Premier League - souhrn 33. kola

05.04.2019, 22:55, aktualizováno 08.04.2019, 22:58
Komentáře a souhrny
Liverpool vyhrál na hřišti Southamptonu a posunul se na vedoucí příčku před Manchester City, ten má však utkání k dobru. Na průběžnou třetí pozici se po vítězství nad West Hamem dostala Chelsea, oproti svým nejbližším konkurentům má ale rovněž utkání k dobru. Arsenal prohrál na hřišti Evertonu, naopak důležité zápasy venku zvládly Crystal Palace a Burnley...

Chelsea FC - West Ham United 2:0

08.04.2019 21:00

Góly: 24. Eden Hazard, 90. Eden Hazard

Tomuhle se říká One Man Show, a pokud mají být tohle poslední dva měsíce Edena Hazarda v Chelsea, zahájil je famózně. Přestože West Ham usilovně vzdoroval, belgický mág Kladiváře už v prvním poločase dokonale sestřelil dechberoucím sólem. Svůj výkon i vítězství Blues pak Hazard korunoval v závěru utkání, které Londýňané vyhráli 2:0.

Pro Chelsea to byl naprosto stěžejní zápas, který nesnesl ani náznak zaváhání. Sarriho tým čeká v závěru sezóny výlet na Anfield i Old Trafford - zbylá klání proto musí bezpodmínečně vyhrát. Tedy alespoň pokud myslí na umístění v první čtyřce, kam se po vítězství nad West Hamem opět po delší odmlce posunuli. Oproti londýnským rivalům však má Chelsea o jeden odehraný zápas navíc.

West Ham v prvních minutách dokázal s favorizovaným soupeřem držet krok a fanoušci Chelsea už měli obavy, aby se neopakoval scénář z neúspěšných zápasů v nedávné době, kdy právě v ofenzivě Blues strádali. Eden Hazard se ale dobře vyspal, a to znamená, že žádná obrana v Anglii prakticky nemá naději.

Nějakých dvacet minut Belgičan nechal defenzivu Kladivářů spočinout, než si vzal míč od Loftus-Cheeka zhruba 40 metrů od branky. Hbitým blafákem pronikl přes záložní řadu, a pak už ochozy opět fascinoval tím, v jak obrovské rychlosti si dovede poradit s míčem. Dva bleskové doteky jej dostaly skrz obranu do vápna a zakončení už pro Hazarda neznamenalo žádnou potíž.

Pak se Hazard převtělil do role nahrávače a Gonzalo Higuaín napálil míč z úhlu do tyčky. Vzápětí se Argentinec užuž radoval, v poslední chvíli mu ale do střely vložil nohu Fredericks, jenž zabránil takřka jasnému gólu. Po pauze se osmělili i hosté, Kepa musel zasahovat třeba proti ráně Lanziniho.

Definitivní uklidnění přinesl opět až Eden Hazard, jenž si tentokrát nechal pomoci od Rosse Barkleyho. Právě jeho hezký centr do vápna dal nejproduktivnějšímu hráči Premier League dostatek času a prostoru, aby křížnou ranou mimo dosah Fabianskiho rozhodl o konečném vítězství Chelsea 2:0.

Více informací k zápasu

Everton FC - Arsenal FC 1:0

07.04.2019 15:05

Góly: 10. Phil Jagielka

Naděje Arsenalu na klíčové umístění do čtvrtého místa utrpěly po sérii úspěchů nepříjemný direkt v podobě porážky s Evertonem. Kanonýři tak jen potvrdili trend posledních měsíců, že zatímco na domácí půdě jsou takřka nepřemožitelní, hřiště soupeřů jsou jim nadále zapovězena. O jediný gól utkání se postaral netradiční střelec Phil Jagielka, jenž přitom do zápasu původně ani neměl nastoupit...

Velezkušený stoper Tofees se dostal výjimečně do základní sestavy jen kvůli nečekanému odstoupení Michaela Keana, jehož ze hry těsně před zápasem vyřadila nevolnost. V 36 letech a 233 dnech k tomu se Jagielka stal vůbec nejstarším autorem gólu v této ligové sezoně. Stalo se tak již v desáté minutě po dlouhém autu Lucase Digneho, s nímž si defenziva Arsenalu nedokázala poradit.

Po doposud nepříliš přesvědčivému působení Marca Silva na evertonské lavičce se tak v posledních týdnech zdá, že v liverpoolském klubu všechno přece jen začíná zapadat do správných kolejí. Everton v posledních týdnech dokázal na domácí půdě vyzrát na Chelsea a nyní i na Arsenal, což podložil i zdoláním třetího londýnského klubu venku proti West Hamu. Výsledkem je aktuální celkový zisk 47 bodů, posun na deváté místo a ztráta jediného bodu na Leicester s Wolverhamptonem. To Arsenal zůstává na 63 bodech, a přestože stále drží čtvrté místo bod za Tottenhamem, oproti Chelsea jej drží nad vodou pouze lepší skóre a šestý Manchester United zaostává jen o dva body.

Ani po brzkém průlomu skóre domácí neupustili od agresivní a aktivní hry, díky čemuž hosty s přehledem drželi na uzdě a Jordan Pickford za celou první půli nemusel ani jednou zasahovat. Arsenal se sice s dvojitým střídáním Ramseyho s Aubameyangem bezprostředně po změně stran herně zvednul, ovšem v největší šanci na vyrovnání skončila Mchitarjanova kroucená rána mimo tři tyče a Everton měl sám několik možností k navýšení náskoku. Neproměněné příležitosti Gylfiho Sigurdssona či Richarlisona však nakonec domácí mrzet nemusí, neboť čisté konto uhájili až do konce a slaví další prestižní skalp soupeře z čela tabulky.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Burnley FC 1:3

06.04.2019 16:00

Góly: 4. Ashley Barnes (vl.) - 18. Chris Wood, 20. Ashley Westwood, 56. Ashley Barnes

Fotbalisté Burnley navázali na domácí úspěch s Wolverhamptonem a zvítězili i v Bournemouthu. Utkání se pro ně přitom nevyvíjelo dobře, hned v úvodu si vlastní gól vstřelil Barnes, ještě do poločasu ale otočili Wood s Westwoodem a po pauze Barnes napravil svůj omyl a pečetil vítězství svého celku.

Hodně šťastným způsobem se hned ve čtvrté minutě dostali Cherries do vedení. Po Fraserově přímém kopu za sebe prodlužoval Lerma, načež Barnes ve snaze ubránit Akého hlavou překonal vlastního brankáře.

Vedení domácích ovšem netrvalo ani čtvrthodinu. Stejně jako u úvodního gólu i tentokrát stála za brankou hrubka soupeře. Westwoodův centr z rohového kopu byl příliš vysoký pro brankáře Begoviće, ten na míč nedosáhl a na zadní tyči tak úspěšně do prázdné brány zakončoval Chris Wood. 1:1!

A brzo přišla pro Třešně další pohroma. McNeil se přes hlouček hráčů pokusil protlačit přízemní centr, který se Mephamovi sice podařilo zblokovat, ale jen směrem k Ashleymu Westwoodovi. Ten neváhal, z první vypálil na bránu a přízemní střelou na zadní tyč poslal Clarets do vedení.

Ani tento stav nemusel vydržet dlouho. Po pohledné kombinaci předal King míč Brooksovi na pravou stranu, ten rovnou odcentroval a Wilson hlavičkoval jen těsně nad břevno Heatonovi svatyně. Do kabin tudíž mohli spokojenější odcházet hosté.

Z druhého poločasu uplynulo něco přes deset minut, když Burnley dokázalo svůj náskok navýšit. Po centru z levé strany se povedlo uspět Woodovi v souboji s gólmanem Begovićem. Wood poté poslal míč za sebe, odkud už Barnes jednoduše zakončoval do odkryté klece.

Bournemouth tak navázal na neuspokojivé výsledky z poslední doby a klesl na třinácté místo, Clarets se na druhou stranu vyšvihli hned o tři místa a jsou velmi blízko záchraně, dokonce na dostřel svému dnešnímu soupeři.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Leicester City 1:4

06.04.2019 16:00

Góly: 52. Aaron Mooy (pen.) - 24. Youri Tielemans, 48. Jamie Vardy, 79. James Maddison, 84. Jamie Vardy (pen.)

Souboj dvou týmů v naprosto odlišném rozpoložení dopadl přesně podle očekávání. Rozjetý Leicester čtvrtou výhrou v řadě umocnil trápení již jistě sestupujícího Huddersfieldu. Skóre otevřel v první půli Tielemans, po přestávce se dvakrát prosadil Vardy a jednou Maddison. Mezitím na 1:2 snižoval domácí Mooy.

Hosté byli od začátku utkání aktivnějším celkem, dlouho si však nedokázali vypracovat velkou příležitost. Překonat domácího gólmana se povedlo až po čtvrtině zápasu. Po rohovém kopu nastal zmatek v pokutovém území, k odraženému míči a krásným volejem zpoza vápna rozvlnil síť.

Brzo mohlo být pro Terriers ještě hůře. Vardy povedenou individuální akcí zatáhl míč do nebezpečného prostoru a krkolomně jej naservíroval Grayovi. Ten z velmi dobré pozice trestuhodně přestřelil. A tentýž hráč na sebe vzal zakončení i v protiútoku svého celku, tentokráte jej pro změnu zastavil brankář Hamer.

Co se nepovedlo před pauzou, to se Liškám poštěstilo těsně po ní. Pereirovi se podařilo uniknout po pravém křídle a přízemním centrem naservírovat míč do jednoduché pozice Vardymu. Ten bez větších potíží zakončil a jelikož si pomezní nevšiml jeho ofsajdové postavení, bylo vedení Leicesteru navýšeno.

Krátce na to už se ale rozdíl zase snížil v jednobrankový. Soyuncu ve vápně zfauloval soupeře a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Toho se ujal Aaron Mooy, počkal si na Schmeichelův pohyb a jednoduše poslal míč do druhé poloviny brány. Po chvíli už musel na zem znovu Hamer, a to po Maddisonově ráně.

James Maddison se nakonec přece jen prosadil. Po nedovoleném zákroku kousek za vápnem se kopal přímý kop. Ujal se jej právě anglický středopolař a podařenou ranou na vzdálenější tyč nachytal gólmana Hamera. 3:1.

Definitivní stvrzenku na vítězství Foxes dal ve čtyřiaosmdesáté minutě Jamie Vardy. Vzal situaci sám na sebe, pronikl do vápna, kde obešel i brankáře a byl faulován Kongolem. K nařízené penaltě se sám postavil a sice se štěstím, ale přece dokázal dostat míč do sítě.

Leicester se tudíž i díky většímu počtu odehraných utkání dostal na sedmé místo, tedy pozici nejlepšího ze "zbytku světa", Huddersfield zůstává poslední bez jakékoliv naděje na záchranu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Crystal Palace 0:1

06.04.2019 16:00

Góly: 81. Luka Milivojević (pen.)

Ani výrazná převaha Newcastlu nakonec nedopomohla k tomu, aby proti Crystal Palace zvítězil, ba dokonce bodoval. Hosté totiž uštědřili soupeři lekci z efektivity a pozdním gólem mistra pokutových kopů Luky Milivojeviće strhli utkání na svou stranu s výsledkem 1:0. Díky němu mají Eagles s odstupem jedenácti bodů od osmnáctého Cardiffu již takřka zaručenou záchranu. To svěřenci Rafaela Beníteze nadále balancují na hraně s dostatečným, avšak ne suverénním sedmibodovým náskokem na sestupové příčky.

Po první půli, kdy na každé straně nebyl uznán gól vinou ofsajdu, domácí pokračovali v územní převaze a tlačili se k potvrzení skvělé bilance pěti po sobě jdoucích ligových výher před vlastním publikem. Místo toho však Magpies čekalo pořádné zklamání, když Crystal Palace v závěru z ojedinělého brejku vybojoval po zákroku Yedlina na Zahu výhodu pokutového kopu a Luka Milivojević tak skóroval již svou desátou "desítku" sezony - celých třináct procent všech proměněných penalt probíhající sezony Premier League.

První šance odpoledne připadla hostům, ovšem Schluppova rána z rohu šestnáctky zasvištěla mimo tři tyče. Pak se slova ujali hráči v černobílém a dočkali se dokonce branky, jenže Rondónovu dorážku Ritchieho hlavičky po zaváhání brankáře Guaity rozhodčí správně neuznali kvůli postavení mimo hru. Guaita byl i nadále vytíženějším z obou brankářů a musel zasahovat proti dalším pokusům Ritchieho i Rondóna.

Těsně před odchodem do kabin se pro změnu na pár chvil radovali z gólu hosté, ovšem i tentokráte Jamesi Tomkinsovi zkazili rozhodčí radost, neboť jeho gólové hlavičce po rohovém kopu pomohl na cestě do sítě i stínující James McArthur, jenž byl v tu chvíli v ofsajdové pozici. Po změně stran domácí zaznamenali ztrátu Floriana Lejeuna, jenž s poraněným kolenem opustil trávník na nosítkách, a střídající Christian Benteke měl záhy slibnou šanci rozhozenou defenzivu Magpies překonat, ovšem jemný oblouček Townsenda přes obranu nedokázal řádně usměrnit a netrefil míč čistě.

Přesto se Eagles nakonec dočkali. Wilfried Zaha natropil DeAndrému Yedlinovi řádné potíže, až do něj americký bek ve vlastní šestnáctce vrazil a sudí Attwell bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. Luka Milivojević potvrdil pověst mistrného exekutora i tentokrát, poslal Martina Dúbravku na opačnou stranu, než kam umístil svou tvrdou ránu a do ligového rekordu Andrewa Johnsona mu již schází jedna jediná proměněná penalta.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 1:3

05.04.2019 21:00

Góly: 9. Shane Long - 36. Naby Keïta, 80. Mohamed Salah, 86. Jordan Henderson

Hráči Liverpoolu dokázali zvrátit nepříznivý vývoj v Southamptonu a vrátili se do čela ligového pelotonu. Skóre otevřel v první desetiminutovce Long, ovšem ještě do poločasu srovnal Keïta a v závěru dokonali obrat Salah a Henderson.

Začátek utkání byl pro Reds velkým šokem. Nejenže se nemohli dostat do větších příležitostí, ale navíc jim v deváté minutě uštědřili Saints studenou sprchu. Bertrandův centr z levé strany za sebe hlavou prodloužil Höjbjerg, míč propadl až k Shaneu Longovi, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil a nedal Alissonovi sebemenší šanci.

Až po čtvrthodině vystrčili růžky i Kloppovi svěřenci. Po Salahově centru hlavičkoval velmi nebezpečně Mané. Gunn jeho pokus zlikvidoval a jelikož neuspěl ani Keïta s dorážkou, zůstala tato šance nevyužitá.

Kontroverzním způsobem dokázali Liverpoolští deset minut před pauzou vyrovnat. Alexander-Arnold poslal míč na v ofsajdu stojícího Salaha, sudí postavení mimo hru neodpískal a po následné akci a nákopu Alexandra-Arnolda se k hlavičce dostal Keïta. Gunn si sice na míč sáhl, v cestě do sítě mu ovšem nezabránil.

V poločase druhém se dlouho nic nedělo, jeden z těch nebezpečnějších pokusů měl na svědomí Firmino, přes domácí obranu však neprošel. Až v osmdesáté minutě zahrával Southampton rohový kop, jenže Höjbjerg vápně ztratil míč, čímž umožnil Salahovi vyrazit do brejku. Egyptský útočník se na půlce ujal míče a po povedeném sólu nechytatelně zakončil.

Netrvalo dlouho a bylo definitivně hotovo. K přetaženému pasu po pravé straně hřiště se dostal Firmino, umotal Bednareka a parádním pasem vyzval Hendersona ke skórování. Anglický středopolař nezklamal a zpečetil vítězství Liverpoolu.

Náskok Kloppovy družiny na Manchester City činí dva body, Citizens však mají utkání k dobru. Southampton zůstává na šestnácté pozici s pětibodovým náskokem na sestupové příčky.

Více informací k zápasu

Manchester City - Cardiff City 2:0

03.04.2019 20:45

Góly: 6. Kevin De Bruyne, 44. Leroy Sané

Staronového lídra má anglická Premier League. Fotbalisté Manchesteru City zvítězili v předehrávce 33. kola proti Cardiffu a při stejném počtu zápasu jsou opět bod před konkurentem z Liverpoolu. Na výhře se brankami podíleli De Bruyne a Sané.

Citizens od začátku svírali otěže pevně ve svých rukou a už v šesté minutě poprvé rozvlnili síť. Laporte z levé strany přesným pasem vyslal Kevina De Bruyneho, který prudkou a povedenou ranou z ostrého úhlu překonal Etheridge. Toho prověřil o chvíli později z přímého kopu i Sané, tentokráte však filipínský brankář svůj tým podržel.

Velšané se ani nadále nemohli dostat do příležitostí, zato Guardiolovým svěřencům se to dařilo. Po rohovém kopu Bluebirds se bleděmodří dostali do protiútoku čtyři na dva. Do koncovky se dostal Gabriel Jesus, míč do branky ovšem procpat nezvládl. To se povedlo až krátce před pauzou Sanému, který se po Jesusově sklepnutí opřel do balónu z velkého vápna a střelou na zadní tyč navýšil náskok celku z Manchesteru.

Ten mohl přidat definitivní pojistku deset minut po přestávce, jenže na De Bruyneho střílený centr z přímáku nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl. Daleko od skórování nebyl později ani Mahrez, jenž se však nechal vychytat gólmanem.

Manchesterští tak využili jednoho z mála okamžiků, kdy mají s Liverpoolem shodný počet odehraných utkání a přestihli je v tabulce. Třetí Tottenham už je může ohrozit jen v naprosto teoretické rovině, na lídra ztrácí šest zápasů před koncem šestnáct bodů.

Více informací k zápasu

Watford FC - Fulham FC 4:1

02.04.2019 20:45

Góly: 23. Abdoulaye Doucouré, 63. Will Hughes, 69. Troy Deeney, 75. Kiko Femenía - 33. Ryan Babel

Premier League zná už nyní šest kol před koncem i druhého sestupujícího. Zpět do League Championship se vedle Huddersfieldu vrací také nováček z Fulhamu, který své trápení potvrdil i na půdě Watfordu, odkud si odváží debakl 1:4 a prodloužil svou sérii porážek již na devět. Ještě v poločase hosté drželi po solidním výkonu nerozhodný stav, ovšem Watford po změně stran odrovnal soupeře třemi zásahy v rozmezí dvanácti minut a jen potvrdil vlastní formu.

Svěřenci Javiho Gracii sice kvůli úspěchu Wolverhamptonu proti Manchesteru United neposkočili rovnou na sedmou příčku, ovšem z osmého místa ztrácí pouze jeden bod, a právě s Wolves navíc nyní poměří síly i v semifinále FA Cupu. Tak jako tak aktuální zisk 46 bodů znamená pro Hornets vůbec nejlepší počin v novodobé historii Premier League - naposledy jej na prvoligové úrovni překonali v sezoně 1986/87.

Lepší vstup do zápasu měli domácí. Deeneyho hlavička se ještě neujala, ale po dvaceti minutách si Doucouré vyměnil míč s Hughesem a tvrdou ranou levačkou propálil Sergia Rica. Na průlom skóre však Watfordští nedokázali navázat a místo toho bylo záhy opět vyrovnáno. Ryan Sessegnon prchl po pravé straně a přesným pasem našel Ryana Babela, jenž zachoval chladnou hlavu, obešel brankáře Fostera a uklidil míč do sítě.

Možná i s ohledem na blížící se pohárový duel ve Wembley sáhl Gracia hned ke dvěma střídáním už v poločase, anebo zkrátka nebyl spokojen s tím, jak se výkon jeho týmu v první půli vyvíjel. Nutno dodat, že nasazení Graye s Janmaatem se osvědčilo, byť první šance po změně stran připadla hostům. Poté, co si Sessegnon neporadil s Fosterem, však následovala smršť na opačné straně. Nejprve se parádní ranou z voleje po odvráceném rohu prosadil Will Hughes, pak Deeney po výtečné kombinaci s Grayem vstřelil svůj devátý zásah sezony a čtvrtý gól navrch přidal pár minut nato Kiko Femenía po další dobré práci všudypřítomného Graye.

Fulham tak již ve zbytku sezony může pouze odvracet možné nelichotivé rekordy jako v případě počtu obdržených branek, který po úterním zápase narostl na stěží uvěřitelných 76 a může při udržení dosavadního trendu konkurovat nechvalně proslulému Derby County ze sezony 2007/08, jež tehdy inkasovalo bezkonkurenčních 89 gólů. Cottagers přitom do sezony vstupovali jakožto jeden z nejlépe hrajících celků druhé ligy s vysokými ambicemi, které odrážely i výjimečně drahé letní nákupy přesahující částku 100 milionů liber.

Tehdejší manažer Slaviša Jokanović však na předešlé úspěchy s výrazně obměněným kádrem nedokázal navázat. V listopadu jej nahradil Claudio Ranieri, jenž měl zachránit situaci. Ani zkušený italský kouč však nezvládl Fulham vytáhnout ze sestupového pásma a po necelých čtyřech měsících ve funkci putoval z londýnského klubu i on. Jak nyní ukazují výsledky pod stávajícím dočasným koučem Scottem Parkerem, fulhamské potíže sahají hlouběji než jen po osobu manažera.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2:1

02.04.2019 20:45

Góly: 25. Diogo Jota, 77. Chris Smalling (vl.) - 13. Scott McTominay

Domácím fanouškům se zatajil dech bezprostředně po úvodním hvizdu, když si míč vzal Lingard, okamžitě si to namířil směrem k brance a nebýt jeho nepřesného zakončení, mohlo se jednat o jeden z nejrychlejších gólů v historii Premier League. Obrana Wolverhamptonu byla tedy už v první minutě utvrzena v tom, že pro úspěch bude bezpodmínečně nutné se soustředit po celou dobu zápasu.

Ale defenzíva Wolves začátek zápasu nezvládla, Fred postrčil na pár metrů míč k McTominayovi a ten tvrdou přízemní ranou otevřel skóre. Rui Patricio byl bez šance, výhled domácímu brankáři zakrýval svým tělem Boly, mezi jehož nohama následná střela mladičkého hráče United prošla.

Vlci vylezli z nory za přibližně dalších deset minut. Už notoricky známá dvojice Jiménez a Jota si připsala další branku na svém seznamu. Je obdivuhodné, jakým způsobem spolu tito dva hráči fungují na hřišti. Nejlepší střelec Wolverhamptonu Jimenéz se tentokrát pasoval do role asistenta, dloubl míč svému parťákovi do vápna a ten jeho nabídkou nepohrdl. Oranžově zbarvené tribuny bouřily.

Wolves mohli otočit skóre zápasu do třicáté minuty, jelikož Luke Shaw poslal míč nepřesvědčivým způsobem za sebe do vápna, kam jej pronásledovali hladoví Vlci, Dendonckerova střela z ideální pozice ale nenašla cíl. A Belgičanovi, který měl střelu na svědomí, tak nezbývalo nic jiného než schovat na chvíli hlavu mezi dlaně, otřepat se a pokračovat dál.

Red Devils znervózněli a začali dělat další chyby v obraně. Těsně před poločasem byli rádi, že neinkasovali po rohovém kopu, po kterém nejprve míč propadl celým vápnem, aby jej pak po obraném zákroku dostal na nohu Neves, ten svým spektakulárním pokusem vystrašil De Geu.

Chvíle hostí přišla v 55. minutě. Lukaku poslal nadýchaný centr do šestnáctky, kde ho hlavou trefil McTominay. Patricio ale předvedl zákrok večera, když reflexivně vyrazil míč, jenž mu šel do protipohybu.

O několik sekund později změnila děj zápasu udělená červená karta, kterou obdržel Ashley Young, jemuž na pár metrů nepřesně přihrál McTominay a zkušenému Angličanovi pak nezbylo nic jiného než únik Joty hasit skluzem.

Wolves s přispěním Chrise Smallinga dokázali početní výhody využít. Centrovaný míč z levé strany se dostal mezi dvojici Dendoncker, Smalling a od druhého jmenovaného se balón nešťastně odrazil do sítě. Brance předcházel souboj Jiméneze s Jonesem, ve kterém mexický forvard vyhrál a odražený míč se od něj odrazil ke zmiňované dvojici. Jiménez patřil po celou dobu zápasu k tomu nejlepšímu na hřišti, nelítostně se rval s obranou Rudých ďáblů a dá se říct, že měl na svědomí obě branky.

V deseti dohrávající hosté už vyrovnat nezvládli a zaváhali tak v boji o třetí a čtvrté místo, pro jehož získání je teď potřeba každičký bodík.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33257175:2082
2.Manchester City32262483:2180
3.Chelsea FC33206757:3466
4.Tottenham Hotspur322111060:3464
5.Arsenal FC32196765:4063
6.Manchester United32187761:4361
7.Leicester City331451446:4447
8.Wolverhampton Wanderers321381140:3947
9.Everton FC331371346:4246
10.Watford FC321371247:4746
11.West Ham United331261541:5042
12.Crystal Palace331161639:4339
13.AFC Bournemouth331151744:6138
14.Burnley FC331061740:6036
15.Newcastle United33981631:4335
16.Brighton & Hove Albion31961632:4633
17.Southampton FC32891536:5333
18.Cardiff City32842028:6128
19.Fulham FC33452430:7617
20.Huddersfield Town33352519:6314
Zbývající zápasy
23.04. 20:45Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro titul Liverpoolu !!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
hona.kub

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Beči

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
Coutinho10

uz jsem zacinal bejt trochu skepticky, ale nakonec zase super zaver a mam radost i z toho, ze to Salah konecne podporil i hezkym golem a pak Bobby super s Hendem a i Keita dobry vykon + gol...jedeme dal

Reagovat
13

JK dnes vynikající střídání, vyšlo mu to.

Jinak Mo v rozhovoru po zápase prohlásil, že při tom golu o přihrávce Firminovi vůbec neuvažoval. Díky bohu, že to konečně trefil, jinak by byl fakt za psance.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

jk

Reagovat
smazaný uživatel

srandoval Momo, najlepší boli premotivovaní Carra a Hendo snažiaci sa hovoriť scouse prízvukom a nasratý G. Ne*ville

Reagovat
smazaný uživatel

o tom ale neuvažovali ani bránící hráči, kteří si Firmina nevšímali a i vteřinu předtím, než vystřelil, mi z toho jeho nájezdu bylo jasné, pro kterou variantu se rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

preco si to nepodal,ty genius

Reagovat
Coutinho10

jojo vyslo to suprove a ta stridani to ozivila

jinak trochu jsem se bal, ze to Salah uz zadrbal, protoze ti obranci uz byli celkem dost blizko a vypadalo to, ze mu min. zblokujou, ale nastesti to tou levou krasne trefil, ale jinak by asi zmatnul i me, protoze jsem fakt cekal, ze to urcite tentokrat prihraje, ale nastesti to vyslo dokonale

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

5. pro to, že je Selena Gomez hezčí než Ariana Grande

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

kto kto

Reagovat
Taiger

Neskutečná šťabajzna vs ta, co vypadá na 12

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Shevchenko

No na 12 vypadá hlavně Selena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jednoznacne

Reagovat
Hokaido

Send nudes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

The fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by bylo dobré si po těch letech konečně zašukat

Reagovat
mistr129

Dyť vypadá v obličeji jako chlap

Reagovat
icemike

Těžká volba... Ale aktuálně asi spíš Ariana

Reagovat
blade115

Přirozeně.

Reagovat
Gunner14

Od tebe bych to čekal

Reagovat
blade115

Alespoň máš odhad na lidi, když v draftu jsi tak zoufalej.

Reagovat
Trand

Asi bych si nedokázal vybrat.

Reagovat
Gunner14

Ty jseš fakt debil

Reagovat
Spalovač šancí

Tě někdo mučí?

Reagovat
smazaný uživatel

obě vypadají na 12

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nihilister

Pubertální výlevy si nech na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech to na pondeli do druziny

Reagovat
Kixi Syhimour

No konečně Salah, jinak Klopp vystřídal dřív , Robertson dneska otřes, jemu to volno prospěje

Reagovat
cristiano.K.

z té ofenzivní trojice neměl ani jeden svůj den, přesto všichni tři měli prsty v golech. Když jsem viděl, že se za čarou rozcvičuje Hendo a Milner, tak jsem doufal,že se do konce zápasu nepřeruší.Naštěstí střídaní v snesitelné verzi Trentovi to taky nešlo nijak zvlášt.

Mané nevýrazný tackle u vápna a má z toho asistenci u golu Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

To houby, ta záloha byla otřes, kdyby Klopp nestřídal, tak jsme v háji

Reagovat
cristiano.K.

já se bál,že vyndá někoho z dvojice Keita/Fabinho. Proto se to střídání dá nazvat dobré.

Reagovat
Kixi Syhimour

nicméně Fabinho se rozjel až po příchodu Milnera s Hendersonem, do té doby nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He do my prihral

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo mu prihral.

Reagovat
ďuriLFC

Hendo je aj tak úžasný hráč <3

Reagovat
redyyz

Reagovat
Liquid

Kolik dostal ten asistent co nemávl ofsajd při 1.golu LIV a ve 2.půli pak nepustil chybně avizovaným faulem SOT do sóla 2 na 1 za stavu 1:1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

plačko

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
cristiano.K.

nechcete si s Dolarem ty vaše moudra psát do zpráv? Vzájemně byste se respektovali a byl by klid.

Reagovat
Liquid

jaký moudra, já chci jen rovinu, spravedlnost pro všechny, ne tlačenku

Reagovat
Counter

Souhlas, všem v boji o top4 by tohle kolo měli pustit ofsajdový gól, aby se férově vyrovnal ten od Chelsea na Cardiffu.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Už sem v živote viděl spoustu kokotů, ale ty jsi úplně na vrcholu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
pobody's nerfect

centimetrový ofsajd, který neměl přímý vliv na gól, který padl až po půl minutě, to snad ani nemůžeš myslet vážně ne? Takový drobounké chyby se prostě stávají zápas co zápas.

Reagovat
Ranoth

urcite menej ako ten v cardiffe

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

YNWA

Nitra a Liverpool FC ♥

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
vladis271

Reagovat
krisa

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cubazi

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

20. pro titul Livepooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolu

Reagovat
Trand

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
hona.kub

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Shaq musí byt definitelne odepsaný, když za stavu 1:3 musí přijít Lovren

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak zrovna zde se to dalo pochopit, Klopp potřeboval bránit a Shaqiri to moc dobře neumí, leč umí přidržet balón, ale osobně bych tam poslal Adama, nicméně ten je zase zraněnej, ne?

Reagovat
cristiano.K.

to střídání přišlo v 88. minute

Reagovat
Kixi Syhimour

I tak bych dneska střídal podobně

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, ale kdoví, co dělá na tréninku, nějakej důvod Klopp mít musí (i když je možný, že je to jen zakuklenej Zdenda Ščasný...)... A asi bude ještě hůř, vrátí se Ox, který doufám bude hrát co nejvíc...

Reagovat
I am Mancunian

Karicka úspešne potlačená

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně to na ManU v nejlepších letech ani zdaleka nestačí

Reagovat
Bandita_Harry

vy nemate dno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoooool! :-) Krása.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Dnes veľmi ťažký zápas, žiadny ideálny výkon od nás. Od začiatku sme boli málo dôrazní, čo sa prejavovalo najmä pri vyhrávaní druhých lôpt. Ale nakoniec sme to zlomili na svoju stranu. Ideálny výkon by som povedal, že nepodal ani jeden hráč. Záloha nastúpila konečne asi v ideálnom zložení fanúšikov, na ihrisku to však dosť často nefungovalo. Ale povedal by som, že to bolo vinou celého tímu nie iba zálohy. Super, že sa podarilo skórovať Nabymu a samozrejme aj Momovi. Keď som videl akí hráči idú striedať mal som obavy, ale Klopp prijemne prekvapil tým, že nestiahol Keitu ani Fabinha. Naopak Gini sa mi v posledných zápasoch zdá bez šťavy, kľudne by som v najbližších zápasoch postavil Henda. Ani výkon oboch krajných obrancov nebol ideálny, čo je však pochopiteľné pri tom kvante zápasov, a čo aj potvrdzuje to, že im treba priviesť konkurenciu. U Robba to ideálne vidím na niekoho z akadémie, kde máme pár adeptov, Trentovi by som priviedol trošku konkurencieschopnejšieho parťáka. Dnes bol neistý aj Matip, pomaly by som do zostavy znovu dostával Gomeza, ktorý mal byť vraj v pohode pripravený už na tento zápas.

Reagovat
Bandita_Harry

Ideálne jeden bek čo zahrá oba kraje a môže nastúpiť aj v dôležitých zápasoch, nemám tušenia kto by to mohol byť alternatívy Gomez, Fabinho, Milner stačia Lewis a Camacho sú dosť mladí ich radšej na hosťovanie kde nazbieraju poriadne minúty, alebo nechať Clyna a priviesť len LB... myslím si že je možné aj to ze Trent v budúcnosti zmení pozíciu ale momentálne miesto inde asi nieje, do tímu budúci rok zaradiť Wilson, Grujić, Kent a debut Brewstera, neviem ako sú na tom Ojo a Ejaria.O nikom k nám sa poriadne nepíše, a či je ten Werner fakt reálny cieľ,hodila by sa aj kvalitná dvojka brankár Butland? Karius?

Reagovat
LokoLFC

Kvalitni dvojka a napises Karius?

Reagovat
Bandita_Harry

I am so sorry haterko

Reagovat
LokoLFC

To, ze napises blbost a nekdo te na to upozorni, neznamena, ze je hater...

Reagovat
Bandita_Harry

Nie neznamená, napísal som to s otáznikom, no Karius pokiaľ nechytá finále LM chytá celkom fajn, nijak som si ho neoblubil ani mi nieje moc sympatický ale návrat do LFC a nová šanca by ho mohli nakopnúť a mohol by predviesť pár pekných výkonov ako dvojka a trochu očistiť svoje meno,viem ze v Besiktasi má nejaké problémy a je otázka ci je toho vôbec schopný psychicky, ak má ale Kloppo niekoho vyhliadnuteho tak sa teším na novú posilu

Reagovat
fenixLFC

Pri vsetkej ucte, karius za poaobenie u nas mal jeden jediny skvely zapas- proti sotonu v ligovom pohari. Inak prostw chytil co mal a bic navyse nepridal. Celkom biedny angazman u nas a to aj bez toho posraneho finale

Reagovat
Bandita_Harry

Neviem no aj v tom finále mal pár dobrých zákrokov Je ale pravda ze ho JK dosť do zostavy tlačil ale so Simonom je to prast jak uhod je to jedno kto spraví chybu no mal by niekto prísť čo dostane trošku dôvery a môže rotovat keď sa bude hrať dva krát do týždňa Alli je v posledných zápasoch trošku pomateny

Reagovat
LokoLFC

Tvle ty chceš rotovat jednoho z nejlepších brankářů světa...

Reagovat
Bandita_Harry

ano predstav si ze aj jeden z najlepsich brankarov sveta potrebuje oddych nielen fyzicky ale aj psychicky

Reagovat
LokoLFC

Ale pouzit vyraz "rotovat"... jasne, 5-8x za rok muze v poharu mickeyho mause chytat nekdo jinej...

Reagovat
cristiano.K.

souhlas až na Matipa, ten hrál včera velmi dobře až na jeden výjezd, kdy v 75.minutě šel zbytečně do kliček. V první půli perfektně vyvezl balon a dal na Salaha. V první půli hasil za Fabinha,kterého vymotal Redmond.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak snad se ti Saints (a vypadá to tak) zachrání

Reagovat
Zaschrona

Ten proliverpoolský bias je tak odpuzující.

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
Zaschrona

Podoba vysílání toho zápasu na Sky Sports připomínala spíš vysílání Liverpool TV.

Nemluvě o tweetech tohohle typu: https://twitter.com/BBCSport/status/1114253198053793792

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že máš hovna před svým prahem neznamená že musíš srát před cizím

Reagovat
Zaschrona

Nelíbilo by se mi to úplně stejně, i kdyby takhle protěžovali můj klub.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to víš že jooo, ty jsi tady taková modla všeho objektivismu, vem se ještě za ručku s mufanama plačko

Reagovat
Zaschrona

Vyjma dementních fanoušků Liverpoolu, samozřejmě. A že jich má.

Reagovat
Godwinson

Everton tu má takovýho jen jednoho, no

Reagovat
Zaschrona

Se mi líbí, jak se dementi umí sami ozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Což v tomhle vlákně stanovuješ jako první.

Reagovat
erwin

To jsi vystihnul dokonale.

viz

Zaschrona 05.04.2019 23:32#

Ten proliverpoolský bias je tak odpuzující.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanda Trumpa, co čekat

Reagovat
Zaschrona

Nebudeme si kazit realitu tím, že nejsem fanda Trumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Trump je v pohode.

Určite lepší ako predchádzajúci nájomník WH.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Rišty

bacha na snesitelnou tíži bytí, voe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Ten antiliverpoolsky bias je fakt odpudzujuci

Reagovat
Swarley

jako tlačí se na ten příběh po všech směrech a to i na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

vidno pri tom faule na Keitu ked sa mala kopat penalta :)

Reagovat
Swarley

Pobrecel si Klopp nebo mu vítr zabránil přijít na tiskovou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved si pozri, ty to tak rad sledujes

Reagovat
Swarley

No včera jsem večerní předpověď počasí pro Anglii prošvihl, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

mokry travnik, hospodari Sotonu sa snazili ale malo

Reagovat
oli9

jaký příběh co to plácáš vole... Liverpool a CIty jsou letos jinde než zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ono se fakt bude rozhodovat na Old Trafford.

Reagovat
icemike

Dejte jim latu

Reagovat
smazaný uživatel

pomůžete LFC k titulu

Reagovat
C-M@ster

OT: Má někdo ten obrázek s posilou Tottenhamu, jak je tam hráč s číslem 0 a nápis "nobody"?

Reagovat
mikelinos
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster

Takže ano, bylo to tak těžké, protože když mezi slova "signing" a "nobody" švihnes 0 jako já, tak se to ve výsledcích vůbec neobjeví.

Reagovat
mikelinos
Reagovat
C-M@ster

A když tam dáš "signings"?

Reagovat
C-M@ster

Pak to tam není... byl jsem podveden a vytrollen googlem. Nicméně dík za odkaz, hledal bych to doteď

Reagovat
mikelinos

V pohodě, snad to máš na videjko

Reagovat
C-M@ster

Jako mám, ale na jiný, ne na Fanta.

To asi udělám až po sezóně a ještě nevím, jak ho podám.

Reagovat
Luc-Luc

lfc !!! letos si jdem pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte musí zakopnúť City...

Neviem s kým.

Reagovat
Malresi

Man United?

Reagovat
smazaný uživatel

Pred mesiacom možno aj...

Reagovat
fenixLFC

Dostanu tak 5...

Reagovat
Vsadim gule

Dostaň no..

Reagovat
smazaný uživatel

No maju tam dost zapasov kedy by mohli zakopnut

Reagovat
fenixLFC

Ani nie, jedine ze sa spurs naucia predtym co na nich hrat a nejak to daju aj ked tomu neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley hrajuce o zachranu ci Leicester tiez nie su tak jednoznacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas je iný a začína od 0-0.

Barcelona naposledy na Villarreale. Vyzeralo to na jasnú záležitosť v suchom tričku, v 16.min. 0-2. A zrazu kde nič tu nič Villarreale viedol, v 80 min. zvýšil dokonca na 4-2. Nebyť Messiho, tak vyhrajú domáci.

A hlavne : rozhodnú maličkosti. Koľko mm chýbalo aby bol uznaný gól v sieti City vo vzájomnom zápase na Etihad?

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan to zařídí

Reagovat
Kixi Syhimour

To by bylo nejpoetičtější

Reagovat
fenixLFC

Burnley rozstrielaju a z tej rodgersovej obrany si spravia kolnicku na drevo

Reagovat
smazaný uživatel

ok teda tak snad uhaluzime LM

Reagovat
fenixLFC

Lul

Reagovat
Malresi

Výkon vôbec nebol ideálny, zvlášť špatne hrali krajní beci, Fabinho do príchodu Henda a Millieho tiež otrasný, paradoxne by som zvolil ako MOTM práve Henda, ktorý mal v prsty v góloch na 1-2 a 1-3. Priniesol na ihrisko bojovnosť, srdce, gól a asistenciu. Fakt vidieť, že je srdciar, akurát škoda že takéto zápasy nehrá častejšie. Súhlasím s komentom vyššie, že keby Klopp tie zmeny neurobil, tak by sme dosť možno stratili nielen 2 body, ale možno aj všetky 3.

Rozhodovať sa bude na OT podľa všetkého, tak snáď mrdky City rozjebú. Koniec koncov, aj im ide o veľa.

Reagovat
vladis271

ako ja som kričal po Salahovi pred tým gólom "rpihraj ty kkt, prihraj" dobre to Carra hovoril.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou ještě spolu před koncem ligy? Liverpool a M.City?

Reagovat
Malresi

Nn, posledny zápas bol v januári.

Reagovat
Vsadim gule

Je 21.stoleti. Internet a informace se na nás hrnou pomalu i z toustovace, ale ty se ty se musíš ptát na něco, co by ti zabralo tak 7 vteřin života hledání. No hate Bro. Pís

Reagovat
smazaný uživatel

To, že ty žiješ v západnim světě, kde máš internet i na toustovači neznamená, že to tak máme všichni. Většina jižní ameriky, afriky a dalších koutů světa pokrytej internetem neni. No hate Bro. Píš.

Reagovat
cristiano.K.

Kloppe, jestli nevyhrajeme titul, nikdy ti ten zápas na Evertonu neodpustím, nikdy!!!

Stejně to bude epické bud o netitulu LFC rozhodne Everton nebo o titulu LFC dáblíci

Reagovat
LokoLFC

Proc o tom rozhodl zrovna zapas na Evertonu a ne ten na United nebo na City?

Reagovat
cristiano.K.

protože ten zápas prokaučoval.

Reagovat
Kowe

To i West ham doma

Reagovat
smazaný uživatel

spíš přímá konfrontace s City.. i díky rozhodčím jste ji bohužel nezvládli

Reagovat
cristiano.K.

proměnit Mahrez u nas penaltu, tak už dnes ani nedoufáme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

prohráli jste za celý rok jen jeden zápas, to je dost neuvěřitelný

Reagovat
cristiano.K.

dost pravděpodobně to bude nejlepší sezona za posledních 30 let, proto bude zvláštní, pokud nebude mistrovská. Před sezonou jsem psal, že pokud skončíme za City do čtyř bodů, tak to bude úspěch. Teď už na to člověk nahlíží trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že by to bylo hrozný zklamání... ale já pořád věřím, že to dáte

Reagovat
cristiano.K.

City 3x slepice neporazí, tak snad si vyberou ten zápas v lize, ztracené to není, ale bude to chtít kus štěstí, které se nás drží téměř celou sezonu

Reagovat
fenixLFC

Vyhra a prehra by holi lepsie ako prehra a remiza

Reagovat
Coutinho10

tam jsme je měli na lopatě...věřim, že kdyby jsme šli do vedení, tak si to pohlídáme

Reagovat
mickey mouse

mě nejvíc vadí ta ztráta s Leicestrem

Reagovat
vrabejka

Nebo nám k němu pomůže Hodgson nebo Rodgers :D

Reagovat
Remt

Každopádně je to zatracene zajimava sezóna díky tomuhle souboji:-)

Reagovat
vladis271

Ale kde everton by ma nesral. Ale ten zapas na OT. To strasne vtedy doebal. Ak to nedame tak sme si to prehrali tam.

Reagovat
cristiano.K.

já ten zápas neviděl,jen v motd, ale furt je to zápas s MU

Reagovat
vladis271

Hej, ale minuli vsetky striedania na dolezitych postoch este v prvom polcase. Rasford dohraval zraneny. Tam sa malo jednoznscne vyhrat.

Reagovat
13

Prokauč sem, prokauč tam, ale....

Klopp je právě ten důvod, proč tu teď můžeme vůbec uvažovat o titulu. Až příliš dobře si pamatuji předcházející trenéry LFC. Za příchod JK do LFC by měl být každý fanda LFC vděčný a ne uvažovat, zda se mu bude něco odpouštět.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, je to myšleno v nadsázce, pokud následující roky nějaký titul urve, tak si na to ani nevzpomenu.

Reagovat
vladis271

Vyhrame LM, City ligu a budeme si navzajom zavidiet :D

Reagovat
cristiano.K.

my PL, City LM

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Já ani ne. Prostě jsme si vybrali horší formu a chybělo i štěstí. Klopp to sice moc takticky nezvládl, ale tak co, soutěž má 38 zápasů a někde se splést musel. Nemá zatím smysl to svalovat na jeden zápas. Titul je strašně daleko, ale naděje žije. City musí ztratit teďka v tom programu, jinak už to nevidím růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ono jestli dáte titul, tak za to bude moci ta minela Pickforda z podzimu, to je jasné.

Reagovat
cristiano.K.

těch věcí během sezony je strašně moc, ale taková neproměněná penalta Mahreze u nás asi by Pepa nenachali uplně v klidu

Reagovat
REPLIKATOR

Máme 82 bodů. Leicester získal titul s 81 body

Reagovat
Han střelil první

Nemá smysl plakat nad tím, proč Leicesteru stačilo v té sezóně 81 bodů, ale spíše uvažovat, proč jich Liverpool tehdy neměl aspoň 82.

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Tak ono by to stacilo na vyhru v 5 alebo 6 sezonach...a to este hrame pat zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool smrdí

Reagovat
nani92
Reagovat
Hafna

Je to trošku OT ale co říkáte na to, co momentálně vyrůstá na stoperu ve Francii? Varane, Umtiti, Laporte, Lenglet, Pavard, L.Hernádez, Diallo, Zagadou, Upamecano, I.Diop, Kimpembe. I.Konaté, Le Marchand... k tomu ještě zkušený Rami nebo z druhé vlny Zouma apod... Pamatujete někdo někdy podobnou ultra sílu v repre na jednom postu?

Reagovat
smazaný uživatel

Italove?

Reagovat
oli9

taliíni kolem roku 2006 a jejich obrana

Reagovat
smazaný uživatel

polovinu jmen jsem v životě neslyšel

Reagovat
Bayern +

To predsa nič neznamená. Už len prvých 6 je slušná pecka, i práve preto hrajú Pavard s Hernandezom na krajoch.

Reagovat
Gazdo

Lebo si obmedzeny len na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Niakhate, Sarr, Badiashile, Todibo... plus tí, čo nenaplnili úplne potenciál ako Sakho či Mangala

Reagovat
Hafna

Hlavně to jsou všechno fakt mladí borci... Za 5 let můžou být klidně 7 z 10 top stoperů na světě francouzi

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo nebudou, stejně jako měli být Sakho, Mangala nebo Zouma

Reagovat
pingla

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Zagadou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Ma 19. Ako si hral v 19 (ak si este hral) ty? talen obrovsky stacilo by sa nedivat len na ten vcerajsi zapas s bayernom ale na celu sezonu. Podla vcerajsieho zapasu by Sancha nikto nekupil

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas byl taky v 19 megatalent

Reagovat
Gazdo

Hral zaklad v dortmunde?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha promin

Reagovat
REPLIKATOR

V 19 jsem měl vrchol kariéry

Reagovat
Hokaido

http://timeontheball.net/2019/04/03/the-idealist/

Haugstadt se poslední dobou nějak rozepsal. Na tohle se extra těším.

Reagovat
Hokaido

To jméno nikdy nenapíšu správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec. Věřim, že se udržíme, ale bude to letos o fous. Smutný je, že naše hra stála na 21letym odchovanci, který do letoška nehrál ligu. S jeho zraněnim zase nevíme co hrát. Prohráli jsme s WHU, Palace a neporazili Cherries. Objektivně na lepší než 15. místo zřejmě nemáme. Jsem zvědavý na léto.

Palace je tým jednoho fotbalisty a jednoho kopáče penalt, ale stačí jim to

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma týdny tady mluvíš o top 10 a výše, nyní o starostech se záchranou. Se rozhodni, seš jak ženská

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymýšlej si

Mluvil jsem tu před zápasem s WHU o šanci na 10. místo. Kdybychom porazili tři týmy tou dobou nad námi - WHU, CP a Cherries, tak ta šance byla veliká. ALe 2 zápasy se prohráli a jeden remizoval, tím pádem se situace změnila a naopak máme blíž k sestupu než 10. místu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idiot?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

15. místo byl tak nějak i cíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Cílem byla záchrana, takže ok, vzhledem k průběhu sezony byla šance jít výš, ale bohužel. Máme ještě zápas s Brightonem i Saints, tak 15. místo snad udržíme.

Reagovat
Coutinho10

tak Leeds si to pekne zkomplikoval

Bamford mohl dat vedouci gol a misto toho dostali z protiutoku a naopak Sheffield Utd. toho vyuzil a ted on drzi 2. postupovou pozici..to bude zajimavy sledovat

Reagovat
Whitemedia

Milivojević proměnil už desátou penaltu

nemají krystalky nějak moc penalt?

Reagovat
Hokaido

Mají Zahu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha is currently the second-most fouled player in the league this season.

Mají šikovný hráče no.

Reagovat
Trand

No v útoku jednoho a to konkrétně Zahu. Když pomineme jeho, tak je ten tým celkem bezradnej směrem dopředu.

Reagovat
kiciN

Jak hraje Batshuayi v Crystalu, porad ta bida co v Valencii?

Reagovat
Whitemedia

Někdo tu psal, že byl mezi fanoušky CP a tam ho rádi neměli, takže asi bída

Reagovat
Trand

Já byl na zápase CP a moc mu to nešlo no. A lidi z něj byli docela frustrovaný už. Ale tak třeba je to jinak lepší, nevím no. Ale moc bych tomu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs i United musí jít po Tielemansovi. Výborný hráč s velikánským potenciálem. My bohužel budeme utrácet na jiných postech.

Reagovat
masly008

jako že ho vykoupí Lišky a oni ho pak koupí za 2x tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráč nemusí přijmout nabídku Foxes :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú opci na jeho nákup.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
redyyz

a sorry za ten dlhy link, nejak to tam suplo takto

Reagovat
Trand

Nostradamus.

@PeakWxzza

4 hpřed 4 hodinami

Nostradamus.

@PeakWxzza

4 hpřed 4 hodinami

it wasn't above knee, didn't get full contact and was a clear accident.

Yellow.

Reagovat
Busby babes

balon, hraj dal!!!

Reagovat
C-M@ster

Fuj... ty zpomaleny zabery jsou nejhorsi

Jinak ten tvůj link mě nehodil přímo na toto https://twitter.com/MLS/status/1114623243699216384

Reagovat
Trand

Everton zaslouženě, byli dneska mnohem hladovější a ve všech ohledech lepší. Střídání byly dobrý, ale už bylo asi moc pozdě, Everton už byl rozjetej, nevím co si Emery sliboval od tý sestavy na začátku. Iwobi příště základ prosím.

Reagovat
Swarley

v suchém triku a s letící bundou

Reagovat
Mato178178

Reagovat
nani92

Everton je jeden z najlepších klubov na svete, ak nie úplne najlepší

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Jinak Emery je borec.Dá nam čuchnout že jakoby můžeme být 3 a pak to dosere na evertonu s výkonem na 10 místo.

Za AW se říkalo že tyhle zápasy jsou chyba managera, že je nedokáže připravit takticky a psychicky.Jsem zvědav čí chyba to byla dneska že ten výkon byl jaký byl.

Jinak Emerymu za základní 11

Reagovat
Kixi Syhimour

Je vůbec zázrak, že s tímhle konkurujete United a Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

(myšleno kvalitou kádru), takže bych Emeryho nevinil

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

No já ti nevim, ale papírově ten kádr Arsenalu není kvalitní jako v případě Chelsea nebo United

Reagovat
Kixi Syhimour

popř. Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má oproti minulým rokům hrozně nudný kádr a nepřílliš kvalitní ve srovnání se soupeři. United lepší a Chelsea má Kantého a Hazarda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

no když k tomu přidáme Mourinhův handicap, stačí ti dost málo na zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Expert se ozval

Reagovat
Taiger

Od nejhloupějšího fanouška Arsenalu nemůžeš čekat nic jiného, však on má v hlavě nasráno

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak srovnávat kádr Arsenalu s tím co mají Spurs a United je zcestné samo o sobě. Chelsea se jim asi blíží nejvíce, ale ne nadarmo vyhráli ti hráči 2 roky dozadu PL, nehledě na to, že Chelsea má o dost větší finanční možnosti. Arsenalu jsem vůbec nevěřil a ono ejhle Emery s tím i něco hraje.

Jejich trenér je v Anglii prvním rokem, v týmu, kde po 20 letech vyměnili trenéra, krásnou paralelou je Moyes, který byl v lize dokonce zažitý a jak to dopadlo. Byla by hovadina Emeryho teď vyhodit, možná, že se měl přivést Jardim, ale co má jako Emery dělat, když ho vedení v přestupových obdobích silně nepodpoří. Za mě je dost překvapivé jak si Emery vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Věcný argument od všech opravdu, místo nějakého příspěvků s kvalitními argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Zaschrona

S Emerym určitě vydržte, pokud se to nerozsype nějak úplně. Je to dobrý trenér. Akorát bude trvat nějakou dobu dát dohromady funkční a vyvážený tým, zároveň vyčistit kádr od hráčů, kteří do toho nezapadají, naopak tam máte zjevné mezery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Vole, taky už by sis s tím "hejtem" mohl dát svátek a začít normálně fandit... Občas mi připadá, že ti Emery musel v minulým životě zneuctít pole a posolit ženu. ... nebo naopak?

Reagovat
masly008

jaký hejt tvl.jenom jsem napsal že už už to vypadalo super a pak přijde tohle.

S tou přípravou tady takoví jako ty ječeli na AW,ale teď ne co.

Tenhle zápas jde jak za hráči tak managerem,tak jsem to jenom napsal.

A ty mi fakt nebudeš psát jak mám fandit ty jelito.

Reagovat
Golasso

Jelito . Furt brečíš, jak tu někdo nadával na AW, ale ani za ty dlouhý roky neustále opakovaných chyb tu snad nemá nikdo tolik sra*ek namleto na AW, jako ty máš za necelý rok na Emeryho . Frázi "já jsem napsal jenom ... " si ušetři, oba víme, o čem mluvím. Jsi neskutečně zaujatý a i kdyby se Emery stavěl na hlavu, tak se ti nezavděčí absolutně ničím.

Reagovat
masly008

Pořád dokola nadávám na ten jeho nesmysl na 5 beků,na to že nehrál mesut a když už jo tak ho dá na křídlo.to že základ dá slabý aby pak vystřídal a měl tam to nejlepší.

Tak mě to prostě sere a co? To si to tady nemůžu napsat?

Nebo mi někdo jako ty napíše co můžu a co ne?

Tak jak to je.

Klidně mi vyvrať to co píšu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak každý trenér má něco, ten náš neumí střídat a neustále si jede svou zálohu, Sarri nezmění systém, Pochettino hraje pořád na 3 stopery......

Není to nic neobvyklého

Reagovat
masly008

Ale to mi přece nebrání to kritizovat ne?Sarri se omyl a byl jím už před sezonou.Pocheho největší problém je že nedokáže nic vyhrát.U Emeryho mě nejvíce sere ta hra na 5 beků a srala mě i u AW.

Na 5 beků mají hrát týmy spodku tabulky A Conte

Reagovat
Kixi Syhimour

Já neprostetuji proti kritizování, jen jsem si myslil, že jsi jeden z těch radikálnjěších co ho vyhazují

Reagovat
masly008

Já ho tu prostě nechtěl.Nic mi neříká že by měl být úspěšný a hlavně si myslím že chce Arsenal předělat komplet skrz na skrz a to já nechci.

Ale je zase dobře že jsem jeden z mála, aspoň je většina spokojena.Jeden fans se stratí

Reagovat
masly008

*ztratí

Reagovat
Golasso

Ten systém na 5 beků není nesmysl, prostě 2 naši nejlepší krajní obránci jsou o parník lepší jako wingbackové...

Ozil asi neseděl pro nic za nic. Co za tím stálo, to nikdo neví, ale přijde mi jako blbost předpokládat, že to bylo bezdůvodně nebo kvůli nějakému vybájenému komplexu z Neymara, jak už jsi tu nejednou prezentoval .

Sestava a střídání už souvisí s taktikou a v tom jsme letos hodně solidní. Jsou tam mezery, ale zrovna tohle je oproti AW obrovský posun. Tím, že nenasadíme vždycky to samé, tak aspoň nejsme pro soupeře tak čitelní a máme taktickou variabilitu. Abychom ale měli silný základ i střídání, tak bychom museli mít jiný kádr, než máme teď. Jedno většinou musí z kola ven, aspoň zatím...

Ještě něco?

A napsat si samozřejmě můžeš, co chceš, jen se pak nediv, že to vyvolá reakci a ovlivňuje smýšlení ostatních o autorovi.

Reagovat
masly008

Na 5 beků to je nesmysl když nemáš k dispozici 3 stopery, dále nemáč 2 hodně kvalitní střední záložníky,kteří by nepoštěli soupeře do soubojů se stopery těsně před 16.

Jediný kdo hraje líp wingbeka je kola, belle hraje kraj v klidu když se mu daří a AMN není bek.

Nemám problém s reakcí na koment, pokud se ho to ale týká.

Nevím proč jsi zrovna k tomuto komentu napsal že hejtuju, když zrovna teď to bylo nejvíce v klidu.

Reagovat
Golasso

A co teda uděláš? Zhoršíš situaci na krajích nebo v záloze? Ta záloha se s tím aspoň většinou popasuje, ale když hoří obrana, tak je to tragédie...

Kola hraje líp wingbacka O PARNÍK ... Je to na té pozici jeden z našich nejlepších hráčů vůbec. Když ho dáš jako levého beka, tak přijdeš o část útoku a navíc bude hořet v obraně, to už jsme viděli několikrát. Považuj si AMN za co chceš, ale momentálně je to naše nejlepší (a jediná racionální) varianta na pravý kraj obrany, takže jestli je nebo není bek, to je filosofická debata bez jakýchkoliv praktických důsledků pro současný kádr v aktuálních podmínkách. A možná sis nevšiml, ale tak nějak se musíme obejít bez Belleho... Momentálně ho postavit nemůžeme, takže to herní systém neovlivní.

Reagovat
masly008

Ale obrana většinou hoří protože nechá střed zálohy otevřený prostor před stoperama.hrajem na 3 stopery ikdyž je nemáme jestli sis nevšiml,s tím bellem jsem myslel celou sezonu ne jen po jeho zranění.

Na to aby jsi měl lepší obranu ti více beků nepomůže,tam je třeba asi zkusit i jinou taktiku, né jen přidávat beky.

AMN tam samo hraje protože tam asi nikdo jiný není,určo lepší než lichti.Nevím proč nedostal větší šanci Jenco.Asi by nás nevytrhl,ale když mohl hrát tragéd lichti tak proč ne on že.

Prostě nechápu proč se nezkusil ten diamant s tím že na to máme nejvhodnější hráče.

Asi by jsme hořeli na krajích,ale my stejně dostáváme skoro všechny goly středem.

Reagovat
masly008

jo a ještě.nemůžu za to že neumím ,, fandit,, jako ty bez připomínek a neumím přecházet hrubky jak hráčů tak managera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal opět tam, kde patří.

Reagovat
Golasso

Do TOP 4? Me gusta. Ještě by se mohly vrátit na svoje místo slepice a řád světa by byl obnoven

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 5 venkovnich vyher za celou sezonu.. Kdyz k tomu prictu venkovni vykony s BATE a Rennes, ne s timhle nemuvazne zem chtit do LM

Reagovat
smazaný uživatel

vazne nemuzem

Reagovat
Liquid

Reagovat
mr.Silver

Pristi zapas uz budou zpatky Xhaka a Torreira, snad i Kos (protoze se Sokratis dementne vykartoval), a bude to vypadat jinak.

Dnes hruza, fakt spolu s West Hamem nejhorsi zapas sezony. Jak jsem nam jeste pred dneskem na to 3. misto veril, tak po dnesku jsem zase nohama na zemi, s Wolves a Foxes to bude taky boj, a pokud budem hrat jako dneska, tak to muzem zabalit.

Ozil a Miki des, fakt budu radeji koukat na Iwobiho a jeho snahu dovezt balon do sestnactky nez na ty dva (a hlavne Ozila), kteri za cely zapas vymysleli hovno. Aaron po raketovem nastupu taky slabotka,

Chce to semknout a vyburcovat tym, na to 3. misto stale mame, skoda, ze jsme si to Evertonem takhle skomplikovali.

Reagovat
Liquid

marně hledám důvody dnešního trapného výkonu Arsenalu, nenašel jsem, mají to tak ložené v tabulce a oni přesto podají takto bídný výkon proti o nic nehrajícímu Evertonu, jen tak dál Gunners

Reagovat
lajka30

O nic nehrající Everton

Reagovat
Counter

Chudák Zasch, už se v průběhu sezony dopracoval do fáze hejtování a vyhazování manažera a teď neví, co dál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

třeba to chce jen pár přestupáků, jak u vás...kdo ví...

Reagovat
Counter

Proč mi pořád píšeš to samé bez ohledu na aktuální téma?

Reagovat
Swarley

náhodou, dávám Zaschovi dobrej nápad, jak se vymlouvat klidně dalších 15 let...

Reagovat
Kixi Syhimour

jsi čekal něco k tématu?

Reagovat
Swarley

musíš lépe číst

Reagovat
Kixi Syhimour

Anebo ty psát lepší argumenty a ne neustále měnit téma a neumět uznat svůj omyl

Reagovat
Swarley

těžko psát argumenty na ty vaše ptákoviny, to se pak nediv

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosím, tak co je ptákovina?

Reagovat
Swarley

ten můj komentář byl k tématu, Counter moc dobře ví, na co jsem narážel...čili ten vstup do diskuze je úplně mimo...tam není moc co řešit, na co chceš další argumenty nebo co?

Reagovat
Kixi Syhimour

a znova, odpověď na otázku mi nedáš?

Reagovat
Swarley

tvůj vstup do téhle diskuze, však ti to píšu

Reagovat
Kixi Syhimour

Však jsem jenom napsal souhlas s Counterem, nereagoval jsem na tebe

Reagovat
Swarley

ale ptákovinou, na kterou jsem reagoval...vysvětlil jsem ti, že to je ptákovina a vysvětlil jsem ti, že to bylo k tématu...dál už to je tvůj boj...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehledě na fakt, že tvé tvrzení je spekulativní, tak se jedná o pouhou výjimku v tvé tradici

Reagovat
Swarley

pak neotravuj s argumentem, když tu operuješ s takovouhle sračkou

Reagovat
Kixi Syhimour

A naše diskuse tuhle o Kloppovi a Marouanovi byla pro změnu důkazem mého tvrzení, takže se nejedná o sr*čku

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Typické

Reagovat
blade115

Ty už jsi tady tak nějak celkově prostě navíc.

Reagovat
Swarley

v tuhle chvilku ani já a ani ty nevíme, o čem píše...a stejně přijdeš s další takovou sračkou...

Reagovat
blade115

Jednak se tam píše čárka, jednak sice nevím, o čem mluví, ale každopádně jsi první debilní reakci zase poslal ty.

Reagovat
Swarley

ale povedlo se ti to překonat tou ublíženeckou sračkou, klasika...

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby to byla pravda co píšeš, tak to nic nemění na skutečnosti

Reagovat
Swarley

Reagovat
icka

Swarley je dement co si jede jen svoje, ztrata casu u neho.

Reagovat
Liquid

tak jedou si to jako Leicester, dokáží porazit top favority, ale taky neporazit výrazně slabší soupeře a Leicester to řešil vyhozením Puela, takže by to nebylo překvapení, kdyby i EVE šáhli ke změně, hraje se stále o 3 body a ve finále je jedno, jestli máš 50 bodů za poražení všech slabých či máš 1/3 z toho po obrání favoritů

Reagovat
Counter

Everton právěže top favority dlouhodobě porazit nedokázal, poslední kola jsou rarita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Já se nikdy nedopracoval do hejtování Silvy, fandím mu samozřejmě celou dobu. Jiná věc je, že po té sérii průšvihů jsem tu zoufale uvažoval o všem možném a je možná moje chyba, že tu někdy píšu o Evertonu dost otevřeně, čímž taky dávám prostor k tomuhle strefování, když zrovna něco netrefím. Ale je to od tebe dost nefér, sám jsem tu psal, že je nutně potřeba taky konečně nějakého trenéra podržet, pokud aspoň něco předvede a že to není ani zdaleka jen o Silvovi. Mám radost, že teď všem zas zavírá hubu, třeba i včetně mě...

Ale jako vtípek dobrý, no jo.

Reagovat
Zaschrona

2,4 - 0,4 na xG. Nevzpomínám si, kdy jsme naposledy v téhle statistice takhle nějaký zápas s týmem z top 6 ovládli. Jen škoda, že z toho byl jen jeden gól a nervy až do konce. 7. místo a dost možná místenka do EL pořád v dosahu, Wolves mají pořád zjevnou výhodu, ale tahle dnešní výhra nám ještě dává reálnou šanci. Těžký dneska vůbec vybírat našeho hráče zápasu, obhájit by šlo pomalu všechny hráče v sestavě, snad až na Pickforda.

Výkon Arsenalu pro mě hodně velké zklamání. Moc zápasů AFC jsem letos neviděl, ale s touhle hrou je pro mě velký šok, jak konkrétně dokážou být čtvrtí v tabulce i v ČF EL. Doma jsme porazili i Chelsea, ale tam to byl o dost vyrovnanější zápas... uvidíme co za 14 dnů doma ManU, bylo by skvělé postupně porazit celou tuhle trojku. Každopádně by ale měl hrát Iwobi v základu a určitě i PEA. Zvlášť dneska jsem to nepochopil - máme na stoperu pomalého MK, případně teda pak Jagielku a vůbec toho Emery nevyužil.

Reagovat
masly008

Se sestavou a taktikou ti to asi vysvětlí nějaký jeho zastánce.Dle všeho máme hráče tak na 4-4-2 diamant,4-2-3-1 s aubou na křídle.Ale my musíme hrát 5-4-1 ikdyž máme zrovna k dispozici jenom 1,5 stopera.

Reagovat
Hokaido

Arsenal ještě v lize neudržel čistý konto ve venkovním zápase. To je šílený.

Reagovat
miezto

neni, bohužel

Reagovat
Zaschrona

Jinak teda, měla tohle podle vás být žlutá nebo červená?

https://pbs.twimg.com/media/D3kEEL0XkAAcdUZ.jpg

Reagovat
Kixi Syhimour

Co ty?

Já bych potřeboval gif

Reagovat
Zaschrona

Za mě to asi červená byla, takhle kopačkou dopředu to je prostě nebezpečná hra. Gif nemám, alespoň zatím.

Reagovat
Busby babes

cervena by me neprekvapila, ale byla by asi prisna.

Reagovat
Ondiis

Minimálně oranžová. Fakt nesmyslný zákrok. A když už jsme u rozhodnutí rozhodčích - penalta na Lacu v 2. minutě .. měla být nebo ne?

Reagovat
Zaschrona

Já to včera neviděl, teď jsem to zahlédl při záznamu - asi bych to přes video pískl, ale takové zákroky se prostě bohužel nepískají, VAR to snad změní. Minulý týden taky WHU takhle sejmulo DCL a nic. Mustafi ale třeba asi taky měl dostat červenou, navíc se mu dala písknout penalta za postrčení Zoumy. Gomes měl dostat žlutou mnohem dřív. Těch nesmyslů tam bylo mraky, bohužel.

Reagovat
Kixi Syhimour

Co ty?

Já bych potřeboval gif

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Tak co, klasicky away vykon v sezone?

Zapas som nevidel, pozrel som si len highlighty a asi som aj rad, ze som nebol toho svedkom. Ziadne sancu, nula?

Ramsey alebo Auba podla mna mal zacat v zaklade, stred Guendo a El neny musel byt asi joke.

Nic, sam som vravel ze ziadna top4 nie je ista. Mame este tazke away zapasy a ak sa nieco nezmeni, LM opat nedame!!!

Reagovat
Nikikrew

btw prvy gol nemal platit. Pri aute jasny preslap Digneho, to ako postranny ma v prdeli?

Reagovat
Zaschrona

Proč? Podle mě aut v pořádku. Nohy má na čáře nebo za ní a obě v dotyku se zemí.

https://pbs.twimg.com/media/D3ji1EIW0AAqvjI.png

Reagovat
Nikikrew

ved je tam jasny preslap lavou nohou Nepoviem kebyze to je 5 cm ale toto je viditelne porusenie pravidiel

Reagovat
lajka30

Reagovat
Nikikrew

o co sa tu pokusas Lajka?

Reagovat
lajka30

Jako ten váš kilometrovej offside při druhém golu na Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem o co ti ide? V poriadku, vsetko sa ma piskat co nie je v ramci pravidiel, len chcem poukazat ze ten gol platit nemal aj ked ide len o preslap ( co nebolo prvykrat). Tymto ja nejdem dehonestovat vykon Evertonu a verim, ze 3 body ste si zasluzili

Reagovat
lajka30

Reagovat
Ondiis

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Law 15. The throw-in: "At the moment of delivering the ball, the thrower must have part of each foot on the touchline or on the ground outside the touchline"

http://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-15---the-throw-in

Reagovat
Nikikrew

Procedúra vhadzovania

V momente vhodenia lopty musí vhadzujúci hráč:

• byť obrátený tvárou do hracej plochy

• stáť časťou obidvoch chodidiel na postrannej čiare alebo za ňou - toto bolo porusene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak stoji patou na care.

Reagovat
Nikikrew

ale nemoze byt zvysok nohy v ihrisku, to je preslap. Napr. podobne ako je to v tenise pri podani

Reagovat
r.mrazik

to jo,ale uz ve hristi...je to preslap jak u skoku do dalky

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ok. z toho co je v pravidlech fa mi to tak nezní.

Reagovat
smazaný uživatel

thrower must have part of each foot on the touchline or on the ground outside the touchline"

Zni to trochu dvojznačně, ale na čáře nebo mimo hrací plochu znamená, že na čáře a část ve hřišti je fakt špatně, i když to pravidla takhle doslovně neříkají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

on tu nohu potom sice stáhl,ale nemyslím že to stihl.tohle je asi špatně hozený aut

Reagovat
Hokaido

Wtf? To jsi nikdy nehrál fotbal?

Reagovat
Nikikrew

Hral, hram aj budem hravat

Ved tam bol jasny preslap v momente vhadziavania. Sice ju potom stiahol ale to uz bola lopta v hre

Reagovat
Hokaido

Nereagoval jsem na tebe.

Reagovat
Nikikrew

sorac

Reagovat
Zaschrona

Hrál, ale to s tím snad nesouvisí. V čem teda Digne porušil pravidla?

Reagovat
masly008

že by tím že stál v hřišti?

Reagovat
Zaschrona

Vždyť má část kopačky na čáře, což dle pravidel je ok.

Reagovat
masly008

To jo,ale on nesmí být v hřiti ani kousek.na čáře jo.Teda pokud se nějak nezměnily pravidla v poslední době.

Je možné že už stačí se jen dotýkat tak jako balon.

Reagovat
Zaschrona

Kde máš v pravidlech, že nesmí?

Reagovat
fenixLFC

tak ty mas teda iny vyklad pravidiel

Reagovat
Zaschrona

Však v pravidlech nic není o tom, že část nohy ti nesmí přečuhovat do hřiště, pokud máš paty na čáře. Je to nakonec i docela logické, v případě vstřelení gólu taky musí míč celým objemem jít přes čáru.

Reagovat
masly008

no,u balonu to tak je,ale jde o to jestli i u hráčů.se podívej na ofajd.tam taky stačí jenom část hráče za lajnou a má se pískat ne?

Reagovat
r.mrazik

ber to jako preslap jako skok do dalky

Reagovat
Hokaido

Teď si vážně nejsem jistej.

Žil jsem v domnění, že žádná část nohy nemůže být za lajnou, ale v oficiálních pravidlech FA to takhle vážně není definované. Nicméně v českých pravidlech je alespoň tohle:

Hráč může při vhazování stát na pomezní čáře nebo za touto čá­rou mimo hrací plochu; při vhazování však nesmí opustit prostor hřiště a nesmí vkročit do hrací plochy.

Reagovat
mistr129

Nám když občas přijede delegovaný pomezní, tak nám tohle mává několikrát za zápas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že jsme hráli zase na 3 stopery a 2 dm. Hezky.

Reagovat
Nikikrew

3 stoperoch chapem ale El nenyho naozaj nie. Mal hrat ramsey urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale horší než Guendouziho rozhodně v tom poločase nebyl. Aspoň se nabízel a byl schopný tam nějaké pásy rozdat

Reagovat
Nikikrew

Nevidel som zapas takze neviem, ale Ramsey mal urcite zacat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale asi nebyl 100% fit a blbě se to sešlo, ze ani Xhaka s Torreirou nemohli dneska hrát. Ale dneska to nebylo jen o nich

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
j_mrazik

Kdo tu mluvil o lehkém losu a že Everton je vlastně z těch soupeřů nejlehčí, protože u nich je to skoro zadara?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

no právě.tohle měl být ten nejlehčí zápas.jsem zvědav jak teda budou vypadat ty těžší.

Reagovat
Ondiis

Však počkej jak dostanem od Wolves

Reagovat
jk

Everton

Reagovat
Minister

Wolves takto to posrať.

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu

Reagovat
fenixLFC

omg wolves ti by mali aj proti city sancu aj nam by sa to hodilo do ligy..a on sa tam dostane trapny watford ktory dostane kefu

Reagovat
EXoRcIsT

aspon sa tam dostali

Reagovat
Swarley

kde je ten ocas z PD diskuzí, že jsou fandové Poolu sympoši a všichni jim jen ubližují?

Reagovat
fenixLFC

jediny kto si tu ublizil si ty ked si padol na hlavu. inak entusim co sa ti nepaci, ze wolves hraju lepsi fubtal su zaujaimvejsi viac im prajem a viac im verim proti city? to som si vela dovolil. takze fans liverpoolu nemozu ani dufat v titul ani ho odmietat ani priat nejakemu timu v inej sutazi...neskutocne

Reagovat
mikelinos

Reagovat
C-M@ster

Už jsem vydal to video!

Ale porušil jsem tam asi 100 autorskejch práv, takže jen očekávám, kdy to smažou...

Měl to bejt takovej videosouhrn fotbalovejch událostí za březen https://youtu.be/wcOsFnnO-CQ

Reagovat
mikelinos

stáváš se mým nejoblíbenějším youtuberem

Reagovat
Pato44

Influencer!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Super, viděl jsem více videí a hodně se pobavil, dávám odběr.

Reagovat
technecium

Reagovat
Pato44

Pekne!

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
janinho

akoze, davno som sa tak nepobavil

v tej 3.minute s tym ministrom som si kkt cely monitor zaprskal

Reagovat
C-M@ster

Tady máš celý video s tím, kdybys chtěl

https://youtu.be/x7ifCTFqAf0

Reagovat
janinho

necakal som ze si hned zaciatkom tyzdna takto poplacem dikes. asi si ta prihlasim na odber

Reagovat
Azazelo RD

No, ale dostal se ve straně daleko se svícením do oken, debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Dík, borci, přežilo to 24 hodin bez smazání... akorát ten zvuk je zbytečně moc špatnej, budu to muset poštelovat.

Reagovat
jk

Zvuk je celkem šumný, ale jinak dělo humor

Reagovat
pingla

skvělý, parádní, úžasný kdybys chtěl, rád bych ti jakkoliv pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým má šanci, ale ani jeden z nich by City neporazil. Jako musí to hodně bavit, že ze dvou pohárů jsou City v jednom ve finále a druhý už mají. Nechápu na tom tu zábavu. To může bavit tak jejich fanoušky, ale pro nestranného diváka to musí být fakt nudné. Něco jako když PSG furt vyhrává tituly. Jak to někdo může sledovat, to mi třeba hlava nebere.

Reagovat
fenixLFC

wolves su schopni ich porazit, watford prilis nie. a to ze je to nuda ze vyhravaju, to teda nie, kazdy tim chce vyhrat vsetko, tak preco im to vycitat? nuda to nie je ani pre nestranneho kedze maju sancu zsikat vsetky 4 trofeje

Reagovat
Talker

Já si říkal, že touhle dobou už budeme ze hry o LM - přece jen, ta forma není nijak oslnivá. A ono se to furt více a více zamotává. Furt si myslím, že to 3./4. místo nedáme, ale tohle je fakt úžasně otevřené - jak boj o titul, tak i boj o 3. a 4. místo.

Jen je škoda, že to vypadá spíš tak, že ty 4 kluby bojují spíš o to 5. a 6. místo. Kdykoliv někdo chytne nějaké momentum a vypadá to, že má nakročeno, tak spadne zas na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým PL byste označili za ten nejpodceňovanější/nejnedocenější dejme tomu v poslední dekádě? (Vynechme teď tradiční giganty United, Chelsea, City, L'pool)

Reagovat
Hokaido

To je docela složitý, protože kromě Big 6 hraje posledních deset let pravidelně už jen Everton. Všechny ostatní týmy mezitím byly v Champu.

Dobře to dělá Watford. Relativně nedávno byl svěřen už jen Ginovi, jeho otec už by neměl mít v klubu žádné slovo, a je to hodně znát. Gino má rozum a vypadá to, že fotbal dělat umí.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/hecairns/status/1114974756854476801

A vsechny spolecnosti aby sli prepocitavat svoje xG modely.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

ty gify pod tim jsou boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

To není on, ne?

Reagovat
Kovi81

jedine, ze by to bylo starsiho data, on si dal odstranit kerky se mi zda

Reagovat
smazaný uživatel

426. Pre trollov na tomto webe.

Reagovat
FUnk

ten ozil fakt hodil bundu po emerym? to je strasna uplakana mrdka. Kdyby aspoň něco zahral

Reagovat
Ondiis

Po Silvovi, ne?

Reagovat
FUnk

Právě se ptám video jsem neviděl....

Reagovat
Swarley

Prasečí hlavu

Reagovat
Nikikrew

Sam si mrdka a bolo to po Silvovi

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu mas akorát v tom, ze by mel radši neco předvést na hřišti

Reagovat
Svatej

Tenhle tým je stokrát zábavnější a hlavně lepší než ta banda, kterou tam Sarri posílal celou sezónu. Jestli tahle sestava bude hrát do konce sezony, tak tu čtyřku dáme.

Hazard jedinečnej. Pokud mu to Marina nelíbila, tak si ho nechat a nechat odejít zadarmo. Toho nenahradí žádnej balík peněz.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/whats-the-fing-point-of-chasing-a-distant-seventh

As we turn into the home straight of the Premier League season the race is on. Who will win the big one? Will it be Wolves, Leicester City, Everton, Watford or West Ham?

Who will hold the trophy for finishing seventh proudly aloft?

What? There is no trophy? Well there should be because seventh is the new first, isn’t it?

Seventh is the very best 14 clubs can hope to achieve at the start of every season, so the team who resides there at the end should be awarded some sort of trophy for that success.

Opet zajimavy cteni.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale co s tím? Řešením jsou tak leda platové stropy na celoevropské úrovni a i vedle toho na úrovni národních lig.

Reagovat
Busby babes

jo no. To je bohuzel taky pravda, ze by to asi bylo jedine reseni. Ja si myslim, ze to driv nebo pozdeji prijde. Ale bude to trvat...

Reagovat
Zaschrona

Já tak nějak doufám, že Čeferin zkusí dohodnout kompromis typu - uděláme teda v rámci UEFA nějakou polouzavřenou eurosuperligu ve směru, který chce Agnelli s postupey a sestupy, třeba i s tím, že play-off zápasy se budou hrát i o víkendu, ale zároveň přijmete nějaká základní pravidla typu měkký platový strop, daň z luxusu, zásadní přerozdělování příjmů, omezení trhu proti skladování hráčů ve stylu Chelsea, atp. Ve výsledku by mohli být všichni nějak spokojení.

Reagovat
Zaschrona

Ale teda to by musela naprosto zásadním způsobem tyhle věci povolit především EU, v čemž vidím problém.

Reagovat
nani92

s hráčom ako Hazard by sme hrali o titul

Reagovat
spider_8

Jo no, plus ještě Kanteho, vyměnit celou obranu a nějak odstranit City s Liverpoolem a možná by to šlo.

Reagovat
RKBoy

+ Kanté , De Bruyne ,Van Dijk , Laporte, Walker ,Arnold , Aguero,Salah ,Azpi , Kane, Silva ,Silva.. a vtedy možno áno.

Reagovat
Salfovic

S vaší obranou

Reagovat
stuff

to ste si vraveli nedavno, ked ste pozerali na Alexisa v akcii, ne?

Reagovat
vilp

Eden super, jen škoda, že ostatní z ofenzivy prostě kurví akci za akcí.

Reagovat
Salfovic

Největší sranda by asi byla, kdyby mimo 4 skončil Tottenham a Arsenal.

Reagovat
hona.kub

Jeden z nich na stopro

Reagovat
smazaný uživatel

Co by na tom bylo tak srandovního? Finančně ty kluby patří na 5. a 6. místo. Spíš je sranda, že MU s 3. největším obratem na světě musí doufat, že tihle dva někde zakopnou, aby se před ně měli šanci dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ondiis

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

ale srandovní by to samozřejmě bylo vzhledem k situaci, kdy vypadalo, že bude třetí v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

17 fíků, 12 Áček, letos je ten kluk opravdu v TOP formě

Reagovat
hona.kub

*16

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard versus West Ham is crazy:

- 2 goals

- 4 shots

- 3 on target

- 5 key passes

- 93.6% pass completion

- 8 crosses

- 86 touches

- 18 duels

- 3 fouls won

(every stat listed is the highest for a Chelsea player)

Reagovat
Svatej

Ta úspěšnost passu je větší než má většina stoperu

Reagovat
hona.kub

Dnes famózní, ale to on je pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Číslo 5 nežije. Pomalý dozadu, nepoužiteľný dopredu, pozične katastrofálny. Jediné v čom vyniká, je dirigovanie hry rukami.

Reagovat
RKBoy

to si asi dnes pozeral iný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Čuduj sa svete, ale sledoval som ten správny zápas.

Reagovat
Whitemedia

mám podobný názor, ale dnes ho všichni chválí, takže mám pro něj asi nějaké přísnější měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

To najprísnejšie. Dnes bol jeho výkon výnimočne priemerný.

Reagovat
Raylan

Mě třeba dneska přišel fakt dobrej, dost makal, vyhrál i souboje a hlavně kontroluje hru, kolikrát dostal třeba krkolomnou přihrávku a jedním dotekem zklidnil hru a dostal míč dopředu. Jako rychlej prostě nikdy nebude, ale když bude šlapat tým kolem něj, tak to může fungovat. Rozhodně bych ho po jedný sezoně nezatracoval.

Reagovat
Whitemedia

Já zatracuji Sarriho, Jorginhovi klidně ještě šanci dám.. ale nějak mu prostě nemůžu přijít na chuť po tom jeho super začátku u nás, i když třeba zrovna podle všech zahraje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už maže do toho Realu

Reagovat
jenage

JJ, nejvíc mě překvapila tato pasáž:

Proč? Stáž nesplnila očekávání?

Zajímala mě silově kondiční příprava, jenže ta pod koučem Sarrim v Chelsea neexistuje. Hráči nemají žádné návyky, rutinu, byla to pro mě celkem zdrcující zkušenost.

Až tak?

Pro Sarriho je důležité, jak kdo kope do balonu, ostatní věci moc neřeší.

Reagovat
Mimalu

překvapivě to docela zní, ale chtělo by to i srovnání s ostatními týmy. Přece jenom, v únoru se týmu nedařilo, padala na něj deka a hráči měli možná nejtěžší program v celém roce, reálně mohl být program v tom období nastaven volněji. Ten extrém kdy trenér neřešil kondiční přípravu jsme v Chelsea měli pod Scolarim a tam to bylo fakt ke konci vidět, jak ten tým odpadal. To bych o současném týmu ani neřekl, naopak ty rezervy vidím právě v neschopnosti něco vymyslet ve finální třetině než udržet míč a vyhrávat souboje...

Ale pokud na to dlabe celý rok, tak by to skutečně mohl být problém a další z mnoha důvodů proč se s ním rozloučit nezávisle na tom, jak sezóna dopadne

Reagovat
Whitemedia

hoši ještě určitě čerpají z toho makání pod Contem..

Reagovat
Mimalu

možné to je, ale jako hlavní fitness trenér je u týmu pořád člověk, co přišel s Contem, tak snad všechno tak špatné nebude

Reagovat
Talker

Ono se hrálo co 3 dny, Sarri hrál o přežití po těch dvou nakládačkách a fyzička nebyla problém, spíš ta souhra a schopnost něco tvořit. Což ale nebyl problém treninku, jen toho, že se tam stavěl Willian/Pedro a Barkley/Kovačič. Když máš na hřišti jediného schopného ofenzivního hráče, tak prostě žádný trenink nepomůže.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze nesel do Phily, protoze moc nechapu argument, ze by se tam ztratil z dohledu...pokud teda nemel ambici se dostat do repre

Reagovat
Whitemedia

A Chelsea? Proti Slavii?

Nemám lístky, zkusím je sehnat na poslední chvíli. Ale těším se a postup bych víc přál Slavii. Ze dvou důvodů: český tým by šel dál a v Chelsea by skončil trenér Sarri. (úsměv) Oba kluby by na tom vydělaly.

blade?

Reagovat
Talker

Reagovat
Whitemedia

Danny Drinkwater is in police custody tonight after being arrested on suspicion of drink driving following a crash.

He had reportedly left a party in Greater Manchester shortly before his Range Rover crashed into a Skoda at around 12.30am. Drinkwater was reportedly with a female who he had met at the party in Hale when he allegedly crashed in Mere, Cheshire.

A reporter “Danny's been partying like mad recently, but hopefully this will be a wake up call telling him to slow down.’

tomu říkám život..

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mimalu

smlouva ještě na 3 roky, to bude snad lepší ho v tomto podporovat a pak s ním rozvázat kontrakt pro opakované porušení životosprávy, jinak se ho nezbavíme. Pokud by se ho Marině podařilo někam v létě střelit, tak to bude její největší masterpiece

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele