22. kolo
10.01.2020 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sheffield United poprvé od Vánoc vyhrál, doma porazil WHU

Sheffield United po delší době zase ukázal, že to s myšlenkami na nejvyšší příčky myslí vážně. Blades v domácím prostředí jediným gólem přetlačili West Ham. Hosté se i kvůli dvěma neuznaným gólům nadále trápí u pozic těsně nad sestupem.

Domácí "Žiletky" nastoupily v tradičním složení, k víceméně pravidelné změně došlou pouze v útoku, kde se místo Mousseta představil McBurnie, U Hammers došlo k vícero změnám. Šanci od začátku dostali tentokrát také Zabaleta, Lanzini nebo Masuaku.

První velká šance zápasu nastala po třinácti minutách hry, kdy domácí Norwood našel od rohového praporku Egana, jenž zblízka hlavičkoval těsně nad břevno. Dvě minuty poté postihla West Ham velká nepříjemnost. Brankář Fabiański se totiž zranil a musel hřiště předčasně opustit. Jeho místo zacelil náhradník Martin. Vzápětí zahrozili i "Kladiváři" v útoku, když mimo bránu vystřelil Haller.

Po půlhodině hry chyboval stoper Blades O'Connell, když dlouhý nákop Martina prodloužil jen za sebe, díky čemuž upaloval dopředu Anderson, tomu se ale zakončení nevyvedlo dle představ a skončilo vedle tyče. Neúspěšný byl ve 34. minutě i další kladivář Masuaku a za další čtyři minuty také na druhé straně Lundstram.

Šest minut po změně stran měl velkou šanci Fleck, když po svém prvním sraženém pokusu dostal druhou možnost, jenže nezacílil přesně. Tři minuty poté už se Sheffield radoval. Martin hrubě chyboval v rozehrávce, kterou vystihl Fleck, jenž ještě oslovil McBurnieho a útočník Blades již neměl problém zakončit do poloodkryté branky - 1:0. 

Další příležitost měli domácí v 65. minutě, Egan však v těžké pozici neohrozil Martina. Pět minut nato se na druhé straně po centru střídajícího Snodgrasse prosadil Haller, jenže jeho gól kvůli ofsajdu neplatil. Na hřiště se v průběhu hry dostal i Musset, jenž mohl skórovat v 74. minutě, jenže jej vychytal Martin. Následně si strážce svatyně West Hamu poradil s ránou Bešiće.

V 77. minutě kroutil z přímého kopu míč k tyči Lanzini, Sheffield United však zachránil gólman Henderson. Také o pět minut později byl v souboji stejných hráčů úspěšnější muž s rukavicemi. Neúspěšný byl později také Haller, a když už Snodgrass rozvlnil síť, tak mu radost opět překazil rozhodčí, jenž po poradě s kolegou u videa branku odvolal, kvůli ruce Rice.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
duloig

1:2 C O Y I !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by slo COYI

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
Pharrell

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
OnlyWHU

2:3 COYI!!!!

Reagovat
OnlyWHU

Ku.va! Tohle je hrozný. Snad jsme si to už vybrali. Domácí si nezasloužili vyhrát. Nás přizemnilo zranění Fabiho. Už to zase vypadá na tradiční lazaret, kde zbývá 11 statečnejch. Čekám na góly od Hallera, Snody měl hrát od začátku. Zanedlouho nás už čeká příšernej los, letos to asi bude o záchraně. Kdo má na to do p.dele nervy? Teď dopiju tu lahev a zkusím spát. COYI!!!

Reagovat
duloig

No pozrel som si len zostrih a na bod to bolo.Haller už by mal tie šance premieňať.Tá jeho hlavička mala skončiť v sieti.A Snodyho parádny gól by bez VARu bez problémov platil.Riceho ruka bola fakt vidieť v tom zápale boja len na videu.Zase pre našu škodu rozhodla jedna blbá chyba.Tá "manažérka roka" Bradyová by už mohla poslať exorcistu do šatne lebo toľko smoly čo sa lepí na chalanov je už neúnosné.A tupá nato je aby to urobila C O Y I !!!!!

Reagovat
OnlyWHU

Nehráli jsme špatně, ale neproměnit ani jednu ze tří čistých gólovek a pohřbít se fatálním rozehráním nezkušenýho náhradního gólmana (ten ale pak chytil čistou tutovku), to je fakt k vzteku. V současný době je těžký narazit na slabšího soupeře a ty ostatní, hratelný nejsme schopni (až na výjimku s Bourn.) přehrát. Spodek se výkonostně posunul k nejlepším klubům a když ztratí se sobě rovnými, dožene to překvapením s těmi nahoře. Nás trápí produktivita a jen pomalu si zvykáme na útočnější hru dopředu. Plus nekonečný lazaret. Bez Fabiho jsme poloviční. Snad se chytneme! COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele