14. kolo
01.12.2021 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Tomáš Souček (© AFP)

Součkova trefa proti Brightonu na výhru nestačila. Hammers remizovali 1:1

Český záložník Tomáš Souček vstřelil svou druhou branku v sezóně v 5. minutě zápasu, kdy udeřil z rohového kopu. Kladiváři pak měli několik příležitostí, ale bez úspěchu. Naopak v 89. minutě předvedl skvělé nůžky Neal Maupay a upravil tak skóre utkání West Hamu s Brightonem na konečných 1:1.

Večerní duel na London Stadium začal ve velkém stylu a už ve 2. minutě byl blizoučko otevření skóre hostující Neal Maupay. Francouzský forvard však svou střelu poslal jen těsně vedle pravé tyče Fabianskiho brány. To odpověď domácího výběru z 5. minuty už svůj cíl našla. Hammers opět potvrdili, jak dokážou být nebezpeční ze standardních situací a po rohovém kopu Fornalse poslal míč do sítě hlavičkující Tomáš Souček!

Český reprezentant byl v posledních zápasech kritizován za slabou formu, ovšem přesto ho Moyes stále nechával v základní sestavě a tímto gólem se mu "Suk" odvděčil za projevenou důvěru. Přejme si, ať se opět dostane do herní pohody i směrem k baráži o mistrovství světa.

Vedení Kladivářů mohl ve 28. minutě navýšit asistent Fornals, ale jeho dělovka z voleje se odrazila pouze od břevna! Ve 39. minutě se po delší době připomněli také hráči Brigthonu, kdy se po vydařeném protiútoku řítil na Fabianskiho Moder. Polský gólman ale svého krajana parádně vyčapal.

Druhý poločas otevřel West Ham druhou brankou utkání a stalo se tak opět po rohovém kopu, při kterém se se štěstím prosadil Antonio. Po přezkumu u videa však sudí branku odvolal kvůli ofsajdu. Domácí poté děj utkání kontrolovali a několikrát mohli své vedení i navýšit. Rice ani Antonio ovšem nepřekonali bravurně chytajícího Sanchéze. A tak přišel trest na druhé straně. V 89. minutě se dostal k centru Lamptey a Neil Maupay, přestože spíše šance spaluje, tentokrát zazářil, jelikož vystřihl fantastické nůžky, na které Fabianski nemohl reagovat! Brigthon tak v samotném závěru vydřel remízu 1:1.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
duloig

Veľký mač o zotrvanie v štvorke. C O Y I ⚒️

Reagovat
duloig

Neviem,nerozumiem. Mi to pripadalo ako mač pod Mourkom. Dajte prvý gól a betón, betón betón. Doma aby sme držali loptu 30 % proti Brightonu tak to sorry. Ja som sa dnes tešil na pecka mač a som totálne sklamaný. Kurňa ale mám nerv v sebe Joooooj COYI !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Taky jsem po těch 90 min. úplně hotovej. A asi v tom dnes nejsme sami....

Reagovat
duloig

Najviac ma nasralo že trollovia čo ukazovali že bude remíza lebo posledných X mačov bola remíza tak bude remíza jasné, do konca života na Zemi bude medzi nami len X. Kurňa ale mám nerv v hlave

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Od vstřeleného gólu jsme si koledovali, až jsme si vykoledovali. Pohyblivějším i snaživějším hostům zachytal excelentní gólman a k tomuměli neuvěřitelnou kliku. Poslední zápasy se nám nedaří a důvod vidím jasně. S takhle úzkým kádrem použitelných hráčů nelze válčit na třech frontách. Moyes se obává pustit do hry náhradníky a upřímně - ani se mu nedivím. Jarmolenko, Vlašič, Noble, Král a asi i Masuaku na to prostě nemají. Nezbývá nám, než hrát zanďoura i doma. Jestli co nejdřív KVALITNĚ (Lingard atd.) neposílíme, pak se asi budeme smířit s prostředkem tabulky. A teď Chelsea. Přeju si, abychom překvapili, jako už v minulosti několikrát. COYI!!!

Reagovat
duloig

Máš pravdu Musím to rozdýchať

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Moja reč, tiež som si hovoril že si koledujeme o gól a to sa stalo. Včera najslabší výkon Antonio, Masuaku a Johnson. Keď som včera videl Antonia tak to je presne ten stary Antonio ktory mi dlho pil krv a v nadstavenom case ked to mal napalit prrd branu alebo nacentrovať, tak úplne lajdácky ani neviem ako to nazvať... kladiva wake up inak stred tabulky a tym pádom možeme zabudnúť na príchod kvalitnejších hráčov a hlavne lahko možeme prísť o dobrých... COYI!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele