Premier League - souhrn 19. kola

26.12.2018, 15:24, aktualizováno 27.12.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Liverpool rozstřílel Newcastle a upevnil si vedoucí postavení. Na průběžnou druhou příčku se dostal Tottenham, jenž si poradil s Bournemouthem, čímž využil zaváhání Man City. Chelsea díky dvěma brankám Hazarda zvládla vítězně duel ve Watfordu. Další tříbodový zisk si připisuje Manchester United a konečně zabral Everton. Naopak Arsenal ztratil těsný náskok na hřišti Brightonu a domů přivedl jenom bod za remízu...

Southampton FC - West Ham United 1:2

27.12.2018 20:45

Góly: 50. Nathan Redmond - 53. Felipe Anderson, 59. Felipe Anderson

Když Felipe Anderson přicházel v létě z Lazia do West Hamu jakožto rekordní klubová posila, slibovali si od něj ve východním Londýně mnohé. Nyní po opatrném rozkoukávání v novém prostředí brazilský křídelník skutečně tato očekávání naplňuje, ba je dokonce překonává. Nejnověji se o tom na vlastní kůži přesvědčil Southampton, který kvůli dvěma Andersonovým trefám ztratil vedení a prohrál tak na domácí půdě 1:2.

Hosté přijeli na stadion St. Mary’s se značně okleštěnou soupiskou vinou početné desetičlenné marodky a Manuel Pelegrini tak dokonce ani neměl k dispozici na lavičce plný počet náhradníků. To domácí se pod novým manažerem Ralphem Hasenhüttlem dostali na vítěznou vlnu a neměli daleko k brzkému gólu, avšak Nathan Redmond ze slibné pozice vypálil pouze přímo na brankáře Fabianského.

S postupem času však začali přebírat otěže zápasu hráči West Hamu, byť hrdina večera Anderson v první půli patřil k těm horším hráčům na trávníku. Velkou šanci na průlom skóre měl Lucas Pérez, jenže Cresswellův lahůdkový pas nedokázal zblízka usměrnit mezi tři tyče. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Také po změně stran měli lepší nástup domácí a tentokráte se dočkali i odměny v podobě průlomu skóre. Střelu Romeua sice Fabianski zastavil, jenže Saints v akci pokračovali dále a Redmondova teč dalšího Romeuova pokusu s přispěním bránícího Ogbonny přece jen zapadla až za brankovou čáru.

Radost však Southamptonu vydržela pouhých 168 vteřin, kdy Felipe Anderson udeřil zničehonic z uctivé vzdálenosti a jeho povedená rána na přední tyč nachytala brankáře McCartyho v nedbalkách. Saints následně vyrazili opět do útoku, čehož hosté využili k rychlému brejku, na jehož konci se po Antoniově pasu objevil znovu Anderson a dalším parádním zakončením dokonal obrat na 2:1, k čemuž potřeboval sotva šest minut. Šlo již o jeho sedmou trefu v posledních devíti kolech.

Saints stále zbýval dostatek času alespoň k zisku bodu, ale Leminův pokus opět zneškodnil jako obvykle výtečný Fabianski a West Ham si tak připisuje již pátou výhru z posledních šesti ligových střetnutí. Hammers díky tomu poskočili do horní poloviny tabulky na deváté místo, zatímco Southampton zůstává šestnáctý.

Více informací k zápasu

Watford FC - Chelsea FC 1:2

26.12.2018 20:30

Góly: 45+3. Roberto Pereyra - 45+1. Eden Hazard, 58. Eden Hazard (pen.)

Londýnská Chelsea využila zaváhání Arsenalu a na čtvrtém místě mu po vítězství na hřišti Watfordu odskočila na dvoubodový rozdíl. O vítězství Blues rozhodl opět Eden Hazard, který si na každý poločas schoval jeden přesný zásah a v modrém dresu tak zaznamenal branky číslo 100 a 101. Watford se sice byl srdnatě, na body to však tentokráte nestačilo.

Chelsea měla po domácí blamáži s Leicesterem co napravovat a v úvodu se zdálo, že si toho její hráči jsou moc dobře vědomi. Již po pár minutách hry vymyslel Kovačič parádní kolmici na Williana, který obešel i Fostera, z ostrého úhlu však pálil ke vší smůle pouze do tyče. O chvíli později zahrozil střelou ze střední vzdálenosti Pedro, Foster však mohl zůstat klidný, prostor tří tyčí totiž španělský křdelník netrefil.

Na druhé straně se po rychlém kontru a výtečné práci Deeneyho dostal do zakončení Doucouré, z hranice vápna ovšem mířil vysoko nad. Po půlhodině hry se do vyložené šance dostal také Hazard, který po vydařené kombinaci Pedra s Azpilicuetou stanul na malém vápně před osamocenou brankou, prudký centr španělského beka však trestuhodně nedokázal dopravit do sítě. Toho mohl o pár chvil později využít Deeney, který se po dalším brejku a přihrávce Deulofeua dostal před Kepu, bravurním skluzem na poslední chvíli mu však šanci zmařil Luiz.

To nejdůležitější z první půle se tak odehrálo v nastaveném čase. Nejprve ve středu hřiště přišel o míč Capoue, čehož využil Kovačič a nezištnou přihrávkou oslovil Hazarda, který samostatný nájezd vyřešil bekhendovým blafákem a chladnokrevně míč dopravil za záda bezmocného Fostera. Vedení však Chelsea nevydrželo dlouho - po parádním signálu z rohového kopu totiž přesnou ranou z hranice vápna srovnal Pereyra.

Na startu druhé části byli lepší domácí, kteří vysokým presinkem narušili rozehrávku favorita a hostující obraně zle zatápěli. Paradoxně se však gólu dočkala Chelsea - po pěkné přihrávce Jorginha se za obranu dostal Hazard, kterého poněkud nesmyslně srazil vyběhnuvší Foster. O penaltě nebylo ani nejmenšího sporu. Postavil se k ní sám postižený a přesnou střelou svému týmu vrátil vedení.

Patnáct minut před koncem mohl po přihrávce Hazard pojistit vedení Willian, prudkou střelou z hranice šestnáctky však mířil těsně vedle. O pár minut později se do dalšího úniku dostal Kante, ani on nebyl ranou z hranice vápna úspěšný. Za domácí mohl vyrovnání zajistit Deeney, ten však v největší šanci Watfordu v druhé půli selhal a z hranice malého vápna branku přestřelil. Chelsea si tak do tabulky zapisuje důležitý tříbodový zápis, Watford zůstává devátý.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Arsenal FC 1:1

26.12.2018 18:15

Góly: 35. Jürgen Locadia - 7. Pierre-Emerick Aubameyang

Výborný vstup do zápasu a od té doby bída s nouzí. Asi tak lze charakterizovat vystoupení Arsenalu na půdě Brightonu, kde se Kanonýři ujali brzkého vedení a měli na dosah i navýšení skóre, ovšem to se jim nepodařilo a s přibývajícími minutami měl výkon hostujícího týmu výrazně sestupnou tendenci. Ještě do přestávky stačil srovnat Locadia, a přestože se Arsenal těšil většinovému držení míče, nebezpečnějším dojmem působili v druhé půli domácí a mohou cítit lehké zklamání, že vysněný obrat nedotáhli do konce a mají pouze bod za remízu 1:1.

Úvodní půlhodina přitom nenasvědčovala ničemu jinému než pohodlnému vítězství týmu Unaie Emeryho. Hned v sedmé minutě udržel Alexandre Lacazette míč v šestnáctce soupeře i proti početné přesile protihráčů všude okolo, naservíroval míč do strany svému parťákovi Piérru-Emerickovi Aubameyangovi a nejlepší střelec Premier League si suverénní ranou pod břevno připsal letošní zásah číslo třináct. Gabonský forvard měl záhy další skvělou možnost, jak soupeře poslat do kolen, ale tentokráte si na jeho pokus počíhal Mat Ryan a udržel svůj tým ve hře.

Na přelomu půlhodiny hry pak přišel dost možná zlomový moment utkání, kdy došlo k dalšímu souboji Aubameyang-Ryan a vyšel z něj díky mimořádnému zákroku vítězně australský gólman ve službách Brightonu. Sotva pár minut nato pak domácí zničehonic vyrovnali, když po odvráceném rohovém kopu soupeře využili zaváhání Stephana Lichtsteinera spolu s ledabylým vrácením Guendouziho s Özilem, Jürgen Locadia předstihl vyběhnuvšího Lena a snadno doklepl míč do odkryté sítě.

Unai Emery již tak trochu tradičně zareagoval poločasovým střídáním, když Mesuta Özila nahradil Iwobim, ale tentokráte se požadované zlepšení nekonalo, ba naopak. Po změně stran již Kanonýři neměli zdaleka takovou kontrolu nad zápasem, Ryanovu branku takřka neohrozili a po gólu naopak sahali domácí. Dvakrát k tomu neměl daleko aktivní Davy Pröpper, Solly March zakončil svůj samostatný únik příliš vysokým lobem a Locadia ze slibné pozice zamířil mimo tři tyče.

Když se pak míč v závaru před brightonskou brankou odrazil od Iwobiho kousek vedle tyče, skončilo nepříliš atraktivní utkání remízou 1:1, která je pro Arsenal takřka malou prohrou, obzvláště před závěrečným zápasem v kalendářním roce na půdě nezastavitelného Liverpoolu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC 1:5

26.12.2018 16:00

Góly: 37. Ben Gibson - 2. Yerry Mina, 13. Lucas Digne, 22. Gylfi Sigurdsson (pen.), 71. Lucas Digne, 90+3. Richarlison

Jak rychle se ve fotbale věci mění. V sobotu to byli hráči Evertonu, kteří si museli vytrpět potupu v podobě šesti inkasovaných branek a jednoznačné porážky od Tottenhamu. Na Boxing day ovšem okusili opačnou roli - na půdě Burnley předvedli nejlepší výkon sezóny, již po třiceti minutách nabyli tříbrankové vedení a nakonec si odvezli výhru 5:1.

Na první branku se na Turf Moor nečekalo dlouho, už ve druhé minutě si totiž na centr Bernarda naskočil Mina a z hranice malého vápna nezaváhal - Everton se tak ujal brzkého vedení. O dalších deset minut později polil domácí příznivce studený pot, standardní situaci z výhodné pozice totiž rozehrával Digne a zakončil ji naprosto parádně, Joe Hart se natahoval marně.

A aby toho nebylo málo, hrůzostrašný start do utkání dokonal kapitán domácích Mee, který ve vlastním pokutovém území hloupě zahrál rukou a hostům tak nabídl výhodu pokutového kopu. Ten si vzal na starosti Sigurdsson a chladnokrevně nabízenou možnost proměnil. Domácím se do poločasu podařilo alespoň snížit, když si po rohovém kopu přesný zásah připsal Gibson.

Žádný comeback Burnley se ovšem nekonal, přesně naopak - hosté celou druhou půli kontrolovali dění na hřišti a v samém závěru ještě přidali další branky. Nejprve dvacet minut před vypršením řádné hrací doby napřáhl Digne a ze střední vzdálenosti se trefil přesně ke vzdálenější tyči. V nastaveném čase se zase za obranu domácích prosmýkl Richarlison a střelou na přední tyč upravil na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester City 2:1

26.12.2018 16:00

Góly: 19. Mark Albrighton, 81. Ricardo Pereira - 14. Bernardo Silva

Druhou porážku v řadě si na své konto připsali svěřenci Pepa Guardioly a propadli se na třetí pozici v tabulce. Díky výhře nad Bournemouthem je totiž přeskočil i londýnský Tottenham a obhájci trofeje teď tak na první příčku ztrácí už sedm bodů. Pokud Citizens nechtějí, aby se jim Liverpool vzdálil definitivně, pak si již přes sváteční program nemohou dovolit žádné další zaváhání a nutně potřebují zvládnout vzájemný souboj s vedoucím celkem, který je na programu 3. ledna. Pro herní a výsledkovou krizi si tak svěřenci španělského stratéga nemohli vybrat horší chvíli.

Do duelu s Leicesterem přitom vstoupili dominantně a zpočátku nic nenapovídalo tomu, že by mělo dojít k další ztrátě favorita. Ba naopak - už po čtrnácti minutách se po pohledné kombinaci po ose De Bruyne - Agüero - Bernardo Silva dostal poslední jmenovaný sám před Schmeichela a chladnokrevně poslal svůj celek do vedení. V tu chvíli měli hosté vše pod kontrolou a čekalo se, že svého soka opět přišpendlí do vlastního vápna a pokusí se přidat i druhý přesný zápis.

Jenže jejich výkon postupem času slábl a slábl a Leicesteru se jen o několik minut později podařilo po rychlém kontru srovnat krok. To míč k hranici pokutového území potáhl kanonýr Vardy, přehodil si jej na silnější pravačku a nádherným centrem našel na zadní tyči volného Albrightona, jehož pohyb vůbec nezachytil bránící Delph. Záložník Leicesteru si v šanci již věděl rady a přesnou hlavičkou nedal Edersonovi byť tu nejmenší šanci.

Hosté byli od té doby jako opaření a vůbec se jim nedařilo najít předchozí rytmus, ba naopak - po minele Bernarda Silvy stanul tváří tvář Edersonovi Vardy, jeho přízemní projektil však brankář hostí zneškodnil. Ten se musel činit i o pár minut později, když si na centr Maddisona naběhl Ndidi. Do poločasu se však už skóre nezměnilo

V druhé části zahrozil jako první nepřesnou ranou ze střední vzdálenosti Maddison, na druhé straně zase mohl po hodině hry strhnout vedení na stranu hostí Sane, ten se ale po závaru na malém vápně k pořádnému zakončení nakonec nedostal. Citizens v poslední dvacetiminutovce sice kontrolovali hru, usadili se na polovině domácích, jenže jejich ofenzivní souhra tentokráte vázla a kombinační hra nevedla k žádným pořádným šancím.

Patnáct minut před koncem se po zblokované střele Danila dostal k hlavičce Agüero, nasměroval ji ale dobrých pár metrů mimo tyče. A tak se nakonec skóre měnilo na druhé straně - rohový kop Albrightona odvrátil Sané jen na hranici vápna, kde si míč Pereira jedním dotekem připravil a druhým jej poslal nechytatelnou pumelicí za záda bezmocného Edersona. V poslední minutě ještě zmar hostujícího celku dokonal Delph, který si nešetrným zákrokem vyšlápl právě na Pereiru a vysloužil si předčasný odchod do sprch.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 4:0

26.12.2018 16:00

Góly: 11. Dejan Lovren, 47. Mohamed Salah (pen.), 79. Xherdan Shaqiri, 85. Fabinho

Hráči Liverpoolu si osmou ligovou výhrou v řadě upevnili vedení v tabulce Premier League. Na vítězství proti Magpies měli největší zásluhu střelci Lovren, Salah, Shaqiri a Fabinho. Newcastle především kvůli bídné ofenzivě zůstává v bojích o záchranu.

Do první velké šance se překvapivě dostali hosté. Ritchieho centr trestuhodně podskočil van Dijk a na malém vápně zcela nebráněný hlavičkoval Joselu, jenže mu střela vůbec nesedla a zamířila daleko od brány. Udeřit tudíž mohli Reds. Rohový kop rozehráli nakrátko, Robertsonův míč do vápna odvrátil Lascelles pouze k Lovrenovi. Chorvatský stoper nedal Dúbravkovi nárok a výstavní ranou poslal svůj tým do vedení.

Po necelých dvaceti minutách Firmino parádním lobem vysunul Maného, jenž mohl jít sám na bránu. Míč si ale nezpracoval úplně ideálně a od nohy mu ho sebral připravený Dúbravka. Dlouhou dobu diváci žádnou gólovou šanci neviděli, až chvíli před poločasem se ujal přímého kopu Shaqiri. Jeho střelu ještě mírně nadzvedla zeď, i díky tomu rána mířila těsně pod břevno a nadělala brankáři Newcastlu veliké problémy.

Po poločase už Liverpoolští svůj náskok navýšili. Dummett ve vápně stáhl Salaha, ten tomu sice hodně přidal, přesto sudí odpískal penaltu. Sám Egypťan se ujal její exekuce a byť Dúbravka vystihl stranu, umístěnou přízemní ránu neměl šanci chytit. Netrvalo dlouho a mohlo být pro Straky zase zle. Lascelles hrůzostrašně pokazil rozehrávku, načež Shaqiri vyslal vpřed Maného. Senegalec se ještě snažil najít Firmina, pohotový Yedlin však srazil balón ke gólmanovi.

Asi dvacet minut před koncem pálil poměrně nebezpečně Firmino, nicméně Dúbravka jeho střelu zlikvidoval a míč nepustil ani k dobíhajícímu Salahovi. Třetí trefy se domácí dočkali v 79. minutě. Mané přenesl balón napravo na Alexandera-Arnolda. Ten nezvládl vystřelit, dostal ale míč alespoň k Shaqirimu, na něhož již čekalo jednoduché zakončení a Anfield tak mohl potřetí jásat.

Do konce základní části zbývalo asi pět minut, když si na Salahův roh naskočil Fabinho a zády k brance dokázal překonat Dúbravku počtvrté. Liverpool mohl skóre ještě navýšit, jenže Lovrenův dobrý nákop poslal Mané pouze nad bránu.

Reds v tomto utkání potvrdili svou formu a jsou stále v lize neporažení, Magpies naopak nenavázali na dobré venkovní výsledky z poslední doby.

Více informací k zápasu

Manchester United - Huddersfield Town 3:1

26.12.2018 16:00

Góly: 28. Nemanja Matić, 64. Paul Pogba, 78. Paul Pogba - 88. Mathias Jørgensen

I druhý zápas pod vedením norského kormidelníka zvládli hráči Manchesteru United, tentokráte proti Huddersfieldu. Hvězdou utkání byl dvougólový Paul Pogba.

První příležitost však měli Terriers. Billingův dlouhý aut z levé strany byl dvěma hlavičkami prodloužen na malé vápno, odkud Kongolo trestuhodně překopl bránu. Po čtvrthodině měli možnost i domácí, když Lingard vystihl rozehrávku soupeře, jeho střelu však Lössl bez problémů zlikvidoval.

Rudí ďáblové se radovali po třiceti minutách. Jejich rohový kop mířil na Lössla, který nepochopitelně zaváhal a Nemanja Matić premiérovým gólem v tomto ročníku Premier League poslal svůj tým do vedení.

Chvíli před koncem první půle se Rashford fantasticky uvolnil u levé postranní čáry, odcentroval na zcela volného Dalota, jenže ten sám před brankářem selhal a poslal míč vedle levé tyče hostující brány. Netrvalo dlouho a Rashford na sebe vzal střelu zpoza vápna, která se pěkně snášela, ovšem pouze mimo bránu.

Srovnáno mohlo být zhruba po hodině hry. Po rohovém kopu se dostal do šance Depoitre, jehož pokus výtečným zákrokem vyškrábl de Gea. A znovu se potvrdilo pověstné "nedáš, dostaneš". Mata se po individuální akci dostal až na malé vápno, odtud vrátil na Herreru, jenž posunul míč na zcela volného Pogbu. Francouzský záložník se nemýlil a umístěnou střelou na přední tyč překonal Lössla.

Střela jako přes kopírák, ovšem z delší vzdálenosti, přišla od Pogby patnáct minut poté. Za velkým vápnem jej nikdo nebránil, a tak opět na bližší tyč zakroutil balón, načež dánský gólman Huddersfieldu potřetí kapituloval. Pro Pogbu tato trefa znamenala pátý gól v probíhající ligové sezoně.

I celek ze severu Anglie se na konci utkání mohl radovat. Autor dvou branek, Pogba, prohrál vzdušný souboj s Mouniém, míč se dostal až k Mathiasi Jörgensenovi, který z bezprostřední blízkosti překonal španělského gólmana de Geu.

Red Devils si díky tomuto vítězství upevnili šestou pozici v Premier League, Huddersfield se kvůli remíze Fulhamu a své šesté porážce v řadě propadl na samé dno.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth 5:0

26.12.2018 16:00

Góly: 16. Christian Eriksen, 23. Heung-min Son, 35. Lucas Moura, 61. Harry Kane, 70. Heung-min Son

Po šestigólovém přídělu do sítě Evertonu ofenzivní choutky Spurs neskončily. Na domácím stadionu i zásluhou dvou Sonových branek překonal Tottenham celkem pětkrát obranu Cherries a po dalším zaváhání Manchesteru City se dostal na druhé místo.

Hosté začali poměrně nadějně. Po Cookově centru byl v nadějné pozici Fraser, nevyhověl si ovšem se Stanislasem a míč mu odskočil. Chvíli nato se zásluhou parádní přihrávky Lermy dostal před Llorise Brooks, jenže jeho ránu bez velkých problémů francouzský gólman zneškodnil.

Po čtvrthodině tedy udeřil Tottenham. Walker-Peters jednoduše předal míč Eriksenovi, jehož střela nepatřila mezi nejpovedenější, ale i zásluhou Lermovy teče překonala Begoviće. Za chvíli se mohl přihrávající Walker-Peters sám radovat z branky. Kane ho našel solidním centrem, jenže anglický obránce nedokázal v pádu zakončit přesně.

Ve čtvrtině zápasu se prosadil Son. Opět to bylo po asistenci Walkera-Peterse, který vybojoval míč na soupeřově vápně, předložil ho korejskému útočníkovi a ten se umístěnou ranou nemýlil.

A bylo pro hosty ještě hůř. Před bránou se v docela jednoduché pozici objevil Lucas Moura a Begoviće překonal potřetí. Ze strany na něj po parádním náběhu odcentroval kdo jiný než Walker-Peters, který si tak připsal již třetí gólovou přihrávku v utkání. Ještě v sedmé minutě nastaveného času první půle mohlo mužstvo z jihu Anglie vykřesat naději, jenže Danielsova hlavička mířila jen do Llorise.

Hosté dostali míč do brány po deseti minutách druhého poločasu, Stanislasova trefa však nemohla být kvůli jeho ofsajdovému postavení uznána. Uplynula hodina hry a radovat se konečně mohl i Harry Kane. Eriksen ho perfektně našel za obranou a anglický kanonýr se tváří v tvář Begovićovi nemýlil a překonal ho ranou mezi nohy.

V 68. minutě přišla opět šance Bournemouthu a opět v ní byl Stanislas. Tentokrát se mimo hru nenacházel, ovšem jeho pumelici obětavě zblokoval Rose. Chvíli nato se znovu mohli radovat Kohouti. Kane se ocitl sám před Begovićem a ačkoliv podklouzl, dokázal dostat míč k Lucasovi. Jeho pokus ještě bosenský gólman zneškodnil, na Sonovu dorážku už byl ale krátký.

Vzhledem k prohře Manchesteru City poskočili Spurs v tabulce na druhé místo, za prvním Liverpoolem zaostávají o šest bodů. Bournemouth nadále drží střed tabulky, konkrétně jedenáctou příčku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Cardiff City 0:0

26.12.2018 16:00

Góly: -

Po výhře nad Leicesterem a Manchesterem City se zdálo, že porazit po Vánocích i Cardiff by pro Crystal Palace mělo být tím nejjednodušším počinem. Očekávaný triumf se však nekonal. Domácí sice byli po celý zápas výrazně lepším týmem a zasypali branku Neila Etheridge desítkami střel, jenže branková konstrukce a výtečný výkon filipínského gólmana v kombinaci s místy mizerným zakončením přinesly týmu Roye Hodgsona pouze bod za bezbrankovou remízu.

Hráči Palace přitom měli vedení na dosah hned po dvou minutách hry, když se po dobré práci Zahy dostal k zakončení Andros Townsend, ale po mimořádném zásahu na Etihad Stadium mu tentokráte radost zhatilo břevno. Tentýž hráč pak zahodil i další dobrou příležitost, kterou mu vypracoval Patrick van Aanholt, a lépe si nevedli ani Milivojević, Zaha či Aaron Wan-Bissaka. Hosté hrozili jen sporadicky skrze Hoiletta s Reidem, ale za nerozhodný stav mohli být v poločase rádi.

Ani po změně stran se však obraz hry pranic nezměnil. Když už se zdálo, že pohotového Etheridge nachytal Luka Milivojević na švestkách, míč zase ke zmaru domácích skončil na břevně, a pomyslnou třešničku na dortu neproměněných šancí záhy dodal střídající Connor Wickham, jenž nedokázal skórovat ani z hranice malého vápna. V závěru ještě Etheridge korunoval svůj kvalitní výkon proti Van Aanholtovi a zařídil tak Cardiffu cenný bod, díky němuž zůstává mimo oblast sestupu. Crystal Palace nadále drží čtrnáctou příčku a udržuje si odstup od konkurentů níže, přesto Selhurst Park tentokráte nadšením nebouřil.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 1:1

26.12.2018 13:30

Góly: 74. Ryan Sessegnon - 85. Romain Saïss

Jen pár minut dělilo Fulham od důležitého vítězství nad Wolverhamptonem, neboť čtvrthodinu před koncem poslal domácí do vedení Ryan Sessegnon a Claudio Ranieri sahal po druhém triumfu od svého příchodu na Craven Cottage. V 85. minutě však zblízka udeřil netradiční střelec Romain Saiss a Wolves si tak z Londýna na druhý svátek vánoční odvážejí bod za remízu 1:1, díky němuž zůstávají na desátém místě, zatímco Fulham je předposlední.

Fulham v minulém kole dokázal udržet první čisté konto sezony, avšak defenzivní potíže jej provázejí i nadále. Wolves se totiž v první půli sudího Marrinera mohli doprošovat o odpískání pokutového kopu po ruce zmatkujícího Odoie či červené karty po několika tvrdých zákrocích Chamberse, ovšem ani v jednom případě nebyli vyslyšeni.

Vyjma těchto nervózních momentů byli domácí lepším týmem a Aleksandar Mitrović po celý zápas ustavičně dělal vše pro to, aby svůj tým dostal do vedení. Hlavičku po Schürrleho centru však poslal těsně mimo, na usměrnění Christieho pasu do prázdné brány mu opět scházely centimetry a po vlastní akci okolo Willyho Bolyho poslal míč jen do prostoru, kde se nacházel brankář Rui Patrício.

Když už se zdálo, že utkání míří k bezbrankové remíze, Fulham přece jen udeřil. V 74. minutě Patrício vyrazil míč pod tlakem jen k Ryanu Sessegnonovi, který jej obratem poslal zpátky a propálil vše, co mu stálo v cestě.

Radost domácích ale trvala jen něco málo přes deset minut. Povedená týmová akce na levé straně po ose Moutinho-Cavaleiro pokračovala prudkým centrem, který skončil až u Romaina Saisse, jenž stál ve správný čas na správném místě a z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě. Pro marockého reprezentanta šlo o vůbec první prvoligový zásah v dresu Wolves.

Vyrovnávací gól však domácí neposlal do kolen, nýbrž je motivoval k závěrečnému tlaku. Na poslední chvíli se mohl přece jen stát hrdinou odpoledne extrémně aktivní Mitrović, jenže jeho gólové zakončení stihl na poslední chvíli zablokovat na brankové čáře Conor Coady. Čekání Fulhamu na vítězství se tak protáhlo na šest zápasů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC19163043:751
2.Tottenham Hotspur19150442:1845
3.Manchester City19142351:1544
4.Chelsea FC19124337:1640
5.Arsenal FC19115341:2538
6.Manchester United1995537:3132
7.Leicester City1984724:2228
8.Everton FC1976631:2927
9.West Ham United1983827:2827
10.Watford FC1983826:2727
11.Wolverhampton Wanderers1975720:2226
12.AFC Bournemouth1982927:3326
13.Brighton & Hove Albion1964921:2722
14.Crystal Palace19541017:2519
15.Newcastle United19451014:2617
16.Southampton FC19361020:3515
17.Cardiff City19431218:3815
18.Burnley FC19331317:4112
19.Fulham FC19251217:4311
20.Huddersfield Town19241312:3410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (793)

Přidat komentář
SpecialOne

Hrozný fotbal, Fulham spadne pokud v lednu neposilí

Reagovat
Liquid

bod je pro Fulham málo, tyto zápasy musí zvládat za 3 body, z venku bude 3 body vozit těžko

Reagovat
fenixLFC

Skoda fulham.kazdopadne wolves je ako liverpool par sezon dozadu, s velkymi zahrat vedia ale potom stratia s timami hrajucimi o zachranu...mohli pokojne hrat o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Lestrrrrrrr, Liverpool ten titul snad urve, protože tady se láme chleba. Tottenham neskutečná jízda!!! I United se konečně zvedají :-) tak to má být

Reagovat
afc

Takymto tempom bude Liverpool uz 5 kol pred koncom majster. Velka gratulacia.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Si ani nechcem predstaviť, čo by Newcastle urobil s Liverpoolom, keby bol Moreno hral. Brrr, normálne ma striaslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Už takhle to bylo o fous

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Nihilister

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to nebolo tak dobré, ako proti Chelsea, ale aj tak - keď si všetky veci v Leicestri dobre sadnú, tak ten tím je zasrane silný, jeden z najlepšie poskladaných kádrov v lige imho. 6 bodov proti Chelsea a City asi hovorí za všetko.

Keby som si dnes ako malý chobot vyberal svoj obľúbený klub, tak Leicester by bol určite minimálne vo výberovom konaní.

Reagovat
jenage

Gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

Poskladaný je dobre, ale na TOP4 im neverím, chýbajú im rozdieloví hráči. Aspoň jeden, možno dvaja.

Reagovat
Mastný Chobot

Sak to jasne, ze nie.

Reagovat
Hokaido

Na tom klubu je prostě něco speciálního.

Reagovat
Mastný Chobot

titul, Vardy, majitel... Strašne som si ich obľúbil odkedy su v PL

Reagovat
bbbauch

Ole

Reagovat
fff

Uzasna sezona pokracuje.

Na MC uz 7 bodov, 6 na Spurs, ktori sa tiez uzasne drzia.

A inak goal difference mame aktualne 36. Rovnako ako MC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

City .

Slovy klasika: „Winter is coming"

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ten titul už musia dať. Musia!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FUUUUUUUUUUUJ NIKDY!

Reagovat
Swarley

to je výběr...ze City na blití, Liverpool největší rival a ze Spurs chci Pocheho, ten tam titul nesmí získat...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester by bol ideálny pre všetky strany

Reagovat
Swarley

samozřejmě my, ať je PL zase v rovnováze...tenhle chaos a podvádění je na blití...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester by byl jediný klub, který mu by přála každoročně většina zdejší komunity

Reagovat
Busby babes

Spurs at si ho klidne vyhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak z tohohle výběru není co řešit a necháme si Oleho

Reagovat
pingla

Reagovat
spider_8

Tak třeba by pak byl ochotnější k vám odejít.

Reagovat
Swarley

to už fakt záleží, jak to vnímá...navíc tyhle věci se rozbíhají asi mnohem dřív, než úplně po konci sezóny...

ale těžko říct...zase se mi nechce věřit, že by po vyhraném titulu hned měnil působiště...to se snad ve větších ligách nikdy nikde ani nestalo, ne?

Reagovat
spider_8

José v Interu, Conte v Juve, Zidane loni po LM. Těch příkladů je určitě víc, ale je pravda, že Poch nemá vůbec důvod odcházet. Má výborně poskládaný tým v ideálním věku, nový stadion, může se stát legendou. Ale právě nějaká velká trofej by pro něj mohla znamenat, že má odpracováno.

Reagovat
Swarley

jako právě to je ten jeden pohled...já bych to právě viděl radši na tu druhou stranu, že se mu to opět nepovedlo, že mu k tomu kousek chybí a to jsou ty naše miliony... za ty si může tým vyladit, jak jen bude chtít...

Reagovat
spider_8

Mně právě přijde, že ty vaše miliony nepotřebuje. Ten kádr Spurs je vyladěný téměř k dokonalosti, navíc spolu hrají už dlouho. Nějak mě nenapadá žádná reálná posila, která by je posunula o level výš. To spíš u vás by nejdřív musel pořešit obranu.

Reagovat
Swarley

tak pokud ten titul ještě nedali, tak je uričtě co zlepšovat...však stačí porovnat ty kádry třeba se City a minimálně v šířce kádru je v té kvalitě obrovský rozdíl...to by u nás mohl v pohodě dohnat, nemusel by řešit odchody hráčů jako třeba teď u Tobyho...

rozhodně by si tím přesunem dočasně pohoršil a chvili by trvalo, než by ten kádr vyladil...ale u nás fakt vidím velký problém jen v obraně, zbytek kádru mi přijde v pohodě...a samozřejmě i ofenzivu by si mohl ještě doplnit...

Reagovat
spider_8

Já si právě říkám, jestli to už nejde trochu za Pochem. To už máš nějaké 3 sezony s top kádrem bez trofeje, to by se všude jinde posuzovalo jako neúspěch. Samozřejmě on si ten kádr vybudoval a posunul Spurs o level výš, takže ho nikdo (zatím) neposuzuje podle počtu trofejí, ale nakonec bude zklamání pokud s tímhle týmem nic nevyhraje. I proto si myslím, že by pro vás nemusel být až taková výhra a třeba Conte by byl vhodnější.

Reagovat
Swarley

jasný, to je právě otázka...já si pořád myslím, že mít k dispozici ten větší rozpočet, tak bude schopný ten kádr ještě o ten potřebný kousek posunout...

Conte má samozřejmě kvalitu, ale je to zase jen taková dočasná varianta...Poche může být teoreticky na dělší dobu..jako já jsem osobně teď ještě zvědavý na Oleho, jak mu to půjde...pokud by nám dal Poche košem a Ole si teď vedl na jaře hodně dobře, tak bych klidně uvažoval o tom, že by se nechal i dál...

Reagovat
spider_8

Tak jasný, klidně i Ole pokud se mu bude dařit. U vás evidentně neexistuje nic jako sázka na jistotu Ale čekat v dnešní době long time managera je trochu naivní a Conte by klidně 3-5 let mohl dát. Ta jeho pověst je trochu přehnaná, v Juve byl 3 roky a odešel jen kvůli neaktivitě na přestupovém trhu. To by u vás moc nehrozilo. Každopádně já budu jen rád, když k tomu nedojde.

Reagovat
Swarley

jasný, jako pořád to máme asi u nás tak všichni v sobě, že radši někoho na delší dobu a ta velká sázka na jistotu právě teď nedávno dost nevyšla...

jako uvidíme, sám jsem zvědavý, jak to dopadne...teď jsem rád, že to má Ole a uvolnil se vzduch...pořád je o co bojovat, TOP 4 není až tak daleko a v LM můžeme jen překvapit...kdyby z toho udělal třeba nakonec TOP 4 a alespoň přešel přes PSG, mohlo by to rozhodování ještě zamotat...ale vedení má už teď v hlavě asi jiné koně a Conte tam učitě může figurovat...

Reagovat
Busby babes

pokud tam figuruje Conte, tak jsme kokoti. ale nastesti se o nem zadne drby zatim nevedou.

Reagovat
Swarley

nejsou, ale zase bych se nedivil, kdyby ho naše vedení zvažovalo...ať nejsme nepříjemně překvapeni...

Reagovat
blade115

Spravme kompromis, choď do piče

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Stále si myslím, že to Liverpool posere, to prostě nedá, Liverpool a titul to nejde dohromady v žádné galaxii

Reagovat
LokoLFC

No zatím to vypadá, že ses posral jenom ty.

Reagovat
9augi9

Vek na to má.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétne v našej už LFC vyhral ten titul 18 krát!

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to jejich sezona..

Reagovat
LokoLFC

Kurva to je krásnej den!!!

Reagovat
Setwo

Reagovat
Mates_Matesović

Tak co Scouseři, už cítíte ten tlak?

Reagovat
mimi_united

Riadne nám narástlo to zdravé sebavedomie V domácej lige to bude ťažké, ale vyzerá to že liga majstrov je to na čo sa musíme sústrediť. PogBEST ukazuje že je rozdielový hráč, proti PSG to bude 50 na 50 Tá našá húževnatosť a vnútorná sila ktorú priniesol Ole nás môže dostať ďaleko

Reagovat
smazaný uživatel

jojo 2 vyhrane zapasy nad tymama z chvostu tabulky a uz je tu liga mistru

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

to sú proste celý mufani

Reagovat
Swarley

výhra 2:1 v prodloužení proti Barce, už si to napište...

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo (nani92) sa len prehlásil a trolluje.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r.mrazik

A to si vem,že ještě před dvěmi hodinami měli všichni fans nasrano v kalhotách

Reagovat
Sm0ker

to tu psal jenom kixi, ale ok, všichni no

Reagovat
r.mrazik

Já vás nerozeznám...přijdete mi všichni stejní

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ale přijde mi, že jich je nějak víc...

Reagovat
r.mrazik

Tak přeci jen to vypadá že příští rok je ten jejich...tak vylezli

Reagovat
Swarley

jeden případný titul za 30 let a máme se všichni posrat nebo co...

Reagovat
Sm0ker

to sedí od tebe, kterýho jsem tu neviděl pěkných pár měsíců až teď, když jste porazili dva kandidáty na sestup

Reagovat
bbbauch

lol

Reagovat
Swarley

jo jo, mrazik tu celou dobu rozhodně do Mourinha nep-čoval

Reagovat
smazaný uživatel

ok...

Reagovat
r.mrazik

Jak jsem říkal...nějak mi splýváte...ty jsi zas kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli získají ten svůj vytouženej titul, tak jich pak bude dvojnásob, se připrav už tu pro tebe nebude jenom blade

Reagovat
Swarley

blade už zmizel, teď je z něho ničitel nebo co to minule vykládal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš, že nesmíś nikoho podcenit, radši být překvapen, než zklamán

Reagovat
TheAdy

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
topinho

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SCELO

no urcite sa vase sance dost zvysili, mozno aj na tych 50:50 bude to zaujmave

Reagovat
topinho

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda zatiaľ, spokojnosť s dnešmým zápasom. Clyne budúci zápas v obrane vľavo?

Spurs nejak začínajú naberať formu, aký majú žreb? Treba, aby ich niekto zastavil.

!!! YNWA !!!

Znovu vďaka za výhru, krok po kroku.

Reagovat
Nikikrew

Stále je tlak na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Po novom aj na Spurs. Väčší.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa mi tí spurs nepáčia, treba, aby ich čím skôr niekto sekol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

doufám, že Clyne nalevo nezačne, co tam přišel na 10 minut, hned to tam dvakrát podělal

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je zranený a Robbo začína byť preťažený. Alebo Milner teda, ten je tiež zranený.

Reagovat
cristiano.K.

však tam měl dobré momenty

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, Clyne budúci zápas nie.... najbližších súperov máme AFC a MCFC, ani som si to neuvedomil, čakal som FA Cup skôr... Tak asi nie, to skôr Milner na LB...

Reagovat
Vánoční owník

v sobotu ze mě bude největší fanoušek Arsenalu na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Old Trafford compere Alan Keegan:

'Leciester City 2-1 Manchester City.'

*United fans cheer*

Keegan:

'Liverpool 4-0 Newcastle.'

*United fans boo*

Reagovat
9augi9

Čo z toho vyplýva? United fans sú dobrí dementi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
topinho

Reagovat
ADM

City to slusne jebu. Ale neverim, ze take obdobie obide Liverpool

Reagovat
r.mrazik

Ole,zabijak akademie...

Reagovat
Busby babes

nikdy nikdo nerekl. a Gomesovi dal debut Mourinho.

Reagovat
Coutinho10

wow famozne dnes zvladnute, zadny podceneni a Leicester parada... 7 bodu pred tema tezkyma zapasema je luxusni naskok a verim, ze i s Arsenalem jsme to schopni zopakovat a s City to venku bude tezky, ale mame jim co vracet

Reagovat
r.mrazik

a uz jen 12 na City...

Reagovat
Kincl

Jojo :D :D :D dál můžeš snít

Reagovat
Swarley

když jsi to mohl ty dotáhnout na profi fotbalistu, může se stát všechno...

Reagovat
Kincl

Kde jsi byl zalezlý měsíc zpět? :D

Reagovat
Swarley

to jako sypeš nějaký random hlášky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Swarley je asi jedinej kdo tady tu mizerii komentoval celkem objektivně. Mám neuvěřitelnou radost ze se Live tak daří, ale na druhou stranu víc nechapu některý LFC “fanoušky” tady, o kterých bych spis řekl ze byli zalezly posledních xy let najednou vidí ze se Live daří a jsou najednou fanoušci... bych blil...

Reagovat
Azazelo RD

Swarley zalezlej? Dej si facku.

Reagovat
popltak

Zalez pod zem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

COYS!

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeee Vše ostatní je bezpředmětné

Reagovat
Kincl

Co tak čtu diskuze na FB tak fanoušci United už počítají kolik ztrácí bodů na City popřípadě na titul :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

To že bereš jako podstatné diskuse na FB, vypovídá o tvé inteligenci mnoho hombre

Reagovat
Kincl

Dobře fanoušku ManU

Reagovat
avicii

zato my sa tu nemame co zamyslat nad titulom

Reagovat
spider_8

Furt lepší než připosranost fandů Liverpoolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
r.mrazik

Tak aspoň ten umíš číst...

Reagovat
Gareth Bale 11

Krasne nacasova forma. Neni potreba psat vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool letos neskutečně MC další ztráta MU pod Ole

Reagovat
Kincl

TOttenham skore za poslední dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden rival jeden na titul, druhý rival jede na postup do PL, bezva sezona fakt

Reagovat
C-M@ster

Já bych to přál oběma, jen fans LFC jsou vesměs čuráci.

Leeds bude dobrý oživení PL, pokud to zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto že fans Liverpoolu jsou čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

i naprostej čurák má někdy za uherskej rok právo na radost, jestli to proserou tak to bude jejich životní chyba

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pevně doufám

Reagovat
LokoLFC

chováš se jak fanoušek Liverpoolu, takže jako čůrák

Reagovat
SCELO

ten sa chova ako adam95, to vypoveda o vsetkom podstatnom...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.. Pokud to posere, to se tady bude radovat hodně čůráků

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kašpárku, podívej se zpětně nekdy na své příspěvky tady a šoupej raději nohama

Reagovat
LokoLFC

za to fanoušci United jsou úplně úžasní lidé

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme nejlepší!

Reagovat
pobody's nerfect

Čuráci

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Curaci preto ze fandia rivalovi ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

brát jako nebezpečí Leeds je taky známka připosranosti Přibudou infarktové zápasy a třeba se mě jeden konečně poštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

rivalita je rivalita, sice už hodně zaprášená ale je...oživení by to ale bylo

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
spider_8

Slušná krizička City. Je vidět, že když je člověk psychicky nalomí, tak celkem snadno ztrácí půdu pod nohama. Loni měli prakticky od listopadu 10 bodový náskok a žádného reálného soupeře, ale letos pod tlakem je to o něčem jiném. Ono je obecně v současné PL těžké si udržet dominanci. Už ani nevím, kdo dokázal naposledy obhájil titul. Asi SAF.

S Contem jsme to taky válcovali asi jen půlroku, než se ostatní naučili, jak na nás hrát a přestali se bát. Čekám, že i u Liverpoolu to bude podobné

Reagovat
C-M@ster

Naposledy obhájit titul? N'Golo Kanté.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
TheAdy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Ono pre nas je dobre, ze hrame inak nez v druhej polke minulej sezony, na co tu par ludi pindalo, ze ako hrame zle .

Ten system, kedy na supera vybehneme a prestrielame je tazsie udrzatelny nez to, co zatial hrame tuto sezonu. Ked dostava tim mimalne golov (7 v 19 zapasoch, rpeboha toto ani nemoze byt Liverpool) je vzdy sanca na vyhru.

Uvidime, rozohrate je to dobre. Bolo by krasne, ak by to vydrzalo.

Reagovat
smazaný uživatel

my sme boli trpezliví, Filip.

Reagovat
smazaný uživatel

tá obrana je niečo neskutečné

Reagovat
pantondavo

Spíš je problém, když maj dohánět a soupeř se zatáhne, pak jsou úplně marný.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool Leicester

Reagovat
Nikikrew

Stale pol sezony pred Liverpoolom, hra sa o 57bodov co je vela. Nic nie je rozhodnute, City su stale v hre o titul. Dufam, ze Spuds padnu co najskor a Liverpool si to neposere.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Cobra

Tohle je pro mě zatím nejzajímavější sezóna po hodně dlouhé době. Liverpool bez porážky, City bez formy, Spurs na druhém místě s formou v zádech, zvedající se United a Chelsea s Arsenalem bojující o poslední flek v LM (v tento moment).

Tak teď můžu jít naprosto spokojený do hospody a doufat v prohru Arsenalu a Chelsea.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mateo16

Aspon sa bude menej hypovat City. Priemerne muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerné.

Reagovat
KnoxXx

hlavne priemerny trener

Reagovat
eder

Jestli průměrný - to si netroufám posoudit, ale určitě jeden z nejpřeceňovanějších. Ono trénovat nejbohatší klub v lize, k tomu disponovat největším rozpočtem na nákupy, nejlepším zázemím v rámci ligy atd. ještě nemusí nutně znamenat být nejlepším trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by vážne zaujímalo, aké výsledky by mal, povedzme so Swansea, Ipswichom etc.

Reagovat
eder

Swans i Tractor Boys jsou kluby z druhé anglické ligy, to už je trochu jiný svět. Ale pro objektivní posouzení kvalit by úplně stačil klub z tzv.širší ligové špičky. Pořád se nemohu zbavit dojmu, že trénovat Barcu ve Španělsku, Bayern v Německu nebo současné Citizens v Anglii je trochu privilegium už samo o sobě a obecně "není moc co pokazit, pokud trenér není úplný exot nebo se proti němu nevzbouří hráči..." Na rozdíl od většiny Pepových odpůrců si však nemyslím, že by to byl průměrný nebo dokonce špatný trenér - něčím si ta privilegia zasloužit musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Podľa mňa mal na začiatku veľké šťastie. Prišiel trénovať FCB v čase, keď začal naplno žiariť Messi, keď bola chrbtová kosť tohto teamu : Puyol, Xavi, Iniesta v najlepších rokoch. Skrátka, s tým mužstvom nemal čo pokaziť. Koniec koncov dokladá to fakt, že po jeho odchode, s tým mužstvom úplne neznámy Vilanova vyhral LaLigu!

Reagovat
eder

Asi tak nějak. Nikdo mu neupírá ty skvělé výsledky, ani to, že je to charismatický vůdčí typ a vcelku i sympaťák, ale štěstí měl taky až až...

Reagovat
pantondavo

Reagovat
tunkic

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

Olemu se podarilo tem hracum vratit sebevedomi a je to znat. Smerem dopredu super snaha. Az bude k dispozici i Alexis, tak by to mohlo byt dobry, pokud se teda probere. A jsem hodne zvedavej na to, jak a pokud se zas chytne Romelu.

Smerem dozadu je to porad hodne kostrbate. Nastesti ted mame dobrej los, uvidime jak nas proveri Spurs.

Velke zlepseni, je to dobry, ale porad to byly dva papirove nejslabsi tymy v PL. i kdyz i s takovyma jsme dokazali ztracet, takze super, ze mame 6 bodu.

Reagovat
Swarley

právě je dobrý, že to Ole převzal teď s tím příznivým losem...alespoň se trošku ujasní, co chce hrát, nabere se trošku sebevědomí a uvidíme, jak to půjde dál...

Reagovat
Busby babes

to je jasny, vsak proti tomu nic nerikam. Jen, ze se z toho nedaj delat nejaky extra zavery.

Reagovat
Swarley

samozřejmě, ale pod Mourinhem jsme se i v těchto zápasech větinou trápili...i tohle je posun..

Reagovat
Busby babes

vsak pisu to same v tom uvodnim postu.

Reagovat
Swarley

však v pořádku

Reagovat
Busby babes

Solskjær says Martial, Alexis and Lukaku are in contention to play vs Bournemouth

Reagovat
Swarley

snad se Lukaku i Alexis taky proberou...u Lukaku strach nemám, zvědavej jsem na Alexise...

Reagovat
Busby babes

pokud by se probral i Alexis, tak by ten utok byl najednou o dost lepsi. Uvidime kam ho bude Ole stavet. Doufam, ze na prave kridlo.

Ale v nedeli cekam ze bude hrat Lukaku, ten je zdravej, ti zbyli dva po nemoci/zraneni, tak spis z lavky.

Reagovat
Swarley

Lukaku bych dal hned do základu...poslední dobou fakt nehrál dobře, ale rozhodně bych se snažil spíš navázat na to, že loni byl z mého pohledu náš nejplatnější hráč...na něj spoléhám, on bude pod Olem lítat...

Alexis snad pravé křídlo, tam není moc co řešit...ideálně by se jevilo 4-3-3 a vepředu Martial, Lukaku, Alexis a pod něma volnější Pogba...

Reagovat
Busby babes

vyhledove urcite. Ale v nedeli bych to asi necekal. Preci jen Alexis je mesic out, Martial nevime co mu je. Jsem na to zvedavej, jak to poskladame priste. prijemna zmena.

Reagovat
Swarley

tak tak, však Jessie to vždy odjezdí a Rashford konečně taky vypadá, že se mu chce jezdit...to u něj poslední dvě sezóny taky úplně nevypadalo, docela mi přišlo, že to flákal...

a klidně ať Ole vyzkouší co nejvíc hráčů...alespoň bude zase pořádná konkurence a hráči fakt vypadají, že se o ty šance chcou porvat...

Reagovat
r.mrazik

Výhledově musí hrát Rash...fuck off nějakej posranej Alexis

Reagovat
Busby babes

samozrejme. Jsem to asi blbe napsal. Rash i Lingard ted hrajou vyborne a musi hrat. Ale bylo by dobry mit Alexise v te forme, jakou u nej zname z Arsenalu.

Reagovat
r.mrazik

Klidně ať vypadne za mourkem...

Že střídačky může chodit někdo z těch kdo se nedostane zezacatku případně kopyto Květák...jinak Angel, mason a Chong

Fuck off Alexis

Reagovat
Busby babes

no mam jiste pochybnosti, ze jen tak odstrelime nejlip placeneho hrace v tymu. Leda by v lednu odesel do PSG.

Reagovat
r.mrazik

Dokázali to u mourka...snad to přijde i s Alexisem

Reagovat
Busby babes

ja bych teda radsi, kdyby se Alexis probral.

Reagovat
r.mrazik

Já bych raději vyhodit to smetí...květák,Alexis...Mourek už je pryč...teď ještě tihle dva

Ať hrajou naši hráči jako Rash a Lingard a ne sráč Alexis

Reagovat
chicuita

Naprosty souhlas

Reagovat
scheeza

Stačí si vzpomenout jak vypadaly naše výsledky loni s papírově nejslabšími soupeři,jsem přesvědčen o tom že i teď pod Mourinhem by to nebylo za 6 bodů

Reagovat
papanegra

Konečně na špici dva normální kluby snad to takhle vydrží až do konce... (je to hrozný řikat, když teprve teď je polovina...)

Reagovat
Kincl

Co znamená normální?

Reagovat
Pinturicchio

Taky si říkám, když tam není Arsenal.

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně válec City.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa si Klopp s Lovrenom nebudú vidieť na koniec nosa

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, vyvíjí se to fantasticky 9.2. proti Bournemouthu budu poprvé na Anfieldu, tak snad LFC forma ještě nějakou dobu vydrží a bude tam super atmoška

Reagovat
smazaný uživatel

Martial, Alexis and Lukaku are back for United’s game against Bournemouth. #mufc [BBC]

To bude obrovská síla

Reagovat
iamek

No konečně

Reagovat
EXoRcIsT

boze nech sa Alexis chyti strasne mu fandim

Reagovat
smazaný uživatel

Neoslavoval Pogbic ty goly nejak bujare ve smyslu ze by neco vzkazoval Mourinhovi? Jinak od nej peknej plivanec do ksichtu Mouovi ze ho ke konci u ani nestavel..

Reagovat
Swarley

Mourinho ho stejně celou dobu blbě využíval...potřebuje hrát volnější roli a ne DM vedle Matice...

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi nejde, slo mi o to jak to slavil..a to co ty pises moc nesouhlasim. Pogba ti v zaloze zahraje uplne vsechno pri dobrym vedeni a praci s nim. Tam slo vylozene o osobni rovinu a svete div se, zas je mel Mourinho..

Reagovat
Busby babes

velmi podobnou roli hraje ve francouzskem narodaku ve dvojici s Kantem. A dokaze tam hrat podstatne lepe nez predvadel u nas. Ale tahle volnejsi role mu sedi lip, to je jasny.

Reagovat
Swarley

to je pravda, ale zase není pozice jako pozice a hlavně si myslím, že je pořád rozdíl mezinárodní scéna a celková kvalita Francie vs naše pozice pod Mourinhem v P.L, kdy jsme stejně většinu zápasů hráli dost defenzivně a pak ta jeho pozice byla právě dost výrazně zaměřena na hru směrem dozadu...

s Kantém by to asi fungovalo úplně všude, ale jinak si nedovedu představit, že by takový střed Pogba a někdo (a určitě ne Matic) neznamenal, že bude Pogba většinu zápasu totálně utopenej...

Reagovat
Swarley

ten druhý odstavec myšlen tak, že by určitě nefungoval právě v PL

Reagovat
Busby babes

vsak on takhle slavil skoro porad, tyhle tanecky a tak.zas bych v tom nehledal nejake sifry.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to prave nevidel...

Reagovat
spider_8

OT: Schick proti Šášuolu za dvacet minut vybojovaná penalta, vlastní gól (nesprávně neuznaný) a gól

Reagovat
Busby babes

jak vidi branu, tak strili.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pekne, asi se chce predvest

Reagovat
REPLIKATOR

https://twitter.com/scot_munroe/status/1077980236652953600

on je takový smolař, že ani vlastní gól si o milimetry neumí dát

Reagovat
ADM

Tvl, toto je už prílišné dbanie na technológií

Reagovat
C-M@ster

Jak nesprávně neuznaný? Na redditu píšou, že podle technologie nepřešel celým objemem, ne?

Reagovat
spider_8

Jj, pak to ukazovali, ale z toho prvního záběru to vypadalo jako jasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

*správně neuznaný

Reagovat
Coutinho10

koukal jsem cely zapas a u toho vlastnaku mega stesti...to nemohlo bejt o vic nez milimetr

Reagovat
Liquid

o to větší zklamání u Reds bude až ten titul zase poserou Ale City 3 prohry z posledních 4 zápasů, to je velmi zlé

Reagovat
Spalovač šancí

Stačilo vykopnout Special One a rázem je MU opět nejlepší evropský tým

Reagovat
smazaný uživatel

To bude až 1.6.2019 někdy po 23:00!

Reagovat
king23

jj pod novým koučem zázračně vyklepli dva podprůměrné anglické týmy a hned je to díky odchodu Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

To by jsi ale musel ty zápasy sledovat, byli to sice slabí soupeři, ale ta změna v herním stylu je opravdu a vše říká tahle statistika

Paul Pogba in 2 games under Ole Gunnar Solskjaer

2 goals

2 assists

Paul Pogba in his last 12 games under Jose Mourinho

1 goal

3 assists

Reagovat
Malresi

Zasa nabumbany. Cim viac slopem,tym lip. Pred zapasom som bral aj cash aj vyhru. Ta potesila viac. Niekto, kto sledoval... Ako sme hrali?

Reagovat
smazaný uživatel

klopp >>> guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Ole >>>> oba dva

Reagovat
cink

Jste >>>> mrdnuti

Reagovat
Mato178178

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
scheeza

Ten Egyptskej simulant by měl dostat ban aspoň na 5 zápasů

Reagovat
fff

50 podla mna.

Reagovat
Sm0ker

Nebreč

Reagovat
Kopac

Hahahahah

Reagovat
bbbauch

To bylo judo prece

Reagovat
smazaný uživatel

říká někdo, kdo má v klubu Younga

Reagovat
Pinturicchio

Tyvle, já sem si myslel, že největší alibista pod PL je Counter, ale kam ten se hrabe na fanoušky LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

a co chces od fans LFC, aby mu zacali na socialnych sietach nadavat, ze je neviem co, lebo pre tim ziskava body nez nieco napises sa zamysli jasne ze fans si budu hracov svojho timu zastavat....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SCELO

malo tam byt nie lebo pre tim ale, KED pre tim ziskava body

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Objektivne je MC stale najvacsi favorit, nevidim v tom ziadny alibizmus. Sirka kadra, kvalita zakladnej jedenastky, teraz ked sa do formy po zraneni vrati KdB.

Reagovat
pobody's nerfect

Není, LFC je nyní největší favorit, pokud to posereme, je to jen a pouze naše vina, za nic se neschovavejme a pojďme i my všichni fanoušci odhodit alibismus a přijmout roli hlavního favorita ligy

Reagovat
Pinturicchio

Proč? Kvůli loňské sezoně? teraz ked sa do formy po zraneni vrati KdB ... to je ten alibismus, vrátí se ten a ten hráč, bude líp nalajnované hřiště.

Reagovat
fff

Aj kvoli minulej sezone, ti hraci to uz vyhrali, mensia sanca, ze sa zosypu.

A co je na KdB alibizmus? Jeden z naj hracov ligy. Maju lepsi kader co do sirky, nam keby sa zranil VVD sme v riti, rovnako Salah.

Presne polka sezony pred nami, stat sa moze strasne vela. O dve kola mozme mat na MC 1 bod.

Reagovat
Pinturicchio

A CR7 je jeden ze dvou nejlepších hráčů planety a poslední zápasy pálí až běda. Alibismus. Šmarjá, se o tom nebojte mluvit, nikdo vám nevnucuje rétoriku typu "majstri, majstri, majstri", ale psát o tom, že se City vrátí jeden hráč, v bůh ví jaké formě a na jak dlouho?

Reagovat
fff

Jedne hrac, ktory bol tusim za Salahom najlepsihrac PL minuly rok, podla niektorych bol lepsim.

A ja praveze nepisem o jednom hracovi, ale ze ako tim maju na dlhodobu sutaz (kde sme estelen v polke) sirsi a kvalitnejsi kader a kvalitativne su pre mna stale najvacsi favorit oni.

Reagovat
Pinturicchio

Zmiňuješ ho v každém příspěvku.

... a taky před sebou máme celé lednové přestupové okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Objektívne je najväčší favorit Liverpool.

Reagovat
fff

Pretoze mame aktualne najviac bodov?

Reagovat
cristiano.K.

ano, body, forma. Není co řešit jsme momentálně největší favorit na titul. Uvidíme jak dopadne vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus toto hektické obdobie vrcholí a v ďalšom priebehu sezóny už ani tak nebude záležať na šírke kádra. A ďalšie plus je neforma City.

Reagovat
fff

Sak pride LM a FA cup, praveze sirka kadra bude podstatna. A v zime moze MC este kvalitne nakupit, my skor nie.

Reagovat
smazaný uživatel

A City a Spurs LM a FA Cup hrať nebudú? Tí majú dokonca plus dva zápasy v League Cupe, takže to je Liverpool ešte objektivnejsi favorit na titul, než bol v mojom prvom príspevku

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Tezka situace. Kdyz budou mit fans LFC reci o titulu, tak to sliznou protoze next year, protoze 30 let, protoze Klopp a jeho trofeje, protoze slippy G. Kdyz je mit nebudou, jsou zas nejvetsi alibisti a priposranci.

Reagovat
SCELO

vsetkych fans LFC hadzes do jedneho kosa....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to bych teda rad vedel do ktereho? Ja jen pisu, ze at napisete, co napisete, vzdycky je to voda na mlyn tech, kteri si chteji kopnout. Ze bych psal neco o LFC fans obecne, jsem si teda nevsimnul.

Reagovat
Swarley

i když je obhajuješ, tak to berou jako útok...není to jednoduchý, trochu jsme jim pocuchali nervy...

Reagovat
SCELO

moja chyba nechapanie pisaneho textu je moj bezny problem viz vyssie...

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Pinturicchio

A nic mezi tím není?

Reagovat
Spalovač šancí

Je. Ale pro ty, kteří si budou chtít kopnout, je to stejně irelevantní.

Reagovat
Pinturicchio

Až někdo to "je" zmíní, tak možná ti, kteří si "chtějí" kopnout", kopat přestanou.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím, ale jak projíždím tuto diskuzi, tak mi přijde většina úvodních vláken od fandů LFC rozumná a vystihující realitu. Žádné mistrování, žádné černé scénáře, jednoduše popis, že se to vyvíjí velmi pozitivně.

...

Popravdě řečeno mi přijdou mimo komentáře fanoušků jiných týmů, včetně tebe. Ale možná mi unikl přesný kontext toho alibismu.

Reagovat
Pinturicchio

Beru ... moje zkušenost je opačná, otevřu diskusi a jediné, co vidím, je dopředu hledání důvodů toho, proč ten titul nakonec nezískají.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa sa v tejto sekcii veľmi zle interpretuje slovo alibizmus a samotní uživatelia nechápu, čo ten pojem vlastne znamená

Reagovat
Busby babes

nebud tak prisnej a dej Counterovi aspon dva tri prestupaky...

Reagovat
Pinturicchio

Když to budu brát optikou liverpoolských fanoušků, tak i deset.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Co se týče psaní, tak bys měl zůstat v té svojí Italské sekci, protože když píšeš sem, tak je to skoro vždy tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

emery je trapny

Reagovat
LokoLFC

naopak, vrací Arsenal tam, kam patří

Reagovat
PhilipS

tyhle soudy po ani ne půl sezóně jsou směšný. Dej mu tři sezóny a pak hodnoť

Reagovat
diastan

Tvle Pep je snad domluven s Mourkem, ze zas pujdou do stejny ligy

Reagovat
chicuita

Mourek ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě hůř, Mourinho vystřídá Pepka

Reagovat
diastan

Reagovat
Minister

Tfuj, to bol ale hnusný výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Thé house od Spurs

"We put the pressure on!"

Hrozně na píču, že nás ty domácí zápasy s City a Podílem chytly v tom stavu, v jakém nás chytly. Darovat přímým konkurentům tři body na (ne) vlastním stadionu se nevyplácí. Vyzdimat z obou aspoň bod a ztrácet na Pokladně 2 body místo šesti před tím dvojzápase mi co je teď čeká, mohli jsme se klidně ocitnout na špici. Na kdyby se ale nehraje, tak snad se pokusíme o husarský kousek a vyrvat si body zpět na Etihadu a Anfieldu. A btw. Counter ale přece říkal, že není možné, abysme začali hrát líp a k bodovému základů teď přidali dalši, s lehkostí vyhrané body...

Reagovat
oddy

autocorrect

Reagovat
Heisenberg

Ale abysme mu to na abychom neopraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Piče, ja vypinal kontrolu pravopisu a az ted jsem se v tom vic povrtal a zjistil, ze to prepisovani slov je v nastaveni klavesnice. uz jsem asi starej nebo co. Zlata 3110...

Reagovat
smazaný uživatel

btw. stále bys neměnil vítězství s Arsenalem v poháru za ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží jestli ten vyjebanej pohar vyhrajem a nestli na konci sszony budem ztracet na prvniho min nez tri body Ale kdybych to tim jinxnul, tak na provaz se mnou!

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezóny už budu mít taky jasno Nicméně o sranda pohár zas tolik nestojim, budu radši, když budeme do konce sezony reálně v boji o titul, i kdyby to nakonec nedopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja teda radši srandapohar nez zas hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ten srandapohár je jen takový pocukrovaný hovno

Reagovat
iamek

Pěkné arsenal. Teď jeste Chelsea ztráta

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to bolo nahovno, hrozne chýbal pohyb. Ramsey mal ísť hore už cez polčas a namiesto Guendouziho/Torreiru, to Emery dojebal.

Reagovat
vladis271

ale necítim sa dobre ísť do zápasu proti Arsenalu s puncom mustwin

Reagovat
SCELO

ty ale riesis kokotiny....

Reagovat
Heisenberg

Od ligového zápasu se Spurs he naše hra bídná a Emery si to rozestavěním moc neulehčuje.

Hra na 3 střední záložníky je proti týmům jako Brighton moc zatažená. Už v prvním poločase, kdy jsme ještě hráli jako top 6 tým, jsme měli dlouhé pasáže, kdy si přihrávali stopeři se záložníkama a chyběl tam ještě 1 hráč, který by je spojil s přední trojkou.

Za mě bych příště proti takovým týmům sundal Guenduzziho a místo něj dal vedle Ozila Iwobiho/Mkiho/Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Arsenal ztráta, ještě Chelsea

Reagovat
papanegra

jak se všichni otočí proti týmu, který zrovna vede ligu, to je fakt vtipné.. Navíc se tady dělají konce v půlce sezony..

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky se tu vetsina fans Liverpoolu chova hrozne. A nezkousetani, kdo je vetsina a mensina, kdyz u nas se Brit a Owny berou jako vsichni.

Reagovat
pingla

Reagovat
C-M@ster

Příště doma Bournemouth a Arsenal hraje s Liverpoolem.

To by snad šlo.

Reagovat
PhilipS

Zapomeňte na ligu mistrů. Auba s Torreirou a ještě možná s Lacou to fakt sami odtáhnout nemůžou. Vůbec nezahráli dneska kraje. Žádnej pohyb. My jsme fakt omyl na tý špici tabulky. Myslím, že se moje předsezonní předpověď na šestý místo vyplní.

Reagovat
Nikikrew

Torreira teda dnes nebol presvedcivy, dnes mozno iba pochvalit Aubu a Sokratisa, zvysok bieda.

Reagovat
king23

počkej tady si fakt někdo reálně myslel, že Arsenal bude hrát ligu mistrů?

Ono než se napraví škody po Wengerovi, tak to chvílu potrvá...

Reagovat
Golasso

Jako před sezonou jsem v to ani nedoufal, ale řekni mi, proč bychom to 4. místo urvat nemohli? Chelsea je na tom v podstatě jako my, na body proti slabším se často natrápí a sem tam blbě remizují nebo prohrají. Tým mají asi stejně nekompletní, jako máme my, akorát na jiných postech. MU pod Mourinhem nic moc, teď se to zlepšilo, no snad to úvodní nadšení poleví.

Nebude to lehké, ale těmi kartami ještě zamíchat můžeme

Reagovat
king23

Jako neříkám, že je šance vyloženě nula, ale prostě jsou při současném rozpoložení až 5.-6. v řadě. Spíš united hráli lehce pod své možnosti a vidím to ke konci na vyrovnaný souboj s nima o 5. flek.

Reagovat
nani92

Ole prišiel a Pep hned prehral 2 zápasy, to je jednoducho znamenie

Reagovat
Mastný Chobot

už im zas jebe

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
nani92

Mrzí ma,že to tak citis

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
topinho

Reagovat
vladis271

že dakujeme

Reagovat
nani92

inak našiel som dnes skvelý chant, tak sa s ním s Vami rád podelím

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Aw-r1eWVMbo

Reagovat
smazaný uživatel

já tuhle melodii prostě miluji v jakékoliv formě

Reagovat
Nikikrew

Otras, hnus. Druhy polcas sme si nevypracovali azda jednu single sancu Neviem co si Emery dokazuje tymi striedaniami ale dnes to hrubo nezvladol. Jedina sanca bol odkop priamo do Iwobiho, bravo.

Nemozem si pomoct ale nejaky velky posun teda nevidim. V obrane je to minimalne lepsie, to iste aj v utoku. Vidno, ze do Emeryho koncepcie chyba par hracov tak snad to minimalne poriesime v zime pretoze takto hrat o top4 sa naozaj neda hrat.

Pritom dnesny zapas sme zacali fakt dobre, pekny gol, velka sanca pre Aubu. Od uplne hlupeho golu sme hrali zle.

Teraz fandit Watfordu aby obrali Chelsea o nejaky ten bod.

Reagovat
Nikikrew

A co tam este predvadzal Ainsley, wau

Reagovat
Taiger

Chobotův golden boy, takže tak

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

Mne je jedno koho je to golden boy, aj ja mam AMN rad a sere ma ze ho Emery zaboja pretoze on je CM a nie right back.

Kazdopadne dnes bol velmi zly

Reagovat
Mastný Chobot

dnes to hrozne nezachytil

Reagovat
Higi

Torreira byl dneska ještě zlatej. Řekl bych že rozhodně lepší než dvojka Guendouzi - Xhaka... aspoň když dostal balón a měl možnost se otočit a jít dopředu, tak to udělal, a snažil se vymyslet, překvapit... Xhaka snad 90% zápasu přihrávky do strany a dozadu, hrozně připosranej výkon dneska. Takhle to nejde, dneska to bylo strašný.

Reagovat
masly008

oni prostě nemůžou hrát všichni 3 najednou.torreiru to strašně sráží když musí hrát tak vysoko.a xhaka jenom posouvá míče,nebo dává dlouhé míče na stojící hráče.

Reagovat
fff

Klopp vyhra cislo 100 u nas, 181 zapasov .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tak to nic moc.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
16Dave

Koukám že Vydra hraje méně a méně, až vůbec nehraje. Ten si PL fakt už asi nikdy nekopne

Reagovat
cristiano.K.

výhra v tréninkovém tempu. Pochválil bych Lovrena, ten gol nebylo vůbec jednoduché trefit, potom jsme se uklidnila. Až na neproměněné šance Maného pohoda.

Reagovat
fff

Mane tuto sezonu toho zadrbava neskutocne vela. Ale tak iny uz asi nebude

Reagovat
cristiano.K.

oba náběhy za obranu neskutečný, tahal nás na úvod sezony, ted nás tahá zase Salaha

Reagovat
Wat

Náběhy má brilantní, výborný načasování, i ten první dotek má často suprovej - škoda jen, že na gól je potřeba větší klid v zakončení.

Reagovat
Zaschrona

No, dneska jsem viděl jen část zápasu, ale jako odpověď na tu hrůzu se Spurs, tak to je moc fajn. Nápravené skóre a konečně od derby zas výhra. Digne boží, Mina první gól, Richarlison krásně slabší nohou to tam plácl, aby pak za stavu 5:1 sundal dres. Takhle to má být.

Jen ta situace na čele se mi nelíbí. Jestli ten moment z derby přinese Liverpoolu titul, tak ho fakt nemůžou získat víc liverpoolským způsobem.

Reagovat
LokoLFC

Pickford je bůh!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fandis v boji o titul Spurs?

Reagovat
Kopac

Samozrejme, pokial proti nim niekto nepoda lepsi vykon

Reagovat
Zaschrona

Jistě, ale já vás mám dlouhodobě nejradši z celé té top 6 nad náma, zvlášť navíc teď pod Pochettinem. A proti Liverpoolu vám to samozřejmě přeju speciálně ještě o to víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Tom je dotaz jak děkanem pro fandu Evertonu

Reagovat
Kixi Syhimour

*jak dělanej

a reakce na Kohouta

Reagovat
Sandstorm

Jak už říkal svého času Sir Alex, že o titulu se rozhoduje o Vánocích, tak ty prohry City nahrávají Liverpoolu asi ještě víc, než si tady ta místní partička kloppofilu uvědomuje.

Reagovat
fff

Ja som stale velmi opatrny. O dve kola mozme mat na MC 1 bod.

Osobne sa celkom bojim toho, ked pride ta prehra (a ona pride), ako sa to na nas prejavi. Plus mame zatial stastie na zranenia najlepsich hracov. Strasne vela veci sa moze este stat, presne olovica sezony pre nami.

Reagovat
fff

Ale ako som pisal niekde vyssie, ten sposob akym tuto sezonu hrame v porovnani s minulou sezonou, teda tou druhou polkou najma, mi skor dava dovod verit, ze by sme to mohli nejako dotiahnut.

Ta obrana je neskutocna tento rok.

Reagovat
cristiano.K.

těch 7 golů je neuvěřitelnejch a to si Becker ještě dva goly dal sám (samozřejmě x jinejch chyti,l nic mu nevyčítám)

Reagovat
LokoLFC

Nemyslím si, že prohra nás ovlivní. Ten tým ví, že má sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda myslím, že liga se od časů SAFa dost změnila, takže ani tohle už neplatí tolik jako dřív. Top 4 už nemá nikdo jistou, titul vyhrál Leicester, prachy mají všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

co se s těmi City děje? zálohu a útok prakticky nešlo poskládat lépe

ne že by mi to zas tolik vadilo, ale Slepice na druhém místě si snad nepřeje nikdo

Reagovat
fff

Uz sa o tom hovorilo predtym a vcelku sa to ukazuje. Nemaju absolutne nahradu za Fernandinha.

Reagovat
ďuriLFC

Co s nim vlastne je? Keby tak ešte týždeň potiahol na maródke...

Reagovat
Vánoční owník

každý si přeje Slepice na PRVNÍM místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Cobra

Reagovat
Liquid

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
Pilsnersfaust

ja to preju tomu poolu, za ty roky cekani, pro fanousky by to bylo neco

Reagovat
Azazelo RD

Určitě ne. By hned po titulu dostali všichni deprese a páchali hromadně sebevraždy, neboť jejich smysl života postavený na čekání by ztratil smysl.

Reagovat
Giwdul

Ne, právě naopak. Sebevraždy by páchali ti, jejichž životy závisejí na tom, že během délky jejich trvání Liverpool titul zatím nevyhrál. Takže konkrétně z MU by se ze dne na den stal tým s vůbec nejmenší fanouškovskou základnou.

Reagovat
vladis271

To nie.

1. Lfc vyhra titul s gerrardom v cele..... Asi ne

2.lfc vyhra titulbza cias fergoeho na lavicke mu.... Hm

3.tak snax ti vyhrAme pocas jeho zivota aby sa na to musel pozefat

Reagovat
fff

Pijes vlado?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

vás to ničí ty šance na titul, vy to fakt nemůžete vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, my vyhravame tituly co par let, pro nas by to bylo hovno. Nevim ve kterem vesmiru je 30 let vic nez 58 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ale len preto lebo si neprajú Liverpool a City na prvom mieste

Reagovat
fff

Inak ked je ta polka sezony za nami, LFC banda. Aka je podla vas vlastne nasa idealna zaloha (aktualne, nie podla toho, ze dufame, ze Keita raz zacne hrat ako boh).

Reagovat
pobody's nerfect

Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri

Defenzivní varianta: místo Xherdana Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanem možno veľkú kritiku za tento názor, ale: Fabinho-Wijnaldum*-Firmino... Čisto podľa aktuálnej sezóny a výkonnosti. V prípade neformy Shaqa samozrejme Firmino na falošnú deviatku.

*kvalitatívny rozdiel medzi Ginim a Milnerom je malý, ale sú to iné typy hráčov a majú aj väčšinou iné úlohy na ihrrsku.

Reagovat
Sm0ker

Milner, Hendo, Gini

Reagovat
nani92

Henderson, Geno, Milner

Reagovat
SCELO

tak ta dufajme ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Milner (ten prostě musí být na hřišti VŽDY, kdekoliv)

Wijn

Fabinho (tam se obávám ještě výkyvů)

Shaq, ale jeho radši dopředu místo Maného

Reagovat
LokoLFC

neblázni, Mané je pořád jinde

Reagovat
Giwdul

Pravda. Způsob, jakým dnes zadrbal tu situaci tři na jednoho, byla vážně úplně jinde.. Kdykoli je Mané v gólové šanci, už mě to ani nevzrušuje, protože vím, že na 99% spálí. Shaquiri se mi teda letos líbil daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho - Wijnaldum a k nim nekdo podle soupere atd.

Reagovat
fenixLFC

henderson fabinho shaqiri

Reagovat
Malresi

Fabinho DM, Wijnaldum BtoB, Keita CAM

Reagovat
cristiano.K.

Fabinho (Henderson), Wijnaldum (Milner), Shaq (Keita)

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, Gini, Fabinho

Reagovat
smazaný uživatel

pripomente mi niekto ten pribeh s podpisanim Kola do Arsenalu pls dik pekne sviatky

Reagovat
Nikikrew

myslis Kolo Toure?

Reagovat
smazaný uživatel

anko

Reagovat
Nikikrew

Wenger si ho zavolal na skusku do Colney a aj ked Toure nebol moc technicky zdatny, bol fyzicky velmi dobre pripraveny a najma makal tvrdo na treningu. Ked hrali na treningu zapas, tak to bral velmi vazne ked zranil pri sklze Henryho (samizda). No a napokon bola situacia, kde lopta skoncila pri Wengerovi ktoreho Toure tiez sklzom zlozil na travnik (trener netrener)

Wengerovi sa pacil jeho pristup, tak ho zobral do timu

Reagovat
smazaný uživatel

ja si pamatam nejaky obrazok k tomu a este ze arsene mu zakazal sklzy ale on ho nepocuval a na koniec ae niekomu povedal ze sa mu paci jeho pristup

Reagovat
smazaný uživatel

Kolecko posloucha trenery, klidne i cizi a v korejstine

https://www.youtube.com/watch?v=n5mj0Huxajk

Reagovat
Nikikrew

to nie je Kolo Toure ale Eboue

Reagovat
smazaný uživatel

moje klasika

Reagovat
smazaný uživatel

inak co som pisal po odvolani mourinha sa mi celkom naplna. Uvidime jak to pojde dalej

Reagovat
Lacko_Boh

kokot neviem tvoje komenty naspamat, napis co si napisal...omg

Reagovat
smazaný uživatel

zase tolko tu toho nepisem aby si sa to nezvladol naucit naspamat

Reagovat
Busby babes

Skoda, ze i Chelsea neztratila. To by pak na 4. misto bylo 6 bodu. 8 je v tomhle ohledu fakt velkej rozdil.

Reagovat
blade115

S tímhle bude Chelsea ještě ztrácet dost. To není dlouhodobě udržitelné, pokud tomu buranovi v lednu výrazně nezlepší kádr.

Reagovat
Busby babes

uvidime co prinese prestupak. Jako jasne, nemyslel jsem to tak, ze je vse ztraceno, to urcite ne. Ale musime vyhrat o 3 zapasy vic, ne o 2. A my taky budem ztracet.

Reagovat
blade115

Jo, ale vy máte vzestupnou tendenci a svým způsobem není co ztratit. Mě by teda vůbec nepřekvapilo, kdybyste tu LM ještě dali.

Reagovat
blade115

Vlastně ještě Arsenal... No, možná to bude napínavější než boj o titul. Jako už tradičně.

Reagovat
Busby babes

no uvidime, rozhodne je aspon k cemu uprit zrak a sily. Brod je jeste daleko, Arsenal ma pristi kolo Liverpool... snad to my nezeslonime proti Bournemouthu, kterej se ted trapi..(jak typicke po tom, co jsem si tu vyhypoval Howe. )

Reagovat
spider_8

Tak boj o titul se teď rýsuje hodně zajímavě. Nabušenej Liverpool, nabušenej Tottenham a City, kteří měli válcovat ligu na příštích 10 let dopředu

Boj o top 4 bude jen o tom, kdo bude víc zoufalý.

Reagovat
Busby babes

jj, jsem zvedavej na reakce pokud by Pepek neobhajil.

Reagovat
spider_8

Tak v létě dalších 300 mega a jdeme zase válcovat

Reagovat
Busby babes

Jdeme? uz si taky presel k City?

Reagovat
spider_8

Řečnický obrat My to zválcujeme až napřesrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepek koncepčně nakoupí za 300 mega

Reagovat
iamek

Reagovat
Pinturicchio

Alibisto.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Výhra je asi jediný pozitivum, ale díky bohu za ní. Mít po půlce sezony 40 bodů není zas tak špatný a pokud to zopakujeme, tak by to na konci mělo stačit na top 4. Ale teda že by se mi líbilo kam směřujeme, to se říct nedá. Nějak jsme zatím žádný Sarriball, o kterém se furt mluví, nepostřehl a jestli ještě přijdeme o Hazarda, tak z nás bude jen lehce nadprůměrný tým. V tuhle chvíli je až trapný, jak jsme na něm závislí a nikdo jiný nedokáže strhávat zápasy na naši stranu.

Snad tedy přijde v lednu ten Pulišic a pokud Sarri tak moc nevěří Giroudovi, tak nevidím důvod proč nestáhnout Michyho nebo Tammyho z hostovačky a zkusit to s nimi.

Reagovat
Miguel19

Pulišič je ten hype co sedí i v Dortmundu za 80 mega?

Reagovat
spider_8

Tak on asi sedí dost kvůli tomu, že neprodloužil smlouvu. A i tak jsem ochotný to s ním zkusit, než se dál koukat na Williana s Pedrem

Reagovat
vilp

Hype, protože ho vytlačil Sancho?

Reagovat
Miguel19

No já nevim. BVB nesleduji. Ale 80 mega za náhradníka Dortmundu?

Ale mně už je to taky jedno. Hlavně ať někdo přijde. Ta ofenzíva je trapná.

Reagovat
vilp
Reagovat
andrew96

Hype

Reagovat
vitasrp

Jestli přijdeme o Hazarda, tak je v prdeli našich 80 % branek v Premier League. Kdybych teda vzal statistiky, tak to číslo asi nebude tak vysoký, ale panebože, na něm jsme tak moc závislí, až to není hezký.

Ten tým je potřeba do ofenzivy posílit, nikoliv oslabit, však ta současná situace je prostě krásným odrazem toho, jak vedení do ofenzivy nepřivedlo už dobrý tři roky nadstandardního hráče. Do ofenzivy myšleno křídlo + útok a vyloučím z toho Moratu, který byl jen náhradou za odcházejícího Costu a ještě se brutálně nepovedl. Ta situace je podobná loňskýmu roku, kdy v zimě ta ofenziva taky totálně zamrzla, nikdo tam nebyl schopný nic předvést a bylo z toho totální trápení. Samozřejmě - herní styly trenérů byly odlišné, Conte pak přešel na hodně defenzivní styl, nicméně potíže ve finální fázi zůstávají stejné.

Reagovat
spider_8

Jj, ale Conte nám tím ještě málem zachránil sezonu, zatímco Sarri je zoufale neflexibilní. Ten je prostě závislej na tom, aby mu vedení koupilo hráče, které potřebuje a ještě v požadované kvalitě. A to teda s naším vedením nevím, nevím..

Reagovat
vitasrp

Tak zase Sarri byl přiveden kvůli jeho filozofii, aby tým naučil hrát jeho styl fotbalu. Pokud po něm vedení bude chtít, aby se přizpůsobil a nějk výrazněji změnil, pak si prostě najali špatného koně a udělali další píčovinu.

Reagovat
spider_8

Jo, to se nehádám. Ale podle mě to je špatná cesta, protože nevěřím, že vedení bude ochotné ho bezvýhradně podpořit jak na přestupovém trhu, tak co se týče času na práci. A i kdyby, tak si nejsem jistý, jestli tenhle neměnný styl hry je možné v PL delší dobu úspěšně praktikovat.

Reagovat
Busby babes

pritom kdyz k vam prichazeli hraci jako Kovacic, Giroud, Morata, Jorginho a Pedro, tak si clovek rikal, jak dobre posili a zajimave hrace berete. A ted, kdyz vyndas Hazarda, tak to fakt pusobi jak spolek prumeraku a Kante. ale ono se to zas muze za par mesicu otocit.

Reagovat
spider_8

Spolek průměráků a Kante mimo pozici

Ale tak ono stačí, abychom měli top útočníka a koupili nějaké pořádné křídlo k Hazardovi a hned by to vypadalo líp. Akorát koupit top útočníka není zas taková prdel, jak se zdá. To vám asi taky nemusím vysvětlovat

Reagovat
Busby babes

Privedem Douglase Costu a prodame vam Alexise...

Reagovat
spider_8

Martiala a můžeme se domluvit

Reagovat
Busby babes

tak zas nic no...

Reagovat
RKBoy

ubojovaná výhra.. momentálne sa každá počíta aj ked výkon stojí za prd, ale možeme si za to sami.. tí hráči kropia až príliš vela chýb, či v defenzívnej alebo ofenzívnej fáze, hlúpe straty, zlé dostupovanie , zlý pressink.. v tom Sarriho futbale je vela pekného,my zatial neovládame ale skoro nič.. momentálne nám neostáva nič iné ako to do konca sezony prežit a nejak tú top 4 nejak ukopat...tuto ale musí kopnút do vrtule aj vedenie a priniest Sarrimu čo mu na očiach vidia, inak sa nikam nepohneme..v budúcej sezone čakám už ale iný futbal a nie toto strojové posúvanie lopty.

Reagovat
Pinturicchio

400. pro titul Arsenalu nebo MU

Reagovat
Busby babes

nevim kterej rok, ale jednou to vyjde.

Reagovat
Pinturicchio

Snad letos, i Chelsea bude lepší než ta první trojka.

Reagovat
SpecialOne

Ten Emeryho výrok a střídání Ozila je vypovídající, chtěl udělat 'nějakou změnu' Jenže na dělání 'nějaké změny' bych tam stačil i já. Sere mě jak vytira podlahu s Lacou

Reagovat
Kixi Syhimour

A to jakože proč?

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš proto, že nechci, aby ligu vyhrál Liverpool, City nebo Tottenham.

Reagovat
Kixi Syhimour

A to jakože proč?

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš proto, že mi ty týmy nejsou sympatické a titul jim nepřeju.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, zajímavý výběr, ale proti gustu žádný dišputát

Reagovat
PISTOLERO

Tak staci se mrknout ze fandi Juve, to pak musis pochopit

Reagovat
Whitemedia

To by mě zajímalo, s kterým fanouškem Juventusu si tě pletu, co občas přišel do PL sekce a psal, jak to nejvíce přeje Tottenhamu, protože je mu sympatický..

Reagovat
Pinturicchio

S nikým, mně Tottenham byl sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvrácený

Reagovat
Busby babes

Sunderland's 46,039 crowd today was the biggest in England outside the top-flight all season, the highest level three crowd since 1979 and bigger than Tottenham's attendance at Wembley.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je v skvelej forme, Hraje non stop, dnes 8. zápas v Decembri a pripísali si 6. víťazstvo. A to i napriek tomu, že pre rozne zranenia vynechali či už jeden zápas alebo celý mesiac Alli, Davinson, Vertonghen, Foyth, Aurier, Trippier, Lamela, Dembelé, Wanyama, Dier.

Dokedy sa ešte bude písať o úzkom kádri?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud ho nerozšíříme

Reagovat
smazaný uživatel

Klicove je, ze Kane, Son, Eriksen a Alli jsou v super formě. Naštěstí jsme nejak sbirali body i pri jejich absencich a ted se pridala i tahkost s jakou jsme hrali minule sezony. Zapas na Camp Nou dost mozna rozhodl o dalsim prubehu sezóny.

Reagovat
Mateo16

Smutny pohlad na Kovacica v tom modrom drese. Najvtipnejsie je ako ho kritizuju fanusikovia Chelsea

Ked sa na to pozrem ze v Chelsea hra vsetky dolezite zapasy pod Sarrim forma/ neforma. Je potom zabavne citat od fanusikov ako ho Chelsea nekupi. Pochybujem ze na konci sezony kde je Kovacic klucovy hrac Chelsea si povie Sarri. Nechcem ho Barkley je lepsi

Reagovat
Miguel19

A to ho máme chválit, i když hraje hovno jenom proto, že je z Realu?

Reagovat
Mateo16

Myslim ze od neho ocakavate nieco co nikdy nebude

Teraz ale reaguje na tie komentare ako ze ho po sezone Chelsea nekupi. No kupi pretoze pre Sarriho je klucovy hrac.

Reagovat
spider_8

Jestli bude ještě Sarri ten, kdo o tom rozhoduje

Reagovat
Svatej

Neni klicovy, to je mozna tak typove Luiz, Jorginho a kvalitativne Hazard s Kantem. Zbytek je nahraditelnej jak typove tak kvalitativne.

Reagovat
blade115

Je to dobrý hráč na špatné pozici. On prostě jako ofenzivní záložník hrát nemůže, tam by měl být někdo typu Fekira. Není fér, že na něm jsou taková ofenzivní očekávání, když by od toho na hřišti vůbec být neměl. Je to takové nevděčné no. Ale tak když může hrát mimo pozici Kante, u Kovacice už to asi tolik nepřekvapí. Taky pochybuju, že by o něj nakonec nebyl zájem. Jen teda doufám, že Sarri už do toho tou dobou nebude mít co mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta záloha Kante, Jorg a Kova je taka jednostranná

Reagovat
Svatej

Vy jste z ty PD fakt.jak naprogramovani roboti. Jste schopni i rok druet huby a trpelive cekat na jedinej povedenej zapas vasehl kone, aby jste hned pritancili jako kvetinky a rozdavali rozumy, to je uz normalni porucha.

Reagovat
Mateo16

O Kovacicovi to tu pisem forma / neforma.

Reagovat
Svatej

A Kovacic je i pres dnesni zapas nejminndulezitym ualoznikem dosavadni sezony, tak to proste je.

Reagovat
fenixLFC

klucovy hrac

Reagovat
Whitemedia

To víš, jen kvůli tomu, že je lepší než Barkley, je to jasně klíčový hráč týmu.. a že ještě ani jeden zápas v PL nedohrál celý to jen potvrzuje

Reagovat
vilp

Tak nedohrál ani teď, a to byl s Hazardem nejlepší.

Reagovat
Talker

Ale tady jde prostě o cenovku. Kovačič je slušný hráč, ale kvalitou prostě nepřevyšuje Barkleyho a RLC o tolik, abychom za něj vyhodili částku, kterou budete chtít. Nepočítám, že budeme ochotní utratit více, než 150 mega (a už to je dost optimistické) a to potřebujeme zoufale útočníka (world class) a ještě křídlo - což samo o sobě je více, než ten budget, který jsem napsal. A nedivil bych se, kdybychom chtěli i krajního beka.

Kdyby stál Kovačič stejně jako Barkley, případně řekněme do 30 mega, tak by to smysl dávalo. Asi bych byl ochotnej akceptovat ho i za 40, ale víc by mě mrzelo.

A vy budete chtít rozhodně více, než 50 mega, očekávám, že budou lítat částky kolem 70 nebo 80 milionů. Už jsme vám dali více než dvojnásobek, co byla reálná hodnota Morata (teď to vypadá na desetinásobek ).

Reagovat
Giwdul

Ten zápas měl dnes vzhledem k tomu, co Newcastle převáděl za hrůzu, skončit tak 10:0. Ale je velmi pozitivní, že hráči pošetřili síly na náročné zítřky, a přesto vyhráli relativně vysoko. GD na City smazán, navíc jejich další ztráta... Boj o titul bude ještě jízda. Vzhledem k vývoji sezóny si na rozdíl od mnohých nemyslím, že by měl existovat nějaký významnější důvod pro zbytečné ztráty. Liverpool hrál nějakých prvních 8-12 kol totální hrůzu, vůbec nefungovalo útočné trio, záloha byla zmatená a nekreativní, a celé to držela pouze obrana. Stejně se ale body neztrácely. Naopak zhruba od toho zápasu s Neapolí už to začíná šlapat skvěle. Salah, kdykoli je u míče, nebezpečný. Mané spálí vážně úplně cokoli a při finálním řešení občas volí špatná rozhodnutí, nicméně v mezihře či vytváření nebezpečných situací začíná být opět skvělý. Firmino hraje cele pro tým, občas by klidně mohl zkusit trochu zasobčit. Nicméně ta trojice (pořád podle mě není na svém vrcholu) začíná opět fungovat. Konečně se do toho začíná dostávat Fabinho. Henderson se mi v posledních třech zápasech hodně líbil, hraje daleko víc dopředu, je odvážnější a nechybuje. Wijnaldum - o tom hráči nějak pořád nevím, co si myslet. Podle mě u něj více než u kohokoli jiného záleží na tom, s kým v té záloze hraje. V trojici on-Henderson-Millner je absolutně utopený a spíš neprospěšný. Naopak po boku Fabinha či také Keity nebo Shaquiriho se mi líbí daleko víc. Obrana skvělá. I ten Lovren se při vedení VVD dá snést. Vůbec netuším, co by se muselo stát, aby začala tahle obrana dostávat góly - snad jen zranění VVD. Ten je momentálně absolutně klíčovým hráčem týmu, je naprosto nenahraditelný. Ani Salah či kdokoli ze zálohy není tolik nepostradatelný jako on. Takže k těm spekulacím a predikcím ohledně titulu: já vůbec nevidím důvod, proč by měl začít Liverpool ztrácet, nebo proč by měla přijít nějaká krize. Naopak mi připadá, že do té své nejlepší a zabijácké formy pořád roste. Jenže ten tým je tak skvěle systémově letos vypracován, že už teď to stačí. Co by ale mohlo všechno změnit, je zranění právě VVD. To by otřáslo základem celé herní struktury, na které vše stojí. V případě ztráty kohokoli z útočného tria se dá využít zatím skvělý Shaquiri (ten se pomalu ale jistě stává mým nejoblíbenějším letošním nákupem), v záloze se dá rotovat v mnoha variantách, ovšem v případě absence VVD v podstatě neexistuje záložní plán. Ta obrana by se rozpadla a dost možná to uvidíme při jeho absenci už proti Bayernu. Nicméně celkově to vidím letos velmi pozitivně. Ta herní vyrovnanost, jistota, množství herních variant, to u Liverpoolu snad ani nepamatuju... Ani v oné sezoně za Rodgerse, kdy chyběl k titulu už opravdu jen kousek, to nebylo na takové úrovni. Tam to bylo o hráčích, o individualitách a Suarezovi ve vražedné formě, ne o kvalitě herního systému.. Jsme v polovině sezony a už v tuto chvíli musí Liverpool dvakrát prohrát, či třikrát remizovat, aby se na něj dotáhl druhý Totáč (a to ani neberu GD). Pokud nepřijdou zákeřná zranění klíčových hráčů, letos Live opravdu věřím. Nevidím tam zatím žádné indicie pro případnou krizi.

Reagovat
Sm0ker

Jak říkáš, krizi jsme měli na začátku seony a i tak jsme sbírali body a teď se začínáme dostávat do tempa, VVD se snad nezraní a i proti tomu Bayernu bych to neviděl tak černě, jednak budeme hrát doma a měl by už být snad zdravý i Gomez a Lovren tyhle velký zápasy umí

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik času pro jeden velkej blábol

Reagovat
smazaný uživatel

Motd stream?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.filmon.com/tv/bbc-one

shit, ale asi lepší než nic

Reagovat
Busby babes

to ale pojede jen asi 2 minuty, pak uz je to placene, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj musíš furt aktualizovat

Reagovat
Busby babes

lol, to je na picu z obou uhlu pohledu. Filmon byval super, nez to timhle zkurvili.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím že i kvalita obrazu bývala lepší

Reagovat
Busby babes

to byla asi stejna. vzdycky nic moc, ale dalo se to. No nic, si to pustim zitra dopoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, ale nakonec jsem to vzdal a mrknu zitra na fmas.com. musim na priste poladit vpnku a budu cumet normalne na bbc.

Reagovat
smazaný uživatel

"I want to score more for this club and try to be a legend like Lampard, Terry and Drogba"

Reagovat
RKBoy

človek sa vnom už prd vyzná , jeden týžden milujem Chelsea a chcem tu ostat, další hrat za Real je moj sen a náznaky ,že odíde.. teraz toto.. tak bud nech podpíše alebo nie,ale hlavne nech dá jasne najavo čo chce a ked to sám nevie nech je radšej ticho.. ja som rád ,že dal pred začiatkom sezony najavo svoj postoj k celému prestupu,ale to je už polrok a myslím ,že každý fanúšik Chelsea toho už má dost.

Reagovat
spider_8

Schrodingerův Hazard Ve stejné chvíli chce hrát za Chelsea a zároveň přestoupit do Realu.

Reagovat
Mimalu

je ve složité situaci, zájem Realu nevypadá tak žhavě jak v minulosti a současný kádr Chelsea nedosahuje jeho standardu. Celá situace by byla mnohem jednodušší kdyby Real hodně chtěl a nebo kdyby mohla mít Chelsea ambice útočit na nejvyšší mety. Těžko mu může někdo zazlívat, že v současné situaci vyčkává s podpisem, pokud nebude LM a obstojný fotbal, tak velmi pravděpodobně nebude ani Hazard...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Hezký.. jen je škoda, že za týden řekne, jak je jeho snem Real a jak se uvidí po sezoně

Reagovat
Swarley

stíhá to za půl roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Kyle Walker-Peters v jeho dvoch posledných zápasoch v PL, v ktorých nastúpil v základe: 5 asistencií

Reagovat
RKBoy

3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie 2 proti Leicestru v poslednom zápase minulej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Kyle Walker-Peters > Kyle Walker

Reagovat
Svatej

Jak to vypada s jeho vytizenim dal? Nevim jak ta situace s bekama u slepic je, jodi se do draftu?

Reagovat
Vánoční owník

https://streamja.com/PO1k

tohle je prostě absolutní nádhera

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

na Persana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mu muze tak lestit Mastneho Chobota...

Reagovat
smazaný uživatel

Persan Harrymu!

Reagovat
robbik

Reagovat
liquicitizen

Pls link na hokejovú diskusiu

Reagovat
Bakary3

Uff, to bylo hodne spatny.. Staticky, nikdo to nechtel vzit na sebe, treba i jen pohybem, kdyz uz ne nejakou individualni kvalitou, to me mrzi nejvic. Teda, to snad jen Laca.

Licht spatnej... Kola snaha byla, hlavne ze zacatku, ale z beka ty jeho nabehy jsou polovicni, nema az takovou rychlost, nebo spatne nacasovany, a nebo ty nahravky na nej byly proste spatny..

Stoperi jakz takz, Lena tezko kritizovat, chtel to uhasit, ale to uz je skoro neresitelny.

To nejlepsi, co po sobe Wenger nechal, jsou hrotaci, Laca je naprosto genialni hrac...

Ale to, co hraje pod nima, skoda mluvit.

Cetl jsem kritiku stazeni Ozila - proc? Melo se doufat, ze se treba zmatori a nahodou neco ukaze? Hezky si to tam odchodil.

Ac neni muj oblibenec, na Xhaku nemuzu rict nic.., zahral, co umi, dopredu bych cekal i vic, ale jinak od nej tezko chtit neco, co neumi.

Lucas - zahral standard, nejvetsi problem ve hre Arsenalu pro me byl ten, ze Lucas nehral zprostredka, ale byl utopenej nekde po strane. Neziskaval tolik micu, nezakladal tolik utoku - tyhle veci mely byt na Xhakovi, coz je spatne, radsi bych trosku odstrcil jeho..

Guendouzi nehral joo nejlip, nepresnosti, splasenost.. Ale neprestava me udivovat jeho uz soustavna kritika. Jezis, dyt je mu 19 a i tak ma vic herni odvahy nez zbytek tymu !

Proc si mic tak casto jako on nebral prave Ozil??

Problem jsou statisti kolem nej, kdyby pridali jen ttosku jeho aktivity, za hra vypada hned jinak.

Ale kritiku slizne mladej, megatalentovanej kluk, kterej ma mnohem vetsi odvahu s tim zapasem neco udelat nez jeho o dost starsi, znamejsi, lip placeny spoluhraci, ktery hrajou na schovku.

Jsem zvedavej, co se bude v zime dit, Emery to opravdu nema lehky.

Kdyz vidim, jak to je, byl bych nejradsi, kdyby ihned s kvalitnim nahrazenim odesli Ramsey i Ozil.

U Ramseyho uz ta motivace nebude takova a pro kaninu to asi taky nebude vyhra, kdyz se vi, ze odchazi.. U Ozila je to jen o neustalym celani na jeho zablesk geniality.

Dva kvalitni ofenzivni hraci s Aubou, Lacou a Lucasem za zady by ten tym mohli dostat uplne jinam, ale bojim se, ze ted v zime to bude tak mozna jeden s pochybnou kvalitou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut byl upne na zacatku te akce co sme z ni dali gol, dokonce tam presoval a i jeho tlakem na souperovu rozehravku pak padnul gol. A byt Iwobi na jeho miste, tak by tu prihru na Aubu chtel sam zakoncovat, Mesut do toho naopak sikovne nezasahoval

Reagovat
Bakary3

No, vidim to trosku jinak, tak nejak se tam primotal, i ta paticka ci co na Lach byla zkazena.

Myslim, ze i Iwobi by to pustil, ale to je jedno.

Spis se divim, kolik lidi kritizuje jeho stazeni. Od hrace Ozila formatu by nemelo byt dost, ze shodou okolnosti ma prsty v golu, kdyz tam 90% prace (i svoji chytrosti, kdy se nezapojil hned do hry) udelal Laca. Ten ziskal presinkem mic dokonce dvakrat behem chvile, pak udrzel a prihral z tezky pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

jo v klidu, ja zas s tebou tentokrat nesouhlasims i s tim Lenem, je to tak trochu i jeho gol. Ale vetsinou s tebou souhlasim. Emery je ale format, ze si posypal sam hlavu kdyz priznal, ze daval Mesuta dolu z taktickych zameru a po jeho odchodu to slo do kytek tak stejne jak od toho nestastnym golu i s Iwobim. Protoze druhou puli se vytratil uz i Lacazette a nedalo se na to divat a v podstate nejnebezpecnejsi situace tam byla ta pri odkopu nejakyho obrance jak nastrelil Iwobimu paticku a tewn odraz sel tesne vedle..

Reagovat
Bakary3

U toho Lena je to slozity.. Dostali ho do opravdu blby situace, neni bezchybnej, ale v takovy situaci musi neco udelat, mozna kdyby zustal, nepadl by gol, mozna jo a zas bysme nadavali, ze cumel.

Obrana by ho do takovych situaci nemela dostavat, az my muzem kritizovat jen ciste golmansky chyby

Tezko rict, jestli to bylo odchodem Ozila, protoze uz asi poslednich 20 min prvni pule nestalo za nic.

Hre chybel hlavne pohyb a to by Ozil nevyresil, jen tam asi mel jit Ramsey.

Jo, Laca uz nebyl takovej..., ale porad malal a nabizel se, herni upadek si spojuju spis s jeho odchodem.

Jinak pro me trochu paradox pri tom, ze Arsenal ted nema moc kvalitnich hracu dopredu, ale asi je pro tym prinosnejsi Laca z lavice, ikdyz se mi to rika hrozne spatne.

Ten tym pak potrebuje ozivit a kdyz je s Aubou v zakladu Laca, vlastne neni kym.. Coz je v momentech jako vcera hroznej problem, ten zapas byl umirani zaziva.

Kvalitni posila by to vyresila, ale momentalne..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz se shodnem Ja proto brblal u Torreiry, ze to neni typologicky vhodna posila, fajn hrac, zarputilej jezdec co maka 90 minut ale ja si predstavoval nekoho kreativnejsi..plus se mi nezdal moc co se tyce postavy, myslel sem si ze nebude davat ty souboje, ale tam je to naopak OK. Ale to sme zas nevedeli, ze Miki na tom nebude moc dobre, ofenziva na papire nevypada spatne, horsi je to, ze Laca musi hrat spolecne s Bumerangem. Jde to bez Mesuta, jde to bez Aarona, ale bez nich dvou spolecne na hristi uz to vrze..Me Emery stve, ze nezkousi vic Elnenyho kdyz vidi, ze se zaloha trapi, Xhaka hraje na stoperu a podobny hovadiny...Ten stredak se musi doladit a to v zime..Takhle utavi Torreiru uz v unoru..

Reagovat
Bakary3

Tak typologicky vhodná posila to asi pro to, co Emery na hřišti od hráčů je...

Jen jak říkáš - neřeší to problém blíž soupeřově bráně. Ale dokud hrál opravdu střed, a dokonce třeba s Guendouzim, a někdo byl na stranách, ikdyž třeba jen ten Iwobi a Mchi a nehráli kdovíco, fungovalo to.. Ale trojka Guendouzi, Xhaka, Lucas, moc nekreativní a statický..

A ikdyž tedy jsem Elnenyho fanoušek, nepřijde mi, že by vyřešil nějaký problém. Jo, do rotace jo a složení na ty dva staženější posty - Lucas, Xhaka, Guendo, Elneny mi přijde super.

Jen chybí ta kvalita před nima.

Iwobi má být prostě žolík, on hraje přitom z většiny v základu.., Mchi to v noze má, ale absolutně nespolehlivej, bez chuti... Ramsey na odchodu... U Ozila doufáš, že se zrovna vyspal...

To je prostě hrozná bída..

Chce to aspoň dva kvalitní borce a třeba v příští sezoně přinese svěží vánek i Nelson..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Elnenyho sem myslel tak, ze kdyz strcim do obrany Xhaku a odeberu stredaka a nefunguje prechod do utoku ve 3 z 5 zapasu, tak by mu sanci dat mohl. Jako ma smulu s tema obrancema, dobre vypadal Rob, letos byl nejlepsi, nas spolecny oblibenec Mustafi taky nevypadal na facku v kazdym zapase a Sokratis se jevil taky obstojne..Mozna by nemusel hrat na 3 stopery vzadu, kdovi

Reagovat
Bakary3

Jo, tak to jo..

Zas i chapu, ze hral na 3, protoze Kola i Belle v tom hrali skvele, kdyz se pak ale zacali stoperi sypat, uz to pusobilo divne na stoperu se Xhakou, Lichtem a tak.., ikdyz nejakou logiku to melo - je jich tam vic, pomuzou si, prestoze realita byla nakonec trochu jina.

Roba je mi hrozne lito, skromnej pracovitej kluk a jeho hru miluju..., snad ho to znameni moc nepoznamena..

Uvidime, uzdravi se Mustafi, uprostred Sokratis / Kos, nalevo Kos / Nacho, a zase by to mohlo i na 3 vzadu fungovat..

Uvidime, Emery neni bezchybnej, ale zatim dost pruznej a s tim, co ma, pracuje jak muze, dyt skoro vari z vody..

Reagovat
blaugrana

City klofnu Dijka a Salaha a titul je razom ich.

Reagovat
Malresi

Youre just a dreamer.

Reagovat
Malresi

Prečo by chodili do horšieho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom titulu sa dosť intenzívne začína hovoriť o LFC, ale pozor... v závese je Tottenham a ide mu karta.

V každom prípade veľmi zaujímavý ročník... nie "one man show" á la Ligue1.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
Malresi

Dosť bolo pretvárky. Ak sa toto dojebe, nedajbože v prospech spurs, neprežijem to City už nie sú favoritom, Spurs už duplom nie. Doma im dáme 5:0, a bude kľud.

Reagovat
Coutinho10

jinak nechci se v tom Salahovi už tolik pitvat, ale jak jsem psal včera, tak tohle se píská všude a je to celkem běžný a tady pro srovnání za tohle dostal včera Koulibaly kartu (nakonec i redku za následný gesta), takže sice to nebylo ve vápně, ale tohle se prostě píská, když ten obránce chce toho útočícího hráče rozhodit (zastavit) a je jedno, jaká je intenzita toho šáhnutí na rameno a kde se to stane...takže tady z toho byla standartka a u nás penalta....časem to třeba bude jinak, ale momentálně to je takto nastavený

https://streamable.com/i4bs3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

To je jasné ako facka.

Reagovat
Mimalu

ale houby nastavený, na Hazarda se jinak než rukama de facto nehraje a stejně to rozhodčí odpískají až když je to fakt hodně markantní, tyto malé rozhození se ve většině případů prostě tolerují, ve vápně o to víc...

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...sahl na me a to se nesmi...

Padavka

Reagovat
Coutinho10

jo Chramosta

Reagovat
bbbauch

https://streamja.com/1KXk

Doplnim ten “faul”. Jestli se ma tohle piskat, tak bysme v zapasech videli penalt.. ja furt cekam na Ola, ten vzdycky simulantum tak hezky nevybirave nadava a ted dela, ze to nevidel. Asi niečo robil.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tady fakt nekdo obhajuje jako faul?

Reagovat
merlick

Reagovat
Busby babes

ale to vis ze jo.

Reagovat
Coutinho10

jenom aby to nezapadlo no a neříkalo se, že Salah je ten jedinej špatnej

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz si vzpomenu na ten shitstorm co jste tu loni rozjeli na Lamelu za to, ze sel moc lehce k zemi po tom co ho VVD nakopl pod koleno. Banda pokrytců.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to jsou, ale všichni tím pádem, je to absurdní a pokrytecké, to souhlasím, ale fandové ostatních týmů na tom nejsou o moc lépe

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Bullshit. Hromada z nas tady kritizovala Deleho, kdyz byl vecne na zemi. Vy jste nejvetsi inkvizitori dokud jde o momenty proti vam, ale kritiku na vlastniho hrace od vas clovek neuvidi.

Reagovat
eder

Naopak, té kritiky směrem do vlastních řad zaznívá teď od fans Reds více než je zdrávo - a právem je jim to vyčítáno jako alibismus atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ze je moreno pica neschopna, to by jim šlo. Ale za diving? Ze by nekdo zkritizoval Egyptskeho faraona? Prosim te.

Reagovat
Kixi Syhimour

tak tohle fakt ne, chápu, že jsi rozčarovaný, ale tady to přeháníš.

Reagovat
Sm0ker

Si zvykni, se nám tu vyčítá úplně všechno

Reagovat
r.mrazik

Ono stačí jak se chovají, když vytáhneš Evru a Suareze...

Reagovat
Remt

Co to povídáš? psal jsem tu včera na ef v jendom nebo dvou příspěvkách, že toto bych jako faul rozhodně nepískl, nepřišel mi ten kontakt takovej aby musel padat. Jasně, on na něj zkrátka nemá co takto hrabat ve vápně, ale Salah padat rozhodně nemusel

Reagovat
Remt

Na druhou stranu ale nevím jestli za toto dávat stopku, viděl jsem hafo větších simulací v poslední době - Plavšić, Kanga např. každou chvíli na zemi a bránící hráč metr od nich, to jsou podle mě simulace, který by se měly tvrdě trestat, tohle bylo tak za žlutou pro Salaha podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjimka potvrzujici pravidlo. Stopku bych ale taky nedaval. Maximalni postih v zapase by byla žlutá, pokud by to ohodnotil správně, ale za tu by přece v dalším zápase nestál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte.

Reagovat
Darren Fletcher

ktory je fanta clanok?

Reagovat
Busby babes

Mo Salah to face no action for incident that led to @LFC penalty yesterday. There was contact so didn't meet threshold for diving charge. Was potential for two-match ban but now free to play v Arsenal and Man City.

Reagovat
Busby babes

takze: kontakt tam byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodla Dummetova hlúposť.

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

To je dobrá komedie tohle zpětný posuzování...aneb totálně k hovnu

Reagovat
Swarley

je až neuvěřitelný, jak tohle nefunguje...přitom tak lehce by se všechno tohle dalo trestat a ty hráče to úplně v pohodě odnaučit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

pekne tyhle hnusarny podporujou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Karicku k titulu treba potlačiť...

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu dávaš poslednú dobu

Reagovat
alcantara

Kde pisete o hokeji, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Liverpoolu titul prajem, ale snáď nebudem zatvárať oči pred simulantstvom a následným diletantsvom The FA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreháňaj, LFC rozhodcovia výrazne nepomáhajú, určite nie tak výrazne a okato ako sa pomáhalo mancs za éry red nosa Fergusona.

Čakal si trest za včerajšiu simuláciu pri aktuálne nastavenom trende? Naivné. Za toto tresty hráči nedostávajú, či mal by byť Salah prvý precedens?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že čakal, od FA nečakám zo skúseností už nikdy nič. Podľa môjho názoru trest mal padnúť. Inak sa simulovania vo futbale nikdy nezbavíme, keď ho bude FA tolerovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

kazdopadne doufam, ze v zapase se City tam Lovren takhle sahne na Sterlinga...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To si fakt niekto myslel, ze zato dostane BAN?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
mistr129

Reagovat
Vánoční owník

FAPool

Reagovat
Kixi Syhimour

Fun fact:

V minulé sezóně PL kopal na Anfieldu nejvíce penalt Tottenham Hotspur.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte faulovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Druhou přiznávám, první ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první byla asi tak podobná jak ta včerejší na Salaha. Joke. Však ji taky Harry slušně odevzdal. Kabrnak

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho plyne, že rozhodně nejsme FAPool jak trvdí sir owny nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle jeho výkřiky...

Reagovat
nani92

od odchodu SAFa je Liverpool neskutočne tlačený rozhodcami, FA a aj tak im to je k ničomu platné, dúfam, že to tak aj nadalej ostane

Reagovat
cristiano.K.

šokující

Reagovat
EXoRcIsT

takze ked hocijaky hrac sa hodi o zem ako debil ale pritom sa ho co i len trosku niekto cuchne tak to nieje dive hej ?

Reagovat
fenixLFC

spytaj sa herreru

Reagovat
r.mrazik

Však na něj prskame pořád že je to padák

Reagovat
Malresi

Bolo to jasné ako facka. Aj keby je rozhodca ožratý tak ten kontakt uvidí. Ban pre toho, kto sa voči tomu sťažoval.

Reagovat
Malresi

*Mala byť reakcia vyššie na Busbyho.

Reagovat
Busby babes

http://www.myfootballfacts.com/Premier_League_Penalty_Statistics.html

Chtel jsem najit statistiku, kdo kopal nejvic penalt v PL (tusim ze Liverpool pred nama?) ale narazil na tohle. Zajimavej je druhej graf, kde je to po rocnicich.

Cely 90. leta byla chycena penalta naprosta vyjimka, ale ted? loni vic jak tretina penalt nepromenena.

Reagovat
Busby babes

*vic jak ctvrtina.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo myslím, že to jsme my s těma penaltama, tuším-li správně, hlavně 13/14, ale poslední dobou, už jich tolik nemáme.

Reagovat
Coutinho10

no ono obecně čim dál víc střelců si hraje na hvězdy a chtěj si golmana co nejvíc povodit (nějaký ty lobíky, zpomalení apod.)....dřív si vždy vybrali střelci stranu a dali to tam k tyči a brankář byl bez šance, ale aspoň to máme napínavější a ne každá penalta = gol

Reagovat
Hokaido

Projel jsem si diskuzi z loňskýho zápasu Spurs proti Liverpoolu, kdy byl Lamela faulován ve vápně VvD.

Switchback04.02.2018 19:36#

https://streamable.com/xy7f6 ten "zákrok" zpomaleně

[reagovat]

Ol!ver04.02.2018 19:37#

pre všetkých slepých kokotov a jebnuté sliepky

Ol!ver04.02.2018 19:24#

Tlačenka na úrovni mancs za Fergusona, neskutočne nechutné, nepatrí toto do futbalu.

Chcem video už aj v PL, skurvení Angličania skuvení... KOKOTI dinosauri, kurvy, hovadá.

Ol!ver04.02.2018 19:34#

https://twitter.com/R_Fredriksson/status/960217586733584384

neskutočne nechutný klub, hráči, majitelia, manažéri, proste všetci kurvy, a rozhodcom rozbiť gebule za toto, tie vykurvené sprosté dinosaurské

Ol!ver04.02.2018 20:30#

Maximálne obšuchnutie (!), po ktorom by nepadlo ani dvojročné dieťa tu niektorí idete prehlasovať za nakopnutie...

Jebe vám.

A třešničku na dortu hodím i s linkem.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-26-kola-388867/?forum=1#post10061427

Reagovat
Busby babes

to bylo to, jak VVDnetrefil balon a plnou silou to narval do hrace Spurs do holene?

Reagovat
Hokaido

Jako jo, ale nejdřív to nebylo tak jasný a nedívím se, že tam nějaká kontroverze byla. Ale pak z opakovaných záběrů bylo vidět, že ho nakopnul pěkně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Plnou silou ne, nebylo to jemné, ale že by to do něho zajel ne, navíc ve vzdušném souboji. Spíš šlo o to, že z prvních záběrů to jen,po vidět, mně to musil vysvětlit pak fanda Totáče, takže se pak někteří omluvili. Ale nedělal bych z toho takovou vědu, protože každej svůj tým brání v těchto situacích, takže to není nic nového. Mě spíš štve ta 1. penalta od Kanea, kdy byl v ofsajdu a stejnak si pro ní došel, proto tenhle zápas (já) tolik připomínán, naštěstí ji nedal.

Reagovat
mul

podla pravidiel offside nebol, lebo Lovren hral loptu a tym padom prihral Kanovi (ano je to poda mna dost cudne pravidlo,)

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže ona sama přihrávka na Kanea byla do ofsajdu, to že ji Lovren tečnul je irelevantní, protože se přihrávalo Kaneovi, který byl prostě v offsidu, tuším-li správně.

Reagovat
mul

Lovren chcel hrat loptu a zasiahol ju, v tomto pripade sa zrusil offside Kana a mohol pokracovat v akcii a nasimulovat penaltu

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu kam míříš, ale, dle mého, se ofsajd neměl zrušit. Ano, přihrávka od vlastního hráče protihráči do ofsajdu není ofsajd, ale ten daný hráč Spurs mu prostě přihrával do offsideu, to už se mělo pískat, Lovren to sic tečoval, ale už ta sama přihrávka byla offsideová, Lovren tečoval již offsideovou přihrávku.

Reagovat
mul

Ja som to tiež najskôr považoval za offside a trošku som sa hrabal v pravidlách a zistil som, že fakt sa v tomto prípade nejedná o offside. Tam je dôležité to, že Lovren chcel hrať DOBROVOĽNE loptu. Ak by ho nastrelili, píska sa offside.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože, já nevím, viděl jsem zápasy, kde je toto prostě offside a myslím si, že by to i měl být offside, jestliže ne, tak je to opravdu stupidní, ale třeba se vztahuje ještě k jinému pravidlu, protože prostě logicky, jde přihrávka do offsideu, tak jí prostě písku, teč, nebo ne teč, to je jedno. Lovren se dotknul offsideové přihrávky a proto prošla, jestliže tohle platí, tak je to opravdu na blití. Jestli se mě snažíš přesvědčit o opaku, tak tě chápu a i argumenty jsou velmi dobře podložené, ale svůj názor na to, že se jedná o offside nezměním, sorry

Reagovat
mul

nazor menit nemusis, ja sa iba zastavam pravidiel...

Reagovat
Busby babes

spousta takovych offsidu se nepiska pokud hraje ten branici tym. Jen tenkrat branici tym byl Lovren no.

Reagovat
mul

pravidlo asi schvalne vzniklo kvoli Lovrnenoidným obrancom v takých prípadoch bude padať viac gólov

Reagovat
smazaný uživatel

netusis

Reagovat
Kixi Syhimour

Co naděláš, no

Reagovat
Busby babes

ja taky ne, jen se ptam, jestli je to tenhle zakrok nebo neco jineho. jsem linej.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zvláštní jakmile nejde o MUN, jsi línej

Reagovat
Busby babes

ano, opravdu zvlastni...

Reagovat
Kixi Syhimour

to bereš až moc , zasmál jsem se tomu, že jsi línej a jen jsem chtěl asi nějak reagovat, že jsem se zasmál, ale nechtěl jsem dát jen biggrin, tak jsem uvedl i důvod, to neměl bejt fór, či něco takého, jen jsem se zasmál

Reagovat
Busby babes

vsak v pohode, ja jen nevedel co jineho na to napsat.

Reagovat
Kixi Syhimour

SI to beru až moc, no

Reagovat
Azazelo RD

Krásný vlákno.

Reagovat
Hokaido

Teď jsem projel tenhle souhrn a prevko a Olo teda Salaha nikde nehájí, spíš naopak. Blbě jsem si to pamatoval ze včerejška. Promiň, Olo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No napsal, ze takove penalty nevidí rád. Na to ze Lamela byl za kopnuti od VVD "kurva, nechutna, simulantska, vyjebana". Citim tam takovou aviváž...

Reagovat
eder

To je trochu srovnávání nesrovnatelného.

Reagovat
eder

Zkusím vysvětlit proč je to diametrálně odlišné. Předesílám, že simulaci neuznávám odnepaměti a považuji ji za jeden z největších nešvarů ve fotbale vůbec.

1) Ad Salah - do hlavy mu nevidím a ruku do ohně za něho nedám a do spekulací o morálně-etickém profilu hráčů z islámského světa. O tom, zda potažení za rameno ze strany Dummetta bylo silné natolik, aby Salaha donutilo spadnout, můžeme pouze spekulovat. Osobně si myslím, že pádu Salah opravdu drobně "napomohl". Na druhou stranu včera zaznělo, že na Anfieldu poslední penaltu v ligovém zápase kopali domácí naposledy v říjnu 2017. Kdyby byl Salah opravdu notorický diver (nebo by sudí domácím připískávali jak píše Busby babes), kopali by Reds penaltu snad v každém zápase...;

2) Ad Lamela - Jelikož jsem fotbal hrál spoustu let, tak vím, že v zápalu boje člověk sice neošálí fyzikální zákony, ale naopak bolest nevnímá takřka vůbec nebo ji vnímá až se zpožděním. Jelikož Lamela předvedl sérii bolestivých grimas a teatrální skok za který by se nemusel stydět ani Aleš Valenta á la hóóódně silná nášlapná mina ve zlomku sekundy kontaktu s VVD, nepochybuji o tom, že zde se jedná o nefalšovanou simulaci nejtěžšího kalibru. Navíc tento hráč obdobné kousky předvádí nejen v dresu Spurs, ale i Albicelestes dlouhodobě;

Reagovat
Sm0ker

Ono si stačí vzpomenout na minulý zápasy, jak tam Salahovi pěkně šlapal po kotníkách a běžel si pro ten gól dál, bejt to skokan jak Neymar, jak se nám tu snaží někteří namluvit, tak se tam válí ještě teďka

Reagovat
mistr129

Reagovat
bbbauch

neskutecny

Reagovat
Hokaido

wtf did i just read

Reagovat
smazaný uživatel

No tpc

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tak presne tohle jsem měl na mysli. Pure Hypocrisy at its finest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ok

Reagovat
kiwwi

chlapce zabal to, o futbale vies hovno

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

co si tym lamelom chcel akoze povedat? ze ked nakopnes divera tak by to nemal byt faul? ja suhlasim, ze lamela je velmi talentovany simulant a bol by som za prisne dodatocne tresty za kazdy jeden dive na tejto urovni (roky tvrdim, ze keby som na cele FIFA tak kazda jedna liga tresta dodatocne systemom 1.dive v sezone -> 1 zapas stop, 2.dive v sezone -> 2 zapasy stop, atd. a potom by ziadny klub nebol ochotny platit somarovi co presedi pol sezony na tribune) ale to ze ho VVD v tom suboji uplne jasne nakopol musi uznat kazdy kto nema jednofarebne klapky na ociach. to som si potvrdil s kamaratom, ktory stale rozhoduje (momentalne 2.ligu) a ktory je velkym fandom Lpoolu. podla jeho vlastnych slov pri tej penalte "nie je o com".

pri subojoch by som nerozlisoval medzi hracom, ktory simuluje casto a takym ktory malo. rovnaky zakrok musi byt piskany na kazdeho rovnako. a ak niekto simuluje, tak nech dodatocne dostane prisny trest.

Reagovat
Infi

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávať tieto dve rozdielne situácie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Salah to přihrál a Lamela ne. Neporovnatelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Hihi

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsi to neunesl tehdy v zapalu emocí bych ještě chapal, ale jestli to nevidíš ani dnes, tak ti neni pomoci.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Tie emócie cez futbal sú úsmevné postupom času

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi mohl zkopirovat toto

Manny

04.02.2018 20:48

#

JarousFCB

04.02.2018 19:55

#

Já teda vidím jak se snaží dát tu nohu pryč a Lamela do něj nacouvá...

alcantara

04.02.2018 20:00

#

Kontakt tam bol, podobne ako u nas s PSG piskatelna penalta.

Ol!ver

04.02.2018 19:54

#

Z tohto pohľadu to ani nie je vidieť, ty primitivny chuj.

Mervin

04.02.2018 19:43

#

Lamela však míč nehrál, tohle byl faul spíš od něj...

Ol!ver

04.02.2018 19:37

#

pre všetkých slepých kokotov a jebnuté sliepky

Kixi Syhimour

04.02.2018 19:36

#

Heeeeej

Však s tou nohou uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Malresi

Olo za jebnute sliepky a slepych kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Nikikrew

Po vzhliadnuti MOTD som si tak uvedomil, ze ten tim ma este pomerne daleko k nejakemu vacsiemu uspechu. Pocnuc od obrany az po utok mame stale medzery na ktorych musi Emery popracovat.

Docela nechapem, preco sme vcera hrali s 3 zaloznikmi bez vacsej kreativity. Uz som to viackrat spominal ale zaloha Xhaka, Torreira a Guendouzi by hravat nemala, typologicky podobni hraci a to je nam k nicomu. Ta zaloha by sa mala doplnat. Strasne mi chyba box to box midfielder aky bol napr. Diaby alebo Wilshere, dokonca to vedel zahrat aj Santi. Toto je post, kde by sme mali posilnit.

Xhaka hrava velmi zatiahnuto, pyta si loptu skoro na urovni stoperov co je prakticky k nicomu a chyba nam tam ten zaloznik. Torreira si svoje uhra a DM pozicia je nateraz vyriesena.

Guendouzi zatial mile prekvapenie. Brat do uvahy jeho vek a vykonnost, moze byt spokojny. Co mi ale vadi je ze Emery ako keby chcel na nom stavat hru co mi pride na tuto chvilu ako velka blbost pretoze v takom veku len tazko potiahne tim.

Dost ma mrzia situacie s Ozilom. Pred rokom podpisal kontraky na 3.5 roka za velmi slusny az prehnany tyzdenny plat ktory si podla mna nezasluzi. Ale budis. Odmietol europske velkokluby aby ostal u nas pretoze je to pravy gooner. Pred sezonou a priprava tomu nasvedcovala, ze Emery na nom bude stavat nasu utocnu hru a bude hravat na svojej pozicii, co je desina. Zacal hravat z kraja co bola chyba, neskor konecne sa dostal na 10nu a podaval kvalitne vykony. Rozumiem, ze do Emeryho koncepcie 100percentne nezapada pretoze nie je to typ hraca co presuje alebo bojuje, ale je smutne ze jedneho z najlepsich hracov kadra ktory ma stale co ponuknut pre klub zabija. Ked nenastupil do 2 polcasu, nechcel som tomu verit. Nehral dobre prvy polcas ale na striedanie to teda urcite nebolo (podla mojho nazoru). Myslim si, ze do 60 min mal hrat a ak by pokracoval vo svojom vykone z 1 polcasu, mal ist dole. Takto, sme posadili nasho najkreativnejsieho zaloznika co sa ukazalo ako nakoniec chyba pretoze 2 polcas bol jeden z najhorsich co som videl. Striedanie Laccu to iba podciarklo ze Emerymu to vcera nevyslo.

Do obrany treba top stopera. Kos nato asi uz nema. Zda sa mi docela neisty, rychlostne uz tiez nestiha, treba akviziciu ( a uz v Januari)

Urcite este potrebujeme kridlo, tam nas tlaci topanka uz dlhsiu dobu. Iwobi zacal sezonu velmi solidne ale posledne zapasy je to opat jeho standart a Welbeck asi u nas konci. V hre je stale Nelson ktory v Nemecku hra paradne.

Hodnotenie pol sezony je ale pozitivne. Ak by sme mali 5 bodov navyse, bol by som max spokojny. Stale sme v progrese a docela sa to Emerymu dari. Ak dame TOP4 a dostaneme sa do LM, budem velmi, velmi spokojny. Bude to este boj ale sancu urcite mame

Reagovat
masly008

Proč každý vspomíná presing u mesuta, když skoro žádný nehrajeme? Ty snad poslední zápasy vidíš nějaký super presing ve kterém by byl mesut na obtíž? Nebo jsi viděl presing když mesut nehrál? Už je to směšné vzpomínat.

Reagovat
Nikikrew

Tak Emeryho filozofia spociva v pressingu a rychlom ziskani lopty na svoju stranu. Urcite je ten pressing vyssi ako za Wengera ale v tomto ti davam za pravdu, ze nejaky znacny rozdiel nebadam.

Mesut nie je ten typ hraca a preto si aj myslim, ze ma s nim Emery problem.

Reagovat
masly008

Ale jak s ním může mít problém hrát něco co nehraje?Jako kdyby jsme presovali bez Mesuta a poté když by hrál a on nepresoval tak jak chce UE tak ok.Ale my prostě od 2. poločasu s chelsea celoplošně nepresujeme.Ten presing je skoro stejný jak za AW.

Reagovat
Nikikrew

Nie je rovnanky, isto nie. To je moje jedine vysvetlenie, aj preto ze ho dal vcera dole co bola pitomost

Reagovat
Lacko_Boh

a celkovo hrá tento tím skoro rovnako ako za Wengera s tým že zlepšil to Torreira a občas sa snažíme o rozohrávku zo zadu.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, Bormus, ten posledný gól Sona, to bol trapas v obrane .. Aké je technicky skvelýá obranca, ale na stopéra mäkký jak pierko... Chcelo by to poriadneho stopéra, dravca.

Reagovat
Euphael

Vetsi trapas nez vase druha branka Olo? Pls.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham have won 15 points in the Premier League in December (P6 W5 D0 L1); their most in a single month of a season in competition history.

Zápas priemer, bolo tam príliš veľa nepresností, ale aj tak pre WHU s 10 zranenými hráčmi

Reagovat
fajdax

To byla otázka casu kdy se zvednou. Hrace a trenéra mají na top 8

Reagovat
Bayern +

Ale v určitých fázach zápasu sme mali herne celkom jasne navrch, a aj keď to bolo do prvého gólu na čisté šance 1:1, Saints nás za celý zápas nepritlačili a tempo udával WHU. V tomto je rukopis Pelleho krásne vidieť.

Druhý polčas bol už celkom zaujímavý, ale ako píšeš, dosť nepresností a v podstate prvý a tretí gól boli sporné, Saints to tam dotlačili rukou a víťaznému gólu WHU predchádzal faul Ricea na Bednareka.

Najviac ma okrem troch bodov teší hlavne herný prejav, takto West Ham nehral hooodne dlho a z hráčov Rice, Anderson a Fabianski, tí traja sú počas zranenia Arnautovića (ale aj celkovo) mimoriadne kľúčoví. Príjemne prekvapuje aj Snoddy a Antonio, toho nejde nemilovať jak najskôr zahrá na Lewu absolútneho hrota a o tri dni úplne v pohode výkon na pravom obrancovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Snoddymu to vydrží snad co nejdéle, Anderson za ty prachy za které přišel, musel to být na něho velký tlak jako historická posila, podává excelentní výkony, konečně někdo s aurou jako Payet, no a Antonio pamatuju si jak cca 3-4 roky zpět, kdy hrál na pravém beku dostal CK a zdrhnul taxikem ze stadionu

Reagovat
SCELO

podla mna anderson mozno uz v lete prestupi, ja by som aj chcel aby este ostal vo WHU ale pri jeho kvalite a podavanych vykonoch, no budete to mat tazke ho udrzat....

Reagovat
kiwwi

Paul Pogba has been directly involved in 13 goals this season: Games: 22 Goals: 7 Assists: 6 No centre-midfielder in Europe has been involved in more goals.

Reagovat
I am Mancunian

OLE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych to trochu upravil: *in Europe's top 5 leagues

Každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham a to tu niekto cakal, ze zostupia

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal. Jenom si to vroucně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=tlWlgid9X0U

Za 6 a pol sezóny dokázal Eden Hazard pokoriť hranicu 100 gólov v drese Chelsea. Škoda sezóny 15/16, inak by to asi dosiahol o niečo skôr. A to hrával aj pod Mourinhom a Contem

Reagovat
Big Virgil

100 golu za 6,5 sozon je nejak ultra dobry??

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ľahký nadpriemer povedal by som

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo, stal sa zo Salaha totálny rasista? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal are closing in on Éver Banega after the Sevilla midfielder's agent flew to London to hold talks with Arsenal chiefs.

(Source: Mundo Deportivo)

Snad to znamená míň Xhaky. S Torreirou by to mohla být skvělá dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

fuh, Arsenal bude iné porno

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mohla. Pokud vstoupí Banega opět do té samé řeky, bude zase polovičním. Celá jeho kariéra ukazuje na to, že potřebuje důvěru a ne očekávání.

Reagovat
jenage

Do stejné řeky se nedá podruhé vstoupit i kdyby chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se ale vstoupit do těch samých chyb a do nemožnosti překonat je předem.

Reagovat
Mastný Chobot

panta rhei

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Emery mu tu důvěru snad dá, nebo z čeho soudíš, že by to mělo být naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o důvěru trenéra. Jde o důvěru prostoru. Znovu a znovu se o Banegovi mluví jako o objektivně skvělém hráči - tahounovi, ale už se nerozlišuje, že v Seville to není klub, kdo mu umožňuje jím být, ale fanoušci, kteří ho dokážou brát takového jaký je - to znamená, že mu s lehkým srdcem dokáží odpustit strašné zápasy, ve kterých není schopen rozběhnout se, dát pořádnou přihrávky atd., protože ho mají rádi jako člověka, jako někoho kdo je schopen velkých i malých výkonů. Sevilla je daleko víc než anglické kluby se svým daleko globálnějším obecenstvem propojena s lidmi, kteří v ní bydlí, kteří z ní pocházejí, kteří v životě střídavě prohrávají a vyhrávají stejně jako Banega. Je tam daleko lidštější vášeň než u anglických klubů, které berou sportovní klání jako starořímské kolbiště, ve kterém se předvádějí hrdinové, jimž je tak adekvátně snadné dát palec dolů anebo nahoru. Zrovna Arsenal se v tomhle od Interu Milán výrazně neliší. Vždyť jsou tam střídavě milováni i vyháněni takoví hráči jako Ramsey nebo Icardi. Zatímco v Seville je Banega konstanta, ať zahraje jak chce, neboť se mu od toho prostoru dostává důvěry v potenciál jeho výkonu. A rovnoměrně s tím roste počet jeho výborných výkonů. Nastuduj si něco o Banegově psychických problémech v mládí, bude ti dávat větší smysl to co píšu.

Reagovat
masly008

a teď si vem že se prská na mesuta že málo běhá presuje atd.a to má tady už spoustů golů a asistencí.To nechci vidět když by přišel nový hráč a třeba v 10 zápase to odflákl.ho tam sežerou,kor v anglii kdy ti odpustí technické nedostatky,ale nasazení a aktivitu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To by se klidně mohlo stát, Banega je často spíš pasivním hráčem soustředícím se na lokálně kvalitní řešení situací a získávání lokální převahy než na dynamickou změnu obrazu celé hry a stavu celého utkání. S tím, že jeho skvělá technika a vidění mu párkrát za zápas dovolí vykouzlit exkluzivní kolmé pasy nebo přihrávky, které otevřou hru. Ale určitě to není hráč, který by se s plným nasazením hnal do každé situace jak blázen (Ramsey?), aby se prosadil. Málokdy u něho vidíš, že potáhne dvacet třicet metrů míč středem, aby vystřelil. Je to spíš hráč do kvalitní kombinace a do kvalitního znovuzískávání míče a převahy na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy už úplně slyším jak se tu a v Anglii na Banegu ozývají hlasy, že je nemastný neslaný, že nemá přímý vliv na výsledky atd.

Reagovat
masly008

to jako vyměníme 30 letého průměráka za 28 letého HG hráče který je v týmu nejdéle ze všech a byl i golový?

Reagovat
Mastný Chobot

Popiči že?

Reagovat
fenixLFC

emery

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to absurdní. Až na to, že Banega není průměrák.

Reagovat
masly008

myslíš že nás oproti aronovi posune dopředu?jako hned?

Reagovat
smazaný uživatel

Banega je sice technicky výjimečný fotbalista, ale na to aby vás ihned posunul není tak mentálně silný. A taky je to i přes jeho občasné vůdčí a střelecké schopnosti svým profilem hráč, který spíš dokáže posouvat kvalitu hry týmu než výsledky. To vždycky nejde ruku v ruce, respektive aby měl přímý vliv na výsledky musí fungovat vše okolo něj, sám většinou nic nezmůže a radikální vliv mít nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se podobá až moc klasickému špílmachrovi, po kterém se dneska žádá větší tah na bránu, a ten on nemá. Narozdíl třeba od Ramseyho, který zas ale paradoxně nedokáže dát potřebnou stabilitu a kvalitu středu hřiště. Oba dva jsou to druhořadí hráči kvůli tomu, že jejich vysoká kvalita není konstantní, ale nahodilá, i když oba dokáží předvést výkon na hranici vůbec těch nejlepších a to i historicky. Banega dokáže být někdy opravdu pán hřiště jakých dneska už moc není.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Bielsista4/status/1074393278659743745

Pokud se vám chce číst, zde se o něm můžete dozvědět víc.

Reagovat
smazaný uživatel

heh tak pepovi odchadza dalsi supertalent lebo nedostaval sancu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ešte že má Diaz rozum a ide si po minúty do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze keby obcas hraval tak by odchadzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ejzy ti chcel povedať, že keby mal Diaz rozum, tak si nejde ,,po minúty do Realu".

Reagovat
smazaný uživatel

tak v sucasnosti je aj tak o dost vacsia sanca pre talent dostavat minuty v reale ako v city..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to tak, tak bude na tom asi lepšie. Najlepšie by ale urobil, keby ide niekam, kde by hral pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to moze nemusi byt pravda. V Reale nemas nic iste, od leta budu mat zrejme noveho trenera, to moze zamiesat kartami riadne. Velky tlak na vysledky, obzvlast po tejto sezone + same prichody mladych hviezd.

Tieto velke kluby ti jebu na tvoju karieru. Je to cisty biznis, kupis 10 projektov a podaria sa 2 zbytok ide do prdele a nikoho to tam netrapi, dalsia hviezda na scenu.

Kdezto ked ides do mensieho klubu tak je aj v jeho zaujme z teba nieco vychovat, lebo mas potencial im zarobit peniaze.

Tak je to cisto na nom, ako sa s tym popasuje, zrejme si veri, alebo ho zlakali peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to sa musis pozriet trosku komplexnejsie.

Neviem, mozno by podpisal zmluvu a City malo lepsie podmienky pri vyjednavani, ale je fakt ze v Reale ma mat kralovsky plat.

Dalsia vec, City ma realtivne mlady kader. Opory timu ako Sterling, Sane, Laporte, Mendy, Stones, B Silva maju do 24 rokov. Konkurencia je vysoka a sancu z mladych dostanu len ti fakt najlepsi.

Napriklad Foden, hoci zatial len zbiera minutky ku koncu zapasov, no je to rocnik 2000 v jednom z najlepsich timov na svete.

Diaz zrejme nie je az take terno, ake moze byt z Fodena a pre taky klub s financnym zakladom zrejme nedava zmysel to skusat s kazdym nadejnym hracom. Len z principu, ako mensie kluby, ze ah, mozno tu mame world class hraca.

Pozri, ved uz odisli podobne hviezdy z dorastu ako Rony Lopes, Denis Suarez, Fofana a teraz maju oni cez 24 a kvalitov sa nemozu rovnat s hracmi ktorych som vymenoval vyssie. Alebo ako sa trapy Kelechi. Takze ono to moze a nemusi byt strata.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Serg!o

Se celkem divím, že Foden podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dať také milióny za hráča, kt. neodohral medzi mužmi takmer nič a končí mu sezóna na konci, dosť drsné. Musí byť kurva veľký talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu zmluva*

Reagovat
r.mrazik

Pepek...zabijak akademie City

Takzvane na Mourka

Reagovat
Swarley

ta koncepce nemá chybu, další hráč na lávku za 50 mega to jistí...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to neni zadna slava...

Kazdopadne je nejaky velkoklub, ktery dava v soucasnem fotbale ve velkem sanci svym odchovancum? Nenapada me...

Reagovat
kiwwi

Co je vo veľkom?

Reagovat
Busby babes

O jednom bych vedel: Three youth players start, one on the bench...3,947 consecutive first team #mufc games since October 1937 with an Academy graduate in the match day squad...first time @MarcusRashford @paulpogba and @JesseLingard have started a game this season... #81years #history #youth #culture

Reagovat
smazaný uživatel

Tři není mnoho, navíc když to nejsou žádní nováčci. Ale oproti ostatním to není vůbec špatné.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, proc se bere jen to, kdyz jim je 18... a kdyz jsou pak starsi, tak se uz prestanou pocitat. To je jak kdybych prestal pocitat jako odchovance po par letech Beckhama, giggse, Scholese a spol.

Ale jinak jasne, je to ted tezsi, zvlast v anglii, kde kluby maji hodne penez. Ale u nas Rash patri k zakladu, Lingard taky, Pogba ok, tam beru, ze za 100 mega je to odchovanec podivnej. ono malokterej hrac je v 18ti takovej borec aby mohl pravidelne naskakovat do zakladu velkoklubu.

Ale rekl bych, ze vy na tom taky nejste v tomhle ohledu spatne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo mi právě o současný stav ve fotbale, kde velkokluby ve velkém ty šance nedávají. Jasně, mužů kontrovat Messim, Busquetsem nebo Piquenbauerem, ale těm je už pres třicet. Současný trend je.opatrnost, čemuž nahrává i kopa peněz a možnost koupit kohokoliv.

Reagovat
r.mrazik

Řekl bych že v MU na tom nejsme vůbec marně...dlouhodobě

Pamatuješ Iheanacha (nebo jak se to psal?)...tehdy byl na tom lépe jak Rash jeden čas...a kde je mu konec

Reagovat
Busby babes

jj, z toho mel Pepek udelat zabijaka... a ted uz sedi v Leicesteru.

Reagovat
r.mrazik

skoda ho...jeden cas byl skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl psychicky vyzrálý.

Reagovat
r.mrazik

Tezko rict...ale taky to bylo dite,v tom veku se to dalo trochu cekat

Skoda ze takhle dopadl,jednu dobu byl fakt skvely

Reagovat
nani92

Keď dokázala vyhrať Vlhova v obraku, tak aj my môžeme vyhrat LM

Reagovat
kiwwi

alebo Liverpool PL

Reagovat
Swarley

zase nepřehánějme..

Reagovat
Spasitel

To už si zašiel do scifi

Reagovat
smazaný uživatel

https://cartilagefreecaptain.sbnation.com/2018/12/28/18157187/tottenham-hotspur-tactical-analysis-title-odds-liverpool-challenge

Zajímavé zhodnocení našich šancí podloženo zajímavými statistikami. Ve skratce, prvni pulku sezony jsme prekonali xG o 13, coz nas, v kombinaci s výbornou bodovou výtěžností z kazdeho golu, udrzelo takhle vysoko i pres spatne vykony a obrovskou marodku. Snad se to v druhe casti sezony trochu obrátí. Byl bych na Pool a City zvedavy s dlouhodobe zraněnými, VVD, Manem, Firminhem, Keitou a Fabinhem, respektive Laportem, Walkerem, Fernandinhem, Sterlingem, Sanem. Ne ze bych jim teda zranění pral, hlavně at se da dokupy ten nas lazaret a držíme v druhe pulce sezóny pohromadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Keita a Fabinho toho ze začátku moc neodehráli, kdyby byli zranění, tak se asi moc nezmění. Největší ztráta by byl VVD, ale na začátku sezony jsme měli zraněného Lovrena a ted Gomeze s Matipem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech zapasu bude pribyvat s LM a FAC. Fabinho bude hrat hodne, ekvivalent Dembeleho, Keita mozna min, stejne tak nehral Vic, ale ten uz je asi definitivne hotov...

Reagovat
Vánoční owník

Since making his #PremierLeague debut in 2013, Christian Eriksen has provided more assists than anyone (55), created more chances than any other player (501) and no player has scored more goals outside the box than him (18).

Reagovat
Cobra

Christian je prostě boží!

Reagovat
smazaný uživatel

Božan

Reagovat
pepinho2

Krkič

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tomu je konec?

Reagovat
pepinho2

Stoke...

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastický hráč

Reagovat
Nikikrew

a teraz posharuj chances created, key passes atd.

Reagovat
Vánoční owník

created more chances than any other player (501)

Reagovat
Nikikrew

Zdroj?

Reagovat
Nikikrew

Mozno to je aj pravda, ja som nasiel toto

https://talksport.com/football/338836/mesut-ozil-stats-show-he-has-created-more-chances-anyone-season-including-messi-and-neymar/

Minulu sezonu v polke bol dokonca prvy napriec top5 Europskych ligach.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen>Özil

Už si to uvědom.

Reagovat
Busby babes

je ho u vas skoda.

Reagovat
fff

Ox si zrejme zahra este tuto sezonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy se má vrátit, dle nových zpráv?

Reagovat
cristiano.K.

už běhá po hřišti. Nechápu, proč by neměl tuhle sezonu stihnout. Očekávám jeho návrat v dubnu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je samozřejmě dobře, ale fakt se psalo, že letos (sezona) už nestihne, ale neočekávám, že by měl hned nějaký pozitivní impakt

Reagovat
Pride

impakt

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty se nějak využíváš v tom vyšívání vůči mně, mnohdy je to až absurdní

Reagovat
Pride

"využíváš v tom vyšívání vůči mně" Ty vole, to jsem ještě neslyšel.

Já se v tobě nevyšívám, nevysmívám ani nic takovýho. Jenom jsem se zasmál tomu slovíčku "impakt", což je úplně něco jinýho než impact, což jsi určitě chtěl napsat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Autocorrect

Za "impakt" se omlouvám, moje chyba, myslil jsem, že počeštěle to je s "k" , tak sorry.

Fantomase jsem už dlouho neviděl, ale ani se nesnažím psát nějak chytře, ale asi to tak vypadá. Ale přijdeš mi jako Manny, s ním jsem se 2x hádal a mnohdy se pod mým přískpěvkem objeví , jak se krásně vysmívá, třeba u tebe to je za poslední týden, tak 3x .

Reagovat
Pride

Nevím o tom, že bych se ti vysmíval S Mannym mě nesrovnávej pls, to je lidská špína Pokud napíšu smajlík k nějakému tvému názoru, tak si to neber nijak zle.

Reagovat
Kixi Syhimour

nebudu si to brát zle, jen jsem myslil, že to je naschvál a čekáš na nějakou reakci. Já bych ohledně Mannyho volil jiná slova, ne tak ostrá, ale máme oba na něj negativní názor , ale jinak ok

Reagovat
Pride

Jinak zkus někdy psát normálně, někde je až do očí bijící jak se snažíš psát chytře, protože ti to fakt moc nejde. Nebo sleduj komentáře od fantomase, ten to ovládá docela dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Nevěřím tomu, že by odešel..

Reagovat
Kixi Syhimour

To mělo být ironické, silně pochybuji o pravdivosti tohoto článku

Reagovat
smazaný uživatel

Antisemita jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Šokantné.

Reagovat
Vánoční owník

a šovinistické

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite.

Reagovat
Marv

Ideálně zakázat jakékoli další působení v Evropě

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pepinho2

Jojo, radši přivedou Dabbura a nechají si utéct Salaha

Reagovat
Josifek

Bylo by lidský krásné, kdyby se tak stalo (jeli celá ta "kauza" pravdivá)

Reagovat
Luc-Luc

Ja bych tomu klidne i veril, muslimove jsou takto netolerantni

Reagovat
PP

kolik jich znáš osobně?

Reagovat
Luc-Luc

5

Reagovat
smazaný uživatel

Což je teda závratné číslo.

Reagovat
Luc-Luc

Kolik znas osobne nacku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Dobrej pokus jak rozhodit tým.

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

zasch, ako to vidis s lewinom? bude hravat zaklad alebo ho teraz zas vystrnadi richarlison?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele