěžovat prostě nebudu.

Co se týče kvality kádru a posil – podobné jako loni. Jeden dostal Rudigera navíc, druhý dostal Jorginha. Co se týče zapracovávání mladých – tam má body Sarri za CHO a RLC, Conte za Christensena. Je podstatné, aby to pokračovalo.

Co se týče předváděné hry – také plichta.

Podle mého srovnatelná sezona s tou předchozí téměř ve všech směrech, nic nad očekávání, ale ani žádný průser. Pokud se chceme pohnout, tak potřebujeme krok navíc od vedení, s těmi hráči prostě ani Guardiola či Klopp nic neudělá. Pokud tu bude Sarri i příští rok, tak prostě budu očekávat další kroky kupředu.

Pokud bude ban, tak podstatně více práce s mladými (RLC a CHO 3k+ minut ideálně, záleží na zraněních), zapracování dalších 2, kteří budou mít alespon minutáž CHO (Mount, Abraham, Reece atd). Pokud ban nebude, tak očekávám výrazné zlepšení výsledků (85+bodů) a alespon jednoho mladého.

Pokud přijde někdo nový, tak budou má očekávání zase nižší.

Reagovat
Talker

Prostě nejsem nadšený, nejsem zklamaný - prostě je to cca tak, jak jsem čekal. Není to to, v co jsem doufal ale ani to, čeho jsem se děsil.

Reagovat
Svatej

Jses docela optimista u tech bodu

Reagovat
Talker

Tak tam jde o logiku - pokud bude ban, tak prostě pokud nebudou ti dva automaticky hrát v základu, tak to bude průser, protože by hrál Barkley/Kovačič a Willian/Pedro. A k tomu se váže, že zlepšení s těmi zmíněnými průměráky zlepšení přijít nemůže.

Další 2 hráči po 1000 minutách není úplně nereálné - ono stačí, aby přišlo zranění krajního beka a najednou je prvním náhradníkem Reece James. stejně tak na hrotu může být dvojkou/trojkou Abraham, Mount může být dvojkou/trojkou do zálohy, ma stoperu může být Ampadu/Tomori atd. Ono to ani jinak moc být nemůže při tom banu.

Pokud ban nebude, tak samozřejmě bude muset vedení máknout a přivést několik hráčů (ideálně 3 do základu + Pulišič) a tudíž by mělo přijít i zlepšení - přece jen už se těch ropuch na prameni zbavujeme už letos - RLC se dostal před Barkleyho/Kovačiče, CHO se dostal minimálně na úroveň Williana a Pedra a je otázkou, kdy se dostane před ně atd.

Reagovat
fenixLFC

Zas nemozes brat do uvahy iba tie posily ktore sa chytia. To ze sa priviedlo niekolko heacov do zakladu ktori boli k hovnu je tiez jeho chyba a musi sa to reflektovat

Reagovat
Talker

Tak tady jde o bladea, který prostě bičuje Sarriho za cokoliv. Tady mi to přijde fér asi jako brblat na Conteho, že 6 posil loni (Baka, Drinkwater, Rudiger, Zappa, Morata, Giroud) nedokázal dostat prakticky nic.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho hluchého období, kdy nějak Klopp nevěděl, jak naložit s tím, že Salah nemá formu, na hřišti se motal Lallana a neporážely se ani ultrasráčské kluby, jako třeba MUTD

MCITY opět o rok zestárne kostra mužstva Kompany-Fernandinho-Silva- Aguero a i když je ten tým plný jiných skvělých hráčů, kteří už se do týmu adaptovali, tak to podle mě bude znát, hlavně směrem dozadu

LFC posílit nijak zásadně nepotřebuje, nevidím slabinu na žádném postu, jen asi Milnerovi už bude postupně, díky věku, odcházet fyzička a odolnost, když už, tak by to chtělo do týmu hráče jako je Bernardo Silva (ten byl podle mě možná tím zásadním závažím na konečných vahách)

Reagovat
fenixLFC

potrebujeme druheho stopera a rozsirenie kadra. prave sirkou kadra to city vyhralo

Reagovat
Dron

Stoper + tvořivej záložník by se hodil

Reagovat
tomasinho

Milnerovi fyzička neodejde, on ji má nejlepší v týmu ještě i teď, on je blázen v tomhle

Reagovat
fenixLFC

On nestiha rychlejsich superov az tragickym sposobom

Reagovat
tomasinho

To je rychlostí, ne fyzičkou. Výdrž má parádní.

Reagovat
fenixLFC

to nespochybnujem

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Radin

Liverpool nezvládnul udržet náskok a fajn los..Smůla bych tomu neříkal, měli je na lopatě, přesto pro ně fajn sezona..Spurs klasika, ale Top 4 uhájena, v Lize mistrů velký průlom. Vyhrát jí by byl sen, navíc dříve jak současné megalomanské projekty City a PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Chelsea na tretim miste je obrovska ostuda pro celou ligu. Uz se tesim, az Hazard konecne pujde nekam, kde nebude jediny dobry hrac v utoku

Reagovat
Carrick

Blbé je, že všichni ti manažeři ze špičky PL jsou takticky úplně jinde a mnohem dál než Ole. Fakt nevím, jak se chceme do té TOP4 probít. A navíc myslím, že je úplně fuk, jak kvalitní posily přijdou, protože v tom našem nekoukatelném nesystému, co předvádíme, zapadne do průměru úplně každý.

Reagovat
Sandstorm

Chápu, že se Olemu pár zápasu v dubnu nepovedlo proti Wolves a tak podobně, ale ten samotný závěr už byl hruzostrasny. Přitom i proti Hudersfieldu bylo ještě hodne o co hrát a nakonec by 6 bodů z těch posledních dvou zápasu stačilo na Top 4. Takticky je Ole mimo a lepsi to nebude.

Reagovat
Swarley

zase na druhou stranu, Ole od začátku třeba říkal, že je absolutně nespojený s fyzičkou celého týmu...že příští rok chce mít nejběhavější tým v lize, tak uvidíme, jestli to jsou jen sliby nebo tomu doopravdy tak bude...Ole musí dostat minimálně jednu celou sezónu a pak se můžeme bavit...

Reagovat
Busby babes

tym lsozeny 4 managery, rizeny 5. Kazdy z nich ma uplne jinej pohled na fotbal. Jaky prekvapeni, ze je to je bordel. Pockal bych na leto a pristi sezonu s tema soudama.

Reagovat
diastan

Reagovat
Sandstorm

Takže kdybychom porazili v posledních dvou zápasech Hudersfield a Cardiff, byli bychom v TOP4 Prostě stačilo porazit tyto dva sestupujici týmy a byli bychom o bod před Spurs!!! To je hanba ten závěr sezóny.

To je tak nedůstojny a nezvladnuty závěr od hráčů a tím pádem od Oleho a jeho trenerskyho týmu, že by Ole měl ihned letět. Nezlobte se na mě, ale je to tak. Doufám tedy že aspoň některým hráčům bude o těch 25% snížen plat. Záleží na smlouvách.

Reagovat
smazaný uživatel

mali by ste rovnako bodov ako Tottenham ale horšie skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo Shelvey confirms in his post match interview that Mike Ashley had offered the players a trip to Las Vegas if they stayed up. He was at the match today and told them it was cancelled.

Ty vole, přeju Castlu normálního majitele, škoda klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ot: Lewis Hamilton hraje 5 na 5 fotbálek s Henrym,Piresem, Mersonem,Carragherem atd

https://www.youtube.com/watch?v=JvSoz1VExOA

Reagovat
Lacko_Boh

diky idem nato. Ale boh ta zehnaj ak Sol ani raz nikoho nepresiel.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proč nejede http://efsearch.owny.cz/?

Reagovat
masly008

protože nebyly the presure on,a musí odevzdat tuto trofej poolu a je nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

bude nová verze

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Jses rizek

Reagovat
Tomanatura

Konecne to skoncilo. Tady uz se vyhazuje Ole, super ocekavani tu maji nekteri. Pristi rok to musi byt lepsi, ten tym je v dezolatnim stavu, bez fyzicky bez motivace. Doufam, ze par tech super typkj, co tu sezonu totalne odflakli, vyhofi.

Reagovat
Kluivert9

LM nebyla motivace?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomanatura

A velke diky Tonimu! Vetsina uz ho zna jen jako o nicempraveho obrance, no zapomina, ze nahrazoval na pravem kridle Ronalda a hral uplne super az do te doby, kdy dostal prokletou sedmicku. V zacatcich ve Wiganu a pak v MU byla jeho hra uplne super, vynikajici profik. Diky za 10 let!

Reagovat
Swarley

a i na tom beku měl slušné období

Reagovat
Ligter

dříč

Reagovat
Kapřík

Nikdy jsem ho nemusel, ale kvalitu měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ho v PL jeste uvidis

Reagovat
Busby babes

ono staci kouknout na to video Persanovych goilu u nas, co jsem sem dneska daval. Tony tam ma asi 5 nebo 6 asistenci.

Reagovat
Busby babes

btw 16/17 byl vyhlasenej hracem sezony mezi hraci. to uz byl na beku. Posledni dva roky sel hrozne dolu.

Reagovat
cristiano.K.

sympatak az na tu anglictinu, rikal jsem, ze jednou bude kapitan a on to dokazal, i kdyz samozrejme v jakem kadru

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/MoSalah/status/602764804672065536?s=19

tak Momo zase nic.. ale tu LM už snad zvládne, Tottenham to vyhrát nesmí..

Reagovat
C-M@ster

Tak ale ta PL se mu počítá. Akorát nebyl u těch oslav.

Reagovat
Kixi Syhimour

PL už vyhrál

Reagovat
Whitemedia

Těch 33 minut, co v ní odkopal, když to Mourek vyhrál v Chelsea, se mu počítá? Já myslel, že na to musíš odehrát určité množství zápasů..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, řídím se tímhle

Reagovat
Whitemedia

no právě, transfermarkt není důležitý.. pochybuji, že za 33 minut dostal od PL placku a už vůbec si nemyslím, že to Momo sám bere tak, že už PL vyhrál, i když k tomu vůbec nepřispěl

Reagovat
juninho8

Myslím že niekde spomínali že hráč musí odohrať aspoň 5 zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom nudná diskusia.

Mohol by výjsť ešte nejaký súhrn sezóny, najlepšia jedenástka a pod.

Reagovat
nani92

aký víťaz, taká diskusia

Reagovat
Lacko_Boh

City je Caputova, Liverpool je Sefcovic. Najnizsia ucast, najvyssie naklady na kampan.

Reagovat
Lacko_Boh

Haha, ono to celkom sedi, Chelsea = Harabin. Spurs maju tiez sympatakov ako Kotleba.

Reagovat
nani92

a my sme jasný Bugár bez chrbtovej kosti

Reagovat
maxton

vy ste Daňo :D

Reagovat
hona.kub

Chelsea > slepice

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Diversity is our strength.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Dayman

no jinak zajímavý článek

https://bit.ly/2VyayfB ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
valloire

Jana Ní Bhédeainn

Reagovat
Dayman

Jiří Sládek

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

PL letos potesilo jedine 6.misto MU. Na titul pockaji dalsi 30 let jako LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

United zapomenutej klub

Reagovat
Spasitel

No tretie miesto nakoniec celkom uspech ale to skôr za to mohla nemohucnosť superov ako kvalita z našej strany a pochybujem, že pod Sarrim to bude buducu sezonu lepšie Inak gratulujem City vyhrali to zaslužene

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA:

Sice se celej rok nadávalo na Sarriho, ale řekl bych, že ta sezóna byla celkem uspěšná. Hrálo se finále Carabao Cupu, semifinále F.A. Cupu, třetí místo v lize, kde jsme zůstali za City a Liverpoolem, na které zkrátka nemáme, co se týče kádru. Stopka přestupů nám může pomoct, ale taky uškodit, protože podle mě aby jsme mohli konkurovat City a Reds tak v týmu nemá co dělat tak 10 hráců, ovšem Sarri stejně nijak nerotuje, proto bych řekl, že je jedno jestl bude sedět nějaký veký hráč, či mladík, který na to má. Do přístí sezóny to chce udržet Hazarda, i když tomu nevěřím, je to klíčové.

GK: Kepa je naprosto skvělý, po Alissonovi nejlepší golman v PL, Caballero jako dvojka super, podesat Bulku a golmani jsou vyřešený velice dobře. (KEPA, CABALLERO, BULKA)

PO: Azpilicueta je jasnej do základu, Aina pujde to Turína, kterej za něj zaplatí opci a Zappacostu bych prodal, těch málo minut, který přes Azpiho dostal Může odehrát James.(AZPILICUETA, JAMES)

SO: Luiz, Rudiger, Christensen zůstávají, Cahill končí a Zoumu podle mě Everton koupí, 4. stopera by už mohl zvládnout Ampadu, který by tak dostal větší prostor než letos, ovšem pokud půjde někam hostovat, prostor by měl dostat Tomori.

(DAVID LUIZ, CHRISTENSEN, RUDIGER, AMPADU/TOMORI)

LO: Doufám, že Emerson ukázal, že má na to aby byl v základu a Sarri stím počítá, jako back up za něj přichází v úvahu pouze Alonso, protože Baba na to nemá a nevím o někom dalším, kdo by hostoval, snad jen Aina, ale na toho uplatní opci. (EMERSON, ALONSO)

SDZ: Jorginho je sarriho dítě, jasnej základ, navíc mě se taky líbí, svojí úlohu zvládá nejlépe a každý kdo rozumí sarriho systému to ví, otázka je kdo za něj, protože po odchodu Cesca tam backup zkrátka není a Kovačič, který tam letos nastupoval snad odejde, nejvíce pravděpodobný vidim návrat Bakayoka, který hrál v AC velice dobře, ale pohádal se.(JORGINHO, BAKAYOKO)

SZ: Tady je to podle mě naprosto jasný, Kanté a jako backup Barkley, není o čem, nějakou zázračnou kvalitu na hostovačce taky nemáme. (KANTÉ, BARKLEY)

SOZ: Nejofenzivněji bude postavený samozřejmě Loftus-Cheek, kterýho snad doplní Mount, Kovačiče nepodepisovat prosím, uplně zbytečnej hráč, kterej nevymyslí nic, Mount je budoucnost. (LOFTUS-CHEEK, MOUNT)

PK: První vážná otázka, budu počítat stím, že zůstane Hazard, tudíž musí odejít někdo z dvojice Willian, Pedro, vůbec nevím kdo, snad na jednoho z nich přijde nabídka.

(PULIŠIČ, WILLIAN/ PEDRO)

LK: To by bylo v případě že zůstane Hazard naprosto jasné (HAZARD, HUDSON-ODOI)

HÚ: To si netroufnu komentovat, můžeme si nechat Higuaína, můžeme podepsat Girouda, končí hostování Batschuaiye, možná se vratí Morata, výkonama si o to řekl Abraham... uvidíme na koho vedení a Sarri vsadí, osobně to tipuju na Higuaína, Girouda a Abrahama,Moratu si Atletico prodlouží, Batshuayi odejde do CP, kde se mu celkem dařilo.

(HIGUAÍN, GIROUD, ABRAHAM)

Není to tým na titul, ale TOP4 by se ukopat mohla, navíc je to tým, který má potenciál se zlepšovat, aby jsme mohli bojovat o titul, bude potřeba za rok, až vyprší zákaz registrování nových hráčů koupit LO, SDZ, SZ, LK/PK, HÚ.

Reagovat
Whitemedia

Kepa skvělý je a bude, ale je před ním určitě ještě Ederson a DDG, když nebudeme koukat na jeho první a poslední(letošní) sezonu v PL.. jinak Bulka odchází po sezoně do PSG, toho nepodepíšeme

Emerson ukázal, že to není žádný zázrak, takže na LO budeme opět hořet

Bakayoko náhrada za Jorginha? RIP in peace Chelsea

Počítáš špatně, Hazard odchází a Willian s Pedrem zůstávají.

a Michy v CP zrovna oblibu nezískal.

Reagovat
Mimalu

co se týče čistě výčtu úspěchů, tak si nejde na moc co stěžovat, možná jen na trochu štěstí při penaltách proti City. Ale s hodnocením hráčů bych byl kritičtější.

Kepa není naprosto skvělý, má skvělou hru nohama, je dobrý na penalty, ale má i svoje nedostatky. Těch 10-15 cm mu letos několikrát chybělo a marně se natahoval, skoro vůbec si nechodí pro míče a spoléhá, že to všechno odehrají stopeři, což častokrát zhoršilo situaci. Celkově zaujal až v závěru kdy tým podržel ale na hodnocení jako 2. nejlepšího brankáře PL letos ukázal málo.

Pochybuju, že by James měl v příští sezóně místo v týmu, bylo by to pěkné ale očekávám u něj další hostovačko. Nicméně Azpi za sebe náhradu potřebuje, dokud byl čistě defenzivní, tak tu porci zápasů byl schopný odehrát, ale v tomto okamžiku kdy má i útočit si nemyslím, že je v lidských silách zvládat takové množství zápasů a letos se to bohužel projevovalo. Asi zůstane Zappacosta...

Stopeři jsou problém, Rudiger se vrátí kdoví v jakém stavu, Luiz je prostě Luiz, ten udělá dvě, tři dobré věci ale pohřbí to mega minelou, Christensen je marný už rok a půl, Ampadua bych si teda raději představoval v záloze (mimo jiné na to nemá výšku), pokud bude ban, tak je Zouma jediná logická volba, Tomori ve hře s míčem není o nic lepší.

Emerson ukázal, že v určitých činnostech je lepší než Alonso, ale pořád je to naše velká slabina a má své slabiny zase jinde, toto bude průser i příští rok

Bakayoko pozici Jorginha hrát fakt nemůže, navíc je to evidentně dement, toho když se zbavíme, tak to bude takové malé letní vítězství.

Hazard spíše odejde, nicméně kdyby zůstal, tak 5 křídel by neměl být takový problém urotovat, zvlášť když ty naše jsou neustále mimo formu a není potřeba je držet v základu

Útočník bude opět průser, tam musíme doufat, že se bude Higuain pakovat a Giroud/Michy/Abraham budou mít aspoň krátkodobé formy ve kterých jim to bude aspoň trochu padat, jednoho tahouna mít opět nebudeme.

Top 4 je čistě otázkou jestli bude Hazard a ani s ním to není nic jistého

Reagovat
Talker

Já očekávám, že ban bude odložený tak na 80% - CAS to bude šetřit pár týdnů/měsíců od začátku odvolání, takže nám to podle mého posunou.

Osobně bych řekl, že by obě pozice beků zasloužily lepší hráče - Azpi je fajn, ale spíš jako utility player, ne základ. Fotbal se posouvá a on je prostě moc defenzivní a chybí nám tam ta dynamika a ofenzivní snažení. Alonso i Emerson ukazují, že jsou ideálním backupem, ale opět ne hráči do základu - oběma chybí komplexnost. Ani jeden z nich by nehrál v základu těch špičkových týmů.

Baka nemůže být náhradníkem Jorginha, to spíš náhradníkem Kanteho. Barkley to samé, to není CM, ale spíš utility AM.

Hazard podle mého půjde, takže bude třeba řešit to křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

KLOPP: All my players won the golden boot

https://twitter.com/afcstuff/status/1127665087374942208

Reagovat
nani92

hm, snad za to dostane pokutu

Reagovat
fenixLFC

typek

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vlastně bylo při přestupu Auby do Anglie, to ho Klopp ani nezkusil?

mít na ty tři útočné posty ještě Aubu navíc, to by byla pro soupeře smrtící síla

Reagovat
eder

Toho si pro Arsenal připravoval už Wenger, ostatně jako na každého "francouzského" mladíka.

Reagovat
smazaný uživatel

98 City

97 Liverpool

96 You

95 Have

94 To

93 Feel

92 Sorry

91 For

90 Jurgen

89 Klopp

88 But

87 Pep

86 Guardiola

85 And

84 His

83 Team

82 Have

81 Been

80 Incredible

79 Where

78 Is

77 The

76 Rest

75 Oh

74 Look

73 It's

72 Chelsea

71 Spurs

70 Arsenal

69 And

68 Then

67 There's

66 Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
krisa

Reagovat
tunkic

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak největší sranda je, jak po nástupu OSG tady hodně Mufanu mela kecy o tom, že Poch by měl u nich blíž k trofejim nez u Spurs. Zatimco spurs jdou počtvrté za sebou do LM a zároveň si v ní zahrají finále, MU musí doufat ze Watford udělá FA cup, aby si zahráli aspoň EL a najednou je ten luxusní tým co potřebuje trochu vyladit obranu na kompletní přestavbu. Prachy, to je to poslední co vám ještě zbylo. What a time to be a Yiddo.

Reagovat
masly008

ale jestli levy bude zase škudlit tak vám poche zdrhne a nedivil bych se kdyby do úček právě kvůli prachům.

Reagovat
Busby babes

minimalne pro pristi sezonu to nehrozi. I kdyby Ole skoncil v prubehu sezony, tak ho Tottac nepsuti. To by se treba po sezone musel rozhadat s Levym a odejit a byt volnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to vůbec není o tom, že bysme ho my nepustili. Ostatně, Sotton ho taky pouštět nechtěl, ale narozdil od hráče, kterého můžeš posadit na tribunu jak WBA Berahina i když ti za něj nabízejí 30 mega, to s manazerama moc nefunguje. Jsem si celkem jistej, ze jste mu udělali štědrou nabídku,kterou prostě odmítl, i když je to pro fanouška MU možná nepředstavitelné.

Reagovat
Busby babes

no jenze my nedame 50 mega za managera.

Reagovat
J0EL

vy ste toho praveze bez problemov schopni.

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze jsme jemu zadnou nabidku ani nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byste byli ještě větší kokoti, než jsme doufali.

Reagovat
Busby babes

muj tip je, ze jsme jednali s Levym a pak od toho sli pryc, protoze si rekl desnou palku. Ale tezko soudit, nic moc se o tom nepsalo.

Reagovat
Busby babes

my budem hrat EL tak jako tak bez ohledu na vysledek Watfordu. Jen je otazka, jestli pujdem do predkola nebo ne.

A ano, porad si myslim, ze u nas k tem trofejim je bliz, jakkoliv to ted nevypada a i presto, ze vam budu tu LM prat.

Jinak to, ze potrebujeme CB, krajniho beka (mozna dva), CM (ted po odchodu Herrery dve CM) a RW, pisem uz rok. Tam teda nejak neni zadna zmena v prubehu sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze potrebujete 5-6 posil do základu, ale jste k trofeji blíž než tým, ktery poslední 4 sezóny hraje na spici PL a hrál 3 finále a 3 semifinále? Hele, já vím že Spurs jsou mistři v selhání v posledním momentu a že jste za to období narozdíl od nás i něco vyhráli. Ale s vámi to teď prostě dobře nevypadá, a ani hromada peněz není záruka. Však vy sami s Fredem, Shawem, Ballim, Sanchezem a dalsima můžete vyprávět. Podle mě Poch neni manažer typu Pep, kterej by k vam přišel, perfektně by investoval 500mega do dokonalych posil, a zacal by to valcovat. Jeho styl je brutálně zaměřený na fyzičku a to by nejakou dobu trvalo. Spurs mají vlastní problémy, přijdou možná o Tobyho a Eriksena, což je samo o sobě průser, ale i tak si myslím, že ta parta je mnohem víc podobná tomu, co Poch od svého týmu chce, než ten váš bordel, kde by začínal fakt od nuly.

Reagovat
r.mrazik

Loni jsme skončili druzí...i letos jsme nakonec po té bídě mohli skončit nad váma

Luck v LM komentovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Luck v LM, ok

Reagovat
krisa

a tak malinko štěstíčka tam asi bylo, ne? centimetrový ofsajd City, Ziyechova tyč..

Reagovat
r.mrazik

nene...pres city a ajax to byly jasne postupy...

Reagovat
Busby babes

hele, jo, je to i stesti. Tesnej offside pisknutej opacen a byli jste venku se City. Deset vterin a byli jste venku s Ajaxem. Nijak to nesnizuje vas uspech, je to obrovskej uspech, ale stesti proste hraje ve vyrazovacich soubojich vetsi roli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Carrick

Na druhou stranu, v prvním zápase proti City to bylo zasloužené vítězství, za kterým si došli sebevědomou aktivní hrou a na Etihad dokázali dát tři góly, kdo jiný to dokázal? Proti Ajaxu byli taky minimálně dva poločasy ze čtyř lepším týmem, hráli pořád aktivně, Ajax vždy v druhých poločasech fyzicky odpadl a hrozil jen z brejků. Suma sumárum za mě proti City 50/50, proti Ajaxu byl Tottenham celkově o něco lepším týmem. Štěstí sehrálo určitou roli, ale oni tomu štěstíčku šli naproti sebevědomou aktivní hrou, i proto se k nim taky přiklonilo. Navíc s kádrem zdecimovaným zraněními.

Reagovat
fenixLFC

v prvom zapase stacilo aby aguero premenil penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
fenixLFC

ze by to vyzeralo uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Jakože fakt nevím ocem se tady vlastně bavime? To meli Spurs dat Mancity bura a nepustit je z vlastni pulky, aby si zaslouzili postup?

Reagovat
fenixLFC

nie, ale je prehnane to prezentovat pomaly ako ze ste ich k nicomu nepustili, dali im trojku a bolo vybavene. za stavu 0:0 aguero mal dat penaltu a pozicia city do odvety by bola uplne ina

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ja neco takoveho tvrdim. Si to vlakno jeste jednou přečti prosimtě.

Reagovat
El Cid z City

Vyrovnanej souboj, nikdo nikoho nepřejel, někdo postoupit musel, luck vypadá úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale tady se z toho dela, jak kdyby hrali spurs hovno a ze dvou sanci vytezili dva goly na postup. Dali 4 goly City, 3 na jejich hristi, ten poslední kdyz byli sakra na koni. Na otocku z 2:0 na 2:3 za polocas potrebujes stesti, aby ti to padalo, ale nebyla to zadna haluz po fotbalovem humusu ala chelsea nebo recko. Ten tym si za tim sel a dosahl toho hlavne vlastní snahou a fotbalovosti. Prijde mi vtipny, ze tohle shazuje zrovna fanda klubu, pro ktery byl tenhle zpusob vyhravani velkych veci ctvrt stoleti trademark. Ja zacal MU opravdu fandit prave po otocce na 3:2 s juventusem v 99. Co se stalo ve finále je historie. Byl to luck? Asi jo, ale kurva zaslouzenej.

Reagovat
r.mrazik

finale byl taky luck...bayern byl tehdy lepsi

a nikdo nerika,ze slepice hrali hovno...jen proste meli v LM potrebny stesti...coz maji i ostatni tymy,to k tomu patri

Reagovat
smazaný uživatel

"o lucku v lm se nebudu bavit" zni o dost jinak nez "coz maji i ostatní týmy, to k tomu patří".

Reagovat
r.mrazik

tak zalezi jak to pochopis ze jo

byl to potrebny luck v dane soutezi...a nema smysl to rozebirat,protoze to kazdy rok muze byt uplne jine

Reagovat
r.mrazik

Tím chci říct, že hodně daleko jsou city a Liverpool...ale ne slepice

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, na začátku sezóny jim zas narostou křidélka a pojedou minimálně na titul

Reagovat
Pony Slaystation

OSG

Reagovat
Coutinho10

Ikdyz se to dalo cekat, tak i tak to je trochu zklamani, protoze letos ten titul se mel udelat, ale bohuzel tu byl jeste efektivnejsi tym a ten si to zkusene a i se stestim v nekterych zapasech pohlidal, takze respekt obema

PL musime hodit za hlavu a ted uz se koukat dopredu a to na to ziskat co nejvic trofeji a tou nejklicovejsi, ktera muze odemknout dalsi prilezitosti bude ta zminovana LM minuly rok to nevyslo a ted budeme zkusenejsi a vsichni z nas si to zaslouzi, takze verim, ze se dobre pripravime a tentokrat to zvladneme a budeme slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Man United finished the season 32 points behind Man City

Relegated Cardiff City finished 32 points behind Man United

Reagovat
Whitemedia

A?

Reagovat
maxton

a to, že šanca, že United dobehnu City vo vykonnosti je taka ista, že Cardiff dobehne United vo vykonnosti

Reagovat
krisa

MU - Cardiff 0:2

Reagovat
alcantara

Liga dvoch timov

Reagovat
hona.kub

neskutečný příběh

Reagovat
9augi9

Pár fun facts do budúcna nech si tu pár vecí zrovnáme LFC má najdrahšieho obrancu v histórii ale DRUHÉHO najdrahšieho brankára, Kepa bol drahší, dohľadajte si to vy ouce. Ďalšia vec, to, že sme si mohli dovoliť tieto nákupy bol predaj Coutinha do Barcy, koho pustilo City, keď si nakúpili novú obranu v priebehu jednej sezóny? Len toľko som chcel, peace.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ho Liverpool kupoval, tak to byl nejdražší přestup brankáře v historii než je přeskočila Chelsea s Kepou.

Reagovat
9augi9

A rozdiel bol koľko? Niekoľko desiatok hodín?

Reagovat
El Cid z City

Gratulace, to,co dokázal Quardiolla je obdivuhodné, pokud by nás trénoval kdokoli jiný, nikdo by neskončil před Klopem. Liverpool pozná příští rok, jak obtížné je vítězit dva roky po sobě. A rozhodující byl právě souboj Q-Klop, letos ho jednoduše přechytračil.

Reagovat
castelL

.. v čom ho "přechytračil"? počas celej sezóny mali City výkonovo navrch, šírka kádru, kvalita kádru na strane City, Liverpool môže ísť len a len vyššie, doplnil kvalitatívne káder počas leta a rozšíriť konkurenciu a kvalitu lavičky, ktorá hlavne chýbala.. prakticky si dovolím tvrdiť, že Klopp dokázal viac, ako Pep so City v tomto ročníku PL/LM, pretože finále LM + naháňať sa so City vrámci jeho možnosti, je niečo neuveriteľné a Klopp ukázal, že aktuálne patrí k TOP trénerom.. Pep dobrá práca taktiež určite, vie správne vybrať typologických hráčov a vedenie mu to aj zaplatí, čo napríklad je aj v prípade ManU, akurát u nich to zlyháva zrejme už v útrobách, niečo podobne ako Liverpool pred pár rokmi mimo tej skvelej sezóny so Suarézom na čele..

Reagovat
El Cid z City

Ve vzájemném duelu,hlavně v tom prvním, 5b.se ukázalo jako rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zas nerekl, napr. Pelle az na zapasy Evropy super trener. na Pepa nema, ale ...

Hlavne si myslim, ze tohle nejde napsat dopredu nikdy nevis....

Reagovat
El Cid z City

Ok, já tomu ale nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal by si napr. neco podobneho o Ranierim ? (narazim na jeho nejvetsi uspech) to co dokazal s Monacem take nebylo spatny.

Ale OK respektuji tvuj nazor.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Snatus

To opravdu Emery nemohl dát alespoň minutu Čechovi?

Reagovat
castelL

Ďakujem za skvelú sezónu Premier League a som nesmierne hrdý na tento tím, aj napriek tomu, že som niektorých hráčov zatracoval.. tak z nich Klopp vytiahol viac ako 100% z ich možností, bojovnosť bola cítiť po väčšine sezóny.. škoda výpadku tých remíz, ale víťaz je len jeden, treba sa pozerať ďalej a samozrejme aktuálne sústrediť na LM, kde Sliepky musia ísť pod rezníka :)

Dúfam, že v lete bude Liverpool aktívnejší v prestupovom období ako by mal byť, pretože jedine špičkové posily a rozšírenie kvality aj na lavičke môžu konkurovať v plne miere City aj v ďalej sezóne! YNWA!

Reagovat
Zaschrona

Takže jsme nakonec o titulu vážně rozhodli my.

Dnešní zápas byl super, hlavně ze strany našich away fans. Chanty na Artetu, dokonce i Blue Moon nebo "Raheem Sterling, he’s top of the league," vlajky Man City a snad větší oslava, když někdo z fanoušků na tribuně zjistil, že City dalo gól, než v případě těch našich během zápasu, k tomu chanty typu "Tottenham till July" nebo k čemuž se přidali i domácí, "We’re gonna have a party when Tottenham win the cup." Fotbalová rivalita je boží věc.

Jinak není moc co komentovat, výsledkově solidní, fotbal dneska nic moc, vzhledem k očekávatelným výsledkům jinde i tak 8. místo. Snad odrazový můstek k lepším zítřkům.

Reagovat
Luc-Luc

to jsem nevedel, ze to berou fanousci evertonu tak vazne, ale je pravda, ze jinyho rivala asi nemaji...zajimalo by me, jak by to bylo, kdyby to bylo naopak a byl to Everton, kdo by bojoval se City o titul, jak by se zachovali nasi fans, jestli stejne nebo jestli by si zachovali dustojnost

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Chovali by se samozřejmě hodně podobně a je to tak správně. Jiný sport než fotbal tohle asi nabídnout neumí.

Reagovat
Busby babes

jj, dustojnosti jsou fans Poolu dost znami,

Reagovat
Bandita_Harry

niesme si nic dlzni v tejto veci...

Reagovat
El Cid z City

S váma,zápas na united a vzájemné souboje....splnili jste důležitý úkol, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rent free

Reagovat
Lacko_Boh

prajem ti to

Reagovat
niflheim

To je dno ... zvládnout těch posledních pár zápasů tak máme LM

Reagovat
krisa

to je teda dopadlo dost na pikaču letos, jak boj o titul, tak z pohledu Arsenalu. Nevím kde ty dva body nechal Liverpool ale u Arsenalu mě napadají nedávné zápasy s CP, nebo Brightonem. Nebo Aubova penalta v nastavení proti Tottenhamu

Reagovat
Golasso

Podle mě za to nejvíc může ta série failů z konce sezony. To je jediná věc, kterou letos nejsem schopný pochopit a vadí mi. Samozřejmě Aubova penalta se s námi potáhne ještě dlouho, teď to dostává úplně nový rozměr

Reagovat
Luc-Luc

WHU, Leicester, na druhou stranu jsme dost bodu udelali se stestim...Tottenham, Everton, Newcastle...City byli lepsi, maji sirsi kadr a to se projevilo, verim tomu ale, ze je pristi rok prozeneme opet, pokud udrzime kadr pohromade a vhodne to doplnime, uvital bych minimalne kvalitni kridlo...

Reagovat
smazaný uživatel

City sa tiež nevyhlo zaváhaniam ...CP, NUFC. Aj City mali štastie....11mm pri Maného tyči a následnej dorážke, čo rozhodlo, že gól neplatil.

Reagovat
El Cid z City

Kvalita Stonese.

Reagovat
pedroLFC

Upřímně doteď nechápu, jak to mohl takhle skvěle vykopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodlo, ze se v Neapoli zranil Ramsey. Pak jsme nebyli schopni vyhrat 4 zapasy v rade...

Reagovat
Golasso

jsem zvědavý, jak bez něj dáme příští sezonu. Tohle vedení fakt pokašlalo a jsem zvědavý, kým ho chtějí za tu almužnu na přestupy nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Banegou

Reagovat
Golasso

To není úplně náhrada za Ramba . Na druhou stranu úplně nechápu ten "hate", který tu Banega obecně schytává . Asi si umím představit lepší posily, ale už jsem zažil i horší

Reagovat
juninho8

Banega (ak to nebude predrazeny prestup) by mohol byt pre Arsenal slusna posila si myslim. Na MS to bol jediný Argentínčan ktorý za niečo stál. V Seville hral tiež slušne. Jeho jediná nevýhoda je už jeho vyšší vek....

Reagovat
Golasso

Taky si myslím, že by nebyl úplně marný. Pro mě je to takový pohyblivější Xhaka (rozehrávač z hloubky pole), který navíc oproti Granitovi nenadělá tolik chyb. Problém je ten věk, jak říkáš a taky je otázka, jak by se adaptoval. Každopádně pokud by se naskytla možnost prodat Elnenyho a přivést místo něho do rotace Banegu? To bych si i uměl představit. Každopádně by to muselo být za málo peněz a musel by chtít riskovat lávku.

Reagovat
juninho8

Tak ja osobne si myslím že ak by to nevyskúšal teraz tak tú šancu v lepšom tíme ako je Sevilla už nedostane. A Arsenal by bol asi najprijateľnejšia voľba čo sa preňho týka aj v počte odohraných minút. Viac by hráča jeho typu potrebovali zo špice PL asi len United ale tam sa mi proste nehodí. Ale to bude zrejme pre moje antipatie k United Plus gunnerom by bodlo konečne nahradiť aj Ozila niekým, koho futbal aj aspoň trochu zaujíma Také spojenie z L1 - Fekir, Laca, Auba by nemuselo byt zlé. Ale dúfam že sa to nestane a Nabil ešte potiahne OL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Link na diskusiu o got

Reagovat
kissak

Chlapi nevíte někdo, kde se dají stáhnout záznamy celých zápasů. Chtěl bych se podívat na poslední zápas Magpies a nevím jak dlouho budou fungovat online fullmatch. Předem díky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Fullmatches

Reagovat
Rezan

na titul pro City

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koho zajímají finance, tak tady rozbor dvou finalistů EL Arsenalu a Chelsea, oproti LM jsou ty peníze fakt jinde

https://twitter.com/SwissRamble/status/1127838901438119936?s=19

Reagovat
ttopi

Ano a je to tak v pořádku.

Zajímavá jsou ta čísla z TV...

Reagovat
mr.Silver

Spartak Trnava - Czech Republic

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak moc vlastně ovlivňuje rozpis zápasů televizní výnosy z přenosů pro každý klub? Třeba letos Arsenal dost zápasů hrál ve stejný čas jako City nebo Lpool a tak logicky dávali aspiranta na titul. Proto mají TV pool letos Gunners o dost menší

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
FUnk

She is 22. Just a regular united supporter these days

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše nový heslo WNWA?

Reagovat
r.mrazik

Vypadá to tak

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mates_Matesović

Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

od léta 2016 mají šestý nejvyšší net spend v PL, letos nesestoupili, protože byli v lize 3 horší ňoumové, Hughon měl mít lepší výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Boring James Milner

I just said to Jurgen, Can you believe it? We were 7 points clear at one point. He said NOT NOW JAMES.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Sezona jak na houpacce, zacatek spatnej, prostredni cast super, konec spatnej. Zaclo to v lete, kdy jsme dali verejne najevo, ze manager duveru nema. To bylo neco tak nesmyslnyho, coz nam rozesralo celou sezonu. Zoze tomu samozrejme nepomohl, ale vedeli jsme koho privadime. Nejlepsi je, ze se ted zacina mluvit o Alderweireldovi nebo Maguirovi jako potencialnich posilach.

Vyhozeni Zozeho byl spravnej krok, tam uz nebylo na co cekat. Zaroven se i ukazuje, ze o nekterych hracich nebo vecech mel pravdu, jen to byl Zoze a tak se to shazovalo. No nic. Ole nas zvedl. Jestli jeho jmenovani bylo chybou nebo ne, to uvidime az pristi sezonu. Jedinou realnou alternativou bych Pochettino. Ale je otazka zda by byl dostupnej, chtel k nam jit a za kolik by ho Levy pustil. Porad jsme daleko vetsi klub s uplne jinyma moznostma nez maji Spurs. Ale ten bordel je ted velkej.

Trochu pozitivni vyhled na pristi sezonu. Udelali jsme letos 66 bodu. Sposuty zapasu, ktere jsme ztratili, nam chybelo malo. 9 remiz, kdyz nebudu pocitat ty s Poolem a na Chelsea, tak zbytek jsou zapasy, ktere bychom meli byt schopni vyhrat. Privedem srpavne hrace a ti nam mohou pomoci zmenit tyhle tesne ztraty treba v tesne, nekdy v jasne vyhry. A to je 14 bodu navic, najednou jste na 80 bodech. Dal prohra v Brightonu, WHU, Evertonu, doma se Spurs nebo Cardifem, to taky jsou zapasy, ktere bychom meli byt schopni vyhrat. Brighton a Cardiff urcite, dalsich 6 bodu. Samozrejme, ze takhle jednoduche to neni a zas treba ztratime jinde, ale v tehle zapasech nam nechybelo tolik (krome Evertonu a WHU, tam jsme zahrali fakt hodne spatne) a mohli jsme je vyhrat. posun nekam k hranici 80 bodu nemusi proste byt tak nerealny, jak se v tuhle chvili zda.

Ale to vsechno bude zaviset na tom, jak obmenime kadr v lete. Potrebujeme CB, krajniho beka (celkem jedno na kterou stranu, Shaw i Dalot potrebujou konkurenci), minimalne jedno CM a RW. Jmena absolutne netusim, Wan Bissaka se jevi super, pokud by byl dostupnej, tak by to mohlo byt to spravne jmeno. CB Toby jako zkusenej? Maguire? loni jsem ho moc nechtel, ale ma za sebou zase slusnou sezonu, nebyva moc zranenej, 26 let, proc ne. CM, tam vubec netusim, nejaka jmena s nama spojujou, vetsinou ty hrace nejak nakoukany nemam, tak uvidime. Ten Fernandes ma uzasny cisla, ale zas je to jen portugalska liga... Rabiot? RW pak ten Daniel James?

Na jmenech ve vyslekdu zas tolik nezalezi, hlavni bude aby byli ochotni makat, protoze v tuhle chvili se nasi hraci snazi daleko mene nez treba hraci Poolu nebo City a to je ten rozdil. I u nas maji ti hraci spousty talentu, ale neprodavaji ho.

Dalsi vec je ten nnas sportovni usek... Verim, ze nase vedeni dokaze privest ty spravne hrace? Ani omylem. Ani moc neverim, ze Ole bude mit nejake vyraznejsi slovo v tom, kdo prijde. Takze jen doufam, ze se pletu. Pokud ne, tak nas ceka i pristi rok dalsi spatna sezona a Ole nema moc sanci na uspech, protoze ty podminky jsou spatny.

Odchody: krome tech uz potvrzenych pak musi jit Rojo, Darmian, Alexis (to bude velkej orisek) idealne jeden ze stoperu. Zbytek, pokud prijde dobra nabidka, tak proc ne, v soucasne vykonnosti jsou nahraditelni. DDG, pokud bude chtit jit, tak bych ho prodal. Bude to velka ztrata, ale zas na tom postu mame slusne hrace i za nim. Romero, Henderson a Pereira vypadaji vsichni velmi dobre. Ty penize by se daly vyuzit jinde. Davidovi bych se pak nedivil. Odvedl u nas spousty prace, ale bude mit asi lepsi nabidky a vetsi sance uz pristi rok hrat o ty nejvetsi trofeje. No, ceka nas zajimave leto. Pokud ho zvladneme, mame sanci stahnout trochu ten naskok na spicku. Pokud to zvorem, tak se nepohnem z mista.

Reagovat
YoungPyo1882

Bez té CHL se k vám Maguire nebo Bissaka, natož Toby, jen těžko pohrnou. Pokud bude Poche chtít, Bissaka jde ke Spurs (můžete si ale vzít Auriera ), a Alder je před podpisem nové smlouvy dle posledních informací.

Alexis je asi největší závaží, toho se jen tak MU nezbaví, a ještě si každý bude říkat o stále větší plat pokud někdo kdo hraje tužku má 300 000...

Reagovat
r.mrazik

Prosím tě...i bez té LM ty hráči přijdou...

A zrovna ti jmenování určitě problém mít nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

ze ich to este bavi, LM je samozrejme dolezita, ale 80% hracov kukne na ten plat a na LM ani nepomyslia

Reagovat
smazaný uživatel

80 % hráčů kvalit a charakteru Alexise..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris a Eriksen snad isli k vam kvoli LM?

Reagovat
Cobra

Lloris a Eriksen v té době nebyli takové terno, aby si mohli vybírat. A hlavně šli do lepšího týmu, lepší ligy a za větším platem

Jinak Maguireho, Bissaku a Tobyho United klidně získat můžou. Konkrétně u těch prvních dvou jmenovaných bude přestup z hlediska ambicí, prestiže a platu dávat smysl. U Tobyho bude záležet hlavně na platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole sam hovoril, ze chce ist takou cestou, hraci, ktori sa v United posunu este na vyssi level, myslim, ze nikto nechce ist cestou Di Mariov alebo Falcaov. A vazne sa neobavam, ze by hraci z lig ako su Portugalska, Francuzska atd, nechceli ist do United preto, ze nie su v LM, drviva väcsina sa na to pozerat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud půjdou koncepční cestou tak ok.. za pár let by se mohli dostat zpátky na vrchol. Jenže to od dob Fergusona tak nevypadá; expresska o možnym odvolání Oleho mluví za vše. Spíš se zdá, že si budou chtít nákupem žoldáků bez motivace koupit okamžitej úspěch a zvýšit marketingovej potenciál.

Reagovat
Busby babes

expresska daily mail?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fuk, že je to kokotina. Jde o to, že to vykresluje vaší situaci, žádná pořádná jistota pro trenéra a věrolomný vedení.

Reagovat
Busby babes

no neni to fuk. Je to totalni picovina a ty na tom stavis svuj argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já bych skoro řek, že argument je těch šest posledních let vývoje v Utd., což je z mojeho příspěvku zjevný. Viď Busby

Reagovat
Busby babes

hele ja reagoval na to: expresska o možnym odvolání Oleho mluví za vše.

o cem to jako mluvi? o tom, ze si bulvar vymejsli clickbait kraviny a EF to sem pak hazi jako zajimavosti? O nicem jinem to nevypovida.

A pokud se chces bavit o tom, jak fungujeme jako klub, vazne ti prijde, ze tu pisu, ze to funguje dobre? uzasna debata,fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když reaguješ na jeden úryvek bez kontextu a pak tvrdíš, že je to můj argument, tak co ti na to mam říct? Ta expresska reprezentuje tu auru, která kolem utd. je právě proto, že posledních šest let funguje na píču. Píšu, že pokud by se utd. vydal koncepční cestou, pak by mohl uspět. Jenže to tak nevypadá z důvodu toho, jak fungoval klub posledních 6 let (argument). Spekulacím o odvolání Oleho dává život špatný fungování klubu (podkategorie argumentu, dokreslující příklad).

Reagovat
Busby babes

"Spíš se zdá, že si budou chtít nákupem žoldáků bez motivace koupit okamžitej úspěch a zvýšit marketingovej potenciál."

No to se prave ted vubec nezda. Aspon v tuhle chvili jdou okolo United reci uplne v jinem duchu. Jestli to tak pak dopadne, je otazka. Btw. nakup zoldaku... to je bozi, jak u nas to jsou zoldaci, ale jinde asi hrajou pro dobrej pocit.

Ne, ta expreska nereprezentuje zadnou auru. Ta expreska ukazuje to, jak medialni svet dneska funguje. Porad jsme nejvetsi klub v anglii, o kterym chce cist nejvic lidi, a tak tyhle platky nacpou United uplne kamkoliv, neustale si vymysleji zpravy, neni to nijak ozdrojovane... Pokud na zaklade takovych clanku chces poukazovat na cokoliv ohledne United, tak je to proste blbost.

Az s tim prijdou Timesy, Guardian, Independent a podobni, tak se muzem zacit bavit. Dokud to je Sun, Dailly Mail a podobny bullshity, tak je to o nicem a jedine o cem to vypovida je to, ze United porad prodavaj clanky.

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucnost je ve hvězdách, zato minulost je jasná a ukazuje nějakej vývoj a trend, kterej by se musel změnit a zatim neni zas tolik indikátorů, který by na tu změnu ukazovaly.

Hráči hrajou v klubech kvůli mixu různejch motivací, kde jsou peníze bezpochyby jeden z hlavních faktorů. Ale míra toho, jakej hrajou peníze podíl na motivaci hrát za danej klub, se liší. Když faktor peněz převažuje až moc, tak sorry, ale značí to žoldáctví. Vy sami furt mluvíte o tom, jak hráče přilákáte na prachy, no tak pak se logicky zvyšuje šance, že takoví hráči budou postrádat motivaci a charakter. Jejich nedostatek se pak projevuje, když se nedaří.

Reagovat
Busby babes

btw. vsak to pisu od zacatku: musime privest ty spravne hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

šak já taky - když se vydáte koncepční cestou, tak vás úspěch do pár let nemine

Reagovat
smazaný uživatel

tohle "Lloris nebyl terno" dodnes nechapu, on uz v Lyonu byl fantasticky, uz tehdy byl stalice v repre a ta prestupova castka byla uplne smesna i na tehdejsi pomery

Reagovat
tuny

souhlas, to je blbost, nebyl už v té době kapitán Francie?

Reagovat
Busby babes

a Maguire a wan bissaka jsou? please.

Reagovat
Busby babes

jo, sorry, nedocetl jsem do konce. moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

To byli hráči, který přišli za pár mega a vypracovali se. Utd. potřebuje už hotový hráče a tam prachy ne vždy stačej. Jasně, na spoustu hráčů jo, ale ve chvíli, když budou chtít někoho jako De Ligt, tak zjistěj, že jsou daleko v pořadníku.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, z Totáče si nemyslím

Reagovat
r.mrazik

Toby zatim podepsano nema...je to jeho posledni velka smlouva...proc by nesel nekam,kde by dostal dvakrat tolik?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebude to u vás vypadat tak že se najednou vše vyřeší, jak píšeš já poslední velký kontrakt. Proč by měl riskovat chodit do United, kde je teď vcelku bordel z perfektně fungujícího klubu, kde se ukazuje, že se může dostat velmi blízko vrcholu ne-li ho vyhrát, jak například letos.

Reagovat
r.mrazik

no vzdyt to pisu...dostal by dvakrat tolik penez jak u slepic

oba vime,ze slepice na titul mit nebudou a v LM je vzdy o souhre okolnosti

vyplata je pak jedina jistota

Reagovat
smazaný uživatel

A to má pro nás jako znamenat přesně co, že si Alexis bude říkat o větší odměnu?

Reagovat
Busby babes

pokud se privedou spravni hraci do toho, co chce Ole hrat, tak nemusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu

Reagovat
Busby babes

soryr, mela byt reakce jinde. nejak sjem se preklikl jinam a nevsiml si toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

on nevravi ze alexis si bude pytat vyssiu odmenu

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já se v tom příspěvku moc neorientoval, tak jsem předpokládal, že to je .. a ještě si každý (rok / půl rok / měsíc) bude žádat větší plat...

Reagovat
Busby babes

posloucham to tady kazdej rok a porad ti hraic prichazeji. a navic jsem ta jmena dal jen jako priklady o kterych se spekuluje. Btw. jasne, Maguire a wan bissaka jsou nerealny, ty vole..

Reagovat
Ranoth

Tiez pocitaj stym, ze nejaku dobu bude trvat nez sa ty hraci zohraju ked mate v plane taku radikalnu obmenu kadra

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire nie je vysnivana posila no, ale ked som ho videl hrat pred tyzndom proti City, tak to je uplne iny level ako Jones, ci Smalling, nam by urcite pomohol.

Reagovat
Zaschrona

AWB prohlásil, že chce zůstat v Crystal Palace, takže ten asi padá. Dává to i smysl, okamžitý přestup by ho mohl přizabít v rozletu. Rok v klidu hrát a makat na sobě by mu asi ještě prospěl.

Spíš jsem zvědavý, jestli se vážně pokusíte o Ganu od nás, jak naznačuje docela velká intenzita spekulací. Za těch zmiňovaných 40 milionů bych ho asi pustil, jakkoliv by to po jeho jarních výkonech bylo dost s těžkým srdcem.

Reagovat
Busby babes

to doufam, ze ne. Sice se mi libil, jak hral, kdyz jsem ho u vas videlk, ale dalsiho 30 letyho zaloznika nepotrebujeme. Wan Bissaka... to ti hraic rikaj vzdycky, nic to neznamena. Ma smlouvu v CP, takze dokud se CP nedohodne s nekym jinym na prestupu, tak bude rikat, ze chce zustat. Tim nerikam, ze tam nezustane, jen ze bych takovym prohlasenim nedaval zas takovou vahu.

U nas by mel taky docela velkou jistotu zakladu. Konkurenci by mu byl jen Dalot.

Reagovat
Zaschrona

Tak zas by to pro vás mohlo být řešení pro ten váš střed, k Fredovi by mi pasoval dobře, zná ligu, nemusel by se stěhovat, mohl by do značný míry řešit ty problémy, co tam máte jako vaše verze Kanteho, jakkoliv už docela stará, dokud neztratí hbitost, tak vydrží hrát velmi dobře asi ještě třeba 3 roky.

A AWB by u vás zas byl pod mnohem větším tlakem, pro kluka po první pořádně sezoně v PL mi to fakt dává smysl, aby ještě vydržel.

Reagovat
r.mrazik

bissaka urcite nezustane v crystalu,kdyz prijde nabidka od MU...pokud se dohodnou kluby

Reagovat
Zaschrona

Tak asi by se to blbě odmítalo, ale prostě si taky umím představit, že si řekne, že radši ještě počkám, věřím si, půjdu někam za rok, nemusím nikam spěchat. Ofenzivně na to ještě úplně nemá.

Reagovat
r.mrazik

Být na jeho místě a pravidelně hrát ligu, tak by sis řekl, že do MU nepůjdeš...no nevím

Reagovat
iamek

Gana hrál letos stejně dobre jako minulou sezónu?

Reagovat
Zaschrona

Oproti loňsku asi i líp. Hlavně na jaře, když se našel funkční systém, navzdory tomu, že jsme mu zatrhli odchod do PSG, tak fakt byl skvělý.

Reagovat
tony223

Velký respekt Liverpoolu. Hráli co to šlo. Jedna prohra v sezóně a stejně to na titul nestačilo. Snad urvou alespoň tu LM protože si to ten tým zaslouží. Myslím, že jim ten kádr a tu pospolitost můžou týmy jako Chelsea či Man United závidět. Klopp vybudoval fantastický tým. Jinak Chelsea a Tottenham dobrý. Oba týmy mají důvod k jisté spokojenosti. Pro Chelsea by bylo lepší kdyby už Hazard odešel a uzavře se konečně tato nekonečná sága. Na Evropskou ligu věřím spíše Chelsea. Měli by konečně budovat tým kolem mladých hráčů. Hůře jak 6. by v lize skončit neměli (nebude-li se konat spoura proti Sarrimu). Tottenham může být také spokojen. Finále ligy mistrů je pro ně ohromná událost. Tým potřebuje zapracovat na psychice. Často nezvládají velké zápasy. Potenciál mají obrovský. No a nakonec United. Tam už snad bylo vše řečeno. Neuskuteční-li se hurikán v kabině v podobě mnoha odchodů, bude se po 10-12 kolech v další sezóně poroučet Solskjer.

Reagovat
FFA

Skoncit bod od TOP4 a len 2 body od 3. miesta zamrzi. Skoda je hlavne toho domaceho zapasu s CP, verim tomu, ze keby sme ten zapas vyhrali, skoncime na 3. mieste...

Trocha sme sa za ten rok pod Emerym posunuli. Asi je alibisticke porovnavat ho s Wengerovou poslednou sezonou, ale tak s cim inym by sme ho mali porovnavat, vsak? 70 vs 63 bodov, 5. vs 6. miesto, skore takmer rovnake 74:51 vs 73:51. Hovorim samozrejme o PL. Mierny zlepsenie tu teda je vidiet, ale hlavne, konecne sme zbierali body aj so silnymi supermi. Je naozaj velka skoda toho nezvladnuteho zaveru sezony, tam sme si posrali ale sami.

Pozitiva sezony:

Leno, Torreira, Laca, Aubameyang

slusne vysledky s TOP6

seria 14 zapasov bez prehry

striedania (oproti Wengerovi)

Negativy sezony:

Lichsteiner, Mustafi, Ozil, Henrik

pokazeny zaver sezony

odchod AR...

Emery ma pred sebou este velmi vela roboty. Snad vyhrame EL a podari sa nam v lete zbavit zbytocnych hracov a nakupit kvalitu za rozumnu cenu. Toto letp ukaze, ake ma Arsenal ambicie. Musime proste investovat, cakam prichod minimalne 3-4 hracov, nakolko tych odchodov v lete bude fakt dost.

Hrac sezony aj pre mna Lacazette, je to neskutocny bojovnik, aj ked to niekedy s agresivitou prehana, presne takeho hraca potrebujeme.

Caka nas zapas sezony, verim ze EL vyhrame. Bude to boj, ale verim nam.

COYG!

Reagovat
Golasso

Přemýšlel jsem, že bych taky nějaký souhrn vypotil, ale líp bych to nenapsal

Reagovat
masly008

přidám ještě negativa co jsem viděl já:stále se měnící systém,žádná tvář týmu,většinou tragické 1 poločasy,dost často špatná základní sestava a kvůli tomu brzká střídání,odstavení mesuta na půl sezony, někdy až trapné zápasy proti slabším týmům.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Okolo Lacy bychom to klidně mohli postavit na 3-4 sezóny. Dokoupit k němu 2 křídelníky typu Auby a máme útočné trio světových parametrů. Nechybí mnoho, snad bude mít Emery šťastnou ruku na hráče.

Reagovat
andkoo

buducu sezonu by ste sa mali viac koncentrovat na vonkajsie zapasy, tam ste tych bodov pozbierali dost malo a sa mi zda, ze ste udrzali len jedno ciste konto

Reagovat
fenixLFC

Po příšerném vstupu do sezóny slíbil majitel Newcastlu Mike Ashley svým hráčům, že pokud se udrží v Premier League, zaplatí celému týmu výlet do Las Vegas.

Nyni se Newcastle v lize zachránil, nicméně Ashley svůj slib splnil nehodlá

to je strasna kurva

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
frezi

Reagovat
Hokaido

Hm, tak Eden hotovej. Díky za všechno, budu mu strašně fandit a třeba klapne i ten GB.

Reagovat
Ángel di María 22

Kde to mas?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele