19. kolo
26.12.2018 13:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Fulham sahal po výhře, pět minut před koncem mu ji sebral Saiss

Jen pár minut dělilo Fulham od důležitého vítězství nad Wolverhamptonem, neboť čtvrthodinu před koncem poslal domácí do vedení Ryan Sessegnon a Claudio Ranieri sahal po druhém triumfu od svého příchodu na Craven Cottage. V 85. minutě však zblízka udeřil netradiční střelec Romain Saiss a Wolves si tak z Londýna na druhý svátek vánoční odvážejí bod za remízu 1:1, díky němuž zůstávají na desátém místě, zatímco Fulham je předposlední.

Fulham v minulém kole dokázal udržet první čisté konto sezony, avšak defenzivní potíže jej provázejí i nadále. Wolves se totiž v první půli sudího Marrinera mohli doprošovat o odpískání pokutového kopu po ruce zmatkujícího Odoie či červené karty po několika tvrdých zákrocích Chamberse, ovšem ani v jednom případě nebyli vyslyšeni.

Vyjma těchto nervózních momentů byli domácí lepším týmem a Aleksandar Mitrović po celý zápas ustavičně dělal vše pro to, aby svůj tým dostal do vedení. Hlavičku po Schürrleho centru však poslal těsně mimo, na usměrnění Christieho pasu do prázdné brány mu opět scházely centimetry a po vlastní akci okolo Willyho Bolyho poslal míč jen do prostoru, kde se nacházel brankář Rui Patrício.

Když už se zdálo, že utkání míří k bezbrankové remíze, Fulham přece jen udeřil. V 74. minutě Patrício vyrazil míč pod tlakem jen k Ryanu Sessegnonovi, který jej obratem poslal zpátky a propálil vše, co mu stálo v cestě.

Radost domácích ale trvala jen něco málo přes deset minut. Povedená týmová akce na levé straně po ose Moutinho-Cavaleiro pokračovala prudkým centrem, který skončil až u Romaina Saisse, jenž stál ve správný čas na správném místě a z bezprostřední blízkosti doklepl míč do sítě. Pro marockého reprezentanta šlo o vůbec první prvoligový zásah v dresu Wolves.

Vyrovnávací gól však domácí neposlal do kolen, nýbrž je motivoval k závěrečnému tlaku. Na poslední chvíli se mohl přece jen stát hrdinou odpoledne extrémně aktivní Mitrović, jenže jeho gólové zakončení stihl na poslední chvíli zablokovat na brankové čáře Conor Coady. Čekání Fulhamu na vítězství se tak protáhlo na šest zápasů.

Autor: Martin Kantor / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Championship

02

Reagovat
syraLFC

X možná i jen 0:0

Reagovat
Kixi Syhimour

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele