33. kolo
08.04.2019 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Úžasný Hazard sám porazil West Ham a posunul Chelsea na třetí místo

Tomuhle se říká One Man Show, a pokud mají být tohle poslední dva měsíce Edena Hazarda v Chelsea, zahájil je famózně. Přestože West Ham usilovně vzdoroval, belgický mág Kladiváře už v prvním poločase dokonale sestřelil dechberoucím sólem. Svůj výkon i vítězství Blues pak Hazard korunoval v závěru utkání, které Londýňané vyhráli 2:0.

Pro Chelsea to byl naprosto stěžejní zápas, který nesnesl ani náznak zaváhání. Sarriho tým čeká v závěru sezóny výlet na Anfield i Old Trafford - zbylá klání proto musí bezpodmínečně vyhrát. Tedy alespoň pokud myslí na umístění v první čtyřce, kam se po vítězství nad West Hamem opět po delší odmlce posunuli. Oproti londýnským rivalům však má Chelsea o jeden odehraný zápas navíc.

West Ham v prvních minutách dokázal s favorizovaným soupeřem držet krok a fanoušci Chelsea už měli obavy, aby se neopakoval scénář z neúspěšných zápasů v nedávné době, kdy právě v ofenzivě Blues strádali. Eden Hazard se ale dobře vyspal, a to znamená, že žádná obrana v Anglii prakticky nemá naději.

Nějakých dvacet minut Belgičan nechal defenzivu Kladivářů spočinout, než si vzal míč od Loftus-Cheeka zhruba 40 metrů od branky. Hbitým blafákem pronikl přes záložní řadu, a pak už ochozy opět fascinoval tím, v jak obrovské rychlosti si dovede poradit s míčem. Dva bleskové doteky jej dostaly skrz obranu do vápna a zakončení už pro Hazarda neznamenalo žádnou potíž.

Pak se Hazard převtělil do role nahrávače a Gonzalo Higuaín napálil míč z úhlu do tyčky. Vzápětí se Argentinec užuž radoval, v poslední chvíli mu ale do střely vložil nohu Fredericks, jenž zabránil takřka jasnému gólu. Po pauze se osmělili i hosté, Kepa musel zasahovat třeba proti ráně Lanziniho.

Definitivní uklidnění přinesl opět až Eden Hazard, jenž si tentokrát nechal pomoci od Rosse Barkleyho. Právě jeho hezký centr do vápna dal nejproduktivnějšímu hráči Premier League dostatek času a prostoru, aby křížnou ranou mimo dosah Fabianskiho rozhodl o konečném vítězství Chelsea 2:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 0:0, přání 3:0

Reagovat
frederik

2:0

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

1:2 C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

1:1 COYI!!!

Reagovat
duloig

Ach jaj,ustrážiť Hazarda bolo nad naše sily.Ten jeho prvý gól bol ukážkový Keď vidím jak Arnautovič rozhadzuje rukami keď nedostane prihrávku v 16tke tak sa mi točia panenky.Nech ide do prdele po konci sezóny,V kabíne musí byť obľúbený ten narcis.Už nech sa dohrá sezóna a nech trenér si poskladá mančaft podľa seba a nech to aj trvá 2-3 sezóny ale nech to má progres.Pelle zdedil čo mal ale nie sú to hráči ktorí sa bijú za klub.Dnes to bolo lepšie oproti minulým kolám ale žiadna sláva.Chalani ale aj tak C O Y I !!!!!!!!!

Reagovat
OnlyWHU

V sezoně první zápas, který jsem ne vlastní vinou zmeškal. Děkuju duloig za komentář. Souhlasím na 100 procent úplně se vším. Nejvíc nám roky chybějí zapálení jezdiči a trochu i schopní raubíři, kteří za klub touží jít s klubem i osobně nahoru - ne dolů jako Payet, Arnie a další. Já bych preferoval team-work (něco jako Wolwes, Crystal, Brighton atd.. Nemusíme hrát špici, na to asi nemáme ekonomii, ale musí nás to motivovat. Tohle však trochu skončilo s Boleyn Ground. Duilog a všichni skalní kladiváři, COYI!!!!

Reagovat
kolouch

Reagovat
kolouch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele