13. kolo
24.11.2018 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Liverpool FC 0:3

Ačkoliv výsledek působí jednoznačně, rodil se postupně a více než 60 minut zápasu bylo skóre 0:0.

Domácí začali aktivně. Již ve druhé minutě se jim podařilo vstřelit branku. Radost Deulofeua ale utnuli rozhodčí, kteří odpískali ofsajd. Liverpool rozhodně v posledních střetnutích s Watfordem neměl problém střílet branky. Dnes se ale ve finální fázi trápil. Forster si poradil nejen s centrem Shaqiriho, ale zlikvidoval i šance známé trojice Mané, Firmino, Salah.

Brankáři se nenudili, na druhé straně musel krotit Pereyrovu střelu Alisson. Byla to frustrující první půle pro oba týmy. Ani jedna z šancí nepřinesla branku a stav 0:0 neodpovídal předvedené hře.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 56. minutě se po právu dožadovali penalty, když Hughese fauloval Robertson. Sudí Jon Moss, ale zůstal chladný. Frustrace Hornets se zdvojnásobila o deset minut později, když otevřel skóre zápasu Mo Salah. Maného přihrávka z levého okraje vápna našla sbíhajícího egyptského útočníka a ten procedil míč za Fosterovy rukavice.

Hrou Watfordu to otřáslo a Liverpool trestal. Alexander Arnold zahrál bravurně přímý kop zpoza pokutového území a zvýšil na 0:2. O zdramatizování zápasu se poté postaral Jordan Henderson. Zbytečným faulem na půli si vysloužil druhou žlutou a mířil předčasně do sprch. Ale ke štěstí kapitána hostí si jeho spoluhráči i v oslabení dokázali vítězství pohlídat.

Dobře vyřešený protiútok, který táhl po levé straně Robertson skončil až u Maného střely, kterou ještě stačil Foster vyrazit, ale na Firminovu dorážku nestačil. Brazilec se tak prosadil teprve podruhé v posledních patnácti zápasech a bude doufat, že opět dokáže navázat na svou formu z minulé sezóny.

Liverpool si tak odváží tři body a zůstává na druhé příčce v tabulce.

Autor: Adam Krajíček

Komentáře (6)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
LokoLFC

0:6 jedééém

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 hlavně vyhrát tři body z venku budou super LFC

Reagovat
oli9

Tyhle zapasy byvaji divoké... snad 2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele