Premier League - souhrn 35. kola

11.07.2020, 15:30, aktualizováno 13.07.2020, 23:00
Komentáře a souhrny
Liverpool měl proti Burnley herně navrch, z převahy ovšem vytěžil jen remízu 1:1, Manchester City naopak deklasoval Brighton. Sheffield United porazil Chelsea a posílil pohárové naděje. Tottenham v severolondýnském derby zdolal Arsenal a zůstává na dosah pohárových příček. Manchester United ztratil výhru nad Southamptonem...

Manchester United - Southampton FC 2:2

13.07.2020 21:00

Góly: 20. Marcus Rashford, 23. Anthony Martial - 12. Stuart Armstrong, 90+7. Michael Obafemi

Fotbalisté Manchesteru United odmítli možnost posunout se v tabulce na třetí příčku tabulky, neboť na Old Trafford pouze plichtili s vždy nevyzpytatelným Southamptonem. K tomu, aby se v průběžném pořadí mohli posunout o dvě pozice nahoru, potřebovali získat nutně vítězství, jenže o to přišli v samotném závěru utkání. Remíza je dopředu nevyhoupla.

Tým kolem kouče Ralpha Hasenhüttla odvedl proti jednoznačnému papírovému favoritovi slušnou práci. Protože ve zbytku sezóny mu půjde prakticky jen o to skončit v pelotonu Premier League co nejvýše, jelikož záchranu má vyřešenou a od míst zajišťující evropské poháry je daleko, nic ho nesvazovalo. A hlavně zkraje zápasu byl tenhle fakt vidět.

Manchester se mohl ujmout vedení už v 10. minutě, Ward-Prowse totiž ztratil míč ve středu pole, a napadající Martial se tak řítil zcela sám na brankáře McCarthyho, jenže francouzský forvard nakonec na svém soupeři ztroskotal. Na druhé straně se o pár chvil později osměloval Armstrong, nicméně v tomto případě ještě na gólmana Davida de Geu zkrátka nevyzrál.

Každopádně minutu na to se již The Saint dočkali své odměny. Pogba těsně za vápnem přišel o balón, neboť ho vyvedl z míry Ings, následně Redmond poslal jemný oblouček na zadní tyčku, kde našel nehlídaného Armstronga, a ten již tentokráte vyhrál souboj s Davidem de Geou. The Red Devils ovšem zareagovali záhy. A najednou skórovali hned dvakrát.

V 16. minutě se sice podařilo rozvlnit síť Rashfordovi, jenomže ve finále porušil pravidlo o ofsajdu, a tak jeho gól nebyl uznán. Ve 20. minutě již ale Martial stačil prostrčit merunu do vyložené pozice Rashfordovi a ten se pak v koncovce nezmýlil. A ve 23. minutě zacílil přesně i sám Martial, to když z pokutového území vyslal pravačkou nechytatelnou pumelici.

Do konce prvního poločasu, který nabídl opravdu několik zajímavých momentů, se ještě snažil prosadit Pogba ve 28. minutě, který vypálil ostře ze střední vzdálenosti, ovšem McCarthy jeho pokus vyrazil do bezpečí. Ve 33. minutě se po rychlé akci domácích hodlal zapsat znovu na střeleckou listinu Martial, jenže zakončení mu absolutně nevyšlo.

Druhý poločas již tolik bohatý na nějaké brankové možnosti vyloženě nebyl. Ve 49. minutě se pokoušel vyrovnat nepříznivý stav Redmond, avšak jeho přízemní pokus skončil pouze vedle brány. V 56. minutě chtěl vylepšit Rashford náskok United, trefil však ve finále pouze boční síť. A v 68. minutě Rashfordovu střelu vyblokoval do zámezí bránící bek Bertrand.

Čím více se blížil konec utkání, tím více se mužstvo manažera Oleho Gunnara Solskjaera soustředilo na hájení svého gólového odstupu od Southamptonu. Nakonec mu ale srazila vaz standardní situace ze šesté minuty nastavení. Naskakující Bednarek sklepl míč po centru z rohového čtvrtkruhu od Warda-Prowseho pro Obafemiho a ten z blízkosti udeřil.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Leicester City 4:1

12.07.2020 20:00

Góly: 65. Junior Stanislas (pen.), 67. Dominic Solanke, 83. Jonny Evans (vl.), 87. Dominic Solanke - 23. Jamie Vardy

Hráči Bournemouthu v rámci 35. kola Premier League otočili vývoj zápasu s Leicesterem City a vyhráli 4:1. "Lišky" tak mohou v případě zítřejší výhry Manchesteru United přijít o pozici zajišťující postup do Ligy mistrů.

První dobrou příležitost měl v deváté minutě po rohovém kopu Youriho Tielemanse hostující Ayoze Pérez. Povedenou střelou jen opravdu těsně minul vzdálenější šibenici.

Jako první se však mohli ve 24. minutě radovat hosté. Na počátku gólové akce stála ztráta míče domácího Goslinga. Z pravé strany poté odcentroval Tielemans na Iheanacha, jehož střelu zarazila obrana Bournemouthu, z dorážky ale posílil své naděje na zisk koruny krále ligových střelců Jamie Vardy.

Vardy si převzal křížný pas do šestnáctky, naznačil střelu, ale nejprve si povodil Akého a zakončil až z mírného úhlu levačkou přes jeho nohu. Míč přizvedl právě domácí obránce lehkým obloukem půl metru nad břevno.

První pořádná práce pro Kaspera Schmeichela se objevila až v nastaveném čase prvního poločasu. Dánský gólman Leicesteru skokem k tyči vyrazil na roh Brooksovu táhlou střelu z dvaceti metrů.

Přes hodinu hry vypadalo pro "Lišky" bezproblémově. Jenže pak Kasper Schmeichel fatálně chyboval při výhozu. Trefil spoluhráče Ndidiho do zad a po jeho následném faulu na Calluma Wilsona, který postupoval sám na bránu, domácí kopali penaltu. Z pokutového kopu zavěsil doprostřed brány nad padajícím Schmeichelem Junior Stanislas.

Šokující obrat domácího mužstva viděli diváci u televizí o minutu později. Z levé strany vnikl do šestnáctky po skvělé Ricově kolmici Dominic Solanke a po zemi prostřelil Schmeichela.

Aby toho nebylo pro Leicester málo, po další minutě dostal červenou kartu za surovost v přerušení hře turecký stoper Çağlar Söyüncü. Vše potvrdil videorozhodčí.

Domácí využili přesilovku poprvé v 83. minutě. Stanislas dostal křížný pas od právě příchozího Lewise Cooka, povodil si několik obránců soupeře a přestože by jeho rána neměla gólové parametry, stojící Jonny Evans ji srazil do protipohybu bezmocného brankáře.

O čtyři minuty později hosté předvedli další ukázkovou minelu. Po autovém vhazování u vlastního pokutového území proběhla rychlá narážečka a následně trestuhodná přihrávka dovnitř vápna. Tam se však míče zmocnil domácí Dominic Solanke který nabídkou na stříbrném podnose nepohrdl a zblízka vstřelil šajtlí mezi nohama zoufalého Schmeichela čtvrtý gól.

Obrana Foxes hořela v nastavení jako papír a nešťastník Evans málem nahrál na další gól. Jeho zpětnou hlavičku zachytil střídající Surridge, ale sám proti gólmanovi těsně minul bránu.

Kosmetickou úpravu skóre nedovolil hostům v 96. minutě po zpětné přihrávce a Barnesově tvrdé střele Ramsdale. Nohama ji na čáře dokázal odrazit na roh.

Leicester tak dále tápe a nyní mu patří čtvrté místo. Pokud však zítra "Rudí ďáblové" porazí Southampton, poskočí před něj i Chelsea na třetí příčku. Bournemouth uhrál veledůležité tři body v boji o záchranu, z osmnácté pozice ztrácí na sedmnáctý Watford a šestnáctý West Ham tři body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 2:1

12.07.2020 17:30

Góly: 19. Heung-min Son, 81. Toby Alderweireld - 16. Alexandre Lacazette

Neporazitelnost Josého Mourinha na domácí půdě v zápasech s Arsenalem platí i nadále. Přestože Tottenham v prestižním derby brzy prohrával po ukázkové trefě Lacazetta, vrátili se domácí do hry takřka obratem, když se po soupeřově chybě v rozehrávce prosadil Son. Ve zbytku utkání sice Spurs zdánlivě tahali za kratší konec a herní iniciativu přepustili Arsenalu, ovšem v samém závěru jim velecenné tři body za výhru 2:1 zařídil z rohového kopu Alderweireld.

Přestože se Spurs v posledních kolech herně trápili, do derby vlétli po hlavě a aktivním napadáním rozehrávky soupeře se dostávali k jedné šanci za druhou. Hned v první minutě prověřil brankáře Martíneze Lucas Moura a nedlouho poté měl ještě větší příležitost Harry Kane po další skvělé práci Moury, avšak jeho lobovaný pokus si na vyběhnuvšího Martíneze nepřišel.

Pak se ke slovu dostali i hosté a byli ve svém snažení úspěšnější. Aubameyang ještě výborný průnik Bellerína zužitkovat nedokázal, ale chvíli nato se Alexandre Lacazette dostal po ztrátě Serge Auriera do palebné pozice těsně před pokutovým územím a fantastickou ranou pod břevno na přední tyč nedal Hugo Llorisovi šanci zasáhnout. Francouzský forvard se tak trefil v druhém po sobě jdoucím ligovém zápase na hřišti soupeře, a to poté, co venku neskóroval za celou dosavadní sezonu ani jednou.

Radost "Kanonýrů" však měla jepičí život. Další minelu v rozehrávce si tentokráte připsal Sead Kolašinac, jehož přihrávku Luizovi na paty plně využil Heung-Min Son ke kličce do strany a přehození bezmocného Martíneze. Na koni tak rázem byli znovu domácí a na přelomu půlhodiny hry jim málem vystřelil vedení Ben Davies, jehož dalekonosná dělovka skončila na břevně. Když se pak neprosadili ani Nicolas Pepé s Aubameyangem, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Po změně stran bylo utkání suverénně v režii hostí, ale ani více než 80% držení míče Arsenalu k opětovnému zisku vedení nepomáhalo. Nejblíže měl ke gólu Pierre-Emerick Aubameyang v 60. minutě, když se po trpělivém tlaku svého týmu ocitl ve vyložené příležitosti v hloubi šestnáctky, jenže svou slabší levačkou pouze napálil míč takřka přesně do toho samého prostoru, kam se v první půli i Ben Davies, tedy do břevna.

Dvacet minut před koncem mohl naopak proti proudu hry skórovat Tottenham, když se z nenápadného odkopu vyklubala přihrávka pro volného Kanea, který po selhání Mustafiho přihrával do vyložené pozice Sonovi, avšak Martínez stihl jihokorejskému útočníkovi zavčasu skočit pod nohy a sebrat míč do náruče. Na druhé straně měl pak další šanci Aubameyang, ale Lloris výtečným zákrokem svůj tým podržel.

Až v závěrečné čtvrthodině se k životu znovu probudili i domácí a slavili takřka okamžitý úspěch. Kaneův únik po výtečném pasu Moury sice Martínez zpacifikoval, ale z následného rohu se nejvýše ve vzduchu objevil Toby Alderweireld a prvotřídní hlavičkou zabořil míč do sítě. Chvíli nato mohl rozhozené hosty potopit Kane, ale na skvělého Martíneze si nepřišel ani tentokrát.

Arsenalu nezbývalo nic jiného než vrhnout všechny síly kupředu, jenže toho hráči v bílém využívali k rychlým protiútokům a nebýt Luizova bloku na poslední chvíli, mohl přidat třetí gól neúnavný Son. Domácí to však mrzet nemusí, neboť si závěr utkání včetně čtyřminutového nastavení bezpečně pohlídali a slaví veledůležité vítězství 2:1, díky němuž se nejen posunuli před svého lokálního rivala, ale také zůstávají v boji o pohárové příčky. To Arsenal čeká naopak příští sezona nejspíše bez účasti v Evropské lize, ledaže by "Kanonýři" porazili v příštím kole mistra z Liverpoolu a další výsledky soupeřů by jim pomohly v cestě tabulkou vzhůru.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 2:0

12.07.2020 15:15

Góly: 45+4. Trézéguet, 59. Trézéguet

Aston Villa zareagovala na sobotní úspěchy West Hamu a Watfordu, přesněji řečeno na vítězství svých úhlavních konkurentů v boji o záchranu, a ztenčila tak svou ztrátu na bezpečné pozice opět na čtyřbodový rozdíl. Crystal Palace naopak potvrdil, že od konce června se nachází v krizi, a zaznamenal na svém kontě již svou pátou ligovou prohru za sebou.

Domácí zisk těchto tří bodů opravdu nutně potřebovali, jinak by jejich reálné šance na udržení se v Premier League vykazovaly tři kola před koncem velké trhliny. Situaci ani tak nemají v žádném případě ve svých rukou, každopádně je pro ně bezpochyby velmi dobrou zprávou, že alespoň utnuli svou dlouhatánskou sérii bez výhry, která trvala nepřetržitě od ledna.

Hostům se po koronavirové přestávce jednoduše nedaří. Až na úvodní skalp Bournemouthu výsledkově pouze strádají a mohou být vlastně rádi, že měli body nahrané ještě před pandemií, jinak by možná měli stejné strasti se zachováním prvoligové příslušnosti jako jejich sok. Nedokázali přitom navázat na celkem slibný výkon z minulého mače proti Chelsea.

The Lions zahrozili jako první ve 3. minutě, to když se levačkou snažil změnit bezbrankové skóre Hourihane, nicméně jeho pokus mu vyblokoval do zámezí bránící Ward. V 7. minutě se podařilo rozvlnit síť londýnskému celku, Sakho zacílil účelně pod břevno, VAR si však všiml, že jeho spoluhráč Ayew těsně předtím v šestnáctce fauloval gólmana Pepeho Reinu.

Nakonec ale resumé rozhodčích v čele s hlavním arbitrem Atkinsonem znělo úplně jinak, Sakho totiž zahrál rukou během střelby, lépe řečeno svým ramenem, a jeho přesný zásah byl následně vymazán ze statistik. Ve 31. minutě mohla znovu udeřit Aston Villa, jenomže prudký centr Ahmeda Elmohamadyho usměrnil jen nad bránu hlavičkující Samatta.

Svěřenci manažera Deana Smitha se mohli ujmout vedení zásluhou Grealishe ve 38. minutě, ten ovšem ještě nepřekonal zasahujícího brankáře Guaitu, v závěru prvního dějství už ale propadl pas Hourihana z přímého kopu na zadní tyčku, odkud nehlídaný Trézéguet poslal míč do sítě. Egyptský záložník pak po přestávce dokázal Aston Ville zařídit pojištění náskoku.

Přitom Crystal Palace ještě v prvním poločase mohl otevřít účet díky Bentekemu, nicméně s jeho třemi nepříliš povedenými pokusy si poradil Pepe Reina. V 59. minutě na řadu přišel druhý zásadní moment tohoto klání. Hourihane hlavičkoval směrem do pokutového území, tam našel Trézégueta, který neporušil pravidlo o ofsajdu, a poté překonal lehce Guaitu.

Tým manažera Roye Hodgsona se v poslední třetině střetnutí nijak výrazně nezlepšil. Jeho soupeř surfoval na pozitivní vlně, a ačkoli směrem dopředu také nikterak nezářil, bez větších obtíží dokráčel k uzmutí pozitivního rezultátu. Po skončení utkání Crystal Palace přišel navíc o vyloučeného Bentekeho, který zřejmě počastoval rozhodčí nevybíravými výroky.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 3:0

12.07.2020 13:00

Góly: 45+2. Raúl Jiménez (pen.), 46. Leander Dendoncker, 74. Diogo Jota

Po dvou porážkách Wolverhampton konečně zabral, doma skolil poměrně snadno Everton a vyhoupl se na šestou pozici v tabulce, z níž ještě stále může útočit na tu pátou, která za určitých okolností znamená účast v Lize mistrů v příští sezóně. Domácí nejprve nastartoval z penalty Raúl Jiménez, pak skórovali taktéž Leander Dendoncker a Diogo Jota.

Pokud se v následujících dnech potvrdí, že aktuálně druhý Manchester City nebude moci hrát evropské poháry, připadne v Premier League kvalifikování se do milionářské soutěže na mužstvo, které skončí jako páté. A právě o tuhle metu ještě svěřenci manažera Nuna Espírita Santa matematicky usilují, byť jejich šance již nejsou na úplně nejvyšší úrovni.

Hostům se po koronavirové přestávce celkem dařilo, jenže v uplynulých dvou kolech získali jen jeden bod a svou reputaci si nikterak nevylepšili ani v nynějším případě. Trochu se jim tedy vzdaluje možnost, že by mohli dosáhnout na ta místa, která pro příští ročník zajišťují účast v Evropské lize. Na Molineux Stadium opravdu neodvedli povedenou práci.

Daniel Podence se jako první zhostil nějakého zakončení na bránu, nicméně hostující brankář Pickford si s jeho příležitostí poradil. Jen o pár chvil později zasahoval na druhé straně taktéž domácí gólman Rui Patrício, ani on ovšem neměl výraznější potíže se střelou Calverta-Lewina. V 7. minutě vypálil Doherty, jenže slabě a hlavně mimo evertonskou svatyni.

Ve 26. minutě se ozval opětovně Daniel Podence, který se ve vápně zbavil bránících Walcotta a Keana, tlačil svůj tvrdý pokus na bližší tyčku, každopádně Pickford svou rukavici použil včas a vyrazil míč do zámezí. Následně ještě mohl Pickforda překonat Jiménez, který ve vzduchu zastřihl nohama, ani on ale nedonutil soupeře do bouřlivější pohotovosti.

První poločas se již chýlil k nerozhodnému výsledku, nicméně v nastavení si výběr manažera Carla Ancelottiho situaci zkomplikoval. Daniel Podence v rohu pokutového území zakličkoval s balónem, nešetrně do něj vrazil obránce Digne, a sudí Taylor nařídil penaltu. Té se jal jako exekutor Jiménez, jenž zamířil chytře a přesně do protipohybu Pickforda.

Jak špatně zakončil liverpoolský celek první dějství, tak ještě mizerněji v podstatě vstoupil do toho druhého. Uběhlo jen nějakých čtyřicet pět sekund, Pedro Neto poslal centr zprava v rámci přímého volného kopu do šestnáctky, kde nabíhající Dendoncker drcl do letící meruny a poslal jí hlavou ke vzdálenější tyčce, kam se Pickford jen marně natahoval.

The Toffees nevyvinuli ani ve zbývajícím čase nějakou větší aktivitu k tomu, aby se propracovali alespoň k vyrovnání. V 65. minutě přitom mohli inkasovat po šanci Dioga Joty, avšak Pickford v tomto momentě stačil zasáhnout. Kapituloval přesto napotřetí v 74. minutě, to když po dlouhém pasu Rúbena Nevese zacílil svou levačkou pohotově Diogo Jota.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester City 0:5

11.07.2020 21:00

Góly: 21. Raheem Sterling, 44. Gabriel Jesus, 53. Raheem Sterling, 56. Bernardo Silva, 81. Raheem Sterling

Manchester City si po tomto kole s definitivou zajistil pozici vicemistra. Brighton & Hove Albion, svého oblíbeného protivníka, od roku 2017 už pošesté za sebou porazil, přičemž tentokráte The Seagulls vyinkasovali vůbec ten největší debakl. Hattrickem se prezentoval Raheem Sterling, jednou se gólově prosadili též Gabriel Jesus a Bernardo Silva.

Podruhé v řadě se Citizens podařilo v jednom utkání vsítit hned pět branek, stejným poměrem mimochodem naposledy vypráskali rovněž Newcastle. A protože jejich odstup od třetí příčky byl po sobotním programu už dvanáctibodový, můžou se radovat z finálního zisku druhého místa. To první si už totiž s předstihem těsně po restartu sezóny zajistil Liverpool.

Domácí narazili podruhé v řadě na papírově jednoho z nejtěžších soků. A stejně jako před pár dny proti Liverpoolu nezvládli ani nynější duel proti klubu z Manchesteru. Bylo vidět od začátku, že se snaží uhrát jakýkoli cenný výsledek, nicméně kvalita byla jednoznačně na straně City. A suma sumárum konečný rezultát odpovídá celkovému dění na hřišti.

Hosté se dostali do optimální pohody po jednadvaceti minutách hry. Mahrez od středové čáry zprava poslal pas zhruba někam za šestnáctku, tam Gabriel Jesus přenechal míč ihned spoluhráči Sterlingovi, a ten si věděl v koncovce rady. Poté, co si balón narovnal na svou pravačku, zamířil s velkou přesností po zemi ke vzdálenější tyčce podél gólmana Ryana.

V závěru prvního poločasu svěřenci manažera Pepa Guardioly své vedení ještě navýšili. De Bruyne rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, odtud Rodri hlavou sklepl merunu na zadní tyčku na hranici ofsajdu balancujícího Gabriela Jesuse, a ten z bezprostřední blízkosti nemohl minout bránu. Po přestávce se jinak následně obrázek hry nikterak nezměnil.

Manchester i nadále na hrací ploše dominoval, v 53. minutě přidal na své konto další přesný zásah, a to poté, co De Bruyne uvolnil u pravé boční čáry pokutového území Mahreze, ten měl dostatek času a prostoru pro to, aby v brankovém území našel nehlídaného Sterlinga, a ten podruhé rozvlnil síť. O tři minuty později pak Brighton obdržel již čtvrtou branku.

Za pokutovým územím spolu zakombinovali Mahrez a Gabriel Jesus, najednou se u míče objevil Bernardo Silva, který svou prvotní střelou Ryana nepřekonal, domácímu brankáři však balón záhy nešikovně vypadl z ruky, a to i pod tíhou nepříjemně napadajícího Gabriela Jesuse, a tak Portugalec mohl přispěchat s jednoduchou dorážkou, která už proměněna byla.

Konečné skóre uzavřel svým třetím zápisem na střeleckou listinu Sterling, a to devět minut před koncem základní hrací doby. A byla to opravdu kuriózní trefa v podání pětadvacetiletého Angličana. Ve vápně podstoupil souboj s bránícím Websterem a Dunkem, a ačkoli upadl na zem, odrazila se nakonec ve vzduchu letící meruna od jeho hlavy a šťastně za Ryana.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Chelsea FC 3:0

11.07.2020 18:30

Góly: 18. David McGoldrick, 33. Oliver McBurnie, 77. David McGoldrick

Sheffield United pokračuje ve svém snovém tažení nováčkovskou sezónou a stále zůstává ve hře o vytouženou Ligu mistrů, což by byl pro svěřence trenéra Chrise Wildera obrovský úspěch. Domácí na vlastním stadionu v poslední době válí, kromě výhry nad Wolverhamptonem (1:0) přehráli také Tottenham (3:1) a nyní si smlsli na jiném londýnském gigantovi Chelsea, kterou senzačně porazili v poměru 3:0.

Díky tomu se prozatím vyhoupli na šestou pozici se čtyřiapadesáti body a za čtvrtou příčkou zaostávají o čtyři body. The Blues si naopak v závěru sezóny výrazně ztěžují situaci. V tuto chvíli jsou třetí se šedesáti body, ale po dohrávkách 35. kola je může přeskočit Leicester i Manchester United. Sheffieldu skvěle vyšel první poločas sobotního duelu, když skóroval hned dvakrát a po změně stran definitivně poslal soupeře na kolena třetím zásahem.

Hned první vážnější příležitost krátce po čtvrthodině hry skončila gólem v síti Chelsea. Po centru z pravého křídla od Baldocka se z voleje opřel do balónu Oliver McBurnie a gólman Kepa ho na poslední chvíli vyrazil jednoruč před sebe. Tam číhal zcela osamocený David McGoldrick a zblízka snadno skóroval. Blades překvapivě zvýšili svůj náskok ve 33. minutě, přesnou mušku měl čtyřiadvacetiletý skotský útočník McBurnie.

Ten v tomto ročníku Premier League zaznamenal již svou šestou ligovou trefu, když se po parádním pasu Stevense odpoutal od svého bránícího protihráče a pak ze sedmi metrů zakončil hlavou přímo k bližší konstrukci, Kepa zůstal jen bezmocně stát před brankovou čarou. Hosté mohli snížit ve 44. minutě, to totiž James napřáhl z hranice pokutového území a gólman Henderson si s jeho jedovatou bombou dokázal výtečně poradit.

Po změně stran domácí skvěle bránili a soupeře k ničemu nepouštěli, Chelsea mohla vykřesat naději na bodový zisk až dvacet minut před závěrečným hvizdem. Po rohovém kopu se ocitl v solidní pozici Abraham, avšak svůj pokus usměrnil o kousek vedle pravé tyče. Outsider stvrdil svůj úspěch v 77. minutě. Z pravé strany přihrával pod sebe střídající Mousset, bránící Rüdiger nešťastně sklepl míč pro McGoldricka a ten propálil vše, co mu stálo v cestě.

Vzápětí chtěl odpovědět na druhou McGoldrickovu trefu Giroud, ale s jeho střelou doprostřed branky neměl Henderson větší potíže. Ve zbývajícím průběhu mohli být hosté rádi, že domů neodjížděli s ještě větším výpraskem, neboť Mousset mířil o decimetry vedle levé konstrukce a v nastavení poslal balón příliš vysoko Stevens.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 1:1

11.07.2020 16:00

Góly: 34. Andrew Robertson - 69. Jay Rodriguez

Mistrovský Liverpool nepotvrdil úlohu jasného favorita proti houževnatému Burnley a po remíze 1:1 ho čeká pořádný kus práce, aby ještě překonal dva roky starý bodový rekord Premier League, který vytvořil Manchester City. Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa by totiž museli vyhrát ve všech třech zbývajících střetnutí s Arsenalem, Chelsea i Newcastlem. Hosté neprohráli popáté za sebou a nacházejí se na devátém místě s padesáti body.

Domácí byli v celém sobotním utkání aktivnějším výběrem a vytvořili si i více gólových možností, ovšem na vyrovnání soupeře v polovině druhého dějství odpověď nenašli. Do úvodní větší možnosti se dostali Reds krátce po čtvrthodině hry, kdy po precizním prvním doteku pálil do levého spodního rohu Jones, avšak s výborným zákrokem se vytasil brankář Pope. Ihned na to se před hostujícím strážcem zjevil volný Salah, nicméně egyptský špílmachr ho zblízka nepropálil.

Zhruba po dvaceti odehraných minutách se zjevil na levé straně pokutového území Jones, nicméně jeho pokus byl na poslední chvíli odvrácen do zámezí. Ve 33. minutě byl znovu vidět Salah, který se po chytré zpětné kličce ocitl tváří v tvář proti Popemu, jenomže svým přízemním pokusem ho nepřekonal a vybojoval jen rohový kop. Po jeho zahrání odcentroval z pravé strany Brazilec Firmino a této pobídky využil obránce Andrew Robertson.

Šestadvacetiletý skotský rodák hlavičkoval z osmi metrů a parádně usměrnil míč ke vzdálenější konstrukci, Pope se tentokráte natahoval marně. V samém závěru první půle mohl pojistit náskok Liverpoolu Mané, jenže famózní Pope jeho bombu letící do levé šibenice vyškrábl mimo. Pět minut po výměně stran se chtěl zapsat do střelecké listiny aktivní Firmino, ale jeho přízemní křižná střela se pouze odrazila od levé tyče zpět do hřiště.

The Clarets z ničeho nic vyrovnaly v 69. minutě. Po dlouhém přímém volném kopu z vlastní poloviny hlavičkoval Tarkowski, dostatek času ke střele dostal kanonýr Jay Rodriguez a z patnácti metrů nechytatelně zavěsil k levé tyči. V 88. minutě hosté dokonce sahali po senzačním vítězství, to totiž střídající Gudmundsson orazítkoval břevno dělovkou z deseti metrů. V nastaveném čase přeci jen mohl rozhodnout Salah, bohužel pro Reds mířil jen doprostřed branky a Pope celkem snadno ukryl míč ve svých rukavicích.

Více informací k zápasu

Norwich City - West Ham United 0:4

11.07.2020 13:30

Góly: 11. Michail Antonio, 45+1. Michail Antonio, 54. Michail Antonio, 74. Michail Antonio

Norwich se stal po sedmé ligové porážce v řadě prvním sestupujícím celkem z Premier League. Doma jednoznačně nestačil na West Ham, který naopak své šance na záchranu zásadním způsobem navýšil, poněvadž vůbec neuhlídal klíčového muže tohoto zápasu. Anglický forvard Michail Antonio zaznamenal všechny čtyři přesné zásahy.

Domácí živili už jen malou naději na to, že by se v nejvyšší anglické soutěži udrželi. Potřebovali přitom k vylepšení svého manévrovacího prostoru bezpodmínečně zvítězit. K tomuto cíli ale měli opravdu daleko. A vlastně jen potvrdili, že po koronavirové přestávce nenašli optimální pohodu k tomu, aby se nastartovali k nějakému velkému obratu.

Hosté svého soka, který mnohdy působil zcela odevzdaně, přetlačili na plné čáře, přičemž celých devadesát minut znovu odehrál i český reprezentant Tomáš Souček. Vyprodukovali více střel na bránu, podnikali daleko častěji nebezpečné výpady směrem dopředu, přitom v obranné činnosti v žádném případě nezaostali. A ve finále udrželi také čisté konto.

Londýnský klub byl po úspěchu hladovější už od úvodních minut. Souček, jenž po pauze způsobené pandemií odehrál stoprocentní porci minut, nevypadal ani náhodou unaveně, ve 3. minutě zakončoval z velmi dobré pozice, jenže kýžený a chtěný prostor brány minul. O pět minut později zase neseřídil svoje mířidla správně a namířil míč zase do zámezí.

V 11. minutě se již však Kladiváři přece ujali vedení. Bowen rozehrál rohový kop centrem do šestnáctky, kde Diop balón sklepl hlavou pro Antonia, a ten z blízkosti pohotově zacílil. Norwich se snažil sice na pro něj negativní stav nějakým způsobem odpovědět, jenomže Pukki, Hernández nebo Vrančič z přímého kopu poslali merunu pouze vedle brány.

Ve 38. minutě se opětovně ozval Souček, nicméně až v ve 41. minutě již napřímo ohrozil brankáře Krula, ten si však s jeho pokusem poradil. Podruhé ale přece kapituloval v nastavení prvního poločasu, to když se Noble ujal exekuce standardní situace, poslal pas na hranici brankového území, odkud nedůsledně bráněný Antonio hlavou umně udeřil k tyči.

Ve druhé půli stačilo West Hamu pouze hlídat pohodlný náskok, jeho sok se totiž na žádný odpor nezmohl, nakonec se ovšem The Hammers podařilo svůj gólový účet navíc dvakrát dobít. Norwichi bylo o dost hůře v 54. minutě, neboť Antonio vyzrál na jakousi ofsajdovou past, řítil se sám na Krula, a ačkoli ho napoprvé nepřekonal, z bleskové dorážky už ano.

Zdecimovaní domácí inkasovali zhruba čtvrthodinu před koncem ještě jednou. Noble na pravé straně uvolnil jemným obloučkem do běhu Frederickse, toho trestuhodně neubránil Rupp, a tak hostující pravý obránce měl dostatek času na to, aby si rozmyslel, komu přihrát, našel u bližší tyčky sbíhajícího si Antonia, jenž pak po dovršení hattricku skóroval i počtvrté.

Více informací k zápasu

Watford FC - Newcastle United 2:1

11.07.2020 13:30

Góly: 52. Troy Deeney, 82. Troy Deeney - 23. Dwight Gayle

Watford díky dvěma proměněným pokutovým kopům dokázal otočit vývoj s Newcastlem United a po výhře 2:1 udělal výrazný krok k udržení se v nejvyšší anglické soutěži. Kvůli přesvědčivé výhře West Hamu na půdě Norwiche (4:0) sice zůstává na sedmnáctém místě tabulky se čtyřiatřiceti body, ovšem před osmnáctým Bournemouthem si možná vytvořil rozhodující šestibodový náskok. Straky jsou stále na třinácté příčce se třiačtyřiceti body.

Do tohoto sobotního utkání vstoupili lépe hosté a první větší možnost si vypracovali krátce po deseti odehraných minutách, kdy míč po rohovém kopu z levé strany a následném prodloužení hlavou přistál na kopačce Almiróna, který však z hranice brankového území nepropálil u bližší tyče připraveného brankáře Fostera. V 16. minutě mohl na opačné straně dostat Sršně do vedení hrdina posledního střetnutí s Norwichem Welbeck.

Ten zakončoval zcela osamocen ze sedmi metrů a orazítkoval bližší konstrukci, poté na brankové čáře odkopl balón do bezpečí kapitán Lascelles. Hosté otevřeli gólový účet přesně v polovině úvodního dějství. Po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Fernández a před zcela prázdnou brankou našel volného Dwighta Gayleho, jenž zblízka snadno rozvlnil sítˇ. Zhruba deset minut před poločasovou přestávkou mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový.

Gayle svou parádní kolmicí vyzval ke skórování Sainta-Maximina a ten se přízemním pokusem pokusil obstřelit vyběhnutého Fostera, ale trestuhodně napálil jen jeho nohu. Sršni se dočkali vytouženého srovnání sedm minut po výměně stran. Ritchie totiž ve vlastní šestnáctce velmi nešikovně atakoval Femeníu a rozhodčí Pawson bez delšího váhání ukázal na panelový puntík. Míč si vzápětí postavil tradiční exekutor Troy Deeney a nezaváhal.

Svou bombu totiž nechytatelně usměrnil doprostřed branky a slovenský gólman Dúbravka se natahoval marně. Stejný hráč se mohl znovu prosadit po necelé hodině hry, avšak střelou doprostřed branky tentokráte na Dúbravku nevyzrál. Rozhodující okamžik se zrodil v 82. minutě. Manquillo naprosto nesmyslně přidržel Sarra, Pawson s nařízením penalty opět příliš neváhal a Deeney i napodruhé zachoval chladnu hlavu, když naprosto zkušeně zavěsil pod břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC35303276:2793
2.Manchester City35233991:3472
3.Chelsea FC351861163:4960
4.Leicester City351781065:3659
5.Manchester United351611861:3559
6.Wolverhampton Wanderers351413848:3755
7.Sheffield United351412938:3354
8.Tottenham Hotspur3514101154:4552
9.Arsenal FC351214951:4450
10.Burnley FC351481339:4750
11.Everton FC351291441:5245
12.Southampton FC351361645:5845
13.Newcastle United3511101436:5243
14.Crystal Palace351191530:4542
15.Brighton & Hove Albion358121536:5236
16.West Ham United35971944:5934
17.Watford FC358101733:5434
18.AFC Bournemouth35872036:6031
19.Aston Villa35862138:6530
20.Norwich City35562426:6721

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (579)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Antonio vrchol jeho kariery

Reagovat
Salfovic

Tak sestupující bychom měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ktorych hracov by ste zobrali z Norwichu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teemu Pukki

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten hype už dávno skončil, hraje hrozně poslední dobou.

Reagovat
fenixLFC

druhy mitrovic

Reagovat
Vincent Vegan

Aarons, Cantwell, Godfrey

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kapřík

Reagovat
off-olda

Nikoho.

Reagovat
Zaschrona

Buendíu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

není gólový

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bobis21

Buendia a Aarons. Zbytek těch mladých by měl spíš ještě rok v Champu odehrát (Lewis, Godfrey, Cantwell).

Reagovat
RadekVonCZE

Aarons, Buendía, Cantwell, Godfrey

Reagovat
fenixLFC

zalezi do ktoreho timu. k nam aaronsa a cantwella do rotacie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A jestli sestoupí Bournemouth, tak určitě brankář Ramsdale!

Reagovat
Counter

Ramsdale je průměrák.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fakt? Viděl jsem ho asi 5x a vždycky se mi docela líbil. To sem měl štěstí na "lepší" zápasy?

Reagovat
Counter

Brankáři v menších klubech s otřesnou obranou leckdy vypadají jako borci, protože jsou v zápřahu v jednom kuse a můžou ukázat efektní zákroky. Ale kdybych si měl udělat kvalitativní pořadí brankářských jedniček PL, tak je pro mě Ramsdale na nějakém 17-19. místě, v žádném jiném prvoligovém klubu si ho v příští sezoně nedovedu představit jako jedničku (max. možná u nějakého nováčka podle toho, kdo postoupí).

Ale musí se nechat, že je pořád mladý, třeba z něj bude dobrý gólman.

Reagovat
avicii

K nám Jamal Lewis na LB.. A Buendia by tiež mohla byt dobrá voľba pre veľa klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Buendia. Jedine.

Reagovat
AjaxFans

Pěkně,4 fíky

Reagovat
Busby babes

Michail Antonio has scored more Premier League goals at Carrow Road in 2020 than Norwich City (4-3).

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Remt

Jen pro fandy MU - ta prvni penalta ve prospech Watfordu... TO.. je opravdu penalta

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Remt

Obránce ho tam zkurvil jak sviňa, prasacky a bezmyšlenkovitě, to je pencle. To že si slapnu na nohu obránce a zahraju komedii, to penalta neni

Reagovat
cr7sux

Já jen reagoval na to odvolávání na mu

Reagovat
Remt

co bych se neodvolával na MU když v tomhle kole předvedl nejtrapnější simulaci hráč tohohle klubu až předvede trapné divadýlko hráč jiného klubu, tak se budu odvolávat zase na něj. Toto kolo v tomhle vede MU prozatím a to na plné čáře.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
pingla

Norwich zklamání, po postupu jsem čekal, že budou hrát aspoň o 15. flek, ale tohle....

Reagovat
diastan

Pukki, jediná zajímavá věc

Reagovat
pingla

a ještě Cantwell

Reagovat
Remt

Jestli si dobre pamatuju, tak to je hrac, ktery když hrál proti Liverpoolu, lezel více času na zemi než aby hrál fotbal. Hrozně otravnej hráč v tom zápase tenkrát.

Reagovat
Vincent Vegan

Jsem rád, že jsem na poslední chvíli moudře rozhodl, nevzít do fanty Antonia za -4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Suk?

Reagovat
PH8

Nebyl moc výrazný, zase je trochu vynechávali, svoje si odehrál. Měl jednu docela velkou šanci po pěkný akci, ale brankář mu to chytil.

Reagovat
PH8

* ho vynechávali

Reagovat
kolouch

Takovy svuj standard. Mel dve dobre sance, ve druhem polocase uz se dopredu nehrnul. Oproti předchozím zapasum tam mel par pokazenych prihravek. Celkove ale odehral dobry zapas

Reagovat
SunFells

Nejlepší na place

Reagovat
VanKun88

Snažil se, v prvním poločase jsem měl pocit, že byl u všeho důležitého, kromě gólů.

Zdálo se mi, že kromě Antonia, Riceho a Nového mu nikdo moc nenahraje.

Měl tam pár šancí, hned na začátku. Průměrný zápas.

Reagovat
VanKun88

*Nobleho

Reagovat
Pablos

*starého Nobleho

Reagovat
Salfovic

byl u všeho důležitého, kromě gólů

To zní děsně vtipně

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Milan nový

Reagovat
smazaný uživatel

Po Antoniovi najnebezpečnejši hrač, kľudne mohol pridať gol. Btw. 4. Antoniov gol by som objektivne v pozicii Fredericksa prihraval pred kasu prave Suckovi

Reagovat
PH8

To jsem si nejdřív taky říkal, ale pak mi přišlo že ta přihrávka prošla právě proto, že obránci chtěli vypíchnout nahrávku na Suka.

Reagovat
Whitemedia

Opět je s námi spojován Uğurcan Çakır.

Reagovat
off-olda

Reagovat
I am Mancunian

Çakır

Reagovat
RadekVonCZE

Co provedl?

Reagovat
Counter

Vyloučil Naniho tuším.

Reagovat
Nebelung

Čakir

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Salah by si zasluzil facku. MU vymyslaju penalty z nicoho a nam neodpiska 100percentnu na robertsona. VAR mozu zrusit, naco to je.

Reagovat
Counter

S VARem můžeš doufat, že časem prozřou a jeho používání se zlepší. Bez něj bude pořád vše při starém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

naco rusit VAR, radsej nech trestaju tych rozhodcov. Nevidel som ten zakrok na Robba, ale aspon to uz bude kludne dohravanie bez nejakeho trapneho rekordu.

Reagovat
vladis271

Pteco, este ho mozu dat. Len uz musia vyhrst vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nedame

Reagovat
Melda

Koukám na ně...A myslím, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu som zmenil nazor dokonca by Firmino mohol tuto sezonu stihnut aspon ten jeden golik na Anfielde

Reagovat
fenixLFC

VAR je rozhodca...

Reagovat
Bayern +

Ale bohuzial nie v PL

Reagovat
fenixLFC

aj v anglicku. var nie su tie kamery ako take, ale ti ludia pri nich. ked das ale neschopnym kretenom do ruk techniku tak sa nestane zazrak...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mělo se rozhodnout po první půli, pokojně 3:0

Reagovat
fenixLFC

skoda tej remizy. holt cena za to, ze sme celu sezonu boli moc dominantny a ziskali titul tak skoro...

Reagovat
vladis271

Salah chce zlatu kopacku a dnes zadrbe 4 goly, stvrty v 94 minute, ked z 5tky prihra brankarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ta prazdna brana ma najviac dostala

Reagovat
Counter

Vyndal jsem ho z fanty za -4 body, tak mě jako správný sympaťák solidárně podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes stali pri tych co dali prec Salaha a nahradili nejakym Sterligon vsetci svati ten mohol mat kludne 15bodov ako nic. Ja ho mam v drafte ako moju jedinu nadej na udrzanie v top4 takze som skoncil

Reagovat
Counter

Já ho pustil, protože jsem čekal, že začne na lavičce stejně jako Mané minulé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

vykon byl hodne dobry dneska az na promenovani sanci, na Robertsona jasna penalta, nechapu, ze to videorozhodci nevidel

Reagovat
Counter

Videorozhodčí to viděl, jen prostě v Anglii nezvrátí původní rozhodnutí, pokud to není něco mimořádného a nezpochybnitelného.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
davered

hral balon, penalta to byt nemela

Reagovat
PaYaB

Hrál jsem balon, ale zlomil jsem mu nohu, netuším, proč jsem dostal trest na 5 zápasů...

Reagovat
SpecialOne

To není ten případ, kontakt nevadí, když zasáhneš balón a soupeř přes tebe přepadne, což se tady stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu škoda bodového rekordu, ktorý asi nedáme, ale hlavné je, že máme titul a rekordne 7 kôl pred koncom.

Díky šampióni za výkon.

YNWA.

P.S.: Potrebujeme krídlo .

Reagovat
Ranoth

my hlavne potrebujeme zabijaka do utoku... Firmino nedal tusim ani 1 gol na anfielde tuto sezonu co je dost smutne, potom tu je Salah co potrebuje 200 sanci na 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

Góly nie sú to, čo by nám chýbalo. Posledný zápas bol jeden z mála, kedy nám chýbali góly.

Hej, Bobby pred koronou a po korone mimo formy, ale on nie je primárne od toho, aby strieľal góly, keďže hrá falošnú deviatku. Uvidíme, čo dosiahne Minamino ako jeho priama konkurencia.

Reagovat
SCELO

kridlo ? jako povies

Reagovat
smazaný uživatel

A nie? U nás sú krídla najviac vyťažení hráči (plus ich máme málo) + keď chceme dať šancu Minaminovi a nehráme na typický hrot. Ale ak by Klopp chcel hrot a trošku zmeniť hru, tak kľudne.

Reagovat
icemike

Počet kol před koncem je irelevantní, protože nevyjadřuje vaší formu, ale formu od ostatních týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne nie, keďže sme MY získali veľa bodov(2 remízy, 1 prehra za 31 kol), ale z časti áno, to uznávam.

Reagovat
icemike

Jakože počet bodů na konci sezóny víc odráží sílu týmu (byť je tam faktor "už se nemusí snažit"), než kdy titul získají. Protože můžeš mít na konci sezóny 109 bodů a skončit druhý. Je takový tým silnější než ten, co vyhraje ligu třeba s 87 body? Já myslím, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím si, že faktor straty motivácie môže byť veľký, tobôž v pomerne úzkom kádri, ktorý LFC má. A súhlas, minulú sezónu sme mali možno (!) aj lepší ligový tím, paradoxne. Uvidíme ešte, no.

Reagovat
Liquid

LIV dochází dech, snad to tak bude i po brzkém startu sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nepridu veľke posily tak to bude už len horšie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

myslis?

Reagovat
Bandita_Harry

Zato vy chytáte formu

Reagovat
Liquid

tož my chceme aby byl Sheffield v pohárech na úkor londýnských rivalů

Reagovat
Counter

A LM byste nechtěli?

Reagovat
Liquid

chceme, Leicester jí nedá

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rothbard

Co Ings, myslíte, že ho koupí někdo kvalitnější než Saints? 28 let, ideální věk, PL odzkoušený a jako jo dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

ostane v Saints a budu hrat o pohare

Reagovat
smazaný uživatel

On je stara škola, do veľkoklubu nie je platný. Pacil by sa mi u Wolves, keby prišli o Jimeneza, alebo pripadne u Lišiek.

Reagovat
Bayern +

Ale to by musel skoncit Vardy. Danny nech je tam kde je, sympatak v sympatickom time.

Reagovat
fenixLFC

kazdopadne dufam ze dalsiu sezonu uz norwich nepostupi. alebo v dohladnej dobe. to je vyslovene stelesnenie jojo klubu, ktory tej lige fakt nic neprinasa. pridu a hned idu do hajzlu...jedine pozitivne tuto sezonu od nich boli dresy a porazka city...a to vsetko zvladli predviest do polky septembra...zbohom a chybat nebudete

Reagovat
Kiwi-21

Tak pro hráče jako Godfrey či Aarons bych řekl dobrá zkušenost

Reagovat
Vincent Vegan

Pořád uvidím radši v PL sympatické týmy jako Norwich, které se snaží o zajímavý fotbal a jako klub fungují výborně, než nějaké ultranudné WBA, nebo snad Derby/Birmingham/Sheffield Wednesday, které se o postup snaží obcházením FFP.

Reagovat
fenixLFC

WBA su sraci, to suhlas, tych tam nechcem. ale derby pokojne, brimingham mam s PL spaty a vidiet steel city derby kludne, v PL to uz davno nebolo. na FFP sere pes

Reagovat
Melda

Já bych Bielsu rád viděl v PL.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arnar Resmusonn

Comeback Leedsu s Bielsou je velmi blízko. Doufám že jim to vyjde. Myslím že Leeds s Bielsou v PL bude dobrá pozvánka na každý jejich zápas. Především pak War of Roses

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Vincent Vegan

Mně prostě není sympatické obcházení pravidel. Ty kluby, které jsem jmenoval (a taky třeba Villa) utrácejí víc, než i můžou dovolit a pak využívají skuliny v pravidlech, aby se vyhnuli postihu. Všechny tyhle kluby prodaly svůj stadion svému majiteli za docela šílené částky, aby vyrovnaly účetní knihy. Jasně, v podstatě je to legální, ale integritu soutěže to dost narušuje. A v podstatě si to mohly ty kluby dovolit jen proto, že mají bohaté mecenáše. Takové Bury nebo Bolton taky utráceli víc, než si mohli dovolit, a kde jsou? Bury vyloučili z Football League a Bolton byl pár hodin od stejného osudu. Třeba šéf Barnsley už se nechal slyšet, že pokud sestoupí a Birmingham s Wednesday zůstanou bez postihu (minimálně pořádný bodový odpočet), tak zváží právní kroky. Podle mě je sympatičtější a lepší cesta třeba Brentfordu nebo Bristolu, které mají zodpovědné majitele a dobře nastavený koncept.

Reagovat
fenixLFC

bury a bolton su prikladom rizika. skusili, nevyslo ich chyba. tak ako v inom podnikani, aj tu mozu kluby krachovat, s tym sa pocita. a diery v pravidlach- ked si silnejsie kluby nastavia pravidla tak aby im vyhovovali a naschval tam nechaju medzery tak to mozu vyuzit len oni a kluby z nizsich sutazi nie? cesta brentfordu alebo bristolu moze byt sympatickejsia, ale za to holt psotup neziskaju. a ked maju ten koncept tak dobre nastaveny tak bud ho maju nastaveny dobre na ine podmienky (nizsiu ligu) alebo ho maju nastaveny zle. wednesday a birmignham idu do rizika, ked sa oplati budu z toho prosperovat. toto plakanie na to ze niekto ma viac penazi je smiesne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

suhlas. Ale dresy maju krasne kazdy rok

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pope se dneska zase ukázal roste z něj nesmírně kvalitní brankář. , sice je mu už 28 ale borec , zasloužil by si na konci sezóny nějaké ocenění.

Reagovat
davered

vede v poradi o Golden Glove (pocet cistych kont za sezonu)

Reagovat
Arnar Resmusonn

Což se vší úctou za obranou Burnley je nesmírně kvalitní! Mají slušný los, na boj o EL a klidně 2 čisté konta, snad mu to vyjde. Je super vidět brankáře , který na sobě pracuje a ukazuje se v pozdějším věku.

Reagovat
fenixLFC

za obranou burnley? obranna hra burnley patri medzi tie najlepsie, dycheov futbal je vyslovene defenzivny. oni maju sice relativne vysoky pocet inkasovanych golov ale treba brat do uvahy ze tretinu dostali v dvojzapase so city a pri debakli s tottenhamom...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Já tím myslel to, že jinak se chytá za obranou LFC či City s jinak Burnley, ikdyž hrají defenzivní fotbal, nemají tak našlapanou obranu.

Prostě je to frajer za mě.

Jak hodnotite dnešní výkon mladíků z pozice fandy?

Reagovat
Melda

Za mě oba dva velmi dobré výkony.Jones mohl i dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No a problém je na světě. Teď se musí otočit skóre...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa, bal si kufre!

Reagovat
Pablos

Hrál Vydra ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, motal sa tam

Reagovat
Pablos

jo hrál ze střídačky ...už to vidím

Reagovat
davered

byl vyborny, nekolikrat ziskal mic a hodne nas v zaveru podrzel. Vubec sel hodne herne nahoru, jenom to chce zapracovat na koncovce

Reagovat
Pablos

Reagovat
Andis

Jak hrál Souček, byl zase neuvěřitelný? Odebíral balony, bez něj by těžko WHU dosáhl na výhru? Zápas sem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas ok, druhy polcas mu nikto neprihraval

Reagovat
smazaný uživatel

Byl klasicky jasně nejlepší hráč na hřišti, ale jeho rasističtí spoluhráči ho zase ignorovali a schválně mu nepřihrávali. Jinak to klidně mohlo být 0:8.

Reagovat
Arnar Resmusonn

To není rasismus, to je součkismus

Zmrdi, hraje o angažmá v Realu a hráči mu nepomůžou a jak ho vychytal brankář soupeře, no fuuuj

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Fakt musím smeknout klobouk před Dychem. Neuvěřitelný, co s Burnley předvádí. Už třetí rok je tipuju na sestup a třetí rok se udrží úplně bez nervů, jednou navíc s postupem do pohárů. Jasně, nehraje žádnej krásnej fotbal, není to zrovna sympaťák, ale uznání prostě zaslouží obrovský.

Reagovat
Counter

Warlock Dyche zaprodal duši, s tím to nedopadne dobře.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk
Reagovat
Counter

Ano, proto jsem to slovo použil Burnley dlouhodobě popírá všechny statistické trendy, poslední týdny po restartu ligy obzvláště.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Jo a začínám mít pocit, že Souček je nový Moyesův Fallaini.

Na papíře CM, ale často ve vápně skoro jako druhý hrot.

Reagovat
SpecialOne

Jen využívá jeho předností, Suk zatím vypadá skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, ale to same hral uz ve Slavii.

Reagovat
Bayern +

A k tomu si pripocitaj, ze hra v strede s hracmi ako Noble a Rice, cize tiez skor defenzivnejsi hraci, takze je jasne, ze bude takto hrat, vsak kvoli tomu aj prichadzal.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Moyes hned na začátku říkal, že ho koupili, protože je to golový hráč. O jeho defenzivní činnosti ani moc nemluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Otřes, hrůza, děs..... Tenhle tým si LM prostě nezaslouží. Za takové výkony ani náhodou.... Obrana děs. A zase se budeme spoléhat na to, že City dostanou ban....To je prostě otřesný přístup od tak velkého týmu...

Reagovat
mimi_united

Ďalšiu sezónu si to o titul rozdajú Manchesterské kluby

Reagovat
Arnar Resmusonn

Se vší úctou ale spíš se můžete těšit na War of Roses než na titul každopádně skvělý nákup ten Bruno Fernandes , v Sportingu už ho byla škoda a hned se chytl

Reagovat
Melda

Sem se píšou přání Ježíškovi?

Reagovat
Bandita_Harry

Tebe nevyjde žiadna prognóza takže nemám strach to už si to skôr o titul rozdajú Londýnske kluby

Reagovat
Csaplárova past

Ten Rudiger je zápas od zápasu horší a horší ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašná škoda, že se Sheffield zvedá tak pozdě

Reagovat
Talker

Snad se pokusíme nejen o Havertze, ale i o Sancha. Přece jen, defenzivu řešit nemusíme, potřebujeme mít 15 hráčů do ofenzivy.

Reagovat
Hokaido

Jdu se opít.

Reagovat
Taiger

Jseš jitrnice

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Btw anulovat tuhle sezonu a použít pro LM lonské výsledky!

Reagovat
Taiger

Stejně se tam dostanete z 5. místa

Reagovat
John Obi Mikel

City žádný trest nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle LM nebude. Gólman je v tom dnes sice nevinný, ale v minulých zápasech pustí, co na něj letí. Ze tří stoperů tři na ho*no, Jorginho je minusovej hráč, dozadu k ničemu, dopředu k ničemu, a milion přihrávek na nejbližšího hráče poblíž mu u mě reputaci nezachrání. Barkley se sice snaží, ale tahoun Chelsea z něj nikdy nebude. Mount to u prvního gólu neskutečně zabil, a dopředu dnes taky marný. Ani Willian s Kapitánem Amerikou to dnes nevytrhli. Alonso to sice rozhýbal, ale ty centry prostě světové nemá. A Tammy se dostal do hry, až když mu na ty tři stopery přišel pomoct Giroud.

Ve všech třech gólech maj prsty stopeři, nejdřív ti nedoběhnou balón, pak při centru nebrání nikoho, a pak Rüdiger přihraje v našem vápně útočníkovi.

Reagovat
icemike

Před prvním gólem Mount dělá kraviny na vapne, u druhého Will nebrání, u třetího jorginho ztráta

Reagovat
Counter

Sheffield United complete the Premier League season unbeaten against London teams. P10 W6 D4 L0 Pts 22. Five wins out of five at Bramall Lane.

Wilder je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Je super se divat jak z neznamymi hraci vyucuje sve 'slavne' kolegy

Reagovat
Melda

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Jako Lampard by na ty obrane mel zapracovat. I kdyz je hodne z tech golu co chelsea dostava individualni chyba, tak porad toho jde hodne za nim. Diky Chelsea, ted to jenom neposrat

Reagovat
Counter

Je docela šílené, že letos zatím dostali o sedm gólů víc než my (+ NLD).

Reagovat
bbbauch

Celkem nezvyk je videt takhle deravy

Reagovat
smazaný uživatel

To je potom potřeba zkorigovat. Otázka je, zda si dokážete zítra dát 7 vlastních gólů.

Reagovat
spider_8

Taková pohodová výhra pro Sheffield, my jsme si vůbec neškrtli.

Reagovat
Svatej

Uff, jeste ze Pool taky ztratil

Reagovat
avicii

Čože? To ma vám ako pomôcť?

Reagovat
Svatej

Jste to koukam hosani nepochopili

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako že se nebude mluvit jenom o vás? Mám obdobný pocit

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, jestli mám zkritizovat první defenzívu, která daruje soupeři tři branky, nebo ofenzívu, která se do žádné pořádné šance ani nedostala.

A jako člověku zvyklému na výkony Makeleleho, Essiena, MIKELA a Kantého je mi z dnešního výkonu Jorginha smutno.

Reagovat
mesyas

Umi ten Havertz branit?

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz a jiní nepřijdou když nebude LM...

Reagovat
fenixLFC

a to je odkedy poziadavka pri obrancovi chelsea?

Reagovat
mesyas

Obránce chelsea umi dokonce krásne prihrat soupeři na gol. Proste kvalita jak skoda fabie "hovno to pojede"

Reagovat
Counter

Fandové Chelsea, je podle vás lepší Christensen, nebo Luiz?

Reagovat
SpecialOne

Luiž byl pod Carlettem a Contem super, Christensen měl už v 16ti plat 30k/w a super nebyl nikdy. Navíc mi přijde, že dělá chyby jako v žácích kolikrát...

Reagovat
John Obi Mikel

I pod Sarrim hrál Luiz dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě určitě Luiz. Smáli jsme se Arsenalu, jaké že to kopyto je ten Luiz. Když se podívám na Christensena, to je kopyto 2x větší... Slaboučký jako čaj, nejistý a s pomalými reakcemi.. Smějeme se všem kolem, ale sami máme 50 gólů v síti.. To je hanba až bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří mají to strašnou vlastnost neustále spoléhat na ostatní.... Nejen ve hře, viz záchrana Christensena Zoumou v minulém zápase, ale také spoléhání na ostatní, že zaváhají nebo že dostanou ban... Si ani nepamatuji, kdy jsme na nikoho vlastní vinou nespoléhali a uhráli jsme si to sami..

Reagovat
Svatej

Jako si vybiram, jestli radsi dostal pěstí od Hulka nebo Supermana... Clovek je mrtvej tak nejak uz vevnitř jen z toho, kdyz to vidí..

Reagovat
spider_8

Jako nevím jak letos Luiz hraje u vás, ale u nás po návratu z PSG odehrál 2 sezony na velmi vysoké úrovni, kdy se mu až na občasné chyby nedalo moc co vytknout. Třeba loni tvořil s Rudigerem spolehlivou dvoku a měli jsme 3. nejlepší obranu v lize, o tom si letos můžeme nechat zdát. Christensen nikdy takhle konzistentně dobrý nebyl a hlavně fyzicky je Luiz úplně někde jinde. Ale věřím, že třeba v Bundeslize nebo La lize by to byl o třídu lepší stoper.

Reagovat
vitasrp

Loňskej Luiz by tenhle souboj vyhrál s prstem v nose.

Ale ten letošní Luiz je hroznej, na toho bychom měli úplně stejné nervy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Counter

Luiz byl letos špatný, chyb udělal výrazně víc než v Chelsea. Na druhou stranu, s příchodem Artety se zvednul a obrana nám poslední dobou funguje nejlíp snad za několik let (jako žádný železobeton, ale posun je tam fakt znatelný).

Reagovat
spider_8

Přemýšlím, jak by asi naše obrana vypadala s ním, ale je fakt že on není zrovna ten typ organizátora, který by ji stmelil Spíš by zapadl do té bídy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Za mě Luiz. On sice dělal chyby, ale dělal 3-4 velké chyby za sezonu. Jinak byl výborný. U Christensena najdeš 2 velké chyby v každém zápase. On je strašně měkkej ve všem - v soubojích, nechá se vylákat mimo pozici a když tam je, tak nedokáže přerušit hru a nechá se přetlačit.

Reagovat
Godwinson

Je to hrozny, jak se clovek muze mylit. Po tom jeho pusobeni v Gladbachu jsem si ho tak moc pral videt v Chelsea, protoze to bude logicky top svetovy stoper ... a vysledek je tohle, kdy pomalu clovek vzpomina se slzou v oku na nekoho jako je Luiz

Reagovat
Talker

Tak Luiz byl dobrý většinu své kariery u nás. Měl své chyby, ale to měl asi každý stoper.

Co se týče Christensena, tak ten měl dobrou sezonu pod Contem. Jenže jakmile se hraje na 2 stopery, tak veškeré jeho slabiny jsou mnohem víc vidět, neustále má faily v poziční hře a souboje prohrává. On by potřeboval přes léto nějaký brutální dril, kdy zamaká na fyzické hře a naučí se vyhrávat souboje a poziční hru. Ve vzduchu se zlepšil, tohle je taky něco, co se dá napravit. Ideálně by si ho měl vzít do parády nějaký bývalý stoper a dokopat ho do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime zajtra

Reagovat
Counter

Zítra vyhoří Mustafi, teď je na řadě on.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

David Luiz

Reagovat
raduinho

Luiz. Ten měl alespon občas fakt výbornou formu. Christensen je prostě jenom špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz. Loni byl dobrej a letos ho nesleduju.

Reagovat
icemike

Prašť jak uhoď

Reagovat
Liquid

ani jeden by neměl působit v týmu z vrchní poloviny tabulky

Reagovat
Counter

Takže je u nás správně

Reagovat
Nikikrew

Pred 4,5 rokmi by sem väčšina fanúšikov Ars, Spurs, United atď nabehka a vysmiala sa Chelsea, dnes je tomu ale inak.

Tu je krásne vidno ako išla PL kvalitou vyššie. Timy ako Sheffield, Wolves, Leicester by mohli poraziť kohokoľvek a su zaslúžene tam kde sú. Áno Arsenal, Spurs, United a Chelsea neprezivaju najlepšiu sezónu ale i tak ta váha je na strane,, nových " kvalitných tímov ako zlej forme tradičných Top4 tímov

Preto je dôležité, aby ďalšie akvizície znamenali výraznejší posun (ako napr Bruno) hore tabuľkou pretože priemernú hráči kluby nikam neposunu, namiesto toho im bude rásť nová konkurencia

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Swarley

Spíš co chceš až tak oslavovat, když se každý rok placame na hraně LM... To by z našeho pohledu vzhledem k financím a postavení klubu měla být samozřejmost...

Reagovat
Counter
Reagovat
spider_8

My v té smlouvě musíme mít nějaké bonusy, jinak to není možný

Reagovat
icemike

Jj, myslel jsem na to včera

Reagovat
PP

Co jsme té Chelsea provedli?? Jakoby nestačil jejich kanadský žertík s Luizem.. Naschvál prohrají i s Sheffieldem, aby byl před náma.

Reagovat
John Obi Mikel

V téhle situaci to teda naschvál nebylo

Reagovat
hona.kub

Luiz není a nikdy nebyl kanadský žertík, to je prostě jen infiltrace záporného agenta do Vašich řad, mimochodem nemáte za co

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Frank Lampard: “Dnešní zápas mi toho hodně prozradil a nezapomenu na to.”

Reagovat
Counter

Ještě jedna statistika k Blades:

Updated SUFC Stat

When winning at half time, since Jan 2014

P95 W80 D15 L0

Šílenost, Arteta by měl jít za Wilderem na učenou.

Reagovat
iamek

Proč by se druhy Guardiola měl jít někde učit?

Reagovat
Counter

Protože Arsenal pod Artetou pravidelně ztrácí body poté, co se ujme vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: offside x onside ?

https://tinyurl.com/ycagr8pu

Reagovat
Counter

Off, musí tam být dva hráči. Obvykle je jedním z nich brankář, tak si to člověk neuvědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha dobre, dik za vysvetleni

Reagovat
r.mrazik

Mi tohle pravidlo přišlo vždycky divný...

Reagovat
Busby babes

chapu, ale dava smysl. proste se pocita s tim golmanem.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Já vím...ale i tak mi to přišlo vždycky pitome pravidlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Az na Watford - Newcastle, ktore sa malo skoncit remizou, absolutne fantasticke vysledky

COYI

Reagovat
jk

Nikde jsem tu nenašel analýzu toho zapáleného fanouška slepic z tábora chelski, ajouki?

Reagovat
Malresi

Off Topic:

Wow, to bola ale premiéra Jiřího v UFC, takto vypnúť nr 7 vo svojom debutovom zápase, klobúk dole. Síce totálny "blázon" s neortodoxnym štýlom, ale o to zaujímavejší oproti ostatným. Jiří podľa mňa do pár rokov kľudne ten titul získať môže. Už teraz v rámci CZ/SK MMA najvýznamnejší zápas v historii.

Reagovat
Greny

Když jsem viděl to první kolo tak jsem myslel že se normálně zblaznil

Reagovat
Malresi

Vnímal som to podobne, s rukami dole proti Volkanovi... čisté bláznovstvo. Ja som párkrát už myslel, že je koniec, ale Jirka všetky tie rany dobre znášal, čo podľa mňa muselo psychicky Volkana dať celkom dole. No a potom ten high kick a tá posledná kombinácia, bomby jak piča.. Mi uplne pripomenul Vladimira Klicka tym KOckom.

Reagovat
SaianSupaCrew

On takhle ale půjde s každým

To jsou vždycky hrozné nervy. Ruky dole a hlava v předklonu

Ale když se na to podíváš optikou soupeře, tak se na tohle fakt hrozně špatně připravuje taktika s tím, že tě Jirka může ukončit prakticky kdykoliv.

A to KO (Volkanovo první, btw) bylo rychlé i ve slow-motionu

Blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

No, vzhledem k tomu, že té váhové kategorii vládne Jon Jones, tak si to vážně nemyslím Je ještě mladej a o titul asi bojovat jednou bude, ale tenhle styl mu podle mě neprojde ani proti Thiago Santosovi nebo Reyesovi, kteří jsou oba mnohem lepší strikeři než Volkan.

Reagovat
Greny

Jones je sice dobrej, ale taky je to tak trošku "dement" doping, nepovolené údery.. prostě zakernak a je čas aby ho někdo vychoval

Reagovat
SaianSupaCrew

Dement je to sice pořádný a fakt krajně nesympatický, ale není jen dobrý, aktuálně je nejlepší. A do té nejužší špičky patří i historicky.

To je úplně jiný level.

Reagovat
Greny

Ok a dejme tomu že jsou to střelci ale pokud se nepletu tak Reyes třeba zrovna Oezdemira neukončil a šel s ním 3x5

Reagovat
El Cid z City

Uvidíme, on může ještě hodně vyrůst díky boji s nejlepšími.

Reagovat
SaianSupaCrew

Glover, Gustafsson detto.

Reagovat
Alan_Shearer

Vsak Volkan mel proti Reyesovi na body vyhrat.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Alan_Shearer

Neuveritelny, neskutecny nervy jsem u toho mel. Jsem rad, ze Jirka pozitivne odpovedel na pochyby, jestli vubec na UFC spicku ma, kdyz v Rizinu mel vetsinou o tridu slabsi soupere. Tvrda hlava a brada, totalni bjpcka, cista mysl. Priste by si mozna mohl hlidat vic predni nohu, viz i posledni zapas v Rizinu. Takovej Santos by mu ji mohl solidne rozjebat. Ikdyby nahodou Jirka s nekym prohral, tak to nevadi, jelikoz ta spicka 93 je dost vyrovnana a pokud Jones nebude zapasit nebo odejde do tezky, tak klidne o ten titul muze hodne brzy bojovat.

Reagovat
Alan_Shearer

A jednou ta prohra samozrejme prijde, na tom jeho stylu, jak ma casto vahu na predni noze, pohybuje se jak opice a nastavuje bradu s rukama dolu, se proste najde nekdo, kdo ho slozi - nemluve o tom, ze muze mit kurevsky trouble s wrestlerama. Nastesti jich v 93 ve spicce moc neni, takze v klasicky stipany by mohl leccos dokazat. Fakt obrovskej uspech a poklona, dalsi zapas ocekavam nekdy v rijnu nebo v listopadu.

Reagovat
Eichel

mám trošku pocit, že to s ním može dopadnúť ako s Johnym Walkerom, vidím tam docela paralely.. moc mu prajem a určite má talent na to byť ešte lepší ale musí vychádzať z viac zabezpečenej obrany, lebo na tejto úrovni mu toto skrátka prechádzať nebude a skor či neskor, teda skor, ho niekto nepekne vypne. Ale útok má skvelý a pohyb je tiež fajn, hlavne prednú ruku má vynikajúcu. Trošku prestat blbnúť a má šancu prekĺznuť do top 3

Reagovat
Alan_Shearer

Jirka ma oproti Walkerovi o dost vetsi fight IQ, ale jinak celkem souhlasim

Reagovat
vladis271

Asi kuknem Leeds. Kto to tam ťahá okrem Whitea?

Inak mufani, chcete Leeds naspäť v PL?

Reagovat
Kantos

To se asi nedá říct, kdo to tam tahá. Koukni sám a uvidíš, co si z toho vezmeš. Hernandez je kouzelník, ale je po zranění. Jinak dneska se Swansea teda čekám choke

Reagovat
Arnar Resmusonn

Wolves s klidem . To bylo jak tréninkové utkání Everton bez zájmu

Reagovat
Zaschrona

Už jen 3 zápasy a pak konečně zas pauza.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
EXoRcIsT

F1 OT : Ferrari prehlbuje svoju neschopnost kazdym tyzdnom . Ako vazne ako je mozne ze dokazu spravit tolko sprostosti kazdu velku cenu

Reagovat
iamek

Čekám na to cely den a po pulminute to muzu vypnout

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Whitemedia

Zrovna jsem si po letech zapnul F1 s tím, že mrknu na Ferrari.. a oni se stihli vyřadit hned na začátku

Reagovat
Greny

Dvě zatáčky no

Reagovat
Kaspar

ted to byla spis smula jinak kdo chce koukat : http://liveonscore.net/mma-boxing/2020-formula-1/

Reagovat
iamek

Závěr nadhera ale <3

Reagovat
andrew96

Lando je skvělý. Chico smůla, alespoň zařídil supr drama.

Reagovat
Cobra

Reagovat
EXoRcIsT

lando

Reagovat
Mato178178

Ináč fans araenalu, prečo hraje v poslednej dobe kolasinac tretieho stopéra keď tu bolo vkuse o ňom že nevie brániť ale je dobrý ako wingback

Reagovat
Golasso

Who tf knows...

Reagovat
Whitemedia

Ne že by se Tottenham na tu výhru nějak nadřel..

Reagovat
J0EL

Klasika u nas

Reagovat
Trand

Gratulace Spurs. My si za to můžeme sami, od tý pauzy na pití to byl celkem trapas, Spurs sice ve druhým poločase skoro nebyli na míči, ale nebezpečných šancí měli dost, možná víc než my. Obrana si dnes zavzpomínala na naše nejlepší časy. Je škoda, že Ceba se tak dobře rozehrál až teď ke konci angažmá, ten bude příští rok chybět.

Reagovat
Ranoth

s arsenalom si vytrie rit aj jozko za zenitom

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Aspoň trochu radosti v tejto mizernej sezóne. Som spokojný s výsledkom. Hráči to dnes odmakali. Ten systém tam stále nie je, ale individuálne hráč zamakali. Mohli sme dať pokojne i toho tretieho.

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

Tak to vypadá, že ani tu EL nedáme Zase brzké vedení a zase následná ztráta, už máme z vedoucího stavu ztracených snad nejvíc bodů z celé PL. Musíme poslat špiony do Sheffieldu a od příští sezony to už snad půjde.

Reagovat
jacobT

Podobných prvenstiev budeme mať v tejto sezóne asi viac. Predpokladám, že aj v počte individuálnych chýb vedúcich ku gólom a inkasovaných gólov zo štandardiek.

Reagovat
Counter

45% of the goals Arsenal have conceded this season have come from set pieces - the highest percentage in the Premier League.

jj, letos jsme z nějakého důvodu úplně zapomněli, jak se brání standardky. Přitom jsme se v tom poslední roky dost zlepšili, nevím, co se najednou změnilo.

Reagovat
jacobT

Neviem, čo sa pokazilo. Videl by som to ale skôr na kombináciu viacerych faktorov ako nejaký jednoznačný dôvod. Možno tomu prispeli odchod Koscielneho, časté zmeny v obrane a asi tomu úplne nepomohli ani tie trénerske zmeny.

Reagovat
Kincl

Arsenal se slavnostně dostal do stejné úrovně jako Tottenham a už to není ten tým co by měl hrát LM :D EL pro něj jako dělaná i když do té se taky nedostanou :D

Reagovat
Kincl

PS: Jinak příští rok PL bude asi zas jen opět o City a Liverpoolu a do třetice max Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

to si zistil na zaklade tohto zapasu?

Reagovat
Kincl

United, CHelsea, Arsenal, Tottenham to jsou určitě týmy co mají kvalitu na to potrápit Liverpool nebo City? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, Spurs buduci rok moc neverim a u Chelsea a ManUtd sa uvidi podla prestupaku.

Reagovat
Salfovic

United klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

United bych řekl, že půjdou hodně nahoru. Hodně do týmu investovali a začíná se to naplno projevovat. U nás bude hodně záležet na uhrání TOP4, protože hráči nepůjdou do týmu, kde není LM. A pokud nedojdou (zyiech, Werner není dostatečné), tak se zase bude ten tým plácat 30 bodů za mistrem..... Tottenham a Arsenal těžko říct... Možná nebudou hrát poháry a to je prostě průser pro posílení, které tak nutně potřebují.

Reagovat
r.mrazik

jestli prijde prave kridlo a udrzime pogbu/hraci zustanou zdravi,tak bychom tym na druhe pozici potrapit mohli

ale jestli city nebo liveru sedne cela sezona jako se to jiz stalo,tak se muzou jit ostatni tymy klouzat

my (MU) takovy run vyher urcite nedame...

Reagovat
vladis271

no to dúfam. Tá vaša momentálna séria ma začína celkom srať.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

myslim,ze jeste nemame ten tym,ktery by takhle dokazal hrat celou sezonu a udelal by stejny run jako liver a city...ale ten druhy tym bychom potrapit mohli...

ale ona i chelsea bude silna,pokud koupi stopera...

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas s Chelsea, pokud by brali stopera, tak mi přijde top 4 docela narýsovaná před novým ročníkem. Nicméně pořád bych se asi víc bál vás, než jich.

Reagovat
r.mrazik

kvuli lepsi momentalni defenzive asi jo...preci jen i liver jasne videl,ze bez obrany to fakt nejde

Reagovat
Kixi Syhimour

právě si i myslím, že kdyby do Chelsea přišel fakt pořádný stoper, tak by se zvedla obrana jako celek. Rüdiger by mohl být ta dvojka i po letošních otřesných výkonech a Kepa by možná něco chytil, i když nepředpokládám, že z něho hned bude Oblak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Greenwood taky jede dost slušně, rozhodně máte nakročeno nejlíp na to tu dvojku rozbít.

Reagovat
vladis271

ja City budúci rok vôbec neverím. Foden je world class talent, ale zastúpiť Silvu počas celej sezóny? Aguero je už na konci síl. My to budeme musieť obhájiť aby to MU nevyhrali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky City moc nevěřím, podle mě už soupeři více vědí jak na ně a už z nich taky nemají takový respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

vidno 5:0, 5:0 posledné dva zápasy. Ale s top6 majú veľké problémy, uvidíme keď kúpia Škriniara

Reagovat
Kixi Syhimour

Co na tom, že 5:0 poslední dva zápasy. City jsou sice z ligy schopní nandat nejvíc každýmu, ale konzistentní moc letos nebyli, například zrovna naši porážku 4:0 hned oklešťují jejich dvě porážky.

Reagovat
smazaný uživatel

No to k tomu respektu, tento rok im moc nefungovala obrana najma aj preto, ze Laporte pol sezony chybal. Tiez by na nasej obrane bolo poznat, keby tak dlho chyba VVD. Zajtra budeme mudrejsi podla toho aky trest dostanu, este ak by dostali ban v LM o to viac by sa zamerali na ligu.

Reagovat
Kixi Syhimour

taky na tom bude záležet

Nicméně ono co se týče respektu moc nezáleželo na tom zraněním mi přišlo, to spíš pak ty výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked 9 prehier tuto sezonu je teda slusne

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejně jako Arsenal a Sheffield, víc jako Sheffield nebo MUN.

Reagovat
Kixi Syhimour

* víc jako Wolves nebo MUN

Reagovat
Neutron

len to nie

Reagovat
smazaný uživatel

preco? podla mna by ho do Manchesteru dost lakalo aj kvoli Brunovi

Reagovat
Neutron

tak pokial vidim pises o Skriniarovi v City, nie? A to nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

hej, myslel som City. Ale to je tiez v Manchesteri

Reagovat
Neutron

to mas sice pravdu, ale v zlej casti mesta

Reagovat
r.mrazik

mason je mlady...cekam,ze pristi sezonu prijde urcity pokles,kdyz se na nej bude vice spolehat...

jak tomu rikaji v NHL? Sophomore Jinx?

Reagovat
vladis271

tiež si myslím. Je nereálne očakávať konzistenciu od 18 ročného fagana. Ale teda v nohách má dynamit.

Reagovat
r.mrazik

jojo...taky jsem z nebo uplne hotovy...to zakonceni ma neskutecny

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jde o to jaké by byly cíle. Pokud by to měla být top 4, tak tu uhrajete i bez nákupů. Pakliže chcete rovnou útok na titul, tak je pravda, že Sancho by přišel vhod, i když by to možná chvíli chtělo, než by se vše sedlo (nicméně takový Fernandes přišel a dělá si z ligy dobrý den).

Reagovat
r.mrazik

zas on ten tym ted zacal nejak fungovat,takze sancho by asi zapadl rychle...

cil bych videl jasnou TOP4 a ne se strachovat 3 kola pred koncem,jestli to dame...idealne bojovat o druhe misto

Reagovat
Kixi Syhimour

asi tak

Reagovat
Mato178178

preco o druhe

Reagovat
r.mrazik

Vždyť to píšu výš

Reagovat
Hokaido

Oooo, díky, tenhle termín jsem už asi tisíckrát chtěl použít, ale nemohl jsem si vzpomenout, jak se to jmenuje.

Reagovat
Jollae

To si ja nemyslím....on to v sebe má tak a už teraz si verí, že u neho je úplne jedno kolko má rokov...tam to proste je...

Reagovat
r.mrazik

Jenže o tom se nebavíme jestli to v sobě má nebo ne

Říkám, že je mladý a je to první sezóna a to ještě nehraje pořád pravidelně...pokles formy jistě dřív nebo později nastane...a nebude to nic nečekaného a špatného...je prostě mladý

Reagovat
iamek

Reagovat
Jollae

Veď ja chápem o čom sa bavíte...možno som to nenapísal dosť zrozumitelne...ak by prišiel pokles výkonnosti v jeho veku, bolo by to pochopitelné...ja som to ale myslel tak, že je to taký talent a to ako sa prejavu na ihrisku (vďaka povahe, viere vo svoje schopnosti), že si nemyslím že neho aj napriek tomu veku príde nejaký extra prepad výkonnosti...

Reagovat
r.mrazik

Jak myslis...ale ono to prijde a prislo na kazdeho, prijde to i na nej

Reagovat
jk

bože, některý lidi by si ty svoje názory fakt měli nechávat pro sebe i v době internetu

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné derby. Naprosto koukatelné, zajímavé, fotbalově plné. Pro mě, jako nestranného diváka opravdu zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham fakt překvapil. Koukal jsem na ně i proti Evertonu a tam ten fotbal byl asi tak špatný, jako ten náš.... I přesto vyhráli. My včera dostali trojku. Uvidíme, co s tím José udělá v další sezóně. Moc gólů ten tým nedostává, ale také nedává...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty góly samozřejmě v posledních zápasech.... Jinak v sezoně mají také dost obdržených. V tom vidím u Tottenhamu zlepšení.

Reagovat
PP

Tottenham překvapil v čem prosímtě?

Reagovat
Gazdo

ze vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

José si Artetu namazal na chleba

Reagovat
Kincl

Hezky znásilnil celej Arsenalek :D vždycky radost když Arsenal dostane bídu a ještě když jí dostával od Bayernu to byla krása

Reagovat
Zdechlina

Tak to se máš čím chlubit

Reagovat
Golasso

Ta obrana je fakt zralá na vyhazov ... jediné pozitivum je, že se Mustafi konečně zase odkopal a snad tak rozšlapal jakoukoliv naději na to, že by u nás snad měl mít budoucnost. On se fakt musel držet té svojí herní příčetnosti úplně zoufale, protože když udělal jednu chybu, tak to byl zase ten Mustafi, jak ho známe. Luiz a Kolasinac taky solidní odpad dneska. Luiz se mi z nich paradoxně jeví jako nejmenší zlo, protože když obrana šlape kolem něj, tak šlape celkem i on, ale jak to kolem něj začne hořet, tak on je jak barel benzínu...

Arteta taky dneska nic moc. Skoro celý první poločas jsme se nechytali a druhý jsme akorát drželi balon bez efektu. A to, jak tam vždycky zaje*e toho Willocka, když máme zabrat... tpč

Gratulace Spurs, naprosto zaslouženě dneska

Reagovat
Lacko_Boh

az na tu poslednu vetu

Reagovat
Golasso

Bohužel si myslím, že fakt vyhráli zaslouženě ty ne?

Reagovat
Nikikrew

ani nie

Reagovat
Lacko_Boh

skorej ze im negratulujem , bohuzial som dnes nevidel :D :) ale viem si predstavit, pomaly uz asi Artetova klasika pre tuto sezone (klop klop ze len pre tuto)

Reagovat
merlick

to mu na mobile vzdy vybehne reminder ze tam ma nahodit willocka za akehokolvek stavu. Vyhravame s leicesterom - willock up. Prehravame s tottenhamom - willock up.To je sialene ako si kazdy trener najde takychto oblubencov co nasej hre nic neprinasaju.

Reagovat
Free_player

Tottenham > Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za poslednych 5 rokov určite

Reagovat
Golasso

a zbytek historie obou klubů?

Reagovat
Salfovic

To už nikdo nepamatuje.

Reagovat
Golasso

Zase taková doba to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy... Voda je mokrá.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nikdo nepochybuje.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj, Sice to so mnou nic nebere pretoze som rezignoval na sezonu uz davnejsie ale toto trocha teda serie. Tie srajdy cely durhy polcas len pod loptou, doma pokakany za usami z akoze nebezpecneho Arsenalu. Co uz, vyslo im to a to sa rata.

Ceballos 2 polcase trocha odisiel,dopredu moc nevymyslel, Xhaka detto. Skoda sanci, Auba taka smola. Ako som Mustafiho pochvalil tak poslednu 1/4 zapasu docela posral. Nie zmluvu nepredlzovat, chceme vidiet konecne zmenu na stoperoch.

Jediny zapas ktory ma vyznam je so City, lenze to bude ten problem, City

Reagovat
Nikikrew

Btw Ozil by sa dnes z lavicky dost hodil. Pri tej prevahe uzemnej sa malo viac vytazit. Dole Kolasinac, zmenit rozostavenie a hrame. Pretoze tych sanci sme si moc nevytvorili, skoda dpc

Reagovat
Trand

Já úplně zapomněl, že u nás ještě je...

Reagovat
Nikikrew

no jo, este bude rok

Reagovat
merlick

naco Ozila, treba dat Willocka

Reagovat
Nikikrew

Willock ti je ešte k hovnu keď to super zavrie

Reagovat
merlick

hej, bola to ironia. Willocka tam dava nonstop, uz je s tym otravny

Reagovat
Nikikrew

njn to mi mohlo dojst

Akoze mne Willock nevadi ale proti takemu superovi s takym vysledkom proti nam tam tento hrac nam moc nepomoze

Reagovat
PP

Škoda.. herně byli Spurs zoufalejší než my a to je co říct. 25 minut druhého poločasu jsme jim nepůjčili balon a měli to rozhodnout. Takto nás potrestali z první jejich šance a bylo po nás. Naše obdržené goly jsou zmar a to, že Mustafi je náš nejlepší obránce - to hovoří za vše.

Hrozná škoda Ceballose.. rozehrál se skvěle a nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kolik šanci jste si vytvořili? Jednu? A závěrečnej tlak vůbec.

Reagovat
PP

tak chyběla dobrá finálka a ta jedna byla 100% do břevna. Posledních 15min jsem neviděl.

Mě je letošní sezona ukradená, chci vidět zlepšující se hru, nějaký systém, reagování na vývoj apod. A to výsledkově nás horzně srážela obrana .- kiksy, zranění - mimo katastrofy Luize.. Spurs slabí jak čaj.

Reagovat
Front hell

za to vy jste excelovali

Reagovat
jk

Zápas jsem neviděl, takže s NLD můžu být maximálně spokojen. Výsledek je super a předvedená hra mě netrápila, za mě win win

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi klobouček. Takovej výkon ukázat v PL.

Reagovat
Front hell

asi jako kane včera. Nebýt chyby mustafiho tak si ho všimne člověk jen při té trapné simulaci co tam zase zkoušel.

Reagovat
matZz

pokud se nepletu tak letos druhej gól z rohu. v pravej čas

akorát tu EL si možná nezahrajeme ani my ani Arsenal

Reagovat
Salfovic

Tak pozitivní je, že oba skončíte v horní polovině tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro Mourinha.

Reagovat
Cobra

Reagovat
PH8

Dobrá rvačka kriplů. Oba týmy jasně ukázali, proč bojují o 8. místo. Slepice asi zaslouženě vyhráli. Aspoň na to šlo docela koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letosni sezona je definitivne u konce, necekal jsem ucast v LM, ale ze nebude ani EL k tomu uz nemam slov a jeste kdyz potvrzeni neucasti prijde od tragickeho Mourinha, to uz je pomyslna tresnicka na teto sezone. Uprimne mi je lito Mikela, protoze fakt dela maximum pro to, aby to v Arsenalu dal tak nejak do poradku, potrebuje ale nutne podporu vedeni, aby mohl behem prestupniho terminu adekvatne poresit posty, na kterych to silne hori. Jako fanouskovi Arsenalu mi nezbyva nic jineho, nez verit ve vydarenejsi dalsi sezonu a v opetovny posun na pricky, kam Arsenal nepochybne patri. A gratulace Sheffieldu a Wolverhamptonu, za letosni sezonu si ucast v evrope oba zcela zaslouzi a doufam, ze to obema nakonec klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje stará je tragická. Podívej se do CV Joseho a porovnej s Artetou debile

Reagovat
smazaný uživatel

No já zapomněl, že on si tu PL dává s prstem v nose.. ale je fakt, že udělat z finalisty LM tým, který bojuje o to, aby vůbec byl v EL, to chce fakt kumšt..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že má fakt vypovídající hodnotu srovnávat někoho, kdo odtrénoval x let s někým, kdo je teprve na začátku

Reagovat
Front hell

právě když se podívám tak by spurs měli být někde jinde né? nejen vysledkově ale hlavně hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, když budou mít na konci sezóny stejně lišky a Chelsea,kdo bude výše když oba vzájemný skončili remízou?

Reagovat
Smoula14

Skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě nevím, aby to nebyl větší počet vstřelených gólů na hřišti soupeře

Reagovat
Mimalu

rozhoduje skóre před vzájemnými zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tá lavička Arsenalu bola fakt tragická. Tám fakt nebol jediný hráč, ktorý by mohol nejakým sposobom zmeniť zápas smerom dopredu. Saka je super ale predsa len je to mladý hráč, nemá toľko skúseností.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak si myslím, že Arsenal skončí v tabuľke vyššie. V pohode 6 bodov proti AV a Watfordu. Zato Tott max 2 ušmudlané remízy

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/skad00die/status/1282254603376099335?s=21

Tyvoe...pomalý matic je proti němu extra třída

Reagovat
Cobra

boží.

Reagovat
Tomanatura

Lampard vi, proc ho nestavi

Reagovat
Swarley

ta přihrávka v 11 vteřině, to jako mělo jít na koho

Reagovat
John Obi Mikel

To byl promyšlený "kulečníkový" pas odrazem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

McGoldrick je skvelý

Reagovat
Bayern +

sympatak

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Whitemedia

Konečně Jorginho!!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Jollae

On musel byť ožratý...presne takto isto som hral aj ja keď som mal vypité...celý zápas som si myslel ako hrám skvelo a v skutočnosti to vyzeralo takto...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

takto keby skusil hrat na dedine tak by ho nepozvali ani na pozapasovu grilovacku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

jinak je výborný i na pozici Kanteho jako defenzivní záložník

Reagovat
r.mrazik

s touhle formou je vyborny urcite vsude

Reagovat
pingla

tak tohle video ho vysloveně ztrapňuje, já ten zápas neviděl, ale asi v něm byl hodně špatný. jinak ale hraje dobře, hlavně loni ukázal kvalitu na míči

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham (W4 D2) have gone unbeaten in six consecutive home league games against Arsenal for the first time since January 1968 (nine games).

Reagovat
hona.kub

Special one efekt

Reagovat
Neutron

Jozef vie kedy ma zabrat teraz sa uz pod nim stolicka netrasie

Reagovat
Busby babes

Takze v pondeli muzem jit na treti misto... je mi jasny jak to dopadne... United, don't, just don't do it.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne to jako vždy... podrží vás rozhodčí

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
smazaný uživatel

25 penalt v posledních 2 sezonách je 25 penalt.

Reagovat
forrest

Jojo, to je moudro jak od Jagra. Das gol, das gol... nedas gol, nedas gol... vyhrajes, vyhrajes... prohrajes, prohrajes...

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
havrys99

Pořád to vidím na sestup Bournemouthu. Mají těžší los, horší vzájemné zápasy, horší skóre, zraněný Aké. Dneska je akorát zachránil Kasper.

Reagovat
LokoLFC

Jezisi ten Lestr je fakt tym uplnejch lemplu. A Rodgers absolutne nevi, co s tim ma delat. Ten muze trenovat max. nakej Celtic, kde titul vyhraje i pes.

Reagovat
Hokaido

Víc kokotsky ztracený zápas v PL snad nepamatuju. V prvním poločase to mělo být o dva goly a mělo být hotovo. Minulý týden jsem psal, že Foxes tu LM dají, po tomhle tomu nevěřím ani náhodou.

Reagovat
Counter

Foxes krasojízda. Tzv. djourouova kletba.

Reagovat
hona.kub

Tak doteď sem žil v představě, že my nemáme v TOP 4 co dělat, ale Lestr nám velmi zdatně konkuruje, co se s nima stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers, zazil to s LFC ked hral o titul a teraz to zaziva s LCFC v boji o LM

Reagovat
spider_8

Tak s touhle logikou by v top 4 kromě Live a City neměl co dělat nikdo. United byli taky 2/3 sezony úplně marní. Prostě kdo bude mít víc bodů, tak tam bude, víc bych to neřešil. Už jsem se tenhle přístup naučil loni

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je horsie ci dostat 4 goly od Bournemouthu, ktory absolutne do 60min netusil, alebo to ze 2 z tych golov dal Solanke

Reagovat
Whitemedia

4 fíky od Bournemouthu je normálka takže to druhé..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Leicester šel neuvěřitelně do háje, od 17. kola mají 5 vítězství, což by bylo 13. místo v tabulce (i bez těch vánočních zápasů s LFC a City mají od 22. kola 3 vítězství, což by bylo 14. místo).

To je slušný kolaps, člověk by řekl, že by měl Rodgers nějak reagovat.

Reagovat
Counter

Kdo jiný než fanda Liverpoolu by měl vědět, že Rodgers fakt nezareaguje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

je to tak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

My nejsme zábavný tým.. my jsme zábavný soupeř..

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Godwinson

Leicester jeste Chelsea pomuze. Doufal jsem v to

Reagovat
r.mrazik

A zítra plichta a mě mrdne

Reagovat
ManUnited

teď jsem to chtěl jít psát, že to úplně smrdí tím, že to taky zejtra posereme

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LeonardoUžoa

Cherries se musi zachranit

Reagovat
Liquid

přál bych jim to taky, ale bohužel všechny 3 celky nad nimi jsou rovněž sympatické, škoda, že není dole takový nezajímavý Newcastle

Reagovat
LeonardoUžoa

Watford ani ne. A ten ma malinko tezsi los.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaju to, Leicester im to doslova dnes daroval.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester slušně v hajzlu. A poslední 3 kola proti soupeřům, co jim dýchají na záda, můžou skončit ještě klidně 8. a nebude to extra překvapení, šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel v topu vcera

Reagovat
forrest

Rád bych pozdravil Gunnera_14, jestli sem tedy ještě chodí: ahoj

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda tých ľudských odpadov v obrane, bol by to momentálne celkom obstojne hrajúci a zaujímavý káder. Xhaka je momentálne asi v životnej forme a Ceballos sa tiež pekne rozohral, takže aj záloha je celkom fajn, ale čo z toho, keď v obrane tam pobehuje Mustafi s Luizom a, bohužiaľ, aj s Bellerínom.

Reagovat
Golasso

ten Bellerin mi taky včera dal důvod na přemýšlení. Jako co s ním? Furt je šance, že se rozehraje, ale když se na něj dívám, moc tomu nevěřím.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja bohužiaľ tiež moc nie. Mám ho hrozne rád, je to frajer a inteligentný človek, ale ako futbalista je proste slabý. To, čím zakrýval slabučkú techniku a takmer nulovú schopnosť poslať dobrý center - rýchlosť - už stratil. Momentálne je to len priemerne rýchly bek so slabým driblingom a hrozným centrom. Aspoň, že smerom dozadu je vcelku istý.

Reagovat
Svatej

Uff, takže nejsem sám, komu přišel na jeho poměry nějakej pomalej

Reagovat
j_mrazik

Mně by ani tak pomalý nepřišel, ale on prostě do toho nejde. Nevím, jestli je to pokyny od trenéra, ale on nejde do sprinterského souboje s protihráčem. Já si myslím, že by ho pořád natřel.

Reagovat
j_mrazik

Koukal jsem na to po oku, ale přijde mi to všechno hrozně pomalé. Hráč je na křídle a snaží se něco udělat, ale vedle sebe nebo před sebou nikoho nemá, takže se musí neustále přihrávat zpátky. Nemáme hráče, který by uměl někoho obejít, nebo spíš, který by se o to pokoušel. Já pořád přemýšlím, jestli to hraní krajních záložníků přes nohu není horší než klasika, kdy to tam hráč může rovnou sypat útočníkovi nebo do druhé vlny. Ty neustálé zasekávačky mě hrozně serou.

Reagovat
Counter

Zrovna poslední dobou mi přijde, že se do toho Héctor konečně dostává. Pořád nad ním nelámu hůl, příští sezona rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

je trochu lepsi ale uplne stratil svoju najvacsiu kvalitu - rychlost...on nol jeden z najrychlejsich hracov na svete a teraz si neveri prekst cez hraca ( akurat v tomto zapse sa mu to podarilo po velmi dlhej dobe)

Reagovat
Counter

I s Norwichem to tak bylo. Po návratu bylo moc brzo na vysoká očekávání, teprve teď vypadá zase ok. Jestli se obratem znova nezraní, tak pořád doufám, že bude hrát dobře. Starou rychlost z mládí už asi nikdy mít nebude, ale včera tam měl hezké sprinty, které by mi úplně stačily.

Reagovat
Swarley

Jako to mohl DDG mít, ne? Nejdřív vybíhá, pak se vrátil, ale to měl boxovat..

Reagovat
SpecialOne

A po gólu si střihl Valdese

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemohl.

Reagovat
Infernoqt

Už šest let si proti nám Southampton na Old Trafford strašně věří, ale dneska mi to přišlo až neuvěřitelný, protože přejel naši nejlepší jedenáctku. Byly tam slibné pasáže, ale nemohli jsme se dostat do hry. Vyrovnávací gól bohužel zaslouženej. Furt věřím, že tu top čtyřku můžeme dát, ale ztížili jsme si to.

Reagovat
RKBoy

neuveritelné ,že sme s touto obranou a nekonzistentnostou stále tretí.

Reagovat
Sandstorm

Jako dobrá smůla. Přesně ten zápas, kdy potřebujete, aby se na konci zápasu nic neposralo a dohrávali ste v klidu ze zajištěný obrany. A hle dva left beci zranění,8 minut nastavení...kurva ty dva body mají cenu zlata.

Reagovat
fajdax

OT: cau mám malej dotaz ohledně letenek, koupili jsme na jednu rezervaci 3 letenky do Porta. Je možný přes infolinku změnit den odletu jen u te jedné z těch 3 letenek? Jeden člověk proste chce letět dříve ale přes web tam jdou změnit jen všechny 3. Jo a jedna se o Ryanair.

Reagovat
exot12

Teoreticky áno

Reagovat
valek9610

Mě vykuř tyvole mi ztratíme a Lestr,Mu to samé nás sakra někdo nahoře musí mít rád

Reagovat
iamek

Ztrátu jsem čekal, ale takhle je to na hovno. Z nějakého záhadného důvodu na ne neumíme + ještě mají formu. Ta naše základní 11 je slušne utahana. Díky bohu aspoň za ten bod, protože muže byt sakra důležitý. Ddg wtf zákrok opět.

Reagovat
Kixi Syhimour

s tou utahaností, Fernandes odehrál snad všechno, ne (vč. poháru), ne?

Reagovat
iamek

Ano. Celá jedenáctka se nestrida. Jsem čekal, ze na to dojedeme později.

Reagovat
Infernoqt

Snažíš se říct, že to nemáme šanci dohrát, když následující čtyři zápasy máme vždy po třech dnech? Nemluvě o tom, že nová sezona začne prakticky bez přestávky.

Reagovat
iamek

Moc tomu nevěřím. Navíc teď na LB bude hrát kdo? Dalot? CP problem myslím nebude a ani west ham snad, ale na Leicesteru to bude masakr. On se ten bod muze ukazat jako zlatý, protože Leicester má všechny zápasy těžké a chelsea má dva těžké zápasy. My teoreticky jeden. Z dnešního zápasu jsem fakt měl nejvíc strach, protože na ne neumíme a mají docela formu.

Reagovat
Infernoqt

Já očekávám 532 proti Chelsea a možná to ukopeme. Ale ten druhej poločas bude zase podobně bez pohybu. Víc než o tuhle sezonu mám strach o tu příští. A LM chci kvůli tomu, že bez ní nejspíš nepřijde Sancho. Prostě ta LM, cítím, že bude motivace pro hráče ze sebe vydat něco víc. Nemluvě o tom, že nemám rád zápasy ve čtvrtek.

Reagovat
iamek

Na chelsea sere pes. Hlavně v lize tri win a snad bude jedno LB aspoň provozuschopne . Jinak přes Leicester proste musíme. Chelsea to nějak ukopne, Ale Leicester má nás, Sheffield a Spurs. Sheffield hraje paradne, JM bojuje o TOP10 s arsenalem. Tam bude každý zápas masakr proste.

Reagovat
Infernoqt

Hlavně Leicester nemá v LM co dělat. Ne s těmito výkony... Jak jsem jinak řekl, víc mě znepokojuje ta příští sezona. Pokud odcházíme fyzicky, tak se buďto dostaví zranění, nebo si to zkomplikujeme hned od začátku. Jestli dojdeme v EL až do finále, tak prostě pojedeme bez přestávky celé léto.

Reagovat
fenixLFC

Tak leicester ktory bol pol sezony suverenne v LM si to nezasluzi ale vy za tych 8 zapasov ano?

Reagovat
Infernoqt

Kde čteš že píšu, že si to zasloužíme? Naopak celou sezonu jsem jedním z těch, co poctivě kritizujou. Já tu LM chci jen kvůli tomu, že nás to neskutečně posune. Na přestupovém trhu ve výběru hráčů a motivačně u těch stávajících.

A ta věta "Leicester v LM nemá co dělat" má taky dodatek "Ne s těmito výkony". Což je pravda. Jejich výkony mají klesající tendenci. Na přestupovém trhu se jim rozuteče kostra a náhrady se budou muset sehrát, na což nebudou mít čas, protože nebude příprava. Prostě to s nimi nevidím dobře.

Reagovat
iamek

Máme nějakých 17-18 zápasu bez prohry v rade. A ani tady nepíše, ze si ji zaslouzime. Letos si ji zasloužíte jen vy a city.

Reagovat
iamek

A kdyby byl Leicester tak suverénní, tak nechápu, ze je před nama jen díky skóre o +3

Reagovat
iamek

A chelsea jede na pool. No ty vole ještě jim snad budeme fandit

Reagovat
cubazi

rádi Vám pomôžeme. Ved pametáme

Reagovat
Kixi Syhimour

Southampton

Reagovat
Svatej

Sotooooooon!!!!

Reagovat
Whitemedia

Jízda kriplů až do úplného konce.

Reagovat
Mates_Matesović

Ralph je král

Reagovat
smazaný uživatel

ruky prec

Reagovat
Counter

Reagovat
GazzaPalo

Kurňa to tam nebola ani jedna situácia keď by sa Penaltdes mohol realizovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nechci nic říkat, ale tahle ztráta připravila United o možnost dostat se do LM z ligy. 40% na míči doma proti Southamptonu to se nepovede jen tak někomu, ale pokud odešli fyzicky, tak není šance, že porazí Crystal, Chelsea, WHU, a Lestr v rozpětí dvanácti dnů. A nemůžu se zbavit dojmu, že je podle mě něco sekne i v té EL chvíli před finále. A Inter to nebude, spíš nějakej podobně odhodlanej tým jako Southampton… Sevilla/Wolves?

Reagovat
kilobyte

S Chelsea je to FA cup a ten můžou klidně vypustit. A Leicester je snad na tom ještě hůř.

Reagovat
Benzema

Konečne ma Utd potešili dúfam, že sa im bude dariť budúcu sezónu v európskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím losem nemají šanci. A kádr tak širokej nemaj, aby s ním rotovali a nepřišli o kvalitu.

Reagovat
Benzema

Podľa mna to dokážu a udržia si to piate miesto, predsa majú náskok na Wolves a Shieffield držím im palce

Reagovat
smazaný uživatel

len aby s tym co maju proti sebe Chelsea a Leicester bez praveho obrancu a stopera

Reagovat
Benzema

No Chelsea ma posledné dva zápasy mega ťažké

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Podle mě tu LM ukopeme. I navzdory zatím nejnižší pozici máme nejvyšší šanci. Spíš mě zajímá, co bude s Liverpoolem. Slyšel jsem, že Klopp na posily sere a ta hra mu začíná nějak pokulhávat.

Reagovat
LFC182

Reagovat
Kixi Syhimour

To není Jürgenem, ale majiteli. Co se týče hry a potažmo výsledků, tak je předběžné panikařit.

Reagovat
cristiano.K.

lepší je to vidět než slyšet

Reagovat
Spalovač šancí

Myslím, že momentálně nemá cenu hodnotit obraz hry Liverpoolu.

Nicméně nějaké posily by přijít měly, minimálně kvůli okysličení kádru a zvýšení motivace vyhrávat.

Reagovat
ttopi

Kde bereš tu jistotu? Když se podívám třeba na los Leicesteru, tak teď hraje doma s Sheffieldem, kterýmu jde o Evropu, pak na Tottenhamu, který se chce do Evropy taky na poslední chvíli proškrábat a pak doma s United, kde to bude dost možná souboj o LM, o vše. Vůbecv si nejsem jistý tím, že by měl Leiocester snadný los. Ls United mi přijde přijatelnější teda. Ne nějak výrazně, ale myslím, že by o ten bodík mohli udělat víc než Leicester.

Reagovat
Counter

Konečně Fergie time dle mých představ.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
diastan

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
icka

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Sanchez dneska dvě acka. Snad ho koupi

Reagovat
smazaný uživatel

heh, co to bylo za bránění od Lindelofa? stojí za hráčem jako stoper při rohu... meh

Reagovat
Svatej

Stat of the day: Fernandes lost possession 17 times tonight, more than any other United player. Pogba did so on 16 occasions.

Uff, bal.jsem se, ze je ten stred fotbalove fakt silene dobrej, ale neco se s tim zjevne delat da

Reagovat
Pigeon

Ahoj. Co říkáš na zákrok Romeu na Greenwooda? Neměla být červená? Nebudeš se opět rozčilovat nad nespravedlností posuzování utkání United a nesmyslností VAR?

Reagovat
Svatej

Neviděl jsem ho, jdu na to mrknout

Reagovat
Svatej

Doprdele, jakožto sportovní kripl, kterej si přesně stejným způsobem kotník zničil natolik, že jsem rád za chůzi, mě z toho polil studenej pot

Jasná redka

Každopádně rozčilovat se můžu i dál, Maguire a především sketa Williams měli být vyhozeni i v zápase s námi, někde sudí bere, někde dává

Reagovat
Pigeon

Já si jen tak chtěl drbnout

Redka to asi být měla, ale spíš to byl takový nešťastný zákrok. Zápas se měl vyhrát jinde

Reagovat
Svatej

Jen do toho, i když se za to často proklínám, tak rád se vystavuju konfrontaci svý vlastní myšlence.

Ve výsledku jo, ale příjde mi ten následek tohohle rozhodnutí podobně důležitej, ten ve váš neprospěch možná i důležitější. Ta pencka vám k bodům nejspíš pomohla míň, než pomohla neRedka pro Romeua Sotonu... Být obě rozhodnutí správně, tak jste na tom asi lépe.

Reagovat
Pigeon

Teď jsem o tom s kamarádem mluvil. Ta pencka byla ku prospěchu, ale vyhráli bychom to i bez ní. V 10 by nás Soton neprehral.

Reagovat
Svatej

Však přesně to píšu no..

Reagovat
r.mrazik

Včera byli dost špatní...Bruno úplně mimo hru

Pogba hrál jak Jorginho

Reagovat
Svatej

Pro mě je to malá optimistická sprška Ti dva spolu tomu nebezpečně šéfovali, je dobrý vědět, že mají taky svý limity.

Bude to menší prdel, až se stane ten scénář, kdy v posledním kole bude stačit Lesteru i United remíza, to si vytrhám vlasy.

Reagovat
Mato178178

Bruno má strašne veľa ľahkých strát v každom zápase ale včera mal soton neskutočný presing aj preto toľko strát

Reagovat
Busby babes

proste se jen musime naucit hrat i lip i proti podobne hrajicim tymum.

Reagovat
Svatej

Je zajímavý, že se vám to docela pěkně prohodilo. Bez Pogby a Bruna bych si vsadil na to, že vám takovej tým hrozně sedne. Jakmile jsou tam ale oni, hráči stvoření pro otevírání hlubšího bloku a příjde něco jinýho, tak si to vůbec nesedlo.

Furt jsou to ale skvělý starosti, tým máte teoreticky složenej na obojí. Jediný, kde vidim slabinu, je ta šířka. Pokud to bude hrát furt stejná základka, tak se to utaví a nebude tam důstojná náhrada... My sice ztrácíme te´d víc, ale díky tý rotaci z toho nemám dojem, že by to bylo tím, že přicházíme o šťávu, spíš x jiných důvodů..

Reagovat
Busby babes

jo no, potrebujeme v lete privest spis hrace druheho sledu, co ale budou kvalitnejsi. Pripadne James aby udelal pokrok, Fred a Scott jeste taky...

Osobne bych proti CP asi dal Ighala od zacatku, misto jednoho z tech utocnych hracu a posadil Bruna nebo Pogbu. Mozna spis Bruna, ten toho odehral vic a dal tam treba Matu. Zaroven bychom pak meli lepsi moznosti z lavicky.

Reagovat
Svatej

Jamesovi já třeba vůbec nevěřim, podle mě bude do dvou nebo tří let pryč, za mě je to takovej běhač, dobrej jen do hrozně mála zápasů. Z těch zbylých dvou bych si na vašem místě nechal jen jednoho a koupil co největší kvalitu do základu místo Matiče, kterýmu tenhle lauf většinou drží tak dva měsíce.. Potom bych už v tý záloze viděl fakt kvalitu, srovnatelnou s čímkoliv..

Dávalo by to smysl, všechno z toho

Reagovat
Busby babes

a hlavne, u nasich golu rozhodly brutalni individualni chyby. smula no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

ja treba nechapu,kdyz vime,ze ma sotton pressing nahore,tak byl bruno extremne vepredu misto toho,aby se stahl o trochu niz a pomohl tem stredakum...

kdyz to vidim ja,tak to museli prece videt i oni

Reagovat
Svatej

Působí to dojmem, že věřili, že ten blok i bez něj překonají a vepředu už bude čekat hráč navíc, kterej využije přečíslení.. Ale taky mi to úplně smysl nedává..

Reagovat
r.mrazik

jojo...mozna ze spolehali na pogbu s maticem...ale i tak mi bruno prisel dost utopeny az moc vepredu

Reagovat
Svatej

Kdo by se ale divil, není tolik záloh, u kterých bych si byl víc jistej, že si s presingem poradí. Oba silní, velcí, schopní pokrýt míč i ho rozdat, přesto to byl průšvih..

Reagovat
r.mrazik

hm, ale ono bylo videt, ze ta mezera mezi nimi a brunem byla az moc velka

a teda saints hrali fakt dobre

Reagovat
iamek

Ale líbila se mi ta nasranost Pogby. On věděl, ze mu to nejde a šel vidět ten vztek. Před par měsíci by mu to bylo jedno a na insta by dával tanecky. Bruno má ztrát hodně každý zápas, protože nenahrava alibisticky. A stejně si to áčko dal.

Reagovat
Svatej

Na durhou stranu na tom golu neměl v podstatě žádnej podíl

Reagovat
iamek

Já jsem fakt rad, ze u nás skončili alibisticke nahrávky dozadu nebo na hráče vedle sebe. Takže jsem rad fakt za maličkosti

Reagovat
mul

Alibizmus sa presunul na sever Londýna

Reagovat
iamek

Kdyby tam byl Perreira nebo JLiz, tak to pošlou do autu

Reagovat
r.mrazik

nejde mi o ztraty, spis jde o to,ze se vubec nedostal do hry

Reagovat
cristiano.K.

vsadil jsem hcs na MU, takže očekávané

Reagovat
cristiano.K.

jinak pro ligu jen dobře...

Reagovat
LFC182

hlavně pro ligu mistrů dobře, když v ní nebudou

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

A teda...dostat gól z rohu v poslední minutě? Sebrat prémie všem

Reagovat
Greny

Domácím, rozhodčím i hostům?

Reagovat
r.mrazik

samozrejme domacim

Reagovat
diastan

Krásný výsledek, ke včerejšímu objektivnímu rozhodnutí, chybí už jen UTD na 5. místě

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
bbbauch

Tady se mel pridat treti gol a bylo by hotovo.. martial i rash mohli v klidu zvysovat.

Reagovat
ajouki

Včera bylo napínavé sledovat, jestli si rozhodčí po vyrovnání hostů dovolí při sebemenším dotyku na Rashforda písknout penaltu. Hráč Southamptonu si byl vědom rizik a do žádného souboje se nepustil.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Člen_zlořádu

Leicester prohrál, Chelsea prohrála, ale nejvíc se bude mluvit o remíze United, kdy gól dostali za 5 minut 12

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ked odohrali zapas vcera a Chelsea v sobotu.

Reagovat
Člen_zlořádu

pořád málo dní na to aby se zapomnělo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nemam pocit, ze by sa prehra Chelsea riesila menej. Dokonca mam pocit, ze vdaka tomu sa menej riesila aj remiza LFC

Reagovat
Člen_zlořádu

Tak ta nic neřeší. Tam už jsou karty rozdaný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

vsak je to tak v poradku.

Reagovat
iamek

To je dobre. 17-18 zápasu bez prohry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele