Premier League - souhrn 24. kola

21.01.2020, 22:29, aktualizováno 23.01.2020, 22:53
Komentáře a souhrny
Liverpool pokračuje ve spanilé jízdě a jeho další obětí je Wolverhampton. Manchester City těsným poměrem zvítězil na půdě Sheffieldu United a pojistil si průběžnou druhou pozici před Leicesterem, jenž rozstřílel West Ham. Chelsea dvakrát neudržela vedení nad oslabeným Arsenalem a výsledkem byla remíza 2:2. Tottenham doma porazil Norwich a dotáhl se na Man Utd.

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC 1:2

23.01.2020 21:00

Góly: 51. Raúl Jiménez - 8. Jordan Henderson, 84. Roberto Firmino

Velmi těžký úkol čekal v dohrávce 24. kola Premier League na fotbalisty Liverpoolu. Ti nakonec z Wolverhamptonu odvezli tři body, jednoduché to ale nebylo. Na Hendersonovu trefu odpověděl Jiménez, rozhodl tak až v závěru Firmino.

V sedmé minutě dostali Reds příležitost přímého kopu. Jeho exekuce se ujal Alexander-Arnold, příliš úspěšný ale nebyl, zeď totiž srazila míč na roh. Z něj ale anglický reprezentační krajní bek našel přesně hlavu Jordana Hendersona a hosté šli do vedení. Velmi brzy mohl srovnat Doherty, ten však po Nevesově centru naprosto selhal, když netrefil hlavičku z malého vápna.

Po přestávce mohli Liverpoolští zdvojnásobit své vedení. Traorého hrubku v rozehrávce mohl potrestat Salah, jeho střelu z deseti metrů ale zlikvidoval Patrício. A tak se Vlci dočkali vyrovnání. Raúl Jiménez založil rychlý brejk svého týmu a rozehrál balón do křídla na Traorého. Ten vrátil centrem do vápna, odkud mexický kanonýr hlavou uklidil míč za Alissonova záda.

Po hodině hry mohli jít Wolves hned dvakrát do vedení. Traorého pumelici zneškodnil Alisson, úplně stejně si vedl Jiménez, který na gólmana postupoval z úhlu. Poté však domácí nedokázali rozehrát a k zakončení se dostal Salah, ani tentokráte ovšem soupeře nevytrestal.

Remízový stav zničil až Roberto Firmino. Ten dostal balón po pohledné kombinaci Salaha s Hendersonem, navedl si míč na střed a zhruba z úrovně penaltového puntíku uklidil míč nechytatelně na zadní tyč. Patrício byl bezmocný. V nastavení mohl srovnat jota, jenže Jiménezovu pobídku naprosto zahodil a pálil úplně mimo.

Reds si tak na čele udržují šestnáctibodový náskok, který navíc mohou rozšířit za týden, kdy konečně dohrají odložený duel s West Hamem. Wolves jsou na sedmé pozici, mají však stejně bodů jako pátý Manchester United.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 0:2

22.01.2020 21:15

Góly: 39. Chris Wood, 56. Jay Rodriguez

Burnley získalo cenné tři body, když vyhrálo na půdě Manchesteru United 2:0. Vítězství zařídili Chris Wood a Jay Rodriguez. Pro "Rudé ďábly" jde naopak o další zápas, který v letošní sezoně hrubě nezvládli.

V desáté minutě se domácím rýsovala slibná šance, jenže Fredova dělovka zasáhla jen soupeřova obránce.

United dál tlačili a v šestnácté minutě už jim příliš nechybělo. Na pravé straně měl trochu místa Wan-Bissaka, jeho přihrávka po zemi na vápno měla oči, ovšem spoluhráčům scházel snad jen krok k tomu, aby míč poslali na Popeho branku.

Domácí znovu zahrozili ve třiatřicáté minutě, k brance jim však scházelo kvalitnější provedení. Matić poslal přihrávku mezi obránce na Martiala, jenže tomu dlouho trvalo zpracování a to stačilo Taylorovi k tomu, aby jej skluzem zablokoval tak, že zakončení šlo nad branku.

K překvapení všech domácích příznivců to bylo Burnley, kdo první skóroval. Centrovaný míč lehce prodloužil Mee na volného Chrise Wooda, který střelou z první překvapil De Geu a umístil míč k jeho pravé tyči.

Úvod druhého poločasu sice patřil hráčům v rudém, ale v 56. minutě znovu udeřili hosté. Po rychlé narážečce si na levé straně našel prostor Jay Rodriguez a bombou pod břevno nedal De Geovi šanci zasáhnout.

Domácí se ihned vrhli do útoku a v 63. minutě po narážečce u pokutového území vystřelil James, dobře myšlený pokus prolétl těsně vedle Popeho branky.

United se gólu dočkali v devadesáté minutě, jenže jejich nadšení moc dlouho netrvalo. Shaw sice dostal míč do branky, jenže sudí gól neuznal, protože v souboji s Hendrickem viděl faul.

United i nadále patří páté místo, Wolves se před ně ale díky zápasu k dobru mohou dostat. Burnley poskočilo na třináctou příčku před Newcastle.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 4:1

22.01.2020 20:30

Góly: 24. Harvey Barnes, 45+5. Ricardo Pereira, 81. Ayoze Pérez (pen.), 88. Ayoze Pérez - 50. Mark Noble (pen.)

Bez sebemenšího nároku na vítězství byl West Hamu ve středečním utkání v Leicesteru. Tam po trefách Barnese a Pereiry prohrával už v poločase, a i když Noble korigoval, konečné slovo měl dvěma góly Pérez.

Foxes byli v prvním hracím období jednoznačně lepšími muži na hřišti, což po čtvrtině utkání přetavili v gól. Pereira přebral míč na hranici vápna a štrádoval si to s ním směrem k bráně. Z rohu malého obdélníku poté předložil do tutovky Harveymu Barnesovi, jemuž nečinilo problém uklidit balón do prázdné brány. O ofsajd se rozhodně nejednalo, i když se o to hosté výrazně hlásili.

Spolupráce před prvním gólem se poté otočila krátce před odchodem do šaten. Barnes skvěle vymyslel dlouho přízemní přihrávku skrze vápno až na Ricarda Pereiru, který si na balón počkal a z první jej uklidil nechytatelně za gólmanova záda. Nedlouho po pauze přišel pro domácí problém. Po Schmeichelově zákroku šli do souboje Ndidi s Hallerem, který vyvrcholil v dost přísně odpískaný faul. Exekuce následné penalty se ujal Mark Noble a doprostřed proměnil.

O půl hodiny později přišla stejná standardní situace i na druhé straně. Iheanacho se prosmýkl mezi obránci a Ogbonna situaci hasil jen za pomoci nedovoleného zákroku. K penaltě se tentokráte postavil Ayoze Pérez a bez problémů skóroval. Španěl se dočkal ještě druhé branky. Iheanacho mu ve vápně sklepnul míč a Pérez přízemní ranou uzavřel gólový účet utkání.

V tabulce jsou muži z Leicesteru nadále na třetím místě s již čtrnáctibodovým náskokem na pozice mimo Ligu mistrů. Hammers jsou se zápasem k dobru sedmnáctí, výrazně ohrožení sestupem.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Norwich City 2:1

22.01.2020 20:30

Góly: 38. Dele Alli, 79. Heung-min Son - 70. Teemu Pukki (pen.)

Tottenham měl plné ruce práce i s posledním mužstvem ligy, přesto Norwich nakonec odjel ze severu Londýna s prázdnou. Domácí v zápase dvakrát vedli a až na druhý pokus se jim podařilo těsný náskok uhájit. Po vítězné brance Sona se "Kohouti" vyšvihli na šesté místo, "Kanárci" zůstávají poslední.

V sestavě Spurs se po zotavení zdravotních trablů objevil brankář a kapitán v jedné osobě Lloris, na levém kraji obrany zase dostal důvěru mladý Sessegnon. Na straně hostů chyběl v minulém kole vyloučený Godfrey, jehož na pozici stopera nahradil Hanley. Zraněného Buendíu na pravé straně záložní řady zastoupil Rupp.

"Kanárci" se od začátku zaměřili na obranu, ovšem v desáté minutě dovolili nebezpečně vypálit Lamelovi, proti němuž výborně zasáhl brankář Krul. Šest minut nato zahrozil i Norwich, když těsně vedle tyče střílel Pukki. Vzápětí na druhé straně hlavičkoval nebezpečně Alli, ovšem Krulovu svatyni přestřelil. Podobně dopadl také pokus Sona z 24. minuty.

Sérii nepřesných střel prodloužil ve 29. minutě hostující Cantwell a za okamžik také Son. Ve 38. minutě už se však neomylně do sítě trefil Tottenham. Souhru Sona s Aurierem zakončil po pasu před bránu od druhého jmenovaného Alli. Domácí tak šli do kabin s jednobrankovým náskokem v zádech.

Tři minuty po změně stran se o nechtěné vzrušení postaral Cantwell, jenž podrážkou fauloval Lamelu a nakonec mohl být rád, že mu sudí Kanavagh po poradě s kolegou u videa udělil jen žlutou kartu. Canaries však záhy začali "Kohouty" zlobit i fotbalově. Krátce po přestávce se Cantwell i Pukki ještě zastřelovali, ale v 70. minutě už bylo vyrovnáno. Norwichi se tak zadařilo z pokutového kopu, kterému předcházel Sessegnonův faul ve vlastní šestnáctce na Aaronse. Lloris sice směr penalty vystihl, jenže na pokus Pukkiho k tyči byl nakonec krátký.

Vyrovnaný stav ale vydržel jen devět minut. To se ke zteči totiž odhodlali Spurs, Mourova tečovaná rána z úhlu se snesla před bránu, kde byl se svou hlavou nejrychleji Son - 2:1. Podruhé už se hostům odpovědět nepovedlo, všechny body tedy nakonec přece jen zůstaly Spurs.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 2:2

21.01.2020 21:15

Góly: 28. Jorginho (pen.), 85. César Azpilicueta - 63. Gabriel Martinelli, 87. Héctor Bellerín

Zatímco předešlé remízy s Crystal Palace či Sheffieldem United byly z pohledu Arsenalu zklamáním ztrátou, třetí dělba bodů v řadě ze Stamford Bridge nese naopak punc skutečného vítězství. Přestože Kanonýři na půdě Chelsea hráli více než hodinu v oslabení a dvakrát v zápase prohrávali, díky nezlomnému duchu se pokaždé dokázali do utkání vrátit a vydřeli tak navzdory všem předpokladům bláznivou remízu 2:2.

Pro Mikela Artetu šlo o další potvrzení, že hráči stojí za jeho trenérským přístupem, neboť hosté od vyloučení Davida Luize a následné proměněné penalty Jorginha hráli překvapivě lépe, nikoli hůře. Bylo sice zapotřebí maximální efektivity a jisté dávky štěstí, ovšem Arsenal beze zbytku vytrestal Chelsea za bohorovný výkon dvěma srovnávacími trefami Gabriela Martinelliho s Héctorem Bellerínem.

To Frank Lampard bude pozitiva z úterního zápasu hledat hůře. Blues opět mnohdy proti dravému soupeři působili v útočné fázi bezradně a nevyvarovali se ani dalších defenzivních lapsů, jež nezachránil ani kritizovaný Kepa Arrizabalaga, jenž ze dvou střel soupeře dvakrát inkasoval. Souboj o příčky zajišťující postup do Ligy mistrů tak nadále zůstává otevřený, byť desátý Arsenal jeho přímou součástí není. Pokud Manchester United zvládne středeční zápas s Burnley, stáhne čtvrtou Chelsea na rozdíl pouhých tří bodů.

Úvod zápasu vyrovnanému skóre pranic nenasvědčoval. Katastrofální počínání Shkodrana Mustafiho při snaze poslat míč Berndu Lenovi vystihl Tammy Abraham, jehož po obehrání vyběhnuvšího brankáře Arsenalu fauloval David Luiz a daroval tak svému bývalému týmu nejen výhodu pokutového kopu, ale k potěše domácího obecenstva také více než hodinovou přesilovku, neboť jeho zákrok nebyl hodnocen jako snaha o zahrání míče, a tudíž se na něj pravidlo tzv. trojitého trestu nevztahovalo. Jorginho nabídnutou příležitostí nepohrdl a Arsenal zdánlivě čekal předlouhý večer trápení.

Hosté však oproti předešlým rokům nemají tendenci v kritických momentech zalézt do ulity a Chelsea si proti jejich neutuchajícímu nasazení překvapivě nevěděla rady. Po hodině hry navíc Blues vrátili soupeři na oplátku vlastní hrubici v defenzivě a bylo vyrovnáno. Odvrácený roh domácích okamžitě obrátil do protiútoku neúnavný Gabriel Martinelli, jenž využil podklouznutí N’Gola Kantého a nebývalý sprint před tři čtvrtiny hřiště zakončil chladnokrevným obstřelením stínujícího Arrizabalagy.

Jubilejní desátý zásah mladičkého brazilského forvarda v letošní sezoně jen upevnil víru Kanonýrů a přesilovka Chelsea byla patrná ještě méně. A když už domácí přece jen dokázali strhnout vedení zpět na svou stranu, když se z centru Hudsona-Odoie prosadil kapitán César Azpilicueta, trvala jejich radost pouhých pár minut. Rozhodnutí nezakopnout míč do zámezí v reakci na zranění Tammyho Abrahama vyšlo Chelsea pořádně draho, neboť Arsenal z dalšího protiútoku přesunul hru na pravou stranu a uzdravivší navrátilec Héctor Bellerín z hranice šestnáctky k údivu všech přihlížejících obstřelil svou slabší levačkou všechny v čele s Kepou a srovnal na 2:2.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 3:1

21.01.2020 20:30

Góly: 36. Harry Wilson, 41. Pascal Groß (vl.), 74. Callum Wilson - 82. Aaron Mooy

Bournemouth po šesti zápasech zase okusil chuť výhry v Premier League. Na domácím Vitality Stadium si poradil s Brightonem a v tabulce si o jedno místo polepšil, byť stále zůstává na sestupových příčkách. Těm se rázem přiblížili o poražení hosté, kteří nevyhráli počtvrté v řadě.

V základní jedenáctce domácích chyběl v minulém kole vyloučený stoper Steve Cook. Díru po něm zalepil Francis, místo záložníka Goslinga pak v útoku nastoupil Solanke. Také v sestavě Seagulls došlo ke dvěma změnám. Manažer Potter nechal odpočívat ofenzivní křídla Trossarda s Connollym, šanci naopak dostal Groß a Jahanbakhsh.

Hosté na nic nečekali a do soupeře se pustili od samého začátku. Bernardova střela po minutě hry příliš povedená nebyla, ovšem pár chvil nato se proti pokusu Maupaye musel vytáhnout brankář Bournemouthu Ramsdale. Ve 28. minutě se souboj stejných borců opakoval a opět byl úspěšnější domácí hráč, jenž zakončení Maupaye brilantně vyrazil, načež dorážku zablokoval Aké.

Cherries se probudili až po půlhodině hry, ovšem stálo to zato. Ve 33. minutě ještě po přihrávce Solankeho trestuhodně minul bránu Rico, ovšem za další tři minuty racci neodvrátili ideálně dlouhý nákop, čehož využil Solanke přihrávkou na volného Harryho Wilsona, který prostřelil gólmana Ryana - 1:0. Navíc ve 41. minutě Bournemouth navýšil svůj náskok. Callum Wilson si po rohovém kopu počínal důrazně v malém vápně a zblízka usměrnil míč do sítě. Gól byl nakonec uznán jako vlastní, neboť balón ještě zasáhl Groß.

Už 3:0 to mohlo být v 59. minutě. Na Fraserův trestný kop si naskočil Billing, Seagulls však zachránil pohotový Ryan. Brighton poté vsadil na útočnou kartu, jenže Ramsdale zneškodnil dva pokusy Dunka i štiplavé rány Maupaye s Mooyem. A tak v 74. minutě opět udeřili domácí. Solanke si připsal druhou asistenci, když vyslal Calluma Wilsona. Ten obešel Ryana a chladnokrevně zakončil.

Cherries byly pochopitelně při chuti a Fraserovi v 78. minutě nechybělo moc k další brance. Nakonec se však o tři minuty později dočkal také Brighton, když odražený míč usměrnil do sítě i s pomocí brankové konstrukce Mooy. Šlo však pouze o čestný zásah, který na konečném účtování nic nezměnil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Watford FC 2:1

21.01.2020 20:30

Góly: 68. Douglas Luiz, 90+5. Ezri Konsa - 38. Troy Deeney

Hodně nešťastný zápas odehrál Watford na hřišti Aston Villy. Hosté dlouhou dobu vedli a byli také lepším mužstvem, ovšem druhá půle a zejména závěr duelu jim vůbec nevyšel dle představ. Ze šťastného vítězství se tak nakonec radovali domácí, kteří díky zásahu Ezriho Konsy vystoupali mimo sestupové pásmo, kam naopak spadl jejich úterní protivník.

Manažer Villans Smith neučinil v sestavě svého celku po remíze na hřišti Brightonu jedinou změnu. To lodivod Hornets Pearson se podobně "opičit" nemohl, neboť mu ze základní jedenáctky vypadl zraněný Sarr. Jeho místo na křídle tak zaujal Pereyra.

Jako první za to vzal v sedmé minutě kapitán hostů Deeney, jehož projektil skončil vysoko nad břevnem. Po úvodním tlaku Watfordu se karta obrátila a dopředu se začali valit domácí. Výsledkem jejich snahy byla po půlhodině hry střela Grealishe nad bránu. Ve 38. minutě se však jako první prosadili "Sršni". Deulofeu si naběhl za obranu soupeře, z pravé strany nacentroval před bránu, kde se poměrně snadno prosadil hlavou Deeney - 0:1. Ještě těsně před přestávkou mohl skórovat i sám Deulofeu, jenže z úhlu rozvlnil jen boční síť.

Sedm minut po změně stran nebyli Hornets daleko od navýšení náskoku, to by však v bráně Villans nesměl stát gólman Reina, který nejprve odvrátil nabídku Deulofeua a poté se blýskl proti střele i dorážce Deeneyho. Krátce poté zahrozil na druhé straně Targett, ale hlavou trefil jen připraveného brankáře Fostera. Trézéguet po hodině hry zase nemířil ani mezi tři tyče.

V 68. minutě už ale bylo vyrovnáno. Targettův centr prosvištěl pokutovým územím a až na zadní tyči jej do brány usměrnil střídající Luiz. Rázem se karta obrátila a Aston Villa usilovala po zisku tří bodů. Těch se domácí nakonec dočkali z poslední akce zápasu. Reinův nákop z nastaveného času sklepl Mings pro Konsu, jenž pohotovou střelou překonal Fostera a rozhodl o výhře Villans.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 2:2

21.01.2020 20:30

Góly: 30. Moise Kean, 54. Dominic Calvert-Lewin - 90+4. Florian Lejeune, 90+5. Florian Lejeune

Nečekané selhání? Výbuch? Katastrofa? To si asi po utkání s Newcastlem říkali fanoušci Evertonu. Ten totiž ještě na začátku nastavení vedl po brankách Keana a Calverta-Lewina 2:0, jenže pak se slova ujal Lejeune, který dvěma brankami v úplném závěru vyrovnal na konečných 2:2.

Domácí byli týmem, který soupeřovu bránu ohrozil jako první. Stalo se tak v deváté minutě, na přízemní centr Thea Walcotta těsně nedosáhli Calvert-Lewin a Kean. Oba hráči se chytali za hlavu, pokud by se k míči jeden z nich dostal, jednalo by se o čistou gólovku.

O čtyři minuty později Everton zahrozil snad ještě více. Walcott ve středu hřiště přiťukl míč Moiseovi Keanovi, který doběhl před šestnáctku a křížnou střelou na vzdálenější tyč protáhl hostujícího brankáře. Ten balón vytěsnil na roh.

Ve třicáté minutě už domácí slavili gól. Nákop Miny prodloužil jeden z domácích hráčů k Bernardovi, který balón poslal za obranu na rozběhnutého Moise Keana. Ten vypálil po zemi a míč prošel pod tělem padajícího Dúbravky až do sítě.

Další příležitost skórovat měli domácí na začátku druhé půle. Po hezké kombinaci vysunul Walcott spoluhráče Bernarda, který balón přes vybíhajícího Dúbravku poslal nad břevno.

V 54. minutě však měli Ancelottiho svěřenci dvojnásobný náskok. Lucas Digne poslal do šestnáctky krásnou přihrávku, která prošla až na Dominica Calverta-Lewina a ten střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře.

Dvě obrovské šance na navýšení vedení měli domácí čtvrthodiny před koncem. Parádní ránu vypustil zpoza šestnáctky Bernard. Míč padal k levé tyči, ale Dúbravka ho stačil pravou rukou vytáhnout mimo svou bránu. Po chvíli další nebezpečná střela zpoza pokutového území mířila na hostující bránu. Dominic Calvert-Lewin pálil po zemi k pravé tyči a slovenský gólman si připsal další dobrý zákrok.

Zápas spěl ke svému konci, když se začaly dít divy. V 94. minutě se hostům podařilo snížit. Po rohovém kopu vznikl před domácí bránou závar a Florian Lejeune dokázal zakončit krásnými nůžkami.

O minutu později si snad každý fanoušek Evertonu musel myslet, že je ve zlém snu. Po obrovském závaru a několika dorážkách míč skončil v rukavicích brankáře Pickforda. Rozhodčí však dostal na hodinky informaci, že míč již před tím přešel brankovou čáru. Gólman Evertonu totiž vyrážel balón z kopačky Floriana Lejeuneho těsně za ní.

Oba celky tak mají i nadále stejně bodů a patří jim dvanáctá, potažmo třináctá příčka.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Manchester City 0:1

21.01.2020 20:30

Góly: 73. Sergio Agüero

Dlouho čekali hráči Manchesteru City na to, až konečně rozvlní síť za Hendersonovými zády. Tři čtvrtiny zápasu se jim to nedařilo, až poté přišel střídající Agüero a po pěti minutách jediným gólem rozhodl o vítězství hostů.

Jako první trochu překvapivě zahrozili Blades, přečíslení tří hráčů proti dvěma ale skončilo jen míčem pro Edersona. Citizens se osmělili po dvaceti minutách, kdy rychlý protiútok skončil zblokovanou střelou. Hodně ekvilibristicky mohl skóre otevřít Otamendi, jeho nůžky po rohovém kopu ale Henderson lapil.

V pětatřicáté minutě předvedl fantastickou individuální akci Jesus, který se prosadil přes dva hráče a ten třetí musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu. Jelikož to již bylo hluboko v pokutovém území, kopala se penalta. Té se ujal sám faulovaný, hrubě se mu ale nepovedla a gólman ji zneškodnil.

Gabriel Jesus se kýžené trefy nedočkal ani po hodině hry, kdy mu hlavička úplně nesedla a pro Hendersona se stala snadným soustem. Na opačném konci hřiště Ederson vyrazil Bashamovu ránu, úspěšná nebyla ani následná dorážka patou. O něco později chybělo jen pár centimetrů ke gólu McBurniemu, který míč trefil jen špičkou kopačky.

To už byl na hřišti čerstvý Sergio Agüero, který si zanedlouho naběhl na De Bruyneho fantastickou kolmici mezi bránící linií a brankářem. Argentinskému kanonýrovi už nečinilo problémy uklidit míč do odkryté svatyně. Ve zbytku utkání si jedinou šanci vypracoval Sterling, který ale zamířil mimo.

Bleděmodří si tak v tabulce pojistili druhé místo před Leicesterem, Sheffield United se i přes porážku drží mezi nejlepšími osmi.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 0:2

21.01.2020 20:30

Góly: 22. Nathan Redmond, 48. Stuart Armstrong

Hráči Southamptonu vyhráli na londýnské půdě Crystal Palace 2:0 a přeskočil jej díky tomu v tabulce. O góly se postarali Redmond a Armstrong. Saints tak se svým soupeřem neprohráli už počtvrté v řadě.

Byla teprve čtvrtá minuta a rozhodčí už museli řešit sporný moment. Po dlouhém nákopu se dostal k míči na pravé straně Armstrong. Obrana Crystal Palace měla co dělat s Longem, ale nakonec se po pádu útočníka hostů penalta nepískala.

V devatenácté minutě se po autovém vhazování Armstronga hosté u míče příliš dlouho nezdrželi. Do stoprocentní šance se dostal Tosun, který ale zaváhání Vestegaarda nepotrestal. Jeho rána vylétla nad břevno.

Po dvaadvaceti minutách se hosté dostali do vedení. Stephensův pas na hranici pokutového území si mezi třemi protihráči perfektně stáhl do pohybu Nathan Redmond. Následně si pohrál i s dalším soupeřem a nakonec vypálil raketu k levému hornímu rohu.

Další přesnou střelu přidali Saints tři minuty po přestávce. Po řadě odrazů skončil míč u Stuarta Armstronga, který si připravil balon na pravačku a poté nechytatelně vystřelil k levé tyči. Guaita marně plachtil vzduchem k tyči, na míč si ani nesáhl.

Třetí gól hostů mohl v 62. minutě přidat Shane Long. Po přihrávce od Obafemiho šel útočník hostů sám na Guaitu, ale napálil jen přesný střed branky, kde byl domácí gólman.

Domácí se k žádnému většímu tlaku nezmohli a hosté se nemuseli nikam hnát, takže už diváci další branku neviděli. Crystal Palace je jedenáctý, Southampton devátý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC23221054:1567
2.Manchester City24163565:2751
3.Leicester City24153652:2448
4.Chelsea FC24124841:3240
5.Manchester United2497836:2934
6.Tottenham Hotspur2497838:3234
7.Wolverhampton Wanderers24810635:3234
8.Sheffield United2489725:2333
9.Southampton FC24941131:4231
10.Arsenal FC24612632:3430
11.Crystal Palace2479822:2830
12.Everton FC24861028:3530
13.Burnley FC24931228:3830
14.Newcastle United24861024:3630
15.Brighton & Hove Albion24671127:3425
16.Aston Villa24741331:4525
17.West Ham United23651227:3823
18.AFC Bournemouth24651323:3723
19.Watford FC24581121:3623
20.Norwich City24451524:4717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1011)

Přidat komentář
pobody's nerfect

2384. Článek s touto fotkou

Reagovat
Busby babes

jsem rad, ze jsme Lukaku prodali a nemusim koukat na tu "islamsky terotista" fotku.

Reagovat
jk

U souhrnu stejně většinou nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len taká maličkosť, Romelu je katolík.

Reagovat
mistr129

Ale terorista to je ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to s tim nema moc co delat.

Reagovat
smazaný uživatel

Spasitel

Reagovat
Generalní Gladiator

máte co zlepšovat,aby jste bílé zlo vyndali

Reagovat
smazaný uživatel

Viac ako mesiac, verim, ze zlomime to stvrfinale

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi smesny a tva gramatika taky

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

atvagramatikataky

Reagovat
Smreky

ten VAR + rozhodca v zápase Chelsea - Arsenal

ako vysvetlia prečo nebola odpískaná ani jedna ruka? tie pravidlá v pískaní ruk sa dosť zmenili...

Reagovat
icemike

Reagovat
masly008

pravidla serou,3tý trest je taky 3 roky zrušený a borec si to pískne.

Reagovat
Counter

Třetí trest se vztahuje na snahu hrát míč.

Reagovat
Benzema

Everton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Po většinu zápasu možná nejlepší výkon v sezoně, který ale stejně spolehlivě dokážeme v posledních dvou minutách úplně zahodit.

Reagovat
nani92

*v minúte

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že existuje brzká výplata při vedení o dva góly

Reagovat
salami

Fakt o bylo od vas tak dobry? Ja to vcera nestihal, ale koukal jsem na drzeni mice a to jsme meli 3. az 4. nejvyssi v sezone Vetsina tymu nam pomalu nepujci balon, vyssi drzeni jsme meli jenom jednou na Burnley, jinak je to des. Tak me to docela prekvapilo, ze zrovna venku s tymem, kterej ma vzrustajici formu a kvalitativne patri do prvni 8.

Reagovat
Zaschrona

U nás je, co dostal Ferguson větší slovo, snaha na to držení tolik nehrát, nikde jinde jsem neviděl fanoušky tak často bučet při přihrávkách dozadu nebo i do strany, když je jen trochu šance na to hrát balony dopředu. A těch šancí včera prostě bylo dost, naopak vy jste v podstatě neměli žádnou významnější střelu, tedy až do těch gólových situací. A tam to teda taky šlo chytat, především ten druhý...

Reagovat
salami

Zajimavy, dik, vlastne mi to prislo jenom jako takova zajimavost, cekal jsem drzeni mice max 30 %. Ale aspon jsem se dozvedel neco o vasem hernim stylu, protoze letos jsem snad Everton jeste nevidel hrat, jenom sestrihy.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že ani jedni zmrdi nevyhráli

Reagovat
Trand

Ještě máte šanci to zítra napravit.

Reagovat
jk

Reagovat
nani92

Lampard dopláca na ignoráciu Girouda

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 2 hlavičky, který Abraham neomylně poslal do prostřed brány by byly pro Girouda lahůdky

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa a Kante, tak to je fakt v piči

Reagovat
Trand

Xhaka byl skvělej

Reagovat
Taiger

Jeden z našich nejlepších zápasů poslední zápasy

Tím nejlepším ale Martinelli prostě

Reagovat
emanuel habasko

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ted četl, že byl Martinelli u nás jako hodně mladej 4x na testech a my ho odmítli

Reagovat
Counter

jj

He had been invited to train with Manchester United on four separate occasions between 2015 and 2017, posing for photos with Paul Pogba and even appearing as a substitute in an under-18 game against Lincoln City.

But a concrete offer never materialised, and so Martinelli knuckled down.

Děkujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za to docela rád, už vidim jak ničíme jeden z největších mladejch talentů, protože místo něj nasazujeme Lingarda nebo Pereiru

Reagovat
Ondiis

Reagovat
merlick

nech hra na stoperovy, tam nemusi zbiehat po lopty

Reagovat
Hokaido

Zápas skvělej, rozhodčí tragédie. Od vyloučení hrál Arsenal suprově, ten bod si zasloužil.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
TopinB

Reagovat
Greny

Není na co čekat..

Od příště Kepa na lávku a aktivovat klauzuli Wernerovi a spoléhat že půjde Abraham bude tak měsíc mimo...

Jinak dnes ztráta zbytečná... Ale to je těžké brankář nechytí ani taxíka jinak gólů jsme měli dát vic

Reagovat
sunakashi

Ty musíš být nalitý jak svině ne? Číst tenhle příspěvek bylo za trest...slovosled jebat že...co tak si to přečíst po sobě před odesláním? Nepomohlo by?

Reagovat
Ondiis

Neporazit Arsenal hrající v 10 s obranou, kde jsou dva záložníci a Mustafi

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Shkodran je náš král,

Shkodran je náš král,

Ten umí hrát fotbál,

Shkodran je náš král..."

,,K unbeatenu nás vede dál,

chytí každičký Camrál.

Arsenalem zní chorál:

Shkodran je náš král."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Další ostuda.

Nekreativní až to bolí. Jenom přihrávky kolem vápna a centry do prvních hráčů.

Dát gól a pak zase zalézt až do prdele.

Reagovat
Mastný Chobot

Piča zápas, ktorý dojebali Mustafi s Luizom, s nejednou haluzou v náš prospech.

Každopádne, Saka s Martinellim božie výkony. Keby ostatní mali také nasadenie a chuť ako oni, tak vedieme ligu. Fascinujúce, že 18 a 19 ročný hráč musia motivovať ostatných k lepším výkonom.

A jeden postreh do debaty; Xhaka na stopérovi mi prišiel ako celkom zaujímavá voľba aj do iných zápasov. Na CM nemá obratnosť, dynamiku ani prehľad, ale na stopérovi tieto slabiny celkom dobre zakryje to, že má väčšinu času loptu a hru pred sebou. Keby zlepšil hru vo vzduchu, tak z neho môže byť celkom dobrý stopér, si myslím.

Reagovat
Mastný Chobot

A Héctor samozrejme <3

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa velmi pacilo ze ho tam arteta nechal

Reagovat
Ondiis

Udělá chybu a mluvilo by se jinak

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
masly008

však dojebal ofsajd past u té hlavy abrahama.

Reagovat
Kucka

past dojebával víckrát, to by se musel naučit

Reagovat
salami

Nacasovani obrannejch zakroku ma taky vyborny, sup tam s nim

Reagovat
merlick

Xhaku uz iba na stoperovy pls, na zbiehanie po lopty v strede zalohy nema dynamiku - jeden z dovodov nasej statickej zalohy a vytvarania tlaku na stoperov. Potom to konci tak ze Mustafi je nervozny lebo nema komu nahrat, ked za 20 minut ho nas stred zalohy postavi pred 10 neriesitelnych uloh kde moze iba odkopnut

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
havrys99

Hrdost! Neskutečně odmakáno jako tým, ale jednotlivě Hector po takové době full time, Xhaka, Saka, samozřejmě Martinelli top top top. K Mustafimu není potřeba se vyjadřovat ... Přístup Chelsea k přesilovce na pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

hrdost? Arsenal je pro smích akorát tak

Reagovat
king23

ty vole ty máš dost

Arsenal na desátém místě a to ještě o skore a chlapec cítí hrdost.

Reagovat
havrys99

Máš pravdu, je škoda, že jsme v deseti neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrdost

Reagovat
smazaný uživatel

skvely zapas :)

hector <3 <3 <3

Reagovat
Counter

Někdo tady říkal, že AMN je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ved to sa nemusi vylucovat

Reagovat
Counter

To je pravda, ale je to divné láskovat hráče, nad kterým jsem před pár týdny lámal hůl, že po zraněních je už z něj troska a v základu nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ja hektora milujem, som ho tu hypoval ked hral este za rezervu...len sa bojim ze po tom zraneni to proste pojde dole. dnes zahral prvy dobry zapas od zranenia. snad mu to vydrzi, ja budem len rad, ale rychly uz napr nie je

Reagovat
Ondiis

Pořád mi vadí, jak nedokáže dostupovat hráče a nechává jim tunu prostoru na převzetí míče. V tom musí být nejhorší v lize ale gól skvělý. Trefil to parádně

Reagovat
Counter

Stále Unbeaten v novém roce

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Na tohle jsme měli jet

Reagovat
havrys99

chudák Víťa, ten už musí hledat nový tým

Reagovat
Counter

A navíc to ani neslouží jako dobrá reklama, s takovou o ta jeho místa na SB už nebude nikdo stát, možná tak s výjimkou fandů soupeře

Reagovat
havrys99

Teď když koukám na jejich rozpis, tak to jsou stejně samí průměráci

Reagovat
kiciN

Reagovat
Counter

Same amount of draws as the invincibles. Just need 20 wins from our final 14 games.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiciN

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

Reagovat
Pharrell

ale remízový lídr

Reagovat
hona.kub

nasrat, s takovou produktivitou běžte do prdele... CHO tragédie největší dnes

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Everton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

To už si úplně rezignoval?

Reagovat
Zaschrona

To ne, ale za tohle si fakt nic jiného nezaslouží. Že se takhle každý tým rozloží jednou za čas, to je docela normální. Že ale tohle jsme schopní předvést v podstatě ve frekvenci jednou za měsíc, to je fakt nekonečně směšný... Brighton, Leicester, Liverpool, tohle.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam ty pozitiva opravdu nevidím, mnohem více to bylo o marnosti Chelsea a opravdu těch 10bodů v tabulce vidět nebylo ani na Emirates ani dnes, PL je Liverpool a pak ten zbytek, co kriplí a nemají konzistenci

Reagovat
blade115

Emersona a Kepu fakt ale vystřelit někam do prdele, to jsou tak žalostní tragédi, že ani další dva adolescenti v sestavě by tomu týmu neuškodili víc. Strašná ostuda, doma proti celý zápas oslabenému Arsenalu dvakrát ztratit vedení...

Reagovat
spider_8

Musíme koupit brankáře v létě, to nemá cenu zkoušet dál s Kepou.

Reagovat
blade115

Leckdo ho pořád srovnává s De Geou, ale já už nad ním taky lámu hůl... Fakt člověk dřív nedokázal plně docenit Čecha, i toho Courtoise, dokud nepoznal, jaké to je když má tým opravdu, ale opravdu mizerného gólmana.

Reagovat
spider_8

Přesně, vždycky si představím Čecha nebo Courtoise v těch Kepovovo situacích a říkám si, že tohle by měli.

Reagovat
blade115

Bylo by celkem zajímavý vyčíslit, kolik nás ten diletant stál bodů... Ani bych se nedivil, kdyby to bylo dvojciferný číslo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Squinty

No myslím, že Kepy bude celkem problém se zbavit s jeho platem a částkou za kterou k nám došel.. Hlavně když už, tak přivést někoho kdo umí sbírat centry při naší nemohoucí obraně

Reagovat
sunakashi

Toho se nezbavíte ani náhodou! Vaše vedení ho po tom, kolik za něho vyplázli ,těžko hned bude někomu nabízet...a hlavně by ho nikdo nekoupil..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Mustafiho

Reagovat
Svatej

Na Kepu začínám mít tu největší averzi, jakou jsem vůči hráči kdy měl. Tady nejde o to, co je obecně chytatelny, ale že ten hráč udělá absolutní hovno pro to, aby ti alespoň kurva jednou změnil názor. Rozehrávka urazlive mizerná, zákroky žádný, nulová dominance ve vápně. Nejhorší brankář, jakyho jsem měl možnost dlouhodobě pozorovat.

Přirozeně zbytek týmu by si zasloužil nefalsovanou nákladacku za stadionem a Lampard by měl bejt ten, kterej na ně bude házet deku.

Reagovat
blade115

Jako u mě je Bosingwa pořád ještě trochu výš, Ramires mi taky dost dával zabrat, ale Kepa je v žebříčku čím dál tím výš. Maloudu už teda předehnal.

Reagovat
Svatej

Já už ostatní vytesnil, tenhle traged mě vyloženě uráží svou přítomností, je fakt jak pijavice.

Reagovat
Miguel19

Nejlepší je to Diskuzní forum na FB. Tam jakmile napíšeš něco proti Kepovi, tak jsi za totálního kokota.

Reagovat
fenixLFC

pretoze na FB vseobecne to funguje tak ze ked hrac stoji vela tak je super. je jedno kto to je ci sa hodi, proste tam chcu drahych hracov a potom ich budu branit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

za co Emerson?

Reagovat
blade115

Za těch 50 pojebaných centrů na zápas a konstantně skandální průměrnost.

Reagovat
Kucka

Proč ten frajer kope rohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty nastavení sranda, 3 goly a 10minut zpomalení Arsenalem.

Öba goly trapné, nechápu, proč se to u druhého neodkoplo do autu a Abraham mohl 5 minut ležet potom co to rozhodčí hodí se to odkopne ještě dále. Místo toho se tam Abraham plantá úplně zbytečně, tam měl být Bats když už.

Jestli tenhle zápas nebyla jasná ukázka nezkušenosti kádru i trenérského týmu, není to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně mi přijde, že prostě kromě Liverpoolu je ta Premier League plná týmů, co hrají dobře pak rupnou a tak pořád dokola, šílená nekonzistence zbytku tabulky

Reagovat
Miguel19

Nechápu, proč se vracel Abraham a ne Michy. Abraham se nemohl ani hýbat a Emersonovi tak jenom překážel

Reagovat
Kucka

Bats plnej síly čekal na brejk, aby stvrdil výhru

Reagovat
kvasha16

aha.. tak to potom vsetko meni...

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Reagovat
salami

Ted v podcastu Athleticu probirali, ze Conte byl z Batse uplne nepricetnej, ze ten kluk absolutne neni schopnej plnit nic z taktickejch pokynu, tak mozna proto ho radsi ani Lampard na obranny standardky netaha.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa tam Abraham rozčuľoval na Batshuaiye, že mu nepustil loptu do jasného ofsajdu. dobrý zápas

Reagovat
Remt

Do pomalu dvoumetrového mi přišlo

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal 2 střely za zápas

Reagovat
afc

To je akože málo?

Reagovat
Salfovic

Ano, mít o střelu víc, tak by vyhráli.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Infi

Reagovat
Front hell

2 střely 2 goly.

Reagovat
icemike

Abraham je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

existuje take tie vesmirne sranda zapasy kedy sa proste deju pitchovinky, toto bol jeden z nich

Reagovat
Squinty

Doufám, že už Emersona nikdy neuvidím v základu

Reagovat
SpartaOvenka

Tohle jsem ale úplně triviální chyby při skládání sestavy.

Chtělo to dneska 343 - s Tomorim na place na všechny ty jejich rychlé hráče, na kraje Azpi a Emerson. Rudiger by si to mělo dirigovat ze středu, kolem něj kombinační Christensen a rychlík Tomori. Emerson by sice nic moc proti Belerinovi nepředvedl ani tak, ale na druhé straně by udělal Azpi s Willianem víc starostí Sakovi. Willian na druh straně nemá co dělat. Ve středu pole Jorginho s Kovačičem, Kanté je prostě v tomto systému trochu navíc, nicméně dnes nešlo moc dirigování ani Jorginhovi.

Nalevo pod Tammym měl být rozhodně Mount, který je v téhle pozici pod útočníkem, nečistým křídlem úplně skvělý, za to CHO má dost zápasů zoufalou formu a ty jeho centry

Vůbec jsme nedokázali ovládnout hru na delší dobru, vytvořit si větší šance, chce to stopera, brankáře, LB, křídlo a to hned.

Nicméně i bod se počítá, jdeme dál, Lampsovi věřím

Reagovat
mikelinos

Úplně zřetelné chyby, ale napíšeš nám je až po zápase, kde si generál po bitvě

Reagovat
SpartaOvenka

Ano, asi jako každý

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Pulisic?

Reagovat
SpartaOvenka

Zraněn

Reagovat
Mastný Chobot

Inak som zvedavý, čo ten Abraham. Akože dohral, ale nevyzeralo to vôbec dobre. Nečudoval by som sa, keby to bolo nejaké vážnejšie zranenie.

Reagovat
smazaný uživatel

prej vazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že mají Mičiho

Reagovat
blade115

To přivolal ten týpek, co tu po zranění Kanea každému 100x vysvětloval, že se Vardy v žádném případě za žádných okolností i kdyby trakaře padaly stoprocentně nevrátí do repre na euro. Osud teď logicky jen dostal za povinnost toho blbce vyvrátit, tak vyřazuje ze hry všechny ostatní, dokud nezbude fakt jen ten Jamie. Příští týden jasný Ings, potom DCL a nakonec pro jistotu Heskey.

Reagovat
SpartaOvenka

A Rooney kdy?

Reagovat
blade115

Hned co ho Abramovič přivede jako náhradu za zraněného Abrahama.

Reagovat
PP

ty vole.. Já psal po zranění Kanea, že kdyby se Rashovi nebo Abrahamovi něco stalo, tak může přijít v úvahu povolání Vardy.. a bác ho, ani ne 2 týdny..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej, kdo je naprosto spokojen s Xhakou pokaždé, když hraje obránce? On na tenhle post prostě má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mustafi vo fantasy to bude mať asi za 6 bodov po krásnej asistencii na Martinelliho gól

Reagovat
Counter

Ale jde na to chytře - Sokratisovi něco sype do pití, aby byl nemocný, Luizovi zařídil redku a rázem základ pojištěný v suchém triku.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Vopi11

Reagovat
TopinB

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli and Saka is the best left wing pairing since Marx and Engels.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny.. By to bylo kdyby ti dva vasi mantaci byli aspon v top 5 v lize

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
pingla

Reagovat
Counter

Reagovat
Kucka

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by sme dalsi zapas skusit nechat xhaku na stoperovi a do zalohy k torreirovi amn

Reagovat
Mastný Chobot

a Willocka namiesto Ozila

Reagovat
smazaný uživatel

willock sa mi na am vobec nepaci

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa nepáči Ozil hocikde

Reagovat
Amos

Reagovat
Counter

A Nketiaha místo Lacazetta. Ještě se s Norwichem o ten nejvyšší počet minut hráčů U21 porveme

Reagovat
Kucka

Willock hrozně sóluje a kazí, to radši ten Mesut

Reagovat
j_mrazik

A Lacazetta na stopera.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ancelotti: "The players are really sad for this moment. I said to them I lost the Champions League final after winning 3-0, these things happen."

Ach jo. Myslel to dobře, ale tohle si hrozně vyžere.

Reagovat
Kucka

to mi přijde jako v pohodě výrok

Reagovat
Zaschrona

Jo, ale to finále prohrál s Liverpoolem. Což není, zrovna v našem případě, zrovna ten nejlepší příklad.

Reagovat
FUnk

Reagovat
mr.Silver

Martinelli ma letos 10+2 ve vsech soutezich na to, ze hral loni pralesni ligi v Brazilii, to je solidni pocin. On v sobe ma neco z Aguera, hodne bavi me na nej koukat.

Pokud nam pristi rok zdrhnou hvezdy, tak staci posilit zalohu a stopery, ten utok bude bozi

Reagovat
9augi9

O tom ako Váš utok ma byť boží počúvame už aspoň 3. rok.

Reagovat
afc

A minulý rok nebol?

Reagovat
Front hell

Tady přece můžeš chválit jenom hráče Liverpoolu. To ještě nevíš

Reagovat
kiciN

Nebyt toho utoku posledni 3 sezony tak jsme nekde na 15-20 pozici. Auba a Laca to tahli skoro uplne sami.

Reagovat
Vopi11

a Leno je držák

Reagovat
Front hell

Letos je neskutečny,ještě když vezmu v potaz za kolik k nám přišel. V modré části Londýna mužou závidět

Reagovat
Vopi11

v poměru cena výkon rozhodně

Reagovat
Front hell

Reagovat
merlick

tak Auba ma najviac golov v ramci PL od tej zimy co prisiel..

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Martinelli je snad i pokazde herne skvelej. Prinasi do hry takovej prvek chaosu. Vynikajici ho mit jako alternativu na lavku, kdyz v utoku budou hrat Laca, Pepe a Auba..Muze z nich nahradit prakticky kohokoliv. A klidne i nejakou dobu pevnej zaklad, nemel bych s tim problem. Jen si na nej musi fanousci zvyknout

Reagovat
roman_tycka

"Prinasi do hry takovej prvek chaosu" - bílej Sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

*čokoládovej

Reagovat
Golasso

Akorát Martinelli vypadá, že ví, co dělá. Zato Sanogo byl nebránitelný, protože nikdo nevěděl, co udělá, když to pravděpodobně nevěděl ani Sanogo sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sanogo vypadal s balonem jak slon v porcelanu. Trochu podobnej kolohnati pohyb mel i muj velkej oblibenec Diaby, jenze ten moc dobre vedel co dela, na oko mel fakt divnej pohyb, takovej pavouci, nevim jak to presne popsat, ale byl uzasnej. Jen je skoda, ze byl tak sklenenej

Reagovat
Golasso

To srovnání s pavoukem u Diabyho je docela výstižné . Taky mi ho pohybem připomínal. Akorát teda Diaby byl extratřída, nebýt těch zranění, tak máme jednoho z nejlepších záložníků planety. Škoda, že tehdy Wengerovi kádr tak kazila právě zranění, mít v záloze Rosu, Diabyho, Wilshera a Ramba naráz bez všech těch zdravotních neduhů, to by bylo super. Všechny z nich do značné míry zbrzdila zranění.

Sanogo je ale jenom chodící meme

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sem to psal, vzpomel sem si na Yayu, ne ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Counter

https://twitter.com/AFCvideosHD_/status/1219736701620359170

Gabi dokonalost, ale tu pravou třešničku tomu dává Terryho duch, který posedl nebohého Kantého.

Reagovat
vodka

kdyby mi někdo před sezonou řekl, že po dvou třetinách ligy bude mít NU s Brucem stejně bodů jako Arsenal, že Sheffield se bude poměrně s přehledem držet v první 8, tak si poklepu na čelo. Pak když se vezme forma Southamptonu, kdy vypadali na konci listopadu jako banda chlapiku po patecni kalbe, co se sejde ciste nahodou v 11 lidech na fotbal a za 2 mesice se dostanou z poslednio/predposledniho mista do top 10, taky haluz.

pomalu jediny, kdo letos drzi vysledky a formu podle predpokladu je MU a tottenham od nastupu joseho, zajimava sezona...

Reagovat
smazaný uživatel

mne prave pride ze na to aky mate kader sa drzite slusne, ja som cakal vas tam kde sme my...kazdopadne my by sme mali ist este celkom hore

Reagovat
Infernoqt

Manchester United are willing to pay in excess of £30m for Birmingham City midfielder Jude Bellingham. He's 16-year-old. (Source: Sky Sports)

Reagovat
smazaný uživatel

vraj megamega talent

Reagovat
kvasha16

kolko 16 rocnych megamega talentov uz bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko?

Reagovat
smazaný uživatel

takych co hralo pravidelne zaklad..

Reagovat
r.mrazik

Naposledy ten mladý z Fulhamu co šel ke slepicím?

Reagovat
kiciN

R. Sessegnon

Reagovat
r.mrazik

to je on

Reagovat
Mastný Chobot

FM wonderkid

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/YouAreMyArsenal/status/1219671517442859008

v tomto vlakne sa rozobera raulove posobenie v barci. tldr( posledne dva prispevk): niektore biznisy dobre, niektore hrozne, kazdopadne je to kktko

Reagovat
smazaný uživatel

(za neymara mu vraj hrozila basa)

Reagovat
Golasso

Co tam vidím, tak je převážně pozitivní, i když se to autor snažil podat co nejvíc negativně. Jediná věc, která se mi fakt nelíbí, je ta záležitost s Abidalem, ale tam pochybuji, že Raul rozhodoval sám. Přece nemůže mít moc sám udělat takové rozhodnutí, které by mohlo poslat PR klubu úplně do kanálu. Spíš rozhodl prezident klubu ve spolupráci s ostatními a Raul jako vyjednavač se dostal do pozice posla špatných zpráv. To je svinstvo od celého vedení Barcy, ne od jednoho člověka.

Co se týče těch failů při přestupech, tak jich není zase tolik, jak bych podle celkového vyznění toho vlákna čekal. Eto, Zlatan a Toure se všichni dostali na nože s Guardiolou, který byl v té době nedotknutelný, tak prostě museli jít. Přivedl pár skvělých hráčů, pár hráčů, kteří měli obrovský potenciál, i když ho někteří nenaplnili a pak pár nadprůměrných na rozšíření kádru alá Song. Pořádné faily se vyskytovaly až v té smršti přestupů ke konci.

Co se týče toho Neymara, tak to podle toho tweetu vypadá, že Raulovi nikdy nic neprokázali. Nucen odstoupit byl ten Sandro a Barca platila pokutu. Ale oba ty Neymarovy přestupy byly psycho, evidentně bohaté kluby chtějí nového Messiho nebo CR7 a jsou pro to ochotni zajít opravdu daleko.

Reagovat
Golasso

Nemám twitter, tak nevím, jestli vidím všechny reakce, ale ty, co vidím, se spíš Raula zastávají.

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas na vsetko odpoved

Reagovat
Golasso

Jsem student, musím . Hodí se to při zkouškách a obhajobách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kepa Arrizabalaga faced 2 shots on goal against Arsenal tonight, both of them found the back of the net.

Reagovat
9augi9

Čo z toho plynie? Tréneri by nemali zároveň aj hrať.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
Nikikrew

Wau, tak toto som teda po tej cervenej necakal

Xhala na stoperovi docela luxus, naopak Mustafi uz musi ist. Tolko vyraznych chyb co on spravi, to bude asi rekord u nas. Z obrany velmi milo prekvapil Saka, z neho bude verim top hrac. Na jeho vek fakt uzasny, navyse nie na svojej pozicii. Bellerin ked strielal, cakal som nejaku trapnu supku brankarovi, toto som fakt necakal

Martinelli ako usain Bolt , kazdopadne mal velke stastie ze sa Kante posmykol pretoze si tu loptu moc hodil. Krasny gol ale pockal by som si na nejake sudenie. Mne sa paci jeho dravost ale nemyslim si ze tymto uplne uspeje v Premier league. Uvidime, kazdopadne na svoj vek zatial prekvapuje iba pozitivne.

Bod zlaty, bez debaty. Skor co by som vyzdvihol je ten timovy duch a bojovnost. Dost netypicke na Arsenal ale beriem to

Reagovat
Counter

Martinelli už dal letos deset gólů. V 18 letech v první sezoně v Anglii. To nejde hodnotit jinak než jako bombu.

Reagovat
PhilipS

Škoda, že jsem prošvihl tuhle klasiku. My jsme teď takovej otravnej mid-table tým. Občas se nám podaří obrat favorita o body. Xhaka se na stoperovi zkoušel a bylo to špatný, tak se zas uklidněme. Za Martinelliho jsem rád - v tom klukovi vidím velkou budoucnost. Má to nejdůležitější, co se nedá naučit - rychlost.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

souhlas s tim Xhakou, taky myslim, ze uz to tu bylo a ze to nebyl zadnej slagr. tak bych taky brzdil nadseni. mozna ale hraje roli i lepsi atmosfera v tymu. kazdopadne, kdyz bude zdravej aspon jeden stoper, tak Mustafi dolu a nekam hodne daleko pryc od tymu... no a na stopera uz radsi i ten Xhaka.

na Martinellim je hlavne super, ze ma rad balon. a kdyz ho ma, tak si s nim i rozumi. mozna je trochu zbrklej (tim je ale zas min citelnejsi pro soupere), ale az se vic otrka, tak se ukaze, ze tu technika na to ma. a navic je s balonem na noze luxusne drzej.

Reagovat
Taiger

Když se těšíš na pěknej a aktivní večer s přítelkyní

https://ctrlv.cz/shots/2020/01/22/PaxG.png

Ale následně zjistíš, že má krámy

https://ctrlv.cz/shots/2020/01/22/kQsQ.png

Reagovat
PP

ty si hnup..

Reagovat
Olafek

Jak se říká, správný rytíř má mít meč od krve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

a jak se pozná správný válečník? V hospodě nechá sekyru a před hospodou šavli

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

A pak přijde kámoš a přebere ti ji

https://ctrlv.cz/shots/2020/01/22/fheD.png

Reagovat
smazaný uživatel

Na to zes to vymyslel 2.5 hodiny, tak slabota teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Co máš pořád proti Azpimu? On ti přebral kluka nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

je to hrozna drzka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
pa3ce

Ja vždy keď vidím zápas Chelsea tak mi príde na facku

Reagovat
Taiger

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Takový sympaťák to je.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt azpi je herrera z chelsea, strasne nesympaticky

Reagovat
pa3ce

Reagovat
PePiG7

Reagovat
mayday

No zasmál jsem se pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

prehrať doma 0:9 a byť po 23 kole pred Arsenalom wtf? Saints škoda toho Wolves minule...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

AC Milan have enquired over #NFFC defender Matty Cash, but it is unlikely they will submit a bid this month.

Kedysi kupovali Ronaldinha, dnes kupujú Mattyho Casha z Nottinghamu Forest

Reagovat
Cechino

a ty jsi ho videl hrat, ze tu hrajes chytreho?

Reagovat
Mastný Chobot

Ronaldinha som videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tragičtí a Bruce netuší, co dělá, ale už věřim, že letos nespadneme. Ten tým bojuje a i přes kopu zranění a mizernou hru těch 10-15 bodů potřebných pro záchranu už nějak ukope.

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli is the first teenager to reach 10 goals for Arsenal in one season since Anelka in 1998/99.

Fakt je zázrak ten chalan

Reagovat
Pharrell

bude NEJ

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Já v něm vidím nového Alexise

Reagovat
Mastný Chobot

Mne skôr pripomína prienik mladého Walcotta a Aubameyanga. Pri build-upe sa veľmi neúčastní, s loptou nie je nijako zázračný, ale ten drive, priamočiarosť a chuť dať gól, je neuveriteľná. Taký ten hráč, ktorý ťa dvihne zo sedačky, aj keď ťa ten zápas vôbec nezaujíma.

Reagovat
Ondiis

Možná to přirovnání k mladému Walcottovi je nejpřesnější

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
icemike

To je spíše urážka

Reagovat
drussbarb

Hlavně bacha, aby se z něj nakonec nevyklubal starý Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tohle zvládl nás dorostenec

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

jsou mezi něma 2 měsíce

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Counter

A to je sezona teprve lehce za půlkou...

Reagovat
johan14

Reagovat
ajouki

Nikdy jsem nepochopil, proč fanoušci Arsenalu vždy nadávali že nehraje Pépé, ale přitom větší hřích byla absence Martinelliho. Jak říká Mourinho, u tohoto hráče stačí 10 minut a vím že na to má.

Reagovat
masly008

tak když to říká mourek, který neviděl talent Lukaka,KdB,Salaha a ostatních tak to jo.

Ale Gaby je boží a měl by hrát zaklad, klidně ať sedí jeden z té zbylé trojce.

Reagovat
ajouki

Občas 10 minut opravdu stačí i podle těch nejpřísnějších podmínek. Jožkovy schopnosti komentovat nebudu.

Reagovat
iamek

Kante šel solidně dolu. Chtělo by to novou motivaci. Edo jednej

Reagovat
masly008

stačil by správný post a pokyny.

Reagovat
REPLIKATOR

Zničili byste ho jako Matiče...

Reagovat
icemike

Je po zranění, nejistý a nerozehrany, to bude ok

Reagovat
PP

Kurvafix.. teď mě hodně mrzí, že jsem to včera neviděl. Asi musela být prča u našeho zápasu s Chelsea co?

Reagovat
nani92

What is the difference Frank Lampard and Mia Khalifa?

Mia Khalifa can handle 10 men at home.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
jenage

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Euphael

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa byl stejně vždycky lepší trenér než golman

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom. Ale videl si ty vôbec zápas Aston Villy?

Lebo to čo píšeš je úplný blud. Villa bola cely čas lepšia, takze žiadne šťastne, ale zaslúžene víťazstvo to bolo!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pocuvajte ten coronavirus nebude ziadna sranda, tam hrozi pandemia

Reagovat
rave

Blbost. Pokud se s takovou situací někdo dokáže vypořádat, tak to jsou Číňani. I když to udělají po svém, za zavřenými dveřmi a jako zvířata. Tam prostě karanténa znamená, že už tě nikdo nikdy neuvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit jedno zvire nebo vychcipne celou stado.

Reagovat
smazaný uživatel

O polčase som to vypol. Nedá sa na ten futbal pozerať. Hráči nemajú systém. Nepresujeme, nebehame, všetci sú tak nejak na náhodu na tom ihrisku. Posledný u nás doma hra vyrovnanú partiu. Človek sa teší celý deň na futbal, a dostane toto. Prvýkrát sa mi stalo, že som to vypol. Ani keď sme prehrali proti City 6:0, ani proti Bayernu pri tom debakli som to neurobil.

Reagovat
FUnk

ani se nedivim...

Reagovat
protiproudu

To je cely rok takhle.

Reagovat
Cobra

To je prostě žumpa, co předvádíme.

Reagovat
FUnk

bezpohlavni fotbal, ktery nema hlavu ani patu. Zadny system, nic. Dneska GLC nejlepsi na hristi a i ten auriel hral dobre, jinak tolik zbytecnym ztrat jako bylo dnes jsem uz dlouho nevidel....

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli tohle nebyl Eriksenův poslední zápas u nás, tak ho normálně vystěhuju sám. Otřesný.

Reagovat
jk

Snad se povede ten přestup do Interu. Bylo by to dobrý pro všechny strany, tahle křeč jak se to furt táhne je hrozná

Reagovat
jk

Viděl jsem to až od té pentle ale GLC boží. Jinak dobrý tři body a Hugo zpátky na place takže palec

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpěná výhra. Lo Celso Motm. Eriksen

Ale mam určitou naději, že až bude v základu Tanganga, Davies, Lo Celso, Ndombelé, tak to půjde nahoru, ale laťka je sakra nízko.

Reagovat
jk

Vždycky si můžeš představit Tottenham pod Sherwoodem a určitě se na to budeš dívat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle já vzpomínám vždycky ještě na Ramose

Reagovat
jk

No vidíš, José je sice žumpa ale vždycky může být hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně, stačí mrknout na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože raději Joseho než Artetu? ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel sem to bodově. O Mourinhovi nemam vysoký mínění, ale o Artetovi vlastně nic nevíme, takže bych ho zatím taky moc nepřeceňoval.

Reagovat
Talker

Tak bodově byste na tom měli být výrazně líp, Arsenal má ten kádr naprosto otřesný, kdežto vy ho máte stále třetí nejlepší v lize. A co si budem povídat, tak 6 výher a 2 remízy z 12 zápasů na to, že přišel Mourinho a měl to nakopnout novým impulsem, to není nic extra

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, šak to souhlasim. To vlákno začalo tim, že sme se shodli na tom, že je to tragédie, ale jen sme dodali, že to přeci jen může být i horší

Reagovat
Talker

Tak podle mého by Mourinho nepomohl ani Arsenalu výsledkově. Oni jsou v hajzlu prostě. Nejen, že ten kádr je v hajzlu, ale ještě 2 vyloučení hráči pro Artetu, to se těžko vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šílený, tam kromě Auby snad nikdo nesnese parametry týmu aspirujícího na LM (na papíře ještě tak Laca a Pepé).

Reagovat
Counter

Ti hráči nejsou tak špatní, jak si myslíš. Když může hrát o LM Sheffield United, kde ani nejsi schopný vyjmenovat jejich základní sestavu, tak o ni může hrát i Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, když si věci dobře sednou, tak může v laufu vystřelit nahoru kdejakej tým, takže i Arsenal. Ale v delšim kontextu mi příde, že takovejhle tým nemá na to hrát každoročně o LM. Překonat se, když se nedaří a urvat třeba zápasy na sílu atd. Na druhou stranu by to asi mohlo zvrátit pár lepších nákupů.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Allianz_Arena

Na 4. místo bude stačit snad i pod 60 bodů, hrozný. Leicester už může být v klidu.

Reagovat
iamek

Pokud tohle viděl Bruno ...

Reagovat
Whitemedia

Mourinho tonight: "When Chelsea want to win they bring on Michy Batshuayi. When Manchester City want to change Gabriel Jesus they bring in Sergio Aguero.”

Klidně si Michyho může vzít

Reagovat
iamek

Pošleme Lingarda a Perreiru. Zvládnou i hrot.

Reagovat
Whitemedia

Kepa ten hrot zvládne líp

Reagovat
Tomanatura

Super pane Woodward, posily neni treba

Reagovat
Godwinson

To je strašná paralympiáda V Leicesteru se musí hodně bavit

Reagovat
Mates_Matesović

Ta paralela s 15/16 je ukázková. 4 týmy z Top 6 hrajou sračku a opět z toho těží Foxes.

Reagovat
Godwinson

Jako to, že má letošní Chelsea 6 bodů náskok na pozici pro LM, to je neskutečná haluz

Reagovat
Talker

Je to letos slušná válka kryplů, no. Člověk si s každou ztrátou říká, jak nás všichni brzo doběhnou a o den později kouká, že je to furt o těch 6 bodů +-.

Po 12. kole náskok 9 bodů na 5. místo. O 12 kol později, zisk 14 bodů a náskok na 5. místo 6 bodů.

Reagovat
Hokaido

wow

Reagovat
Whitemedia

Už aby byl konec sezony.. i když to zase přijde letní přestupák, ve kterém to Marina hrozně zprasí..

Reagovat
Godwinson

Zrovna jsem si říkal, že klidně toho Reinu mohla udělat Chelsea. Horší by to asi nebylo Ale já se na léto těším, letos to bude zase sranda

Reagovat
Whitemedia

Horší by to momentálně nebylo ani s Caballerem, Kepa je úplně mimo.. akutně to chce někoho použitelného na hrot, jenže to teď neklapne a nás tak čeká Michy v základu.. no prostě už aby byl konec

Reagovat
Whitemedia

Být v dnešních dnech produktivním anglickým útočníkem, tak okamžitě měním občanství..

Reagovat
EXoRcIsT

Ziadne OleOUT nepomoze ani Pochetino nepomoze lebo najvacsia rakovina ostane a to je Ed Woodward . Teraz vykopneme Oleho a pride napr Pochetino v lete mu ten chuj skurveny privedie 2-3 hracov aj to mozno ani nie tych co chcel a koniec . Ale MU treba aspon 8-9 novych hracov . V zime nedovedie nikoho nedajboze sa dakto zrani a je problem a zase sme pritom ze PocheOUT a kolotoc sa zacne odznova a tej chujak hnusny bude aj tak v suchu

Reagovat
Sandstorm

Jestli letos opět nedáme TOP 4 tak uz se to začne projevovat na finanční výkonnosti klubu a Woodward se začne potit.

Reagovat
EXoRcIsT

bodaj by

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit 8 hráčů TOP úrovně v dnešní době je nemožné, tohle není FIFA.

Reagovat
EXoRcIsT

sak ja nehovorim ze naraz ale Edko ti privedie troch v lete a z tych troch su dvaja nejake C varianty kedze A a B nedokazal priviest dalej v zime nikoho a mozes byt rad ked sa dozijes leta . A ked sa ako trener leta dozijes tak ti zase neprivedie nikoho lebo ti uz neveri a poza tvoj chcrbat uz jedna z nastupcom

Reagovat
smazaný uživatel

5.tím tabuľky do 24.kole 34 bodov to musí byť nejaký rekord. Wolves ešte budú hrať ale so suverénnym Liverpoolom.

Reagovat
smazaný uživatel

po 24 kole

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

11 bodů mezi 5. a 19. musí být rarita po více než polovině ligy.

Zatímco:

13 bodů mezi 1. a 2. a to má 1. 2 zápasy k dobru

13 bodů mezi 2. a 3..

Reagovat
smazaný uživatel

Medzi 2. a 3. sú iba 3 body, ale medzi 3. a 4. 8 a medzi 3. a 5. dokonca 14 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne Liverpool má 27 bodov náskok na 5. miesto a to má ešte 2 zápasy k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon 30 bodov dokonca, som prirátal iba rozdiel medzi LFC a City k rozdielu Leicestru od United a na rozdiel medzi City a Leicestrom som pozabudol.

Reagovat
REPLIKATOR

Každá prohra rudé špíny zahřeje u srdíčka

Reagovat
EXoRcIsT

sak ste este nehrali

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley

Reagovat
Sandstorm

Vedení MU je úplně zoufalé a tragické. Ten team potřeboval na začátku prestupáku boost v podobě dvou posil na boj o 4.misto. Oni než se rozkoukají tak bude po TOP 4 do konce ledna.

To že nedokáží přivést ani hráče z rakouský a portugalsky ligy svědčí o obrovským diletantství. Tahle neschopnost se šíří od shora dolů celým klubem jako rakovina. Glazers out

Reagovat
forrest

Bohuzel, ale je to tak...

Reagovat
Talker

Vždyť stejný problém mají i Chelsea, Arsenal a částečně i Tottenham. Jenže v zimě se těžko nakupuje - v PL ti nikdo neprodá hráče, který by byl zajímavý pro TOP kluby (rozhodně ne své tahouny) a z jiných lig možná ano, ale ty nejlepší taky nikdo nepustí, leda bys zaplatil neskutečnou dardu, protože ten tým bude ve stejné situaci - nikdo jim hráče neprodá.

Reagovat
EXoRcIsT

Už dávno mal podpísať Bruna ktorého by Sporting pustil ale Woodward sa naťahuje o 10 mega čo by sa dalo pochopiť keby všetko klape a chceme ho len pre nejaké vylepšenie ale v našej situácii je to životne dôležité priviesť posily v zime

Reagovat
Sandstorm

Jenže mi ten problém máme 7 let Ne jednu nebo dvě sezony...

Reagovat
Sandstorm

my

Reagovat
Talker

A my ne?

Naše nejlepší příchody za posledních 7 let:

Kante, Costa (retard), Pedro (nadprůměr ligy), Fabregas (skvělej 3 roky), Rudiger (po zranění nic extra), Kovačič (uvidíme), Jorginho (pouze v kombinaci s Kovačičem).

A to se nám ještě za těch 7 let podařilo prodat 3 nejlepší hráče ligy (KdB, Hazard, Salah).

Reagovat
Sandstorm

Od té doby, co odešel Emenalo nebo jak se jmenuje mate taky velky problem s výběrem hracu, to je fakt.

KdB a Salah byl faktor Mourek. Hazard se chtěl posunout výš...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Burnley

Reagovat
Mönchengladbach

Lestr bral 10 z 24 posledních bodů, přesto má 14 kol před koncem náskok 14 bodů na LM (ano, Wolves ještě zítra hrají).

Reagovat
Talker

Tak my brali 14 z posledních 36 bodů a máme náskok 6 bodů... Tohle je naprosto šílená sezona.

Reagovat
Mönchengladbach

Na vašem místě bych začal být nervózní z Wolves, což je samo o sobě šílenost, mají easy los na březen a duben. Aby se o LM nerozhodovalo v posledním zápase...

Reagovat
Talker

Ono je vtipný, že pokud by byly výsledky stejné, jako v předchozích 12 kolech, tak by nás takový Tottenham dohnal v 36. kole a MU zůstal za náma.

Reagovat
mistr129

Arsenal vás doběhne už ve 124. kole

Reagovat
Hokaido

Ale zase hrají Evropskou ligu a ta je strašně náročná pro týmy v PL, zvlášť s tak úzkým kádrem jako má Wolves.

Reagovat
Mönchengladbach

Vím, ale předpokládám, že z té vyfičí už v únoru proti Espanyolu, aby sem mohli chodit odborníci z PD psát, že poslední klub španělské ligy vyřadil tým, co v Anglii bojuje o TOP 4.

Reagovat
Muffi

pokud vyletí oba madridští, tak je to ani nenapadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si človek uvedomí že Newcastle je 4 body od 5.miesta s tým ich futbalom,kádrom a maródkou. To je neuveriteľné.

Reagovat
Coutinho10

a to je tady plno lidi sazelo na sestup

Reagovat
cristiano.K.

o nikom nevím

Reagovat
Counter

*oprávněně

Reagovat
fenixLFC

byt to uplne hocikto iny nez ole tak uz davno leti, fakt nepochopitelna trpezlivost fans s tym priemerakom...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, ten tým je celkem na hovno, o moc víc bodů bych ani nečekal. Arsenal to samé.

Reagovat
EXoRcIsT

Ani Klopp by so zalohou perreira Lingarda mata matic nič nespravil

Reagovat
Counter

Since Ole Gunnar Solskjaer's permanent appointment, Manchester United have won fewer league games than Burnley.

Reagovat
Sandstorm

Wow tomu se ani nechce věřit.

Reagovat
oli9

Klopp by z nich dostal o něco víc, ale určitě by celý leden neseděl v koutě se zavřenou hubou ale přivedl 2 hráče

Reagovat
EXoRcIsT

toto nezalezi na Olem proste Woodward nieje schopny doviest posily

Reagovat
oli9

já vím, že je to na vedení. Ale Ole je takový spalchovací mi přijde... že je skromný ... Prostě žádné manažerské zvíře které by prostě zadupalo na vedení že to tak dál nejde

Reagovat
Sandstorm

Já už na Oleho ani nejsem naštvaný. Je úplně jedno jestli to povede Pulpit, Ole nebo Pochettino. Dokud nenastane výrazná zmena ve vedení klubu na executive pozicích, tak je to fakt jedno kdo nás trénuje. Neporadil si s tím ani LVG s Mourkem.

Reagovat
wild

S tymto kadrom by nespravil zazraky ani SAF.. to je proste totalna tragedia na stred tabulky

Reagovat
Counter

Busby si nemohl na návštěvu OT vybrat lepší zápas

Reagovat
iamek

Hele já byl 5x. 1vyhra, remíza a 3x prohra. A to jsem byl i za Alexe a letos Crystal Palace

Reagovat
r.mrazik

tak ty uz tam prosimte nejezdi...evidentne jsi štístko

Reagovat
Busby babes

letos jsme doma prohrali dva zapasy. Byl jsem na obou. Ale tak necim tu vyhru nad Poolem musim zaplatit no.

Reagovat
nani92

Žiadam o okamžité rozpustenie Manchestru United

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Sandstorm

Ja bych ty fotbaly zakázal

Reagovat
Remt

jedina vec, ktera jeste cloveka v dnesni dobe plne zloby a nenavisti dokaze rozesmat a on by nam ji chtel uprit..

Reagovat
PP

kdepak.. eště pořád může začít fandit Arsenalu..

Reagovat
Remt

Když to už není ono

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Willian José? Tak to sme se na moc nezmohli. 28letej Brazilec, co za posledních pět let vystřídal Las Palmas, Maldonado a San Sebastian.

Reagovat
Whitemedia

Jednoho Williana už jsme vám ukradli, tak nás asi jen chcete nalákat na dalšího

Reagovat
Godwinson
Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Lampič tohle prohlídne

Reagovat
Counter

Mourinho: I want Willian I must have Willian get me him now

Daniel Levy, trying not to laugh: say no more. I'll get you Willian, José.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Cobra

Reagovat
Golasso

Reagovat
PP

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nebelung

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
blade115

Reagovat
tunkic

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
Unai

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Podruhý na to skočit nemůžem.

Reagovat
Sandstorm

V FMku pan střelec

Reagovat
Counter

Prý je to kachna.

Reagovat
Phillipinho

Ve Spanelsku se hovori o hotovy veci.

Reagovat
Counter

Napsal jsem to špatně, kachna to není, kluby spolu skutečně jednají. Ale prý to není moc pravděpodobné, zatím se dost rozchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to na typickýho targetmana, což tam prostě potřebujete. Z těch nakopávanejch balonu na maličkýho Mouru bolí oči....

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
Sandstorm

Za Maldonado neodehrál ani jeden soutěžní zapas. Byl na kukačce v Realu Madrid, není to golostroj ale branky davat umi. Na back up za Kanea dostačující...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechci ho podceňovat, ale takhle na první dobrou to na mě moc dojem nedělá.

Reagovat
redyyz

Nad Old Trafford môžu akurát tak natiahnuť šapito, tam už ani výmena vedenia nepomôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie neovplyvňuje zákulisie a hneď sa stretli s realitou...

Reagovat
oli9

tak ten tým United co včera nastoupil a Burnley je podle mě skoro na stejné úrovni.... takže ten zápas mohl dopadnout jakkoli.. Určitě se nadali United favorizovat

Reagovat
pingla

Už jsme ho vyhodili? Nemá tomu týmu absolutně co dát.

Reagovat
kissak

Naopak má plnou důvěru vedení.

Reagovat
pingla

smutné, zlatý Bruce u Magpies

Reagovat
kissak

No nevím

Reagovat
kissak

...ten má taky plnou důvěru vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že Alisson chytá za Liverpool a on i dává ten AlliSon góly i za Tottenham. Včera 2 fíky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Jeden hráč nemůže hrát za dva týmy najednou. Logicky.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Dawon

Jako co na to rict? Jsou aspekty, ve kterych se ten tym za Oleho pusobeni nezlepsil ani o 1 %...dostali sme letos 9 golu ze standardek, coz je nejvic v cele PL...vcerejsi prvni gol byl zas kouzelne smesny, dostat gol z primaku ktery se zahrava skoro u pulici cary, to je tak neskutecna zoufalost...a samozrejme v tom hral zase hlavni roli Maguire (ano, vim ze tu prvni hlavicku prohral Matic, ale zpusob jakym ten mic nasledne "pokryl" Maguire byl fakt k placi).

Velmi nenapadne se z nej za ty penize klube fakt sileny bust, clovek uz pomalu ani na prstech obou rukou nespocita, na kolika golech mel letos primy podil...a nejhorsi na tom je, ze to na me pusobi, jakoby byl s kazdym zapasem horsi a horsi. Jestli on ten Raoila nahodou nema tak trochu pravdu, ze u nas dokazeme zkurvit opravdu nejednoho kvalitniho fotbalistu. Muzeme se mozna bavit o tom, ze Maguire nikdy nemel takovou hodnotu, jakou sme za nej zaplatili, ale aktualne mi nepripada o nic lepsi nez napriklad takovy Smalling, coz je nesmirne smutne.

To ze dopredu sme stale zoufali plati taky bez jakekoliv zmeny cele Oleho pusobeni u nas, neni tam zadny system na odemykani zatazenych obran a pokud se nekdo neutrhne individualne, tak sme zcela ztraceni.

Ano, Ole to nema lehke, ten tym je na hovno, ale i presto vsechno uz ted musi byt asi dost evidentni, ze to neni ten spravny clovek, ktery by to umel pozvednout a nastavit tam spravny smer. Woodward Oleho ale bohuzel podrzi, protoze vyhodit ho ted by zas do znacne miry bylo i jeho selhani. Zaroven taky nutno rict, ze absolutne neverim tomu, ze existuje na svete trener, ktery by nas spasil, dokud cely ten kolos okolo toho zustane beze zmeny a to cele samozrejme zacina vyhozenim Woodwarda.

Rad bych veril tomu, ze po dalsi totalne ale totalne zpackane sezone se muze zacit zidlicka kyvat i pod Woodwardem, protoze strasna spousta nasich smluv je primo zavisla na ucasti v LM, takze nejen ze ztracime penize, ktere bysme vydelali v LM primo, ztracime spoustu penez neprimo prave i touhle cestou a penize, respektive jejich nedostatek, snad musi byt neco, co konecne probudi z letargie i Glazery...ale kdovi no, ja uz sem asi ztratil veskerou nadeji na jakekoliv zlepseni.

Po 24 zapasech mame 34 bodu a fakt by me zajimalo srovnani v tehle fazi sezony napriklad s Moyesem, Van Gaalem...tipuju, ze tohle bude suverene nejhorsi od SAFova odchodu. Jedine co tady hraje Olemu do karet je fakt, ze ty ostatni tymy bojujici o LM jsou podobne marne a tak to opticky vypada, ze ta sezona neni tak otresna, ale fakt bych byl rad, aby se timhle naivni a zaryti fanousici nenechali zaslepit. Ta sezona je otresna a spatnost tymu okolo na tom vubec nic nemeni.

Reagovat
bbbauch

Tech 34 bodu je neskutecna zoufalost po 24 zapasech...

Reagovat
r.mrazik

k tomu harrymu...on je opravdu hodne dobry na mici...ale co se braneni tyce,tak ho mike strci do kapsy

Reagovat
Dawon

Na mici je na stopera vyborny, to uznam...ale od nejdrahsiho obrance sveta bych asi cekal precejen trochu vic

Reagovat
r.mrazik

jj,s tim se da jen souhlasit

Reagovat
Salfovic

Prosím tě, co mají říkat fans Chelsea s nejdražším brankářem.

Reagovat
Dawon

Spatne prestupy se ve finale najdou skoro vsude, ale u nas je to bohuzel jen spicka ledovce, proto jsem tak nasrany

Reagovat
EXoRcIsT

ale obranca musi vediet v prvom rade branit ved od toho tam je

Reagovat
nani92

máme bod na zápas, takže to je fajn..

Reagovat
smazaný uživatel

vy len vyhrajte EL a máte LM istú, a možete oslavovať že aká skvelá sezóna sa podarila

Reagovat
Dawon

To je uprimne receno to, co me desi asi uplne nejvic Ze v lize skoncime kolem 6. mista s nejhorsim bodovym ziskem za poslednich 35 let, ale nejakym zazrakem ukopeme EL a mezi verejnosti (a co hur, vedenim) zase nastane ten absurdne naivni optimismus a zase se sami zacneme obelhavat, jak ta sezona vlastne nebyla tak spatna, jak se ten tym posunul a jak to za rok bude lepsi a ze staci jen par vhodnych posil.....

Reagovat
aramaki

tak to sa mozes uplne upokojit, ani zazrakom EL neukopete

Reagovat
Dawon

Reagovat
sidy10

Reagovat
r.mrazik

tak co? uz je odvolali? Oleho za pitomyho andrease a Eda za totalni neschopnost?

Reagovat
iamek

Odchody:

Smalling

Young

Valencia

Darmian

Afro

Herrera

Lukaku

Sanchez

Blind

Prichody

Bissaka

Harry

James

Fred

Dalot

Ten nepoměr je proste šílený. Možná jsem na někoho zapomněl, ale i tak ... navíc Dalot hrál snad za béčko v Portugalsku a James druhá liga. Naprostá silenost od vedení.

Reagovat
Likan7

Před rokem bych ty průměráky vyhodil, teď když vidím ten seznam odchodů, tak si řikám "co bych za ně dal"

Reagovat
iamek

Odchod mi nevadí snad ani u jednoho, ale člověk by čekal nějakou náhradu. Obrana dejme tomu. Doplnila se slušne, Axel a Williams vypadají dobre, ale ta záloha a útok... už před odchodem Herrery a Afra to chtělo stred posilit. Odejdou dva, přijde jeden ...

Reagovat
Kluivert9

Příchody: Williams, Greenwood, McTom?

Reagovat
iamek

Greenwood na základ nemá, McTominay se hodi do rotace. Williams hrál z nouze a chytil se zatím. Takže nic plánovaného od vedení. Talent byl jen Greenwood u kterého se to vědělo. Další dva spíše bojovníci. Nejde čerpat jen z mládeže.

Reagovat
Kluivert9

Jasně že nejde, ale nebýt těch odchodů, tak nikdo z nich nehraje... A pokud chceš nahradit Younga a Fellainiho, tak Williamse a McTominaye klidně můžeš počítat. Oslabení nula, spíš naopak.

Reagovat
fenixLFC

tak argumentovat tym ze greenwood na zaklad nema ...rovnako na zaklad nemala polovica toho co odislo...

Reagovat
iamek

Reagují na jména, které napsal nahoře a na hráče které přišli poslední dva prestupaky

Reagovat
Kixi Syhimour

McTominay nemá na základ, docela jste ho tu dost chválili.

Reagovat
r.mrazik

no...ne

Reagovat
Likan7

Vyhoďme všechny a posilněme tým jen odchovanci

Reagovat
pingla

prostě vyjebaná Oleho taktika, ale jiní ti řeknou, že takhle je to strašně super

Reagovat
EXoRcIsT

A to by este mali odist Matic Mata Perreira Lingard Jones

Reagovat
iamek

+ Rojo. Tohle je proces, tak na 3 sezóny minimálně

Reagovat
EXoRcIsT

na toho som zabudol

Reagovat
PP

War of cripples part III - Winter Edition..

Reagovat
iamek

Ceballos . To nadšeni po jeho dvou zápasech

Reagovat
PP

pro mě největší zklamání letos.. čekal jsem víc.. byť v tom nesystému pod Emerym by zapadl i Messi.

Reagovat
Golasso

Jak ty bys byl nadšený, kdyby někdo od vás zářil proti Burnley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

To by muselo zářit více hráčů a to u nás moc nehrozí. Jsem čekal jak spolu s Tierneyem a Pepem budou válcovat ligu. Tak třeba pristi rok

Reagovat
Nebelung

Ty tu vaši krizi moc nezvládáš

Reagovat
iamek

Krize je od odchudu SAFa. Výjimka jedna sezóna. Jsem naprosto klidný. Kdyby ne tak nejezdim pořad na tolik domácích zápasu . On si člověk zvykne, když fandí Jersey, HCV a Baníku

Reagovat
Mastný Chobot

"Jsem naprosto klidný"

to sa vidí hneď

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Ondiis

Reagovat
J0EL

Ty si tu prehru s nami stale neprehltol, ze? To je dobre, ze ta to zoziera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

tak Chong odejde...pry kvuli Olemu...

“He [Solskjaer] has different views on Tahith than the leadership.

“A coach thinks about himself, I think about my player. He has come to a point where he feels that he is not going any further. Then it’s time to look further.”

Reagovat
iamek

Naštěstí jsme v situaci, kdy si můžeme dovolit pouštět nejlepší talenty.

Reagovat
r.mrazik

jsem na oba zvedav,jak jim to pujde jinde

Reagovat
Mastný Chobot

na Chonga a na Oleho?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Dawon

Ja absolutne nechapu, proc jeho i Gomese neposleme na hostovacku...dorost uz davno prerostli a tech par minut v acku tu a tam jim da uplne hovno.

Reagovat
r.mrazik

je to usmevny vzhledem k tomu,jak se Ole prsil,ze bude davat sanci mladym...a nakonec hraje porad dokola marny andreas a nulovy mata...no nic

Reagovat
iamek

Přesně. I ten Greenwood hraje jen proto, protože tam proste není nikdo. Vždy přijde jako poslední řešení. Mctominaye vytáhl JM. Bissaka a James nákupy. Akorát ten Williams se povedl. Garner, Gomes a Chong úplně odříznutí.

Reagovat
r.mrazik

presne tak...a misto aby ten smudla neco zmenil,tak porad tlaci jedno a to same...a posledni stridani je shaw a lingard....fuck!!

Reagovat
j_mrazik

Je to taková hra "na jistotu", přičemž ta jistota je vlastně bída. A Ole se toho ne a ne pustit. Ten Greenwood je příslib jak kráva, ten kluk musí rozumně hrát... neboli hrát, ale neuvařit ho.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

vy jste se tu fakt uplne pomatli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Zato ty si lietadlo.

Reagovat
iamek

. + Garner

Reagovat
vodka

Chong se mi stejně nikdy nelíbil...

Reagovat
r.mrazik

jojo...byl trochu zvlastni...ale v sobe to ma...jsem na nej zvedav,jak se prosadi jinde

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, jestli pak prijdes, az bude hrat za dva roky druhou holandskou...

Reagovat
r.mrazik

Nejspíš nikam nepůjdu, takže pak dáme řeč

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Je strašně divný, v béčku byl hráčem měsíce, přitom v áčku zatím neukázal vůbec nic

Reagovat
iamek

On je typicky 1on1 hráč. V lize ta kvalita je jinde, než někde v B týmu, proto měl jít už před sezonou na hostování někam do druhé ligy, aby s chlapama hrál. Až ten prostor dostane, tak věřím, ze bude platný hráč.

Reagovat
pingla

Ale to už možná bude kopat někde jinde, protože i jako ostatní hráči se s Olem moc nemusí

Reagovat
Tomanatura

Stejne jak ten druhej. Chongoci neverim, ze se vubec nekde prosadi.

Reagovat
nani92

však ho kupime potom za 70 mega, to je najmenší problém teraz nejaký Ching Chong

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Busby babes

tak porad je to slovo jeho agenta. jasne, ze to bude prezentovat takhle...

Reagovat
r.mrazik

Jj

Reagovat
Busby babes

hele takhle. Chong zatim v tech zapasech, kdy nastoupil nepredvedl nic, z ceho bychom si sedli na zadek, casto se na nej nadavalo. Pro me to je mozna jedine ortodoxni kridlo v klubu, ale vykonostne zatim fakt nic moc, kdyz za acko nastoupil. Mozna to chce vic zapasu v rade. Urcite mel jit na hostovani. Nadeje jsme v nej urcite meli, ale takovyhc hracu jako on uz u nas bylo a ted hrjaou nekde league one. Jedinej, kdo me napada, ze pak udelal nejakou karieru je Pogba. Samozrejme, mas tu hrace jako Dringwater, Ashley Barnes a tak, ale u nich si asi tezko reknes, ze nas sere, ze odesli, ze jo... Do tehle kategorie bych ted radil i Chonga.

Coz neznamena, ze nemuze udelat podstatne lepsi karieru jinde, je mladej, neuspech ho muze nakopnout, jedna dobra sezona, spravne zvoleny klub a je vsechno jinak. Ale v tuhle chvili... nevim no. I ten potencialni Inter ho imho zkousi jen ve stylu: je zadarmo, nemame co ztratit, kdyz se nechytne, tak za dva roky pujde za par mega do pice a my aspon neco malo vydelame.

Reagovat
Zark

Zajimave že ze vsech tech talentu se prosadil jen jeden hrac, a ktery jeste musel vyrust jinde.

Reagovat
Busby babes

co je na tom divneho? ktery klub produkuje nejak vic world class hracu kazdy rok? Ajax ma ted dva?

mame spousty hracu, co nakonec hraji v PL, maji slusne kariery a tak.

Reagovat
Zark

Tak mě spíš jde o to, že se v united za ty roky zkazilo už plno velmi dobrých hráčů nebo si nedokázali udržet výkonnost, ale po odchodu z klubu jim to zase šlo. Celkově to prostředí mi přijde toxic a být nadějným mladým fotbalistou tak bych z tama raději vypadnul. Možná tam máte pár mladých hráčů, proto bych se bál, aby je to vaše prostředí taky nesemlelo a do pár let jste se jich nemuseli zbavovat jako nepotřebných...

Reagovat
Busby babes

no ale to se bavis o hracich, co prisli z venku. Ne o tech, ktere prosli nasi akademii.

Reagovat
r.mrazik

tojo...jen se to s chongem a gomesem totalne nezvladlo...jak jejich konec u nas,tak rozvoj jejich kariery...

bud meli jit hostovat uz loni a nebo jim bylo slibeny minuty,ktere nakonec nedostali

vysledek je takovy,ze je jim 20 a k dospelymu fotbalu akorat tak cuchli misto toho,aby uz meli za sebou minimalne jednu sezonu...

proste se to podojilo...u nich celkove

Reagovat
vodka

zase jit hostovat v 17 nekam neni uplne idealni. Chong ok

Reagovat
r.mrazik

kdyby na tom hostovani hral,tak proc ne...lepsi nez se placat s detma,ktere uz prerostl...

Reagovat
krisa
Reagovat
smazaný uživatel

"Jedno ale víme - Aubameyang dost pravděpodobně ještě v lednu 2020 vymění Arsenal za Barcelonu. "

To je žurnalistika panečku!

Reagovat
krisa

Barceloně by se při absence Suaréze Aubameyang hodil jako sůl a ten by zde mohl nabrat nové zkušenosti, které by v příští sezóně opět uplatňoval v dresu Gunners. Arsenal by zatím doufal, že se mu sezóna povede natolik, aby měl Aubameyang motivaci se sem vrátit.

Reagovat
Nebelung

Nedivím se, že pod tím není podepsaný autor. Taky bych se styděl.

Reagovat
Azazelo RD

Asi ten samej týpek, co psal bibli.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnůj

Reagovat
Free_player

tak takhle stránka to bylo vždycky nejhorší dno

Reagovat
Kovalsky

Ten boj o 4 flek bude este dost sranda. Vobec by som neodpisoval ani Arsenal, ci Wolwes.Staci seria 3-4 vyhier a myslim ze je to realne. CFC chyba konzistencia a este bude stracat.

Prial by som si to asi takto 1. Liverpool 2. City 3. Leicester 4. Arsenal

Celkovo sa mi Arsenal pod Artetom velmi pozdava, ten pokrok tam je viditelny. Zatial tomu este chybaju vysledky a hraci nevedia/nedokazu este odohrat cely zapas v tempe, ale to chce cas. S United a aj s Chelsea vyborne vykony.

Chce to posilnit obranu (vyrazne) a aj zalohu a verim, ze ak tento rok nie, tak buduci uz by mohla TOP4 klapnut.

Reagovat
sunakashi

Ty jsi teda opravdu nezdolný optimista. Arsenal mi přijde totálně v hajzlu bez vidiny lepších zítřků. To více věřím MU,Chelsea i tomu Tottenhamu...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Teď se dívám na highlights zápasu s Chelsea a zaujala mě jedna věc, které jsem předtím nevěnoval pozornost. Všimli jste si, jak Mustafi po svojí hrubce a Luizově faulu ještě vracel ten zatoulaný balon zpátky na vápno? Ten člověk je fakt inkarnace chaosu a fotbal hraje jenom proto, aby viděl svět hořet.

Reagovat
sunakashi

Jasně na tom se s kámošema ujebáváme dodnes...Legendární mimóza On to v hlavě nemá v pořádku ten blázen...

Reagovat
Golasso

Jako fakt to vypadá, že on má prostě totální zatmění občas. Tu první hrubku bych pochopil, to se stane, i když jemu se to stává moc často, ale tohle jsem nepobral.

Reagovat
Carrick

Najde se tady pořád ještě nějaký naiva, který věří v Oleho? Ono už jeho angažování mi přijde podobný, jako by z vedoucího malé prodejny na maloměstě přes noc udělali ředitele mezinárodního velkoobchodního řetězce. A hle, on na to nemá a nestačí na to? Jak je to jenom možný?

Reagovat
Ángel di María 22

Salah Koukam, ze po jedny sezone zacal zase tragedit.

Naprosto ale zeru Raula Gimeneze, to je neskutecnej borec.

Reagovat
smazaný uživatel

traore motm o parnik

Reagovat
cubazi

zakončenie ma na urovni 3ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

myslis Zalaha?

Reagovat
fff

Salah dve sezony, najlepsi strelec ligy, prenonava vsetky golove rekordy LFC, tuto sezonu cisla ako Mane...

Ale tragedi strasne .

Reagovat
smazaný uživatel

uzasny je

Reagovat
Kowe

16/17 - 19+15

17/18 - 42+16

18/19 - 27+13

19/20 - 15+7 a to jsme v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

a aj tak je špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LFC182

Vzpomeň si kde jsme byli pár let zpátky. Mo 3x nepřihraje a už na něj máte kecy že je tragéd a velký špatný? Trošku tý pokory by neuškodilo..

Reagovat
Mastný Chobot

bodaj by tak tragédil aj Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Raul je fakt božskej, jeden z nejlepších hráčů v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

liverpoolu tuto sezonu explodovalo vsetko stastie rokmi nahromadene...su suverenne najlepsi ale jak mozu tak konzistentne tesnucko vyhravat?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme super obranu, keď sa už super aj cez obrancov dostane, zachráni Alisson.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jeden z mých oblíbených hráčů, navíc vypadá strašně sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

mentalita.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

vacsina tesnych vyhier boli ale kontrolovane zapasy..len vynimkou sa stane, ze tesny vysledok ako dnes dotlacime so vsetkymi moznymi prostriedkami :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Hodně krutá prohra. Minimálně remíza být měla.

Reagovat
cubazi

minimalne

Reagovat
Remt

cemu se smejes? vzdyt ma pravdu, od odstoupeni Sadia jsme proste byli horsim tymem, to je treba si priznat.

Reagovat
Luc-Luc

zase bych neprehanel, remizovej zapas

Reagovat
Luc-Luc

to bych nerekl, ze hodne kruta, prislo mi, ze golovych sanci jsme meli vic

Reagovat
fff

Prehra kruta, zapas na remizu.

Reagovat
smazaný uživatel

pls..teraz kazdy super co si proti nam vytvori sancu, tak uz pomaly mohol remizovat..ale to, ze LFC ich ma na druhej strane 5 nevyuzitych to uz nikoho nezaujima

Reagovat
fff

Toto. Uplny suhlas.

Wolves hrali dobre a ludia budu asi fandit skor "outsiderovi", ale mali sme viac sanci a citat, ako mali minimalne remizovat je prehnane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako remíza by nebyla takový úlet, ale zas hodně kruté bych to rozhodně nenazval.

Reagovat
fff

Ja som aj pisal, ze pre mna zapas na remizu.

Len lexess tu pise, ze mala byt minimalne remiza co naznacuje, ze mali vyhrat alebo minimalne remizovat. A formulovat to takto je trochu "ulet".

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas jste cca do 75-80. minuty hráli opravdu špatně a Wolves hodně tlačili. Remíza by byla zasloužená. Minimálně jsem psal proto, že Wolves měli víc velkých šancí než vy.

Pozor - nikde nepíšu, že jste vyhráli nezaslouženě, tak si to tam, prosím, nedomýšlejte.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si ten zápas ešte raz s tými šancami :D jedine čo ti dam za pravdu je, že boli druhy polčas herne lepší

Reagovat
fff

Viac velkych sanci ako my?

Salah v prvom polcase 2 sance, 1 v druhom polcase, Firmino pred golom este bol sam pred brankarom. Podla mna sme cistych sanci mali viac alebo minimalne rovnako.

Ja chapem, ze ludia ai vsimnu, ked papierovo slabsi tim hra dobry zapas ale to automaticky neznamena, ze boli jednoznacne lepsi a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přišlo, že Salah pálil z pozic, který bych za velkou šanci nepovažoval. Kouknu se zítra na sestřih, třeba to mam zkreslený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s těma šancema teda pěkná hloupost. Však sám Salah tam měl čtyři tutovky,Firmino dvě,..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu nechapem, priznam sa ze mozno 5-7 min som si odbehol a mozno vtedy Wolves tlacili ako nikdy nikoho, ale nerozumiem preco tu kazdy druhy pise o krutej prehre

Reagovat
Counter

Podle xG byli Wolves o chlup lepší

Reagovat
smazaný uživatel

pro jednou tuhle sranda statistiku vezmu na milost

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

tak t sa muselo potom rozhodnut za tych 7 min takze dobra blba statistika!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampióni.

Reagovat
Malresi

Wow. Klobuk dole pred Wolves, ale hlavne pred nami. Na sance skoro vyrovnany zapas, oba timy podrzali golmani. Hendo 1+1, s Gomezom a Alissonom najlepsi hraci + Bobby ovsem. Salaha nekritizujem, pri posobnom vykone da nabuduce hattrick, uvidite. Najtazsia faza sezony za nami. Koncom novembra som pisal, ze ak nestratime vela z naskoku do zapasu so Sotonom resp. WHU, tak sme majstri. Nielenze sme nic nestratili, vsetko sme vyhrali, postupili v FA cupe, vyhrali MS klubov a dovolim si uz napisat, sme hlavne rozhodli o titule. Wow. Snad to mladici cez vikend zvladnu, seriozne potom mozme pomyslat na velke veci....

Reagovat
Luc-Luc

Vlci zlobili, ale nakonec se dobra vec podarila jedeme dal

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah zahodí za zápas tunu šancí, ale stejnak byl dnes znovu u gólu.

Robertson otřesný zápas, už delší dobu se mně zdá horší. Fabinho se musí rozehrát, jinak ta druhá půle byla od Kloppa nevydařená si myslím, ta taktika sypat to bez nějaké konstruktivity dopředu byla teda dost odvážná. Minamino tam měl ztráty, ale jinak ještě ušel.

Strašná fyzická zátěž ta série zápasů, už to na nich je vidět.

Reagovat
Luc-Luc

Salaha bych nezatracoval, on se do tech sanci umi dostat a jak bylo videt u druhyho golu, svym pohybem na sebe dokaze navazat vic hracu a vytvaret tak prostor pro spoluhrace, Robbo se mi taky moc nepozdaval v posledni dobe, Minamino verim, ze bude dobrej, ma to v sobe, potrebuje trochu zesilit a ziskat sebevedomi a bude paradni backup pro nase kridla

Reagovat
fenixLFC

druhy polcas bol v tejto podobe kvoli wolves. podobne ako v zapase so sotonom presli z 343 na 3412 ked sa neto stiahol nizsie a raul s traorem mali miesto. traore tam trhal robba, klopp super azreagoval najskor rpesunutim oxa dolava a potom fabinhom, aby to potom nuno zabil jotom, ktory im vyslovene presral zapas

Reagovat
Kixi Syhimour

ta poslední věta mě upřímně pobavila

Jako Wolves hráli opravdu skvěle a je pravda, že Klopp tam dal Robertsonovi alespoň nějakou výpomoc, narozdíl od první půle (k tomu si Robertson vybral dost špatný zápas, prostě mu to nešlo a nemyslím si, že by za tím stál jenom Traoré).

Ale spíše mně vadila ofenzivní část, kde jsme asi 30 minut nebo více spíše jen sypali balóny dopředu bez nějaké přesnosti a druhé vlny. Připomínalo mi to duely s Neapolí doma a United venku.

Reagovat
fenixLFC

v com konkretne? teda okrem toho ze tam mam klasicky miliardu preklepov nasadit jotu a prejst znova na 343 sice znelo teoreticky fajn, kedze s tym ze vsetci pomahali robbovi by sa uvolnila druha strana, kde trent tiez nie je do defenzivy dvakrat pevny. lenze nefungovalo to proti nam prvy polcas a ako sa ukazalo, ani potom. ano, jota sa tam dostal do tutovky ale ta nebola sposobena danym hernym stylom. takze okrem toho, ze s prichodom jotu presli na styl a rozostavenie ktory im nesedel, navyse jota na co siahol, to pokaslal...

Reagovat
masina_LFC

Wolves boli asi herne najlepší súper túto sezónu... dnes by som aj remízku bral, ale proste mentality monsters

Reagovat
fenixLFC

kks to bol neskutocny porod...dalsie vitazstvo vdaka golu v zavere, druhy polcas nas mleli jak hovado. vdakabohu ze tam klopp hodil toho fabinha namiesto marneho oxa, tym tu lavu stranu zachranil. vykon ale inak nic moc a snad bude mane v poriadku....

Reagovat
fff

Podla mna absolútne remizov zapas, ktory nam vyhrala kvalita a sebavedomie z celej sezony.

Mane snad nic vazne, malo by to byt iba daco preventivne, toto bol najtazsi zapas na chvilu, tak kludne nech sa da dokopy. Nie je tam aj nejaka 2 tyzdnova pauza teraz dakedy? Pohoda.

Reagovat
avicii

Vo februári by mala byť.. Tam by sme mali trochu výfuknut a pokračovať v našom ťažení

Reagovat
FUnk

vyrovnany zapas, rozhodly zkusenosti a kvalita v utocne fazi, jeste ted nechapu jak je mozne ze jsme u nich vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

najtazsi zapas sezony..naruseny zranenim maneho, po ktorom sme vypadli z rytmu. Minamino ma pred sebou este dlhu cestu, ono to bolo uz proti Evertonu vidiet, bude potrebovat poriadnu pripravu pod Kloppom a bude musiet nabrat na intenzite svojej hry a pozicnej hre. Tam si castokrat nezmyselne nabiehal a nebol pri vytvarani possesion.

dovolim si tvrdit, ze wolves nas tento rok najviac zo vsetkych superov zahnali do tazkosti, ale ked si aj v takomto pripade vypracujeme viac sanci nez oni, tak to uz ozaj svedci o mimoriadnej kvalite muzstva. Najvacsie vitazstvo sezony

Reagovat
avicii

Dnes veľmi zle od Oxa a Robertsona... Neveril som ze to dnes vyhrame, neuveriteľné ako to dokážeme urvat

Reagovat
fff

Robertson dnes velmi, velmi tazky zapas. Traore by tocil takmer kazdeho obrancu na svete a podla mna ho zaloha dost nepodporovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ok

Reagovat
fff

Ono v prvom polcase som si vsimol, ze ked isiel Traore zlava, tak Hendo tam hned bol, aby TAA pomohol. Ked siel Traore z druhej strany, tak Gini podla mna Andymu ani zdaleka tak nepomahal dnes.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu gini toto ani nejak nema v popise prace, respektive nerobi to casto. hendo naopak tento pokyn velmi casto ma a uz niekolkokrat nam to pomohlo zmenit dynamiku zapasu

Reagovat
stiflerovamama

Asi sa preto ani nijako nehrnul dopredu, pritom priestoru tam mal dosť.

Reagovat
cubazi

presne tak a navyše jedna vec že cez neho odcentroval druhá je že sa nedostaval často cez neho a potom ak ano tak tie nabehy na center neboli pokryte znašej strany celkom dobre, hlavne aj stredovymi hračmi ktorý neišli z nabiehajucimi...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Alisson.. to je proste hrac, ktery v dulezitych chvilich zachranuje a podrzi ten tym strasne obrovsky upgrade oproti Kariusovi. Neporovnatelne, nebe a dudy..

Reagovat
fff

Dnes opat uzasny. Najlepsi brankar na svete, bez debaty. Keby sa nezranil na 8 zapasov tak verim tomu, ze mame miesto 15 inkasovaných golov 10 alebo menej.

Reagovat
Ranoth

ved adrian chytal dobre az na par kiksov ale tie mal aj alisson zo zaciatku

Reagovat
fff

Adrian chytal fajn, ale ma svoj strop inde nez Allison.

Reagovat
Remt

No podle me si zaslouzi jen uznani, Adrian.. naskocit do toho a chytat tak jak chytal? kdyz bylo treba, podrzel, klobouk dolu, velice kvalitni dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

jen tak nezapomenu na jeho zákrok proti Neapoli, tuším že Mertens zakončoval centrovaný balon a Adrian tam neskutečně skočil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj "bez debaty"

Reagovat
fff

Presne tak.

Od začiatku minulej sezony doteraz, za toto obdobie určite najlepší na svete. Bez debaty .

Reagovat
smazaný uživatel

a taky mate nejlepsi krajni beky, stopery (dokonce historie), defenzivniho zaloznika, stredniho zaloznika, kridlo, utocnika. bez debaty, jasny

Reagovat
YNWA__MSN

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

No docela to odpovídá realitě když nás nikdo nevyřadil ve dvojzápasu LM a v PL jsme prohráli jediný zápas za poslední dvě sezony stopery nevím kde jsi vzal a to historie také. Ale vyjmenuj mi lepší krajní beky a stopera než jsou ti naši. DM by mě taky zajímalo. Křídlo a záložníka tu nikdo netvrdil a o Firminovi se tady řešilo že pro nás je nejlepší..

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
Benzema

Super odpoveď ale aspoň si sa zase strapnil

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi ani teď nepochopil a co narážím, tak je to asi marné no .

Ale tak jeste jednou. Opravdu bez debat ma Liverpool nejlepšího brankáře, respektive hráče na skoro každém poště. Opravdu tak jasně individuálně vycnivaji jako třeba Messi, že prostě bez debat jsou nejlepší??

Reagovat
Benzema

Bavili sme sa o najlepšom brankárovi na svete a ty tu pletieš Messiho a s krajnými bekami ma pravdu. Ale každý ma nato svoj názor

Reagovat
smazaný uživatel

No a Alisson za loňskou sezonu určitě byl. Jestli mi chceš oponovat tak se koukni co loni vše dokázal a ukaž na jednoho který toho dokázal vic. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 33 bodov náskok na 5.miesto a to má o zápas menej, masaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt nesmirne zvedavy, jestli Liverpool udrzi tuhle fazonu az do konce a prekonaji magickych 100 bodu... Uzasne, jak moc v sobe maji hraci LFC pod Kloppem toho pomyslneho vitezneho ducha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Salah ma aj tuto sezonu cisla solidne, ale herne je totalne na facku. Uz mesiace. Ten chlap ma problem obcas odklepnut jednoduchu loptu na 5 metrov. Ma priserny decision making vo finalke a do toho striela ked ma spoluhracov v golovych poziciach volnych. Totalny fen si zasluzi uz. Ved uz aj spoluhraci su nervozni

Reagovat
stiflerovamama

Druhý polčas od nás jeden z najslabších v sezóne, vôbec sme nedokázali podržať loptu, zle sme bránili, zúfalo nakopávali dopredu. Opať sa nám vypomstilo, že sme si nedokázali poistiť náskok, potom znervóznieme a upustíme od svojej hry kedy nedokážeme podržať loptu a strácame kontrolu nad zápasom, o čom hovoril aj Jurgen, že je v tomto priestor na zlepšenie.

Ale opať nesmierne dolezite víťazstvo, opať o jeden krok bližsie k titulu.

Wolves Odtiaľ by to som si vedel u nás predstaviť Traorého aj Jimenéza ak by za nich nepýtali majland, aj keď je otázne ako by Traore dokázal hrať do zatvorenej obrany.

Reagovat
Zaschrona

Tímhle tempem bude korunovace v březnu v Goodisonu...

Reagovat
smazaný uživatel

na etihade

Reagovat
Counter

V poločase povedete 6:0, ještě v 94. minutě 6:5 a prohrajete.

Reagovat
LFC182

Reagovat
Counter

(Everton zrovna teď s Newcastlem vedl 2:0 ještě po třech minutách nastavení a nakonec remizoval 2:2, přičemž nad Liverpoolem nevyhrál 21 zápasů po sobě)

Reagovat
rave

Proti WHU by to mohl zvládnout na LB Milner, Andy už by si potřeboval sednout.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner nejenže je po zranění (jestli je vůbec zdravý), ale na becích už to podle mě nezvládá, tady se měl koupit právě nějaký náhradník na kraje obrany (nebo někoho z akademie, ale toho nelze jen tak šoupnout na West Ham).

Reagovat
cubazi

hlavne posadiť Salaha. Už ma vytáča ako z pozicií pri ktorých može prihrať alebo rovno zakončiť tak špekuluje a ťaha sám. Nie , dalši zapas sadnuť a postaviť Origiho.

Reagovat
Remt

mohlo by být zajímave pro zmenu dat origiho na začátek, zkusit co s nimi udela a pokud by se nevyhravalo, dat v 70 Salaha at provetra unavenou obranu

Reagovat
fff

Inak pokial by sme v lete zhanali kridlo, tak Traoremu by som sa rozhodne nebranil.

Reagovat
stiflerovamama

Otázka je ako by mu to išlo do zatvorených obrán.

Reagovat
LokoLFC

s jeho driblingem by nemel problem

Reagovat
smazaný uživatel

príde zrovna ako typ hráča, ktorý si bude na systémovu hru top timu ako city alebo my tazsie zvykat, hlavne ked sa vacsinu zapasov buší do plných..On mi vyslovene príde ako hrdina mid table timov, kde si to vodí pri tých protiútokov do voľného protiútoku. Ale určite oproti minulej sezóne vyzrel v tomto ohľade, neviem do akej miery ma potencial ísť ešte vyššie. Ja by som skôr toho Wernera doklepol. Nagelsmann ho už hraval aj hlbšie na falošnej 9 a dáva už viac systémov, čo by nam absolútne bodlo. Firmino bude mať 29, najvyšší čas niečo dosadiť pomaly na ten post. A Salaha by som tiež asi vycashoval, ak ma stáť 150m, za to ti Klopp vyrobí 2 nových salahov. Pri Salahovi predbieham a asi sa to ešte nestane toto leto, ale to dalsie uz urcite - len aj cena asi pôjde vzhľadom na vek dole. Maneho mam tak rad, ze dufam, ze u nas skončí s top flight futbalom a nasledne ak odíde tak to bude už skôr nejaká zarobkova destinacia na sposob MLS apod. Nas najlepší hráč smerom dopredu o parník

Reagovat
smazaný uživatel

kde si to vodí pri tých protiútokov do voľného protiútoku borbelysque *do voľného priestoru

Reagovat
Kixi Syhimour

Werner musí být prioritou.

Reagovat
cubazi

Amen sestro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Hai

Melo byt tohle

Reagovat
Mastný Chobot

nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

Traore si dnes z Robba robil dobry den, ale co z toho ked sa dostane k 20 centrom a dobre su max. 2. Je zaujimavy, ale 50 mega by som za neho nedal

Reagovat
Kixi Syhimour

Jde o to co by hrál u například u nás. Klopp nehraje na centrující křídla, od toho máme beky, a křídla spíše zakončují a tvoří šance, na to má Traoré rozhodně talent.

Reagovat
Counter

Pořád z toho vytěžil asistenci, to stačí. Adama je strašné zvíře, navíc pořád mladý, ještě půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bodaj by nie ked ho Robertson pusti do 20 centrov ale neviem, stale mi pride ako hrac pre tieto timy ako Wolves, ale teraz ma formu len ci si ju udrzi

Reagovat
FUnk

takze udelat z traoreho obrance

Reagovat
fff

Liverpool have now won as many PL games this season as Manchester United did in the whole of 1998-99.

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester 2015-16 měl jenom o 1 výhru více za celou sezonu

Reagovat
Remt

Na jmenu Espirito Santo shledavam cosi spiritualniho

Reagovat
cubazi

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

znie to trochu ako by to malo znamenat svata dusa

Reagovat
Remt

no uplne normalne to nezni proste

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vodka

Reagovat
Talker

Zní to jako nějaká španělská pálenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Coutinho10

to jsou presne ty zapasy, ktery musis vyhrat, aby si byl sampion a to se tim obrovskym odhodlanim a virou v uspech proti silnymu souperi podarilo a jsou to dalsi dulezity (mozna i klicovy body), aby se nedovolilo Man City stahnout ten naskok

kazdopadne Wolves zaslouzi uznani a moc bych jim tu LM pral, aby mohli udelat po EL dalsi krok smerem nahoru a byla tak pro vsechny lidi, hrace tam motivace jit dal a videt, ze udelali dalsi krok smerem nahoru

Reagovat
Remt

kdyz si vezmu jak na tom byly po prvnich par kolech kdy byly snad predposledni? ten zacatek meli moc spatny

Reagovat
Coutinho10

jo, tam klicovou roli hrala ta EL, do ktere se tak moc chteli dostat a to se podarilo...hrali nekolik predkol, takze to meli ze zacatku dost nahusteny a sezona jim tim padem zacala drive nez PL, jestli se nepletu....kazdopadne do LM vede cesta i pres vyhru v EL, takze jsem zvedavej, jak si povedou v jarnim playoff a jak ty sily rozlozi

Reagovat
Mönchengladbach

Na rozdíl od ostatních odehráli už 12 zápasů v EL, z toho šest v předkolech, kdy zbylé týmy měly jen ligu.

Reagovat
cristiano.K.

Remizový zápas, který jsme nakonec zvládli. Oni měli víc pološancí, my měli více vyložených. Henderson MOTM. Dijk i Gomez zblokovali dvě šance. Robertson špatný, Traore si dělal co chtěl a to dělal pořád to samé - přešlapovavčka a podkopnutý centr. Asi nejtěžší zápas v sezoně.

Reagovat
Lembju

Liverpool s Maném a bez něj, to je rozdíl 5 levelů, naprosto klíčovej hráč. Fotbal to byl parádní, Liverpool uplet z hovna bič a kdyby Jota nebyl úplně slepej a levej a poslal Traorého samotnýho na bránu, tak asi zplakali nad výdělkem. Fantastickej Henderson, Traoré, Neto, tragickej Salah. Fakt nechápu, že Wolves nemaj těch bodů víc.

Reagovat
fenixLFC

tak bze maneho predbezne na west ham aj soton...

Reagovat
bbbauch

Sporting koupil Sporara, tak ted by mohli pustit bruna

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by aj pustili, ale nie za málo.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool měl opravdu špatný den. Kraje obrany moc nezastavovali centry. Ještě že Gomez skvělý a van Dijk výborný.

Celkově to nebyl dobrý výkon ale tři body důležité¨...letos to opravdu vychází tyto zápasy

Trochu mě mrzí ale Salah. Vypadá to že se dostává do stejné krize jakou měl v AS kde si musel vypracovat 8 šancí na pořádné ohrožení brány a 15 šancí na gol.

Reagovat
PP

to rozhodně nebylo o špatném dni. Naopak takový Van Dijk zahrál včera nadpozemsky, Gomez taky výborný výkon. Wolves mají vynikající formu a ta jejich útočná trojka Jimenez - Jota - Traore je skvělá.

Reagovat
SunFells

Liverpool nemože tuto sezónu prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa to začína

Reagovat
SunFells

Co se začíná? Tvoje epilepsie?

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek konce

Reagovat
smazaný uživatel

Neustály plač fans Arsenalu.

Reagovat
Malresi

Tí budú teraz fandiť každému nášmu súperovi, až kým naozaj neprehráme

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
PP

a divíte se? S prvním místem pro vás nemá prakticky žádný fanda Arsenalu problém, ale na rekord nám nesahejte..

Reagovat
Malresi

Nedivím sa, ale chápem aj Olovu reakciu.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký rekord? nebyli jste první a nebudete ani poslední

Reagovat
masly008

Jsme jediní v PL.

Reagovat
Counter

+ máme rekord v délce neporazitelnosti 49 zápasů. Zatím

Reagovat
Nikikrew

no a co je ako na tom? Robil by to kazdy

Reagovat
Malresi

Však nič na tom nie je, veď to aj píšem akurát nechápem tú reakciu na Ola, ved má chalan pravdu, už to z vašej strany začína a včera to bolo pekne vidno

Reagovat
Nikikrew

Njn tak si musite zvykat az do konca sezony alebo raz prehrajte a slubujeme, ze budeme drzat hubu

Reagovat
SunFells

Jaj, tak to je mně docela jedno.

Reagovat
pa3ce

Človek napíše klasické EF zaklínadlo, ktoré som tu už videl napísať ľudí asi tak 2500krát = plač? Nie si trošku domýšľavý?

Reagovat
Mastný Chobot

Oľo je emotívny chlapák

Reagovat
Lacko_Boh

on je neuveritele trdlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Neustálý pláč.

Reagovat
SunFells

Hh, tak to mnou určitě nezačíná.

Reagovat
Mastný Chobot

*Nedokážem si predstaviť, že Liverpool prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dokazem si predstavit, ze Liverpool neprehra

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
forrest

Za celou sezonu se VAR, stestena a haluz zatim neobratily proti Liverpoolu. Cekam, ze zapas blbec prijde v nejmene vhodnou dobu... Kazdopadne za tech 30 let cekani si to zaslouzite a ta vitezna serie je fakt masakr. Kdyz uz titul, po 30 letech, tak ve velkym stylu!

Reagovat
Talker

VAR jim v minulém kole neuznal 2 goly, ne?

Reagovat
Malresi

VAR nám tých gólov neuznal viac, ako len tie 2 proti MU. Trebars v ťažkom zápase na Ville nám neuznali Firminov gól kvôli "offsidu". Šťastena a haluz no, ja neviem... v posledných 3 zápasoch sme si dokopy mohli vypracovať tak 15 parádnych šancí na gól a premenili sme 5

Reagovat
LFC182

Myslíš třeba zápas na united kde nás Var a Atkinson pojebal?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku Maneho při gólů snad Atkinson viděl?

Reagovat
bbbauch

Jako ze vas var ojebal tim, ze opravil atkinsona nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Začal brečet forrest že je VAR jen s námi. Samozřejmě to bylo správné rozhodnutí. VAR nám letos sebral už několik gólů tak nevím kde se bere furt ten brekot kde nám pomáhá. VAR je super věc jen bude chvilku trvat než si na to lidi zvyknou.

Reagovat
bbbauch

Wtf, vubec nechapu tu tvoji prvni reakci teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby nám měl ten VAR tak strašné pomáhat tak vyhodnotí jak gól. Já si právě myslel že reaguje zase forrest. Spletl jsem se.

Reagovat
bbbauch

jo tak

Reagovat
forrest

Nikdo tady nebrečí, jen konstatuje fakt. Brečíš tady možná tak ty, protože i přes to, že vedete ligu o 30 bodů, nedokážeš překousnout, že někdo vidí situaci i trochu jinak, než přes růžové brýle...

Reagovat
forrest

Reagovat
forrest

Klasicka reakce scouseru... Clovek je pochvali, ale oni vidi jen kolo dozadu, protoze za tech 30 let se snad stale citi menecenne...

Mel jsem na mysli napriklad obdobi okolo zapasu se Sheffieldem, kdy zrejme mel vsazeno na prohru i Henderson. Pak filmovani Maneho a dalsich, penalty v 90. + minutach, neodpiskane ruky v zapasech se City, Wolves a dalsich X zapasu rozhodnutych v poslednich 5-10 minutach.

Ale samozrejme, chapu, ze vidite maximalne na predchozi kolo na zapas s United, kdy vam VAR sebral dva naprosto regulerni goly, ze...

Reagovat
LFC182

kolik ty znáš prosimte scouseru? a já myslel zápas s united ten první, na podzim

Reagovat
forrest

OK, takze ruka Maneho mel byt uznany gol a filmovani Origiho po pohlazeni lytka gol byt nemel?

A ta haluz na konci jak to propadlo az k Lallanovi, to byl gol roku...

Reagovat
LFC182

Maneho ruka jasná ale pohlazení lýtka? Ok. Jestli to nebyl faul na Origiho, tak v tom druhy zapase VVD nemoh faulovat De geu před golem, protože čistějc do toho souboje jít nemohl...

Reagovat
Front hell

Origi ten zápas nebyl schopný stopnout ani jeden dlouhý balón. Stejně v jako té situaci,věděl že ho nezíská tak tam udělal odpornou simulaci. Rozhodčí to správně posoudil a gól uznal. Stejná plačka jako ten váš klopp,ten taky po zápase brečel jako malá holka. Suprový trenér,ale chování malé holčičky.

Reagovat
Front hell

Kdyby raději přišel na tiskovku a přiznal že zvolil špatnou taktiku a jeho tým přijel na zápas posrany až za ušima,ale on tam brečel jak malá holka že ho var poškodil. Ještě že tenkrát nefouká vítr bo by ho určitě taky zmínil

Reagovat
Malresi

A nie je to náhodou opačne? Lebo z tvojho príspevku to vyznieva skôr tak, že celú sezónu máme luck na svojej strane, ale to, že vo všetkých zápasoch sme boli lepším tímom a zaslúžene sme vyhrali (s výnimkou max. 3 zápasov) si nenapísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si úplně mimo

Reagovat
forrest

Ano, zřejmě jediné, co dokážeš vyprodukovat, protože vše co jsem napsal, je pravda a nedokážeš na to napsat nic hodného normální diskuzi.

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herold

Ruka proti city nebylo štěstí ale úmysl.

Reagovat
fenixLFC

to by davalo zmysel ze henderson ako hrac united preda zapas proti liverpoolu aby mu pomohol k titulu penalty v 90+ sme mali presne jednu proti leicesteru ktora vsak bola jasna. ktoru ruku myslis? proti city kde nou hral predtym bernardo alebo wolves kde to ruka nebola? alebo za stastie oznacujes to ze pravidelne dve sezony sme schopni zapasy rozhodnut v zavere? par zapasov mozno, ale dve cele sezony asi sotva. ale samozrejme, chapem ze vidis iba to co chces vidiet...

Reagovat
forrest

Reagovat
Benzema

Klasika, nemáš zrazu žiadny argument

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, zřejmě jediné, co dokážeš vyprodukovat, protože vše co jsem napsal, je pravda a nedokážeš na to napsat nic hodného normální diskuzi.

Reagovat
Benzema

A ktoré góly alebo penalty neboli regulérne? Netrapoš už s tým prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice neviem ako to je myslene s tym VARom, lebo ten gol proti Aston Ville kludne uznany byt mohol. Ale stastie/haluz tam byt asi musi ked mas 22-1-0. To snad nemoze existovat tim, kt. by pri takejto statistike vsetky zapasy dominoval

Reagovat
forrest

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have made a loan offer of 4.5m for Centre back Matvienko with an obligation to buy the 23 year old in the summer for 22m [Zbirna] #afc

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

O tom jsem ani neslyšel Je to legit?

Reagovat
smazaný uživatel

jj vyzera ze by mohlo, vraj ho arteta tlacil dva roky do city, pisu o tom ukrajinci

Reagovat
SunFells

Teď jsem si na redditu od fanouška Shaktharu přečetl, že ho to spojení s námi překvapuje.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Mastný Chobot

z anglických zdrojov o tom písal zatiaľ len Kaveh, čiže zatiaľ sú to len ukrajinské legendy asi, ale zmysel by to dávalo

Reagovat
Lacko_Boh

snad nebude na Hovienko ;)

Reagovat
Golasso

+ prý zas roste pravděpodobnost u Lemara snad ho v tom Madridu naučili dobře bránit

Reagovat
smazaný uživatel

ten by podla mna prisiel keby sa predal auba

Reagovat
smazaný uživatel

Who?

Reagovat
Salfovic

Tak sakra, kde je ten článek s Kloppem, že ještě nemají titul

Reagovat
avicii

Tiež nan čakám

Reagovat
Miguel19

Chelsea potvrdila, že Yokohama už nebude od příští sezony figurovat jako hlavní sponzor klubu, nicméně spolupracovat spolu budou i nadále.

Reagovat
iamek

Tak místo Bruna prý jdeme po Grealishovi. Co takhle oba Edo ?

Reagovat
vodka

jasně, Villa určitě střelí svého nejlepšího hráče, to je zase edův smokescreen před tím, než se nepřivede nikdo. Pokud ale fakt nepřijde záložník, tak mě naserou. Grealish by navíc ty problémy na CM nevyřešil.

Reagovat
iamek

Tak nějak. Prostě zoufalost. Nepřijde nikdo a Ole zase bude říkat na tiskovce jak je těžké v lednu někodo přivézt. Což je sice pravda, ale to snad věděli už před sezónou. Naprosto šíleně vedený klub.

Reagovat
Hokaido

Bez Grealishe by Villa tak na 90 % spadla. Kolik takový padák stojí? I kdyby byly v Champu jen rok, tak určitě takových 70-90 milionů. K tomu připočíst nějakou cenu samotného hráče a jsme tak na 130 milionech minimálně.

Reagovat
Counter

Viděl jsem nedávno, že snad 75 % sestupivších celků se už do PL zpátky nevrátilo

Reagovat
Busby babes

asi tak. To je jak kdyz rikal: ale ja chtel privest stopera, jednal jsem o Varanovi.

Reagovat
r.mrazik

v lednu nikdo neprijde...to bylo jasny uz prece predem...

tady se zaspalo v lete...ted uz se to nedozene...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Malresi

Tvle, však Bruno je lepší a ešte by bol asi aj lacnejší. Grealish je HG hráč, Villa prachy imho má, ten by tiež za menej ako 50 nešiel.

Reagovat
smazaný uživatel

No dost pochybujem ze je Bruno lepsi

Reagovat
Malresi

Príčina?

Reagovat
Counter

Bruno je hype, Grealish je legit.

Reagovat
Malresi

Nah, nemyslím si. Uvidíme časom, skôr či neskôr obaja prestúpia do lepších klubov.

Reagovat
iamek

Takže druhy Pepe? To nechceme už.

Reagovat
Counter

Přesně, vy raději druhého Alexise nebo Di Maríu.

Reagovat
iamek

Raději toho di Mariu. Ten zahrál aspoň par zápasu dobre/

Reagovat
Counter

Reagovat
Dawon

Tak hlavne tym hrajici o zachranu ti proste neproda jednoho z nejdulezitejsich hracu, by byli naprosto sileni...udrzeni PL je financne daleko vetsi vyhra nez jednorazovy prodej takoveho hrace. Ktereho pak pripadne stejne muzes prodat tak jako tak za pul roku.

Reagovat
Malresi

Presne tak, boli by blázni ak by ho pustili teraz. Snáď sa zachránia a predajú ho v lete, inak to nedáva žiadny zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bruno chce mít radši za spoluhráče Šporara a ne Rashforda

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/TheSunFootball/status/1220613705605484545

tyden ma Edik noveho PR konzultanta a uz to nese ovoce.

Reagovat
iamek

Btw ten typek z MUTV si už asi nezakomentuje

Reagovat
Busby babes

jakej? ted nevim, co mas na mysli. co provedl?

Reagovat
vrabejka

Fantazie šampioni. Wolves byli první tým, který skutečně měl na to nás porazit. Ve 2.poločase byli jasně lepší. Prehravali nás, Traore naší obranu ničil. Naštěstí Alisson potvrdil pozicí nejlepšího brankáře světa a udržel naše naděje na výhru. My jsme si trpělivě počkali na šance a nakonec svou třetí už Bobby proměnil. Ještě že Hendo ukradl balon Salahovi který by to zase zadrbal. Hendo opět world class, má životní formu tak snad mu to vydrží. Zvládli jsme všechny 3 těžké zápasy se ziskem 9 bodu teď už nemáme kde zakopnout a dosáhneme vytouženého titulu.

Reagovat
nani92

YNWA

Reagovat
vladis271

Privitame ta do rodiny. Ale musis ošťať dres MU, natocit to a postnut sem video :)

Reagovat
Mastný Chobot

To ber, Zayo. Mohol chcieť aj horšie, niečo s cigánom a fajkou.

Reagovat
Lacko_Boh

Musite mu to stale otlkat o hlav?. Btw, bez rasismu pls.

Reagovat
Lacko_Boh

inak uz dlhsie si vsimam ako si necitlivy

Reagovat
SunFells

kvoli čajočke mrzutý

Reagovat
Hokaido

Už dlho nestal fajku asi.

Reagovat
j_mrazik

Je nějakej kyselej.

Reagovat
Remt

Reagovat
blade115

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo za odmenu

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Benzema

Reagovat
Hokaido

Včera xG opět 1,84 vs 1,26 v neprospěch Liverpoolu. Neuvěřitelný, kolik štěstí ten tým letos má.

Mají 67 bodů při xPTS 47. Kdyby měl podle té xG metriky stejně smůly, jako má štěstí, tak jsou na 14. místě s 27 body za Brightonem a Villou. (Je to samozřejmě jen zajímavost, takže to neberte moc vážně.)

Reagovat
Luc-Luc

to je zas co za blbost ?

Reagovat
Busby babes

to neres, stejne bys to nepochopil.

Reagovat
Luc-Luc

tak uz jsem si to nasel a mas pravdu, nechapu, proc s tim nekdo ztraci cas, absolutne nulova vypovidaci hodnota...

Reagovat
Hokaido

(Je to samozřejmě jen zajímavost, takže to neberte moc vážně.)

Teď nevím, jestli je chyba u tebe nebo u tebe.

Reagovat
Busby babes

u tebe neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Taky nechápu proč mají někteří jedinci tuto statistiku hrotit a brát ji vážně. Fotbal se prostě hraje na góly a ne na to jak velké a kolik si šancí tým vytvoří.

Reagovat
Hokaido

Tak nejlepší je asi udělat mezi tím nějaký kompromis, ne? Přesně tenhle ignorantský přístup přivádí na dno kluby jako A.C. nebo United.

Reagovat
Busby babes

my s daty pracujeme. btw podle stejny metriky mame docela smulu. aspon na zacatku sezony jsme dost meli.

Reagovat
Hokaido

Nevěřím, jinak byste si nenechali utéct krále asistencí za Contem do Interu.

Reagovat
Busby babes

protoze se da udelat zaver, ze je to dlouhodobe neudrzitelne. uvidime, jak to bude do konce sezony.

btw. jeden z duvodu, proc jste o Kloppa stali a privedli ho, i presto, ze s BVB v te sezone po podzimu skoro spadl byl ten, ze si Edwards udelal presne tuhle analyzu na xG a videl, ze BVB melo proste jen obvrovskou smulu a ze to nema nic spolecneho s tim, jestli je Klopp dobrej nebo spatnej trener.

Trochu ironie, ze na to tady prskate.

Reagovat
Luc-Luc

ja ti reknu, jak to bude do konce sezony, do konce sezony vyhrajem pohodlne anglickej titul, zatimco united se nedostanou ani do CHL

Reagovat
Busby babes

gratuluji, zes dal koment k tematu.

Reagovat
Luc-Luc

Simonku, nadefinuj mi, prosim te, "dlouhodobe", kdy mame teda ocekavat, ze nas opusti to stesi ?

Reagovat
Busby babes

proto pisu: uvidime, jak to bude do konce sezony.

Ale vsadim se, ze Klopp a spol tohle vidi, protoze s tema daty pracuji a hracum rikaji i po tech vyhrach: nebylo to dobry, meli jsme kliku, x veci musime zlepsit nebo zacnem prohravat.

Reagovat
Busby babes

a jinak dlouhodobe? koukni na Newcastle 2012 vs Newcastle 2013.

To myslim jako priklad dlouhodobe neudrzitelne.

Reagovat
Luc-Luc

u nektereho tymu to je mesic, u nektereho ctvrt roku a u nektereho (LFC) dva roky, chapu...statitika k nicemu

Reagovat
YNWA__MSN

oni už neví co si vymyslet... Nejdřív VAR, teď štěstí a nějaká statistika

Reagovat
Hokaido

Koukám, že jsem se dole snažil něco vysvětlovat úplně zbytečně.

Reagovat
Busby babes

told ya.

Reagovat
bbbauch

On je klasik

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže mi někdo vysvětlit co znamená v tomhle kontextu slovo "dlouhodobě"?

Reagovat
Hokaido

To nikdo říct nedokáže. Klidně by to mohlo trvat dalších deset let, ale šance na to se blíží k nule.

Dobrý příklad je třeba Monako, o kterém jsem tady psal loni. Monako mělo po pěti kolech jen dva body a bylo předposlední, ale mělo xPTS 7.08. Psal jsem, že za těhlech okolností by byla chyba Jardima vyhodit. Teď po 20 kolech už má Monako 29 bodů z 30.81 xPTS, takže se to časem dost srovnalo. I když Jardim už je teda taky pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale Liverpool už tohle své "štěstí" udržuje nějakých 60 zápasů. Začíná to vypadat, že to štěstí nebude.

Navíc třeba Caley má to xG trošku vyrovnanější.

https://twitter.com/Caley_graphics/status/1220466430988210179

Reagovat
YNWA__MSN

Dlouhodobě neudrzitelny a jak dlouho má Live formu? 2 roky? Tahle statistika je úplně o ničem

Reagovat
Busby babes

uz ne

Reagovat
Hokaido

Není to blbost, máte prostě neuvěřitelný štěstí, těch 22 výher z 23 zápasů je nezasloužené dílo náhody. Což se teda nevylučuje s tím, že jste nejlepší tým v PL a zasloužíte si titul.

Reagovat
Luc-Luc

ja nevim, ze to nekomu jeste nedochazi, ale v nasem pripade nejde o stesti, kdyz takhle hrajem uz druhej rok, tyhle pseudostatistiky jsou k nicemu, pokud nekdo netrefi branu, neni z toho gol nikdy a je jedno, kolik bodu te strele nejaky pseudostatistik ci algoritmus priradi

Reagovat
Hokaido

Tak ještě jinak. Pokud Doherty proti City trefí nádherně do brány střelu z hranice vápna slabší nohou, ale nedá proti Liverpoolu gol hlavičkou z malého vápna, když vám totálně selže ofsajdová past, jak jinak bys to nazval, než štěstím?

Reagovat
Busby babes

nejvtipnejsi je, ze zrovna lidi v Poolu tyhle statistiky fakt pouzivaji.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys nazval to že Salah nepromění čtyři tutovky a Firmino dvě?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Hokaido

Já si hlavně myslím, že jste až moc namlsaní. Každá šance ve fotbale neznamená tutovku, obecně kdyby každá šance skončila golem, tak padá v průměru deset golů za zápas. Salah a Mané prostě nemůžou z každé druhé střely trefit růžek brány.

Pokud vážně věříš, že včera měl Salah čtyř tutovky, tak nemá cenu s tebou ztrácet čas.

Reagovat
Busby babes

ono hlavne velka vetsina fotbalovych fans ma problem s existenci neceho jako je stesti/smula a chteji za vsim videt nejakeho vinika nebo tak. Stejny je to u zraneni. porad se hleda, kdo za to muze a nekteri se nikdy nesmiri s tim, ze nekdo ma proste pech.

stejny pristup se pak odrazi i v te snaze nekterych mit fotbalovy zapas piskany ala FIFA na playstationu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch čtyřech šanci dva góly dát měl.

Reagovat
Hokaido

Ani náhodou. V long-runu by z těch čtyřech šancí nedal dva goly ani nejlepší střelec v historii fotbalu. Dohromady měl včera 0.5 xG a ačkoliv se tahle statistika používá jen pár let, tak už teď je zřejmé, že ji nikdo nikdy nebude dlouhodobě porážet o 300 %.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je známý kritik Salaha. U něj s tímhle moc nepochodíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale furt to xG..proč já mám brát v potaz xG když jsou tam započítáváni "střelci" jako Solanke,Benteke,Wiliam,..atd atd..prostě hráči s podprůměrným zakončení. Je jasné že Salah který dvakrát po sobě vyhrál krále střelců v PL má mnohem větší šanci vsítit gól než ti průměráci i v té formě jaké je..

Reagovat
Dawon

Ale ono to tak proste opravdu je no To xG neni nejaka blbost, kterou by nekdo pres noc poskadal na koleni...

https://understat.com/player/1250 Vyjma te epicke sezony pred 2 lety svoje xG nejak drasticky neprekonava

Reagovat
Hokaido

Ty tomu konceptu xG prostě nerozumíš, nemáš tušení, co znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

A čemu nerozumím? Počítá se to snad že všech střel a průměruje ne?

Reagovat
vitasrp

Klasika, stejná debata jako před pár dny se mnou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť je to pravda tahle statistika se dá brát jako doplnění, ale ne aby to někdo nazval že je to jen dílo štěstěny a je to nezaslouženě

Reagovat
fenixLFC

ehm, zobrat si ako priklad salaha....

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

ked nemoze koncit kazda sanca golom tak preco to neaplikovat aj na sance wolves?

Reagovat
Busby babes

ze jsou drevaci. dal?

https://understat.com/match/11874

tady je treba jedna velka sance Firmina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na me, ale aby mel Firmino za cely vcerejsi zapas 0,57 je proste zavadejici. Vic bych dal uz jen za tu prvni sanci minutu pred golem

Reagovat
Busby babes

ja se na tebe nezlobim, ale ze je to tvuj pocit je fajn, ale s tim nema moc jak dal pracovat.

btw jeho velka sance ma prave 0.34. coz je uz hodne.

Je penalta tutovka? je. ale presto v tehle modelech ma 0.7 protoze priblizne 7 z 10 je promenenych.

Reagovat
Dawon

To je holt proste primarne o tom, ze lidi porad moc nechapou, co to xG vlastne znamena a jak to funguje a pak se hrozne divi, jak nizke maji ty "velke" sance cisla.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Viz odpoved nize

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Cas 1:02 https://youtu.be/bGceOnPoW6s

Opravdu se takova sance hodnoti jen za 0.34?

A golova situace o minutu pozdeji ma tedy max 0.23 (mozna mene, pokud mel firmino v zapase jeste neco, ted si nevybavuji)? Kdyz borec po uspesne klicce vlastne strili na golmana z bezprostredni vzdalenosti a muze si jeste vybrat, kam mu to da?

Chapu ze ten vypocet ma nejakou metodiku, ale minimalne v tomto pripade je to proste zavadejici

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam tu střelu levou kdy byla odkrytá půlka brány.

Reagovat
Busby babes

podle me to hodnoceni je spravny, coz ukazuje i to, ze to Firmino nedal. je to rozhodne nadprumernej hrac a presto to spalil. Ale i na tom videu vidim proc to ma "jen" 0.34... golman docela velku, zmensil uhel, cast brany stihne pokryt i obrance etc.. ale v tehle modelech je proste cokoliv nad 0.3 velka sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Cas 1:25 - Jotova sance na srovnani, za kterou dostal 0.7. Ano, jasna tutovka pokud by strilel sam a mel mic pod kontrolou, ale on tam dostal prihravku na paty a podle me to pak za 0.7 (=penalta, jak rikas ty) uplne byt nemuze.. mel to tezke

Reagovat
Busby babes

Jota je bliz, ma v tom odkazu 0.56. coz odpovida mistu, ale uz to nebere v potaz, ze ta prihravka sla spis za nej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pardon, 0.7 to neni

Reagovat
Busby babes

chapu jak to myslis ale. No urcite ty modely nejsou dokonaly. Nektere berou v potaz to, jestli mezi strelcem a branou stoji hrac, jine ne etc. proto i ruzne stranky ukazuji jina cisla. porad se to vylepsuje a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad smůla ne?

Reagovat
icemike

Klasikou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"nezasloužené dílo náhody."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Dobre a teraz legitímna otázka. Pozeral si sa na všetky naše zápasy PL alebo aspoň 75% z nich? Tú štatistiku môžem jebať, sám hovoríš, že to netreba brať vážne. Ak si videl aspoň tých 75% zápasov Liverpoolu, tak by som ti rád položil otázku. V ktorých zápasoch sme vyhrali nezaslúžene, t.j. poďme na to logikou - súper si vypracoval viac šancí ako my a herne nás prehrával. Ja som videl všetky naše zápasy a napadli ma zápasy so Sheffieldom (tam nás síce neprehrávali, ale hrali sme zle a nevypracovali sme si nič), s United (tam sme aj stratili), s prižmúrením oboch očí s CP a v prvom polčase sme sa zahrávali aj proti Watfordu.

Takže si to zrhňme: Z 23 zápasov sme si možno nezaslúžili vyhrať 4 (ak rátam aj včerajší zápas tak 5). Ani jeden z nich sme si ale taktiež nezaslúžili prehrať, pretože žiadny z tých tímov nás neprejel. Včera sme mohli dať vlkom pokojne 5 gólov, rovnako ako aj oni nám. Čiže povedzme, že by sme namiesto 15 bodov v týchto zápasoch získali len 5. Stále by sme mali náskok 6-9 bodov.

Neviem, nedáva mi to žiadny zmysel, tak ako máme šťastie, máme aj smolu. Ako si inak vysvetliť, že nepremieňame strašne veľa šancí? My si vypracujem v zápase šance na 6 gólov a dáme 1, max. 2. Výnimkou v tomto bol Leicester, i keď aj tam sme mohli dať o 1-2 góly viac.

Reagovat
Malresi

*oprava: my sme s united vlastne remizovali.... takže by sme mali ešte o niečo väčší náskok ako mojich kalkulovaných 6-9 bodov

Reagovat
Busby babes

proc by vas musel souper prehravat? Staci jen, ze si pripravi treba kvalitnejsi sance a tak.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

měl soupeř kvalitnější šance?

Reagovat
Busby babes

v nekolika zapasech jo.

Reagovat
cristiano.K.

vybavím si maximálně dva zápasy a to bych řekl, že to bylo srovnatelně.

Reagovat
Busby babes

btw se Sotonem, kdy Ings nebo kdo zazdil nekolik sanci, tam to melo byt po pul hodine 2:0 a kdo vi, jak by to pak vypadalo.

Reagovat
Malresi

K tvoju prvému komentu, ok, máš pravdu. Tak sa zamerajme na tých súperov, ktorí si proti nám vypracovali kvalitnejšie šance. Tak či tak, budeme rovnako na max 5 zápasoch z toho v jednom sme aj stratili a to proti vám. Proti Sotonu to bolo inak ako píšeš, oni mali skvelých prvých 30-40 minút, dobre pressovali, spôsobovali nám problémy, ale reálne si vypracovali myslím 1 šancu, ktorú zahodil Redmond a potom udrel Mané na konci polčasu prakticky z ničoho. V druhom polčase sme už herne boli lepší my, ale paradoxne keď sme strelili druhý gól prišiel obrovský kiks od Adriana a ten daroval gol Ingsovi. Soton sa následne na to nabudil a Ings tam z čiary myslím minul prazdnu branu. V konečnom dôsledku to pokojne mohla byť remíza, to priznávam. Tak sme teda na 6 zápasoch no. Ligu by sme viedli tak či tak.

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/match/11658

ne, meli tri velky sance do 37. minuty a pak jednu tutovku v 85.

Reagovat
Malresi

https://www.youtube.com/watch?v=ZsgAL5tNpUY

Kde ? ja som v prvom polčase videl len šancu Adamse.

Reagovat
fenixLFC

jj so sotonom s ktorym sme viedli 2:0 a kde prisiel ings v 64. minute...

Reagovat
fenixLFC

beriem spat, zle som si precital koment

Reagovat
Dawon

On ale nikdo netvrdi, ze vedete ligu nezaslouzene nebo neco takoveho. Jen proste mit 23 vyher z 24 je zkratka dost anomalie a to xG tomu castecne dodava nejake hmatatelnejsi obrysy.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Malresi

"Není to blbost, máte prostě neuvěřitelný štěstí, těch 22 výher z 23 zápasů je nezasloužené dílo náhody."

Jasné, Hokaido to spíš myslel asi tak, že by sme viedli ligu tak či tak, aj keby sme prišli o body v zápasoch, kde sme mohli stratiť. Len narážam na to, že jednak sa bavíme o pár zápasoch a jednak sme ani v tých zápasoch proste neboli horším mužstvom. Nemôžem preto súhlasiť so slovami "nezaslúžené" a "náhoda". Proste máme kvalitnejších útočníkov ako súperi, máme lepšieho brankára ako súperi. Vieme dávať gól zo štandardiek a neinkasovať z nich. To nie je o náhode kurva...

Dám Hokaidovi za pravdu a všetko vezmem späť, pokiaľ do konca sezóny stratíme body v aspoň 5-6 zápasoch, pretože to by potvrdilo jeho predpoklad. (Samozrejme pokial vyhrame titul v apríli a budeme hrať na 3 frontoch aj v LM aj v FA cupe tak sa nejaké straty budú očakávať vzhladom na rotaciu)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

kamo, liverpoolsky fanusikovia... niektori su pre mna velkym sklamanim. Bohuzial nie vsetci mozu byt ako gooners alebo latics. :*

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Viděl jsem dost zápasů, odhadem tak deset a zbytek v MOTD.

Nemůžeš to brát tak, že ve skoro každém zápase jste byli lepší. To je jak kdybys házel kostkou a pokaždé, když padne jedna až pět, tak vyhraješ. Když padne šestka, tak vyhraju já. Při každým hodu bys byl favorit ty, ale pokud bys vyhrál stokrát za sebou, tak je to prostě dílo náhody a máš obrovský štěstí.

Reagovat
Malresi

To áno, súhlasím. Pravdepodobnosť neojebeš, veď my určite ešte niečo stratíme. Len by som bol proste opatrný s tými pojmami "náhoda" "smola" "šťastie". Áno, v jednom zápase máš šťastie a súper smolu, ked ty premeníš šance a oni svoje nie. Keď sa na to pozrieš z hladiska 23 zápasov, je to smiešne...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Godwinson

Ježiš, tohle je retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

no, stastie. minule som pozeral statistiku xG against a bolo tam vidiet aky je vyrazne nizsi pocet golov inkasovanych voci predpokladanym u timov, ktore maju skvelych brankarov. alisson mal nieco okolo 6. na porovnanie, kepa mal -6....

Reagovat
Dawon

To je v podstate to same co pisu nize, akorat s brankarema. Ty xG statistiky neberou nijak v potaz kvalitu tech hracu, takze ackoliv to muze byt napomocne jako nejaka zajimavost o tom, jake sance si ten tym vytvari a kolik sanci dovoli souperi, tak u tech rozdilu mezi tema expected golama a realitou uz pak prichazi do hry mnohem vice promennych.

Reagovat
Counter

Všichni na světě se plus minus drží svého xG, i Messi ho svými góly překonává jen těsně.

Reagovat
Dawon

No prave treba Messi svoje xG prekonava pomerne dost vyrazne, alespon teda podle tohodle webu https://understat.com/player/2097

Ale jinak ja k tomu memu tvrzeni zadny zasadni pruzkum neprovadel, jen mi prislo logicke, ze by lepsi hraci v zakonceni meli na tom oproti xG byt lip Jestli to tak neni, tak beru zpet

Reagovat
Busby babes

rozdil mezi prumernym hracem a Messim nebo Ronaldem (obecne spickovym utocnikem) je ten, ze ti spickovi, strili z pozic, ze kterym maji vetsi sanci skorovat, tedy z pozic, s nejvetsim xG. Obcas svoje xG prekonaji, treba loni Messi, kdyz dal docela hodne goly zpoza vapna, ale dlouhodobe se v zasade drzi na tom svem.

Reagovat
Busby babes

https://statsbomb.com/2019/07/monday-post/

i kdyz zrovna Messi neni dobrej priklad. on je naprosta vyjimka, ktera se vsem modelum docela vymyka. Ale na ostatni uz to sedi.

Reagovat
Counter

Záleží, co si představuješ pod pojmem "poměrně výrazně". Messi xG kariérně překonává asi o 30 % (viz https://twitter.com/GraceOnFootball/status/1167850463645093893). Podle understatu má za posledních šest sezon 190 ligových gólů ze 152.5 xG, tzn. překonává ho o nějakých 25 %. A to je prosím suverénně nejlepší hráč na světě s brilantním zakončením.

Tzn. i ti nejlepší zakončovatelé v Anglii budou rádi, když xG dlouhodobě překonají tak o 10-15 %.

Reagovat
Dawon

No vsak jasne, tak nejak bych si to i predstavoval...nemyslel sem to tak, ze topka bude oproti xG dvojnasobne lepsi...treba tech Messiho 30 % uz mi prijde silene moc. Tech 10-15 je tak odpovidajicich nejake lepsi kvalite hracu.

Reagovat
vodka

ono záleží asi i na stylu hry, někdo se k těm střelám zase třeba dostává výrazně častěji, ale zase může být palič.

Reagovat
Dawon

Jj to je urcite taky pravda...takovy Ronaldo, ktery strili z kazde pozice 100x za zapas na tom asi nebude tak dobre, ackoliv tech golu daval taky mraky

Reagovat
Busby babes

je to silene moc. u nej fakt plati, ze je mimozemstan.

Reagovat
Counter

jj, brankáři dělají své, o tom žádná. Ale xG přechcáváte i vepředu, jenom Leicester a Newcastle to mají takhle příhodně oboustranné spolu s vámi.

Reagovat
Counter

Co tak koukám na understat, ten rozdíl dělají akorát defenzivní hráči - VVD čtyři góly, Matip jeden gól, Fabinhův gól proti ManCity a Hendersonovy dva góly - tihle hráči měli jen pár nevelkých šancí a vytěžili z toho maximum. Celá ofenzivní trojka si takřka přesně jede svoje.

A jen pro jistotu - jak píše výše Dawon, nemá to být žádné popírání vašeho úspěchu, LFC je neuvěřitelná mašina, která si své postavení a výsledky zaslouží. Jen k tak dokonalým výsledkům i taková mašina potřebuje trošku štěstí.

Reagovat
Dawon

Tohle mi zas ale neprijde uplne jako spravna interpretace xG...nejlepsi tymy by vzdycky mely davat vic golu, nez maji xG, protoze maji kvalitnejsi utocniky, kteri jsou lepsi nez prumery, na kterych je xG zalozeny.

Rekneme ze nejaka sance je xG 0,5, coz znamena ze v prumeru by 1 ze 2 tady tech sanci mel prumerny utocnik dat gol. Ale pro hrace LFC je to s vetsi kvalitou zakonceni lepsi sance, coz uz ale takovy model samozrejme nijak brat v potaz nemuze.

Takze jako jo, LFC mel letos asi trochu stesti a ten rozdil v xPTS je velky, ale zaroven clovek musi brat v potaz i fakt, ze ten tym je zkratka kvalitnejsi, a tak jim dava mensi problem promenovat ty sance a tim padem by vzdycky meli byt nad tim prumerem.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jop, s tímhle já v podstatě souhlasím. Ostatně i proto píšu, že je to jen zajímavost, která by neměla být brána moc vážně.

Reagovat
Counter

Nejlepší týmy mají především víc šancí, tzn. větší xG, tzn. více gólů. Rozdíl mezi Salahem a Woodem v proměňování velkých šancí je zanedbatelný, rozdíl je v tom, že Salah je v těch šancích častěji.

Reagovat
Luc-Luc

a mezi Woodem a Aguerem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Wood má 12.72 xG a 10 golů.

Kun má 12.25 xG a 16 golů.

Reagovat
Luc-Luc

ano, takze je svet v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Konečne im to niekto vysvetlil

Reagovat
R22

přesně tak

Reagovat
forrest

Reagovat
YNWA__MSN

tohle je ale pěkná picovina... Takže vlastně má Liverpool jenom 2 roky štěstí a to, že se dostal do dvou finále LM a jedno vyhrál, zisk 97b. a letošní forma je jenom o stesti tady bude něco hodně špatně na té statistice

Reagovat
oddy

Něco hodně špatně je na tvém chápání psaného textu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
j_mrazik

Co ten Arsenal a střední obránce?

Chceme nějakýho ukrajince? Koukal jsem na Salibu, který by měl být náš hráč a tuhle sezonu odehrál 7 zápasů.

Reagovat
Mastný Chobot

Je to náš hráč a bol dlhodobo zranený, no. Každopádne ak hrá, tak je to podľa všetkého veľké terno pre ASSE. Výsledkový rozdiel medzi tým, keď hrá a keď nehrá, je obrovský.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Gazdo

Sa mi paci tato diskusia niekto skusi cosi povedat ohladom poolu ci uz pozitivne alebo negativne a scouseri uz vylietavaju ako vcely z ulov

Reagovat
forrest

Reagovat
YNWA__MSN

Tak se div... Vždyť nás ty idioti(většinou fans MU, kteří by teď měli chodit kanalama) nenechají chvíli v klidu. To je furt je to o štěstí, pomáhá jim VAR, Už je dávno rozhodnuto a další...

Reagovat
smazaný uživatel

Viem sa vcitit. Su nervozni jak panic ktory kraca domov z diskoteky s 6tkou, nevie čo bude robit a skusenejsi kamarati mu pokrikuju ze uz ho ma v nej.

Reagovat
smazaný uživatel

6 jako vek nebo 6 jako na stupnici do desiti? Protoze jestli je to vek, asi bych byl taky trosku nesvuj

Reagovat
smazaný uživatel

6/10

Reagovat
Svatej

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Osobni zkusenost?

Reagovat
Remt

6 je jeste dobra, vratil jsem se z diskoteky i s horsim odpadem

Reagovat
Svatej

Dokud alespoň jednou neustřelíš s nějakou Mášou, tak nejsi plnohodnotnej chlap.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Remt

Vzdyt jo, i mistr tesar se nekdy utne

Reagovat
YNWA__MSN

Hahaha s tímhle hlášku roku nevyhrajes

Reagovat
Harakan

To je tak když pitomci komentují něco, co nedokáží pochopit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele