Premier League - souhrn 26. kola

09.02.2019, 15:33, aktualizováno 11.02.2019, 22:54
Komentáře a souhrny
Liverpool snadno přehrál Bournemouth a vrátil se do čela tabulky, to však platilo jen do nedělní výhry Man City nad Chelsea. Tottenham zdolal Leicester a pojistil si průběžnou třetí pozici. Manchester United pokračuje ve skvělé jízdě pod Solskjaerem. Na hřišti Fulhamu s přehledem potvrdil roli favorita. Díky brankám Pogby a Martiala si odvezl zasloužené vítězství. Venku uspěl rovněž Arsenal...

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:1

11.02.2019 21:00

Góly: 90+5. Willy Boly - 56. Isaac Hayden

Když hrajete proti Wolverhamptonu, musíte zůstat koncentrováni do poslední vteřiny. Tentokráte se o tom přesvědčili fotbalisté Newcastlu, kteří se na začátku druhé půle dostali do vedení díky Haydenovi, v pětadevadesáté minutě jim však vítězství sebral Boly.

Na první šanci nemuseli fanoušci dlouho čekat. Už po třech minutách se pokoušel Jonny poslat do šance Jiméneze, jenže přihrávka byla o něco delší, než by mexický kanonýr potřeboval. Bylo odehráno něco přes čtvrthodinu, když tato kombinace tentokrát vyšla a Jiménez padl po kontaktu s protihráčem k zemi, bohužel pro Vlky sudí faul neviděl.

Tentýž hráč se ocitl v šanci i o chvíli později, když ho na penaltě našel Doherty. Jiménez ale místo přesného zakončení poslal míč někam do horních řad Molineux Stadium. Když se utkání přehouplo do druhé čtvrtiny, dostali se Nunovi svěřenci do několika dalších šancí. Nejvíce se Dúbravka nadřel proti Jiménezově přízemní střele, po níž ještě nastal nebezpečný závar před bránou. V samém závěru poločasu se dostal do velké šance na druhé straně Rondón, jenže individuální akci zakončil střelou mimo prostor tří tyčí.

Hned po pauze to mělo být pro Wolves 1:0. Jota skvěle prodloužil Moutinhův roh, Doherty ale sám před prázdnou brankou zcela selhal a poslal míč nad břevno. A to se jeho týmu krutě vymstilo. Chvíli poté vyvezl míč Schär, průnikovou přihrávkou nalezl Isaaca Haydena, jenž i přes dotyk brankáře dostal Magpies do vedení.

V dalším průběhu utkání byli nadále lepším celkem domácí, dlouho se jim však nepodařilo zúročit tlak ve vyrovnávací trefu. Doherty pálil zcela osamocen z pokutového území, avšak trefil jen parťáka Moutinha. Tristně naložil se svou další šancí deset minut před koncem Jiménez, který hlavičkoval kus o brány Newcastlu. O zisku alespoň jednoho bodu pro Vlky tak rozhodla až poslední minuta a hrubka Dúbravky. Ten se po Traorého centru nechal trestuhodně přeskočit u brankové čáry Bolym, který o rameno slovenského gólmana rozjásal celý Molineux.

Pro domácí celek znamená tato remíza upevnění sedmé pozice, naopak Straky jsou kvůli výhře Cardiffu znovu už jen bod nad sestupovým pásmem.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 6:0

10.02.2019 17:00

Góly: 4. Raheem Sterling, 13. Sergio Agüero, 19. Sergio Agüero, 25. Ilkay Gündogan, 56. Sergio Agüero (pen.), 80. Raheem Sterling

Šlágr kola dopadl nečekaně jasně pro domácí Manchester City. Ten zničil hostující Chelsea především díky drtivému nástupu do zápasu a v podstatě za prvních pětadvacet minut rozhodl. Svěřenci Pepa Guardioly se tak opět vrátili na první místo, Blues naopak vypadli z pohárových příček.

Do základní jedenáctky domácích se po vítězství na horké půdě Evertonu vrátil křídelník Sterling, jemuž uvolnil místo německý reprezentant Sané. Levý kraj obrany vyztužil ukrajinský talent Zinčenko, který nahradil Otamendiho. Od úvodního hvizdu se na trávníku proháněl také špílmachr De Bruyne, pro kterého se místo našelo na úkor Davida Silvy.

Také Blues za sebou měli úspěšné utkání v zádech, když před týdnem doma s přehledem zdolali Huddersfield. Na klíčový mač na Etihad Stadium se do sestavy vrátil obránce Rüdiger, dánský zadák Christensen se tak musel opět spokojit pouze s lavičkou náhradníků. Williana zase na pravém křídle zastoupil Pedro, zatímco místo v základu si pohlídali středopolař Barkley a zimní posila do útoku Higuaín.

Na první gólový zásah se čekalo jen něco málo přes tři minuty, kdy se do vedení dle očekávání dostali Citizens. Po rychlé rozehrávce volného kopu přihrával Bernardo Silva do pokutového území, kde se míč dostal až na druhou stranu k volnému Sterlingovi, který neměl problém zblízka prostřelit vše, co stálo míči v cestě do sítě, čímž odstartoval euforii mezi fanoušky Manchesteru.

Hráči ve světle modrých dresech byli v ráži a hýřili aktivitou. Pět minut po Sterlingově trefě se v šestnáctce kvapně uvolnil Silva a na zadní tyči našel zcela volného Agüera, který však trestuhodně minul odkrytou svatyni. Argentinský střelec si ale všechno vynahradil za dalších pět minut, kde se uvolnil k ráně z dálky, která i přes veškerou snahu gólmana Kepy zapadla pod břevno. Domácí tak velmi rychle získali dvoubrankový náskok.

Další pohroma postihla Chelsea v devatenácté minutě, tentokrát si však za ni mohla z velké části sama. Hlavním viníkem se stal Barkley, který místo odkopu do bezpečí chtěl zahrát malou domů na Kepu, jeho záměr však přečetl Agüero, který nabídnutou šancí nepohrdl a zblízka opět uděřil - 3:0. A Citizens stále neměli dost. Ve 25. minutě se k zakončení opět snažil uvolnit Agüero, což mu sice nevyšlo, na to byl však připraven Gündogan, který napřáhl ke střele zpoza pokutového území a překonal Kepu počtvrté.

Stále opaření hosté se pak přece jen probudili. Higuaín efektně uvolnil Pedra, jehož však v obrovské šanci vychytal dobře vyběhnuvší Ederson. Šest minut před koncem první půle se k zajímavému voleji dostal sám Higuaín, ovšem strážce svatyně Manchesteru opět spolehlivě zasáhl. Blues se postupem času dostali do hry a drželi míč často na kopačkách, snížení stavu se přesto nedočkali a do kabin tak odcházela mnohem spokojenější družina Pepa Guardioly.

Pokud snad někteří fanoušci Chelsea doufali po přestávce v zázračný obrat, jejich naděje vzaly brzo za své. V 52. minutě ještě Agüero hlavičkoval do břevna, deset minut po změně stran však Azpilicueta neuhlídal rychlého Sterlinga a následně jej zastavil faulem v pokutovém území. Z nařízené penalty se nemýlil Agüero, který tak zkompletoval hattrick a potupného búra pro hosty.

Ve zbytku zápasu si Citizens hlídali pohodlný náskok a ještě dokonce přidali šestí hřebíček do rakve hostů. Deset minut před koncem našel Zinčenko přesným pasem Sterlinga, kterému se opět povedlo překonat Kepu. Manchester tak po naprosté demolici zůstává v kontaktu s vedoucím Liverpoolem, Chelsea se naopak propadla na šestou pozici.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leicester City 3:1

10.02.2019 14:30

Góly: 33. Davinson Sánchez, 63. Christian Eriksen, 90+1. Heung-min Son - 76. Jamie Vardy

Ani v šestadvacátém kole se příznivci Tottenhamu nedočkali první remízy svého oblíbeného celku v sezoně. Místo toho měli důvod k radosti, neboť Spurs zvládli dramatické utkání s Leicesterem a vyhráli ve Wembley díky trefám Sáncheze, Eriksena a Sona 3:1. Hosty může mrzet neproměněná penalta, kterou sice hříšník Jamie Vardy gólem ze hry napravil, ale na ligové body to pro tým Clauda Puela nestačilo, již počtvrté z posledních pěti střetnutí.

Tottenham tak i nadále doráží na vedoucí Liverpool i Manchester City a udržuje si luxusní náskok před svými pronásledovateli, což odráží odstup devíti bodů od čtvrtého Manchesteru United. Leicester naopak zůstává až dvanáctý a Puelova pozice v klubu zůstává nadále nejistá.

Lepší vstup do utkání měli hosté. První střelecký pokus si připsal Harry Maguire, jehož hlavičku musel Hugo Lloris vytěsnit nad břevno, a chvíli nato zamířil nepřesně ze slibné pozice Harvey Barnes. Poté, co na druhé straně uviděl Heung-Min Son žlutou kartu za pád v pokutovém území po Maguirově zákroku, Foxes pokračovali v převaze a Ghezzalovi či aktivnímu Barnesovi nechybělo mnoho k průlomu skóre.

Po půlhodině hry mohli Foxes litovat neproměněných šancí dvojnásob. Spurs totiž udeřili z první vážnější příležitosti, když nakrátko rozehraný roh posadil Christian Eriksen na hlavu Davinsona Sáncheze a kolumbijský stoper povedenou hlavičkou vsítil svůj vůbec první kariérní gól v Premier League.

Také po změně stran se zdálo, že gól Leicesteru visí ve vzduchu, jenže hosté se v koncovce trápili znovu a znovu. Nejprve Demarai Gray nedokázal přidat své hlavičce z nebezpečné pozice dostatečnou razanci a na přelomu hodiny hry Foxes nezvládli zužitkovat ani výhodu pokutového kopu po Vertonghenově zákroku na Maddisona. Jamie Vardy, jenž pouhých pár minut předtím naskočil na hřiště, si totiž na výtečného Llorise nepřišel a francouzský gólman jeho ránu doprava zvládl vyrazit.

Aby toho pro posmutnělé hráče Leicesteru nebylo málo, i tentokráte Tottenham pokračoval v nemilosrdné efektivitě a Eriksenova střela z hranice pokutového území prosvištěla okolo Kaspera Schmeichela až do sítě. Vardy sice vzápětí odčinil své dřívější selhání a jednoduchou dorážkou do odkryté sítě po výtečném centru Pereiry vrátil Foxes zpět do hry na rozdíl jediného gólu, jenže víc už toho Leicester nestihl. Do jejich otevřené obrany naopak ještě na samém sklonku zápasu dokázal vniknout Son a stanovil svým jedenáctým zásahem z posledních třinácti zápasů konečné skóre 3:1 pro Tottenham.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Burnley FC 1:3

09.02.2019 18:30

Góly: 76. Shane Duffy - 26. Chris Wood, 61. Chris Wood, 74. Ashley Barnes (pen.)

Krasojízda Burnley v cestě za záchranou nebere konce. Jako další v řadě to v sobotu odskákal Brighton, který Clarets na domácí půdě podlehl 1:3 a oba týmy se tak v tabulce seřadily vedle sebe se shodným ziskem sedmadvaceti bodů s tříbodovým odstupem od sestupového pásma. Hlavním hrdinou večera se stal dvougólový Chris Wood, jemuž zdatně sekundoval jeho útočný parťák Ashley Barnes gólem a asistencí. Za domácí pouze v závěru korigoval Shane Duffy.

Oba celky do utkání vstupovaly ve zcela opačném rozpoložení a jejich střetnutí jen potvrdilo zavedené trendy. Brighton v tomto kalendářním roce stále čeká na první ligové vítězství, zatímco Burnley naopak protáhlo svou vlastní šňůru neporazitelnosti na sedm kol, což se týmu Seana Dyche nepodařilo ani během mistrné loňské sezony, zakončené sedmým místem.

Lepší vstup do utkání přitom měli domácí, ale pokusy Marche s Grossem dokázal Tom Heaton polapit a hosté záhy převzali herní iniciativu, o čemž svědčí dvakrát trefená branková konstrukce v rychlém sledu za sebou po tečovaném centru Dwighta McNeila a Barnesově hlavičkové dorážce. Gólu se tak Clarets dočkali až v šestadvacáté minutě, kdy nešťastné podklouznutí Lewise Dunka vyslalo Chrise Wooda zničehonic do samostatného úniku, a útočník Burnley nekompromisně otevřel skóre.

Závěr poločasu i nástup do hry po změně stran poté patřil opět domácím, jenže z nastalé převahy brightonští nedokázali nic vytěžit, a naopak na přelomu hodiny hry inkasovali podruhé. Na konci McNeilova průniku se zjevil opět Chris Wood a uklidil míč podruhé v zápase k tyči, i když se Mat Ryan pokoušel jeho ránu zastavit všemi silami. Pro australského gólmana bylo chvíli nato ještě hůř, neboť po srážce s unikajícím Barnesem obdržel žlutou kartu a nařízený pokutový kop sám faulovaný bezpečně proměnil. Chvíli předtím se přitom domácí domáhali odpískání penalty na opačné straně po nastřelené ruce Hendricka.

Jen pár minut nato sice Shane Duffy svým pátým ligovým gólem sezony snížil zpět na rozdíl dvou branek, ale víc už toho Burnley svému soupeři nedovolilo a výhrou 3:1 pokračuje ve výtečných výkonech, které v příštím kole prověří na Turf Moor favorizovaný Tottenham.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 1:1

09.02.2019 16:00

Góly: 76. Wilfried Zaha - 27. Mark Noble (pen.)

Už popáté v řadě se West Hamu nepovedlo dovést zápas do vítězného konce. Po třech porážkách v řadě se však dostal aspoň k remízám - po domácím bodu s Liverpoolem nyní odváží cenný bodík ze Selhurst Parku. Crystal Palace naopak natáhl šňůru soutěžních neproher na čtyři zápasy a před klíčovou fází sezóny se dostává do psychické pohody.

Ještě víc pohody by mu ale přineslo, kdyby se jeho ofenzivní hvězdy naučily zakončovat ze stoprocentních pozic. Eagles mají v útoku potíže dlouhodobě a Wilfried Zaha platí za jedinou stálici táhnoucí londýnský celek z marasmu. To se zatím nezměnilo ani s příchodem Michyho Batshuayie, který opět nastoupil z lavičky.

V prvním poločase byla hra ještě vyrovnaná a West Ham zahrozil jako první. Anderson vybídl k zakončení Snodgrasse a Guaita musel zasahovat. Totéž se opakovalo záhy na opačné straně - Zaha poslal do vápna pas na McArthura a Fabianski měl co dělat, aby míči v cestě za jeho záda zabránil.

Crystal Palace měl i smůlu, protože zatímco v koncovce selhával, sám nabídl soupeři vyložené šance zdarma. Gólman Guaita ve vápně neohrabaně srazil Michaila Antonia a Mark Noble nařízenou penaltu s přehledem proměnil. Do pauzy ještě využil šílené mezery v defenzivě West Hamu Townsend, jeho pas ale Benteke ve vyrovnání nedokázal proměnil. Fabianski opět skvěle kryl.

Polský gólman byl jednou z hvězd zápasu, ten mu ale dost usnadnili i jeho protivníci. Po změně stran to byla hotová předháněčka v tom, kdo je větší kopyto. Titul si asi odnesl James McArthur díky akci z 52. minuty. Další díra v obraně Hammers dovolila záložníkovi Eagles pohodlně kráčet na osamělého Fabianskiho. Pak ale nepochopitelně jen olízl míč o tyčku.

Následoval ho hlavičkující Kelly a zmíněný Batshuayi, jenž po nahrávce Van Aanholta stanul taktéž prakticky sám před brankářem. Jedním dotekem ale napálil míč těsně vedle. A tak se musel věci zase chopit Wilfried Zaha. Čtvrt hodiny před koncem si narazil v šestnáctce s McArthurem a i díky teči Diopa protlačil míč do sítě.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Arsenal FC 1:2

09.02.2019 16:00

Góly: 90+3. Sead Kolašinac (vl.) - 16. Alex Iwobi, 44. Alexandre Lacazette

Přestože Arsenal potvrdil roli favorita a veze si z Huddersfieldu výhru 2:1, zisk tří bodů je pro Kanonýry takřka jediným skutečným pozitivem. Londýnský celek totiž především po změně stran podal na John Smith’s Stadium až podprůměrný výkon, a i proti suverénně poslednímu týmu Premier League nedokázal kontrolovat hru, natožpak udržet čisté konto. Do zbytku sezony s blížícími se vyřazovacími zápasy v pohárové Evropě má trenér Unai Emery rozhodně o čem přemýšlet a střelhbitě jednat.

Zatímco ve většině dosavadní sezony míval Arsenal silnější až druhé poločasy po ospalém nástupu na hřiště, tentokráte tomu bylo přesně naopak. Po třech venkovních porážkách v řadě hosté potřebovali v honbě za čtvrtým místem zabrat a dopomohl jim k tomu brzy Alex Iwobi, jenž od úvodu umně kombinoval se Seadem Kolašinacem, až se po této cestě zrodila první gólová akce. Výtečný centr bosenského beka Iwobi bez váhání proměnil ve střelu z halfvoleje, která na cestě do brány ještě nabrala změnu směru o bránícího Kongola, a tak brankář Hamer míči v cestě do sítě nezabránil.

Když už se zdálo, že první půle skončí těsným vedením hostí navzdory platonické převaze Huddersfieldu, udeřili Kanonýři zničehonic ještě jednou. Tentokráte se pro změnu vše podstatné odehrálo na pravé straně, kde Ainsley Maitland-Niles zužitkoval volný prostor a přízemním pasem vybídl Alexandra Lacazetta k pohotovému zakončení.

Jestliže si v první půli hráči Arsenalu počínali alespoň efektivně, po změně stran se jejich výkon ještě zhoršil a převaha Huddersfieldu nabývala na intenzitě. Unai Emery navíc při početné marodce včetně nemocných Aubameyanga či Özila ani neměl mnoho možností oživit skomírající hru svého týmu, a když Lacazettovi zabránil v pojištění náskoku výtečným zákrokem Christopher Schindler, neztráceli domácí naději a chuť útočit ani s blížícím se závěrem.

Obzvláště aktivní byl na pravém křídle Adama Diakhaby, jehož střelecké pokusy si sice Bernd Leno pohlídal a rána Erika Durma skončila na brankové konstrukci, ale ani tak Arsenal první čisté konto v sezoně ze hřiště soupeře neuhájil. V nastavení totiž další Diakhabyho pokus proskotačil okolo Lena a v cestě do sítě mu nezabránil ani Sead Kolašinac, který si naopak míč nešťastně špičkou kopačky srazil do vlastní sítě. První gól Huddersfieldu po takřka šesti stovkách minut napříč všemi soutěžemi tak symbolicky vstřelil hráč soupeře, ovšem kromě ukončení střeleckého sucha Terriers k ničemu nepomohl. Výhra 2:1 náleží Arsenalu, který sice herně nepřesvědčil, ale i nadále se drží v kontaktu s Manchesterem United a Chelsea v boji o postup do příštího ročníku Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 3:0

09.02.2019 16:00

Góly: 24. Sadio Mané, 34. Georginio Wijnaldum, 48. Mohamed Salah

Důležitá reakce. Liverpool po dvou remízách konečně zase vyhrál a vzkázal Manchesteru City, že je stále favoritem na zisk titulu. Proti Bournemouthu se hrálo na jednu bránu a výsledek 3:0 je pro hosty ještě mírný. Postupně se trefovali Mané, Wijnaldum a Salah.

Jednoznačnému průběhu předcházela druhá minuta a šance Ryana Frasera, proti jehož střele musel Alisson pohotově zasáhnout. Pak už se ale rozjel červený stroj. Před Boruce se dostal Firmino, ale gólman Cherries vytáhl úžasný reflexivní zákrok. Ve čtyřiadvacáté minutě však i s pomocí ofsajdu otevřel skóre Sadio Mané, jenž hlavou výborně trknul do Milnerova centru.

Záhy už to mělo být o dva góly, ale Giorginio Wijnaldum vyřešil rychlý brejk mizerně. Už když byl ve vápně, volil raději přihrávku na hůře postaveného Salaha, který navíc balón promáchnul. Krátce nato už ale nizozemský záložník zazářil. Robertsonův vysoký míč si stáhl ze vzduchu a lahodným obloučkem rozvlnil síť. Do kabin se šlo za stavu 2:0, a to i proto, že Salahovu pumelici na sklonku prvního dějství dokázal Boruc vyrazit.

Eddie Howe měl o přestávce plné ruce práce, aby své hráče namotivoval i do druhé půle. Moc mu to ale nevyšlo, protože už po třech minutách to bylo 3:0. Naby Keita skvělou šajtlí vypustil do úniku Firmina a ten prokázal, že se s Mohamedem Salahem najde i poslepu. Podrážkou vrátil míč za sebe, Salah si jej převzal a levačkou zamířil přesně k tyči.

Druhý poločas se pak de facto dohrával. Liverpool měl mraky šancí vedení ještě zvýšit, přičemž asi nejblíž byl čtvrt hodiny před koncem znovu Salah. A znovu po krásné spolupráci s Firminem, kdy mířil pod břevno Borucovy branky, ale trefil jen brankovou konstrukci. V závěru pak uháněl sám na bránu Roberto Firmino, ale jeho slaboučkou střelu Boruc pohodlně skryl v rukavicích. Tváří v tvář polskému gólmanovi následně neuspěl ani Alexander-Arnold, a tak zápas skončil "jen" 3:0.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 1:0

09.02.2019 16:00

Góly: 65. Andre Gray

Jestli někomu premiérová zimní přestávka v Premier League přijde vhod, je to Everton. Marco Silva ztrácí půdu pod nohama, zatímco jeho hráči ztrácí tři body na zcela pravidelné bázi. Za posledních 11 zápasů prohráli Toffees osmkrát - naposledy teď na hřišti Watfordu. O jedinou branku utkání se postaral střídající Andre Gray.

Manažer Evertonu Marco Silva se v sobotu vracel na trávník, kde mnohokrát nastupoval jako domácí. Ve Watfordu se pokoušel uspět minulou sezónu, ale na lavičce nepřežil ani do konce ledna. Z tohoto pohledu má letos lepší ročník - vzhledem k ambicím liverpoolského celku jde však letos o jedno velké zklamání.

Zle mohlo být už po deseti minutách, kdy nepřehledně doskákal až ke Capouemu, jenž stanul sám před Pickfordem. Míč však i s pomocí hlavy anglického gólmana zamířil nad břevno. Výtečnou formu má i brankář Watfordu Ben Foster, který minulý týden sám zařídil bod v Brightonu a tentokrát ve 34. minutě pohotově zastavil prudkou ránu Tosuna.

Everton byl blízko prvního gólu hned po změně stran, Sigurdsson obloučkem trefil břevno, což v závěru zápasu zopakoval i Lucas Digne. Jedinou branku však vsítil Andre Gray - a věru, neměl těžkou práci. Cathcart chytrou patičkou uvolnil do vápna Hughese a ten svému kolegovi naservíroval míč před prázdnou branku.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Cardiff City 1:2

09.02.2019 16:00

Góly: 90+1. Jack Stephens - 69. Sol Bamba, 90+3. Kenneth Zohorè

Když už se zdálo, že s příchodem Ralpha Hassenhüttla se Southampton dokáže vyvarovat bláznivých ztrát v závěrečných minutách, sobotní duel proti Cardiffu byl takřka jako návrat v čase do éry mizerných výsledků pod vedením Marka Hughese. Přestože Saints dokázali na samém sklonku zápasu vyrovnat, obratem v třetí minutě nastavení ještě jednou inkasovali a připisují si v přímém boji o záchranu krutou porážku 1:2, která naopak Cardiff vystřelila mimo sestupové příčky.

Ligový nováček tak i nadále překonává předsezonní očekávání a druhou výhrou v řadě se ziskem pětadvaceti bodů po večerní výhře Burnley okupuje šestnácté místo, Southampton má o bod méně a je až osmnáctý. Domácí navíc touto prohrou přišli i o pětizápasovou šňůru bez porážky, zatímco Bluebirds si vůbec poprvé od dubna 1962 dokázali připsat dvě prvoligové výhry v řadě za sebou.

První půle přitom žádnému dramatu a bláznivé přestřelce nijak nenasvědčovala, neboť za celých pětačtyřicet minut byla kromě tuhého boje ve středu pole k vidění pouhopouhá jedna střela mezi tři tyče. Pokus Piérra Emila Hojbjerga zpoza šestnáctky ale zapadla do náruče připraveného Neila Etheridge, a tak se do kabin o přestávce odcházelo za bezbrankového stavu.

Ani po změně stran se zprvu nic význačného neudálo, ovšem v devětašedesáté minutě hosté zničehonic udeřili hned ze svého prvního rohového kopu v zápase. Rallsův centr našel hlavu Patersona, jenž míč usměrnil na zadní tyč vstříc Solu Bambovi a důrazný cardiffský obránce zblízka napálil míč do sítě. Cardiff byl v tu chvíli na koni a pět minut nato málem své vedení zdvojnásobil, když se k ráně odhodlala zimní posila Leandro Bacuna, ale Alex McCarthy si s touto střelou poradil.

S blížícím se závěrem utkání se ovšem hra odehrávala především na útočné polovině Saints, kteří pokoušeli štěstí skrze Yana Valeryho či Charlieho Austina, ale vytoužené vyrovnání stále nepřicházelo. Pětiminutové nastavení však předešlé herní strádání bohatě vynahradilo a Saints se v jeho úvodu podařilo srovnat rovněž z rohového kopu. Prudký pas Jamese Warda-Prowse prosvištěl šestnáctkou až k Jacku Stephensovi, jenž na zadní tyči překonal Etheridge a rozbouřil stadion St. Mary’s, který ale dvě minuty nato hosté zase zmrazili. Střídající Camarasa zastavil ránu Artera, posunul míč Kennethu Zohoremu a ten v natěsnané šestnáctce propálil vše, co mu stálo v cestě, díky čemuž Bluebirds mohou slavit další velecenný tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 0:3

09.02.2019 13:30

Góly: 14. Paul Pogba, 23. Anthony Martial, 65. Paul Pogba (pen.)

Venku je to lepší než doma, zdá se. Manchester United hladce přejel Fulham na jeho hřišti 3:0 a minimálně do neděle se bude vyhřívat na čtvrté pozici Premier League. Rudí ďáblové prokázali, že se jim pod Solskjaerem venku mimořádně daří - vyhráli tam pátý zápas v řadě a poslední čtyři dokonce s čistým kontem.

Dnes to bylo představení dvou mužů - v první řadě Paula Pogby, aktuálně jednoho z nejlepších (ne-li nejlepšího) hráčů celé Premier League, který sám obstaral dva góly. Dál pak Anthonyho Martiala, jenž vstřelil zbylou branku v úžasném sólu a na jednu svému krajanovi přihrál. Zdatně jim ale sekundovali groteskně bránící fotbalisté Fulhamu v čele s dalším Francouzem Maximem Le Marchandem.

Na začátku zápasu se přitom Fulham snadno mohl dostat i do vedení. Ve vyložené šanci se během prvních minut ocitl Vietto, Mitrović a po něm i Schürrle - ani jeden z nich však nebyl schopen vyprodukovat třeba jen střelu na bránu.

A tak se ve čtrnácté minutě utrhl ve vápně Paul Pogba a jedním dotekem napálil Martialovu přihrávku na bližší tyč Ricovy branky. Ani ne za deset minut si přerušil akci Fulhamu Jones a předal míč do brejku právě Anthonymu Martialovi. Následovalo famózní sólo před půl hřiště - Martialovi nestačil dobíhající Odoi ani tristně bránící Le Marchand a nakonec ani gólman Rico.

Přestože byl Fulham v prvním poločase střelecky aktivnější, zrazovala ho přesnost střelby. Naproti tomu Manchester United byl dokonale efektivní. Tohle platilo i ve druhém poločase, kdy se Cottagers zkraje nadechovali k náporu, ale pak ve vápně Le Marchand srazil Matu a nařízenou penaltu proměnil už 11. gólem v sezóně Paul Pogba.

Dokonalé dva momenty vystihující podstatu celého zápasu viděli ztrápení fanoušci na Craven Cottage zhruba čtvrt hodiny před koncem. Nejdřív packal utkání Le Marchand šokující hlavičkou vpustil do samostatného nájezdu Alexise - a perfektním zákrokem musel krizi hasit Rico. O pár minut později se pak na opačné straně odrazil míč k úplně volného Babelovi, jenž stál metr od brankové čáry. Nervózně ale do meruny píchnul šajtlí a trefil jen tyčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City27212474:2065
2.Liverpool FC26205159:1565
3.Tottenham Hotspur26200654:2560
4.Manchester United26156552:3551
5.Arsenal FC26155653:3750
6.Chelsea FC26155645:2950
7.Wolverhampton Wanderers26116934:3339
8.Watford FC26107934:3437
9.Everton FC27961236:3933
10.West Ham United26961132:3933
11.AFC Bournemouth261031337:4733
12.Leicester City26951231:3432
13.Crystal Palace26761327:3427
14.Brighton & Hove Albion26761328:3927
15.Burnley FC26761329:4727
16.Newcastle United26671322:3425
17.Cardiff City26741524:4725
18.Southampton FC26591228:4424
19.Fulham FC26451725:5817
20.Huddersfield Town26251914:4811

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (868)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mourinho in December: "... try (to achieve) almost the miracle of finishing fourth."

Same team, same club, just different mindset and way of playing. We are now playing the United way. The way we should.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
scholes18

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Ale nejvíc vtipný je to, že kdyby United nějak vyhráli LM, tak Mourinhu se přihlásí o zásluhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jhony16

Reagovat
drussbarb

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
tnt03

Reagovat
Robbie

Mourinho si rika, konecne moji praci dokazou zurocit

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Něco jako čeští politici

Reagovat
nani92

Fulham ma v sebe niečo, čomu my odborníci hovoríme nekvalita

Reagovat
Cobra

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Ligter

Reagovat
Benzema

Síce som fanúšik LFC ,ale som rad ,že sa Man Utd tak zlepšil. Teším sa na nasledujúci zápas s nimi . Môže to byť fakt skvelý zápas a derby ,ako sa patrí. Snáď z neho vyjdeme víťazne.

Reagovat
tnt03

Kdy měl LFC krizi tak jsem k tomu přistupoval stejně.. Konečně normální fanda fotbalu

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Malresi

Je ich viac. Ja sa síce z United sem tam zasmejem, ale mám ich rád ako rivalov. Asi to bude tým, že som ako malý fandil United za éry Becksa, Yorka, Colea, najmä som obdivoval Scholesyho a Keana.

Tato fandí United doposial.

Reagovat
Neutron

Keane a Cantona

Reagovat
Malresi

Toho som nenávidel asi ako vy Suareza. A pokym som fandil United tam už Eric nebol. Pre mňa je ale Le God len jeden a to je Matthew Le Tissier.

Reagovat
Neutron

Le Tissier bol skvely futbalista, ale Cantona je iba jeden...

Reagovat
Malresi

Jasné, ja hovorím len o sympatiach. Smiešne je, že tak obdarený hráč ako Le Tissier hral za Anglicko len osem krát, Zmrdi

Reagovat
Neutron

a iba za Soton...tiez neobvykle lebo vklude mohol hrat za top klub

Reagovat
Malresi

Mohol. Kdekolvek. On a Gazza su asi najviac gifted anglani z konca 80. a zaciatku 90. rokov.

Reagovat
Neutron

no Gazza ma talent od Boha aj na mimofutbalove aktivity

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Kolka symbioza zrazu.honite si tu svoje male penisy navzajom.V tomto derby nemoze byt o sympatiach ani rec!Tu si treba skakat po krku,nadavat na mamy,po*ebat sestry,naplut do tvare,ukazovat prostredniky a hlavne pouzivat tie naskaredsie a najhorsie nadavky ake boli na tomto svete vymyslene!Dufam ze LFC zaslape tie hnusne mrdky pod zem a fanusikovia LFC im budu chodit sravat na hrob!!!

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
rave

Reagovat
magnat7

Reagovat
mithro

Jones dnes pekne, az na tu nahravku Babelovi, dobry zapas

Reagovat
kiwwi

To je neskutočné že sme sa zo straty 11 bodov na 4. miesto a záporným skóre dokázali dostať na rozdiel 11 bodov na 1. miesto so skóre +17 za tak krátky čas... Aj keď na druhú stranu by to dokázal aj Ince alebo Bruce

Reagovat
Swarley

Navíc s tak nekoncepčním kádrem

Reagovat
kiwwi

Je pravda, že pár 50 miliónových koncepcnych krajných bekov by sa nám hodil

Reagovat
Swarley

stoper za 70 mega taky, uvidíme

Reagovat
Counter

To jsou tak debilní kecy

Reagovat
cokoliv

MU utrácí pro MC nejvíc ale nejvíc nad tím pláčou právě mufani

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nehorazne debilni

Reagovat
vladis271

:

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne od týchto mamlasov z MU

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Co můžeš čekat od debila no

Reagovat
Nikikrew

saskovia no

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ma neprekvapuje, kto ich tu vedie

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
mikelinos

Reagovat
13

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
J0EL

co cakat od tychto dvoch.

Reagovat
Bayern +

To je fakt dvojica snov toto...

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Swarley

však právě, nápodobně

Reagovat
cokoliv

Reagovat
Swarley

hele tyhle teorie nejsou z mojí hlavy a není náhoda, že se na to zrovna ozval Counter...

Reagovat
Busby babes

ze se tu vzdycky tak zacnou vztekat. vsak tyhle kecy jsou vtipny. z obou stran.

Reagovat
blade115

To teda budeš asi jedinej, kdo se jim směje.

Reagovat
Busby babes

casto jo, proste normalni chlapska retardovana zabava, jak kdysi tohle postuchovani fotbalovych fans nazval kamarad...

Reagovat
kiwwi

jj raz ked to oni napisu a myslia vazne a raz ked si z toho my robime srandu

Reagovat
Swarley

důležité je, že jak stoupáme tabulkou, tak už se vracíme zpět k tomu starému dobrému respektu...to je stejně podle mého největší EF masterpiece...

Reagovat
kiwwi

tak tu sa clovek dozvie aj to, ze Chelsea bola vzdy vyborny tim a vlastne tie prachy od Abramovica ani tak nepotrebovali a ti top hraci by tam zacali chodit aj tak...tu sa z casu na cas vzdy objavi nejaka super teoria z ktorej sa da robit sranda a niektore doslova zludoveju ako ten respekt

Reagovat
Swarley

jo jo a City to dělá vlastně naprosto perfektně koncepčně, kdy to obhajují i fandové Arsenalu...můžou se inspirovat...fandové Liverpoolu zase po letech a milionu hádek konečně záhadně pochopili, že nákup stopera za šílený prachy se může vyplatit...Rio po letech očištěn a to ještě nevyhráli ani jednu trofej...

těch skvělých příběhů je tu hodně...

Reagovat
kiwwi

tak ale vies jak to...Fergie to s Riom rozdrbal, Klopp sa s VVD musel uz len prisposobit tomu rozdrbanemu trhu...nevyhras proste

inac s tymi City a pohladom aj neutralnych fanusikov na nich...on to ma na svedomi Pep...on je fakt tak dobry trener, ze dokaze svoj futbal natlacit hracom za velmi kratky cas, ale nato aby to mohol dokazat potrebuje material a bol by blby keby nevyuzival resources ktore ma k dispozicii...daj tie prachy priemernemu trenerovi a vykuzli z toho nejake hovno v pozlatku, on im urobil fungujuci tim (a celkovo maju tu strukturu a zazemie vymyslene dost dobre) a to je ludom dost sympaticke

to ako k tomu celemu City (alebo PSG a Chelsea) dosli sa bavit nemusime, to je proste jasne jak facka a vsetci by sa okamzite rozsypali, keby ich majitelia prestali dotovat (resp. v pripade Abramovica keby si uplatnil pohladavku ktoru voci klubu ma) takze ta koncepcia je asi o tom, ze natlacime do toho obrovske peniaze a mozno raz to bude sebestacne narozdiel od United, Arsenalu alebo Liverpoolu, kde to funguje stylom sme sebestacni, podme investovat peniaze

Reagovat
Swarley

já rozhodně Pepkovi jeho úspěchy neberu...potřebuje na to hromadu peněz, ale už jenom to, jak si s PL loni vytřel prdel...dokázal to všude a právě to je ono, dej Pepkovi nekonečný budget a víš, co dostaneš...není to o nějaké záhadné koncepci a hlavně si tohle může dovolit tak 6 týmů na světě..

Reagovat
blade115

"Ráz" V tom bude možná ten zakopaný pes, šéfe.

Reagovat
Swarley

*raz

Reagovat
kiwwi

raz vo vyzname z jednej strany...asi moc zlozite na teba co?

Reagovat
blade115

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Euphael

S tebou to jde od desíti k pěti pane

Reagovat
blade115

Taky je vedou debilové, no...

Reagovat
Swarley

však to je z vašich hlav

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
tunkic

Reagovat
bbbauch

Je to moc

Reagovat
Counter

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
avicii

Reagovat
mayday

Nechceš udělat kompilačku Debilní kecy uživatelů EF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

tobyho ziskate za 25, o to by som sa nebal.

Reagovat
Kixi Syhimour

jako byste si ho vychovali

Reagovat
leroy

Ty by si mal byt hlavne ticho. Aj s Bushbym po tej vašej obhajobe Mourinha.

Reagovat
kylo ren

Solksjaer je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Newcastle to vypadá relativě dobře. Fulham a Terriers jsou neuvěřitelně špatní a z té čtveřice nad nimi má dost možná nejlepší los.

Reagovat
Bayern +

Mne teda ten Brighton nebude chýbať vôbec, nudný tím. Ale ak si mám vybrať, tak k tým dvom istým by som do Champu nasmeroval Cardiff, to je pre nich ideálna súťaž.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton je super. Dokáží zatopit silným týmům doma a mají nesympatyčtějšího manažera v lize.

Reagovat
Bayern +

Táto definícia u mňa presne spadá k Wolves, aj s tým manažérom doslova, Nuno je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves jsou parádní. I Cherries. Ofenzivní hra a nevyzpytatelný výsledek.

Reagovat
Malresi

Ole

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem poučen, že to není manažer ale pouhý caretaker

Reagovat
Malresi

Podla mna tato tema este nie je uzavreta a to moc dobre vedia aj mufani. Inak koho tipuješ, že ich ak tak prevezme? Ja sa neviem zbaviť pocitu že Simeone.

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě vůbec netuším. Už fotbal skoro nesleduju, krom Anglie nemám absolutně přehled, Simeone je na odchodu z Madridu?

Reagovat
Malresi

Nie je, to je pravda, ale podľa mňa presluhuje. Na druhu stranu sa vyjadril že iba Atleti, Inter alebo Lazio prichadzaju do uvahy.

Tym padom bud Poche alebo Conte. Stavil by som Conteho.

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Pogba, Martial, Herrera a Matic super. Dalot, Jones a Smalling slusny vykon. Zbytek ok. Lukaku se trapi, musi hrat vic celem k brane, delat nabehy, pak to bude dobry. Ze to umi nam uz driv ukazal.

Ale jinak bych do te doby klidne dal na toho hrota Alexise, kdyz budem chtit posetrit Rashe. Dneska tam za tu chvili vypadal lip.

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenalu hrál Lukaku na křídle a nebyl tam vůbec špatný, možná bych ho tak využíval spíš

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne, Lukaku na křídlo nemůže. Prostě musí zapracovat na tom, co ho zdobilo v Evertonu a první sezónu u nás. Větší pohyb a víc se cpát do brány.

Reagovat
chicuita

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je pod Olem suverene jeden z top 5 zaloznikov v Europe. 8 golov a 3 asistencie v poslednych 9 zapasoch, Kto sa smeje teraz zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vzdy hovoril ze to je jeden z najlepsich zaloznikov na svete len mourinho v nom zabijal talent lebo z neho robil CDM

Reagovat
blade115

Podle mě Pogba.

Reagovat
Cuore sportivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kopac

nikto sa nesmeje, vsetkym to je u prdele

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1094248365318176768

tohle je vyborny. diky tem dvema sancim v prvnich peti minutach, ma Fulham uplne stejny xG. pritom od nejaky 25. minuty bylo na hristi uz jen jedno muzstvo a byl to ve vysledku pohodovej zapas.

Reagovat
kiwwi

Babelova šanca na konci mala 0.6 xG, Viettova na začiatku 0.4

Reagovat
Busby babes

Babel, jasne, na toho jsem uplne zapomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

neviete bude dakto vysielat utorok LM ? okrem ORANGE TV ?

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba-nejlepší záložník na světě

Reagovat
Counter

Od nástupu Oleho jede neuvěřitelné bomby, konečně naplňuje potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

A pritom tu bolo predtým posmeškov, pritom bolo jasné že sa len potrebuje dostať do formy

Momentálne je nenahraditeľný, dokonca o niečo lepší ako de bruyne vo svojej najlepšej forme

Reagovat
smazaný uživatel

Nie KdB bol uplne inde minuly rok

Reagovat
kiwwi

ako tu minulu sezonu mal KDB fakt spickovu, ale aj tak Pogba na neho v kanadskych bodoch straca uz len 5 bodov a to si vezmi, jak minulu sezonu slapalo cele City a jaka trapenka to bola pol terajsej sezony pod Mourinhom

ako KDB mal lepsie aj ine cisla ale tiez hral viac zo strany a supal tam centre kdezto Pogba hra v strede pola kde castejsie bojuje o loptu

uplne inde by som to fakt nenazval ale

Reagovat
Kopac

lol, zopar penalt a aky hype okolo pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

preboha

Reagovat
Malresi

Síce sa smejete, ale napr. Pogba na WC bol o parník nad Bruynem. V každej činnosti. Momentálne síce určite nie je lepší ako KDB z 2018 ale aj tak. Nie je to daleko od pravdy. Imho Pogbov peak je kusok nad ostatnymi stredakmi z poslednych rokov.

Reagovat
Neutron

konecne normalny nezaujaty nazor...ludia by tu boli schopni z neho urobit totalnu sracku...

Reagovat
Malresi

Pripomína mi Vieiru, len lepšieho v ofenzíve a kus horšieho v defenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to uz skor takeho technickejsieho Yayu

Reagovat
Malresi

Yaya bol viac priamociary a tahovy. Na Pogbovu hru sa lepsie pozera. Pred 16kou a dnu mi pripomina aj Bergkampa.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer’s agent met Ed Woodward and Avram Glazer at Fulham today. Story @ManUtdMEN. #mufc

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je brzo na finální hodnocení, ale pokud to bude takhle pokračovat, klidně o něco málo hůř což se může stát, tak by to byla neúcta k Olemu, nedat mu ten job. Probral hráče, má systém, vizi na další roky a splňuje všechno to, co by měl mít trenér United. Podepište ho už teď

Reagovat
mimi_united

Paráda, Paríž proste musíme vyradiť

Reagovat
vladis271

ale zajko, kľud, áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz takticky Zajko, ale že si ho pár rokov dozadu volal na rande, o tom mlčíš hahhaahah

Reagovat
vladis271

ako, ospravedl)nuje ma, že mojim celoživotným snom je mať frajerku mufanku. A všetci vieme, že zajo je ujebaný, ale dlho som odmietal veriť, žeby bol natoľko ujebaný aby si vytvoril fake female profil na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas ktovie, či je to Zajo. Na toto 100 % zistenie organizácia zatiaľ neprišla, mal by sa vyjadriť PJ / Kily a pozrieť IP adresu.

Reagovat
Malresi

Reagovat
nani92

Neboj sa, to nie som ja ale na rande ju beriem ja

Reagovat
smazaný uživatel

to dáva zmysel, že ideš na rande sám so sebou...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jollae

tahaj do piče, kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
nani92

Reagovat
Malresi

Som rád za United, bude to skvelý zápas konečne. Verím ale, že vás prestrielame. Ak nie, aspon prehráme alebo remizujeme s klubom, ku ktorému stále cítim rešpekt. Díky Ole

Reagovat
Benzema

Krásny futbal . Skvelá odpoveď na reči ,že majú krízu . Kludne to mohlo skončiť aj 7:0,šance na to mali . Top Salah . Ale Firmino hrozný ,síce mal A ,no prihrávky nepresne a jednu z tých 3 šancí mal premeniť. Takto musíme zahrať proti Utd a verím ,že ich porazime .

Reagovat
Remt

Tam to ale bude chtít proměňovat šance, těžko jich budeme mít tolik jako dnes

Reagovat
Mastný Chobot

To bol zas výkon...

Reagovat
ManUnited

Soton velký zklamání dnes

Reagovat
Mates_Matesović

Cardiff Oni se fakt udrží, což bude pro tým, kde na PL nemá ani jeden fotbalista velkej zázrak.

Reagovat
Pride

Tak minulou sezónu se to povedlo i Huddersfieldu a ten má ještě daleko horší tým.

Reagovat
pingla

Mooy je dobrý

Reagovat
Pride

Jasný, Mooy a možná i ten Schindler, ale to i Cardiff tam má Artera a Reida. Celkově mi ale Cardiff přijde jako daleko sehranější a hlavně dědek na lavičce je kvalitní trenér.

Reagovat
Bayern +

Bamba by si zahral spodok PL v ktoromkoľvek klube podľa mňa.

Reagovat
Pride

Taky se mi hodně líbí. Tuhle sezonu je skvělý, takový tank, navíc i celkem gólový. V několika aspektech mi připadá podobný jako Morgan, ale oba už mají svůj věk a těžko říct, jestli si tuhle výkonnost dokáže udržet i další sezónu.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

konecne fajn vykon ale moc by som to neprecenoval. hrali sme proti timu ktory vie utocit a absolutne odmieta branit...a k tomu mu chybala polovica utoku ze tento zapas zvladneme bolo celkom jasne a snad to chalanov nastartuje, ale teraz nas caka asi najtazsi zo zostavajucich zapasov

Reagovat
avicii

Dnes to bolo dobre konecne.. Ale vyhra na traforde by bol ten pravy impulz...

Reagovat
Nikikrew

Ech, co to akoze bolo? Sice sme vyhrali ale nas posledny tim vacsinu zapasov tlacil a kontroloval priebeh zapasu. Zapas docela nudny

Vonku sme velmi zli a ani Emery s tym zatial nic nespravil. Cez leto potrebujeme poriesit kader pretoze takto to dalej nejde.

Reagovat
j_mrazik

Viděl jsem jenom druhý poločas a lituju, že jsem si to pustil. Huddersfield byl daleko lepší, odhodlanější. My jsme hráli údržbu. Henrikh je v hodně mizerný kondici nebo celkově mu to u nás nejde. Střed zálohy měl hodně těžký nohy. Být Hudder fotbalovější, tak nás přejel jak parní válec. Kdyby dal gol dřív, tak si myslím, že by z toho byl ještě průser.

Reagovat
Counter

Mchitarjan téměř dva měsíce nehrál a teď musel rovnou skočit do základu, protože nebylo koho postavit.

Reagovat
Mastný Chobot

A podla mna teda zahral obstojne

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Micky mi prave este prisiel jeden z tych lepsich. Dnes nam vobec nefungoval stred pricom sme mali na pripravu zapasu cely tyzden.

3 body su jedinym pozitivum ale mam taky pocit, ze opat sa buduci rok nepozrieme do LM

Reagovat
Taiger

Chudák Péťa, kolik by už mohl mít navíc čistejch kont k rekordu, kdyby Emery neupřednostňoval toho něměckýho šaška.

Reagovat
Pride

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
J0EL

Leno dnes chytil jeden cisty gol. Fakt si s tym otravny.

Reagovat
Pride

Reagovat
Ondiis

a dost věci i mimo něj

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Zaschrona

Těžký najít jinou skupinu lidí, která Everton nenávidí víc, než fanoušci Evertonu.

Nevidím žádný důvod, proč by měl Silva zůstat dál trenérem. Máme 17 dnů volno, to je dost času dostat sem někoho jiného. Máme formu na sestup a vzhledem k tomu jaký máme los, tak ani ten sestup není tak nereálně daleko.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď žiadny zostup. Káder nie je zlý, nechápem, čo sa stalo.

Reagovat
Zaschrona

Kádr možná není tak špatný, ale pokud ho bude trenér využívat tak špatným způsobem, budou hodně zlé výsledky. Ale není to jen o trenérovi. Máme velké problémy ve všech řadách.

Reagovat
smazaný uživatel

+aj hráči sa psychicky zosypali, nechápem, prečo. Asi si verili na Eúropu, alebo neviem fakt...

Reagovat
Counter

Martínez tragéd, Koeman tragéd, Silva tragéd, potažmo tragéd Allardyce a tragéd Unsworth. Ale když teď přijde někdo nový, tak to už určitě půjde samo.

Reagovat
Zaschrona

A to snad píšu? Já bych rád někoho, kdo je schopný reagovat na to, co vidí na trávníku, dává tomu své maximum a není tady akorát kvůli penězům. Za mě klidně znova Unsworth.

Reagovat
Hokaido

Já už ani nevím, jaký typ trenéra by vám seděl. Už jste vystřídali snad všechny od dinosaura Sama po progresivního Silvu, ale žádnej vás nedokázal posunout dopředu.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Podle mě jsou prostě jen dvě možnosti. Buď se rozhodlo, že Silva je ten pravý a stojíme za ním a musíme ho podržet i přes to, co momentálně předvádíme a v létě mu dál předělá kádr Brands dle jeho potřeb, což je tak jako tak potřeba, aby to trenérovi "sedělo." Nebo se na to prostě vykašlat, kádr nechat předělávat Brandse především podle sebe, který si k tomu i najde svého trenéra, který podle něj na to sedí, což se prostě očividně u Silvy zase nezvládlo, protože si ho vybral Moshiri dávno před příchodem Brandse do klubu.

Správná možnost je podle mě ta druhá, ale možná jsem mimo, nevím...

Reagovat
cristiano.K.

Bylo nefer vyhazovat big Sama

Reagovat
Bayern +

Mick McCarthy by ich už ale určite pozdvihol

Reagovat
nani92

Sám nebol traged, on jediný mal výsledky

Reagovat
icemike

*Výsledek

Reagovat
Kixi Syhimour

A neměli byste mu dát trochu času? Však ty trenéry střídáte raz dva

Reagovat
Zaschrona

Já bych klidně rád, jenže to bych taky potřeboval vidět, že to má nějaký smysl. Jenže od Silvy nevidím žádný pokud o vývoj plánu, pořád startuje stejné hráče, i když hrají hrozně, pořád hraje pitomý 4-2-3-1 s tím, že když to nefunguje, tak tam pošle druhého útočníka. Standardky celou sezónu strašlivé. Není tam snad žádný pozitivní záchytný bod...

Reagovat
masly008

co by jsme dali za 4-2-3-1,my hrajem u posledího 5-4-1.

Reagovat
Kixi Syhimour

A na 4. místo ztrácíte bod (resp. 3), na to že jste měnili manažera po nějakejch 20 letech, tak Emery hraje slušně i s tím kádrem co kromě útoku nemá nic a obrana je horší než u Brightonu

Reagovat
masly008

mi se líbí jak z se z Arsenalu dělá jak kdyby tam byli hráči z champu.ten tým není zase tak tragický,ale hraje tragický fotbal.ale trenér si myslí že když se dostávaji laciné goly tak je lepší tam dát víc obránců.to je myšlení jak v předminulém století.

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, chtěl bych mít problémy Arsenalu...

Reagovat
masly008

jako hrát nekoukatelný a nudný fotbal?a být 6 tý.zase tolik vám k nám nechybí ne?

Reagovat
Zaschrona

Však úplně v klidu zas bojujete o LM a klidně můžete vyhrát EL, během toho celkem sympaticky pokračujete v přebudovávání kádru pod novým trenérem, zapracováváte mladé. To bych fakt bral.

Reagovat
masly008

zapracoval se1 mladý a to proto že už teď je lepší než xhaka.o 4 flek bojujeme jenom proto že UTD si dali odpočet bodů když tam nechali mourka a že sarri přišel tak pozdě.o snad měsíc později než emery.

Mi je jedno jak Arsenal skončí v tabulce,ale chci vidět nějaký progres a pěkný fotbal.

Emery měl nejlepší zápasy hned ze začátku a pak to šlo do kopru.

Až na pár vyjímek jako surs a cheslsea.

Reagovat
Busby babes

faze 3. Rychleji nez obvykle...

Reagovat
Zaschrona

Jo? Však vloni jsem vyhazoval oba trenéry mnohem dřív.

Reagovat
Busby babes

uz ztracim prehled...

Reagovat
Zaschrona

Ale teď bez Evertonu 17 dnů!!!

Mimochodem je zajímavý, že jsme pořád s takovou bídou devátí. Nechápu.

Reagovat
fenixLFC

deviati s tym ze mate rovnako bodov ako zraneniami niceny west ham s bournemouthom. a potom su tam okrem leicesteru uz len timy hrajuce o zachranu

Reagovat
SpecialOne

Když se Aston Villa zajímala o Stramacionniho, bylo argumentováno i tím, že by to mohl být další Silva. Teď už tomu rozumím

Reagovat
Kowe

Na jednu stranu jo, ti trenéři Evertonu prostě nic neukazují. Nadruhou stranu je to už tolikátej v řadě, kterýho po půl sezoně vyhazuješ, že už bys bez toho snad nebyl ani Zasch.

Reagovat
Bayern +

Abramovic sa môže proti nemu schovať

Reagovat
Zaschrona

By mě zajímalo, jak bys to viděl jako fanda Evertonu ty. Když by ukazoval aspoň trochu nebo se to dalo dál na něčem stavět, jako to bylo třeba u Martíneze... Ale od té doby to jde od desíti k pěti s občasným růstem. Fakt těžký se k tomu stavět nějak jinak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně že za poslední 2 sezony máte jiný trenéry, ale vždycky nám děláte problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šme ich rožjebali, napíš to tam. #Hokej#Futbal

Reagovat
kiwwi

To je tak trápne keď chce niekto napísať niečo v nárečí ktoré neovláda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi daj radšej stránku s rozpisom zápasov, tuším si sa zmenil trošku, nemeň to .

A ako sa to teda napíše? Hudáčkovo legendárne vyjadrenie treba spomínať

Reagovat
EXoRcIsT

tvoj koment ma ako rodáka z najsamplepšieho kraja na svete dosť uráža

Reagovat
smazaný uživatel

Komentár*

Reagovat
samson192

radšej nepiš nič ako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Oprav mi to, ty kokotko.

Reagovat
nani92

Reagovat
Kixi Syhimour

Konečně chvályhodný výkon. Matip tam měl sic nějaké problémy v osobních soubojích, ale totálně propadl asi jenom jednou, vždycky se vrátil. VvD zase dobrej zápas. Obránci na křídlech taky dobrý, Milner využil namísto rychlosti mnohdy zkušenosti. Fabinho si kraloval v záloze, Keita tam měl chyby v bránění a v přihrávkách, ale jinak skvělej dopředu, konečně. Firmino to stále trochu kazí, ale mohl mít tak 2 asistence. Salah bez formy, ale aspoň ten gól so připsal a vdruhé půli to bylo lepší, jinak útok teďka tíhne Mané, 4. zápas po sobě gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak WIjnaldum perfektní výkon

Reagovat
Kopac

salah bez formy loooooooooooooooooool, suverenne najlepsi dnes

Reagovat
Kixi Syhimour

V druhé půli byl dobrý, ale ta první nic moc, nevím, ale nezdá se mi, že by mu to nějak pálilo a už přes asi 3/4 roku nedal tu svou točenou střelu pod břevno správně

Reagovat
cubazi

Reagovat
LAM

OT:Tak PSG asi i bez Cavaniho Může mít United vůbec větší štěstí?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
EXoRcIsT

stastie ved od SAFa sme mali len smolu

Reagovat
cokoliv

V čem ste měli smůlu?

Reagovat
Tolstobik

V angazovani Mourinha, ale, pravda, kazdy sveho stesti strujcem...

Reagovat
blade115

To nebyla smůla, ale karma.

Reagovat
diastan

+ spravdlnost

Reagovat
Busby babes

jeste Mbappe by mohl zitra dostat treba spalnicky.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Luc-Luc

tak pokud nebude ani Cavani, tak by byla velka ostuda pro United nepostoupit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
LAM

Na jednu stranu to tak je.Bez dvou hlavních střelců a tvůrce hry(Neymar je v PSG obojí)budou hodně oslabený.

Reagovat
C-M@ster

Tak dobrý, ale "ostuda" nepostoupit v duelu, kde nejsme ani favorit na postup?

Reagovat
LAM

Pokuď nebude i Cavani tak jste určitě

Reagovat
Neutron

a to co tak odrazu...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tak se zas uklidnime...

Reagovat
fenixLFC

alibisti

Reagovat
Busby babes

ale vubec, ale je jako ostuda, kdyz pripadne vypadnes s velmi silnym tymem? V tuhle chvili jsou kurzy na postup 2.65 vs 1.45 na PSG.

Reagovat
fenixLFC

ved doterza nevadilo ze ma niekto lepsi tim a su nanho lepsie kurzy aj tak nebol favorit. takze ste alibisti, klucovi hraci supera su zraneni, nepostupit by bola hanba

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Busby babes

ted fakt vubec nerozumim tomu, cos napsal.

Reagovat
Busby babes

jo, uz asi chapu, vy vs City... no pro me jste byli favorit jak jste vedli o tech par bodu a to jeste jen mirnej. Jinak jsou to porad City.

Reagovat
Kixi Syhimour

U mě jsou taky City favorit

Reagovat
C-M@ster

Pokud by to byla "velká ostuda", tak jsme asi velkej favorit.

Hurá oškubat sázkovku, kurz na postup United je 2,5

Reagovat
Luc-Luc

ja uz mam vsazeno

Reagovat
C-M@ster

Tak snad ti to vyjde.

Reagovat
iamek

Důkaz?

Reagovat
Jollae

A tak to má byť....konečne sa vrátili časy keď nás viedol Ferguson...Ole je je ho pokračovanie...teraz sme zasa UNITED...

Reagovat
PP

Ole je dítě štěstěny.. jak hráč, tak jako trenér..

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Saints si vcelku zavařili, vzhledem k vývoji na Brightoně.

Reagovat
Malresi

Niekto prosím, ako vyzeral výkon Saints a Cardiffu? Dosť ma mrzí tá strata.

Reagovat
aramaki

Střelhbitě

Reagovat
MySch017

OT: Tak to vyzerá, že PSG bude oslabený ešte viac. Myslím, že v momentálnej hernej forme sú doma United proste a jednoducho favoritom. Treba využiť absencie súpera a skvelú formu a doma sa výsledkom nahlas prihlásiť k postupu do štvrťfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

emi martinez vraj dalsi skvely vykon a ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

hlavně dát emerymu čas,však to určitě bude lepší.Nebo taky ne a půjdeme s ním do sraček.

Reagovat
Golasso

My už ve sračkách jsme, jestli sis nevšiml. A ne kvůli Emerymu...

Reagovat
Bayern +

Burnley. Oni sa proste musia zachrániť, kľudne nech vypadne aj Southampton.

Reagovat
Malresi

Divny vkus. Na ukor ineho timu budis. Ale Sotonu?

Reagovat
Bayern +

Tak ja pevne verím v trojicu Cardiff, Fulham, Huddersfield.

Tímy ako Burnley alebo Pulisove Stoke proste treba, to k PL patrí.

Reagovat
Tolstobik

Newcastle at spadne jako treti, tem zas rok ve druhe lize muze jenom pomoct...

Reagovat
Bayern +

Neviem no, mňa také anomálie ako napríklad Rafa a jeho 5-4-1 bavia

Mne je nesympatický Cardiff ako klub, tam prajem snáď len Warnockovi a gólmanovi, Etheridge je faaajn.

Reagovat
Malresi

Prečo potom aj Soton? Ja by som bol najradsej za Terriers, Burnley a Cardiff. Fulham je klasika a Soton detto.

Reagovat
Tolstobik

Tak proti gustu....ja se na to nemoh divat, kdyz sme proti nim hrali.

Reagovat
Pride

Etheridge je super, dlouhou dobu dělal ve Fulhamu až trojku a dneska je lepší než všichni jejich gólmani dohromady.

Reagovat
kissak

Za posledních 10 let spadli 3x a stejně jim to nepomohlo. Pokud bude majitelem ten tlustej kokot pak se vůbec nic nezmění.

Reagovat
Busby babes

Radsi teda Soton nez Burnley. Dyche by mohl tahnout do pice a nikdo plakat nebude.

Reagovat
Malresi

No Dyche urcite bude

Reagovat
raduinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

no a udelaj na ne tytyty nebo jim neco prisijou?a zavrou i fb skupiny cerneho humoru?

Reagovat
Busby babes

dmenece ze vsech stran. za co jako byli zatceny? pokud je tohle novej standard tak za dva tydny zavrou pulku fans Poolu, co dorazi na OT.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že tehdy nevletěli policajti na hřiště a nezatkli Limberskýho

Reagovat
Godwinson

Vzhledem k LM jsou ty poslední týdny fakt smutný. PSG v háji, Ajax v háji

Reagovat
Swarley

však jsou PSG stejný humus jak City nebo Chelsea, kdyby existovala nějaká spravedlnost, tak tu LM ani nehrají...

Reagovat
El Cid z City

jaká spravedlnost?

Reagovat
Swarley

Reagovat
El Cid z City

zajímal mě tvůj pohled na svět

Reagovat
Godwinson

Ty blázne

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

takyto picus ako ty stale dookola..

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
Taiger

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

na to dojdeš sám, to přece není tak složitý...

Reagovat
El Cid z City

pojem hnusu chápu..ale ta spravedlnost,existuje spousta možností,jak to myslíš, navíc tě vůbec neznám,takže není se moc čeho chytit...

Reagovat
Swarley

to je jednoduchý, když to otočíme...v čem je úspěch City spravedlivý?

Reagovat
El Cid z City

on je spravedlivý? tomu nerozumím, snad je čistý v tom smyslu,že nedošlo k ovlivnění rozhodčích..

Reagovat
Swarley

právě spravedlivý není a je to humus...to už jsem ti psal..

Reagovat
El Cid z City

Nalít balík peněz do klubu se může jevit někomu jako nesympatické,ale nic nespravedlivého na tom není.

Reagovat
Malresi

Je to zvýhodnenie ooproti ostatnym. TO je fér?

Reagovat
Swarley

na sympatie seru a nespravedlivé je to úplně ve všech směrech...tady fakt není co řešit...

Reagovat
Busby babes

treba ta, kde naceneni smlouvy na 215 mega eur, kde realna hodnota je 3 miliony eur a tim poruseni FFP takovym zpusobem, ze tu LM nemeli hrat uz asi 5 let. coz se ale vas tyka taky no.

Reagovat
El Cid z City

Jsme u jádra pudla..FFP je sračka.Taková nespravedlivost, každej ať si kupuje a prodává jak chce, je to jeho boj, jeho peníze..je to nespravedlnost,kampaň,účelovka.

Reagovat
Busby babes

no ne tak uplne. Pokud tu je vlastnikem ropnej stat, kterej ma neomezeny prostredky, tak to proste nechces. A proto se tomu ligy snazi aspon nejak branit. Ale chapu, ze tohle fanousek City asi nepochopi.

Reagovat
El Cid z City

vidím to jinak, vlastník ať si s majetkem nakládá podle libosti, do toho je každýmu prd

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje něco jako sportovní duch a ten se vytrácí pod tíhou nekonečných tun ropných prachů. Proto s tím má hodně lidí problém. Sice je to otravný od jejich fanoušků, ale ManUtd si k té pozici velkoklubu a finančnímu megastroji došli postupně a vydělává primárně klub a ne jeho majitel, je v tom diametrální rozdíl.

Reagovat
Mimalu

no došli postupně, prostě chytli nejlepší možné období kdy být úspěšný a díky globalizaci se z nich stal největší klub na světě, mít tu éru o 20 let dřív, tak dnes je největší klub v Anglii někdo jiný. Prostě to jde ruku v ruce, z Manchesteru se de facto stal nesmrtelný klub, ale vyrostla mu konkurence z externích peněz, oslavovat jedno a stěžovat si na to druhé je poněkud úsměvné...

Reagovat
Swarley

to není úsměvný, je to naprosto logický

Reagovat
Swarley

a když už, tak úsměvný je shrnout působení SAFa do "prostě chytli nejlepší možné období kdy být úspěšný"

Reagovat
Busby babes

takova nahoda no.

Reagovat
Mimalu

tak náhoda, zhruba přelom tisíciletí přinesl obrovskou celosvětovou změnu ať už díky internetu, nebo satelitnímu vysílání do celého světa. Kdo v té době byl úspěšný, tak vyhrál jackpot

Reagovat
Busby babes

a presto jste jednim z nejbohatsich klubu sveta...

Reagovat
Mimalu

Chelsea? No díky Abrovi, nechápu co tím chceš říct...

Reagovat
Busby babes

sorry, se mi zamenili dva nicky, myslel jsem, ze fandis Poolu. tak nic.

Reagovat
Swarley

ale vyhráli jsme si to na hřišti, ne na ropných plantážích...to je ten k-rva podstatný rozdíl...

Reagovat
mikelinos

chápu používání první osoby ve spojení s klubem (porazili jsme je, vyhráli jsme ...), ale bušit se tu do prsou na fotbalovém fóru, že "my jsme si to vydřeli tvrdou prací", "děláme to poctivě a pořádně" a povyšovat se tímto nad ostatní fanoušky je přinejmenším úsměvné, když jste nikdo nehnuli ani prdelí

Reagovat
Swarley

tak v tomhle duchu tady nemusíme řešit vůbec nic, zrušme diskuze

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Předpokládám, že vy jste s Abrou někde poctivě těžili ropu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Busby babes

ehm, vy jste tu eru meli o 20 let driv a presto ted patrite k nejbohatsim klubum sveta.

Reagovat
bobis21

z majetkem si nakládat jak chceš sice můžeš, ale UEFA ani ligová soutěž nemá žádnou povinnost ti v takovém umožnit hrát jejich soutěž.

Reagovat
El Cid z City

Ok, je zakázáno ropákům kupovat kluby? Byl titul city dosažen nakoupenim rozhodčí,podplacením hráčů soupeře? Aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, je nutno zajistit regulérnost soutěže..to je vše, zbytek jsou jen pocity

Reagovat
bobis21

co to meleš za hovadiny? Co má cokoliv z toho společného s diskuzí tady? Copak někdo řekl že city podplácí hráče soupeře? Jediné co říkám je že liga si může stanovit pravidla jaké chce a týmy je buď přijmou nebo můžou z té ligy klidně odejít. Liga nemá žádnou povinnost nechat kluby chovat se jak chtějí.

Reagovat
blade115

Tak na druhou stranu, všechny ty týmy vznikly ještě před zavedením těch tvých pravidel a nakonec je všechny i dodržují. Byť s nimi PSG vyjebává a využívá jejich mizerné kodifikace. Takže z tohohle pohledu se sotva může jednat o nějakou nespravedlnost.

Reagovat
bobis21

ale já vůbec nemluvil o FFP, ale o pravidlech obecně. Reagoval jsem na jeho tvrzení "vlastník ať si s majetkem nakládá podle libosti, do toho je každýmu prd" - což je sice pravda, ale taky jsem dodal že stejně tak si liga může stanovit pravidla jaká chce a pokud klub nebude ty pravidla dodržovat, tak sice může se svým majetkem nakládat jak chce, ale liga nemá žádnou povinnost ho v té lize držet. Kdyby se liga např. rozhodla zavést salary cap, tak kluby sice můžou hráčům platit kolik chtějí, ale pokud nedodržují salary cap, liga je klidně může vyřadit ...

Reagovat
El Cid z City

To byla spíš reakce na swarlyho a jeho pojem spravedlnosti,kdy se mu zdá nespravedlivá situace,že někdo nasype $...to je vše,já na tom nic nespravedlivého nevidím..Ty ano?

Reagovat
bobis21

Ne. Ty vidíš něco špatného na tom že soutěže mají pravidla a chtějí ať je kluby dodržují?

Reagovat
El Cid z City

Respektuji to, pouze jsem odpůrcem všech možných regulací(ffp, nebo např.omezení počtu cizinců v týmu apod.- nelíbilo by se mi to,ale nikdy bych to nenazval nespravedlností)

Reagovat
Kixi Syhimour

a z čeho má pak Anglie žít? Jste anglickej klub (teda spíš arabskej, řekněme), tak pro tu zemi něco dělejte. Nehledě na to, že takové peníze ten sport ničí, aspoň že tu je FFP (které sice moc dobře nefunguje), to je dost hnusnej sport když si jeden tým de-facto předplatí vítězství v PL jen díky tomu, že měli štěstí na majitele, to je ničí tohoto sportu

Reagovat
Swarley

vy se taky ozvete, až se vás to týká...roky jste drželi hubu, tak ji držte vesele dál...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

Hráči se samozřejmě vychovávat budou,snad bude z fodena megastar.Koukni na sancha,další odchovanec(jo namítnete,že musel odejít,no a co, je to jedna z cest, angl.repre na tom rozhodně tratná nebude,kéž by se angl.odchovanci prosazovali ve špan.něm.italii..

Reagovat
Busby babes

jj, ve Francii to funguje paradne. Kdopak asi letos vyhraje ligu? A kdopak ji asi vyhraje za rok? to je velka hadanka.

Reagovat
blade115

Jakoby ten váš koncept poctivého klubu v Německu fungoval dlouhodobě jinak...

Reagovat
El Cid z City

Cca 10 r nikdo titul neobhájil.

Reagovat
Busby babes

ano, protoze v PL je bohatych klubu vice.

Reagovat
Busby babes

mozna si precti, co o vas psal Der Spiegel nekdy dva mesice zpatky a mozna pak pochopis tu kritiku a proc vam to spousta lidi nepreje.

Reagovat
El Cid z City

Kritiku a nepřejícnost chápu, lidé si nepřejí navzájem mnohem horší věci,než prkotinu,aby city nevyhrálo titul,to mě vůbec netrápí..nemám problém a v případě provinění by měl následovat trest dle stanov.

Reagovat
Busby babes

no a to se prave nestalo. vy jste pravidla porusovali a pravidelne a misto trestu jste pak zacli vyhrozovat predstavitelum UEFA a ti bohuzel vasemu natlaku podlehli. Kdyby to bylo dle pravidel, tak uz pet let nehrajete evropske pohary.

Reagovat
bbbauch

neskutecny

Reagovat
Swarley

to právě vůbec...i bez nějaké souvislosti s FFP je to pořád totální nespravedlnost...

Reagovat
Malresi

Reagovat
El Cid z City

takže platovej strop jako v nhl?nebo ještě lépe, všichni stejný výdaje?

Reagovat
mistr129

Hráči budou hrát zadarmo a kluby si je budou před sezónou vybírat podle pořadí předchozí sezóny od nejhoršího

Reagovat
blade115

Hele prostě titul musí mít MU, jinak je to nespravedlivý.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

konecne pochopil.

Reagovat
Swarley

spíš jeho úplně klasická a výstavní pokrytecká sračka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Reagovat
Tolstobik

MU idealne, ale spravedlivejsi by byl titul i pro LFC, Arsenal a Tottenham. ...ale je dobre si pripomenout, proc clovek nema rad tu modrou (dnes uz tmave i svetlemodrou) zumpu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Poslužte si, brečení je asi tak to jediné, co ohledně toho můžete dělat...

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Swarley

Ne, stačí si to poctivě vyhrat na hřišti

Reagovat
Svatej

Tobě fakt jebe ..

Reagovat
Malresi

Swarlosi common, Chelsea bola najma v 90s a začiatku 00s silným tímom s dobrými individualitami. Zola, Djorkaeff, Gronkjaer, Desailly.... Isto nie su humus ako City a PSG.

Reagovat
El Cid z City

ti hráči se tam dostali jak?

Reagovat
Malresi

Ako to myslíš?

Reagovat
El Cid z City

nemyslím lodí nebo letadlem

Reagovat
Malresi

Tí hráči tam šli kvôli tomu, že Chelsea bola vždy atraktívna kvoli polohe, ale aj pre štadion, hráčov.

Reagovat
El Cid z City

takže týmy v neatraktivních místech to maj logicky mnohem těžší,co?

Reagovat
Malresi

Bez debaty, ano. Radsej pojdem do Monaka alebo Petrohradu ako do Lyonu či Kazane.

Reagovat
El Cid z City

Hráče chelsea koupila, v devadesátých letech, možná kvůli nim měla to jméno.Kdyby to v devadesátkách udělalo city, hned by v tvých očích bylo dnes sympatičtější?

Reagovat
Malresi

Ano. Mne City vobec nevadí. Obdivujem Pepa a aj kopec hráčov na čele s Kompasom. Ked uz ale si mam vybrat nejaky target, tak PSG. Neznasam Neymara a celkovo povahu klubu.

Reagovat
Swarley

jako ten Ajax je v pohodě, tam nemám problém...zbytek je na blití a Chelsea, která s tím začala, tak ta úplně nejvíc...

Reagovat
Malresi

Čiže teba nezaujíma status klubu pred investormi? Ajax? ten je čistejší než United.

Reagovat
Swarley

klidně ať je, ale MU je milionkrát čistější než PSG, City nebo Chelsea...

Reagovat
Malresi

Jo to jo, suhlas. Mozes odpovedat aj na tu otazku?

Reagovat
Swarley

absolutně nezajímá, jestli byla Chelsea na šestém místě a měla zajímavý kádr, tak co to jako mění? to absolutně nesměřovalo k tomu úspěchu, který jim zajistil Abra a jeho prachy...mohl si klidně v Londýně vybrat Fulham nebo jiný tým...na tom není nic spravedlivého, ten úspěch nestojí na pevném základu a na nějaké dobré práci...

Reagovat
Malresi

Tak v tom sa zhodneme. Ja som Chelsea mal rád práve do Abru.

Reagovat
Swarley

proč ne, s tím fakt problém nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ten začátek měli fajn. Duff + Robben byli hrozně divácky vděční hráči. Přišel Čech a Jarošík a bylo jasno, že Češi budou hodně fandit

Reagovat
Malresi

Mne sa vždy viac ako Robben alebo Duff páčil Jesper Gronkjaer. Ťažko zdôvodniť prečo. No a taktiež Lamps, JT a ešte Makelele. To od Realu som vtedy nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Real se málokdy chová pochopitelně:)

Gronkjaer byl super hráč. On, Tomasson a Rommedahl. Dánskou repre jsem měl hodně rád, snad všechny krom Bendtnera

Reagovat
Malresi

Bendtner je od tebou menovaných mladíček, ale súhlasím. Až na Euro 12 - tam som žral aj Lorda. Jo veď jasne, Jesper to krídlo vetral v tej dobe ako malokto. Rommedahl bol tiež genius no a Tomasson sniper na pohladanie. Z neho išiel vždy neskutočný klud.

Reagovat
smazaný uživatel

Až dlouho po tom, co jsem si ho oblíbil jsem zjistil, že jsme ho měli v Newcastlu - Tomassona. Bohužel tehdy při debutu spálil tutovku a asi to tenkrát nedal hlavou, možná mu spoluhráči přestali věřit jako úplnýmu mladíčkovi. Škoda, škoda :-)

Reagovat
Malresi

Tie časy si moc nepamätám. Ja si ho pamätám najmä z Holandska a AC. No, vy ste mali Shearera. Vám ho nebolo treba

Reagovat
Swarley
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Ja se preklik

Reagovat
smazaný uživatel

Si představuju, jak se vzbudíš ve 3 ráno hrůzou, žes dal špatnej palec na EF

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Lacko_Boh

hm

Reagovat
Busby babes

to, ze to City a PSG vytahli jeste o level vejs moc neznamena.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neutron

Hasselbaink

Reagovat
Lacko_Boh

playaaaaaaaa

Reagovat
Neutron

vamos a la...

Reagovat
Busby babes

btw co myslis s tim Ajaxem? ze dneska prohrali?

Reagovat
Godwinson

Ne. To, že vyhráli jednou z posledních asi pěti zápasů. I když tam se zvednul i ten Real, takže to je na hovno dvojnásob

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem uplne ztracenej, vysvetli mi nekdo co je ten Swarley za idiota?

Reagovat
Swarley

ten, kdo ještě pamatuje silný a úspěšný Arsenal, kdy fanoušci věřili ve svůj tým a ne v pochybné koncepce ropných paklubů...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu si zapomel na Fergie time, vase lidi v FA jednu dobu, ale co se nehodi---chapu od takovyho moralniho gymnasty jak ty

Reagovat
Swarley

neboj, na vaše nekonečný výmluvy se zapomenout nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

ktery myslis? opravu stadionu? ta vasa barabizna vam pada na hlavu, Arsenal tuhle vec ma uz vyresenou, zatimco u vas jste furt nekde 1994...

budem se bavit po ekonomicke strance nebo po te sportovni?

my se mame na co vymlouvat, nam neco fyzicky patri..zatimco vas si povodil Mourinho s jeho "klasicky" druhou sezonu, vubec nic nezvladate ve svete obchodu, agenti vam dodavaj prumeraky s hvezdnym jmenem a vy berete....no...k smichu jste dost

Reagovat
Swarley

ne, SAF si vás povodil, to je celý...

Reagovat
bbbauch

pekne splacany paty pres devaty

Reagovat
Mihi

Nejaky link na sledovanie MOTD?

Reagovat
Busby babes

That's the first time Cardiff have won consecutive top-flight games since April 1962.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, Warnockovi to fakt přát nejde

Reagovat
smazaný uživatel

i keď na Cardiff ako taký som zmenil názor.

Reagovat
Pride

Reagovat
Pride

Nebo spíš než hned dávat palce dolů bych se tě měl zeptat, co ti na něm vadí? Já moc neznám jeho minulost, ale celkově těm dědům v PL (Hodgson, Warnock, Ranieri) to přeju a jsou mi strašně sympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky obviňuje někoho jiného za prohru svýho týmu, on zásadně dělá vše správně. Nenavštěvuje tréninky, jen vybírá sestavu. Hráče nabádá k zákeřný hře a simulacím. Nevím, fakt velmi nesympatickej člověk.

Reagovat
Pride

No ubrečená je půlka PL, tam bych to neřešil, ale to, že nenavštěvuje tréninky jsem teda nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to neplatí 100%, ale prý nechává opravdu hodně práce na zbytku manažerskýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napr. ten Roy Hodgson....niečo neuveriteľné, tá kariéra.Keď si človek uvedomí, že otcovia niektorých diskutérov chodili do MŠ, keď začal trénovať...klobúk dolu.

Reagovat
Pride

Jojo, on je skvělej. Navíc působí strašně pokorně a ani příliš často nebrečí a to se mi na něm líbí. Snad si ho v ČP nechají aspoň 3 sezóny, protože tohle už bude nejspíš jeho poslední angažmá.

Reagovat
fenixLFC

chvalabohu...totalne priemerny trener s jednou uspesnosu jazdou EL

Reagovat
Coutinho10

tak konecne jsem videl nas zapas, povedlo se mi vyvarovat pres odpoledne vysledku, tak jsem se podival na cely zaznam ze Seznam TV a ze zacatku se potvrdily trochu nase obavy, ze se ty 2 ztraty z poslednich zapasu muzou projevit a opravdu az do toho 1. golu Maneho, kdy si tam dobre nabehl na centr a hlavou to tam poslal, tak to bylo celkem slaby, ale po golu uz se to zvedlo a zacaly prichazet sance a nastesti i goly, takze jsem rad, ze jsme se probrali a roli favorita tentokrat zvladnuli

Reagovat
nani92

Gary Lineker: ,,Mourinho mal pravdu, keď tvrdil, že Manchester United bude po novom roku v prvej štvorke."

Reagovat
Swarley

akorát nemusel dávat ostatním takový náskok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpené víťazstvo. Skoro nás Pocheho zmena taktiky na troch CB znovu stála body (podobne ako proti Interu vonku). Nechápem, prečo sme sa zatiahli takto doma proti Leicestru. Systém troch stopérov absolutne nefunguje. Ale doležité tri body, v ďalšom zápase PL snáď už aspoň Kane znovu k dispozícií.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak MotM jednoznačne Sissoko. Eriksen 1+1, ale inak jeho ďalších 38 rozhodnutí bolo zlých. Práve z jeho chyby plynula akcia vedúca k penalte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje moc dobře poslední dobou, ale zase svojí kvalitou dokáže rozhodnout. Pěkně dneska i Lloris a Rose. Son a Llorente slabota, tradičně mě moc nebral ani Winks.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris súhlas, ten nám zachránil tri body. Ale Rose? Veľmi slabý výkon navyše korunovaný žltou kartou po nevyberavom zákroku už v prvých minútach zápasu. Winks podľa mňa 1. polčas jeden z lepších na ihrisku, v druhom sa vytratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo přes něj spousta akcí a snažil se hrát i ve chvíli, kdy tým "čekal na gól". Spíš Trippier se mi nepozdával.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa sú Spurs takisto kandidátom na titul... nie len bodovo, ale aj tým, ako zvládli posledné zápasy bez opôr, strašne im to môže pomôcť a ktovie? Nakoniec to nemusíme byť ani my, ani City.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Bylo by to hodně zajímavý, vzhledem k tomu, že s tím téměř nikdo nepočítá. Skoro mám tendenci je ani neregistrovat jak málo ztrácejí

Reagovat
minoLFC

Aby ten titul nevyhrali sliepky

Reagovat
fenixLFC

co to je za fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Aktualni je tam jeste Rio

Reagovat
mimi_united

Bledomodrí kamoši, my v top4 a liverpool bez titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

kde jsou ty časy kdy tak nějak z přirozené rivaliti Slávisti nemuseli Sparťany, fans Arsenalu nepřáli Totáči a MU fans nepřáli Citizens? Jeden by řekl, že je to omezený..krátkozraký.. ale to k tomu fotbalu prostě patřilo.. A dnes? svět se v prdel obrací

Reagovat
Luc-Luc

Bohuzel v Manchesteru to je jinak, City byli dlouhodobe podprumernej tym, kterej nestal za zminku (stejne jako Everton v Liverpoolu), proto se ta rivalita vytvorila vetsi se sousednim mestem...ale casem se to zmeni, pokud to takhle bude pokracovat dal

Reagovat
Remt

No ještě minulej rok to tu byly samý kecy na MC, že "ropáci zas*aní", letos jsem to tu nečetl ještě ani jednou To si asi každej rok najdou fanoušci nějakej týM a plivou na něj v komentářích jak zaseklý magneťáky pořád dokola ty stejný shits

Reagovat
Luc-Luc

Vsak to bude zas, te financni sile city nemuze konkurovat dlouhodobe ani united...budou vecne druzi v lize i ve meste

Reagovat
Remt

věčně druzí, věčně zapšklý, s tím rozdílem, že Poolu se třeba příští sezona tolik nepodaří a tak po nich neštěkne jedinej MUfan pak možná svoje slaboduchý výblitky zaměří na City, to máš asi pravdu:-)

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bbbauch

Je to jednoduchy.. vidis jenom to, co chces videt. Ze by vasi fans nedelali to samy se rict neda.

Reagovat
Remt

Hele asi máš pravdu, ono obecně to bude asi o tom, že na tým, který vede nebo je v popředí se hodně nadává, těžko se bude tolik nadávat na týmy hrající prostředek nebo spodek ligy (a teď to neber jako rejpnutí do vás, myslím to obecně)

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

tak spatne ctes. Ropaci zasrani jsou to porad.

Reagovat
smazaný uživatel

omezeny jsi mozna tak ty, kdyz nevis, kdo je nejvetsi rival MU

Reagovat
Busby babes

mozna by si chtelo nejdriv zjistit, kdo je nas nejvetsi rival. A to je Liverpool a ne City. A to uz asi 50 let.

Reagovat
Remt

Já jen porovnávám chování fanoušku tady na fóru tenhle rok a předchozí rok

Reagovat
Busby babes

to je porad stejny. Nesnasime Pool, City a Chelsea, obecne. Loni jsme byli druzi za City, kteri si sli jasne pro titul, tak nas Pool moc nezajimal. Letos je to bud City nebo Pool. No a pro vetsinu je porad jeste prijatelnejsi vyhra City nez Poolu. Ale je to jak vybirat, jestli si nechas useknout nohu nebo ruku.

Reagovat
Remt

vám bych nechal useknout ruky obě to by bylo klidu i když to by potom bylo jak v sekci La ligy - až moc nudné

Reagovat
Svatej

Na sety 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

zajimala by me jedna vec, co na to blade..

Reagovat
smazaný uživatel

teda hlavne co rika na Kuna

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Whitemedia

blade je rád a těší se na vyhazov té ostudy, co nás momentálně trénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, tohle se musi resit hazard nehazard..snad mate sportovni usek co ma koule a rozda pokuty nebo neco, tohle je vole fakt pruser..Po promitnuti videa nebudou mit borci co zrat, to byla od Chels fakt bida

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže tá banda pozbierancov si je veľmi dobre vedomá svojej neotrastitelnej pozície v klube. Nikto im na nič nesiahne. Zas to pôjde za trénerom...

Reagovat
smazaný uživatel

takze zas odstreleni kouce od kabiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Verím tomu, že nie, ale neprekvapilo by ma to.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

I can say is it looks like he's turned Chelsea into Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
off-olda

Cokoliv jiného napsat, než ostuda je zbytečně. Ostuda.

Reagovat
Whitemedia

Dík za nic Sarri a čau..

Straší mě, že je volný Mourek..

Reagovat
ADM

I dont sink Sarri will have sird season.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si nezabudnú všetci sypať popol na hlavy a oduševnene si nahovárať, že sa z toho poučia...

Hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nepodal Sarri ruku Guardiolovi? Niečo mi uniklo?

Reagovat
Swarley

no nejspíš 6 gólů...

Reagovat
Whitemedia

nezvládajko

Reagovat
vilp

Musel rychle na cígo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

S kámošem se takhle nevyjebává.

Reagovat
Malresi

Bojovnost, sudrznost a takticka vyspelost, ktora kedysi Chelsea zdobila je fuc. Cim to je? A odpoved nie je Sarri.

Reagovat
Whitemedia

vedením

Reagovat
Malresi

Ak mas cas, mozes konkretnejsie? Kedy sa v CFC menilo vedenie?

Reagovat
Gazdo

Za vsetkym hladaj zenu

Reagovat
Malresi

Marina? Ci jak sa vola ta kurva?

Reagovat
Gazdo

Jedna z mnohych pricin za mna ale mne to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
Greny

Pep rikal ze rozhodne PL mozna skore... tak to byla klasicka ceska vymena za pohar

Reagovat
Wazza228

December 3rd: “United need a miracle for top 4.”

February 9th: United are in the top 4!

.

In 17 league games this season, Mourinho claimed 26 points.

After 9 games, Solskjaer has 25 points.

Sensational turnaround!

Reagovat
bbbauch

jen ho hypujte, jeste k tomu pred tim losem, co nas ceka

Reagovat
Wazza228

To jen takový porovnání s ubrečenym Mourkem, kterej vyhlašoval, že do TOP 4 nás dostane jen zázrak Vlastně měl pravdu, ten zázrak je Ole... Samozřejme nás čeká ještě dlouhá cesta, ale konečně má ta hra nějakej smysl a hráči nehrajou pravidelně pod svoje možnosti.

Reagovat
Luc-Luc

Jako trener ma zodpovednost, to je jasny, ale dneska chelsea srazily obrovsky individualni chyby na zacatku a malej Kepa...City to je valec, podle me kdyz to nasi hraci a management vidi, tak tomu titulu taky moc sanci nedavaji

Reagovat
Remt

je to sice válec obrovskej, dávám jim větší šanci než nám ale to němění nic na tom, že už poztráceli s hodně slabými soupeři tuším.. není důvod proč by nemohli klopýtnout znova, pokud se jich bodově budem držet, šance tam je veliká, že to letos urvem

Reagovat
Luc-Luc

Ja jsem videl ted par zapasu a krotim radsi optimismus, prijde mi ze jsou o dost rychlejsi a technictejsi nez my...

Reagovat
Remt

Já viděl jen útržky zápasů a přijdou mi našláplý jak prase proto ohledně titulu nejsem moc optimistickej, jen tak potajmu v tichosti doufám

Reagovat
fenixLFC

to bolo systemom casto, aspon v prvom polcase

Reagovat
bbbauch

V chelsea hrajou zoldaci

Reagovat
juveforever

nebol im dobrý Conte, nech si to užijú

Reagovat
Tchn69

doteraz som to vedeniu neodpustil

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri mi liezol na nervy uz v Neapole. Tahni do ******************

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nejde tak vidět, ale City jsou výjimečný především tím, ze Guardiola stanovil jasne podmínky, všichni makají a jedou pro tým. Nikdo nic nevypouští, ego jde stranou. To u Chelsea, Arsenalu i United není. Tam ti hráči zkratka nemakaji a mnohem snaze se urazí. Kdyby totiž United začali zase prohrával, Pogba a spol by opět úřadovali. Teď se daří tak je klid

Reagovat
ADM

Tak v tomto si Guardiola získal rešpekt vlastne okamžite po štarte A-čkovej trénerskej kariéry, keď pri menovaní u nás hneď odpísal Eto'oa, Deca a Ronaldinha, vtedajšie hlavné hviezdy tímu..

Nedávno som videl zaujímavý rozhovor s Eto'om, pravda v ňom bude niekde uprostred, ale povrdzuje to, že má Pep problém vychádzať so silným charakterom a v kádroch mu taký hráč dlhodobo robia problémy a snaží sa ich zbaviť. So Zlatanom sa vtedy strašne sekol pri tomto prístupe

https://www.youtube.com/watch?v=YwmdqUu0uaQ

Reagovat
Gazdo

Ten mi chyba strasne

Reagovat
Pride

Ale hovno prosímtě. Arsenal nemá natolik kvalitní tým, aby mohl City konkurovat. Kromě Auby a Lacy tam má vesměs průměráky a pokud s nimi Emery udělá tu TOP 4 tak by měl dostat doživotní smlouvu.

Reagovat
J0EL

Este Toreira a mozno Bellerin a Ozil (ked ma den). Ale inak mas pravdu. V podstate sa s tymto velmi carovat neda.

Reagovat
Golasso

U Arsenalu to Emery praktikuje taky, ale u nás je to prostě složitější... jako se vším... Posadí hráče, který nemaká a ještě je u fans za špatnýho sám

Reagovat
Golasso

Taky je pravda, že v týmech jako City je to lehké - prostě budeš makat nebo se na tvou pozici bude tlačít dalších X podobně kvalitních hráčů. To pak jde samo. V Arsenalu je tohle složitější.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
El Cid z City

V realu to jde taky snadno, třeba takovej isco se doslova přetrhne,že?

Reagovat
Golasso

Isco hrál dobře pod Zidanem, ten to z něj vyžvejknout dokázal. Jinak LaLigu nesleduji, takže nevím, jak to je teďka. Realu fandím jen v LM (pokud píšeš skrz to, že mám Real ve vedlejších oblíbených).

Nechtěl jsem nijak shazovat level Guardioly a to, co z těch hráčů dokáže dostat - v tom má můj velký obdiv . Na druhou stranu to srovnej třeba s tím Arsenalem, kdy na některých postech je prostě nulová konkurence a to výkonům týmu taky neprospívá. Pod Emerym se to do určité míry zlepšilo, ale vznikají z toho takové haluze jako ta kauza s Ozilem, kdy Emery posadí laxního hráče na lavičku/tribunu (což je podle mě dobře), ale reálně ho adekvátně nemá jak nahradit (na což zase nadávají někteří fans).

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Kixi Syhimour

On si to ve svých týmech může dovolit, no

Reagovat
Talker

Tak uvidíme, co Sarri. Stále stejní hráči to posíraj. Musí ukázat, že má koule a konečně se těch hráčů zbavit. Willian, Pedro, Barkley, Kovačič, Alonso, ani jeden neukazuje, že by na to měl. A to tvoří pomalu 1/3 sestavy ve výsledku.

Reagovat
BaggioRoberto

Nadáváte na Alonsa, ale na podzim vás držel sám nad vodou.

Reagovat
icemike

Teď už akorát plave. Slušně v tom plave

Reagovat
MCFC_8

Bastard Sarri, nezniesol prehru, ani ruku nepoda..."charakter"...

Reagovat
Malresi

Musel ist rychlo kourit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastarda mas v gatoch. Proste to nedal... musel mat ine tlaky ked mu toto spravia dva zapasy vonku posebe. Ten vas sasko tiez nieje svaty.

Reagovat
Busby babes

si ji podaj pozdeji uvnitr stadionu. Nedelal bych z toho kovbojku.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

chelsea

chelsea

chelsea

chelsea

chelsea

Reagovat
Tolstobik

Ja bych jim ho tak pral

Reagovat
bbbauch

cmon Abra

Reagovat
kiwwi

By to dopadlo tak, že by s nimi vyhral titul

Reagovat
Tolstobik

To si nemyslim...

Reagovat
Swarley

jako já bych to taky neriskoval, snad se José už Anglii vyhne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

titul a pak by to šlo celé zase do prdele

Reagovat
kiwwi

Však to robíte takto už 15 rokov

Reagovat
hona.kub

A sme částečně spokojení, protože tituly a trofeje > pěknej fotbal

Reagovat
miezto

už nechoď

Reagovat
jhony16

aj tak Monako to už dokázalo za sezónu

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
jhony16

angažovať trénera ktorého predtým vykopli

Reagovat
Stannis Baratheon

ale tak Chelsea nevykopla Murka tuto sezonu

Reagovat
jhony16

preto hovorím, že Monako to dokázalo za (1) sezónu

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni zase chytrý a vyhazovali by trenéra ale kolikátý trenér to v Chelsea je ? Proč se pokaždé děje to stejné ? Že by třeba Sarri nebo trenéři před ním chtěli po hráčích něco co je jim proti srsti ? Tak začneme trucovat a hrát jako kreténi oni ho pak vyhodí. Ubohost a ještě větší ubohost je to svádět na trenéra. Hlavně u Chelsea kdy se vždy vyhodí trenér ale krysácký hráči stále zůstávají..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Conte je úžasný trenér a měl dostat 3-4 roky prostoru a stabilizovat to

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to v CFC chodi. Mne sa napr. nepacilo ako u Conteho v prvej sezone po 3 zlych zapasoch ho uz vyhadzovali, ptm chvilku bol najlepsi trener na svete a na konci zase negativita okolo neho akoby bol nejaky vandrak a zase sa zabudlo co vsetko dokazal a ze este pred rokom vyhral titul. V Chelsea existuju len 2 extremy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Snatus

Pro mě to byl dobrý trenér, špatný manager. Na to dojel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Stannis Baratheon

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

4. 3. 2018

Conte on Sky criticism: „I'm not so stupid to play open against City and lose 3–0 or 4–0. If I remember, Arsenal played vs them like that and you criticised them a lot because they conceded 3 goals in 30 mins. The pundits must use their heads when you speak about tactics“ #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
spider_8

Sarri evidentně tak stupidní je.

Reagovat
fenixLFC

(videl som len prvy polcas tak budem hovorit o nom)

dnesok ukazal v celej nahote sarriho (ne)strategiu. to ze alonso je do obrany traged sa vedelo. ale ukazal aj vsetko preco ten ,,system'' a sarriho tvrdohlavost su na facku. ved preco nechat hrat najlepsie DM na svete na jeho pozicii ked ten moze lietat vsade po ihrisku a na jeho poziciu date svojho zbytocneho oblubenca. ved preco smerom do ofenzivy vymslat nieco komplikovnajesie ako dufat ze vasa najvacsia viezda prejde sama cez 8 protihracov. A preco si to nestazit tym, ze da clovek na ihrisko tragickeho barkelyho ktory stal za dvomi az tormi golmi v prvom polcase

a najma preco sa snazit nieco zmenit. nefunguje? nevadi, raz to fungovat musi. ved preco skusit odstrelit svojho milacika na lavku a skusit to hrat s kantem a kovacicom. meh, moc komplikovane a sarri je evidentne dost prisposobivy

Reagovat
icemike

Reagovat
kiwwi

Za jedno kolo GD +9 pre nás v porovnaní s Chelsea... Slušné

Reagovat
kiwwi

Btw odkedy nás prevzal Ole urobil na Chelsea +23 a Arsenal +15 GD

Reagovat
kiwwi

*+22

Reagovat
SpecialOne

a ty si čirou náhodou vylezl z kanálu

Reagovat
kiwwi

Začínalo tam byt tesno a veľmi modro

Reagovat
SpecialOne

když se začne dařit tak se fandí líp, to je jasný

Reagovat
J0EL

Jj, vdaka nemu Chelsea dostala cocku do cherries a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

To je moje práce

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočný príbeh.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Conte on Sky criticism: „I'm not so stupid to play open against City and lose 3–0 or 4–0. If I remember, Arsenal played vs them like that and you criticised them a lot because they conceded 3 goals in 30 mins. The pundits must use their heads when you speak about tactics“ #CFC

Tonda věděl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Kubišová mě předběhla sakra..

Reagovat
Swarley

tak to máš fyzičku dobře v hajzlu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Malresi

Reagovat
Taiger

Hodně trapný

Reagovat
r.mrazik

na sex už na Bladea...máš smůlu

Reagovat
jenage

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Azazelo RD

Ale Tobě s chodítkem by určitě neutekla.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Chelsea měla v Contem Top trenéra. Kdyby ho vedení po té titulove sezóně více podpořilo a přivedlo hrace, který chtěl, mohla teď být Chelsea někde úplně jinde. Takže jestli mají být fans Chelsea na někoho naštvaní, tak na vedení a ne na Sarriho. Od té doby co skončil Emenalo a je tam ta Ruska, tak to jde s Chelsea z kopce na prestupovym trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

na vedení jsme nasraní už několik let.. ale do hajzlu to šlo už za Emanela

Reagovat
Mimalu

šlo to z kopce už za Emenala, ale Conte měl zůstat no

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Ale to všichni fans vědí, Conteho bych nevyhodil, jediným čím mě naštval byl spor s Costou, ale bůhví jak to bylo, taky to je pěknej retard.

Reagovat
Snatus

Top trenéra, špatného managera.

Reagovat
smazaný uživatel

Conteho úlohou bolo trénovať, nie managerovať.

Reagovat
Snatus

Management ve smyslu stavby základní sestavy, zlepšování náhradníků atd.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo urobil zle?

Reagovat
Snatus

Přetěžování základních 13 hráčů, neschopnost stavět jiné náhradníky nebo mladé hráče, ignorace hráčů, kteří měli lepší formu než ti, co hráli základ (např. Costa vs. Michy v druhé polovině první sezony, Alonso a jeho zápasové přetížení). To pak vyústilo v druhou sezonu, kde hlavních 13 hráčů ztratilo motivaci, formu a ostatní nebyli rozehraní a ve formě.

Reagovat
Svatej

Pouzit management v tomhle smyslu teda vidim prvne

Reagovat
Snatus

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

my to víme, ale nevíme, co s tím

Reagovat
hona.kub

Přesně tak, mnozí z nás zde nesouhlasili s odvoláním Antonia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Bylo to herně vážně tak špatný?

Reagovat
Busby babes

jeste horsi.

Reagovat
Mimalu

no herně špatné... výkon by se dal i přežít, ale to jak se ten tým po 10 minutách naprosto rozložil je teda velký špatný

Reagovat
Whitemedia

Poprvé v životě jsem náš zápas vypnul po 20 minutách, tak zkus hádat

Reagovat
icemike

Srabe

Reagovat
Whitemedia

Vypnul jsem znásilnění v přímém přenosu.. jsem hrdina!

Reagovat
Snatus

Nahlásil si to?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to dobrý zápas.

Reagovat
spider_8

Tak byly tam dobré momenty, na kterých bychom v druhém setu mohli stavět

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Reagovat
redyyz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

alonso s barkleym si dali internu sutaz kto je vacsi traged

Reagovat
raduinho

Chelsea navždy...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
hona.kub

Však jasný

Reagovat
blade115

Dycky Bridge.

Reagovat
Whitemedia

Sarri was asked if he was expecting a call from patron Roman Abramovich, but the answer pointed towards the power structure at Chelsea.

“If the President calls, I’ll be happy, seeing as I never hear from him. To be honest, I don’t know what to expect.”

jak se dalo čekat, Roman má momentálně Chelsea na párku

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Swarley

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

553. Pre krleša ako jedného z posledných pamätníkov najhoršej prehry Chelsea (až do dnes) z roku 1991 a zároveň pre jeho návrat do vôd diskusií na EF.

Dan, som s tebou .

Reagovat
Swarley

rozumnější fanda Chelsea tu nikdy nebyl

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

rozumný a fanda chelsea nejde dokopy

Reagovat
FUnk

Reagovat
Whitemedia

ty by sis fakt zasloužil, aby se vrátil

Reagovat
Busby babes

tak kdyz jste tu to same psali o Old Traffordovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

já určitě nic takového nepsal

Reagovat
Swarley

Tak je snad jasný, že to není myšleno vážně

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
hona.kub

Pro City byl a je Aguero kurva dobrej kauf, v dnešních částkách za přestupy až neuvěřitelné

Reagovat
eibe

neskutečný úročník a za 45 mil. euro

Reagovat
niflheim

600. za Oleho

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Pecka, na Lestr jsem nám po jejich výkonu s United a Liverpoolem vůbec nevěřil. Jestli zmáknem i Burnley, tak zase jednou zvládnem luxusně to období bez Harryho. Na Burnley už by mohl být ready, ale doufám, že tam nepůjde dřív než v 60. minutě.

Jinak Chelsea mi letos dost připomíná Spurs v první sezóně pod AVB. Průměrné výkony týmu hrajícího pod svoje možnosti v systému, který není trenér schopen ani ochoten přizpůsobit, sbírání bodů díky výkonům jednoho hráče (Bale, Hazard), prokládané naprostými výbuchy a nakládačkami. Jsem zvědav, jestli se Chelsea podaří za Hazarda posílit aspoň tak, jak se to podařilo nám po Baleovi. Na to jak se tehdy na AVB plivalo, založil slušnou kostru týmu (Hugo, Verts, Dembele, Eriksen) a pár dalčích hráčů ukázalo slušné kvality, ať už u nás nebo později (Capoue, Paulinho, Lamela, Chadli). Ani bych se nedivil, kdyby Sarri ani nedokončil tuhle sezónu. Kdyby načal i tu příští, tak by to byl šok....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vypsal ty hrace, tak jsem si hned vzpomnel na to obdobi, jak plno tech hracu bylo spojovano s nama, aby nasledne skoncilo u vas (Hugo, Capoue, Verts...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vsak vy jste ty penize za Bale docela rozfrcali a ti hraci se moc neprosadili, ne? Lamela, Eriksen, Chiriches, Soldado, Paulinho, Chadli... z nich je super kauf Eriksen ale zbytek?

Reagovat
smazaný uživatel

Chadli hrál dobře. Lamela taky, ale je skleněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si právě přeně nepamatuju, kterou sezónu přišel kdo. Já myslel, že za Bale tehdy přišli Hugo, Verts, Lamela, Eriksen, Capoue, Paulinho, Chadli, ale asi to tak přesně nebylo. Každopádně AVB těch vyloženě špatných nákupů až tolik neměl, což byla ta hlavní pointa.

Reagovat
pajamu

Reagovat
Miguel19

Agüero > Suaréz

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, nesouhlasím

Reagovat
13

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

To někdo někdy pochyboval ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli mluvíš o dnešní sezóny tak ok, ale jinak ne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

to teda nesouhlasim. Suarez mel u vas dve dobry sezony. Kun tu stejnou kvalitu prokazuje uz 10 let a vystrilel City tri tituly. Ano, v Barce dava Suarez vic golu, ale tam by Kun mel ta cisla taky vyssi.

Reagovat
13

A Kun by měl zas horší čísla v LFC.

Reagovat
salami

Suareze nesnasim, ale on si ty goly dokazala dokaze sam pripravit, Aguero je zavislej na spoluhracich, ktery ma vyborny, Kun je skvelej zakoncovatel, ale bez podpory spoluhracu se neobejde. Krasne je to videt na jejich pusobeni v repre.

Reagovat
Busby babes

zrovna repre bych rekl, ze je dost specifickej pripad, kdy v Argentine se vsechno toci okolo Messiho a nedokazi to tam pak dobre poskladat s tema ostatnima.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne takhle, nechci tim rict, ze je Suarez spatnej nebo tak, ale v ramci PL je pro me proste Kun vejs.

Reagovat
Malresi

Odohral tam viac zapasov, ale Peak Suareza je daleko vyssie. Na 13/14 Suareza sa chyta len CR, Salah a Henry. Nik iny. Mozno este Kane.

Reagovat
Busby babes

Rooney 09/10 byl lepsi nez cokoliv Suarez predvedl v PL.

Reagovat
Malresi

Na zaklade coho? Ani titul ste vtedy nedali. Statistiky tiez nemal lepsie. Mozno nebyt zranenia... Ani punditi nrspomenu Rooneyho ked spominaju najlepsiu individualnu sezonu v PL ever.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

po odchodu Ronalda naprosto dominoval. Cele to obdobi 08-10, tam to byl Rooney, kdo tahl United, ne Ronaldo, ktery byl taky skvelej, ale Wazza byl ten, na kterem to stalo umoznil svoji hrou i tomu Ronaldovi byt tak produktivni. A nebyt zraneni kotniku ve ctvrtfinale LM, kdy pak jeste odehral odvetu, ale bylo videt, ze je tim hodne limitovanej, tak jsme ten Bayern vyradili a kdo vi kam dosli. Nasledne chybel v rozhodujicim zapasu sezony s Chelsea, kde jsme o ten titul prisli. V te sezone byl hracem roku jak dle novinaru tak i dle hracu.

Reagovat
Malresi

Nepopieram. Ale kralom strelcov bol Drogba. A punditi tu jehobsezonu nikdy neporovnavali s LS7 2014, CR 2008, Salah 2018

Reagovat
Busby babes

kteri punditi? ne ze by to hralo roli... ale to je jedno, rekl jsem svuj nazor a rekl jsem i proc si to myslim. Neda se to nejak merit, takze pokud to vidis jinak, fajn, nemam s tim problem. Jen je tu Wazza hodne podcenovanej mi prijde, tak je dobry pripomenout jak dobrej byval.

Reagovat
Busby babes

jinak fakt bych rekl, ze na te urovni jako Rooney 2009, byl od te doby uz jen lonsky Salah. Ani CR 2008 nebyl tak dobrej. A ano, Salah byl loni asi i lepsi.

Reagovat
13

Sorry, ale tohle ukazuje jak moc nemáte rádi Suareze. Rooneyho z 2009 si netroufám hodnotit, protože jsem tehdy PL sledoval max občas na galaxii sport.

Ale Salaha s Luisem srovnat můžu. Salah má v LFC geniální čísla, ale osobně mám stále Suarezovo sezonu výš. Ten člověk byl neskutečné zvíře, v každém zápase s ním bylo na co koukat a jen jsem čekal co zas vymyslí. Salah je víc závislý na podpoře týmu než tehdejší Suarez.

Reagovat
Malresi

Za suareza bol omnoho horsi kader. Tahal nas sam.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, rozhodne to nemyslim tak, ze by Suarez byl spatnej. Ta jeho posledni sezona v PL byla taky skvela. A ok, u Salaha pro me muze hovorit to, ze to bylo loni, tak to clovek vnima vic. Tohle porovnani Suarez vs Salah necham na vas, budete to vedet lip.

Stejne platilo i o Wazzovi tenkrat. Zvlast po odchodu Ronalda, cela ofenziva stala jen na nem. A pak kdyz se zranil, tak jsme prisli o titul.

Reagovat
13

Já mám v paměti Rooneyho z té doby jako hrozného rychlíka.

Reagovat
Busby babes

byval no.

Reagovat
Malresi

Nedal za tu eru viac golov Berba?

Reagovat
Busby babes

to nevim, ale tak u Rooneyho to nebylo vzdycky jen o golech. A i tech golu dal dost, dokonce druhej nejvic po Shearerovi.

Reagovat
Malresi

Pozri, ja mam Wazzu rad aj napriek jeho zvrhlemu vkusu. Je to najlepsi anglicky hrac poslednych 20 rokov. Ale jeho prinos bol v konstantnosti. Moja pointa bola, ze vseobecne je lepsi ako Suarez alebo Salah. Peak tychto dvoch je ale aj objektivne proste vys.

Reagovat
Busby babes

objektivne to nemas jak zmerit, takze z definice je to tvoje subjektivni hodnoceni. Nechme toho, vidis to jinak, ja to beru.

Reagovat
Malresi

Mas. Statistiky nepustia. Porovnaj Suarez 13/14 alebo Salah 17/18 goly a asisty s Wazzovou najlepsou sezonou.

Reagovat
13

Zrovna tohle není pouze o statistikách.

Reagovat
Malresi

A o com este, schvalne..

Reagovat
Busby babes

sorry, ale koukni na Wazzovo statistiky v sezone 08/09 a porovnej s Ronaldem. Presto je pro spoustu lidi v te sezone dulezitejsim hracem pro nas Wazza.

kdyz bych to chtel ukazat na soucasnem hraci, tak KDB ma taky spousty predfinalnich prihravek, kteryma otevre obranu, ale presto je nikde ve statistikach nezachytis.

Reagovat
Malresi

Akceptujem. Jo a Wazzu eom mal vzdy radeji nez CRko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tehdy byl neskutecny zvire

Reagovat
Kixi Syhimour

nesouhlasím, Suarez byl to nejlepší co PL viděla (jeho sezóna 2013/14)

Reagovat
Busby babes

no a ja si to same myslim o Wazzovi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nečekáné, ale ok

Reagovat
Busby babes

vsak jo. jak rikam, tohle se tezko da porovnat nejak, ze bychom na konci rekli: tak, tady je videt, ze tenhle je lepsi...

Reagovat
fenixLFC

jj najma ako jeho prvy gol vcera, neskutocne sa jeho spoluhraci na to museli narobit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ADM

No po dnešku aj Vittek > Suaréz

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokud si to myslil jak teďka, tak zcela jednoznačně pro Aguera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Agüero > Hazard

Reagovat
cristiano.K.

Az po odchodu Suareze z Pl. Nezapomnel bych zminit, ze Aguero mel odjakziva lepsi kadr a nikdy podotykam nikdy Suareze neprevysoval.

Reagovat
icemike

Nejhorší je, že mi taky nepřišlo, že bychom hráli nějaký úplně špatný fotbal. Jen ten výsledek to kazí

Reagovat
blaugrana

Pool ten titul nedá ani omylom. City to rozhodne kvalitou kádra.

Reagovat
Mönchengladbach

Na druhou stranu jsou City o dost labilnější. A bez plánu B.

Reagovat
Visca el barca

A liverpool plan B má?

Reagovat
Mönchengladbach

No jistě, heavy metal.

Reagovat
smazaný uživatel

B jako Brekot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Snatus

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

ja vim, ze bych nemel, ale tohle bylo dobry

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pingla

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
t0mmy33MCFC

wtf :D jaky plan B

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Liverpool vyhraje všechny zápasy do konce sezóny, tak si můžou City kvalitu strčit do špic.

Reagovat
Busby babes

prohrajou uz ten dalsi.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
t0mmy33MCFC

tomu sam neveris... oba budou ztracet, otazka je kdo vic

Reagovat
R22

Můžeme si dovolit i jednou remizovat

Reagovat
blaugrana

To je sci fi.

Reagovat
El Cid z City

tipnul bych,že oba ztratí ještě dvakrát, pokud liv už neprohraje a uhraje 2remízy, titul bude jeho

Reagovat
blade115

Docela dilema. Tlačit tu káru dál a riskovat, že druhý rok po sobě nebude LM, nebo hodit všechnu dosavadní práci do koše a začít zase nanovo? Vedení tu volbu nezávidím, ale můžou si za to sami. Neměli ho sem vůbec v prvé řadě tahat... Reálně si nemyslím, že je jeho pozice v ohrožení. Léta se dožije a nejspíš teda i začne novou sezónu. Tam už to ale bude bezpodmínečné. Jenže co on asi tak má dělat s týmem, co na jeho fotbal prostě nemá, a co má dělat ten tým s ním, když on to prostě odmítá přijmout?...

Reagovat
Whitemedia

Se Sarrim to nemá cenu a vedení by to nemělo zbytečně natahovat.. jenže spolu se Sarrim by měli dát padáka i sobě a několika hráčům, protože ten klub je v nehorázné sračce..

Reagovat
blade115

Nemá no. Ale po jeho odchodu tu bude zas třeba úplně nepoužitelný Jorginho. A nový trenér zas bude muset ty hráče učit novým návykům. A třeba by i preferoval hráče, které Sarri posadil/vyhnal. Prostě ztracený rok, kdy se zas udělalo spíš několik kroků vzad...

Reagovat
fenixLFC

otazka je k comu to vobec je? aj keby sa ti hraci naucili co chce hrat a dostal kazdeho na koho si ukaze tak bude to vobec stacit na trofeje? sotva

Reagovat
blade115

Už jsem to tu psal no. Ani kdyby všechno vyšlo podle představ, nemusíme nakonec s tím výsledným produktem vůbec spokojeni. Guardiola hraje obdobu jeho fotbalu už třetím rokem, jen s mnohem vyšší kvalitou. Ty kluby se proti tomu dřív nebo později naučí hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu celkom nechapem takemu uvazovaniu, ani Kloppovi to stale nestaci na trofeje a mozno nebude ani po tejto sezone a tiez sa budes pytat, k comu to vobec je, ze tam drzite Kloppa?

Reagovat
Kixi Syhimour

Náš kádr ale graduje a jsem zvyklí na to, že nejsou trofeje, tohle by v Chelsea fakt nevydrželi

Reagovat
fenixLFC

jednak ako pise Kixi, kazdu sezonu ideme vyssie a najma Klopp na rozdiel od sarriho ukazal ze trofeje ziskavat vie. a uz len to ze dokazal hrat super futbal ajs kadrom ktory nebol jeho ho hodnoti ovela lepsie. naproti tomu vy mate trenera ktory musi mat cely svoj kader aby sa aspon tvaril ze vie ako ma jeho styl vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vy? akoze ja a Chelsea? zajebem ti jednu

Reagovat
sunakashi

Paddington zjevně nebude fanda Chelski

Reagovat
Busby babes

tak pokud ho podrzite, tak v lete prodate Hazarda za velkej ranec, takze penize na posily budou a mohl by si ten kadr prizpusobit. Jeste by mohl nasrat Kanteho tim, jak ho vyuziva a my bychom vam pomohli k dalsim hezkym penezum, co rikas?

Reagovat
blade115

Říkám, že mě začínáš poslední dobou pěkně srát...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Väčší problém ako Sarri sú činovníci klubu. Nevedia čo chcú. Stále neviem pochopiť, ako sa mohli takto rozkmotriť s Contem. Na Sarriho vsadili ako na spasiteľa. A začalo sa veľmi dobre, spomeňte si na žačiatok sezóny.

Reagovat
blade115

Ano, chybí sportovní ředitel.

Reagovat
spider_8

Já si myslím, ze žádná reálná prace se zatím neudělala, takže není co zahazovat. Vsak i Sarri říká, ze jsme se nenaučili ani základy jeho hry. Jediné 2 zápasy, kde jsem trochu viděl ten vzyvany Sarriball bylo semifinále league cupu.

Spis je blby, ze už se přivedli někteří hráči, kteří budou mít problém se uplatnit pod jinym trenérem, třeba Jorginho nebo Kepa.

Reagovat
Deywid

Preboha, prečo by mal mať Kepa problém pod iným trénerom

Reagovat
spider_8

Protože ma problém i pod tím, který si ho přivedl?

Reagovat
blade115

Sarri si Kepu nepřivedl...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak přesně ovlivní trenér hru brankáře? Jenom nohama a tam Kepa nemá problém. Jo, ostatní se k adaptovat na nový styl, ale proč Kepa? Jakože po něm bude chtít aby více vyrážel?

Reagovat
spider_8

V podstatě sis odpověděl sam, přijde trenér, který nebude tolik klást důraz na hru nohama a rázem Kepa přijde o jeho hlavní silnou stránku. Navíc se může jednat o trenéra, který bude hrát vice zezadu a bude potřeba vice chodit na centry, atd. Kepa prostě není typicky brankář pro PL a v jiném systému to podle me ještě víc vynikne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

jako fakt se u vas nabizi otazka, proc jste ho privadeli a jak jste si s nim vyjasnili, co chce hrat, jak k tomu chce soucasne hrace vyuzivat a jake posili bude potrebovat k uspechu. Protoze treba to vyuzivani Kanteho je hodne zvlastni. Sice je porad dobrej, ale jeho nejvetsi prednosti tolik nevyuzivate. Docela bych to srovnal s Pogbou pod Mourinhem. I ten prichod Pipity na me pusobi trochu jako panika a nakup zname tvare nez nejakej plan. A opet, podobne veci zname velmi dobre z poslednich let u nas, kdy se taky nakupuje zmatecne a v reakci na spatne vysledky nez s nejakym planem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto konkretne v United je zmatecny nakup ako reakcia na zle vysledky?

Reagovat
Bandita_Harry

Di Maria, Falcao, Miky, Sanchez asi niekho z nich myslel

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nepride celkom, Sanchez je zbytocny nakup, ale bolo to kus za kus..ale tie nakupy pod Gaalom boli predsa v jeho plane, Gaalovi mozme vycitat vsetko, ale urcite nie to, ze by nemal plan a system hry, to ze sa mu to v United nepodarilo tak bohuzial..ale tie vysledky zo zaciatku a aj hra boli celkom dobre, ked si to poskladal Gaal v tom lete. Asi len ten Falcao no, s tym suhlasim, ze bolo asi skor nieco v Edovom sne nez realita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co mě z hlavy napadá, tak panic buye je typicky třeba Mata a Fella. Pozlátko jako reakce na špatné výsledky ADM.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Falcao

Reagovat
Busby babes

Mata, DiMaria, Falcao, Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

ad Higuain - Morata prokázal, že na to fakt nemá, tak bylo potřeba okamžitá náhrada, aby se zabojovalo o LM?

Reagovat
Busby babes

to mas pravdu, to urcite je taky duvod. Ale trochu to souvisi s tim, jestli si teda vyjasnili, co budou hrat a jake hrace k tomu budou potrebovat. Aspon na me to takhle zvenku trochu pusobi.

Reagovat
blade115

Je to ztracený rok, zbytečný Jorginho a s tím, že hrozí přestupový ban, je to promrhaná šance, jak se na něj připravit. Mohli se také vyhodit tragédi, Conte to měl v plánu podle Lawa. Takhle bohužel.

A teda já viděl jeden z mála zápasů letos právě první proti Spurs a vůbec se mu to nelíbilo. Jestli to byl letošní vrchol, tak to je fakt smutný.

Reagovat
merlick

Kanteho treba davat na AM/kridlo, ved ich predsa prestrielame!

Reagovat
Spalovač šancí

City je mašina

Reagovat
ZJEV

Tak Chelsea teď čekají krušné časy. Přijde mi, že Abramoviče už Chelsea prostě přestala bavit stejně jako mě přestane bavit FMko, když už s týmem vyhraji všechno. Už si ji nechá jako takové bavíčko, ale pumpovat další investice a čas na budování dalšího kádru a nové kostry týmy tam už pravděpodobně nebude.

Teď se teprve ukáže, jestli je Chelsea opravdu nezávislá na Abramovicovi, jak se tady byli do prsou její fanousci a jestli dokáže být konkurence schopná na top úrovní bez dotací ropných dolarů a nebo zapadne zpátky do lepšího průměru, kam patřila ještě před Rusem a bude po projektu.

Reagovat
Muffi

CFC utrácí pořád docela dost, problém je, že minimum z těch hráčů po příchodu výkonnostně roste, většina je šedý průměr a podle toho vypadají i výsledky.

Reagovat
Snatus

To je mylné. Chelsea za poslední dobu zaplatila za hráče hodně peněz, bohužel ty peníze jdou špatným směrem.

Reagovat
ZJEV

Tak hodne penez plati kazdy v PL a Chelsea tezila i z prodeje, protoze to umi perfektne. Ale po te uplne topce uz nejde a krome Manchesteru je uz podle me pred nema v te kupni sile i Liverpol. Uz si zkratka myslim, ze skoncilo obdobi, kdy si mohli dovolit koho chteli, bo ho Rusak zaplatil. A ted se ukaze jejich hospodarka.

Reagovat
Svatej

Blbost no.

Reagovat
janinho

no podla mna chelsea utraca stale velmi slusne peniaze (nejdem to porovnavat s thamom lebo to je kapitola sama o sebe). za poslednych 5 rokov dal viac ManU, City, Arsenal a Everton, ale dali stale viac nez napr. Lpool.

na posily dali vyse 210 mil. za 5 rokov. keby som mal k tomu pripocitat tie odstupne co Roman tak rad plati trenerom a mam pocit, ze Sarri po Zozem a Contem bude treti do partie kto dostane velmi fajnovy zlaty padak, tak problem podla mna bude niekde inde.

zaciatok mal sarri dobry, ale niektore veci u dnesnej chelsea proste nedokazem rozdychat. ano, kazdy trener ma svoj oblubeny styl, oblubenu formaciu atd... ale treba robit kompromisy vzhladom na material aky ma k dispozicii. ked mam proste v kadri kanteho, momentalne najlepsie DMko v Slnecnej sustave tak nebudem kupovat za 60 mil. Jorginha aby som Kantemu potom hladal miesto niekde inde. to je ako keby som CR postavil na kraj obrany. mozno by tam patril medzi nadpriemer, ale ked viem co dokaze na inych postoch tak to predsa musim vyuzit! to iste s Odoiom... mam pocit, ze on sa uz rozhodol ze nepredlzi a Chelsea ma smolu. Najlepsieho hraca celej letnej pripravy v lige postavi za celu jesen prvykrat na par minut v 19.kole? este aj v tom Charity shield bol najlepsi v modrom...

Pride mi ze Sarri ma len ten svoj plan A a nad nicim inym absolutne nerozmysla. trosku flexibilny by trener mal byt ak chce byt uspesny.

Reagovat
janinho

este som zabudol... jedna vec co mi u chelsea velmi vadi a nechapem to je tych ich 42 hracov na hostovaniach... aky je benefit toho celeho? aj keby som nechal 12 hracov na hostovackach (malo z nich potom dostane realne sancu v chelsea), tak to bude stacit. a za tych dalsich 30 by kludne mohli dostat 150-200 mil. (aj viac) na 1-2 ozaj kvalitne posily. 42 hracov na hostovaniach je proste blbost a inak to nazvat nedokazem. to akoze oni vazne planuju niekedy dat sancu napr. kalasovi??? sak ten stravi na hostovaniach vacsinu kariery.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

profi parohac

Reagovat
pa3ce

Haha, ten titulok v novinách 'United legend rejected for dream job' je predpokladám o Giggsovi keď si ho nenechali ako manažéra že?

Reagovat
Mastný Chobot

celé to je o Ryanovi Rodri je asi prvý človek na svete, čo si založil kariéru na tom, že je paroháč

Reagovat
pa3ce

Hej myslel som si to aj a všímal tie nuance od začiatku videa, ale až pri tom plagáte mi to prišlo úplne obvious, krása

Reagovat
smazaný uživatel

ten plakát na pivo 0-15

Reagovat
vodka

to pivo wandering cock

Reagovat
janinho

neviem, co tu niektori pisu ako keby uz City malo naskok 5 bodov... Lpool to ma stale vo svojich rukach. Zreb maju priblizne rovnaky, akurat City este ma finale lig.pohara + FA cup. Lpoolu sa vratil TAA, ak sa im nezrani niektora z opor v ofenzive, tak si myslim ze ten titul uz daju.

City rozstrielali Chelsea, ale netreba zabudat kolko zbytocnych bodov postracatli. napr. prehrat doma s CP, to sa vidi malokedy. len nedavno prehrali v Newcastli... este by som sa predcasne netesil.

Reagovat
bbbauch

Ze city prohrali doma s CP je pravda, ale hlavni otazka je: nesnezilo nahodou, nebo nefoukal vitr?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sněžilo myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta havarie Saly je pro Cardiff vyborna vec. Celej klub to nakoplo a mozna se udrzi jen kvuli tomu. Jedna z nej veci, co se jim mohla stat.

Reagovat
Kixi Syhimour

12/10

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysli se trosku nad tim. Ja vim, ze to zni hrozne. Ale od ty doby dvakrat vyhrali a ten tym vypada mnohem vic bojovne a soudrzne. Myslim to vazne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já vím, ale není to to nejlepší co je mohlo potkat

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem formuloval trochu nestastne. Jen jsem chtel tim rict, ze to nemusi mit nutne jen negativni efekt.

Reagovat
janinho

OT: Bernd Schuster již není trenérem Dalianu Yifang. Čínský celek reaguje na neuspokojivé výsledky, načež se kormidla ujal Kang-heui Choi. (transfermarkt.de)

kks, som zvedavy ci aj Kang je fanusikom Hamsika bojim sa ze dojde na moje slova a chlapec ten prestup olutuje skor nez sa zdalo.

Reagovat
fenixLFC

inak este k vcerajsiemu zapasu- skvela bola reakcia edersona hned na zaciatku zapasu ako nevybiehal po loptu lebo vedel ze piguain to nedobehne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jak by vypadal diskuze, kdyby to bylo proti nim

Reagovat
Cobra

Přihrál to tak, že ta žlutá byla úplně zasloužená. Oproti tomu Salahovi by to určitě pískli.

Reagovat
smazaný uživatel

Prihrál to, ale faul to bol. Potom žltá za filmovanie a penalta.

Reagovat
Ondiis

Stalo se někdy něco takového vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Vo futbale neviem, ale v hokeji bežná vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. Fergie time

Reagovat
fenixLFC

druhy zapas po sebe co dubravka prirpavil castle o body...

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka druhej zapas, druha chyba, co nas stala tentokrat 2 body? Tentokrat hodne bolestiva.

Reagovat
kiwwi

Chyboval Patricio, Dúbravka bol faulovany... Rozhodca vás regulárne obral o 2 body

Reagovat
C-M@ster

Rád se podívám i z jinýho úhlu, ale faul-nefaul, míč padal hodinu, tak to snad musí gólman s rukama nahoře mít spíš než borec s hlavou...

https://streamja.com/oW6X

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Ešte detailnejšie

https://imgur.com/VUrH9ib

Reagovat
C-M@ster

No, videorozhodčí by to asi neuznal.

Ale v první řadě teda Dubravka podskočil centr a způsobil to sám.

Reagovat
kiwwi

To je dosť blbá úvaha... V prvom rade je to faul, v druhom rade by to dúbravka chytal

Reagovat
C-M@ster

Kdyby nepodskočil centr, má to i přes ty ruce.

Reagovat
kiwwi

Ach jo

Reagovat
iamek

Reagovat
janinho

podskocil alebo nie... mal to byt faul a neviem co dalsie k tomu este potrebujes povedat. takto polozit obe ruky na brankara vo vysoku na patke je proste faul 999 krat z 1000.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě v PL spíš tak 7 z 10, což by znamenalo, že Dubravka podskočením riziko z 0% zvýšil na 30%

Reagovat
Mates_Matesović

Nevím, mně přišlo, že Dúbravka jenom vyskočil pozdě a podskočil to. Kontakt asi jo, ale Boly nijak Dúbravkovi v zákroku nebránil.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/DzKNe2aXQAAYEP-.jpg

ten faul mu ale nezabránil to chytit/vyrazit, proklouzlo mu to mezi prstama prostě, já ho mám fakt rád a drží nás velmi často nad vodou, ale poslední dobou chytá spíš průměrně, nemůže prát pořád perfektně, není to De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

*není to Persil

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
kiwwi

Keby bol vyhrážal, tak to asi dá, ale keď loptu chystáš je to viac delikatna práca... Ked ti niekto dá ruky cez ksicht tak ti proste tu prácu sťaží oveľa viacej a hlavne je to nedovolené, takže vôbec nechápem prečo sa rieši toto a nie, že Boly ho fauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Ja ho moc rad nemam, podle me je to nejslabsi jednicka v PL akorat mel ten rok dobrou formu, mimo jine proto jsem doufal v lete ve Fabianskiho a nevyuziti opce na Dubravku, docela zive se o tom spekulovalo. Kazdopadne hazet na nej ted spinu kvuli tem 2 chybam by nebylo uplne fer, protoze nas obzvlast loni na jare dost podrzel, ale to nic nemeni na tom, ze bych si pral lepsiho golmana, byt to neni priorita, nejlep aby ho vytlacil Woodman.

Reagovat
Nikikrew

najslabsia jednotka v PL, ok

Reagovat
salami

Kdo je podle tebe slabsi? Mozna ve Fulhamu jsou na tom hur, i kdyz si myslim, ze Rico je z dlouhodobejsiho hlediska lepsi golman, akorat mu nesedla PL a ma pred sebou diru misto obrany. Podobna uroven by mohl bejt Lossl.

Reagovat
Nikikrew

Nie som teda ziadny expert na brankarov ale to je fakt prehnane povedat, ze je najslabsi v PL. Je medzi brankarov s najviac clean sheets. Co mozem povedat urcite lepsi ako branari za Huddersfield, Bournemouth, Fulham, Crystal Palace a mozno aj Southampton.

Reagovat
salami

Coz je ale dany tim, ze hrajeme pod Benitezem velmi defenzivne a v rozestaveni 5-4-1 a taky davame malo golu, protoze se proste do ofenzivy chodi v malo lidech. Treba Hennesseyho a Forstera radim kvalitativne vejs a to ani nejsou ve svym tymu jednickama. Begovic dlouhodobe taky. Navic jak pisu, Dubravka mel dobrou formu, coz mu vubec neupiram, jenom ho nevnimam jako tak kvalitniho golmana, ted ho navic malinko forma opousti a je to znat, na pozici dvojky je fajn, ale v horizontu sezony dvou bych si v Newcastlu predstavoval lepsiho golmana, to je vsechno.

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda myslim, ze Dubravka ma nato, aby bol jednotka v Newcastle. Vcera podla mna toho pochytal opat dost a vacsinou bol oporou pre svoj tim. Ten gol co dostal dost hranacilo s faulom takze to by som mu uplne nevycital.

Reagovat
kissak

Bohužel nás Dúbravka namlsal svými loňskými výkony. Teď už je to bohužel další zápas při kterém jsme zbytečně ztratili body samozřejmě bez ohledu na to kolik a jakých měl v zápase zákroků.

Reagovat
kissak

Já jsem hlavně zvědavej jakpak dlouho nás bude Cashley dojit a bude se hrát ta komedie o prodeji klubu. Almiron si myslím, že měl včera dobrý střídání neustále si nabíhal do volných prostorů a ukazoval kam chce přihrávku. Bojím se, aby ta laxnost našich někdy znuděnců ho neutloukla.

Reagovat
salami

Vypadal nazhavene, on i podle vsech popisu a informaci je dost v pohode typek, co maka a fotbal ho bavi a ma ho na prvnim miste. Navic je na tom fakt dobre rychlostne, to se bude hodit.

Reagovat
kissak

Až mě ho bylo líto jak moc se snažil to tam včera rozběhat, ale laxnost a neochota spoluhráčů ho ubíjela. Bylo vidět, že opravdu moc chce se dobře uvést a líbilo se mi, jak rychle dával míč od nohy a nabíhal si. Snad ho EPL nesemele.

Reagovat
fenixLFC

Arsenal

Reagovat
fenixLFC

nebol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stiflerovamama

V hodně složité situaci je Manchester United poté, co včera doma v prvním osmifinále Ligy mistrů prohrál 0:2 s PSG. Anglickému klubu se v rámci milionářské soutěže vůbec poprvé v historii stalo, že na vlastním stadionu podlehl o dvě branky.

Ole, record breaker

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele