16. kolo
08.12.2018 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Cardiff doma nejtěsnějším rozdílem přehrál Soton

Duel dvou týmů ze spodní poloviny tabulky nakonec vyzněl lépe pro domácí Cardiff, který si díky brance Patersona čtvrthodiny před koncem odnesl všechny tři body. To hosté zůstávají i po sobotním zápase na předposledním místě a v nejbližší době potřebují naprosto nutně zabrat.

První šanci měli hosté, Targettův centr se pokusil chytře tečovat Austin, mířil však mimo tři tyče. To na druhé straně se po centru objevil sám před brankářem Harry Arter, v solidní pozici však míč dobře netrefil a brankář McCarthy měl snadnou práci. Po dvaceti minutách se po rychlém kontru dostal do dobré příležitosti Murphy, brankář hostí však byl opět připraven. Tentýž hráč neuspěl ani těsně před pauzou, když využil chyby hostující obrany, jenže brankáře McCarthyho už obejít nedokázal.

Na začátku druhé půle se ve vápně Cardiffu skácel Armstrong, penalta se ovšem správně nepískala. V druhé půli podávali hosté lepší výkon, paradoxně to však byli oni, kdo jako první inkasovali. Po příšerné zpětné přihrávce VEstergaarda se totiž do úniku dostal Paterson a poměrně krkolomnou střelou dokázal balón protlačit do sítě.

Deset minut před koncem mohl definitivně rozhodnout Hoilett, jeho střelu však na poslední chvíli stoper hostí zablokoval. Další branku měl na hlavičce Morrison, ten ale ve výborné pozici branku hrozivě minul. A protože ani závěrečný závar před brankou Cardiffu vyrovnání nepřinesl, mohl se nováček soutěže radovat z dalších tří bodů.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele