24. kolo
21.01.2020 20:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zápas v Sheffieldu rozhodl střídající Agüero

Dlouho čekali hráči Manchesteru City na to, až konečně rozvlní síť za Hendersonovými zády. Tři čtvrtiny zápasu se jim to nedařilo, až poté přišel střídající Agüero a po pěti minutách jediným gólem rozhodl o vítězství hostů.

Jako první trochu překvapivě zahrozili Blades, přečíslení tří hráčů proti dvěma ale skončilo jen míčem pro Edersona. Citizens se osmělili po dvaceti minutách, kdy rychlý protiútok skončil zblokovanou střelou. Hodně ekvilibristicky mohl skóre otevřít Otamendi, jeho nůžky po rohovém kopu ale Henderson lapil.

V pětatřicáté minutě předvedl fantastickou individuální akci Jesus, který se prosadil přes dva hráče a ten třetí musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě faulu. Jelikož to již bylo hluboko v pokutovém území, kopala se penalta. Té se ujal sám faulovaný, hrubě se mu ale nepovedla a gólman ji zneškodnil.

Gabriel Jesus se kýžené trefy nedočkal ani po hodině hry, kdy mu hlavička úplně nesedla a pro Hendersona se stala snadným soustem. Na opačném konci hřiště Ederson vyrazil Bashamovu ránu, úspěšná nebyla ani následná dorážka patou. O něco později chybělo jen pár centimetrů ke gólu McBurniemu, který míč trefil jen špičkou kopačky.

To už byl na hřišti čerstvý Sergio Agüero, který si zanedlouho naběhl na De Bruyneho fantastickou kolmici mezi bránící linií a brankářem. Argentinskému kanonýrovi už nečinilo problémy uklidit míč do odkryté svatyně. Ve zbytku utkání si jedinou šanci vypracoval Sterling, který ale zamířil mimo.

Bleděmodří si tak v tabulce pojistili druhé místo před Leicesterem, Sheffield United se i přes porážku drží mezi nejlepšími osmi.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
MCFC_8

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Blades prekvapi-ostatne jako vždy proti věhlasným souperum-2:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak jednu zajimavost co musim konstatovat po navratu z vikendu v Manchesteru - na ulicich v centru sem potkaval plno lidi v obleceni City - naopak jsem nezahledl nikoho v obleceni United, to az v hospode u Old Trafford kam jsem se sel podivat kdyz se hralo Liv-Utd Manchester is Blue

Reagovat
diastan

škoda toho konce

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak dlouho to vypadalo na vetsi pruser takze ok nakonec sem si aspon dvakrat zarval Sergio, Sergio... pakrat taky "fuck VAR, fuck VAR"

Reagovat
Elmas

1:4

Reagovat
Pharrell

Gabriel Jesus? Dal už někdy nějakou penaltu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele