22. kolo
11.01.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Wolverhampton uhrál s Newcastem remízu

Fotbalisté Wolverhamptonu v rámci 22. kola Premier League hostili Newcatsle a zápas skončil remízou 1:1. Hosty poslal do vedení už na začátku zápasu Miguel Almirón, vzápětí však srovnal Leander Dendoncker.

Diváci si ještě sedali na svá místa, když Newcastle využil svou první šanci v zápasu. Dwight Gayle dokázal ve vápně ještě špičkou kopačky posunout míč na střed, kam si naběhl Miguel Almirón, který tentokrát mířil přesně a poslal míč neomylně do branky.

Domácí však neponechali nic náhodě a už za sedm minut byl srovnáno. Gólu předcházela situace, kterou musel posuzovat VAR - po zákroku obránce Newcastlu na pronikajícího Pedro Neta. Nakonec to faul nebyl, místo penalty rozehráli domácí roh z pravé strany a z penaltového puntíku se prosadil Leander Dendoncker.

Velkou šanci měli Wolves ve 34. minutě. Adama Traoré poslal míč do malého vápna, kam si naskočil Raúl Jiménez, ale Martin Dúbravka reflexivním zákrokem vykopnul míč levačkou ven z branky.

Domácí byli aktivnější i na začátku druhého poločasu. Jonny Castro poslal míč na branku, kde ale na brankové čáře bravurně zasáhl Matthew Longstaff, který míč dokázal odklidit pryč. Dúbravka měl plné ruce práce i v 76. minutě, když vyrazil hlavičkový pokus Pedra Neta.

Wolves patří v tabulce sedmá příčka, Newcastle je třináctý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
NuFc23

2:0

Reagovat
MCFC_8

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele