14. kolo
02.12.2021 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Heung-Min Son (© AFP)

Tottenham přehrál Brentford a Conte je tak stále bez domácí ztráty

I třetí domácí utkání pod Antoniem Contem skončilo pro fotbalisty Tottenhamu vítězstvím. Jejich manažer se navíc konečně dočkal zápasu bez nervů, Spurs totiž vyhráli proti Brentfordu 2:0. První gól byl vlastní, druhý vsítil Son.

První poločas se výrazně lépe povedl Kohoutům. Ti už v šesté minutě mohli do vedení, když Moura zakončoval rychlý protiútok do brankáře. V minutě dvanácté už se ale dočkali branky. Nakrátko rozehraný roh vedl k Sonově centru z levé strany, který si do vlastní svatyně srazil Sergi Canós. Nedlouho před odchodem do šaten Son sám zakončoval, skvělým zákrokem mu však ve skórování zabránil Fernández.

I po přestávce měli domácí více ze hry. Hostující gólman však nejprve v obrovské příležitosti vychytal Kanea, Höjbjerg následně jinou tutovkou naložil bídně a pálil mimo. Po necelých třech čtvrtinách utkání už ale přišla kýžená uklidňující trefa. Rychlý brejk vedl po levé straně Reguilón, jenž v závěru akce předložil před poloodkrytou klec Heung-minu Sonovi a ten se nemýlil.

Brentford se ke své smůle nedostal až do konce utkání k žádným větším příležitostem, a to i přes zlepšený výkon. V tabulce tak zůstává na dvanácté příčce, naopak Tottenham se vyšvihl na pozici šestou a navíc má ještě zápas k dobru.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele