26. kolo
11.02.2019 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Wolves dlouho prohrávali, nakonec opět srovnali v nastavení

Když hrajete proti Wolverhamptonu, musíte zůstat koncentrováni do poslední vteřiny. Tentokráte se o tom přesvědčili fotbalisté Newcastlu, kteří se na začátku druhé půle dostali do vedení díky Haydenovi, v pětadevadesáté minutě jim však vítězství sebral Boly.

Na první šanci nemuseli fanoušci dlouho čekat. Už po třech minutách se pokoušel Jonny poslat do šance Jiméneze, jenže přihrávka byla o něco delší, než by mexický kanonýr potřeboval. Bylo odehráno něco přes čtvrthodinu, když tato kombinace tentokrát vyšla a Jiménez padl po kontaktu s protihráčem k zemi, bohužel pro Vlky sudí faul neviděl.

Tentýž hráč se ocitl v šanci i o chvíli později, když ho na penaltě našel Doherty. Jiménez ale místo přesného zakončení poslal míč někam do horních řad Molineux Stadium. Když se utkání přehouplo do druhé čtvrtiny, dostali se Nunovi svěřenci do několika dalších šancí. Nejvíce se Dúbravka nadřel proti Jiménezově přízemní střele, po níž ještě nastal nebezpečný závar před bránou. V samém závěru poločasu se dostal do velké šance na druhé straně Rondón, jenže individuální akci zakončil střelou mimo prostor tří tyčí.

Hned po pauze to mělo být pro Wolves 1:0. Jota skvěle prodloužil Moutinhův roh, Doherty ale sám před prázdnou brankou zcela selhal a poslal míč nad břevno. A to se jeho týmu krutě vymstilo. Chvíli poté vyvezl míč Schär, průnikovou přihrávkou nalezl Isaaca Haydena, jenž i přes dotyk brankáře dostal Magpies do vedení.

V dalším průběhu utkání byli nadále lepším celkem domácí, dlouho se jim však nepodařilo zúročit tlak ve vyrovnávací trefu. Doherty pálil zcela osamocen z pokutového území, avšak trefil jen parťáka Moutinha. Tristně naložil se svou další šancí deset minut před koncem Jiménez, který hlavičkoval kus o brány Newcastlu. O zisku alespoň jednoho bodu pro Vlky tak rozhodla až poslední minuta a hrubka Dúbravky. Ten se po Traorého centru nechal trestuhodně přeskočit u brankové čáry Bolym, který o rameno slovenského gólmana rozjásal celý Molineux.

Pro domácí celek znamená tato remíza upevnění sedmé pozice, naopak Straky jsou kvůli výhře Cardiffu znovu už jen bod nad sestupovým pásmem.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
NuFc23

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele