14. kolo
01.12.2021 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chris Wood (© AFP)

Bezbranková remíza nepotěšila Burnley ani Wolves

Přestože je Burnley na pozici zajišťující pád do druhé ligy, bylo dnes v útoku doslova bezzubé a na branku vyslalo jedinou střelu. Ani domácí Wolverhampton zrovna nehýřili aktivitou a po břevně Traorého z 30. minuty se už do žádné gólové příležitosti nedostal. Burnley tak zůstává na 18. pozici, Wolves jsou šestí.

Hostující Burnley je zatím namočené v zóně o sestup a dnešní duel pro něj měl velký význam. Ale byli to právě Clarets, kteří se ve 12. minutě dostali do první šance zápasu. Lowton poslal do vápna přesný centr na Charlieho Taylora, jehož rána prosvištěla kolem zadní tyče.

O dvě minuty později byl ve skvělé pozici domácí Dendoncker, ale jeho slabá hlavička neznamenala pro Popea sebemenší nebezpečí. "Vlci" postupně přebírali dirigentskou taktovku a tlak vystupňovali kolem 30. minuty.

Nejprve se pěkně uvolnil Hi-čchan a jeho střelu lapil Pope. Krátce nato, už byl gólman Burnley překonán, poté co na bránu vyslal parádní pumelici Adama Traoré. Popea však zachránilo břevno! Wolves se i nadále tlačili do bránu, ale pozorná obrana Clarets jim příliš nedovolovala, a tak skončil první poločas bez branek.

Druhá půle dlouho nepřinášela žádný zajímavý moment a odehrávala se především taktická bitva. Z té diváky vytrhl až Hi-čchan, který ale nemířil přesně. V samotném závěru měli šanci na vítězství oba týmy, jenže jak Traoré na jedné straně, tak hostující Rodriguez nad druhé, branku minule a nepříliš záživné utkání tak skončil remízou 0:0

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele