24. kolo
22.01.2020 20:30 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

West Ham si z Leicesteru veze čtyřgólový příděl

Bez sebemenšího nároku na vítězství byl West Hamu ve středečním utkání v Leicesteru. Tam po trefách Barnese a Pereiry prohrával už v poločase, a i když Noble korigoval, konečné slovo měl dvěma góly Pérez.

Foxes byli v prvním hracím období jednoznačně lepšími muži na hřišti, což po čtvrtině utkání přetavili v gól. Pereira přebral míč na hranici vápna a štrádoval si to s ním směrem k bráně. Z rohu malého obdélníku poté předložil do tutovky Harveymu Barnesovi, jemuž nečinilo problém uklidit balón do prázdné brány. O ofsajd se rozhodně nejednalo, i když se o to hosté výrazně hlásili.

Spolupráce před prvním gólem se poté otočila krátce před odchodem do šaten. Barnes skvěle vymyslel dlouho přízemní přihrávku skrze vápno až na Ricarda Pereiru, který si na balón počkal a z první jej uklidil nechytatelně za gólmanova záda. Nedlouho po pauze přišel pro domácí problém. Po Schmeichelově zákroku šli do souboje Ndidi s Hallerem, který vyvrcholil v dost přísně odpískaný faul. Exekuce následné penalty se ujal Mark Noble a doprostřed proměnil.

O půl hodiny později přišla stejná standardní situace i na druhé straně. Iheanacho se prosmýkl mezi obránci a Ogbonna situaci hasil jen za pomoci nedovoleného zákroku. K penaltě se tentokráte postavil Ayoze Pérez a bez problémů skóroval. Španěl se dočkal ještě druhé branky. Iheanacho mu ve vápně sklepnul míč a Pérez přízemní ranou uzavřel gólový účet utkání.

V tabulce jsou muži z Leicesteru nadále na třetím místě s již čtrnáctibodovým náskokem na pozice mimo Ligu mistrů. Hammers jsou se zápasem k dobru sedmnáctí, výrazně ohrožení sestupem.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
Seydou Doumbia

3-1

Reagovat
waynemarkrooney

2:0

Reagovat
duloig

1:2 COYI !!

Reagovat
OnlyWHU

Neviděl jsem, ale asi lépe. COYI!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele