38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leicester City - Chelsea FC 0:0

Svěřenci Maurizia Sarriho se s ligovou sezónou rozloučili bezbrankovou remízou na půdě Leicesteru. Poslední utkání krásně zdokumentovalo ofenzivní trápení, s kterým se hráči Blues potýkali prakticky po celou sezónu. Leicester zase ukazuje pod novým koučem Rodgersem potenciál a v příští sezóně bude jistě cíl atakovat minimálně sedmou příčku.

Do zápasu vstoupili lépe fotbalisté Chelsea, když se již po třech minutách po pasu Jorginha objevil za obranou Barkley, ve vyložené pozici však nastřelil pouze brankáře Schmeichela. Vedení Chelsea mohl o pár minut později vystřelit Loftus-Cheek, jeho hlavička však mířila nad. Následně se neujala ani nadějná střela Pedra, která se opět mezi tři tyče o kousek nevešla. Před poločasem si zase slabší chvilku vybral David Luiz, když poněkud vtipně uklouzl a Vardyho pustil do nebezpečného přečíslení 2 na 1. Útočník domácích však v rozhodující chvíli zkazil přihrávku a zakončující Tielemans tak jen nastřelil Caballera. Největší příležitost první půle však spálil v nastavení hostující Higuain. Toho našel centr Alonsa zcela osamoceného na malém vápně, argentinský útočník si však pouze nastřelil stojnou nohu, od které pak míč putoval mimo.

Zkraje druhého dějství pálil pěkně Tielemans, jeho rána však šla těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně zakončoval nepříjemně Barkley, ani jeho pokus však Schmeichela nevyděsil. A když brankou neskončila ani kombinace Loftus-Cheeka s Hazardem, jelikož druhý jmenovaný nedokázal včas vystřelit, dospělo utkání k nudné remíze 0:0. Vzhledem k remíze Tottenhamu však i tenhle výsledek stačil k tomu, aby Chelsea uhájila konečné třetí místo v tabulce.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pharrell

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
MCFC_8

2:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
frederik

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele