22. kolo
11.01.2020 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

United si hladce poradili s Norwichem

Manchester United na domácí půdě převálcoval Norwich City 4:0. Dvě branky si připsal Marcus Rashford, po jedné přidal Anthony Martial a Mason Greenwood. United si tak udrželi pětibodovou ztrátu na Chelsea.

První vážnější příležitost viděli fanoušci na Old Trafford ve 27. minutě a rovnou z toho byl gól. Z trápení vysvobodil favorita přesným volejem zblízka Marcus Rashford. Hlavní zásluhu na gólu ovšem měl za nádherný přesný centr Juan Mata.

Před koncem první půle obrovskou šanci na vyrovnání Buendía připravil Cantwellovi. Natáhl na sebe pozornost obránců, volný spoluhráč pak střílel na zadní tyč a dlouho se nudící David de Gea vytáhnul klíčový zákrok.

V 50. minutě Tim Krul nešťastně vletěl pod nohy Williamsovi a sudí odpískal pokutový kop. Té se ujal Marcus Rashford a ačkoliv si Krul na míč lehce sáhl, domácí se mohli radovat z druhé branky.

To však nebylo všechno. Ve čtyřiapadesáté minutě totiž Rudí ďáblové udeřili znovu. Domácí rozehráli roh na krátko, Juan Mata opět krásně zakroutil míč a Anthony Martial přesnou hlavičkou z deseti metrů překonal bezmocného brankáře.

O chvilku později mohlo být pro Norwich ještě hůře. Martial si počkal na náběh Pereiry, od kterého dostal luxusní zpětnou přihrávku prakticky před prázdnou bránu Brandon Williams. Jistým gólem však pohrdl a zblízka ji překopl.

Čtvrtý gól United přidal čtvrt hodiny před koncem. Aarons odhlavičkoval míč z velkého vápna dost slabě, takže se ho zmocnil Mason Greenwood a po několika krocích vystřelil z pokutového oblouku po zemi k tyči. Rána neměla moc velkou razanci, ale na kluzkém trávníku za Krulova záda prošla.

Manchester zůstává v tabulce pátý, Norwich je na posledním místě.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele