38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

West Ham smetl Watford a končí desátý

Přímý souboj o umístění v horní polovině tabulky skončil jednoznačným výsledkem. Hostující West Ham nedal Watfordu šanci a porazil jej 4:1. Za domácí se prosadil Deulofeu, na druhé straně úřadovali Lanzini, Arnautović a dvěma brankami Noble.

Na úvodní trefu zápasu se čekalo jen čtvrt hodiny. Mark Noble si narazil s Antoniem a pohlednou kličkou obešel bránícího hráče. Díky tomu se objevil sám před brankářem a přízemní střelou k tyči jej překonal.

Druhý gól přišel krátce před poločasem. Antonio z těžké pozice ve střední vzdálenosti dokázal vykouzli parádní střelu. Ta sice skončila na břevně, avšak jediným dobíhajícím byl Manuel Lanzini, který již vrávorajícího Fostera hravě překonal a navýšil vedení svého týmu. V nastavení musel hasit situaci Fabianski, avšak Deeneyho pokus po rohu dokázal zneškodnit.

Hráči Hornets vstoupili do druhé půle velmi dobře. Zabaleta vyrobil při malé domů školáckou chybu. Míče se zmocnil Deulofeu, jenž se šikovně vyhnul gólmanovi a do odkryté klece zakončil. Naděje domácích však netrvaly dlouho. Antonio unikal sám na gólmana, když ho zastavil Holebas a z ruky rozhodčího viděl červenou kartu.

Toho chtěli Kladiváři pochopitelně využít, Arnautovićova levačka skončila těsně nad břevnem. Napodruhé už ale byl rakouský útočník přesnější. Po Zabaletově centru vyškrábl Foster Andersonův pokus na tyč, k odraženému míči se dostal právě Arnautović a ve skluzu uklidil míč za záda brankáře.

Nedlouho poté nařídil sudí po faulu na Antonia penaltu, které se ujal Mark Noble a s přehledem vsítil druhou branku v zápase. V samotném závěru ještě mohl navýšit stav Wilshere, to se mu však nepovedlo a konečný stav tedy byl 1:4.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
OnlyWHU

1:2! COYI!! Když to vyjde, je reálná šance na 9. místo - motivace, jak hrom.

Reagovat
MCFC_8

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
duloig

0:2 C O Y I !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Mark chytil pěknou formu na konci sezóny Jsem zvědav, co příjdou za posily a už teď se těším na novou sezónu, ten závěr nebyl vůbec špatný

Reagovat
OnlyWHU

Tak pěkná jízda nakonec a umístění v TOP 10. Soupeře jsme až překvapivě přehrávali výhra mohla být i vyšší. Teď pár dnů oraz a pak s chtí do nového ročníku. Když si to srovnáme v hlavě a tým vhodně doplníme, příští sezona může být ještě lepší. Za sebe bych poděkoval všem - když bych měl jmenovat tak za celo sezonu Antoniovi, Fabimu, Diopovi, Riceovi i Andersonovi a když chtěl hrát, tak i Arniemu. A za nenápadný nadprůměr i Noblemu. A především trenérovi Pellegrinimu. COYI!! Všem kladivářům přeju hezký léto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni vykon krasnej.Nikdo nehral na pul plynu,i kdyz neslo skoro o nic!!Tesim se na pristi sezonu PS:Diky Ti OnlyWhu (i ostatnim)za dobre a vecne komentare COYI forever

Reagovat
OnlyWHU

Taky díky

Reagovat
kolouch

Tobě taky pěkné léto

Reagovat
duloig

Čau chalani kladivársky.Od Tottenhamu to malo si myslím už rukopis ktorý chce tlačiť Pellegrini.Ešte nakúpiť čo bude chcieť a malo by to byť lepšie ako túto sezónu.Pripájam sa aj ja,prajem pekné "prázdniny" a vidíme sa v novom ročníku C O Y I !!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
kolouch

Poslední zápas sezóny jsem bohužel neviděl, ale podle sestřihu jsme měli zápas pevně v rukou. Pellegriniho předsezonní cíl skončit v TOP 10 nakonec vyšel. Uvidíme, co se bude dít v létě, na Arniem je zase vidět radost ze hry, zase slaví góly se spoluhráči a odráží se to i na jeho výkonech. V rozhovorech se baví o příští sezóně, tak doufám že si ten odchod z klubu rozmyslel. Ofenzivní složení Lanzini, Anderson, Antonio - Arnautovič může být příští sezónu sakra silné. Bude potřeba tým trochu "pročistit", omladit a na některých postech doplnit. Trochu mě překvapila zpráva, že Pellegrini dostane na přestupy jen 30 milionu liber + peníze v přestupů, což je v dnešní době PL dost málo na klub, jehož vedení má před každou sezónou silné řeči. Všem kladivářům taky přeju pěkné fotbalové prázdniny k načerpání sil před další sezónou

Reagovat
OnlyWHU

Naprosto souhlas. Hezký léto! COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele