38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Man United zakončil sezónu porážkou s Cardiffem

Trápení Manchesteru United v závěru sezóny bude ukončeno až letní přestávkou. Nezvládl totiž ani poslední kolo Premier League, když podlehl sestupujícímu Cardiffu 0:2. O obě branky se postaral Mendez-Laing.

Do první šance se přitom dostali Red Devils, konkrétně Greenwood. Ten za obranou číhal na centr Pereiry, avšak hlavičkoval jen do náruče Etheridge. O deset minut později přišla pro domácí pohroma. Dalot ve vápně podrazil Mendeze-Lainga, za což sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný a s přehledem doprostřed proměnil.

V dalších šancích se poté ocitl Greenwood, poprvé byl gólu asi nejblíže, neboť nastřelil tyč. Při té další příležitosti zazdil solidní pozici a vypálil mimo. Činit se v závěru první půle musel i De Gea, jenž likvidoval Murphyho technickou střelu z hranice šestnáctky.

Nedlouho po návratu ze šaten překvapivě navýšili své vedení Bluebirds. K Peltierovu dlouhému aut se dostal Murphy, s míčem prošel až do malého vápna, odkud předložil Nathanielu Mendezovi-Laingovi, který z bezprostřední blízkosti podruhé v zápase rozvlnil síť.

S Rudými ďábly mohlo být ještě hůře, Reidova střela ze šestnáctky totiž jen těsně minula De Geovu bránu. Na opačném konci hřiště se po individuální akci dostal do zakončení i Rashford, avšak ani on nezamířil mezi tři tyče. Velšané se tak rozloučili s Premier League nejlépe, jak mohli, zato Man Utd stále nemá jistotu základní skupiny evropských pohárů.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 hlavne at jsou domaci mimo Evropske pohary. Arsenal radeji

Reagovat
MCFC_8

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme že Olé něco vymyslí a přes léto celý Manchester změní. A to od základů... Hráče jako Young, Smalling a Jones mají být propuštěni a né jim znovu prodlužovat smlouvy Pogba mě celkem zklamal a tak ať si raději odejde do Realu. Andera je škoda podle mého. Alexis musí už do pí*e, jestli přes léto nevypadne a tak se ujistím že v MU pracují magoři.. Chce to nové hráče, kteří budou hrát pro klub a né pro peníze, neboˇteď je to katastrofa.

Reagovat
Jandak

je to hnus.. kde ted klub je.. nic nefunguje. Od vedení klubu pres komunikaci az po prestupy a herni projev. Kabina, pokud najeka je, tak je plna individualnich jedincu, ktere zajima vice nez vysledek zapasu jestli budou mit ze zapasu dobrou fotku na socialni siti. Je mi z toho jeste ted blbe. Edík se tam pěkně mračí na tribuně, ale od něj to začína. Pokud se do toho nevloží "zhora" zlepšení nepřijde. Pokud firma nefunguje, zmeni se vedeni. MU je sportovni klub. Ten nema sportovni vysledky uz radu let. Proc tedy Ed o misto neprijde? Nebo proc jej nepremisti na Ekonomy usek? Evidente o fotbale moc nevi ale je schopny fin. expert... Chci rict ze muzeme menit trenery, kupovat prumeraky za neskutecne rance, ale nic se nezlepsi pokud vedeni bude porad ve stejnem slozeni.

Vysnene posily: kdyz by byl De Ligt, tak budu spokojeny, ale vzhledem k tomu, ze v mem srdci je misto i pro Ajax, tak v soucasne je pro mne klubem na vyssi urovni a tim padem krokem zpet pro De Lighta, takze nez aby si s Edem a obkolpeny instagramovymi n.gry zkurvil karieru tak at radeji zustane v Ajaxu nebo jde jinam.. kde umi fotbal delat.

Amen a jsem zvedavy co se stane, pokud vubec neco....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele