Premier League - preview 25. kola

01.02.2020, 08:27, aktualizováno 02.02.2020, 08:35
Previews
Manchester City nabral propastnou ztrátu na Liverpool a ve zbytku sezony se bude soustředit na udržení druhého místa, proti Tottenhamu může nyní využít sobotní ztráty Leicesteru. Arsenal se potřebuje co nejrychleji dostat na vítěznou vlnu, nyní má šanci na půdě Burnley...
Burnley FC - Arsenal FC  (neděle 15:00)
Předposledním zápasem pětadvacátého kola bude střetnutí Burnley s Arsenalem. Oba týmy nastoupí na Turf Moor v dobrém rozpoložení a kuriózně se v ligové tabulce nacházejí vedle sebe s totožným bodovým ziskem, byť jejich papírové předpoklady i historie vzájemných zápasů hovoří jednoznačně ve prospěch Arsenalu.

Přestože se Burnley těší pověsti nepříjemného, fyzicky náročného soupeře a Arsenal se naopak dlouhodobě marně snaží sundat ze sebe nálepku týmu, na který trocha tvrdosti platí, právě Kanonýři jsou dlouhodobě jedním z vůbec největších strašáků Clarets. Burnley totiž severolondýnskému celku podlehlo ve všech posledních jedenácti zápasech a ani po jedinou minutu během celého takřka desetiletého období v zápasech s Arsenalem nedrželi alespoň průběžné vedení.

Jestli však má Sean Dyche proti Kanonýrům poprvé za svou trenérskou kariéru bodovat, tak právě nyní. Jeho tým si v minulých kolech překvapivě vyšlápl na Leicester City i Manchester United a nyní může dokonat zisk cenných skalpů favorizovaných soupeřů do třetice. Domácí se ale stále budou muset obejít bez zraněného dua Barnes-Gudmundsson, po potížích se zády se ovšem vrací do hry Phil Bardsley.

To Arsenal naopak na své soupisce vítá cennou posilu v podobě kapitána Piérra-Emericka Aubameyanga, jenž je nejen suverénně nejlepším střelcem klubu, ale navíc má zrovna na Burnley obzvláště střelecky spadeno, o čemž svědčí jeho bilance sedmi gólů v dosavadních čtyřech zápasech. Po vypršení karetního trestu se spolu s Aubameyangem vrací i David Luiz a možná do sestavy nakoukne i Sead Kolašinac, jenž se v týdnu zapojil zpět do tréninku po potížích se stehnem. Nové zimní posily Pablo Marí a Cédric Soares by se ale ještě neměly kvůli zranění či nedostatečné kondici do zápasu zapojit.

I když Arsenal s nástupem Mikela Artety viditelně pookřál, výrazně lepší výsledky se stále nedostavují a všechny čtyři poslední zápasy venku Kanonýři jen remizovali a celkově se o body dělili se soupeřem nejvíce (12×) ze všech týmů Premier League, zatímco Burnley naopak platí za jeden z nejméně remízových celků v Anglii, neboť nerozhodně neskončilo ani jedno z jejich posledních sedmnácti střetnutí.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Rodriguez, Wood
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Sokratis, Luiz, Saka - Torreira, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.62 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (neděle 17:30)
Manchester City může využít ztráty Leicesteru a navýšit svůj náskok na druhém místě. K tomu potřebuje uspět na hřišti Tottenhamu, jenž neprožívá zrovna snovou sezónu, avšak stále bude pro hosty nepříjemným soupeřem. Manažer hostů Guardiola navíc vyzve svého starého soka Mourinha.

Že na tom budou Citizens v aktuální fázi sezóny lépe než Spurs, se dalo předpokládat ještě před vypuknutím ročníku. Tottenhamu se však nedaří víc, než jsou někteří fanoušci ochotni skousnout. K lepším zítřkům kohouti nesměřují ani pod vedením Josého Mourinha. Ten sice svůj celek naposledy dovedl k výhře nad posledním Norwichem, ovšem na lepší než šesté místo to zatím ani náhodou nestačí.

I proto se Spurs rozhodli v lednovém přestupovém období k aktivitě. A tak na White Hart Lane dorazil z nizozemského PSV Eindhoven útočník Steven Bergwijn, jenž by měl nahradit gólového, avšak v současnosti zraněného Harryho Kanea. Dále Tottenham získal natrvalo záložníka Giovaniho Lo Celsa, naopak ze svých služeb propustil rebelující či nevyužívané hráče, jakými byli Christian Eriksen, Danny Rose či Kyle Walker-Peters.

To Manchester na přestupovém poli aktivní nebyl. Manažer Pep Guardiola je zřejmě spokojení se složením kádru bledě modrých, přestože by i on rád zapracoval na výsledcích. Citizens totiž stále uniká vedoucí celek Premier League Liverpool a na obhajobu titulu to v podání City nevypadá. Ani druhé místo však Guardiolova družina nemá jisté, třetí Leicester je totiž stále na dostřel.

Na předzápasové tiskové konferenci se Guardiola vyjádřil ke vzájemné osobní rivalitě s Mourinhem. "Možná jsme víc zkušenější, jak jsme starší, nevím. Pokaždé, když hrajeme na (Manchesteru) United nebo tady (na Tottenhamu), je to o tom, co řeknu já nebo on na tiskové konferenci. Já však mám pořád neuvěřitelný respekt před tím, co během své kariéry pro fotbal udělal," uvedl španělský kouč.

Kromě Kanea se na straně domácích nepředstaví ani další marodi, levý bek Ben Davies a středopolař Moussa Sissoko. U hostů jsou nejisté starty stopera Aymerica Laporteho a univerzála Fernandinha. Hrát jistě nebudou krajní obránce Benjamin Mendy s křídelníkem Leroyem Saném.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Sessegnon - Lo Celso, Winks - Lamela, Lucas, Son - Alli
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Cancelo - Rodri, Gündogan - Mahrez, B. Silva, De Bruyne, Sterling - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.70 - 4.46 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Velice lákavý předkrm před sobotním menu servíruje 25. kolo Premier League. Třetí Leicester totiž na domácí půdě přivítá Chelsea, která je o jednu pozici vzad. Mezi oběma týmy však zeje velká díra, tudíž na nějakou polepšenou mohou hosté v tomto smyslu zapomenout. Přesto určitě nebudou chtít zpět do Londýna odjet s prázdnou.

První vzájemný duel v této sezóně se odehrál hned zkraje sezóny. Tehdy byla remíza z pohledu Blues hodnocena jako zklamání, naopak Foxes byly rády, že dosáhly alespoň na jeden bod. Kdyby se Leicester představil na Stamford Bridge nyní, podobně by na něj nahlíženo nebylo. Pro Chelsea by dle papírových předpokladů znamenal rovného, možná i silnějšího protivníka. Jelikož se sobotní zápas hraje na "jeho" King Power Stadium, přibírá toto tvrzení na síle.

Lišky prožívají po čtyřech letech pohádkové déja vu, byť už ne takových rozměrů. Stále je však třetí příčka po více než polovině sezóny úctyhodným počinem, který si Foxes vzhledem k nemohoucnosti pronásledovatelů - Chelsea nevyjímaje - dost možná v klidu podrží, ne-li ještě vylepší. A to i přes kupící se bodové ztráty, jimž se Leicester zpočátku nového kalendářního roku nevyhýbá.

Ani hosté z Londýna si nevedou zrovna zle, zvlášť k předsezónním očekáváním. Přesto na Stamford Bridge cítí, že z dosavadního průběhu ročníku mohli vytěžit ještě víc. Podobně jako Leicester ztrácí Chelsea zejména v posledních týdnech. Celky v tabulce pod ní jsou však podobně nebo ještě více impotentní, tudíž Blues nadále celkem v klidu drží klíčové čtvrté místo.

Na King Power Stadium se kvůli přetrvávajícím zdravotním trablům nepředstaví záložníci Ruben Loftus-Cheek a Christian Pulisic, byť druhý jmenovaný se vrací do tréninkového procesu. Nejistý je také start útočníka Tammyho Abrahama. Domácím budou scházet obránci Wes Morgan a Nampalys Mendy.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Söyüncü, Evans, Chilwell - Mendy - Pérez, Tielemans, Maddison, Barnes - Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger, Emerson - Kanté, Jorginho, Mount - Hudson-Odoi, Batshuayi, Willian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.51 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Aston Villa  (sobota 16:00)
Fotbalisté Aston Villy v rámci pětadvacátého kola Premier League zavítají na stadion Bournemouthu. Oba týmy trápí značná marodka, což jim komplikuje boj o záchranu. Domácí celek je osmnáctý, Vilans mají jen o dva body více a jsou na šestnácté příčce.

Bournemouth poslední zápas odehrál proti Arsenalu v FA Cupu a úspěšnější byli Kanonýři, kteří vyhráli 2:1. V minulém ligovém utkání Howeho svěřenci porazili na domácí půdě 3:1 Brighton. Branky obstarali Harry a Callum Wilsonovi, jednu si hosté dali sami. Před tím však Bournemouth čekal na výhru od poloviny prosince. V souboji s Aston Villou bude chybět spousta hráčů, jmenovitě Brooks, Daniels, Groeneveld, Kelly, King, Mepham, Stacey a Stanislas.

Aston Villa porazila v semifinále Ligového poháru 2:1 po brankách Tergatta s Trezeguetem Leicester a ve finále se utká s Manchesterem City, který vyřadil městského rivala United. I v posledním ligovém zápase Vilans vyhráli 2:1, tentokrát proti Watfordu. Výhru zařídili Douglas Luiz a Tyrone Mings. Proti Bournemouthu do zápasu nezasáhnou Heaton, McGinn, Steer a Wesley.

Poslední vzájemné klání těchto soupeřů vyznělo lépe pro momentálně domácí celek, který ve Villa Parku vyhrál 2:1. Skórovali Joshua King s Harry Wilsonem, na opačné straně Douglas Luiz.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Smith, Cook, Aké, Rico - H. Wilson, Lerma, Billing, Fraser - C. Wilson, Solanke.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Konsa Ngoyo, Mings, Hause - Guilbert, Makamba, Douglas Luiz, Tersett - El Ghazi, Samatta, Grealish.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.44 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Sheffield United  (sobota 16:00)
Fotbalisté Crystal Palace v rámci 25. kola Premier League hostí na svém stadionu Selhurst Park v Londýně Sheffield United. Hosté jsou osmí, avšak pouhý bod od pátého místa zaručující účast v Evropské lize. Crystal Palace má o tři body méně a je na jedenáctém místě.

Crystal Palace trápí špatná forma a na výhru čeká ve všech soutěžích už více než měsíc. V minulém ligovém kole Hodgsonovi svěřenci prohráli na domácí půdě 0:2 se Southamptonem, před tím však uhráli remízu 2:2 na Manchesteru City, když se trefil Tosun a Fernandinho si dal v poslední minutě vlastní branku. I předchozí remíza 1:1 s Arsenalem byla určitě dobrým ziskem, zařídil ji Jordan Ayew. Proti Sheffieldu budou chybět Sakho, Schlupp a Tosun.

Sheffield naposledy sehrál zápas v rámci FA Cupu proti druholigovému Millwallu a po výhře 2:0 postoupil do dalšího kola. V minulém ligovém utkání Wilderovi hráči těsně nestačili na favorizovaný Manchester City, když po trefě Agüera prohráli 0:1. Před tím Sheffield remizoval na Emirates Stadium proti Arsenalu 1:1, když za hosty v závěru srovnal John Fleck. Proti Crystal Palace je nejistý start Davida McGoldricka.

Poslední vzájemný souboj vyhrál Sheffield 1:0. Hubenou domácí výhru zařídil John Lundstram.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Tomkins, Cahill, van Aanholt - Kouyaté, Milivojevič, McArthur - Townsend, Jordan Ayew, Zaha.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Besham, Egan, O'Connell - Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Mousset.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.03 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Southamptonští fotbalisté v rámci pětadvacátého kola Premier vyráží na půdu dosud neporaženého Liverpoolu. Ten zatím ztratil pouhé dva body a s velkým náskokem vládne celé soutěži. Southamptonu patří deváté místo se ztrátou tří bodů na postup do Evropské ligy.

Liverpool hraje v letošní sezoně svou vlastní soutěž. Za čtyřiadvacet utkání jen jedna remíza, zbytek výhry. Naposledy sílu celku poznal West Ham, který doma padl 0:2. Za Liverpool skórovali Mohamed Salah a Alex Oxlade-Chamberlain. Před tím však Kloppovi svěřenci ve značně oslabeném složení jen remizovali v rámci FA Cupu na půdě Shrewbury 2:2 a duel se tak bude opakovat. Proti Southamptonu budou chybět Clyne s Manem, nejistý je zdravotní stav Milnera, Origiho a Shaqiriho.

Southampton v posledním klání narazil v FA Cupu na londýnský Tottenham a oba celky se potkají díky remíze 1:1 ještě jednou. V minulém ligovém střetu svěřenci kouče Husenhuttla vyhráli na hřišti Crystal Palace 2:0, když se o góly postarali Nathan Redmond a Stuart Armstrong. O týden dříve Southapton zažil zkrat. Proti Wolves vedl o poločase 2:0, konečné skóre však bylo 2:3. Proti lídrovi tabulky nebude k dispozici Stuart Armstrong, otazník visí nad Yannem Valerym.

Poslední vzájemný zápas se datuje na konec srpna, kdy Liverpool zvítězil na St. Mary’s Stadium 2:1. Zápas rozhodli Sadio Mane s Robertem Firminem, za domácí už jen snižoval Danny Ings.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Origi.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Danso, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Djenepo, Redmond - Ings, Long.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.74 - 9.48
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Norwich City  (sobota 16:00)
Vzhledem k náročnému nadcházejícímu losu mají fotbalisté Norwiche možoná jednu z posledních šancí přiblížit se záchraně. V prvním dubnovém kole míří na hřiště Newcastlu, který ale už třikrát za sebou v lize nepoznal hořkost porážky.

Započítáme-li navíc do série Magpies zápasy napříč všemi soutěžemi, čítá tato utkání dokonce šest. V Premier League prohráli naposledy na Nový rok, od té doby doma porazili Chelsea a pro remízy si dojeli do Wovlerhamptonu a Goodison Parku. Ta proti Evertonu byla obzvláště vybojovaná, ještě dvě minuty před koncem totiž černobílí prohrávali o dvě branky, ale zásluhou dvou Lejeunových zásahů dokázali skóre srovnat.

Canaries v posledních pěti zápasech střídají vítězství s porážkami. Bohužel pro jejich ambice na záchranu, dvě ze tří výher přišli v FA Cupu, v dlouhodobé soutěži si dokázali poradit pouze s Bournemouthem. Naposledy si pro porážku dojeli do Londýna, kde nestačili na Tottenham. Venku v lize žluto-zelení vyhráli v celé sezóně jen jednou, jejich vyhlídky pro tento zápas tak příliš příznivé nejsou.

"Dokázali jsme Newcastle porazit na Carrow Road, ale nyní jsou na tom mnohem lépe. Důležité bude zastavovat protiútoky a kontrolovat tempo. Musíme být připravení na různé scénáře a být dobří na balónu," říká lodivod Kanárků Daniel Farke.

Za Straky by si svůj debut mohl odbýt Danny Rose, naopak chybět bude několik hráčů včetně nejlepšího střelce Shelveyho. Hostům po zranění pomůžou Cantwell, Buendia i Amadou.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Yedlin, Fernández, Lascelles, Clark, Ritchie - Almirón, Hayden, Bentaleb, Saint-Maximin - Joelinton
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Zimmermann, Hanley, Byram - Tettey, McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.40 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Jedinou porážku z posledních devíti ligových utkání mají na kontě fotbalisté Evertonu. Aby tomu tak bylo i nadále, o to se budou snažit na půdě jednoho ze sestupem nejvíce ohrožených týmů, Watfordu.

Hornets okolo vánočních svátků nabrali dobrou formu a dokázali šest zápasů v řadě neprohrát, tato šňůra jim byla ukončena v nejméně vhodný moment. Nedokázali totiž získat ani bod v přímém záchranářském souboji na hřišti Astno Villy, o dva dny později navíc po porážce s Tranmere vypadli z FA Cupu.

Kromě novoročního neúspěchu na Etihadu se Evertonu v poslední době daří. Dokázali například porazit Chelsea nebo obrat o body Manchester United a Arsenal. V minulém kole ovšem jejich sebevědomí utrpělo pořádný šrám, po trefách Keana a Calverta-Lewina totiž ještě dvě minuty před koncem vedli nad Newcastlem, nakonec ale získali jediný bod.

Toffees by mohli nasadit vyléčeného bývalého hráče Watfordu Richarlisona, mimo hru zato zůstává Gbamin. Sršňům budou absentovat Sarr, Femenía a Welbeck, naopak k dispozici mají po třech měsících uzdraveného Welbecka.

O něm se vyjádřil i Nigel Pearson. "Jsem potěšen, že svůj problém vyřešil. Měl několik zranění, se kterými se musel vypořádat, ale pracuje neuvěřitelně tvrdě a je skvělé, že je nám k dispozici. Musíme se jen ujistit, že je zpět a zůstane fit. To je nejdůležitější," říká manažer Hornets.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Mariappa, Dawson, Cathcart, Masina - Chalobah, Capoue - Pussetto, Doucouré, Deulofeu - Deeney
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Sigurdsson, Delph, Bernard - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.39 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
První utkání v novém dresu si může připsat Tomáš Souček. Ve West Hamu hostující slávistický záložník by mohl vyběhnout na hřiště v duelu dvou celků z druhé poloviny tabulky, jeho tým totiž přivítá Brighton.

Ani jeden z týmů se nepyšní dobrou formu. Kladiváři už pětkrát v řadě nedokázali vyhrát, kromě vypadnutí z FA Cupu získali v lize jediný bod ze čtyř utkání. Naposledy nestačili v dohrávce osmnáctého kola na suverénní Liverpool. Co je u Hammers obzvláště děsivé, to je jejich domácí bilance. Žádný z týmů celé soutěže nezískal na svém hřišti méně bodů než oni. Přitom na poměry celku z druhé poloviny tabulky mají solidní ofenzivu, kterou táhne zejména šestigólový Haller.

Seagulls na tom nejsou o moc lépe než soupeř. Z nejprestižnější pohárové soutěže vypadli rovněž a v lize získali jen o bod více. V posledním kole hladce prohráli v Bournemouthu, kde za stavu 3:0 pouze korigoval skóre Mooy. Stejně jako West Ham, ani Brighton nemá vůbec špatnou ofenzivu. Vstřelil sedmadvacet branek, z nichž se o více než čtvrtinu postaral Maupay.

"Jsme v zajímavé situaci, bojujeme v nejtěžší soutěži na světě, takže je to pro nás skvělá výzva. Není to lehké, což ale ani nelze očekávat," uvědomuje si Graham Potter, manažer Racků.

Zatímco by mohl debutovat zmíněný Souček, je v ohrožení start zraněného Antonia. Hosté se musí obejít bez Duffyho, Burna, Izquierda a Baloguna.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Cresswell - Noble, Rice - Antonio, Lanzini, Fornals - Haller
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Montoya, Webster, Dunk, Bernardo - Pröpper, Stephens - Jahanbakhsh, Mooy, Trossard - Maupay
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.40 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 18:30)
Manchester United přivítá na svém domácím stánku Old Trafford konkurenta v boji o evropské poháry Wolverhampton Wanderers. Rudí ďáblové jsou momentálně pátí, jejich soupeř však má stejný počet bodů a je o skóre na sedmé příčce.

United neprožívají úplně ideální sezonu, i přesto to stačí na boj o místo v Evropské lize pro příští ročník. V minulém utkání v rámci Ligového poháru sice v semifinále porazili City po gólu Matiče 1:0, díky předchozí prohře 1:3 z prvního zápasu však na postup svěřenci Solskjaera nedosáhli. Před tím si United hladce poradili v FA Cupu s Tranmere 6:0, prosadil se Maguire, Dalot, Lingard, Jones, Martial a ve druhé půli z penalty mladíček Greenwood. Proti Wolves bude chybět Matič, McTominay, Pogba, Rashford a Tuanzebe.

Wolves v minulém ligovém klání přivítali Liverpool a padli poměrně těsně 1:2. Za domácí se trefil Raul Jiménez, za hosty však zápas rozhodli Henderson s Firminem. Před tím však svěřenci kouče Espirita překvapili Southampton, když o poločase prohrávali 0:2, díky jednomu gólu Neta a dvěma brankám Jiméneze však nakonec vyhráli 3:2. Na Old Trafford bude Vlkům chybět Ruben Vinagre.

V předchozím vzájemném střetu United vyhráli 1:0, jedinou branku zápasu vstřelil Juan Mata.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Williams - Fred, Bruno Fernandes - Pereira, Mata, James - Martial
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Dendoncker, Coady, Saiss - Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Traore, Raúl Jiménez, Pedro Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.45 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC24231056:1570
2.Manchester City24163565:2751
3.Leicester City24153652:2448
4.Chelsea FC24124841:3240
5.Manchester United2497836:2934
6.Tottenham Hotspur2497838:3234
7.Wolverhampton Wanderers24810635:3234
8.Sheffield United2489725:2333
9.Southampton FC24941131:4231
10.Arsenal FC24612632:3430
11.Crystal Palace2479822:2830
12.Everton FC24861028:3530
13.Burnley FC24931228:3830
14.Newcastle United24861024:3630
15.Brighton & Hove Albion24671127:3425
16.Aston Villa24741331:4525
17.West Ham United24651327:4023
18.AFC Bournemouth24651323:3723
19.Watford FC24581121:3623
20.Norwich City24451524:4717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1179)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele