38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Fulham se s elitou rozloučil debaklem proti Newcastlu

Fulham se s účastí v Premier League určitě nerozloučil, jak si představoval, když na vlastním stadiónu utrpěl čtyřbrankový debakl od hostujícího Newcastlu. Rafa Benitez tak může být s konečným třináctým místem v tabulce skutečně nadmíru spokojen, to u Londýňanů začíná příprava na přetěžkou sezónu v Championshipu, odkud se jistě budou chtít co nejrychleji vrátit mezi elitu.

Jestliže se Fulham chtěl s ligovou sezónou rozloučit důstojně, pak tyto plány vzaly za své již po dvanácti minutách hry, kdy Sergio Rico lovil míč již podruhé z branky. Cottagers po zbytek zápasu nekladli vůbec žádný odpor a svým fanouškům před letní pauzou mnoho radosti neudělali.

Utkání odstartoval parádním gólem hostující Jonjo Shelvey, který se po chytře zahraném rohovém kopu ocitl na rohu vápna zcela nehlídaný a parádní pumelicí vymetl pavučinky v šibenici domácí branky. O dvě minuty později vnikl do vápna Atsu, jeho nepříliš prudkou přízemní střelu však Rico nepochopitelně jen vyrazil před sebe, kde si míč našel Peréz a pohodlně upravil na 2:0.

V druhém poločase si na rohový kop naskočil Fabian Schär a přesnou hlavičkou k tyči rozjásal fanoušky hostujícího Newcastle potřetí. Definitivní tečku za sezónou pak napsal v nastaveném čase Salomon Rondon, který se po pasu Peréze dostal za obranu domácích a nadvakrát se mu podařilo dopravit míč do sítě.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
NuFc23

Posledne kolo, nejde o nic, ale vyhra by potresila 0:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

sorry, ze se takhle ozyvam, ale byl jsi to ty, nebo jinej fanousek kdo nejakej mesic zpet mel neco proti arabskym penezum a kdyz jsem rikal, ze za chvili budete mit taky majitele a jak budete radi, tak si rikal, ze to tak nevypada ... ? ja vam to samozrejme preji!

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď sa tragický Fulham aspoň vo svojej derniére v PL ukáže v pozitívnom svetle a pred domácim fanúšikmi trochu zaberie

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele