25. kolo
01.02.2020 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sheffield United těsně přehrál Crystal Palace

Sheffield United pokračuje ve spanilé jízdě za umístěním v první šestce, když tentokráte vyloupili stánek Crystal Palace. Výrazně mu k tomu dopomohl domácí brankář Guaita, který si po hodině hry srazil do vlastní branky rohový kop a hostujícímu celku tak daroval důležité tři body.

Utkání přitom moc krásy nepobralo, po většinu první půle se bojovalo o střed hřiště, který mnoho vzrušujících momentů opravdu nepřinesl. Oba týmy se utápěly v nepřesnostech a nebylo tak překvapením, když první dějství skončilo bez branek. Mezi nejzajímavější momenty první půle patřila snaha hostujícího Baldocka vyfasovat červenou kartu. Za první faul na Wilfrieda Zahu obdržel žlutou kartu, těsně před poločasovou pauzou vytáhl ze svého repertoáru další ostřejší zákrok a zachránila ho jen benevolence hlavního sudího, který znovu do kapsičky nesáhl. V nastavení první půle pak měl největší příležitost Benteke, ten ale na Zahův centr na malém vápně nakonec nedosáhl.

Po hodině hry přišel pro domácí příznivce šok - brankář Guaita se totiž rozhodl rohový kop neboxovat, nýbrž chytit do svých rukavic. K jeho smůle mu ovšem kulatý nesmysl vyklouzl z rukavic a dokutálel se až za brankovou čáru - hosté tak šli do vedení. Pojistku mohl o chvíli později přidat z volného přímého kopu Fleck, brankář Guaita byl ale tentokráte pozorný. Na druhé straně mohl stav srovnat McCarthy, jenže toho ve výborné pozici skvěle vychytal Henderson.

V závěrečné fázi zvedl diváky ze sedadel už jen hlavní rozhodčí zápasu - ten totiž nejprve Wardovi za poměrně obyčejný zákrok udělil rovnou červenou kartu, posléze byl ale videoasistentem upozorněn, aby si inkriminovaný moment šel prohlédnout na obrazovce, načež svůj verdikt změnil na žlutou kartu. Nic víc už se ale v Selhurst Parku nestalo a hosté tak odjíždějí s vítězstvím v poměru 1:0

Autor: Víťa Srp

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Prubeh hry remizovy, naštěstí brankář domácích byl proti!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele