24. kolo
23.01.2020 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Liverpool se nadřel, výhru ale veze i z Wolverhamptonu

Velmi těžký úkol čekal v dohrávce 24. kola Premier League na fotbalisty Liverpoolu. Ti nakonec z Wolverhamptonu odvezli tři body, jednoduché to ale nebylo. Na Hendersonovu trefu odpověděl Jiménez, rozhodl tak až v závěru Firmino.

V sedmé minutě dostali Reds příležitost přímého kopu. Jeho exekuce se ujal Alexander-Arnold, příliš úspěšný ale nebyl, zeď totiž srazila míč na roh. Z něj ale anglický reprezentační krajní bek našel přesně hlavu Jordana Hendersona a hosté šli do vedení. Velmi brzy mohl srovnat Doherty, ten však po Nevesově centru naprosto selhal, když netrefil hlavičku z malého vápna.

Po přestávce mohli Liverpoolští zdvojnásobit své vedení. Traorého hrubku v rozehrávce mohl potrestat Salah, jeho střelu z deseti metrů ale zlikvidoval Patrício. A tak se Vlci dočkali vyrovnání. Raúl Jiménez založil rychlý brejk svého týmu a rozehrál balón do křídla na Traorého. Ten vrátil centrem do vápna, odkud mexický kanonýr hlavou uklidil míč za Alissonova záda.

Po hodině hry mohli jít Wolves hned dvakrát do vedení. Traorého pumelici zneškodnil Alisson, úplně stejně si vedl Jiménez, který na gólmana postupoval z úhlu. Poté však domácí nedokázali rozehrát a k zakončení se dostal Salah, ani tentokráte ovšem soupeře nevytrestal.

Remízový stav zničil až Roberto Firmino. Ten dostal balón po pohledné kombinaci Salaha s Hendersonem, navedl si míč na střed a zhruba z úrovně penaltového puntíku uklidil míč nechytatelně na zadní tyč. Patrício byl bezmocný. V nastavení mohl srovnat jota, jenže Jiménezovu pobídku naprosto zahodil a pálil úplně mimo.

Reds si tak na čele udržují šestnáctibodový náskok, který navíc mohou rozšířit za týden, kdy konečně dohrají odložený duel s West Hamem. Wolves jsou na sedmé pozici, mají však stejně bodů jako pátý Manchester United.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
LokoLFC

jestli někde můžem prohrát, tak tam nebo na City... tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
Seydou Doumbia

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elmas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elmas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frantszek

3:4

Reagovat
t0mmy33MCFC

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele