26. kolo
09.02.2019 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Silva v Evertonu dál tápe, prohrál i ve Watfordu

Jestli někomu premiérová zimní přestávka v Premier League přijde vhod, je to Everton. Marco Silva ztrácí půdu pod nohama, zatímco jeho hráči ztrácí tři body na zcela pravidelné bázi. Za posledních 11 zápasů prohráli Toffees osmkrát - naposledy teď na hřišti Watfordu. O jedinou branku utkání se postaral střídající Andre Gray.

Manažer Evertonu Marco Silva se v sobotu vracel na trávník, kde mnohokrát nastupoval jako domácí. Ve Watfordu se pokoušel uspět minulou sezónu, ale na lavičce nepřežil ani do konce ledna. Z tohoto pohledu má letos lepší ročník - vzhledem k ambicím liverpoolského celku jde však letos o jedno velké zklamání.

Zle mohlo být už po deseti minutách, kdy nepřehledně doskákal až ke Capouemu, jenž stanul sám před Pickfordem. Míč však i s pomocí hlavy anglického gólmana zamířil nad břevno. Výtečnou formu má i brankář Watfordu Ben Foster, který minulý týden sám zařídil bod v Brightonu a tentokrát ve 34. minutě pohotově zastavil prudkou ránu Tosuna.

Everton byl blízko prvního gólu hned po změně stran, Sigurdsson obloučkem trefil břevno, což v závěru zápasu zopakoval i Lucas Digne. Jedinou branku však vsítil Andre Gray - a věru, neměl těžkou práci. Cathcart chytrou patičkou uvolnil do vápna Hughese a ten svému kolegovi naservíroval míč před prázdnou branku.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele