16. kolo
08.12.2018 16:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Manchester United díky skvělé první půli porazil Fulham

Manchester United si po delší době s chutí zastřílel a Fulham porazil jednoznačně 4:1. Rozhodnuto bylo už po prvním dějství, ve kterém si domácí vytvořili pohodlný tříbrankový náskok. Rudým ďáblům se tak alespoň na chvíli bude lépe dýchat, to Claudio Ranieri musí sáhodlouze přemýšlet o tom, co s chybující obranou svého celku provede.

Na gól se na Old Trafford tentokráte nečekalo dlouho - už ve třinácté minutě se na levé straně uvolnil Young, míč si přehodil na svou silnější pravačku a luxusní ranou do protějšího růžku otevřel skóre zápasu. Domácí i nadále dominovali a těsně před třicátou minutou také navýšili svůj náskok. To se za obranu hostujícího týmu až příliš snadno dostal Rashford, ten následně precizní zpětnou přihrávkou oslovil Matu, který zachoval chladnou hlavu a zamířil přesně. Třetí přesný zápis měl před pauzou na starosti Lukaku, když se po parádní kombinaci dostal za záda obránců Mata a perfektní přihrávkou předložil na malé vápno Lukakovi tutovku, kterou neproměnit ani nemohl.

Po změně stran mohl vedení navýšit Herrera, ten ale pálil z oblasti penaltového puntíku těsně vedle vzdálenější tyče. Tentýž hráč pak svým faulem v pokutovém území nabídl Fulhamu příležitost ke skórování, kterou Aboubaka Kamara nepohrdl a snížil na 3:1. Pro hosty však šlo jen o čestný úspěch, jakékoliv myšlenky na případné zdramatizování zápasu vzaly za své o minutu později, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Anguissa.

Ve zbývající části zahodili vyložené šance postupně Rashford, Lukaku a Mata, konečnou podobu výsledku dal osm minut před koncem dalekonosnou ranou Marcus Rashford.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
MCFC_8

Tak budu hrat proti najslabsej obrane, ale ani oni nemaju nejaku oslnujucu...podla mna inkasuju a vydru to 2:1, aj to 1 gol z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele