Premier League - souhrn 22. kola

10.01.2020, 22:56, aktualizováno 12.01.2020, 19:34
Komentáře a souhrny
Manchester City veze tři body z Villa Parku a vrací se na průběžnou druhou příčku před Leicester, který nestačil na Southampton. Liverpool potvrdil suverenitu vítězstvím na půdě Tottenhamu. Chelsea si poradila s Burnley, zatímco Manchester United snadno přehrál Norwich City. Opět ztratil Arsenal, jenž pouze remizoval s Crystal Palace...

Aston Villa - Manchester City 1:6

12.01.2020 17:30

Góly: 90+1. Anwar El Ghazi (pen.) - 18. Riyad Mahrez, 24. Riyad Mahrez, 28. Sergio Agüero, 45+1. Gabriel Jesus, 57. Sergio Agüero, 81. Sergio Agüero

Ještě jednoznačnější, než se čekalo, byl poslední duel dvaadvacátého kola anglické Premier League. Manchester City v něm spláchl Aston Villu 6:1, k čemuž hodně dopomohl Agüerův. Hattrick. Další dvě branky přidal Mahrez, jednu Jesus. Za domácí korigoval El-Ghazi.

Bleděmodří se do vedení dostali už v osmnácté minutě. Agüero ve středu hřiště posunul míč na Riyada Mahreze, který naprosto hladce prošel domácí obranou a přízemní ranou na bližší tyč překonal i gólmana. Za chvíli Alžířan skóroval podruhé. Drinkwaterův odkop zblokoval Jesus právě k Mahrezovi, jemuž volej sedl náramně a síť se vlnila podruhé.

Ani ne o pět minut později bylo o výsledku utkání prakticky rozhodnuto. De Bruyne předal míč na osu hřiště Sergiu Agüerovi, jenž se odhodlal ke střele zpoza vápna. Ta mu sedla náramně a Nyland neměl šanci. Ještě před poločasem musel domácí brankář kapitulovat počtvrté. Opět v tom měl prsty De Bruyne, který bravurním křizným pasem nalezl na zadní tyči Gabriela Jesuse, jenž snadno skóroval.

Po pauze Citizens zahrozili z rohu, Agüerovu střelu naštěstí pro Villans zblokoval obránce. Argentinec ale přece jen slavil, jen o pár desítek sekund později. David Silva dlouhým balónem našel právě Sergia Agüera, který si navedl míč na penaltu a nechytatelnou přízemní umístěnou ranou navýšil rozdíl.

Guardiolova družina hrozila nadále, nejprve Nyland horko těžko spolu s obranou zažehnal nebezpečí, aby následně zneškodnil tečovanou Cancelovu ránu. Na norského strážce svatyně si nepřišel ani Jesus. Protrhnout střelecký útlum se povedlo až Sergiu Agüerovi, kterého našel na vápně Mahrez. Zkušenému kanonýrovi už nedělalo problém tváří v tvář gólmanovi uspět a završit tak svůj dvanáctý hattrick v Premier League.

V nastavení se Aston Villa dočkala alespoň pokutového kopu, jehož exekuce se ujal Anwar El-Ghazi a s přehledem zavěsil. Na výsledku utkání to ale zdaleka nic nezměnilo. Domácí se v tabulce propadli na sestupovou osmnáctou příčku, Manchesterští naopak přeskočili Leicester a jsou druzí.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Watford FC 0:3

12.01.2020 15:00

Góly: 42. Abdoulaye Doucouré, 65. Troy Deeney, 90+3. Roberto Pereyra

Kouzlo Nigela Pearsona nadále funguje. Někdejší manažer Leicesteru pozvedl skomírající Watford úctyhodným způsobem, když z posledních čtyř ligových klání ani jednou neprohrál a připsal si na své konto 13 bodů. Naposledy Hornets úřadovali na půdě trápícího se Bournemouthu a po výhře 3:0 poprvé od začátku sezóny vystoupali mimo sestupové pozice.

Na ty naopak spadl právě Bournemouth. Cherries se poslední dobou vůbec nedaří a po třetí porážce v řadě klesli až na předposlední pozici v tabulce. Svěřenci Eddieho Howea navíc v Premier League neskórovali již přes 320 minut.

Bournemouth chtěl po sérii neúspěchů pookřát za pomoci změny na brankářském postu, a tak se mezi tři tyče ke svému prvnímu startu v Premier League postavil mladý Mark Travers. Na straně Watfordu nově vyztužili kraje obrany Mariappa s Masinou, jinak hosté nastoupili beze změny oproti poslednímu ligovému vystoupení.

Jako první musel do akce gólman Hornets Foster. V desáté minutě jej totiž prověřil Harry Wilson, jenž to z přímého kopu překvapivě nezkoušel přes zeď, okolo hráčů v chumlu, i tak si lehce zaskočený Foster poradil. Hosté odpověděli útočnou akcí devět minut nato. Capoue po narážečce s Doucourém vysunul Deulofeua, jehož pokus na přední tyč z úhlu zneškodnil Travers.

Hra se poté uklidnila a až na nepřesnou hlavičku Deeneyho, zblokovanou střelu Harryho Wilsona a nepovedenou střelu Lermy se nic moc zajímavého neudálo. Ve 42. minutě ale bylo všechno jinak. Francis zaváhal při rozehrávce domácích, jeho nepřesný pas vystihl Sarr, který následně našel v pokutovém území volného Doucourého, jenž již neměl problém zblízka poslat Watford do vedení.

Po změně stran byla k vidění atraktivní podívaná, kdy se oba celky tlačily do útoku. Nebezpečný byl zejména pokus Chalobaha, který se před šestnáctkou šikovně otočil a technickým pokusem jen těsně minul Traversovu svatyni. V 65. minutě už ale hosté vedli o dvě branky. Sarr po průniku po pravé straně hledal Doucourého. Přihrávku Cherries neodvrátily dostatečně daleko, a tak dorážející Deeney napálil míč do sítě.

Domácí se už v závěru nezmohli na odpor a sami ještě jednou inkasovali. Grayovu střelu po rychlém protiútoku Watfordu ještě vykopl před brankovou čárou obětavým zásahem jeden z obránců, jenže Pereyra se již z následné dorážky nemýlil a uzavřel skóre na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:1

11.01.2020 18:30

Góly: 37. Roberto Firmino

Ani José Mourinho nedokázal zastavit rozjetý vlak. Liverpool získal tři body i na Tottenham Stadium, kde se mu sice příliš nedařilo, ale zásluhou Firminovi trefy před pauzou zvítězil. Snaha Tottenhamu o srovnání byla marná.

Oproti prvnímu utkání v novém roce udělal Mourinho mnoho změn. V obraně nahradili Vertonghena se Sessegnonem Sánchez a Rose. Aurier se posunul namísto Sissoka do zálohy, na pravém beku jej nahradil Tanganga. Vedle Eriksena a Alliho ve středu zálohy nenastoupil Ndombele, nýbrž Winks, a místo zraněného Kanea naskočil Son. To Jürgen Klopp udělal změnu jedinou, když Milnera v záloze nahradil Oxlade-Chamberlain.

Reds mohli jít do vedení již ve třetí minutě. Firminovu střelu Aurier zblokoval jen zpět k brazilskému forvardovi, jenž ještě příťukl Oxlade-Chamberlainovi, jehož přízemní pokus skončil na tyči. Van Dijkovu hlavičku po rohovém kopu zase pohotovým zákrokem zastavil Gazzaniga.

Ten už ale byl v sedmatřicáté minutě bezmocný. Salah ve vápně předl míč Robertu Firminovi, jenž si bravurně obhodil obránce a ranou na zadní tyč otevřel gólový účet utkání. Místo toho, aby branka rozproudila hru a přinesla divákům větší zábavu, se ale hra velmi uklidnila a hodně dlouho se čekalo na další šanci.

V té se ocitl až dvacet minut před koncem zápasu Son. Lo Celso obral o míč Wijnalduma, Moura následně zatáhl míč až k velkému vápnu, kde předal právě korejskému útočníkovi. Tomu ovšem rána z první nesedla a balón skončil vysoko nad břevnem. Ve dvaaosmdesáté minutě z pravé strany odcentroval Aurier. Famózní míč letěl mimo dosah obrany, jenže Lo Celso z bezprostřední blízkosti ve skluzu trestuhodně selhal a poslal míč mimo prostor tří tyčí.

Liverpoolští tak vzhledem k zaváhání Leicesteru navýšili svůj náskok už na šestnáct bodů a mají více než dvojnásobek bodů než na osmé pozici Spurs.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC 3:0

11.01.2020 16:00

Góly: 27. Jorginho (pen.), 38. Tammy Abraham, 49. Callum Hudson-Odoi

Zatímco v předešlých domácích zápasech proti papírově slabším soupeřům se Chelsea trápila, tentokráte se v zápase s Burnley jednalo o suverénní záležitost. Blues na Stamford Bridge zvítězili jednoznačně 3:0, když se už do přestávky prosadili Jorginho s Abrahamem a v úvodu druhé půle přidal třetí pojistku Callum Hudson-Odoi.

Zatímco Chelsea slaví ukončení vlastní černé série a udržení čtvrtého místa, Burnley si připisuje již čtvrtou ligovou porážku za sebou a z patnácté příčky drží na sestupové pásmo jen čtyřbodový odstup, který může být po dohrání všech zápasů ještě menší.

Domácí do utkání nastoupili zostra a bylo zapotřebí bloků Bena Meeho či Charlieho Taylora na poslední chvíli, aby se neprosadil aktivní Willian, ovšem proti proudu hry se zničehonic podařilo prosadit hostům. Mee posunul hlavou přímý kop k Hendrickovi, jenž míč protlačil do sítě, ovšem radost hráčům Burnley okamžitě zhatil zdvižený praporek čárového rozhodčího, jehož rozhodnutí vzápětí posvětil i videorozhodčí.

Krátce před uplynutím půlhodiny hry se pak skutečný průlom skóre dostavil na druhé straně. Willian si v pokutovém území vychytrale vynutil faul Matta Lowtona a nařízenou penaltu proměnil Jorginho bezpečně do protipohybu brankáře Popea. V 38. minutě už bylo vedení Chelsea dvojnásobné, neboť Reece James poslal z pravé strany ostrý centr do vápna, Tammy Abraham mezi dvěma bránícími hráči vyskočil nejvýše a nekompromisní hlavičkou uklidil míč za brankovou čáru.

Už tak komfortní vedení navíc Blues znovu rozmnožili hned na úvod hry po změně stran. V 49. minutě se pro změnu prezentoval výtečným pasem druhý bek Chelsea Cesar Azpilicueta, jehož přihrávka těsně přeletěla nabíhajícího Abrahama, ovšem ideálně zapadla k Hudsonu-Odoiovi na zadní tyči a mladý anglický křídelník skóroval svůj první kariérní gól v Premier League. Po bezprostředních gólových oslavách sice následovala chvíle napětí, zda Abraham náhodou míč netečoval a nevystavil tak Hudsona-Odoie do ofsajdu, ovšem gól nakonec platil i po přezkoumání u videa.

Rozjetí hráči Chelsea se nenechali uchlácholit ani tříbrankovým náskokem a bezmocné Burnley rozebírali s chutí i ve zbytku druhé půle. Velké příležitosti na pořádný debakl sice Abraham a Willian promarnili, ovšem i tak může být Frank Lampard s výsledkem a výkonem svého týmu beze zbytku spokojen.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 1:0

11.01.2020 16:00

Góly: 38. Richarlison

Carlo Ancelotti zůstává jakožto manažer Evertonu na domácí půdě stoprocentní. Toffees po vydařeném výkonu přemohli Brighton 1:0 díky brilantnímu zásahu Richarlisona, ovšem pojistit si hubený náskok se jim nepodařilo, a tak museli přežít i několik kritických momentů před vlastní brankou, kdy hosté sahali po vyrovnání. Leandro Trossard však trefil pouze brankovou konstrukci a proti šanci Murrayho výtečně zasáhl brankář Pickford.

Domácí se po prohrách s Manchesterem City a Liverpoolem v FA Cupu potřebovali opět výsledkově chytit, a podle toho také do zápasu nastoupili. Hned v úvodní pětiminutovce se vyřítil do samostatného úniku Theo Walcott, a přestože vyběhnuvší Mat Ryan zvládl jeho ránu zablokovat, anglický křídelník se oprávněně rozčiloval, že jej těsně před zakončením fauloval Lewis Dunk. Ani po táhlé konzultaci s videorozhodčím se evertonští penalty nedočkali, ovšem i tak pokračovali v usilovném tlaku.

Další slibnou ránu měl na svědomí Richarlison, který napoprvé Ryana ještě nepřekonal, ale pár minut nato převzal v šestnáctce přihrávku Digneho, chladnokrevně si poradil s dvěma bránícími hráči a perfektně zakroutil míč přesně k zadní tyči, zatímco bezmocný Ryan mohl jen strnule sledovat, jak míč zapadá do sítě. Ještě do přestávky mohl vedení Toffees zdvojnásobit Michael Keane, ale na poslední chvíli jej zvládl zastavit Shane Duffy.

Také po změně stran oba týmy na nic nečekaly a brzy si vypracovaly slibné příležitosti. Rána Leandra Trossarda však skončila na břevně a Richarlisonovu další gólovou ránu stihl zablokovat Lewis Dunk. Po hodině hry si pak výborný Ryan dvakrát poradil i s Dominicem Calvertem-Lewinem, a když už se útočník Evertonu dokázal zblízka prosadit po zmatcích v šestnáctce Brightonu, radost mu zhatil verdikt videorozhodčího, že míč dotlačil do sítě paží, a ne ramenem.

Hosté tak po přestání těchto kritických momentů dostali možnost v závěrečných minutách zabojovat o vyrovnání, a to se jim skutečně málem podařilo. Glenn Murray měl hned dvakrát gól na dosah, ale nejprve jeho tvrdou hlavičku výtečně lapil Jordan Pickford a minutu před koncem zkušený forvard tváří v tvář anglickému brankáři poslal svou ránu těsně vedle. Brighton tak zůstává čtrnáctý nedaleko od sestupového pásma, zatímco Everton z jedenáctého místa může pošilhávat i po pohárových příčkách, neboť na pátý Manchester United ztrácí pouze pět bodů.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 1:2

11.01.2020 16:00

Góly: 14. Dennis Praet - 19. Stuart Armstrong, 81. Danny Ings

Fotbalisté Leicesteru City nezvládli domácí utkání se Southamptonem a prohráli 1:2. Lišky poslal do vedení Dennis Praet, zápas však poté otočili Stuart Armstrong a Danny Ings. Leicester tak zítra může přijít o druhé místo, pokud se City podaří vyhrát.

První šanci měli hosté v osmé minutě. Ings byl sám před Schmeichelem, jenže domácí brankář jeho záměr včas přečetl.

Ve 14. minutě udeřil domácí celek. Balon se dostal na levou stranu, kam si nabíhal rychlonohý Vardy. Jeho nahrávka velice přesně našla Dennise Praeta, který vypálil přesně k bližší tyči.

Vedení však Leicesteru moc dlouho nevydrželo. O pět minut později Longova nahrávka prosvištěla pokutovým územím přesně na kopačku Stuarta Armstronga, který si navedl míč na levou nohu a poté se pokusil o zakončení. Do něj se připletl domácí Maddison, který změnil směr letu balónu.

Ve 32. minutě se domácí radovali ze druhé branky, jenže Jemie Vardy byl v době přihrávky v jednoznačném ofsajdu.

Před koncem prvního poločasu ještě měli šanci Saints. Po prudké nabídce z pravé strany se do skluzu vrhl Ings, který kostrbatým zakončením orazítkoval horní konstrukci branky. Po malé chvíli se břevno domácí brány ozvalo ještě jednou.

Hned v úvodu druhého poločasu diváci viděli nebezpečný centr v podání hostí. Míč propadl až ke Stephensovi, jehož zakončení odklidil z čáry Söyüncü. V 53. minutě Saints opět zahrozili, tentokrát z rohového kopu. A ten byl skutečně nebezpečný. V přehuštěném prostoru se totiž k hlavičkovému pokusu protáhl Evans, jehož hlavičku dokázal McCarthy zneškodnit.

Po hodině zápasu Söyüncü fauloval v pokutovém území a sudí odpískal pokutový kop pro hosty. Situaci však změnil VAR. Naběhnuvší Long se totiž nacházel v doslova milimetrovém ofsajdu a penalta se nekopala.

Po pár minutách VAR účinkoval na druhé straně. Z přesné trefy radoval domácí Iheanacho, jenže předčasně. Dle sudího se nacházel v době nahrávky v ofsajdu.

V 81. minutě se hosté dostali do vedení. Obrana Leicesteru si nepohlídala náběh Dannyho Ingse, který najednou běžel sám na Schmeichela. Zakončení pravou nohou směřovalo přesně mezi nohy, míč posléze doskákal až za brankovou čáru.

Čtyři minuty před koncem Lišky mohly srovnat. Uvnitř velkého vápna se Iheanachovi povedlo převzít nahrávku, avšak rána bodlem trefila pouze vyběhnuvšího brankáře.

Leicester zůstane minimálně do zítřka druhý, Southampton je dvanáctý.

Více informací k zápasu

Manchester United - Norwich City 4:0

11.01.2020 16:00

Góly: 27. Marcus Rashford, 52. Marcus Rashford (pen.), 54. Anthony Martial, 76. Mason Greenwood

Manchester United na domácí půdě převálcoval Norwich City 4:0. Dvě branky si připsal Marcus Rashford, po jedné přidal Anthony Martial a Mason Greenwood. United si tak udrželi pětibodovou ztrátu na Chelsea.

První vážnější příležitost viděli fanoušci na Old Trafford ve 27. minutě a rovnou z toho byl gól. Z trápení vysvobodil favorita přesným volejem zblízka Marcus Rashford. Hlavní zásluhu na gólu ovšem měl za nádherný přesný centr Juan Mata.

Před koncem první půle obrovskou šanci na vyrovnání Buendía připravil Cantwellovi. Natáhl na sebe pozornost obránců, volný spoluhráč pak střílel na zadní tyč a dlouho se nudící David de Gea vytáhnul klíčový zákrok.

V 50. minutě Tim Krul nešťastně vletěl pod nohy Williamsovi a sudí odpískal pokutový kop. Té se ujal Marcus Rashford a ačkoliv si Krul na míč lehce sáhl, domácí se mohli radovat z druhé branky.

To však nebylo všechno. Ve čtyřiapadesáté minutě totiž Rudí ďáblové udeřili znovu. Domácí rozehráli roh na krátko, Juan Mata opět krásně zakroutil míč a Anthony Martial přesnou hlavičkou z deseti metrů překonal bezmocného brankáře.

O chvilku později mohlo být pro Norwich ještě hůře. Martial si počkal na náběh Pereiry, od kterého dostal luxusní zpětnou přihrávku prakticky před prázdnou bránu Brandon Williams. Jistým gólem však pohrdl a zblízka ji překopl.

Čtvrtý gól United přidal čtvrt hodiny před koncem. Aarons odhlavičkoval míč z velkého vápna dost slabě, takže se ho zmocnil Mason Greenwood a po několika krocích vystřelil z pokutového oblouku po zemi k tyči. Rána neměla moc velkou razanci, ale na kluzkém trávníku za Krulova záda prošla.

Manchester zůstává v tabulce pátý, Norwich je na posledním místě.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:1

11.01.2020 16:00

Góly: 14. Leander Dendoncker - 7. Miguel Almirón

Fotbalisté Wolverhamptonu v rámci 22. kola Premier League hostili Newcatsle a zápas skončil remízou 1:1. Hosty poslal do vedení už na začátku zápasu Miguel Almirón, vzápětí však srovnal Leander Dendoncker.

Diváci si ještě sedali na svá místa, když Newcastle využil svou první šanci v zápasu. Dwight Gayle dokázal ve vápně ještě špičkou kopačky posunout míč na střed, kam si naběhl Miguel Almirón, který tentokrát mířil přesně a poslal míč neomylně do branky.

Domácí však neponechali nic náhodě a už za sedm minut byl srovnáno. Gólu předcházela situace, kterou musel posuzovat VAR - po zákroku obránce Newcastlu na pronikajícího Pedro Neta. Nakonec to faul nebyl, místo penalty rozehráli domácí roh z pravé strany a z penaltového puntíku se prosadil Leander Dendoncker.

Velkou šanci měli Wolves ve 34. minutě. Adama Traoré poslal míč do malého vápna, kam si naskočil Raúl Jiménez, ale Martin Dúbravka reflexivním zákrokem vykopnul míč levačkou ven z branky.

Domácí byli aktivnější i na začátku druhého poločasu. Jonny Castro poslal míč na branku, kde ale na brankové čáře bravurně zasáhl Matthew Longstaff, který míč dokázal odklidit pryč. Dúbravka měl plné ruce práce i v 76. minutě, když vyrazil hlavičkový pokus Pedra Neta.

Wolves patří v tabulce sedmá příčka, Newcastle je třináctý.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Arsenal FC 1:1

11.01.2020 13:30

Góly: 54. Jordan Ayew - 12. Pierre-Emerick Aubameyang

Crystal Palace platí pro Arsenal stále za neoblíbeného soupeře. Ani napočtvrté po sobě se "Kanonýrům" nepodařilo na tým Roye Hodgsona vyzrát, a naopak mohli být hosté rádi, že si ze Selhurst Parku odváží alespoň bod za remízu 1:1, neboť závěrečnou půlhodinu dohrávali v oslabení po vyloučení Pierra-Emericka Aubameyanga. Právě gabonský forvard brzy otevřel skóre, ale po přestávce srovnával Jordan Ayew...

Arsenal opět nastoupil v ofenzivně laděné sestavě s kvartetem Aubameyang - Özil - Pépé - Lacazette a od úvodních minut začal utkání dominovat. Převaha Gunners navíc přinesla i ovoce, když se gólově ujala lahůdková kombinace středem hřiště. Kolmici Davida Luize přiťukl Özil Lacazettovi, jenž dalším pasem kupředu vybídl k úniku nabíhajícího Aubameyanga a nejlepší střelec Arsenalu tváří v tvář brankáři Guaitovi nezaváhal.

Tím však fotbalová krása z první půle vyprchala a utkání se proměnilo spíše v chaotický boj ve středu hřiště. Domácí díky aktivnějšímu napadání úspěšně narušovali rozehrávku soupeře, nutili zadáky Arsenalu k dlouhým nákopům a dařilo se jim na dlouhé herní pasáže přesunout na útočnou polovinu, ovšem s výjimkou jediné střely neodstavitelného Kouyatého se jim Bernda Lena ohrozit nepodařilo. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Arsenalu 1:0.

Po změně stran se již na trávník nevrátil pravděpodobně zraněný Lucas Torreira, jehož nahradil Matteo Guendouzi, na samotné hře se to však nijak neprojevilo. Domácí i nadále pokračovali v tlaku a po devíti minutách se dočkali vyrovnání. Nakrátko rozehraný přímý kop nachytal defenzivu Arsenalu nepřipravenou a ke střele z hloubi pokutového území se tak dostal Jordan Ayew. Jeho ránu navíc nešťastně tečoval David Luiz, a tak se Leno po míči natahoval marně.

Inkasovaný gól sice Arsenal nakrátko probral zpět k útočné aktivitě a Luiz málem z rohového kopu vrátil obratem hostům vedení nazpět, jenže po hodině hry je srazila druhá velká ztráta. Bezohledný zákrok Aubameyanga na Maxe Meyera sice sudí Tierney původně ohodnotil jen žlutou kartou, ovšem na radu videorozhodčího svůj verdikt změnil a Arsenal tak utkání dohrával v deseti bez svého kapitána.

Domácí měli obrat na dosah po hlavičce Jamese Tomkinse, jenž uspěl v souboji s Kolašinacem a poslal míč mimo Lenův dosah, ovšem německému brankáři na poslední chvíli přispěchal na pomoc Sokratis a odpálil míč z brankové čáry. V dramatickém závěru pak měli dokonce obrovskou šanci na vítězství i hráči Arsenalu, jenže Pépého povedenou ránu Guaita brilantně vytěsnil na tyč a na výtečného brankáře Eagles si vzápětí nepřišel ani dorážející Lacazette, jenž jen potvrdil vlastní zmar v zakončení z posledních týdnů. Oba týmy se tak musely spokojit s remízou a zůstávají společně ve středu tabulky s jednobodovým rozestupem.

Více informací k zápasu

Sheffield United - West Ham United 1:0

10.01.2020 21:00

Góly: 53. Oliver McBurnie

Sheffield United po delší době zase ukázal, že to s myšlenkami na nejvyšší příčky myslí vážně. Blades v domácím prostředí jediným gólem přetlačili West Ham. Hosté se i kvůli dvěma neuznaným gólům nadále trápí u pozic těsně nad sestupem.

Domácí "Žiletky" nastoupily v tradičním složení, k víceméně pravidelné změně došlou pouze v útoku, kde se místo Mousseta představil McBurnie, U Hammers došlo k vícero změnám. Šanci od začátku dostali tentokrát také Zabaleta, Lanzini nebo Masuaku.

První velká šance zápasu nastala po třinácti minutách hry, kdy domácí Norwood našel od rohového praporku Egana, jenž zblízka hlavičkoval těsně nad břevno. Dvě minuty poté postihla West Ham velká nepříjemnost. Brankář Fabiański se totiž zranil a musel hřiště předčasně opustit. Jeho místo zacelil náhradník Martin. Vzápětí zahrozili i "Kladiváři" v útoku, když mimo bránu vystřelil Haller.

Po půlhodině hry chyboval stoper Blades O'Connell, když dlouhý nákop Martina prodloužil jen za sebe, díky čemuž upaloval dopředu Anderson, tomu se ale zakončení nevyvedlo dle představ a skončilo vedle tyče. Neúspěšný byl ve 34. minutě i další kladivář Masuaku a za další čtyři minuty také na druhé straně Lundstram.

Šest minut po změně stran měl velkou šanci Fleck, když po svém prvním sraženém pokusu dostal druhou možnost, jenže nezacílil přesně. Tři minuty poté už se Sheffield radoval. Martin hrubě chyboval v rozehrávce, kterou vystihl Fleck, jenž ještě oslovil McBurnieho a útočník Blades již neměl problém zakončit do poloodkryté branky - 1:0. 

Další příležitost měli domácí v 65. minutě, Egan však v těžké pozici neohrozil Martina. Pět minut nato se na druhé straně po centru střídajícího Snodgrasse prosadil Haller, jenže jeho gól kvůli ofsajdu neplatil. Na hřiště se v průběhu hry dostal i Musset, jenž mohl skórovat v 74. minutě, jenže jej vychytal Martin. Následně si strážce svatyně West Hamu poradil s ránou Bešiće.

V 77. minutě kroutil z přímého kopu míč k tyči Lanzini, Sheffield United však zachránil gólman Henderson. Také o pět minut později byl v souboji stejných hráčů úspěšnější muž s rukavicemi. Neúspěšný byl později také Haller, a když už Snodgrass rozvlnil síť, tak mu radost opět překazil rozhodčí, jenž po poradě s kolegou u videa branku odvolal, kvůli ruce Rice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC21201050:1461
2.Manchester City22152562:2547
3.Leicester City22143547:2145
4.Chelsea FC22123739:2939
5.Manchester United2297636:2534
6.Sheffield United2288624:2132
7.Wolverhampton Wanderers22710531:2831
8.Tottenham Hotspur2286836:3130
9.Crystal Palace2278720:2429
10.Arsenal FC22610629:3128
11.Everton FC22841025:3228
12.Southampton FC22841027:3928
13.Newcastle United22751021:3426
14.Brighton & Hove Albion22661025:3024
15.Burnley FC22731224:3724
16.West Ham United21641125:3322
17.Watford FC22571020:3422
18.Aston Villa22631328:4321
19.AFC Bournemouth22551220:3520
20.Norwich City22351422:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (804)

Přidat komentář
Smreky
Reagovat
iamek

Edo už to potvrdil

Reagovat
ManUnited

zdroj?

Reagovat
iamek

Volal jsem mu . Ne. Nějaká fake stranka. Jsem tak zoufalej, ze jsem si neoveril pravost

Reagovat
ManUnited

To mi je jedno jestli to je pravý jen to chci vidět

Reagovat
TheTopFootbaler

Naše zoufalost je už donebevolající.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Smreky

už o tom píše aj R. Ferdinand na svojom twitteri...

Reagovat
66pepo66

Rio iba reaguje na to, čo sa píše v médiách. Tak ako aj my fanúšikovia. Je však pravda, že športový riaditeľ a prezident Sportingu pricestovali do Manchesteru, presnejšie Carringtonu, kde mali prebiehať rokovania o prestupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Abola.pt se údajně sešli představitelé Sportingu i se zástupci Tottenhamu. A prý ho chce Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham sestup

Reagovat
smazaný uživatel

sheffield 5., brutal wilder

Reagovat
Seydou Doumbia

Ten gól WHU měli uznat...ruka neruka

Reagovat
hribco

Hnus, var znici futbal uplne. O chvilu sa fanusikovia ani nebudu tesit po gole ale pockaju ako rozhodne var...

Reagovat
Pharrell

Ano přesně tak , zrušit konečně ten VAR !

Reagovat
exot12

Nie je to tak dávno, čo ľudia žiadali video vo futbale. Dokonca nazývali FIFA a UEFA ako zaostalé organizácie čo sa bránia pokroku. Očakávania boli obrovské. Video ešte nie je zavedené všade a už sú to hlasy, aby sa to radšej zrušilo

Je vidieť, že fanúšikovia vedia čo chcú

Reagovat
oddy

Ano žádali ale možná ne v téhle formě. A fanoušků je hodně, holt mají i různé názory.

Reagovat
pantondavo

Jinak to řešit nejde, mě třeba to napětí před rozhodnutím baví.

Reagovat
mistr129

Reagovat
exot12

A ako by si si to predstavoval?

Reagovat
aramaki

to je tvoj uhol pohladu. praveze sa budu tesit dvakrat, ked daju gol a ked sa potvrdi rozhodnutim VAR. Nechapem toto vyplakavanie. V hokeji video funguje dlhe roky a nikto tam neriesi, ci sa budu fanusikovia tesit z golu alebo nie. Ak gol nepadol v sulade s pravidlami, tak ho VAR zrusi a bodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti hlavně o zvyku no.

Reagovat
Remt

je to jen a pouze o zvyku za 5 let už se nebude nikdo dohadovat o tom zda to byl nebo nebyl dobrý nápad - závést video. Budou všichni jednotného názoru, že to byl rozhodně dobrej nápad, doladí se mouchy, lidi si více zvyknou a bude to jednoznačný plus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
aramaki

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
Harakan

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
TopinB

Je to tak, rozhodně lepši aby padaly neregulérní góly a fanoušci se vraceli nasraní domů, protože jejich tým dostal gól z dvoumetrového offsidu

Reagovat
Hokaido

Tak třeba ten včerejší neuznaný gól by byl v každý předchozí sezóně regulérní.

Reagovat
TheTopFootbaler

A proto se to zavádělo, ne? Aby ty neregulérní góly už prostě nepadaly. A dokud se najdou lidi, kteří budou brečet, že v minulosti by to prošlo, budou hádky. Jde o to, aby lidi pochopili, že pravidla platí TEĎ a ty góly se střílí taky TEĎ a TEĎ tady máme video.

Reagovat
Hokaido

Ale co je na té ruce tak neregulérní? Nemohl s tím nic dělat, byla nastřelená asi z metru a byla v přirozené pozici.

A co víc, pokud by byl následně Snodgrass faulovaný ve vápně, tak by byla penalta a ruka by se neřešila. Prostě mi to nedává smysl, to pravidlo o ruce při buildupu je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by tu ruku neřešili kdyby pisknul penaltu? V takovém případě to řeší ne?

Reagovat
Hokaido

Nope, při penaltě to VAR řešit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? tak to je blbost to máš pravdu.

Reagovat
TopinB

A to je blbost, to máš pravdu, ale zas, to není chyba VARu, ale jak je to debilně nastavené, jelikož FA je posraná až za ušima z toho

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Plně se ztotožňuji s Topinem, já proti té ruce nic nemám, ale tak jsou pravidla nastavená a VAR je jenom vymáhá.

Reagovat
TopinB

Tak ale to je chyba pravidel, protože jestli se nemýlím, tak neúmyslná ruka se zavedla tenhle rok, to není chyba VARu.

Neříkám, že se používá nějak skvěle, ale rozhodně je to za mě krok správným směrem, v každém velkém sportu se na nejvyšší úrovni používá, jenom fotbal do zavedení VARu rozhodoval stejně jako před 130 lety.

Je hodně problém s rozhodčíma, ale imho radši takhle a vypilovat, než abych tam viděl Olivera a Atkinsona čarovat a tahat si výsledky z prdele

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Whitemedia

Moyes po tomhle nevraždil?

Reagovat
smazaný uživatel

VAR už by sa ani nemusel hrať futbal, načo, stačí dať len penalty a hotovo.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
dantetomas

Ludia nadavaju na VAR, ale v tomto pripade je chyba v pravidlach, nie VAR. Proste Rice zahral (aj ked neumyselne a bez moznosti vynut sa tomu) rukou tesne pred golom, takze gol platit nemohol. To pravidlo je uplna hlupost a snad s nim coskoro nieco urobia.

Ale suhlasim s tym, ze VAR nie je v sucasnej podobe idealnym riesenim. Hlavne pri posudzovani ofsajdov. Pri milimetrovych ofsajdoch nema utociaci hrac ziadnu vyhodu. Navyse zalezi aj od momentu, kedy lopta opusta kopacku prihravajuceho hraca. VAR malo riesit "clear and obvious" chyby. Ak niekto potrebuje 5 minut kreslit ciary, aby zistil, ze utocnik mal spicku kopacky alebo penisu v ofsajde, nie je to predsa "clear and obvious". Ano, ofsajd na papieri, no v realnej situaci nema utocnik prakticky ziadnu vyhodu. Video nemusi futbalu skodit, len ho treba zacat vyuzivat s citom a mozno podobnym sposobom, ako v hokeji ci tenise.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Problem nie je video, ale pravidlá

Reagovat
cristiano.K.

na to si stačilo přečíst první větu

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu chodim uz tak dlho, ze okrem clankov necitam ani komentare. Big brain, ale obcas to ujde

Reagovat
TopinB

Reagovat
Pride

Nějak mi utekla na začátku sezóny ta situace s Begovičem Vždyť on byl minulé sezóny jednička Bournermouthu a chytal docela v pohodě. Proč najednou šel do takové prdele?

Reagovat
Whitemedia

Docela v pohodě chytal naposledy ve Stoke

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale v druhé části sezóny už nechytal, ne? Prý se dost zhoršil

Reagovat
Nikikrew

U cherries bol tragicky

Reagovat
iamek

Nový Arsenal je super

Reagovat
Counter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Minister

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

Reagovat
Whitemedia

Arteta

Reagovat
Counter

Jsem rád, že jeho práci dovedou ocenit i fanoušci ostatních klubů

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kvasha16

pokial budete za nami, tak mas aj moje nehynuce ocenenie

Reagovat
Counter

Tak za pár týdnů během vánočního našlapaného programu nejde dělat zázraky, i tak Arteta zatím překonává má očekávání.

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Válec

Reagovat
Liquid

6 výher z 22 zápasů = 16 nevýher, v tom Arsenalu se snad nemůže dařit ani uklízečkám...

Reagovat
Edgewalker

Holky hrají výborně

Reagovat
Counter

Reagovat
TheTopFootbaler

Monty pls

Reagovat
Trand

Mnohem víc by se mi zamlouvalo, kdyby na každým stadionu byl monitor a rozhodčí šel ty situace přezkoumávat sám, klidně i po upozornění někoho od videa, ale na něm samotným by leželo konečný rozhodnutí. Tenhle způsob, co je teď, mi přijde hrozně alibistickej a nelíbí se mi.

Jinak k zápasu nevím moc co dodat, červená rozhodně zasloužená, nechápu jak ten rozhodčí v roli experta na BT Sport mohl říct, že mu to přijde jako žlutá. Auba bude hodně chybět, chce to, aby se Laca probral.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty nonitory tam jsou

Reagovat
Trand

Tak nechápu, proč na to nekouká on.

Reagovat
Counter

Je to prostě jejich politika, nechtějí je používat, protože to zdržuje hru. Mike Riley no, co bys od něj chtěl...

Reagovat
Trand

Tak tím se vše vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

cervena uplne spravna ale sudi mi inak prisiel hrozny. neskutocne kuskoval hru a nedaval karty, taky ayew mal cez 10 faulov a zlta nic. vznikla z toho hrozna holomajzna. zaciatok sme mali skvely, potom sme zase velmi odisli. remiza nakoniec asi zasluzena ale skoda toho priebehu. o bodik blizsie k zachrane

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

ayew mal 7 faulov co sice nie je 10 ako pises ale mal by byt jedinym hracom v PL co aml viac ako 5 faulov bez karty

Reagovat
Counter

Zrovna jsem to sem chtěl napsat. Člověk schválně nastřelí deset a pak zjistí, že se vlastně ani o moc nespletl

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Rozhodca bol otrasný, to hej

Reagovat
Hyrax

Reagovat
mistr129

Reagovat
Robertson

...no veď práve, myslím,že ten kokotko,bol ten istý, ktorý nám s Eagles,dojebabral aj domáci zápas,keď z pozície VAR rozhodcu uznal penaltu za "faul" na Zahu,a potom neuznal Sokratisov gól kvôli Chambovmu "faulu"...náhoda?.........

Reagovat
Hachim Mastour

Červená karta pre Aubu je z časti Artetova chyba. Hráč ako on by sa mal takým zákrokom vyvarovať, hlavne v momentoch, kedy nie sú vôbec potrebné.

Reagovat
fenixLFC

ehm ako je artetova chyba to ze auba spravi zbytocnu vec?

Reagovat
fenixLFC

jedine ked odkazujes na to ze auba je treti hrac co dal gol a dostal redku v rovnakom zapase. poslednym bol...wait for it...arteta

Reagovat
Kixi Syhimour

V zápase na Crystalu

Reagovat
Hachim Mastour

Arteta motivoval hráčov aby viac chodili do sklzov, pressingu, teda vykonávali viac obranných zákrokov. Niekedy to ale postráda zmysel a dokonca to môže dopadnúť neohrabaným faulom útočníka.

Reagovat
mikelinos

nn, Trump za to může kámo

Reagovat
smazaný uživatel

tvoja chyba to je

Reagovat
nani92

Artetaball

Reagovat
Counter

Tohle píšeš po zhlédnutí našeho gólu, žejo

Reagovat
Edgewalker

Potěšující je, že Arteta naučil tým docela slušně bránit. Emery by tenhle zápas projel a ještě by proti nám šlo 22 střel.

Reagovat
Nikikrew

Vidim 2 hlavne dovody dnesnej remizy

Prvy - zranenie Torreiri. Druhy polcas bol stred zalohy priechodnejsi a stratili sme aj kontrolu nad zapasom. Velka skoda, snad to nie je nic vazne

Druhy - cervena karta (uplne zasluzene). Auba je fakt blbec sorry ale toto ide cisto na jeho triko. Fakt ma to nezaujima, ci je to kapitan alebo najlepsie strelec, hnus

Uz 10 remiza v lige (najviac) co si za nas nepamatam. Prvy polcas celkom solidny, krasny gol a kontrola nad zapasom.

Druhy horsi, CP zacalo viac pressovat a nedostavali sme sa do hry. Velku sancu sme si vypracovali, Pepe krasna strela kde neskor to mal Lacca jednoznacne napalit do siete. Lacca sa mi fakt nepaci, bojuje, presuje beha ale do kombinacie je zly. Tolko stratenych lopt kedy lepsie by si mal kryt loptu alebo presnejsie nahravat sa jednoducho stavat nemoze. Ten gol by mu velmi prospel pretoze confidence mu znacne chyba.

Je to stale iba zaciatok Artety ale ten progress je vidno, avsak ma pred sebou este kopu roboty. Urcite to chcem cez zimu stopera a box 2 box ak by sa niekto nasiel pretoze ta zaloha mi pride naozaj staticka.

Absencia Auby najma proti Chelsea bude citelna, uvidime ci sa Lacca chyti ale cely tim to potrebuje. Skoda dnesneho vysledku ale ideme dalej

Reagovat
Gazdo

Berte Rakitica

Reagovat
Nikikrew

Jordan Ayew conceded seven fouls against Arsenal, the most made without receiving a yellow card in a single Premier League game so far this season.

Reagovat
vrabejka

Chytrá agresivní hra

Reagovat
aramaki

chytré by to bolo jedine ak by mu to neodpískal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mimi_united

Ole

Dajte nám Liverpool a hneď budú mať v lige prehru

Reagovat
Smreky

Vám stačí Watford

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k titulu

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska celkově fajn, možná si mohli trochu procvičit zakončení... Každopádně Rashford je tuhle sezonu skvělej. Ty jeho záblesky geniality mi čím dál tím víc připomínají Ronalda, když byl u nás. A Greenwood další gol

Gomesův pas na Matu neuvěřitelný. Ten by v tý hierarchii asi Matu z fleku měl nahradit.

Každopádně snad ještě dneska potvrdí Bruna, to je vysněná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Williams zase výbornej. Shaw se navíc prý zranil při rozcvičce a něco mi říká, že Williams už mu to místo nepustí

Reagovat
TheTopFootbaler

Mata právě dneska po šedesáti letech ukázal, že není úplně na hovno, a ty bys ho už vyhazoval. Gomese bych obecně hrál víc, když už tam cpeme toho Williamse a všichni jsme tuhle sezónu výsledkově tak nějak odepsali, tak aspoň ať si ti mladí pořádně zahrajou. Ještě se zbavit Matiče a přivést místo něho SMS a bude hnedka líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to ukázal jednou po šedesáti letech no

Reagovat
Heisenberg

Hassenhüttl si začíná PL mazat na chleba

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zark

raději zavolej Saulovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitný tréner.

Reagovat
REPLIKATOR

Southampton se pomstil Leicesteru za debakl z prvního zápasu. Z posledních 9 zápasů 6 výher

Reagovat
Heisenberg

0:9 against Leicester is temporary, class is permanent.

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka dnes vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Totálně pohodovej vykon. James a Tammy skvělý výkony. Odoi a Mount s Barkley taky super. Jen to takhle držet dal a tu LM urveme.

Reagovat
8lampard8

Konecne taky vitezstvi se Souperem, kde je to povinnost

Reagovat
Kixi Syhimour

17:59 Rashford má zdravotní problémy

Manchester United doma porazil Norwich 4:0 a dva góly si na své konto připsal Marcus Rashford, útočník na duel přesto nebude mít nejlepší vzpomínky - ve druhé půli si přivodil zdravotní problém a musel střídat. (dailymail.co.uk)

Reagovat
Busby babes

no jsou jedini kdo to pise, takze bych pockal... spis to vypadalo, ze ho za stavu 3:0 setrime, protoze ted hral porad.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si říkal hned u zdroje

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, já to teda taky viděl jako preventivní střídání

Reagovat
smazaný uživatel

mimo toho aj Martial išiel rovno do šatne

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "He's [Rashford] always available. He is carrying quite a few knocks but no chance he will say to me before the game he doesn't want to play. He has everything to be a top class player: attitude, physique."

Solskjær: "Fantastic effort by Marcus [Rashford] getting to 200 games so quickly. He got through most of the game, he is struggling a little bit so we took him off. He kept his cool. Very pleased with Marcus."

je asi jen pokopanej.

Reagovat
Busby babes

a sam Rash na twitteru: Fancied a hat-trick today but busy few weeks for us. Just a precaution and looking forward to getting back at it Wednesday

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield Wednesday Fulham Rodak

Reagovat
Noustress

Reagovat
Busby babes

The xG for Greenwood's goals this season:

1: 0.10

2: 0.17

3: 0.34

4: 0.70

5: 0.08

6: 0.06

7: 0.13

8: 0.02

9: 0.07

His last five goals have come via a combined xG of 0.36.

Jeho zakonceni je fenomenalni.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

*neudržitelné

Reagovat
Busby babes

tak je mu 18, daji se cekat vykyvy. uvidime. zakonceni ma fakt paradni.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Dost prekvapivo riesi dost situacii, ale myslim ze z toho vyrastie

Reagovat
BrainBlender

Lahoda na nej koukat. Kdyz se United vyspi, tak to fakt slape. Skoda Pogby. Kdybyl byl zdravej na tele a v hlave, tak by United mohli cilit na druhy misto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

https://twitter.com/AshwinRaman_/status/1216261032026365958

+ Tady je dobré vysvětlení, proč cherry-picking u xG není ideální volba.

Reagovat
Busby babes

cetl jsem. jen s jeho argumentaci nesouhlasim v tom kontextu v jakem to bylo pouzito. btw uplne bezne se to v analyzach pouziva, a hodnoti se podle toho kvalita zakonceni jednotlivych hracu. Treba Messi ma dlouhodobe lepsi cisla nez by jeho xG napovidalo. Pepe byl loni ve Francii to same nebo treba Bruno loni ve Sportingu. Uvidime, zda to zrovna Mason dokaze dlouhodobe udrzet nebo ne.

Reagovat
Hokaido

Za chvíli už se ani nebudou slavit góly, bude se minutu čekat na posouzení VARu, pak všichni dvakrát zatleskáme a pojede se dál. Úžasná věc ten VAR, fakt že jo.

Reagovat
Miguel19

Dnes sem si nebyl ani jednou jistý, jestli ho uzná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

radšej nech sa neslávia góly ako nech sa slávia neplatné

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

radsej tlieskat nespravne uznanym golom, nez aby sme pockali minutu, max. dve a zistili ci gol ozaj mal platit ... VAR ma muchy ale strata "momentu prekvapenia z golu" medzi ne ozaj nepatri

Reagovat
cristiano.K.

pls

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle je taky skvělý argument. V hokeji to funguje úplně normálně, naopak je to pro fanoušky ještě lepší, neboť každý gaučový fanda si může zafilozofovat v té přestávce, jestli to je, nebo není regulérní gól. Přináší to živější diskuze a napětí před rozhodnutím. Fakt nebrečte prosím.

Reagovat
Hokaido

V hokeji to funguje úplně jinak, nikdo ti nikdy nezruší gol, protože minutu předtím byl faul na druhý straně hřiště.

Reagovat
Counter

To neudělá ani fotbal.

Reagovat
Hokaido

Klidně mě oprav, ale to pravidlo o „build up play“ není nějak časově ohraničené, ne?

Reagovat
TheTopFootbaler

No jako pojďme to video vylepšit. Já rozhodně netvrdím, že je dokonalé, ale je potřeba, aby bylo, a je potřeba, aby se ta spokojenost rychle zvyšovala. Můj návrh je, aby každý kouč měl k dispozici 3 (možná jen 2) coach challenges, které se mu budou odečítat, pokud video potvrdí výrok rozhodčího. A tyhle challenge bude moct uplatnit na cokoli - ofsajd, gólová situace, domnělý faul - stačí aby předložil podezření na konkrétní výrok rozhodčího a video to přezkoumá. Samozřejmě to vyžaduje kompetentní rozhodčí u videa a ideálně i rozhodčího, který nenaseká 15 chyb za zápas, aby ho VAR musel pořád opakovat.

Plus bych se nebál tvrdě trestat simulace a nadávání rozhodčímu. Jasně, emoce k fotbalu patří, ale pokud se někdo chová jak kretén, nebude dohrávat zápasy, hotovo.

Reagovat
fenixLFC

kludne by som ponechal nadavanie rozhodcom, ti kreteni si to zasluzia

Reagovat
TheTopFootbaler

Zbytečně zvyšuje tlak na rozhodčí a pak dochází k chybám, má-li se tohle zlepšit, musí mít rozhodčí víc klidu a respektu.

Reagovat
fenixLFC

ehm urobi, ved tak zrusili gol mountovi ci komu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

v hokeji funguje uplne normlane to co funguje normalne aj vo futbale, teda brankova ciara ofsajd tam je voci pevnemu ,,bodu'' takze mas uplne inu situaciu na posudenie. porovnavat to s hokejom lebo tam to funguje je ako chciet referenda na vsetko elbo vo svajciarsku to funguje

Reagovat
Hokaido

Hasenhûttel klobouček. Úžasnej trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá se někde na tom novém livesportu na ef přehrát záznamy gólů jako to šlo ve starší verzi? Nemůžu to najít. Díky

Reagovat
protiproudu

https://www.livesport.cz/fotbal/anglie/ klikneš na zápas, založka video.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odpověď. Ale měl jsem na mysli na livescore který má tady nahoře záložku na eurofotbale.

Reagovat
Pride

Zvláštní, jak se tady oslavuje Hasenhuttl, ale skvělou práci Hodgese už neocení nikdo. Skvěle to tam děda vede.

Reagovat
Pride

Hodgesona*

Reagovat
Busby babes

'Where will the goals come from?'

Rashford, Martial and Greenwood (39) now just one behind the total scored by Lukaku, Rashford and Martial (40) during the entirety of last season. Over four months still to go...

I presto, ze v ta ofenzivni cast porad vazne, tak je to lepsi (a to o dost) nez loni. Aspon co se golu tyka.

Reagovat
Counter

Manchester United loni po 22 kolech: 44 gólů

Manchester United letos po 22 kolech, kdy je to ofenzivně lepší (a to o dost) než loni, aspoň co se gólů týká: 36 gólů.

Reagovat
Busby babes

ok, tak ti utocnici se do sanci dostavaji a chybi vic golu od ostatnich.

Reagovat
Busby babes

ale aspon jsme dostali o 7 golu min.

Reagovat
Counter

V příspěvku výše jsi psal úplně o něčem jiném.

Taky máte oproti loňsku o sedm bodů méně.

Reagovat
icka

Reagovat
Lacko_Boh

pekneee

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

ano, psal jsem o tom, ze nasi utocnici dali uz ted stejne golu, jako nasi utocnici loni za celou sezonu. I presto, ze nam to porad v te zaloze dost drhne.

Reagovat
Swarley

Tak bavis se s někým, kdo ani nevěděl, na kterých pozicích u nás Lukaku nastupoval...to neřeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou správným směrem. Ole je super

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, ze debila zo seba robis pravidelne, to sa musi nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, psal o porovnání loňského útočnýho tria vs toho letošního

Reagovat
Counter

Přesně tak. A obratem to stočil na lepší obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tys to jako první stočil na celej tým ale...

Reagovat
Busby babes

ne, obratem jsem to upresnil a pak napsal Ale aspon je (z pohledu celeho tymu, kam si to stocil ty) ta obrana lepsi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
TheTopFootbaler

Nachytal jsi ho dobře, no, spíš to ukazuje, že naši útočníci víc sobčí - ať už proto, že kvůli otřesným výkonům ostatních musí, nebo proto, že chtějí.

Reagovat
Busby babes

lol, udelat z tohodle zaver, ze nasi utocnici vic sobci... uzasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

No ale není to pravda? Vždyť to musí tahat všechno oni. Já jim to nezazlívám, taky by se mi dvakrát nechtělo přihrávat Andreasovi nebo Lingardovi, ale tihle tři vědí, že to musejí tahat. Neviděl jsem letos moc našich zápasů, ale ty, které jsem viděl, mi to potvrdily. Rashford minimálně hraje ještě víc individuálně než kdy předtím, Anthony to tahal na sebe vždycky, takže to není zas tak poznat, a Greenwooda jsem obrazem hrát asi ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

chýbajú len Pogbove góly

Reagovat
Counter

Ty akorát převzal Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford prevzal tie Lukakuove

Reagovat
Busby babes

to nedava zadnej smysl.

Reagovat
Counter

Protože jsi to nepochopil - Rashford letos kope penalty místo Pogby.

Pogba loni v PL 7 gólů z penalty, Rashford už má letos 5.

Reagovat
Busby babes

porad to nedava zadnej smysl.

Reagovat
TheTopFootbaler

Pogba dal loni 7 gólů, které logicky nepatřily do trojlístku Martial-Romelu-Rash. Rashford už letos dal 5 gólů, které logicky do trojlístku Martial-Greenwood-Rash patří.

Reagovat
Busby babes

to vsechno je sice hezky, ale v zasade to jen podtrhuje co jsem pak psal jako upresneni: chybi nam goly od dalsich hracu, tedy je treba znat, ze neni Pogba.Kterej by btw penalty uz nekopal ani tak...

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako jo, já souhlasím oběma, jen mi přišlo líto, že jste se nepochopili navzájem.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ty uz ani nevies sam nemozes vediet co za sracky sa snazis pisat, ak ti to neukaze niekto na twitteri

Reagovat
Swarley

Ty s těma postama mas porad problém...

Reagovat
Counter

Ne no. Penalty může kopat jen jeden, letos je to místo Pogby Rash.

Reagovat
Swarley

wow, no to bych čekal, ze zjistiš dřív než ted...ale porad si ty posty pletes...

Reagovat
Busby babes

lol, vysvetlit to penaltama je tak hoooodne jednoduchy. A hlavne teda nepravdivy no. ale co uz, nasi utocni hraci maji letos lepsi formu nez meli loni. tot cele. Cisla tomu odpovidaji.

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Co je na tom k smíchu?

Reagovat
Busby babes

to, ze clovek uz dopredu zna reakce pulky EF.

Reagovat
mikelinos

Brankaři se snaží ještě víc jak minulou sezonu

Reagovat
Busby babes

anebo takhle: Vardy a Maddison jsou jedina dvojice hracu, co ma vic golu nez Martial a Rash. Takze v tomhle ohledu nam ty goly Lukaku opravdu nechybi. Chybi nam jinde.

Reagovat
Counter

V jakém ohledu? Kdyby hráli všichni tři, gólů by dali ještě více. Řešit týmový počet gólů na nějaké pofidérní linie obránci/záložníci/útočníci je divné.

Reagovat
Busby babes

ehm, takze odted az bude nekdo porovnavat nejlepsi strelce tak bude argument: hele Vardy sice dal nejvic golu, ale Pool stejne dal vic golu nez Leicester? Co je presne divneho na tom porovnat utocniky a to, jak se jim dari?

Krome teda toho, ze v utoku, i po odchodu Lukaku, proste problem nemame, utocnici davaji goly i tak a problemy mame jinde... Jenze, to uz se pak hur vysmiva, ze Lukaku odesel no...

Reagovat
TheTopFootbaler

Myslím, že to moc hrotíš, nikdo se tady nevysmívá, že Lukaku odešel, a každý vidí, že ti ofenzivní hráči jsou to jediné, co nám jakž takž šlape. Obrana drhne a záloha je úplně v troskách, protože nás přejede i Watford.

Reagovat
Swarley

tu sestavu útočníků jsem před sezonou dost podceňoval, ale vedou si výborně...Lukaku fakt nechybí...

Reagovat
Jesfey

Ten Atkinson jim to snad zase vyhraje...

Reagovat
Hokaido

Pierre-Emerick Aubameyang is the third Arsenal player to score and be sent off in the same Premier League match - and first since Mikel Arteta v Crystal Palace at Selhurst Park in October 2013.

To je super.

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne mikelova taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Takze o 7 rokov bude Auba trenovat Arsenal

Reagovat
Ondiis

A Bukayo redka, kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo proti Sheffieldu ruka Dijka před gólem, dnes špatně odmávaný aut před gólem. Chci se jen zeptat jestli je tohle v kompetenci VARu opravit? Příjde mi to jako daleko větší chyba než milimetrový offside.

Reagovat
Counter

Aut ne, je to přerušení hry. Ruka před gólem ano.

Reagovat
smazaný uživatel

A příjde ti to správné?

Reagovat
Counter

Že přerušení hry nemůže VAR obrátit? Asi by se mi nelíbilo, kdyby se góly neuznávaly proto, že půlminutu předtím rozhodčí špatně posoudil autové vhazování. Už tak jich padá málo, dělat jejich střílení další překážky není prospěšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle jen příjde nefér před gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hráči nebyli bezcharakterní zmrdi, tak se přiznají od koho to šlo jako kdysi Ryan Taylor proti Chelsea (a ano padl gól z toho autu).

Takhle ať je to prostě na rozhodčím, je to tak správně.

Reagovat
pobody's nerfect

Ono hráči v pádu se blbě určuje, jestli ho míč zasáhl na čáře nebo kousek za ní

Reagovat
Counter

Bohužel jsou hráči spíš jako Steven Taylor, který se raději nechal trefit sniperem, než aby přiznal ruku

https://youtu.be/vl3HnU0HOhk

Legendární počin.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo perfektní... Samozřejmě hrozné divadélko.

Reagovat
Hokaido

Fuj, hnusnej zářez.

Reagovat
fenixLFC

az na to ze to minule ruka dijka nebola ale whatever

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo tvrdit, že to byla ruka od Dijka? To nemáš oči?

Reagovat
YNWA__MSN

tohle vubec VAR ani nemá zkoumat

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na ruku pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, nebylo to proti Sheffieldu, ale proti Wolves. Mě je celkem jedno, že to neposoudili jako ruku, ale jen mě zajímá, proč tohle VAR neposuzuje a zybývá se prkotinama.

Reagovat
smazaný uživatel

A koukal si na to video? Já tam žádnou ruku nevidím. Šlo mu to po hrudi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, ty vidíš hruď, já vidím ruku. Ale přiznám, že je to sporné.

Reagovat
Zaschrona

VAR Minimálně jedna penalta, podle mě se dali písknout možná i další dvě nebo tři a i když asi správně, tak zrušený gól. Ten systém je úplně hloupej. Hlavní sudí ty situace musí vidět, takhle jeho kolega a kámoš ho u videa nechce ztrapnit, tak raději alibisticky se naotáčí v podstatě vůbec nic. Až na ofsajdy...

Reagovat
Busby babes

"takhle jeho kolega a kámoš ho u videa nechce ztrapnit" nebo to proste nepovazuje za zasadni chybu. myslis, ze ten hlavni na hristi by tu svoji chybu priznaval snaz?

Reagovat
Zaschrona

Určitě ano, protože zodpovědnost by pak měl čistě on. V tomhle nastavení jí v podstatě nemá, že nevidí, to je ok, ale musí to pak opravit VAR, který ani není na tom stadionu... a ten zas nemá moc zájem do toho zasahovat, aby neshodil toho, který na tom hřišti reálně běhá... Nebo aspoň takový z toho mám pocit.

Reagovat
Hokaido

Jako třeba ta situace s Wallcotem je úsměvná, když člověk vidí, jak se řeší milimetrové ofsajdy.

Reagovat
Counter

Ofsajd je ofsajd, není tam prostor pro jakoukoli diskuzi. Ty milimetrové jsou samozřejmě idiocie, ale dokud se nezmění pravidla, tak bude platit, že člověk u videa tam plivne čáru, systém řekne ofsajd a je hotovo.

Walcott byl imo jasná penalta, ale nespadl a celou akci zakončil (jako onehdy Sterling proti Spurs), tak to klasicky nikdo neodpískal. Je to subjektivní rozhodnutí, které čistě závisí na rozhodčím a jeho interpretaci.

Reagovat
Hokaido

Sterling bylo to první, co se mi po týhle situaci vybavilo.

Jde mi samozřejmě o to, že se řeší ofsajdy, pro jejichž posouzení zatím nikdo nemá techniku, která by byla schopná je posoudit, ale takhle očividný penalty naopak VAR neřeší.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Honza Matoušek

Lord Gomez, strůjce čistých kont.

Reagovat
LokoLFC

Lo Celso je bůh!

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta druhá půle byla strašná, dost podobné jako konec duelu na Stamford Bridge

Reagovat
Gareth Bale 11

Sice prohra, ale i tak fajn výkon. Bod jsme si, dle mého, zasloužili. Tanganga mile překvapil a Lucas nejlepší na hřisti, skvělej. Eriksena už prostě ne, ať je na tribuně a je klid..

Škoda, že rozhodčí neměl koule Robertsona vylejt, hrál jak magor. Doufám, že za ten šlapák na Tangangu dostane dodatečně trest.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím že nemůže, když se to ani nepískalo

Reagovat
fenixLFC

praveze ked sa to nepisklo tak skor moze..keby to rozhodca piskol tak by to bol zakrok ktory si vsimol, pricom FA spatna tresta zakroky ktore si envsimol (ked to zas ti kreteni nezmenili)

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, moc se v tom nevyznám, ale spíš teda pochybuju, že budou nějak reagovat.

Reagovat
mojmira

Na druhou stranu na červenou může upozornit VAR, čímž teoreticky odpadá ta varianta, že to rozhodčí přehlédne ne?

Reagovat
fenixLFC

to je ta otazka, ked var povedal ze nie tak to nemaju ako riesit

Reagovat
Hokaido

Taky by mě zajímalo, jak to vlastně je.

Reagovat
Gareth Bale 11

Popravdě nevím, jak to s tímhle je, to se přiznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by proboha měl dostat dodatečně trest za ten šlapák?

Reagovat
Gareth Bale 11

Protože měl jít ven? Jak je to s trestáním dodatečně netuším, už se v tom ztrácím.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle dodatečně trest velmi pravděpodobně nedostane. To je prostě chyba rozhodčího na hřišti.

Reagovat
Coutinho10

cekal jsem tezsi zapas nez by byl Spurs s Kanem a to se potvrdilo, protoze hlavne ve 2. polocase jim Liverpool dovolil se trochu dostat do zapasu a parkrat tam bylo i stesti, takze o to cennejsi ty 3 body jsou

Reagovat
Malresi

Tak nakoniec to bolo ťažšie ako som čakal, Tottenham si za druhú polovicu druhého polčasu zaslúži pochvalu, mali tam 2 čisté šance no na naše šťastie ich nepremenili. V konečnom dôsledku ale zaslúžené víťazstvo, za celý zápas sme 90% času boli lepším tímom.

Reagovat
Kixi Syhimour

90% si teda fakt nemyslím, těch posledních 20 minut bylo špatných

Reagovat
Malresi

Tak 80%, pointa ostáva

Reagovat
Mates_Matesović

Tanganga se Sanchézem musí hrát každej zápas, oba byli dneska skvělí.

Reagovat
matZz

mám pocit, že čím těžší hraje Sanchez zápas, tím podává lepší výkony a naopak proti papírově slabším soupeřům dělá hloupý chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemá motivaci proti sračkám co jsou pod němi no...to už je záležitost trenéra ho namotivovat

Reagovat
Stamby

This wont fakin slip.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi sklamaný po ďalšej prehre. Škoda. Jeden gól tam mohol padnúť.

Eriksena a Rosea už nechcem vidieť v drese Tottenhamu. Ostatní dobré výkony. Winks, Tanganga, Davinson, Aurier, Lucas. Odjazdili to.

Reagovat
jk

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier dnes konečne super. Winks podľa mňa nič moc ale keď ho porovnám s eriksenom tak hral ako Messi :)

Reagovat
Kixi Syhimour

ale toho Winkse jsem na hřišti témeř nikdy nezaregistroval.

Reagovat
mimi_united

Liverpoolu ten titul prajú aj fanúšikovia nejakého iného klubu?

Asi najnenávidenejší klub v anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ale jen kvůli tomu, v jakých jste hovnech. Být souboj o titul mezi United a Poolem, tak všichni fandíme právě Liverpoolu.

Reagovat
9augi9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že kdyby měla většina rozhodnout komu přát v boji o titul, když tam není, tak klidně zvolí právě City nebo Leicester (případně, má-li formu), takže to též hraje svou roli, dle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

tak City tu ma 5 fanusikov a Leicester Vrabejku a ludia nedopraju

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

Reagovat
9augi9

Sme prebrali po Vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jo.

Reagovat
jacobT

Ja im to prajem, z tej velkej 6 ich mam po nas najradsej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
Gedofrey

Nápodobně

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
mistr129

Mne jsou obecně jako klub taky nejsympatictejsi, ale ta současná skvadra( ) je hází až za City a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovitě?

Reagovat
mistr129

Salah, Mané, Lovren, Shaqiri. A hlavně tam nemáte někoho, komu bych vyloženě přál, jako třeba Torrese se Gerrardem

Reagovat
mistr129

Abych to rozvedl, když se mě zeptáš "Jaký je sympaťák v LFC?", tak bych fakt nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

Salaha a Lovrena chápu, ale nechápu kde se vzala ta nenávist vůči Manemu. Přitom velký profesionál i sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistěže věděl, řekl bys Milnera

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro mě tedy Salah, Lovren, Henderson, Milner, Robertson, Arnold - nesympatáci

Wijnaldum, Mané, Van Dijk - sympatáci

Reagovat
cristiano.K.

Jak může být někomu nesympatickej Arnold nebo Milner

Reagovat
Seydou Doumbia

Z Milnera se po přestupu do Live stál brutální nesympaták na hřišti se chove jak fracek...nademnou je zas někomu nesympatický Mané, proč by mě nemohl být nesympatický Arnold?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TheAdy

Reagovat
J0EL

Reagovat
GazzaPalo

Nepaprc sa .Prskaš až sem.

Reagovat
oddy

jasně že jo

Reagovat
Whitemedia

Ten klub mi nevadí, je to celé jen o lidech na ef..

Reagovat
smazaný uživatel

Romiii

Reagovat
Zark

coz je smutne, ale je to tak

Reagovat
Coutinho10

a kdo tu znas je nejaky nesnesitelny ?

Reagovat
Coutinho10

* z nas

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já to Liverpoolu přeju - po CFC bych je měl na druhém místě z té špičky. Ono si taky není moc z čeho vybírat, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

V anglickej lige je uz o titule davno rozhodnute.

A Tottenham potrebuje v lete najst nejakeho trenera.

Reagovat
oli9

První poločas v pohodě, kontrolován. Tam jsme měli dát 3 goly a byl klid golovky tam byly. To spousta lidí zapomněla, protože druhý poločas od nás sračka . Spurs pak tlačili ale k šestnátce a co ? nic... jen ta 100% šance ve skluzu... 3 body ubojované

Mané, Trent, Alisson

Gomez, Hendo,Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

skontroluj si to este raz

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Wijnaldum vcelku ušel, ale ta ztráta mohla být fatální .

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum bol uzasny, ta strata bola hrozna ale nezasluzi si palec dole. Tam by mal byt Robertson

Reagovat
Kixi Syhimour

Nic moc výkon od Andyho, souhlas. I Henderson se nakonec docela probral i přes ty dvě ztráty a má klíčový podíl na gólu.

Reagovat
Kowe

Wijnaldum

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak si myslím, že se na našem týmu začíná projevovat marodka, protože ti hráči mi přijdou už slušně unavení, Henderson a obrana potřebují oddych, alespoň už by se měli začít vracet, nicméně by to chtělo někoho na ty kraje jako náhradu, Milner už to tam nezvládá.

Reagovat
fenixLFC

tak terza uz maju na oddych konecne 8 dni takze to bude fajn. a hlavne uz len united a wolves a mame to extremne tazku cast za sebou

Reagovat
Kixi Syhimour

Musí se dodělat tenhle měsíc, pak bych vyhlásil, že máme tu těžší část za sebou (Spurs bych přidružil k té trojici zápasů). Navíc United teď hrají právě s Wolves FA Cup (v týdnu, myslím), tak snad Solskjaer nebude šetřit.

Reagovat
spider_8

Zpětně viděno to nebyla tak špatná taktika hrát 70 minut beton a pak to rozbalit. Hrát s Liverpool od začátku na férovku by byla sebevražda, zvlášť pro současný Tottenham. Na konci tam měli 2 čistý šance na vyrovnání a bůhví jak by to dopadlo, kdyby jednu z nich proměnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to asi udelal nejlip jak mohl, to ze ho zradili strelci v sancich je smula.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon v sezoně? Asi jo..dneska se na to vysrali ukázkově a hráli tak na 50% svých možností. Neproměňování šanci, ztráty balónů,nekoncentrace,..fuj..kdyby vedli o dva góly a odehráli ten konec tak jak ho odehráli tak bych nad tím asi mávnul rukou ale takhle? Dneska je čeká asi pěknej řev v kabině.. jeste že to stačilo..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednoznačně duel doma s Neapolí, strašná hovadina.

A co se týče ligy, tak klidně zápas v Manchesteru (to bylo strašných 80 minut).

Reagovat
LokoLFC

Na united to byl fakt snad nas nejhorsi zapas.

Reagovat
Kixi Syhimour

A to byl i loni troufám si tvrdit (+ duel s West Hamem)

Reagovat
Kixi Syhimour

A v LM Neapol venku, to bylo taky hrozné

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
fenixLFC

tam to bola bramboracka z oboch stran, ako vlani tak aj tento rok.

Reagovat
Kixi Syhimour

vcelku souhlas, ale letos se mi to zdálo lepší, loni mi to přišlo fakt hrozné

Reagovat
fenixLFC

vlani mali oni aspon nejaku sancu co zahodili. etnto rok predviedli este vacsie hovno a dali dva goly de facto z nicoho

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jednou tam měl ale Adrián naprosto fenomenální zákrok, co si tak vybavím, jinak teda ta penalta . Ale kdybych měl jmenovat nejhorší zápas (nikoliv náš výkon) tak letos finále MS, to bylo tak neuvěřitelně strašné a loni asi City, protože to bylo neuvěřitelně depresivní, leč teda padaly góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS klubu to bylo ale jenom tím tragedem..horší výkon rozhodčího sem v životě neviděl a nejspíš už neuvidím..

Reagovat
LokoLFC

No cekam, co prijde za tyden s nima. Chtelo by je to poradne vypraskat.

Reagovat
lajka30

Jsou to lidi ne stroje.

Reagovat
YNWA__MSN

A víš to na sto procent?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá se pochopit že jeden,dva hráči nemají den, ale v podstatě všichni? To není náhoda.

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo přehnané a to říkám já .

Alisson měl dobrý zápas.

Van Dijk taky ano, chybu si nevybavuju a minimálně jednou fantasticky zakročil.

Gomez měl slabší dle mého, ale měl proti sobě Son s Mourou.

Arnold s Robertsonem slabší zápas taktéž, to je fakt.

Henderson s Wijnaldum prakticky celý zápas filtrovali míč a dokázali to obstojně, Henderson sice na začátku laxní, ale na gólu má klíčový podíl. Wijnladum udělal jednu chybu.

Lallana slušný zápas, výborný dozadu, Oxlade nebyl vidět.

Salah se mně zdál špatný souhlas, Mané dopředu taky nic moc, ale dozadu výborný a Firmino slušně odebíral míče a má gól.

Výkon sice nic moc, ale Spurs nebyli vůbec špatní, zavřeli to slušně a nebáli se toho. Těžký zápas se dal čekat.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem asi od tebe převzal štafetu mě přišli na Dijka, Alissona a Maneho směrem dozadu laxní všichni..

Reagovat
Kixi Syhimour

No, podle mě za to může hlavně stategie, ty protiútoky to nám často vypojily zálohu a oni logicky nestíhali.

Dozadu mi přišel špatný Salah, Arnold a možná Robertson. Jinak se všichni nějak snažili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se neshodneme. Vzhledem k tomu, že většina je na tvoji straně bude chyba asi u mě

Reagovat
LokoLFC

Hendo udelal dnes pri rozehravce mega hrzbky, i Gini v druhe pulce... jeste, ze jim to neslo slepicakum

Reagovat
oli9

vysrali ? to ne.. prostě došla stáva..posledních 10 minut už bylo bránění 3 bodů

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Asi unavenost? Je nesmysl mluvit o tom,že by i v FA cupu měli hrát s tím nejlepším.Klidně bych letos posílal i do LM pár náhradníků....jako třeba Origi místo Firmina, Lallana místo Wijnalduma, Milnera místo Trenta

Reagovat
Kixi Syhimour

Únava hraje svou roli určitě, s FA Cupem souhlasím, ale s LM vůbec ne.

Reagovat
YNWA__MSN

To jako nevěříš, že by to Origi na hrotu a Milner na beku nezvládli? Nemyslim poslat U23 jako proti AV

Reagovat
Kixi Syhimour

Millner rozhodně ne, Origi není hráč na tvoření šancí, které budeme potřebovat proti Atléticu, bez Firmina je tam můžou tvořit leda beci, což ale si myslím nebude případně stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce i na Oli9. Únavu se mi nezdá. Teď měli volno několik dní a ani mi nepřijde že by to bylo únavou. Já tam viděl špatnou koncentraci. Ono to bylo vidět i na hráčích po závěrečném hvizdu. Většinou se tam objímají jako blázni,smích,atd..teď to tam vidět nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

nevymyslaj

Reagovat
cristiano.K.

v sezoně jsme měli minimálně pět horších zápasů. První poločas byl dobrý, druhý už ne.

Reagovat
smazaný uživatel

první ok, ale ten druhej? To byl hnůj.

Reagovat
cristiano.K.

celý zápas s MU byl hroznej a oba zápasy s Neapolí, tak jak můžeš mluvit o nejhorším zápasu sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem se nechal unést. Ta laxnost byla strašná.

Reagovat
Gareth Bale 11

Když tohle začínají psát i hudebníci, možná by to mohlo dojít i někomu v klubu.

https://twitter.com/ajtracey/status/1216082530648166402?s=21

Reagovat
lajka30

Prej hudebníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

https://www.youtube.com/watch?v=r_Q40kOt9X0

tohle zní docela fajn, když teda zrovna neotvírá pusu ten AJ

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Gareth Bale 11

Já mam grime a rap rád, takze..

Reagovat
Taiger

Slyšel si nový JME album?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Chazy

OT NFL: Pardon, ale zas objektivně, přes rok sme neprudili

Kdyby někdo neměl co dělat při sobotě večer, tak za hodinku od 22:30 začíná druhý kolo playoff v NFL. Druhý kolo znamená, že už hrajou nejlepší týmy, co měly v prvním kole volno, takže má větší smysl tomu tady dělat reklamu.

Kdo to nikdy neviděl, nebo tak, podle mě nejlepší příležitost, bo PO se hraje na jeden vítězný, hrají nejlepší týmy, hodně emocí a tak, no. Pravidla to má relativně složitý, ale to se v diskuzi vysvětlí, stejně tak tam budou odkazy na streamy.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/gratualce-lfc-k-titulu-356402/?forum=1#forum

A jako sem psal posledně - chápu, když je to pro někoho nudná americká sračka plná reklam, taky jsem to tak kdysi vnímal, ale ta informace mi k ničemu není.

YNWA

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze to Titans udrzeji

YNWA

Reagovat
Chazy

Tak se ovšem přidej do diskuze, ta NFL komunita je tu fakt fajn a funguje už asi 10 let ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen udržia, ale pridávajú na odstupe.

Reagovat
iamek

Bruno dneska hraje za Sporting. Tak aspoň den byla nějaká naděje

Reagovat
Busby babes

vsak to nic neznamena. Psalo se, ze jednani jsou na zacatku.

Reagovat
crusty

Dnes Dubravka opat famozny

https://streamable.com/138iw

Po prichode do Newcastle sa z neho stal naozaj top brankar

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

postasti sa

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, odlišný zákrok pěkná demagogie

Reagovat
ondris

Reagovat
Salfovic

To jo, jeden za červenou a druhej bez karty.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Buď trolluješ a nebo jsi ten zákrok neviděl.

Reagovat
Taiger

Jako sorry, ale tady trolluješ ty

Reagovat
Kopac

Reagovat
LokoLFC

sorry jako, ale ty beres nevim co chlape, ale jsi uplne mimo

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
fenixLFC

klasika

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/RonaldOkoth__/status/1216072507360514049

Auba je nejčervenější redka, co může být. Štěstí, že ten hráč chodí po tom zákroku. Robertsonovi by se asi mohl pískat faul, ale redka v žádném případě.

Reagovat
Taiger

Si mi poslal tweet, kterej akorát potvrzuje co jsem postnul

Note: Nikde neříkám, že ty zákroky jsou stejný, ale narážím na to, že tam nebyla žádná revize, Aubův zákrok jasně červenej, ale tvl, tvdit u Robba že "by se asi mohl pískat faul" je teda dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou.

Auba prošlápl nohu protihráče.

Robertson protihráče dojel - nohu mu neprošláp (což je vidět právě z videa, z fotky to vypadá jinak).

Dál se touhle debatou nezabývám, pokud to vidět nechceš, tak to neuvidíš. S VARem máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
Taiger

Nejde jen o to, jak ten zákrok dopadl, ale jak do toho zákroku šel, však to bylo nebezpečný jak kráva tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to prostě jinak, právě proto, jak do toho zákroku šel. Prásácký to bylo, protože to muselo bolet, ale nebezpečný to podle mě nijak zvlášť nebylo, protože prostě nešlo o prošlápnutí (lepší slovo mě nenapadá) a takovýhle zákrok zlomenou nohou nekončí. To by se v 90. letech lámaly nohy každej zápas. Srovnávat to se zákrokem Auby je naprosto ale naprosto mimo, tam je velký štěstí, že to noha vydržela.

Uvidíme, co o tom řeknou v MOTD.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vidno ze je tu kopec pisalkov co nikdy v zivote nekopla do lopty. Ked ide niekto do zakroku kolikmi napred a takymto sposobom dohra supera je to vzdy jasna cervena bez debaty a bez ohladu na to ci je zasiahnuta lopta alebo nie. Navyse v tomto pripade Robertson zasiahol tu loptu iba vdaka tomu ze do toho siel ako hovado, inak by tam bol skor Tanganga.

Tieto typy zakrokov su ovela prasackejsie ako "bezne" smykacky kde je to skor o smole ked to dopadne nejako extremne zle. Ale ist kolikmi napred do zakroku je neospravedlnitelna blbost hraca. Snad pride dotatocny trest. Robertson tam potom neprijemne dohral aj Alderweirelda. Fakt neskutocne ze dohral zapas

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
LokoLFC

tady je to zbytecne, ten kluk je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Pigeon

Rozlišuješ dle poloh noh, které byly dojete. Nemáš pravdu, oba zákroky měly být červené.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, mně to z té opakovačky jako rudej zákrok nepřijde. Doufám, že to v tom MOTD rozeberou a je dost možný, že dají za pravdu vám, ale mně to zkrátka tak strašný nepřijde.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pigeon

Zákrok Robertsona byl v kontextu zákroku, kdežto Auba tam skočil sám. Každopádně oba dva jsou zodpovědní za své nohy a jak jde podrážka nad kotník, musí být rudá. Musí se to trestat takto paušálně, protože je to nebezpečné jako prase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistěže na kotník to je nebezpečné jako prase, ale na ten Robertson nešel.

Reagovat
mikelinos

A berou pravidla v potaz na jakou část nohy je zákrok?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak k tomu jsem se nevyjadřoval, ale tipl bych si, že pravidla berou v potaz nebezpečnost zákroku, která značně souvisí s jeho umístěním, můj názor je, že na holeň má tento zákrok menší vliv (navíc ta intenzita nebyla nijak extrémně vysoká) nežli na kotník.

Reagovat
Whitemedia

Auba rudá, Robertson rudá

Reagovat
Taiger

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

Chelsea chudá

Reagovat
Ritchie

ještě teď se směju

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Dody10

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Nikikrew

Asi mohol piskat faul? ved to bolo minimalne na oranzovu

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou max. Viz příspěvek hore.

Reagovat
Nikikrew

Zlta minimalne teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

robbo trafil loptu a potom spickou kopacky tu sliepku. auba trafil celou silou len protihraca. ale pre taigera totozne situacie

Reagovat
Whitemedia

špička kopačky jako krááááva

Reagovat
Remt

všiml sis, že stihl stáhnout nohu tak, že mu ve finále prakticky nic neudělal? nepřišlo by mi, že by se noha nějak prohnula, za mě jasná žlutá a jede se dál Nebyl tam ani žádný úmysl, šli po míči oba naplno, Robertson tam dřív

Reagovat
bbbauch

noha se v holeni neprohnula, kdo by to byl rekl

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Salfovic

I to se občas stává.

Reagovat
Remt

dyť jo, takže všechno čistý Ale ne, několikrát jsem se na to video podíval a... možná, že to je i tím, že jsem dnes viděl v zápase ten zákrok Auby, ze kterýho jsem se málem poblil.. tak při opakovaným pohledu na tento zákrok mi je taky docela zle, nemusel jít kolíkama napřed, kdyby dostal červenou, divit by se nemohl Ale dobře, že to nohu stáhnul, jeden hnusnej zákrok už dnes stačil

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Rozhodci se ridil timhle:

Burnley fans scream: "That's not a booking - he's still got a pulse."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
FUnk

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

beriem spat

Reagovat
Whitemedia

no sláva

Reagovat
fenixLFC

kazdopadne jednak ani len porvonatelne s aubom a bez porovnavania max zlta. robbo je celkom prasacky hrac co zbytocne zvykne dohravat situacie, to uznavam ale proste redka je prehnana

Reagovat
Taiger

Jj, napsal jsem že jsou totožný fenixko, pls

Reagovat
bbbauch

Spickou kopacky deluded proste

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

ta špička kopačky to dorazila..

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

je uplne jedno, ze trefil balon.

Reagovat
bbbauch

a porad dokola “vzdyt trefil balon”.. obcas mam pocit, ze i kdybych vykrad banku a pred tim nakopnul merunu, pro nekoho by to bylo cisty

Reagovat
Front hell

Špičkou kopačky

Reagovat
mistr129

No tak to neporovnávejme s Aubou, tam byla jasná. To ale z Robertsonovy o něco menší prasárny nedělá neprasárnu. Když tam je VAR, nechápu že dohrál.

Reagovat
Busby babes

ja bych ji dal i Robertsonovi. nebezpecnej zakrok. uprimne se da rict uplne stejne, ze je klika, ze ho netrefil poradne, ale spis ta noha sjela po holeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni, co říkají v MOTD. Rozhodně to není jasná redka a s tím Aubovým zákrokem je to nesrovnatelný (ano Taigere, nikde to nesrovnáváš jmenovitě ty, ale srovnávají to tebou odkazované tweety).

Ten zákrok Robertsona má prostě úplně jinou dynamiku pohybu. Že ta noha sjela po holeni a netrefil ho poradne je prave tim, jak do toho zakroku sel - pod míč a odkopnout ho, ne proti míči a proti hráči. Prostě normální skluz, kdy dojel hráče. Faul ok. Žlutá? Dnešními měřítky dejme tomu ok. Červená? Hodně hodně přísná.

Reagovat
Busby babes

ja to s Aubou vubec nesrovnavam, beru jen ten Robertsonuv zakrok. " Že ta noha sjela po holeni a netrefil ho poradne je prave tim, jak do toho zakroku sel" Ne, to je proste jen klika, ze ta noha sla o centrimetr jinam. Tohle snad ani nemuzes myslet vazne. Btw to me vzdycky bavi i naopak, kdyz se ukaze zpomalenej zaber nejakeho zakroku, jak tu pak spousty lidi pise: vidis, tady je videt jak ho chtel trefit, protoze zmenil pohyb. coz v te rychlosti je samozrejme blbost a je to teda blbost i tady u Robertsona. Byla proste klika, ze ho netrefil o par cm jinak, protoze pak by mu nejspis zlomil nohu, kdyby mu takhle naplno trefil stojnou nohu. Za me by to byla uplne v pohode cervena. Nerikam, ze nejhorsi co jsem videl, mozna i prisna, ale na cervenou to zakrok je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Na tom se prostě neshodneme. To rovnou můžem zakázat skluzy jako na malém fotbale.

Reagovat
Busby babes

ale o tom to neni, zbytecne to zenes do extremu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

No tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty by sis mohl pamatovat zákrok na Eduarda. Podívej se jak do toho šel obránce tam a jak do toho šel Robertson tady, diametrálně odlišně a proto i když z fotky by ten kontakt vypadal stejně, tak je tam naprosto jinej výsledek.

https://www.youtube.com/watch?v=dahv9rBiWAk

A to je fakt poslední, co k tomu řeknu. Co jsem chtěl jsem vysvětlil, v MOTD se vyjadřují podobně, to možná neznamená, že je to nějaký posvěcená pravda, ale rozhodně to není tak mimo jak se tu snažíte dělat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jollae

ty si poslednú dobu jebnutejší ako Counter...a to je čo povedať.

Reagovat
fenixLFC

ako to tu pisal kedysis kiwwi alebo ktosi z tej ich bandicky? ,,posudzovat fauly podal fotky''

Reagovat
Taiger

Tak mi řekni, jak bys vyhodnotil ten Robbův zákrok podle toho videa, co tu lexess hodil víc? Nic víc po tobě nechci

Reagovat
fenixLFC

max zltou a aj to sotva kedze hral jasne loptu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

Nejde ani o loptu ale o to, ze isiel nebezpecne do toho zakroku

Reagovat
Taiger

Reagovat
Whitemedia

ale jen špičkou kopačky

Reagovat
fenixLFC

hadam si pochopil ze som narazal na to ze auba donho vletel ako odbzrdeny vagon plnou vahou ze? ale chapem, proovnatelny pripad ako robbo

Reagovat
Taiger

Všiml sis, že co se týká zákroku to porovnáváš jen ty a lexess? Všichni tady hodnotí ten zákrok nehledě na Aubu, kopej dál ale

Reagovat
fenixLFC

jj ked das tweet s popiskom odkazujucim na nekonzistenciu, teda porovnanie dvoch situacii tak je predsa divne ked niekto tie situacie porovnava. ale plac dalej, pokojne

Reagovat
Taiger

Tvl, však nahoře píšu, že to porovnávám s ohledem na revizi VARu, to, že ten zákrok měl bejt odměněnej žlutou/červenou nehledě na Aubovu situaci, je taky ale fair point, je ale úsměvný, jak tu kolem sebe kopeš

Reagovat
Taiger

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Tak jak zahraješ míč můžeš klidně lámat nohy

Reagovat
fenixLFC

nie, nemozes sa protihraca ani dotknut, ved to je balet

Reagovat
Taiger

vejš**

Reagovat
Kixi Syhimour

"#LiVARpool"

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Redka a oddych pre Robba, Larouci na plac. Ale teda ten obrazok dobre skresluje tu situaciu, tam to vyzera az na kriminal.

Reagovat
Luc-Luc

to jsou uplne jine zakroky, Robbo mel mit zlutou za to, cervena by byla hodne prisna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
aramaki

tychto rozhodcovských sračiek v prospech Reds tu bolo už v tejto sezóne dosť..hneď sa mi vybaví Luizovo potiahnutie Salaha za dres a následná penalta. Totožné zákroky v ďalších zápasoch nestáli VAR ani za preskúmanie. Dnes detto. Robertson jasná žltá, minimálne.

Reagovat
YNWA__MSN

ale piču...VAR Live více uškodil nežli pomohl, viděl jsem i nějakou statistiku,ale ted to hledat nebudu....např neuznanej gol Firmina proti AV, neodpiskaná ruka proti AV, neuznanej gol Maného proti Watfordu, gol od MU atd.

Reagovat
Front hell

Gól od MU. jestli byla tohle situace proti vám to může říct fakt jen nemocný člověk

Reagovat
YNWA__MSN

Video kazí fotbal všem stejně!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl držení Luize byla nejasnější penalta ze všech jak to může někdo zpochybnit?

Reagovat
aramaki

Ta penalta OK, ja to nespochybňujem. Ide o tu nekonzistenciu vo VAR. Ani červenú pre Aubu nik nespochybňuje, ale prečo sa neskúmal takmer rovnaký zákrok Robertsona??

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když to VAR nevyhodnotí jako červenou nemůže do toho zasahovat.

Reagovat
LokoLFC

jezis, ty 2 zakroky muze srovnavat jen uplnej debil... jeste, ze je video a muzeme se na to podivat

Reagovat
drussbarb

Za mě oba zákroky na červenou

Reagovat
Taiger

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

S trochou štěstí může Liverpool slavit titul na hřišti Man City, dobrá pomsta za loňský rok

Reagovat
fenixLFC

najlepsie by ho bolo ziskat na ihrisku evertonu alebo este predtym nech musia urobit ulicku slavy ci cti ci ako sa to vola ale to je celkom fuk, hlavne nech to dotiahnu co najskor

Reagovat
smazaný uživatel

Musí udělat uličku slávy? Fakt nemusí a neudělali by.

Reagovat
Salfovic

Leda aby je v tý uličce pochcali.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampióni

Reagovat
avicii

Ďalšie veľké víťazstvo aj keď druhý polčas sme udržali len zo šťastím.. Pekne to tu nezvládajú poniektorý

Reagovat
fenixLFC

nah, taiger sa zacina bat o statistiku kvoli ktorej si myslia ze mali najlepsiu sezonu v historii

Reagovat
Taiger

Už jsem tu psal několikrát, že mi ten titul nevadí Robba mám dokonce ve fantě kdyby něco

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
vrabejka

Já se fakt musím smát jak ti naší soupeři v těsném zápase s LFC dokážou spálit sebevětší tutovku

Tak at tento trend a štěstí vydrží do konce sezony děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se že Origi ještě ne přestoupil do jiného klubu... Je parádní .. Přitom moc nehraje.

Reagovat
fenixLFC

to je liverpoolsky talizman, preco by mal odchadzat ked sa dari a on ma na tom tiez z velkej casti zasluhu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu jo... Ale té tolerance vůči tomu že je pořád dvojka už ukázal dost... Nebál bych se tvrdit že mít základ tak už je někde na úrovni našeho Raschforda ...

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hokaido

Já si naopak myslím, že kdyby hrál pravidelně základ, tak by byl „exposed“ a obecně považován za nepříliš kvalitního útočníka. Takhle je to pro něj asi ideální, v Liverpoolu je v podstatě cult hero.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je samozřejmě možné... Ale to co si dovoluje a s jakým přehledem nastoupí do rozjeteho zápasu... To klobouk dolů..

Reagovat
LokoLFC

to jo, ale včera až na tu střelu vypadal, jak když někomu dáš poprvé do ruky joypad a že má hrát fifu... běhal tam podobně

Reagovat
Seydou Doumbia

Klopp efekt podle mě...kvalitou spíš tak na nějaký Crystal Palace nebo něco takového

Reagovat
cr7sux

Reagovat
cristiano.K.

Rasch je jinde

Reagovat
Luc-Luc

jako jinde by hral treba vic, ale u nas si zahraje taky dost a navic hrajem chl a letos bude mit titul v epl

Reagovat
Talker

On je problém, kam by měl jít. Momentálně dělá prvního náhradníka pro tu trojku vepředu. Aby hrál větší roli, tak by musel do týmu, kde by šel s ambicemi výrazně níže, protože všechny TOP kluby mají vyřešenou roli jedničky dobře. V Anglii by to znamenalo jít mimo TOP6 a na zbytek evropských gigantů, kteří hrají o titul by to taky nestačilo.

Podle mého ještě rok a půl vydrží, pokud se mu nezvětší konkurence ještě víc právě kvůli těm titulům a tomu, na jaké vlně ten tým hraje. Z toho se hráčům nechce odcházet. A je otázka, jestli by ho týmy mimo špičku dokázaly zaplatit. Takhle je v týmu, který jede na rekordy, který vyhrál LM, letos dost možná vyhraje PL a třeba i něco dalšího a on je toho součástí.

Reagovat
oli9

proč by přestupoval ? Prostě kvalita musí být i na lavičce což se u nás 30 let nestalo... LEtos nastupuje víc a víc. Je momentálně v jednom z nejsilneších týmů na světě

Reagovat
Luc-Luc

druhy polocas jsme meli stesti, pokud to byla Mourinhova taktika hrat autobus 70 min a pak zacit hrat fotbal, tak mu to skoro vyslo...po tomto vitezstvi nas uz nic nezastavi... MISTRI ! a nejaky invincibles ci bodovy rekordy, jak to furt komentatori vzpominaji, na to sere pes, hlavne, ze bude titul !

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je najdôležitejší. Bez debaty. Ale "Unbeaten" a rekordný bodový zisk by potešili, o tom žádná.

Reagovat
fenixLFC

za seba chcem (samozrejme po titule) unbeaten a rekordny pcoet bodov preto aby sa nemuselo hadat co je dolezitejsie. aj ked osobne preferujem zisk co najviac bodov na ukor unbeatenu, niekotrym to nevysvetlis. takze by sa to rozsudilo salamunsky

Reagovat
smazaný uživatel

Ako šľahačka by mohlo byť double- FA Cup a ako čerešnička LM.

Hoci si uvedomujem, že neexistuje taká trofej, taký rekord, ktorý by niektorým fanúšikom United zavrel klapačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 90 bodů co jsme mohli ziskat,jsme získali 88. Z posledních 38 zápasů 104 bodů. To je něco neskutečnýho

Reagovat
LokoLFC

a všechno díky videu, štěstí, nadržování...

Reagovat
Sm0ker

Atkinsnovi!

Reagovat
LokoLFC

ten nám nadržuje nejvíc no

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne že vám tie dva body zobrali United

Reagovat
eder

Tento skutek bude příští neděli po zásluze potrestán!

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

United budu prvy kto vas porazi v lige

Reagovat
eder

To je možné, ale nebude to letos.

Reagovat
Cechino

uvidime

Reagovat
vladis271

hlavne, že sme tam neprehrali. Nebudem nejak extrémne nasraný ak nedáme unbeaten. Ale ak by sme ho nedali len kvôli MU tak to by ma sralo dosť.

Reagovat
fenixLFC

takze keby se nahodou prehrali pozadujes aby sme prehrali aj dalsi zapas nech to nie je iba united?

Reagovat
vladis271

vyhrať titul po 30 rokoch a mať v sezóne negatívnu bilanciu s MU? Už to by bolo fakt na facku.

Reagovat
fenixLFC

prave pozeram tu arsenalsku vymodlenu sezonu a napriklad proti united tam mali vysledky po ktorych by vypadli....

Reagovat
Infernoqt

Já nevím, podle mě jste ten zápas měli vyhrát. Posledních patnáct minut jste do nás bušili jak hluchý do vrat. Po gólu Lallany to tam smrdělo otočkou. Možná za mě mluví jen znechucení z této sezony, ale myslím si, že ten konec jsme mohli v klidu projet.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, protože Liverpool si koledoval přijít minimálně o dva body. Že jsou po všech stránkách lepší, to je jasné jak pár facek, ale je to jedna z mála proher, kdy ve mě převládají spíš kladné pocity. Dozadu hodně svědomitý a organizovaný výkon a i když nás samozřejmě přehráli, tak vyložených šancí jsme jim moc nedali. Brejkovych situací jsme měli až překvapivě hodně, ale všechny jsme řešili hrozně na facku. Snad každou se některý hráč pokusil urvat individuálně a tam kde přišla přihrávka na líp postaveného hráče, tak jí někdo podělal. Že nepadl gól v posledních dvaceti minutách je čistý pech. Všichni na place relativně ok, nejmíň se mi asi líbili Rose a Eriksen. Japhet super debut, z toho něco bude, snad bude teď hrát hodně. Gio a Lamela suoer cameo, ti to luxusně oživili. Nejlepší asi Lucas, ale chyběl tomu vždycky ještě kousek navíc.

Reagovat
mul

Individualne riesenie kazdej akcie ma najviac irituje na Sonovi

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně je určitě největší sobec, ale včera mu zdatně sekundovali všichni ostatní.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
oli9

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Erdovec

Bohužel jsem to dnes nemohl vidět a jen jsem četl nějaké komentáře tady, že to byl nejhorší výkon v sezóně atd. Pustil jsem si sestřih a vypadalo to, že to mohlo být po poločase 1:5 a už se nemuselo hrát. Myslím, že byly i horší zápasy.

Reagovat
fenixLFC

tak ono sa pravidelne kvoli druhemu polcasu zabuda na ten prvy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to najhorší výkon v sezóne, nebol skvelý, ale vyhrali sme v kontexte celého zápasu zaslúžene:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol. Prvý polčas vlastne celkom exkluzívny, hodný majstra...v druhom sa to trochu vymklo, ale panika nie je namieste.

Reagovat
avicii

Tiež to podľa mňa nebolo až tak zle, odišli sme na konci zápasu plus pár hráčom ten zápas až tak nevysiel.. To sa proste stáva, mame teraz dosť času zregenerovať a pripraviť sa na derby

Reagovat
Malresi

Jasnačka

Reagovat
Mato178178

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel medzi Liverpoolom minulú sezónu a túto je ten, že minulú sezónu remizoval zápasy, ktoré mohol vyhrať. Túto sezónu vyhráva zápasy, ktoré mohol remizovať.

Reagovat
eder

Ano, nejspíš přesně tomuto se říká "vítězná mentalita".

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

rpvní poločas mohlo být 0:3 . Druhý poločas sračka , a posledních 15 minut bránění výsledku.. slepice až na jednu 100% šanci nic

Reagovat
vladis271

Čas začať s odpočítavaním?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá 17 zápasů. Vyhrát musíte 12 z nich pro jistotu titulu za předpokladu, že nebudou ostatní ztrácet, což budou. Na odpočítávání je ještě brzy, ale titul vám letos neuteče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kdyby pustili, tak jsou největší tragédi v historii fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No, však to nepustí taky. Ale největší tragédi budou navždy AC Milán za to prohrané finále LM těsně před PSG, který dokázalo prováhat 4-0 z prvního zápasu a dostat šestku v Barceloně.

Reagovat
Ondiis

Prohrát zápas/poločas je teda mnohem snazší, než 5+ zápasů pro Liverpool momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime co ww3

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
eder

S tím bych začal až pokud Reds vyhrají i následující tři zápasy...

Reagovat
Hai

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Proč všude média melou, že Liverpool má z elitních lig nejvíc bodů, když žádná jiná liga nemá odehráno tolik kol

Reagovat
LokoLFC

v historii, za 21 kol nikdo nemel 61 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pedroLFC

Ty krávo

Reagovat
Hafna

Reagovat
masina_LFC

ty si výstavne hlúpy

Reagovat
Kopac

tak ty si riadne mimo

Reagovat
JohnKoul

PL = jediná elitní liga, tedy všechny elitní ligy mají odehráno přesně tolik kol.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Never go full retard.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Ešte ku včerajšku. Spurs začali s náporom zbytočne neskoro. Nvm na čo čakali polovicu druhého polčasu. Začať s tlakom od začiatku 2. polčasu tak minimálne ten bod vydolujú, kedže sme mali spaľovací deň.

Reagovat
Malresi

V MOTD sa Lineker, Murphy aj Jenas zhodli na tom, že Robertson nemal dostať redku po súboji s Tangangom, čo v konečnom dôsledku priamo na ihrisku potvrdil rozhodca a následne VAR. Porovnávať ten súboj so zákrokom Aubu na Meyera je čisté diletanstvo, Robertson išiel do súboja o loptu, bol v ňom prvý - zahral loptu a ihneď potom sťahoval svoju nohu a Tangangu sa dotkol viacmenej len vonkajškom nohy (na čom sa tiež zhodli všetci v MOTD). Na druhú stranu Auba išiel do súboja bez úmyslu hrať loptu, zostrelil Meyera plnou silou a Meyer môže byť rád, že nemá zlomenú nohu - skrátka, 2 neporovnateľné situácie.

Vo futbale je veľa situácií, kedy idú do súboja 2 hráči v podstate rovnakým spôsobom s jedným rozdielom, a to že jeden je v súboji skôr ako ten druhý. Väčšinou ten prvý okrem lopty trafí aj nohu protihráča, čo je úplne logické keď je v tom súboji o zlomok sekundy skôr a každý hneď volá po redke, aj napriek tomu, že to pokojne mohlo byť obrátene pretože obaja hráči išli do súboja rovnako a o osude súboja rozhodlo len to, kto bol prvý. Vždy ma vytočí, keď po takýchto súbojoch padajú redky. Hneď z hlavy ma napadá z 2012 derby proti United kedy Shelvey išiel do súboja úplne rovnakým spôsobom ako Evans, ale pretože bol v súboji skôr a po lopte trafil Evansa dostal redku. Je proste blbosť trestať hráča za to, že je v súboji skôr - samozrejme, keď sa jedná o súboj o loptu a obaja hráči do toho idú rovnakým spôsobom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Mě přijde že to tady srovnavate jen vy - fanoušci Liverpoolu

Reagovat
Malresi

Tak si pozri to vlákno pár riadkov hore....

Reagovat
Front hell

Ano jeden člověk to tam zmínil a pak už o tom vedete debatu jenom vy.

Reagovat
fenixLFC

tak to mas teda dobre selektivny vyber prispevkov ktorym venujes pozornost

Reagovat
avicii

asi takto nejak, porovnavat to s Aubom je blbost a je fajn ze si to myslia aj experti

Reagovat
Whitemedia

Podobní experti se tenkrát shodli, že Alonso Bellerina nefauloval a dostali za to čočku..

Reagovat
avicii

Stále ale platí ze to boli dva rozdielne zákroky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Pokud je hráč v souboji později, tak at klidně je trestaný, ale nemusí to být hned červená. U toho Shelveyho se dala dát v pohodě žlutá.

Reagovat
Malresi

Veď práve, to isté si myslím aj ja.

Reagovat
cristiano.K.

Měli jsme vyhrávat v poločase 0:3 a by by klid. První půle byla dobra, druhá špatná. Nicméně vyhráli jsme, udrželi nulu a opět se přiblížili titulu.

Robertson měl dostat červenou za to,že šel do souboje, v tom souboji byl dřív, odehrál míč a neměl šanci kontrolovat svůj pohyb? Žlutá jasná.

Reagovat
Hokaido

Ale každý hráč je snad za pohyb svých nohou zodpovědný?! Vzal ho fakt ošklivě na holeň, klidně to mohla být červená. A když teda nebyla, tak stejně měl být venku o pár minut později za tu druhou prasárnu.

Reagovat
ďuriLFC

Wtf. Akoze ta druha vec bola na červenú? Nebola ani náhodou. A ak by mal žltú za to prvé tak nikdy by tak nešiel do toho druhého súboja. To je zase demagógia kks.

Reagovat
cristiano.K.

proto by taky byla správně žlutá, protože po odehrání míče neúmyslně trefil i hráče.

Reagovat
Kowe

Reagovat
oli9

Reagovat
Mimalu

měl dostat červenou za to, že šel do souboje a skončil kolíkama na soupeřově holeni. Že hrál míč je irelevantní, že neměl šanci kontrolovat svůj pohyb a o to nebezpečnější to bylo je spíš na škodu než omluva

Reagovat
Malresi

Samozrejme, že mal ísť mal ísť von ! Rozhodca, VAR ani experti v štúdiu tomu nerozumejú...

Reagovat
Front hell

Zajímavé že po zápase s MU jste tady měli podobné kecy.

Jak vás var a rozhodčí okradl,pak ještě aj klopp poplakal.

Reagovat
Malresi

No, rozhodne som nepatril medzi fanúšikov, ktorí remízu s MU hádzali na rozhodcu. Od začiatku som hovoril, že sme nevyhrali kvôli nedostatočne dobrému výkonu.

Reagovat
Front hell

Tak to jsi byl možná jeden ze sta. Ještě dneska to někteří vzpomínají.

Reagovat
mikelinos

Pro fans Liverpoolu tady není argumentace moc silnou stránkou

Reagovat
jk

Ta vět "hrál balón" je jak nějaký zaklínadlo, díky kterými můžeš omluvit jakoukoli prasárnu nebo co?

Reagovat
Malresi

Suboj Robertsona a Tangangu a prasárna sú 2 rozdielne veci.

Reagovat
jk

Jo to byla totiž asi náhoda. Stejně jako stejným způsobem dohraný Toby, kolíkama na holeň

Reagovat
Malresi

Náhoda to nebola a neriešim tu ten dohraný súboj s Tobym. Proste ten súboj s Tangangom mal od prasárny ďaleko asi tak, ako má súčasný United od titulu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jk

No a co to teda bylo?

Reagovat
Malresi

Súboj do ktorého išli obaja hráči rovnakým spôsobom s tým rozdielom, že jeden bol u neho skôr ako ten druhý? Pod prasárnou si teda predstavujem niečo úplne iné (Taylor vs Eduardo, Keane vs Haland, ten faul proti Colemanovi).

Reagovat
jk

Stejným způsobem. Aha ok

Reagovat
Malresi

Samozrejme že rovnakým spôsobom, obaja šli nohou napred, alebo nie?

Reagovat
cristiano.K.

léta letoucí to tak bylo. Ano, změnili se pravidla, že můžeš dostat červenou, i když hraješ balon. Je to pro bezpečnost hráčů a kvituji to. Čím hraješ fotbal? balonem. Když jdeš do souboje? hraješ o balon. V naprostý většině případů poznáš úmysl od neúmyslu. Je samozřejmě špatně, že to rozhodčí neposoudili jako faul a nepřišla žlutá, ale at mi nikdo netvrdí, že ho chtěl Robertson úmyslně zranit. Žlutá by byla zkrátka za to,že svojí nohou neúmyslně zasáhl soupeře.

Reagovat
Malresi

Jasná vec

Reagovat
smazaný uživatel

13:48 Llorente do Tottenhamu?

Zraněného Harryho Kanea by podle italského deníku Gazzetta dello Sport mohl v Tottenhamu dočasně nahradit Fernando Llorente.

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie. Llorente bol platný, ale ako žolík. To už radšej nech nechajú sa vyhrať Parrotta, aj tak sa do TOP4 už nedostaneme.

Reagovat
jk

To je tak strašně zbytečný hostování.. I když do té Mourinhovy bramboračky by se celkem hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli sme ho v klidu v létě ještě na rok podepsat, teď v zimě už by to byla fraška.

Reagovat
Kluivert9

Llorente k Spurs, Dunk do Chelsea... skauting jede naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Watford jede opačně než minulé sezony. Podzim hovno a jaro vše vyhrají?

Reagovat
Liquid

5 výher z 22 zápasů, ale posledních 5 matchů 4-1-0, luxus a honem stíhat Arsenal

Reagovat
Salfovic

Letos ten boj o záchranu bude asi pěkně kulervoucí

Reagovat
eder

Copak, snad už nehledáš suspenzor?

Reagovat
Seydou Doumbia

O záchranu Burnley, Bourm, Villa a Norwich, který je už tak 90%...tušíš ještě někoho dalšího?

Reagovat
Coutinho10

sice Aguero hraje za nejvetsiho konkurenta v boji o titul, ale porad je to fenomenalni utocnik a mame obrovsky stesti, ze byl celkem dlouho zraneny, protoze jinak by ten naskok nebyl asi takovy, ale porad je potreba jet zodpovedne, protoze City klidne muze udelat podobnou snuru jako loni, ale je fakt, ze ten los budou mit obtiznejsi, ale loni to ani tak pro ne nebyl problem, takze bacha na ne, ale u nich asi ta touha uspet v LM bude vetsi

Reagovat
Talker

Jak psal výše lexess - stačí vám vyhrát "jen" 12 zápasů ze 17, přičemž Citizens by museli vyhrát všechny. Respektive můžete si dovolit prohrát 3x a 2x remizovat s tím, že City by neztratili ani bod.

Ne, že by to bylo nemožné, loni dali 14 v řadě, ale to hráli z těch kvalitních týmů jen proti United doma (a u nich je to slovo kvalitní ještě diskutabilní). Letos hrají venku proti Tottenhamu, Leicesteru, United, Chelsea - z těch 6 týmů bojujících (alespon teoreticky) o LM hrají jen proti vám doma. A pak teda Arsenal ještě.

Už vám fakt na ten titul začínám pomaličku věřit.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale chce to vydržet pořád na stejný vlně...loni taky myslim přišly 2-3 ztráty za sebou někdy v lednu/únoru + prohra na City a už to byli nervy a bylo to ztracený, ale jednoznačně letos ten tým se posunul, ale dokud se to nepřiblíží aspoň o polovinu, aby stačilo vyhrát třeba 5 z 10 nebo tak , tak pořád to je pro mě daleko a City dnes ukázali, že jsou pořád super tým

Reagovat
vrabejka

City hrají na góly, LFC na body ok beru

Reagovat
smazaný uživatel

Kun se dneškem osamostatnil jako střelec nejvíce hattricků v historii PL, neskutežný. Nejpodceňovanější hráč světa.

Reagovat
Talker

Tak on byl vždycky jedním z nejlepších útočníků v PL, jen nesbírá ta ocenění, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší útočník, aký kedy PL hral.

Reagovat
Swarley

Je Wazza a to ani většinu kariéry čistého hrota nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

jasně a Scholes je nejlepší záložník a Vidič nejlepší stoper (v závěsu Ferdinand), kteří kdy PL hráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

kludne

Reagovat
Taiger

u trippin lad???

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
Lacko_Boh

to nemozes mysliet vazne

Reagovat
cristiano.K.

ten hrát PL deset let, tak by nebylo o čem

Reagovat
smazaný uživatel

"Najlepší útočník, aký kedy PL hral."

Na tohle sem reagoval a to je pravda

Reagovat
cristiano.K.

potom je to v pořádku

Reagovat
Front hell

Možná v nějakém Liverpoolským snů i když tady to bude co člověk to názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to je skutečnost. Proč se Henry nebo Kun, který hráli/hrají PL mnohem déle nedokázali to co on? Navíc s lepší podporou?

Reagovat
Front hell

Ok. Co člověk to jiný názor a ještě v téhle otázce. To nemá cenu řešit. Moje skutečnost je zase někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli výjimeční

Reagovat
Front hell

Dobře řečeno

Reagovat
Front hell

Ale nehrál. Těžko srovnávat.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

Je Henry all day long

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Reagovat
Coutinho10

a ještě překonal Henryho, takže fakt fenomenální útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To určitě ne, jen má smůlu, že hraje v době Messiho a Ronalda.

Reagovat
Swarley

démon, toho jsem ze City mel s Kompanym vždy nejradši

Reagovat
cristiano.K.

nejpodceňovanější? však se tu léta srovnával se Suarezem, tedy s tím nejgeniálnějším útočníkem, který kdy hrál PL

Reagovat
Miguel19

Ne, to se Suarez srovnával s Kunem. Zbytečně, protože Kun byl/je/bude lepším hrotem.

Reagovat
cristiano.K.

nebyl samozřejmě a možná až skončí kariéru, tak přitom porovnání může vycházet líp Aguero. To je stejné jako tvrdit, že Messi měl vždy lepší sezony než Ronaldo. Jsou srovnatelní. Proti Aguerovi mluví častá zranění. Aguero nikdy nedal za sezon víc než 40 branek. Suarez je genialnější a větší palič, je o rok starší, takže i do budoucna bude nejspíš lepší Aguero. Liverpool tenkrát neměl tak úžasný kádr. Můžeš porovnat:

https://www.eurofotbal.cz/hraci/sergio-aguero-717/kariera-klub/

eurofotbal.cz/hraci/luis-suarez-6923/kariera-klub/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Aguero je skvělý v tom, že každoročně dává 20 golů+ a to je famozní bilance, mít možnost se spolehnout na útočníka každý rok, že ti tam ty zápasy vyhraje. To je něco, co jsem si vždycky přál, a co člověk strašlivě ocení - už jen proto, že se na toho hráče může spolehnout.

Ale ve výsledku neměl wondersezonu ve stylu Drogby 09/10, RvP 11/12 nebo Suareze 13/14. Nikdy se neposunul na ten level toho absolutního terminátora. Možná je to i tím, že téměř každý rok marodí s něčím chvíli.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je fantasticky utocnik ale taky trochu mechanicky, chyba tam dotyk genia

Reagovat
Chazy

https://www.eurofotbal.cz/clanky/neni-to-rugby-dpc-356402/?forum=1&nocount=1#forum

I dneska je NFL playoff, tak jen navádím ty, co se nudí a mají rádi sporty, aby zkusili mrknout s námi.

Dneska je v hlavní roli tento týpek: https://www.youtube.com/watch?v=W4fTSnAfKO8

Je to upřímně jeden z nejvíc elektrizujících sportovců, co sem v životě viděl. Sice je zraněný, ale aspoň to dává šanci soupeři

Reagovat
Chazy

(ve 21:00 to začíná, asi sem to mohl zmínit)

Reagovat
Talker

Je zraněný a bude hrát nebo je zraněný a nebude hrát? To jsi nějak neupřesnil...

Reagovat
Chazy

Je zraněný a bude limitovaný kvůli tomu, takže jak v tom videu je vidět, že tam tak běhá ze strany na stranu, hází v protipohybu, tak to si moc dovolit nemůže. Spíš bude hrát v bezpečí za těma gorilama, co mu vytváří tu kapsu, ze které může házet a bude házet z ní.

Ale na druhý straně je podobně pohyblivý a kreativní quarterback, takže ho v tomhle zastoupí on.

Reagovat
Busby babes

a nutno rict, ze zatim je to velmi zabavny... teda pokud nefandite Chiefs.

k cemu bych to... asi jako highlighty chyb Phila Jonese.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,že naši Patriots vypadli

Reagovat
pobody's nerfect

Tato aguerova fotka snad musí být nejčastěji použitá v historii eurofotbalu

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovoríte na prípadný prestup Gedsona Fernandesa do Tottenhamu. Píše sa o tom, že je to hotová vec. Je to FM wonderkind. Ja sa celkom teším, ale predsa len je to stále len 21ročný mladík, nič neodohral. Ale CM potrebujeme ako soľ. Ndombelé - Fernandes by mohli byť v ďalšej sezóne v základe na CM.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se jen někdo přepsal a ve skutečnosti Tottenham usiluje o Gelsona Fernandese

Reagovat
smazaný uživatel

To by tiež nebolo zle. Eriksen do Interu, a do Tottenhamu Ferenandes 2x.

Reagovat
Mates_Matesović

Prej je to takovej lepší Sissoko, tak uvidíme.

Za mě asi v pohodě příchod, ta případná opce je podle mě trochu vysoká, ale je fakt, že za rok v létě může mít cenovku dvakrát takovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ta opcia povinná? Ak nie, som v pohode. Uvidime, ako sa vyhraje.

Reagovat
Mates_Matesović

Určitě není povinná.

Reagovat
jk

To má bejt Gerson Fernandes o kterým psal Sun? Já bych se furt radši zaměřil a jiný pozice než CM, tam nás to tak nepálí a tenhle 22 wonderkid asi taky nebude sázet 10 through balls za zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedná sa o istú osobu menom Gedson Fernandes z Benficy. Pochádza z ostrova Svatý Tomáš a Princov ostrov. CM v sezóne 2018/2019, v tejto szóne skor na pozícií RW. 21 rokov. FM wonderkind.

S Tottenhamom bol spájaný i Bruno Fenrandes zo Sportingu, ten ale vraj aktuálne nie je aktuálny. Skor AMko. O žiadnom Gersonovi Fernandesovi neviem. Možno Gelson Fenandes, ten kedysi válčil za Manchester City.

Reagovat
jk

Aha, to je jenom Gerson. https://www.thesun.co.uk/sport/football/10604146/tottenham-transfer-flamengo-gerson/

Mohli by si ty CMka pojmenovat i jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne CMko potrebujeme. Zvlášť po zranení Sissoka. Aktuálne je zdravý len Winks, a sám vieš, ako mu verím.

Ndombelé, Gedson, Winks, Sissoko by do sezóny 2020/2021 mohlo fungovať

Reagovat
jk

No pokud odejde Wanyama a s Dierem konečně přestane počítat do zálohy tak by to asi smysl dávalo. Ale myslím, že to klidně může řešit až po sezóně, v lednu bych to nehrotil. Zatím je tam Eriksen a může zaskočit Alli nebo GLC. Hlavně ať se koupí beci, protože to ten tým limituje hrozným způsobem. Mourinho stejně ve většině zápasů tu zálohu nepotřebuje protože celý build up je nahrávky v obraně a pak následuje Tobyho nákop na křídlo, kde to ztratí Aurier...

Reagovat
jk

Jo a bacha, na Sky, dávali nějaký passing map a s přihrávkami dopředu je na tom zhruba stejně jako ti našem hejtění střeďáci

https://e1.365dm.com/20/01/768x432/skysports-graphic-gedson-fernandes_4881940.png?20200103072947

Prej je to fakt Sissoko 2.0, já bych na to CM fakt bral někoho defenzivnějšího. Ndidi, Kanté, tyhle typy..

Reagovat
smazaný uživatel

ten první dnešní Aguerův gól mi připomněl jeho druhou branku v PL vůbec (tuším proti Swansea), jen možná dnes byl tak o dva metry blíž brance

Reagovat
cristiano.K.

Howe out? Z posledních 11 zápasů= 9 proher

Reagovat
Busby babes

Oliver Holt

@OllieHolt22

·

Jul 27, 2011

Aguero will be highest profile signing of summer so far if it happens. Still think Charlie Adam to Liverpool could be best though

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

howeho bilancia je famozna od vyhry s united ziskali 4 body- chlesea porazili na SB a remizovali s arsenalom...

Reagovat
Busby babes

kokot.

Reagovat
Whitemedia

mrtka.

Reagovat
Taiger

fenix.

Reagovat
Salfovic

Jánošík.

Reagovat
mul

ani by som sa veľmi nečudoval, keby sa nevyhrabali zo zony zostupu

Reagovat
nani92

Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

po shlédnutí sestřihu Villa - City bych si dovolil tvrdit, že i Slavia by tam dneska toho bůra klidně nastřílela, bral bych to s rezervou, Villa naprostá fraška

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SmnLlyd5/status/1216457720024485888?s=19

Spanelsky pohar, Morata sam na branu v prodlouzeni...

Reagovat
mikelinos

fifa in real life

Reagovat
Kowe

banda čuráků pak zase klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych doplnil že prodloužení a byla to asi 113. Minuta.

Reagovat
jk

Stejně by ten gól nedal...

Reagovat
Dawon

zbytecny humbuk

Reagovat
Whitemedia

Čekal jsem, že to klasicky zajebal někam na parkoviště u stadionu.. zbytečný zákrok, ale frajer si v té rychlosti asi neuvědomil, že před ním uhání Morata

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Simeone musel byt v duchu strasne vysmiati a pysny

Reagovat
Busby babes

prej ho pak i poklepal po ramenou, kdyz odchazel do satny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Na to jsem čuměl jak blázen

Reagovat
frankiefcb

jo poklepal (spíše mu dal tkaový otcovký pohlavek)

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
Busby babes

jinak zajimavy postreh mel na twitteru Michael Caley, ze by u tehle zakroku zmenil pravidla a daval penaltu. I kdyz je to mimo vapno. Protoze soucasnej stav proste nahrava tomu, ze je poruseni pravidel odmeneno.

Reagovat
r.mrazik

jeej...to by zas bylo dohadu,jestli tu penaltu mohl,mel,musel...

Reagovat
Busby babes

to je u kazde penalty i tak. a tech pripadu by stejne bylo minimum.

Reagovat
r.mrazik

takze bys dalsi pripad k hadani pridal jo?

no...spis ne..

je to stejny jak takticky fauly na pulce...

Reagovat
Busby babes

ze se lide hadaj bych vubec neresil. Kdyz se tu zastanci VAR ohaneli tim, ze prestanou hadky, taky jsem jim rikal: uz ted mame zpomalene zabery, vidime to desetkrat a stejne se v diskuzich hadame a rikame naprosto protichudne zavery.

Reagovat
r.mrazik

no to jo...ale i tak by tohle byla blbost

Reagovat
Busby babes

viz niz, jako v hokeji. proc blbost? V tuhle chvili ten faulujici tym ziskava velkou vyhodu a trest je minimalni. Nejakou zmenu by to chtelo. Byl by to judgment call, ale od toho tam ten rozhodci je, aby to posoudil, vyhodnotil a rozhodl.

Reagovat
r.mrazik

trest je cervena karta ne? to neni dostatecny?

navic nevim proc penaltu,kdyz ten "najezd" na golmana neni takova jistota golu jako prave penalta

Reagovat
Dawon

Jenze jaky trest je realne nejaka cervena v posledni minute zapasu? V podstate zadny

Tak od toho je to logicky trest zejo...pokud mas pocit, ze je vetsi sance ze neda ten najezd nez penaltu, tak ho logicky nesundam jako hovado to by asi slo ruku v ruce.

Mi se ta myslenka hodne libi, tady ty "takticke" fauly kdy neni absolutne zadna sance hrat mic me hrozne serou...a to teda plati i o zlutych za takove ty zachranne brzdy, kdy takhle relativne beztrestne muzes zastavit kldine brejk 4 v 2 nekde na pulce treba

Reagovat
r.mrazik

jak rikam...chapu jak to myslis,ale nesouhlasim...

tak ho sejmul v posledni minute no...stejne jako ho mohl sejmout v paty...je to fuk...proste s penaltou nesouhlasim

Reagovat
Busby babes

Neni. ve fotbale ten jeden clovek navic neni tolik znat. A kdyz je to treba minutu do konce, tak to proste neni trest skoro vubec.

Reagovat
r.mrazik

mno jo no...zivot je svine...nevim,co na to napsat...

s penaltou proste nesouhlasim

Reagovat
Busby babes

v pohode. Jen jsem vysvetloval, proc mi to neprijde jako spatnej napad.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

By sa to proste riesilo ako SN v hokeji, ak bezi sam na branu a nieje medzi nim a branou hrac v poli bola by penalta

Reagovat
r.mrazik

ja to chapu..jen s tim proste nesouhlasim

Reagovat
Remt

ja to chapu a byl bych naprosto PRO. Jak říkáš - současný stav nahrává tomu, kdo toho útočníka složí. A není to poprví, co si pamatuji, na nějakém MS plácnu 2- 4 roky zpět takto taky někoho sundal, ačkoliv tam ho sundal také záměrně ze zadu když upaloval na bránu, ale bylo to už v pokutovým území, mám za to, že dostal žlutou + penaltu, kterou útočící tým pak nedal. Je to taková šibnutá situace, v tu chvíli prostě můžeš zrakvit hráče a v kabině tě za to ještě pochválí

Reagovat
Remt

+ když by už byli u toho, mohli by zrušit i dohrávání penalt, které jsme tu řešili asi před.. 3 týdny?

Reagovat
oli9

Reagovat
Dawon

To je urcite zajimava myslenka no, muselo by se ale vymyslet, jak to presne aplikovat...ale jako souhlas, ze takova ruda v posledni minute nejakeho finale asi neni uplne adekvatni trest

Reagovat
Remt

absolutne neadekvatni trest, Valverde vyvazl s cervenou kartou a je za boha

Reagovat
xjert02

Další variantou je "penalty goal", obdoba "penalty try" z ragby.

Reagovat
Infernoqt

Bruno Fernandes should be confirmed as a Manchester United player on Monday or Tuesday. (Source: TVI24)

Reagovat
EXoRcIsT

vcera som cital ze v nedelu alebo pondelok uz sa to zacina posuvat

Reagovat
eibe

Mohl by mi zde prosím někdo poradit z vlastních zkušeností, kde nejlépe sehnat lístky na fotbal 7.3. Arsenal - West Ham a následně Chelsea - Everton? Jedná se mi jen o lístky na zápas. Děkuji za tipy.

Reagovat
SpecialOne

vitasrp@centrum.czp

Reagovat
eibe

napsal jsem, díky

Reagovat
eibe

zatím bez odpovědi.

Reagovat
niflheim

Chlopi, žádný Bruno, Gaitán je aktuálně beze smlouvy

Reagovat
Busby babes

Sneijder taky

Reagovat
niflheim

Kurňa, Sneijder - Mata - Gaitán... to bude válec.

Reagovat
bbbauch

snad ale nekde v turecku

Reagovat
Busby babes

asi stejnej trener jako ma Lukaku.

Reagovat
niflheim

Pohoda, hráč jako Anderson nám chybí.

Reagovat
Busby babes

ehm, Luke Shaw?

Reagovat
niflheim

Oh...

Reagovat
smazaný uživatel

Kun10

legenda City a Premier League

Reagovat
Erdovec

na TOP4 už nám letos věřím

Reagovat
Remt

myslíš, že jí ukopem? 4. příčku většinou obsazuje Arsenal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele