16. kolo
08.12.2018 13:30 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Salah hattrickem sestřelil Bournemouth

Fotbalisté Liverpoolu si až překvapivě hravě poradili s Bournemouthem a dočasně se tak posunul na první místo tabulky. Největší zásluhu měl na vítězství egyptský křídelník Salah, který zavěsil hned třikrát.

První nebezpečnou situaci měli ale na svědomí hráči domácího celku. Po 22 minutách hry si v křídelním prostoru narazil Stanislas o Danielse, přesnou kolmicí našel Davida Brookse, jehož střelu ale zlikvidoval pohotový Alisson.

O chvíli později z dálky napřáhl Firmino. Jeho střelu ještě gólman Begovič vyrazil, na následnou dorážku Mohameda Salaha byl ale krátký. Videozáznam sice ukázal, že Egypťan se nacházel v jasném ofsajdovém postavení, praporek pomezního však zůstal dole.

Krátce po pauze ten samý hráč navýšil vedení Reds. Zhruba pětadvacet metrů od brány převzal míč, ustál faul jednoho obránce, obešel druhého a přesnou střelou k tyči zvýšil vedení Liverpoolu.

Za dalších dvacet minut odcentroval Robertson, u míče byl s přehledem první obránce Bournemouthu Steve Cook, nepochopitelně ale poslal míč na vlastní bránu, jejíž strážce Begovič neměl nejmenší šanci.

V 73. minutě dostal do sítě míč i domácí celek. Surman obloučkem vysunul Mousseta, tentokrát ale asistent správně odmával postavení mimo hru.

Po dalších čtyřech minutách završil po nádherné individuální akci hattrick Salah. K dlouhému balonu za obranu se dostal jako první, dvakrát zaseknul míč brankáři a do odkryté klece zakončil.

Čestný gól Cherries mohl zaznamenat ještě Daniels, jeho střela ale zamířila těsně nad břevno Alissonovy branky. Bournemouth tak vyšel naprázdno již v pátém ze šesti posledních ligových utkání, zato jeho soupeř získal páté vítězství v Premier League v řadě.

Autor: Martin Vejdělek / highlightsfootball.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
MCFC_8

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 LFC

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Víte někdo co se stalo s Alexander-Arnoldem?

Reagovat
smazaný uživatel

byl na lavicce... tipuju ze v utery bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen, že v posledních zápasech hrál na pravým beku Goméz, teď tam hraje Milner... jestli u něj nepřišel pokles formy, nebo tak něco...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mà jisté mezery vzadu, ale spíš jen Klopp rotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vystříleli a v úterý je Napoli lupne !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele