33. kolo
06.04.2019 16:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Burnley otočilo v Bournemouthu a výrazně se mu příblížilo

Fotbalisté Burnley navázali na domácí úspěch s Wolverhamptonem a zvítězili i v Bournemouthu. Utkání se pro ně přitom nevyvíjelo dobře, hned v úvodu si vlastní gól vstřelil Barnes, ještě do poločasu ale otočili Wood s Westwoodem a po pauze Barnes napravil svůj omyl a pečetil vítězství svého celku.

Hodně šťastným způsobem se hned ve čtvrté minutě dostali Cherries do vedení. Po Fraserově přímém kopu za sebe prodlužoval Lerma, načež Barnes ve snaze ubránit Akého hlavou překonal vlastního brankáře.

Vedení domácích ovšem netrvalo ani čtvrthodinu. Stejně jako u úvodního gólu i tentokrát stála za brankou hrubka soupeře. Westwoodův centr z rohového kopu byl příliš vysoký pro brankáře Begoviće, ten na míč nedosáhl a na zadní tyči tak úspěšně do prázdné brány zakončoval Chris Wood. 1:1!

A brzo přišla pro Třešně další pohroma. McNeil se přes hlouček hráčů pokusil protlačit přízemní centr, který se Mephamovi sice podařilo zblokovat, ale jen směrem k Ashleymu Westwoodovi. Ten neváhal, z první vypálil na bránu a přízemní střelou na zadní tyč poslal Clarets do vedení.

Ani tento stav nemusel vydržet dlouho. Po pohledné kombinaci předal King míč Brooksovi na pravou stranu, ten rovnou odcentroval a Wilson hlavičkoval jen těsně nad břevno Heatonovi svatyně. Do kabin tudíž mohli spokojenější odcházet hosté.

Z druhého poločasu uplynulo něco přes deset minut, když Burnley dokázalo svůj náskok navýšit. Po centru z levé strany se povedlo uspět Woodovi v souboji s gólmanem Begovićem. Wood poté poslal míč za sebe, odkud už Barnes jednoduše zakončoval do odkryté klece.

Bournemouth tak navázal na neuspokojivé výsledky z poslední doby a klesl na třinácté místo, Clarets se na druhou stranu vyšvihli hned o tři místa a jsou velmi blízko záchraně, dokonce na dostřel svému dnešnímu soupeři.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele