Premier League - souhrn 25. kola

01.02.2020, 15:25, aktualizováno 02.02.2020, 19:26
Komentáře a souhrny
Liverpool neměl problémy se Southamptonem, doma vyhrál 4:0 a udělal další krok k zisku titulu. Tottenham doma zdolal oslabený Manchester City, jenž má tak na průběžně třetí Leicester, který se rozešel smírně s Chelsea, náskok dvou bodů. Man Utd si podělil body s Wolves, stejně jako Arsenal s Burnley. Tomáš Souček se při debutu za West Ham podílel na remíze s Brightonem...

Tottenham Hotspur - Manchester City 2:0

02.02.2020 17:30

Góly: 63. Steven Bergwijn, 71. Heung-min Son

K nečekanému výsledku došlo v posledním utkání pětadvacátého kola na hřišti Tottenhamu. Domácí byli celé utkání pod tlakem hostů z Manchesteru, přesto dokázali zvítězit o dva góly. O tento úspěch se postarali Bergwijn a Son.

První větší příležitost se zrodila v sedmadvacáté minutě. Citizens konečně alespoň trochu využili svého tlaku. Po chybě v rozehrávce se míč dostal až na hrot k Sergiu Agüerovi, který si míč navedl na pravačku a z poměrně nevýhodné pozice dokázal napálit tyč.

Pár minut před koncem první půle došlo v pokutovém území k souboji mezi Aurierem a Agüerem, po níž se Argentinec skácel k zemi. Ve hře se ještě několik okamžiků pokračovalo, až poté se Mike Dean vydal prozkoumat opakované záběry a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Ilkay Gündogan, zahrál jej však prachbídně a nechal vyniknout Llorise.

Ještě před odchodem do šaten zazdil Agüero obrovskou tutovku. Sterling mu z křídla poslal míč do malého vápna, kde se balón téměř zastavil, ostřílený kanonýr ale ze dvou metrů poslal balón mimo prostor tří tyčí.

Nedlouho po pauze propadl Hugo Lloris, který se na hranici velkého vápna srazil se spoluhráčem. Sterling poté poslal přihrávku Gündoganovi, který ve skluzu bránu střeženou jen Alderweireldem přestřelil.

Velký zvrat nastal po hodině hry. Zinčenko taktickým faulem zneškodnil protiútok Spurs, za což mu sudí udělil žlutou kartu. Jelikož byla už druhá, musel se poroučet do šaten. Domácí to brzy potrestali. Moura našel asi patnáct metrů od brány Steven Bergwijna, který si míč zpracoval na hrudník a z voleje překonal Edersona. Nizozemec se tak trefil hned při svém debutu.

Jen pár minut poté našel Ndombeleho pas Sona, jenž se pohyboval na hraně ofsajdové pasti. Ten se s míčem otočil a ranou na bližší tyč zdvojnásobil vedení Kohoutů. Jediné další vzrušení nastalo v nastavení, kdy Sánchez ve snaze odvrátit centr trefil hlavou břevno své vlastní brány.

Tottenham tak podruhé v řadě zvítězil a přiblížil se Lize mistrů už na čtyři body. Citizens jsou stále druzí.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 0:0

02.02.2020 15:00

Góly: -

Další zápas Arsenalu, další remíza. Přestože duel "Kanonýrů" s Burnley nabídl celou řadu velkých gólových šancí na obou stranách, průlomu skóre se diváci na Turf Moor nedočkali. Arsenal tak uhrál již pátý nerozhodný výsledek na hřišti soupeře v řadě za sebou, což se mu nepovedlo od čtyřicátých let minulého století, a spolu s Burnley zůstává na 31 bodech ve středu tabulky.

Jak bývá u londýnského klubu pod vedením Mikela Artety dobrým zvykem, hosté do zápasu nastoupili zostra a brzy si vytvořili několik brankových příležitostí. Hned v druhé minutě mohl otevřít střelecký účet dne Alexandre Lacazette, avšak svou hlavičku po centru Aubameyanga hrubě nezvládl a poslal míč mimo tři tyče. Sám kapitán Arsenalu, jenž se vrátil do sestavy po vypršení třízápasového karetního trestu, měl posléze neméně kvalitní možnost skórovat, když jej do samostatného úniku vyslal parádní kolmicí David Luiz, jenže Aubameyang tváří v tvář brankáři Popeovi překvapivě selhal a zakončení mu vůbec nevyšlo.

S přibývajícími minutami se však převaha Arsenalu začala rozplývat, k čemuž do jisté míry přispělo zranění levého beka Bukaya Saky, a Burnley se čím dál více dostávalo k míči. Zprvu se domácí zmohli pouze na tvrdé rány zdálky v podání Rodrigueze s McNeilem, ovšem v závěru poločasu již Jeff Hendrick pálil z hloubi šestnáctky a jen těsně minul horní růžek branky Bernda Lena. Když na druhé straně neproměnil další únik Aubameyang, jehož oblouček po Xhakově kvalitní kolmici Pope bezpečně lapil, a Burnley neuspělo ani z řady nebezpečných standardních situací, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran se opakovala situace z první půle, avšak v opačném gardu. Dominantní byli hráči Clarets, kteří povětšinou Arsenal ani nepouštěli z obranné poloviny a vytvářeli si jednu slibnou šanci za druhou. Po neúspěšných hlavičkách Tarkowského s Rodriguezem měl vůbec nejblíže ke gólu Hendrick po dalším kvalitním pasu McNeila, jenže ani on zakončení hlavou nezvládl a poslal míč vedle Lenovy pravé tyče.

Arsenal se znovu vrátil do hry až po šedesáti minutách, kdy se do slibných střeleckých pozic dostali Bellerín s Aubameyangem, ale oba minuli. Na druhé straně měl ještě blíže k prvnímu gólu odpoledne Jay Rodriguez, jemuž McNeil sklepl hlavou dlouhý centr do šestnáctky, avšak útočník Burnley jen podtrhl smůlu všech zúčastněných v zakončení a vystřelil jen do břevna, od nějž se míč odrazil na brankovou čáru a zpět do hry. Dramatický zápas plný šancí tak skončil bezbrankovou remízou a oba týmy zůstávají ve středu tabulky s totožným bodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 0:0

01.02.2020 18:30

Góly: -

Manchester United sice v důležitém klání udržel Wolverhampton na uzdě, avšak s jedním bodem nemůže být zcela spokojen. Oba celky se navíc v tabulce propadli na šestou, respektive sedmou pozici, neboť se před ně prodral ve stejný den úspěšný Sheffield.

Sestava United se po klání v semifinále Ligového poháru proměnila zejména v záloze, kde se vedle čerstvé posily Fernandese nově objevili také Pereira s Matou a Jamesem. Obranu vlků vyztužil místo Dendonckera Boly, jinak hosté nastoupili v tradičním složení.

Po oťukávané v úvodu se až v osmé minutě odhodlal ke střele Coady, jenže nebyl vůbec přesný. Následně si brankář Manchesteru De Gea snadno poradil s přízemním pokusem Joty. Za domácí poprvé zahrozil až ve dvacáté minutě Pereira, ovšem mezi tři tyče nezamířil. Vzápětí si na druhé straně připsal další zákrok De Gea, když po standardní situaci pokryl hlavičku Dohertyho.

Na Old Trafford se nadále na velkou šanci čekalo a nic na tom nezměnil ani ofenzivní výlet Maguireho z 26. minuty, na jehož konci stoper Red Devils nepřesně střílel. Pět minut poté si podobně neúspěšně počínal hostující Neves a ve 34. minutě také jeho portugalský krajan v barvách soupeře Fernandes. O něco lepší mušku měl za další dvě minuty Traoré, taktéž však De Geu svou pumelicí nezaměstnal. Až ve 40. minutě musel gólman Wolverhamptonu Patrício zasahovat proti ráně Fernandese.

Devět minut po přestávce se dopředu hnal hostující Jota, jeho nadějný průnik ale obránci United nakonec zastavili. Čtyři minuty poté to na druhé straně zkoušel z přímého kopu aktivní Fernandes, avšak Patrício byl připraven. Po hodině hry se ke střele nebezpečně vytočil Mata a moc mu nescházelo, aby našel dolní roh brány soupeře. V 70. minutě rozjel útok Wolves Traoré, předal míč rozběhnutému Jiménezovi, jehož pokus z úhlu kryl De Gea.

V 78. minutě se Manchester málem dostal šťastně do vedení. Střelu Greenwooda totiž nepříjemně pro Patrícia tečovali obránci vlků, nakonec si však zkušený brankář poradil. O deset minut později měl branku na kopačce také Maguire, ovšem po standardní situaci zahrané Fredem nepropálil hradbu těl před sebou. Bezbrankové skóre mohl v samotném závěru zvrátit Dalot, jenže po výzvě od Wan-Bissaky trestuhodně minul.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Aston Villa 2:1

01.02.2020 16:00

Góly: 37. Philip Billing, 44. Nathan Aké - 70. Mbwana Samatta

Bournemouth na vlastním hřišti zvládl důležitý záchranářský souboj s Aston Villou, když díky dvěma brankám v první polovině zvítězil 2:1. Hosté sice nesložili zbraně a po změně stran a vyloučení domácího Lermy zuřivě dotahovali, jenže na víc než snížení se už nezmohli. Bournemouth tak poskočil na šestnáctou příčku tabulky, naopak hosté se propadli na místo sedmnácté.

První šance se objevila na kopačkách Goslinga, který se po zpětné přihrávce ocitl na penaltě úplně osamocený, levačkou však branku trestuhodně přestřelil. Na druhé straně vystrašil domácí příznivce Grealish, jeho technický obstřel ovšem mezi tři tyče také nezamířil. Další nebezpečná situace už ale branku přinesla - přetažený míč přiklepl hlavou Gosling na nabíhajícího Billinga, který svou přízemní ranou poslal Bournemouth do vedení. A těsně před poločasovou přestávku už vedli domácí o dva zásahy. Ránu Frasera totiž Reina vytěsnil jen před dobíhajícího Akého, který míč zblízka doklepl do sítě. Ještě do poločasu mohl ale snížit Grealish, jeho nebezpečnou ránu z úhlu ovšem Ramsdale vytěsnil na roh.

Na začátku druhé půle mohl utkání definitivně rozlousknout Lerma, jeho rána však orazítkovala pouze břevno. Tentýž hráč si po padesáti minutách vybral slabší chvilku - Grealishe totiž zastavil pouze za cenu faulu a po druhé žluté kartě oslabil svůj tým. Z následného přímého kopu se do velké šance dostal Engels, svou hlavičku ovšem nasměroval pouze nad.

Snížení se tak hosté dočkali až dvacet minut před koncem. To se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Samatta a dostal svůj celek zpět do hry. Vyrovnat mohl posléze Grealish, jenže jeho střela z úhlu tentokráte nebyla přesná. Závěrečnému náporu tak nakonec s vypětím všech sil odolal a může tak slavit velmi důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Sheffield United 0:1

01.02.2020 16:00

Góly: 58. Vicente Guaita (vl.)

Sheffield United pokračuje ve spanilé jízdě za umístěním v první šestce, když tentokráte vyloupili stánek Crystal Palace. Výrazně mu k tomu dopomohl domácí brankář Guaita, který si po hodině hry srazil do vlastní branky rohový kop a hostujícímu celku tak daroval důležité tři body.

Utkání přitom moc krásy nepobralo, po většinu první půle se bojovalo o střed hřiště, který mnoho vzrušujících momentů opravdu nepřinesl. Oba týmy se utápěly v nepřesnostech a nebylo tak překvapením, když první dějství skončilo bez branek. Mezi nejzajímavější momenty první půle patřila snaha hostujícího Baldocka vyfasovat červenou kartu. Za první faul na Wilfrieda Zahu obdržel žlutou kartu, těsně před poločasovou pauzou vytáhl ze svého repertoáru další ostřejší zákrok a zachránila ho jen benevolence hlavního sudího, který znovu do kapsičky nesáhl. V nastavení první půle pak měl největší příležitost Benteke, ten ale na Zahův centr na malém vápně nakonec nedosáhl.

Po hodině hry přišel pro domácí příznivce šok - brankář Guaita se totiž rozhodl rohový kop neboxovat, nýbrž chytit do svých rukavic. K jeho smůle mu ovšem kulatý nesmysl vyklouzl z rukavic a dokutálel se až za brankovou čáru - hosté tak šli do vedení. Pojistku mohl o chvíli později přidat z volného přímého kopu Fleck, brankář Guaita byl ale tentokráte pozorný. Na druhé straně mohl stav srovnat McCarthy, jenže toho ve výborné pozici skvěle vychytal Henderson.

V závěrečné fázi zvedl diváky ze sedadel už jen hlavní rozhodčí zápasu - ten totiž nejprve Wardovi za poměrně obyčejný zákrok udělil rovnou červenou kartu, posléze byl ale videoasistentem upozorněn, aby si inkriminovaný moment šel prohlédnout na obrazovce, načež svůj verdikt změnil na žlutou kartu. Nic víc už se ale v Selhurst Parku nestalo a hosté tak odjíždějí s vítězstvím v poměru 1:0

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Southampton FC 4:0

01.02.2020 16:00

Góly: 47. Alex Oxlade-Chamberlain, 60. Jordan Henderson, 72. Mohamed Salah, 90. Mohamed Salah

Liverpool pokračuje ve své spanilé jízdě za vítězstvím v Premier League a po výhře nad Southampton má v tuto chvíli na čele neskutečný náskok 22 bodů. Southampton celý první poločas srdnatě vzdoroval a byl domácím vyrovnaným soupeřem, po rychlé brance Oxlada-Chamberlaina z kraje druhého dějství však už nebylo pochyb o tom, kdo si na své konto připíše tři body za vítězství.

První zajímavý moment se Anfield Road odehrál po dvaceti minutách. To totiž levý bek Robertson zahrál před dotírajícím Longem malou domů, kterou Alisson ukryl do svých rukavic. K velkému překvapení hostujících hráčů však zůstala píšťalka hlavního sudího němá. Po dvaceti minutách o sobě dala poprvé vědět ofenzivní trojice Liverpoolu - Firmino sklepl míč pro Salaha, jehož tečovaná rána skončila jen těsně vedle. Hosté znovu zahrozili z kopaček Djenepa, jeho střelu ze střední vzdálenosti ovšem brankář domácího celku pohodlně zlikvidoval. Největší příležitost první půle měl po krásném pasu Salaha Van Dijk, sám před hostujícím brankářem ovšem neuspěl a o nic lépe si nevedl ani dorážející Firmino. Tentýž hráč pak byl po centru z pravé strany na malém vápně stažen, penalta se ale přesto poněkud nepochopitelně nepískala.

Závěr poločasu ale opět patřil hostujícím fotbalistům - nejprve Danny Ings ve vynikající příležitosti smolně nastřelil svého parťáka z útoku Longa. V nastaveném čase pak váhajícímu Gomezovi vypíchl míč opět Ings, jenže chybujícího beka Liverpoolu zachránil pozorný Alisson.

Na začátku druhého dějství mohl - nebo tedy spíše měl - zahrávat pokutový kop také Southampton, když se Ings šikovně protáhl mezi Gomezem a Fabinhem, přičemž mu druhý jmenovaný jemně podrazil nohu. Píšťalka hlavního rozhodčího ovšem zůstala němá, a tak se slavilo na druhé straně - Robertson totiž patičkou udržel míč ve hře a Oxlade-Chamberlain pak přízemní ranou z hranice vápna rozjásal zaplněný Anfield Road.

Po hodině hry vedli domácí už 2:0, když si dlouhý nákop Arnolda našel Firmina, který po levé straně potáhl akci a na penaltě našel volného Hendersona, který míč s přehledem uklidil k tyči. Třetí branku pak po parádní přihrávce Hendersona přidal opět Salah, který v nastaveném čase dal také konečnou podobu výsledku, když využil fantastické pobídky Firmina a zblízka dopravil míč počtvrté do hostující svatyně. Liverpool se tak stále veze na vítězné vlně a minimálně do neděle si může užívat 22 bodového náskoku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Norwich City 0:0

01.02.2020 16:00

Góly: -

Norwich v Newcastlu předvedl, že se sestupem se rozhodně nehodlá smířit, i přes sympatický výkon však odvezli zpět na jihovýchod Anglie jen bod po bezbrankové remíze. Kanárci tak zůstávají v tabulce Premier League poslední. Straky počtvrté v řadě v lize neprohrály a nadále se drží ve středu pelotonu.

Po propadáku v FA Cupu proti Oxfordu, kdy Magpies s třetiligovým celkem pouze remizovaly, se do sestavy domácích vrátili gólman Dúbravka, stoper Fernández a záložník Hayden. To Norwich v pohárové soutěži poněkud nečekaně prošel dál přes Burnley, i tak základní jedenáctku hostů v St. James's Parku posílili hráči, kteří týden zpět odpočívali. Jmenovitě se jednalo o brankáře Krula, pravého beka Aaronse, středopolaře Tetteye, McLeana, Dudu a Cantwella a samozřejmě hlavní hvězdu Canaries, útočníka Pukkiho.

Do míče se jako první zajímavě opřel ve čtvrté minutě Saint-Maximin, ovšem Krula svým pokusem jen rozchytal. To hlavička Byrama na druhé straně hřiště o dvě minuty později byla nebezpečnější a Newcastle mohl děkovat pouze Dúbravkovi a jeho skvělému reflexu. Straky měly svou obrovskou šanci ve 23. minutě. Proti Joelintonově hlavičce se však vytáhl Krul a Almirón z dorážky těsně minul poloodkrytou svatyni.

Po vyrovnané první půli se do prvního zakončení po změně stran dostal Pukki, jehož technický pokus proletěl kolem tyče. Domácí chtěli udeřit v 56. minutě, jenže přímý kop Ritchiemu ze slibné pozice moc nevyšel, neboť míč proletěl nad břevnem. Saint-Maximin zase po hodině podruhé v zápase našel náruč Krula. Norwich mohl v 63. minutě poslat do vedení Pukki, ale v pokutovém území přestřelil cíl.

Za dalších deset minut spálil Pukki další tutovku. Nejprve vystihl rozehrávku Magpies, potom ovšem ztroskotal na Dúbravkovi a dorážející Duda trefil jen boční síť. Straky se v závěru koncentrovaly především na bránění jednoho bodu, přesto zahrozili v 85. minutě, kdy Krul musel likvidovat hlavičku Fernándeze. Kanárci se ve druhém poločase snažili vsítit branku, jejich počínání však vyšlo vniveč.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 2:3

01.02.2020 16:00

Góly: 10. Adam Masina, 42. Roberto Pereyra - 45+1. Yerry Mina, 45+4. Yerry Mina, 90. Theo Walcott

Diváci na Vicarage Road byli svědky nevídaného obratu, ovšem radost z něj měli pouze příznivci hostí. Přestože se Watford na domácí půdě proti Evertonu ujal dvoubrankového vedení a závěrečnou dvacetiminutovku dohrával v početní výhodě, vítězství 3:2 si odváží liverpoolský celek. Ještě před vyloučením Fabiana Delpha totiž dokázal dvakrát skórovat Yerry Mina a v samém závěru strhl výhru na stranu Toffees Theo Walcott.

Tým Carla Ancelottiho tak poskočil do horní poloviny tabulky na deváté místo a je momentálně blíže příčkám zajišťujícím účast v Lize mistrů než sestupovým vodám. To Watford promarnil právě možnost uniknout ze sestupového pásma a kvůli výhře Bournemouthu se naopak propadl na devatenácté místo.

Everton na watfordském stadionu nevyhrál již bezmála třináct let a dle úvodních minut nic nenasvědčovalo tomu, že by se na této sérii mělo letos cokoli měnit. Hned v desáté minutě se totiž po dobré práci ex-evertonského Gérarda Deulofeua dostal ke střele Adam Masina a povedenou ranou poslal Watford do vedení. Domácí průlom skóre ještě více nabudil a svou stálou převahu ještě jednou gólově zúročili v závěru poločasu, kdy Delphovu špatnou přihrávku vystihl Troy Deeney, posunul míč Robertu Pereyrovi a ten chladnokrevně přehodil vyběhnuvšího Pickforda.

V tu chvíli se zdálo, že Watford má utkání pevně ve svých rukou, jenže místo toho bylo vyrovnáno dokonce ještě do přestávky. Nejprve se v první minutě nastavení prosadil Yerry Mina, když nadvakrát procpal míč za brankovou čáru po rohovém kopu Digneho, a o tři minuty později tentýž hráč ze Sigurdssonova rohu tvrdou hlavičkou srovnal zničehonic na 2:2. Zatímco v minulém kole Everton tímto způsobem přišel o dvoubrankové vedení proti Newcastlu, tentokráte totožným způsobem šokoval hráče Watfordu.

Domácí byli vývojem zápasu viditelně otřesení a ani po změně stran se jim nedařilo navázat na skvělou hru z úvodu. Místo toho mohli hosté dokonce dokonat brzký obrat, kdyby se Richarlisonovi povedlo zakončit další standardní situaci v podání Sigurdssona. Devatenáct minut před koncem základní hrací doby však watfordští dostali velkou příležitost převzít otěže utkání zpět do svých rukou, neboť Fabian Delph uviděl za faul na Pereyru druhou žlutou kartu a poslal svůj tým do oslabení.

Domácí se sice skutečně vrhli kupředu v honbě za vítězstvím, jenže místo toho z rychlého brejku do otevřené obrany uspěli evertonští. Masinovo zaváhání využil Richarlison k úprku vpřed a míč se s přispěním střídajícího Moise Keana dostal k volnému Theu Walcottovi, jehož na zadní tyči čekala snadná práce v podobě uklizení míče od odkryté branky. Pro anglického forvarda šlo o vůbec první ligový zásah sezony, a to rovnou vítězný na konečných 3:2.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 3:3

01.02.2020 16:00

Góly: 30. Issa Diop, 45. Robert Snodgrass, 57. Robert Snodgrass - 47. Angelo Ogbonna (vl.), 75. Pascal Groß, 79. Glenn Murray

Olympijský stadion v Londýně byl v sobotu dějištěm nebývale dramatického, ale také až groteskního zápasu mezi domácím West Hamem United a Brightonem. Důležité střetnutí těchto dvou klubů v přímém boji o záchranu bylo totiž prošpikováno defenzivními selháními, a i díky tomu nabídlo hned šest branek a konečné skóre 3:3.

Tomáš Souček dostal od Davida Moyese okamžitě důvěru naskočit do základní sestavy, a přestože si v ostrém debutu nevedl vůbec špatně, třem inkasovaným gólům do sítě svého nového týmu nezabránil. Domácí stoperská dvojice Diop-Ogbonna se i spolu s brankářem Fabianskim výraznou měrou podepsali pod první dva inkasované góly, jež Brighton vždy vrátily zpět do hry a hosté tak v závěru dokázali i s přispěním videorozhodčího vydolovat ze zdánlivě ztraceného zápasu alespoň bod. To West Ham může na dělbu bodů pohlížet skoro jako na porážku, neboť dvakrát prohospodařil dvoubrankové vedení a v příštích kolech jej čekají papírově těžší soupeři v čele s Liverpoolem a Manchesterem City.

Oba celky se momentálně netěší dobré formě, což odráží jejich postavení v tabulce i shodná bilance jediné výhry z posledních osmi kol. O to překvapivější bylo, že se do sebe hráči zaklesli od úvodních minut a šance střídala šanci. Jako první promarnil velkou možnost k průlomu skóre Aaron Mooy nepřesnou hlavičkou a na druhé straně po skvělém pasu kapitána Noblea přinutil Souček brankáře Ryana ke kvalitnímu zákroku. Když posléze neuspěl v samostatném úniku ani Leandro Trossard, dočkali se na přelomu půlhodiny hry prvního gólu domácí. Dobrý pas Snodgrasse našel přesně nabíhajícího Diopa, jenž využil zmatků v obraně soupeře a předstihl i vyběhnuvšího Ryana.

Na samém sklonku první půle bylo pro Brighton ještě hůře. Snodgrassova rána z voleje se totiž odrazila od stínujícího Adama Webstera do Ryanova protipohybu a Kladiváři tak do kabin odcházeli s luxusním dvoubrankovým vedením. Bezprostředně po změně stran si však domácí skvěle rozehranou partii zbytečně zkomplikovali, když Lukasz Fabianski nezvládl odvrátit rohový kop Pascala Grosse a místo jen trefil nebohého Angela Ogbonnu, od nějž se míč odrazil do vlastní branky.

Brighton však na nečekaně snadné snížení nedokázal navázat a místo toho znovu inkasoval, byť opět s jistou dávkou smůly. Šťastným střelcem byl znovu aktivní Robert Snodgrass a zase se jednalo o tečovanou ránu, kterou pro změnu nechtěně poslal hlavou do sítě Bernardo. Do konce zápasu však stále zbývalo dost času na to, aby obrana West Hamu předvedla další katastrofální selhání, které se skutečně dostavilo čtvrthodinu před koncem. Ogbonna s Diopem si ve vlastní šestnáctce tak dlouho dávali přednost, kdo se postará o odkop skákajícího míče, až této chaotické situace využil Pascal Gross a obětavě procpal míč do sítě i okolo vyběhnuvšího Fabianského.

Další zbytečná minela s hráči West Hamu tentokráte pořádně zamávala, Brighton byl zničehonic na koni a sotva čtyři minuty nato bylo srovnáno. Trossard sice na Pröpperův výborný centr nedosáhl, ale míč propadl na zadní tyč k volnému Glennu Murraymu, jenž si jej zpracoval a pohotovou ranou skóroval. Radost mu sice hned vzápětí zkazil hvizd sudího Olivera, jenž gól zprvu neuznal kvůli domnělé hře rukou, avšak videorozhodčí žádné Murrayho provinění proti pravidlům neodhalil, a tak gól na konečných 3:3 přece jen platil.

Více informací k zápasu

Leicester City - Chelsea FC 2:2

01.02.2020 13:30

Góly: 54. Harvey Barnes, 64. Ben Chilwell - 46. Antonio Rüdiger, 71. Antonio Rüdiger

Parádní zápas mohli diváci v sobotu odpoledne sledovat na stadiónu Leicesteru, kde třetí Leicester nakonec remizoval s hostující Chelsea v poměru 2:2. První půle ještě branku nepřinesla, po pauze se pak rychle prosadil stoper hostí Rüdiger, jenže domácí pak šlápli na plyn a díky brankám Barnese a Chilwella skóre otočili. Hosté tak museli do zbraně opět povolat Antonia Rüdigera, který si dvacet minut před koncem naskočil na přímý kop Mounta a srovnal na konečných 2:2.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří v úvodu utkání kontrolovali hru a Leicester nepouštěli do nebezpečných rychlých kontrů. V první příležitosti se objevil Hudson-Odoi, jenže ten ve výhodné pozici na hranici vápna vůbec netrefil míč. O chvíli později zase parádní centr Jamese vybídl ke skórování Abrahama, jenže ten se na malém vápně do meruny také netrefil. Tentýž hráč se ocitl v solidní pozici i po zpětné přihrávce Azpilicuety, v tomto případě ovšem balón přeběhl a k zakončení se tak znovu nedostal. Po dvaceti minutách se anglický útočník ve službách Chelsea dostal po přihrávce opět za obranu Leicesteru a po pádu se stoperem domácích padl k v pokutovém území k zemi, penalta se ovšem správně nepískala.

Pak se začali osmělovat také domácí. Chyby v rozehrávce využil Peréz, který hrudníkem sklepl míč Vardymu, který ve vyložené šanci ovšem pouze nastřelil vyběhnuvšího Caballera. A když se v nastaveném čase první půle neprosadil ani hlavičkující Choudhury, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Ten ale po změně stran nevydržel příliš dlouho - na roh Mounta si totiž nejvýše vyskočil Rüdiger a poslal hosty do vedení. Leicester ale najednou zařadil vyšší rychlostní stupeň a začal na hřišti dominovat, zatímco Chelsea byla zatlačena do čím dál větší defenzivy. Vedení navíc hosté neudrželi příliš dlouho - po necelých deseti minutách totiž Maddison našel rozeběhnutého Barnese, který si zasekl míč na pravou nohu a s výrazným přispěním teče pravého beka Jamese srovnal skóre na 1:1.

Jak už to v letošní sezóně bývá zvykem, tak londýnský klub příliš nepodržel strážce svatyně. Obvyklá jednička Kepa tentokrát sice začal pouze na lavičce, ale ani jeho náhradník Caballero si druhý inkasovaný gól za rámeček zrovna nedá. Poněkud nesmyslně totiž přetažený centr následoval až na kraj vápna, kde u něj však byl dříve Pereira, který míč předal Tielemansovi, jehož centr do sítě uklidil nabíhající Chilwell.

Když už to s hosty vypadalo zle nedobře, byl to opět Antonio Rüdiger, kdo Lampardově družině přispěchal na pomoc. Ten si totiž naskočil na další přímý kop Masona Mounta a parádní hlavičkou srovnal stav na 2:2. Ten pak hosté s vypětím všech sil udrželi, ale museli také spoléhat na pořádnou přízeň paní štěstěny. Ve vyložené šanci totiž po rohovém kopu neuspěl stoper Evans, načež po rychlém kontru stanul před Caballerem zcela osamocen Barnes, jenže v tomto případě těsně minul vzdálenější tyč. Strhující podívaná tak vítěze nepřinesla a oba celky si na své konto připsaly po bodu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC25241060:1573
2.Manchester City25163665:2951
3.Leicester City25154654:2649
4.Chelsea FC25125843:3441
5.Tottenham Hotspur25107840:3237
6.Sheffield United2599726:2336
7.Manchester United2598836:2935
8.Wolverhampton Wanderers25811635:3235
9.Everton FC25961031:3733
10.Arsenal FC25613632:3431
11.Burnley FC25941228:3831
12.Newcastle United25871024:3631
13.Southampton FC25941231:4631
14.Crystal Palace2579922:2930
15.Brighton & Hove Albion25681130:3726
16.AFC Bournemouth25751325:3826
17.Aston Villa25741432:4725
18.West Ham United25661330:4324
19.Watford FC25581223:3923
20.Norwich City25461524:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1107)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Záslužena remiza

Reagovat
Taiger

Jsme zpátky v boji o top4

Reagovat
smazaný uživatel

Cringe

Reagovat
raduinho

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ste 6 bodov od vypadnutia a ty píšeš o top4? Romantik

Reagovat
smazaný uživatel

To je dôkaz, ako je tá liga vyrovnaná.

Reagovat
spider_8

Nejdřív se zkuste dostat do desítky

Reagovat
Miguel19

Za remízu můžeme být rádi.

Ty výkony jsou hrozný. Už mě ani nebaví na to koukat. Hype mladíků z úvodu sezony je v tahu. Výkony zkušených hráčů max průměrný.

Z toho jestli bude LM, tak to bude slušný zázrak..

Reagovat
blade115

Naprosto příšerný no, přehrávat většinu zápasu Leicester na jejich hřišti. Ve výsledku tomu chybí akorát to proměňování šancí, být to po poločase 0:2, tak je to úplně o něčem jiném.

Reagovat
Miguel19

Koho sme přehravali většinu zápasu? Hráli jsme fajn asi 20 minut a i tak měl největší šanci v první půli Lester. O druhy půli ani nemluvě. Tam o byla zoufalství, kde šance měli jenom domácí. Naštěstí nám tam padly dvě hlavy..

Reagovat
blade115

Ok no, tak jsme koukali na jiný zápas. I to se stává.

Reagovat
Miguel19

OK první půle ještě ušla, nějaké ty náznaky tam byly. Ale však druhy poločas jsme kromě těch standardek neměli vůbec nic. Naopak Lester minimálně 2 tutovky.

Reagovat
blade115

Ale to jo, Leicester měl obecně vždy výraznější šance. Ale fakt si nevybavuju žádnou pasáž, kdy by nějak skvěle kombinovali, drželi míč nebo nějak konstantně hrozili. Zpravidla útočili z brejků po ztrátě Chelsea. My v první půli měli dost šancí, ve druhé standardky a průnik Kantého. Ale prostě je neproměňujeme. Plus je teda problém i to bránění, ale k tomu by často nemuselo dojít, kdybychom dali z těch šancí góly a zápas se vyvíjel jinak.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

od 20. Minuty do 40. v 1. půli, tam nebyli záložních Chelsea vůbec schopni podržet balón a jen ho odevzdavali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Nevím no, jedinej rozdíl byl, že Vardy zakončil, my měli podobné pozice 4, ale nikdy z nich nepřišla střela. Ony to jsou dost dobrý šance, dost výhodné pozice, ale nedáváme z nich góly.

Reagovat
kiwwi

kto by to bol povedal, ze mladici budu podavat nevyrovnane vykony...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Remíza dobrá, Leicester si výhru zasloužil víc, hlavně za ty 2 obří tutovky na konci. My jsme prostě strašně marní v obou šestnáctkách, nemůžeme se opřít o útočníky, o stopery a už vůbec ne o brankáře. Co tam dneska vyvedl ten druhý Kepa, to je prostě marnost. Pak třeba můžeme hrát slušně, ale stejně je to k hovno. Dneska jsme alespoň nepřišli o ten bod, takže tam není úplná pachuť, ale stejně.

Reagovat
icemike

uf, bod je dobrý a asi zasloužený

Reagovat
Smreky

remízový zápas aj keď leicester na konci zahodil dve krásne tutovky....

každopádne líškam dochadza nejak dych... dosť sa trápia

Reagovat
Talker

Ach jo, škoda. Zápas, kde jsme mohli vést klidně 2-3:0 po půlhodině a hrát na protiútoky a nedáme z toho ani prd. Abraham zašlápne míč, CHO nepromění a pak Abraham mine parádní centr. Do toho se zašmodrcháme ve vápně. Místo jednoduchého řešení se s tím sereme. Nakonec nás zachraňuje Rudiger hlavičkama.

Žádná ze změn neukázala kvalitu. Willy sice něco chytil, ale jeho odkopy jsou naprosto tragické, to je na úrovni golmanů 20 let zpátky. Pedro sice nevypadal tragicky v prvním poločase, ale prakticky všechno šlo přes ostatní hráče (Mount, CHO, James). Barkley tragédie.

Každopádně Lampard bude muset zapracovat na zakončení a rychlosti řešení situací ve finální třetině. Protože my těch šancí zahazujeme neskutečně.

Fakt bysme potřebovali zápas, kde pohodlně vyhrajeme a proměníme šance, protože podle mého je to hodně o psychice. A těm hráčům se ted fakt nedaří.

Reagovat
EXoRcIsT

jak hraje tuto sezonu CHO bol okolo neho celkom hype tak ma to zaujima

Reagovat
fajdax

Strašně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Začátek naprosto strašnej, pomaličku se to zlepšuje. Každopádně u něj je otázka, nakolik mu chyběla příprava a to zameškání půl roku, kdy byl zranění.

Je skvělý 1x1, umí poslat centr, ale chybí mu finální produkt. Podle mého letos se bude dostávat do rozumné formy a teprve v příští sezoně od něj můžeme očekávat něco víc.

Reagovat
Smreky

ako fanúšikovia neľutujete že nebol predaný do Bayernu?

Reagovat
Tchn69

To určite nie.

Reagovat
Fairplay

Za těch 35 mega by nikdo lepší rozhodně nebyl.

Reagovat
Talker

Je mu 19 a je to angličan. I kdyby se nikdy neprosadil v CFC do trvalého základu, někdo nám za něj 25 mega+ dá.

Reagovat
Smreky

to je pravda

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Za mě tedy v poslední době dobrý, třeba proti Arsenalu byl podle mě náš nejlepší hráč, dneska taky první poločas výbornej. Proto ho taky Lamps dává pravidelně do základu, dneska třeba i na úkor Williana. Jinak jak píšou kolegové výše, zatím mu chybí finální produkt, ale to se celkem dá čekat u 19letého hráče.

Reagovat
mesyas

Co říkáš na tě kritiky Mount?

Reagovat
Talker

Dneska si jí podle mého úplně nezasloužil. Když nepočítám samotné centry, ze kterých byly asistence, tak v první půli byl u všeho důležitého. Podle mého mu tam musí padnout nějaký gol, aby se rozstřílel.

Reagovat
mesyas

Myslím všeobecně za poslední měsíc, dva. Nevím jak je to u anglických fans, ale co tak pozoruji z fóra nebo FB z ceska tak docela sílí názory, ze je to nejhorší hráč a měl by být posazen. Já jsem na tě straně, ze i přes úpadek formy(který může být i tím, ze hrál/hraje i přes nedoleceni) je to stále jeden z nejnebezpecnejsich hráčů a barkley není lepší.

Reagovat
Talker

Tak není tam varianta za něj. Máme do ofenzivy 5 hráčů (+Barkley) a Pulišič je zraněný. Každopádně Mount je jedním z důvodů té serie a toho, že jsme na tom 4. místě a nejsme níže. Stále si myslím, že Mount má největší talent (možná vyjma Jamese) ze všech těch mladých v kádru. Jen teď je ve stejných sračkách jako Abraham, CHO atd - nikomu se nedaří proměnovat šance, nedaří se dávat goly.

Navíc tam není prostor ho střídat - Barkley byl doteď out, podhrotových hráčů máme 5, z toho CHO byl zraněný na začátku 2 měsíce, pak vypadl Pedro a následně Pulišič. Takže reálně máme 4 hráče na 3 posty.

Osobně doufám v brzký návrat RLC, protože to byl po Hazardovi loni náš nejschopnější hráč dopředu. V tu chvíli by mohl Mount zpátky na falešné křídlo, kde se mi extrémně líbil.

Reagovat
Witcher

Souček fantastickej

Reagovat
Witcher

Jednou SOZ pak zas PK?

Reagovat
Kucka

hraje hodně vysoko a kdyby nenechal Snodgrassovi ten volej, tak by to taky pravou zarámoval

Reagovat
Losinho

CAM a druhej poločas už spíš pod Noblem.

Reagovat
papanegra

No dělaj z něho opravdu Yayu Součka

Reagovat
Hector17

Reagovat
Kucka

Everton minulý zápas dostal dva góly v nastavení od stopera, dnes jejich stoper dal dva góly v nastavení. Tady je svět v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

esr dnes v champe gol a asistencia

Reagovat
mimi_united

Ak Klopp v lige nebude hráčov skôr šetriť a nedá všetko do ligy majstrov tak je blázon

Reagovat
Slavia10

Ligu mistrů už vyhrál, před 2 roky finále, takže to bych spíše řekl, že soustředit se na LM může být těžší, tam už LFC dokázal za poslední dekádu nejvíc ze všech týmů z Anglie.

Reagovat
Smreky

Reagovat
avicii

Liverpool celkovo dokázal v LM viac než ktokoľvek z Anglicka o parník

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smreky

prečo? Ligu majstrov už vyhrali...teraz je dôležitá liga! Stále nie je rozhodnuté

Reagovat
Mato178178

nie?

Reagovat
Smreky

nie ešte nie je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra o tom bude článok, že ešte nie je koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak môže sa stať, že súťaž pre koronavírus nedohrajú a tento ročník anulujú.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Salfovic

Vy jste fakt kokoti

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Klopp si všechny povodí v lize i LM s 12,13 hráči

Reagovat
Smreky

Síce to dnes nebol jeden z najlepších výkonov sezóny ale ďalšie dôležite tri body sú doma!

Henderson a Alisson dnes skvelé výkony!

Reagovat
Kucka

tyvole ta obrana West Hamu je šílená z ničeho dostat dva góly

Reagovat
Malresi

Druhy polcas naprosta fantazia. Ano, pomohol rychly gol Oxa a Soton samozrejme neudrzal vysoke tempo z prveho polcasu, no aj tak, klobuk dole pred vsetkymi snad. Keita a Minamino to vyborne ozivili, najma Keita bude este rozdielovy hrac, ak mu bude drzat zdravie. MOTM Bobby, Salah, Hendo... Bobby za 3 acka, Mo za 2 goly a Hendo ako vzdy TOP vykon v zalohe plus gol. Pre Soton sa nic nemeni, s tym futbalom uhraju prvu polovicu v tabulke uplne v pohode.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
avicii

Keita ten pohyb a technika musí ostať zdravý už konečne

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool 1. poločas 2. poločas

Reagovat
Coutinho10

tak jak to po 1. polocase nevypadalo uplne presvedcive, tak 2. polocas to byla zase jizda to je ta sila, kdyz je souper nebezpecny a i tak ho prejedes

Reagovat
avicii

Kruté pre saints, neboli vôbec marny, na konci sme sa už ale futbalom bavili.. Zbytočne zmetky dnes v zadu.. Zajtra verím ze nás priblíži k titulu aj strata City

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem se o polocas bal, ze tam dame sotva jednoho. Nakonec ale klasika valec

UP THE REDS

Reagovat
vladis271

3 body na istotu LM budúcu sezónu. To by sme už mali dať.

Reagovat
cubazi

Očakavam v lete posili. Werner, Sancho a nejaké CM. New Galactico.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kopac

Reagovat
mimi_united

Áno ale k tomu potom odchody Van Dijk, Mane/Salah

Reagovat
smazaný uživatel

a odchody?

Reagovat
Hafna

Jj Klopp, který je znám ze pracuje s úzkým kadrem, bude mít do útoku na 3 posty Maneho, Firmina, Salaha, Sancha, Wernera, Origiho, Wilsona, Brewstera, Shaqiriho a Minamina

Reagovat
YNWA__MSN

Brewster? Shaqa v létě prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čekám něco velkého. Nike nás k tomu snad bude tlačit aby jsme jim dělali pořádnou reklamu.

Reagovat
avicii

Aj Klopp povedal ze kvôli AFConu budeme musieť kúpiť niekoho mimoriadneho

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z trojice Sancho,Werner,Havertz přijde

Reagovat
avicii

V tomto poradí by som ich asi aj chcel

Reagovat
R22

jinak já bych se teda nedivil ani kdyby přišli 2 z té trojice

Reagovat
smazaný uživatel

Byli by jsme hodně nenažraný, ale taky bych si to přál. Nemusel by se vypouštět FA Cup a podobně

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

havertza by som bral najviac

Reagovat
cubazi

Tuto sezonu chlapec tápe

Reagovat
avicii

Ja som práve není úplne o ňom presvedčený ci by k nám pasoval

Reagovat
JessePinkman

Havertz

Reagovat
avicii

Jeden z nich

Reagovat
Kixi Syhimour

+ kvalitní náhrada na kraje obrany

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná škoda že Hakimi patří Reálu. Mít trojici Arnold,Robertson a Hakimi by bylo boží. Kdyby se točili všichni tři zápasu by si zahráli až až.

Reagovat
Kowe

proc bysme vodii tak drahyho backupa, k tomu on by nemel duvod jit delat nekde takhle backup, kdyz muze hrat temer vsude zaklad

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se točili všichni tři stejně tak by to fungovat mohlo. Teď kdyby nám vypadl Trent tak je to katastrofa.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kowe

idealka

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

tak ocakavat mozes hocico, ze ano...

Reagovat
REPLIKATOR

Leeds opět nezklamal

Reagovat
Zaschrona

LOL. Minule ztratíme vedení 2-0 v nastavení, dneska zas v nastavení první půle 2-0 doženeme, abychom pak zápas otočili v deseti v poslední minutě druhé půle. První výhra od prosince 2017 v zápase, ve kterém jsme prohrávali. Navíc k tomu dva góly z rohů, které taky dáváme jednou za uherský rok. Tenhle klub je drsná jízda.

A teda Holgate zase vynikající, dost nenápadně se rychle vypracovává v jednoho z důležitých hráčů. Oproti tomu Delph naprosto příšerný výkon vylepšený o zbytečnou červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi po tom zranění něco zahrál?

Reagovat
Zaschrona

Nic moc, ale že by zklamal, to taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas hrůza..chyba za chybou nevycházelo nic..druhý poločas jsme je normálně zlomili a až to připomínalo exhibici. Některé akce to byla reklama na fotbal. Paráda. Salah,Hendo,Firmino,Alisson všichni top. Škoda že to tam nepadlo i Firminovi Minamino strašný co nedal Keita je skvělej. Jemu musí vydržet to zdravý. Tu finalku má výbornou..no a Alisson kterej vynechal dva měsíce kvůli zranění už zase vede v čistých kontech

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson má i přínos do ofenzívy, ty jeho přihrávky dopředu byli poslední dobou naprosto luxusní.

Reagovat
Front hell

Tak sbírá je pěkně. Pravda zase že někdy na ně nepotřeboval ani zákrok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani nápad, například proti West Hamu byl naprosto výborný

Reagovat
Front hell

Proto tam píšu někdy.Tak třeba proti bournemouthu nebo liškám neměl ani zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, ti obránci West Hamu a útočník jsou opravdu hráči do základu, nebo je mají zraněné a toto jsou chabí náhradníci? Viděl jsem je hrát po hodně dlouhé době, tak jsem lehce zmaten.

Reagovat
Malresi

Ano, su to hraci zakladu. Chybaju len Yarmolenko, Anderson a Wilshere.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Tomáš Součků?

Reagovat
smazaný uživatel

jebat na to jak hrál, fanoušci na twitteru už ho milujou <3

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Tomas, mit za sebou tyhle stopery Ale i hrat takhle mimo svoji pozici....v prvním poločase hrál AM s častou podporou Hallera ve vápně a k míči se moc nedostával, bylo videt, ze v ty pozici trochu plave. Hodne zajimavy bylo, ze při braneni zustaval podobne vysoko jako Haller dokonce. Ve druhy puli ho stahli niz, bylo to lepsi, ale zdalo se mi, ze ho spoluhraci trochu ignorují z mýho pohledu neslanej nemastnej debut. Nic nezkazil, protoze se niceho prilis neúčastnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, to je příběh. S papírově ne úplně top týmem všech dob dosáhnout 3. nejvyššího bodového zisku v Premier League, a i tak jim titul uteče o bod.

Kdekoho by taková smůla srazila na kolena, ale ne Liverpool. Ti si řekli:"OK, příští sezónu zabereme víc a budeme lepší," třebaže ta rezerva, kterou měli, byla tak minimální. A ono jo, opravdu se jim to povedlo.

Pro mě osobně je to srovnatelně silný příběh jako Leicestru, který za půl druhého roku se vyhrabal ze sestupových pozic až k šokujícímu titulu v PL.

Další úžasný fakt stojící za pozornost je i kontrast mezi výkony Liverpoolu a Man City při v podstatě totožných kádrech, jaké měly ty kluby k dispozici loni. Je ovšem pravda, že když se vám rozpadne obrana, tak to dělá opravdu hodně. To dokázal i Liverpool, když přivedl van Dijka. Mě osobně by do té doby nikdy nenapadlo, že jeden obránce může mít tak zásadní vliv na výsledky celého týmu.

Reagovat
masly008

u City to bude dost i o motivaci, tam jdou letos hlavně po LM

Reagovat
smazaný uživatel

Já si výsledkovou křivku u týmu, který se orientuje na vítězství v Lize mistru, představuji trochu jinak. Měla by svůj vrchol na podzim, kdy málokterý na celkové vítězství zaměřený tým má až takové obavy z postupu ze základní skupiny, že vypouští ostatní soutěže. Tam je to samozřejmé, že když jsi aspirant na vítězství, tak musíš postoupit ze skupiny, aniž bys do toho vkládal extra úsilí. No a sestupný trend by byl na jaře. Jenže City jsou celý rok konstantně o stejně horší než loni.

Reagovat
Le Gunner

Neuvěřitelný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Často, když se srovnává Messi s Ronaldem, tak v Ranaldův prospěch je zmiňovaná jeho schopnost strhnout tým k lepším výkonům - tedy vůdcovství. Jakýsi neviditelný faktor nad rámec jeho objektivního výkonu v zápasu, který vylepšuje výkonnost celého týmu.

Totéž by se mělo přičíst i Virgilovi a na základě toho měl vyhrál GB. Bez ohledu na to, co v zápase objektivně předvede, jeho příznivý vliv na výkonnost celého mužstva je nezpochybnitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

S obrancov bol v minulosti takou vodcovskou osobnosťou Anton Ondruš.

Reagovat
valloire

jj, když nebyl, nepostoupili jsme na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Zo stoperov modernej éry samozrejme Sergio a aj Puyol.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odpadavam, nezaspím od dojatia.

Nechápem čo ich malo zraziť na kolená, minulý rok predsa vyhrali LM, porovnávať to s leicestrom je na smiech. Hrajú to co minulý rok, tento rok je v tom trochu šťastia (alebo umenia) ukopar niektoré zápasy ktoré napr pred rokom skončili remízou + kríza najväčšieho súpera. To je vserko

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež celkom nechápem také komenty.

Vítazstvo v LM, najväčšia trofej klubového futbalu. Taká sezóna sa nedá brať ako smolná.

P. S. Čo by za to dali City...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prostě běžný stav, že máš tým, co papírově není světová špička, který uprostřed sezony má luxusní náskok, pak i přes minimum chyb mu unikne titul o jediný bod, kdy tomu šlo zabránit jen minimálně s ohledem na jízdu, jakou City předvedlo. Prostě pohodička, sice jsme byli o bod od něčeho, co se tu 30 let nepovedlo, tak to hodíme za hlavu a jdem příští sezónu nasbírat rekordní počet bodů. Coby ne? Nic fantastického. Ob rok to vidíme napříč elitními ligami běžně.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimum chyb? Minulý rok ste to v lige posrali na plnej čiare, odpálili, ste luxusný náskok to bolo všetko. Keby ste dohrali zápasy tak ako tento rok, že tie tesne ste proste vyhrali, tak by ani minuloročné city nemalo nárok. Čiže hovoriť o tom ze city boli minulý rok valec nie je pravda, mali ste náskok a posrali ste si to len a len sami

Reagovat
Sm0ker

Tady někdo solidně neunáší :)

Reagovat
smazaný uživatel

A na to si ako prišiel? Ci len výplod tvojej hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Bodaj by ťa zožral február. Alebo radšej jaguár!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady někdo solidně neunáší

Reagovat
eder

Taky mám ten pocit...

Reagovat
herold

srovnání s liškama

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam vůbec žádná paralela, že ne? Leicester to ukopal silou vůle, kdy to od nich nikdo nečekal, zatímco Liverpool to je tým plný hvězd, které by byly lídry v jakémkoli velkoklubu a všechny zápasy vyhrává jasně 5:0 a jenom blbeček by nečekal, že budou bourat všechny dosavadní rekordy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam teda žiadnu paralelu nevidím.

Od Leicestru ten titul vtedy naozaj nikto nečakal. Liverpool patrí posledné 2 - 3 roky medzi hlavných adeptov.

Leicester sa nasledujúcu sezónu po titule neudržal hore, LFC to po veľmi dobrej minulej túto valcuje.

Leicester, to bola kategória "motyka čo vystrelila", LFC je kategória "jeden z historicky najlepších".

Reagovat
smazaný uživatel

Cenovka za brankára a VVD je pomaly viac ako celý leicester ale ok, porovnávame neporovnateľne. Zázemie klubu štadión, návštevy, príjmy od sponzorov,..... Tak urcite

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Losinho

Souček koukne dopředu, vidí Hallera, otočí se, tam Diop s Ogbonnou tak zase v létě

Reagovat
smazaný uživatel

No šel do lepší ligy, ale tým teda lepší není

Reagovat
smazaný uživatel

Když se vrátil z Žižkova, taky to v začátku první sezóny nevypadalo nejlíp. tým taky nehrál nic moc, postupem času se to ale na něm postavilo a byl z něj pilíř celý 11ky. Nedivil bych se kdyby to teď bylo podobně. Dokážu si to představit postavený na Ricovi na stoperu a na Sukovi před nim ve středu

Reagovat
Losinho

Tak to hrál hlavně stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

A dráž do PL

Reagovat
Losinho

vrátí se a jde za 25

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
DieFohlenBMG

Se směješ, ale je to velmi pravděpodobné. A nakonec za něj inkasujem 30+ mega

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham bude slušně v prdeli. Souček ani nedal všechny fotky na IG a už hraje základ.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

This victory over Southampton means that Liverpool have taken 100 points from their last available 102 in the Premier League. #LFC #UNSTOPPABLE

Reagovat
smazaný uživatel

ty 2 body by mě sraly

Reagovat
Losinho

Ještě s United

Reagovat
vladis271

už som čítal na redcafe, že ak by fakt padla sezóna na 37-1-0, či by to fanúškov sralo, že o perfektnú sezónu by pokazilo MU.

Odhliadnuc od toho, že nič také ako 37-1-0 nebude tak som sa dozvedel zaujímavú vec. 4 tímom vo futbalovej histórii ako sa bavíme o 1. divíziách sa podarila perfect season.

Rangers of Scotland in 1898-99

Ferencvárosi of Hungary in 1931-32

Dresdner SC of Germany in 1942-43

a najväčší gól

4 STRAIGHT seasons winning every league game, no draws

Sparta Praha of Czechoslovakia 1920-24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Losinho

tam měla liga třeba 10 zápasů ne?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

tak som si niečo o tej Sparte zistil.... hralo sa oveľa menej zápasov. počas tých 4 sezón hrali 50 zápasov. Nebola ešte vytvorená oficiálna československá liga, ale všetci tak nejak uznávali, že boli vtedy najlepší, nielen v republike, ale asi aj v Európe.

Zaujímavosť, za železnou Spartou stojí Arsenal. Vytvoril ju John Dick. Bývalý kapitán a tréner Woolwichu Arsenal prišiel trénovať Spartu.

Prvý povojnový olympijský turnaj v Antverpách hralo v repre v základe 9 hráčov Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to futbalový pravek.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Sem si to myslel, že Spartu vymyslel nějakej dick.

Reagovat
martin.b

Nějakej dick vymyslel i tebe

Reagovat
masina_LFC

presne, vsetci sme z toho zdrveni

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Tož, Souček si už může hledat nový klub. West Ham s tím losem co teď budou mít nemá šanci na udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City A

Liverpool A

Southampton H

Arsenal A

Wolves H

Spurs A

Chelsea H

Newcastle A

V podstatě všechno, až na Arsenal, kvalitní týmy, které je mohou snadno dorazit. A pak už zbývá jen pár posledních zápasů.

Reagovat
Losinho

6 bodů a budou rádi..

Reagovat
herold

hmm, dnes prosrali záchranu..

Reagovat
oli9

Man City A 3:0

Liverpool A 3:1

Southampton H 2:1

Arsenal A 1:1

Wolves H 2:1

Spurs A 1:1

Chelsea H 1:2

Newcastle A 3:2

záchrana

Reagovat
Rothbard

OT: Novak v Turecku gol, Kaderabek v Nemecku asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

A Schick taky gól. A ne ledajaký

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Campeon

tak jak hrál Souček?

Reagovat
smazaný uživatel

Líp, než většina spoluhráčů

Reagovat
meno

Viděl jsem sice jenom první poločas, ale hrál C(A)M a patřil k nejlepším na hřišti.

Reagovat
oli9

Soton první poločas překvapil, byl aktivní jinak dnes excletní Hendo, super Boby a Ox... Fabinovi to prostě poslední zápasy nejde ten se mi jediný nelíbil

Reagovat
oli9

Jinak Ogbonna to je parodie na obránce...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Horcmen

Understanding #CPFC will announce Roy Hodgson’s resignation in the next hour. Director of Football Dougie Freedman will step in.

Reagovat
Kixi Syhimour

asi ho to přestalo bavit, ale byl velmi dobrý

Reagovat
Horcmen

fake account, tak nic, naletěl jsem

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale zrovna ty máš vcelku spolehlivé informace

Reagovat
Horcmen

bylo to sofistikovaně zamaskované

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

to si taky vzdycky rikam.

Reagovat
Busby babes

znamkovat to od 1-10 tak Andreas dostane 0. Martial tak 1. Strasny, co tam tihle dva dneska predvedli. A to Andreas se aspon snazi, jen je proste spatnej. Martial na to dneska strasne sral. no, 14 dni pauza, potrenovat, zapracovat Bruna a Ighala, snad se nekdo do zalohy trochu doleci.

Reagovat
Tomanatura

Martial je jeden z duvodu, ze sme tam kde sme. Drahy hrac, co odehral poradne jenom prvni sezonu. Casto zraneny, heozne naladovy a zabira misto nejake opravdove posile. Ja nad nim zlomil hul uz loni

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

lenivejsieho hraca som nevidel . On ma obravsky talent ale v hlave ma prazdno . Keby pride nejaka dobra ponuka nanho tak ho predat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Klopp by z něho udělal dělo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klopp by udělal dělo i ze Zahustela

Reagovat
cristiano.K.

to né, ale na úroven Morena by ho asi dostal

Reagovat
fenixLFC

tak moreno uroven nemal...

Reagovat
Busby babes

jinak Bruno celkem ok na to, ze je u nas dva dny. Docela si rozumel s Matou a Fredem. Mata ok vykon. Mel na noze dobrou sanci a Martial mu to ukopne do pice. To nepochopim. Shaw si s Adamou poradil, ale radsi bych tam uz videl Williamse. Stoperi stridali vyborny momenty s chybama, oba dva. Nastesti nas to nestalo zapas.

Reagovat
REPLIKATOR

Při ofenzivním koncertu proti Tranmere:

mimi_united26.01.2020 16:49#

Oleball

A to je ešte len polčas, dajme im 10

[reagovat]

REPLIKATOR26.01.2020 16:51#

Dnes 10, v dalších 3 zápasech 0

[reagovat]

avicii26.01.2020 17:26#

To je ten Oleball

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neco někde napsali tři trollové. Hezky

Reagovat
Kixi Syhimour

avicii není troll

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

Hezká reakce na naniho, gratulace

Reagovat
EXoRcIsT

Nikde ale vobec nikde sme sa neposunuli odkedy prisiel OLE .

Martial Perreira Lingard uplne zbytocny hraci a hlavne Martial co mal byt tahun je absolutne nanic a zacina ma strasne srat

Sme 6ty ale to len vdaka Rashfordovy . Bez neho by sme asi realne hrali o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jste sedmý

Reagovat
vodka

Ten Sheffield je ale neuvěřitelná story, tým, který stojí na hráčích League One a Champu hraje reálně o LM Snad Wilder dostane manažera sezony, Klopp si to sice zaslouží taky, ale v rámci překonávání očekávání - Wilder >>> Klopp

Reagovat
Malresi

Wilder to nedostane ani keby skoncili stvrti. Nie, ze by na tom zalezalo, kludne by som mu to doprial, ale uz teraz lameme rekord za rekordom, ak dame rekordny pocet bodov alebo invincibles, nie je sanca aby to dostal niekto iny.

Reagovat
vodka

nic to nemění na tom, co jsem napsal, no..

Reagovat
Godwinson

Však je to takový nadšení ze skvělý práce Wildera u Sheffieldu. Dostane jí samozřejmě Klopp s naprostým přehledem a zaslouženě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Luc-Luc

Klopp je lepsi

Reagovat
herold

Jednoznačně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna by to bol stale Klopp, predsa ten titul je po 30 rokoch, je to stale trochu ina situacia nez keby napr. to vyhral Pepek s ManCity. Inak Wilder ale teraz nakupili dost hracov, tak som zvedavy ako im to sadne. Ale to Wilder >>> Klopp snad nemyslis, ze je lepsi trener

Reagovat
vodka

je tam napsane, ze je to v ramci prekonani ocekavani, jasne, LFC jede neskutecne, ale Sheffield je fakt skvadra, ze které PL hrál tak akorát McBurnie, nikoho jiného si ze sestavy v PL neuvědomuju, ještě Basham teda...

Jestli je lepší trenér nedokážu říct, ale klidně napíšu, že Wilder je pro Sheffield lepší trenér jak Klopp, ta práce za ním je fakt jak z FM...

Reagovat
cristiano.K.

noooooo, málokdo před sezonou čekal, že bychom mohli převálcovat City, spíš se čekalao,že se popereme o druhé-třetí místo se slepicema.

Reagovat
vodka

jasně, pořád jste ale vítěz LM, loni taky fantastická sezona, rozhodně překonáváte výrazně očekávání, ale Sheffield je proti tomu furt totální wtf, to měl být tým, co bude hráčskou kvalitou 17.-20. a místo toho jedou na evropu.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas, v podstatě překonáváme sami sebe.

Reagovat
Achašveróš

Hele už

Reagovat
Achašveróš

Hele už před sezónou je někteří typovali na prostředek tabulky a trošku výš.

Reagovat
fenixLFC

koho sheffield? ani nahodou, boli jeden z hlavnych (a najistejsich) adeptov na zostup

Reagovat
blade115

Žádná hvězdná jména, naprosto jednoduchý fotbal, ale přesto mu to funguje. Jenže pokud by se měli dostat do Evropy a mít o zápas týdně víc, bude to podle mě jejich konec. Dost teď těží z toho, že minimálně tu obrannou pětku + Flecka nemusí vůbec točit. Přes léto by museli výrazně posílit, aby mohl pracovat i se širším kádrem. Plus je otázka, jestli si někoho od nich nevyhlédne lepší klub. Klidně i co se týče trenéra.

Reagovat
fenixLFC

Tak rozsirovat ten kader uz zacali. A popravde si nemyslim ze by im mal niekto dolezity odist, az tak ako jednotlivci nehviezdia ako krd to dal leicester. Jediny kto moze odist je henderson a aj to len kvoli tomu ze im nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze v lete to trochu proridne, pokud se bude dal darit fleckovi tak ho neudrzi, proro sli do bergeho, navic lundstramovi konci smlouva a pry se nemohou dohodnout. Zas na druhou stranu bych si nechal besice, i kdyz moc nenahral vypada dobre. Pak je tam Sharp a Mcgoldrick , u nich taky neni jiste jestli zustanou. Proste uvidime

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Counter

Nah, Klopp to dostat musí, ale Wilder si zaslouží všechno na světě.

Reagovat
Counter

Tedy kromě toho ocenění

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Je dost nepříjemný pocit koukat na tabulku a mít strach ze Sheffieldu, letošní sezona je otřesná..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mikelinos

Reagovat
Witcher

So-check honil stíny

Reagovat
cubazi

Sledoval niekto zápas BOU - A.V. Zaujíma ma kto z dvojice H Wilson a Grealish hral lepší zápas. Dik

Reagovat
cubazi

Zo zostrihov to vyzeralo na Grealisha... Ja len či ako sa darí Wilsonovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson nehra dobre zapasy iba dava goly

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

To k vam zapadne.

Reagovat
Sm0ker

Co byste za takovýho hráče, který umí dávat góly dali.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, asi hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Souček?

Reagovat
smazaný uživatel

S číslem na dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si antitalent

Reagovat
Salfovic

Famózně pracoval s prostorem

Reagovat
C-M@ster

Odvedl penzum prace?

Reagovat
smazaný uživatel

V obou poločasem uplne jinou pozici. V prvním v podstatě nejvýše ze zalozniku pod útočníkem. Ve druhým hodně vzadu. Hodně běhal, do hry se moc nedostal, vyhrál dost soubojů a dostal se do jedné gólovky. Hodně neviditelný ale na první zapas docela ok.

Reagovat
Whitemedia

Jako Fellaini

Reagovat
Losinho

První půli jako lepší Fellaini, druhou ho Moyes nesmyslně zatáhl, nesmyslně vystřídal Antonia a šlo to do sraček.

Reagovat
Mönchengladbach

Mimochodem: dnešní vítězství Liverpoolu znamená, že Arsenal v této sezóně už Premier League nevyhraje.

Reagovat
icemike

Což překvapí

Reagovat
Mönchengladbach

Nechtěl jsem, aby si fanoušci Arsenalu dělali zbytečně naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Tak to bylo jasné už na začátku sezóny

Reagovat
Nikikrew

Arteta out

Reagovat
smazaný uživatel

este by som mu dal jednu sezonu

Reagovat
REPLIKATOR

hrozní smolaři

Reagovat
smazaný uživatel

ale nadej na top 4 stale zije

Reagovat
afc

Ale top 4 stále žije

Reagovat
Mönchengladbach

Pěkné druhé místo není rozhodně matematicky nemožné.

Reagovat
Edgewalker

Za to může ta zbytečná remíza se Sheffieldem

Reagovat
Mönchengladbach

Ano, bohužel je tomu tak, ta vám projela z matematického hlediska titul. Čísla nelžou, mít ty dva body navíc, jste stále ve hře.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Losinho

Wenger in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
unk

Reagovat
Edgewalker

Souhlas, trefné hodnocení úček dneska.

Reagovat
cristiano.K.

a proč bychom nemohli být nejlepší tým historie

Reagovat
Whitemedia

Proč jen vás musí být tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to je stejně. Půlka lidí tu brečí, jací jsme alibisti, mluvení o titulu a podobně, a když už máme za sebou ten nejtěžší program po vanocích, máme formu a v podstatě už překonáváme jen sami sebe, tak bychom měli držet hubu a krok

Reagovat
bbbauch

No.. ne samozrejme je neco mezi tim, kdy “nic neni jiste” s 19bodovym naskokem a mezi nejlepsim tymem historie

Reagovat
cristiano.K.

no dobre, ale mi řekni, proč bychom měli být zalezlí někde v koutě a říkat si potichoučku "doufáme v titul"

Reagovat
smazaný uživatel

navíc když předvádime to co převádíme..

Reagovat
Pinturicchio

Fanoušci Liverpoolu by měli být zalezli v koutě titul - netitul, protože jsou to fanoušci Liverpoolu a nikdo je nemá rád.

Reagovat
cristiano.K.

Fenixe na tebe

Reagovat
vladis271

skôr by som na nich poslal antikorupčnú políciu. Ćo urobili raz mohli urobiť zase.

Reagovat
Pinturicchio

Ty máš taky malé pero, Vlado?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Hele Pinochio ty zalez do italský nudný pěší sekce a zdrž se svých dementních komentaru ju

Reagovat
Pinturicchio

Neotravuj a táhni k plotně.

Reagovat
YNWA__MSN

Hele Pinochio už někdo v ty italský nudě taky popobehnul? A co letos Juve útok na LM? De Ligt zatím nic moc co? Ale on to Khedira a Matuida potaha

Reagovat
Pinturicchio

Ještě ne, ty, jenž nejsi vlastníkem ani mikropera.

Reagovat
YNWA__MSN

Pinochio takové urážky na úrovni prvního stupně základky mě nemůžou nijak urazit fakt jedeš bomby wow

Reagovat
Pinturicchio

Díky, pane bezpernaty

Reagovat
YNWA__MSN

Ty máš v ty hlavě samý péra ty pořád mluvíš a píšeš jenom o perech. Tak už si kurva najdi chlapa a neser nás tu s tvou uchylkou predstavou o péru.... Btw už vím proč Pinochio

Reagovat
Pinturicchio

Pera se nedávají do hlavy, ale to bys věděl kdyby si měl alespoň to mikro.

Reagovat
YNWA__MSN

Wow ty ses fakt úplně blbej

Reagovat
Pinturicchio

A ty nemáš ani mikropero.

Reagovat
YNWA__MSN

Pinochio už nemusíš nic psát... Už si ze sebe udělal dost velkyho trotla.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jestli si nechat řadit od NoDicka.

Reagovat
YNWA__MSN

Bohudík pero a mozek tady na tomto portále nemáš jen ty. Já vím je to asi dost blbý, ale třeba medicína pokroci a pomůže ti Zatím si musíš vystačit s tím tvým nosem... Pinochio

Reagovat
Malresi

Ale Pintu

Reagovat
Pinturicchio

Tebe se to netýká, ty si OK.

Reagovat
Malresi

veď preto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
bbbauch

Vzdyt to je prave jeden z tech extremu, o kterejch mluvim

Reagovat
bbbauch

Proste fakt nemusis mit postoj “potichoucku doufam v titul” nebo “nejlepsi tym historie”.. titul mate na 99 %, to vi kazdej, ale na reci o nejlepsim tymu historie imho taky nejsou na miste..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nebyli?

Reagovat
Sm0ker

Protože by to fanoušci ostatních týmů nevydejchali

Reagovat
vladis271

zas klídek chlapci, nepreháńajte to.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jako my tu ligu ještě nikdo nevalcoval..

Reagovat
SaianSupaCrew

To ne, ale nesmíš zapomínat na kontext. United, Chelsea, Spurs i Arsenal prochází různými fázemi přestavby prakticky ve stejný moment a všichni hrají hluboko pod svoje možnosti.

City mají vypadek, ale kádr mají imo pořád kvalitnější, než Pool (hlavně když do srovnání zahrneš i lavičku).

Proto ani podle mě tyhle řeči nejsou namístě.

Reagovat
smazaný uživatel

A zároveň v té lize hrajou čtyři týmy, které obsadili všechny finálové účasti evropských pohárech za loňský rok..

Reagovat
mistr129

Když vyhrajete treble, jako v minulosti osm týmů, tak pak na místě budou.

Reagovat
icemike

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Reagovat
Pinturicchio

Protože jste Liverpool a nemá vás nikdo rád.

Reagovat
cristiano.K.

aspon naše úspěchy nikdo nikdy nebude zpochybnovat, korupčníku

Reagovat
Pinturicchio

Máš malé pero.

Reagovat
cristiano.K.

koukám, že i tak jsem píchnul do vosího hnízda

Reagovat
Pinturicchio

Jj, svým malým pérem.

Reagovat
Losinho

Ale stačilo to, co?

Reagovat
Pinturicchio

No, pocítil jsem.

Reagovat
aep_Ceallach

Ten pád až forma odejde bude opravdu krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Dva roky forma..unikát a to že to nejde udržet tohle je snad každému jasné..

Reagovat
Sm0ker

jojo, loni nám taky swarlos předpovídal jak tuhle sezonu budeme marní

Reagovat
Rssa

Tak to je nezvladajko, toho nemůžeš brát vážně.

Reagovat
cristiano.K.

není nad to mít o polovinu bodů víc než MU, svět je v rovnováze.

Reagovat
Busby babes

takovej svet si nikdy nezazil.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiňování historie. Stalo se to. Time is a flat circle.

Reagovat
Swarley

Náhodou, ze jste 30 let úplně k hovnu jsme zmiňovali porad

Reagovat
cristiano.K.

kvůli tomuhle jste začali ztrácet ten respekt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
Muffi

a přesto jsme na tom v LM za těch 30 let stejně.

A s jedním nejmenovaným italským klubem stejně jako za celou jejich historii. Jak se máš, Pintu?

Reagovat
nani92

Všetko bude dobré

Reagovat
vodka
Reagovat
Unai

Good ebening. Gary zhodnotil mudro, suhlasim: https://www.youtube.com/watch?v=Xa7hMcsmu9g

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerava niekto Norwich?Ako ok v drzani lopty su celkom fajn,zahadzaju sance,obrana nic moc,ale co kuk tak Duda tam az moc vytrca.Akoby ste na novom zaloznikovy,alebo skupine dali hviezdneho dirigenta.Pripomina Matica v Mutd v casoch jeho top formy.Skoda ze si ho Norwich nemoze dovolit kupit.Ale ked bude hrat takto dalej,myslim ze uz teraz tie top team v Pl ho uz zacinaju sledovat.

Reagovat
Luis_Figo

no vyzera ze mu sutaz sadlo, a to tu bolo kecov...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Fabinho? Bylo to uz lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt pod svoje možnosti

Reagovat
LokoLFC

O dost lepe nez minule, ale jeho top forma to jeste nebyla. Kazdopadne hral dobre.

Reagovat
Taiger

OT: Jedem Thiem!

Reagovat
cristiano.K.

je brutální a Nole od druhého setu není ve kůži

Reagovat
Taiger

Na něho umí no, ale Noleho dojebaly ty violationy, kterými si to sám dojebal

Reagovat
cristiano.K.

choval se jak piča, dobře mu tak

Reagovat
Minister

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Od zranění Rashforda jsme v PL nedali gól. Tým jednoho muže?

Reagovat
Kluivert9

Ighalo to zachrání

Reagovat
Busby babes

to je dobra logika. Hrali jsme s poolem, brutalne nam nevysel zapas s Burnley a s Wolves no. nahoda.

Reagovat
Kluivert9

A až ho nedáte ani příští zápas, tak to bude proto, že jste hráli s Chelsea...

Reagovat
Whitemedia

Jestli nedají fík Chelsea, tak to můžou rozpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Třeba se Willy bude snažit.

Reagovat
cristiano.K.

na tuhle možnost jsem uplně zapomněl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
mikelinos

ty si fakt nevidíš do huby

Reagovat
ďuriLFC

Šialene čo tu predvádza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
mikelinos

Ještě teda doplním, že v podzimní části měl Rashford proti těmhle týmům 2+1 (podílel se na gólu proti každému tebou zmiňovanému týmu).

aLe To BuDe TaKy NáHoDa.

Reagovat
bbbauch

Co ses posledni dobou tak podrazdenej? cokoli proti united a hned se certis

Reagovat
Counter

Swarlos s kiwwim se tady poslední dobou vyjadřují nějak sporadicky, tak asi vyplňuje kvótu.

Reagovat
Counter

Teď koukám, že Swarlos nezklamal, takže tahle teorie bohužel nesedí

Reagovat
Swarley

Někdo ti musí nastavit zrcadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nejak nechapu, co timhle sledujes. jsem na iskuznim foru, diskutuju. napsal, ze jsme tymem jednoho hrace, nesouhlasim s tim, tak jsem na to reagoval.

ty se tu zas posledni dobou nejak moc stavis do role nejakyho arbitra komentaru, specialne co se tyka United. navis jeste radobybohorovny ton jak ses nad veci...

Reagovat
Counter

No když jsme na diskuzním fóru a ty můžeš psát, co chceš, tak já taky, ne?

Dělám si tady z valné většiny legraci, akorát to nedoplňuju množstvím smajlů, tak to nemusí být na první pohled zřejmé a někdo mě pak může brát zbytečně moc vážně. Co se týče téhle konkrétní situace, můžeš názorně vidět, že nejsem zdaleka jediný, komu se tvé jednání nezdá.

Reagovat
Busby babes

jo no, klasicky mi nekdo napise, ze pisu kravinu, uz je chybi doveek: byvas normalni nebo tak. takova obdoba: kdysi jsme vas respektovali...

Reagovat
Busby babes

btw nikde ti nezakazuju psat, jdn ti pisu jak posledni dobou pusobis. nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív to mělo alespoň nějakém obsah a úroveň. Poslední dobou je to fakt obsahová zoufalost, která je jen dokonána tou formou.

Reagovat
Busby babes

ted nevim, to myslis me nebo Countera?

Reagovat
smazaný uživatel

Countera samozřejmě

Reagovat
Busby babes

tak ja tu cas od casu slychavam podobny veci a tady jsem s tebou na zacatku nesouhlasil, tak se radsi ptam...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Eh, píšu pořád stejně.

Obsahovou zoufalost ještě chápu, ale co má znamenat to dokonání nějakou formou?

Reagovat
Busby babes

vubdc, jen kdyz nesouhlasim, tak reaguju.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hráli jsme s Poolem (ok) a pak s Burnley a Wolves, tedy týmy proti kterejm bysme měli nejen skorovat, ale pravidelně je porážet

Reagovat
Busby babes

bejvavalo, bohuzel. Burnley jsme meli porazit, to je jasny. A taky pisu, ze to je zapas, kterej nam brutalne nevysel a byl pruser. Ale, ze jsme nedali gol na Anfieldu a doma Wolves... v soucasne dobe jsme na tom tak, ze to nasere, ale tezko z toho budu delat zaver, ze je to velkej pruser...

Reagovat
cristiano.K.

průser to je, pokud chcete skončit do první čtyřky, pokud už máte ambice nižší, tak pak je to v pořádku

Reagovat
Busby babes

podivej se na co reaguju, to jsou zas kecy acho jo. Remiza s Wolves je blba, ale neni to tragedie. Nejsou to zadni nazdarci. A ja hodnotim nasi situaci takova jaka je a ne, jakou bych si pral aby byla.

Reagovat
cristiano.K.

a já souhlasím s Johnnym. Tři zápasy jste v lize nedali gol a neměli jste zápas blbec jako třeba teď City se slepicema. Podle mě to docela průser, v podstatě máte štěstí,že je konkurence na tom stejně.

Reagovat
oli9

čas 4:53

https://www.youtube.com/watch?v=WYQ_zaFeF_c

čas 4:53 Anderson in full recovery mode ten koment to zabil

Reagovat
mikelinos
Reagovat
oli9

já vím, že to jde ale lidsto je tak pohodlné a líné ,že vám to nechci ulehčovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

Shearer so mnou zdiela nazor, ohladom Henda a jeho vyhry POTY

Reagovat
Malresi

* tá čiarka

Reagovat
SCELO

akoze POTY liverpoolu ale iba asi

Reagovat
mikelinos

to by mě pak zajímal POTY ligy teda

Reagovat
SCELO

za LFC VVD alebo Firmino a celkovo asi KDB alebo Vardy ci Aguero toto su moje tipy

Reagovat
eder

Aguero by určitě zasloužil spíš cenu Dawida Kubackiho za ten dnešní skok...

Reagovat
SCELO

Reagovat
Malresi

Nn, v MOTD sa vyjadril, ze ak by sa POTY udeloval dnes, tak za neho by to mal ziskat Hendo. Lineker s Wrightom suhlasili.

Reagovat
SCELO

tak je to len moj nazor, ma hendo lepsiu sezonu ako minulu ? urcite ale mne to pride stale dost malo, podla mna su v lige hraci s vacsim impactom....

Reagovat
Malresi

Naozaj? Asi mas pravdu, ale podla mna nikto extra nevytrca, tak preco to nedat prave kapitanovi? Alisson je skvely, TAA s Robbom detto, VVD je boží, Gomez odkedy hra tak tiez. Front three su tiez skveli, ale ani jeden z nich extremne nevycnieva. Naozaj by to bolo take prekvapive, keby to dostal Hendo? Za mna urcite nie.

Reagovat
SCELO

tak ja si to poviem takto, bol by vacsi problem keby nemame VVD alebo henda a myslim, ze to vieme obaja, ale je tom len moj nazor,, tvoj ani nikoho ineho neodsudzujem ale sa divim to hej....

Reagovat
fenixLFC

Vvd moze byt najdolezitejsi hrac ale aj tak by som to dal skor trentovi ktory ma lepsiu sezonu. Hendo hra skvelo ale je to trochu skreslene tou jeho formou a poslednymi zapasmi

Reagovat
SCELO

Reagovat
Malresi

Pravdaze VVD, ale pozrime sa na to aj z inej stranky. V zalohe mame kvalitu aj do sirky, na stoperskom poste moc nie. Resp. ked su vsetci stoperi zdravi tak aj tam, ale nikto - ani Matip ani Gomez a ani Lovren v sebe nemaju leaderstvo Virgila, to je hlavny dovod preco je nenahraditelny. Na Hendovom poste ale zahra Gini alebo Ox, no ani jeden z nich momentalne neponuka to, co Hendo.

Kazdopadne su to prijemne problemy, hadat sa o tom, kto z najlepsich je ten najlepsi

Reagovat
SCELO

plne suhlasim

Reagovat
Counter

V novém roce stále unbeaten

Reagovat
Ondiis

Jediné pozitivum dneška je Bellerin, možná Xhaka.

Strašnou sračku hrajeme jinak Proč nenastoupil Pepe aspoň jako střídající je mi záhadou.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
miezto

ukopali sme bod

Reagovat
smazaný uživatel

Nil Nil to Drawsernal ajen bodik po bodiku si jdou kluci za tou záchranou v PL

Reagovat
Edgewalker

Nedokáži si představit, že někdy prohrajeme. Nedokáži si představit, že někdy vyhrajeme.

Reagovat
madlucas

arsenalu sa proste lubi v tom strede tabulky toto je inak strasne nudny arsenal .. uplne mi chybaju casy s theom, gibbsom, chambom, rosickym, aaronom, poldim a hlavne santim.

Reagovat
Edgewalker

Santi je hráč, který mi chybí nejvíc. A přesně ten typ záložníka, který nám teď chybí

Reagovat
Golasso

Reagovat
gunner123

Reagovat
sejber

Nedokazem si predstavit aky dokonaly prestupak by nam musel v lete vyjst aby tento klub v buducej sezone hral o LM.

Reagovat
Counter

Silver lining: jestli bude konkurence tak žalostná jako letos, o LM hrát můžeme i my

Reagovat
Čenda

Lituju, že jsem byl dnes už srát. Hrozně rád bych se totiž vyblil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sereš i do kýblu?

Reagovat
oli9

ty sereš hubou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi jde hodne nahoru, dneska nezpusobil ani jeden gol

Reagovat
Golasso

Ten tým prostě stoji za vyližpr*el a žádný trenér s tím momentálně nic neudělá.

Reagovat
Counter

Ten tým je dobrý. Spíš bych to dneska hodil na Artetu, protože nechal Pepeho celý zápas na lavičce, zatímco Mesut s Lacou se zase v základní sestavě protragédili zápasem. Ani opominutí Torreiry jsem moc nepochopil, ale Guendouzi je aspoň solidní náhrada.

Reagovat
Golasso

Lehko se to háže na trenéra, ale ti hráči i v téhle sestavě měli Burnley porazit. Umím si představit, že by to bylo upachtěné venkovní vítězství proti nepříjemnému týmu, ale měli jsme je porazit.

Co se týče rozhodnutí Artety, tak nevím, proč Pepe nehrál, ale kdyby hrál, tak z přihrávky do stoje nebo na paty stejně nic neudělá. Maximálně by tam zas z kroku zkoušel nějaký ochcávky a někdo by z Burnley by do něj zajel, oni jsou na to specialisti a vsadím se, že na Pepeho dostali svoje instrukce. Torreira by neměl být ani moc potřeba proti týmu jako Burnley, ale taky bych ho tam viděl radši. Laca je úplně mimo formu, ale dát na hrot Aubu by nejspíš nebylo řešení, protože by zas nikdo neuměl podržet vepředu balon. S Ozilem je to marné, ten by si měl raději sednou jako za Emeryho.

Reagovat
Counter

Laca tam dneska taky nic neudržel, měl kupu ztrát a přínos minimální. Na hrotu mohl být i Martinelli.

Reagovat
Golasso

Že tam Laca dneska nic neudržel není důvod pro to, dávat tam Aubu. I kdyby Arteta měl věšteckou kouli a zjistil před zápasem, že Lacovi se dnes nebude dařit ani to, co se mu obvykle daří, tak by Aubou na hrotu z tohoto hlediska nic nevyřešil. Jak by tam hrál Martinelli těžko říct. Přijde mi, že Laca je v současnosti jediný, kdo umí něco zahrát zády k brance, proto hraje i přes mizernou formu.

Reagovat
Taiger

To asi ne no

Reagovat
Nikikrew

Ved Laca je uz marny asi tak 2 mesiace. Jeho hra odzadu brany (aj ked chapem ze to je tazke) je zalostna, kolkokrat dnes podrzal loptu alebo dobre narazil? Raz,dvakrat? Do tej hry kvalitativne nie je takym prinosom. Jeho bojovnost samozrejme akceptujem ale momentalne je to hrac na lavicku

Reagovat
Golasso

No proti Burnley se mu nedařilo ani to, co se mu obvykle daří i mimo formu - podržet balon, narazit si, hrát zády k brance. To Arteta nemohl vědět, ale třeba ho teď už konečně posadí. Podle mě ho ale vepředu potřebujeme, protože bez něj můžeme střed úplně odepsat s naší úrovní zálohy, když tam ani nebude útočník, který je schopný zahrát silově. Leda bychom tam hráli Aubu a změnili styl hry.

Reagovat
Nikikrew

Rozumiem, preco ho Arteta postavil lenze uprimne on je tak bez formy ze nam vcera vobec nepomohol. Skoda tej hlavicky na zaciatku, urcite by mu to pomohlo.

Pre mna Auba urcite na hrot, Martineli nalavo a Pepe vpravo. Skusil by som toto, ak by to nefungovalo, potom Laca naspat a Auba na lavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Laca je marný dlouhodobě, obzvláště venku (nedal v lize gól mimo Emirates už celý rok, to je prostě masakr). S takovou bídnou formou si nezaslouží permanentní základ a aby se tomu všichni okolo přizpůsobovali.

Reagovat
Golasso

Viz nahoře odpověď na Nikikrew. Ta jeho střelecká forma je strašná, to je pravda .

Reagovat
Counter

A ani nejsem tak přesvědčený, že je jediná vhodná volba na hrot k tomu, co chce Arteta hrát - jeden z nejlepších poločasů pod Mikelem jsme odehráli teď v poháru s Bournemouthem, kdy na place nebyl ani Laca ani Mesut a taky to fungovalo. Určitě bych ho neodstavil, protože je to výborný hráč, ale lavičku si teď zaslouží.

Reagovat
Counter

Jinak Burnley je teď zrovna nahoře, porazili Leicester a MU, tak to s nimi bylo o něco těžší než obvykle. Sakovo zranění k té bídě taky přispělo, najednou zleva nikdo dopředu nepomáhal a bylo to znát.

Reagovat
Golasso

Pravda, Saka je (s Martinellim, když hraje nalevo) teď náš nejspíš nejlepší ofenzivní hráč a to i když hraje v obraně. Snad to nebude nic vážného.

Reagovat
sejber

Vsak ozil uz bol jednou nohou v turecku a arteta to stopol s tym ze on ho tu chce . Buducu sezonu musi ist bezpodmienecne prec kludne hostovacka s tym ze mu budeme pol platu doplacat ale s nim v kadri sa nepohneme ani o milimeter

Reagovat
Golasso

Tomu moc nevěřím, že by s Turky šlo vyjednat nějaký rozumný deal. Leda by Ozil pocítil nějaké nutkavé volání "domova" a šel hodně dolů s platem. Nějaké hostování alá Alexis z MU, kdy bychom stejně cálovali velkou část platu, by nám nejspíš moc nepomohlo.

Reagovat
Nikikrew

hovno bol. Cely cas hovori, ako ostane u nas az do konca kontraktu

Reagovat
Taiger

Naprostej souhlas I když si letos poprvý přede mnou

Reagovat
Counter

Ještě tě může spasit Aurier.

Reagovat
Nikikrew

Zase tragedia to od Ozila urcite nebola. Vybavujem si jednu akciu co pokaslal nic ine. Lacca bol dnes imho urcite horsi

Reagovat
Counter

Özil dneska nepředvedl skoro nic, jeho dlouhodobě klasický výkon venku proti kopáčskému týmu. Laca toho pokazil víc, protože se aspoň snažil, "jen" má zrovna nejhorší formu kariéry.

Reagovat
sejber

No bude zaujimave co s nim ideme robit po sezone ak sa nezlepsi teda. V lete sa musi riesit nove zmluva alebo predaj ak sa chce klub vyvarovat tym pruserom s konciacimi zmluvami z minulosti. Momentalne pripomina Ozila z toho obdobia pred podpisom . Tiez out of form a davat mu lukrativnu zmluvu je sialenost. Keby ho vsak chceme predat tak po takejto sezone nam viac ako 40 nikto neda. Donezavidenia hodnej situacie nas dostava Laca teda.

Reagovat
Counter

Hah, celý komentář jsem si myslel, že píšeš o Özilovi

Věřím, že Laca se zase zvedne, je to mnohem kvalitnější hráč, než jak momentálně hraje. Spíš asi prodáme Aubu než jeho, jakkoli se to jeví jako šílenost.

Reagovat
Hokaido

Já si myslím, že v jednom týmu prostě není místo pro oba dva a že prodej jednoho z nich vám jen a jen pomůže.

Reagovat
Counter

Podle mě můžou hrát v pohodě oba, jsou to kámoši a kvalitních útočníků není nikdy dost. Prodeji jednoho z nich se sice nevyhneme kvůli končícím smlouvám/věku/potřebě reinvestovat, ale není to tak, že by trh překypoval kvalitními alternativami, pokud nepočítáme borce typu Ighalo.

Reagovat
sejber

O Aubu bude seriozny zaujem a ak sa nem vrati prestupova ciastka co sme donho dali tak nema zmysel ho tu drzat. Je ho skoda na boj o EL. Alexovi vsak o dva roky konci zmluva a klub sa vyjadroval ze to je hranica ze sa bud pidpise zmluva alebo sa hrac preda.

Reagovat
Counter

Mesut Ozil's last assist away from home for Arsenal was on 30 January 2018 against Swansea.

His last goal away from home was September 2018.

Mesut Ozil's last goal assist in the Premier League away from home came the day before he signed his new contract.

Strašné tohleto

Reagovat
Nikikrew

Su to hrozne statistiky ale podla mna assists su hovadina pretoze predchadzajuci build up je niekedy viac dolezity ako potom lahka prihravka na strelca. Napr taky Mustafi ma asistenciu zato, ze odhlavickoval loptu. Skor, co ma viac zaujima su key passes a big chances created. Ozil je docela dost podobny typu ako je David Silva napr..

Ale ano, uz ma aj vyssi vek a EPL moc nestiha. Mal by ist skor niekde do Talianska alebo opat Spanielsko

Reagovat
Counter

Je hovadina se na asistence upínat, ale když nemá zvenku ani jednu za DVA ROKY, tak už je to fakt moc. Podle mě dohraje u nás a pak půjde do Ameriky.

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ze su to hrozne statistiky, clovek by ani nepomyslel co sa stane s Ozilom ked odide Sanchez a Giroud. Na strane druhej mu teda velmi Emery nepomohol ked ho skoro na dobrych 20 zapasov odfajcil.

Buducu sezonu podla mna este dohra nakolko mu konci zmluva. Ja si stale myslim ze take Taliansko by mu vyhovovalo

Reagovat
Nikikrew

Stačilo aby Laca a Auba premenili svoje veľké šance a mohol to byť úplne iný zapas

Reagovat
Taiger

Kolik už takových "kdyby" jsme zažili hm

Reagovat
Golasso

Tak jasně, ale k těm šancím nevedl nijak přesvědčivý výkon, kdy by si člověk řekl, že jsme měli prostě smůlu. Navíc tohle by se dalo říct o Burnley taky, ti měli několikrát za zápas na kopačkách výhru. A kdyby vyhráli, nikdo by se divit nemohl

Reagovat
Nikikrew

Tak podla mna malo Burnley vyhrat, boli lepsi./

Islo skor o to, ze zaciatok zapasu sme ovladli my a tie 2 velke sance sme si vypracovali na zaciatku. Pri takychto sanciach musia aspon 1 premenit. Takze to bol moj point, nic viac

Reagovat
pingla

a taky stačilo, aby Burnley ve druhém poločase proměnilo těch cca 5 obrovských šancí a mohlo být hotovo dřív

Reagovat
doocetung

Burnley za posledni tri zapasy v pl stridalo jednou a to v 93.mimute to mi pripomnelo : "sestava jako dycky,kapitan luňák

Reagovat
oli9

jj tam si nikdo moc nekopne... vydra dostane čuchnout 10 minut v sezoně v PL

Reagovat
Talker

Pokud se takhle Arsenal bude snažit, tak to bude i pro ně rekordní sezona.

Zatím maximum bylo v rámci PL 17 remíz za sezonu. Mohli by dát ještě 5, aby ten rekord urvali pro sebe. Mají na to 13 zápasů, to by klapnout mohlo.

Reagovat
Counter

Drawsenal

Reagovat
Talker

Jinak je to brutální - vy 13 remíz, Wolves 11. Loni bylo za celou sezonu nejvíce 12, až 5 let zpátky jich bylo více než 15... Fakt máte na to trhnout rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsou si vědomi že jim vezmeme invincibles tak chtějí aspoň nějaký rekord

Reagovat
Counter

Momentálně jedeme nový Unbeaten - 100 remíz po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A doprdele..to aby šel Klopp do háje a vrátil se Roy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedav na souboj kriplu Ole, Arteta a fat Frank pristi sezonu...tragedi...

Reagovat
Talker

Mourinho?

Reagovat
r.mrazik

nastesti ten me vubec nezajima,jak od nas odesel

Reagovat
protiproudu

Arteta je tam krátce, toho mezi ně ještě neřaď. Až bude mít po celé sezóně, tak se uvidí. A Frank je na tom celkem ok, první sezona, spoustu mladíku. Za to OLE to je asi fakt špatný.

Ale kdyby jsi napsal souboj kryplů manjů, arsenal a chelsí jako celků, tak bych to bral :D

Reagovat
r.mrazik

Jj. Já mluvím o příští sezoně...

Děláte jak kdyby všichni ti hráči z Chelsea přišli z dorostu

Reagovat
Rssa

Každopádně to vypadá, že Lampard zatím oba překonává. Stačí si uvědomit chyby, střídat, širší kádr bez kopyt a příští rok může ještě výš.

Reagovat
r.mrazik

To se dá říct i o těch dvou zbývajících...

no jsem zvědav na příští sezónu

Reagovat
icemike

Vzdyt si je oba dává Super Frank s prstem v nose

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Možná by ho mohl vytáhnout a říct hráčům, co dělat, aby to nebyla taková bída

Reagovat
icemike

Ticho tam dole

Reagovat
Swarley

Slovy klasika, věnoval bych se tomu, jak si Ole namazal takticky Fat Franka opakovaně na chleba...mel by o tom byt článek...

Reagovat
icemike

Bude DVD?

Reagovat
Swarley

To já nevím, já to nevymyslel

Reagovat
EXoRcIsT

Lampard este nemal cas si priviest poriadne posily to iste Arteta a MU to je viac o majteloch a satanovy eh pardon Woodwardovy

Reagovat
r.mrazik

Právě proto píši o té další sezóně

Reagovat
iamek

Reagovat
Rssa

Neskutečně si to poslední dvě sezóny užívám.

A ač je tým plný hvězd, o to víc je překvapivé, že Hendo je stavebním kamenem a možná můj nejoblíbenější hráč

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nema nekdo link na diskuzi k NFL? Diky

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
DieryVonry

Ten Autobus začíná fungovat celkem slušně

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kopyta :DDD

Reagovat
avicii

Veľmi príjemné výsledky tento víkend

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze v lm koncime na Madride

Reagovat
Vopi11

Doufám, že je přejedete

Reagovat
fenixLFC

Okej vyhrat vsetko (a bez straty city) oslavujeme po zapase s CP. Jedna prehra city a na goodisone podme to dotiahnut co najskor

Reagovat
vladis271

polke hráčov by polámali nohy.....musí to byť skor alebo neskôr.

Reagovat
Ranoth

22

Reagovat
Kixi Syhimour

Bergwijn fantastické zakončení. Jinak úplně nechápu, proč ho obrana City nechala úplně, ale úplně samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

ta rychlost toho byla ohromná

Reagovat
Luc-Luc

Jose

Reagovat
Coutinho10

Super Tottenham a uz pouze 4 body od top 4

a my 22 bodu na Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Žádných 22 bodů ježiš podle xPTS city dnes určitě mají tři body a v zakončení měli jen smůlu..prej 22 bodů

Reagovat
vitasrp

Co to předvádíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužený dílo štěstí a náhody asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Hrozné co tu předvádí poslední dobou

Reagovat
Coutinho10

? kazdopadne toto se ti nepovedlo...

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
erwin

Reagovat
Kowe

Ty jsi fakt nezvladajko uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani náhodou já to beru z prdele. Spíš většina ostatních neunáší tuhle situaci.

Reagovat
Kowe

No nezda se mi ale mozna mi jen proste nesedi tvuj druh humoru, to je mozny

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný být takový nezvladajko když je tvůj tým nejlepší na světě

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Muffi

i když to byly spíš 4

Reagovat
REPLIKATOR

Už jenom 6 výher a je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Že by poslední Pepkova sezona v City ?

Reagovat
protiproudu

Asi jo, klasicky uteče když se nedaří.

Reagovat
Rothbard

Mourinho si maže celou PL na chleba. Už zase. S jeho kvalitami budou až do konce sezóny bojovat o 4. flek.

Reagovat
drussbarb

To jako José porazil City nebo co?

Reagovat
REPLIKATOR

City se porazilo samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 60.minuty hráli City o 10

Reagovat
drussbarb

Ale proč má souhrn kola fotku Josého? Proboha to už tam mohli šupnout Mahríze

Reagovat
Cobra

Winksy dneska úžasný a od nás nejlepší. Japhet opět výborný.

Ale na hřišti byl nejlepší Walker. Ten byl všude a prostě konečná pro všechny naše hráče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tanganga se mi moc nelíbil, sice to měl těžké, ale pořád se mi nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Japhet sa tam dnes párkrát nechal ojebat, ale uňho prihliadame aj na to ze je stopér. Dobrý výkon, ale už hral aj lepšie

Reagovat
jk

Winks byl boží. Kdyby tak hrál furt tak žádného DM nemusíme shánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si Mourinho takticky namazal Guardiolu na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky

Reagovat
Hokaido

big brain 1069 taktika

Reagovat
tunkic

taktika “Snad souper netrefi branu” opet vysla

Reagovat
protiproudu

taky taktika

Reagovat
eder

Nic neobvyklého.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ADM

Ty vole, Pepek vyleti tento rok uz v osemfinale

Reagovat
smazaný uživatel

Jose V podstate podobný zápas ako proti Poolu, ale tam sme mali smolu a tu zase trochu šťastia.

Winks MOTM o malý kúsok pred Hugom (som neskutočne rad ze je späť a v takejto forme). Ale celkovo dobrý tímový výkon. A Super cameo od Ndombeleho

Inak Dean by už mal vrátiť licenciu a VAR je zatiaľ totálny výsmech. Používajú ho retardi... Sterling mal ist von za ten nechutný zákrok tam bolo veľké šťastie ze Alli neprišiel o nohu. A keď už nie vtedy tak potom za ten dive do Llorisa.

So city sú to super zápasy v poslednej dobe, Pep nás musí neznášat Dnes to malo ozaj úplne všetko

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs jenom 4 body od top 4, docela zajímavé po dosavadním vývoji sezóny.

Ten boj o 4. místo mně přijde letos hodně zajímavý.

Leicester se ho zatím vůbec neúčastní a jede si na 3. místo.

Chelsea ho i přes ztráty drží docela dlouho. Nevyrovnané výkony United, takže je buď někdo odstřelí, nebo jsou najednou velmi blízko.

V pozadí Spurs, které vede Mourinho a do toho všeho se tam stále motá Sheffield (!) a Wolves, kteří už jsou ale unavení, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Všetci hrali veľmi dobre. Škoda toho zákroku Auriera na penaltu, pri ňom vždy trpnem. Zas a znovu proti nám penalta. Už tretí zápas v PL po sebe. Neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Že Sterling dohrál bez červený

Reagovat
Hokaido

Kurz na postup Realu pořád 2,67...

Reagovat
Malresi

Laporte bude asi mimo este, ze? Tak ako tak si myslim, ze City postupia. Predsa ta motivacia urobi svoje, ved City v lige nemaju o co hrat uz takmer mesiac. Naopak, LM nikdy nevyhrali a Real nehra bohvieako, hoci su prvi v La Lige. Ak City nepostupi, bude to kvoli haldam nepremenenych sanci a klike Realu, inak asi nie. No a na to, ze City budu opat raz páličmi si radsej nechcem stavit.

Reagovat
Luis_Figo

ty si dobre mimo, lebo neprehrat 21 zapasov nie je bohvieco ze? vam to novym fanusikom Liverpoolu dobre yebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to už fakt není normální zase do toho tahat Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

A to že Real nehraje bůh ví co píšou i fans Reálu..ale to je jedno hlavně zmínit Liverpool..hodně lidí už by se mělo naučit zvládat..

Reagovat
Luis_Figo

este si okomentuj svoj koment

Reagovat
Malresi

Jediny komu jebe si podla komentu ty. Co ma moj koment s Poolom? Asi tie vase zapasy nepozeras, lebo to fakt neni o dominancii, ale o kolkokrat utrapenych srackoidnych vyhrach. City sice sem tam stratia, ale len preto, ze super premeni skoro setko a oni nic. Stojim si za svojim, City nepostupi len ak bude palit sance.

Reagovat
Luis_Figo

srackoidne vyhry...si este asi nerozdychal finale co ty dement

Reagovat
Malresi

Oooo, no vies, tazko sa mi to rozdychavalo, ked sme LM stejne vyhrali vidim, ze ty budes logik.

Reagovat
Luis_Figo

ale nie proti Realu ze ty logik

Reagovat
Malresi

Vyradte City, my Atletico a ak k nam bude zreb priaznivy, tak si to vynahradime a vyklepeme vas jak rezne

Reagovat
Muffi

Real ztratil za 22 kol 17 bodů a to hrají o titul, City za 25 kol 24 bodů a ty sám tu navíc každý týden palcuješ xG jak mají City strašnou smůlu.

Reagovat
Hokaido

Jop, však kdyby byl kurz na Real 2, tak to sem nepíšu, ale v tomhle vidím nějakou value. Procenty bych to vyjádřil tak 52 vs 48 pro City, kdežto bookies to kurzově vidí 1.45 vs 2.67, tudíž tam ta +EV je (pokud to vidím správně, samozřejmě ).

Ještě asi dva týdny byl kurz snad přes tři, to už bylo přestřelené určitě.

Reagovat
Luc-Luc

bal jsem se, ze by City mohli letos vyhrat tu Ligu mistru, ale nejspis neprelezou ani pres osmifinale

Reagovat
eder

To je poněkud předčasný a příkrý závěr. Nezapomeň, že hráli na hřišti posledního finalisty Ligy Mistrů, navíc o deseti a ještě k tomu proti taktice samotného božského Special One.

Reagovat
redyyz

super suhr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek neda LM bez Messiho, Xavi a Iniestu...

To uz po Bayernu a i nyni v City je uplne jasny snad kazdy.

Zmate to jedine v tom, ze Pepkuv styl plati na styl, ktere hraje Real.

Ale to by tam musel byt nekdo jiny nez Zidane.

Zidane nenecha ve dvou zapasech k tomu dojit.

Reagovat
jk

V prvním poločase měli Spurs štěstí. Ale ta taktika na protiútoky opět skvěle vyšla. A Bergwijn se do toho systému bude skvěle hodit. Je tam stále dost znát absence Harryho, takže se vepředu ztrácí hodně míčů. Dost pomohlo vyměnit Sona s Lucasem v druhém poločase. A konečně obrana vyválčila nulu vzadu. Každopádně Winksy, Hugo, Tanganga a klasicky GLC top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Winksovi som dost krivdil. Do toho Mourinhovskeho futbalu vyzera ze sa bude perfektne hodit

Reagovat
smazaný uživatel

pro me zahada..city se topi v penezich, ale nejsmatlavejsiho stopera jmenem Otamendi tam furt trpej, ten kluk mel jednu dobrou sezonu, v repre je v lese, ale furt dostava sanci, i pres absenci jinejch je tohle proste omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky to nechápu. V repre vypadá jak Suchý nebo Kalas.

Reagovat
oli9

22 bodů na City , 42 na Arsenal.. po 25 kolech to je šílenost

Reagovat
Pinturicchio

Liga jednoho týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Nesnaž se argumentovat, jde ti to zhruba stejně, jako když se snažíš být vtipný.

Reagovat
Sandstorm

Jedna věc jsou argumenty ownyho. Druhá věc jsou tvoje bludy.

Reagovat
Sm0ker

Když někoho setře argumentem i owny, tak je to na smazání účtu

Reagovat
smazaný uživatel

to bych si tu psal už sám se sebou

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

ale kazdej rok jinyho

Reagovat
Pinturicchio

Ano, to samozřejmě nepopírám.

Reagovat
Counter

Obzvláště loni to bylo totálně o jednom týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Napiš radši něco o MU, Mourinhovi nebo Tottenhamu.

Reagovat
Counter

Nepiš raději vůbec.

Reagovat
Pinturicchio

Toho se drž.

Reagovat
Hai

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FUnk

Reagovat
patas92

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nebelung

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
Swarley

to mu moc nejde, zejména se starat o Arsenal

Reagovat
Counter

Vy dva jste se hledali.

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Jo jo, vždy je ten problém jinde než u tebe...nějak bladeovatiš...

Reagovat
fff

Reagovat
Swarley

Legrace, to se tady prý může

Reagovat
Counter

Nemá cenu řešit, já tomu taky nerozumím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

To má pokryté jednou větou, easy peasy lemon squeezy.

Reagovat
Swarley

A ještě k tomu pokrytecky tohle u jiných kritizovat, ale jinak objektivita sama

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, stejne jako dělání ramen potom, co byl pred zapasem zesrany az za usima.

Reagovat
Swarley

Ale on to mysli jen tak ze srandy, to je přece jasné...jen nesmis dělat to stejné, to už se zase hodnotí trošku jinak...

Reagovat
Pinturicchio

Pokrytecký alibista, no.

Reagovat
Swarley

Takhle se bavit nepřímo o jiných úplně není můj styl, ale s tím problém taky nemá, tak jsme OK...pokud tam zase nebude nějaká podivná výjimka...

Reagovat
Pinturicchio

Bude

Reagovat
fff

Reagovat
Busby babes

Reagovat
eder

Ano, konečně. Však už bylo na čase...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pinturicchio

City

Pojď, Pepku, už je čas na změnu, Juve čeká.

Reagovat
drussbarb

Ty jsi i tady? Ať si jde do Juve, až odejde CR7. Mezitím si dejte to jubilejní prohrané finále

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem všude.

Tu vaši rozpolcenost by bylo jistě zábavné sledovat.

Reagovat
drussbarb

To každopádně. Ještě lepší by bylo,kdyby se v Juve potkal Messi a CR7

Reagovat
Pinturicchio

Ronaldo - Dybala / Messi - Messi / Dybala, to bych si dal líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni z Fiatu pojedou radši na dovolenou do Wu Chanu..

Reagovat
Pinturicchio

A všichni z Wu Chanu pojedou makat do Fiatu, easy.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Tu spanelskou kobylku chces i v Juve ?

Reagovat
Pinturicchio

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligovy tituly mate uz strasne moc a LM vam nevyhraje...

Reagovat
Pinturicchio

Ja myslím, že by právě mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz ji nevyhral ani s Bayernem, MCity a zrovna potom s Juve ?

Pep je precteny v PL a pujde na chvily odpocinout.

Podle me se nebude hrnout do dalsi angazma.

Reagovat
Bayern +

Nie, nemohol. Skôr Vám ju vyhra Sarri.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to jsme v piči.

Reagovat
irik

Reagovat
Sandstorm

Pepek ještě není za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neni za zenitem pokud ropa jeste tece.

Reagovat
Talker

Co předat titul už teď a sezonu odpískat po 25 kolech?

Reagovat
Nikikrew

Asi by som to bral...

Reagovat
smazaný uživatel

Evropskou by jste dát ještě mohli..určitě lepší než nic.

Reagovat
Nikikrew

nedame, to som docela presvedceny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tottenham pod Mourinhem.... Ty jde buď nesnášet, nebo nenávidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Sandstorm

Za to Arsenal teď mají rádi i fanoušci Tottenhamu.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mistr129

Reagovat
janinho

nemas to momentalne lahke

Reagovat
Golasso

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
icka

Reagovat
gunner123

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Liverpool need 6 wins out of 13 to confirm the title.

Reagovat
Counter

A i to je za předpokladu, že ostatní všechno vyhrajou, ne?

Reagovat
masina_LFC

jasne

Reagovat
ADM

Tak v hre je 39 bodov a ich naskok je 22 bodový.

Reagovat
Swarley

Tak asi by nemělo moc cenu řešit variantu, ze ostatní všechno prohrajou

Reagovat
eder

Pššt, do konce je ještě daleko.

Reagovat
ADM

Vyhrať titul predtým, ako pôjde do túheho v LM, je skôr nevýhoda ako výhoda. Som zvedavý, jak sa to odzrkadlí.

Reagovat
fff

Možnosť teoreticky hrať absolútne oddýchnutu základnú zostavu v najťažšej časti LM je nevýhoda?

Reagovat
Malresi

Je to fanusik Barcy, vie o com hovori

Reagovat
ADM

Tak napr Bayern pod Pepom pravidelne vypadol z rytmu po výhre ligy v marci.. Ten tím nemusí makať tak ako dovtedy. Samozrejme sa to môže prejaviť uplne inak vdaka tomu, že tí hráči možu oddychovať, ale to musí byť udržaná na tréningoch maximálna súťaživosť, čo samozrejme je v Kloppových silách..

Reagovat
smazaný uživatel

Má to svoje plusy i mínusy.. taky je možnost že dřív než to vyhrajeme budeme z LM venku..

Reagovat
fff

Davas ako príklad Pepka, u ktorého je to podľa mňa skôr o tom, že je vo vyraďovacích častiach LM bez Messiho dlhodobo traged a nie o tom, že vyhral ligu v marci.

Reagovat
Bayern +

Je to aj aj. Guardiola mimo Barcelonu LM nevie ale ti naši hráči sa tiež na to dosť vysrali na jar v BL a keď vypadli z tempa, tak sa na zápas LM už nedokázali vzchopiť.

Reagovat
vladino10

Ako píše kolega dole, Bayern v 2 z 3 rokov pod guardiolom na jar totálne po titule vypadol z formy- no a ten tretí krát z tej formy po titule vypadol len tak na 50%

Čiže to nemusí byť úplne výhoda, čo ale asi záleží vždy tím od tímu..

Reagovat
fff

Skor to je asi vyrazna slabina manazera, ktory od cias Barcelony je vo vyradovackach LM, vzhladom na kluby a moznosti ktore mal, absolutne trapny. A pokial by dovodom malo byt to, ze nie je schopny na vyradovacky LM namotivovat tim, tak tiez to je slabina manazera. Obzvlast, pokial sa to malo diat opakovane ako pises.

Reagovat
fenixLFC

tak ked to bude mozne tak sa pokusime uhrat sezonu bez prehry, to bude tiez dost silna motivacia

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Ve kterým kole v Anglicky lize si tým nejdříve urval titul?

Reagovat
ADM

https://www.sportskeeda.com/football/5-quickest-league-title-triumphs-football

Vzhladom na to, že tu nie je žiadny anglický tím, Live by bol asi rekord..

Reagovat
fff

The Red Devils hold the record for the earliest Premier League title win, with Sir Alex Ferguson's men claiming victory in 2000-01 on 14 April.

The earliest Premier League title win by games remaining, rather than by date, is five - a record also set by Manchester United in 2000-01, as well as Manchester City in 2017-18.

Reagovat
fff

Pep Guardiola has lost to José Mourinho (6) and Jürgen Klopp (9) the most in his managerial career.

No other manager has won more than three matches against him.

Reagovat
Mönchengladbach

Možná jsem něco přehlédl, ale rekordně dlouho jsem tu neviděl ironicky použitou hlášku "příští rok je náš", čím to???

Reagovat
Hai

no ja doufam ze bude at dorovname united

Reagovat
smazaný uživatel

Na to príjdeš sám, máš moji důvěru.

Reagovat
Salfovic

Možná ho najdeš v bundesligové sekci.

Reagovat
PP

No.. V 25.minutě jsem šel raději s rodinou ven a i když pršelo, tak jsem dobře udělal. Je třeba si přiznat, že jsme momentálně tým středu tabulky. Čím dřív si to Arteta uvědomí, tím lépe pro nás. Nejhorší je, že nemáme prakticky na čem stavět - mimo Lena. Hledáme pozice pro hráče které máme, místo aby to bylo naopak. Auba - Laca - Ozil - Guendo - Xhaka spolu nesmí hrát ani na tréninku, protože by prohráli i s prázdnou brankou a 5 kuželama.. Letošek jebat a od příští sezony to snad půjde. Ale bude to práce jak na rozbořeném kostele.

Reagovat
Rothbard

OT: Mešanovič dal gól za Kněcospor proti Galatasaray.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Chazy

NFL - SUPER BOWL od 00:30

https://www.eurofotbal.cz/clanky/vamos-mroz-66873/?nocount=1#post11701277

Odkaz na naši diskuzi + je ten odkaz přímo na příspěvek, kde vysvětluju pravda. Jakože chápu, že je to v noci před pracovním dnem, ale zas není moc lepších argumentů pro sick day, homeoffice a nebo nafejkovanou omluvenku

Mělo by to být zajímavé. Na jedné straně Kansas City vedený mrožem, který je jedním z nejlepších koučů historie toho sportu, ale díky jeho tendenci všechno posrat v nejkritičtějších chvílích je zároveń koučem, co má historicky nejvíc vyhraných zápasů bez vyhraného Super Bowlu.

Na druhé straně San Francisco vedené o 21 let mladším trenérským miminem, co aktuálně platí za největší trenérský talent. Zároveň se jedná o dvě z nejstarších a nejvýznamnějších franchise v NFL.

Kansas je o útoku, vede je tento magor: https://youtu.be/W4fTSnAfKO8 Prakticky nemá fyzický limity, k tomu je chytřejší jak všichni ostatní. Výsledek hodně ovlivní to, jak moc se zblázní.

San Francisco zas má nejlepší obranu: https://youtu.be/xWK54tYbA9Q

Sorry za spam, ale zas.., je poslední zhruba do září

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

https://youtu.be/9kdQDuG00zE?t=134

chtělo by to článek, tady cítím potenciál na výživnou diskuzi

Reagovat
Mates_Matesović

Wow, životní fotbalovej zážitek. Herně to od nás nebylo úplně dobrý, otřesný (už tradičně) Alli, Sonovi to taky teď moc nechutná, ale díkybohu jsme to dokázali urvat.

Stadion je jinak naprosto parádní, už v pátek jsem absolvoval stadium tour (která je taky skvělá) a nemohl jsem se dočkat. A opravdu, bylo to skvělý. Akustika je úžasná, když se začne pořádně fandit, tak je to brutální rachot.

Reagovat
Cobra

docela závidím.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní WTF zápas sis vybral ale štěstí přeje odvážnému, jít na zápas s týmem ze spodní poloviny tabulky je o ničem.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako si zohnal listky?

Reagovat
Mates_Matesović

Mám zařízený členství, takže v okamžiku, kdy si lístky nerozeberou permanentkáři, dostávám na nějaký šanci. Místa sice skoro u střechy, ale i odtamtaď je celkem dobře vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate nekdo HD odkaz na MOTD, prosim?

Reagovat
SpecialOne

To je hrozná dominance. Podíl má zařazenou šestku, přitom by úplně stačilo jet na trojku.

Reagovat
Sandstorm

José Pan trenér. Příští sezonu nepůjde Tottenhamu nepřát.

Reagovat
Sandstorm

Edo ze sebe přenesl vychcaně tlak na Oleho. Přivedl mu hráče na posty, kde chtěl Ole posílit. Takže milý Ole, jsou konečně potřeba výsledky. Od postupu s PSG jsi nepředvedl zhola nic.A ten tvůj sympatický kukuč ti už moc dlouho stačit nebude. Jo a Poche je volný.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo absolutne nezpochybnuje to, ze Liverpool je letos nejlepsi a ligu si zaslouzi vyhrat... to by mohl jenom zabednenec.

Ale je kua nutny i presto je tolik tlacit? Viz.zapas Liverpool - City na Anfieldu (prokazatelna tlacenka jako prase pro Lpool), dnes znovu - zakrok na Sterlinga 100% penalta, kterou vidi i slepec? Jsem nezaujatej sledujici ale prijde mi to prinejmensim zvlastni...

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak s tim tlacenim souvisi zapas Spurs-City? A ten dement nemel ani dohrat.

Reagovat
Kowe

Hrozně tlačí Liverpool tím, že Sterlingovi nedali červenou no. Naprosto šílený.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Padal ještě před tím, než se ho Hugo dotknul. Proto to podle mě nebyla pentle. Měla to být druhá žlutá, ale tak co bysme od Deana chtěli. Byl naprosto příšerný na obě strany.

Reagovat
masina_LFC

ty si tiež dobre vytretý

Reagovat
janinho

"Jsem nezaujatej sledujici..." v dnesnej dobe ak sa nepochvalis sam tak necakaj ze to za teba niekto urobi

Reagovat
smazaný uživatel

a to si nevidel ako Dean zhukol po Gundoganovi ked ho videl pred prazdnou a ten sa tak zlakol az to prepalil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Čo to je za debila ?

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc jsem nepochopil jak rozhodčí přehlídnul tu malou domu tuším od TAA, aby v zápětí otočil odkop od brány na roh ve prospěch Liverpoolu

Reagovat
eder

LiVARpool to má ošéfované, o tom nemůže být pochyb...

Reagovat
cristiano.K.

Může mi někdo vysvětlit, jak Sterling mohl dohrát bez červené? Když si vzpomenu, jak se tu probíral zákrok Robertsona proti slepicím, kdy šel do souboje o míč, vyhrál ten souboj a nechtěně dojel protihráče a řada lidí psala jasná červená. Zatímco Sterling měl míč na dlouho dobu, byl v souboji pozdě, míč absolutně nezasáhl a prošlápl protihráče ještě víc než Robertson

Jinak šílená komedie, rozhodčí by měl mít možnost u verdiktu, kde si není jistý přerušit hru a požádat video o přezkoumání. Zdálky to opravdu vypadalo, že odkopl míč, po přibližení to byla jasná penalta. Zrovna tohle byl případ, kdy si Dean byl jistý a vypadalo to strašně směšně.

Fotbal nemá logiku, City je měli smáznout rozdílem třídy v poločase.

Reagovat
ttopi

Přerušovat hru určitě ne, to je to nejhorší co můžeš udělat. To radši vrátit situaci zpět, než něco přerušit.

Reagovat
smazaný uživatel

O které situaci píšeš ve druhém odstavci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tu penaltu keď sa 5min hralo a potom prerusil hru. To bolo ale fakt divne, 5min sa hralo bez prerusenia tak ako keby sa len cakalo na Var ako to posudi akurat ani Tottenham ani ManCity nechceli stratiť loptu.

Reagovat
cristiano.K.

však ta situace byla 3x zahraná. Navíc z opakovačky je ta penalta fakt jasná, to nemohlo prostě trvat posoudit déle než minutu

Reagovat
krisa

měl to těžké, myslel si že nebyla a stál si za svým. VAR ho správně opravil (jen mu to jaksi trvalo). Ta mě v pořádku. A že byl Dean tak trochu za dementa - taky v pořádku

Reagovat
Front hell

Tak aubua dostal za stejný faul červenou (naprosto správně), sterling ji měl dostat taky. A Robertsonovi bych ji dal taky,i když to určitě nechtěl. Ovšem byl jediný, který z těch tří nebyl potrestány vůbec.

Reagovat
cristiano.K.

u Robertsna jsem psal, že měl dostat žlutou.

Reagovat
Front hell

Pro mě to byl faul na červenou. To že nechceš, neznamená že to nebyl faul. Kolikami proti noze je prostě červená. To že v době var nedostal ani žlutou je prostě výsměch.

Reagovat
cristiano.K.

výsměch to je,že to nebylo posouzeno jako faul na žlutou, to je jediné na čem se shodneme.

Reagovat
Front hell

Vídim,že objektivita není tvoje typická vlastnost. Jinde bys červené rozdával u live samozřejmně né

Reagovat
smazaný uživatel

Robertsonův zákrok nebyl na červenou

Reagovat
cristiano.K.

kdybych nechtěl být objektivní, tak tu mohu tvrdit,že správně nedostal ani kartu. Tak se běž s tvojí objektivitou vyfotit

Reagovat
Witcher

Měli by to kvůli brexitu restartovat a začít všichni vod nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/HagridFCB/status/1223687119476051968

Mbappe se zas předvedl při střídání.. Jsem zvědavej kdo ho bude krotit..

Reagovat
Luc-Luc

vlezla mu slava na mozek, on se do toho PSG neskutecne hodi k dalsimu kokotkovi Neymarovi...

Reagovat
smazaný uživatel

a to není poprvé co tohle předváděl při střídání..

Reagovat
Front hell

Je to kokot o tom žádná,ale nevím co s tím má společného PSG. To je zase názor

Reagovat
smazaný uživatel

Curak zasranej. S prominutim.

Reagovat
avicii

Už ho nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

tuchel hlavne asi nebude ten typ trenéra, který by takového fracka srovnal

Reagovat
Remt

Co to predvadi? Na 2 zapasy posadit at zchladne, fracek

Reagovat
r.mrazik

boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Minister

to je super

Reagovat
janinho

ma asistenta na to aby mu hovoril ako sa ma citit toto je fakt lepsie jak nejaky film od spielberga

Reagovat
FUnk

mu řekl ze by mel dostat sterling druhou zlutou, jak kdyby hodili před byka cervenou

Reagovat
janinho

zoze ma asi nejaku trenersku menopauzu... taketo zmeny nalad asi nie su normalne

Reagovat
EXoRcIsT

cervena farba bykov nedrazdi bolo to v Mythbusters ake skor tie pohyby toreadora

Reagovat
FUnk

ja tusil, ze se někdo chytne. o tom jsem slysel, ale prirovnani se pouziva stale...

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to líp, než kdyby se říkalo: Vyletěl jako by se před ním začal hýbat toreador.

Reagovat
Remt

zní to líp ale jak říká Exorcist, také jsem to viděl a nejen v Mythbusters, že je to prý fake. Dost věcí tam takto vyvraceli, prima pořád

Reagovat
FUnk

Reagovat
maraynwa

Reagovat
jenage

Já ho miluju.

Reagovat
Salfovic

Takový sprint

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
FUnk

ten rozhodci jak zacouval

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

takovy promeny emoci, vykon hodnej Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

jak vystartoval

Reagovat
krisa

pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

prostě je to pičus no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Reagovat
papos182

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za link, už som mal abstinenčné príznaky.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Gunner14

tpč

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
diastan

Reagovat
oddy

Reagovat
cristiano.K.

být čtvrtý rozhodčí......to je stejná funkce asi jako dělat hlídače v Tescu, pravomoce téměř žádný a posloucháš debilní kecy

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlidac v tescu je aspon uzitecnej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hokaido

Já už to viděl snad padesátkrát a je to čím dál tím víc boží a boží.

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

09:53 Arsenal odmítl prodat Özila do Kataru

Mesut Özil je opakovaně spojován s odchodem z Arsenalu, který mohl opustit i v závěru uplynulého přestupového okna. Gunners dostali nabídku od nejmenovaného klubu z Kataru, ovšem manažer Mikel Arteta ji odmítl, protože už by nestihl přivést náhradu.

Náhradu? Jak těžké může být sehnat tohle?

https://5.imimg.com/data5/ND/AY/OX/ANDROID-764124/product-jpeg-500x500.jpg

Reagovat
avicii

Ak ho mohli predať a nepredali tak sú blázni..

Reagovat
Nikikrew

jj lebo Ozil by isiel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
FUnk

Reagovat
Golasso

Stejně by nikam nechtěl, se nás drží jako veš plešatýmu na hlavě.

Reagovat
Nikikrew

jojo ale uprimne to by spravil asi kazdy

Reagovat
Golasso

To asi jo no, za ty prachy je tu jak na prázdninách

Reagovat
icemike

Kalas by do Arsenalu nešel...

Reagovat
Front hell

Asi nic lehkého,když jste půl roku nasazovali tragického erriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luis_Figo

Duda v zostave kola, cize dobre

Reagovat
smazaný uživatel

: Hugo Lloris (Tottenham) - Antonio Rüdiger (Chelsea), Yerry Mina (Everton), Nathan Aké (Bournemouth) - Steven Bergwijn (Tottenham), Jordan Henderson (Liverpool), Bruno Fernandes (Manchester United), Robert Snodgrass (West Ham) - Mohamed Salah (Liverpool), Roberto Firmino (Liverpool), Son Heung-min (Tottenham).

???

Reagovat
r.mrazik

toho Bruna moc nechapu...koukal jsem na ten zapas a ze by byl nejak skvely mi neprislo...navic mi prijde,ze od 60 minuty tahal nohy

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych tam dal radši Lo Celso nebo Winkse..

Reagovat
r.mrazik

kdyz uz,tak bych tam z MU dal rozhodne Freda,ktery hraje posledni dobou opravdu dost dobre

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Luis_Figo

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda sa dostal do ideálnej zostavy 25. kola anglickej Premier League podľa SofaScore.com.

Reagovat
smazaný uživatel

vcera som to nevidel, ale na zaklade zostavy, striedani a info mam prvykrat z mikela zly pocit...obranu nam zlepsil vyrazne ale utok pod nim dost viazne..freddie by hral rychlejsi rutbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Už jsem ti chtěl dát palec a tím dovětkem sis to u mě zas rozházel Pod Freddiem bychom momentálně byli tak dva body nad sestupem (takhle jsme aspoň sedm bodů nad sestupem ).

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ze by sme mali ovela menej bodov, ved sme ich az tak vela nepozbierali s mikelom

Reagovat
Counter

Pod Freddiem bychom MU neporazili a minimálně pár z těch remíz by byly prohry, protože obrana pod ním byla stejně otřesná jako pod Emerym.

Reagovat
smazaný uživatel

ale utok vyzeral lepsie, freddie na kazdej tlacovke prizvukoval ze chce zrychlit prechod do utoku, mat utocnikov vyssie..arteta to chce hrat skor gurdiolovsky..ale nevieme ako by to vyzeralo keby dostal cas no

Reagovat
Counter

Kdy útok vypadal líp? Proti Brightonu? Proti ManCity? Proti Evertonu? Dokonce i s West Hamem (jednou z nejhorších obran ligy) to byla tragédie vyjma asi deseti minut.

Freddie nás trénoval šest zápasů, progres v ofenzivě byl za tu dobu nulový. Je hezké, že říkal něco na tiskovce, ale na hřišti běhali kluci z akademie a nevěděli, co mají dělat.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

freddie bol v uplne inej situcii ako mikel ale to som sa ti uz snazil vysvetlit..s prihliadnutim na to tam boli aj pozitivne zmeny oproti dmerymu..a bodov zbieral podobne ako teraz mikel

Reagovat
Counter

Když byl Mikel v lepší pozici, tak je asi dobře, že do ní byl dosazen, ne? Pozitivní změny tam fakt nebyly, ten kádr byl stále v rozkladu. Bodů sbíral podobné množství, ale měl lehčí los.

Reagovat
smazaný uživatel

no dostal sa do nej prave preto ze bol oficialne dosadeny s freddiem to bolo take, ze nikto nevedel ako dlho tam bude, tak sa neda ziskat full commitment

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

lol. Doteraz si pamatam ako nas doma Brighton tocil. Freddie nato nemal ani zdaleka

Reagovat
Golasso

To bude možná tím, že s tím kádrem nejspíš ani nejde najít rovnováhu mezi obranou a útokem. Sranda je, že Mikel začíná padat na stejných věcech, jako před ním Emery - po úvodních zápasech s aktivním vysokým pressingem to najednou nikdo nehraje, funguje buď útok nebo obrana (záloha nefunguje skoro nikdy úplně, což bude jádro problému), sestavu bez kompromisů prakticky nejde najít, "tahouni" hrají houno, atd. ...

Snad Mikel nespadne do nesmyslného experimentování jako Emery, sezonu nějak za neustávající podpory fans doklepe a Raul s jeho mafií ten tým v létě nějak vylepší. Freddie by byl v úplně stejných srajdách a Mikel mi přijde jako schopnější.

Reagovat
Lacko_Boh

Pamatate ako Mikel nespravil nic a dostal toto :

"Love how Arteta didn’t panic. He was patient, he knew Leeds would drop their intensity at some point, he knew his bench options were limited, and he had faith in his players. No halftime subs, no formation change, no scapegoating of players like Emery did with Xhaka at Palace when he subbed him off when the whole team were struggling. He was able to get the players back to competing in a way that brought them together, stuck to the plan, and didn’t ruin any player’s confidence. Fantastic coaching. "

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je to, co tu nedavni sdilel djourou?

Reagovat
Svatej

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je možnost ještě sehnat nějaký normální místa na zápas United - Bournemouth? Nemám členství a už tam skoro nic není, tak jestli je to vyprodaný nebo to bez členství nevidím?

Reagovat
fff

"How many teams break down Wolverhampton? They're a hard team to play. I'm very happy with my boys."

Ole Gunnar Solskjaer says Wolves are a tough team to penetrate and that his squad have earned their break.

In their last 11 games, Wolves have kept 2 clean sheets. Both against United.

Reagovat
Counter

Jak by to asi vypadalo, kdyby to samé řekl Moyes...

Reagovat
nani92

v roku 2013 pekne napiču

Reagovat
Busby babes

aspon, ze jsme taky jedni z mala, komu Wolves gol nedali. #FDF

Reagovat
vodka

nic moc to na tom tvrzení nemění, teď měli wolves i normálnější pauzu, předtím měli program nahusto a odpadávali v průběhu zápasu (i proti nám teď kolem 70. minuty šli výrazně fyzicky dolů).

Reagovat
Counter

The Athletic has learned that Ighalo’s annual salary in China is around €7 million “net” and United will be covering the vast majority until the end of the season, through a combination of a loan fee paid to the Chinese club and a weekly contribution to his wage package.

N******* p****** p******* strikes again.

Reagovat
nani92

hráč, ktorý dokáže dať viac golov ako Lacazette si to zaslúži

Reagovat
SunFells

Okaa

Reagovat
FUnk

letošní lacca nebo ten z minulého roku?

Reagovat
Counter

Souhlas. Až takového hráče koupíte, dej vědět.

Reagovat
Counter

Ighalo to právěže není.

Reagovat
nani92

práveže áno

Reagovat
Busby babes

neni.

Reagovat
SunFells

Za nigerijskou repre možná.

Reagovat
Busby babes

ano, mame platit 4 mega za tu hostovacku a 100K z jeho platu.

Reagovat
r.mrazik

?? ted nevim,co je na tom silenyho

Reagovat
Busby babes

nic.

Reagovat
Busby babes

je to takove porovnani jako: Sporting platil Brunovi 5 mega rocne. United ted vyjde na 18 mega rocne. (65 prestup/4.5 a 70Ktydne).

Reagovat
r.mrazik

je to takovy kopani za kazdou cenu...zrovna tohle hostovani nic sileneho neni

Reagovat
Busby babes

no, ja to nerekl...

Reagovat
r.mrazik

jj,jen to dal rozvijim

Reagovat
Busby babes

ja to myslel tak, ze me by hrozilo, ze budu oznacen za podrazdeneho ala Swarley nebo Kiwi (vazne je to dneska nadavka? )

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Jako Swarley teda nadávka určitě je, dokonce dost brutální

Reagovat
Busby babes

jini by zas rekli, ze to je blade. to si nevyberes.

Reagovat
blade115

Jo, to mě většinou taky uráží, když někdo někomu řekne blade.

Reagovat
Swarley

On to taky mysli jen z legrace, to je přece rozdíl

Reagovat
Swarley

Bral to v tom seriálu dost osobně, ale brutální...ani v tom se nevyznas...

Reagovat
Remt

Bral to skoro s humorem

Reagovat
r.mrazik

to Falcao byla jina liga...

Reagovat
Counter

Vždyť Falcao neměl ten plat vyšší.

Reagovat
r.mrazik

To nevím...ale tuším,že roční hostování stalo 18 Mega euro

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tolstobik

staci se podivat na nick....

Reagovat
Counter

Tobě přijde 300 tisíc týdně za Ighala v pohodě?

Reagovat
r.mrazik

Na čtyři měsíce a vzhledem k možnostem? Ani ne

Reagovat
bbbauch

To se podle me teprve uvidi. Je celkem pochopitelny, ze niz s platem by pravdepodobne nesel a ze by neco platili cinani je taky nemyslitelny. Samozrejme si myslim, ze to slo vyresit lip, ale pokud si mysli ze na tech par mesicu pomuze, proc ne, na deadline asi nic lepsiho nevymysleli. Tech odhaduju 10-12 mega co to muze stat (klidne me nekdo opravte) se v pripade treba kvalifikace do lm (haha) muze i vyplatit. Pokud k tomu teda Ighalo prispeje

Reagovat
bbbauch

Jeste se teda opravim tady, cinani z toho platu plati docela dost, United nejpravdepodobneji 100k

Reagovat
Counter

Odkud máš, že Číňani z toho platu platí dost? Výše jsem hodil info z Athleticu, kde uvádí, že MU pokryje valnou většinu. Já si dovedu představit, že třeba zkusí nějak ochcat danění, pokud je v Číně nižší, až tak do toho nevidím, ale proč by ho Číňani pustili do MU a ještě si ho tam platili?

Reagovat
Busby babes

Cinani mu plati 7 mega. my jim zaplatime 4 mega za to hostovani a cast platu, coz da prave to majority ze 7 mega.

Reagovat
Counter

7 mega "net" = 7 mega?

Reagovat
bbbauch

Viz busby, vzdyt to v tom tvym prispevku, ze pokryjem vetsinu Jeho rocniho platu kombinaci loan fee + casti platu, co budem platit. Kdyby mel 300k, tak to asi formulujou jinak

Reagovat
bbbauch

Plus teda moje osobni domnenka - kdybysme mu platili 300k tydne a loan fee, jsou toho plny noviny.

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Jinak ohledne tech dani by me to taky zajimalo. Jestli je treba pripustna varianta, ze kazdej svoji cast platu dani ve svy zemi, to by mi prislo nejlogictejsi

Reagovat
Counter

jj, jestli je třeba v Číně to procento zdanění výrazně nižší než v Anglii, tak je to výhodné pro všechny zúčastněné.

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze bude o dost nizsi. Jinak by tam ti hraci nechodili a kluby by jim taky nemohli davat takove platy. Obecne teda moc nevim, ze by individualne cizinci utikali z Ciny kvuli danim. Plati teda vic nez mistni myslim. Kamos tam zije, a o nicem takovem nevypravel. ale jiste to teda nevim, jen tipuju.

Reagovat
Busby babes

tobe prijde 4 mega za hostovani a 100K plat jako silenost? Kolik kluby za hostovani hracu plati jinde? je to o tolik jine?

Reagovat
bbbauch

Za Soarese arsenal podle ornsteina zaplati 5mega za hostovacku + plat 65k.. timhle nafukovacim zpusobem by z toho taky nevylezlo nejrozumnejsi cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Counter Arsenal neřeší...

Reagovat
Counter

Není to pravda, ale mohla by být!

Reagovat
Busby babes

pockej, takze Arsenal plati za hostovani Soarese 360K tydne?

Reagovat
bbbauch

Viz oprava, takova darda to nebude, ale i tak, vzhledem k tomu jak se Counter aktivne zajima o Ighala me prekvapuje, ze tohle je ok

Reagovat
Busby babes

uz to vidim:

A deal was done that suited all sides — the package is worth around £5m to Saints and Arsenal feel that, once fit, in Soares they will get exactly what they were seeking from the market.

pokud je 5 mega loan fee, tak rozpocitano na 17 tydnu jsme na castce 294K tydne. a to bez platu.

Reagovat
bbbauch

Prave tech 5mio by melo bejt loan fee + plat

Reagovat
Busby babes

pak je to tech 294K tydne.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Tak je to jinak, 5m ma usetrit Soton na tom hostovani. Tzn 5mega je loan fee + plat + se do tech 5 mega asi zahrnuje i nejakej bonus, kterej by Soares mohl dostat na konci smlouvy, ale pochybuju, ze by to bylo vic jak mega. I tak by teda Soares vysel imo na minimalne 200k tydne.

Ta informace ze vcera byla od nekoho, kdo “citoval” ornsteina, akorat uplne blbe.

Reagovat
bbbauch

Ohledne toho bonusu na konci smlouvy - ten tam vubec byt nemusi, ale muze, ani ornstein nevi.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne za tu hezkou manipulaci, jak tu castku, kterou platime klubu rozpocitas na tydny aby to pusobilo co nejhur. To je novinka, kterou jsem tu jeste nevidel, takze za inovaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Co cekas od Countera? Soares vyjde na cca stejné prachy ne-li víc, ale tam to je v pořádku.

Reagovat
Busby babes

pokud je pravda tech 5 mega a 65K, tak je vyjde na 360K tydne. pocitam, ze je to 17 tydnu. pokud je to jinak, tak se to bude mirne lisit

Reagovat
Counter

wtf, já vůbec nevím, jakou platíte částku. Athletic napsal, že Ighalo bere masivní plat a MU ho bude skoro celý hradit, nic víc.

Reagovat
Busby babes

ano, a dole ti pisu, kolik to ma byt. No a wtf je spis to: 300K za Ighala... btw. prijde ti 300K tydne za Soarese ok? Asking for a friend...

Reagovat
Counter

Cédric je extrémně pofidérní případ, kterému nerozumím - čekal bych, že ty prachy půjdou jako službička agentovi/agentům, ale Ornstein to napsal tak, že těch 5 mega shrábne Southampton.

Rozdíl je, že Cédric nebere 300 týdně, zatímco Ighalo plus mínus ano.

Reagovat
Busby babes

tak jestli platite Sotonu nebo agentovi je ve vysledku jedno.

no a co jsem zatim nasel, tak my mu platime jen 100K z toho platu. Hele ja uz fakt nevim, jestli to delas schvalne nebo ne. Ale michas dohromady to, ze mu platime kus platu s tim, ze jsme za tu hostovacku zaplatili klubu nejakej poplatek. A ano, tohle dohromady pokreje z velky casti naklady cinanu na Ighala. Jenze tys to smotal dohromady a vydavas to jako ze platime 300K tydne Ighalovi.

Tak ti jen ukazuju, ze uplne stejne bych to mohl udelat u Soarese.

Reagovat
Counter

Jediné, o čem tady celou dobu píšu, je Ighalův plat, poplatek jsem neřešil. Chápu, jak to myslíš, v tom mém podání to bylo zavádějící.

U Cédrica to tak klidně dělej, je to hodně podivný transfer, který si to zaslouží

Reagovat
Busby babes

ok, tak pak zalezi jak to chces brat. mame mu platit 100K z jeho platu. Ale pro Cinany pokrejeme daleko vic, protoze dostanou i jednorazovou platbu. a jim to proste dohromady pokryje vetsinu z tech 7 mega, co by Ighalovi jinak zaplatili sami.

Reagovat
Counter

Reagovat
HanziDrown

Ty si musel načapať, ako ti niekto hobluje starú v drese united. Inak si ten komplex vysvetliť neviem.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Ma tenhle tvuj oblibenej vyrok nejakou expiracni dobu? Treba ze za 10 let od doby, kdy to kiwwi napsal, uz uznas, ze to se soucasnou situaci nema co delat, jakkoli se ti to zdalo jako blbost uz predtim?

Reagovat
Counter

No počkej, ty si myslíš, že dneska už si to kiwwi a další řádka mufanů nemyslí?

Reagovat
bbbauch

Nikdo to sem nepise, vlastne to tu porad jedes vesmes dokola ty..

Reagovat
Counter

Kdykoli něco takového napíšu, najde se někdo, kdo zarputile odporuje. Obvykle nejeden.

Reagovat
bbbauch

Casto z toho duvodu, ze jsi to slovni spojeni prekroutil/zamenil slova. A pokud to nekdo mysli v pomeru prijmu klubu/vydaju na platy ciste matematicky, tak meli pravdu, jak je ten pomer momentalne, to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzdravejsi/nejlepší

Reagovat
Counter

Když mě někdo takhle opraví (tak jako ty), nemám na to nic moc co říct. Poměr příjmů a výdajů na platy máte pořád dobrý. Akorát poměr výdajů na platy a výsledků máte katastrofální.

Reagovat
bbbauch

Ano, ale o tom tahle diskuse nikdy nebyla.

Reagovat
Counter

Tahle konkrétní diskuze je o tom, že MU na deadline přivedlo průměrného 30letého útočníka z Číny s obrovskou gáží, což imo nejde ruku v ruce ani s nejlepší ani nejzdravější platovou politikou, jakkoli to v konečném součtu je jen plivnutí do moře.

Reagovat
bbbauch

S obrovskou gazi, kterou ale podle vetsiny zdroju celou proste neplatime. A nevim, proc tu debatu stacis jinam.

Reagovat
Hokaido

Myslel jsem, že tu loňskou bitvu kriplů o 4. místo už nic nepřekoná, ale letos je to snad ještě horší. Forma týmů, které by se měly prát o ta dvě místa v top 4, v posledních deseti zápasech:

Spurs 17 bodů

Foxes 14 bodů

United 14 bodů

Chelsea 12 bodů

Arsenal 12 bodů

Dohromady 50 zápasů, 18 výher a 69 bodů. Liverpool má v 25 zápasech 73 bodů.

Reagovat
Busby babes

prijde Ighalo a to bude valec.

Reagovat
Miguel19

Podle mě to pro nás dopadne blbě.

Reagovat
Busby babes

ja bych takovej pesimista nebyl, ne ze byste na tom ted byli nejak skvele, ale ti ostatni jsou na tom stejne/hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs budou nepříjemní.

Reagovat
Miguel19

Jasný no, ale třeba vám i Spurs chybí klíčoví hráči. Navíc jste oba posílili.

Arsenal je na tom asi nejhůř.

Reagovat
Salfovic

Tak toho už se taky boj o 4 ani netýká.

Reagovat
Busby babes

nevim no, myslim si, ze Spurs zase budou ztracet, ale uvidime. Pokud bych mel v tuhle chvili na nekoho vsadit, ze vas preskoci, tak asi na ne. Porazit City, to muze nakopnout, tak uvidime, co bude v nejblizsich kolech.

My vas defakto musime porazit abychom meli sanci.

Reagovat
Miguel19

City to včera posralo no.

A Ole na Franka umí přece, to nebude nic těžkého

Reagovat
Busby babes

to bylo prvni kolo a s Rashfordem a pogbou. Tezko rict, co bude ted s Brunem a Ighalem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Taky bych se tomu vůbec nedivil. Náš herní projev se mi už pár měsíců nelíbí, hráči vypadají unavení... Máme štěstí, že se zranili Rashford a Kane a nějakým zázrakem máme pořád 4 body k dobru.

Reagovat
FUnk

přes tu šmakuládu co hrajeme to vypadá, že s příchody nových hráčů by se to spíše mohlo zvednout, sice do toho přijde LM, pokud vydrží u všech zdraví tak to bude ještě boj

Reagovat
Hokaido

Vás se určitě bojím nejvíc, snad to zase nějak zeserete.

Reagovat
nani92

Arsenal

Reagovat
FUnk

Wolves bych ještě nevypoustel….

Reagovat
Hokaido

Ti mají taky parádní formu, stejně jako Arsenal a Chelsea 12 bodů.

Osobně jim moc nevěřím, protože mají fakt úzký kádr a budou hrát EL, kterou budou brát vážně a můžou v ní jít hodně daleko. Třeba od 14. února do 1. března budou hrát 5 zápasů a pokud přes Espanyol postoupí, tak budou hrát v podstatě měsíc v kuse čtvrtek-neděle-čtvrtek...

Reagovat
Busby babes

a nejuzsi kadr a EL porad pred sebou.

Reagovat
FUnk

uzky kadr mají, ale podle me se jim nevydari EL a budou do konce bojovat o LM

Reagovat
Counter

Vyrovnaná liga

Reagovat
Busby babes

ano, vsichni stoji za hovno.

Reagovat
Counter

A zase si spolu čutnou ve finále EL i LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no ja myslim, ze letos jsou v EL lepsi tymy...

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Heris

Člověk by u Arsenalu čekal 10 bodů.

Reagovat
Gunner14

To je tím že jsme porazili jiné tragédy z toho seznamu, United.

Reagovat
Busby babes

hajzle.

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

wolves 12 a sheffield 17..... ono to vyzera vtipne ale skor to ukazuje vyrovnanost tej ligy proste nejaka konzistencia je u velkej vacsiny vylucena

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

prehlidka tragedu

Reagovat
Losinho

Mourek kraluje.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

to ešte dáme

Reagovat
kvasha16

to porovnanie s liverpoolom

Reagovat
Mastný Chobot

Southampton assumed Cedric would be moving to a lower level or abroad. When he picked up the injury there was an acceptance he could go for free. They saw barely any logic in the approach and put it down to certain relationships between #afc and Soares’s people. [@TheAthleticUK]

Niečo pre Kuba

Reagovat
Lacko_Boh

po cesky max po slovensky pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

šadap Laco

Reagovat
smazaný uživatel

nerob zo seba aj ty rostasa

Reagovat
Mastný Chobot

?

však ja ti dávam za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak hej len joel ma tu stale atakuje ze som rostas a harabin ked tu davam take o raulovi hoci z athleticu

Reagovat
J0EL

ty to ale prehanas, to preto. Inak je logicke, ze niekto tak znamy ako Raul ma kontakty takmer vsade.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze wenger vol znamejsi, mal viac kontaktov ale do agentskych hier sa nezapajal. myslim ze aj na to odkazoval ked odchadzal a hovoril o arsenalskych sposoboch. vela fanusikom sa to nepaci resp vyjadruju iste obavy

Reagovat
Counter

Wenger se s agenty nepachtil a podle toho taky naše přestupy vypadaly. Nebyli jsme schopní kohokoli prodat, všichni hráči museli trapně chodit na hostování, dokud jim nevypršely smlouvy a neodešli zadarmo, přestupy byly taky na povětšinou marné a hráči jako Kanté nám utekli právě proto, že jsme zásadově nechtěli platit přehnané peníze agentům (samozřejmě zrovna N'Golo by u nás dost možná neskončil i tak, ale platí to obecně). Takový Liverpool v posledních letech vysázel agentům obrovské moře peněz a nevidíš nikoho, kdo by to teď kritizoval - takhle to prostě dneska funguje, je to špinavý svět.

Reagovat
J0EL

vsetko ma svoje plusy a minusy. Od odchodu Wengera ale tie prestupaky uz zdaleka nie su tak zle. Bud sa prisposobis, alebo nemas sancu. "Wengerovsky" spsob uz nefungoval ani za jeho ery, nie to este teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

preto mame omnoho lepsie vysledky kazdopadne harabina ani rostasa to zo mna fakt nerobi

Reagovat
Counter

Je správné na to upozorňovat a není to nic, co bychom měli oslavovat, naopak. Akorát je třeba vnímat kontext, že takhle to funguje všude, nijak z té agentské špinavé hry nevyčníváme. Výsledky máme tragické, ale kvůli pachtění s agenty to imo není.

Reagovat
smazaný uživatel

to zatial nie len skor sa bojim aby nas to nezatiahlo do problemov v buducnosti. celkovo mi mislintatov sposob fungovania prisiel srdcu ovela blizsi

Reagovat
Counter

Tak my se scoutingu a analýze dat určitě věnujeme i po jeho odchodu, jinak by nepřišli hráči jako Saliba nebo Martinelli. Ani kdyby Mislintat zůstal v klubu, tak bychom se jednání s agenty nevyhnuli.

Na dealech jako Pablo Marí nebo Cédric je fajn aspoň to, že to jsou jen hostovačky, tzn. nic, co by nám užíralo výdaje na roky dopředu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Ještě se lížeme z toho bordelu, když si Wenger hrál na Mirka Dušína

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Golasso

Reagovat
havrys99

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu odvetu FA Cupu nejspíš ani neuvidíme.. max rádio..

Reagovat
Remt

Jakto?

Reagovat
avicii

ziadna TV nepoziadala o prava na priamy prenos

Reagovat
fenixLFC

sme ich odradili bola by sranda keby teraz nastupia nahradnici

Reagovat
smazaný uživatel

Rádio je super náhodou. Pouštím si tak i PL často.

Reagovat
Swarley

Newcastle po letech skoro o poháry a vy to poslouchate v radiu, to je pak těžká cesta zpět nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to párkrát zkusil a nic moc ale je pravda že už je to před dlouhou dobou..

Reagovat
Lacko_Boh

par krat sa mi podarilo a ma to svoje caro

Reagovat
Busby babes

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Radio BBC Newcastle, většinou je odkaz na oficielních webovkách pod zápasem

Reagovat
cristiano.K.

při vašem herním pojetí ti opravdu rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

neviem no.. to je ako si pustat porno iba so zvukom bez obrazu... navnadi ta to, ale chces vidiet tu akciu

Reagovat
jk

Jako celkem WTF, tohle bych ani nečekal. Na to jaký je na něj hate, tak si nevede vlastně vůbec zle.

We’ve taken a look at how the Premier League table would look if it began when Mourinho was appointed by Spurs.

1. Liverpool – 39 points

2. Man City – 26

3. Tottenham – 23

4. Leicester – 23

5. Southampton – 23

6. Man Utd – 19

7. Wolves – 19

8. Everton – 19

9. Sheff Utd – 19

10. Newcastle – 16

11. Burnley – 16

12. Chelsea – 15

13. Watford – 15

14. Crystal Palace – 15

15. Arsenal – 14

16. Aston Villa – 14

17. Brighton – 11

18. Norwich – 11

19. West Ham – 11

20. Bournemouth – 10

Reagovat
Sm0ker

No nevim jestli je dobrý mít stejně bodů jako Soton

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi je dobre mat o 3 body menej nez ManCity

Reagovat
smazaný uživatel

Soton má velkou formy poslední týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nepřijde že by na něj byl hate nějak zvlášť velký. Jasně když se ztratí každej si kopne ale to i do Oleho i Lamparda. Mourek moc nevyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se to ještě může zvrhnout a bude za necelou sezónu "úspěšnější" jak Poche

Reagovat
jk

Já se přiznám, že mě to dost překvapilo. Myslel jsem, nebudem někde na úrovni Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych čekal míň. Ale je třeba Mourkovi dát kredit třeba i za to, že vytáhl Tangangu do áčka, že kleknul na Auriera a až na výjimky z něj udělal dobrý RB a celkově tu obranu celkem zkonsolidoval, přičemž mu tam nepřišla žádná posila a zranil se mu Davies. Ale vedle toho je tam samozřejmě taky dost negativ.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ze Sona udělal průměráka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi nezdá. Třeba má horší formu, ale taky teď hraje často mimo svůj post a je dost přetěžovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

To skôr z Mouru. Mourinho ma problém zostaviť dobrú ofenzívu bez typickej 9. Nie je náhoda že Sonova forma išla dole so zranením Kanea. Je aj unavený, ale ten systém celkovo nikomu z tých ofenzivnych hráčov nevyhovuje.

Paradoxne je ze pri Pochovom style zase Son najviac žiaril pri absencii Arryho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako čím? Sonny má pořád stejnou úlohu na hřišti, pořád podobný servis. Je Mourinhova chyba, že 19 z 20 akcí zajebe, protože od toho sóla na Burnley si myslí, že takhle vykoupe obranu kohokoliv včetně ManCity? Mu trochu moc narostly křídla a chtělo by to od něj trochu pokory a respektu ke spoluhráčům. Je skvělý, ale občas bych mu prokopl hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě tím. Veřejně prohlašuje jak je výjimečný, jeho syn mu říká Sonaldo etc. ? Špatný man management

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Sonaldo je super

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se cítím u Salaha

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Jako uznávám, že po té redce po simulaci Rudigera nebyly ty jeho výkony ideální zatímco do toho mače s chelski měl super formu, ale teď zase skóroval 3x po sobě. On toho vždycky dost zajebe, ale podle mě je to jeden z mála hráčů, kteří si dokáží tu výkonnost jakš takš držet.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny je rozhodně největší držák firmy v kádru a jak říkáš, i teď kdy to je po hodně dlouhé době od něj slabší, tak furt ty zápasy dokáže vyhrát. Ale zrovna teď jsem z něj měl fakt nervy v hajzlu, protože v prvním poločase jsme si nevypracovali jedinou šanci z velké části jeho vinou, protože tam bylo několik slibných brejků, které skončily na jeho sobeckosti. V zapasech s tymy kalibru City, Live, Juve, Bayern, Barca, takových příležitostí nedostaneš moc a je potřeba je využívat. Ne se stát za každou cenu hvězda zápasu. Ale tak je to asi i daň za tu přímočarost, on podle mě když dostane balon, tak fakt nevnímá nic kromě asi dva metry širokého tunelu, který vede přímo na souperovu branku.

Reagovat
jk

Jako jo no. Ale on je to samý i Lucas. A možná v těch brejcích nemáme dostatek hráčů co to potáhnou dopředu a tak to všichni řeší individuálně. Bergwijn vypadá, ze by to mohl trošku zrychlit a třeba se to zlepší.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Bergwijn vypada jako perfektni posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou nás dosť vytiahne. Ak nepadne trofej už túto sezónu, tak tou budúcou som si už celkom istý. Áno ten futbal nie je okulahodiaci, ale to nebol ani posledný trištvrte rok za Pocha. Na to veľa ľudí zabúda

Reagovat
Front hell

Že by obhajoba Audi cupu?

Reagovat
king23

Hate je na něj možná tady na eurofotbalu, mezi zahraničníma fanouskama je Mourinho legenda a má slušný kredit...

Reagovat
fff

Liverpool are looking to tie down Virgil van Dijk and Alisson Becker to long-term deals; both players want to extend their time at the club. [Melissa Reddy]

Ano prosím, najlepší brankár a obranca na svete.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

toto bude veľmi dôležité, ukazat že chceme byť medzi úplnou špičkou dlhodobo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

ještě dva roky a budeme psát historie

Reagovat
Salfovic

4 měsíce, pokud nedejbože obhájíte LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
protiproudu

Reagovat
R22

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je prostě skvělý manažer

“It was this time last year that the team went to a back five because before that, let’s be fair, they couldn’t win a corner.

“That’s where we’re at, at the moment, so we’ll stay with it.”

Reagovat
kissak

?

Reagovat
kissak

....pro nás jazykodebily

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovídal na otázku, jestli bude měnit taktiku z 5-4-1. Prý by chtěl hrát s dvěma útočníky, ale nemůže, protože na to nemá tým.

V tý větě nahoře říká: "touhle dobou loňský rok začal NUFC hrát s 5 vzadu, protože nedokázali ani docílit rohovýho kopu. To je současný stav a u toho zůstaneme."

Reagovat
kissak

Děkuji mnohokrát, tak tohle bych dohromady fakt nedal

Je fakt skvělej, všal oni ho arabáši vyhoděj

Reagovat
Nikikrew

1000 pre zmenu politickej situacie na Slovensku

Reagovat
Lacko_Boh

Tiez nemam rad Caputovu

Reagovat
Nikikrew

troll?

Reagovat
masina_LFC

mozno len prakokot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
EXoRcIsT

skor preco su z nej vsetci taky hotovy aka je krasna ? Mne sa napriklad nejako extra nepaci a len v mojom okoli by som nasiel 20 krajsich MILFiek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Golasso

Mně se líbí, má šmrnc. Vždycky najdeš hezčí, ale v politicw jich moc není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš přijde absurdní ta samozřejmost, s jakou je vrcholová politička automaticky hodnocená za svůj vzhled. Titulky typu "Caputova svolala mimoradnou tiskovou konferenci, v elegantnim kostymku ji to moc sluselo" mi prijdou jako naprostý bizar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Tak to je vrchol bizaru.. Nechápu co má za smysl řešit u politika vzhled. To je snad nejméně důležitá věc u něj.

Reagovat
Bayern +

Ja to mám presne naopak. Krásna je iba fyzicky.

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze podle preferenci jste na tom slovensku slusne vymlety...mozna jeste vic jak u nas a to je co rict

Reagovat
J0EL

Vies o tom, ze to pises prave Kotlebe/Harabinovolicovi?

Reagovat
r.mrazik

jj,doslo mi to...proto ta jeho vymletost

Reagovat
Bayern +

Tak to ti vôbec nedošlo, pretože ja som na EF v živote nenapísal jediný komentár sympatizujúci s Harabinom/Kotlebom resp. ĽSNS/Vlasť, takže si si ma musel v "dochádzaní" ťažko zmýliť.

Reagovat
r.mrazik

pokud ti prijde prijemna,mila a lidska Caputova hezka jenom fyzicky,tak jsi vymletej at volis kohokoli...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

a to nie len v politike

Reagovat
Bayern +

To som akože sympatizoval presne kedy a kde?

Reagovat
Bayern +

Horší jak Matovič, to je tiež špecialista na konšpirácie...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bayern +

Napíšeš vymyslenú kokotinu a ešte sa smejes, klasika

Alebo mi nájdi koment, kde som obhajoval tých dvoch.

Reagovat
J0EL

Smejem sa lebo pises bludy. Matovic je hocico, len nie konspirator. Cim si sa aj vlastne znova prezradil. Hladat tvoje komenty naozaj nebudem, kedze ownysearch nefunguje. Mal som ta tak zafixovaneho, pravdepodobne pre podobne nazory s Oliverom. A evidentne som nebol sam, takze whatever

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cubazi

Reagovat
Golasso

Jestli ji na Slovensku nechcete, tak klidně vyměníme za jednu hradní zombie.

Reagovat
r.mrazik

vymenima za Burese...pripadne kotleba v ty jeho nazi uniforme by byl taky hustej...

Reagovat
Busby babes

slovensko bude mit nazi lidra? inu stareho psa...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze tohle maji trochu v krvi porad...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne stejně jako mi komouše. Což je stejný zlo.

Reagovat
r.mrazik

jj, u nas je extrem v tomhle smeru

Reagovat
smazaný uživatel

Komunismus je ideově stejné zlo jako nacismus? To je teda solidní kokotina.

Reagovat
r.mrazik

a kde to pisu ja ty smudlo?

jinak...se koukni na pocty mrtvych...je to husty

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce na herečku v německým fekalpornu.

Reagovat
frankiefcb

je

Reagovat
kiwwi

daleko od seba neutekaju

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Liverpool - Shrewsbury - nějaké předběžné sestavy? info o tom kdo by měl nastoupit?

Reagovat
Remt

díky, tak to bude sakra zajímavý dneska

Reagovat
PJ

test

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele