24. kolo
21.01.2020 20:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Southampton vyhrál na půdě Crystal Palace

Hráči Southamptonu vyhráli na londýnské půdě Crystal Palace 2:0 a přeskočil jej díky tomu v tabulce. O góly se postarali Redmond a Armstrong. Saints tak se svým soupeřem neprohráli už počtvrté v řadě.

Byla teprve čtvrtá minuta a rozhodčí už museli řešit sporný moment. Po dlouhém nákopu se dostal k míči na pravé straně Armstrong. Obrana Crystal Palace měla co dělat s Longem, ale nakonec se po pádu útočníka hostů penalta nepískala.

V devatenácté minutě se po autovém vhazování Armstronga hosté u míče příliš dlouho nezdrželi. Do stoprocentní šance se dostal Tosun, který ale zaváhání Vestegaarda nepotrestal. Jeho rána vylétla nad břevno.

Po dvaadvaceti minutách se hosté dostali do vedení. Stephensův pas na hranici pokutového území si mezi třemi protihráči perfektně stáhl do pohybu Nathan Redmond. Následně si pohrál i s dalším soupeřem a nakonec vypálil raketu k levému hornímu rohu.

Další přesnou střelu přidali Saints tři minuty po přestávce. Po řadě odrazů skončil míč u Stuarta Armstronga, který si připravil balon na pravačku a poté nechytatelně vystřelil k levé tyči. Guaita marně plachtil vzduchem k tyči, na míč si ani nesáhl.

Třetí gól hostů mohl v 62. minutě přidat Shane Long. Po přihrávce od Obafemiho šel útočník hostů sám na Guaitu, ale napálil jen přesný střed branky, kde byl domácí gólman.

Domácí se k žádnému většímu tlaku nezmohli a hosté se nemuseli nikam hnát, takže už diváci další branku neviděli. Crystal Palace je jedenáctý, Southampton devátý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
Seydou Doumbia

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele