26. kolo
09.02.2019 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

West Ham čeká na výhru už měsíc, na hřišti Crystal Palace remizoval 1:1

Už popáté v řadě se West Hamu nepovedlo dovést zápas do vítězného konce. Po třech porážkách v řadě se však dostal aspoň k remízám - po domácím bodu s Liverpoolem nyní odváží cenný bodík ze Selhurst Parku. Crystal Palace naopak natáhl šňůru soutěžních neproher na čtyři zápasy a před klíčovou fází sezóny se dostává do psychické pohody.

Ještě víc pohody by mu ale přineslo, kdyby se jeho ofenzivní hvězdy naučily zakončovat ze stoprocentních pozic. Eagles mají v útoku potíže dlouhodobě a Wilfried Zaha platí za jedinou stálici táhnoucí londýnský celek z marasmu. To se zatím nezměnilo ani s příchodem Michyho Batshuayie, který opět nastoupil z lavičky.

V prvním poločase byla hra ještě vyrovnaná a West Ham zahrozil jako první. Anderson vybídl k zakončení Snodgrasse a Guaita musel zasahovat. Totéž se opakovalo záhy na opačné straně - Zaha poslal do vápna pas na McArthura a Fabianski měl co dělat, aby míči v cestě za jeho záda zabránil.

Crystal Palace měl i smůlu, protože zatímco v koncovce selhával, sám nabídl soupeři vyložené šance zdarma. Gólman Guaita ve vápně neohrabaně srazil Michaila Antonia a Mark Noble nařízenou penaltu s přehledem proměnil. Do pauzy ještě využil šílené mezery v defenzivě West Hamu Townsend, jeho pas ale Benteke ve vyrovnání nedokázal proměnil. Fabianski opět skvěle kryl.

Polský gólman byl jednou z hvězd zápasu, ten mu ale dost usnadnili i jeho protivníci. Po změně stran to byla hotová předháněčka v tom, kdo je větší kopyto. Titul si asi odnesl James McArthur díky akci z 52. minuty. Další díra v obraně Hammers dovolila záložníkovi Eagles pohodlně kráčet na osamělého Fabianskiho. Pak ale nepochopitelně jen olízl míč o tyčku.

Následoval ho hlavičkující Kelly a zmíněný Batshuayi, jenž po nahrávce Van Aanholta stanul taktéž prakticky sám před brankářem. Jedním dotekem ale napálil míč těsně vedle. A tak se musel věci zase chopit Wilfried Zaha. Čtvrt hodiny před koncem si narazil v šestnáctce s McArthurem a i díky teči Diopa protlačil míč do sítě.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
OnlyWHU

Dávám 1:2. Snad nebudou zase kopat penaltu :-). Když navážeme na pondělí, body budou. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme už konečně sebrat 3 body, ale s tou naší marodkou to bude těžký. Předpokládám, že Felipe bude tentokrát hrát jako AMC a na křídlech bude Anotnio a Masuaku. Postavil bych znova Frederickse místo Zaby, protože Palace má spoustu rychlostně vybavených hráčů a proti Liverpoolu hrál dobře.

Můj tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si to nenecham ujit.Piva uz se chladi Cekam divocinu 2:3. COYI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
OnlyWHU

Nakonec bod z venku dobrej. Škoda pasivity ve druhý půli. Lepší soupeř by nás potrestal. Vrásky mám z útočný fáze. Tady měl soupeř hodně navrch. Kromě Antonia byli ostatní neviditelní. Teď se dáme dohromady a odnese to Fulham. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme být rádi za remízu a obvzláště Fredericks.

Shrnu to asi takto,

Fredericks nedrží obranou řadu, ofsajdova past nefunguje a Benteke je sam před Fabinaskim

Fredericks nedrží obranou řadu, ofsajdova past nefunguje a McArthur je sam před Fabinaskim

Fredericks nedrží obranou řadu, ofsajdova past nefunguje a Batshuayi je sam před Fabinaskim

Modlil jsem se do konce a říkal si kde je Zabaleta, naštěstí ho později Manuel přivedl na hřiště a okamžitě to bylo znát. Snad neodejde po sezoně do tý Itálie, ty zkušenosti co má jsou k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.pravdu mas.Kdyby to udelal jedou(Fredericks) budiz,ale 3krat?? Manu nechtel menit po Poolu sestavu.Priste uz bude Zaba od zacatku.Druha pule hrozna.Bod dobrej.COYI!!!!

Reagovat
OnlyWHU

Bosák na Seznam TV!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele