Premier League - souhrn 14. kola: Chelsea zůstává na čele

30.11.2021, 22:28, aktualizováno 02.12.2021, 23:14
Komentáře a souhrny
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Chelsea zvítězila na hřišti Watfordu a zůstává na čele tabulky o bod před Manchesterem City, jenž veze body z Villa Parku. Liverpool ovládl Merseyside derby v Goodison Parku. West Ham neudržel vedení nad Brightonem a potřetí za sebou nezvítězil, Manchester United přestřílel Arsenal...

Manchester United - Arsenal FC 3:2

02.12.2021 21:15

Góly: 44. Bruno Fernandes, 52. Cristiano Ronaldo, 70. Cristiano Ronaldo (pen.) - 13. Emile Smith Rowe, 54. Martin Ødegaard

Skóre utkání otevřel po kontroverzním gólu hostující Smith-Rowe. Krátce před pauzou ale srovnal Fernandes. Po výměně stran se trefil Ronaldo, na jehož zásah odpověděl Ødegaard. Ronaldo ovšem potěšil fanoušky na Old Trafford ještě v 70. minutě z penalty a uzavřel tak gólový účet dnešního zápasu. Arsenal zůstává na 5. pozici, United poskočili na 7. příčku.

Očekávaný duel začal ve svižném tempu a už po chvíli mohl jít Arsenal do brzkého vedení. Po Ødegaardově dobře zahraném rohovém kopu se míč odrazil od jednoho z hráčů a mířil do sítě, ovšem těsně před brankovou čárou jej odkopl pozorný Rashford. V 10. minutě se ke své první střele v zápase dostal Aubameyang, který dostal od Artety důvěru, přestože se mu poslední zápasy příliš nevydařily. Na druhé straně tentokrát nastoupil Cristiano Ronaldo, který proti Chelsea naskočil až jako střídající.

Ve 14. minutě došlo k bizarní situaci, kdy Smith-Rowe skóroval do branky, v níž ležel zraněný gólman De Gea, kterému při rohu nechtěně přišlápl nohu jeho vlastní spoluhráč. Sudí Atkinson však přerušil hru až dlouho poté, co míč přešel brankovou čáru. A podle pravidel tak gól po konzultaci s videem uznal. O tomto momentu se bude nejen v Anglii určitě hodně mluvit....

Hned po rozehrávce se snažil odpovědět Ronaldo, po pěkném průniku ale pálil příliš slabě. United každopádně přidali a centry se snažili překonat dobře zformovanou defenzivu Gunners. Ti očividně schválně nechávali Manchester hrát a číhali na brejky. Ani jednomu z týmů však plán nevycházel a dlouho se hrálo bez šancí. Až v 38. minutě se do příležitosti ze strany řítil Martinelli, ale v dobré pozici selhal.

Naopak přesný byl na druhé straně Bruno Fernandes. Ten stál na konci přesné kombinace domácích, kdy si míč vyměnili Sancho s Fredem a brazilský záložník předložil míč Fernandesovi do skvělé pozice ve vápně, z níž se Portugalec nemýlil. Ve 45. minutě tak srovnal na 1:1.

Hned první minuty druhé půle přinesly gólové šance pro oba týmy. Nejprve Martinelliho hlavičku bravurně zneškodnil De Gea a vzápětí se blýskl i jeho protějšek Ramsdale, který vychytal nájezd Ronalda. Portugalská modla však neustávala v aktivitě a v 52. minutě poslala United do vedení. Chybné postavení Tavarese využil Rasfhord, který následně našel nekrytého Ronalda ve vápně. Ten už jen doklepl míč do prázdné brány - 2:1.

Jenže Kanonýři se ani zdaleka nepoložili a hned o dvě minuty později vyrovnali. Arsenal se dostal do rychlého protiútoku po pravém křídle, odkud poslal Martinelli přesný pas do druhé vlny na Martina Ødegaarda a bývalá hvězdička Realu mířila naprosto přesně na zadní tyč - 2:2.

Obranám se očividně příliš nedařilo a ve vzduchu tak visely další gólové zásahy. A v 70. minutě dostal velkou šanci na druhý zásah Ronaldo. Ten se po hloupém faulu Ødegaarda postavil k penaltě a střelou doprostřed brány překonal Ramsdalea - 3:2.

Manchester vůbec nepřipomínal ten ustrašený tým, který zde před pár týdny schytal debakl od Liverpoolu nebo prohrál s Watfordem. Naopak, z Rudých ďáblů čišela chuť do fotbalu, hráli organizovaně, agresivně a Arsenal měl velké problémy dostat se do nebezpečných pozic. Ani presink United mu příliš nevoněl. Dobře působil pouze Martinelli, který neustále chodil do situace 1 vs 1 a snažil se něco vymyslet. Kanonýři ale hráli příliš staticky a čitelně, což obrana Manchesteru v pohodě vykrývala a domácí si tak zaslouženě dokráčeli pro tři body.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC 2:0

02.12.2021 20:30

Góly: 12. Sergi Canós (vl.), 65. Heung-min Son

I třetí domácí utkání pod Antoniem Contem skončilo pro fotbalisty Tottenhamu vítězstvím. Jejich manažer se navíc konečně dočkal zápasu bez nervů, Spurs totiž vyhráli proti Brentfordu 2:0. První gól byl vlastní, druhý vsítil Son.

První poločas se výrazně lépe povedl Kohoutům. Ti už v šesté minutě mohli do vedení, když Moura zakončoval rychlý protiútok do brankáře. V minutě dvanácté už se ale dočkali branky. Nakrátko rozehraný roh vedl k Sonově centru z levé strany, který si do vlastní svatyně srazil Sergi Canós. Nedlouho před odchodem do šaten Son sám zakončoval, skvělým zákrokem mu však ve skórování zabránil Fernández.

I po přestávce měli domácí více ze hry. Hostující gólman však nejprve v obrovské příležitosti vychytal Kanea, Höjbjerg následně jinou tutovkou naložil bídně a pálil mimo. Po necelých třech čtvrtinách utkání už ale přišla kýžená uklidňující trefa. Rychlý brejk vedl po levé straně Reguilón, jenž v závěru akce předložil před poloodkrytou klec Heung-minu Sonovi a ten se nemýlil.

Brentford se ke své smůle nedostal až do konce utkání k žádným větším příležitostem, a to i přes zlepšený výkon. V tabulce tak zůstává na dvanácté příčce, naopak Tottenham se vyšvihl na pozici šestou a navíc má ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City 1:2

01.12.2021 21:15

Góly: 47. Ollie Watkins - 27. Rúben Dias, 43. Bernardo Silva

Aston Villa prohrála duel čtrnáctého kola Premier League s Manchesterem City 1:2. Hosty v prvním poločase poslali do vedení Dias se Silvou, za domácí pak po přestávce snížil Watkins.

Jesusovu ránu ve čtvrté minutě zablokoval skluzem Mings, z pokračujícího obléhání domácí brány vytěžil střelu z otočky Rodri. Domácí brankář ji vytěsnil nad břevno. Ve 27. minutě už se však Citizens ujali vedení. Sterling se protáhl zleva do šestnáctky a téměř od koncové čáry přihrával 20 metrů dozadu, kde si na míč naběhl Rúben Dias a fantastickou střelou k tyči překonal Martíneze. O chvilku později se Citizens dočkali rohu, Jesus však zpoza šestnáctky trefil jen jednoho z protihráčů.

Druhý gól přidali hosté chvíli před přestávkou. Smrtící protiútok dostal obhájce titulu během pár vteřin od vlastní brány do soupeřovy sítě. Přečíslení využil po skvělém centru Gabriela Jesuse nechytatelnou levačkou z voleje Bernardo Silva. Ve druhé minutě druhého poločasu se Aston Ville podařilo duel s gigantem zdramatizovat. Z druhého rohu v zápase vlil birminghamským hráčům novou krev do žil Ollie Watkins. Seběhl si vstříc přízemnímu centru Douglase Luize a uklidil míč bez přípravy na přední tyč.

V 75. minutě měli domácí dokonce šanci vyrovnat. Buendía v pádu dokázal uvolnit Chukwuemeku, který si sám proti brankáři přehodil míč na levačku a Ederson jeho střelu klíčovým zákrokem večera vykopl reflexivně na roh.

V závěru se na hřiště dostala nejdražší posila Premier League a bývalý miláček domácích fanoušků Jack Grealish. Jeho první akci však doprovodili příznivci Villans pískotem. Proti dvojnásobné přesile se hostující záložník otočil a uklidnil hru zpětnou přihrávkou. Hosté chtěli přidat pojišťovací gól, a tak si na začátku poslední nastavené minuty Sterling na levém křídle prohodil míč se Zinčenkem a Grealishem, při průniku do šestnáctky však o balon přišel.

Aston Ville patří po čtrnácti kolech třinácté místo, Manchester City opět přeskočil Liverpool a zařadil se na druhou příčku za Chelsea.

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC 1:4

01.12.2021 21:15

Góly: 38. Demarai Gray - 9. Jordan Henderson, 19. Mohamed Salah, 64. Mohamed Salah, 79. Diogo Jota

O svém vítězství rozhodli hosté už v prvním poločase, kdy se trefili Henderson a Salah. Naději na srovnání ještě vykřesal domácí Demarai Gray, ovšem po přestávce už skórovali pouze Reds, za které se podruhé prosadil Salah a v 78. minutě skóre uzavřel Jota. Po dnešním debaklu se Everton propadl až na 14. příčku a nad Benítezem se zatahují mračna. Klopp naopak může slavit a jeho Liverpool na třetím místě drží krok s duem Chelsea, Manchester City.

Hostující Reds od začátku utkání dokazovali, v jaké jsou aktuálně pohodě a bez respektu na svého rivala vlétli. Už ve 2. minutě byl blízko úvodní branky Matip po centru Alexandera-Arnolda, ale hlavou těsně minul, krátce nato měl první příležitost také Mohamed Salah, který střílel nad branku.

Hrozba ze strany Liverpoolu narůstala, domácí nestíhali pokrývat jejich neustálé výpady a v 9. minutě zákonitě inkasovali. Dnešní derby našlo nečekaného střelce, protože první gól utkání vstřelil kapitán Kloppovců, Jordan Henderson! Ten využil vynikajícího přehledu Robertsona, který mu poslal míč do druhé vlny a anglický záložník nádherně ubalil svou ránu kolem letícího Pickforda.

Tým z Anfield Road byl očividně na dnešní duel hodně natěšený a okamžitě šel po další brance. V 15. minutě se do dobré pozice dostal Trent Alexander-Arnold a svojí slabší levačkou vyslal překvapivě velmi razantní střelu, proti které se musel blýsknout Pickford. O čtyři minuty už byl anglický gólman bezmocný. Henderson se výborně zorientoval a poslal ohromně prudký pas na nabíhajícího Salaha. Ten zapnul turbo motory a z těžkého úhlu trefil placírkou naprosto přesně na zadní tyč domácí svatyně. Fantastická práce egyptského krále a stav skóre se posunul na 0:2.

Everton byl v tu chvíli zralý na ručník a naději ztráceli i někteří domácí fanoušci, kteří houfně opouštěli stadion. Trochu nefér vůči domácímu týmu, který na rozdíl od některých svých příznivců utkání nezabalil a postupně se začal vyrovnávat brutálnímu tempu Kloppovy družiny. A po hluché pasáži, kdy se řešili především ostřejší fauly a bublající emoce, Everton snížil! Postaral se o to aktivní Demarai Gray, jenž si výborně naběhl na Richardlisonovu kolmici do otevřenější obrany Reds a trochu se štěstím prostřelil roztaženého Alissona - 1:2.

Následovala opět jiskřivá pasáž ve velkém tempu s několika ostřejšími zákroky, na jejímž konci se ve velké příležitosti ocitnul Mané, ovšem Pickford domácí podržel a po rychlém přesunu bravurně vychytal Maného hlavičku a ponechal domácím naději do druhého poločasu na úspěch v dnešním liverpoolském derby. Ti skočili do druhé půle mnohem aktivněji než na začátku zápasu a tlačili se do brány. Zároveň ale museli být velmi pozorní vzadu, jako při šanci Maného, kterou zpacifikoval pozorný Godfrey.

Prim začali opět postupně hrát hosté a domácí především čekali na brejky. Jenže si nedokázali hlídat zadní vrátka a v 64. minutě právě z protiútoku inkasovali. A opět to byl Mohamed Salah! Ten přinutil ostrým napadáním k velké chybě Colmana, po které pádil Egypťan sám na bránu a neomylně trefil opět na zadní tyč.

A pro domácí bylo hůř. V 78. minutě totiž šel z úhlu na Pickforda Diogo Jota a jeho perfektní zavěšení pod břevno vyhnalo ze stadionu další příznivce Evertonu - 1:4. Zbytek utkání už se jen z povinnosti dohrával bez většího vzrušení a za ticha domácích tribun, které už byly více jak z poloviny vyklizené.

Více informací k zápasu

Watford FC - Chelsea FC 1:2

01.12.2021 20:30

Góly: 43. Emmanuel Dennis - 29. Mason Mount, 73. Hakim Ziyech

Chelsea si nakonec z půdy Watfordu odváží tři body, Thomas Tuchel však s výkonem svých svěřenců rozhodně nemůže být spokojený. Hosté se prakticky za celý zápas nedokázali dostat do správného tempa, v prvním poločase byli dokonce tím horším celkem a je třeba si přiznat, že měli pořádnou porci štěstí. Do vedení hosty poslal po půlhodině hry Mason Mount, domácí však dokázali ještě do poločasu odpovědět, když se vyrovnali zásluhou tečované střely Emmanuela Dennise. Rozhodnutí pak padlo dvacet minut před koncem, když se prosadil Hakim Ziyech a nasměroval tak zisk tří bodů na Stamford Bridge.

Chelsea začala zápas nervózně s řadou technických chyb, které byly zapříčiněny aktivním napadáním Watfordu, jež dělalo zadní řadě hostí velké potíže. První větší příležitost měl po zpětné přihrávce záložník Louze, jeho ránu však na malém vápně zblokoval obránce Chalobah. Chelsea měla velké problémy především na levé straně, odkud za pár minut přiletěl další nebezpečný centr, který Azpilicueta nešťastně nasměroval na vlastní branku, Mendy však byl pozorný.

Po deseti minutách muselo být utkání zhruba na dvacet minut přerušeno, na tribunách totiž zkolaboval jeden z diváků a vyžadoval péči záchranářů - podle prvních zpráv prodělal infarkt, jeho stav je ale stabilizovaný.

Hosté se z kabiny vrátili v o něco lepším rozmaru, že by to z jejich strany ale byla nějaká paráda, to se říct nedá. Jako první zahrozil po přihrávce Loftuse-Cheeka Mason Mount, který z úhlu nastřelil tyč. Tentýž hráč si ale chuť spravil po půlhodině hry. Hezký míč za obranu v podání Rüdigera dokázal krásně stáhnout Alonso a předložit jej pod sebe osamocenému Havertzovi - ten se neukvapil a míč ještě posunul na Mounta, jenž zblízka prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Vyrovnání měl na kopačce Danny Rose, ten ale z úhlu prudkou střelou jen nastřelil Mendyho. Přesto se Watfordu ještě do poločasového hvizdu přece jen podařilo skóre srovnat. Loftus-Cheek na polovině lacině přišel o balón, kterého se zmocnil Sissoko a okamžitě poslal do úniku Dennise. Toho sice stačil zakřižovat vracející se Rüdiger, útočník domácích ale přesto dokázal vystřelit a díky teči německého reprezentanta balón skončil v síti. Watford mohl ještě do přestávky skóre dokonce otočit, Sissoko však ve velké šanci balón vůbec netrefil.

Klíčový okamžik hry se odehrál po hodině hry - Rüdiger při svém ofenzivním výpadu špatně nacentroval a domácí celek tak mohl podniknout rychlý brejk do otevřeného prostoru. Do úniku sám na brankáře se dostal Tom Cleverley, proti kterému brankář Mendy vyběhl až daleko za hranici pokutového území, záložník Watfordu však při pokusu o zakončení balón špatně trefil a šance tak vyšuměla do ztracena.

A domácí toho nakonec pořádně litovali. Jeden ze střídajících hráčů - Hakim Ziyech - si totiž ve vápně našel zpětnou přihrávku Masona Mounta a prudkou ranou pod břevno rozhodl o vítězství Chelsea v poměru 2:1. Watford si sice ještě v závěru vypracoval tlak, do žádné větší šance se ale nedostal, a tak si hosté na své konto připsali vydřené a těžce vybojované tři body.

Více informací k zápasu

West Ham United - Brighton & Hove Albion 1:1

01.12.2021 20:30

Góly: 5. Tomáš Souček - 89. Neal Maupay

Český záložník Tomáš Souček vstřelil svou druhou branku v sezóně v 5. minutě zápasu, kdy udeřil z rohového kopu. Kladiváři pak měli několik příležitostí, ale bez úspěchu. Naopak v 89. minutě předvedl skvělé nůžky Neal Maupay a upravil tak skóre utkání West Hamu s Brightonem na konečných 1:1.

Večerní duel na London Stadium začal ve velkém stylu a už ve 2. minutě byl blizoučko otevření skóre hostující Neal Maupay. Francouzský forvard však svou střelu poslal jen těsně vedle pravé tyče Fabianskiho brány. To odpověď domácího výběru z 5. minuty už svůj cíl našla. Hammers opět potvrdili, jak dokážou být nebezpeční ze standardních situací a po rohovém kopu Fornalse poslal míč do sítě hlavičkující Tomáš Souček!

Český reprezentant byl v posledních zápasech kritizován za slabou formu, ovšem přesto ho Moyes stále nechával v základní sestavě a tímto gólem se mu "Suk" odvděčil za projevenou důvěru. Přejme si, ať se opět dostane do herní pohody i směrem k baráži o mistrovství světa.

Vedení Kladivářů mohl ve 28. minutě navýšit asistent Fornals, ale jeho dělovka z voleje se odrazila pouze od břevna! Ve 39. minutě se po delší době připomněli také hráči Brigthonu, kdy se po vydařeném protiútoku řítil na Fabianskiho Moder. Polský gólman ale svého krajana parádně vyčapal.

Druhý poločas otevřel West Ham druhou brankou utkání a stalo se tak opět po rohovém kopu, při kterém se se štěstím prosadil Antonio. Po přezkumu u videa však sudí branku odvolal kvůli ofsajdu. Domácí poté děj utkání kontrolovali a několikrát mohli své vedení i navýšit. Rice ani Antonio ovšem nepřekonali bravurně chytajícího Sanchéze. A tak přišel trest na druhé straně. V 89. minutě se dostal k centru Lamptey a Neil Maupay, přestože spíše šance spaluje, tentokrát zazářil, jelikož vystřihl fantastické nůžky, na které Fabianski nemohl reagovat! Brigthon tak v samotném závěru vydřel remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC 0:0

01.12.2021 20:30

Góly: -

Přestože je Burnley na pozici zajišťující pád do druhé ligy, bylo dnes v útoku doslova bezzubé a na branku vyslalo jedinou střelu. Ani domácí Wolverhampton zrovna nehýřili aktivitou a po břevně Traorého z 30. minuty se už do žádné gólové příležitosti nedostal. Burnley tak zůstává na 18. pozici, Wolves jsou šestí.

Hostující Burnley je zatím namočené v zóně o sestup a dnešní duel pro něj měl velký význam. Ale byli to právě Clarets, kteří se ve 12. minutě dostali do první šance zápasu. Lowton poslal do vápna přesný centr na Charlieho Taylora, jehož rána prosvištěla kolem zadní tyče.

O dvě minuty později byl ve skvělé pozici domácí Dendoncker, ale jeho slabá hlavička neznamenala pro Popea sebemenší nebezpečí. "Vlci" postupně přebírali dirigentskou taktovku a tlak vystupňovali kolem 30. minuty.

Nejprve se pěkně uvolnil Hi-čchan a jeho střelu lapil Pope. Krátce nato, už byl gólman Burnley překonán, poté co na bránu vyslal parádní pumelici Adama Traoré. Popea však zachránilo břevno! Wolves se i nadále tlačili do bránu, ale pozorná obrana Clarets jim příliš nedovolovala, a tak skončil první poločas bez branek.

Druhá půle dlouho nepřinášela žádný zajímavý moment a odehrávala se především taktická bitva. Z té diváky vytrhl až Hi-čchan, který ale nemířil přesně. V samotném závěru měli šanci na vítězství oba týmy, jenže jak Traoré na jedné straně, tak hostující Rodriguez nad druhé, branku minule a nepříliš záživné utkání tak skončil remízou 0:0

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 2:2

01.12.2021 20:30

Góly: 3. Jan Bednarek, 34. Che Adams - 22. Jonny Evans, 49. James Maddison

Leicester se stále nemůže dostat na vítěznou vlnu a platí to i po utkání čtrnáctého kola na půdě Southamptonu. Lišky může těšit fakt, že dokázaly hned dvakrát vymazat náskok soupeře, duel skončil remízou 2:2.

Na St. Mary's Stadium se začalo přesně zostra a skóre se měnilo již ve třetí minutě. Southampton zahrával rohový kop a na brankové čáře předvedl vynikající zákrok Kasper Schmeichel, nedočkal se ovšem podpory ze strany svých spoluhráčů a dorážející Jan Bednarek už měl snadnou úlohu - 1:0.

Hosté se dočkali ve 22. minutě a rovněž zde všemu předcházel rohový kop. Ten dokázali Saints odvrátit, jenomže akce pokračovala, po centru z pravé strany si míč zpracoval Lookman a posunul ho pod sebe, Ndidiho střelu Alex McCarthy jen vyrazil a balón následně vrátil do sítě pohotový Jonny Evans - 1:1.

Zajímavý zápas pokračoval a v prvním poločase přinesl ještě jednu branku. Ve 34. minutě opět zaspala hostující obrana, z pravé strany centroval Kyle Walker-Peters a nikým nehlídaný Che Adams hlavičkoval z malého vápna přesně - 2:1.

Poločasová pauza přinesla menší drama v hledišti, kde museli zasahovat zdravotníci a úvod druhé půle tak byl o několik minut odložen. Problémy s tím rozhodně neměl Leicester. Krátce po návratu z kabin se v pokutovém území dostal k míči James Maddison, zasekávačkou se zbavil obránce a následnou střelu umístil přesně k bližší tyči - 2:2.

Krátce na to mohl dokonat obrat Jamie Vardy, který v 52. minutě pálil nad. Ještě větší příležitost měl v 71. minutě Barnes, ten postupoval sám na brankáře a zvolil střelu na zadní tyč, s níž si McCarthy díky vynikajícímu zákroku dokázal poradit.

Lišky sahaly po vedení a nejblíže byly čtvrthodiny před koncem. Defenzíva Southamptonu vyrobila hrubku při rozehrávce a sám na McCarthyho šel tentokráte Vardy, zkušený útočník ale zakončení nezvládl a míč poslal nad.

Skóre se nakonec už nezměnilo i proto, že domácím byla upřena penalta, faulu Ndidiho totiž předcházel ofsajd jednoho z hráčů Southamptonu. Dvě minuty před koncem se do zakončení nedostal Broja, jemuž chyběl krůček, tečku za utkáním udělala druhá minuta nastavení, střela střídajícího Péreze a důležitý zákrok McCarthyho.

Více informací k zápasu

Leeds United - Crystal Palace 1:0

30.11.2021 21:15

Góly: 90+3. Raphinha (pen.)

Leeds United vyhrál zápas čtrnáctého kola Premier League s Crystal Palace 1:0. O výhře domácích rozhodl ve čtvrté minutě nastavení z penalty Raphinha.

Tyrick Mitchell v 15. minutě ubránil Raphinhu, jenže balon se od něj odrazil na Forshawa a ten vystrašil Guaitu střelou zpoza vápna těsně vedle bližší tyče. Po téměř hodině hry se o vzrušení postaral tentýž hráč. Přes Firpa a Jamese putoval balon do pokutového území. V tom si Forshaw i vystřelil a tečovaný pokus přinutil Guaitu předvést první zákrok večera.

V 74. minutě mělo největší šanci duelu Crystal Palace. Gallagher v rychlém brejku neprostrčil finální nahrávku přes Coopera. K míči se dostal centrující Zaha, jenže Benteke z dobré pozice hlavičkoval nepřesně. Po chvíli Benteke v důležitém souboji jeden na jednoho natáhl levou nohu a tečoval jí nákop Ayewa směrem mezi tyče. Meslier na poslední chvíli chytil balon před překročením brankové čáry.

V úplném závěru se po rohovém kopu snažil hlavičkovat Cooper a podle všeho zasáhl ruku Guehiho. Sudí Friend byl poslán k obrazovce. Tam stačilo jen rychlé prohlédnutí záznamu a bylo jasno. Penalta pro Leeds. Nesmírně velkou porci zodpovědnosti na sebe vzal Raphinha. Ze značky pokutového kopu rozhodně nestřílel úplně k tyči, ale Guaita na letící balon stejně nedosáhl.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Norwich City 1:1

30.11.2021 20:30

Góly: 61. Callum Wilson (pen.) - 79. Teemu Pukki

Fotbalisté Newcastlu United remizovali v domácím duelu čtrnáctého kola Premier League s Norwichem City 1:1. Domácí hráli od deváté minuty bez vyloučeného Clarka, i přesto šli díky trefě Wilsona z penalty do vedení. Za hosty však srovnal Pukki.

Už v deváté minutě musel do sprch Ciaran Clark. Nejprve nastřelil odkopem Pukkiho do břicha a vzniklý brejk vyřešil zezadu stažením za dres. To byla velká rána pro plány domácího kouče. Faul mohl přijít Newcastle dvojnásob draho, ale Martin Dúbravka mrštným skokem k pravé tyči vychytal skvěle provedený trestný kop Billyho Gilmoura. Ve dvacáté minutě pak Allan Saint-Maximin pronikl kolem poloviny sestavy Norwiche a předložil Joelintonu de Lirovi, který pálil z 23 metrů těsně nad.

V 57. minutě byla hlavička střídajícího Fernandeze po rohu tečovaná. Domácí se však sesypali na rozhodčího a reklamovali ruku. Sudí penaltu neodpískal, i když k zásahu předloktím nad Gilmourovou hlavou rozhodně došlo. Nakonec pomohl zásah VAR. Rozhodčí Madley se běžel přesvědčit k obrazovce a nařídil penaltu pro Newcastle za jasnou ruku Billyho Gilmoura. Exekuce pokutového kopu se ujal Callum Wilson a se štěstím jej proměnil. Brankář Tim Krul jeho ránu vyrazil na břevno, od něhož se míč odrazil za brankovou čáru.

Norwich však v 79. minutě srovnal. Gilmourův kroucený pas vytáhl Dúbravka jen na kopačky střídajícího Giannoulise, který okamžitě přiťukl před opuštěnou bránu a Teemu Pukki pálil neomylně z voleje pod břevno. Chybu před vyrovnávacím gólem napravil Dúbravka v nastaveném čase a nejvíce si oddechl Schär, jehož obrovský kiks umožnil nájezd čerstvého Leese-Meloua. Slovenský brankář jeho pokus o obstřel zblízka zmařil vytrčenou nohou a zajistil svému týmu alespoň bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC14103133:633
2.Manchester City14102229:832
3.Liverpool FC1494143:1231
4.West Ham United1473425:1724
5.Arsenal FC1472517:2023
6.Tottenham Hotspur1371513:1722
7.Manchester United1463524:2421
8.Wolverhampton Wanderers1463512:1221
9.Brighton & Hove Albion1447313:1519
10.Leicester City1454522:2519
11.Crystal Palace1437419:2016
12.Brentford FC1444617:1916
13.Aston Villa1451819:2316
14.Everton FC1443717:2415
15.Leeds United1436513:2015
 Southampton FC1436513:2015
17.Watford FC1441919:2613
18.Burnley FC1317514:2010
19.Norwich City142488:2810
20.Newcastle United1407716:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
Madio Sané

Howe to win a match?

Reagovat
kissak

Svým způsobem ano.

Reagovat
nani92

Newcastle bude musieť nakúpiť poriadne bomby, aby nezostupili, celkom sa na to teším

Reagovat
Rothbard

Aby neměli do té doby takovou ztrátu, že ani ty největší hvězdy by je nezachránily. Spíš to bude druhé QPR - milion hráčů a souhra nikde.

Reagovat
kissak

Nebyl bych takovej optimista, zatím není nikdo konkrétní a nevypadá, že by se k nám fotbalisté zrovna hrnuli.

Reagovat
GrimeBaller98

Ja to vidim na vykup Bournemouthu

Reagovat
Gazdo

Ono sa to sice zda ale oni maju na zachranu stratu sest bodov (teoreticky ak watford vyhra tak 9) co nie je nerealne s par posilami dohnat

Reagovat
Bandita_Harry

Aby to v januári nebolo vyše 10 bodov...

Reagovat
nani92

no ved o to ide, s týmto kádrom bez šance, takže niekto musí prísť a som zvedavý fakt, že kto do toho pôjde

Reagovat
O.Giroud

Sa moze poistit nejakou vykupkou v pripade zostupu, zoberu hraca na hostovanie s povinnym odkupom ak sa udrzia. Ale asi sa im zuzia moznosti no

Reagovat
kissak

Jen aby to už nebylo pozdě než si to všechno sedne. Nějaký body se musí nahrát již teď.

Reagovat
mr.Silver

Mohli by koupit Elnenyho, Holdinga a Pepeho, tak za 150 m.

Reagovat
GrimeBaller98

A Xhaku jako bonus

Reagovat
Ranoth

Stanú sa aspon najbohatsim klubom historie Championship

Reagovat
kissak

No jo ještě chvíli budeme doplácet na přešlapy pana Cashleyho.

Já když stále vidím Sports Direct vedle nápisu Newcastle United tak

Reagovat
sejber

Technicka otazka. Moze Newcastle v januari rozbit prasiatko a nakupit hracov za povedzme 200 mega alebo ho v tom pravidla obmedzuju. Pamatam na Man city ked ich kupili sejkovia od thajcov a na deadline zlomili prestupovy rekord PL a priviedli Robinha. V zime uz potom nakupovali pomerne s rozumom ale nie lacno. Alo je to s pravidlami teraz?

Reagovat
Gazdo

Zalezi ci podplatia spravnych ludi. Pripadne unesu

Reagovat
Golasso

Nejsem si 100% jistý, ale celé to slavné FFP není o tom, aby se dělaly nějaké limity na nákupy a ten název "Financial Fair Play" tím pádem dával smysl. Vlastně je to akorát o tom, aby kluby nemohly dělat nákupy, které by je přivedly do rizika finančních problémů, tedy jde spíš ze střednědobého a dlouhodobého hlediska o poměr příjmů a nákladů.

Takže to vlastně záleží na tom, jak moc šejci budou schopní do klubu dostat peníze a ukázat, že klub je na tom po finanční stránce adekvátně k vynaloženým penězům, což pro ně nejspíš nebude problém. Jinak nevím o ničem, co by je mělo v nákupech omezovat.

Reagovat
sejber

Nie som si isty ale nieco mi hovori ze FFP osetruje aj prave vstup bohateho investora do klubu.

V podstate ci moze klub ktory v lete kupil iba Willocka za 25 mega skokovo v dalsom prestupaku minut 10 nasobok. Ak sa chce Newcastle zachranit potrebuje obrovsku financnu investiciu ktoru mu nemoze dat priamo majitel ale musi to osefovat cez rozne sponzorske zmluvy ktore ale tiez podliehaju pravidlam.

Reagovat
Golasso

No oni "ošetřují" to, když přijde majitel, co úroky půjčky na koupi klubu pak financuje z příjmů klubu. To je pak klub samozřejmě v pozici, kdy se mu zvyšuje ta nákladová složka, což pak ovlivňuje celkovou bilanci. Ale to pochybuju, že by šejci tak dělali.

Co se týče nějakého redukování příjmů od bohatých majitelů, tak to je těžké. I kdyby tam byl nějaký mantinel pro to, že šejk nemůže přijít a položit na stůl 250 mega v cashi na přestupy (hodně zjednodušuju), tak to ještě neznamená, že to šejci nemůžou zafinancovat nepřímo přes nějaký sponzoring atd., přesně jak říkáš, což se pak reguluje těžko, protože příjmy ze sponzoringu mají všechny kluby. Na straně nákladů pak jde i např. o to, do kolika let se rozloží ta platba na hráče a jakým stylem to bude splácené (rovnoměrně, progresivní rozložení atd.). To už jsou detaily, které se mi nechce hledat, ale vzato kolem a kolem to závisí hlavně na tom, jak to šejci vyřeší "účetně", aby se vešli do pravidel ... což si nemyslím, že by byl problém

Reagovat
fenixLFC

mozu aj bez zmluv sejkov do toho narvat strasne prachy, posledne roky moc nenakupovali a furt mali prijmy PL klubu. podla zdrojov by mali mat nejakych 190 mega na prestupy v lete...

Reagovat
kissak

To je jediné co se Cashleymu povedlo a za co mu můžeme děkovat, že do klubu moc neinvestoval.

Reagovat
kissak

Teoreticky ano protože za vlády Cashleyho se moc nenakupovalo tudíž by měli mít budget volnější.

Reagovat
Swarley

Úplně s klidem, na nějaké FFP v těchto případech sere pes... Nafejkuji se nějaké reklamní a sponzorské smlouvy, něco se pošle PL, FIFA a UEFA a můžeš si nakupovat jak chceš... V tom fakt problém nebude...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
janinho

a ked to porusia tak co im mozu? vyradia ich pre buducu sezonu z LM?

Reagovat
Bayern +

Dajú im zakaz prestupov na ďalšie dve obdobia čo bude pre nich naprosta likvidácia klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me muzou, nebere se tam 5-lete obdobi? Tzn ze teoreticky prvni rok udelaji sekeru treba 200 ale maji dalsi roky na to, aby to nejak srovnali? Ale neznam ty pravidla presne, neodviji se to nejak i od kapitalu? Napr tym s kapitalem 100m (placnu) nemuze utratit 100, ale tym s kapitalem 500 ano?

Reagovat
Talker

Ono je tam tříleté období, kdy ale podle mého musí splnit nejen 2021-2024, ale zároveň 2019-2022. Takže kdyby tam dali randál a další 2 roky šetřili, tak jim to nepomůže v tom období, které bude končit.

Je otázka, nakolik to ochčijou přejmenováním stadionu, sponzoringem a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

inakšie taký fun fuckt

14 teamov má záporné skóre

2 majú vyrovnané skóre

4 majú plusové skóre

príde mi to šialené

Reagovat
Gazdo

Salah

Reagovat
nani92

Maguire

Reagovat
kissak

Newcastle

Reagovat
Nikikrew

Arsenal

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

14 timov hra hura futbal

2 timy hraju organizovane od zadu

3 su o triedu lepsie / 1 je v dobrej forme

Reagovat
mr.Silver

Arsenal a Spurs jsou fakt mazec, 15:17, resp. 11:17 a maj z toho krásné 5. a 7. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocet 4 je asi extrem, ale treba ceska liga aktualne 7 aktive, 9 zaporne. Je tam proste elita dominantnich klubu a zbyzek se pere mezi sebou bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Bundesliga 7-1-10

Reagovat
smazaný uživatel

La liga 8-12

Reagovat
smazaný uživatel

Serie a 8-1-11

Reagovat
Neutron

Fortuna liga 6-0-6

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

top 3 je úplne inde ako zvyšok ligy a vidno to aj na skore

Reagovat
smazaný uživatel

Joelinton tam vcera odmakal zapas, jak nikdy.

Chybi tomu jeste ten rad hry. Nejde o to za kolik se muze nakoupit,ale koho. Staci dva, tri nakupy na spravne pozice a zachrana bude realna a je to snad I cil pro tuhle sezonu. zacit hrat jinaci styl hry a posunovat SE jako klub. Snad nenakoupi za miliardu a pak budou cekat zazraky...

Reagovat
GrimeBaller98

Jake pozice a koho ocekavas? Nejakou kvalitu z champu nebo spise ,,benchwarmers'' z top klubu? Treba Draxler by se mi strasne libil v PL a vzdycky ho ve FIFE nekam kupuju, protoze je mi ho lito , teoreticky i Donny na hostovacku, pokud by mel zajem

Reagovat
mr.Silver

Joelington je totální dřevák bez špetky talentu, do dneska nedokážu pochopit tu pálku, kterou za něj Newcastle zaplatil

Reagovat
kissak

To nedokáže pochopit nikdo, ale pod Howem se herně zvedl stejně jako celý tým a včera byl opravdu MotM.

Reagovat
Madio Sané

Herne sa zvedl jedine v tom, že sa viac snaží. To je tak všetko. Joelinton je jeden veľmi nemotorný futbalista a je skutočne nepochopiteľné, že zaňho Cashley zaplatil takú pálku. Snáď poletí medzi prvými.

Reagovat
kissak

Stejně to udělal jen kvůli Benitezovi jako vzdor a ukázku své dominance.

Reagovat
kissak

včera nejlepší na hřišti. Říkal jsem si, kde neustále bere ten fyzickej fond.

Reagovat
O.Giroud

Newcastle by potreboval nejakeho Lobotku, Hrosovskeho prip. Rusnaka a do obrany mozno takeho Valjenta.

Reagovat
Baronne

Chceš vidět derby se Sunderlandem co?

Reagovat
O.Giroud

ale v PL

Reagovat
Dron

Reagovat
kissak

Těžko říci jakou cestou se vydat. Doufám, že však nebudou vyhazovat miliardy za nesmysly.

Reagovat
janinho

a este Pala Dinu, Jozka Kozleja, Tomasa Stupalu a Eugena Bariho

Reagovat
Grahf

Lacka Pecka

Reagovat
janinho

slovensky Cafu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icka

Reagovat
PhilipS

Sakra to jsou ztracený body pro West Ham. Jsem zvědavej na vysvětlení toho neuznanýho gólu. Gól Maupaye ale pěknej no

Reagovat
vitasrp

Tak tam byl jasný ofsajd ne? Antonio se podle těch záběrů míče dotkl a v momentě, kdy se balón odrazil od Dawsona, byl v úplně jasném postavení mimo hru.

Reagovat
PhilipS

To se neresetuje, když pak zahraje obránce?

Reagovat
Beči

Mělo by, nikdo to nechápe, ale neresetuje.

Reagovat
vitasrp

No, dřív to bylo tak, že se to resetuje jen při vědomém zahrání (obránce má čas a vědomě se rozhodne balón zahrát), takže když se to od tebe odrazí při skrumáži, nic se neresetuje.

To pravidlo se nějak upravovalo, protože po té brance Francouzů v Lize národů se mluvilo o úmyslném hraní, které to ofsajdové postavení ruší, nicméně ani to nebyl tenhle případ, tady byla prostě jenom skrumáž, od obránce se to víceméně nevědomky odráželo a to ofsajd určitě neruší.

Reagovat
PhilipS

aha. Dík

Reagovat
tulen

Klasická remíza s Brightonom, ešte dobre že už za nich nehrá Murray, ten by isto minimálne jeden gól strelil.

Budúci zápas dúfam Manu od začiatku

COYI

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff. Ale i takovéhle zápasy se prostě počítají a je důležité je zvládnout, když se nedaří. Bez té trojky Jorg-Kanté-Kova to ale asi bude dost skřípat.

Reagovat
Miguel19

Vybojované tři body.

Rose jeden z největších zmrdů v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Co čekáš od kohouta.

Reagovat
hona.kub

to on byl vždy, jen teď v jiném dresu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Dôležité víťazstvo v boji o top4. Díky, (bývalí) šampióni.

Reagovat
ondris

o top4? Neviem, mne tá prvá trojka príde jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Zostaňme na zemi a zdraví, uvidíme na konci sezóny ...

Reagovat
ondris

Najbližšie bude hlavne dôležité nejako ustáť afcon.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ten bude kedy?

Reagovat
vladis271

tiež si myslím, že westham alebo Arsenal majú ešte šancu sa tam pretlačiť.

Reagovat
Nikikrew

Že top4 attention whore

Reagovat
Kenneth

Falesny fasounek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si riadny blazen, kamaride...

Reagovat
Bayern +

Učebnicový kokot.

Reagovat
oli9

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mato178178

aky skromny chlapec

Reagovat
Bakary3

Tak to teda class 2020 za moc nestojí, kdyz jeji fanousci vzdavaji titul po 14 zapasech se 2 body ztraty.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

nejlepsi tym historie a jak maj hnedy trenky..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čakať od teba :)

Reagovat
bbbauch

Napodobne

Reagovat
Freedo

Reagovat
aragorn

1 - jmenovitě jeden fanoušek, možná ještě Kixi

Reagovat
Infi

Reagovat
cristiano.K.

tatar

Reagovat
Kixi Syhimour

Děkujeme Rafo

Reagovat
Hachim Mastour

Blessed Hakim skóroval

Reagovat
vladis271

Hm. Chelsea ide na westham my na Molineux. To bude tež zaujímavé kolo.

Reagovat
RKBoy

na West Ham to bude chcieť brutálne lepší výkon, pretože to čo som mal možnosť vidieť dnes (bez 1. polčasu) bolo na facku.

miesto pohodovejšieho 5 bodového náskoku na 2. miesto je to len bod a to ešte pred výletom na horúcu pôdu.. Ruben má formu, Jorginho si tiež odohrá svoj nadštandart, ale tie absencie Kovu a hlavne Kantého sú cítiť, oni tej hre dodávajú neskutočný kľud a prehľad, v takomto zápase by ich trebalo ako soľ.

som rád ale za produktivitu útoku dnes, škoda, že to tak nebolo proti MU.

Reagovat
Spasitel

Biedny výkon aby nás takto prehrával Watford. Hádam sa Kante s Kovacicom čo najskôr uzdravia lebo ten Saul čistá hrôza.

Reagovat
Liquid

ještě že je jen půjčenej, ale Lukaku taky zaostává za očekáváním, snad se nám ho podaří vyměnit za Haalanda + doplatit ještě nějaký ty libry

Reagovat
RKBoy

čo to trepeš s tým Lukakuom.

Reagovat
Liquid

už jednou to u nás nezvládal a nyní žádnou extrémní posilou není a stárne

Reagovat
smazaný uživatel

Ho pošlete za 10M zpět do Milána

Reagovat
hona.kub

Saul mohl být rád, že byl střídán. Od té žluté jsem se reálně bál při každém jeho dalšímu pohybu bez míče, že tam někoho dalšího smete a půjde do sprch...

Reagovat
Liquid

vydřené 3 body, Watford si alespoň bod zasloužil, mimo asi čtvrt hodiny ve 2.půli kdy přišlo rozhodnutí byl po celý zápas lepší a není divu, že MANU rozdrtili rozdílem třídy 4:1, snad v PL zůstanou, oproti zoufalcům typu Newcastlu a Norwiche jsou mnohem fotbalovější

Reagovat
Luc-Luc

Skvele zvladnutej zapas, Mo je kral...ynwa

Reagovat
avicii

Toto chutí proti tej zmrdparte teda ale škoda ze konkurencia nestratila

Reagovat
vitasrp

No, dneska to byl přesně ten typ zápasu, kdy bylo třeba jen vyhrát a prdět na vše okolo. Už z tý sestavy to vypadalo, že to bude slušná holomajzna, což se potvrdilo. To je stejný, jak když se pod Contem hrálo v pohárech - najednou ten tým ztratil strukturu a kompaktnost a ani zdaleka to nebylo tak dominantní. S touhle zálohou se fakt není čemu divit.

Vtipný bylo, že od příchodu Lukaka jsme fakt hráli čistou nakopávanou a už jsme nejevili jakýkoliv známky snahy o postupnou rozehrávku, to bylo poprvý, co jsem tohle pod Tuchelem viděl. Ale nedivím se tomu, dneska to bylo fakt šílený.

Každopádně potřebujeme návrat hráčů do zálohy jako sůl, bez ní ta hra samozřejmě fungovat nebude. A nějak nevím, jak hodnotit výkony Alonsa a Ziyecha - oba byli mimořádně tragičtí, třeba Alonso na mě působil, že je na hřišti spíš namalovaný, načež se pak samozřejmě nachomýtl k oběma vstřeleným brankám. A Ziyech po příchodu na hřiště nedal přesnou přihrávku a pak samozřejmě skóruje. Měli jsme prostě pekelný štěstí.

Reagovat
Talker

Jak hodnotíš herně Mounta? Mně se herně vůbec nelíbil, přišlo mi ,že takový Ziyech byl zapojený do hry instantně mnohem více (ač tam teda dělal hromadu blbostí).

Reagovat
vitasrp

Těžko zapojíš do hry ofenzivní hráče, když prakticky nemáš balón (první půle). Jako tohle byl snad nejhorší zápas pro ofenzivní hráče od Brentfordu, protože jsme nebyli schopni zakládat útoky a míče k nim lítali vzduchem do úplně debilních pozic. Mount z toho i tak udělal 1+1, že nebyl tolik ve hře, to je tak nějak přirozený důsledek týmovýho výkonu a vůbec bych z toho vědu nedělal.

Reagovat
Talker

Nevím, no, protože mi přišlo, že třeba právě Ziyech byl mnohem víc zapojený, dostával míče do správných prostorů, byl agresivní na míči. Sice taky zkurvil hromadu situací, ale přišlo mi, že se dostal do hry výrazně více.

Reagovat
Arbiter

Ziyech přišel do úplně jiné situace. Saul seděl, pak se Mount zatáhl dozadu k Cheekovi. Porovnáváš neporovnatelné.

Reagovat
Talker

Hele já se na to začal soustředit po příchodu Ziyecha právě, kdy Ziyech se dostal na míč několikrát v pozici mezi obranou a zálohou soupeře a útíkal směr branka. Sice tam zkurvil hromadu míčů, ale vypadal dost ve hře.

Oproti tomu Mount byl dost statický u levé lajny s míčem i bez míče a když jsem si přehrával hru v hlavě, tak jsem si na něj moc nevzpomínal vyjma těch 3 akcí.

Reagovat
Arbiter

Nesouhlasím, že byl statický

Reagovat
hitZor

Reagovat
icka

Reagovat
Arbiter

Plus ještě nastřelil tyčku.

Reagovat
EL Gringo

Dolezite je, ze modrí nam nikoho nezranili a ze sme im dali doma aspon tu 4ku

Reagovat
Mastný Chobot

Všetky góly Liverpoolu môžu byť gólom kola, veľká paráda, hlavne od Salaha. Nehovorím, že je na úrovni Messiho vrcholu, lebo to nie je nikto, ale ľahkosť, s akou dáva góly, mi pripomína Messiho peak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

uff tak (snad) sme to prezili bez zraneni. v druhom polcase sa ti sedlaci na tribunach ukludnili (az na toho co ho museli spacifikovat ) a ukazalo sa, ze ked prestanu prasit, tak hraci evertonu su zalostni. druhy polcas uz v pohode vykon a s prehladom vyhra. mat z navstev old trafford a goodisonu 6 bodov so skore 9:1 je skvele

Reagovat
smazaný uživatel

"druhy polcas uz v pohode vykon" tak v prvom sme mohli dať3-4 góly ,a 20 min z druhého sa len dohrávalo, keďže "toffifees" boli slabí jak 3x vyluhovaný čaj

Reagovat
fenixLFC

ja viem, ale ten zaver degradoval cely polcas, podobne ako s AC alebo atleticom preto ten druhy uz bolo lazo plazo

Reagovat
smazaný uživatel

90 ani 70-80 min sa nedá hrať v tak vysokom tempe.

Reagovat
fenixLFC

nehovorim o tempe

Reagovat
smazaný uživatel

Hra v tempe hlavne zapríčinila našu dominanciu. zatiaľ nehráme túto sezónu uzdrziavacim a kontrolovaným spôsobom, záloha je rozháraná (aj keď je kvalitná, ak sú zdraví, potenciál má vyššie čo do kvality hry)...

Reagovat
bbbauch

Druhej prispevek o prasacich z Evertonu a pokud jsem neco velkyho neprehlidnul, tak nejvetsi prasarnu udelal Mane Pickfordovi

Reagovat
Luc-Luc

to jak se srazili? btw ja jsem zadnou vylozenou prasarnu nevidel, jenom par ostrejsich zakroku, nastesti bez zraneni

Reagovat
bbbauch

Ne jak se srazili, spis jak ho Mane uplne zbytecne dohral. Slusna prasarna

Reagovat
Luc-Luc

jo, jak se srazili, navic pigford si nic jinyho nez prinost nezaslouzi

Reagovat
bbbauch

“Srazili” mane do nej uplne zbytecne nalitnul po odehrani mice a celkem nebezpecne.. a jestli si to ospravedlnujete nejakou odplatou, tak je ten brek po zraneni VVD o to vic k smichu.. na tohle totiz musite umet i prijmout, ne jenom rozdavat

Reagovat
Luc-Luc

uplne vidim, jak byste vy umeli prijmout, kdyby vam pigford vyradil na rok Penaldese nebo kdo se tam u vas da pokladat za klicoveho hrace...

Reagovat
bbbauch

Rozhodne bych pak neomlouval jakoukoli prasarnu naseho hrace timhle…

Reagovat
Front hell

líbí se mi jak někteří fanoušci Liverpoolu stále přehlížejí že Mane dokáže být taky pěkná mrdka na hřišti.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

musite umet i prijmout, ne jenom rozdavat

aha takze ked po asi 10 dohraniach evertonu raz zajde jeden hrac do supera tak to znamena ze vieme iba rozdavat a neprijimat, logicky

Reagovat
bbbauch

Slusna prehanka svatousci z liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Oni tieto pičoviny robia bežné Holgate vs Firmino, Mori vs Origi, Barkley vs Henderson, Richarlison vs Thiago, Pickford vs Van Dijk. Bolo toho viac aj včera ten faul na Jotu, často krát za to niesi ani potrestaní, ale končí to zraneniami. ja sa Maneho nezastavam hra občas tak premotivovane že to smrdí červenou, ale keď nás takto kosia pravidelne, tak musíme aj my vrátiť úder predsa

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím že sme celkom svatuskovia, odkedy je tam Klopp tak by sa dali červené zrátať snáď aj na jednej ruke

Reagovat
bbbauch

Tak taky to nesmis brat jenom pouze podle cervenych karet ja timhle nechci rict, ze je liverpool plnej zakeraku, ale az na vyjimky si ty tymy nemaji co vycitat. Treba Robertson je ukazkovy zakerny prase

Reagovat
Bandita_Harry

Nejde. V histórii to nemôžem posúdiť, ale za posledné roky nás Everton prasi dosť takže im máme čo vyčítať. Niekoľko krát nám zranili hráča.Preto sa tu môžeš dočítať o prasakoch z Evertonu a to že snáď Mane dohral jeden súboj na tom nič nemení.

Reagovat
Bandita_Harry

Robertson je skôr provokatér, spraví ti vec čo ťa nasete, ale nepošle ťa na dva mesiace do spitalu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

samozrejme, robbo je zmrd ale to nic nemeni na sposobe akym hral everton, respektive ako hrava pravidelne tie derby. a davat rovna sa medzi jeden zakrok (ktory sa priznam sa som ani nezaregistroval) a x zakrokov na druhej strane, pricom to doplnis slovami "vedia iba rozdavat ale envedia prijimat" v kontexte posledneho zapasu je solidna prehanka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

To rozhodně je

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

MotM jasný Mendy. Mít tam Kepu v jeho dřívější formě, tak jsme dostali tak 6 golů z těch 4 velkých šancí.

Jinak se mi nelíbil snad nikdo, možná Chalobah se Silvou...?

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda toho Watfordu videl som ten začiatok a pekne na Chelsea vybehli, im asi prerušenie prišlo vhod a fanúšik je vraj v poriadku

Reagovat
Zaschrona

• Worst run in 22 years

• Biggest home derby defeat in 39 years

• 4th worst win percent record in Everton managerial history

• no wins in 8

• 1 win in 10

Za tohle je zodpovědnej nejen Rafa, ale i vedení. Výmluvy na zranění neobstojí. A může být, vzhledem k našemu losu do Vánoc, hůř...

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám pocit, že vy ste konštantne v kríze už tak 3 roky. Ako my.

Reagovat
fenixLFC

3? ja mam pocit ze naposledy nieco hrali za martineza

Reagovat
vladis271

to si pamätám, tam hrali fakt pekne.

Reagovat
avicii

3? Mne príde ze sa furt čaká ako sa pokúsia zaútočiť na top 4 ale oni sú už pekne dlho totálne mimo týchto očakávaní... A ja tam nevidím absolútne žiadnu nádej pre nich že to bude lepšie, jedine nejaký šejk.. Ktovie co nový štadión spraví..

Reagovat
cristiano.K.

*6

Reagovat
Talker

Odvolat Rafu, dát to Lampardovi

Reagovat
Wazza228

Reagovat
pobody's nerfect

Zorat hřiště a zasadit brambory. Kopáčů máte v týmu dost

Reagovat
Miguel19

100 pro nejlepší tým světa, Chelsea FC.

Reagovat
Bandita_Harry

Zrovna po tomto zápase

Reagovat
Miguel19

Vyhrálo se i přes velkou rotaci a ne moc dobrém výkonu. To je známka velkého týmu.

Reagovat
hitZor

V takových zápasech se sice titul nevyhrává, ale celkem lehce se v nich dá ztratit

Reagovat
vladis271

OT:

the last duel ste už videli?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ne, ale chystam se

ale videl jsem anette a driver top, ten ma tento rok naslapnuto pomalu na 3 oscary podle ohlasu jeste z gucci

Reagovat
r.mrazik

Až o víkendu, když se to dá konečně sehnat ve 4k

Reagovat
ZJEV

Kde sháníš filmy ve 4 k? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze brazdi divoky piratsky vody.

Reagovat
Mastný Chobot

nemám rád Gregora Mareša

Reagovat
Trand

Jojo, dobrej film. Jen možná zbytečně dlouhý, ale za mě tak 7,5/10.

Reagovat
Svatej

Ten gol Essiena je doted moje nejoblíbenější branka Chelsea, co ten klub sleduju.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
EXoRcIsT

vcera som to pozeral historickych filmov je strasne malo

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ale videl jsem sequel Venoma a po konci filmu jsem si chtel vypichnout oci.

Reagovat
ADM

Reagovat
pa3ce

Je to super Jodie Comer je uzasna a to trio Damon, Driver, Affleck tiez super. Hlavne Affleck si tu postavu fakt uzival

Skoda, ze to v kinach prepadlo a taketo historicke filmy to maju viac a viac zratane.

Reagovat
Gazdo

ja som na tom bohuzial nebol a doteraz to strasne lutujem ale proste nebolo kedy

Reagovat
Trand

Já teda nevím, jak velká na to byla reklamní kampaň, já o tom filmu vůbec neslyšel a narazil jsem na něj až když jsem si projížděl program kina a říkal jsem si, že tenhle film vypadá celkem zajímavě. A moc tomu ani nepomohlo, že Ridley Scott měl klasicky meltdown, když se ho novináři ptali proč ten snímek není tak úspěšný. Začal se vztekat, že tahle mladá generace to nedokáže ocenit a že potřebujou všechno mít ve svých telefonech a že jakmile to není na telefonu nebo marvelovka, tak je to nezajímá atd. Ale je to škoda, House of Gucci, což je taky film od Scotta si prý taky nevede moc dobře, tak doufám, že mu producenti nepozastaví nějaké další projekty, protože jehho filmy mám moc rád.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Scholes byl pan fotbalista

Reagovat
Steven666

najlepšie sezóna PL

Reagovat
FUnk

az na persana sama parada

Reagovat
kissak

krása podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to nebo tyhle goly z fotbalu vymizely?

Reagovat
r.mrazik

to se ti zda,krasne goly padaji porad,ale tehdejsi prosinec byl fakt vyjimecny

Reagovat
Svatej

Scholes silenej.

Reagovat
Swarley

Ten Scholes je úplně luxusní, to je fakt jeden z mých nejoblíbenějších gólů vůbec... Ta lehkost a přitom taková bomba, to prostě sedlo úžasně...

Reagovat
r.mrazik

taky tak...tenhle scholes, davidovi lob a rooneyho nuzky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

neskutečný. Ten peršan tam je tak nějak nepatřičnej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
zlatan-legend

Ten míč jsem měl strašně rád. Sám jsem ho tenkrát měl a střílelo to prakticky samo.

Reagovat
kvasha16

tam je nalozene tych golov ako za celu sezonu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Čenda

Reagovat
Shottack

Jeden Kepa vedle druhýho...

Dělám si srandu, ale 3 z těch ran z dálky šly sice pod břevno, ale skoro doprostřed brány

Reagovat
r.mrazik

to jo,ale bud to jsou dela jak prase,nebo to ma takovou rotaci/vysku,ze golmani nemaji sanci...

Reagovat
oli9

Salah 13 gólů 8 asistenci

Reagovat
Ranoth

Mo Salah má v tejto sezóne prsty už v 27 góloch vo všetkých súťažiach - 19 gólov, 8 asistencií. Stačilo mu na to 19 zápasov

Reagovat
icka

Nadpozemská forma. Pojede vůbec v lednu do Afriky za Egypt? Teď se krásně ukazuje jací velikáni jsou Messi a CR7 jelikož tohle předváděli sezónu co sezónu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepojede

Reagovat
Shevchenko

Proč by nejel?

Reagovat
fenixLFC

pri troche stastia to snad zrusia.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

nedostane pozvánku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

podle me ma Salah nadpozemskou formu od te doby, co k nam prisel, fantastickej hrac a nedivim se, ze chce mit smlouvu na urovni nejlepsich na svete...

Reagovat
Ranoth

ved si ju aj zasluzi.. to by bola snad najvacsia chyba v historii nasho klubu keby sme mu nedali co si ziada a nechali si ho utiect prec

Reagovat
Luc-Luc

zalezi, co presne a na jak dlouho chce, ale chapu, ze nejsme City nebo United, abysme tyhle nejvetsi hvezdy dokazali adekvatne zaplatit z pohledu dnesnich cen...na druhou stranu je otazka, jestli by byl tak dobry i jinde, Kloppo s tema hracema dela zazraky

Reagovat
Ranoth

preco by sme ich nemali dokazat adekvatne zaplatit ? ved sme jeden s najvacsich klubov na svete tak mi nehovor, ze by sme nenasli 300-400k pre Salaha.. je rozdiel nemat a nedat.. chapem, ze nechceme zbytocne preplacat hracov ale ked mame v time mozno momentalne najlepsieho futbalistu na svete tak sa musime prisposobit a nie byt tvrdohlavy

Reagovat
Talker

Tak ono se bavíme o hráči, který dominuje pátým rokem nejlepší lize světa. Pokud se dostane na 30 ligových golů letos, tak předběhne anelku, Keana, Hasselbainka, Yorka a spol.

Reagovat
Luc-Luc

bude zalezet, jestli se bude darit tymu, ale pokud si udrzime formu, tak by 30 mel dat i pres afcon v lednu...

Reagovat
oli9

Torres, potom sem si říkal že nikdo lepší a golovejsi než Suarez u nás nebude.. Teď Salah...

Reagovat
Luc-Luc

nevim, jestli je Salah lepsi, Suarez byl taky vybornej, Torres se podle me na ty dva nechyta...co je ale pozitivni, ze i kdyz prijdeme o takoveho hrace, tak ho dokazeme nahradit, takze konec sveta to nebude, pokud Salah neprodlouzi...horsi by bylo prijit o Kloppa

Reagovat
oli9

Tak Torres byl taky golova mašina 102/65 když si vezmu že jsme prakticky nehráli Evropu, v týmu byl jen on a nahrával mu jen Gerrard tak právě on byl stěžejní hráč.. Prostě tenkrát s tím týmem co měl hrál fantasticky.. Kdz si vemu jaký fotbal hrajem teď a kolik možností a jaká podpora ofenzivy je teď tak je to neuvěřitelné... Prostě ho považujubza top... Torres, Suarez, Salah...

Reagovat
aragorn

S Torresem jsme vždy hráli LM až na jeho poslední půlrok. Ty první d a roky byl fenomenální. TOP útočník v určitých období možná jeden z nej na světě. Byl to hlavně top zakončovatel, střelec. Herně na duo Suaréz, Salah ale určitě ztrácí.

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem to nečekal,že bude někdo golovější. Suaréz byl větší genius.

Reagovat
aragorn

Za mě asi Salah víc jak Suaréz.

Reagovat
cristiano.K.

Za mě dal Suaréz víc božskejch golů. Ono se to těžko posuzuje. Suarez ty soupeře ničil sám, Salah taky, ale když se mu občas nedaří, tak je tam furt někdo, kdo ty zápasy dokáže vyhrát. Sturridge byl taky super, ale náladovej a náchylnej na zranění.

Reagovat
stiflerovamama

Skvelá výhra, tie ofenzívne štatistiky sú neskutočné. Jediné čo mi prekáža je, že mi príde, že nedokážeme ten zápas kontrolovať ani keď vedieme trebárs 2:0. Stále mám z toho pocit, že sme dosť zraniteľní a tá defenzíva nepracuje na takej úrovni ako by mala. Aj vcera mohla byť už po polčase hotovo, ale naopak s trochou šťastia mohol Everton na konci polčasu vyrovnať. A to by nebolo prvý krát v sezóne kedy by sme stratili aj viacgolove vedenie. Našťastie druhý polčas sme zvládli výborne, ale treba to zlepšiť lebo budeme zbytočne strácať body.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Malresi

Reagovat
Ranoth

najlepsia obrana je utok

Reagovat
kakinho

Live slape vyborne, doufam, ze se ten trojlistek udrzi az do posledniho kola a v nem se rozhodne

Reagovat
dave30

Jak hrál ten Souček? Zápas jsem neviděl. Ale hodnocení (na různých stránkách) nemá nic moc.

Reagovat
Snatus

Nevím, jakou teď má statistiku naběhaných km, ale přijde mi poslední zápasy, že hraje dost úsporně. Dobrá poziční hra při obranné fázi, ale dřív byl agresivnější směrem na hráče s míčem nebo dopředu. Záleží, taky jestli to není taktika Moyese. Jeho výkon byl fajn, přišel mi lepší než Rice včera.

Reagovat
dave30

Vidím tam třeba pouze 2 vyhrané souboje z 5 a 2 vyhrané hlavičky ze 7. Tato čísla měl vždy daleko lepší...

Reagovat
Snatus

Jo, taky jsem pak zpětně koukal na statistiku vyhraných soubojů a překvapilo mě to. Při sledování zápasu mi to tak nepřišlo.

Reagovat
fff

Ten tim vyzera aktualne super, skvela forma, vsetko ide fajn, ak nam vydrzi zdrava aspon ako tak zaloha, tak si myslim, ze pred Chelsea sa do konca sezony dostaneme. MC uvidime, ti su schopni chytit formu, ze vyhraju vsetko to konca sezony.

Kazdopadne nam verim viac v LM nez v PL tento rok.

Reagovat
Greny

Uvidime, co bude na konci mesice. ja si zase myslim ze treba my nejsme jeste zdaleka smerem dopredu na te vykonnosti kde bychom mohli byt, strasne moc sanci spalime nebo to blbe resime. to pokud zlepsime tak si zase myslim ze pred Liverpoolem budeme v pohode

Reagovat
hitZor

Reagovat
Manik...

Reagovat
RKBoy

Reagovat
avicii

Pre nás je veľké mínus Afcon...uvidime.. Ak máme niekoho kúpiť v zime (co neverím ze sa stane) tak by som uprednostnil krídlo pred záložníkom

Reagovat
vladis271

tiež to vidím mám podobne. Na titul by som teraz sfleku tipol City.

Reagovat
smazaný uživatel

dôležité je toto: " ak nam vydrzi zdrava"

inak bojujeme o top4, alebo príde záložník cez zimu

Reagovat
O.Giroud

LM musime, ved to si pyta aby to video zacalo golom Alissona

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To plati pro vsechny 3 tymy celkem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
martin.b

3.sezona z posledních 4, kdy jsme fakt top, reálně můžem překonat 90b, ale na titul to podruhý nejspíš stačit nebude…

Reagovat
hitZor

Jako zatím má top 3 slušný náběh na 90+. Stalo se vůbec někdy, aby měly rovnou tři týmy přes 90 bodů?

Reagovat
martin.b

Ne, v éře PL měly jen jednou dva týmy přes 90b, 3 roky zpět, když jsme to projeli 98:97 se City

Reagovat
oli9

To byla šílenost.. Bez titulu kvůli jednomu zápasu...

Reagovat
martin.b

to může říct víc týmů, ale bez titulu s 97 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dave30

Ne a třeba v sezóně 96/97 stačilo na titul 75 bodů a druhý měl 68.

Reagovat
SpecialOne

Ono i Leicesteru myslím teoreticky stačilo 72, i když měli 81.

Reagovat
dave30

Takových je více. MU by v sezónách 2000/01 a 2010/11 stačilo 71 respektive 72 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mírné OT: Nejste náhodou někdo v Londýně/UK a nemáte zájem o 1 - 4 lístky na sobotní zápas WHU - Chelsea? Původně jsem měl letět s kamarády, ale bohužel ta jejich současná opatření jsou pro nás no go Prodám za standartní cenu 65 GBP per ticket, byt jsem měl od překupníka asi za 2x . Pokud by někoho zaujalo a chtěl vědět detaily apod., dejte vědět

Reagovat
cristiano.K.

Včera to byl skvělý týmový výkon, přesto dva hráči vyčnívali víc - Salah, Henderson.

K Salahovi se nemá moc smysl vyjadřovat, jeho rychlost s míčem je lepší než většiny hráčů bez míče, má formu, padá mu to tam a to je vždy ještě jednu tutovku většinou zahodí.

Henderson - byl jsem jedním z těch, kteří si ho neuměli dlouho představit v základu, natož aby dělal kapitána po Gerrardovi. Nicméně už ho za dřeváka můžou považovat jen fotbaloví analfabeti. Včera gol a asistence. Gol levačkou jako by to dělal běžně, přitom ten míč lehce skákal. Příkladný emocionální bojovník a posledních čtyři roky předvádí i fotbalový um. Po Gerrardovi jsme dostali toho nejlepšího kapitána

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Naša hra vyzerala organizovane, všetci plnili do bodky taktické pokyny. Na oko to ale nebolo znova nič moc, ale tri body sú to hlavné. Nepáčilo sa mi stiahnutie Lucasa a jeho náhrada stredným záložnikom. A už vobec nie. že to CM bol Winks. Znovu bol na ihrisku k ničomo, 2x lacno stratil loptu, zľakol sa, Dier na neho vrieskal, a potom prihraval na istotu na CB. Ten hráč nemá čo robiť. Veď sme hrali proti nováčikovi, za Pochettina by sme išli za ďalším gólom a skončilo by to 4:0. A toto bol Tottenham, ktorý ma bavil.

Reagovat
Cobra

I na oko se na to dalo dívat, jen chyběla vždy ta finální přihrávka. Emerson je do útoku zbytečný a nebezpeční jsme byly defakto jen z levé strany. Od záložníků typu Hojbjerg a Skipp (i když tam dal jednu krásnou přihrávku) nejde očekávat kreativita a zvlášť ne v systému 3-4-3. Já bych dal šanci Ndombelému a zkusil systém 3-4-1-2, ale toho se asi nedočkám.

Jinak na Kaneovi je slušná deka. I když je tam vidět daleko větší snaha než na začátku sezóny, tak mu vůbec nic nevychází. A abych to tady zase od někoho schytal, tak to napíšu - Dier opět bez chyby a momentálně náš nejlepší obránce.

Reagovat
jk

Dier a ty jeho kolmice středem hřiště jsou úplně top. Počítám, že až to bude víc okoukané, tak ho v tom někdo vykoupe, ale jako přechod do útoku za mě skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa na to dá dívat, keď ma 46% držanie lopty doma proti Brentfordu? Proti Brentfordu. Sme zatiahnutí pomaly až na vlastnej 16ke. Davinson drží loptu viac ako ktokoľvek v zálohe. A jak píšeš, chýba nám kreativita na CM. Mne sa to jednoducho nepáči, systém 343 je nudný a nemáme na to hráčov. Rovnako ako tri prve zapasy pod Nunom, kym su vysledky, tak ok.

Reagovat
Cobra

Za stavu 0:0 a 1:0 jsme byli daleko lepší, slušně jsme pressovali jejich obránce a prakticky se nedostávali na naši půlku. Měli jsme 6, slovy šest, pro fanoušky Spurs kurevsky hodně střel na bránu a držení míče bylo taky v náš prospěch. Poměrně dost pološancí, které ale většina hráčů řešila sobecky a špatně, ale s nějakou delší sérií výher by se to mohlo otočit a s hráčů spadnout ten tlak po tom výsledku a zlomení zatím nepovedené sezóny. Za stavu 2:0 už jsme jeli údržbu a na držení míče naši hráči jednoduše nemají kvalitu a mentalitu a taky se určitě ještě neztotožnili s Conteho systémem.

Jestli chceme hrát 3-4-3, tak do zálohy musí opravdu přijít nějaká kreativita, což by znamenalo odstřelení jednoho z dvojice Skipp-Hojbjerg. Ani jednoho bych nechtěl vidět mimo základ, proto bych byl radši se systémem 3-4-1-2.

Reagovat
jk

lol, zas u Winkse zmínit to co se mi nelíbil a to co udělá dobře jako by se nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

A co udelal dobre? Behať po hrisku považujem tak za standard u profi futbalistu.

Reagovat
jk

Tak třeba byl jediný kdo z toho středu hřiště hrál dopředu. Ten pas z obranu na Sona byl na jedničku, akorát to Sonny zadrbal. A od Conteho podle mě dobrej tah, protože v druhém poločase nás Brentford v záloze často přehrával.

Ale vzhledem k tomu, že neumí absolutně bránit a pressovat tak si pod Contem moc nekopne, ale jeho nasazení včera bylo fakt dobrej tah.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne že bych si to strádání United v posledních týdnech neužíval, ale stejně z toho nějakým záhadným způsobem jsou jenom nějaké 3 body od top 4

Reagovat
Salfovic

Tak letos je top 3 a zbytek.

Reagovat
avicii

A to platí aj o Arsenale

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ten se tady pro změnu v posledních týdnech docela velebil, ale dejme tomu, že po tom začátku se to tak dá brát.

Reagovat
pingla

Bez Ronalda a Bruna bychom hráli někde s Villou, Toffees atd. Šli jsme do zápasu jako favoriti a taky jsme to potvrdili. Nebylo to ideální, na aktuální TOP3 nemáme formu ani herní styl, snad to bude lepší pod Rangnickem

Reagovat
PH8

To je neuvěřitelné s kým my dokážeme prohrát.

Reagovat
Salfovic

Pravda a láska zvítězila nad podlým Arsenalem

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená výhra!

Reagovat
Trand

Klasika no, nečekal jsem nic jiného. Hrozný výkon, United zaslouženě.

Reagovat
iamek

Povinnost splněna. Tyhle týmy musíme porazet. Dalot proti slabším týmům by měl hrát zaklad častěji, protože dneska byl v útoku dost solidní. Naopak Telles v obraně hruzostrasny. Sancho se do toho taky hezky dostává. Carrick to zvladl fantasticky

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda no, aspoň bod sme mali uhrať s takýmito slabými United... ale tak čo chce človek od tímu, kde Elneny hrá celý zápas. Martinelli výborný, zbytok nič moc. Tavaresa mi stačilo asi už.

Reagovat
Minister

No Partey bol dnes ešte horší ako Elneny.

Reagovat
PhilipS

Elneny mi přišel celkem v pohodě, ale co Partey? To je vždycky takhle nevýraznej? Po dlouhý době jsem si dal zápas Arsenalu. Líbili se mi ti krajní obránci. Hlavně ten asiat vypadá silně. Auba je vyřízenej a Martinelli zase vypadá jako wonderkid. Snad se nezraní. Pořád je na tom klubu nalepená taková looserská mentalita. Celkově ale zábavnej zápas

Reagovat
mr.Silver

Partey je šílený zápas co zápas, poslední skvětový výkon podal loni na Old Trafford

Reagovat
masly008

Protože hraje na úplně debilní pozici pro něj.On by měl hrát výš.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bakary3

Tak to už nevím, kde výš by měl jako hrát.

A tam se vyřeší problém s tím, že kazí jednoduchý nahrávky, špatně kontroluje míč, není kreativní ? Ještě pod větším tlakem než teď, kdy si může přebírat míč relativně v klidu?

Reagovat
Golasso

Ne, on je dobrej v pohybu s balonem, v driblingu, dynamice... už ve Španělsku měl 3 prdele ztrát míče, ale tam hrál na pozici, kdy se mohl pouštět do rizika. Tady často hraje toho posledního a ještě musí všechno oběhat za dva, protože hraje s Xhakou nebo Elnenym. Sambi toho zase oběhá dost, ale typologicky si společně moc nesedí.

Reagovat
Golasso

Jako formu nemá, co si budeme nalhávat, ale extrémně často ani nemá příležitost, aby vynikly jeho silné stránky a nějakou formu nabral.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
teenz

Reagovat
Golasso

Parteyovi se nedařilo, ale to ti fakt Elneny přišel v pohodě? Vždyť ten kříženec mopu a člověka by nehrál ani v Championship ...

Reagovat
teenz

Reagovat
aramaki

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
aramaki

United nie su slabi. Pomohli Olemu prec, ale ti hraci vedia zabrat a nechcem porovnavat tymi z pohladu ceny kadra, ale tam budu mat urcite dost navrch. Ja vnimam vcerajsi vysledok v tomto kontexte: 6 zapasov sme s nimi neprehrali, z toho 3 vyhry, tak teraz je to 1-3-3. Mame najmladsi tim, ktory ak bude vhodne doplneny, bude brutalny stroj. United napr. budu musiet urobit obrovske cistky opat, maju tam kopu stareho aj mladeho dreva my potrebujeme kvalitny golostroj na hrot, posilnit stred pola + nejake backupy. Vcera to bol vyslovene remizovy zapas, ktory nal skoncit 3:3, keby Mariner rovnako aktivne upozornil na faul Magueira na Tomiho.

Reagovat
Mastný Chobot

Včera boli zrelí na to dostať 3 góly doma, to je podľa mňa celkom slabé na MU. Jasné, že individuálnu kvalitu majú obrovskú, ale celkovo včera nehrali nič svetoborné (my samozrejme tiež nie) a mohli sme tam pomerne ľahko bodovať, preto mi to je ľúto.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

"mohli sme tam pomerne ľahko bodovať, preto mi to je ľúto"

tohle se da vlastne napsat temer ke kazdemu zapasu

Reagovat
Mastný Chobot

Môžeš to skúsiť, ale keď prehráte 3-0, tak to bude trocha smiešne

Reagovat
r.mrazik

tak ono se to da rict i v zapase,kde skorujes,kdyz golman nechyta

Reagovat
Mastný Chobot

Ak tomu nasvedčuje priebeh, tak určite

Reagovat
aramaki

tak včera to bolo dosť o tom, že sme tam prišli my a ta negatívna história posledných vzájomných zápasov bola pre nich už dostatočne frustrujúca. Aj tak uhrali tie 3 body so šťastím a pomocou od Marinera. Oni budú strácať omnoho viac bodov so slabšími ako my, tomu verím a tam sa bude lámať chlieb.

Reagovat
nani92

Karma je zdarma, gentlemani

Reagovat
Bakary3

prosím tě nebreč, karma za to, že je Fred kopyto?

Nemám rád nefér play, ale tady jsi fakt směšnej.

Reagovat
masly008

Tak co dělají UTD jesště v lize?Žádná karma není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

ok Karen

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
aramaki

Boze ci si urevany, ved som ti pisal, ze nejaku penalticku Penaldovi Mariner vybavi. Karma bude na konci sezony, vyckaj casu

Reagovat
Bakary3

Tohle je prostě od Artety totálně projebanej zápas.

Celej zápas čumí, jak se jeho tým nechytá, střeďáci hrajou hovno, Auba nulovej, Emil po golu prohraje během asi 3 minut snad 8 soubojů, pak už se schovává...

A on udělá... nic.

Blbý, hodně blbý.

Jinak jsem rád za uznanej gol Emila, Fred je kopyto a De Gea to zkouší, dobře mu tak.

Penalta MU absolutně v pořádku.

Ale nevím, proč nebyla za faul Maguirea, to je výmaz.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Bakary3

* jinak ještě, čekal jsem i Tierneyho do zálohy/na křídlo, nebo tam Tavarese a Tierneyho na beka.

I bych řek, že se to dnes nabízelo vyloženě.

Elneny byl vyloženě wtf, proč?

Laca kouká na Aubu, kterej je tam do počtu...

Nemůžu si pomoct, ale s trochou přemýšlení se tohle snad muselo v pohodě vyhrát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kily8

Fred je kopyto? Lebo dobrý hráč je ten, ktorý dáva góly, že? Videl som zápas s Villarealom a tam bol najlepší, oba góly vybojoval on, dnes hral veľmi dobre tiež a opať ako defenzívny hráč, pripravil gól. Niekto je debílek, ktorý nerozumie futbalu a niekto odborník, ktorý vidí na ihrisku aj iné veci, ako góly a skills. Ja sa len pýtam, kto je debílek, mňa do toho neťahajte:

a) debílek je Carrick, Solskjaer, aj Arteta("projebanej zápas")

B)odborník Bakary3

Alebo je všetko naopak

Reagovat
Dufan

tipl bych si, že měl na mysli ten kontakt s de Geou

Reagovat
Bakary3

Jo

Reagovat
Neutron

sorry, ale Fred nie je zrovna stredak, ktoreho by si vybral hocaky svetovy klub...vypichol si dva zapasy v poslednej dobe, kedy nebol tragicky...na druhej strane dokazal predviest aj take vykony, zeby ho clovek najradsej poslal na Saharu piesok preosievat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Minister

Proti MU v kríze nezískať ani bod je ostuda.

Dúfam, že v pondelok to Arteta konečne premiešať, lebo posledné zápasy je to zúfalstvo. Na lavičke nechať Tavaresa, Parteya, Whitea aj Aubu.

Reagovat
mr.Silver

White měl dneska horší zápas, ale nebylo to teda tak špatné jako třeba výkon Tavarese, Parteye nebo Auby. Mě sere ta záloha, nás přehraje úplně každý tým, a jakmile se nám už zápas podaří trochu kontrolovat, tak nevymyslíme úplně nic.

A Arteta je kokot, ať táhne do háje.

Reagovat
Mastný Chobot

Potrebovali by sme takého CM, ako bol práve Arteta, šialene nám niekto taký chýba už pár rokov.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
avicii

Veľa hráčov tam mate na vyhadzov ktorých musíte nahradiť kvalitou lebo inak sa neposuniete

Reagovat
Swarley

Suché triko

Reagovat
Čenda

Strašný zápas, zapomenout a v pondělí brat 3 body s Evertonem, bez ohledu na cokoli, a bude zase dobře. Musi to byt naše jediná progra v prosinci.

Reagovat
Busby babes

nevim no, prijde mi, ze to je ten typ zapasu, kdy vysledek urcuje narativ. Takze mam pocit, ze jsme byli mirne lepsi, hlavne v druhem polocase. (Auba a jeho velesance je imho offside, loni by byl jasnej, letos nevim, mozna by platil/mozna nebyl offside vubec, videl jsem jen jednu opakovacku v pohybu...).

Kazdopadne druhej polocas od nas daleko lepsi jak prvni, Fred se probral a hral fakt dobre. Mozna nejlepsi nas hrac, coz jako

Ve vysledku zlaty tri body, Carrick bez prohry jako manager a ted uz at ten nemeckej genius ukaze svoje kouzla no... mame lehkej los, je treba ted vyhravat a kdo vi, kde budem za mesic...

Reagovat
Kixi Syhimour

za tu první větu, naprosto přesné

Reagovat
Busby babes

takovych zapasu je plno... jen vetsinou se to neresi, protoze to nejsou United.

Reagovat
kiwwi

postranny dvihol ofsajd a bol celkom zretelny, to by urcite potvrdil aj VAR

Reagovat
Front hell

Ten byl jasný

Reagovat
niflheim

Nečekaně zábavný zápas.

Reagovat
merlick

Auba je asi najutrapenejsi pracovnik modernej kapitalistickej spolocnosti. Mikel, nechaj ho oddychnut uz. Neskusit Pepeho hodit na to kridlo a pozerat na ESR ako je nan nasilu vytlaceny je tristne. AMN hral celkom obstojne tuto sezonu a preco zase skusa nieco s Egyptanom?

AMN - Samba, ESR

Gabriel, Pepe, Laca

Nic ine neexistuje v pondelok. Ale zase pridu Mikelove kone..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

Pepe už si pod ním nezahrá

Reagovat
Mato178178

raz ru pisete ze ESR je lepsi na kridle teraz ze tam nema co robit .. tak jako teda

Reagovat
Mastný Chobot

Je dobrý všade, na krídle je, ak sa nemýlim, dokonca aj gólovejší

Reagovat
merlick

tato uchylka arsenalu posuvat non stop stredakov na kridlo.

Reagovat
Salfovic

Je to takovej anglickej Hložek.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
merlick

stred

Reagovat
Mato178178

primarne stred, kridlo zatial kratkodoba alternativa aby tam mohli mat aj odegarda... asi tak ne?

Reagovat
merlick

neviem preco sa neskusi Martin na CM, pred nim ESR a kridla su obsadene dostatocne.

Reagovat
Čenda

A všichni dost zlé dnes, jedině Martineli snesl měřítko dnes. Možná Ramsdale. Na Everton prosím Tierney, Laca, a žádný picoviny typu Elneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick > Arteta

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

pobavilo

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hlahart

Carrick rezignoval wtf

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď má výsledky, takže vzhůru na pozici hlavního trenéra někam jinam.

Reagovat
Swarley

Končí úplně, porazit geniálního Artetu, co už víc chceš ve fotbale dokázat

Reagovat
mr.Silver

Odchází na vrcholu

Reagovat
Salfovic

Dostat dva góly od Arsenalu, nemohl jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal dva góly od Arsenalu, to na rezignaci je.

Reagovat
Swarley

Ale Arteta pořád nic, i když ho porazil asistent telocvikáře

Reagovat
Čenda

To proto, ze Arteta > Ole > Carrick

Reagovat
John Obi Mikel

V nejlepším se má přestat

Reagovat
Busby babes

jamie jackson

@JamieJackson___

Carrick leaving the club now, Utd say...

Reagovat
Ligter

končí na vrcholu

Reagovat
Busby babes

Official: Michael Carrick has decided to step down as #mufc First Team Coach and leave the club following the conclusion of his spell as caretaker Manager #mulive

John Murtough: “Michael [Carrick] leaves with the sincerest thanks and best wishes of everyone at #mufc after 15 years of exceptional service to the club as a player and as a coach. While we are sad to see him go, we respect and understand Michael’s decision." #mulive [mu]

Wow. Jako doufal jsem, ze zrovna Carrick by mohl pod Rangnickem vyrust... skoda. Ale zas trochu asi cenim to, ze vezme na sebe tu odpovednost za to, jak se to pod Olem rozpadlo...

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Sympatak, ale nějak mi to nevadi. Teď se ještě zbavit Phelana a nechat si McKennu, který teď snad něco okouká.

Reagovat
Busby babes

me nejak zasadne taky ne. proste jen takove prani, ze zrovna jemu bych to pral, kdyby se pod Ralfem zaucil. ale mozna je to jen vysledek nejakeho pohovoru a zjisteni, ze fotbal vidi jinak nez Rangnick a tak... tezko rict.

Reagovat
Hlahart

Frajer

Reagovat
Ligter

mě to dost mrzí. on byl můj nejoblíbenější hráč a vidět ho na lavičce jako trenéra, byt jako caretakera, byl takovej splněnej sen - a viz tvoje první věta u posledního odstavce - doufal jsem v něco podobnýho. neva. snad se mu bude dařit.

Reagovat
Busby babes

In Michael Carrick's first 7 seasons at Manchester United, he averaged 45 games per season. 5 Premier League titles (missed the other 2 titles by a combined total of 1 point). 3x Champions League finals. Won 17 trophies during United career.

tohle je jeste lepsi popis... 2 body od 7 titulu v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měl udělat každý trenér, který porazí arsenal jen o jeden gól. Je to nepřijatelná ostuda.

Reagovat
popltak

Registrovat se kvůli tomuto? Raději táhni, nulo.

Reagovat
Busby babes

Michael Carrick leaves #mufc with his head held high. 463 games, 57 goals, 5 titles, 1 Champions League, 1 Europa League, 2 League Cups and 1 FA Cup. As interim interim, Carrick steered United into CL knockout and stopped the rot in the PL. From dugout to pitch, Carrick delivered

tohle je presny. (otazka samozrejme poslednich par mesicu ale to je drobnost)

Reagovat
Dawon

Trvalo mi chvili, nez sem mu jako hraci prisel na chut, ale nakonec to byl uplne s prehledem jeden z nejlepsich podpisu te posledni faze SAFovy kariery

Reagovat
Busby babes

ono mu taky trvalo nez se dostal do dobre formy... prnich par let u nas by se tu hejtil uplne stejne jako Fred, pokud by v te dobe byly soc site...

Reagovat
Dawon

On se hejtil dost no, ale myslim ze jeste o dost vic nespravedive nez ted Fred Ale u toho zaloznika, co je vetsinu casu posledni, je to hrozne tezke no, tam fakt jakakoliv chyba je silene viditelna a rozhoduje zapasy a to lidem pije krev (vcetne me )

Nicmene si furt nemyslim, ze mel takove pasaze, kdy nebyl schopny zpracovat mic a kazda jeho prihravka sla do prdele, jako ma obcas ve zvyku Fred

Reagovat
Busby babes

jasne, to mas pravdu a tak jsem to nemyslel. jeho nejhorsi vykon byl porad o level vejs nez je u Freda, tam to dno je daleko niz.

Porad si myslim, ze Anglie mohla byt daleko uspesnejsi kdyby misto dvojky Gerrard - Lampard dala prednost nejdriv Scholesovi (kterej byl proste lepsi) a Carrickovi (kterej byl vhodnejsi).

a pak uz jen:

“He’s one of the best holding midfielders I’ve ever seen in my life, by far. He’s the level of Xabi Alonso, Sergio Busquets in Barcelona and Bayern Munich.”

Pep Guardiola

“I’ve missed a player like Michael Carrick in the England midfield, somebody who knows how to be in the right place at the right time. You gain a lot from having a player like Carrick as a partner.”

Xabi Alonso

“Not only this season but every year. People do not realise the amount of work Carrick delivers until he has gone.”

Thierry Henry, upon naming Carrick his most underrated player in the Premier League in 2015.

Reagovat
Swarley

on a Berbatov, ty jsem tehdy fakt nechtěl

Reagovat
Dawon

Jako Berba byl sice v urcitych vecech genius, ale zabit sem ho pravidelne chtel prakticky celou dobu, co byl u nas Ale z Carricka se fakt stal naprosto klicovy hrac te zalohy...a co bysme ted za takoveho hrace dali

Reagovat
Swarley

souhlas se vším, Carrick se neskutečně vypracoval a mít ho teď v týmu, tak je ten střed zálohy úplně o něčem jiném...

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

to jo, ale porad bych rekl, ze plati to, co je v tom clanku co jsem sdilel...

A bulging sack of beautiful Berbs love this week. Because everybody loves someone who plays football with the grace of a ballroom dancer and the mystery of an illusionist. When he left the stage, there really wasn’t – and still isn’t – anyone to replace him. There is no new Berba. He remains on his own lofty peak.

nikdo takovej uz neni. mozna Messi se obcas trochu blizi tehle definici, ale tihle hraci ubyvaji... a je to skoda.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/everybody-loves-dimitar-berbatov-manchester-united-tottenham

tady si dej uzasnej clanek o berbovi. skoda, ze tam uz nefungujou ty linky na youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=7dd1oIcOveM

pamatuju si jak jsem u tohodle nekde videl popisek: v jedne ruce mohl mit salek caje a v druhe nedelni timesy, tak lehce to vypadalo v jeho podani.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Neutron

Berba mal take spracovanie lopty ze uplne dovidenia...sice mi vzdy prisiel tazkopadny, ale to co ten chlap robil s loptou...klobuk dole

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

prdele...mel jit radeji Phelan nez Carrick

Reagovat
Busby babes

snad pujde taky. na druhou stranu neverim, ze Phelan bude mit nejkaej extra vliv na cokoliv i kdyby zustal.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nikikrew

Pise sa koniec roka 2021 a na Old Trafford predstavte si nastupuje zelezny El neny za hostujuci tim....

4 tazke zapasy a 0 bodov. United dnes v pohode hratelny ale dnes sa nato hraci docela vysrali. Aj tak obrana co nas drzala posledne zapasy bola dnes shaky a 1,2 gol United boli dost lacne...vlastne aj 3ti

Partey ma teda zatial docela sklamal. Za take peniaze skuseny hrac a nevie ten tim potiahnut. Chyba nam v strede spilmacher ako napr Santi ktory vedel tu hru ukludnit, rozohrat a najma nestratit lacno loptu co sa nam v strede zalohy stava velmi casto. Xhaka by to mohol zmenit ale zasa on v strede zalohy...

Neviem co zas sa prehrava v Artetovej hlave ale preco je Pepe odfajceny? Nketiah nechce predlzit tak ho poslite do prdele a daj tam Pepeho ktory by mal urcite vacsi impact (nic proti Edimu). Dnes kraje zufale zle, Saka sa ocitne v dobrych sanciach a odflakne ich ako ziak.

Dnes pochvala Martinellimu za druhy polcas, Ramsdale a Tomyiasu, zvysok no comment.

A Auba za tych 400k weekly by ten gol mohol konecne dat ze?

Reagovat
masly008

Buď rád že dneska Auba zastavil jen jednu šanci na gol,málem chytl i tu odeho.

Reagovat
Rohlíček

taky sem si během opakovačky říkal, že mu moc nechybělo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naivita fans Arsenalu je doufám hraná, jinak mate hlavy tak hluboko v prdeli, ze mate hodně co dělat, abyste je někdy ještě vyndali. Za chvíli jste na svým tradičním 8 fleku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Zbytečná registrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhasni za sebou

Reagovat
vceradnesazitra

Souboj dvou slabých týmů, ale pravda, že Arsenal je až směšný. Jak s tímhle můžou být na 5. místě?

Reagovat
Mönchengladbach

Slabá liga?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Beči

Reagovat
Mönchengladbach

Ralf udělá z Ronalda dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot si řekl o základ. Telles si řekl o deportaci do vlasti. Ten typek hraje celou dobu +- hovno a ještě se nestydí teatralne házet s tím svým 40 kg tělem….ten kdyby neměl tu svoji levačku, tak sedí regulérně i ve Slovácku

Reagovat
GeneralGoat

Arteta mi připománá Lamparda, kdy ten tým nějak zkonsoliduje, dá šanci mladým, vytvoří nějaký jádro, ale prostě v současnosti nemá kvalitu na to ten tým posunout dál. Což není nutně špatně a nemusí to znamenat, že celý angažmá je neúspěch, jenom prostě není ten člověk, který by ten tým dál posunul.

Reagovat
Beči

Podobný případ jako Lampard a Ole. Tudíž talentovaní trenéři, kteří dokážou stabilizovat kádr a dát tomu týmu určitou tvář, ale zřejmě nemají na to, aby měli s velkými kluby úspěchy, alespoň momentálně. Ale Arteta si rozhodně zaslouží dostat ještě do konce sezóny šanci, pokud nepřijde nějaký velký propad.

Reagovat
Čenda

vypadá to tak ještě není hotovo, ale zjevně skonci na tom stejným, co Lampard a Ole, jsou prostě začátečníci.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestydiš takhle fňukat? Vždyť míč byl x metru mimo tenhle souboj kterej existuje při každé standardce minimálně 3x.

Reagovat
protiproudu

BAN za slova co se mi nelíbí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za chvíli to doleze i sem. Takže neříkej dvakrát

Reagovat
Makiii

Zacnu Carrickem - Klobouk dolu, za jeho rozhodnuti po zapase, kdy citi vinu i za sebe, ze to tahnul s Olem, ted by to chtelo i zbytek trenerskeho tymu, aby se mohl udelat kompletni restart, kazdopadne za ty 3 zapasy, kdy mel tym v totalnim rozlozeni, tak z toho vytahnul skoro maximum co slo! Takze diky

Ta realita, kdy United ani Arsenal nejsou schopni kloudne rozehrat od vlastniho vapna je fakt extremne smutny… vubec nechapu, jak je to mozne, na takove urovni…

Kazdopadne, mame tu snad asi nejidealnejsiho managera, ktery by to ty hrace mel naucit, tak stejne jako pressink

K hracum:

- Dalot za me dneska naprosto perfektni vykon, na to, ze hral v PL v zakladu asi po necelych 2 letech, konecne si taky AWB odpocne a probere se to minulych vykonu, nez ty, co predvadel ted.

- Stoperi za me dohromady dnes slusny vykon

- Telles, tomu se strasne pral, aby dostal vic zapasu za sebou a konecne se mohl ukazat, libi se mi jeho zarputilost, ale ty jeho vybehy do hlavy pri centru do vapna a kdy necha soupere samotneho me brutalni vytaci a z naseho tymu byl pro me dnes nejhorsi…

- McFred - Fred stridal katastrofalni veci se skvelyma, asi se vykoupil tema dvema nabehama, kdy z nich pak padl gol. Scott se mi libil az v druhem polocasu…

Rash - pro me velke zklamani z toho, jak neni schopen zahrat slusne na RW (i kdyz od tam byla skvela asistence) ale jinak bych opet takovej znechucenej zpomalenej, nelibi se mi posledni zapasy…

Sancho - prostrkavacky ve vapne jsou proste jeho, jen potrebuje pohyb spoluhracu, Fred ho tam udelal 2x a byly z toho 2 goly, proto v kooperaci s Donnym to muze byt velka sila. Rozhodne to nebyl zadny top vykon, ale dostava se do toho

Bruno - opet nase motorova mys, ktera jede vzdy na 200% a snazi se udelat maximum pro vyhru. I kdyz zkazil dost balonu, ze se snazil az moc zbytecne o finalku, ale tak to je on a skvely nabeh a krasne zakonceni

Ronaldo - podle me, dneska odpressoval tolik prostoru, jak Martial za 10 zapasu dohromady, je to proste zijici legenda a on fakt nikdy nebude problem, to co se od nej ceka, vzdy doruci. A ten sprint v 88 jen vystihuje jeho chut strilet goly, jak masina.

Musim zminit i Lingarda, ktery vypada uplne presne hrozne, jak nez odesel do WHU. Pochopitelne kdyz nehrava, a meli bychom ho fakt pustit o dum dal, ztraceny cas pro nej i pro nas.

Extremne dulezita vyhra a ted Ralfe zacne snad vojna a poradne makani

Tym na to mame, jen nam chybi kompletne vse - system, automatismy, pressink, rozehravka od brany a kazdou standartku horim, kdy z toho dostaneme gol.

Tak pojdme maknout, at se konecne posuneme dopredu

Reagovat
Busby babes

Ronaldo. dneska hral dobre, vracel se a zaviral prostory i v druhem polocase poctive. kolikrat se vracel az na nase vapno.

Dalot. taky dobrej vykon. Asi by si zaslouzil vetsi sanci. a pokud Rangnick bude chtit vic utocnyho RB tak AWB si moc nezahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky zhodnoceno.

Hlavně to DNA a dobrý základy co po Olem zbyly

Tym na to mame, jen nam chybička kompletne vse - system, automatismy, pressink, rozehravka od brany a kazdou standartku horim, kdy z toho dostaneme gol.

Reagovat
Ranoth

to pocuvame po kazdom zapase ako sa do toho Sancho dostava musi to byt tazke pre anglicana si zvyknut na zivot v anglicku

Reagovat
Makiii

Pardon za preklepy, psal jsem to na mobilu

Reagovat
iamek

Sancho až na jedno řešení brejku ( ke konci ) byl parádní. Ve dvou golech měl prsty, odmakal to směrem dozadu, dopředu nebezpečný a neustále v pohybu. Radost na nej koukat

Reagovat
r.mrazik

Souhlas.

Já nepochopil, proč Sancho byl nalevo a Rash napravo.

Možná chtěl Rashe dostat výš, protože se roncek cpe spíš nalevo...(Odpovím si sám )

Reagovat
Infernoqt

Dobrý výsledek, rozhodně vzbudil naději... Tak teď nám nevěřím zase na Crystal, který nás doma porazil dvakrát za sebou :D

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co předvedl de gea u prvního gólů až mrazi. Jak mas nastavenou hlavu, když ses schopnej si lehnout na zem hlavou dolu při šanci soupeře? Samozřejmě ze mu nic nebylo, což potvrdil i jeho sprint za rozhodčím po uznání gólů. I kdyby ho to v tu chvíli bolelo, musí udělat všechno proto, aby míč chytil. Jak ho mám rad, tak tohle bylo ubohoucky

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si myslel že ho prislapl soupeř, těžko říct, ale jak říkáš, musí prostě zůstat stát dokud si není jistej, že nemůže dostat gól.

Reagovat
norton

btw ak by to odpiskal, co by potom branilo ostatnym brankarom robit to iste pri kazdom rohu? a tomu verte ze by to ti kkti robit zacali

Reagovat
dantetomas

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Reagovat
r.mrazik

Protože myslel, že ho šlape protihráč

Reagovat
norton

to ale neospravedlňuje jeho simulaciu. skor to hovorí o jeho demencii

Reagovat
r.mrazik

ale blbost...kdyz ti nekdo prislapne zezadu achilovku pres kotnik,tak to proste boli...

jestli musel lezet takovou dobu vi jen on sam

Reagovat
norton

a co ze to boli zato si nelahnem na 3 minuty na zem pre boha pozri hraval som futbal, praskli mi clenok a do 5 sekund som bol na nohach a odskakal som za ciaru aby som tam netraposil na zemi jak tyto dementi. proste neznasam simulantov a nechapem, ako si toto sami pred sebou vlastne vedia ospravedlniť ked to vidia napriklad na druhy den v telke. alebo ked to vidi doma jeho decko akoze wtf, vsak by som sa hanbil prist domov.a "jestli musel lezet takovou dobu vi jen on sam" nie nevi, poviem ti to aj ja: nemusel

Reagovat
norton

a najvacsia haluz ze po tom gole ide hovorit o fair play ked simulovanie je najviac unfairplay ake moze byt

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Svatej

mam úplně stejnej přístup

Reagovat
r.mrazik

i ty hrdino z okresniho fotbalu

takovi jsou nejlepsi...

Reagovat
norton

jaj sorry, zabudol som ze profi zranenia bolia viac

Reagovat
r.mrazik

boli stejne,nektere chvili,nektere dele...

zabudovat nemusis

Reagovat
norton

a chapem to teda spravne ze ty si profi futbalista, ked mas pravo takto sa vyjadrovat hej?

Reagovat
r.mrazik

nene,ja jsem stejny kopyto jako ty

akorat nejsem tak drsny hrdinny typ

Reagovat
norton

mohol by si byt teda vacsi hrdina a uznat, ze de gea je proste kreten a nie obhajovat simulaciu, len preto ze hra za tvoj oblubeny tim. ale to by som chcel asi moc v dnesnej dobe sracov :)

Reagovat
r.mrazik

jenze za me to simulace neni,kdyz ho fred dojel

Reagovat
norton

to nemozes ale mysliet vazne, bral by som, keby spadne na par sekund, ale nie lezat tri minuty na zemi. preto tam bol ten priklad so zlomenym clenkom. ja nemám nic proti padu v dany moment dokonca aj bez kontaktu to moze byt reflex. ja hovorim o tom lezani ma zemi a pytanie si pozornosti. proste

Reagovat
iamek

Reagovat
norton

dalsi zastanca klamarov/simulantov?

Reagovat
iamek

14 hodin a pořad to bolí? V pořádku

Reagovat
norton

tebe jebe tak to vbc keby to urobi ramsdale tak tu pisem to iste

Reagovat
r.mrazik

ty a ten tvuj členok

chces cokoladu?

Reagovat
iamek

Škoda, že Tom Cruise nepoužívá doublera :/

Reagovat
norton

no nic chlapci tak sa tu placajte po pleciach ake je klamanie super. dufam ze aj v realnom zivote vam nevadi ked sa vas snazi niekto ojebat, napr. politici a podobne :)

Reagovat
iamek

Boží

Reagovat
norton

dobre este takto, aby ste pochopili moj point. keby sa rovnaka situacia odohrala niekde v meste a fred by omylom nakopol rovnakou silou de geu, tiez by si de gea lahol na zem a lezal tam niekolko minut? ak ano tak beriem spat vsetko co som napisal ale ak nie tak myslim, ze uz ste sa pochopili co sa snazim povedat.

Reagovat
Shottack

Prosím ještě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cobra

Nemusíš být drsný hrdinný typ, stačí se chovat jako chlap.

Reagovat
norton

Reagovat
norton

predstavil som si mrazika v realnom zivote, ako donho vrazi decko na bicykli a on tri minuty lezi na zemi "ja nejsem tak drsny hrdinny typ"

Reagovat
r.mrazik

predstavil jsem si troubu,ktery realny zivot dava do souvislosti s fotbalem...

Reagovat
norton

fuha takze ty sa fakt zastavas simulovania vo futbale? ja se si robis srandu. to si mohol napisat na zaciatku...

Reagovat
r.mrazik

presne tak...nejlepsi vzory jsou neymar, rivaldo a busquets

Reagovat
norton

ale mas pravdu som trouba, ked som si myslel ze este existuje nejaka sebaucta, cestnost a zmysel pre spravodlivost ci v reale alebo vo futbale. ale nastastie sa tu par ludi, co to vidia rovnako ako ja naslo. ked sa to dostane do bodu, ze to budu vsetci brat "kludne nech, podvadzaju a simuluju ved to neni realny zivot iba futbal" vtedy pre mna futbal definitvne skoncil. chapem ze v tomto sa asi nezhodneme a tymto by som to chcel ukoncit. mal som homeoffice a trochu som sa nudil inak sem skoro vobec neprispievam tak cus a pozor na decka na bicykloch, chodniky su uz studene. aby si neprechladol :)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

a dalsi rozum

Reagovat
iamek

Reagovat
mistr129

Já takhle dostal v 5. minutě loket, byl jsem 2 minuty v bezvědomí a měl těžký otřes mozku, ale pak jsem rychle odskákál do auta, zajel si na rezonanci a ještě jsem se stihl vrátit na zapas a v nastavení rozhodnout o výhře

Reagovat
r.mrazik

ja taky dohral zapas s otresem mozku a druhy den musel na operaci,protoze mi po uderem lokte vytahovali licni kost...

ale porad to nic nemeni,ze proslapnuti achilovky a kotniku spuntem boli jak svina

Reagovat
mistr129

Tak já doufal že ironie je z mého příspěvku zřejmá jinak jo, myslím že to de Geu dost bolelo

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Shottack

Jediný nereálný mi tam přišlo, že bys v naší nemocnici stihl rezonanci během délky jednoho zápasu

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Cela tahle situace je nejhorsi pro arsenal nicmene. Doslova darovany vedeni a presto domaci relativne v klidu vyhrali. O ci demenci hovorí toto?

Reagovat
smazaný uživatel

to na te situaci nic nemeni ale. Ta "bolest" by byla porad stejna. Rozumim ze rikas, ziskal by mic pro svuj tym, ale golman si nemuze dovolit simulovat a prestat hrat, dokud se nepiskne. Tohle byla dejvovo chyba

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

To to dela v mych ocich ještě horším

Reagovat
r.mrazik

wtf

Reagovat
Cobra

Reagovat
Svatej

Vlastně to ukazuje, ze o tu bolest reálně nejde, alespoň ne primárně. Jen si stěžuje mámě, ze na nej nekdo slapnul a je ochotnej kvůli tomu riskovat přesně takovouhle situaci. Navíc ve fotbale neplatí 100% pravidlo, že když hráč leží, musi se zastavit hra a jak se mohl David sám přesvědčit, neni to tak ani u golmana.

Nam tohle v poslednich letech udelal Christensen a Alonso a pokaždý z toho byla branka. Normálně jsem je mel chut zadupat do země za takovy uvažování a spoléhání se na soupeře a sudiho, ze jim to sežere.

Reagovat
norton

Reagovat
Čenda

Reagovat
FUnk

Reagovat
Dawon

Reagovat
Mimalu

Reagovat
r.mrazik

tak ja nerikam,ze ten gol nemel platit

jen rikam, ze to mohlo docela slusne bolet a ze si myslel,ze ho slapl protihrac

Reagovat
Front hell

A co by se změnilo kdyby teda věděl že ho šlápl spoluhráč?

Reagovat
r.mrazik

to ja fakt nevim

vsak rikam,ze bolet to mohlo fakt dost,jestli mu kolik projel achilovku a kotnik

a nebo takovy nemuselo a lezet tak dlouho nemusel...

ja tam tu nohu nemel

Reagovat
Front hell

Jo to neříkám. Třeba ho to fakt bolelo. Mě zajímalo to s tím soupeřem.

Reagovat
r.mrazik

tipuju,ze kdyby vedel,ze to byl fred,tak by se vic snazil...ale jak rikam,fakt nevim,jak ho to bolelo

Reagovat
Dawon

tj fakt uplne tragikomicke, do jake faze ve vnimani fotbalu sme se dostali, ze pises tohle a vnimas to jako nejak obhajobu toho jeho chovani fakt naprosto absurdni

Reagovat
Svatej

Uh, teď se přiznám, že jsi mě zmátl. Vždyť to neříkám ani ja, nebo jo?

Ja tomuhle rozumim, dokonce jsem schopnej pochopit, ze to muselo dost pekelně bolet. Tady ale moje pochopení končí...

Kdyby se pokusil horlivě gestikulovat a žádat přerušení pri stání/skákání na jedný noze (a dle ty reakce po golu toho byl schopnej) a stejně dostal gol, potom bych to vnimal úplně jinak.

Mě tenhle přístup ke hře nevýslovně sere, stejně jako Maguire na konci s tkaničkama ukázal i David, že je většina saskaren, ktery fotbalisti dělají, spíš taktická než přirozená věc...

Reagovat
Dawon

nemohl bych vic souhlasit, za me je tohle fakt rakovina fotbalu, co mi neuveritelne znechucuje jinak milovany sport

Reagovat
norton

tak tak som rad ze sme taki viaceri

Reagovat
Svatej

citim to stejně

Reagovat
r.mrazik

asi oba vime,ze pri skakanim na jedne noze k preruseni nikdy nedojde

on netusil,kdo ho projel a zustal lezet...mozna by zustal lezet,i kdyby vedel,kdo to byl...

mohl zkusit? urcite...ale asi vime,jak fotbal na hristi je a jak se co piska...

dokud nekdo nelezi,nebo nespadne,tak rozhodci piskat nebude

Reagovat
Svatej

Jup. Nedojde, ten gol by to byl i tak, jen by z toho De Gea vyšel jako hrdina a ne jako blbec. Uz to samo o sobe je o fous lepší vyústění

Každopádně je možný, ze by zustal ležet i tak, ale furt bych na nej jako fanda byl prostě nasranej. Rozhodně ne za gol, ale za přístup. Z druhý strany se nebojim přiznat, ze to svým způsobem odsira za vsechny fotbalisty,. kteří takovy situaci využili a úspěšně, coz nejen ve mně zanechalo zjevně dost zášti, kterou máme teď možnost si vybít i s příjemným pocitem castecnyho zadostiučinění, bohužel

Z druhým odstavcem pochopitelně kusim souhlasit, ostatně situaci na tomhle principu řešíme dole s Tomiyasem ..

Reagovat
r.mrazik

vyhrali jsme,takze nasrany nejsem

kdybychom prohrali,tak bych nasrany byl

Reagovat
norton

takze vlastne obhajujes kazdylu simulaciu. uz chapem. v tom pripade sa nemame o com bavit

Reagovat
r.mrazik

supiš

Reagovat
bbbauch

Ten treti odstavec to zdrzovani na konci vylo fakt smesny, ne jenom magiure s tkanickama, i telles pri autu.. na bliti

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
norton

Reagovat
Dawon

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

nj, tak to mení situáciu, to je jasné

Reagovat
Čenda

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Rothbard

Kde je Ronaldo, tak ten tým nepotřebuje trenéra.

Reagovat
Remt

OT: Včera jsem slyšel středeční Kudy běžíc zajíc a normálně jsem to musel vypnout. Slyšet jak Podroužek říká, že v ankete Zlaty mic hlasoval jeho znamy, ze hlasoval pro Jorginha, a ze by hlasoval uplne stejně.. PROBOHA. Ještě někdo máte podobný názor, nebo jsem jedinej, kterýmu přijde donebevolající a zároveň naprostá dehonestace, že se tento průměrák vůbec dostane do top30? Kdykoliv ho vidím v klubu, je průměrný. Co má ten kluk vlastně takovýho, že bychom měli říct - Ty vole ten si jde pro zlatý míč? To už se fakt tahle anketa dává těm, co byli tak trochu omylem v týmu, kterej něco vyhrál? On snad Itálii nebo Chelsea táhnul? Protože já si toho nevšiml ani omylem Výhra Modriče - hodně jsem s ní nesouhlasil ale sám sobě jsem to vysvětlil alespoň tak, že tu výkonnost vysokou měl fakt dlouho, ale tenhle průměrák? (Tím se nenavážím nijak do Chelsea, ale proboha i v Chelsea byste našli lepší záložníky ne? ) Po včerejšku přehodnocuju jak se vlastně dívat na fotbal - jestli se na něj dívám já špatně, a nebo jestli jsou uplně mimo ti novináři. Pokud je to ta druhá varianta, pak čekám že se další roky v top30 budou objevovat vemena jako Krmelec a pod, protože očividně je to anketa o největší vemeno, ne nejlepšího fotbalistu

Reagovat
Mato178178

taky tak ... vyhra modrica bola tiez mimo

Reagovat
Garbicz

Naprosto slebou souhlasím jim regulérně jeblo V životě bych ho nezařadil do žádné TOP sestavy.. Našel bych x lepších na jeho pozici. Modrič byl podle mě výkonostně jinde, nevím jestli si to zasloužil, ale určitě mnohem více než tento průměrák

Reagovat
oli9

Já zase vidím jako největší blbost měřit vše jen góly, jako poslední roky... Ono aby měl šanci obránce tak by musel dát v sezoně 20 gólů a 30 asistenci a golman by musel vyhrát MS, LM, ligu, pohár, Super pohár a nevím co ještě... Prostě této anketa bude vždycky budit emoce a docela odlišné názory. Éra Messiho s Ronaldem už je pryč, ti dva byli fakt jinde o tom žádná... A ten zmiňovaný Jorginho možná ne tak vysoko ale v první patnácte je letos zaslouženě. Stejně si am druhé místo za měsíc nikdo nevzpomene

Reagovat
Remt

Aby jsi me nepochopil spatne - pro me osobne neni nejvetsi meritko goly. Nemam problem s tim pokud by to vyhral golman nebo obrance, pokud prevysuje kompletne vsechny na sve pozici, tak bych nad nim minimalne premyslel. To rozhodně.

Mě ale toto uprednostnovani tymovych uspechu - kor tech mezinarodni prijde takove.. no bral bych to s rezervou. Jak k tomu prijdou hraci jako Lewa, nebo Erling, kteri diky kvalite repre proste nic vyhrat v reprezentaci nemohou a mohou ji tahnout jak chteji. Proste ke vsem vecem (golum, tymovym uspechum,..) bych prihledl castecne, ne brat to jako meritko pro rozhodovani. Jorginho by nebyl nejlepsi ani v nasi lize, proboha.

Reagovat
oli9

chápu. Proto tyhle ankety jsou k ničemu

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho by vyhrát samozřejmě neměl (byť za Itálii byl na Euru jeden ze tří nejlepších a oproti výkonům pod Lampardem šel i u nás dost nahoru). Ale Modrič byl tehdy úplně stejná blbost.

Reagovat
Remt

To se tedy neshodneme na tom ze Modric byl uplne stejna blbost. Vyokonost mel podle me ten rok jinde. Dlouhodobe ma vykonost uplne jinde.

Reagovat
Anacron

Sorry ale srovnávat fotbalové kvality Modrice a Jorginha fakt nelze. Vyhrát sice nemusel, ale v té top3 měl být určitě narozdíl od Jorginha.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Greny

Souhlas ale když A tak i B ...Messi odehrál co? Jednu Copu v LM propadák, v PSG úplná bída .. to má stačit na Zlatý míč? Ani na Top5 u mě... Sorry a dokonce bych letos klidně toho Jorginha před Messiho dal

Reagovat
Remt

Jorginha bych pred Messiho nedal, to rozhodne ne, ale asi bych ani Messiho na prvni misto nedal. Rok ma dvanact mesicu a kdyz jsi tri mesice uplne mimo, tak.. by se to tam melo promitnout.

Reagovat
Kokesh

V ideálním světě mělo. Hlavně když Lewa jede druhým rokem jako pila, bez sebemenších výkyvů. Ono je potřeba si přiznat, že Messi už ty svoje pravidelné dominantní výkony těžko bude předvádět, už to prostě není on a Cris a pak mezera. I z toho důvodu je kritika kvůli jeho udílení daleko větší než v minulosti, protože předtím nebylo o čem..

Za mě zažil vcelku normální rok, výjimečný jen výhrou v Cope na kterou novináři čekali několik let a to ohromně ovlivnilo anketu GB. Každopádně buď Lewa nebo on, nikdo jiný. Takže s odstupem času i to jeho vítězství dokážu skousnout, ale měl to být Lewa.

Reagovat
eibe

Reagovat
teenz

Messi v 49 zápasech 40g/16a/118chances/27motm a nedal by si ho ani do top 5. Hmmm. To pak nevím co víc chtít. Borec byl na copě nejlepší střelec i nahrávač zároveň. Nejlepší střelec ligy. Jeho přítomnost g/a rozhodlo nejvíc zápasů ze všech účastníků. Hmmm.

Reagovat
Greny

ano na Cope byl jeden z tahounu tymu, stejne jak na Euru ten tym tahl i Jorginho akorat ono je tezke to porovnavat cislama...

je hezke ze jsi mi zde napsal asi cisla Messiho ze sezony 20/21 ale Zlaty mic se udelaji za kalendarni rok 21, kde mel Messi dobrou kopu, v LM hned vypadli, na podzim za PSG je to zatim trapeni myslim nejakych 12 zapasu / 4+3 takze zbyva vlastne Spanelska liga na jare

Reagovat
teenz

Já Jorginha vůbec nedegraduju, já jen obhajuju Messiho a to že by neměl být ani v top 5. Messi i tak mimo gólu vede ve většině statistik v souboji s Lewou. Lewa jede + - furt stejně. Tam to je 50:50. Ale říct, že nepatří ani do top 5 je přehnané. Bohužel Messi (i Cris) mají tak vysoký standart, že stačí pro ně horší období a každý je má za naprostý vyhořelce.

btw: vypsal jsem ti statistiky za 21, Messi v 20/21 měl 38+14 ve 47 zápasech.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Co se týče Eura, tak pokud vím, tak Jorginho byl snad v každém zápase chválen. Řekl bych, že patřil do TOP 3 hráčů Itálie.

Co se týče Chelsea, tak tady si půjčím komentář od kolegy z našeho fóra:

"Jorginho je tu rovnako ako vsade pravidelne natierany, ale je fakt, ze tri najhorsie vykony tuto sezonu v PL (dnes, Brentford a Villa prvy polcas) prisli bez neho na place. A nie je to len o tragedii Saula, pretoze proti Brentfordu tam bola trojka RLC, Kante, Kovacic. Je na case priznat, ze pre Tuchelovu strukturu a snahu o dominantny futbal je hrac jeho charakteristik nenahraditelny. Oznacuje sa vselijako - casovana bomba, chaby priemer, niekto koho treba rychlo upgradenut... Realita je vsak taka, ze az na tu hrubicu v nedelu hra tuto sezonu velmi spolahlivo a je jednym z dovodov, preco sme defenzivne tak stabilni.

Kolka ironia, ale ano. Je to klucovy hrac do presingu, kde aj napriek fyzickym indispoziciam dokaze pozicnou hrou zbierat odrazene lopty, pokryt velky priestor ihriska, pridat tackles a interceptions a zaroven byt aktivny v rozohravke. Nikdy sa neskryva, stale sa ponuka a v 9/10 pripadov vyriesi situaciu spravne. To, ze to niekedy pokazi je prirodzene lebo je zapajany do drvivej vacsiny akcii a rozohravok z hlbky pola. Vyborne plni funkciu spojky medzi obranou a utokom. Hlavnou prednostou je jeho jednoduchost v hre, kedy vsetko riesi s velkym prehladom na 1-2 dotyky (co presne zapada do slavneho Cruyffovho vyroku o hrani jednoducho). Hraca podobneho profilu na CM aktualne v kadri nemame (jedina nahrada beha po travnikoch Norwichu), RLC, Kante a Kova su si viac menej podobni co sa role tyka, akurat kazdy s inymi atributmi. Barkley sa tiez na tuto poziciu nehodi, nakolko na svoju hru potrebuje radovo viac dotykov nez Jorginho."

V LM jsme s ním dokázali přejít přes AM, Real a ve finále City.

Takže víc takových průměráků.

Reagovat
smazaný uživatel

je to velky taktik a je vzdy o krok napred, pri hre premysla a ma chladnu hlavu. Ja osobne povazujem taketo typy CM za najcennejsie pre tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomina mi trochu Busquetsa ktory je uplny genius v priestore a dostaval sodu celu karieru

Reagovat
Kokesh

To určitě nedostává. Roky byl suverénně nejlepší DM světě. Teď už se ne vždy hodí do každého zápasu, proti těm TOP týmům jako PSG a Bayern byl pokaždé vyloženě k smíchu. Jen to asi nebyla jeho chyba, protože výkonnost stále má..

Reagovat
Svatej

bohužel skvele vystihnuty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Ole>Arteta.

Reagovat
hilarious

OT: borci, nejste někdo v Londýně a chystáte se v nebližší době do ČR? Potřeboval bych něco koupit v eshopu Arsenalu, ale to poštovné je celkem pálka...díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Saul není lepší než Bakayoko change my mind.

Reagovat
nani92

to nikto robiť ani nebude

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem se hádat kurník

Reagovat
aramaki
Reagovat
gocii

No jo no, Maguire má na VAR výjimku

Reagovat
Nikikrew

Hej a Busby bude tvrdit ze to bolo malo na penaltu cize podla tejto logiky drz hraca za ruku, potiahni ho aby som mal vyhodu ako braniaci hrac a nic mi nemozu

Reagovat
Front hell

Tak on je takový typický pokrytec. Doslova napsal že kdyby to piskli pro United tak by se smál protože by to bylo dost směšné. Když měl možnost se smát při simulaci Bruna proti Aston Ville. Tak se tady hádal že šlo o jasnou penaltu. Fakt je vtipné jak si někteří lidi nevidí do huby.

https://m.youtube.com/watch?v=Px5YQJ0e4ek

Tady je ta simulace Bruna,za kterou tak bojoval. Čas 0:20

Reagovat
Nikikrew

hej to si pamatam

Reagovat
M0rb1D4S

Maguire může kopat do koulí, chytat ve vápně do kravaty popřípadě stahovat ostatní k zemi a žádný VAR to nikdy řešit nebude.

Reagovat
Svatej

takovej chudej Casemiro na ostrovech.

Fakt mu toho prochází hodně, což je vzhledem k tomu, ze i bez pískání tehlech situací se vnímá jako kiksar, docela dost poradnej ulet

Reagovat
Remt

Umis si predstavit že by mu to pískali? To by proti MU byly penalty pořád. Jsem rád že nejsem jedinej který to vidí. Vidět jeho bránit roh bez faulu, bez stahování, držení apod, to je fakt jak vidět jednorožce

Reagovat
Čenda

hrát za nás, ma dvojnásob čk a několik penalt jako bonus.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

to jsou ty Busbyho slabší chvilky, no.

Reagovat
John Obi Mikel

To je snad dokonce faul Bruna

Reagovat
cristiano.K.

to není nic proti tomu, jak obhajoval Lindelofa když dal kolenem do hlavy protihráči při výskoku

Reagovat
Golasso

Jo, tím mě taky dostal .

Reagovat
Greny

to me fakt zarazi proc zrovna mu tolik veci v PL projde.. neskutecny

Reagovat
Golasso

Komedie ... rozhodčí, VAR, i ta bobble head parodie na stopera . Nechápu, jak se k tomu VAR mohl nevrátit ...

Reagovat
aramaki

keby to skončí remízou, tak by to bol fér výsledok. Pritom o výsledku rozhodne takýto detail. A dnes sa mufani bijú do prs ako úžasne zahrali a ako si tú výhru zaslúžili a naopak gunneri sypú svojim hráčom na hlavu popol a pi*ujú na Artetu kvôli zostave, striedaniam, počasiu...nemá už zmysel sa k tomu vracať, United táto výhra trocha nakopne a po remíze na Chelsea chytajú nejaký impulz k nejakej šnúre, nás to zasa zabrzdilo, našťastie, že sme s Reds nehrali v predošlom kole ale strihli sme si tam výhru s Novými Zámkami. Hráči aj tréner ARS by ten včerajší výsledok mali prijať s pokorou, stále sú na začiatku cesty a nastaviť sa na Everton. Druhý pokus na návrat na 4. flek bude v pondelok.

Reagovat
Golasso

to jsi napsal rozumně, souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

návrat na 4.flek myslíš na 8.

Reagovat
aramaki

Ale ja myslim Arsenal, nie MU

Reagovat
smazaný uživatel

A kterej tym skoncil posledni dve sezony 8 ? (btw MU skoncil 2.)

Reagovat
aramaki

Ja sa bavím o súčasnej sezóne, nie o sezónach spred roka, dvoch alebo 50 rokov, to mi je šumafuk.

Reagovat
Hlahart

Tak když se má někam vrátit, tak asi musíš mluvit o nějaké minulé sezóně

Reagovat
Front hell

Ale king Harry bohužel jinak bránit neumí.

Reagovat
r.mrazik

tyhle pitomy tahani se porad nepiskaji...samozrejme Harry idiot

Reagovat
Svatej

Reagovat
Golasso

Tak tohle nebyl úplně standard "obyčejného" zatáhnutí za účelem nějakého parciálního rozhození útočícího hráče. Maguire absolutně nevychytal ten náběh, od začátku je jasné, že tu situaci nevyřeší jinak než faulem a následně jasně fauluje. Tohle se prostě musí pískat.

Reagovat
Golasso

Ještě je tam ve zpomalené opakovačce doslova vidět ten moment, kdy to Maguirovo nešikovné držení (zatímco Tomiyasu stále běží dál) přejde v regulérní stažení na zem (Tomiyasu padá)

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu typek jde na zem dost lehce

Reagovat
Golasso

Lehce? A co má jako dělat, aby se vymanil z držení toho trotla? Namazat se máslem? Normálně běžel dál, dokud ho Maguire nestáhl na zem ...

Reagovat
Svatej

Traore používá dětskej olejicek na ruce, proc ne

Reagovat
aramaki

Reagovat
Golasso

To je moudrý člověk . Člověk musí být slizký jak had v Travoltových vlasech, aby unikl Maguirovým obranným skillz

Reagovat
aramaki

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

v tomto ale se tech hracu zastanu .. kdyby ho jen chytil a a ten hrac proste prestal bezet a hrat tak to uz vubec nepisknou coz je chyba rozhodcich protoze zde mu za me proste jasne brani v pohybu

Reagovat
r.mrazik

ale to ja rikam taky,ze to faul je...a nekde jinde pisu,ze kdyby nespadl,tak by se to vubec neresilo

jen rikam,ze padl celkem lehce

oni se ty veci nevylucuji

Reagovat
Golasso

Ale on na zem nešel lehce, to je ten problém. Tam vyloženě vidíš, že Tomiyasu běží, dokud ho ten trotl jenom drží, ale pak přijde moment, kdy ho vyloženě stáhne na zem.

Reagovat
cristiano.K.

a to ho má taky chytit a odhodit? Tohle není situace ve stylu kontakt tam byl, ale minimálně dvou vteřinové držení, kde měla přijít penalta a žlutá za držení.

Reagovat
r.mrazik

Viz reakce někde okolo.

Nehledě na to, že faul začíná před vapnem.

Reagovat
cristiano.K.

ok, tak přímák no.

Reagovat
r.mrazik

Ale jasně,že faul to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Zeď nářků. Vyplačte se, naivové arsenalu. To je jediny co vam zbyva

Reagovat
C-M@ster

1. Počátek faulu je mimo vápno

2. Borec to nafilmoval, můžeš si dole chytit lištu a posouvat doleva/doprava, tak se mrkni, co udělal pravou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme. Tady ale nejde o racionalitu. Uvedom si, ze tohle vlakno slouzi jen slabochum, kteri se potrebuji pohrabat ve srackach, protoze jim to káže jejich primitivni pudova cast a oni se od toho nedokazou distancovat. Hážeš hrách na zeď

Reagovat
C-M@ster

No, ale já jsem taky slaboch, co se rád rýpe v takových momentech.

V tomhle případě ale za mě je to dost neodpískatelný.

Moc se mi ale nezdál ani faul na Freda včera, ale v tom bych se musel pohrabat důkladnějc, protože většina ho tu schválila pod preview.

Reagovat
aramaki

Pocatek faulu je v porodnici v Sheffielde, kde sa king Harry narodil.

Reagovat
aramaki

To, ze ho chytil za rameno este faul nie je, az ked ho stiahne dole vo vapne. Ale sere na to pes, United uz roky potrebuju k vitazstvam pomoc rozhodcov, s tym musi kazdy kto pride na OT tak nejak pocitat.

Reagovat
SunFells

De Gea dobrý bizár, někdy ty kopačky mají neskutečné zkraty.

Reagovat
norton

ale to je len futbal, tam sa to vraj moze :)

Reagovat
SunFells

Taky jsem to slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

bizár bylo taky to, jak to arsík slavil. Dat takovej gol, tak si v duchu reknu super vedeme a jdu na pulku. No i ten darovanej gol a oslavicka jim byla k hovinku, nebyla?

Reagovat
C-M@ster

Ses včera nedíval? Jsi to nějak začal flákat, našel sis babu, nebo co?

Reagovat
SunFells

Ledaže milenku, babě vysvětlíš hned že Arsenal kope.

Čtvrteční večery jsou tenisové

Reagovat
C-M@ster

To byla past, měl jsem připravenou odpověď „jak se chtěl pochlubit”, kdybys napsal ano

Ajo, jsem si vzpomněl, jak jsme spolu kdysi v hospodě sledovali záznam 8:2 <3

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost

Reagovat
Rišty

Reagovat
Front hell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele