38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Povinná výhra s Wolves? Ano. Na titul to ale Liverpoolu nestačilo

Co se dá dělat. Liverpool odehrál fenomenální sezónu. Prohrál jeden jediný zápas a nasbíral rekordních 97 bodů! Jenže na Manchester City to prostě nestačilo. Reds dnes splnili povinnost a porazili Wolverhampton 2:0, jenže vítězství zapsali i Citizens, a tak vyšla výhra Liverpoolu vniveč. Oba góly dal Sadio Mané, který se tak spolu se Salahem a Aubameyangem stal s 22 góly nejlepším střelcem Premier League.

Plus mínus hotovo tady bylo už po 16 minutách, kdy Liverpool poprvé skóroval a tím jeho těžká facha skončila. Od té doby to bylo o čekání na výsledek Man City. Branku zařídil Sadio Mané, který celou akci rozehrál na Alexander-Arnolda, jenž si narazil s Hendersonem a následně míč poslal do stoprocentní šance Manému.

Ani hosté z Wolverhamptonu ale nehodlali dát kůži lacino. V závěru poločasu měl dobrou šanci ke skórování Matt Doherty, ale bránu minul. Diogo Jota pak ve druhém dějství dvakrát ztroskotal na skvělém Alissonovi. Brazilský gólman si připsal už 21. nulu a získal Zlatou rukavici.

Skóre na konečných 2:0 tak nakonec uzavřel ten, kdo gólový účet načal. A opět u toho byl s famózním centrem Trent Alexander-Arnold, jenž nabírá dechberoucí formu. Takový rohlík, jaký poslal z uctivé vzdálenosti do vápna, byl pro Sadia Maného laskominou a pobídkou ke gólové hlavičce.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (16)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 LFC

Reagovat
waynemarkrooney

1:0

Reagovat
eder

I zázraky se občas dějí, takže je třeba doufat. Třeba, že si dá ta odbarvená argentinská děfka tři vlastní góly...

Reagovat
MCFC_8

Uz len za taketo reci vam ten titul neprajem...chcel som vam drzat palce v LM, ale evidentne seriem na to, radsej budem nestranny...idiot

Reagovat
MCFC_8

Sa spamataj...

Reagovat
smazaný uživatel

Od ksindl CITY nechceme držet palce

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje baba je odbarvena devka

Reagovat
frederik

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele