19. kolo
26.12.2018 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Manchester United pod Solskjaerem opět zvítězil

I druhý zápas pod vedením norského kormidelníka zvládli hráči Manchesteru United, tentokráte proti Huddersfieldu. Hvězdou utkání byl dvougólový Paul Pogba.

První příležitost však měli Terriers. Billingův dlouhý aut z levé strany byl dvěma hlavičkami prodloužen na malé vápno, odkud Kongolo trestuhodně překopl bránu. Po čtvrthodině měli možnost i domácí, když Lingard vystihl rozehrávku soupeře, jeho střelu však Lössl bez problémů zlikvidoval.

Rudí ďáblové se radovali po třiceti minutách. Jejich rohový kop mířil na Lössla, který nepochopitelně zaváhal a Nemanja Matić premiérovým gólem v tomto ročníku Premier League poslal svůj tým do vedení.

Chvíli před koncem první půle se Rashford fantasticky uvolnil u levé postranní čáry, odcentroval na zcela volného Dalota, jenže ten sám před brankářem selhal a poslal míč vedle levé tyče hostující brány. Netrvalo dlouho a Rashford na sebe vzal střelu zpoza vápna, která se pěkně snášela, ovšem pouze mimo bránu.

Srovnáno mohlo být zhruba po hodině hry. Po rohovém kopu se dostal do šance Depoitre, jehož pokus výtečným zákrokem vyškrábl de Gea. A znovu se potvrdilo pověstné "nedáš, dostaneš". Mata se po individuální akci dostal až na malé vápno, odtud vrátil na Herreru, jenž posunul míč na zcela volného Pogbu. Francouzský záložník se nemýlil a umístěnou střelou na přední tyč překonal Lössla.

Střela jako přes kopírák, ovšem z delší vzdálenosti, přišla od Pogby patnáct minut poté. Za velkým vápnem jej nikdo nebránil, a tak opět na bližší tyč zakroutil balón, načež dánský gólman Huddersfieldu potřetí kapituloval. Pro Pogbu tato trefa znamenala pátý gól v probíhající ligové sezoně.

I celek ze severu Anglie se na konci utkání mohl radovat. Autor dvou branek, Pogba, prohrál vzdušný souboj s Mouniém, míč se dostal až k Mathiasi Jörgensenovi, který z bezprostřední blízkosti překonal španělského gólmana de Geu.

Red Devils si díky tomuto vítězství upevnili šestou pozici v Premier League, Huddersfield se kvůli remíze Fulhamu a své šesté porážce v řadě propadl na samé dno.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
PePiG7

3-0 Martial, Pogba, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát nebudou sledovat mizerný první dotek Lukakua ani výkon Alexise Sáncheze. Otazník visí i nad stavem tria Rojo - Smalling - McTominay

Reagovat
Kixi Syhimour

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
rabbitweed

dobrý odhad :D

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Jandak

No opět zvítezil.. trošku bych to mírnil zatím hráli s "hratelnými" týmy ze spoda tabulky..

Reagovat
Devil

To pod Mourem taky a jak to dopadlo......zatím úplně stačí ta chuť do hry......za 2 zápasy víc sprintu než za 2 roky pod Mourem.

Reagovat
jjnovo

a s těmí týmy je za výhru méně bodů?

Reagovat
Jandak

to nikdo neřekl.. jen tvrdím, že je zbytečné jásat.. když je zatím neprověřil pořádný soupeř. Přišel LVG vyhrálo se pár zápasů a už z něj byli všichni připosraní. jak už to pak nešlo tak .. ho všichni posílali do prdele. To samé Mourek. První zápas s Bournemouthem 4:1 .. všichni zase extáze, jak to nepůjde.. pak přišli těžké zápasy a konec. Olemu fandím, ale doufám, že nedopadne jak jeho předchůdci po odchodu SAF.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele