25. kolo
01.02.2020 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ManUtd opět bez výhry, s Wolves remizovali bez branek

Manchester United sice v důležitém klání udržel Wolverhampton na uzdě, avšak s jedním bodem nemůže být zcela spokojen. Oba celky se navíc v tabulce propadli na šestou, respektive sedmou pozici, neboť se před ně prodral ve stejný den úspěšný Sheffield.

Sestava United se po klání v semifinále Ligového poháru proměnila zejména v záloze, kde se vedle čerstvé posily Fernandese nově objevili také Pereira s Matou a Jamesem. Obranu vlků vyztužil místo Dendonckera Boly, jinak hosté nastoupili v tradičním složení.

Po oťukávané v úvodu se až v osmé minutě odhodlal ke střele Coady, jenže nebyl vůbec přesný. Následně si brankář Manchesteru De Gea snadno poradil s přízemním pokusem Joty. Za domácí poprvé zahrozil až ve dvacáté minutě Pereira, ovšem mezi tři tyče nezamířil. Vzápětí si na druhé straně připsal další zákrok De Gea, když po standardní situaci pokryl hlavičku Dohertyho.

Na Old Trafford se nadále na velkou šanci čekalo a nic na tom nezměnil ani ofenzivní výlet Maguireho z 26. minuty, na jehož konci stoper Red Devils nepřesně střílel. Pět minut poté si podobně neúspěšně počínal hostující Neves a ve 34. minutě také jeho portugalský krajan v barvách soupeře Fernandes. O něco lepší mušku měl za další dvě minuty Traoré, taktéž však De Geu svou pumelicí nezaměstnal. Až ve 40. minutě musel gólman Wolverhamptonu Patrício zasahovat proti ráně Fernandese.

Devět minut po přestávce se dopředu hnal hostující Jota, jeho nadějný průnik ale obránci United nakonec zastavili. Čtyři minuty poté to na druhé straně zkoušel z přímého kopu aktivní Fernandes, avšak Patrício byl připraven. Po hodině hry se ke střele nebezpečně vytočil Mata a moc mu nescházelo, aby našel dolní roh brány soupeře. V 70. minutě rozjel útok Wolves Traoré, předal míč rozběhnutému Jiménezovi, jehož pokus z úhlu kryl De Gea.

V 78. minutě se Manchester málem dostal šťastně do vedení. Střelu Greenwooda totiž nepříjemně pro Patrícia tečovali obránci vlků, nakonec si však zkušený brankář poradil. O deset minut později měl branku na kopačce také Maguire, ovšem po standardní situaci zahrané Fredem nepropálil hradbu těl před sebou. Bezbrankové skóre mohl v samotném závěru zvrátit Dalot, jenže po výzvě od Wan-Bissaky trestuhodně minul.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
PePiG7

Budu rad ikdyby se opakoval vysledek z FA Cupu.

Reagovat
Pharrell

a i opakoval

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
waynemarkrooney

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele