13. kolo
24.11.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Crystal Palace 0:0

Manchester United ztrácí další body! Po mdlém výkonu doma jen remizoval s Crystal Palace a partě Joseho Mourinha se tak zase o něco vzdálila vidina čtvrté příčky. United v základní sestavě již mohli počítat s Pogbou a Lukakem, ani tyto dvě hvězdy však ofenzivní snažení svého celku nikterak výrazně nevylepšily.

V první velké příležitosti se po nahrávce Matiče ocitl Martial, pod tlakem dotírajících obránců však nedokázal pořádně zakončit. Na druhé straně vystrašil celý Old Trafford Zaha, který napřáhl z dobrých 25 metrů a utěšenou ranou jen těsně minul branku domácích. Po dalším rychlém brejku stanul tváří tvář španělské jedničce Patrick Van Aanholt, v zakončení však selhal na plné čáře a míč poslal o dobrých pár metrů vedle pravé tyče.

Těsně před poločasem se o slovo zase přihlásili United - Young se u postranní čáry odpoutal od svého strážce a přízemním centrem našel Lingarda, jehož střelu bravurním zákrokem zneškodnil Hennessey. Poslední akce první půle přinesla branku, byť neregulérní. Po přímém kopu Milivojeviče dopravil míč do sítě Kouyaté, který se už už radoval, když v tom jeho oslavy přerušil správně zdvižený praporek asistenta na pomezí.

Totožná situace se odehrála i na startu druhé části, tentokráte ale v opačném gardu. To střelu Ashleyho Younga pohotově dorazil Romelu Lukaku, jenže stejně jako Kouyaté měla jeho radost jen krátkého trvání, jelikož při vstřelení branky využil svého ofsajdového postavení. Dvacet minut před koncem se do další výborné příležitosti trochu se štěstím proháčkoval Townsend, svou ránu však opět nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

A když na druhé straně mířila rána Martiala jen do boční sítě, rozešly se oba týmy smírně 0:0, což pro domácí znamená další výraznou komplikaci.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
MCFC_8

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaaspis

Ty musíš mít dobrý komplex z United, že sem chodíš zápas co zápas. Není to dlouho, co jsme byli my na vrcholu a tobě se nikdo neposmíval (alespoň o tom nevím). I vítězit se musí umět a ty to neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Neposmival? Vsak je to z vasi strany denni chleb ty kluku...OK ty ne, ale vetsina ano. Nedavno od odchodu SAF to stoji za ho.no a to uz nejaky rok je.

Omlouvam se ti jestli patris mezi ty slusne fanousky. Jen vracim ten pocit.. tobe promin, zbytku dobre vam tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele