Premier League - souhrn 16. kola

08.12.2018, 15:26, aktualizováno 10.12.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Liverpool bude i po šestnáctém kole neporažen a navíc jde na první místo tabulky, jelikož Manchester City padl na půdě Chelsea. Arsenal nakonec udolal Huddersfield, Manchester United doma tentokráte zabral a poradil si s Fulhamem, Tottenham zase veze body z Leicesteru. Wolves uspěli na půdě Newcastlu...

Everton FC - Watford FC 2:2

10.12.2018 21:00

Góly: 15. Richarlison, 90+6. Lucas Digne - 63. Séamus Coleman (vl.), 65. Abdoulaye Doucouré

Rozporuplné pocity musí zažívat hráči a příznivci Evertonu po pondělní dohrávce 16. kola proti Watfordu. Karamelky se brzy dostaly dovedení, po zahozené penaltě a vstřeleném vlastním gólu ale nakonec až v nastaveném čase odvracely porážku.

Dlouho to pro domácí vypadalo na pohodový večer. Už v 15. minutě, po pohledné křídelní kombinaci, předložil André Gomes míč Richarlisonovi na penaltu. Brazilský forvard trefil míč parádně a poslal Everton proti svému bývalému celku do vedení. Pro letní posilu klubu z Goodison Parku šlo již o osmou trefu v sezoně, čímž se řadí na čtvrté místo v tabulce střelců.

Hned po třech minutách mohli hosté vyrovnat. Deeney se ocitl zcela sám před prázdnou bránou, gólu ale zabránily dvě věci. Zaprvé trestuhodné a málokdy vídané přestřelení brány, za druhé ofsajdové postavení, ve kterém se anglický kanonýr nacházel. Watford i nadále tlačil a měl několik náznaků šancí, udeřit ale mohl i Everton. To když si Digne se Sigurdssonem vyměnili míč a nebezpečí musel zažehnat až gólman Foster. Do kabin tak odcházely spokojenější Toffees, když držely nejtěsnější možný náskok.

Hornets začali velice aktivně i druhou půli. Pereyra ale z přímého kopu trefil síť pouze z vnější síť, Deeneyho pokus zpoza vápna zase zlikvidoval Pickford. Chvíle hrůzy pro domácí přišla po necelých 20 minutách druhého poločasu. Kiko Femenía poslal přízemní centr na Roberta Pereyru. Argentinec trefil pouze tyč, o zbytek se postaral Seamus Coleman. Do nešťastného obránce se míč od konstrukce odrazil takovým způsobem, že již nestačil zareagovat a připsal si na konto vlastní gól.

Jako by to ale Toffees nestačilo, v obraně nechaly znovu velké díry. Těch Watford dvě minuty po vyrovnání využil. Opět u toho byl Roberto Pereyra, který po rychle rozehraném volném kopu odcentroval z pravé strany. Autor vlastence Coleman neuhlídal ve vzdušném souboji Abdoulaye Doucourého, jenž neomylně poslal míč za záda Pickforda.

Rozzlobený byl po zápase domácí kouč Marco Silva. "Je těžké hovořit o tomto utkání. V druhé půli zareagovali a dvakrát skórovali, protože my jsme nedělali to, co je normální a co bychom dělat měli. Musíme být v takových momentech silní," řekl portugalský lodivod.

Tragédie Evertonu ovšem nebrala konce. Domácí Yerry Mina byl v pokutovém území nešikovně faulován Kabaselem, pozorný sudí ukázal na penaltový puntík. Exekuce se ujal tradičně Gylfi Sigurdsson, jeho střelu doprostřed brány ale stačil Foster vytáhnout špičkou nohy. O chvíli později se sám před gólmanem zjevil Richarlison, míč si však špatně zpracoval a nepovedlo se mu ani vystřelit.

Domácí nadále tlačili a odměnou jim byl kýžený vyrovnávací gól v 96. minutě. Přímého kopu kousek za vápnem se ujal levý bek Lucas Digne, nechytatelně umístěná střela rozjásala celý Goodison Park. Pro Francouze se jednalo o premiérový gól v dresu Evertonu, jeho tým navíc prodloužil sérii domácí ligové neporazitelnosti. Naopak Watford už pošesté v řadě nedokázal zvítězit a propadá se tabulkou.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers 1:2

09.12.2018 17:00

Góly: 23. Ayoze Pérez - 17. Diogo Jota, 90+4. Matt Doherty

Fotbalisté Wolverhamptonu se vrátili na vítěznou vlnu. Po domácím úspěchu s Chelsea si tři body odváží i z Newcastlu, kde až v nastaveném čase rozhodl Matt Doherty.

Newcastle vstoupil do utkání mnohem aktivněji. Pořádnou šanci si ale nevytvořil, vše skončilo u náznaků. Studenou sprchou pro domácí byla v 17. minutě branka Dioga Joty, který si nerušený a nehlídaný zpracoval centr Heldera Costy. Slovenský brankář Dúbravka si na míč sáhl, gólu ale neměl šanci zabránit.

Odpověď Newcastlu byla rychlá. O pět minut později se přímého kopu ujal Rondon. Parádní ranou trefil břevno, od kterého sem míč odrazil na brankovou čáru a Wolves na chvíli nebezpečí zažehnali. Sám autor trestného kopu okamžitě poslal míč zpět do vápna, našel Ayozeho Péreze, který hlavou překonal Patrícia. Newcastle měl i po zbytek první půle převahu, závažnou situaci ale portugalský gólman řešit nemusel.

Obrovský problém pro Straky nastal asi deset minut po začátku druhého poločasu. Hrubici udělal u postranní čáry Yedlin. O míč ho obral Jota, který už mířil sám na brankáře. Yedlin zatáhl za záchranou brzdu a Jotu stáhnul, za což mu sudí udělil kartu červené barvy. S tímto momentem byl po zápase hrubě nespokojený Rafael Benítez. "Potřebujeme VAR, hned. Lascelles byl dost blízko na to, aby to nebyla červená karta. Myslím, že můj tým udělal pro vítězství dost. Je to jasné. Tohle může zničit vaši sebedůvěru," prohlásil lodivod Magpies.

To byla voda na mlýn hostům. Čtvrt hodiny před koncem napálil střídající Raúl Jiménez horní tyč. Dúbravka se ještě musel činit proti Dohertymu, kapituloval až ve čtvrté minutě nastavení. Protiútok hostů táhl aktivní Jota, na jeho střelu po sólové akci ještě slovenský strážce zareagoval, míč se ale odrazil k Dohertymu, který hlavou pohodlně dorazil do prázdné brány.

Newcastle tak již třetí zápas v řadě nevyhrál a drží se jen jedno vítězství od Huddersfieldu na sestupových pozicích. Naproti tomu Wolves porazili svého soupeře poprvé v historii Premier League a dostali se do horní poloviny tabulky, na sedmý Everton ztrácí pouhý jeden bod.

Více informací k zápasu

Leicester City - Tottenham Hotspur 0:2

08.12.2018 20:45

Góly: 45. Heung-min Son, 58. Dele Alli

Fotbalisté Tottenhamu i bez Harryho Kanea v základu zvítězili na půde Leicesteru City. Spurs v náročném zápase poslal do vedení Son, výhru pečetil Dele Alli.

Utkání to nebylo příliš pohledné i vzhledem k absencím obou týmů. Domácím chyběl kanonýr Jamie Vardy a opora obranných řad Harry Maguire, za hosty začal pouze na lavičce Harry Kane.

První půle mnoho vzrušení nepřinesla, favoritům ze severního Londýna se nedařilo dostávat se do šancí. Skóre otevřel až v nastavení Heung-Min Son. Serge Aurier mu v křídelním prostoru přiťukl míč, korejský fotbalista si ho navedl na střed a výstavní trefou nedal Schmeichelovi nejmenší šanci.

Navýšit vedení mohl hned zkraje druhé půle Dele Alli, zaváhání obrany Foxes ale včasným výběhem napravil Kasper Schmeichel. Dánský brankář si prakticky okamžitě vybral svůj slabší moment. Odkop od brány se mu vůbec nepovedl, vystihl ho Alli, tentokrát však za gólmana zaskočil Wes Morgan, který střelu Sona zblokoval.

O pět minut později předvedl domácí Gray akci podobnou té gólové v podání Sona. Míč si na stejném místě navedl bravurně na střed, vše ale pokazil nepovedenou střelou.

Začátek druhé půle byl jednoznačně nejzajímavější částí utkání. Druhý gól padl po necelé čtvrthodině druhého poločasu a opět v něm měl prsty Son. Lucas Moura ho kolmicí vyslal po křídle, Korejec počkal na příhodný moment a předložil Allimu před prázdnou bránu. Anglický záložník se hlavou nemýlil a připsal si již 50. trefu v dresu Spurs.

Leicester se ale nevzdal a v 87. minutě se urodila jejich asi nejpovedenější akce. Dlouhá pas za obranu stihl na hrací ploše Gray. Jeho centr propadl až na Ghezzala, který ovšem připraveného Llorise nezaskočil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Manchester City 2:0

08.12.2018 18:30

Góly: 45. N'Golo Kanté, 78. David Luiz

Sobotní večer na Stamford Bridge přinesl první porážku Manchesteru City v sezóně a s tím spojené střídání stráží na čele Premier League. Citizens sice byli celý první poločas lepším celkem, jenže své nadějné příležitosti nebyli schopni přetavit v branky, za což v poslední minutě první půle draze zaplatili. Druhá polovina pak nabídla daleko vyrovnanější podívanou, a protože se deset minut před koncem domácím podařilo přidat pojistku, bude ligové tabulce po šestnáctém kole vévodit Liverpool.

Manchester City přitom na Stamford Bridge začal velmi dobře, držel míč, nastěhoval se na polovinu Blues a s přehledem diktoval tempo hry. Je sice pravdou, že jeho kombinace byly často hrány na jistotu, jenže svěřencům Maurizia Sarriho se jen málokdy podařilo překročit půlicí čáru. Do první příležitosti se dostal Sterling, na malém vápně však míč ve velké šanci pořádně netrefil, a tak s jeho pokusem neměl Kepa výraznější starosti. O chvíli později se do vápna po špatné rozehrávce Chelsea vřítil Sané, na poslední chvíli jej však zablokoval David Luiz. Pravděpodobně největší šanci hostí měl po individuální akci Sterlinga právě Sané, jeho gólovou ránu však na poslední chvíli zblokoval obětavý zákrok Azpilicuety.

Chelsea se za celých prvních 40 minut nedostala k jediné střele, jenže to si celé vynahradila v poslední minutě poločasu. Na začátku celé akce byl David Luiz, který povedenou diagonálou oslovil Pedra. Ten si všiml nabíhajícího Williana a našel jej dalším přesným pasem - úvodní nebezpečí sice obrana hostí nakonec zažehnala, jenže míč odvrátila pouze k Edenu Hazardovi, který přihrávkou na penaltu našel rozběhnutého Kantého, který míč doslova zarazil do sítě.

Jestliže v prvním poločase domácí působili bojácným a zakřiknutým dojmem, v druhé půli tomu bylo úplně naopak - na hřiště vyběhl sebevědomý celek, který hned v prvních minutách svému soupeři pěkně zavařil. Nejprve se po akci Kantého dostal k zakončení z hranice vápna Willian, jeho nepříliš razantní střelu však Ederson kryl. O chvíli později se do zakončení prodral i Pedro, jeho pokus však obrana hostí zvládla zablokovat. Povedená pasáž Chelsea vyvrcholila volným přímým kopem Williana, který Edersona pořádně protáhl. Na druhé straně kontroval také povedenou střelou z volného přímého kopu Walker, Kepa však byl připraven.

Dvanáct minut před koncem přidali domácí pojistku, když se jim podařilo skórovat z vůbec svého prvního rohového kopu v zápase. Centr Edena Hazarda si totiž našel hlavu Davida Luize a stoper domácích balón nekompromisně nasměroval do sítě. V nastaveném čase pak ještě po špatné přihrávce Kepy mohl stav korigovat Jesus, jeho střelu na zadní tyč však brankář Chelsea zvládl vyrazit na rohový kop. Chelsea se tak stala prvním přemožitelem Manchesteru City v této ligové sezóně a může slavit výhru 2:0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Huddersfield Town 1:0

08.12.2018 16:00

Góly: 83. Lucas Torreira

Kdyby se v Anglii hrály jen první poločasy, krčil by se Arsenal u sestupových příček. Ani v šestnáctém kole se Kanonýři nedokázali vypořádat s nástupem do utkání proti Huddersfieldu a stále v Premier League ani jednou o přestávce neměli vedení na své straně. I tentokráte však potvrdili, že druhé poločasy jsou naopak jejich doménou. Sedm minut před koncem totiž strhl vedení na stranu domácích Lucas Torreira.

Unai Emery sice setrval u rozestavení na tři obránce, ovšem vůbec poprvé v základní sestavě postavil v této formaci vedle sebe duo Lacazette-Aubameyang. Při absenci Mesuta Özila s Aaronem Ramseym ale nebyla hra Arsenalu tak plynulá a Huddersfieldu se agresivním bráněním dařilo bortit rozehrávku soupeře v bezpečné vzdálenosti od vlastní branky.

Pouze s blížící se půlhodinou hry domácí nakrátko obranný val Terriers dokázali prolomit a vytvořili si v rychlém sledu za sebou dvě výtečné příležitosti. Jak Piérre-Emerick Aubameyang po dobrém pasu Xhaky, tak Alexandre Lacazette na konci skvělé kombinace Bellerína s Guendouzim však v zakončení překvapivě selhali a vůbec netrefili prostor mezi třemi tyčemi, byť se oba nacházeli v hloubi pokutového území.

Zmar domácích deset minut nato dokonalo kontroverzní rozhodnutí čárového rozhodčího, jenž zamezil Lacazettovi poslat míč do prázdné branky po vystihnutí špatné zpětné přihrávky brankáři Lösslovi, neboť francouzský útočník se chvíli předtím nacházel v postavení mimo hru. Dánský gólman pak v druhé minutě nastavení přece jen musel ukázat svůj um proti výtečnému pokusu Torreiry, který konečky prstů vytěsnil na roh.

Stejně jako před týdnem i tentokráte domácí kouč sáhl hned ke dvojímu střídání, ale tentokráte nasazení Iwobiho s Mchitarjanem místo Lacazetta a Lichtsteinera okamžité zlepšení nepřinesla. Huddersfield i nadále poctivým bráněním odolával převaze favorita, a jelikož hrozící samostatný únik Aubameyanga zastavil další sporně zdvižený praporek čárového, zůstával Jonas Lössl zcela bez práce. Hosté se dokonce ocitli ve slibné situaci k překvapivému zisku vedení, ale Pritchard v souboji s Bellerínem upadl a rozhodčí Tierney se nenechal obměkčit ani tentokráte.

Frustraci Arsenalu v 80. minutě korunoval Matteo Guendouzi, jenž stejně jako v první půli Xhaka s Mustafim uviděl žlutou kartu za přifilmovaný pád a s Emeryho týmem to v tu chvíli vypadalo bledě. Pouhé tři minuty nato se ale karta obrátila. Přestože obrana Terriers znemožnila Aubameyangovi zakončit povedenou pobídku předešlého hříšníka Guedouziho, gabonský forvard ze ztísněné situace vytěžil maximum v podobě ladného obloučku na hranici malého vápna, kde číhal Lucas Torreira. Uruguayský záložník se s ničím nerozpakoval, akrobatickým zakončením z voleje napálil míč do sítě a jen posílil svou aktuální pověst miláčka tribun na Emirates Stadium.

Arsenal tak proti Huddersfieldu nepřesvědčil, přesto má na kontě další tři body a prodlužuje svou sérii bez porážky napříč všemi soutěžemi na jednadvacet utkání. Do dalšího utkání na půdě Southamptonu však Unaie Emeryho čeká nelehké rozhodování při složení středu obrany, neboť duo Sokratis-Mustafi si bude odpykávat karetní trest a první jmenovaný navíc musel předčasně odkulhat ze hřiště.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 1:0

08.12.2018 16:00

Góly: 40. James Tarkowski

Možná to tak na první pohled nevypadalo, ale pro Burnley je úspěšně zvládnuté utkání s Brightonem životně důležitým vítězstvím. Clarets před tímto duelem čekali na ligový triumf více než dva měsíce, když na konci září porazili nováčka z Cardiffu, a mezitím se propadli až do boje o udržení. Díky trefě Jamese Tarkowského v 40. minutě však mohlo namoklé Turf Moor slavit nejen výhru 1:0, ale také posun tabulkou ze sestupových příček.

Loňské vzájemné zápasy těchto dvou celků nabídly dvě bezbrankové remízy a úvodní půlhodina sobotního duelu ani trochu nenasvědčovala, že by se na tom mělo něco měnit i tentokráte. Právě až na přelomu třicáté minuty se k vůbec první střele odpoledne odhodlal Robbie Brady, jehož rána z voleje však zamířila nad břevno.

Poté se ale utkání přece jen probudilo k životu a závěr poločasu patřil domácím. Nejprve pálil po Barnesově přistrčení Chris Wood, poté pokoušel štěstí aktivní Brady, ale v obou případech Mat Ryan v brance Brightonu obstál a s jejich ranami si poradil. Pět minut před odchodem do kabin ale australský gólman přesto inkasoval. Gudmundsson vrátil odražený míč z přímého kopu do ohně, kde se míč ve skrumáži těl postupne dostal po střelách Meeho a Corka až k nohám Tarkowského, jenž do třetice napálil míč do sítě.

Hosté sice do utkání vstupovali s excelentním postavením ve středu tabulky a dvěma výhrami v řadě za sebou, ale na Turf Moor se i nadále jen marně hledali. Osm minut po změně stran se Burnley marně dožadovalo odpískání pokutového kopu kvůli pádu Bardsleyho v souboji s Bissoumou, jenž odvrátil míč vysoko zdviženou nohou, a střelec dne Tarkowski málem přidal i druhý zásah, jenže v dobré pozici při rohovém kopu zamířil hlavou těsně vedle tyče.

Neproměněné šance na navýšení hubeného náskoku málem Clarets v samotném závěru mrzely, neboť sedm minut před koncem se po šikovném pasu Murrayho ocitl v nebezpečné pozici Jürgen Locadia, avšak poslal svou hlavičku z bezprostřední blízkosti příliš vysoko. Burnley tak může slavit první výhru po osmi neúspěšných pokusech a posun na sedmnáctou příčku s dvoubodovým náskokem před osmnáctým Huddersfieldem, zatímco Brighton s jednadvaceti body zůstává v klidném ligovém středu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC 4:1

08.12.2018 16:00

Góly: 13. Ashley Young, 28. Juan Mata, 42. Romelu Lukaku, 83. Marcus Rashford - 67. Aboubakar Kamara (pen.)

Manchester United si po delší době s chutí zastřílel a Fulham porazil jednoznačně 4:1. Rozhodnuto bylo už po prvním dějství, ve kterém si domácí vytvořili pohodlný tříbrankový náskok. Rudým ďáblům se tak alespoň na chvíli bude lépe dýchat, to Claudio Ranieri musí sáhodlouze přemýšlet o tom, co s chybující obranou svého celku provede.

Na gól se na Old Trafford tentokráte nečekalo dlouho - už ve třinácté minutě se na levé straně uvolnil Young, míč si přehodil na svou silnější pravačku a luxusní ranou do protějšího růžku otevřel skóre zápasu. Domácí i nadále dominovali a těsně před třicátou minutou také navýšili svůj náskok. To se za obranu hostujícího týmu až příliš snadno dostal Rashford, ten následně precizní zpětnou přihrávkou oslovil Matu, který zachoval chladnou hlavu a zamířil přesně. Třetí přesný zápis měl před pauzou na starosti Lukaku, když se po parádní kombinaci dostal za záda obránců Mata a perfektní přihrávkou předložil na malé vápno Lukakovi tutovku, kterou neproměnit ani nemohl.

Po změně stran mohl vedení navýšit Herrera, ten ale pálil z oblasti penaltového puntíku těsně vedle vzdálenější tyče. Tentýž hráč pak svým faulem v pokutovém území nabídl Fulhamu příležitost ke skórování, kterou Aboubaka Kamara nepohrdl a snížil na 3:1. Pro hosty však šlo jen o čestný úspěch, jakékoliv myšlenky na případné zdramatizování zápasu vzaly za své o minutu později, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Anguissa.

Ve zbývající části zahodili vyložené šance postupně Rashford, Lukaku a Mata, konečnou podobu výsledku dal osm minut před koncem dalekonosnou ranou Marcus Rashford.

Více informací k zápasu

West Ham United - Crystal Palace 3:2

08.12.2018 16:00

Góly: 48. Robert Snodgrass, 62. Javier Hernández, 65. Felipe Anderson - 6. James McArthur, 76. Jeffrey Schlupp

Při výběru nejzábavnějších anglických klubů v posledních týdnech by se West Ham United mohl směle cpát do čela. Tým Manuela Pellegriniho v sobotu oslavil již třetí výhru v řadě za sebou, a to opět po dramatické přestřelce, neboť proti Crystal Palace musel obracet skóre na konečných 3:2. Hosté naopak pokračují v letošním trápení a Roy Hodgson má před sebou kus práce, jestli se nechce stát třetím propuštěným manažerem letošní sezony...

Ve všech zmíněných třech případech, kdy West Ham dovedl svá ligová klání do vítězného konce, skóroval právě třikrát a poskočil již na desátou příčku. Přesto musí Pellegrinimu přidávat na starostech defenzivní práce týmu, neboť jak proti Cardiffu, tak i nyní jsou právě zde nejvíce patrné rezervy, jež musí Kladiváři smazat, pokud mají ambice útočit na horní patra. Hosté šli ostatně do vedení prakticky z prvního pořádného útoku, když Van Aanholtův přímý kop našel hlavu Tomkinse, jehož pobídku beze zbytku využil James McArthur k propálení bezmocného Lukasze Fabianského.

Po zbytek první půle sice měli domácí územní převahu, ale jejich početná salva centrů byla pro urostlé duo Sakho-Tomkins jen vodou na mlýn, a do kabin se tak málem odcházelo dokonce za dvoubrankového vedení hostí. Přímý kop Milivojeviće v samém nastavení totiž orazítkoval brankovou konstrukci.

V druhé půli již na trávník nevyběhl cardiffský hrdina Lucas Pérez, jehož na hrotu nahradil Andy Carroll, ovšem tím pravým strůjcem obratu domácích byl Robert Snodgrass. Někdejší hvězda Norwiche se v posledních týdnech těší excelentní formě, což se jen potvrdilo pouhé tři minuty po změně stran, když Snodgrass povedenou kroucenou ranou z hranice pokutového území skóroval svůj vůbec první gól v dresu Hammers a srovnal na 1:1.

Obdobně jako v minulém kole na sebe i tentokráte další góly domácích nenechaly dlouho čekat. Nejprve potvrdil své vytříbené střelecké instikty a postavení vždy na správném místě Javier Hernández, jenž doklepl do sítě vyražený míč po přímém kopu Felipeho Andersona, a jen pár minut nato dokonal zvrat utkání právě brazilský záložník. Anderson se ocitl na konci bleskové kombinační akce, posunul si na hranici šestnáctky míč blíže ke středu a exkluzivní ranou na zadní tyč vstřelil svůj pátý gól v posledních šesti ligových zápasech.

Nebyl by to však West Ham, aby ještě v závěru utkání nedošlo na patřičné drama. Čtvrthodinu před koncem totiž hosté rychle rozehráli rohový kop nakrátko a Meyerův centr do nezformované defenzivy soupeře plně zužitkoval střídající Jeffrey Schlupp. Tím se ale hráči Palace vyčerpali a po trapné porážce s Brightonem odcházejí s nepořízenou i z londýnského olympijského stadionu. Se ziskem pouhých dvanácti bodů se Eagles drží jen zuby nehty nad pásmem sestupu, zatímco rozjetý West Ham pojede na další městské derby proti poslednímu Fulhamu potvrdit střeleckou i výsledkovou fazonu.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Southampton FC 1:0

08.12.2018 16:00

Góly: 74. Callum Paterson

Duel dvou týmů ze spodní poloviny tabulky nakonec vyzněl lépe pro domácí Cardiff, který si díky brance Patersona čtvrthodiny před koncem odnesl všechny tři body. To hosté zůstávají i po sobotním zápase na předposledním místě a v nejbližší době potřebují naprosto nutně zabrat.

První šanci měli hosté, Targettův centr se pokusil chytře tečovat Austin, mířil však mimo tři tyče. To na druhé straně se po centru objevil sám před brankářem Harry Arter, v solidní pozici však míč dobře netrefil a brankář McCarthy měl snadnou práci. Po dvaceti minutách se po rychlém kontru dostal do dobré příležitosti Murphy, brankář hostí však byl opět připraven. Tentýž hráč neuspěl ani těsně před pauzou, když využil chyby hostující obrany, jenže brankáře McCarthyho už obejít nedokázal.

Na začátku druhé půle se ve vápně Cardiffu skácel Armstrong, penalta se ovšem správně nepískala. V druhé půli podávali hosté lepší výkon, paradoxně to však byli oni, kdo jako první inkasovali. Po příšerné zpětné přihrávce VEstergaarda se totiž do úniku dostal Paterson a poměrně krkolomnou střelou dokázal balón protlačit do sítě.

Deset minut před koncem mohl definitivně rozhodnout Hoilett, jeho střelu však na poslední chvíli stoper hostí zablokoval. Další branku měl na hlavičce Morrison, ten ale ve výborné pozici branku hrozivě minul. A protože ani závěrečný závar před brankou Cardiffu vyrovnání nepřinesl, mohl se nováček soutěže radovat z dalších tří bodů.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC 0:4

08.12.2018 13:30

Góly: 26. Mohamed Salah, 48. Mohamed Salah, 68. Steve Cook (vl.), 77. Mohamed Salah

Fotbalisté Liverpoolu si až překvapivě hravě poradili s Bournemouthem a dočasně se tak posunul na první místo tabulky. Největší zásluhu měl na vítězství egyptský křídelník Salah, který zavěsil hned třikrát.

První nebezpečnou situaci měli ale na svědomí hráči domácího celku. Po 22 minutách hry si v křídelním prostoru narazil Stanislas o Danielse, přesnou kolmicí našel Davida Brookse, jehož střelu ale zlikvidoval pohotový Alisson.

O chvíli později z dálky napřáhl Firmino. Jeho střelu ještě gólman Begovič vyrazil, na následnou dorážku Mohameda Salaha byl ale krátký. Videozáznam sice ukázal, že Egypťan se nacházel v jasném ofsajdovém postavení, praporek pomezního však zůstal dole.

Krátce po pauze ten samý hráč navýšil vedení Reds. Zhruba pětadvacet metrů od brány převzal míč, ustál faul jednoho obránce, obešel druhého a přesnou střelou k tyči zvýšil vedení Liverpoolu.

Za dalších dvacet minut odcentroval Robertson, u míče byl s přehledem první obránce Bournemouthu Steve Cook, nepochopitelně ale poslal míč na vlastní bránu, jejíž strážce Begovič neměl nejmenší šanci.

V 73. minutě dostal do sítě míč i domácí celek. Surman obloučkem vysunul Mousseta, tentokrát ale asistent správně odmával postavení mimo hru.

Po dalších čtyřech minutách završil po nádherné individuální akci hattrick Salah. K dlouhému balonu za obranu se dostal jako první, dvakrát zaseknul míč brankáři a do odkryté klece zakončil.

Čestný gól Cherries mohl zaznamenat ještě Daniels, jeho střela ale zamířila těsně nad břevno Alissonovy branky. Bournemouth tak vyšel naprázdno již v pátém ze šesti posledních ligových utkání, zato jeho soupeř získal páté vítězství v Premier League v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC16133034:642
2.Manchester City16132145:941
3.Tottenham Hotspur16120430:1636
4.Chelsea FC16104233:1334
5.Arsenal FC16104235:2034
6.Manchester United1675428:2626
7.Everton FC1666423:1924
8.AFC Bournemouth1672725:2623
9.Leicester City1664621:2022
10.Wolverhampton Wanderers1664617:1922
11.West Ham United1663723:2521
12.Watford FC1663720:2321
13.Brighton & Hove Albion1663719:2221
14.Cardiff City16421015:3014
15.Newcastle United1634913:2213
16.Crystal Palace16331013:2312
17.Burnley FC16331015:3212
18.Huddersfield Town16241010:2710
19.Southampton FC1616913:309
20.Fulham FC16231116:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (523)

Přidat komentář
Malresi

Skvely vykon, Momo najproduktivnejsi hrac sutaze a priebezne prve miesto. Uz len fandit Chelsea vecer, City musi konecne stratit. Jo a pred Neapolom sme sa dostali do paradnej hernej aj streleckej pohody, co nam velmi pomoze.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď

Reagovat
13

To je otázka, bude to chtít rychlý gol. Zápas v Neapoli mám stále před očima a jejich styl nám vůbec nebude sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

- Alisson aktuálne asi najlepší brankár PL?

- Salah neskutočný výkon.

- Fabinho parádny výkon, škoda, že mu je konkurentom horší kapitán Henderson .

- Teší ma návrat Maného a nula na konte inkasovaných gólov, VVD a Matip dnes spoľahlivo.

- Gratulácia Milliemu k jubilejnému 500. zápasu.

- Snáď postúpime v LM!!

!!! YNWA !!!

Reagovat
R22

Reagovat
13

VVD nejen spolehlivý výkon - on je úplně neskutečně dominantní.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Se Škriniarem

Reagovat
Pasha

Blahoželám, Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

Ď.

Mi napíš, jak s tým dievčaťom, Ondrík.

Reagovat
Beči

Souhlas. VvD momentálně jeden z vůbec nejlepších stoperů světa.

Reagovat
topinho

Reagovat
fff

One season wonder a overrated Salah je aktulne deleny najlepsi strelec ligy bez jedinej penalty.

Najlepsia obrana ligy.

Zvacsa ovladame zapasy a hrame dominantne.

Super sezona zatial.

VVD a Alisson dokonalost.

Reagovat
topinho

Sezóna zatiaľ super ale v LM zatiaľ nič moc

Reagovat
Mönchengladbach

Liverpool paráda, snad podobně sejmou i Žozého trapnou betonárku.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
masina_LFC

keby nepršalo, tak v suchom triku

Reagovat
Swarley

keby sa nedarilo, vadilo by že pršalo

Reagovat
13

Jenže se daří, se s tím smiř.

Reagovat
Swarley

a i tak si Kloppo našel prostor v sezóně na pobrečeníčko

Reagovat
fff

Co sa to s Tebou stalo poslednu dobu

Reagovat
PP

to je takové to typicky české chování - protože žádnou kozu nemám, tak si přeju, aby ta sousedova chcípla.

Reagovat
Swarley

teorií je mnoho, tady se ti jich určitě nasbírá hodně...

Reagovat
13

Tak například moje teorie je, že jsi dokázal být nad věcí a udržovat si v humoru lehkost dokud se MU dařilo. S tím jak šlo MU do piče, tak šla do piče i tvoje schopnost vtipně glosovat. Je to všechno hrozně na sílu.

To že MU někdo respektoval dříve je bullshit, nikdo vás rád neměl. Nicméně tebe jsem jako jednoho z mála fanoušků MU rád měl (narozdíl od Prospera, Hrubase, Kiwwiho, Tomanatury atd.). Poslední dobou fakt těžce neunášíš a nepíšou ti to tu jenom fanoušci LFC.

Píšu ti to jen tak pro odreagování při psaní seminárky, žíly mi tvoje chování netrhá, ale proč ti to nenapsat viď.

Reagovat
diastan

Reagovat
Counter

IMO jde o to, že už takřka nepíše žádné normální komentáře, skoro všechno jsou jen ironické, uštěpačné poznámky. Dříve byl ten poměr úplně jiný.

Reagovat
Swarley

vidíš a ty místo Arsenalu tady i vedle v diskuzi řešíš mě...stejně jako ve většině diskuzí MU místo Arsenalu...někdy je potřeba trošku mrknout i na to svoje...

Reagovat
Counter

Jestli se nepletu, momentálně hraje i MU. Takže zase akorát platí, že jsi stejný debil jako já a nehraj si na něco víc.

Reagovat
Swarley

mám tam i komenty o zápase

Reagovat
Counter

Tím méně z toho zápasu vidíš.

Reagovat
Swarley

nevadí, však o výhry nejde, já bych ty trofeje ani nerozdával..

Reagovat
Azazelo RD

Neumřels?

Reagovat
Swarley

vedení o poločase 3:0? je dost možný, že se mi to zdá...

Reagovat
Azazelo RD

Ona smrt člověk změní, tak by to dost vysvětlovalo.

Reagovat
Swarley

toho bych si snad všiml

Reagovat
Swarley

však v pohodě, já to nikomu neberu...ale stejně jako jsem se nikdy o žádnou přízeň neprosil, tak i teď je mi to prostě jedno...líbí nelíbí, vždycky jsem dělal, co mi tak nějak přišlo v tu chvíli za vhodný...nedělejte tady z toho nějakou aféru...

Reagovat
fff

V porovnani s tym co byvalo sa skratka spravas prevazne ako idiot a je to zjavne tolkym ludom, ze to mozno podla mna uz aktualne povazovat za objektivny jav. A je to samozrejme Tvoja vec, no je to skoda..

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

stejně jako si hrubas, prospero nebo kiwwi za svou neoblíbenost nic nekoupíš, tak ani já za nějakou dřívější oblíbenost...vždyť je to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodol si sa, že budeš robiť kokotiny, srandička

Reagovat
Swarley

však přesně ako ty Olo celou dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi, koho zajímá cizí oblíbenost na netu, navíc ty lidí z 98% ani neznáš osobně

Reagovat
Swarley

neříkám, že to je úplně jedno...ale taky byly tady ty diskuze jiný a zrovna hrubas byl rozhodně jeden z těch, kdo se v PL vyznal perfektně...dneska je to úplně jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

jo dřív byly ty diskuse jinčí, vždy jsem se alespoň něco dozvěděl... dnes to ani nemá cenu číst...

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Top idiot eurofotbalu opät v akcii v takejto debate

Reagovat
J0EL

Do oci by si mi to nepovedal, ty cubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Takemuto odpadu jak si ty s usmevom.

Reagovat
J0EL

Moj usmev by bol v tej chvili posledna vec, co by si videl. Chod si citat leporelo radsej. To ti pojde lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Kde byvas ty odpad?

Reagovat
J0EL

V PO. Prid a napis mi do spravy kde a kedy sa stretneme. Kvoli tebe ten jeden den vo fitku rad vynecham.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

V PO, tak tym je to vsetko vysvetlene, tupy vymlety konar

Reagovat
J0EL

Zas si netrafil a tazko nezvladas. Stavim sa, ze si neskoncil ani ucnovku a byvas este u mamky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je u prdele, co si mysli tupy prešovčan

Reagovat
J0EL

Beriem to tak, ze mam pravdu a cvrkol si si do treniek s macikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Super vtipky teraz letia v prešovských fitkach, mozno by bolo lepšie keby si tupec jak ty radsej prečítal nejaku knihu, ak to zvládne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Postav sa do radu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ajaj

Reagovat
cristiano.K.

nechci vám do toho vstupovat, ale tady na EF se domlouvají tyto setkání před Edenem. Prosím dodržet tuto tradici, děkuji.

Reagovat
mistr129

Reagovat
13

Jsme na internetovém fóru, psát si tady můžeš absolutně co chceš. Není to propojené s reálným životem a tudíž ti vážně může být jedno jakou tady máš pověst. Já si od mého příspěvku neslibuju žádné změny, pouze jsem ti tu veřejně napsal "feedback".

Ale v silvestrovských hláškách už ode mě dobrou známku nedostaneš abys věděl.

Reagovat
Swarley

v pohodě, se současnou oblíbeností to asi úplně neklapne...

Reagovat
blade115

Reagovat
vladis271

ten prvý odstavec si totálne vystihol, aj ja som na niečo podobné už myslel.

Reagovat
J0EL

a pridavaju sa aj dalsi Mufani. Co prispevok, to "perla"...

Reagovat
smazaný uživatel

ako tu moze takyto tupec niekoho hodnotit, neuveritelne

Reagovat
J0EL

Ako trafene husy dik, ze som nemusel menovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Menuj si co chces, mne je totálne jedno čo si myslí takyto internetovy tupec ako ty

Reagovat
J0EL

Chod sa vyzalovat mamke, ty nula.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty seš jediné nad věcí, jasně

Reagovat
Swarley

ta hodnotící komise má vždy perfektní složení

Reagovat
smazaný uživatel

jako člověk sem zavítá jenom párkrát do měsíce, ale někdy se fakt nestačí divit jaký "boží bojovníci za práva menšin" se tu vždy vyrojí tvl

Reagovat
blade115

Kdo tady jako bojoval za práva menšin?

Reagovat
Swarley

joel za kluky z posilky, olo za pýtače cigaret, counter za alibisty a amatérské feťáky, ty za nezávislé pohádkáře...

Reagovat
Swarley

a ty si hlavně nasaď tepláky a chystej omluvu...

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
kiwwi

Ty si ma nemal rád? A ja som cely ten čas žil v takejto nevedomosti? Teraz už môj život nemá zmysel...

Reagovat
Swarley

Ono je hlavně důležité, že jsou kluci tak strašně objektivní a nemá to nic společného s tím, když si rypnes do jejich týmu..

Reagovat
kiwwi

A hlavne koho to kurva trápi?

Reagovat
Swarley

z nějakýho důvodu jsou utrápení oni

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nezvládá bídu United.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou bídu? Dnes smetli Fulham a stáhli náskok City o tři body

Reagovat
Lacko_Boh

prva svetova vojna

Reagovat
Swarley

to tě změní...

Reagovat
Godwinson

Poslední dobou

Reagovat
masina_LFC

cry me a river

Reagovat
Swarley

*Mersey a to na něj sedí, když to neklapne...to možná v týdnu brzo uslyšíme...

Reagovat
avicii

Nezvladas posledne nejak

Reagovat
Swarley

pohodička v opozici, co chceš pokazit...někteří by řekli, že jsme na tom líp než miliony klubů na světě, tak to přece není tak zlé...

Reagovat
Counter

Problém je, že se mi za to směješ, takže asi těžko můžeš argumentovat tím samým, ne?

Reagovat
Swarley

není, vybírám, jak se mi to hodí...a to mám taky od tebe...

Reagovat
Counter

Takže jsi úplně stejný debil jako já?

Reagovat
Swarley

teď záleží, jestli to všechno myslíš vážně...

Reagovat
Counter

Jako obvykle ti nerozumím.

Reagovat
Swarley

no jestli ty svoje blbosti myslíš vážně...ten dvojí metr a ten alibismus, pochopitelně, že já si z toho dělám jen prdel...

Reagovat
Counter

No dělej si ze všeho prdel klidně dále, ale jak vidíš, nikdo ti to nežere. Dokud nebudeš schopný normálně diskutovat, nemá cenu se o čemkoli bavit.

Reagovat
Swarley

jako pokud to všechno kvůli čemu teď do tebe rýpu myslíš vážně, tak to si to musíš vyřešit ty sám...

Reagovat
Counter

Samozřejmě, buď bez obav.

Reagovat
Swarley

ale pak se nediv, že si do toho sem tam rýpnu...

Reagovat
Counter

Pokud to bude sem tam, půjde o mimořádné zlepšení.

Reagovat
Swarley

to už je na tobě

Reagovat
David143

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
LokoLFC

"jasném ofsajdu"... jo těch 10 cm vidělo hned půl planety...

Reagovat
smazaný uživatel

10 cm je podľa mňa jasný offside.

Reagovat
LokoLFC

je to offside, ale spíš mě pobavilo, jak to je napsané... těch 10 cm by v té rychlosti a situaci nevidělo 99,999% lidí, takže tak jasný offside to nebyl... ale ok, asi záleží, jak si kdo vyloží "jasný offside"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Hat-trick hero Mo Salah refuses to take his Man of the Match award and hands it over to James Milner on his 500th Premier League appearance.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
13

To jsem zvědav jak to bude komentovat boring Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

to muselo byť pre Jamesa ponižujúce

Reagovat
Bandita_Harry

jeb nato

Reagovat
nani92

tak ja neviem, predstav si, že v dalekej buducnosti sa ho bude jeho vnuča pytat na tu trofej, ktoru ma na poličke, že čo v tom zápase také urobil a on len povie, že mu ju dal spoluhráč, ktorý si to zaslužil viac, lebo dal hetrik..

Reagovat
Bandita_Harry

to uz si co vypotil

Reagovat
Swarley

je vidět, že Liverpool ty trofeje prostě nechce...

Reagovat
Hokaido

Vždyť to ani nedává smysl... Dej si pauzu, Swarley.

Reagovat
Counter

Musíš pochopit, že swarlos si jen dělá prdel a je to všechno jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

však vám ten titul taky nechybí, o co jde...

Reagovat
J0EL

To je tak strasne nasilu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeras si niekedy svoje prispevky ty tupelo?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

A zase něco, co jsem neřekl.

Reagovat
Swarley

trošku jsem to přibarvil, však to znáš moc dobře

Reagovat
Counter

Neznám. A i kdyby jo, tak to zase jen znamená, že jsi stejný debil jako já.

Reagovat
Swarley

vidíš a já nikde nepsal, že jsi debil...zase něco, co jsem neřekl...

Reagovat
Counter

Jenže já nikde nepsal, žes psal, že jsem debil.

Reagovat
Kixi Syhimour

však trofej do LFC jde, co to je za logiku?

Reagovat
LokoLFC

jinak mega respekt, že Mo ustál ten zákrok a běžel dál, takovej Neymar by odválel sudy za brankovou čáru a možná by se i rozbrečel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si na nej vzpomel, kdyz jsem to videl zpomalene, ten by se dovalel az do branky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
redyyz

On by sa rozplakal uz pocas tych sudov

Reagovat
smazaný uživatel

Mo ukazuje, že to není one season hráč jak si mnoho lidí říkalo :-) Liverpool nezaváhal a jasně City ukázal, že to nebudou mít lehké. Teď jen aby City ztratilo, což se dnes na 90% nestane. Je to smutné, že Chelsea tak klesla v konkurenceschopnosti, ale ve své podstatě si za to může sama svou neschopností v přestupových obdobích. Už dlouho čekám, kdy se konečně probudí a asi potřebují více ran, aby se tak stalo.

Reagovat
LAM

Zápas na Chelsea je jeden z nejtěžších v sezoně.City tam může v pohodě ztratit stejně jako kdokoliv jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím přístupem Chelsea z posledních zápasů tam neztratí. Záleží jak zahrají domácí.

Reagovat
exot12

Ďakujeme za názor expert!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Král je jenom jeden... MO!

Reagovat
pantondavo

Asi né.

Reagovat
Hokaido

OT: Dneska se hraje PL, Liverpool vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zmätený.

Reagovat
vladis271

podme sa naladiť pred večerom

https://www.youtube.com/watch?v=7AVV-fm7Xdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

počkaj,počkaj, naznačuješ týmto, že chcete hrať o titul?

Reagovat
fff

Inak Kloppu nas necele 4 roky a tento rok bude 3. v poradi, kde (museli by sme sa neskutocne zhorsit, aby sme toto dodrbali) sa snad dostaneme do top 4 a teda budeme mat LM. Bez toho sa dlhodobo zlepsovat nemozme.

Mozno to v aktualnom stave vyznieva alibisticky, ale pred tym ako prisiel sme hrali LM raz za dost dlhe obdobie.

Reagovat
fff

Nebyt v LM nemali by sme Keitu, Fabinha, VVD ci Alissona, mozno ani Oxa. Neskutocny rozdiel.

Reagovat
avicii

toto je dvolezite

Reagovat
Maresma

Pozvedl nás neskutečně, ale v následujících dejme tomu 18 měsících to bude chtít i nějakou trofej.

Reagovat
13

A jinak co?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se zařadí do listiny trenéru, co vás nedotáhli k ničemu... bez trofejí nebude jeho historická štace u vás legendární...

Reagovat
topinho

história si pamätá trofeje

Reagovat
The Krupy

Jeden z najlepších trénerov na svete, ten titul vám normálne že prajem. Hoci zmena pomerov v Manchesteri je mi mimoriadne sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe je sympaticky i Tevez, takze tvoja zvratenost je znama..

Reagovat
Bandita_Harry

kazdy musi milovat MU aby nebol pre teba kokot ? zvratreny je tu asi niekto iny.....

Reagovat
smazaný uživatel

dik Robo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

pozitívne skore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

7 golu na Bournemouth behem jednoho dne.

Reagovat
Swarley

jaká diskuze, takové skóré

Reagovat
Heisenberg

Dnes všichni ve stylu "Podstatný jsou tři body, na všechno vostatní se vyser."

I když Auba asistoval, proti takovým soupeřům bych radši střídal jeho (pokud ale máš na lavičce Iwobiho a Mkiho jako náhradu, tak bych do gólu nestřídal vůbec). Laca mi přijde lepší do kombinace a postupného útoku.

Huddersfield snad sestup, po Fulhamu nejhorší tým, který jsme letos potkali.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré mač, konečně... škoda té penalty, neměla být a pak ani následná redka pro hráčku Fulhamu... od Dalota dobrý výkon, nic nezkazil a útok podporoval v dostatečný míře Bohužel to byl "jenom zápas proti Fulhamu", jestli je nějaký zlepšení se uvidí až proti zlu ze západu

Reagovat
havrys99

Strašný utkání z naší strany. Kdyby Auba s Lacou proměnili tutovky, tak se mohlo jenom dohrávat. Až trapný přístup některých jednotlivců, jmenovat je zbytečný. Hodně to borci podcenili podle mě a mysleli si, že to přijde samo.

Proti Saints bude sranda s novou obranou, Kos to ošéfuje. Jedeme dál, 21

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že by to podcenili, spíš už byli vyplivnutí z těch předešlých zápasů - ne ani tak fyzicky, jako spíš psychicky. Chyběl tomu klid, rozvaha, furt se to snažili urvat, byli rozhození, diskutovali s rozhodčím... Ani nechci vidět, jak se vypořádáme s vánočním programem

Reagovat
havrys99

Ani se po tom průběhu tolik nedivím, ale on fakt pískal super

Podle mě se vypořádáme tak jako většinou Liverpool away bude asi bolet

Reagovat
Counter

Já po pravdě ani na vteřinku nevěděl, jestli ten Torreirův gól slavit, protože jsem se bál, že si rozhodčí najde nějakou skulinku, proč ho neuznat

Reagovat
havrys99

hra vysokou holí

Reagovat
Acquanni

V klidu, Torreira ani nůžkami nedosáhne nikomu na hlavu

Reagovat
Golasso

Ten rozhodčí suprově pískal ty simulace a to říkám jako fanda Arsenalu. Škoda, že tak nepískali ti dva vocasové proti MU a slepicím, když jsme dostali 2 nebo 3 góly po simulacích Okamury a Martiala.

Reagovat
havrys99

Counter to psal v preview, někdy se to otočí zády, ale věřím, že se nám to vrátí. Tohle jsou přesně momenty, kdy VAR je v Anglii povinnost.

My zase dneska naopak byli ti, kteří zkoušeli oklamat rozhodčího. Ale jsem rád, že jsem zápas regulérně (výsledkově) zvládli.

Reagovat
Golasso

Reagovat
bbbauch

Martial tomu pridal, ale faul tam byl. Primak spravne odpiskanej, divadlo zbytecny, ale zase bez toho by to rozhodci urcite nepisknul.

Reagovat
Nikikrew

Bieda, vdakabohu za 3 body. Nechápem zostavu ani striedanie Laccy. Iwobi dnes des, vlastne to asi väčšina. Snáď uz proti Saints s klasickým rozostavanim a Ozil uz konečne naspäť, dnes chýbal ako soľ

Reagovat
J0EL

dnes sme so to takmer pokaslali sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak únava je znát, ty minulé dva zápasy byly ultra náročné. Nekoukalo se na to moc hezky, ale 3 body jsou.

Reagovat
PP

moje řeč.. 2.12. Spurs, 5.12. MU navíc u nich a 8.12. tito kopáči..

Reagovat
Busby babes

Dobrej vykon, dali jsme i nejaky goly, meli dat dalsi. Lukaku, Rash, Herrera a McTominay meli tutovky, co musi promenovat. Rash skvelej, Herrera vybornej. Mata a Dalot velmi dobre vykony. Dalot ukazuje, ze by mohl byt dobrou posilou pro pristi roky. Neboji se, na mici je sebevedomej, pripravil nekolik dobrych pozic pro spoluhrace, centry ma lepsi nez Valencia...

Btw, jestli se v tomhle Fulhamu Timbo nedokaze prosadit, tak nevim, co by pak mohl delat u nas... a to dva roky zpatky vypadal fakt velmi nadejne.

Reagovat
smazaný uživatel

u Timba si už pár měsíců myslím, že není vhodným hráčem pro kluby typu United... chlapec má smůlu no... snaha byla

Reagovat
Busby babes

nevim no. V akademii mu predpovidali budoucnost na DM. ale na hostovacky chodi hrat RB. A nakonec tam nehraje. Ma trochu smulu, ze vzdycky vyhodili trenera, ale stejne. Fulham je marnej a jejich obrana strasna. uvidime, ale nejake nadeje uz si moc nedelam.

Reagovat
smazaný uživatel

Být hvězdou v akademii automaticky neznamená být hvězdou v mužském fotbalu, že jo... já si taky dělal naděje, že máme konečně dobrého hráče do zádu a ono nic... jako snad si aspoň udrží jakžtakž prvoligovou úroveň, vždy jde dopadnout hůř

Reagovat
Busby babes

to jsem taky ale netvrdil. Jen vypadal nadejne, z te jeho generace asi nejlip mimo Rashe.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Lacko_Boh

CMV: Arsenal je one-man team.

Reagovat
Counter

To je nebezpečné - teď se pohádáme, kdo je ten jeden.

Reagovat
Lacko_Boh

som chcel trosku rozprudit diskusiu jak admin iDNES :)

Reagovat
Lacko_Boh

podarilo sa

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo má nábeh na moje najhoršie v histórii FPL...aby som sa vôbec kvalifikoval do pohára

Reagovat
Counter

no jo sakra, tohle je kvalifikační kolo

Reagovat
repkajebuh

Můžu ještě k Vám do Fanty?? Jde se to nějak přidat?

Reagovat
Busby babes

Mourinho walks in to his press conference. "No water? Are we saving money for January?"

Reagovat
Counter

Dobrý výkon na hřišti, dobrý vtípek na tiskovce, odvolání v nedohlednu

Reagovat
Busby babes

a jeste bonus pro tebe:

Jose praised Matic and Herrera. Asked what @paulpogba has to do to get back into the team again: "He has to play with the same mentality that the team has been playing with. Paul can be a fantastic player. He has the potential to be a fantastic player."

And, Jose to @BBCMOTD: "“The players understand when we have 11 players sticking together we can be a much better team."

Simon Stone

@sistoney67

1m1 minute ago

More

A message has been delivered to Paul Pogba today. Can he heed it? Does he want to?

Reagovat
Counter

Ani zrovna nevím, proč je tohle pro mě, měl jsem asi v poslední době debat víc, než jsem schopný pokrýt

Reagovat
Busby babes

to bylo obecne, ze si stejne jeste kopl do Pogby...

I kdyz tady je jina verze a ta vypada lip: Mourinho: "He (Pogba) has to play with the same mentality as the rest of the team is. Paul can be a fantastic player, he is going to start against Valencia and he will have a fantastic game to play to show everyone how good he is."

Reagovat
J0EL

Len ci to nemysli ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

Teba je hovno do toho, jak to on mysli

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

BTW, podľa whoscored má najvyššiu známku z Arsenalu v tejto sezóne Mustafi a na 4. mieste je Xhaka. To sú snáď dvaja hráči, ktorých tu fans Arsenalu najviac preklínajú a vyháňajú z klubu už pekných pár sezón

PL nesledujem podrobne každý týždeň, preto sa pýtam: Je mimo tá stránka, alebo miestni fanúšikovia Arsenalu?

Reagovat
J0EL

Xhaka hra dobre ale chybam sa tiez nevyhne. Mustafiho hodnotenie je mimo. Ten strieda horsie zapasy s priemernymi.

Reagovat
Counter

Mustafi je z nějakého důvodu na WhoScored dlouhodobě jeden z nejlepších stoperů na světě, to nemá cenu řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby majiteľ stránky?

Reagovat
Counter

On má prostě na papíře dobré statistiky, asi pravidelně vysokou úspěšnost přihrávek, nějaké clearances, interceptions, přihodí nějakou průnikovou přihrávku a boom, dostane známku přes 7 bodů. Realita je bohužel taková, na něj není spoleh.

Reagovat
Bakary3

Tak ja nevim, u nich jde hlavne o to, ze maji sileny zkraty, mustafi je schopnej zahrat dobre, ale nekolikrat za zapas mu v ty hlave uplne zajebe a namaze souperi do kecky, predvede silenej nicneresici skluz.. Je fakt fotbalove hloupej.

To samy se da rict i o Xhakovi skoro, umi zahrat, ale je to nerizena strela.

Jinak tezko hodnotit, nevidel jsem tolik zapasu, ale z toho, co jsem videl, bych jako nejlepsi vykony ocenil Lucase, Kolu, Bellerina, asi Aubu, ktery rozhoduje zapasy a spis nez Mustafiho i Holdinga, kterej byl skvelej...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobne

Reagovat
PP

Torreira, Holding a Auba..

Reagovat
REPLIKATOR

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi zahral spatne par zapasu na zacatku, od te doby heaje vyborne. xhaka nekdy udela xhakovinu jinak je taky dobry

Reagovat
smazaný uživatel

No náš výkon proti City je příšerný. Se štěstím se neprohrává o tři, ale se štěstím se vede. Jestli tento výsledek s takovou hrou vydrží, tak to bude zázrak. Jen mě to utvrzuje v tom, že jediný Liverpool s nimi může hrát jako rovný s rovným. Ostatní se zatahují a drží a snaží se jen o šťastný gól. Snad se dočkám Chelsea, která nebude hrát jako malý tým, ale rozdá si to s takovými týmy na férovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s City taky hraje na ferovku, oni to ani defenzivne ani neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak pane. PS pozdrav uživatele z diskriminačního webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlabe na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

To víš Chelsea vyhrála, takže nemůže přijít jeho “ja sem měl pravdu”.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to tady vyplodil za sračku? Sarri si Guardiolu namazal na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme v druhém zápase jestli tohle nebyl náhodný případ :-)

Reagovat
smazaný uživatel

City zase ale moc střel na bránu nemělo

Reagovat
cristiano.K.

Chelsea,Chelsea,Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
topinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Malresi

TOP of the league a ako jediní ostávame unbeaten

Reagovat
eder

Teď ještě aby to aspoň týden vydrželo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley

Reagovat
Greny

City dost slabé mancaft škoda tě prohry v tydnu

Reagovat
Counter

Vyhoďte už toho Sarriho.

Reagovat
Hokaido

Dejte nám soupeře.

Reagovat
Whitemedia

Wolves?

Reagovat
topinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Snatus

Nevěřil jsem nám, výkon bídný, ale tři body proti MC se počítají.

Reagovat
PP

zrovna proti Chelsea musí Pepek vymýšlet jakési pičoviny se Sterlingem na hrotu.. Momentálně jedno z nejlepších křídel na světě a on ho utopí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling na hrote je momentálne možno aj lepšia voľba ako Jesus. Ten je oproti minulej sezóne ako vymenený.

Reagovat
PP

to možná jo, ale zabil tím jeho fantastickou křídelní hru. Takto si pohlídali Saného, kterého navíc jako prvního vystřídal a konec.. Dnes to jde na Pepka ta prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiastočne súhlasím.

Reagovat
Miguel19

Překvapivá výhra.

První půle děs. Druhá o dost lepší.

Luiz jasný MOTM.

A nedivím se oběma trenérům, že hráli bez hrota. Jesus je stejný šmatlák jak ti naši dva borci..

Reagovat
diastan

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

nikdy nepochopím, jak tohle může hrát v repre před Firminem. Jesus se nevyrovná absolutně v ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Pri trochu šťastia im mohol zobrať body aj Watford, tak snáď to dokáže Everton. Celkom im verím.

Reagovat
Malresi

Reagovat
spider_8

Bublina splaskla

Tyjo, nečekal jsem, že City takhle vymažeme. Nevím, jestli to bylo tím, že jsme byli v defenzivě tak dobří nebo oni tak špatní, ale každopádně zasloužené vítězství. V druhém poločase jsem už vůbec neměl strach, že bychom to mohli ztrati, spíš jsme zaslouženě dali na 2:0. Luiz s Azpim dneska top, jedny z nejlepších výkonů v našem dresu. Snad nás to teď nakopne a zase někdě zbytečně neztratíme.

Btw Hazard musí být určitě rád, že jsme přivedli ofenzivního trenéra a on nemusí hrát sám na hrotu 90 minut bez míče

Reagovat
Greny

Chelsea je s takovým přístupem bez šance. Jak trenér, tak hráči k tomu přistupují tak, jak přistupují, trenér dodá, že vůbec neví, jak porazit Guardiolu. Nepamatuji si, že by se Chelsea někdy více ponižovala než teď. Bude zlatá remíza, budeme rádi pokud nedostaneme pět, to jsou slova některých fanoušků beze srandy. Takhle se velkoklub nemůže chovat a přistupovat k zápasům. Jinak doufám, že jim Liverpool titul vyfoukne, jediný tým, který na ně má a nenechá z téhle ligy udělat nudu, jako je to třeba ve Francii momentálně.

Sarriho mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by City mohlo trochu nahlodat a přijít menší krize. Naopak Liverpoolský by to mohlo nakopnout. Snad to nebude naopak

Reagovat
topinho

Reagovat
Whitemedia

Eden Hazard hasn’t scored since the 7th of October, but he has given five assists since then. His stats:

15 games

7 goals

8 assists

Current leader in the Premier League assist ranking.

ale ty góly už by to chtělo

Reagovat
Snatus

Novou smlouvu by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

WWW.CHELSEA-FC.CZ, TO JE PANEČKU WEB, SEM CHODÍ SAMÍ BUKVICE, JO A NEČUMTE NEBO VÁM VYDLOUBU OČI

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

achjo, nepřesouvej se tu pls moudroslafe..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě, plný diskriminace a vulgarismů :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi si radši barvit omalovánky Barvici

Reagovat
smazaný uživatel

Život je sviňa co.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vůbec nevadí. Jen říkám, jak to na tom webu chodí, nic víc. Jasně daná pravidla, která se tam porušují jako na běžícím pásu a trestají se ti, co je neporušují :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys vytahl hlavu ze zadnice, věděl by si proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo

Reagovat
mesyas

Ty vozickari

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nechápu, proč tu na mě reaguješ. Na webu jste mě zdiskriminovali, tak proč nejsi tam?

Reagovat
mesyas

Drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

takže si taky bukvice

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valek9610

Famózní výkon opravdu nebyl to jen beton, ale i ty přihrávky jak kdyby ok budeme bránit pak si míč půjčíme no prostě skvělé škoda ten wolwes :/

Reagovat
Svatej

Celou dobu jsem jim veril.

Reagovat
PP

téměř nikdy to nedělám, ale tento alibismus..

#

Fanousci se tak chovaji, protoze hraci jim k tomu davaji duvod. Porvat se o vyhru dovedou tri lidi z celyho tymu a proti tomuhle Manchesteru potrebujes stoprocentni vykon i od uklizecky, proto ta deprese. Ti hraci to maj bud v pici, nebo jsou to labilni lemplove a nebo proste nemaj kvalitu. Sam nemam chut na tu popravu koukaty protoze sledovat vetsinu tymu poskakovat na miste neni neco, kvuli čemu si mam ukrojit 2 hodiny vikendovyho casu.

Reagovat
Svatej

Jestli jsi tu ironii ted nepochopil, tak ti to asi ani nemam šanci vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

on tady člověk nikdy neví.. byť ty jsi většinou soudný, pravda..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hale a nevim proč si dáváte práci s tim souhrnem, proč pod ten výsledek jenom nenapíšete například : Jo Liverpool hrál celkem fajn.. a tim by to haslo, vy tam píšete tolik vět že zejtra to každej zapomene

Reagovat
Swarley

konečně rozumnej fanda Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

vid, se s tim serou a přitom to jde uplně jednoduše

Reagovat
Swarley

jo a v diskuzích to taky stojí za prd, fanda Chelsea s názorem, to tady chybělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Já věděl, že si budete rozumět.

Reagovat
Swarley

to je náhrada za tebe, je ti dost podobnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty něco piš.

Reagovat
Swarley

blade je oblíbenej i jinde?

Reagovat
Whitemedia

blade tam už vůbec nechodí, ale dřív tam měl výživné rozepře s jedním fanouškem a Harley asi bude pamětník

Reagovat
Swarley

tomu by jeden nevěřil...

Reagovat
blade115

Přitom já si na někoho takového vůbec nepamatuju...

Reagovat
Whitemedia

T-scar nic?

Reagovat
blade115

Toho jo, myslím Harleyho... A s T-scarem to byla jen taková komedie, přitom jsme si tenkrát ještě na ICQ normálně psali během zápasů a tak. Ale samozřejmě hejterů bylo i tak dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Na webu o Chelsea psal články a od doby co tam byl Benitez napsal koment jak holka v menzesu a už se tam neukazal.

Reagovat
Swarley

jop, to mi zní jako on

Reagovat
blade115

Co vás to popadlo, že se zničehonic začnete valit sem? Tady už je bordelu dost...

Reagovat
Whitemedia

Harley je tu poslal, je to trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo já nebo barvič?

Reagovat
mesyas

Bejku. Radši jdi zpátky na nás web tady to lidi nemuseji pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon ve druhém poločase byl přesně takový, jaký by měl být po celý zápas. V prvním poločase jasně lepší City, ve druhém jasně lepší Chelsea. Je super, že jsou zbržděni, teď to nebude boring League :-)

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Busby babes

jen at si to poradne vyhypujou, o to vic budou bulet az to zas poserou.

Reagovat
vladis271

Ešte nie je čo poslať city sú stále favoritmi.

Reagovat
Whitemedia

a Azpi taky jede, to je prostě bůh

https://pbs.twimg.com/media/Dt6xueAW0AAbQ5P.jpg:large

César Azpilicueta made 13 tackles vs. Man City; the most by a player in a single Premier League game since N'Golo Kanté's 14 vs. Liverpool in January 2017.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhšom čase od neho top výkon.

Reagovat
Whitemedia

dozadu je top pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Z něho jsem byl dneska nadšený :-) jezdil jako za mlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Krásnej pohled na tabulku když je Liverpool konečně tam kam patří!:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Buď v klidu, titul stejně nevyhrajou a v týdnu budou mít co dělat, aby se nepakovali z ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

To je dosť pravdepodobné... Budeme sa sústrediť na ligu :D

Reagovat
Whitemedia

na evropskou?

Reagovat
Bandita_Harry

majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

hej, možno aj na tú

Reagovat
Whitemedia

aspoň bude od příště o jedno hovado na stadionu méně

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
jacobT

idiot

Reagovat
jacobT

heh ale komentár pobavil...

The Sun: "Raheem Sterling ignorantly turns his back on paying fans..."

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=KCXLp_1gIJM

Hrozný zvíře. Nenapadá mě nikdo, za koho bych ho vyměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že nás stejné odběry jako já jinak to ani nevidím LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Máš chtěl jsem napsat ale na mobilu se občas překliknu hlavně že zatím první

Reagovat
Coutinho10

super Chelsea konecne ty City nekdo taky nachytal a porazil ted uz jsme jako jediny unbeaten, ale to neni podstatny...musime pokracovat dal, protoze zapasu je jeste dost a nebude snadny neustale se s City prat, ale jde nam to slusne, tak to chce pokracovat i dal

Reagovat
Mates_Matesović

S dvojicí Verts - Toby je to hned o něčem jinym, škoda, že už spolu moc dlouho hrát nebudou. Jinak jsme celkem v klidu pošetřili síly na Barcu, tak snad to vyjde.

Reagovat
blade115

Alderweireld už teda 100% neprodlouží?

Reagovat
Mates_Matesović

Pokud Levymu v blízký době nevytryskne na zahradě ropa, tak mu ty jeho platový požadavky nikdy nesplní. Takže je to asi stopro no.

Reagovat
Euphael

kam pujde toby a myslis ze uz v lednu?

Reagovat
Mates_Matesović

Jsou asi dvě možnosti. Buď za něj už teď v lednu vypláznou United balík a nebo aktivujeme to roční prodloužení a za těch 25 mega ho můžeme prodat mimo ostrovy (PSG, Bayern, Barca).

Reagovat
smazaný uživatel

Ve chvíli kdy aktivuje mě tu opci, tak musíme přijmout tu výkupu od kohokoliv a Toby si vybere klub sám.

Reagovat
Busby babes

ja bych ho od vas vysvobodil klidne uz v lednu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Busby babes

cemu se divis, zkuseneho stopera potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se mu taky nepozdava to slovíčko vysvobodit.

Reagovat
Bandita_Harry

to tam bolo jak past na ooko

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvobodil. Jako jestli půjde k vám,

Reagovat
smazaný uživatel

*tak je to čisté zlatokopectví.

Reagovat
Mates_Matesović

Však jasný, já prostě jenom doufám, že si nevybere Chelsea nebo United

Reagovat
Miguel19

My po něm ani nepůjdeme.

Reagovat
matZz

určitě? vždyť on když jaře odmítl prodloužit, tak ho posadili na tribunu a do konce sezony si snad nekopl, v létě řekl, že nikdy odejít nechtěl a že je domluvenej na nové smlouvě... já myslím, že kdyby to nechtěl podepsat, to ho Levy nechá shnít

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl víc proto, že Sánchez hrál líp než on po zranění. Když dostal šanci, tak to nebylo ono...

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre postup LFC v LM a výhru nad mancs .

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodová výhra, nečakal som takýto zápas práve proti Leicestru. Solídny výkon od každého. Sissoko znovu skvelý. Škoda len zranenia Auriera. S KWP na RB proti Barce nemáme šancu.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by tam dal KWP. Čekám na RB Dieta, Foytha nebo Sissoka, případně hru na tři vzadu a na rádoby RWB kohokoliv z našich kridel. KWP by byla smrt.

Reagovat
Mates_Matesović

Mauricio Pochettino suggests in his post-match interview with @BTSport that Kyle Walker-Peters is ready to start for #thfc away at @FCBarcelona in the @ChampionsLeague.

Jenom aby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné že neřekne, že je shit, že na to nemá. Doufám, že vymyslí nějakou alternativu. Tohle by byl pro KWP křest ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko tých Kyle Walkerov ešte máte?

Reagovat
Cobra

Reagovat
matZz

akorát jsem nepochopil ty střídání, ideální příležitost poslat tam někoho z mladých. pak se zas budeme všichni hrozně divit, proč Spurs v březnu odpadli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas rozhodne nebol ani v 80. minúte ešte vyhraný, Kane a Eriksen dostali po 15 minút zápasovej praxe, čo ich rozhodne nezničí, naopak ich to udrží v tempe na Barcelonu.

Reagovat
Whitemedia

Někdo odkaz na MOTD? Nic mi nefunguje..

Reagovat
RKBoy

Hazard v tejto sezone PL -

najproduktívnejší hráč – 7+8

najviac asistencii – 8

najviac vytvorených šancí – 43

najviac vytvorených šancí z hry – 34

najviac driblingov – 38

proste najlepší v PL , bez debaty.

Reagovat
papanegra

jen si vybral špatný tým..

Reagovat
RKBoy

nj, len sním vyhral 2x titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah má 10+5

góly>asistencie

Reagovat
RKBoy

Salah má 10+4.

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt uvádza Salahovi 10 + 5 a Hazardovi 7 + 8, čiže celkom objektívne, nemyslíš?

Reagovat
RKBoy

povedal by som ,že oficiálne stránky PL sú vierohodnejšie ako transfermarkt, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt započítává do asistencí i vybojované penalty

Reagovat
nani92

veru je, aj ked Salahofilcky ťa budú presviedčať o inom

Reagovat
Bandita_Harry

skor LFC hateri budu pritakavat, ale v pohode Hazard je uzasny

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dan Gubić

Salah mal ťažší žreb, proti najsilnejším hlavne vonku. Po novom roku už bude mať odstup od všetkých.

Reagovat
Bandita_Harry

nick

Reagovat
R22

Reagovat
C-M@ster

Včera má 2 áčka za to, že byl 90 minut neviditelnej a asi 3x u balónu.

Salah jezdil tam a zpátky přes celý hřiště.

Reagovat
mikelinos

To je super porovnávat výkon Hazarda proti city se Salahem proti Bournemouthu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Hej!

Tak prokazuje to moji premisu, tak to použiju, ne?!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Salah proti City zhola nic. Král 2 asistence.

Reagovat
C-M@ster

Salah neměl formu na začátku sezóny, Hazard ji nemá teď.

Aktuálně je Salah > Hazard. Na začátku sezóny to bylo naopak.

https://i.imgur.com/ScD5ph9.png

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak City proti nám hráli úplně jinak.

Reagovat
mikelinos

hrají co jim soupeř dovolí

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale Hazard je fakt skvělej, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

United sa pekne dotiahli na City

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool pujde do derby s náma z prvvního místa, možná pro nás výhoda, budou pěkně namistrovaní a budou si myslet že se porazíme sami a pak tam pěkně vyhrajeme!

Reagovat
Malresi

Maximálne tak ubetonujete 0:0 ako v posledných rokoch, aj to pochybujem.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BBCSport/status/1071709758116282369

Sterling. Konecne jim to vpalil zpatky. To, co vuci nemu dlouhodobe predvadi anglickej bulvar je neco silenyho. A pak si kokoti jako ten na Chelsea mysli, ze to je vlastne uplne ok, rvat na nekoho rasisticky urazky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Tohle už je opravdu nemoc. Jasný, bulvár je stejná špína všude, ale vidět v tom článku rasismus? Úlet.

Jinak mimochodem, autor toho článku o Adarabioyovi je samozřejmě původem jasnej Neevropan, což moc logiku nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tam vidím.

Reagovat
Busby babes

ze ho tam nevidis neznamena, ze tam neni. Btw tech clanku v podobnem vyzneni o Sterlingovi vyslo daleko vic.

Reagovat
Kowe

To co proti němu jedou už takovou dobu, to zavání rasismem až běda.

Reagovat
Fenri

1) Rasismus nemusi jit jenom smerem od “puvodem evropana” vuci nekomu jinymu, zejo

2) Autori clanku nedelaji titulky, pokud vim, tak se ta diskuze tyka hlavne titulku, kde je docela zrejmy jiny pristup k obema fotbalistum. To, jestli je ten pristup dany kvuli jine barve kuze, se muzeme dohadoval, nicmene kdyz jsou v tomhle ty media takhle konzistentni, tak to uz o necem svedci (a zrovna Sterling si to vyzira do posledniho drobku, tomu se fakt v tomhle nedivim)

3) Argument “bulvar je spina vsude” nedava zadny duvod k tomu, aby se ten bulvar kritizoval, kdyz uz fakt prestreli. A bohuzel, prave bulvar ma velky dosah, a ziskava ho prave psanim skandalnich titulku, casto pak ani nejde o to, co je v tom clanku napsane.

Reagovat
Whitemedia

ale dostává to celé nový rozměr, když se do toho začíná vrtat i Rio

Reagovat
Kowe

Reagovat
Svatej

Az me to svym zpusobem sere. Ten clovek je sportovne uplna kunda v temer vsech myslitelnych smerech a akorat se to ted skrz bulvar stáčí k rasismu.

Kdyby se do nej opirali skrze to, tak bych byl radsi a jeste si prisadil, takhle se z nej opravnene dela chudinka a upozaduje to to, za co ho uplne nenavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

V temer vsech myslitelnych smerech - čo máš na mysli okrem simulovania?

Reagovat
Svatej

Nerespektovani fairplay, nepriznavani se k evidentne neexistujicim faulum a dejme tomu uz ty, dneska bezny, absenci loajality. Jen proto, ze uz je to dneska celkem normalni, mu nebudu odpoustet přestup k primy konkurenci, to proste udela jen srac.

Jediny, co me napada, ze nedela, jsou prasarny jako plivani, kousani nebo surovost.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a City nie sú rivali, LFC síce v tej jednej sezóne bojoval o titul, ale inak nemal vôbec dobré vyhliadky do ďalších sezón. Prestupom do City sa posunul o level vyššie.

K evidentne neexistujucim faulum sa nepriznáva takmer nikto, čo mňa osobne z pozície diváka tiež dokáže naštvať.

Reagovat
Svatej

Zamerne jsem rivala nenapsal, ten konkurent tam sedi lip.. Urcite se posunul a v hodne ohledech daval prestup smysl, ale stejne se ki to v tomhle pripade nelibilo. Mozna mi to u nej vadi vic, protoze ho fakt neanasim...

Bohuzel. Tim delanim blbyho po zapase v LM ale nasadil novou latku, od ty doby mu fakt nepreju nic dobryho. Jsem na tohle fakt haklivej no.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/adamkeyworth/status/1001218545588502530?s=19

Tady je taková kompilace toho, co o Sterlingovi píšou britský média. Člověk, co o Sterlingovi nikdy neslyšel, by si musel po zběžném přečtení myslet, že těm novinářům snad Sterling znásilnil dcery před jejich vlastníma očima a ještě se jim při odchodu vychcal na tepich.

Reagovat
Whitemedia

To jsou teda články... bych na tuhle práci neměl, bylo by mi trapně, když bych něco podobného "tvořil"

Reagovat
vladis271

o kytičku nás pripraví Arsenal ale na Etihade vyhráme. hlavne teraz poraziť MU.

Reagovat
nani92

bez šance, beton 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si na nás udělala v derby celkem chuť. Ale hráli v plné palbě, tak snad někoho budou šetřit.

Reagovat
Mates_Matesović

Dost o tom pochybuju, přece jenom maj přiští týden Levante a šetřit budou asi spíš tam.

Reagovat
Jordi Alba

Sestavu bych tipl stejnou, maximálně bude hrát Coutinho místo jednoho z dvojice Dembélé, Vidal.

Každopádně zbytečně, to 1. místo ve skupině je jasný, ale pochybuju, že dostane od začátku šanci třeba Aleñá, Munir.

Reagovat
Jordi Alba

Samozřejmě ještě bude záležet na tom, jestli bude Arthur na 100% ok.

Reagovat
Mastný Chobot

Dalsi incident s rasistickymi fanusikmi Chelsea? Que sorpresa

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Fenri

Reagovat
Nebelung

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Jurgen Klopp believes Liverpool have found a way to control matches better than they did in the past.

"Last year we were really flying and everything was brilliant, until we were not flying."

Klopp: "It was something we wanted to work on. It's worked out. That's good. A few new players have come in and other players are more mature."

Hrame inak, nie horsie .

Reagovat
Malresi

Naviac mam pocit, ze ten sposob je aj menej fyzicky narocny, co je samozrejme spolu s tym, ze sme rozsirili kader, zakladnym predpokladom na uspech vo viacerych sutaziach.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves za dva zápasy šesť bodov ani nevedia ako

Reagovat
nani92

vedia, v oboch zápasoch dali minimálne o jeden gol viac ako super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92
Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

toľko easter eggov v pozadí

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

jako s tím si fakt někdo vyhrál

Reagovat
nani92

fanúšik United pri sledovaní našich zápasov

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

to létací auto, SPZka - UBER.. policejní zátah na Perníkovou chaloupku je taky úlet..

Reagovat
Busby babes

to je dokonaly, tam toho je milion.

Reagovat
Mastný Chobot

krycí make-up Fantomast je top

Reagovat
diastan

Reagovat
EXoRcIsT

klobuk dole hlavne ked si stopnete tie noviny a tie blbosti tam Princ dvoji krve sel opet darovat krev a plazmu

Reagovat
Azazelo RD

Svatba a paměti Jirky Káry. Rest in piss.

Reagovat
mistr129

VOLTEMOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

to je geniální

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten editing je skvělej

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

co to kurva..

Reagovat
Azazelo RD

Návrat do budoucnosti ještě lepší. Jiný hrníček.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Gomez predlzil o 5 rokov .

Takze predlzili Firmino, Mane aj Salah, teraz Gomez, VVD, Alisson, Keita, Fabinho, Ox vsetko v podstate novi hraci, TAA a Robertson urcite nikam nepojduv blizkej dobe. Ta kostra je silna a ked sa udrzipokope bude to len lepsie.

Parada .

Reagovat
Malresi

Na transfermarkete sa píše, že sme obnovili záujem o Teixeiru. Za mňa už asi nie, predsa len, mal prísť vtedy ,keď sme mali záujem. Ktovie ako je na tom teraz v Číne. Na druhú stranu taký Witsel prestúpil do BVB tiež z Číny a zatiaľ je jeden z nich najlepších hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sa dokázal prispôsobiť na pempo PLa celkovo na krajinu, bol by výborná posila. Ktovie, no.

Reagovat
Malresi

Neviem, podľa mňa by sa nám hodila posila iného typu. Škoda, že Fekir je injury prone, inak by už bol u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Iného typu? Texeira vie nastúpiť podobne ako Fekir na všetkých ofenzívnych pozíciách a je aj tvorivý.

Reagovat
Malresi

Iného typu - skôr som mal na mysli status toho hráča, nie pozíciu. Fekir je hviezda francúzskej ligy, reprezentant a jeden zo širšej špičky na svojom poste. Teixeira je hráč, ktorý hviezdil v (pod)priemernej ukrajinskej lige a šiel sa zakopať do Číny v relatívne mladom veku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Ale bol by pravdepodobne lacnejší, ale ako hovoríš, bol by risk brať takého hráča. Nechám to na scoutov a realizačný tím LFC .

Reagovat
Malresi

Do 30 mega by mohol byť bargain no, ale aj nemusel. Neviem, ja mám stále pocit, že okrem kreatívneho hráča - AM, by sme mali posilniť aj krídlo. Koho tam reálne máme schopného? Mané,Salah a Shaqiri? To je kurva málo. Nehovoriac o RB/LB.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, Lallana a možno aj Milner po sezóne preč, Grujič prípadne dnu + rozhodne jedno krídlo a ofenzívny záložník. Otázka je aj to, či Klopp plánuje dať šancu Wilsonovi alebo Woodburnovi...

Reagovat
Malresi

Šancu dá imo v letnej príprave obom. Otázka je, kto z nich sa presadí. Ja myslím, že to bude len Wilson. Či to ale bude stačiť na Áčko u nás, ťažko povedať, skôr nie. Podľa mňa by mu prospelo budúce hosťovanie v tíme hrajúcom PL. Najlepšie by bolo, keby Derby postúpilo a o rok si s nimi Wilson tú PL zahral. Času majú obaja dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

clovek by aj zabudol ze Teixeira existoval v tej cine

Reagovat
smazaný uživatel

+ kouč Herthy vyhlásili, že Grujič je ich najlepší záložník za posledné roky. Že by dostal šancu budúcu sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt daridu chtel real

Reagovat
Bayern +

A ak by Coutinho odišiel z Barcelony, brali by ste ho naspäť?

Reagovat
SCELO

za rozumnu ciastku podla mna urcite

Reagovat
Malresi

Bez debaty, určite áno

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Určitě. Ale nereálné.

Reagovat
Coutinho10

PL je pro nej lepsi nez PD

Reagovat
Kixi Syhimour

Samozřejmě že ano

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Joo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to, že mě nikdy nenapadlo hledat u Davida Silvy asijské kořeny, když nyní (co jsem se dozvěděl, že jeho matka je Japonka) mi to připadá zcela očividné, když se na něj podívám?

Reagovat
Mastný Chobot

sranda

jak keď som prvýkrát zistil o Barkleym, že je poločernoch. Dovtedy som myslel, že je to len škaredý ryšavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Barkley měl někdy zrzavé vlasy?

Reagovat
Lacko_Boh

to je proste mastič...

Reagovat
frezi

mindfuck. diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Digne nepripadá vám že v poslednej dobe padá strašne veľa gólov z priamych kopov?mám pocit že každý druhý zápas vidím nejaký. Kedysi som videl tak 5 za rok asi. sranda

Reagovat
mikelinos

prča

Reagovat
smazaný uživatel

Popič

Reagovat
nani92

hrot

Reagovat
smazaný uživatel

co spáchal ten everton, ved som videl prvu pol hodinu mali celkom navrch. sranda

Reagovat
Whitemedia

to mají za to, že nestaví Zoumu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre mňa, postup LFC a výhru nad mancs.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie výhru nad mancs?

Reagovat
Lacko_Boh

arsenal bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

easy

Reagovat
Malresi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele